reminder

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "reminder"

Transcriptie

1 Openbare basisschool "De Zuidwester" Boekenstein WS Heiloo telefoon Informatie voor ouders. Datum 24 januari Woensdag 29 januari Bezoek Poelboerderij groep 3 Donderdag 30 januari Ouderavond 19:30-21:30 thema Digitaal pesten Vrijdag 31 januari Badminton groep 6a Woensdag 5 februari Bezoek Poelboerderij groep 4. Vrijdag 7 februari WarmeTruienDag Dinsdag 11 t/m donderdag 14 februari Eind-Cito groepen 8 Woensdag 19 februari Groepsoptreden groep 1/2a Donderdag 13 februari 1 e rapport gaat mee Vrijdag 21 t/m vrijdag 29 februari voorjaarsvakantie Vrijdag 7 maart Volgende Info komt uit Beste ouders De eerste weken in het nieuwe jaar hebben we inmiddels achter de rug. Koning Winter laat zich nog niet zo erg zien, maar wat niet is kan nog komen. In de klaslokalen zien we evengoed winterse taferelen in de vorm van ijskristallen, sneeuwpoppen, pinguïns en nog veel meer. Onlangs heeft de GGD een onderzoek gehouden in de school om aan de gemeente Heiloo een advies te kunnen geven over de kwaliteit van het binnenmilieu van de Zuidwester. Daarvoor zijn er gedurende een week metingen gedaan en zijn alle lokalen geïnspecteerd. Voor de komende periode staan er wederom een aantal zaken op het programma. Op maandag 3 februari a.s. zal onze derde kleutergroep van start gaan. Deze kleutergroep zal worden geleid door Ella van Beest en Moniek van Linden. We zijn heel blij dat wij toestemming hebben gekregen van ons bestuur om deze groep te realiseren. Wij wensen Ella, Moniek en de leerlingen van deze groep een plezierige periode toe. Voor de leerlingen van de groepen 8 breekt er een spannende tijd aan. Begin februari staat namelijk de Cito-toets op het programma. Wij wensen hen heel veel succes! Een datum die u ook al in uw agenda kunt noteren is die van het KinderKunstMuseum dat gepland staat op 20 en 21 maart. Het thema voor dit jaar is Kinderkunst. Op sportief gebied kunnen we terugkijken op een geslaagd basketbaltoernooi voor de groepen 7 & 8. Een kort verslag hiervan vindt u elders in deze info. Namens het managementteam, Monique Opdam Waarnemend directeur reminder Denkt u nog even aan de ouderavond op 30 januari a.s.? Het thema is digitaal pesten. U kunt zich inschrijven via: info@obsdezuidwester.nl Wij hopen op uw aanwezigheid.

2 Opname verlof In de periode van 5 februari t/m 20 februari en 3 en 4 maart neemt Monique Opdam het eerste deel van haar compensatieverlof op. Zij wordt vervangen door de overige MT leden: Inge Gras en Linda Hoetjes. Inge en Linda zijn op dinsdagmiddag en afwisselend op woensdag vrijgeroosterd. Inge is ook op donderdag vrijgeroosterd voor managementtaken. Mochten er directiezaken zijn in deze periode, dan kunt u zich wenden tot Inge of Linda. In de periode van 14 februari t/m 20 februari neemt Sandra Kapteijn haar Bapo verlof op. Zij wordt vervangen door Inge Gras en Frederike Bennink. Te laat komen Wij constateren dat het steeds vaker voorkomt dat leerlingen na 8:30 uur de school binnenkomen. Dit is storend voor het begin van de les. Wij vinden dit als team geen gunstige ontwikkeling en hebben besloten om hier maatregelen tegen te nemen. Na de voorjaarsvakantie gaat de regel gelden dat leerlingen uit de groepen 3 t/m 8, die zonder geldige reden te laat komen, aan het einde van de dag een kwartier langer blijven. Misschien ten overvloede: de bel gaat s morgens om 8.25 uur en s middags om uur. Ook bij de kleuters willen we graag op tijd beginnen. Deze leerlingen worden altijd door de ouders gebracht, dus aan u het verzoek om ervoor te zorgen dat uw kind voor 8:30 uur en 13:30 uur in de klas zit. De leerkrachten kunnen dan op tijd starten met de lessen. Thema 4 In het kader van de leefstijllessen rondden wij onlangs thema 3 Ken je dat gevoel? af. Deze week starten wij met thema 4: Ik vertrouw op mij. Dit thema gaat over zelfvertrouwen. Dat is meer dan enkel het vertrouwen van kinderen en volwassenen in hun eigen kunnen. Zelfvertrouwen heeft ook te maken met een realistische inschatting van de eigen mogelijkheden. Kinderen ontwikkelen zelfvertrouwen door te werken aan een positief én een realistisch zelfbeeld. Daar zullen wij ons de komende zes weken mee bezig houden. Kaartje versturen met groep 3 Voor de kerstdagen kregen we de kans om een kerstkaart te versieren en gratis te versturen naar een vriendje/vriendinnetje of familielid. De één wilde het kaartje naar een tante in Frankrijk sturen, de ander naar een vriendje van vroeger en zelfs sommige ouders werden verrast met een prachtig gekleurde kerstkaart. Het was superleuk om de kaart ook echt zelf op de bus te doen, waar de juf nog kort uitlegde hoe het versturen van post werkt. Wat een leuke actie van Post.nl!

3 Groepen 5 naar Albert Heijn Donderdag 17 januari mochten de leerlingen van de groepen 5 een kijkje nemen achter de schermen van Albert Heijn. Naar aanleiding van de aardrijkskundelessen over de supermarkt en welke weg producten afleggen voor ze in de schappen van de winkel belanden, mochten we op bezoek komen. Na ontvangst in de kantine, een AH-petje en een kort praatje werden de kinderen in 4 groepen verdeeld. Ze keken wat er allemaal achter de klapdeuren in het magazijn gebeurde, een andere groep leerde een heleboel over allerlei soorten groente en fruit. Groep 5a mocht bij de bakkerij werken, groep 5b nam een kijkje in het kantoor van de baas en hielden de klanten in de gaten via de bewakingscamera s. Het leukste van alles was toch wel het helpen van klanten bij de kassa s. We leerden netjes een klant begroeten en naar een bonuskaart vragen, artikelen scannen en wegen, en tenslotte wisselgeld teruggeven. Zoals de kinderen er nu over denken, heeft AH Het Hoekstuk over een aantal jaren een heleboel medewerkers erbij! Het was een leuke, leerzame ochtend. Bedankt Albert Heijn! WarmeTruienDag Op vrijdag 7 februari doen we mee met de jaarlijkse WarmeTruiendag. Deze dag wordt ieder jaar georganiseerd rond deze tijd. Het is de verjaardag van het Kyoto protocol. De bedoeling van het protocol is om de uitstoot van broeikasgassen, die leiden tot klimaatsverandering wereldwijd te verminderen. De dag herinnert iedereen aan de afspraken van het verdrag. Op 7 februari zetten we de verwarming lager, trekken we een trui aan en besparen we 7 % energie per graad en dus 7% CO2 uitstoot. Een mooi initiatief! E-Present Vorige week woensdag werd er een pilot gedraaid in de groepen 8 met lessen over leren presenteren. Twee oudleerlingen van de Zuidwester, Jeroen Leeuwendal en Wessel Gras, hebben voor hun studie commerciële economie een digitaal lesprogramma ontwikkeld op het gebied van inhoudelijk presenteren voor de groepen 6 t/m 8. Naast enkele andere scholen in Heiloo was ook de Zuidwester benaderd om mee te doen in de pilotfase. De leerlingen waren enthousiast en merkten terecht op dat deze lessen zeker van pas zouden komen bij het houden van een boekbespreking of spreekbeurt. Voor meer informatie kunt u de link volgen naar:

4 Bezoek aan het Bonhoeffer en Jac. P. Thijsse College Vorige week hebben de groepen 8 een kijkje genomen op 2 voortgezet onderwijs scholen. Ze kregen daar een rondleiding en een proefles. Op het Bonhoeffer waren de proeflessen Nederlands en wiskunde. Groep 8a moest bij Nederlands een gedicht maken en ze merkten dat ze veel creatiever zijn dan ze zelf dachten. Bij het Jac. P. Thijsse waren Frans en Gymnastiek de proeflessen. Groep 8b moest o.a. balanceren op een dikke mat die omhoog werd gehouden door de andere leerlingen. Dit was erg spannend. Groep 8a werd in het Frans toegesproken en leerde waarom wij in Nederland al zo veel Franse woorden kennen. Het waren leerzame bezoeken en voor sommige kinderen wordt het kiezen van een school wat eenvoudiger. Appeltje Eitje Gezond Voorbeeld Heiloo In december heeft de Zuidwester zich aangesloten bij het programma Appeltje Eitje van de gemeente Heiloo. Ook wij vinden een gezonde leefstijl voor kinderen belangrijk. Op het gebied van beweging doen wij als school al het een en ander. We hebben gymlessen die door vakdocenten worden gegeven, organiseren sportdagen, doen mee aan de clinics van Sport@ School en hebben ons weer aangemeld voor de Koningsspelen op 25 april. We proberen op deze manier onze leerlingen te stimuleren om te bewegen. Op het gebied van voeding hebben we tot nu toe de fruitwoensdag ingevoerd. Dit willen wij naar aanleiding van dit project uitbouwen naar de hele week. Wij willen graag zien dat de leerlingen voor de pauze fruit of groente meenemen. Op deze manier wordt het voor ieder kind heel gewoon om iets gezonds te eten in plaats van koeken of andere zoetigheden. Wij realiseren ons dat dit best even een omslag is die wat tijd kan kosten. We hopen dat u als ouder ook inziet dat het aanleren van een gezonde leefstijl al bij jonge kinderen begint en dat zij daar uw hulp bij nodig hebben. Voor wat betreft de traktaties bij verjaardagen zijn er ook heel veel gezonde alternatieven te vinden via internet. Een gezondere leefstijl begint bij onszelf. Wij hopen op uw medewerking!

5 Basketbaltoernooi Op woensdag 15 en 22 januari jl. hebben de leerlingen van de groepen 7 en 8 van de Zuidwester enthousiast meegedaan aan dit geweldige toernooi, mede georganiseerd door basketbalvereniging Flashing Heiloo. Naast onze school deden ook een paar andere scholen uit Heiloo mee: de Meander, de Elckerlyc en de Springschans. Onze groep 7 viel met alle vier teams in de prijzen: zowel bij de jongens als de meiden een welverdiende tweede èn derde plaats! Bij de groepen 8 werden we 1 e, 2 e, 3 e en 4 e! Super goed! Dit jaar organiseerde Flashing Heiloo ook weer een STAR-competitie tussen de wedstrijden door. Hierbij ging het met name om het samenwerken en respect hebben voor je teamgenoten en je tegenstander. Eén meidenteam (7) en een jongensteam(8) van de Zuidwester wonnen de eerste prijs bij deze STAR-competitie. Gelukkig konden we ook dit toernooi weer rekenen op de inzet van een aantal ouders. Onze dank hiervoor. We kunnen met z n allen terugkijken op een sportief en geslaagd sportevenement. Ouderraad (= activiteitencommissie) zoekt nieuwe leden Volgend schooljaar kan de OR nieuwe leden gebruiken. Een aantal mensen zwaaien af, na jaren activiteiten als kerst, Sinterklaas, Eindfeest etc. te hebben georganiseerd. Lijkt het je leuk om voor jouw eigen en alle andere kinderen leuke evenementen te organiseren? Aarzel niet en neem contact op: ouderraad@obsdezuidwester.nl of bel naar Angelique Freijer ( ). Sokken/kousen gezocht! Voor het Kinderkunstmuseum zijn wij op zoek naar fel gekleurde sokken/kousen in volwassen maten. Ook felgekleurde (wollen) maillots kunnen we goed gebruiken. Graag inleveren bij Juf Natascha of Juf Frederike.

6 Herhaalde oproep van het luizenpluisteam: In de vorige info hebben wij een oproep gedaan voor nieuwe luizenpluismoeders. Dit willen we bij deze nogmaals doen en benadrukken dat dit erg belangrijk is voor het voorkomen van hoofdluis op de zuidwester. Iedere maandag na iedere vakantie doen wij een screening, dit kost max. een 1/2 uur van uw tijd. Wij hopen op uw hulp! Het regelmatig screenen kan een hoop narigheid bij ieder van u thuis voorkomen. Aanmelden kan via ouderraad@obsdezuidwester.nl. Alvast bedankt! Informatie van derden Zelfbeeld Met een zelfbeeld word je niet geboren. Als een kind opgroeit, ontwikkelt hij geleidelijk een mening over zichzelf als persoon en over wat hij wel en niet goed kan. Deze mening over zichzelf wordt het zelfbeeld genoemd. Belangrijke taak Ouders, leerkrachten en leiding hebben de belangrijke taak om een positief zelfbeeld van de aan hen toevertrouwde kinderen te bevorderen. Hierdoor krijgen kinderen het gevoel: ik mag er zijn, ik ben de moeite waard, ik ben ok! Hoe kun je een positief zelfbeeld stimuleren? Kinderen lijken soms ongehoorzaam, omdat niemand ze rustig uitgelegd heeft wat er precies van ze wordt verwacht. Geef complimenten voor wat je kind goed doet. Kinderen die veel complimenten krijgen en aangemoedigd worden, krijgen een goed gevoel over zichzelf. Benadruk de dingen die je kind goed doet, in plaats van kritiek te leveren op de zwakke punten. Als de minpunten toch aandacht verdienen, zeg dan eerst wat wel goed was. Bijvoorbeeld: "Joris wat fijn dat je zelf je boterham hebt klaargemaakt. Als je nu ook nog de rommel opruimt ben ik helemaal blij." Prijs je kind voor zijn inspanningen en inzet. Richt je vooral op de inspanningen van het kind en niet alleen op het eindresultaat. Ook al had je kind uiteindelijk een onvoldoende of verloor hij de wedstrijd, als hij goed zijn best heeft gedaan kun je hem toch een compliment geven. Als het kind alleen bij een goed eindresultaat een compliment krijgt kan hij het gevoel krijgen dat jezelf zijn en je best doen niet goed genoeg is. Als je ook complimenten geeft voor de inzet en vooruitgang blijft je kind gemotiveerd, ook al is het moeilijk. Het kost nu eenmaal tijd om een goed resultaat te behalen. Stel niet te hoge eisen. Elk kind leert in stappen. Maar als de stappen te groot zijn, kan je kind het gevoel krijgen dat hij helemaal niets meer kan. En bedenk, complimentjes zijn toverstafjes in de opvoeding! Mocht u vragen over het opvoeden en opgroeien van uw zoon of dochter dan kunt u een afspraak maken bij het Opvoedspreekuur in uw gemeente bij het volgende telefoonnummer: , dagelijks tussen uur. Ook kunt u kijken op Plaats dagdeel week locatie adres Alkmaar dinsdagochtend alle Centrum voor jeugd en gezin Noord Arubastraat 2 Alkmaar Noord

info@obsdezuidwester.nl www.obsdezuidwester.nl

info@obsdezuidwester.nl www.obsdezuidwester.nl Openbare basisschool "De Zuidwester" Boekenstein 43 1852 WS Heiloo telefoon 072 5320308 Informatie voor ouders. 23 januari 2015 info@obsdezuidwester.nl www.obsdezuidwester.nl Dinsdag 27 januari Workshop

Nadere informatie

DATUM RAPPORTEN EN 10-MINUTENGESPREKKEN VERZET!

DATUM RAPPORTEN EN 10-MINUTENGESPREKKEN VERZET! 08-01-2015 nr. 1 NIEUWJAARSWENS Beste ouders/verzorgers, De kerstvakantie is weer voorbij, we zijn begonnen aan het nieuwe kalenderjaar 2015. Het doet ons deugd dat we afgelopen maandag iedereen weer gezond

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b Maandinfo Maand: september 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Juf Sandra Twaalfhoven Nieuwe leerlingen Zorgleerlingen Gezonde School Teamstudiedag Infoavonden Basketbal-clinic

Nadere informatie

Even bijpraten maart 2015

Even bijpraten maart 2015 Kiosk 3, 5802 NP Venray, Telefoon: 0478 550224 Even bijpraten 25 25 maart 2015 Agenda van de week. 08 april: Koffieochtend, met als thema: E.H.B.O. bij kinderen. Dit is een belangrijk onderwerp dus kom

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2014-2015 www.martinusdommelen.nl. NR. 9 15 januari 2015

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2014-2015 www.martinusdommelen.nl. NR. 9 15 januari 2015 Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2014-2015 www.martinusdommelen.nl NR. 9 15 januari 2015 19-01 Fleur Verbeek (groep 2) 21-01 Kira Jansen (groep 8) 23-01 Nienke Cox (groep 8) 25-01 Vera Wijnen (groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019

NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019 NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Welkom nieuwe kinderen Samenwerking Smallsteps Sociale veiligheid Staken Montessoriweetje Wachtlijst Connect logopedie Oproep denktank

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor.

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24 Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. Nieuwe leerlingen Mark heten we van harte welkom bij ons op

Nadere informatie

Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner

Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner NUMMER 8 JAARGANG 33 14 december 2018 Belangrijke data 17 december 8.30 Inloopspreekuur Suat Kiliç CJG coach Haarlem-Noord 19 december Miniconcertje kerst kleuters 11.50-12.00 uur 20 december Continurooster

Nadere informatie

OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs

OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs OBS de Tjalk ; school voor Daltononderwijs Hoofdlocatie: Tjalk 29-41 Tjalk 22-45 8232 LT Lelystad 8232 MA Lelystad tel.: 0320 250445 TJALKPOST jaargang 26 2015/2016 Agenda 04 december 2015 Maandag 7 december

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb.

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. Uit de koffie- en theegesprekken van groep 1 t/m groep 4 bleek dat men de nieuwsflits niet echt flitsend vond. Twee ouders hebben zich

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 9 FEBRUARI 2018 Belangrijke data: Voorjaarsvakantie : maandag 12 februari t/m vrijdag 16 februari 2018 Continurooster : vrijdag 30 maart is de school om 13.00 uur uit Paasvakantie

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief mei 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in mei en juni 17 mei Weer naar school 18 mei Luizencontrole 18 mei 13.00 uur workshop majorette 19 mei GGD Jeugdverpleegkundige 20 mei Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel.

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel. Nieuwsbrief december 2018 SBO Petraschool Vanuit de directie: Personeel. Juf Kimberly is 21 november bevallen van een gezonde zoon, Bruce. We wensen Kimberly en haar gezin een zonnige toekomst toe. Ontwikkelingen

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers,

Beste ouders, verzorgers, Nieuwsbrief VSO ZMLK en MG van Oostzanenstraat 11 1624 GJ Hoorn 0229 548560 www.vsodestormvogel.nl jaargang 13 nummer 4 november 2014 Nieuws vanuit de directie Beste ouders, verzorgers, Sinterklaas komt

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november Agenda

Nieuwsbrief 30 november Agenda Nieuwsbrief 30 november 2018 Agenda 3 december: Surprises inleveren groep 6-7-8 4 december: Tentoonstelling surprises 5 december: Sinterklaasfeest op school 10 december: Opvoedspreekuur van 8.45-9.45 uur

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar

ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar SterrebosSnippers Vrijdag 14 juni 2019 Datum Activiteit Dinsdag 18 juni 2019 14.15-14.45 uur Inloopmoment voor de Nadja/ Inge ouders van de groepen 1 t/m 4 volgend schooljaar Ouderavond Volgens rooster

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Basisschool De Gondelier Lombardijeweg CC Alkmaar Tel: In dit nummer:

Basisschool De Gondelier Lombardijeweg CC Alkmaar Tel: In dit nummer: 06-01-2014 Basisschool De Gondelier Lombardijeweg 50 1827 CC Alkmaar Tel: 072 5646062 www.gondeliersaks.nl In dit nummer: Gelukkig Nieuwjaar Citotoetsen Schaken Positief opvoeden De jarigen van januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief februari 2016 Bijlage: protocol sociale media en internetgebruik Nieuwsbrief februari Website: Zoals u misschien al heeft gezien zijn er technische problemen met onze website. Wij waren al bezig met het laten ontwerpen

Nadere informatie

Regel van de week. Welkom op Schengehof Chris!

Regel van de week. Welkom op Schengehof Chris! OBS Schengehof Slotstraat 3 4458 BJ s Heer Arendskerke tel: 0113 561935 email: schengehof@alberoscholen.nl website: www.schengehof.nl Info 10 schooljaar 18 19 vrijdag 18 januari 2019 Agenda: Regel van

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari,

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Groep 8 CITO eindtoets dinsdag t/m donderdag 7 Februari, vrijdag Warme truiendag 13 Februari, donderdag Playbackshow 5 Februari, woensdag Spreekuur

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer!

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! Welkom Met ons onderwijs willen we voor elke vmbo-leerling relevant zijn. Door ons onderwijs ontdekken leerlingen wat hen boeit, wat ze kunnen en waar

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE 19-11-2015 Nr. 6 BESTE OUDER In deze Schepelweyer vindt u o.a. informatie over onze nieuwe website, gymstagiaires een ouder App en ook alvast over de kerstviering. De werkgroepen voor Sinterklaas en Kerst

Nadere informatie

12 juli 2019 F. Wiedijk Jzn.straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda

12 juli 2019 F. Wiedijk Jzn.straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda 12 juli 2019 F. Wiedijk Jzn.straat 1 NIEUWSDRIES 1843 JS Grootschermer 0299-671378 Agenda Vrijdag 12 juli Laatste schooldag, kinderen 12 uur vrij. Maandag 26 augustus Eerste schooldag. De kinderen mogen

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 31-17 mei 2019 En toen was het Moederdag... Dit jaar wilden we met de kleuters en groep 8 eens iets anders doen voor Moederdag dan andere jaren. Bij kringloopwinkel Rataplan aan de Industrieweg

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

Helaas moeten we ook weer afscheid nemen van juf Alette van de administratie. Zij heeft ons langere tijd administratief ondersteund.

Helaas moeten we ook weer afscheid nemen van juf Alette van de administratie. Zij heeft ons langere tijd administratief ondersteund. Jaargang 04 nummer 02 februari 2016 Schoolleider: Wilma Veldman De Sirene wordt elke laatste vrijdag van de maand verstuurd per digiduif of meegegeven aan het oudste kind uit een gezin en is te lezen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

KERSTEDITIE Franciscusschool Oldenzaal. Uitnodiging Kerstviering. In deze editie. Gewoonte 3 BELANGRIJKE ZAKEN EERST.

KERSTEDITIE Franciscusschool Oldenzaal. Uitnodiging Kerstviering. In deze editie. Gewoonte 3 BELANGRIJKE ZAKEN EERST. KERSTEDITIE 2018 Franciscusschool Oldenzaal Beste ouders, Voor u ligt al weer het laatste Franciscusbericht van dit kalenderjaar Hierin een aantal zaken die met name na de vakantie van belang zijn Op school

Nadere informatie

Info Nr. 3. Dinsdag 25 september Beste ouder(s) / verzorger(s),

Info Nr. 3. Dinsdag 25 september Beste ouder(s) / verzorger(s), Info Nr. 3 Dinsdag 25 september 2018 Beste ouder(s) / verzorger(s), Mail via ParnasSys Via het leerlingadministratiesysteem stuurt de school mail naar ouders. Soms hebben ouders twee mailadressen waar

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 45 4 t/m 10 november 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 45 4 t/m 10 november 2018 Nieuwsbrief Week 45 4 t/m 10 november 2018 Van de directie Afgelopen week kreeg ik een telefoontje van Peter Heidema, wethouder gemeente Ten Boer. Hij liet mij weten dat voor de Wieken i.p.v. de geplande

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team Juf Emma Juf Emma is afgelopen maandag officieel met zwangerschapsverlof gegaan. Wij wensen haar een fijn verlof toe!

Nieuws vanuit het team Juf Emma Juf Emma is afgelopen maandag officieel met zwangerschapsverlof gegaan. Wij wensen haar een fijn verlof toe! obs De Phoenix Week 16-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben deze week de IEP toets gemaakt, na de meivakantie is groep 7 aan de beurt voor de NIO toets. Hierover informeren

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 INFO Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 De laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn bijna aan het eind van het schooljaar gekomen. Het was weer een bewogen jaar met vele hoogtepunten.

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Maart 7 Nieuwsbrief 7 t/m 10 Oud papier actie 11 2e rapport 14 t/m 16 Rapportgesprekken 16 Nationale Daltondag 18 Palmpaasoptocht FC Twente schooltour gr. 3 en 4 21 OR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus juni 2017 nr Pinksteren. Buitenschoolse activiteiten

Nieuwsbrief Cursus juni 2017 nr Pinksteren. Buitenschoolse activiteiten Nieuwsbrief Cursus 2016-2017. 7 juni 2017 nr. 117 Agenda 9 juni Viering Vruchten van de Geest Thema: Geduld 15 juni: voorlichting stichting Sajith 20 juni LOT 21 juni Zomerfair tbv Sajith 22 juni Lesvrije

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Kerst Donderdag 20 december is

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 30 maart 2018 Jaargang 18 Nummer 13 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ***Inhoud:*** ** Uitvoering van de opera De kleine zeemeermin

Nadere informatie

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen.

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen. Nr. 7 schooljaar 2015-2016 Afname NSCCT in groep 4 en groep 6 Regels en afspraken Koffieochtend 24 november Voorleeskampioen Hulpouders 3D-printer gezocht De bomen De bomen groeien omlaag Omlaag de aarde

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Openbare basisschool "De Zuidwester" Boekenstein 43 1852 WS Heiloo telefoon 072 5320308 Informatie voor ouders. 11 december 2014 info@obsdezuidwester.nl www.obsdezuidwester.nl Woensdag 17 december Kerstmusical

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 3 februari 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Welkom Donderdag 2 februari is Shealynn 4 jaar geworden. Ze gaat vanaf

Nadere informatie

WE ZIJN WEER GESTART!

WE ZIJN WEER GESTART! BASISSCHOOL DE TWIJN AUGUSTUS 2018 Professor Zeemanstraat 216 4532 JM Terneuzen 0115-613041 www.de-twijn.nl twijn@ogperspecto.nl Dinsdag en donderdag zijn onze fruitdagen. Wilt u uw zoon of dochter op

Nadere informatie

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA 13 mei 2016 nummer 16 AGENDA ma 16 mei 2 e Pinksterdag di 17 mei Tandenpoets-les voor groep 1 en 2 wo 18 mei Groep 7 heeft praktijkexamen fietsdiploma do 19 mei Tandenpoets-les voor groep 3 en 4 17, 18

Nadere informatie

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Agenda Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Maandag 24 t/m donderdag 28 juni De groepen 1 t/m 4 zijn

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 22 juni 2017

Ouderinfo donderdag 22 juni 2017 Ouderinfo donderdag 22 juni 2017 Geplande evenementen www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 5 27 juni: Prikactie 26-27-28 juni: Musical uitvoering -- Inhoudsopgave: 1.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015 De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 05-02-2015 In dit nummer: - Gezonde traktaties - Open dag - Carnaval - Leerlijnen zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid - Opknappen speelplaats - Agenda - Bijlage:

Nadere informatie

Info December Telefoon: Website: Agenda december 2013

Info December Telefoon: Website:  Agenda december 2013 Info December 2013 Telefoon: 072-5403606 E-mail: st.matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Agenda december 2013 do 05 Sinterklaas; let op, de Sint komt s middags op school vr 06 studiedag;

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week

Beste ouders, Agenda deze week Nieuwsbrief 3 maandag 31 augustus vrijdag 4 september Beste ouders, Dan zit de tweede week er al weer op en zijn we al helemaal gewend. Mooi om te zien dat alle kinderen al helemaal vertrouwd zijn met

Nadere informatie

Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar

Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar 209-2020 Augustus 209 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 22 23 24 25 26 27 28 29 30 3 Deze maand is het nog zomervakantie! We starten woensdag 4 september om

Nadere informatie

Naar de Imker Een fantastische donatie voor Villa Pardoes! Nieuwsbrief van:

Naar de Imker  Een fantastische donatie voor Villa Pardoes! Nieuwsbrief van: Naar de Imker Afgelopen woensdag ging groep 2-3a op bezoek bij de Imker. Heel vlakbij de school op het industrieterrein bij Elho staan de kasten en korven met bijen. Wat hebben we er veel gezien en heeft

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

We wensen u allen een goed en gelukkig

We wensen u allen een goed en gelukkig VOORAF We wensen u allen een goed en gelukkig Of het jaar Goed en gelukkig gaat worden, heeft te maken met de succeservaringen die we opdoen. Dat geldt zowel voor kinderen als volwassenen. Eén van de uitgangspunten

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 3, november 2015

30 ste jaargang nr. 3, november 2015 30 ste jaargang nr. 3, november 2015 Tuin winterklaar Op zaterdagochtend 14 november van 10.00 uur tot 12.00 uur willen we de binnentuin winterklaar maken. Het zou fijn zijn als er veel ouders zijn die

Nadere informatie

nr. 14 Vrijdag

nr. 14 Vrijdag NIEUWSBRIEF nr. 14 Vrijdag 23-3-2018 Volgt u ons al! 26-03 MR overleg 20.00 uur 29-03 Paasviering, continurooster tot 14.00 uur 30-03 t/m 2-03 vrij i.v.m. Pasen 11-04 studiedag, alle leerlingen vrij 13-04

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Koetkrant. Woensdag 8 februari 2017

Koetkrant. Woensdag 8 februari 2017 Koetkrant Woensdag 8 februari 2017 Agenda 14 februari 2017 : Inschrijven 10-minutengesprek 15 februari 2017 : Openochtend: aanmelden nieuwe kleuters 17 februari 2017 : Leerkrachtenverjaardag 18 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 10 januari

Nieuwsbrief 9 10 januari Nieuwsbrief 9 10 januari 2019 2018 Verdeling IB taken Zoals u weet is onze IB-er Meike Eggen gestopt met haar werkzaamheden. Omdat we nog geen vervangster hebben, zullen haar taken worden overgenomen door

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie