Groepsreis Tenerife wandelvakantie met Hannibal Reizen 22 december januari 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Groepsreis Tenerife wandelvakantie met Hannibal Reizen 22 december januari 2015"

Transcriptie

1 Groepsreis Tenerife wandelvakantie met Hannibal Reizen 22 december januari 2015 De laatste dagen van het jaar doorbrengen in heerlijk weer, wandelen door indrukwekkende landschappen, genieten van al het goeds dat Tenerife biedt, wie kan dat weerstaan? Hannibal Reizen niet! Canarische Eilanden Met superlatieven moet je spaarzaam zijn, maar één geldt ongetwijfeld voor de Canarische Eilanden. Met een jaargemiddelde van 20 graden op zeeniveau hebben ze misschien wel het beste klimaat van de wereld. De Canarische golfstroom, de warme, zuidelijke zon en een aangename, verfrissende noordoost passaat, bepalen samen het prettige (wandel)klimaat. De verscheidenheid aan landschappen is adembenemend, de tegenstellingen zijn verrassend. Elk eiland heeft zijn eigen karakter. Gemeenschappelijk is het vulkanisme en de rijke flora. Altijd groene dennen- en laurierbossen wisselen af met subtropische hellingen boven de zee, imposante bergweiden, vulkanen en alpiene rotsformaties. Geschiedenis Men schat dat de eilanden 13 tot 20 miljoen jaar oud zijn en door drie grote vulkanische uitbarstingen in de Atlantische Oceaan zijn gevormd. De Canarische Eilanden werden eerst ontdekt door Griekse en Romeinse zeevaarders, maar het duurde nog tot begin 1400 voordat er een serieuze poging werd ondernomen om de Canarische Eilanden te veroveren. De Romeinen noemden de eilanden Insulas Canarias (Hondeneilanden), waarschijnlijk naar de groepen honden (Latijn canes) die ze er aantroffen. Volgens andere bronnen werden honden in de plaatselijke godsdienst aanbeden en beschouwd als heilige dieren. De hond fungeert nog steeds als schildhouder in het wapen van de eilandengroep. De kanarie is op zijn beurt naar deze eilanden genoemd en niet andersom! Tenerife, wandeleiland bij uitstek Jaren geleden heeft Hannibal Reizen een wandelvakantie op het eiland La Palma aangeboden. Dit eiland noemt men samen met La Gomera, de wandeleilanden van deze archipel. Na ons bezoek afgelopen maart/april 2013 hebben we onze mening gewijzigd. We zijn razend enthousiast over al het moois dat we tijdens onze wandelingen op Tenerife hebben gezien.

2 Tenerife staat bekend als een eiland voor zonaanbidders. Massatoerisme viert hier hoogtij. En dat klopt. Maar dit massatoerisme vind je alleen aan de zuidkant van het eiland. Daar bevinden zich de grote toeristenoorden met hun lelijke hotelkolossen. Tenerife heeft echter veel meer te bieden! Het grootste Canarische eiland is volgens ons landschappelijk gezien het meest gevarieerde wandeleiland. Weer Hoewel Tenerife wellicht het beste klimaat ter wereld heeft, betekent dit niet dat het er nooit regent. Het noorden (Teno en Anaga) is het nattere en daardoor groenere deel van het eiland. Dagen met enkel strakblauwe luchten komen hier niet zo vaak voor, er zijn altijd wel ergens wolken te bekennen. Een bui of een druilerige dag zijn zeker niet uitgesloten. Overdag is het in deze periode ongeveer 18 graden, een heerlijke temperatuur om te wandelen. In de hoger gelegen delen rondom de vulkaan Teide is het natuurlijk kouder dan in de lager gelegen gebieden. Daar loop je onder een strakblauwe hemel, maar boven een wolkenzee. Rond de jaarwisseling van 2013/2014 hebben we ook met een groep op dit eiland gewandeld. We hadden alléén maar prachtig weer! Helaas kunnen we op het weer geen garantie geven. Wandelingen We bezoeken tijdens deze wandelvakantie de drie mooiste wandelgebieden van Tenerife, zodat u een goed beeld krijgt van dit eiland met z n grote landschappelijke verscheidenheid. Teno gebergte Dit gebergte ligt in het noordwesten van het eiland. De toppen reiken er tot boven de 1000 meter. Diep ingesneden kloven, rotsachtige hoogvlaktes en vulkanen vormen het decor voor de wandelingen. Nationaal Park Teide Dit park ligt op 2000 meter hoogte, in het midden van het eiland, en doet denken aan een maanlandschap. Hier ligt Tenerife's en tevens Spanje's hoogste berg, de Teide, op 3718 meter boven zeeniveau. Dit park is het enige subtropische alpiene gebied in Europa en dat verklaart waarom er veel endemische planten voorkomen. Sinds 2007 is het park opgenomen op de werelderfgoed lijst van de Unesco.

3 de grillige Anaga kust In het noordoosten van Tenerife doorkruisen we het Anaga gebergte. Dit massief hoort tot het geologisch oudste gedeelte van Tenerife. Halverwege de hellingen groeit een dicht laurierbos, dat hogerop in laurier- en heidestruiken overgaat. Op de lagere hellingen groeien cactussen, agaven, aloë s en andere succulenten (vetplanten) zoals de tamarisk, de drakenboom en diverse euphorbia's. We maken wandelingen hoog boven en langs de grillige kust en door het laurierbos. We hebben vaak uitzicht op de azuurblauwe oceaan. begeleiding Johan en Frank van Hannibal Reizen begeleiden de wandelingen zelf. Wanneer de logistiek het toelaat lopen ze beiden mee. verblijf U verblijft in alle accommodaties in een tweepersoonskamer, met naar keuze twee aparte bedden of een tweepersoonsbed. Gezien de kleinschaligheid van de accommodaties zijn er geen eenpersoonskamers beschikbaar. In San Andres verblijven we in vijf tweepersoons appartementen en een vierpersoons appartement. Dit laatste heeft twee slaapkamers en twee badkamers. In één slaapkamer staat een stapelbed. In Icod de los Vinos verblijft u op basis van logies/ontbijt. In Vilaflor verblijft u 2 x op basis van logies/ontbijt en 2 x op basis van halfpension. Zowel in Icod de los Vinos als Vilaflor kunt u een lunchpakket in het hotel bestellen of het zelf inkopen. In San Andres kunt u in het dorp uw ontbijt en lunchpakket inkopen. In alle plaatsen zijn restaurants. reacties van wandelaars Veel wandelaars hebben het afgelopen jaar via Hannibal Reizen het individuele wandelarrangement op Tenerife geboekt. Sommigen hebben hun ervaringen in ons gastenboek geschreven. Programma wandelvakantie Tenerife Hannibal Reizen van maandag 22 december 2014 tot vrijdag 2 januari 2015 maandag 22 december Vlucht Amsterdam - Tenerife met Transavia HV 135, 14h20-19h20 (vluchttijden onder voorbehoud). Transfer van 1h30 naar Icod de los Vinos, een stadje aan de noordkust van Tenerife. Onderweg maken we een korte stop voor de avondmaaltijd. In Icod ligt hét symbool van het eiland, de Drago Milenario. Deze beroemde drakenboom is ongeveer 300 jaar oud en niet - zoals de naam doet vermoeden - al 1000 jaar. We verblijven in Hotel Emblemático San Agustín. dinsdag 23 december Voor de eerste wandeling in het Teno gebergte rijden we in een half uur naar de Ermita de San Francisco de Assisi. Vandaag staat de vulkaan Chinyero op het programma. Via een bos van Canarische pijnbomen en over een met lavasteen bedekt pad lopen we rondom deze vulkaan door een bijzonder ruig landschap. Verblijf in Icod de Los Vinos. Lange variant: 5h00, 19 km, 725 m klimmen en 725 m dalen. Korte variant: 3h00, 11 km, 300 m klimmen en 300 m dalen. woensdag 24 december We rijden in 45 minuten naar Las Portelas. We lopen vandaag onder andere over de bergrug Cumbre de Baracán met mooi uitzicht op de eilanden La Gomera en La Palma. Verblijf in Icod de Los Vinos. 5h00, 13 km, 780 m klimmen en 780 m dalen.

4 donderdag 25 december We rijden in 35 minuten naar Fleytas, het uitgangspunt van deze rondwandeling. Een afwisselende tocht, deels door een prachtig bos, deels over een bergrug met mooie vergezichten. Lange variant: 5h50, 15 km, 850 m klimmen en 850 m dalen. Korte variant: 2h45, 7 km, 350 m klimmen en 350 m dalen. Na de wandeling rijden we in 1h30 uur naar Vilaflor, het hoogst gelegen bergdorp van Tenerife (1400 m). Verblijf in Hotel El Sombrerito. vrijdag 26 december We rijden in een half uur naar het hart van het Teide Nationale Park en starten met een flinke klim naar de Guajara (2718 m). Prachtige uitzichten op de Teide en over de enorme krater. Wie het wat rustiger aan wil doen, haakt halverwege af op een bergpas met eveneens erg mooi uitzicht. Verblijf in Vilaflor. Lange variant: 4h30, 13 km, 700 m klimmen en 700 m dalen. Korte variant: 3h10, 9 km, 290 m klimmen en 290 m dalen. zaterdag 27 december We rijden in een half uur naar het Teide Nationale Park voor een prachtige rondwandeling door Las Canadas, het ruige en kleurrijke kraterlandschap rondom de vulkaan. Verblijf in Vilaflor. Lange variant: 4h10, 16 km, 425 m klimmen en 425 m dalen. Korte variant: 2h50, 12 km, 260 m klimmen en 260 m dalen. zondag 28 december We rijden in een klein uur naar El Portillo en maken een korte wandeling naar de Rocas de la Forteleza (2h30, 9 km, 270 m klimmen en 270 m dalen) Daarna bezoeken we het informatiecentrum van het Nationale Park. Vervolgens brengt de kabelbaan ons naar 3550 meter hoogte, net onder de top van de vulkaan. Vandaar loop je in drie kwartier naar de top van de Teide. Prachtig uitzicht rondom en in de krater. Wie voldoende energie en zin heeft kan ook de Teide 'echt' beklimmen. Deze wandeling begint aan de voet van het Montaña Blanca op een hoogte van 2345 meter. Dan volgt een pittige klim van circa 1400 hoogtemeters in ruim vier uur naar de top. De tocht kan alleen gemaakt worden als er weinig of geen sneeuw rondom de top ligt en als de weersomstandigheden op die dag het toelaten. Daarna omlaag per kabelbaan (4h00, 10 km, 1380 m klimmen en 190 m dalen) Verblijf in Vilaflor. maandag 29 december We rijden in 1h30 naar San Andres, in het noordoosten van het eiland. Dit kleine vissersdorp is onze uitvalsbasis voor de wandelingen in het nabij gelegen Anaga gebergte. San Andres beschikt ook over het mooiste zandstrand van Tenerife, ver gelegen van de toeristische stranden aan de zuidkant van het eiland. Deze dag is er geen wandeling gepland. Verblijf in diverse, kleinschalige appartementen. In San Andres zijn een aantal restaurants. U kunt ook een maaltijd in het appartement bereiden. dinsdag 30 december Rondwandeling naar het meest noordoostelijk gelegen punt van het eiland. Na een transfer van een uur begint onze wandeling in Chamorga. De inwoners van dit dorp bleven tot 1970 verstoken van een geasfalteerde weg. Men kon alleen elders komen door gebruik te maken van de paden waarover wij deze dag lopen, of per boot. We passeren diverse verlaten gehuchtjes en veel drakenbomen. Verblijf in San Andres. Lange variant: 4h45, 10 km, 880 m klimmen en 880 m dalen. Korte variant: 3h00, 8 km, 610 m klimmen en 610 m dalen. woensdag 31 december We rijden in een half uur naar het plaatsje Taganana. Vandaar maken we een mooie rondwandeling boven de zee en naar een verlaten strand. Via een ruige kloof en een bergpas komen we weer in terug in Taganana. Verblijf in San Andres. Lange variant: 5h15, 14 km, 975 m klimmen en 975 m dalen. Korte variant: 3h30, 10 km, 620 m klimmen en 620 m dalen.

5 donderdag 1 januari We rijden in 15 minuten naar Igueste de San Andres. Vandaar klimmen we via een prachtig pad over lavagesteente naar een bergpas van 425 meter. Prachtig uitzicht rondom. Na een afdaling komen we uit op het strand van Antequera. Vanaf hier is het mogelijk om per bootje terug te varen naar San Andres. Wie de tocht helemaal wil afmaken klimt naar een tweede bergpas met onderweg mooi uitzicht op en in de Barranco de Antequera. Verblijf in San Andres. Lange variant: 5h20, 12 km, 965 m klimmen en 965 m dalen. Korte variant: 2h45, 5 km, 425 m klimmen en 425 m dalen. vrijdag 2 januari Helaas is de prachtige wandelvakantie na het ontbijt in San Andres ten einde. Transfer van een uur naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Nederland. Vlucht HV 674 staat gepland om 09h55, aankomst in Amsterdam om 15h30. De vluchttijden zijn onder voorbehoud. reissom 1450 Maximum aantal deelnemers 14, minimum aantal deelnemers 7 inbegrepen: retourvlucht Amsterdam - Tenerife met Transavia 10 kilo handbagage, 15 kilo ruimbagage alle transfers op Tenerife met twee minibussen verblijf op basis van logies/ontbijt in Icod de Los Vinos op 22, 23 en 24 december welkomstdrankje Icod de los Vinos verblijf op basis van logies/ontbijt/diner in Vilaflor op 25 en 27 december kerstdiner toeslag op 25 december verblijf op basis van logies/ontbijt in Vilaflor op 26 en 28 december verblijf op basis van logies in San Andres op 29, 30 en 31 december en op 1 januari begeleiding van Johan en Frank van Hannibal Reizen niet inbegrepen: optioneel, kabelbaan naar de top van de Teide: enkele reis 12,50 retour 25 (prijs op 2 juli 2014) optioneel, bootje terug naar San Andres tijdens de korte variant van de wandeling op 1 januari: 10 4 x het ontbijt op 30 en 31 december en op 1 en 2 januari lunchpakketten 9 x het diner op 22, 23, 24, 26, 28, 29, 30, 31 december en 1 januari uitgaven van persoonlijke aard administratiekosten 15 per boeking eventuele reis- en annuleringsverzekering. Indien u onverhoopt de reis zou moeten annuleren wordt het volledige bedrag van het ticket in rekening gebracht, ongeacht het tijdstip van annulering. Zie onze website voor de overige reis- en annuleringsvoorwaarden:

Anaga kust, noord-oost Tenerife

Anaga kust, noord-oost Tenerife de Canarische Eilanden Met superlatieven moet je spaarzaam zijn, maar één geldt ongetwijfeld voor de Canarische Eilanden. Met een jaargemiddelde van 20 graden op zeeniveau hebben ze misschien wel het beste

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf Indrukwekkende natuur van Tenerife

singlereis wandelvakantie vanaf Indrukwekkende natuur van Tenerife Tenerife 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.195 Indrukwekkende natuur van Tenerife Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden en ligt op ruim vier uur vliegen vanuit Nederland en

Nadere informatie

De eigenlijke top van de Teide zelf mag in deze tijd van het jaar niet beklommen worden omdat er te veel ijs ligt. Tot de refuge mag je wel komen.

De eigenlijke top van de Teide zelf mag in deze tijd van het jaar niet beklommen worden omdat er te veel ijs ligt. Tot de refuge mag je wel komen. De eigenlijke top van de Teide zelf mag in deze tijd van het jaar niet beklommen worden omdat er te veel ijs ligt. Tot de refuge mag je wel komen. Wij zijn duidelijk niet de enigen die de klim naar de

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos. Wandelprogramma La Palma: 09/10/2018 16/10/2018 Dag 1: Dinsdag 09/10/2018 TUI fly vlucht Brussel La Palma Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Nadere informatie

Hotel Rural La Correa del Almendro Spanje Tenerife Arona

Hotel Rural La Correa del Almendro Spanje Tenerife Arona Hotel Rural La Correa del Almendro Spanje Tenerife Arona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural La Correa del Almendro - (Spanje Tenerife Arona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Mallorca Tramuntana 7 dagen

Mallorca Tramuntana 7 dagen Mallorca Tramuntana 7 dagen individuele wandelreis vanaf 519 Wandelen over de pelgrimspaden van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, in het Spaans Islas Balearas. De hoofdstad is Palma

Nadere informatie

DEELNEMERS. Zaterdag 3 januari : Luswandeling

DEELNEMERS. Zaterdag 3 januari : Luswandeling BESCHRIJVING TOCHT We hebben zelf een aantal wandelingen uitgestippeld op het eiland Tenerife bestaande uit delen van verschillende bestaande wandelwegen. Hieronder een kaartje van een gedeelte van Tenerife

Nadere informatie

Vrijdag 9 januari : Luswandeling

Vrijdag 9 januari : Luswandeling Vrijdag 9 januari 2015 Soort Plaats Afstand Stijgen Dalen Duur : Luswandeling : Vilaflor : 14 km : 750 m : 750 m : 5 uur Vandaag doen we een wandeling in de buurt van het dorp Vilaflor. Deze plaats ligt

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Sierra de Gredos 8 dagen

Sierra de Gredos 8 dagen Sierra de Gredos 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 895 Bienvenida in het Spaanse paradijs Ruim 100 kilometer westelijk van Madrid ligt de Sierra de Gredos, welke Nederlanders het Gredos-gebergte

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren.

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Azoren 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.029 Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Een ideale bestemming voor een wandelvakantie, voor vakantiegangers

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Tenerife-zuid: El Medano Dag 2 El Medano, Anagagebergte Dag 3 El Medano, Pico de Gala Dag 4 El Medano - Los Christianos - La Gomera

Dag 1 Amsterdam - Tenerife-zuid: El Medano Dag 2 El Medano, Anagagebergte Dag 3 El Medano, Pico de Gala Dag 4 El Medano - Los Christianos - La Gomera Wandel v akant ie T ener ife & L a G o m er a, 8 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Tenerife-zuid: El Medano Dag 2 El Medano, Anagagebergte Dag 3 El Medano, Pico de Gala Dag 4 El Medano - Los Christianos

Nadere informatie

De vlakke cirkel onderaan werd vroeger gebruikt als dorsvloer. We treffen wel meerdere van deze goed bewaarde dorsvloeren aan.

De vlakke cirkel onderaan werd vroeger gebruikt als dorsvloer. We treffen wel meerdere van deze goed bewaarde dorsvloeren aan. De vlakke cirkel onderaan werd vroeger gebruikt als dorsvloer. We treffen wel meerdere van deze goed bewaarde dorsvloeren aan. Donderdag 4 december 2014 Soort Plaats Afstand Duur : Luswandeling (Cañada

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio Wandelprogramma Corsica: 01/09 08/09/2018 Dag 1: Zaterdag 01/09/2018 TUI fly vlucht Brussel Ajaccio Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio Informatiebijeenkomst

Nadere informatie

Sardinië singlereis 8 dagen

Sardinië singlereis 8 dagen Sardinië singlereis 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 949 Wandeleiland Sardinië Onze wandelvakanties zijn al jaren een groot succes. Nieuw in het programma: Sardinië! Dit schitterende Italiaanse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Tenerife-zuid - San Miguel de Abona Dag 2 San Miguel de Abona, Anagagebergte Dag 3 San Miguel de Abona, Pico de Gala Dag 4 San

Dag 1 Amsterdam - Tenerife-zuid - San Miguel de Abona Dag 2 San Miguel de Abona, Anagagebergte Dag 3 San Miguel de Abona, Pico de Gala Dag 4 San Wandel v akant ie T ener ife & L a G o m er a, 8 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam - Tenerife-zuid - San Miguel de Abona Dag 2 San Miguel de Abona, Anagagebergte Dag 3 San Miguel de Abona, Pico

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

La Palma Een korte reis naar een prachtig wandeleiland

La Palma Een korte reis naar een prachtig wandeleiland La Palma Een korte reis naar een prachtig wandeleiland 1 t/m 10 april 2011 Tekst: Monique van Rijen-Bos Foto s: Dick Bos La Palma is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de Canarische eilanden

Nadere informatie

Bayern en de Zugspitze 6 dagen

Bayern en de Zugspitze 6 dagen Bayern en de Zugspitze 6 dagen individuele wandelvakantie vanaf 419 Van Garmisch naar de top van Duitsland De Zugspitze is met 2962 meter de hoogste berg van Duitsland en ligt in het zuiden van Beieren,

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst Spanjereis: Creativiteit als Hulpbron In de prachtig wilde omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië ga je spelen, oefenen en experimenteren met creatieve en beeldende technieken en materialen. Je

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Zaterdag 29 november : Costa Del Silencio : Playa de las Americas

Zaterdag 29 november : Costa Del Silencio : Playa de las Americas BESCHRIJVING TOCHT We hebben zelf een aantal wandelingen uitgestippeld op het eiland Tenerife bestaande uit delen van verschillende bestaande wandelwegen. Hieronder een kaartje van een gedeelte van Tenerife

Nadere informatie

Casas de Las Vegas Spanje Tenerife Las Vegas

Casas de Las Vegas Spanje Tenerife Las Vegas Casas de Las Vegas Spanje Tenerife Las Vegas 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casas de Las Vegas - (Spanje Tenerife Las Vegas) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

individuele wandelvakantie vanaf 602 De groene rust van Zuid-West Engeland

individuele wandelvakantie vanaf 602 De groene rust van Zuid-West Engeland Exmoor 6 dagen individuele wandelvakantie vanaf 602 De groene rust van Zuid-West Engeland Voor Dunster en het Exmoor National Park helpen we u eerst even in te zoomen op de kaart! Achter Bristol ligt de

Nadere informatie

Schotland West Highland Way 8 dagen

Schotland West Highland Way 8 dagen Schotland West Highland Way 8 dagen individuele wandelreis vanaf 719 Wandelen over de West Highland Way Wie Schotland zegt, zal denken aan kastelen, whisky, onuitspreekbare plaatsnamen en onverstaanbare

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

La Malvasia Spanje Tenerife Arico

La Malvasia Spanje Tenerife Arico La Malvasia Spanje Tenerife Arico 1. Algemene informatie Eliza was here - La Malvasia - /spanje/tenerife/arico/la_malvasia.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Malvasia - (Spanje Tenerife Arico)

Nadere informatie

Königsweg hotel 7 dagen

Königsweg hotel 7 dagen Königsweg hotel 7 dagen individuele wandelvakantie vanaf 499 Over de Königsweg De Königsweg wandelroute loopt oostelijk van Saalfelden naar ondermeer de bekende wintersportplaatsen Maria Alm, Dienten en

Nadere informatie

Programma fietsweek racefiets:

Programma fietsweek racefiets: Programma fietsweek racefiets: Algemeen. Het betreft een standplaatsvakantie, wat betekent dat u elke dag weer terugkeert op het logeeradres om daar heerlijk uit te kunnen rusten aan het zwembad en te

Nadere informatie

VAKANTIE NOVEMBER 2015 MADEIRA

VAKANTIE NOVEMBER 2015 MADEIRA VAKANTIE NOVEMBER 2015 MADEIRA Madeira (Portugees voor hout) is een eiland in de Atlantische Oceaan, ongeveer 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuidwesten van de Portugese kust.

Nadere informatie

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland 19 Aug 2018 t/m 28 Aug 2018 Reisnummer: MR-1-18 Prijs pp: vanaf 1.265,- tot 2.765,-/ 2.915,- (zie informatie voor specificatie) We rijden

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

West IJsland Ongerept reiscode: FLI0513 23 mei 2 juni 2013

West IJsland Ongerept reiscode: FLI0513 23 mei 2 juni 2013 West IJsland Ongerept reiscode: FLI0513 23 mei 2 juni 2013 ga op pad met award-winning natuurfotograaf én gepassioneerd IJslandkenner Theo Bosboom focus op fotografie van het ongerepte IJsland woeste kustlandschappen

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

MASCA, LA GOMERA EILAND TOUR

MASCA, LA GOMERA EILAND TOUR Algemene info: Tijdens onze begeleide tochten leggen wij de nadruk op bike and relax. We zoeken de balans tussen ontspanning door inspanning. De gidsen zorgen voor een perfect gebalanceerde inspanning

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de inmiddels beroemde hangbrug Geierlay. Na onze succesvolle groepsreis

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING Dit is een klassieke rondreis met de perfecte mix van cultuur en natuur. Je reist onder Nederlands- of Franstalige begeleiding en volgt grotendeels

Nadere informatie

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln.

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln. Rhein Radweg 6 dagen individuele fietsreis vanaf 426 Het mooiste fietstraject langs de Rijn Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject

Nadere informatie

GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND

GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND Ook 's winters heeft IJsland ontzettend veel te bieden. Tijdens deze internationale groepsreis ga je op zoek naar het magische noorderlicht en ontdek

Nadere informatie

Brabantse Kempen 4 dagen Kerstreis

Brabantse Kempen 4 dagen Kerstreis Brabantse Kempen 4 dagen Kerstreis singlereis wandelreis vanaf 399 Wandelen én genieten in het Brabantse land tijdens de Kerstdagen! Hotel 'Eigentijdserf' is de perfect uitvalsbasis voor een even gezellig

Nadere informatie

ONTDEK JOUW EIGEN SPANJE

ONTDEK JOUW EIGEN SPANJE HIKE & TREKKING COLOFON Uitgeverij Maruba Sports & Travel Publishers b.v. Winthontlaan 200 3526 KV Utrecht +31 (0)30 289 10 73 hikeandtrekking@maruba.com hikeandtrekking.nl Uitgever Maas H. van Drie Redactie

Nadere informatie

Bayern en de Zugspitze 7 dagen per trein

Bayern en de Zugspitze 7 dagen per trein Bayern en de Zugspitze 7 dagen per trein individuele wandelvakantie vanaf 702 Van Garmisch naar de top van Duitsland De Zugspitze is met 2962 meter de hoogste berg van Duitsland en ligt in het zuiden van

Nadere informatie

Almijara Andalusië 8 dagen hotel

Almijara Andalusië 8 dagen hotel Almijara Andalusië 8 dagen hotel singlereis wandelreis vanaf 889 De achtertuin van de Costa del Sol Het typisch Spaanse bergplaatsje Cómpeta (hoogte ca. 50 m.) ligt in de streek Axarquia in de zuidelijke

Nadere informatie

Sever Ceska 8 dagen. singlereis wandelreis vanaf 695. Winterwandelavontuur in het noorden van Tsjechië

Sever Ceska 8 dagen. singlereis wandelreis vanaf 695. Winterwandelavontuur in het noorden van Tsjechië Sever Ceska 8 dagen singlereis wandelreis vanaf 695 Winterwandelavontuur in het noorden van Tsjechië Tsjechië is een perfect wandelland: vanwege de combinatie van natuur en klimaat, de overzichtelijke

Nadere informatie

Uitgebreide reisbeschrijving Tenerife

Uitgebreide reisbeschrijving Tenerife Uitgebreide reisbeschrijving Tenerife 1 De reis in vogelvlucht...2 2 Informatie over het eiland en de wandelomgeving...3 2.1 Geschiedenis...3 2.2 Natuur en landschap...3 2.3 Karakter van de tocht...4 3

Nadere informatie

Algarve standplaats wandel 8 dagen per vliegtuig

Algarve standplaats wandel 8 dagen per vliegtuig Algarve standplaats wandel 8 dagen per vliegtuig individuele wandelvakantie vanaf 794 Genieten in het Portugese zuiden Zo maar één van de vele beoordelingen te lezen in het gastenboek met de lange lijst

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI De Sjoavallei is het raftingparadijs van Noorwegen en wordt omgeven door enkele van de mooiste nationale parken van Noorwegen: Rondane en Jotunheimen. Tijdens deze avonturenweek

Nadere informatie

GOLFREIS TENERIFE Ref. nr.:

GOLFREIS TENERIFE Ref. nr.: GOLFREIS TENERIFE Ref. nr.: 18090102 Vincci Tenerife Golf Hotel **** Het 4 sterren tellende Vincci Tenerife Golf Hotel is direct aan de kust van San Miguel de Abona op Tenerife gelegen en op slechts enkele

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Zwitserland Kortom: we gaan een heerlijke week tegemoet waarin we veel gaan leren en met schitterende foto s als resultaat.

Zwitserland Kortom: we gaan een heerlijke week tegemoet waarin we veel gaan leren en met schitterende foto s als resultaat. Zwitserland 2014 Reisbeschrijving Heeft u altijd al op de mooiste plekken van Zwitserland willen fotograferen? Samen met een lokale topfotograaf heb ik een fotoreis ontwikkeld waarin de (herfst) landschappen

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Bayern en de Zugspitze 7 dagen

Bayern en de Zugspitze 7 dagen Bayern en de Zugspitze 7 dagen individuele wandelreis vanaf 539 Van Garmisch naar de top van Duitsland De Zugspitze is met 2962 meter de hoogste berg van Duitsland en ligt in het zuiden van Beieren, op

Nadere informatie

CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16

CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 CLUB ACTIVO FIETSEN 2015/16 DAG TOURS VAN DE KUST NAAR DE BERGEN SPOOR LANGS DE OOSTKUST TEIDE ZUID Onze Kust tot aan de Bergen tour neemt u mee naar de locale dorpjes en stadjes

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 695 Zvicina, Boheemse Paradijs en Reuzengebergte

singlereis wandelvakantie vanaf 695 Zvicina, Boheemse Paradijs en Reuzengebergte Sever Ceska 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 695 Zvicina, Boheemse Paradijs en Reuzengebergte Tsjechië is een perfect wandelvakantie land: vanwege de combinatie van natuur en boerenlandschap, de

Nadere informatie

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete

Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete Finca Las Longueras Spanje Gran Canaria Valle de Agaete 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Las Longueras - (Spanje Gran Canaria Valle de Agaete) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Winter of Lofoten. Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen

Winter of Lofoten. Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen Winter of Lofoten Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen Winter op Lofoten Fotoreis onder leiding van Nando Harmsen Hoog boven de poolcirkel, op 68 Noorderbreedte, ligt de eilandenarchipel Lofoten. De

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015

Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015 Programma Go-out wandelweekend Cochem 30 oktober tot 2 november 2015 Cochem ligt midden in de vulkaan Eifel. Het landschap kenmerkt zich door heuvels, akkerlanden en kleine dorpjes. Dwars door Cochem stroomt

Nadere informatie

Winter op Lofoten. Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen

Winter op Lofoten. Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen Winter op Lofoten Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen Winter op Lofoten Fotoreis onder begeleiding van Nando Harmsen Hoog boven de poolcirkel, op 68 Noorderbreedte, ligt de eilandenarchipel Lofoten.

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND SCHOTLAND 4 PEAKS CHALLENGE De uitdaging Deze uitdaging voert ons naar de Schotse ruige westkust, meer bepaald om de toppen te bedwingen van alle vier de kleine eilanden van de Binnen Hebriden, Europa

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

Eifelsteig Hillesheim-Manderscheid 5 dagen

Eifelsteig Hillesheim-Manderscheid 5 dagen Eifelsteig Hillesheim-Manderscheid 5 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 370 Het Gerolsteiner Land en de Vulkaneifel Voor eens en voor altijd willen we afrekenen met het onterechte imago van het Duitse

Nadere informatie

Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira

Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ana Margarida - (Portugal Costa de Lisboa Ericeira) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

GROEPSREIS VAN VUUR TOT IJS - IJSLAND EN GROENLAND

GROEPSREIS VAN VUUR TOT IJS - IJSLAND EN GROENLAND GROEPSREIS VAN VUUR TOT IJS - IJSLAND EN GROENLAND 9-daagse Engelstalig begeleide rondreis waarbij IJsland en Groenland worden gecombineerd. Hoewel deze 2 exotische eilanden relatief dicht bij elkaar liggen,

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Voorbeeldreis beklimming van Mount Kilimanjaro, safari s en Zanzibar

Voorbeeldreis beklimming van Mount Kilimanjaro, safari s en Zanzibar Voorbeeldreis beklimming van Mount Kilimanjaro, safari s en Zanzibar Kilimanjaro is de naam van een regio in Tanzania én van Afrika s hoogste berg (5895 meter). De Kili (letterlijk: berg die glinstert)

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Golfreizen naar Portugal in het voorjaar van 2016

Golfreizen naar Portugal in het voorjaar van 2016 Golfreizen naar Portugal in het voorjaar van 2016 Voor het voorjaar van 2016 heb ik de volgende reizen naar Portugal gepland: Reis A 25 t/m 28 februari 462,00 per persoon Reis B 18 t/m 25 maart 1.033,00

Nadere informatie

23-Daagse rondreis Guatemala

23-Daagse rondreis Guatemala 23-Daagse rondreis Guatemala Dag 1, 06 januari 2017: Amsterdam (Madrid) - Guatemala City - Antigua Vertrek vanaf Amsterdam voor de vliegreis per Iberia naar Guatemala City via Madrid. Maar weinig landen

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Calpe 2018, fietsreis met The Cycling Expert

Calpe 2018, fietsreis met The Cycling Expert Calpe 2018, fietsreis met The Cycling Expert Ook in 2018 gaan we weer naar Calpe, aan de Costa Blanca. Dit gebied is het ideale trainingsgebied voor wielrenners in de maanden dec-maart. De temperaturen

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie