Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief PCBS De Regenboog"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan SL Rozenburg Tel: Perengaarde PV Rozenburg Tel: info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl Schooljaar Nieuwsbrief nr mei 2016 De nieuwsbrief wordt digitaal verstuurd via de website van de school. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op school? Meldt u zich dan aan op Belangrijke data Data 6 t/m 9 juni Sportweek groep 6 t/m 8 Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief Beste mensen, De afgelopen weken zijn we veel vrij geweest. Ik hoop dat de kinderen en u zijn opgeladen voor de laatste periode van het schooljaar. Het is altijd een gezellige, maar intensieve tijd. Groep 8 heeft een heerlijke kampweek achter de rug. Zij gaan zich nu voorbereiden op de eindmusical waarmee ze hun basisschooltijd met elkaar afsluiten. We hopen dat ze mooie herinneringen met zich meenemen de toekomst in. Wij hebben inmiddels het groepsoverzicht van de Cito-eindtoets ontvangen en we kunnen al melden dat groep 8 het goed heeft gedaan en dat het groepsgemiddelde voldoende is ten opzichte van het landelijk gemiddelde. Wij zijn daar uiteraard heel blij mee, omdat hieruit blijkt dat alle interventies die wij de afgelopen jaren gedaan hebben vruchten hebben afgeworpen en de inspectie dit ook als één van de indicatoren gebruikt om de kwaliteit van de school in beeld te brengen. Voor de andere klassen staat nog een periode van toetsen voor de deur. Hiermee krijgen wij goed zicht op het effect en het resultaat van ons aanbod. Karin en Petra zullen samen met de leerkrachten daarna weer nauwkeurig analyseren wat er goed gegaan is en wat dat betekent voor de inhoud van de groepsplannen aan het begin van het nieuwe schooljaar. Met vriendelijke groet, Petra Beukelman PCBS De Regenboog is één van de scholen van

2 Kind op Maandag Wij vertellen iedere week de Bijbelverhalen uit Kind op Maandag. Hieronder een overzicht van de verhalen die de aankomende weken aan de orde komen: Week 22: 30 mei t/m 3 juni 2016 Mordechai zegt dat Ester iets moet doen, Ester 4 Ester gaat naar de koning, Ester 5:1-8 Haman laat een paal neerzetten, Ester 5:9-14 Week 23: 6 t/m 10 juni 2016 Mordechai wordt geëerd, Ester 6:1-18 Haman wordt ontmaskerd, Ester 7:1-10 Koninklijke brieven, Ester 8 Continurooster Van een aantal ouders heb ik de afgelopen tijd vragen gekregen over de schooltijden. Sommige ouders geven aan voorkeur te hebben voor een continurooster. Volgend schooljaar zullen wij met het team en de MR de voor- en nadelen van een continurooster goed gaan bekijken en een beslissing nemen of dit ook voor de Regenboog een mogelijkheid zou kunnen zijn. Middels de MR zullen we dan ook de mening van de ouders peilen. Het aankomende schooljaar zullen de schooltijden dus gelijk blijven aan dit jaar (m.u.v. de vrijdagmiddag voor groep 4. Hierover kunt u meer lezen in het stukje van de MR) Formatie schooljaar De indeling van de groepen lag dit jaar redelijk voor de hand. Op basis van het leerlingaantal op 1 oktober krijgen wij van het bestuur formatie voor 10 groepen. Dat betekent dat we met 3 kleutergroepen, 2 groepen 5 en verder allemaal enkele groepen kunnen werken. De groepen gaan dus allemaal in dezelfde samenstelling door naar het volgende schooljaar. Wat dit jaar een behoorlijke puzzel bleek, was het verdelen van de leerkrachten over de groepen. Zoals u weet, heeft Petra Spits op de locatie Perengaarde de taak als intern begeleider, maar ook als onderbouwcoördinator. Dit jaar stond zij 1,5 dag voor de groep op de Nachtegaallaan. We waren het er met elkaar over eens dat dit niet zo goed werkte in de praktijk. Petra is vaak (ook op dagen dat zij voor de klas staat) nog nodig voor gesprekken. Het kostte veel tijd en energie om deze taken met elkaar te combineren. Daarom is er voor gekozen om de klassentaak van Petra op de Perengaarde te organiseren.

3 Dit betekende dat één van de andere leerkrachten eigenlijk de overstap moest maken naar de Nachtegaallaan. Wat betreft werkdagen hebben we gevraagd aan Laura of zij dit wilde doen. Omdat Laura geen voorkeur heeft voor een bovenbouwgroep, heeft zij, met pijn in het hart, besloten om afscheid te nemen van de Regenboog. Zij gaat vanaf volgend schooljaar werken op de Rank in groep 3. We vinden het heel jammer voor Laura dat dit zo gelopen is, maar we wensen haar alvast een hele goede tijd op de Rank (de directeur van de Rank is overigens heel blij met deze nieuwe collega ). Op dit moment zijn we nog niet helemaal rond met de formatie. We hebben nog twee gaatjes in de bovenbouw. De sollicitatiecommissie heeft binnenkort weer gesprekken met kandidaten die interesse hebben. Natuurlijk stellen we u op de hoogte als de vacatures zijn ingevuld. Bij deze het plaatje voor zover het nu bekend is: ma di wo do vr Groep 1/2a Trudy Trudy Trudy Petra S Petra S Groep 1/2b Irma Irma Irma Agatha Agatha Agatha Groep 1/2c Liesbeth Liesbeth Maja Maja Maja Groep 3 Monique Monique Monique Cora Cora Liesbeth Groep 4 Sandra Sandra Sandra Lianne Lianne Groep 5a Thea Thea Thea Thea Daniëlle Groep 5b Anneke Anneke Anneke Anneke Edith Groep 6 Sylvia Sylvia Sylvia Wiea Wiea Groep 7??? Xandra??? Xandra Xandra Groep 8 Arianne Arianne???? Arianne Arianne????

4 Oudervragenlijsten De kinderen hebben deze week een uitnodiging voor u meegekregen voor het invullen van een oudervragenlijst. Ik wil u met klem vragen 10 minuutjes van uw tijd vrij te maken deze lijst in te vullen. Wij zijn altijd op zoek naar hoe we ons onderwijs kunnen verbeteren. De uitslagen van van de vragenlijsten en dus uw mening gebruiken wij bij het samenstellen van ons nieuwe jaarplan. De resultaten zijn anoniem. Wij kunnen dus uw persoonlijke mening niet terugzien. Het gaat om een algemeen beeld. Natuurlijk zullen we de uitslagen t.z.t. ook met u delen. Uw medewerking wordt zeer op prijs gesteld! Expliciete directe instructie Zoals u al eerder heeft kunnen lezen zijn we naast het intensiveren van ons woordenschatonderwijs bezig met het verbeteren van de instructievaardigheden van de leerkrachten.. Eén onderdeel daarvan is het activeren van álle kinderen tijdens de les. Dit klinkt misschien vanzelfsprekend, maar. We kennen allemaal het gevoel tijdens een les dat je gedachten afdwalen en dat je ongemerkt (een deel van) de uitleg hebt gemist. Meestal stelde de leerkracht daarna een vraag en als je je dan zo onopvallend mogelijk gedroeg was de kans wel klein dat je een beurt kreeg.. Er was namelijk altijd wel iemand die met veel lawaai en/of gebaren zijn vinger op stak en zo de aandacht van de leerkracht wist te vangen. Deze testte op dat moment niet of de hele klas de uitleg had begrepen, maar of dat ene slimme en enthousiaste kind goede antwoord wist. Dit voorbeeld staat niet voor niets in de verleden tijd. Bij ons op school zal dit niet of nauwelijks meer voorkomen. Omdat we door een aantal simpele aanpassingen de kinderen allemaal uitdagen om bij de les te blijven: 1. Willekeurig beurten geven Om er zeker van te zijn dat alle kinderen de instructie hebben begrepen, geven we willekeurig beurten. Hiervoor gebruiken we een beurtenbakje met daarin alle namen van de kinderen. Daarna gaan de namen weer in het bakje, zodat iedereen weer goed moet opletten. Het geven van willekeurige beurten zorgt voor een actieve leerhouding bij alle kinderen.

5 2. Het gebruik van wisbordjes Wisbordjes zijn een eenvoudig en doeltreffend middel om in één oogopslag te zien of de hele klas de instructie heeft begrepen. In plaats van één leerling voor de klas te roepen of een beurt te geven, wordt de vraag de klas als geheel gesteld en noteren alle leerlingen hun antwoord op hun wisbordje dat ze daarna omhoog houden. Vraag thuis eens bij de kinderen na of zij zelf kunnen vertellen over het wisbordje en het beurtenbakje!

6 Nieuws van de MR Voor degene die hebben mee gedaan aan de gehouden enquête over de uitbreiding van de leertijd voor groep 4, hartelijk dank hiervoor! Uw mening is voor ons belangrijk. In de afgelopen MR-vergadering is er gestemd over de leertijden van groep 4. Mede aan de hand van de gehouden enquête heeft de MR positief ingestemd met het voorstel van de directie. Door deze instemming zal in het volgend schooljaar groep 4 ook de vrijdagmiddag naar school gaan. Hieronder treft u een overzicht van de stemmingen die gedaan zijn via de en het online formulier. Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft dan horen wij dit graag (mr@pcbsderegenboog.vcodekring.nl) Tevens is er positief gestemd om de extra vrije dagen op vrijdag te laten vervallen. Deze vrije dagen blijven wel bestaan voor de groepen 1 en 2. De wijziging zal doorgevoerd worden in het schooljaar 2016/2017. Uiteraard hebben wij ook de inkomende mails / bijkomende opmerkingen van de ouders goed doorgelezen en besproken. De extra schooltijd die nu vrijkomt voor groep 4 sluit beter aan op de leerstof die nu al wordt aangeboden. Deze is namelijk gebaseerd op 5 dagen school. Doordat de gewone leerstof nu meer gedoseerd kan worden aangeboden komt er tevens meer tijd vrij voor de expressievakken.

7 Nieuws uit de groepen Groep 3 Tentoonstelling op donderdagmiddag 2 juni vanaf 14:45 in groep 3 Naar aanleiding van de afsluiting van kern 10 wordt het klaslokaal op donderdagmiddag 2 juni omgetoverd tot een museum. De kinderen gaan hun verzamelde spulletjes tentoonstellen en iedereen is vanaf 14:45 van harte welkom om te komen kijken. We hopen op veel publiek. De week erna beginnen we alweer aan de laatste kern van veilig leren lezen van dit schooljaar. In het kader van deze kern brengen we een bezoek aan de bibliotheek. De laatste weken van het schooljaar zijn heel druk met allerlei leuke dingen zoals de schoolreis en de verjaardag van de juffen, maar ook met spannende zoals de cito's en de laatste toetsen. Afgelopen donderdag was het eindelijk weer eens lekker weer, dit hebben we gevierd met een onverwachte picknick in het speeltuintje naast de school. Groep 4a Woensdag is Lorraine tijdens turnen van de balk gevallen en heeft daarbij haar rechterbovenarm gebroken. Nog diezelfde avond is ze aan haar arm geopereerd. Na een nacht in het ziekenhuis mocht ze donderdag gelukkig weer naar huis. Lorraine, we wensen je veel beterschap. Volgende week gaat Lorraine het weer proberen om naar school te komen. Zaterdag 28 mei is Lorraine jarig. Ze wordt 8 jaar. Hoera! Alvast van harte gefeliciteerd. We hopen dat het ondanks je gebroken arm een gezellige verjaardag voor je wordt. Groep 5 Diploma zwemmen Gisteren hebben onze kanjers hun diploma gehaald. Super trots!!! C-diploma: Julian Schoones, Thomas de Bruijn, Daphne Koorengevel, Mex Baten en Isabel Rietdijk. Zwemvaardigheid 1: Anouk Huizinga, Thomas Huizinga, Mathu Anpalagan, Tim Lugtenburg, Noa van Gils, Luca Weesie en Ryan Leerdam. Allemaal van harte gefeliciteerd!!!

8 Huiswerk Toets geschiedenis: vrijdag 3 juni ( samenvatting mee 27 mei) Toets natuniek : woensdag 8 juni (samenvatting mee 1 juni) Succes met leren. Weektaak: Als uw kind zijn weektaak op vrijdag mee krijgt om het een en ander af te maken, dan graag maandag na dat weekend weer mee naar school geven. Het komt nog al eens voor dat een weektaak thuis blijft liggen. Groep 6 Gisteren was het voor groep 6 diplomazwemmen voor C en Zwemvaardigheid 1, 2 en 3 Alle geslaagden van harte gefeliciteerd!

9 Groep 7 Sportdag groep 7 Op dinsdag 7 juni heeft groep 7 de hele dag allerlei sportactiviteiten. Om half 9 worden zij verwacht op sportpark oost (einde van de Laan van Nieuw-Blankenburg) en zullen zij tot een atletiekprogramma volgen. De leerlingen krijgen deze ochtend iets te drinken en de kantine van FC Blankenburg is zowel s morgens als s middags open, zodat daar ook iets te drinken of een snoepje gekocht kan worden. s Middags worden de kinderen om uur weer bij sportvelden verwacht. Van uur tot uur zullen er wedstrijden gespeeld worden. Hockey, slagbal en voetbal staan dan op het programma. Voor deze gezellige dag zijn wij nog op zoek naar een aantal hulpouders: 3 4 begeleiders voor de atletiekochtend 1 begeleider van een team (middag) 1 scheidsrechter hockey U begrijpt dat zonder deze hulp deze dag moeilijk te organiseren is. Struinen op de Landtong Op donderdagmiddag 9 juni ( uur) gaat groep 7 struinen op de Landtong. Voor deze middag zijn wij nog op zoek naar 6 begeleiders. Vindt u het leuk om een groepje te begeleiden en samen met hen al het moois van de Landtong te ontdekken? Geeft u zich dan snel op bij juf Arianne. Voorlopig adviesgesprekken In maart is er een ouderavond geweest over het verwijzingstraject naar het Voortgezet Onderwijs. In groep 7 krijgen de leerlingen een voorlopig advies. In de jaarkalender staat dat deze gesprekken plaatsvinden in de week van 6 juni. Omdat wij nog wachten op een aantal gegevens zullen deze een week doorgeschoven worden. In de week van juni en juni zullen de gesprekken plaatvinden. Komende week krijgt u via uw zoon/dochter een uitnodiging voor deze gesprekken. Mocht het tijdstip en/of de dag niet uitkomen wilt u dan zoveel mogelijk proberen te ruilen met andere ouders. Een overzicht zal op de deur in de klas hangen. Anders dan u gewend bent mogen de kinderen vanaf nu aanschuiven bij de gesprekken. Samen met uw zoon/dochter gaan we in gesprek over het voorlopig advies en de tips en de tops voor het komende jaar. Huiswerk: Donderdag 2 juni Woensdag 8 juni Vrijdag 10 juni Donderdag 16 juni Maakwerk Toets Topo H9 Toets Engels H9 Inleveren 2 e Mini-werkstuk (diersoort) Groep 8 Wat hebben we het ontzettend leuk gehad op kamp en wat hebben we geboft met het weer. De sfeer was prima, de kinderen stonden te trappelen bij elke nieuwe activiteit, er was onderling veel gemoedelijkheid en sportiviteit en we hebben flink moeten smeren met zonnebrand en muggenspray. Nu we weer wat bijgeslapen hebben, schiet de stres ons bijna naar de keel, want... nu blijkt hoe kort we nog hebben en hoeveel we nog met elkaar willen en moeten doen!! Wat dacht u van

10 het instuderen van de musical, examens voor EHBO (zowel praktisch als theoretisch), lessen en toetsen die gewoon doorgaan, ook nog even een sportweek tussendoor, struinen op de landtong, 21 km fietsen naar het strand om te kunnen strandjutten en survivallen...ppffffttt... U snapt het al, drukdrukdruk. Maar... de kinderen krijgen maandag een brief mee met daarin een overzicht met alle data en alle afspraken. Natuurlijk hebben we ook nog hulpouders nodig en we hopen dat u ook aan het einde van het jaar, het einde van de basisschool nogmaals uw hulp kunt bieden bij deze leuke activiteiten. Rest mij nog te vertellen dat op maandagavond 4 juli de afscheidsavond van de kinderen is en dat u daarvoor binnenkort een officiële uitnodiging krijgt. Aanwezigheid directeur (o.v.b.) 30 mei t/m 3 juni ma.ocht ma.mi. di.ocht. di.mi wo. do.ocht do.mi. vr.ocht Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig NL NL PG PG 6 t/m 13 juni ma.ocht ma.mi. di.ocht. di.mi wo. do.ocht do.mi. vr.ocht Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig NL NL PG PG NL Deze planning is onder voorbehoud. Het is goed mogelijk dat er in afspraken tussendoor komen, waardoor de werkelijkheid er toch anders uit komt te zien. De leerkrachten hebben een actueel overzicht. Als u onze directeur, Petra Beukelman wilt spreken, maak dan een afspraak of stel uw vraag via het volgende adres: directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl. Zij maakt graag tijd voor u!

11 PSZ Peutergaarde We zijn begonnen het thema Waterpret. We hebben binnen en buiten groenten en bloemen gezaaid, zoals bruine bonen en tuinkers. De tuinkers hebben we inmiddels opgegeten. We hebben smeerkaas op een cracker gedaan en een beetje tuinkers erbij. Dagelijks zorgen wij goed voor onze plantjes, ze moeten veel water hebben. Daarnaast hebben we ervaren wat zinkt en wat blijft drijven. We hadden een grote glazen bak, waar we allerlei voorwerpen in deden. Wat doet een steen en wat doet een bootje, blijft het drijven of zinkt het? We hebben ons ook afgevraagd welke dieren er leven en zwemmen in het water. Op maandag 6 juni en dinsdag 7 juni organiseren wij een ouderactiviteit. De ouders kunnen aan de begin van de ochtend / middag komen om de informatie te krijgen over de nieuwe thema door aan het thema mee te doen. BSO Ratjetoe Gedurende de afgelopen weken waren we met BSO Ratjetoe veel buiten te vinden. We speelden op het schoolplein en deden daar allerlei spelletjes. Ook de speeltuin naast de school was erg leuk. Daar hebben we gesprongen en geklommen. Wie was het snelst, het behendigst en wie kon de grootste stappen maken? Helaas heeft het ook geregend deze week. Binnen hebben we juf Febe op ware grootte getekend. Daarna hebben wij gezamenlijk de grote tekening ingekleurd, de haren getekend en haar mooie kleren ingekleurd. Kortom: we hebben alweer superleuke middagen gehad binnen de BSO!

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 09 18 december 2015 De nieuwsbrief

Nadere informatie

Gedrag: Tot 10 tellen. Oudervertelgesprekken. Update leerlinggegevens

Gedrag: Tot 10 tellen. Oudervertelgesprekken. Update leerlinggegevens Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Wij vertellen iedere week de Bijbelverhalen uit Kind op Maandag. Hieronder een overzicht van de verhalen die de aankomende weken aan de orde komen:

Wij vertellen iedere week de Bijbelverhalen uit Kind op Maandag. Hieronder een overzicht van de verhalen die de aankomende weken aan de orde komen: Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

PCBS Regenboog. Activiteitenplan Schooljaar 2015 2016

PCBS Regenboog. Activiteitenplan Schooljaar 2015 2016 PCBS Regenboog Activiteitenplan Schooljaar 2015 2016 ALGEMENE GEGEVENS School Naam van de school: PCBS De Regenboog Richting: Protestants-Christelijk Adres: Perengaarde 1 Telefoon: 0181-212485 Postcode

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 088-1454500 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 12 4 maart 2016 De nieuwsbrief

Nadere informatie

PCBS Regenboog. Activiteitenplan Schooljaar

PCBS Regenboog. Activiteitenplan Schooljaar PCBS Regenboog Activiteitenplan Schooljaar 2016 2017 ALGEMENE GEGEVENS School Naam van de school: PCBS De Regenboog Richting: Protestants-Christelijk Adres: Perengaarde 1 Telefoon: 088-1454505 Postcode

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl Schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders

Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Nieuwsbrief 12 Donderdag 12 mei 2016 Welkom! Open dag voor nieuwe ouders Agenda Donderdag 12 mei Nieuwsbrief 12 Maandag 16 mei Vrij ivm 2 e Pinksterdag Woensdag 18 mei MR vergadering Donderdag 19 mei Sportactiviteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013 PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013 De nieuwsbrief wordt voortaan digitaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Bevoegd gezag Vereniging Christelijk Onderwijs VCO De Kring Gemeenlandsedijk Noord 26B Abbenbroek Telefoon: Directie

Bevoegd gezag Vereniging Christelijk Onderwijs VCO De Kring Gemeenlandsedijk Noord 26B Abbenbroek Telefoon: Directie ALGEMENE GEGEVENS School Naam van de school: PCBS De Regenboog Richting: Protestants-Christelijk Adres: Perengaarde 1 Telefoon: 088-1454505 Postcode en plaatsnaam: 3181 PV Rozenburg Bevoegd gezag Naam:

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Twee wekelijkse nieuwsbrief Nummer Van de directie

Twee wekelijkse nieuwsbrief Nummer Van de directie Agenda Twee wekelijkse nieuwsbrief Nummer 19 27-05-2016 ma 30 mei 2016 MR vergadering do 2 juni 2016 Ouderavond Kiesgroep afsluiting ma 06 t/m vr 10 juni 2016 Avond vierdaagse vr 10 juni 2016 mozaïekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015 Nieuwsbrief basisschool Marcoen nummer 3 oktober 2015 Deze keer leest u onder andere: Voorwoord Roger Vakwerk is Meesterwerk Werkgroep Identiteit Nieuws uit groep 1a/2a Bouwactiviteiten Inmiddels heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

nieuwsbrief sept./okt. 2018

nieuwsbrief sept./okt. 2018 nieuwsbrief sept./okt. 2018 PERSONEEL Mocht u ons willen spreken dan bent u altijd van harte welkom om de school binnen te lopen. Tevens zijn wij ook te bereiken via de onderstaande mailadressen. Directeur

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Wanneer het bij u op onoverkomelijke bezwaren stuit om uw kind(eren) een uur later naar school te laten komen, dan kunt u dit bij mij melden.

Wanneer het bij u op onoverkomelijke bezwaren stuit om uw kind(eren) een uur later naar school te laten komen, dan kunt u dit bij mij melden. Piet Prins Praat Nr.16 19-06-2017 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 27 juni, prikactie De prikactie op dinsdag 27 juni betekent dat de lessen in de ochtend een uur later beginnen

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Leesonderwijs Studiedagen volgend schooljaar donderdag en vrijdag 29 en 30 september Groepsindeling volgend schooljaar

Leesonderwijs Studiedagen volgend schooljaar donderdag en vrijdag 29 en 30 september Groepsindeling volgend schooljaar Kon. Julianalaan 2a, 2231 VD Rijnsburg tel. (071) 4082759, fax (071) 4082346 Internet: dewegwijzer.pcborijnsburg.nl Email: info@dewegwijzer.pcborijnsburg.nl 6 juni: Schoolreisje groep 3-7 (kleuters zijn

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 26 juni - nummer 39 Het Vijfblaadje Kalender juni en juli 27 juni Rapport 27 juni Rapport gesprekken facultatief 2 juli Kennismakingsochtend 2 juli Musical groep 8 voor belangstellenden om 19.00 uur 3

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni

Trefwoord Week 22 t/m 23: Spreken is zilver Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Nieuwsbrief woensdag 1 juni Nieuwsbrief woensdag 1 juni Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Vakantieroosters Junivakantie Korfbal Woensdag 1 juni Op 1 juni begint de meteriologische zomer. Een mooi seizoen breekt aan. Geniet van

Nadere informatie

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8 INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Woensdag 29 mei 2019 Data om te onthouden: do. 30 en vr. 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief juni 2019 Agenda 3 juni Ringrijden groep 8 3 juni MR vergadering, 19:45 uur 4 juni Juf Marianne afwezig, geen GVO 4 juni Juf Petra afwezig, geen HVO 6 juni Boerderij ochtend groep 6/7 10 juni

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in groep 1-2A. Veel plezier bij ons op school.

Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in groep 1-2A. Veel plezier bij ons op school. Stempelmakerstraat 20 1825DP Alkmaar 072-5616433 de.burijn@saksskb.nl www.burijn-saks.nl Nieuwsbrief, maart 2013 Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 25 t/m 29 september Agenda: Ma - Grafiti workshop (bij regen verschuift dit naar dinsdag) Oude kleren aan/mee Di - Wo - Start Kinderpostzegels Do - Vr - Sportwijktoernooi vanaf groep

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Beste ouder(s) / verzorger(s), 8 juni 2018 1 17 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Lizzy Nesselaar en Kai Hartogh In groep 1/2 c: Joël Dukel Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 www.cbsnijekroost.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7 Nieuwsbrief nr. 9 - mei 2012 kopij: info@jozefschoolwijhe.nl Ma 28 mei t/m vr 1 juni Zondag 3 juni Di 5 t/m vr 8 juni Pinkstervakantie Parochiefeest Wandelvierdaagse Woensdag 6 juni Fietscontrole gr 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 7 Maandag 09 oktober - 06 oktober Dinsdag 10 oktober Directie

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013 1. Opbrengst sponsorloop (Bus voor De Aventurijn) Alle inspanningen van de scholen en andere organisaties die hebben meegedaan aan de sponsorloop, van Stichting Annemieke Timmerman en van de Soroptimist

Nadere informatie