LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI"

Transcriptie

1 ALGEMENE INFORMATIE

2 LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI

3 WIE ZIJN WE? #liveit is een campagne voor Yomads. Yomads organiseert reizen off the beaten track voor de twintigers en dertigers met een druk bestaan. Ga raften in Costa Rica, fietsen in Myanmar, hiken in Slovenië of slapen op een verlaten strand in Griekenland. Je reist in een internationale groep met maximaal 15 likeminded people waarmee je in korte tijd de mooiste plekken op aarde ontdekt.

4 DO YOU DARE TO #geenstress Heb je geen zin en tijd in alle stress die komt kijken bij het plannen van een vakantie? Heb je wel zin om een land écht te ervaren? Wil je meer zien en meemaken dan de standaard trekpleisters van een land? #offthe beatentrack We hebben 23 reizen samen met de locals van elke bestemming ontwikkeld, waardoor we je kunnen beloven dat je op plekken gaat komen die je zelf nooit had kunnen vinden. Zoek de adrenaline op samen met likeminded people van over de hele wereld. #doyoudaretoliveit Kies de droomreis die bij jou past; van easy tot hardcore en van tropische eilanden tot aan de Mount Everest. Check de worldmap en zoek de bestemming van jou volgende avontuur.

5 THE SWEAT Kies het level dat bij jou past LEVEL EASY Vergis je niet, easy betekend niet dat je alle dagen op het strand ligt. Het blijven uitdagende en avontuurlijke reizen, er wordt alleen niet van je verwacht dat je in staan bent de Mount Everest te beklimmen met 10 kilo bakstenen in je rugzak. #easycomeeasygo MODERATE Ben jij een adrenaline junk of hou je van een uitdaging? Kick jij op off-road mountainbiken, wild-water raften of het maken van een uitdagende trial? Dan ben je met een moderate reis op de juiste plek. Onderschat deze reizen echter niet en werk je conditie even bij alvorens je op het vliegtuig stapt. #thefitterthebetter HARDCORE Niet voor pussies. Bij Yomads hebben we twee reizen die de titel hardcore mogen dragen en die titel hebben ze meer dan verdiend. Nepal, Mount Everest en de Tanzania, Kilimanjaro, twee bergen waar je u tegen zegt. Voor deze reizen is een juiste voorbereiding dan ook meer dan noodzakelijk. Hulp, tips of tricks nodig bij het voorbereiden? Get in contact! #hopeforthebest #butpreparefortheworst.

6 GROEN OP REIS Boek je een reis bij Yomads, dan kun je met een gerust hart op pad. Yomads is onderdeel van SNP Natuurreizen (partner van ANWB), en werkt samen met de Duitse reisorganisatie Hauser en met World Expeditions met vestigingen in Australië, Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Nieuw-Zeeland. Alle aangesloten organisaties zijn al jarenlang betrouwbare spelers in de reiswereld en werken met goede (Engelstalige) gidsen ter plaatse. Ook heel belangrijk: met een Yomads reis ben je verzekerd van de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk. De reizen zijn samengesteld op basis van het best practice principe op het gebied van duurzame en verantwoordelijke initiatieven, de gidsen zijn vakbekwaam. Accommodations zijn geselecteerd op basis van hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid, locatie en hun charme. Culturele interactie en filantropie wordt sterk gestimuleerd.

7 Frankrijk trekking Mont Blanc Wandelen op hoogte rond het drielandenpunt van Frankrijk, Italië en Zwitserland Highlights Wandel rond de hoogste pieken van West-Europa, met de mooiste vergezichten Ervaar het verschil van drie verschillende Alpenlanden Proef in iedere regio van de culinaire hoogtepunten Leer niet alleen de reisbestemming kennen, maar ook de landen van de groepsgenoten Snuif de sfeer op in Chamonix, met haar karakteristieke gebouwen Slaap in een tent onder de sterrenhemel, ver weg van de bewoonde wereld Wat ga je doen Dag 1 - Aankomst in Chamonix Dag 2 - Van Le Tour naar Trient Dag 3 - Champex Dag 4 - Val Ferret (Italiaanse deel) Dag 5 - Val Veny Dag 6 - Elisabetta Dag 7 - Bonhomme Dag 8 - Einde van de reis in Les Contamines Groen op reis Een trekking waarbij niet alleen het zicht op de indrukwekkende Mont Blanc hoog op de agenda staat, maar ook de veiligheid van de reizigers Kamperen in plaats van overnachten in hotels, met respect voor natuur en milieu De lokale touroperator is gecertificeerd op het hoogste niveau en draagt bij aan de lokale economie Reisniveau MIDDELZWAAR Van de activiteiten bij een middelzware reis, zoals fietsen, wandelen, kajakken of andere fysieke inspanningen, krijg je een snellere hartslag en ga je zweten. Wees slim en bereid je goed voor op deze reizen. Hoe? Begin ten minste drie maanden voordat de reis start met gymen, joggen en snelwandelen of fiets minimaal drie keer per week. Dit om er zeker van te zijn dat je een goede conditie krijgt. Want: des te fitter je bent, des te leuker is je reis.

8 Dit is bij de reis inbegrepen 6 nachten kamperen, 1 nacht hotel (tweepersoonskamer op indeling) 6x ontbijt, 6x lunch, 6x diner Tent Bagagevervoer Lokale Engelstalige Yomads-gids Niet inbegrepen Heen- en terugreis, optioneel bij te boeken Transfer tussen vliegveld en hotel, optioneel bij te boeken Maaltijden en entrees buiten programma om Fooien Persoonlijke uitgaven Optionele excursies Hulp nodig bij het boeken van je vlucht? Als Yomad regel je natuurlijk het liefste zoveel mogelijk zelf voor je reis. Maar enkele tips zijn nooit verkeerd! Onze reisexperts helpen je graag bij het vinden van een scherp geprijsde vliegtickets of treintickets naar Frankrijk. Bel hiervoor met +31 (0) , mail ons via info@yomads.nl / info@yomads.be of stuur ons een bericht via social media. Het programma Dag 1: Aankomst Chamonix Welkom in Frankrijk! Deze wandelreis begint in Chamonix, een prachtige plaats aan de voet van de Mont Blanc, met op iedere straathoek zicht op de majestueuze berg. Je bent deze dag vrij om te staan en te gaan. Ontdek de omgeving en het gezellige nachtleven van Chamonix. Maar let op, de volgende ochtend moet je vroeg op voor het vervoer naar het beginpunt van de trekking. Maaltijden: - Dag 2: Van Le Tour naar Trient, ong. 6 uur We vertrekken vroeg naar Le Tour, het beginpunt van de Mont Blanc trekking. Na een korte briefing van de gids, waar je meer te weten komt over de aankomende dagen, wandelen we via de Col de Balme naar Zwitserland. Deze route biedt onder andere een prachtig uitzicht op de indrukwekkende Aiguille Verte. We passeren de grens tussen Frankrijk en Zwitserland en slaan ons eerste kamp op bij het dorpje Trient. Maaltijden: lunch en diner Dag 3: Van Trient naar Champex Val d'arpette, ong. 6 uur Vandaag kun je kiezen uit twee verschillende routes tussen Trient en Champex. De eerste gaat via Bovine en de Col de la Forclaz (1527m), waar je prachtige bergmeren passeert. De andere route is de Fenêtre d'arpette (2665m), een alternatief voor de Tour du Mont Blanc. Deze route wordt echter afgeraden met slecht weer. Na een afdaling in de richting van Champex kom je aan bij je tent, waar je de nacht doorbrengt.

9 Maaltijden: ontbijt, lunch en diner Dag 4: Val Ferret, ong. 5-6 uur s Ochtends gaan we met de bus van Champex naar Val Ferret, aan de Zwitserse zijde. Vanuit dit dal wandelen we via de Grand Col du Ferret (2537m) naar Italië. Gestaag gaan we naar boven, waarbij we uitkijken op de Pré de Bar gletsjer. Na enige tijd dalen we weer via een steil pad af en komen we aan bij de voet van de gletsjer, waar we onze tenten opzoeken. Maaltijden: ontbijt, lunch en diner Dag 5: Via Courmayeur naar Val Veny, ong. 6 uur We bezoeken vandaag het sfeervolle stadje Courmayeur, weggestopt aan het einde van het Italiaanse Aosta dal. Slenter door de straten van deze plaats en vergeet niet te proeven van het heerlijke Italiaanse ijs. Passeer de Miage gletsjer, die uitmond in het Combalmeer en wandel rustig door naar ons tentenkamp in Val Veny. Maaltijden: ontbijt, lunch en diner Dag 6: Van Val Veny naar Elisabetta, ong. 6 uur Met het Combalmeer aan onze zijde beginnen we onze laatste dag in Italië. We wandelen langs de Mont Blanc, die je doet beseffen hoe klein wij zijn en hoe groot de berg is. Ook kijken we uit op de Aiguille Noire de Peuterey, vrij vertaald de zwarte naald, voordat we onze weg vervolgen naar Elisabetta. Maaltijden: ontbijt, lunch en diner Dag 7: Over de Col de la Seigne naar Le Bonhomme, ong. 7 uur De wandelroute begint vandaag op de Col de la Seigne, de grens tussen Italië en Frankrijk die wordt geflankeerd door de Estelette gletsjer. Zodra we Frankrijk binnen wandelen, zakken we vrijwel meteen af naar het piepkleine La Ville des Glaciers. Onderweg hebben we tijd genoeg om Beaufort kaas van lokale boeren te kopen. De dag eindigt in Le Bonhomme, waar we voor de laatste keer onze tent opzoeken. Maaltijden: ontbijt, lunch en diner Dag 8: Naar het eindpunt in Les Contamines, ong. 4-5 uur De berghut Col de la Croix du Bonhomme (2483m) is ons eerste doel vandaag. Vanaf daar heb je een mooi uitzicht over de hoge pieken van het nationale park Vanoise. We vervolgen daarna onze route via de Col du Bonhomme (2329m) en wandelen door het natuurreservaat van Contamines. Na een flinke afdaling door een dennenbos en langs diepe kloven, komen we via een oude Romeinse weg aan bij het kapelletje Notre-Dame de la Gorge, het eindpunt van de reis. Vanaf hier kun je een taxi naar Chamonix nemen, waar we het einde van de trekking vieren. Maaltijden: ontbijt en lunch Accommodaties Chamonix 1N Hotel

10 Trient 1N Camping Arpette 1N Camping Val Ferret Italien 1N Camping Val Veny 1N Camping Elisabetta 1N Camping Bonhomme 1N Camping Disclaimer De reis kan op elk moment wijzigen als gevolg van slecht weer, natuuromstandigheden en andere omstandigheden buiten onze macht.

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI ALGEMENE INFORMATIE LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI WIE ZIJN WE? #liveit is een campagne voor Yomads. Yomads organiseert

Nadere informatie

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI ALGEMENE INFORMATIE LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI WIE ZIJN WE? #liveit is een campagne voor Yomads. Yomads organiseert

Nadere informatie

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI ALGEMENE INFORMATIE LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI WIE ZIJN WE? #liveit is een campagne voor Yomads. Yomads organiseert

Nadere informatie

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI ALGEMENE INFORMATIE LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI WIE ZIJN WE? #liveit is een campagne voor Yomads. Yomads organiseert

Nadere informatie

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI ALGEMENE INFORMATIE LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI WIE ZIJN WE? #liveit is een campagne voor Yomads. Yomads organiseert

Nadere informatie

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI ALGEMENE INFORMATIE LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI WIE ZIJN WE? #liveit is een campagne voor Yomads. Yomads organiseert

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Life Experience. Trekking. Een Life Experience dat u uitdaagt! Verleg uw grenzen en verleg uw wereld

Life Experience. Trekking. Een Life Experience dat u uitdaagt! Verleg uw grenzen en verleg uw wereld Life Experience Trekking Een Life Experience dat u uitdaagt! Verleg uw grenzen en verleg uw wereld Belangrijke info Wij starten onze Life Experience trekking in Courmayeur en eindigen vier dagen later

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Louis is vandaag ook ten val gekomen. Staf hield aan zijn val een bouddha stempel over op het voorhoofd en Louis houdt er een Gorbatsjovvlek aan over

Louis is vandaag ook ten val gekomen. Staf hield aan zijn val een bouddha stempel over op het voorhoofd en Louis houdt er een Gorbatsjovvlek aan over We overnachten aan de rifugio Elena (2.062 m). Louis zoekt zoals steeds de zwaarste stenen uit om er zeker van de zijn dat zijn tent een eventuele storm zonder problemen kan overleven. In de hut maken

Nadere informatie

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI ALGEMENE INFORMATIE LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI WIE ZIJN WE? #liveit is een campagne voor Yomads. Yomads organiseert

Nadere informatie

DEELNEMERS Vrijdag 1 juli 2011

DEELNEMERS Vrijdag 1 juli 2011 BESCHRIJVING TOCHT Dit gedeelte van de GR 5 speelt zich voornamelijk af in het Nationaal Park La Vanoise maar doorkruist ook een gedeelte van het Nationaal Park Savoi. Het zijn de Alpen op zijn mooist.

Nadere informatie

DEELNEMERS. Louis Staf Ludwig

DEELNEMERS. Louis Staf Ludwig DEELNEMERS Louis Staf Ludwig Woensdag 1september 2010 Van Naar Afstand Stijgen Dalen Duur : Les Houches 1.008 m : La Villette 1.057 m : 13 km : 1.812 m : 1.890 m : 6 uur Rond de middag zijn we in Les Houches

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten Reizen voor Sport Fans Overwin de Franse Prijs vanaf : 1.985 vanaf 2-persoonskamer Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk 8 dagen / 7 nachten Vertrekdatum 09/07/2016 1.985 vanaf en 2-persoonskamer

Nadere informatie

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW!

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! Ga op avontuur in de voetsporen van ontdekkingsreizigers als Fritjof Nansen en ervaar hoe het is om te leven in een wereld van sneeuw en ijs. Tijdens

Nadere informatie

We steken nu de Italiaanse grens over en krijgen de Mont Blanc voorlopig niet meer te zien. Hier komt wel plots de woeste kant in beeld.

We steken nu de Italiaanse grens over en krijgen de Mont Blanc voorlopig niet meer te zien. Hier komt wel plots de woeste kant in beeld. We steken nu de Italiaanse grens over en krijgen de Mont Blanc voorlopig niet meer te zien. Hier komt wel plots de woeste kant in beeld. We horen ook regelmatig marmotten en af en toe krijgen we er ook

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Een 7-daagse huttentocht in de Noord-Italiaanse Dolomieten, waar je loopt in het gebied van het Fassadal (Val di Fassa) met de beroemde bergtoppen

Een 7-daagse huttentocht in de Noord-Italiaanse Dolomieten, waar je loopt in het gebied van het Fassadal (Val di Fassa) met de beroemde bergtoppen Een 7-daagse huttentocht in de Noord-Italiaanse Dolomieten, waar je loopt in het gebied van het Fassadal (Val di Fassa) met de beroemde bergtoppen van de Marmolada en het Sella-massief. Een deel van de

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Dit is misschien wel de mooiste manier om kennis te maken met het fenomeen Huttentocht. Samen met een groep tot max. 12 personen doe je een 8-daagse

Dit is misschien wel de mooiste manier om kennis te maken met het fenomeen Huttentocht. Samen met een groep tot max. 12 personen doe je een 8-daagse Dit is misschien wel de mooiste manier om kennis te maken met het fenomeen Huttentocht. Samen met een groep tot max. 12 personen doe je een 8-daagse tocht ( 6 wandeldagen ) door het Silvretta bergmassief

Nadere informatie

IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR. Welmanstudio Houtduif KR Schagen Fotocursussen en Fotoreizen welmanstudio.nl

IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR. Welmanstudio Houtduif KR Schagen Fotocursussen en Fotoreizen welmanstudio.nl IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR ZOMER FOTO AVONTUUR Ontdek bijzondere fotomotieven in IJsland Ga mee en ontdek We willen je met dit Foto Avontuur kennis laten maken met onze passie voor het fotograferen

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

Wandelen in de Langhe: Wijn, Geschiedenis en Truffel

Wandelen in de Langhe: Wijn, Geschiedenis en Truffel Wandelen in de Langhe: Wijn, Geschiedenis en Truffel een 8 daagse wandelreis ogramme Deze wandelreis brengt u naar het afwisselende landschap van de Langhe, het vaderland van de Barolo-wijnen, met heuvels

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

Reizend jezelf (her)ontdekken in de Himalaya. je wilt inzicht in je persoonlijke dynamiek

Reizend jezelf (her)ontdekken in de Himalaya. je wilt inzicht in je persoonlijke dynamiek ZELFONTDEKKINGSREIS Reizend jezelf (her)ontdekken in de Himalaya je wilt inzicht in je persoonlijke dynamiek je wilt grenzen opzoeken, verleggen of ze juist leren bewaken je wilt leren omgaan met de uitdagingen

Nadere informatie

Tirol Wörgl 8 dagen per bus

Tirol Wörgl 8 dagen per bus Tirol Wörgl 8 dagen per bus groepsreis wandelvakantie vanaf 449 Wandelvakantie in Tirol vanuit Wörgl Wie Oostenrijk zegt, denkt aan Tirol. En wie Tirol zegt, denkt direct aan bergen, een prachtige natuur,

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire PRIVERONDREIS MET ENGELSTALIGE GIDS DOOR KENIA

Nadere informatie

9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe

9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe Desert Trail Sudan 9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe Profiel Per 4x4 en Soedan kameel Over zandduinen, langs bergmeren en historische plaatsen Sprookjesachtige landschappen

Nadere informatie

GR5 Les Houches -Modane Hans Wortel

GR5 Les Houches -Modane Hans Wortel GR5 Les Houches -Modane Hans Wortel pagina 1 van 12 Index Website GR5 Les Houches - Modane 1) Algemeen 2) Foto's GR5 Les Houches - Modane 3) Onze Route in een spreadsheet 4) Download GPS Info (tracks,

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Mae Hong Son Loop Cycling Tour

Mae Hong Son Loop Cycling Tour Fietsen op het dak van Thailand Waanzinnige begeleide fietstocht voor de sportieve en energieke fietser door de bergen van Thailand. Inclusief de beklimming van Doi Inthanon, de hoogste berg van Thailand

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest Maritim Hotel Mallorca getest Galatzo Mallorca is voor mij best wel bekend moet ik eerlijk toegeven, daarom keek ik ook heel erg uit naar mijn tripje naar Mallorca in april dit jaar. Even een aantal dagen

Nadere informatie

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD!

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! Ontdek het allerbeste van Spitsbergen tijdens een hondensledetocht en tweedaagse sneeuwscootersafari op zoek naar ijsberen en andere arctische dieren. Je

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Tirol Wörgl 8 dagen singlereis

Tirol Wörgl 8 dagen singlereis Tirol Wörgl 8 dagen singlereis singlereis wandelreis vanaf 569 Wandelen in Nord-Tirol vanuit Wörgl Wie Oostenrijk zegt, denkt aan Tirol. En wie Tirol zegt, denkt direct aan bergen, een prachtige natuur,

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK!

BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! BERG EN HUSKY EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND - UNIEK! Beleef het ultieme winteravontuur tijdens een 6-daagse hondensledetocht in het uiterste noorden van Zweeds Lapland. Het traject van deze expeditie volgt

Nadere informatie

Een huttentocht door Val di Sole, een populair deel van Trentino in de Dolomieten, vooral bekend om de gastvrijheid van de bewoners t.o.v.

Een huttentocht door Val di Sole, een populair deel van Trentino in de Dolomieten, vooral bekend om de gastvrijheid van de bewoners t.o.v. Een huttentocht door Val di Sole, een populair deel van Trentino in de Dolomieten, vooral bekend om de gastvrijheid van de bewoners t.o.v. de bergwandelaars. Tijdens de wandeldagen vormen de karakteristieke

Nadere informatie

15-DAAGSE PRIVÉ REIS KILIMANJARO & ZANZIBAR!

15-DAAGSE PRIVÉ REIS KILIMANJARO & ZANZIBAR! Shira Ridge 15-DAAGSE PRIVÉ REIS KILIMANJARO & ZANZIBAR! In privé verband naar de summit van de Kilimanjaro via de Machame Route! Om vervolgens privé te verlengen naar het idyllische Zanzibar en semi-luxe

Nadere informatie

De beklimming van de Kilimanjaro

De beklimming van de Kilimanjaro De beklimming van de Kilimanjaro Jullie hebben mij gemist begin november tijdens de karatetraining om de reden dat ik helemaal in Tanzania was om de Kilimanjaro te beklimmen met 3 vrienden. Deze berg is

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

Het mooiste van Kruger en Swaziland

Het mooiste van Kruger en Swaziland Het mooiste van Kruger en Swaziland 8 daagse rondreis van Mpumalanga naar Swaziland Profiel Self drive of begeleid Safari, Natuur, Golf of Spa Blyde River Canyon en authentiek Afrika in Swaziland Authentiek

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures FROSTY TRAILS Dogsledding adventures WINTER EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND / met sneeuwschoenen over het King s Trail. 1. Korte beschrijving 8 daagse expeditie met 6 dagen sneeuwschoenwandelen over het Kungsleden

Nadere informatie

Wandelen over de Chinese draak

Wandelen over de Chinese draak Wandelen over de Chinese draak 10 daagse wandelreis over de Chinese muur Profiel Uitdagende wandeltocht De mooiste secties van de 6000 km lange Chinese muur Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking

Nadere informatie

Fjäll-wandeling: Fulufjället

Fjäll-wandeling: Fulufjället Fjäll-wandeling: Fulufjället 5-daagse wandeling in nationaalpark Fulufjället, Midden-Zweden Tijdens dit avontuur wandelen we 5 dagen over de verlaten, woeste hoogvlakte die het nationaalpark Fulufjället

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

9 - DAAGSE GROEPSBEKLIMMING KILIMANJARO MACHAME ROUTE

9 - DAAGSE GROEPSBEKLIMMING KILIMANJARO MACHAME ROUTE INHOUDSOPGAVE 9 - DAAGSE GROEPSBEKLIMMING KILIMANJARO MACHAME ROUTE In groepsverband onder begeleiding van de meest professionele gidsen naar het dak van Afrika DE VOORDELEN Professionele, zeer ervaren

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI

LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI ALGEMENE INFORMATIE LIKE ALL GREAT TRAVELLERS I HAVE SEEN MORE THAN I REMEMBER AND REMEMBER MORE THAN I HAVE SEEN BENJAMIN DISRAELI WIE ZIJN WE? #liveit is een campagne voor Yomads. Yomads organiseert

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

matoke Tours en Studio LionPaw presenteren: Culturele dansreis Oeganda

matoke Tours en Studio LionPaw presenteren: Culturele dansreis Oeganda matoke Tours en Studio LionPaw presenteren: Culturele dansreis Oeganda Oli OtYa mzungu, Studio LionPaw en Matoke Tours zijn trots deze geweldige dansreis te presenteren in Oeganda, de Parel van Afrika.

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud)

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) Dag 1 Vlucht naar Moskou. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar het hotel gebracht. U verblijft 3 nachten in Hotel Cosmos; meer informatie over

Nadere informatie

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten!

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! 1 Vluchten Naargelang

Nadere informatie

Sierra de Gredos 8 dagen

Sierra de Gredos 8 dagen Sierra de Gredos 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 895 Bienvenida in het Spaanse paradijs Ruim 100 kilometer westelijk van Madrid ligt de Sierra de Gredos, welke Nederlanders het Gredos-gebergte

Nadere informatie

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ GRAND ZIMBABWE Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ Ontdek de magie van Zimbabwe tijdens een safari door dit adembenemend mooie land. Trek naar de beroemdste

Nadere informatie

In essentie aan de top

In essentie aan de top In essentie aan de top Kilimanjaro najaar 2011: persoonlijke ontwikkeling voor managers In zeven dagen wandelen naar de top van de Kilimanjaro en tegelijkertijd tot diepe bezinning komen. Spreekt deze

Nadere informatie

From Buddha to Laozhe

From Buddha to Laozhe From Buddha to Laozhe 20 daagse wandelreis rond de heilige bergen van China Profiel Wandelen naar spirituele hoogten Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking Boeddhisme en Taoïsme Een wandelavontuur

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013.

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. In de zomer van 2013 is het plan geboren om met de racefiets een weekje te fietsen op Gran Canaria. 11 oktober is na wat voorbereiding de vertrek datum gevonden.

Nadere informatie

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land!

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 5 dagen singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Wie denkt aan fietsen in Limburg, denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Frankrijk & Zwitserland & Italië - Mont Blanc, 9 dagen Drielandentour rond de top van Europa, trektocht langs berghutten, gites d étape en auberges

Frankrijk & Zwitserland & Italië - Mont Blanc, 9 dagen Drielandentour rond de top van Europa, trektocht langs berghutten, gites d étape en auberges Wandelreizen / Europa / Frankrijk Code 304040 LA individuele reis Niveau Accommodatie Waardering GPS tracks aanwezig Frankrijk & Zwitserland & Italië - Mont Blanc, 9 dagen Drielandentour rond de top van

Nadere informatie

Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko

Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko Combinatierondreis met trekking Individueel Marokko Langs onbekende parels in Zuid-Marokko Marrakech Cap Imsouane d Imerditsene Tafedna Sidi Ahmed Sayeh - Sidi Mbarek Essaouira - Aït Khyar Merzouga Tannamoste

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Programma fietsweek racefiets:

Programma fietsweek racefiets: Programma fietsweek racefiets: Algemeen. Het betreft een standplaatsvakantie, wat betekent dat u elke dag weer terugkeert op het logeeradres om daar heerlijk uit te kunnen rusten aan het zwembad en te

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Mallorca Tramuntana 7 dagen

Mallorca Tramuntana 7 dagen Mallorca Tramuntana 7 dagen individuele wandelreis vanaf 519 Wandelen over de pelgrimspaden van Mallorca Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, in het Spaans Islas Balearas. De hoofdstad is Palma

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

Welkom in Arabisch Andalusië. Brochure: Wandelreis en trektocht Andalusië Ronda-Antequera

Welkom in Arabisch Andalusië. Brochure: Wandelreis en trektocht Andalusië Ronda-Antequera Welkom in Arabisch Andalusië Brochure: Wandelreis en trektocht Andalusië Ronda-Antequera Welkom bij Barrio Life! Trektochten- Wandelreizen- Bouwstenen - Rondreizen Reisavonturen met de lokale bevolking

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

Schotland West Highland Way 8 dagen

Schotland West Highland Way 8 dagen Schotland West Highland Way 8 dagen individuele wandelreis vanaf 719 Wandelen over de West Highland Way Wie Schotland zegt, zal denken aan kastelen, whisky, onuitspreekbare plaatsnamen en onverstaanbare

Nadere informatie

AFRICACLASSIC.NL HARD WORK, MAGIC MOMENTS

AFRICACLASSIC.NL HARD WORK, MAGIC MOMENTS 6 DAGEN MOUNTAINBIKEN VOOR EEN BETERE GEZONDHEID IN AFRIKA! 6-13 OKTOBER 2018 TANZANIA CLASSIC EDITION 400 KM / 4000 HM 3-10 FEBRUARI 2018 UGANDA CHALLENGE EDITION 600 KM / 6000 HM AFRICACLASSIC.NL HARD

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Tirol Oberperfuss 9 dagen

Tirol Oberperfuss 9 dagen Tirol Oberperfuss 9 dagen fietsreis vanaf 729 Fietsen in en rond Tirol Op de pedalen in Tirol betekent fietsen door de lieflijke dalen met zicht op de altijd aanwezige bergen. Wie denkt dat de tochten

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de inmiddels beroemde hangbrug Geierlay. Na onze succesvolle groepsreis

Nadere informatie

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten Barcelona 4-7 oktober 2018 georganiseerde gusto culinaire compartir culturele disfrutar reis proeven delen genieten HEMMINKWAYS Flexible. personal. Worldwide PROEVEN DELEN GENIETEN Het thema van een bijzondere

Nadere informatie

Foto Avontuur Thailand

Foto Avontuur Thailand Foto Avontuur Thailand 2 Thailand You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14. Onze

Nadere informatie

HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA

HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA Een 10 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenHU Breng je vakantie door met het verkennen van de hoogtepunten van Oeganda en ontdek het allerbeste

Nadere informatie

6j Jongeren willen iets doen tijdens vakantie 1

6j Jongeren willen iets doen tijdens vakantie 1 6j Jongeren willen iets doen tijdens vakantie 1 AMSTERDAM - Bij jongerenreizen wordt vaak het beeld opgeroepen van funvakanties op massabestemmingen zoals Chersonissos of Lloret de Mar. Natuurlijk zijn

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie