PrODUCtINFOrmatIe maatwerk GOrDIJNeN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PrODUCtINFOrmatIe maatwerk GOrDIJNeN"

Transcriptie

1 PRODUCTINFORMATIE maatwerk GORDIJNEN

2 Gordijnen maatwerk Bij KARWEI kan je (vouw)gordijnen op maat laten maken. Er is een ruime keuze aan gordijnstoffen, kleuren en dessins voor overgordijnen, inbetweens en vitrages. karwei levert ze precies voor je op maat. Met behulp van de bestelcomputer in de bouwmarkt laat je de gordijnen eenvoudig op maat maken. Overgordijnen brengen sfeer in je huis. Ook voorkomen ze inkijk en hebben ze een isolerende werking tegen warmte, geluid en licht. Je hebt de keuze uit verschillende stoffen, kleuren en dessins. Voor bijvoorbeeld slaapkamers heeft karwei speciale verduisterende stoffen. Houd je van een donkere slaapkamer? Koop dan onze lichtwerende gordijnstoffen Jack, Moon, Nacht of Dark. De stof Dark is 100% lichtdicht, maar het stikken van het gordijn veroorzaakt wel heel kleine gaatjes in de stof. Dit is niet te voorkomen. Wil je meer privacy, maar geen overgordijn? Kies dan voor een inbetween. De stof zit qua dichtheid tussen een overgordijn en vitrage in. Naturel of luxueus, KARWEI heeft voor ieder wat wils. Om directe inkijk overdag tegen te gaan maar wel iets van buiten te kunnen zien, kies je voor een vitrage. Vitrage is goed te combineren met een overgordijn. karwei heeft vitrages voor uiteenlopende wensen.

3 Opmeten van een gordijn Voor het opmeten van je gordijnen gelden algemene regels Meet met een metalen rolmaat of een vaste meetlat die lang genoeg is om in één keer te meten. Meet minimaal twee keer alle maten om vergissingen te voorkomen. Meet aan beide zijden en in het midden van het raam. Een huis of het raam is niet altijd waterpas; bij verschil in hoogte telt de kleinste maat. Houd rekening met de nog aan te brengen vloerbedekking. Bij keuze voor korte gordijnen kun je het beste het gordijn cm onder de vensterbank laten vallen. Onder invloed van warmte en vocht kan de lengte van het gordijn namelijk iets variëren. Houd rekening met uitstekende vensterbanken, verwarmingen en leidingen, want gordijnen moeten vrij kunnen hangen. Goed om te weten: de maten die je bij bestelling invult zijn de maten die gemaakt worden. Er zijn 2 manieren om je (vouw)gordijnen te plaatsen: In de dag: betekent dat het gordijn binnen de nis van een raam(kozijn) of deur valt. In-de-dag Op-de-dag Op de dag: betekent dat het gordijn voor de nis van een raam of deur valt. gewenste overlap gewenste overlap

4 Opmeten van een gordijn Het opmeten van de juiste gordijnbreedte De lengte van de rail of roede is meteen de breedte die je door moet geven bij je bestelling. Hangt er nog geen rail of roede, dan wordt aangeraden deze minmaal 20 cm aan beide zijden van het raam uit te laten steken. Zo hangt het gordijn als het open is niet (helemaal) voor het raam. Je kunt je gordijnen expres langer bestellen, zodat de gordijnen nonchalant op de grond vallen. Dit kan ook erg handig zijn bij schuine vloeren en of tochtige tuindeuren. Het opmeten van de juiste gordijnhoogte Plooigordijnen De hoogte van een geplooid gordijn meet je door van de bovenkant van de rail tot op de grond te meten. Hier trek je dan 2 cm vanaf. Dit wordt dan de maat die je opgeeft in de bestelcomputer. Gordijnen met zeilringen De hoogte van een gordijn met ingeslagen ringen meet je door vanaf de bovenkant van de roede tot aan de grond te meten. Dit is de maat die je opgeeft. Je hoeft hier niets af te trekken. Als je gordijnen koopt met de aanduiding Kamerhoog (kh) dan krijg je een naadloos gordijn. Deze stoffen lijken duurder, maar zijn het niet als je een totaal gordijn koopt. Helaas zijn deze stoffen niet bruikbaar bij extra hoge plafonds.

5 Vouwgordijnen Maatwerk Daarnaast kan je bij KARWEI kiezen voor vouwgordijnen op maat. Vouwgordijnen zijn de perfecte eigentijdse manier om je ramen te decoreren, of je kamer te verduisteren. Je kunt kiezen voor een strak vallend vouwgordijn met baleinen, of een nonchalant vallend vouwgordijn zonder baleinen. Alle vouwgordijnen worden kant-en-klaar geleverd op een cassette systeem, inclusief de benodigde fournituren voor zowel plafond-, als wandmontage. De totale diepte van het systeem is 4 cm. (Niet alle stoffen zijn geschikt voor deze verwerking. Dit staat vermeld op het productkaartje). Vouwgordijn zonder baleinen Dit vouwgordijn wordt gemaakt met band met lusjes en alleen aan de onderkant een verzwaringprofiel. Het vouwgordijn wordt opgetrokken in losse plooien, valt nonchalant en volgt nooit exact de lijnen van het kozijn. Het is alleen geschikt voor een ongevoerd model, gemaakt van een soepele stof. Vouwgordijn met baleinen Dit is een strak vallend vouwgordijn, wat prima in horizontale plooien optrekt. Bij een effenstof worden er tunnels naar achteren gestikt om daar baleinen in te verwerken. Als de stof een uitgesproken patroon heeft wordt er van dezelfde stof een tunnel gemaakt en achterop gestikt. Het patroon blijft intact en het uiterlijk is bij beiden hetzelfde. Als je deze kiest, bepaald het atelier welke variant het beste van toepassing is op de gekozen stof. Links bediening Bij bediening links, komt de ketting die aan het cassette systeem zit, aan de linkerkant van het kozijn te hangen. Rechts bediening Bij bediening rechts, komt de ketting die aan het cassette systeem zit, aan de rechterkant van het kozijn te hangen.

6 Het opmeten van vouwgordijnen Meten van een vouwgordijn in de dag (in het kozijn) Meten van de breedte: Meet op meerdere plaatsen het kozijn nauwkeurig de breedte en geef de kleinst gemeten maat op. Om het vouwgordijn soepel te laten lopen, moet er van deze maat 1 cm worden af getrokken. In-de-dag Meten van de hoogte: Meet op meerdere plaatsen het kozijn nauwkeurig de hoogte en geef de kleinst gemeten maat op. Om het vouwgordijn soepel te laten lopen, moet er van deze maat 1 cm worden af getrokken. Meten van een vouwgordijn op de dag (voor het kozijn) Meten van de breedte: Meet de breedte van het kozijn en tel daarbij op hoever het vouwgordijn moet overlappen. Doe dit minimaal 10 cm aan alle zijden om zo licht inval te vermijden. Op-de-dag Meten van de hoogte: Meet de hoogte van het kozijn en tel daarbij op hoever het vouwgordijn moet overlappen. Doe dit minimaal 10 cm aan alle zijden om zo licht inval te vermijden.. Het vouwgordijn wordt exact gemaakt op de doorgegeven maten. gewenste overlap gewenste overlap Gevoerde gordijnen of vouwgordijnen Om verkleuringen in gordijnstoffen te voorkomen, kan je er voor kiezen om de gordijnen te voordien van een voeringstof. De bovenzijde en de zijkanten worden aan de hoofdstof vast genaaid. De voeringstoffen zijn te herkennen aan de gele kap op de uitleenstalen (voeringstof Cascade en Frits). Voordelen van voeren: Vvoorkomt verkleuring van de hoofdstof Wwarmte/kou isolatie Geluidsabsorptie Vvolle valling van het gordijn Vverlengd aanzienlijk de levensduur van het gordijn Het laten voeren van je gordijnen heeft meerdere voordelen, die de meerprijs in aanschaf de moeite waard zullen zijn. Gordijnen hebben een langere levensduur en zullen veel minder snel verkleuren. Het gordijn krijgt een betere isolatiewaarde tegen kou, licht en geluid.

7 Plooigordijnen De gordijnen van KARWEI worden gemaakt met plooien of met zeilringen. Plooigordijnen Het meest voorkomende gordijn in Nederland. De stof wordt regelmatig geplooid en zorgt hierdoor voor een mooi vallend gordijn. Je kunt kiezen tussen een enkele- of een vlinderplooi. Enkele plooi Deze plooi kan worden toegepast bij zwaardere of minder soepele stoffen, waarbij een vlinderplooi minder goed te verwerken is. Ook kun je voor deze plooi kiezen als er weinig ruimte is om de gordijnen open weg te hangen. Vlinderplooi De vlinderplooi is de meest gebruikte plooi en is in bijna alle stoffen te verwerken, zowel ongevoerd, als gevoerd. De plooi oogt luxer dan een enkele plooi en zorgt voor een mooie plooival in het gordijn. Ringgordijnen Gordijnen gemaakt met zeilringen vallen altijd prachtig. Dit komt door de voor- en achterwaartse beweging die de stof maakt. Ringgordijnen zijn ook uitermate geschikt voor dikke en minder soepel vallende stoffen. Daarnaast passen de gordijnen uitermate goed in zowel een modern, als een klassiek interieur. Overdag kunnen de gordijnen als een zeer klein pakketje aan de zijkant worden weggehangen, zodat er zoveel mogelijk daglicht naar binnen komt. Bij de bediening van gordijnen op ringen moet je er rekening mee houden, dat het afhankelijk van de gebruikte roede is, het gordijn iets minder soepel open en dicht gaat dan plooigordijnen. Verschillende maten ringen 40 mm, geschikt voor roedes tot 35 mm 24 mm, geschikt voor roedes tot 20 mm, of spandraad. Kijk eens kritisch naar de maakmethode van het gordijn dat je wilt bestellen. Welke plooi wil je? Enkel of dubbel? Of misschien wel ingeslagen ringen? Elke maakmethode heeft zijn eigen karakter.

8 Embrasses Embrasses zijn sierbanden waarmee gordijnen worden opgenomen, zodat zoveel mogelijk licht naar binnen valt. Daarnaast geven embrasses een stijlvol karakter aan gordijnen. De embrasses moeten met een daarvoor bestemd haakje aan de muur bevestigd worden. Embrasses kunnen in alle stoffen besteld worden, al is de éne stof meer geschikt dan de andere. Er zijn 2 maten: 70 en 100 cm. Rechte embrasse Deze eenvoudige embrasse leent zich bij uitstek om het gordijn naar een kleiner pakketje te brengen. Het gordijn komt recht te hangen en niet gedrapeerd tegen de embrasse. Banaan embrasse Deze embrasse is zeer geschikt om het gordijn te kunnen draperen. Het gordijn valt netjes in de ronding. De informatie op de productkaart Lichtechtheid De lichtechtheid op het productkaartje geeft aan hoe gevoelig de stof is voor UV-straling. Er wordt gewerkt met een schaal 1-8 (hoogst). De meeste gordijnstoffen komen uit op 4 tot 6. Echter de mate waarin er verkleuring op kan treden heeft ook te maken met de situatie. De grote van de ramen, de mate van zonlicht en of de gordijnen overdag voor het raam blijven hangen is erg van invloed. Gordijnen hebben veel licht en dus UV-stralen te verwerken. Vooral bij ramen die veel zon hebben, wordt er veel gevraagd van de stof. Probeer hier lichte kleuren te kiezen en zoveel mogelijk te voeren. Probeer overdag ook de gordijnen zoveel mogelijk naast het raam te hangen. Hierdoor zul je veel langer van de gordijnen plezier hebben.

9 Verduidelijking van algemene begrippen Gelijk stel 2 gordijnen in dezelfde maat voor 1 raampartij. Je geeft de volledige breedte op, maar het atelier zal dit in twee gelijke stukken verdelen. Stuk links Deze keuze moet je in de bestelcomputer aanvinken als je bij het open doen van het gordijn alles aan de linkerkant van het raam wilt hebben hangen. Stuk rechts Deze keuze moet je aanvinken als je bij het open doen van het gordijn alles aan de rechterkant van het raam wilt hebben hangen. Krimptolerantie De krimptolerantie geeft aan wat een gordijn naar verwachting zal krimpen bij het reinigen en/of strijken van de stof bij het volgen van de symbolen. Heb je een convectorput, koop dan een gordijn met maximaal 1% krimp tolerantie. Onder invloed van warmte en vocht kan de lengte van het gordijn namelijk iets variëren. Bij een convectorput is dit meer van invloed. Plooidiepte en gelijk verplooien Aan de hand van de ingegeven breedte van de rail, berekent de computer een optimaal stofverbruik. Dit zal per breedte en stof verschillend kunnen zijn. Gordijnen die samen besteld worden met een gelijk artikelnummer zullen als 1 behandeld worden. Bij nabestellingen kan dit anders uitvallen. Bonnen worden samen behandeld Alle gordijnen van hetzelfde artikelnummer die in één keer besteld worden zullen samen in behandeling worden genomen. Bij een nabestelling kunnen we niet garanderen dat dessins op dezelfde hoogte worden uitgelijnd.

10 Reinigingsinstructies Was een gordijn of vouwgordijn alleen als het echt moet De stof zal er altijd onder te lijden hebben. Af en toe buiten uitkloppen of heel zachtjes stofzuigen met een schoon opzetstuk zal een gordijn goed doen. Chemisch reinigen heeft bijna altijd de voorkeur boven wassen Over het algemeen behouden de stoffen bij chemische reinigen beter hun kleurechtheid, wordt de greep van de stof zo min mogelijk aangetast en blijft een eventuele krimp tot een minimum beperkt. Let op! Er zijn enkele stoffen die geen chemisch reinigen kunnen verdragen. Dit staat vermeld op het etiket in de bouwmarkt. De wassymbolen staan per stof vermeld op de showbanen en stalen in de winkels De getallen in de wastobbe komen overeen met de maxinale wastemperaturen, die niet overschreden mogen worden. Bleken met chloor mogelijk Bleken met chloor niet mogelijk De balk onder de wastobbe verwijst naar een (mechansich) zachtere behandeling (bijv. fijnwas). Handwas bij maximaal 40 o C Chemisch reinigen mogelijk Chemisch reinigen mogelijk. Deze letters verwijzen voor de stomerij naar de in aanmerking komende oplosmiddelen. Niet wassen Chemisch reinigen niet mogelijk Heet strijken Drogen met normale thermische belasting Enigszins heet strijken Niet heet strijken Drogen met gereduceerde thermische belasting Niet strijken Drogen in de wasdroger niet mogelijk

11 Reinigingsinstructies Als je toch zelf wilt wassen, dan moet je de volgende regels in acht nemen: Vverwijder voor het wassen het beweegbare gedeelte van de plastic haken. Als het mogelijk is het gordijn in een grote sloop doen om beschadiging te voorkomen in de machine. Nneem een ruim sop in teil of bad; laat de gordijnen er niet in staan. Vul een trommelwasmachine tot maximaal 2/3 om grote wrijving van de stof in de trommel te voorkomen. Gebruik een fijnwasmiddel. Houd de maximum temperatuur van de instructie aan. Liever nog lager als er geen echte vlekken zijn. Zet de centrifuge op een laag toerental Nnooit wringen of boenen, hiermee beschadig je de stof. Hang de gordijnen nat op. Ga niet te snel over op strijken. Wacht eerst een aantal weken tot de kreukherstellende finish zijn werk heeft gedaan. Tte heet strijken beschadigt de antikreukfinish die veel gordijnen hebben en veroorzaakt uiteindelijk nog meer kreuk. Uu kunt een krimppercentage verwachten zoals op het product in de winkel staat aangegeven. Klachten door een verkeerde reiniging kan Karwei niet in behandeling nemen. wassen chemisch reinigen/ stomen bleken drogen strijken Gewoon programma Gewone reiniging Antikreuk programma Gewone reiniging Droogtrommel hoge stand Lauw strijken (acryl, nylon, polyester) 40 o C Droogtrommel hoge stand Gewoon programma 40 o C Antikreuk programma Speciale reiniging Koud bleken met bleekwater of geconcentreerd bleekmidel mogelijk Niet drogen in droogtrommel Warm strijken (polyestermix, wol) Speciale reiniging Wolwas programma Liggend drogen Alleen snelle /handwas Speciale reiniging Hangend drogen Heet strijken (katoen, linnen, viscose) Niet wassen, ook niet weken Niet chemisch reinigen Niet mogelijk Nat laten drogen Niet strijken

12 Kijk voor meer klusinformatie op KArwEI hoofdkantoor Leusden. Wijzigingen voorbehouden. Alle vermelde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Mei Artikelnummer:

GORDIJNEN OP MAAT. Koop stof waar je wil! Laat de gordijnen maken bij Knip en klaar gordijn. www.knipenklaargordijn.nl

GORDIJNEN OP MAAT. Koop stof waar je wil! Laat de gordijnen maken bij Knip en klaar gordijn. www.knipenklaargordijn.nl GORDIJNEN OP MAAT Koop stof waar je wil! Laat de gordijnen maken bij Knip en klaar gordijn www.knipenklaargordijn.nl LEUKE STOF GEKOCHT EN DAAR GORDIJNEN VAN LATEN MAKEN? U heeft een leuke stof gekocht

Nadere informatie

en prijs precies voor je te kunnen berekenen (dit kan soms zelfs om maar 0,5 cm verschil gaan!).

en prijs precies voor je te kunnen berekenen (dit kan soms zelfs om maar 0,5 cm verschil gaan!). Tips Lees voordat je begint met meten eerst onderstaande tips. Dit voorkomt mogelijke vragen of fouten tijdens het inmeten. De verschillen in opmeten van de verschillende maakwijzen zijn erg klein maar

Nadere informatie

GORDIJNEN OP MAAT. Koop stof waar je wil! Laat de gordijnen maken bij Knip en klaar gordijn.

GORDIJNEN OP MAAT. Koop stof waar je wil! Laat de gordijnen maken bij Knip en klaar gordijn. GORDIJNEN OP MAAT Koop stof waar je wil! Laat de gordijnen maken bij Knip en klaar gordijn www.knipenklaargordijn.nl LEUKE STOF GEKOCHT EN DAAR GORDIJNEN VAN LATEN MAKEN? U heeft een leuke stof gekocht

Nadere informatie

PrODUCtINFOrmatIe maatwerk raamdecoratie

PrODUCtINFOrmatIe maatwerk raamdecoratie PRODUCTINFORMATIE maatwerk RAAMDECORATIE maatwerk raamdecoratie Waarom maatwerk raamdecoratie? Wanneer je kiest voor één van de mooie producten uit deze collectie, kies je niet alleen voor kwaliteit maar

Nadere informatie

Meetinstructie Rolgordijnen

Meetinstructie Rolgordijnen enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Raamdecoratie op maat

Raamdecoratie op maat op maat Hoe maakt u het? Met GAMMA! Rolgordijnen GAMMA rolgordijnen: gemakkelijk te bedienen Uw GAMMA rolgordijn bedient u eenvoudig met een kettingof veermechanisme. Standaard wordt het rolgordijn geleverd

Nadere informatie

PrODUCtINFOrmatIe maatwerk raamdecoratie

PrODUCtINFOrmatIe maatwerk raamdecoratie PRODUCTINFORMATIE maatwerk RAAMDECORATIE Waarom maatwerk raamdecoratie? Een juiste keuze Een team van specialisten houdt zich bezig met productontwikkelingen en innovaties. Op regelmatige basis worden

Nadere informatie

MEETINSTRUCTIE JALOEZIEËN

MEETINSTRUCTIE JALOEZIEËN enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Meetinstructie Plissés

Meetinstructie Plissés enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Meetinstructie Jaloezieën

Meetinstructie Jaloezieën enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Meetinstructie Rolgordijnen

Meetinstructie Rolgordijnen enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

duo / rolgordijnen, rolgordijnen, overgordijnen, vouwgordijnen, vitrage, inbetween en draperiën nu ook online kijk snel op www.sultanshome.

duo / rolgordijnen, rolgordijnen, overgordijnen, vouwgordijnen, vitrage, inbetween en draperiën nu ook online kijk snel op www.sultanshome. duo / rolgordijnen, rolgordijnen, overgordijnen, vouwgordijnen, vitrage, inbetween en draperiën nu ook online kijk snel op www.sultanshome.nl raamdecoratie op maat Sultan s Home is een kleurrijk merk

Nadere informatie

Meetinstructie Linee Shade

Meetinstructie Linee Shade enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

en prijs precies voor je te kunnen berekenen (dit kan soms zelfs om maar 0,5 cm verschil gaan!).

en prijs precies voor je te kunnen berekenen (dit kan soms zelfs om maar 0,5 cm verschil gaan!). Tips Lees voordat je begint met meten eerst onderstaande tips. Dit voorkomt mogelijke vragen of fouten tijdens het inmeten. De verschillen in opmeten van de verschillende maakwijzen zijn erg klein maar

Nadere informatie

INSPIRATIEGIDS. Raamdecoratie

INSPIRATIEGIDS. Raamdecoratie INSPIRATIEGIDS Raamdecoratie Inleiding De ideale sfeermaker voor je interieur VAN PRIVACY TOT TRANSPARANTIE De Ploeg en Kendix gordijnen zijn gemaakt met ambachtelijke weeftechnieken, zachte stoffen van

Nadere informatie

GORDIJNENATELIEr HollanDs maatwerk

GORDIJNENATELIEr HollanDs maatwerk GORDIJNENATELIEr HollanDs maatwerk prijslijst 2015 InHoUD Welkom Inspiratie Het atelier Prijslijst gordijnen Prijslijst vouwgordijnen Prijslijst kussens Welkom Welkom Met trots presenteren wij in deze

Nadere informatie

Meetinstructie Duo rolgordijn

Meetinstructie Duo rolgordijn enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. oud rekening

Nadere informatie

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70mm lamelbreedte

Nadere informatie

Meetinstructie Plissés

Meetinstructie Plissés enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Roman Shades Kettingsysteem

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Roman Shades Kettingsysteem voor Luxaflex Roman Shades Kettingsysteem NL Algemene Informatie Het is van belang dat u volgende montage- en bedieningsinstructies nauwgezet uitvoert. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor het

Nadere informatie

Meetinstructie Plissés

Meetinstructie Plissés enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

WASSEN WASRUIMTE/BIJLAGE Betekenis van de symbolen

WASSEN WASRUIMTE/BIJLAGE Betekenis van de symbolen WASRUIMTE/BIJLAGE 3 www.etitex.be - www.ginetex.net Betekenis van de symbolen Het etiket in uw kleding geeft informatie over 5 onderhouds facetten : wassen, bleken, drogen, strijken en professionele reiniging.

Nadere informatie

Meetinstructie Lamelgordijn

Meetinstructie Lamelgordijn enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. oud rekening

Nadere informatie

Meetinstructie Plissés

Meetinstructie Plissés enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Sentimo metalen radiatorombouw

Sentimo metalen radiatorombouw Sentimo metalen radiatorombouw Maak van je oude of lelijke radiator een designradiator! Sentimo Met de Sentimo metalen radiatorombouw voeg je exclusiviteit toe aan je interieur. Niet langer zijn radiatoren

Nadere informatie

ALLES OVER KLEDING & WASSEN

ALLES OVER KLEDING & WASSEN ALLES OVER KLEDING & WASSEN WAS-LABEL INSTRUCTIES De getallen geven de maximum wastemperatuur aan, was nooit heter dan deze temperatuur! E-, spaar- en halve-wasprogramma s behoren ook tot de gewone wasprogramma

Nadere informatie

Duo rolgordijnen. Filtering light by design.

Duo rolgordijnen. Filtering light by design. Duo rolgordijnen Filtering light by design. Copa home Filtering light by design Duo rolgordijnen Copa Duo rolgordijnen combineren de voordelen van een horizontale jaloezie en het gemak van een rolgordijn.

Nadere informatie

Lees plisségordijnen meetinstructies op pagina 1t/m 4 Lees easyfi x meetinstructies op pagina 5 t/m6. of Easyfix plisségordij nen in

Lees plisségordijnen meetinstructies op pagina 1t/m 4 Lees easyfi x meetinstructies op pagina 5 t/m6. of Easyfix plisségordij nen in Lees plisségordijnen meetinstructies op pagina 1t/m 4 Lees easyfi x meetinstructies op pagina 5 t/m6 of Easyfix plisségordij nen in plisségordijnen in Stap 4 Bepaal de afmetingen van je plisségordijnen

Nadere informatie

SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer De details Bron van inspiratie Kleuren en materialen SUNWAY exclusieve raambekleding Exclusieve modellen

SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer De details Bron van inspiratie Kleuren en materialen SUNWAY exclusieve raambekleding Exclusieve modellen Vouwgordijnen SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer U zoekt sfeer en warmte in huis? Zoek dan in de exclusieve SUNWAY Vouwgordijn collectie. Er is geen gordijn dat het interieur zoveel warmte en geborgenheid kan

Nadere informatie

raamdecoratie op alle raamdecoratie * al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering augustus 2012

raamdecoratie op alle raamdecoratie * al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering augustus 2012 raamdecoratie augustus 2012 al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering opmeetservice Bezorgservice Montageservice Meer info online op alle raamdecoratie * * m.u.v. shutters en geldt alleen

Nadere informatie

Meetinstructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL

Meetinstructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL V540 Ritz Een goede voorbereiding! oud rekening met onderstaande punten voordat u een screen gaat bestellen. 1. oe wordt het screen geplaatst? U kunt kiezen voor:

Nadere informatie

Cursushuishoudelijkehulp.nl. Handleiding. Wassen, drogen en strijken. Handleiding - Wassen, drogen en strijken 1

Cursushuishoudelijkehulp.nl. Handleiding. Wassen, drogen en strijken. Handleiding - Wassen, drogen en strijken 1 Cursushuishoudelijkehulp.nl Handleiding Wassen, drogen en strijken Handleiding - Wassen, drogen en strijken 1 Handleiding wassen, drogen en strijken Voordat je begint met drogen, strijken of wassen bekijk

Nadere informatie

Duo rolgordijnen - Algemene informatie

Duo rolgordijnen - Algemene informatie Duo rolgordijnen - Algemene informatie DUO ROLGORDIJNEN NAAST ELKAAR Bij duo rolgordijnen die naast elkaar komen te hangen moeten de transparante en non transparante banen op gelijke hoogte komen. Tot

Nadere informatie

Lesbrief: Grote wasjes, kleine wasjes Thema: Hoe kom ik daar?

Lesbrief: Grote wasjes, kleine wasjes Thema: Hoe kom ik daar? Lesbrief: Grote wasjes, kleine wasjes Thema: Hoe kom ik daar? Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Zou het profiel Zorg & Welzijn bij jou passen? Een onderdeel

Nadere informatie

Adviezen voor aanschaf en behandeling van kleding voor instellingen

Adviezen voor aanschaf en behandeling van kleding voor instellingen Adviezen voor aanschaf en behandeling van kleding voor instellingen Algemene adviezen - Koop nooit kleding zonder onderhoudsetiket. - Kwaliteit en wasbaarheid zijn belangrijk. - Nieuwe kleding altijd eerst

Nadere informatie

/ Techniek. 3D ROL_TF_A4.indd 1 25/10/16 16:08

/ Techniek. 3D ROL_TF_A4.indd 1 25/10/16 16:08 3D / 3D ROLLER rolgordijnen BLINDS / Techniek 3D ROL_TF_A4.indd 1 25/10/16 16:08 3D Rolgordijnen / Techniek Paspoort Type 55 mm Type 55 mm / dubbele voile structuur Type 75 mm Type 90 mm / 3 / 5 / 7 /

Nadere informatie

CanDo Raamshutters. De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen. You CanDo it

CanDo Raamshutters. De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen. You CanDo it CanDo Raamshutters De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen You CanDo it CanDo Raamshutters Haal het natuurlijke licht in huis Onze inspiratie is afkomstig uit Italië en

Nadere informatie

Rolgordijnen. Screenstoffen. Dessin mogelijkheden. Detail rolgordijnsteun. Dakraamsystemen

Rolgordijnen. Screenstoffen. Dessin mogelijkheden. Detail rolgordijnsteun. Dakraamsystemen Rolgordijnen Dessin mogelijkheden Screenstoffen Detail rolgordijnsteun Dakraamsystemen "JEWEL" Rolgordijnen Algemeen "JEWEL" rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor gebruik in uiteenlopende situaties

Nadere informatie

Confectie Deel 2. Woontotaal: de eerste order

Confectie Deel 2. Woontotaal: de eerste order Confectie Deel 2 Woontotaal: de eerste order De eerste order ingeven Ga naar http://order.kobe.eu, vul uw bedrijfsgegevens, gebruikersnaam en wachtwoord in om u aan te melden en aan de slag te gaan. U

Nadere informatie

Meetinstructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL

Meetinstructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Meetinstructie Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Een goede voorbereiding! oud rekening met onderstaande punten voordat u een screen gaat bestellen. 1. oe wordt het screen geplaatst? U kunt kiezen

Nadere informatie

Meetinstructie Rolluik

Meetinstructie Rolluik Een goede voorbereiding! oud rekening met onderstaande punten voordat u een rolluik gaat bestellen. 1. oe wordt het rolluik geplaatst? U kunt kiezen voor: A Montage op de muur: kast en geleiders (TF) worden

Nadere informatie

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen.

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen. vinke beilen zonwering 3 e zonwering 50% KORTING Geldig op Luxaflex Duette en Plissé Shades en NL Label Multishades en Rolgordijnen.* de échte binnenhuis adviseur hello sunshine! spelen met zonlicht *Korting

Nadere informatie

Vouwgordijnen. Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot VOUWGORDIJNEN: 11509 VOLANT: 11506 GORDIJNEN: 11562 274 AO20

Vouwgordijnen. Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot VOUWGORDIJNEN: 11509 VOLANT: 11506 GORDIJNEN: 11562 274 AO20 Hoofdstuk Tabtitel 1 Vouwgordijnen 8924554735 274 AO20 1 voetnoot 2 voetnoot VOUWGORDIJNEN: 11509 VOLANT: 11506 GORDIJNEN: 11562 2823 Inhoud VOUWGORDIJNEN 2 Introductie 3 Modellen 4 Toepassingen 10 GORDIJNEN

Nadere informatie

wooninspiratie doe je op bij hr design.

wooninspiratie doe je op bij hr design. wooninspiratie doe je op bij hr design. 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. welke

Nadere informatie

t1327_08_paneel_technik_tp5:0 16.05.2008 12:30 Uhr Seite 1 Paneelgordijnen Techniek en prijzen exclusieve raambekleding

t1327_08_paneel_technik_tp5:0 16.05.2008 12:30 Uhr Seite 1 Paneelgordijnen Techniek en prijzen exclusieve raambekleding t1327_08_paneel_technik_tp5:0 16.05.2008 12:30 Uhr Seite 1 Paneelgordijnen Techniek en prijzen exclusieve raambekleding e t1327_08_paneel_technik_tp5:0 16.05.2008 12:30 Uhr Seite 2 Inhoud Techniek paneelgordijnen

Nadere informatie

expert in windowfashion & sunprotection BasiX Wooden Blinds

expert in windowfashion & sunprotection BasiX Wooden Blinds expert in windowfashion & sunprotection BasiX Wooden Blinds 2 filtering light by design... BasiX Wooden Blinds De Copahome BasiX houten jaloezie is puur, mooi én betaalbaar. Ze straalt klasse uit en brengt

Nadere informatie

Duo rolgordijnen - Algemene informatie

Duo rolgordijnen - Algemene informatie Duo rolgordijnen - Algemene informatie DUO ROLGORDIJNEN NAAST ELKAAR ij duo rolgordijnen die naast elkaar komen te hangen moeten de transparanten en non transparanten banen op gelijke hoogte komen.tot

Nadere informatie

inhoud duo-rolgordijnen

inhoud duo-rolgordijnen duo-rolgordijnen -2- inhoud duo-rolgordijnen Materiaaleigenschappen 4 Algemene informatie 7 Technische details 8 Opties 9 Stoffenoverzicht 11 Meten en monteren 12-3- Materiaaleigenschappen Lichtinval Kleuren

Nadere informatie

Meetinstructie Rolluiken RV40 - RV41 ecoline - RV49 Safe

Meetinstructie Rolluiken RV40 - RV41 ecoline - RV49 Safe Een goede voorbereiding! oud rekening met onderstaande punten voordat u een rolluik gaat bestellen. 1. oe wordt het rolluik geplaatst? U kunt kiezen voor: A Montage op de muur: kast en geleiders (TF) worden

Nadere informatie

Prijzen. Prijzen 53. Vouwgordijnen Gordijnen Prijzen 2017

Prijzen. Prijzen 53. Vouwgordijnen Gordijnen Prijzen 2017 Prijzen Prijzen 53 Vouwgordijnen Gordijnen Prijzen 2017 8924555989 Kettingbediening A breedte in cm 60 70 80 90 100 110 120 130 140 150 160 170 180 190 200 210 220 230 240 250 260 270 280 290 300 100 199

Nadere informatie

Meetinstructie Screen standaard - standaard XL V595

Meetinstructie Screen standaard - standaard XL V595 Een goede voorbereiding! oud rekening met onderstaande punten voordat u een screen gaat bestellen. 1. oe wordt de screen geplaatst? U kunt kiezen voor: A Montage op de dag : screenkast en geleiders worden

Nadere informatie

www.zonweringbenelux.nl

www.zonweringbenelux.nl www.zonweringbenelux.nl Model : Met Flap Wij maken hier een vouwgordijn van 1 meter breed x 1 meter hoog gemaakt van een kamerhoge stof die recht van draad is. Benodigdheden: Schaar Naaimachine Strijkplank

Nadere informatie

Meetinstructie Ritzscreen V540 - V599 - V599R - V599 L - V599 XL

Meetinstructie Ritzscreen V540 - V599 - V599R - V599 L - V599 XL Een goede voorbereiding! oud rekening met onderstaande punten voordat u een screen gaat bestellen. 1. oe wordt het screen geplaatst? U kunt kiezen voor: A Montage op de dag ofwel op de muur (zie uitleg

Nadere informatie

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. Landelijk Houdt u van gezelligheid, warmte

Nadere informatie

Meet de breedtemaat (X) tussen de muren. Doe dit op minimaal 3 plaatsen ter controle (de muur kan scheef lopen).

Meet de breedtemaat (X) tussen de muren. Doe dit op minimaal 3 plaatsen ter controle (de muur kan scheef lopen). Meetinstructies Rolluiken Houd rekening met onderstaande punten voordat u een rolluik gaat bestellen. 1. Hoe wordt het rolluik geplaatst? U kunt kiezen voor: A) Montage op de dag ofwel op de muur (zie

Nadere informatie

PRIJZEN VOUWGORDIJNEN GORDIJNEN

PRIJZEN VOUWGORDIJNEN GORDIJNEN PRIJZEN VOUWGORDIJNEN GORDIJNEN prijsbroch. VG-GD NL-VL 235x270 0319.indd 1 03-01-19 11:47 INHOUDSOPGAVE Vouwgordijnen Kettingbediening 3 Koordbediening 6 Meerprijzen 9 Elektrische bediening 10 Gordijnen

Nadere informatie

Ophangen op alle mogelijke manieren

Ophangen op alle mogelijke manieren KOOPHULP VIDGA Ophangsysteem voor gordijnen en paneelgordijnen DESIGN David Wahl GOED OM TE WETEN Meet je raam nauwkeurig op voor je begint te plannen. Volg de aanwijzingen in deze koophulp. KENMERKEN

Nadere informatie

Montagehandleiding: Rolluiken

Montagehandleiding: Rolluiken Montagehandleiding: Rolluiken Een goede voorbereiding Houd rekening met onderstaande punten voordat u een rolluik gaat bestellen. 1. Hoe wordt het rolluik geplaatst? U kunt kiezen voor: A B C Montage op

Nadere informatie

KVARTAL Ophangsysteem voor gordijnen en paneelgordijnen

KVARTAL Ophangsysteem voor gordijnen en paneelgordijnen KOOPHULP KVARTAL Ophangsysteem voor gordijnen en paneelgordijnen GOED OM TE WETEN Kies altijd schroeven/beslag, geschikt voor de wand/het plafond waaraan je het ophangsysteem wilt bevestigen. Zoals de

Nadere informatie

Wassen en de wasmachine bedienen.

Wassen en de wasmachine bedienen. Dit document is onderdeel van de site www.huishoudeninhokjes.nl Wassen en de wasmachine bedienen. Stap 1. Leg wat er gewassen moet worden bij elkaar. Dat wil zeggen: zoek het wasgoed uit. Daarvoor moet

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Modern design met creatieve mogelijkheden

Paneelgordijnen. Modern design met creatieve mogelijkheden Paneelgordijnen Modern design met creatieve mogelijkheden D1066 C0003 F01 / Balein 0588 in type A D1066 C0003 F01 / Balein 0588 in type A Volop combineren met Luxaflex Paneelgordijnen Luxaflex lanceert

Nadere informatie

KOOPHULP BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD wand-/plafondbevestiging en gordijnroede

KOOPHULP BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD wand-/plafondbevestiging en gordijnroede KOOPHULP BETYDLIG/RÄCKA/HUGAD wand-/plafondbevestiging en gordijnroede ONDERDELEN Wand-/ Gordijnroedehouder Gordijnroede Afsluitknop Hoekverbinding gordijnroede Eenvoud en verscheidenheid gaan hand in

Nadere informatie

BADEN PRODUCTINFORMATIE. Artikelnummer:

BADEN PRODUCTINFORMATIE. Artikelnummer: Kijk voor meer klusinformatie op karwei.nl. KARWEI hoofdkantoor Leusden. Wijzigingen voorbehouden. Alle vermelde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. November 212. Artikelnummer: 88773 PRODUCTINFORMATIE

Nadere informatie

Meetinstructie Rolluiken RV40 - RV41 ecoline - RV49 Safe

Meetinstructie Rolluiken RV40 - RV41 ecoline - RV49 Safe Een goede voorbereiding! oud rekening met onderstaande punten voordat u een rolluik gaat bestellen. 1. oe wordt het rolluik geplaatst? U kunt kiezen voor: A Montage op de muur: kast en geleiders (TF) worden

Nadere informatie

Meetinstructie Screen

Meetinstructie Screen Een goede voorbereiding! oud rekening met onderstaande punten voordat je een screen gaat bestellen. 1. oe wordt de screen geplaatst? Je kunt kiezen voor: A Montage op de dag : screenkast en geleiders worden

Nadere informatie

Desteny bijzondere raambekleding

Desteny bijzondere raambekleding Desteny bijzondere raambekleding Desteny bijzondere raambekleding: Standaard worden alle gordijnen dusdanig geplooid dat de naden tussen de plooien komen. Op deze manier vallen de naden bij een gordijn

Nadere informatie

PLISSÉGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND

PLISSÉGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND PLISSÉGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND VEROSOL BINNEN BUITENGEWOON GOED HET EFFECT VAN VEROSOL BINNENZONWERING IS AANTOONBAAR Natuurlijk

Nadere informatie

Meetinstructie Ritsscreens S99 - S99R - S99XL - S40

Meetinstructie Ritsscreens S99 - S99R - S99XL - S40 Een goede voorbereiding! oud rekening met onderstaande punten voordat u een screen gaat bestellen. 1. oe wordt het screen geplaatst? U kunt kiezen voor: A Montage op de dag ofwel op de muur (zie uitleg

Nadere informatie

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door 3383 Architella 3383 Nieuw 64 mm Extra brede plooien voor grote ramen De Duette Shades collectie is uitgebreid met een extra brede

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Filtering light by design.

Paneelgordijnen. Filtering light by design. Paneelgordijnen Info Filtering light by design. 1 2 Inhoud Paneelgordijnen Copa home Filtering light by design Afwerkingen Classic Elegance Stoffen Stoffen Pakketmogelijkheden Specificaties Systeem Bediening

Nadere informatie

Meetinstructie Ritzscreen V599 - V599R - V599 XL - V540

Meetinstructie Ritzscreen V599 - V599R - V599 XL - V540 Een goede voorbereiding! oud rekening met onderstaande punten voordat u een screen gaat bestellen. 1. oe wordt het screen geplaatst? U kunt kiezen voor: A Montage op de dag ofwel op de muur (zie uitleg

Nadere informatie

KOOPHULP ROLGORDIJNEN plisségordijnen, vouwgordijnen

KOOPHULP ROLGORDIJNEN plisségordijnen, vouwgordijnen KOOPHULP ROLGORDIJNEN plisségordijnen, vouwgordijnen 2019 ROLGORDIJNEN TRETUR verduisterend rolgordijn Het verduisterende rolgordijn heeft een speciaal oppervlak dat geen licht doorlaat. De verduisterende

Nadere informatie

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen Verf, behang, raamdecoratie, vloeren en gordijnen Laat dimago je inspireren voor een nieuwe look in huis durf, design & decoratie Ervaar de passie van

Nadere informatie

t2347_06_raffrollo_technik_tv 01.03.2007 11:32 Uhr Seite 1 Vouwgordijnen Techniek en prijzen

t2347_06_raffrollo_technik_tv 01.03.2007 11:32 Uhr Seite 1 Vouwgordijnen Techniek en prijzen t2347_06_raffrollo_technik_tv 01.03.2007 11:32 Uhr Seite 1 Vouwgordijnen Techniek en prijzen t2347_06_raffrollo_technik_tv 01.03.2007 11:32 Uhr Seite 2 Inhoud Techniek vouwgordijnen TV 3 TV 4 TV 5 TV 6

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

Meetinstructie. Rolluiken RV40 - RV41

Meetinstructie. Rolluiken RV40 - RV41 Meetinstructie Rolluiken RV40 - RV41 Een goede voorbereiding! oud rekening met onderstaande punten voordat u een rolluik gaat bestellen. 1. oe wordt het rolluik geplaatst? U kunt kiezen voor: A Montage

Nadere informatie

TAPIJT & TRAPLOPE RS MAGAZIJN U ITVE RKOOP! VRAAG NIET HOE HET KAN, MAAR PROFITEER ERVAN! KARPETTE N > NIEUW: POSH FASHIONATION KARPETTEN

TAPIJT & TRAPLOPE RS MAGAZIJN U ITVE RKOOP! VRAAG NIET HOE HET KAN, MAAR PROFITEER ERVAN! KARPETTE N > NIEUW: POSH FASHIONATION KARPETTEN I N S P I R E R E N D M E E S T E R S C H A P W I N T E R 2 0 1 0 MAGAZIJN U ITVE RKOOP! VRAAG NIET HOE HET KAN, MAAR PROFITEER ERVAN! TAPIJT & TRAPLOPE RS > 19% BTW KORTING! O.A. PARADE & BONAPARTE >

Nadere informatie

Meten en bestellen. Montageprofiel. Slope

Meten en bestellen. Montageprofiel. Slope Meten en bestellen Montageprofiel Indien het raam te groot is voor een plissé- of dupligordijn, kun je met behulp van montageprofielen het venster in kleinere vlakken verdelen. Per vlak kan dan een apart

Nadere informatie

Confexx. Gordijnen & Vitrages NL- Advies verkoopprijslijst incl. 19% BTW..

Confexx. Gordijnen & Vitrages NL- Advies verkoopprijslijst incl. 19% BTW.. Confexx 2011-2012 NL- Advies verkoopprijslijst incl. 19% BTW.. Gordijnen & Vitrages 1 Confexx Standaard gordijnconfectie Voorwoord In deze catalogus presenteren wij u op overzichtelijke wijze de mogelijkheden,

Nadere informatie

INHOUD LAMELGORDIJNEN

INHOUD LAMELGORDIJNEN LAMELGORDIJNEN 1 INHOUD LAMELGORDIJNEN Lamelgordijnen stof 3 Lamelgordijnen PVC en aluminium 4 Railsysteem 5 Bedieningsmogelijkheden 6 Afwerking bij 250 mm lamel (stof) 7 Afwerking met houten latjes bij

Nadere informatie

vtwonen-luxaflex van Luxaflex en VT Wonen De woonstijlen nieuw!

vtwonen-luxaflex van Luxaflex en VT Wonen De woonstijlen nieuw! De woonstijlen van Luxaflex en VT Wonen nieuw! Met veel plezier hebben wij samen met Luxaflex Raamdecoratie gewerkt aan het samenstellen van de VT Wonen - Luxaflex collectie. We vonden het een feest uit

Nadere informatie

TUTORIAL ROEZELROKJE

TUTORIAL ROEZELROKJE TUTORIAL ROEZELROKJE Deze tutorial is geschreven uit liefde voor mijn hobby en derhalve alleen te gebruiken voor persoonlijk gebruik. Niet voor commerciële doeleinden. All Copyrights reserved @ Mama Mizzy's

Nadere informatie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1 Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 14:14 Pagina 2 Horizontale Jaloezie 3344 Waarom Luxaflex Dakraamproducten? Luxaflex

Nadere informatie

Papillon Een Wolhemel patroon van Angelique den Brok - Molendijk

Papillon Een Wolhemel patroon van Angelique den Brok - Molendijk Papillon Een Wolhemel patroon van Angelique den Brok - Molendijk Vlinders worden meestal geasocieerd met het voorjaar, maar deze tas is geinspireerd op de Blauwe Morpheus met zijn diepe blauwe kleuren.

Nadere informatie

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen Vlakgordijnen Vlakgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Het zijn strakke panelen met een minimale breedte van 25 cm. De panelen worden met klittenband, of door middel van een pees

Nadere informatie

/ Techniek. PANEEL_TF_A4_N.indd 1 25/10/16 15:58

/ Techniek. PANEEL_TF_A4_N.indd 1 25/10/16 15:58 PANEL / Paneelgordijnen BLINDS / Techniek PANEEL_TF_A4_N.indd 1 25/10/16 15:58 / Techniek Paspoort Type Basic Type Tenso Type Evolution Type Linear profil / 3 / 5 / 7 / 9 Techniek Toepassingen Decoratieve

Nadere informatie

Patroon en werkbeschrijving grote en kleine tas

Patroon en werkbeschrijving grote en kleine tas Patroon en werkbeschrijving grote en kleine tas onworpen in opdracht van Veritas Ontwerp: Nele van OOYAmade 1. Benodigdheden Benodigdheden om beide tassen te maken (kan verschillen afhankelijk van de stofkeuzes

Nadere informatie

DUO ROLGORDIJNEN DUO ROLLER

DUO ROLGORDIJNEN DUO ROLLER DUO ROLGORDIJNEN DUO ROLLER blinds 2 DUO ROLLER LINDS Inhoud Inhoud 3 Intro 4 Modellen Type DS10 Type DS20 5 5 6 Stoffen Eigentijdse stoffen Doekeigenschappen Uitlijnen Transparantie 7 7 7 7 7 Technische

Nadere informatie

inhoudsopgave specificaties specificaties 8 decoratief inspiratie 2 meten en bestellen meten en bestellen 9 bestelvoorbeeld 10

inhoudsopgave specificaties specificaties 8 decoratief inspiratie 2 meten en bestellen meten en bestellen 9 bestelvoorbeeld 10 inhoudsopgave 4inhoudsopgave inhoudsopgave decoratief inspiratie 2 specificaties specificaties 8 introductie plisségordijnen 50 mm 4 stofeigenschappen/pictogrammen stofeigenschappen 5 gebruikseigenschappen

Nadere informatie

Solflex Zonwering shutter techniek

Solflex Zonwering shutter techniek Solflex Zonwering shutter techniek Over onze shutters Voordelen Product overzicht Meetinstructies Montage Houten shutters vs Kunststof shutters Voordelen Houten shutters Geverfde en gekleurde afwerking

Nadere informatie

Radiatorbekleding sentimo

Radiatorbekleding sentimo verwarming Radiatorbekleding sentimo Maatvoering en kleuropties Prijzen Sentimo Met de Sentimo radiator design cover voegt u exclusiviteit toe aan uw interieur. Niet langer zijn radiatoren storende elementen,

Nadere informatie

patronen rokje aubergine

patronen rokje aubergine patronen rokje aubergine 4 Voor je begint Maten Voor je begint, is het natuurlijk belangrijk dat je weet in welke maat je jouw stuk gaat maken. Confectiematen verschillen vaak, dus ga niet zo maar uit

Nadere informatie

Begrippen. -Algemeen -Aantal -Band -Confectie -Haken -Materiaal -Plooien -Voeren. Rubrieken. Algemeen Breedte

Begrippen. -Algemeen -Aantal -Band -Confectie -Haken -Materiaal -Plooien -Voeren. Rubrieken. Algemeen Breedte Begrippen Algemeen Breedte Commissie Rubrieken -Algemeen -Aantal -Band -Confectie -Haken -Materiaal -Plooien -Voeren Perenweg 21, 2321 DA Leiden Om u een beetje op weg te helpen door het bos van "gordijnkretelogie"

Nadere informatie

20% KORTING KAMERBREED OF KARPET NOVILON VTWONEN VLOER INBETWEEN OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE*

20% KORTING KAMERBREED OF KARPET NOVILON VTWONEN VLOER INBETWEEN OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 20% KORTING OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* KAMERBREED OF KARPET 3 NOVILON VTWONEN VLOER 10 INBETWEEN DOORZICHTIG, MAAR TOCH NIET GEHEEL

Nadere informatie

inhoud plissé XL Materiaaleigenschappen 4 Bedieningsmogelijkheden 5 Modellen 6 Technische details 10 Overzichtstabel 11 Stofoverzicht 12

inhoud plissé XL Materiaaleigenschappen 4 Bedieningsmogelijkheden 5 Modellen 6 Technische details 10 Overzichtstabel 11 Stofoverzicht 12 plissé XL inhoud plissé XL Materiaaleigenschappen 4 Bedieningsmogelijkheden 5 Modellen 6 Technische details 10 Overzichtstabel 11 Stofoverzicht 12 Meten en monteren 14 2 De plooival van de stof is altijd

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën Paneelgordijnen Verticale jaloezieën SUNWAY paneelgordijnen en verticale jaloezieën Trend Groter, hoger, breder dat is de trend die we zien in hedendaagse architectuur. Een gevolg van deze trend is dat

Nadere informatie

Plissé 20/50 mm. Plissé 20 mm. Plissé 20 mm. topdown

Plissé 20/50 mm. Plissé 20 mm. Plissé 20 mm. topdown Plissé 20/50 mm. Plissé 20 mm. Plissé 20 mm. topdown Productinformatie plissé 20 mm. De Plissé gordijnen van "JEWEL" worden op een hoogwaardig JEWEL" railsysteem verwerkt. Het profiel van de plissés wordt

Nadere informatie

Vouwgordijngeschikte kwaliteiten

Vouwgordijngeschikte kwaliteiten Vouwgordijngeschikte kwaliteiten Onderstaand zetten we alle vouwgordijngeschikte kwaliteiten op een rijtje. Artelux vouwgordijn geschikt Atlantis Balance Basmati Bone Brooklyn Camille Carmine Corneille

Nadere informatie

Zo bestelt en monteert u deuren

Zo bestelt en monteert u deuren deuren & kozijnen Zo bestelt en monteert u deuren Stappenplan bestellen deuren Montagewijzer Zo bestelt en monteert u deuren BOVENDORPEL STIJL GLASLATTEN TUSSENDORPEL BORSTWERING PANEEL BORSTWERING ONDERDORPEL

Nadere informatie