Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes"

Transcriptie

1 Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving IJsselstein, 17 woningen ONK Woningtype woningtypes C, Ck, D, G en Gs Versiedatum Bouw Naam verkrijger(s) Adres Woonplaats Telefoon privé Telefoon mobiel Handtekening verkrijger(s) N.B. Deze koperskeuzelijst dient voor de sluitingsdatum in ons bezit te zijn en is onderdeel van de gesplitste koop-/aannemingsovereenkomst. Wijzigingen/doorhalingen en/of aanvullingen in deze koperskeuzelijst, door u aangebracht, worden niet gehonoreerd. Wij verzoeken u om op alle bladen van de koperskeuzelijst uw paraaf te zetten en retour te zenden. Pagina 1 van 5 paraaf koper(s)

2 Sluitingsdatum Versiedatum Bouwkundige aanpassingen A00.02 Geen opties uit de koperskeuzelijst Geen opties uit de ruwbouw koperskeuzelijst Geen opties uit de ruwbouw koperskeuzelijst. Nihil Indelingswijzigingen Eerste verdieping B30.01 B30.02 Samenvoegen van slaapkamer 1 en 2 aan de voorgevel -60,00 Het laten vervallen van de scheidingswand tussen de slaapkamers 1 en 2 aan de voorgevel. De toegangsdeur naar slaapkamer 2 handhaven en van draairichting veranderen. De toegangsdeur naar slaapkamer 1 vervalt. De nieuwe slaapkamer 1 heeft nu 3 dubbele wandcontactdozen, 2 plafondlichtpunten met schakelaar, 2 loze leidingen en 2 radiatoren. Samenvoegen van slaapkamer 3 en 4 aan de achtergevel -85,00 Het laten vervallen van de scheidingswand tussen de slaapkamers 3 en 4 aan de achtergevel. De toegangsdeur naar slaapkamer 4 handhaven en van draairichting veranderen. De toegangsdeur naar slaapkamer 3 vervalt. De nieuwe slaapkamer 3 heeft nu 3 dubbele wandcontactdozen, 2 plafondlichtpunten met schakelaar, 2 loze leidingen en 2 radiatoren. Zolder B70.01 Indeling zolder met overloop, cv-berging en onb. ruimte (type Gs en G) 5.835,00 Zolderindeling met een overloop, cv-berging en zolder. Op de zolderverdieping worden scheidingswanden van gipsblokken aangebracht zodat er een overloop (verkeersruimte), cv-berging en een zolder (onbenoemde ruimte) ontstaat. De zolder wordt voorzien van een dubbele wandcontactdoos en een wandlichtpunt met schakelaar. In de cv-berging staat de standaard opstelling voor MV, CV, wasmachine en wasdroger inclusief lichtpunt en schakelaar. Op de overloop komt een rookmelder en een lichtpunt op een wisselschakelaar. In de wand wordt een deurkozijn zonder bovenlicht en dichte opdekdeur opgenomen welke toegang geeft tot de zolder. N.B. Deze zolder blijft een onbenoemde ruimte omdat deze niet aan de minimale N.B. Voor extra daglichttoetreding in de zolder adviseren wij u deze optie te Pagina 2 van 5 paraaf koper(s)

3 Sluitingsdatum Zolder Versiedatum B70.02 Indeling zolder met overloop, cv-berging, berging en onb.ruimte (C,Ck) 5.705,00 Zolderindeling met een overloop, cv-berging, berging en zolder. Op de zolderverdieping worden scheidingswanden van gipsblokken aangebracht zodat er een overloop (verkeersruimte), cv-berging, berging en een zolder (onbenoemde ruimte) ontstaat. De zolder wordt voorzien van een dubbele wandcontactdoos en een wandlichtpunt met schakelaar. In de cv-berging staat de standaard opstelling voor MV, CV, wasmachine en wasdroger inclusief lichtpunt en schakelaar. De berging wordt voorzien van een lichtpunt met schakelaar. Op de overloop komt een rookmelder en een lichtpunt op een wisselschakelaar. In de wand wordt een deurkozijn zonder bovenlicht en dichte opdekdeur opgenomen welke toegang geeft tot de zolder. N.B. Deze zolder blijft een onbenoemde ruimte omdat deze niet aan de minimale N.B. Voor extra daglichttoetreding in de zolder adviseren wij u deze optie te B70.03 Indeling zolder met overloop, cv-berging, berging en onb.ruimte (D) 6.135,00 Zolderindeling met een overloop, cv-berging, berging en zolder. Op de zolderverdieping worden scheidingswanden van gipsblokken aangebracht zodat er een overloop (verkeersruimte), cv-berging, berging en een zolder (onbenoemde ruimte) ontstaat. De zolder wordt voorzien van een dubbele wandcontactdoos en een wandlichtpunt met schakelaar. In de cv-berging staat de standaard opstelling voor MV, CV, wasmachine en wasdroger inclusief lichtpunt en schakelaar. De berging wordt voorzien van een lichtpunt met schakelaar. Op de overloop komt een rookmelder en een lichtpunt op een wisselschakelaar. In de wand wordt een deurkozijn zonder bovenlicht en dichte opdekdeur opgenomen welke toegang geeft tot de zolder. N.B. Deze zolder blijft een onbenoemde ruimte omdat deze niet aan de minimale N.B. Voor extra daglichttoetreding in de zolder adviseren wij u deze optie te B70.04 Onbenoemde ruimte op zolder afwerken als slaapkamer 5.200,00 Onbenoemde ruimte op zolder afwerken op het niveau van een slaapkamer. De kap voorzien van schilderwerk. Er komt extra CV capaciteit om de minimale temperatuur van 15 naar 20 C te brengen. Er komen in totaal 4 wcd's in de slaapkamer. Er worden extra rookmelders geplaatst in alle slaapkamers en in de woonkamer vanwege de lengte van de vluchtweg. N.B. alleen in combinatie met B70.01, B70.02 of B70.03 N.B. de ruimte voldoet niet aan de eisen voor daglichttoetreding en ventilatie en blijft daarmee een onbenoemde ruimte en geen slaapkamer (verblijfsruimte) Electrische installatie Pagina 3 van 5 paraaf koper(s)

4 Sluitingsdatum Versiedatum Wandcontactdozen C10.01 C10.02 C10.03 C10.04 C10.05 C10.06 C10.07 C10.08 C10.09 Extra dubbele wcd in de meterkast 145,00 Een extra dubbele wandcontactdoos met randaarde in de meterkast naast de standaard dubbele wandcontactdoos. Extra dubbele wandcontactdoos in woonkamer 170,00 Extra dubbele wandcontactdoos in woonkamer, aangesloten op een algemene Extra dubbele wandcontactdoos in keuken 170,00 Extra dubbele wandcontactdoos in keuken, aangesloten op een algemene Extra dubbele wandcontactdoos in slaapkamer 1 170,00 Extra dubbele wandcontactdoos in slaapkamer 1, aangesloten op een algemene Extra dubbele wandcontactdoos in slaapkamer 2 170,00 Extra dubbele wandcontactdoos in slaapkamer 2, aangesloten op een algemene Extra dubbele wandcontactdoos in slaapkamer 3 170,00 Extra dubbele wandcontactdoos in slaapkamer 3, aangesloten op een algemene Extra dubbele wandcontactdoos in slaapkamer 4 170,00 Extra dubbele wandcontactdoos in slaapkamer 4, aangesloten op een algemene Extra dubbele wandcontactdoos op zolder voorzijde 170,00 Extra dubbele wandcontactdoos op de zolder aan de voorzijde, aangesloten op een algemene Extra dubbele wandcontactdoos op zolder achterzijde 170,00 Extra dubbele wandcontactdoos op de zolder aan de achterzijde, aangesloten op een algemene N.B. alleen van toepassing op type Gs, G en D Loze leiding C22.01 C22.02 C22.03 Extra loze leiding in de woonkamer 140,00 Extra loze leiding van de meterkast naar de woonkamer. Er wordt een inbouwdoos Extra loze leiding in slaapkamer 1 140,00 Extra loze leiding van de meterkast naar slaapkamer 1. Er wordt een inbouwdoos Extra loze leiding in slaapkamer 2 140,00 Extra loze leiding van de meterkast naar slaapkamer 2. Er wordt een inbouwdoos Pagina 4 van 5 paraaf koper(s)

5 Sluitingsdatum Loze leiding Versiedatum C22.04 C22.05 C22.06 C22.07 Extra loze leiding in slaapkamer 3 140,00 Extra loze leiding van de meterkast naar slaapkamer 3. Er wordt een inbouwdoos Extra loze leiding in slaapkamer 4 140,00 Extra loze leiding van de meterkast naar slaapkamer 4. Er wordt een inbouwdoos Extra loze leiding op zolder aan de voorzijde 140,00 Extra loze leiding op zolder aan de voorzijde. Er wordt een inbouwdoos met blinddeksel Extra loze leiding op zolder aan de achterzijde 140,00 Extra loze leiding op zolder aan de achterzijde. Er wordt een inbouwdoos met blinddeksel Grondkabel C28.01 Grondkabel ten behoeve van tuinverlichting 365,00 Het leveren en aansluiten op een aparte groep in de meterkast van eengrondkabel met 15 meter overlengte op rol ten behoeve van tuinverlichting in de achtertuin, geschakeld met een schakelaar naast de schakelaar van het buitenlichtpunt. Spatwaterdichte wandcontactdoos buiten C30.01 Spatwaterdichte wandcontactdoos aan de achtergevel 200,00 Spatwaterdichte dubbele wandcontactdoos (hoogte circa 300 mm boven de vloer). De wandcontactdoos wordt geschakeld middels een schakelaar naast de schakelaar van het buitenlichtpunt. Sanitair H10.01 Standaard sanitair Standaard sanitair in de kleur wit Standaard sanitair, volgens verkoopbrochure in de toiletruimte begane grond. Nihil H15.01 Sanitair volgens offerte showroom Sanitair volgens offerte showroom Sanitair volgens offerte showroom in de toiletruimte begane grond. Via showroom Pagina 5 van 5 paraaf koper(s)

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 2^kap type Birch. Bouwnummer : Naam verkrijger(s)

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 2^kap type Birch. Bouwnummer : Naam verkrijger(s) Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving Woningtype Bouw Naam verkrijger(s) Adres Woonplaats Telefoon privé Telefoon mobiel E-mail Handtekening verkrijger(s) N.B.

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 26 woningen Gouden Podium Versiedatum : 16-1-2016

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 26 woningen Gouden Podium Versiedatum : 16-1-2016 Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving Berkel & Rodenrijs, 26v69 woningen Woningtype 26 woningen Gouden Podium Versiedatum 16-1-2016 Bouw Naam verkrijger(s) Adres

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : Alle typen Versiedatum :

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : Alle typen Versiedatum : Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving : Schoonhoven, 24 van 89 won. Zilverrijk Woningtype : Alle typen Versiedatum : 30-6-2017 Bouw : Naam verkrijger(s) : Adres

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 43 woningen Gouden Podium Versiedatum :

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 43 woningen Gouden Podium Versiedatum : Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving Berkel & Rodenrijs, 43v69 woningen Woningtype 43 woningen Gouden Podium Versiedatum 6-4-2016 Bouw Naam verkrijger(s) Adres

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : woningtype C1 / C2 / C3 Versiedatum :

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : woningtype C1 / C2 / C3 Versiedatum : Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving 11 woningen blok 14 te Schoonhoven Woningtype woningtype C1 / C2 / C3 Versiedatum 31-5-2016 Bouw Naam verkrijger(s) Adres

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Exterieur. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes

Koperskeuzelijst. Exterieur. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving Berkel & Rodenrijs, 26v69 woningen Woningtype 26 woningen Gouden Podium Versiedatum 16-1-2016 Bouw Naam verkrijger(s) Adres

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Afbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : Alle typen Versiedatum :

Koperskeuzelijst. Afbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : Alle typen Versiedatum : Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving Schoonhoven, 24 van 89 won. Zilverrijk Woningtype Alle typen Versiedatum 30-6-2017 Bouw Naam verkrijger(s) Adres Woonplaats

Nadere informatie

Koperskeuzelijst Exterieur Projectomschrijving : Schoonhoven, 24 van 89 won. Zilverrijk Woningtype : Alle typen Versiedatum : Bouwnummer

Koperskeuzelijst Exterieur Projectomschrijving : Schoonhoven, 24 van 89 won. Zilverrijk Woningtype : Alle typen Versiedatum : Bouwnummer Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving Schoonhoven, 24 van 89 won. Zilverrijk Woningtype Alle typen Versiedatum 30-6-2017 Bouw Naam verkrijger(s) Adres Woonplaats

Nadere informatie

Koperskeuzelijst Extern Projectomschrijving : Schoonhoven, 15 woningen Woningtype : Woningtype T1, U1, V1 en W1 Versiedatum : Bouwnummer

Koperskeuzelijst Extern Projectomschrijving : Schoonhoven, 15 woningen Woningtype : Woningtype T1, U1, V1 en W1 Versiedatum : Bouwnummer Extern Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving : Schoonhoven, 15 woningen Woningtype : Woningtype T1, U1, V1 en W1 Versiedatum : 4-12-2015 Bouw : Naam verkrijger(s)

Nadere informatie

KOPERSKEUZELIJST RUWBOUW

KOPERSKEUZELIJST RUWBOUW KOPERSKEUZELIJST RUWBOUW Datum 01 02 2019 Bouwnummer Projectnaam Schoonhoven Zilverrijk 20 won/blok 8 Bouwtype Alle types N.B. Deze koperskeuzelijst dient voor de sluitingsdatum in ons bezit te zijn en

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Afbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 43 woningen Gouden Podium Versiedatum :

Koperskeuzelijst. Afbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 43 woningen Gouden Podium Versiedatum : Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving Berkel & Rodenrijs, 43v69 woningen Woningtype 43 woningen Gouden Podium Versiedatum 6-4-2016 Bouw Naam verkrijger(s) Adres

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 2,10 m1 (bn 2, 5, 6, 7, 10, 11) 16.360,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 2100

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 en in EUR GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 en in EUR 1

Nadere informatie

De Veiling, het nieuwe Utrecht

De Veiling, het nieuwe Utrecht karin de groot ctdegroot@casema.nl Wooncode: YENX Kavel: 221 Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw belangstelling in De Veiling. In deze pdf hebben wij de door u samengestelde woning voor u weergegeven.

Nadere informatie

De Veiling, het nieuwe Utrecht

De Veiling, het nieuwe Utrecht Ronald Zeilstra info@zndesign.nl Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw belangstelling in De Veiling. In deze pdf hebben wij de door u samengestelde woning voor u weergegeven. U ontvangt tevens uw

Nadere informatie

Vrijstaande woning in het plan Waterhof fase 3 Volgerlanden

Vrijstaande woning in het plan Waterhof fase 3 Volgerlanden Lijstkleur: Rood KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)... (werk) Vrijstaande woning in het plan Waterhof

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. 1. Bouwkundig. Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016

Keuzelijst Ruwbouw. 1. Bouwkundig. Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016 Keuzelijst Ruwbouw Project: 2204-35 won. Droomweide Bodegraven Datum: 27-06-2016 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst gaarne deze

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 1 RUWBOUW GROTE OPTIES 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES 1101 BEGANE GROND/ ACHTERGEVEL, optie aanbouw 2400 mm 1101.1 O Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Bonheur. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Bonheur. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.6020 10.6021 10.6022 10.6023 10.6025 Erker in de voorgevel Het leveren en aanbrengen van een erker in plaats van het standaard gevelkozijn met gemetselde borstwering in de

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Vergroten van de badkamer type J O 1 900,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Vergroten van de badkamer type J O 1 900,00... Standaard optielijst Datum Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Lavendel (Geschakeld)

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Lavendel (Geschakeld) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 10.7321 10.7322 10.7324 10.7326 10.7328 Zolder indeling: overloop + 2 onbenoemde ruimte Het wijzigen van de indeling op de zolder door middel van het verdelen van de

Nadere informatie

De Veiling, het nieuwe Utrecht

De Veiling, het nieuwe Utrecht Jos jdebruijn@reinbouw.nl Wooncode: SW73 Kavel: 281 Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw belangstelling in De Veiling. In deze pdf hebben wij de door u samengestelde woning voor u weergegeven.

Nadere informatie

De Veiling, het nieuwe Utrecht

De Veiling, het nieuwe Utrecht Ronald Zeilstra zomaareenstraat 24 1234 AB Errbeek info@zndesign.nl 06-23456789 Wooncode: MHEX Kavel: 278 Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw belangstelling in De Veiling. In deze pdf hebben wij

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10050 Uitbouw begane grond 1200 mm 18.615,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE AANNEMINGSOVEREENKOMST. ... (werk)

KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE AANNEMINGSOVEREENKOMST. ... (werk) Lijstkleur: roze KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE AANNEMINGSOVEREENKOMST Datum: 30-sep-15 Voor bouwnummer :... Woningtype :... Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)...

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Openslaande deuren linker kozijn type J O ,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Openslaande deuren linker kozijn type J O ,00... Standaard optielijst Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze

Keuzelijst Ruwbouw. Bouwkundige wijzigingen. Project: Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Datum: Koperskeuze Project: 00229 - Raadhuispark fase 7 te Mijnsheerenland Koperskeuze Bouwkundige wijzigingen 10.5402 Aanbouw achtergevel +1800 mm 16.950,00 Het vergroten van de woning d.m.v. het aanbrengen van een uitbouw

Nadere informatie

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers)

Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) Hof + Terraswoning & Specials (vrijstaand en tweekappers) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.0400 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5700mm 11.750,00 Het vergroten van de woning aan

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Beautitude. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Twee-onder-één-kapwoning - Type Beautitude. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 10.7321 10.7322 10.7326 10.7333 Zolder indeling: overloop + 2 onbenoemde ruimte Het wijzigen van de indeling op de zolder door middel van het verdelen van de onbenoemde

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Lily - Twee-onder-een-kapwoning. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Lily - Twee-onder-een-kapwoning. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7302 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10020 Uitbouw begane grond 1200 mm 17.770,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

3 woningen Karmoy in (Wateringseveld) Den Haag

3 woningen Karmoy in (Wateringseveld) Den Haag Lijstkleur: Rood KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST Bouwnummer :... Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)... (werk) 3 woningen Karmoy in

Nadere informatie

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs.

De keuze van uw buren voor wel of geen woninguitbreiding heeft geen invloed op de meerprijs. Koperskeuzelijst Constructieve opties 10040 Uitbouw begane grond 1200 mm 19.800,00 Het uitbouwen van de woonkamer met een diepte van 1200 mm De aanpassing wordt uitgevoerd met dezelfde materialen en opbouw

Nadere informatie

Bouwnummer... / woningtype Grutto, Ooievaar, Keizergans en Zwaan

Bouwnummer... / woningtype Grutto, Ooievaar, Keizergans en Zwaan Aanvullende koperskeuzelijst Aspirant koper(s) Behandeld door C.A. (Caroline) van den Dool E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Bergambacht, 13 woningen plan Dijklaan-West II fase 1c Betreft Bouwnummer...

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Rehorst Bouw. Aanvullende koperskeuzelijst. Aspirant koper(s) Brielle, 18 woningen Nieuwland-Oost (blok 34, 35)

Rehorst Bouw. Aanvullende koperskeuzelijst. Aspirant koper(s) Brielle, 18 woningen Nieuwland-Oost (blok 34, 35) Aanvullende koperskeuzelijst Aspirant koper(s) Behandeld door C.A. (Caroline) van den Dool E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Brielle, 18 woningen Nieuwland-Oost (blok 34, 35) Betreft Bouwnummer...

Nadere informatie

De Veiling, het nieuwe Utrecht

De Veiling, het nieuwe Utrecht Bastiaan Teisman bteisman@gmail.com Wooncode: PRFX Kavel: 269 Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw belangstelling in De Veiling. In deze pdf hebben wij de door u samengestelde woning voor u weergegeven.

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Wandcontactdozen. Loze leidingen MAKELAARSOPTIES ELEKTRISCHE INSTALLATIE. Werknummer :

Koperskeuzelijst. Wandcontactdozen. Loze leidingen MAKELAARSOPTIES ELEKTRISCHE INSTALLATIE. Werknummer : 1 MAKELAARSOPTIES 08.04 Plaatsen dakraam 114 x 140 cm in het dakvlak 2.100,00 Conform technische omschrijving opties en optietekeningen. prijs per stuk. 08.05 Plaatsen dakraam 114 x 140 cm in het dakvlak

Nadere informatie

Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes.

Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes. Omschrijvingen standaard koperskeuzelijst. Raadpleeg steeds de handleiding en optietekeningen bij het maken van uw keuzes. Uitbreidingswijzigingen 103001 Dubbele deuren achtergevel per st. 1.870,00 De

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0820. Woningtype. : Jasmijn (Twee-onder-een-kap)

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0820. Woningtype. : Jasmijn (Twee-onder-een-kap) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 10.7321 10.7322 10.7324 10.7326 10.7328 Zolder indeling: overloop + 2 onbenoemde ruimte Het wijzigen van de indeling op de zolder door middel van het verdelen van de

Nadere informatie

De Veiling, het nieuwe Utrecht

De Veiling, het nieuwe Utrecht Ronald Zeilstra zomaareenstraat 24 1234 AB Errbeek info@zndesign.nl 06-23456789 Wooncode: PDLJ Kavel: 238 Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw belangstelling in De Veiling. In deze pdf hebben wij

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw 120 cm achtergevel 5,1-5,4 K type A (01) O ,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw 120 cm achtergevel 5,1-5,4 K type A (01) O ,00... Standaard optielijst Datum Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

KEUZELIJST. Akkerbergplein (tweekappers) De Hoven

KEUZELIJST. Akkerbergplein (tweekappers) De Hoven KEUZELIJST plein (tweekappers) De Hoven zaterdag 1 juni 29 06 GARAGE / BERGING / CARPORT 04 berging 06.04.00 Het verplaatsen van de deur in de berging incl. het meeverplaatsen van het eventuele elektra

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Roos - Geschakelde twee-onder-een-kapwoning. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0907. : Roos - Geschakelde twee-onder-een-kapwoning. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7302 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 12-3-23 Afdruk Eerste opgave met voorblad, bedragen in EUR M/ GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel:

Nadere informatie

11 woningen type Dotterbloem in het plan Waterhof fase 2 Volgerlanden

11 woningen type Dotterbloem in het plan Waterhof fase 2 Volgerlanden Lijstkleur: Rood KPERSKEUZENLIJST BEHRENDE BIJ DE KP-/AANNEMINGSVEREENKMST Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)... (werk) 11 woningen type Dotterbloem in het plan Waterhof

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen ruwe afbouw

Optielijst Woonwensen ruwe afbouw Sluitingsdatum: n.t.b. Op deze optielijst kunt u de door u gewenste keuzes aankruisen. Mocht u andere wensen hebben dan kunt u deze altijd aan uw kopersbegeleider voorleggen. Na de sluitingsdatum zijn

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen ruwe afbouw

Optielijst Woonwensen ruwe afbouw Sluitingsdatum: n.t.b. Op deze optielijst kunt u de door u gewenste keuzes aankruisen. Mocht u andere wensen hebben dan kunt u deze altijd aan uw kopersbegeleider voorleggen. Na de sluitingsdatum zijn

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen ruwe afbouw

Optielijst Woonwensen ruwe afbouw Sluitingsdatum: n.t.b. Op deze optielijst kunt u de door u gewenste keuzes aankruisen. Mocht u andere wensen hebben dan kunt u deze altijd aan uw kopersbegeleider voorleggen. Na de sluitingsdatum zijn

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw achter- / zijgevel type F O ,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw achter- / zijgevel type F O ,00... Standaard optielijst Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 861D. : Twee-onder-een-kapwoning - Lombardier. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 861D. : Twee-onder-een-kapwoning - Lombardier. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.7320 10.7321 10.7322 10.7333 10.7334 Zolder indeling: overloop + 2 onbenoemde ruimte Het wijzigen van de indeling op de zolder door middel van het verdelen van de onbenoemde

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

De Veiling, het nieuwe Utrecht

De Veiling, het nieuwe Utrecht Esther van Klaarbergen esthervanklaarbergen@hotmail.com Wooncode: EABP Kavel: 227 Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw belangstelling in De Veiling. In deze pdf hebben wij de door u samengestelde

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400

Koperskeuzelijst. Werknummer : D0808. Woningtype : 5400 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5104 Erker in de zijgevel A 5100 HS Het leveren en aanbrengen van een erker in de kopgevel op de begane grond. Inclusief het aanbrengen van een lage gemetselde borstwering

Nadere informatie

Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase 3

Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase 3 Aanvullende koperskeuzelijst Aspirant koper(s) Behandeld door C.A. (Caroline) van den Dool E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase

Nadere informatie

Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen)

Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen) Laan, Allee + Veranda (rij- en hoekwoningen) 2 e Fase MooiWerkeren 03 UITBOUWEN 02 begane grond 03.02.00 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5100mm 10.245,00 Het vergroten van de woning aan de achtergevel

Nadere informatie

13 woningen Frankhuis

13 woningen Frankhuis GALJOEN 13 woningen Frankhuis 1081 13 woningen - Frankhuis - Stadshagen 03 UITBOUWEN begane grond 03..0100 Uitbouw 1,20m1 bij woningbreedte 5400mm 12.900,00 Het vergroten van de woning aan de achtergevel

Nadere informatie

Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase 3

Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase 3 Aanvullende koperskeuzelijst Aspirant koper(s) Behandeld door C.A. (Caroline) van den Dool E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Eengezinswoning - Type Joie. Woningtype

Koperskeuzelijst. Werknummer : 6DW0847. : Eengezinswoning - Type Joie. Woningtype 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5121 10.5122 10.5123 10.5125 10.5126 10.5128 Erker in de voorgevel Het leveren en aanbrengen van een erker in plaats van het standaard gevelkozijn met gemetselde borstwering

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning)

Koperskeuzelijst : 6DW0820. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Freesia (Eengezinswoning) 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5122 10.5123 10.5124 10.5125 10.5126 10.5127 Aanbouw achtergevel +1800 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van

Nadere informatie

Meer- en minderwerklijst RUWBOUW

Meer- en minderwerklijst RUWBOUW B Bouwkundige opties De bouwkundige opties zijn uitgetekend in de verkooptekening. Gebruikte materialen en kleuren zijn conform de technische omschrijving, indien hiervan afgeweken wordt staat dit bij

Nadere informatie

KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE AANNEMINGSOVEREENKOMST. ... (werk)

KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE AANNEMINGSOVEREENKOMST. ... (werk) Lijstkleur: roze KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE AANNEMINGSOVEREENKOMST Datum: 4-feb-15 Voor bouwnummer :... Woningtype :... Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)...

Nadere informatie

Opties type E E.OP.VB

Opties type E E.OP.VB Opties type E Tek. nr. OMSCHRIJVING DATUM E.OP.RB Renvooi 28-08-2018 E.OP.00 Begane grond 28-08-2018 E.OP.01 Begane grond 28-08-2018 E.OP.02 1e Verdieping 28-08-2018 E.OP.03 1e Verdieping 28-08-2018 E.OP.04

Nadere informatie

blad nummer OMSCHRIJVING DATUM

blad nummer OMSCHRIJVING DATUM blad nummer OMSCHRIJVING DATUM C.OP.RB Renvooi 26-07-2018 C.OP.00 Begane grond 26-07-2018 C.OP.01 Begane grond 26-07-2018 C.OP.02 Begane grond 26-07-2018 C.OP.03 Begane grond 26-07-2018 C.OP.04 1e Verdieping

Nadere informatie

Tek. nr. OMSCHRIJVING DATUM

Tek. nr. OMSCHRIJVING DATUM Tek. nr. OMSCHRIJVING DATUM D.OP.RB Renvooi 30-07-2018 D.OP.00 Begane grond 30-07-2018 D.OP.01 Begane grond 30-07-2018 D.OP.02 1e Verdieping 30-07-2018 D.OP.03 1e Verdieping 30-07-2018 D.OP.04 2e Verdieping

Nadere informatie

Meer- en minderwerk keuzelijst

Meer- en minderwerk keuzelijst Meer- en minderwerk keuzelijst Projectnummer : 724 Projectomschrijving : Geleen 12 woningen in het plan De Haese Woningtype : A, A, A1, B en B Bouwnummer : kavel AG1 t/m AG12 Koper(s) : Vlassak Aannemersmaatschappij

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw 120 cm achtergevel 5,7-6,0 K type B2 (03) O ,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw 120 cm achtergevel 5,7-6,0 K type B2 (03) O ,00... Standaard optielijst Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

Rehorst BOUW. Ruwbouwlijst. Aspirant koper(s) Waddinxveen, park Triangel, 24 rijwoningen in plan Stationspark

Rehorst BOUW. Ruwbouwlijst. Aspirant koper(s) Waddinxveen, park Triangel, 24 rijwoningen in plan Stationspark Ruwbouwlijst Aspirant koper(s) E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Waddinxveen, park Triangel, 24 rijwoningen in plan Stationspark Betreft Bouwnummer... / woningtype Type G - Guide Geachte kopers(s),

Nadere informatie

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b.

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Koperskeuzes aankruisen indien van toepassing. De genoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.. 1. Bouwkundig 1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Zie documentatie CasCo@Huis van Verlangen

Nadere informatie

Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b.

Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Koperskeuzes aankruisen indien van toepassing. De genoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.. 1. Bouwkundig 1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Zie documentatie CasCo@Huis van Verlangen

Nadere informatie

Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst dan verzoeken wij u deze optie aan te kruisen.

Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst dan verzoeken wij u deze optie aan te kruisen. Project: 2196-28 woningen Het Groene Hart Datum: 25-08-2016 Keuzelijst Ruwbouw 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst dan verzoeken

Nadere informatie

Adriaan van Erk ONTWIKKELING

Adriaan van Erk ONTWIKKELING Aanvullende koperskeuzelijst Aspirant koper(s) Behandeld door C.A. (Caroline) van den Dool E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Hillegom, plan 't Zand fase 4 Betreft Bouwnummer... / woningtype

Nadere informatie

Woonwensen APPARTEMENTEN OPTIELIJST. Afbouw

Woonwensen APPARTEMENTEN OPTIELIJST. Afbouw Woonwensen EN OPTIELIJST Afbouw 08-11-2018 Bouwkundige opties Z 100 Zonwering opties, op aanvraag 0,00 Binnenkozijnen en -deuren B 310 Hoge binnendeuren (woningtype 1) 2.240,00 Gerekend op totaal 7 binnendeurkozijnen.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype G = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype G = wonen achter Geen verrekening 0,00 1017905 Dubbele deuren voorgevel = 19 (in plaats van raamkozijn) In de

Nadere informatie

MEER- EN MINDERWERKOPTIES FASE: RUWBOUW

MEER- EN MINDERWERKOPTIES FASE: RUWBOUW WONINGTYPE: WATERJUFFER MEER- EN MINDERWERKOPTIES FASE: RUWBOUW Betreft Projectnummer Keuze : 's Gravenzande - 53 won Natuurlijk Wonen : 719005 : prijzen incl. BTW Optie Omschrijving Prijs in Kopersopties

Nadere informatie

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b.

1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Koperskeuzes aankruisen indien van toepassing. De genoemde prijzen zijn incl. 21% B.T.W.. 1. Bouwkundig 1.04.0.01 Woning casco opleveren 3-laags per stk N.t.b. Zie documentatie CasCo@Huis van Verlangen

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw 120 cm achtergevel 5,1-5,4 K type E (01) O ,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Uitbouw 120 cm achtergevel 5,1-5,4 K type E (01) O ,00... Standaard optielijst Datum Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

20 woningen Frank & vrij wonen

20 woningen Frank & vrij wonen 20 woningen Frank & vrij wonen Bouwnr: Naam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telnr.: Keuzelijst meer- minderwerk Nr Omschrijving Meerprijs * Aantal ja/nee** Bouwkundig ruwbouw 101 Dakkapel achterzijde Aan

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 ca Tegelwerk toilet begane grond 100001 Standaard tegelwerk toilet Geen verrekening 0,00 Tegelwerk in het toilet standaard conform technische omschrijving. 100002 Tegelwerk toilet conform

Nadere informatie

Meerprijs Omschrijving meerwerk

Meerprijs Omschrijving meerwerk Aanvullende koperskeuzelijst Aspirant koper(s) Behandeld door C.A. (Caroline) van den Dool E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Sliedrecht, 12 woningen type Vivaldi plan Baanhoek West fase 3 Betreft

Nadere informatie

4 woningen type Waterlelie in het plan Waterhof Volgerlanden

4 woningen type Waterlelie in het plan Waterhof Volgerlanden Lijstkleur: Rood KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)... (werk) 4 woningen type Waterlelie in het plan

Nadere informatie

Koperskeuzelijst : 861D. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Eensgezinswoning - Koetsier

Koperskeuzelijst : 861D. Werknummer Projectomschrijving Woningtype. : Eensgezinswoning - Koetsier 10 Bouwkundige wijzigingen 10.5423 10.5424 Aanbouw achtergevel +2400 mm Het vergroten van de woning door middel van het aanbrengen van een uitbouw op de begane grond van circa 2400 mm. Inclusief het aanbrengen

Nadere informatie

MEER- EN MINDERWERKOPTIES FASE: RUWBOUW

MEER- EN MINDERWERKOPTIES FASE: RUWBOUW WONINGTYPE: RIETZANGER MEER- EN MINDERWERKOPTIES FASE: RUWBOUW Betreft Projectnummer Keuze : 's Gravenzande - 53 won Natuurlijk Wonen : 719005 : prijzen incl. BTW Optie Omschrijving Prijs in Kopersopties

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V.

BOUWBEDRIJF FRANS VINK EN ZONEN B.V. STANDAARD OPTIELIJST Pagina 1 Naam koper : 1e Sluitingsdatum. Ruwbouw. 000.100 Uitbouw achtergevel 1,20 b.g. 18.950,00 Het creëren van een uitbouw op de begane grond van ca. 1,20 meter diep (uitwendig)

Nadere informatie

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type Y2

Staartploeg Dubbeldam Woningtype: Type Y2 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

1022001 Trapkast in woonkamer 1,00 à 925,00

1022001 Trapkast in woonkamer 1,00 à 925,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 ca Tegelwerk toilet begane grond 100001 Standaard tegelwerk toilet Geen verrekening 0,00 Tegelwerk in het toilet standaard conform technische omschrijving. 100002 Tegelwerk toilet conform

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Bouwnummer: Telefoon prive: Adres: Postcode: Woonplaats Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: Extra opmerkingen: 2 1100 (GROTE-) RUWBOUWOPTIES

Nadere informatie

Renvooi. Bouwnummer. Renvooi. meterkast. mechanische ventilatie. opstelplaats wasmachine en wasdroger. wandcloset. verdeler CV. wastafel.

Renvooi. Bouwnummer. Renvooi. meterkast. mechanische ventilatie. opstelplaats wasmachine en wasdroger. wandcloset. verdeler CV. wastafel. Renvooi meterkast mv WM WD mechanische ventilatie opstelplaats wasmachine en wasdroger wandcloset verdeler verdeler V wastafel fontein douchehoek matomranding radiator (afmeting indicatief) hemelwaterafvoer

Nadere informatie

Woonwensen KADEWONINGEN OPTIELIJST. Afbouw

Woonwensen KADEWONINGEN OPTIELIJST. Afbouw Woonwensen EN OPTIELIJST Afbouw 08-11-2018 Bouwkundige opties Z 100 Zonwering opties, op aanvraag 0,00 Binnenkozijnen en -deuren B 330 Hoge binnendeuren begane grond 1.450,00 Wijzigen van de standaard

Nadere informatie

Rehorst Bouw. Ruwbouwlijst. Aspirant koper(s) Waddinxveen, 59 woningen in plan De Triangel, deelplan Parkhoven

Rehorst Bouw. Ruwbouwlijst. Aspirant koper(s) Waddinxveen, 59 woningen in plan De Triangel, deelplan Parkhoven Ruwbouwlijst Aspirant koper(s) Behandeld door D. (Daphne) van der Kaa E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Waddinxveen, 59 woningen in plan De Triangel, deelplan Parkhoven Betreft Bouwnummer...

Nadere informatie

Aspirant koper(s)

Aspirant koper(s) Ruwbouwlijst Aspirant koper(s) E-mail koperskeuze @rehorstbouw.nl Project Waddinxveen, 39 woningen in Park Triangel, deelplan Parksingel fase 3 Betreft Bouwnummer... / woningtype Woningtype Meghan Geachte

Nadere informatie