Waarom Marketing? Stap 1: Ik wil berichten van klanten. Stap 2: Ik ben er klaar voor. Stap 3: Ik besluit welk type ik verzend

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Waarom E-mail Marketing? Stap 1: Ik wil e-mailberichten van klanten. Stap 2: Ik ben er klaar voor. Stap 3: Ik besluit welk type email ik verzend"

Transcriptie

1

2 INHOUD Introductie Waarom Marketing? Stap 1: Ik wil berichten van klanten Stap 2: Ik ben er klaar voor Stap 3: Ik besluit welk type ik verzend Stap 4: Ik geef mijn berichten de juiste vorm Stap 5: Testen, testen en nog eens testen (en nog vaker) Stap 6: Je succes volgen Conclusie Start hier je Marketing

3 Introductie Ja, het versturen van bestaat alweer lange tijd. Marketing is nog steeds één van de meest effectieve manieren om een natuurlijke relatie te bouwen met je publiek en klanten. Effectieve Marketing betekent dat je het juiste bericht naar de juiste mensen op het juiste moment verstuurt dit is nooit zo belangrijk geweest als in deze digitale tijd. Gevolg? Bedrijven sturen informatie naar een ongedefinieerde groep mensen zonder dat er tevoren wordt nagedacht welke informatie men stuurt. Mensen zitten daar niet op te wachten. Geen wonder dat veel berichten als spam wordt ervaren. Dit kan anders en je moet het slimmer aanpakken. Hoe dan? Ik leg het je uit in dit E-book. Je vindt informatie over: hoe je met Marketing een goede relatie opbouwt met je klanten; hoe je je omzet verhoogt door Marketing toe te passen; waarom het simpel en goedkoop is om Marketing toe te passen. In dit E-book leer je hoe elke ondernemer in het midden- en kleinbedrijf verhoudingsgewijs net zulke goede resultaten uit de business kan halen als de zogenaamde grote jongens met mega budgets. Alleen al om die reden is het belangrijk dat je dit E-book leest. Je bent als ondernemer misschien klein, maar je kan groot denken ;-). Zo zie je dat er méér mogelijk is dan je misschien zelf denkt. Aan het eind van het E-book, doe ik je een aanbod om je Marketing van de grond te krijgen en toe te spitsen op jouw situatie. Op een aantal pagina s heb ik een grote knop geplaatst. Als je serieus met Marketing aan de slag wilt en je wilt dat op een professionele manier aanpakken, raad ik je aan op die knop te klikken en de informatie te lezen hoe jij de producten kan kopen. Dus je hoeft niet eerst het E-book uit te lezen om actie te ondernemen ;-)

4 1. Waarom Marketing? Uit onderzoek van de Direct Marketing Associatie blijkt dat Marketing een return on investment (hierna te noemen: ROI) van 4300%. Duidelijk is dat Marketing booming business is als je dat op de juiste wijze toepast. Bekijk het eens van deze kant: Een ontvangen en lezen voelt voor veel mensen heel persoonlijk en natuurlijk aan. Mensen gebruiken of schrijven ergens in als zij op zoek zijn naar informatie. Dat voelt heel veilig. Op deze manier worden er grote aantallen nieuwe contacten gelegd. Als je Marketing op de juiste wijze toepast, heb je een mooi instrument om grote groepen mensen te bereiken. Als je in je berichten waardevolle informatie geeft, heeft dat direct impact op je omzet. Marketing is ook een prachtige manier om exclusieve aanbiedingen te doen of om je business te promoten. 2. Stap 1: Ik wil berichten van klanten Je moet eerst berichten aan klanten kunnen sturen. Hoe krijg je dat voor elkaar? De beste manier om adressen te verzamelen is om een Oproep tot Actie op je website te plaatsen zodat bezoekers hun naam en kunnen achterlaten. Zij doen dat als ze enthousiast zijn over informatie die op je website staat. Er zijn verschillende methoden om een Oproep tot Actie te maken. Experimenteer met verschillende methoden om die methode te vinden die bij jou past. Ik kan je daarbij helpen. Hier vind je wat redenen om bezoekers om hun naam en te vragen: Ontvang de nieuwsbrief en de updates Schrijf in en ontvang regelmatig een samenvatting van de laatste ontwikkelingen Ontvang exclusieve aanbiedingen en kortingen Krijg toegang tot waardevolle informatie (zoals wij doen met dit E-book) Waarschuwing! Wees ervan verzekerd dat je relevante berichten stuurt en alleen aan diegenen die expliciet hebben aangegeven dat zij berichten van jou willen ontvangen!

5 Hier geef ik je tips om een goede Oproep tot Actie te maken: Maak het relevant voor je lezer. Als je de juiste doelgroep hebt, zal er 42% méér geklikt worden op je Oproep tot Actie. Vertel mensen wat ze krijgen als ze hun naam en invullen. Geef ze een glimp van de inhoud die ze toegezonden krijgen. Houd je informatie kort en bondig. Geen lange verhalen. Bedank je bezoeker voor het feit dat ze bij je inschreven zijn. De meeste Marketing platforms doen dat al automatisch ;-) 3. Stap 2: Ik ben er klaar voor Zorg ervoor dat je met de juiste intenties je berichten opstelt. De Inbox van je klant is een persoonlijk iets en als die volgestopt wordt met irrelevante inhoud, schrijven ze snel uit. En dat is iets wat je zeker niet wilt. Denk bij elke na die je opstelt waarom je deze wilt verzenden en welke waardevolle informatie je daarin kwijt wilt. Zo verspil je niet de tijd van je lezer. Je publiek kijkt naar je berichten uit! Hier nog wat tips: Blijf gefocust op het interesses van je lezer Hier gelden dezelfde principes als alle andere inhoud marketing strategieën. Je focus moet je leggen op je publiek, niet op jou! De meest succesvolle e- mailberichten bevat informatie dat je publiek waardevol vindt. Dat trekt inschrijvers aan en daarom blijven ze ook bij je. Waak ervoor dat je niet alleen verkoop mails en andere productupdates stuurt. Dat betekent niet dat je geen berichten moet sturen waarin je iets wilt verkopen. Integendeel! Zorg ervoor dat je evenwicht hebt tussen verkoop en relatie opbouw.

6 Als je alleen maar berichten stuurt over het gratis uitproberen van producten en andere promotie, geef je duidelijk aan dat je niet goed geluisterd hebt wat de klant wil toen ze besloten hun naam en adres bij je achter te laten. Er zijn natuurlijk ook klanten die niet zitten te wachten op de relatie opbouw met jou, zij willen gewoon kopen. Daarom moet je je Oproep tot Actie meerdere malen terug laten komen. Zoals hier bijvoorbeeld ;-) Voorzie je klanten van kwalitatief goede informatie Als je iemand voor het eerst ontmoet, zou je die dan gelijk om een gunst vragen? Waarschijnlijk niet. Marketing werkt het beste als je mensen op dezelfde manier benadert als wanneer je iemand voor het eerst ontmoet. In plaats van een bombardement aan verkoopaanbiedingen, geef mensen méér dan waarvoor ze hebben ingeschreven. Als mensen je aardig vinden en je vertrouwen zijn ze eerder geneigd bij je te kopen. Het is dan vroeg genoeg om mensen te vragen iets bij je te kopen. Gebruik actieve taal De nummer 1 regel in het schrijven van effectieve berichten is om je te focussen op de voordelen voor de klant en niet de kenmerken van je product of dienst. Het interesseert de mensen niet hoe geweldig je product of dienst is. Ze vragen zich alleen af wat voor voordelen zij ermee kunnen behalen. Geef dus van je publiek de pijnpunten in het kort en to the point aan. Je krijgt slechts enkele seconden om je boodschap te communiceren. Dus beperk je tot de hoofdpijnpunten. Spreek je publiek aan de in de tweede persoon enkelvoud (u/jij/uw/jouw) en niet in de eerste persoon enkelvoud (ik/mij/mijn). Schrijf op een zodanige manier dat het je publiek inspireert om de volgende stap te zetten.

7 Stem je boodschap af op je publiek Je zal andere verhalen met je vrienden delen dan met je collega s of je moeder. Het is belangrijk om je verhalen en berichten af te stemmen op je doelgroep. Hoe beter afgestemd je berichten zijn, hoe succesvoller je bent met je campagnes. Je kan bijvoorbeeld de volgende indeling maken: Informatie over de Inhoud of proces (geschikt voor een blog of je maandelijkse nieuwsbrief) Product informatie en service/dienstverlening Informatie voor klanten Informatie voor ondernemers Het verdelen van je database in verschillende componenten- afhankelijk van je doelgroep en jouw doel helpt je om je lijst van inschrijvers op te bouwen. Je hebt zo verschillende doelgroepen waarmee je kan communiceren via de . Hoe meer informatie je hebt voor je publiek, hoe beter je kan kiezen welke informatie voor wie bedoeld is. Je maakt daar aparte campagnes van. Er zijn op de markt verschillende programma s om je te helpen je campagnes te managen. Een aantal goede voorbeelden hiervan zijn Aweber, GetResponsed, MailChimp, Enormail. Ik werk met het Nederlandse Enormail. Ik heb ervaring met andere autoresponders. 4. Stap 3: Ik besluit welke type mail ik verzend Als je besluit met Marketing aan de slag te gaan, moet je gaan bepalen wat voor soort je gaat versturen. Er zijn verschillende vormen van Marketing en het is belangrijk om de juiste methode te kiezen nadat je je doelgroep hebt bepaald. Je publiek zal er blij mee zijn. En jij gaat je doelen bereiken.

8 Hieronder vind je een aantal soorten. Ik geef wanneer je ze in moet zetten: Nieuwsbrief Een nieuwsbrief is een mooie manier om je klanten van waardevolle informatie te voorzien en op die manier en duurzame relatie met ze op te bouwen. Het nadeel van een Nieuwsbrief is wel dat het lastiger is om je publiek tot actie te bewegen en iets bij je gaan kopen. Een korte maandelijkse Nieuwsbrief Hij verschilt niet zoveel me de nieuwsbrief zoals ik net noemde. Het verschil zit m in het feit dat je minder directe informatie deelt, maar meer terug linkt naar je website. Hierop staat dan gewenste informatie en de Oproep om tot Actie over te gaan! Het solitaire bericht Zo n bericht bevat één aanbieding van één product of dienst. Alle focus is gericht op de verkoop van dat ene product of dienst. Je doel is dat mensen verder gaan en klikken op je Oproep tot Actie. Wees hier wel voorzichtig mee, als je een dergelijke mail naar de verkeerde groep mensen stuurt, raak je ze kwijt! Je klanten attenderen op andere producten dan waar ze om vragen Je start met de verzending van een aantal berichten die gericht zijn op de wens van de klant. Je hebt bijvoorbeeld een juwelierszaak en je verkoopt naast sieraden ook dure horloges. De klant heeft in eerste instantie belangstelling getoond voor je sieraden. Je stuurt hem daar berichten over, na een week of 3 stuur je hem een over je dure horloges die je met korting aanbiedt. Je moet goed kunnen inschatten of je klant van een dergelijke move gediend is. Zo ja, dan kan je het gewoon proberen. Als jij inschat dat dat niet verstandig is, moet je zo n e- mailbericht niet versturen naar die betreffende klant!

9 5. Stap 4: Geef ik mijn berichten de juiste vorm? Je onderwerp regel Je onderwerp regel is het eerste wat je publiek leest wanneer ze een bericht van je ontvangen. Alleen al om die reden is je onderwerp regel het meest belangrijke van je e- mailbericht. Op grond daarvan besluiten mensen je bericht te openen of juist niet. Je onderwerp regel moet een kort geformuleerde zin zijn (30-50 letters) en mag niet de indruk wekken dat je iets wil verkopen. Woorden als: Help Percentage van Reminder Helpen je niet. Mensen openen je bericht vaak niet. Het woord GRATIS in je onderwerp regel maakt de kans heel groot dat je bericht als spam wordt aangemerkt. Onderwerp regels ( en strategieën in het algemeen) moeten steeds worden getest en geoptimaliseerd. Probeer twee onderwerp regels uit voor dezelfde inhoud (A/B testen), monitor de klikaantallen en optimaliseer waar nodig. Geef in je onderwerp regel aan waar je bericht over gaat. Maak dat specifiek. Algemene onderwerp regels als Nieuwsbrief Bedrijf A doen het niet goed! Wek de nieuwsgierigheid op met je onderwerp regel. Geef waarde mee aan je onderwerp regel: What is in for them? Je wil ook niet dat jouw bericht in de Spam box komt van je klant. Dat maakt het de klant alleen maar makkelijk om je bericht te deleten en zich bij je uit te schrijven. Je bericht Ons advies is om je berichten kort en bondig te houden. Beperk je tot één onderwerp en ga ervan uit dat je niet alle informatie over dat ene onderwerp in die ene kwijt moet. Mensen houden niet van lange berichten. Gelukkig maar, zo kan je meerdere e- mailberichten over hetzelfde onderwerp schrijven ;-) Beperk je ook in het aantal links. Wij gaan uit van maximaal 3 links per bericht. Hier geldt: Less is more.

10 Je Oproep tot Actie Ooit wel eens van keuzestress gehoord? Het is een fenomeen dat gebeurt als je mensen teveel keuzemogelijkheden biedt. Ze raken in de war, weten niet meer wat ze moeten doen en doen uiteindelijk dan maar niks. Help je lezers door je mail heen door en duidelijke Oproep tot Actie te plaatsen. Hier twee voorbeelden: KLIK EENS OP DE KNOP DIRECT TOEGANG Plaats een Oproep tot Actie op verschillende plaatsen in je bericht. Voor mensen die niet door scrollen naar beneden is de bovenste al relevant. Je kan uiteraard ook een tekstlink toevoegen als Oproep tot Actie. Een combinatie van een tekstlink en een knop zoals in het voorbeeld, vinden wij ook heel sterk!

11 6. Stap 5: Testen, testen en nog eens testen (en nog veel vaker) Als je eenmaal je verzonden hebt, kan je er niets meer aan doen. Daarom is het cruciaal dat je er alles aan gedaan hebt om je berichten perfect te laten zijn. Je bent niet de eerst als je een cruciaal punt vergeet nadat de al verzonden is. Gebruik dan onderstaande checklist: Stuur eerst een testmail naar jezelf en naar een vriend of collega. Hoe intensiever je ergens mee bezig bent, hoe groter het gevaar dat je iets over het hoofd ziet. Vraag een ander mee te lezen die de grammaticale fouten en spellingsfouten eruit haalt. Verzeker je ervan dat alle plaatjes goed staan. Klik elke link na en verzeker je ervan dat je bezoekers op de plekken terecht komen waar jij dat wilt Open je berichten eens bij een vriend of kennis om te checken of het format correct is. Dubbel check of je de juiste lijst in je autoresponder geselecteerd hebt. 7. Je succes volgen Stel jezelf de volgende vragen: Openen mensen je berichten wel? Zo niet, moet je je onderwerp regel gaan testen. Klikken mensen op je links in je bericht? Zo niet, heb je er misschien teveel geplaatst of je hebt ze niet geplaatst. ;-) Het is belangrijk dat je het Click-through rates percentage (= percentage aantal klikken) bijhoudt. Het is het meest waardevolle meetinstrument om je Marketing succes te meten. Je moet ervoor zorgen dat dat percentage omhoog gaat. Je gaat dan méér omzet maken.

12 Ik noem een aantal marketing meetinstrumenten: Je lijst omvang hoeveel mensen staan er op je lijst? Deze moet blijven groeien!!! Historische vergelijking hoe goed of slecht deed het ene bericht het ten opzichte van het andere? Bounche Rate Hoeveel mensen van je contacten hebben je bericht niet ontvangen? Open Rate Hoeveel mensen hebben je bericht geopend? Click Through Rate Van degenen die je bericht opende, hoeveel hebben op de Oproep tot Actie geklikt? Conversion Rate hoeveel mensen kochten je product, vernieuwden hun lidmaatschap of reageerden op een door jou gevraagde actie? Unsubscribe & Spam Complaints Hoeveel mensen hebben zich bij je uitgeschreven? 8. Conclusie Ondanks de toenemende populariteit van sociale media en het groeiend aantal instrumenten waarmee we communiceren, is Marketing een van de meest effectieve manieren voor ondernemers om te communiceren met hun publiek Hoewel sommige mensen sociale media als Twitter, Facebook en LinkedIn omarmen zijn er anderen die de sociale media juist afwijzen. Dat maakt ook niet uit. gebruiken we allemaal om online te communiceren. Het is belangrijk een strategie te hebben om je Marketing te plannen. Aan de andere kant is het ook experimenteren hoe jouw publiek op je Marketing reageert. Hoeveel je ook over Marketing leest of luistert naar de experts sommige van je campagnes zullen slagen en anderen juist niet. Realiseer je dat je altijd aan het experimenteren en testen blijft. Dit E-book heeft je hopelijk geholpen om te starten met Marketing. De beste manier om een succesvolle marketer te worden is om het te blijven proberen en niet op te geven.

13 9. Start hier je marketing Ondernemersverdienmodel.nl ondersteunt ondernemers in hun Marketing campagne. Als je met Marketing verder wilt gaan, raad ik je aan om te starten met een voor jou opgezette Marketing campagne. Klik op onderstaande knop en je kan starten met je Marketing.

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Email Marketing CHECKLIST

Email Marketing CHECKLIST Email Marketing CHECKLIST Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.emailmarketingexpert.nl 1 Inhoudsopgave Voorwoord...3 Mogelijkheden van Email marketing...4 Dé Checklist...5 Klaar?!...7

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine?

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Besef dat jouw bedrijf niet om jou draait maar om je doelgroep. Jij bent niet belangrijk, zij zijn belangrijk! Daarom schrijf je NOOIT een nieuwsbrief! In een nieuwsbrief staan

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

Zo werkt conversie optimalisatie!

Zo werkt conversie optimalisatie! Zo werkt conversie optimalisatie! Haal jij al optimaal resultaat uit je bezoekers? Veel ondernemers laten kansen liggen. Dat is niet vreemd maar wel jammer. Als je met dit werkblad en de checklist aan

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

E-mailmarketing whitepaper

E-mailmarketing whitepaper E-mail marketing E-mailmarketing whitepaper 1. Inleiding 3 2. Elementen in een mailing 4 3. Contentstrategie 5 4. Planning 7 5. Tips & Tricks 8 6. Statistieken 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

Beurstraining Starting Smart Together

Beurstraining Starting Smart Together Beurstraining Starting Smart Together Essent ia l Toget her Ivar van Asten Ondernemerscoach Organisator en inspirator Spreker en dagvoorzitter Teamontwikkelaar Ervaringsgerichte trainer Legger van verbindingen

Nadere informatie

Whitepaper: Vergroot je database op eigen kracht

Whitepaper: Vergroot je database op eigen kracht Whitepaper: Vergroot je database op eigen kracht Engine Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 624 73 43 Hoe vergroot ik mijn database?...is een vraag die vaak gesteld wordt. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Whitepaper 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Als jouw organisatie e-mail en social media behandelt als twee parallelle

Nadere informatie

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Inhoud Ik heb geen tijd om een ebook te schrijven!... 3 Waarom heb ik het recht om je dit te vertellen?... 4 Template voor schrijven

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e

D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e T e k s t e n i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e 4 D e i n d e l i n g v a n j e w e b s i t e Welke webpagina s heb je nodig? De homepagina, deze noem je Home Blog Diensten of producten Salespage

Nadere informatie

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet!

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! 30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.tomdehaan.nl 1 Voordat je de tips gaat lezen Dit ebook is een verzameling van tips voor je Facebook

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Brochure n 5. marketing

Brochure n 5.  marketing Brochure n 5 E-MAILmarketing In samenwerking met Brochure n 1 Vooruit met digitale marketing in de autosector pagina 2 Brochure n 5 E-mailmarketing pagina 2 Introductie De relatie met de klant stopt niet

Nadere informatie

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN 10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN Introductie Social media wordt steeds vaker door bedrijven gebruikt om beter contact met hun klanten te krijgen en uiteindelijk meer inkomsten te realiseren. Facebook is

Nadere informatie

Checklist voor Succesvol Ondernemen

Checklist voor Succesvol Ondernemen Kruis aan wat voor jou van toepassing is om een overzicht te hebben van waar je mee aan de slag kunt om meer klanten te krijgen en meer geld te verdienen. SuccesHoek 1: Actiegerichte Focus Ik besteed meestal

Nadere informatie

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Werkblad Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Korte cursus Politica op social media Met jouw ideeën en jouw waarden heb jij alles in handen om mee te bouwen aan het welzijn en geluk van mensen in jouw gemeente,

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Waarom met je bedrijf op Facebook?

Waarom met je bedrijf op Facebook? Waarom met je bedrijf op Facebook? In deze les ga ik er een vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Facebook wilt benutten. Of je dat ook inderdaad écht

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

Voor je begint met bloggen

Voor je begint met bloggen Voor je begint met bloggen Gemma Kregting, Adviseur online marketing Corporate Communications & Marketing Voor je begint met bloggen Stap 1: Bepaal waar je over wilt bloggen Stap 2: Wie gaat er bloggen

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website Pen en papier? Het begin Jouw website: waar zullen we beginnen? Er is zoveel over te vertellen! Voor

Nadere informatie

Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl

Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl Eerste uitgave: maart 2015-03-14 Copyright 2015 Saskia Steur Druk: www.drukzo.nl Hoewel deze uitgave met zorg is samengesteld aanvaardt de auteur geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door

Nadere informatie

ContentDocument. Dit is een publicatie van: websitesvoortherapeuten.com. ContentDocument - Websites voor Therapeuten 1.0

ContentDocument. Dit is een publicatie van: websitesvoortherapeuten.com. ContentDocument - Websites voor Therapeuten 1.0 ContentDocument Een website ontwerpen zonder dat je beschikt over goede content is als het ontwerpen van een maatpak zonder de maten van de drager op te nemen. Dit is een publicatie van: websitesvoortherapeuten.com

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen!

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! In 1 weekend ontdek je de nieuwste ontwikkelingen en strategieën op het gebied van Internet Marketing en Business Building.

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN 10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN SNEL GOED VERDIENEN MET WERK DAT JE LEUK VINDT DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL WAT IS EEN VIP-DAG PRECIES? Je gaat een dag met de klant aan het werk

Nadere informatie

Waarom dit e-book. De vele mogelijkheden van LinkedIn zal in dit e-book uitgebreid uitgelegd worden. Ik wens je veel leesplezier!

Waarom dit e-book. De vele mogelijkheden van LinkedIn zal in dit e-book uitgebreid uitgelegd worden. Ik wens je veel leesplezier! Waarom dit e-book Breng jezelf en je bedrijf onder de aandacht bij LinkedIn. LinkedIn is voor iedereen die zichzelf, product of dienst en bedrijf onder de aandacht wilt brengen. Met dit e-book laat ik

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

GESPREKKEN VOEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG:

GESPREKKEN VOEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: - Kun je een verzorgde brief schrijven. - Kun je op een juiste manier werkwoorden vervoegen. - Schrijf je op een juiste manier in meervoud. - Gebruik je hoofdletters op een

Nadere informatie

Checklist opmaken van een e-mail nieuwsbrief Sendt

Checklist opmaken van een e-mail nieuwsbrief Sendt sendt Checklist opmaken van een e-mail nieuwsbrief Sendt MailExpert BV Gouw 60 1441 CR Purmerend T 0299 316062 E info@mailexpert.nl W mailexpert.nl Sendt Gouw 60 1441 CR Purmerend T 0299 685572 E info@sendt.nl

Nadere informatie

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer 2 Inhoudsopgave Inleiding ----------------------------------------------------------- 5 Wees je bewust van je doel -------------------------------------- 6 Bellen: een uitstekend instrument -------------------------------

Nadere informatie

Werken met Mailchimp op Facebook. Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee?

Werken met Mailchimp op Facebook. Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee? Werken met Mailchimp op Facebook Hoe werkt Mailchimp en wat kunt u ermee? Inleiding In dit whitepaper leest u wat u kunt met Mailchimp als e-mailmarketing platform. Er zijn een groot aantal e-mail marketing

Nadere informatie

Meten van mediawijsheid. Bijlage 6. Interview. terug naar meten van mediawijsheid

Meten van mediawijsheid. Bijlage 6. Interview. terug naar meten van mediawijsheid Meten van mediawijsheid Bijlage 6 Interview terug naar meten van mediawijsheid Bijlage 6: Het interview Individueel interview Uitleg interview Ik zal je uitleggen wat de bedoeling is vandaag. Ik ben heel

Nadere informatie

Netwerkmarketing school VIDEO MARKETING

Netwerkmarketing school VIDEO MARKETING Netwerkmarketing school VIDEO MARKETING In deze training Waarom je video marketing dagelijks moet gebruiken Richtlijnen om video s te maken die leads genereren De grootste fouten die jij niet wil maken

Nadere informatie

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje)

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) De laatste tijd zie je heel veel verhalen langskomen over Facebook Edgerank, dus heb ik besloten mijn onderzoek met jullie te delen. Btw fantastisch

Nadere informatie

Sportshopsdirect. Optimalisatie door koppeling met Magento

Sportshopsdirect. Optimalisatie door koppeling met Magento Sportshopsdirect Optimalisatie door koppeling met Magento Real-time koppeling tussen Measuremail en Magento Tien shops ondersteund door één e-mailmarketing database Relevante campagnes op basis van orderhistorie

Nadere informatie

Social Media Marketing strategie

Social Media Marketing strategie Social Media Marketing strategie --= werkboek =-- 1. Bepaal je doelstelling Vaak zal SMM een onderdeel zijn van bestaande marketingcommunicatieplannen. Een extra kanaal om je doelgroep te bereiken. Soms

Nadere informatie

LinkedIn Simpel 3: Meer met LinkedIn E-boekje voor starters

LinkedIn Simpel 3: Meer met LinkedIn E-boekje voor starters LinkedIn Simpel 3: Meer met LinkedIn E-boekje voor starters Annet van Betuw, 28 mei 2013 2 Dit e-boekje is de weergave van het webinar LinkedIn Simpel 3: Meer met LinkedIn van 28 mei 2013. Het heeft dus

Nadere informatie

Whitepaper. 7 tips voor een hogere openingsratio

Whitepaper. 7 tips voor een hogere openingsratio Whitepaper 7 tips voor een hogere openingsratio 7 tips voor een hogere openingsratio Eén van de grootste uitdagingen binnen e-mailmarketing is gelezen worden. Maar hoe zorg je er nu voor dat je mailing

Nadere informatie

E-mailmarketing optimalisatie-kit

E-mailmarketing optimalisatie-kit E-mailmarketing optimalisatie-kit E-mailmarketing optimalisatie-kit E-mailmarketing is een belangrijk onderdeel van uw marketingmix. E-mail is meetbaar, kostenefficiënt en interactief. Je kunt daadwerkelijk

Nadere informatie

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5 Inhoud Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen... 3 Mijn missie... 3 Wie ben ik?... 4 Help ik moet een blog!... 5 Waarom is bloggen goed voor je onderneming?... 5 Waarom is bloggen goed voor je klanten?...

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen 11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen Iedereen met een website komt er vroeg of laat mee in aanraking. Hoe verander ik meer bezoekers in klanten? Met conversie dus. Conversie optimalisatie

Nadere informatie

12 tips om te zorgen dat je nieuwsbrief vaker geopend word.

12 tips om te zorgen dat je nieuwsbrief vaker geopend word. 12 tips om te zorgen dat je nieuwsbrief vaker geopend word. 12 tips OM TE ZORGEN DAT JE NIEUWSBRIEF VAKER GEOPEND word Een nieuwsbrief verstuur je omdat je wilt dat de inhoud ervan gelezen wordt. Maar

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 3: systemen om je te helpen

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 3: systemen om je te helpen Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 2: je bedrijf op orde Les 3: systemen om je te helpen Pen en papier? Van alles en nog wat Dit klinkt wat oneerbiedig maar zo bedoel ik het niet Waar ik het

Nadere informatie

copyright 2010 Blinker BV

copyright 2010 Blinker BV copyright 2010 Blinker BV H1 Ik wil u beter leren kennen... 2 H2 Start van de relatie: kennismaken... 3 H3 Personalisatie: altijd weten wie ik ben... 4 H4 Profielverrijking: weten wat mij interesseert...

Nadere informatie

15 tips om meer uit uw e-mailcampagnes te halen

15 tips om meer uit uw e-mailcampagnes te halen 15 tips om meer uit uw e-mailcampagnes te halen Volgens de IT-beveiligingsorganisatie Symantec werd in februari 2007 wereldwijd 70% van alle e-mails als SPAM bestempeld en op mailserverniveau tegengehouden.

Nadere informatie

Stap voor Stap Strategie

Stap voor Stap Strategie Stap voor Stap Strategie naar Passief Inkomen Hugo Bakker Hi, mijn naam is Hugo Bakker en vorig jaar april/ mei heb ik besloten om financieel onafhankelijk te worden via het internet. Simpelweg omdat ik

Nadere informatie

Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

SOCIAL MEDIA: : WAAR STA IK? START DOOR MARJA HORSTMAN - MEER MET ONLINE

SOCIAL MEDIA: : WAAR STA IK? START DOOR MARJA HORSTMAN - MEER MET ONLINE : : WAAR STA IK? START : : WAAR STA IK? BEN JE AL BEKEND MET SOCIAL MEDIA? : : WAAR STA IK? BEN JE ZELFVERZEKERD IN HET GEBRUIKEN VAN SOCIAL MEDIA VOOR JOUW BEDRIJF? 1 DE SOCIAL MEDIA BASIS BEGINNEN MET

Nadere informatie

Jouw Training Online. Wiepke de Jong. Online Business Trainer Online Training Websites

Jouw Training Online. Wiepke de Jong. Online Business Trainer Online Training Websites Jouw Training Online Wiepke de Jong Online Business Trainer Online Training Websites INLEIDING BEDRIJFSLEVEN DIENST INNOVATIE MARKETING PROCES VERBETERING INTERNET MOGELIJKHEDEN JOUW TRAINING ONLINE INTERNET

Nadere informatie

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP!

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! LEER IN DIT EBOOK: 1. Checklist: De 7 stappen voor het maken, promoten en verkopen van je online training Extra bonus informatie:

Nadere informatie

Start getting Social, Networker!

Start getting Social, Networker! Start getting Social, Networker! Tom Zoethout Internet Marketing Specialist 2 1 Wat gaan we doen? ) Internet Marketing: the bottom line + Wanneer gaan we zaken doen? & Wat moet je met Web2.0? % Basisregels

Nadere informatie

De 7 Meest Gemaakte Marketing Fouten

De 7 Meest Gemaakte Marketing Fouten De 7 Meest Gemaakte Marketing Fouten In dit verslag ontdekt U de 7 meest gemaakte marketing fouten. Niet alleen de fouten worden beschreven maar geeft ook een doeltreffende oplossing. Dit verslag wordt

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE

16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE 16 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE E-MAIL MARKETINGCAMPAGNE 1. Bepaal uw e-mail marketing strategie Wat wilt u bereiken met uw e-mail marketingcampagne? Wilt u naamsbekendheid creëren, de verkoop van een product

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel Pen en papier? Wat is een businessmodel? Jouw businessmodel is de manier waarop jij in business bent Twee

Nadere informatie

Tekstbureau Duidelijk Zo

Tekstbureau Duidelijk Zo Tekstbureau Duidelijk Zo Praktische tips voor het schrijven van webteksten De stijl verbeteren betekent de gedachte verbeteren. (Friedrich Nietzsche) Om te beginnen Iedereen kan schrijven. Goed schrijven

Nadere informatie

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken.

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. WELKOM Bedankt om dit gratis e-book te downloaden! J Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. Als anderen vertellen over de hosting van hun website, en updates doen en backups

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

8 Stappen naar Succes

8 Stappen naar Succes 8 Stappen naar Succes Ik ga je een geheim vertellen; Al meer dan 4 jaar was ik zelfstandig Trainer en ik heb geworsteld en gezocht naar; Focus Mijn missie Wie is mijn doelgroep? Hoe kan ik een stabiel

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

Whitepaper: De ideale onderwerpregel

Whitepaper: De ideale onderwerpregel Whitepaper: De ideale onderwerpregel Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 531 1115 De ideale onderwerpregel Hoe verbeter ik mijn open rate? Dat is de één van de meest gestelde vragen van een

Nadere informatie

10 x wijzer in 10 minuten

10 x wijzer in 10 minuten Alle links op de website werken Je hebt dit zelf vast wel eens ervaren. Zo n vervelende 404 Pagina niet gevonden melding als je op een link klikt. Wat doe je dan? Laat me raden je fronst je wenkbrauwen,

Nadere informatie

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE En waarom u moet starten met contentmarketing WHITEPAPER 2015 Hoe zet u van A tot Z een contentmarketing-campagne op? In deze whitepaper behandelen

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 11 maart 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Website maken / teksten aanpassen Gratis

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS voor een succesvolle Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je

Nadere informatie

2.4 Tekstopbouw In deze paragraaf oefen je in het schrijven van een tekst met een indeling in inleiding, kern en slot.

2.4 Tekstopbouw In deze paragraaf oefen je in het schrijven van een tekst met een indeling in inleiding, kern en slot. Fase.4 Tekstopbouw In deze paragraaf oefen je in het schrijven van een tekst met een indeling in inleiding, kern en slot. 1 1 Lees onderstaande tekst. Daarna ga je zelf een soortgelijke tekst schrijven.

Nadere informatie

GW Management Marketing Automation

GW Management  Marketing Automation 40 tips om meer e-mailadressen te verzamelen 1 Coupon of actie Geef een coupon met een bepaalde korting of actie weg in ruil voor het e-mailadres. 2 Facebook Ads Gebruik Facebook Ads om mailadressen te

Nadere informatie

Tem de e-mail tijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox

Tem de e-mail tijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox Tem de e-mail tijger! 6 Tips voor een scroll-vrije inbox Heb je een inbox die nooit meer leeg lijkt te raken? Worstel je je elke dag door alle mail heen en kom je maar niet meer toe aan je echte werk?

Nadere informatie

Hoe maak ik goede digitale nieuwsbrieven? Lotte Wieland Anne Sikken

Hoe maak ik goede digitale nieuwsbrieven? Lotte Wieland Anne Sikken Hoe maak ik goede digitale nieuwsbrieven? Lotte Wieland Anne Sikken Doel van de workshop 1. Introductie 2. Basis tips 3. Do s & Don ts 4. Emailsystemen versus zelf versturen 5. Interactief: beoordeel elkaars

Nadere informatie

Over: www.bewareofloverboys.nl

Over: www.bewareofloverboys.nl 1 Naam: www.bewareofloverboys.nl Voordat je begint met de opdrachten? Lees dit door: Als je je niet prettig voelt bij het lezen van bepaalde dingen: Stop met het lezen van deze site. Praat erover met iemand

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Pen en papier? Marketing technieken Er bestaan heel veel verschillende soorten marketing technieken In deze

Nadere informatie

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is 7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE En waarom dat voor u van belang is WHITEPAPER 2016 Een landing page is misschien wel het belangrijkste element in uw online marketingcampagne. Het is

Nadere informatie

5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers

5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers 5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers Erno Hannink Make your Coaching Biz No.1 in your Niche Tweet met Hoe krijg je meer verkeer naar de website? En meer leven in deze website?

Nadere informatie

Marketing Strategie. Gustavsson Marketing. In de online wereld. Helpt jouw organisatie te groeien op het web

Marketing Strategie. Gustavsson Marketing. In de online wereld. Helpt jouw organisatie te groeien op het web Marketing Strategie In de online wereld over hoe je met een goede online Marketing Strategie kunt groeien. Gustavsson Marketing Helpt jouw organisatie te groeien op het web Marketing Strategie In de online

Nadere informatie

Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl

Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl Hoger in Google komen Een hoge positie in Google op een relevant zoekwoord zorgt voor een constante stroom aan potentiële klanten. Zo n hoge positie krijg

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Google AdWords Tips Stefan Rooyackers

Google AdWords Tips Stefan Rooyackers Google AdWords Tips Stefan Rooyackers Aan de inhoud van dit document kunnen geen rechten worden ontleend. Dit document is met grote zorg samengesteld door Stershop BV. Incidentele onvolkomenheden kunnen

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 19 oktober 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Gratis e-book/training/download aanbieden

Nadere informatie

Inleiding. Inleiding

Inleiding. Inleiding Inleiding Inleiding Voor jou als professional is het van belang dat je vakkundig kunt presenteren. Dat begint wellicht met jezelf introduceren op een bijeenkomst of het geven van een workshop. Later kan

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie