Aanvulling reglement urgentiecommissie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanvulling reglement urgentiecommissie"

Transcriptie

1 Aanvulling reglement urgentiecommissie Onafhankelijke urgentiecommissie Het bestuur van Woning in Zicht benoemt elke drie jaar de nieuwe leden van een onafhankelijke urgentiecommissie. De leden hebben geen binding met Woning in Zicht of de aangesloten woningcorporaties. De commissie vergadert één keer per maand. Dan beoordeelt zij de binnengekomen urgentieaanvragen van woningzoekenden. Tijdens de vergadering wordt besloten of urgentie wordt toegekend, afgewezen of dat er aanvullende informatie opgevraagd dient te worden. Inhoud reglement In het reglement staan de afspraken met betrekking tot de functioneren van de urgentiecommissie en de procedure van urgentieaanvraag tot besluit. Klachtencommissie Als urgentie wordt afgewezen, kan de woningzoekende eenmaal een bezwaar indienen bij de klachtencommissie, binnen zes weken na de afwijzing. Wanneer de klachtencommissie het bezwaar gegrond verklaart, wordt urgentie alsnog toegekend. Het adres van de klachtencommissie is: Klachtencommissie Postbus AL TILBURG Adres urgentiecommissie Urgentiecommissie Postbus AA Tilburg Urgentiematrix In de tabel op de volgende bladzijde staan de criteria en voorwaarden voor urgentie.

2 Urgentiematrix Urgentiemotief Toetsingscriteria Bewijsstukken Algemene eisen Inschrijving Ingeschreven bij Woning in Zicht. Inschrijftijd is korter dan 71 maanden. Inschrijving is actief (niet geblokkeerd vanwege een huurschuld of ontruiming o.i.d.). Inschrijfnummer. Kopie legitimatiebewijs en, indien van toepassing, verblijfsvergunning. Financiële gegevens: Meest recente kopie IB-60 formulier of de aanslag inkomstenbelasting. (Gezamenlijk) Verzamelinkomen is niet hoger dan ,-. Situatie aanvrager Aantoonbaar dat de aanvrager in een acute noodsituatie verkeert die voldoet aan één van de vier criteria. Acute noodsituatie is de aanvrager niet verwijtbaar. Aanvrager is onvoldoende zelfredzaam om zelf in huisvesting te kunnen voorzien. Aanvrager woont zelfstandig of heeft voorheen zelfstandig gewoond en woont nu noodgedwongen bij iemand in. 1. Structureel ernstig lichamelijk en/of geestelijk geweld. Ernstige noodsituatie met relatie naar de huisvestingssituatie. Er is aangifte gedaan bij de politie. Aangifte bij de politie waaruit de ernst van het geweld blijkt. Rapport van een (vertrouwens)arts. Rapport van minimaal één maatschappelijke instelling. 2. Per direct dakloos in verband met een acute noodsituatie. Acute dakloosheid door overmacht, bijvoorbeeld veroorzaakt door een brand of storm. Bewijsstukken van de oorzaak van de schade. Bewijsstukken van de schade aan de woning. Bewijsstukken die acute dakloosheid aantonen, zoals een brandweer-/politierapport of daaraan gelijkwaardige rapportage. Bewijs dat de noodsituatie de

3 3. Te hoge woonlasten voor het (gezamenlijke) gezinsinkomen. 4. Gedwongen verkoop van de eigen woning in verband met de financiële situatie. Woonkostentoeslag is toegekend door de gemeente, met verhuisplicht. Financiële schulden zijn de aanvrager niet verwijtbaar, bijv. door terugval in inkomen. Verbetering financiële situatie (bijv. door huurtoeslag) niet binnen 1 jaar voorzienbaar. De woning is of moet verkocht worden om openbare verkoop te voorkomen. Financiële schulden zijn de aanvrager niet verwijtbaar, bijv. door terugval in inkomen. aanvrager niet te verwijten is. Overige relevante gegevens zoals een persbericht of iets dergelijks. De brief van de gemeente waarin staat dat de aanvrager een woonkostentoeslag krijgt en dat een verhuisverplichting is opgelegd. Bewijsstukken die de gedwongen verkoop van de woning aantonen. Persoonlijke toelichting op de oorzaken van de financiële problemen. Bewijsstukken die aantonen dat de financiële problemen de aanvrager niet te verwijten zijn. Bewijsstukken die inzicht geven in de financiële situatie: overzicht van schulden: hypotheek, leningen, en andere relevante gegevens; overzicht van inkomsten: jaaropgaven, loonstroken, uitkeringsspecificaties; overzicht uitgaven: hypotheek, gas/water/licht, verzekeringen, abonnementen; overige financiële gegevens: alimentatie, toeslagen en andere relevante gegevens.

4 Werkwijze urgentiecommissie voor de woningcorporaties aangesloten bij Woning in Zicht Heeft u om een bijzondere reden dringend een huurwoning in de regio Tilburg nodig? Bijvoorbeeld bij een calamiteit of geweld? Of omdat u de kosten van uw huidige woning niet meer kunt betalen? Dan vraagt u urgentie aan. Een onafhankelijke urgentiecommissie beslist of u hiervoor in aanmerking komt. Eén van de woningcorporaties in Tilburg biedt u vervolgens een passende huurwoning aan. In dit reglement leest u over de aanpak van de urgentiecommissie. 1. Hoe beslist de urgentiecommissie over uw aanvraag? Onafhankelijk besluit De urgentiecommissie is onafhankelijk. De leden van de commissie hebben geen binding met Woning in Zicht of een van de aangesloten woningcorporaties. Woning in Zicht en de woningcorporaties hebben dus geen invloed op haar besluit over uw aanvraag. De commissie neemt zo een besluit: - U krijgt binnen één week een ontvangstbevestiging van uw aanvraag. Soms vraagt de commissie u om extra informatie of documenten op te sturen. U heeft hiervoor een week de tijd. - De commissie beoordeelt uw aanvraag op basis van het urgentiereglement en de urgentiematrix. Hierin staan de criteria voor urgentie. Deze vindt u op de website van Woning in Zicht ( - De commissie beslist binnen vier tot zes weken. Deze periode begint op het moment dat de commissie uw complete aanvraag heeft ontvangen. Heeft de commissie aanvullende informatie of bewijsstukken nodig? Dan begint de periode van vier tot zes weken op de ontvangstdatum van de aanvullende informatie, dus als de aanvraag compleet is. - Beslist de commissie positief over uw aanvraag? Dan krijgt u urgentie toegekend. In de brief van de commissie staat welke woningcorporatie u een passende woning aanbiedt. Let op! Stuur alle gevraagde informatie en bewijsstukken mee met uw aanvraag, zoals vermeld op het aanvraagformulier. Zo zorgt u ervoor dat uw aanvraag zo spoedig mogelijk wordt beoordeeld. 2. Hoe lang is de urgentieverklaring geldig? Uw urgentie is zes maanden geldig. Biedt de woningcorporatie u binnen deze periode geen passende woning aan? Dan kan de commissie uw urgentie verlengen. Als u een woningaanbod weigert, dan vervalt uw urgentie.

5 3. Kan de commissie haar besluit wijzigen? Is uw situatie veranderd? Dan kan de commissie haar besluit wijzigen. U kunt hier zelf om vragen door een brief te schrijven naar de urgentiecommissie. 4. Kan de commissie de urgentieverklaring intrekken? De commissie kan uw urgentieverklaring intrekken in de volgende situaties: - U voldoet niet meer aan de voorwaarden voor urgentie. - U weigert een aanbod voor een passende woning. - U heeft urgentie gekregen op basis van onvolledige of onjuiste informatie. U wist of had kunnen weten dat deze informatie niet juist was. Let op! Weigert u een aanbod voor een geschikte woning? Dan vervalt uw urgentie. 5. Hoe kunt u bezwaar maken tegen het besluit van de commissie? Bent u het oneens met het besluit van de urgentiecommissie? Dan kunt u bezwaar maken bij de klachtencommissie. U heeft hiervoor zes weken de tijd, na dagtekening van de besluitbrief van de urgentiecommissie. Meer weten? Kijk dan in het reglement van de klachtencommissie. 6. Hoe waarborgt de commissie uw privacy? De commissie waarborgt op de volgende manieren uw privacy: - De commissie behandelt uw persoonlijke informatie en documenten vertrouwelijk. - De commissieleden en het secretariaat houden privacygevoelige gegevens geheim. - De commissie bewaart de informatie en documenten over uw urgentie aanvraag twee jaar. Daarna vernietigt zij de stukken. 7. Wie zitten er in de urgentiecommissie? Samenstelling De commissie heeft een voorzitter en twee leden. Het bestuur van Woning in Zicht benoemt hen. Het bestuur wijst ook een plaatsvervangend voorzitter aan. Het secretariaat ondersteunt de commissie. Woning in Zicht zorgt voor het secretariaat. Verklaring omtrent gedrag Iemand heeft een verklaring omtrent het gedrag nodig om aan de urgentiecommissie deel te nemen. Hij/zij krijgt zo n verklaring wanneer hij/zij: - in het verleden niets strafbaars heeft gedaan; - of wel iets strafbaars heeft gedaan, maar dit geen belemmering is voor zijn deelname aan de commissie.

6 8. Hoe is de onafhankelijkheid van de commissie gegarandeerd? Het is zeer belangrijk dat de commissie onafhankelijk beslist. Daarom gelden deze regels: - De commissieleden zijn geen bestuurslid, werknemer of toezichthouder van een woningcorporatie in de regio Tilburg. - Zij zitten in geen andere commissie of ander orgaan van de Stichting Woning in Zicht en de woningcorporaties. - De commissieleden hoeven zich aan niemand anders te verantwoorden. - Zij overleggen niet met een achterban. 9. Wat zijn de regels voor de commissieleden? Lengte van lidmaatschap Het bestuur van Woning in Zicht benoemt de commissieleden voor drie jaar. Zij kunnen deze termijn één keer verlengen. Dit kan voor maximaal drie jaar. Elk jaar treedt op 1 juli één lid af. De commissie bepaalt zelf wie. Staat op 1 juli geen opvolger klaar?? Dan gaat een zittend lid door totdat er een opvolger is. Tussentijds einde van lidmaatschap Het lidmaatschap kan tussentijds eindigen wanneer een commissielid: - hier zelf om vraagt; - overlijdt; - de commissie moet verlaten omdat hij/zij slecht functioneert. Het bestuur van Woning in Zicht benoemt een opvolger voor de periode die nog overblijft. Vergoeding De commissieleden krijgen een vergoeding voor hun inspanningen. Deze vergoeding wordt jaarlijks aangepast aan de inflatie. Het bestuur van Woning in Zicht stelt de vergoeding vast. Vergaderingen De commissie vergadert eenmaal per maand. De voorzitter kan in overleg met het secretariaat hiervan afwijken. Wie bij een vergadering niet aanwezig kan zijn, meldt zich af. Er zijn minstens twee leden nodig om een besluit te nemen. Jaarverslag De urgentiecommissie is zelf verantwoordelijk voor haar functioneren. Zij publiceert jaarlijks vóór 1 mei een beknopt jaarverslag. De commissie vertelt over: - de werkzaamheden in het afgelopen jaar; - de adviezen over beleid. De commissie stuurt het jaarverslag naar de woningcorporaties, Woning in Zicht en de klachtencommissie.

7 10. Wie stelt dit reglement vast? Vaststelling door bestuur Het bestuur van Woning in Zicht stelt het reglement van de urgentiecommissie vast. Het bestuur kan ook wijzigingen doorvoeren. Ingangsdatum Dit reglement is ingegaan op 1 september Is er een situatie waarover niets is bepaald? Dan kan het bestuur van Woning in Zicht een maatregel nemen, zodat ook voor deze situatie passende regelgeving is.

Aanvulling reglement urgentiecommissie

Aanvulling reglement urgentiecommissie Aanvulling reglement urgentiecommissie Onafhankelijke urgentiecommissie Het bestuur van Woning in Zicht benoemt elke drie jaar de nieuwe leden van een onafhankelijke urgentiecommissie. De leden hebben

Nadere informatie

Werkwijze klachtencommissie voor de woningcorporaties aangesloten bij Woning in Zicht

Werkwijze klachtencommissie voor de woningcorporaties aangesloten bij Woning in Zicht Werkwijze klachtencommissie voor de woningcorporaties aangesloten bij Woning in Zicht Woning in Zicht en de aangesloten woningcorporaties hebben de kwaliteit van onze dienstverlening hoog in het vaandel

Nadere informatie

Kantooradres Pastoor Ruttenstraat 32 6281 AB MECHELEN

Kantooradres Pastoor Ruttenstraat 32 6281 AB MECHELEN TOEWIJZINGSBELEID Kantooradres Pastoor Ruttenstraat 32 6281 AB MECHELEN Telefoon 043-4559101 Fax 043-4559102 E-mail info@wswittem.nl Internetadres www.wswittem.nl 2011 Woningstichting Wittem 2 A. Publicatie

Nadere informatie

Uw huidige woning is ongeschikt om te blijven wonen vanwege:

Uw huidige woning is ongeschikt om te blijven wonen vanwege: Uitleg urgentieverklaring Holland Rijnland Een urgentieverklaring voor woonruimte Sommige woningzoekenden kunnen op grond van de Huisvestingsverordening in aanmerking komen voor een urgentieverklaring.

Nadere informatie

Voorrang bij woningtoewijzing. Sneller een woning door extra inschrijftijd

Voorrang bij woningtoewijzing. Sneller een woning door extra inschrijftijd Voorrang bij woningtoewijzing Sneller een woning door extra inschrijftijd Soms is het noodzakelijk dat woningzoekenden voorrang krijgen bij het vinden van een huurwoning. Vaak gaat het om vervelende situaties

Nadere informatie

Kantooradres Pastoor Ruttenstraat 32 6281 AB MECHELEN

Kantooradres Pastoor Ruttenstraat 32 6281 AB MECHELEN TOEWIJZINGSBELEID Kantooradres Pastoor Ruttenstraat 32 6281 AB MECHELEN Telefoon 043-4559101 Fax 043-4559102 E-mail info@wonenwittem.nl Internetadres www.wonenwittem.nl 2011 Wonen Wittem 2 A. Publicatie

Nadere informatie

Stroomschema Urgentie

Stroomschema Urgentie Stroomschema Urgentie Om gemakkelijk na te gaan of u voor urgentie in aanmerking komt voor een woning bij Woonstichting VechtHorst kunt u het volgende stroomschema doorlopen. Op het stroomschema zijn de

Nadere informatie

Urgentie: met voorrang een woning

Urgentie: met voorrang een woning op zoek naar woonruimte Urgentie: met voorrang een woning Wordt u plotseling geconfronteerd met een ernstig probleem, dat alleen kan worden opgelost met een andere woning? Dan kunt u misschien urgentie

Nadere informatie

Een verzoek om urgentie

Een verzoek om urgentie Een verzoek om urgentie 100% wonen Urgentie Kom ik in aanmerking? Als u door een acute noodsituatie, zonder dat u die kon voorzien, op korte termijn andere huisvesting nodig heeft, komt u eventueel in

Nadere informatie

Met voorrang een ander huis? Urgentiebeleid woningzoekenden. d.d. 14 september 2010. Vroomshoop & Den Ham

Met voorrang een ander huis? Urgentiebeleid woningzoekenden. d.d. 14 september 2010. Vroomshoop & Den Ham Met voorrang een ander huis? Urgentiebeleid woningzoekenden. d.d. 14 september 2010 Vroomshoop & Den Ham 1 Inhoudsopgave Met voorrang een ander huis?... 3 Voorwaarde: sociale binding met Vroomshoop of

Nadere informatie

met voorrang een woning

met voorrang een woning Hier leest u meer over de verschillende soorten urgentie. Ook leest u hoe de procedure verloopt om een urgentie te verkrijgen. Klik op de pijl om verder te gaan. De sociale huurwoningen in de regio Stedendriehoek

Nadere informatie

Urgentiewijzer Regio Land van Heusden en Altena

Urgentiewijzer Regio Land van Heusden en Altena Urgentiewijzer Regio Land van Heusden en Altena Er is sprake van urgentie als u buiten uw eigen verantwoordelijkheid om in een noodsituatie verkeert. Bijvoorbeeld wanneer u door brand dakloos bent geworden,

Nadere informatie

Denkt u met voorrang in aanmerking te komen voor een woning? In deze folder vindt u informatie over de voorwaarden en de procedure voor een urgentie.

Denkt u met voorrang in aanmerking te komen voor een woning? In deze folder vindt u informatie over de voorwaarden en de procedure voor een urgentie. urgentiecommissie woonruimteverdeling Stap-voor-stap urgentiewijzer Denkt u met voorrang in aanmerking te komen voor een woning? In deze folder vindt u informatie over de voorwaarden en de procedure voor

Nadere informatie

Verseon DSO/2012/2497577svdz. Nadere regels urgentie. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Almere,

Verseon DSO/2012/2497577svdz. Nadere regels urgentie. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Almere, Nadere regels urgentie Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Almere, Gelet op het bepaalde in de artikelen 1, 2, 4, 10, 11, 17, 19, 20, 22 en 23 van de Huisvestingsverordening Almere

Nadere informatie

Urgentiewijzer voor een woning in de regio Alkmaar

Urgentiewijzer voor een woning in de regio Alkmaar Urgentiewijzer voor een woning in de regio Alkmaar Dit is een uitgave van de gemeenten in de regio Alkmaar, juli 2015 Indien u op zeer korte termijn een andere woning nodig heeft Wanneer er bij u een noodsituatie

Nadere informatie

Aanvraagformulier urgentie regio Alkmaar

Aanvraagformulier urgentie regio Alkmaar Aanvraagformulier urgentie regio Alkmaar Dit aanvraagformulier geldt alleen voor inwoners van de gemeente Alkmaar en de gemeente Heerhugowaard. Alleen in zeer uitzonderlijke situaties kunt u een urgentieverklaring

Nadere informatie

Huisvestingsverordening gemeente Heusden 2016

Huisvestingsverordening gemeente Heusden 2016 Huisvestingsverordening gemeente Heusden 2016 De raad van de gemeente Heusden; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 23 augustus 2016; gelet op de Huisvestingswet 2014;

Nadere informatie

met voorrang een woning

met voorrang een woning Hier leest u meer over de verschillende soorten urgentie. Ook leest u hoe de procedure verloopt om een urgentie te verkrijgen. Klik op de pijl om verder te gaan. De sociale huurwoningen in de regio Stedendriehoek

Nadere informatie

MEDISCHE EN SOCIALE URGENTIE

MEDISCHE EN SOCIALE URGENTIE MEDISCHE EN SOCIALE URGENTIE VOORWAARDEN & AANVRAAGFORMULIER Er zijn mensen die zeer urgent een woning nodig hebben. Die mensen willen wij binnen 3 maanden helpen aan passende woonruimte. Dit is de reden

Nadere informatie

Urgentiewijzer voor een woning in de regio Alkmaar

Urgentiewijzer voor een woning in de regio Alkmaar Urgentiewijzer voor een woning in de regio Alkmaar Deze informatiebrochure is een uitgave van de gemeenten in de regio Alkmaar, februari 2014 Als u op zeer korte termijn een andere woning nodig heeft Wanneer

Nadere informatie

Aanvrager dient hiervan officiële documenten te overleggen zoals politierapporten (aangifte), gemeentelijke documenten of anderszins.

Aanvrager dient hiervan officiële documenten te overleggen zoals politierapporten (aangifte), gemeentelijke documenten of anderszins. URGENTIE AANVRAGEN Met het maken van uitzonderingen bij woningtoewijzingen dient zeer zorgvuldig omgegaan te worden. Immers, het geven van voorrang aan de één, betekent langer wachten voor de ander. Er

Nadere informatie

Urgentiewijzer Regio Land van Heusden en Altena

Urgentiewijzer Regio Land van Heusden en Altena Urgentiewijzer Regio Land van Heusden en Altena Er is sprake van urgentie als u buiten uw eigen verantwoordelijkheid om in een noodsituatie verkeert. Bijvoorbeeld wanneer u door brand dakloos bent geworden,

Nadere informatie

Postbus 150, 3830 AD Leusden, telefoon 14033,

Postbus 150, 3830 AD Leusden, telefoon 14033, Postbus 150, 3830 AD Leusden, telefoon 14033, email: gemeente@leusden.nl HOE VRAAG IK VOORRANG AAN? In bijzondere situaties kan het nodig zijn dat iemand sneller aan woonruimte wordt geholpen en daarom

Nadere informatie

Brabantse Waard over het toewijzen van urgentie

Brabantse Waard over het toewijzen van urgentie Brabantse Waard over het toewijzen van urgentie Inhoudsopgave 3 Wat is urgentie precies en hoe gaat Brabantse Waard hiermee om? 4 Aanvraag op medische gronden 5 Overzicht situaties waarvoor geen urgentie

Nadere informatie

Aanvrager dient hiervan officiële documenten te overleggen zoals politierapporten (aangifte), gemeentelijke documenten of anderszins.

Aanvrager dient hiervan officiële documenten te overleggen zoals politierapporten (aangifte), gemeentelijke documenten of anderszins. URGENTIE AANVRAGEN Met het maken van uitzonderingen bij woningtoewijzingen dient zeer zorgvuldig omgegaan te worden. Immers, het geven van voorrang aan de één, betekent langer wachten voor de ander. Er

Nadere informatie

Urgentiebeleid Woningstichting Voerendaal

Urgentiebeleid Woningstichting Voerendaal Urgentiebeleid Woningstichting Voerendaal Urgentie: met voorrang een woning Indien u plotseling geconfronteerd wordt met een ernstig probleem dat alleen kan worden opgelost met een andere woning, dan kunt

Nadere informatie

Urgentieregeling s-hertogenbosch Mei 2017

Urgentieregeling s-hertogenbosch Mei 2017 Urgentieregeling s-hertogenbosch Mei 2017 Artikel 1 Begripsbepalingen In deze regeling wordt verstaan onder: a. Huishouden: een alleenstaande, dan wel twee of meer personen die een duurzame gemeenschappelijke

Nadere informatie

Medische en sociale urgentie

Medische en sociale urgentie Medische en sociale urgentie voorwaarden & aanvraagformulier Mercatus verleent urgentie aan mensen, die zeer urgent een woning nodig hebben. Wij willen deze mensen binnen drie maanden helpen aan passende

Nadere informatie

Een verzoek om urgentie

Een verzoek om urgentie Een verzoek om urgentie 100% wonen Urgentie Kom ik in aanmerking? Als u door een acute noodsituatie, zonder dat u die kon voorzien, op korte termijn andere huisvesting nodig heeft, komt u eventueel in

Nadere informatie

Urgentie aanvragen. In deze brochure vindt u informatie over het aanvragen van urgentie voor een woning van Vallei Wonen.

Urgentie aanvragen. In deze brochure vindt u informatie over het aanvragen van urgentie voor een woning van Vallei Wonen. Urgentie aanvragen In deze brochure vindt u informatie over het aanvragen van urgentie voor een woning van Vallei Wonen. Versie april 2011 INLEIDING In deze brochure geven wij informatie over het aanvragen

Nadere informatie

Reglement Urgentiecommissie Woonruimteverdeling

Reglement Urgentiecommissie Woonruimteverdeling Reglement Urgentiecommissie Woonruimteverdeling Artikel 1 De commissie 1.1 Vestigingsplaats De commissie is gevestigd op het kantoor van Enserve te Elst. 1.2 Samenstelling De commissie bestaat uit twee

Nadere informatie

Woonruimteverdelingsreglement. Reglement met betrekking tot de inschrijving. als woningzoekende bij ZOwonen en de

Woonruimteverdelingsreglement. Reglement met betrekking tot de inschrijving. als woningzoekende bij ZOwonen en de Woonruimteverdelingsreglement Reglement met betrekking tot de inschrijving als woningzoekende bij ZOwonen en de toewijzing van huurwoningen door ZOwonen Ingangsdatum 1 maart 2016 Artikel 1 Begrippen Woningzoekende:

Nadere informatie

De klachtencommissie. Aantal klachten

De klachtencommissie. Aantal klachten De klachtencommissie De klachtencommissie is het centrale punt waar woningzoekenden en huurders hun klacht kunnen indienen over Woning in Zicht en over de woningcorporaties t Heem, TBV Wonen, Tiwos, WonenBreburg

Nadere informatie

Urgentie! Kom ik in aanmerking?

Urgentie! Kom ik in aanmerking? Urgentie! Kom ik in aanmerking? Urgentie! Kom ik in aanmerking? Urgentie is bedoeld voor een woningzoekende met een ernstig huisvestingsprobleem. U komt uitsluitend in aanmerking als er sprake is van een

Nadere informatie

URGENTIE AANVRAGEN ALGEMEEN

URGENTIE AANVRAGEN ALGEMEEN AANVRAGEN ALGEMEEN INLEIDING In deze brochure geven wij informatie over het aanvragen van urgentie voor een woning van Vallei Wonen in Woudenberg. Een urgentieverklaring wordt alleen via Vallei Wonen afgegeven.

Nadere informatie

URGENTIECOMMISSIE STAP-VOOR-STAP URGENTIEWIJZER STADSREGIO ARNHEM NIJMEGEN

URGENTIECOMMISSIE STAP-VOOR-STAP URGENTIEWIJZER STADSREGIO ARNHEM NIJMEGEN URGENTIECOMMISSIE STAP-VOOR-STAP URGENTIEWIJZER STADSREGIO ARNHEM NIJMEGEN Heeft u de Nederlandse Nationaliteit? Staat u ingeschreven als woningzoekende? uw meettijd zelf een woning te vinden? dit aantonen?

Nadere informatie

zoon/dochter/toegewezen kind vriend/kennis

zoon/dochter/toegewezen kind vriend/kennis Verzendadres Gemeente Barneveld Postbus 63 3770 AB BARNEVELD Aanvraag tijdelijke gedoogbeschikking bewoning recreatieverblijf 1 De gedoogbeschikking wordt aangevraagd door de volgende persoon / hoofdbewoner

Nadere informatie

Ik zoek een woning. Woonwensen staan voorop

Ik zoek een woning. Woonwensen staan voorop Ik zoek een woning Woonwensen staan voorop Wij verhuren zo n 2.200 woningen in alle kernen van de gemeente Laarbeek. In soorten en maten, goed, gevarieerd en betaalbaar. Voor gezinnen, stelletjes en alleenstaanden.

Nadere informatie

Aanvraag tijdelijke gedoogbeschikking bewoning recreatieverblijf

Aanvraag tijdelijke gedoogbeschikking bewoning recreatieverblijf Gemeente Barneveld Postbus 63 3770 AB Barneveld postregistratie@barneveld.nl Aanvraag tijdelijke gedoogbeschikking bewoning recreatieverblijf 1. Gegevens aanvrager Huidig adres Postcode + plaats N.B. Huidig

Nadere informatie

Sociale urgentie. Wat verstaat Woonmeij onder sociale urgentie?

Sociale urgentie. Wat verstaat Woonmeij onder sociale urgentie? Sociale urgentie Wat verstaat Woonmeij onder sociale urgentie? Wat verstaat Woonmeij nu onder sociale urgentie? Urgent zijn die woningzoekenden die buiten eigen schuld een acuut huisvestingsprobleem hebben,

Nadere informatie

met voorrang een woning

met voorrang een woning Hier leest u meer over de verschillende soorten urgentie. Ook leest u hoe de procedure verloopt om een urgentie te verkrijgen. Klik op de pijl om verder te gaan. De sociale huurwoningen in de regio Stedendriehoek

Nadere informatie

Urgentiewijzer Regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden

Urgentiewijzer Regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden Urgentiewijzer Regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden In deze urgentiewijzer leest u wat er met urgentie wordt bedoeld en hoe u eventueel voor urgentie in aanmerking kunt komen. Er zijn binnen de regio

Nadere informatie

Aanvraagformulier ten behoeve van verzoek tot woningruil

Aanvraagformulier ten behoeve van verzoek tot woningruil Aanvraagformulier ten behoeve van verzoek tot woningruil A. GEGEVENS AANVRAGER (Huurder van Bouwvereniging Onze Woning) 1. Inschrijfnummer: : 2. Voorletters + Achternaam: 3. Straat + huisnummer: 4. Postcode

Nadere informatie

In deze urgentiewijzer leest u wat met urgentie wordt bedoeld en hoe u eventueel voor urgentie in aanmerking kunt komen.

In deze urgentiewijzer leest u wat met urgentie wordt bedoeld en hoe u eventueel voor urgentie in aanmerking kunt komen. In deze urgentiewijzer leest u wat met urgentie wordt bedoeld en hoe u eventueel voor urgentie in aanmerking kunt komen. Er zijn in onze gemeente te weinig woningen beschikbaar om alle woningzoekenden

Nadere informatie

Reglement Urgentiecommissie Woonruimteverdeling

Reglement Urgentiecommissie Woonruimteverdeling Reglement Urgentiecommissie Woonruimteverdeling Artikel 1 De commissie 1.1 Vestigingsplaats De commissie is gevestigd op het kantoor van Enserve te Elst. 1.2 Samenstelling De commissie bestaat uit twee

Nadere informatie

Woonruimteverdeling. Een woning huren van St. Joseph

Woonruimteverdeling. Een woning huren van St. Joseph Woonruimteverdeling Een woning huren van St. Joseph Woonruimteverdeling 1. Inleiding Woningstichting St. Joseph verhuurt circa 460 woningen in Stramproy en omgeving. We willen graag dat de juiste woning

Nadere informatie

Urgentiewijzer voor een woning in de regio Alkmaar

Urgentiewijzer voor een woning in de regio Alkmaar Urgentiewijzer voor een woning in de regio Alkmaar Dit is een uitgave van de gemeenten in de regio Alkmaar, mei 2014 Als u op zeer korte termijn een andere woning nodig heeft Wanneer er bij u een noodsituatie

Nadere informatie

In deze urgentiewijzer leest u wat met urgentie wordt bedoeld en hoe u eventueel voor urgentie in aanmerking kunt komen.

In deze urgentiewijzer leest u wat met urgentie wordt bedoeld en hoe u eventueel voor urgentie in aanmerking kunt komen. In deze urgentiewijzer leest u wat met urgentie wordt bedoeld en hoe u eventueel voor urgentie in aanmerking kunt komen. Er zijn in onze gemeente te weinig woningen beschikbaar om alle woningzoekenden

Nadere informatie

Urgentieverklaring. Voor een huurwoning

Urgentieverklaring. Voor een huurwoning Urgentieverklaring Voor een huurwoning 1 Inhoud Wat is een urgentieverklaring blz 3 Wie kan een urgentieverklaring aanvragen blz 3 Voorwaarden voor het aanvragen van een urgentieverklaring blz 3 Wanneer

Nadere informatie

Medische en sociale urgentie

Medische en sociale urgentie Medische en sociale urgentie voorwaarden & aanvraagformulier Mercatus verleent urgentie aan mensen, die zeer urgent een woning nodig hebben. Wij willen deze mensen binnen drie maanden helpen aan passende

Nadere informatie

Basisvoorwaarden. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning in de Hoeksche Waard moet u minimaal 18 jaar zijn.

Basisvoorwaarden. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning in de Hoeksche Waard moet u minimaal 18 jaar zijn. Bent u op zoek naar een sociale huurwoning in de Hoeksche Waard? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn dé aanbieder van sociale huurwoningen in de Hoeksche Waard. Hoe het systeem werkt en verdere

Nadere informatie

Wonen Wittem. Toewijzingsbeleid. september 2015

Wonen Wittem. Toewijzingsbeleid. september 2015 Wonen Wittem Toewijzingsbeleid september 2015 Versie 5 28-9-2015 TOEWIJZINGSBELEID WONEN WITTEM Inleiding Ook de komende jaren wil Wonen Wittem voor voldoende, betaalbare en kwalitatief goede woningen

Nadere informatie

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. 17 maart 2015, nr. B ;

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. 17 maart 2015, nr. B ; Huisvestingsverordening gemeente Harderwijk 2015 De raad van de gemeente Harderwijk; gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. 17 maart 2015, nr. B15.000858; gelet op de artikelen 4, 5,

Nadere informatie

Of u in aanmerking komt voor sociale urgentie hangt af van de volgende voorwaarden:

Of u in aanmerking komt voor sociale urgentie hangt af van de volgende voorwaarden: Sociale urgentie Wanneer u als woningzoekende een ernstig huisvestingsprobleem heeft, en daarvoor met voorrang andere woonruimte krijgt, noemen we dat sociale urgentie. Om te beoordelen of u in aanmerking

Nadere informatie

Het aanvragen van een urgentieverklaring Wat is een urgentieverklaring en aan welke voorwaarden moet u voldoen?

Het aanvragen van een urgentieverklaring Wat is een urgentieverklaring en aan welke voorwaarden moet u voldoen? Het aanvragen van een urgentieverklaring Wat is een urgentieverklaring en aan welke voorwaarden moet u voldoen? Inhoud Wat is een urgentieverklaring?... 3 Wie kan een urgentieverklaring aanvragen?... 3

Nadere informatie

Aanvraagformulier Bijstand zelfstandigen (Bbz)

Aanvraagformulier Bijstand zelfstandigen (Bbz) Aanvraagformulier Bijstand zelfstandigen (Bbz) Toelichting Met dit formulier vraagt u bijstand voor zelfstandigen aan. Stuur kopieën van alle gevraagde bewijsstukken mee. Stuur geen originele bewijsstukken,

Nadere informatie

Aanvragen urgentie voor het verkrijgen van woonruimte

Aanvragen urgentie voor het verkrijgen van woonruimte Aanvragen urgentie voor het verkrijgen van woonruimte Hoe kan ik urgentie aanvragen? U dient uw aanvraag schriftelijk (op papier) in. Het best is de aanvraag persoonlijk te overhandigen, dan kunnen we

Nadere informatie

Inhoud. De klachtencommissie. Samenstelling. Klachtenformulier. Advies. Aantal klachten. Aard van de klachten. Klachten per organisatie

Inhoud. De klachtencommissie. Samenstelling. Klachtenformulier. Advies. Aantal klachten. Aard van de klachten. Klachten per organisatie Inhoud De klachtencommissie Samenstelling Klachtenformulier Advies Aantal klachten Aard van de klachten Klachten per organisatie Trends De klachtencommissie Een woningzoekende of huurder die niet tevreden

Nadere informatie

Kwijtschelding gemeentelijke belastingen Verzoek

Kwijtschelding gemeentelijke belastingen Verzoek Dit formulier is bestemd voor: Gemeente Putten Fontanusplein 1 Postbus 400, 3880 AK Putten Voor inlichtingen: Loket Samenleving telefoonnummer (0341) 359 635 Kwijtschelding gemeentelijke belastingen Verzoek

Nadere informatie

Aanvraagformulier individuele inkomenstoeslag 2017

Aanvraagformulier individuele inkomenstoeslag 2017 Aanvraagformulier individuele inkomenstoeslag 2017 Persoonlijke gegevens Uzelf Naam en voorletters Burgerservicenummer: Telefoonnummer: Geboortedatum: Rekeningnummer: E-mailadres: Uw partner (indien van

Nadere informatie

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. XXXXXX 2015, nr. XXXXXX;

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. XXXXXX 2015, nr. XXXXXX; Huisvestingsverordening gemeente Oldebroek 2015 De raad van de gemeente Oldebroek; gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. XXXXXX 2015, nr. XXXXXX; gelet op de artikelen 4, 5, 7, 9, 10,

Nadere informatie

AANVRAAG URGENTIEVERKLARING Artikel 4:2, tweede lid, Huisvestingsverordening Zoetermeer 2019

AANVRAAG URGENTIEVERKLARING Artikel 4:2, tweede lid, Huisvestingsverordening Zoetermeer 2019 AANVRAAG URGENTIEVERKLARING Artikel 4:2, tweede lid, Huisvestingsverordening Zoetermeer 2019 - De urgentieverklaring is geldig in de gemeenten: Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland,

Nadere informatie

gelet op de artikelen 4, 5, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 18, 19 en 20 van de Huisvestingswet 2014 en de artikelen 147 en 149 van de Gemeentewet;

gelet op de artikelen 4, 5, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 18, 19 en 20 van de Huisvestingswet 2014 en de artikelen 147 en 149 van de Gemeentewet; Raadsbesluit De raad van de gemeente Heerde; gelezen het voorstel van het college d.d. 7 april 2015; gelet op de artikelen 4, 5, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 18, 19 en 20 van de Huisvestingswet 2014 en de artikelen

Nadere informatie

Basisvoorwaarden. uw inkomen een ander redelijk belang hebt om hier te wonen;

Basisvoorwaarden. uw inkomen een ander redelijk belang hebt om hier te wonen; Bent u op zoek naar een sociale huurwoning in de Hoeksche Waard? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn dé aanbieder van sociale huurwoningen in de Hoeksche Waard. Hoe het systeem werkt en verdere

Nadere informatie

Met voorrang een woning zoeken in Delft

Met voorrang een woning zoeken in Delft Met voorrang een woning zoeken in Delft Door persoonlijke omstandigheden kan het gebeuren dat u op zeer korte termijn dringend een andere woning nodig heeft. Dit noemen we urgentie. Met een urgentieverklaring

Nadere informatie

Urgentie! Kom ik in aanmerking?

Urgentie! Kom ik in aanmerking? Urgentie! Kom ik in aanmerking? Urgentie! Kom ik in aanmerking? Urgentie is bedoeld voor een woningzoekende met een ernstig huisvestingsprobleem. U komt uitsluitend in aanmerking als er sprake is van een

Nadere informatie

Voorrang krijgen bij het zoeken naar een woning

Voorrang krijgen bij het zoeken naar een woning Voorrang krijgen bij het zoeken naar een woning Als u zich inschrijft als woningzoekende, kunt u reageren op woningen die worden aangeboden in de hele regio (de gemeenten Stichtse Vecht, Lopik, Montfoort,

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Algemene bepalingen

Hoofdstuk 1. Algemene bepalingen Huisvestingsverordening gemeente Oldebroek 2015 Hoofdstuk 1. Algemene bepalingen Artikel 1. Begripsbepalingen In deze verordening wordt verstaan onder: a. Commissie Bezwaarschriften Woonruimteverdeling

Nadere informatie

Het aanvragen van een urgentieverklaring

Het aanvragen van een urgentieverklaring Het aanvragen van een urgentieverklaring Inhoud Het aanvragen van een urgentieverklaring Het aanvragen van een 3 urgentieverklaring Is het zinvol om urgentie 4 aan te vragen? Wanneer u vanwege een persoonlijke

Nadere informatie

Dringend op zoek naar een woning? Dit zijn de mogelijkheden

Dringend op zoek naar een woning? Dit zijn de mogelijkheden Dringend op zoek naar een woning? Dit zijn de mogelijkheden Centrada verdeelt de huurwoningen in Lelystad op basis van wachttijd. Hoe langer u staat ingeschreven, hoe groter de kans is dat u voor een woning

Nadere informatie

Reglement Urgentiecommissie Woonruimteverdeling Noord-Veluwe 2015

Reglement Urgentiecommissie Woonruimteverdeling Noord-Veluwe 2015 Reglement Urgentiecommissie Woonruimteverdeling Noord-Veluwe 2015 Reglement Urgentiecommissie Woonruimteverdeling Noord-Veluwe 2015 Artikel 1 Grondslag Dit reglement met deze afspraken is een uitwerking

Nadere informatie

Aanvraagformulier Urgentie

Aanvraagformulier Urgentie Paraaf Klantenservice IN TE VULLEN DOOR CENTRADA Paraaf Verhuurconsulent Betaald.. JA / NEE Aanvraagformulier Urgentie Heeft u de Urgentiewijzer ingevuld en denkt u in aanmerking te komen voor urgentie?

Nadere informatie

MET VOORRANG EEN ANDER HUIS

MET VOORRANG EEN ANDER HUIS MET VOORRANG EEN ANDER HUIS Wie het langst als woningzoekende staat ingeschreven of wie het langst een woning van ons huurt, komt als eerste in aanmerking voor een ander huis. Dat is tenminste de normale

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND EN AMSTELVEENPAS

AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND EN AMSTELVEENPAS AANVRAAGFORMULIER BIJZONDERE BIJSTAND EN AMSTELVEENPAS Postbus 4, 1180 BA Amstelveen Dit vult de gemeente in Met dit formulier kunt u bijzondere bijstand, individuele inkomenstoeslag en Amstelveenpas aanvragen.

Nadere informatie

Basisvoorwaarden. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning in de Hoeksche Waard moet u minimaal 18 jaar zijn.

Basisvoorwaarden. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning in de Hoeksche Waard moet u minimaal 18 jaar zijn. Bent u op zoek naar een sociale huurwoning in de Hoeksche Waard? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn dé aanbieder van sociale huurwoningen in de Hoeksche Waard. Hoe het systeem werkt en verdere

Nadere informatie

REGLEMENTKLACHTENCOMMISSIE

REGLEMENTKLACHTENCOMMISSIE REGLEMENTKLACHTENCOMMISSIE Artikel 1 Klager: Huurder: Woningzoekende: Corporatie: Klacht: Commissie: Woning in Zicht: Definities De huurder of woningzoekende die een klacht aan de commissie voorlegt. Een

Nadere informatie

Urgentieverklaring voor een woning in de regio West-Friesland

Urgentieverklaring voor een woning in de regio West-Friesland Urgentieverklaring voor een woning in de regio West-Friesland Deze informatiebrochure is een uitgave van de woningcorporaties en gemeenten in de regio West-Friesland, juli 2015 Als u op zeer korte termijn

Nadere informatie

Wonen Wittem. Toewijzingsbeleid. December 2018

Wonen Wittem. Toewijzingsbeleid. December 2018 Wonen Wittem Toewijzingsbeleid December 2018 Versie 8 12-12-2018 TOEWIJZINGSBELEID WONEN WITTEM Inleiding Ook de komende jaren wil Wonen Wittem voor voldoende, betaalbare en kwalitatief goede woningen

Nadere informatie

Klachtenregeling REVACARE Hoofdstuk 1 Algemene bepalingen

Klachtenregeling REVACARE Hoofdstuk 1 Algemene bepalingen Klachtenregeling REVACARE Hoofdstuk 1 Algemene bepalingen Artikel 1 Begripsomschrijvingen 1. Voor de toepassing van deze regeling wordt verstaan onder: a. zorgaanbieder : Recacare; b. raad van bestuur

Nadere informatie

Uw partner (indien van toepassing) Nieuwe peildatum: Gezinssituatie :

Uw partner (indien van toepassing) Nieuwe peildatum: Gezinssituatie : Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag 2019 Vijfheerenlanden (voormalig gemeente Vianen: Vianen, Everdingen, Hagestein, Zijderveld, Hoef en Haag) Persoonlijke gegevens Uzelf Naam en voorletters

Nadere informatie

Urgentiewijzer voor een woning in de regio Alkmaar

Urgentiewijzer voor een woning in de regio Alkmaar Urgentiewijzer voor een woning in de regio Alkmaar Dit is een uitgave van de gemeenten in de regio Alkmaar, mei 2014 Als u op zeer korte termijn een andere woning nodig heeft Wanneer er bij u een noodsituatie

Nadere informatie

Voorwaarden voor de verhuur van uw woning.

Voorwaarden voor de verhuur van uw woning. Voorwaarden voor de verhuur van uw woning. In dit document vind u informatie en voorwaarden waar u aan moet voldoen bij de verhuur van uw woning. * Wanneer mag u uw woning verhuren? * Vergunning Gemeente

Nadere informatie

MET VOORRANG EEN ANDER HUIS

MET VOORRANG EEN ANDER HUIS MET VOORRANG EEN ANDER HUIS Wie het langst als woningzoekende staat ingeschreven of wie het langst een woning van ons huurt, komt als eerste in aanmerking voor een ander huis. Dat is tenminste de normale

Nadere informatie

Urgentieverklaring Voor een huurwoning

Urgentieverklaring Voor een huurwoning Urgentieverklaring Voor een huurwoning Inhoud Wat is een urgentieverklaring? blz 1 Wie kan een urgentieverklaring aanvragen? blz 2 Wanneer is een urgentieverklaring niet mogelijk? blz 2 Hoe vraag ik een

Nadere informatie

MET VOORRANG EEN ANDER HUIS

MET VOORRANG EEN ANDER HUIS MET VOORRANG EEN ANDER HUIS Wie het langst als woningzoekende staat ingeschreven of wie het langst een woning van ons huurt, komt als eerste in aanmerking voor een ander huis. Dat is tenminste de normale

Nadere informatie

Urgentieverklaring voor een woning in de regio West-Friesland

Urgentieverklaring voor een woning in de regio West-Friesland Urgentieverklaring voor een woning in de regio West-Friesland Deze informatiebrochure is een uitgave van de woningcorporaties en gemeenten in de regio West-Friesland, oktober 2011 Als u op zeer korte termijn

Nadere informatie

Urgentieverklaring Voor een huurwoning

Urgentieverklaring Voor een huurwoning Urgentieverklaring Voor een huurwoning Inhoud Wat is een urgentieverklaring? blz 1 Wie kan een urgentieverklaring aanvragen? blz 2 Wanneer is een urgentieverklaring niet mogelijk? blz 2 Hoe vraag ik een

Nadere informatie

Dringend op zoek naar een woning? Dit zijn de mogelijkheden

Dringend op zoek naar een woning? Dit zijn de mogelijkheden Dringend op zoek naar een woning? Dit zijn de mogelijkheden Centrada verdeelt de huurwoningen in Lelystad op basis van wachttijd. Hoe langer u staat ingeschreven, hoe groter de kans is dat u voor een woning

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER URGENTIE

AANVRAAGFORMULIER URGENTIE AANVRAAGFORMULIER URGENTIE Persoonsgegevens aanvrager/aanvraagster: BSN nummer: Naam: Voorletter(s): M/V Geboortedatum: Nationaliteit: Adres: Nr Postcode: Woonplaats: Correspondentieadres (indien van toepassing):

Nadere informatie

Koopkrachttegemoetkoming aanvragen

Koopkrachttegemoetkoming aanvragen Koopkrachttegemoetkoming aanvragen Extra geld voor mensen met een laag inkomen Heeft u een laag inkomen? Heeft u bijvoorbeeld weinig loon, weinig inkomsten of een uitkering? Dan heeft u dit jaar misschien

Nadere informatie

Reactieformulier voor acceptatie of weigering van de aangeboden woning

Reactieformulier voor acceptatie of weigering van de aangeboden woning Reactieformulier voor acceptatie of weigering van de aangeboden woning We vragen u het reactieformulier uit te printen, in te vullen,te controleren en te ondertekenen, ook als u de woning niet wilt huren.

Nadere informatie

Kwijtschelding van gemeentelijke belastingen 2016

Kwijtschelding van gemeentelijke belastingen 2016 Gemeente Horst aan de Maas Wilhelminaplein 6 / Postbus 6005 5960 AA Horst Tel (077) 477 97 77 Fax (077) 477 97 50 ` Bank nr. NL48RABO0123601150 Website www.horstaandemaas.nl Toelichting Kwijtschelding

Nadere informatie

Basisvoorwaarden. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning in de Hoeksche Waard moet u minimaal 18 jaar zijn.

Basisvoorwaarden. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning in de Hoeksche Waard moet u minimaal 18 jaar zijn. Bent u op zoek naar een sociale huurwoning in de Hoeksche Waard? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn dé aanbieder van sociale huurwoningen in de Hoeksche Waard. Hoe het systeem werkt en verdere

Nadere informatie

REGLEMENT KLACHTENCOMMISSIE. Artikel 1: Begrippen In dit reglement wordt verstaan onder:

REGLEMENT KLACHTENCOMMISSIE. Artikel 1: Begrippen In dit reglement wordt verstaan onder: Klachtencommissie Wij proberen al onze klanten zo snel en correct mogelijk te helpen. Er gaat daarbij helaas wel eens wat mis. Indien er in uw ogen door ons fouten worden gemaakt, zullen we die zo snel

Nadere informatie

Urgentiewijzer Regio Bommelerwaard

Urgentiewijzer Regio Bommelerwaard Urgentiewijzer Regio Bommelerwaard Er is sprake van urgentie als u buiten uw eigen verantwoordelijkheid om in een noodsituatie verkeert, bijvoorbeeld in het geval van ernstige bedreiging van de lichamelijke-

Nadere informatie

Urgentie voor een sociale huurwoning aanvragen

Urgentie voor een sociale huurwoning aanvragen Gemeente Woudenberg Urgentie voor een sociale huurwoning aanvragen ALGEMEEN WWW.WOUDENBERG.NL Inleiding In deze brochure geven wij informatie over het aanvragen van urgentie voor een sociale huurwoning

Nadere informatie

Aanvraag- en inlichtingenformulier individuele inkomenstoeslag Cluster Maatschappelijke Zaken

Aanvraag- en inlichtingenformulier individuele inkomenstoeslag Cluster Maatschappelijke Zaken Aanvraag- en inlichtingenformulier individuele inkomenstoeslag Cluster Maatschappelijke Zaken Met dit formulier vraagt u individuele inkomenstoeslag aan. Langsbrengen of opsturen Cluster Maatschappelijke

Nadere informatie

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag 1. Persoonsgegevens Aanvrager: Partner: Cliëntnummer Ferm Werk Naam M / V M / V Adres Postcode en woonplaats Geboortedatum Burgerservicenummer Telefoonnummer

Nadere informatie

De huisvestingsverordening gemeente Epe 2015 vast te stellen.

De huisvestingsverordening gemeente Epe 2015 vast te stellen. CVDR Officiële uitgave van Epe. Nr. CVDR370319_1 4 juli 2017 huisvestingsverordening gemeente Epe 2015 Raadsbesluit 2015 - registratienummer: 2015-16976 DE RAAD DER GEMEENTE EPE gelezen het voorstel van

Nadere informatie

inschrijven als woningzoekende

inschrijven als woningzoekende inschrijven als woningzoekende Inschrijven als woningzoekende bij Woonbedrijf Op zoek naar een huurwoning? We helpen u graag! Inschrijven als woningzoekende 3 Een gewone eengezinswoning, een luxe appartement,

Nadere informatie