Dubbele wandcontactdoos, 16 A/250 Vac

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dubbele wandcontactdoos, 16 A/250 Vac"

Transcriptie

1 Dubbele wandcontactdoos, / Tweepolig met penaarde en bescermingsafsluiters. De Niko Hydro producten zijn niet gescikt voor gebruik in ammoniakrijke omgevingen (bv. varkensstallen). Daglictsturing: DALI en 1 10 V

2 Dubbele wandcontactdoos, / Tweepolig met penaarde en bescermingsafsluiters. De Niko Hydro producten zijn niet gescikt voor gebruik in ammoniakrijke omgevingen (bv. varkensstallen). VOLLEDIG APPARAAT MET INSTEEKKLEMMEN, INCLUSIEF DOOS MET TWEE M20-INGANGEN (IP55), VOORBEDRAAD, HORIZONTAAL Met insteekklemmen en twee M20-wartels, grey Met insteekklemmen en twee M20-wartels, wite Met insteekklemmen en twee M20-wartels, black VOLLEDIG APPARAAT MET INSTEEKKLEMMEN, INCLUSIEF DOOS MET ÉÉN M20-INGANG (IP55), VOORBEDRAAD, HORIZONTAAL Met insteekklemmen en één M20-wartel, grey Met insteekklemmen en één M20-wartel, wite Met insteekklemmen en één M20-wartel, black VOLLEDIG APPARAAT MET INSTEEKKLEMMEN, INCLUSIEF DOOS MET TWEE M20-INGANGEN (IP55), VOORBEDRAAD, VERTICAAL Met insteekklemmen en twee M20-wartels, grey Met insteekklemmen en twee M20-wartels, wite Met insteekklemmen en twee M20-wartels, black VOLLEDIG APPARAAT MET SCHROEFKLEMMEN, INCLUSIEF DOOS MET TWEE M20-INGANGEN (IP55), VOORBEDRAAD, HORIZONTAAL Met scroefklemmen en twee M20-wartels, grey Met scroefklemmen en twee M20-wartels, wite Met scroefklemmen en twee M20-wartels, black VOLLEDIG APPARAAT MET SCHROEFKLEMMEN, INCLUSIEF DOOS MET ÉÉN M20-INGANG (IP55), VOORBEDRAAD, HORIZONTAAL Met scroefklemmen en één M20-wartel, grey Met scroefklemmen en één M20-wartel, wite Met scroefklemmen en één M20-wartel, black VOLLEDIG APPARAAT MET SCHROEFKLEMMEN, INCLUSIEF DOOS MET TWEE M20-INGANGEN (IP55), VOORBEDRAAD, VERTICAAL Met scroefklemmen en twee M20-wartels, grey Met scroefklemmen en twee M20-wartels, wite Met scroefklemmen en twee M20-wartels, black

3 Spuitwaterdicte dubbele orizontale wandcontactdoos met penaarde, bescermingsafsluiters en insteekklemmen inclusief doos met twee ingangen bovenaan, grey Bij deze orizontale combinatie zijn de twee spuitwaterdicte opbouw wandcontactdozen voorzien van een aardpen, bescermingsafsluiters en insteekklemmen. Beide wandcontactdozen zijn eveneens voorzien van een bescermklep met scarnieren en zijn voorbedraad en gemonteerd in een dubbele spuitwaterdicte opbouwdoos met twee ingangen bovenaan. Het geeel is spuitwaterdict wat et uitermate gescikt maakt voor gebruik in voctige ruimtes en veeleisende omgevingen. Kleurcombinatie: lictgrijs met donkergrijze bescermklep. De Niko Hydro producten zijn niet gescikt voor gebruik in ammoniakrijke omgevingen (bv. varkensstallen). Spuitwaterdicte dubbele orizontale wandcontactdoos met penaarde, bescermingsafsluiters en insteekklemmen inclusief doos met twee ingangen bovenaan, grey. De contactbussen zijn uitgerust met insteekklemmen voor et vastklemmen van de draden. Alle aansluitklemmen bevinden zic aan de bovenzijde van de sokkel en kunnen tot 2 x 2,5 mm² draad bevatten. De ontmantelingslengte (14 mm) van de draden is acteraan op de sokkel onuitwisbaar aangebract. Twee lateraal geplaatste ouders in de doos grijpen et mecanisme vast. Een snapverbinding oudt et bedrade mecanisme op zijn plaats. Onder et mecanisme blijft er 15,7 mm bedradingsruimte over. Aantal mecanismes: 2 Bescermingsgraad: De samenstelling van een Hydro mecanisme + inbouw- of opbouwdoos eeft een bescermingsgraad IP55 Kleur: De wandcontactdoos is lictgrijs in de massa gekleurd RAL 7035 (NCS S1502-B) en et bescermingsdeksel donkergrijs (NCS S3502-B)

4 Spuitwaterdicte dubbele orizontale wandcontactdoos met penaarde, bescermingsafsluiters en insteekklemmen inclusief doos met twee ingangen bovenaan, wite Bij deze orizontale combinatie zijn de twee spuitwaterdicte opbouw wandcontactdozen voorzien van een aardpen, bescermingsafsluiters en insteekklemmen. Beide wandcontactdozen zijn eveneens voorzien van een bescermklep met scarnieren en zijn voorbedraad en gemonteerd in een dubbele spuitwaterdicte opbouwdoos met twee ingangen bovenaan. Het geeel is spuitwaterdict wat et uitermate gescikt maakt voor gebruik in voctige ruimtes en veeleisende omgevingen. Kleurcombinatie: lictgrijs met donkergrijze bescermklep. De Niko Hydro producten zijn niet gescikt voor gebruik in ammoniakrijke omgevingen (bv. varkensstallen). Spuitwaterdicte dubbele orizontale wandcontactdoos met penaarde, bescermingsafsluiters en insteekklemmen inclusief doos met twee ingangen bovenaan, wite. De contactbussen zijn uitgerust met insteekklemmen met ontgrendeling voor et vastklemmen van de draden. De ontgrendelingen worden langs de voorzijde manueel of met een scroevendraaier bediend. Alle aansluitklemmen bevinden zic aan de bovenzijde van de sokkel en kunnen tot 2 x 2,5 mm² draad bevatten. De ontmantelingslengte (12 mm) van de draden en et aanlsuitscema zijn acteraan op de sokkel onuitwisbaar aangebract. De klemmenaanduiding en et scakelsymbool zijn op de voorzijde onuitwisbaar aangebract. Twee lateraal geplaatste ouders in de doos grijpen et mecanisme vast. Een snapverbinding oudt et bedrade mecanisme op zijn plaats. Onder et mecanisme blijft er 15,7 mm bedradingsruimte over. Aantal mecanismes: 2 Bescermingsgraad: De samenstelling van een Hydro mecanisme + inbouw- of opbouwdoos eeft een bescermingsgraad IP55 Kleur: De grondstof is in de massa wite gekleurd (RAL 9010)

5 Spuitwaterdicte dubbele orizontale wandcontactdoos met penaarde, bescermingsafsluiters en insteekklemmen inclusief doos met twee ingangen bovenaan, black Bij deze orizontale combinatie zijn de twee spuitwaterdicte opbouw wandcontactdozen voorzien van een aardpen, bescermingsafsluiters en insteekklemmen. Beide wandcontactdozen zijn eveneens voorzien van een bescermklep met scarnieren en zijn voorbedraad en gemonteerd in een dubbele spuitwaterdicte opbouwdoos met twee ingangen bovenaan. Het geeel is spuitwaterdict wat et uitermate gescikt maakt voor gebruik in voctige ruimtes en veeleisende omgevingen. Kleurcombinatie: lictgrijs met donkergrijze bescermklep. De Niko Hydro producten zijn niet gescikt voor gebruik in ammoniakrijke omgevingen (bv. varkensstallen). Spuitwaterdicte dubbele orizontale wandcontactdoos met penaarde, bescermingsafsluiters en insteekklemmen inclusief doos met twee ingangen bovenaan, black. De contactbussen zijn uitgerust met insteekklemmen met ontgrendeling voor et vastklemmen van de draden. De ontgrendelingen worden langs de voorzijde manueel of met een scroevendraaier bediend. Alle aansluitklemmen bevinden zic aan de bovenzijde van de sokkel en kunnen tot 2 x 2,5 mm² draad bevatten. De ontmantelingslengte (12 mm) van de draden en et aanlsuitscema zijn acteraan op de sokkel onuitwisbaar aangebract. De klemmenaanduiding en et scakelsymbool zijn op de voorzijde onuitwisbaar aangebract. Twee lateraal geplaatste ouders in de doos grijpen et mecanisme vast. Een snapverbinding oudt et bedrade mecanisme op zijn plaats. Onder et mecanisme blijft er 15,7 mm bedradingsruimte over. Aantal mecanismes: 2 Bescermingsgraad: De samenstelling van een Hydro mecanisme + inbouw- of opbouwdoos eeft een bescermingsgraad IP55 Kleur: De grondstof is in de massa black gekleurd (RAL 9005)