Slimme dakluiken, daklichten en daktoegangen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Slimme dakluiken, daklichten en daktoegangen"

Transcriptie

1 Slimme dakluiken, daklichten en daktoegangen

2 STAKA legt de lat nog hoger met de nieuwe TopAccess Dakluiken van hoge kwaliteit

3 Innovaties van het hoogste niveau In samenwerking met klanten, externe adviseurs, ingenieurs en architecten zijn we een creatieve achtbaan ingestapt. Want alleen door samenwerken komt men tot inspirerende nieuwe ideeën, creatieve innovatie en de meest doordachte producten. Op deze wijze hebben we een relatief functioneel product als een dakluik vanuit verschillende hoeken weten te benaderen en hebben we kunnen werken buiten de grenzen van conventies. Met verhelderende inzichten vanuit binnen- en buiten de bouwsector. Het innovatieve proces heeft geresulteerd in drie geheel vernieuwde productlijnen: De Staka TopAccess dakluiken De Staka TopAccess dakluiken met geïntegreerde schaartrap De Staka TopLight dakluiken met glas Daarnaast is een volledig nieuw product geïntroduceerd: De Staka HighLight daklichten Stuk voor stuk slimme en inventieve ontwerpen waardoor er complete en onderscheidende oplossingen zijn ontstaan. Er is een evenwicht gevonden tussen esthetiek, energieprestatie en reductie van de montagetijd op de bouw. We hebben de kennis en vaardigheden die we door de jaren heen hebben ontwikkeld optimaal kunnen inzetten bij het productontwikkelingstraject. Dit hebben we niet alleen gedaan en wij danken dan ook onze medewerkers en onze partners voor hun inzet. Staka heeft hard werkende medewerkers met veel kennis en ervaring die gepassioneerd zijn over hun werk en er naar streven elke dag meer en betere kwaliteitsproducten produceren. Hun loyaliteit is bijzonder. Medewerkers met meer dan 25 dienstjaren zijn geen uitzondering en zij dragen actief bij aan het overdragen van hun kennis op de volgende generatie.

4 Daktoegang- en daglichtoplossingen 01 TopAccess dakluik Compleet vernieuwd! De nieuwe dakluiken van Staka doen hun naam TopAcces eer aan. Dit is daktoetreding van het hoogste niveau als specificaties er echt toe doen. Deze TopAccess dakluiken zijn de meest energie-efficiënte dakluiken verkrijgbaar in de internationale markt. Het dakluik is uitgevoerd in een combinatie van hoogwaardig recyclebaar aluminium en RVS en is voorzien van een inbraakwerende 3-puntssluiting. 02 Dakluik met geïntegeerde schaartrap Compleet vernieuwd! Het TopAccess dakluik met schaartrap bestaat niet uit twee losse producten, maar is een volledig geïntegreerde oplossing voor de bereikbaarheid van het dak. Het dakluik is uitgevoerd met een verstelbare raveelbak die doorloopt van dak tot plafond. Dit maakt dit nieuwe TopAccess dakluik met geìntegreerde schaartrap een esthetisch aantrekkelijk en functioneel optimaal ontwerp. 03 Dakluik met opsteekladder Het TopAccess dakluik met opsteekladder garandeert een geïsoleerde en veilige toegang tot het platte dak. Deze daktoegang wordt vooral ingezet voor inspectie en/of onderhoud van het dak, of apparatuur aanwezig op het dak. 04 Dakluik met vaste (kooi)ladder In hoge ruimtes welke goed geïsoleerd moeten blijven is een TopAccess dakluik met kooi- of gevelladder vaak de beste oplossing. Hiermee wordt permanente veilige daktoegang geboden. Bovendien vraagt deze oplossing minimale ruimte.

5 Dakluik met vaste trap 05 Een vaste trap biedt optimale veiligheid bij regelmatige betreding van het dak of dakterras. Zowel voor particuliere woningen als voor industriële toepassingen biedt Staka een oplossing. De brede treden en leuningen aan beide zijden zorgen voor een comfortabale daktoegang. TopLight dakluik met glas 06 Het Staka TopLight dakluik wordt met name toegepast als stijlvolle toetreding tot dakterrassen. Het glazen deksel zorgt voor extra daglichttoetreding tot de woonruimte onder het luik. De prestaties op het gebied van thermische isolatie, geluidsisolatie en zonwering zijn ongeëvenaard. Compleet vernieuwd! Dakluik met designtrappen 07 Een maatwerk design trap voor woningen als stijlvolle toegang tot het dakterras. Hierbij behoort ook een vaste spiltrap tot de mogelijkheden. De spiltrap is de ideale oplossing wanneer er beperkte ruimte beschikbaar is. De trap oogt ruim en verzekert een comfortabele opgang naar het dak, maar heeft slechts 1 m² ruimte nodig op de vloer. Nieuw in het assortiment! HighLight daklicht 08 Voor extra daglichttoetreding biedt Staka de HighLight daklichten in verschillende afmetingen. De HighLight daklichten zijn beschikbaar met zowel een 3-laags als een 4-laags beglazing. Beiden hebben een U-waarde van 0,5 W/m²K, maar de 4-laags is uitgevoerd met schakelbaar glas. Hiermee wordt de verduisteringsfolie in het glas in- en uitgeschakeld. Nieuw in het assortiment!

6 TopAccess dakluik De nieuwe dakluiken van Staka doen hun naam TopAccess eer aan: daktoegang van het hoogste niveau. De TopAccess dakluiken zijn de meest energie-efficiënte dakluiken verkrijgbaar in de internationale markt. Hierdoor zijn de TopAccess dakluiken de beste oplossing voor bouwwerken waar energiebesparing de hoogste prioriteit heeft. Het warmteverlies door dakopeningen wordt maximaal gereduceerd. Het TopAccess dakluik is uitgevoerd in hoogwaardig recyclebaar aluminium en RVS voorzien van een inbraakwerende 3-puntssluiting en verdekte scharnieren. Door het lichtgewicht deksel en de gasdrukveren is er minimale inspanning nodig om het deksel te bedienen. De dakluiken zijn getest en voorzien van KOMO Attest. SPECIFICATIES TOPACCESS DAKLUIKEN Materiaal aluminium en RVS Rc-waarde isolatie Rc = 5 m² K/W U-waarde isolatie U = 0,2 W/m²K Wind- en waterdichtheid NEN Pa Constructiesterkte NEN Pa Lakbehandeling RAL 9010 Belastbaarheid deksel Tot kg/m² Kwaliteit KOMO attest STANDAARD MAATVOERINGEN TopAccess dakluiken EasyAccess dakluiken * 900x700 mm 900x700 mm 900x900 mm 900x900 mm 1400x700 mm 1400x700 mm 1500x900 mm 2400x900 mm maatwerk mogelijk * Het Staka EasyAccess dakluik is het budget alternatief met minder goede thermische eigenschappen en voorzien van spansloten. Eenvoudig maar functioneel en veilig. Van mij wordt verwacht dat ik focus op zowel de functie van het gebouw als op het bouwproces en de productkwaliteit. Daarom kies ik voor Staka. Paul de Bruijn, Interieurarchitect, Planadvies & Ontwerp

7 De geïsoleerde opstand en deksel zijn thermische gescheiden en zijn voorzien van isolatie met een U-waarde van 0,2 W/m²K. De diagonale leuning garandeert een veilige in- en uitstap en het deksel wordt automatisch vergrendeld in open stand. Het deksel is opgebouwd als een sandwichconstructie en daardoor extreem sterk en belastbaar tot kg/m². Het luik is wind- en waterdicht afgesloten door een dubbele rubberen afdichting.

8 Dakluik met geïntegreerde schaartrap Het TopAccess dakluik met schaartrap zijn geen twee losse producten, maar een volledig geïntegreerde oplossing voor de bereikbaarheid van het dak. Het dakluik is uitgevoerd met een verstelbare raveelbak die doorloopt van dak tot plafond. Dit resulteert niet alleen in een esthetisch aantrekkelijk ontwerp, maar levert ook tijdsbesparing op bij de montage doordat er geen aftimmering meer nodig is. Zeker voor ruimtes waarin een verlaagd plafond is opgenomen, is dit de ideale oplossing. Dakluik en schaartrap kunnen nog steeds separaat van elkaar in de ruwbouwfase en afbouwfase worden geïnstalleerd. Aan de hand van de afstand tussen het dak en het plafond (plenum) wordt de raveelbak voorzien van extra treden. Deze treden liggen in lijn met de treden van de inklapbare schaartrap waardoor een comfortabele en veilige daktoegang gewaarborgd is. SPECIFICATIES Specificaties dakluik zie vorige pagina Materiaal aluminium en RVS Plafondhoogte maximaal mm. Traptreden 340 x 120 mm. Kwaliteit EN Lakbehandeling RAL 9010 Bediening handmatig (elek. optioneel) STANDAARD MAATVOERINGEN TopAccess uitvoering EasyAccess uitvoering 900x700 mm 900x700 mm 1400x700 mm 1400x700 mm Onze monteurs zijn blij met het montagegemak van Staka dakluiken met geïntegreerde schaartrap. Ted Ham Directeur, ZND Nedicom

9 Door de volledige integratie van de schaartrap met het dakluik wordt er tijd bespaard en montagegemak gecreëerd. De schaartrappen zijn uitgevoerd met een telescopische leuning, gegoten aluminium treden voorzien van antislip profilering en voldoen aan EN De schaartrap werkt ruimtebesparend doordat hij volledig is weggewerkt in de daksparing. Optioneel is de schaartrap elektrisch te bedienen. Met een druk op de knop klapt de schaartrap volledig in of uit.

10 Dakluik met opsteekladder Het TopAccess dakluik met opsteekladder garandeert een geïsoleerde en veilige toegang tot het platte dak. Deze manier van daktoetreding wordt vooral ingezet voor onderhoudswerkzaamheden op het dak. Het Staka SafeStepSystem zorgt voor een slimme integratie van de ladder met het dakluik. De aluminium ladder is voorzien van haken aan de bovenzijde waarmee deze gemakkelijk en veilig aan de SafeStep kan worden gehaakt. Deze trede wordt in de opstand van het dakluik bevestigd en dient dus zowel als aanhaakvoorziening als staptrede. Na gebruik van de ladder wordt deze aan de wand gehangen middels een set muurbeugels. SPECIFICATIES OPSTEEKLADDERS Materiaal lichtgewicht aluminium Kwaliteit NEN 484 en EN 131 Keurmerk KOMO KlimKeur Lengtes 2-delige uitvoering 2,47 m - 8,35 m Lengtes 3-delige uitvoering 2,47 m - 11,45 m MOGELIJKE COMBINATIES TopAccess dakluiken 900x700 mm 900x900 mm 1400x700 mm 1500x900 mm maatwerk EasyAccess dakluiken 900x700 mm 900x900 mm 1400x700 mm Voor mijn project dient het dakluik als toegang voor onderhoud en reiniging van het dak, zonnepanelen enz. Maar de klanten hebben een verlangen naar kwaliteit en elegant ontworpen producten, ongeacht de omstandigheden, daarom kies ik voor Staka dakluiken. Daniel Ruark Architect, Sausalito (California)

11 De SafeStep dient als extra trede en door het aanhaken van de ladder aan deze trede is de ladder beveiligd tegen wegschuiven. Reeds aanwezige montagegaten in de opstand leveren extra gemak op bij montage van de SafeStep. De ladder wordt aan de SafeStep vergrendeld met een slot, waardoor hij niet weggenomen kan worden als de ladder in gebruik is. Na gebruik wordt de ladder beveiligd opgehangen middels aluminium ophangbeugels met slot

12 Dakluik met vaste (kooi)ladder Wanneer u weinig ruimte hebt op de vloer, maar toch een permanent toegangsmiddel tot het dak wilt creëren, is een dakluik met vaste verticale ladder de beste oplossing. Daarnaast worden de kooiladders vooral ingezet bij hoge ruimtes zoals magazijnhallen, productiehallen en sporthallen, omdat een opsteekladder bij zulke hoogtes als onveilig wordt ervaren. De ladders worden altijd op maat gemaakt en zijn daardoor geschikt voor iedere hoogte en vrijwel ieder type dakluik. SPECIFICATIES KOOILADDER Materiaal hoogwaardig aluminium Kwaliteit EN Bomen ± 69 x 25 mm Sporten ± 30 x 33 mm Ladderbreedte ± 650 mm Bevestiging aan wand m.b.v. muurbeugels Kooi verplicht vanaf 3 meter MOGELIJKE COMBINATIES TopAccess dakluiken 900x700 mm 900x900 mm 1000x1000 mm EasyAccess dakluiken 900x700 mm 900x900 mm Als aannemer werken wij uitsluitend samen met partners met een toegevoegde waarde: solide bedrijven die hoogwaardige producten leveren. Staka is zo n bedrijf! En - ook niet onbelangrijk - zonder concessies te doen aan kwaliteit, biedt Staka dakluiken tegen scherpe prijzen. Ron Drijver Aannemer, Hercuton BV

13 Doordat de ladder inclusief sporten doorloopt in de opstand van het dakluik is een veilige uitstap naar het dak gewaarborgd. De meegeleverde muurbeugels en de vooraf aangeleverde productietekening zorgen voor een eenvoudige installatie. Door het lichtgewicht deksel en de gasdrukveren is er minimale inspanning nodig om het deksel te bedienen en het deksel wordt automatisch vergrendeld in open stand. Leverbaar met verschillende opties zoals een afsluitluik aan de onderzijde, zakdeel of telescopische ladderboom.

14 Dakluik met vaste trap Een dakluik met vaste trap biedt de meest comfortabele daktoetreding die uitermate geschikt is voor regelmatige betreding van het platte dak. Bevinden er zich installaties op het dak die veelvuldig gecontroleerd en aan strenge onderhoudseisen moeten voldoen? Dan is een dakluik met vaste trap de beste oplossing. Om voldoende verticale hoogte te behalen kan een vaste trap toegepast worden bij dakluiken met een lengtemaat van 1500 mm en langer. Deze dakluiken geven u voldoende verticale ruimte waardoor de daktoetreding veilig en comfortabel is. De trap zelf wordt op maat gemaakt en afgestemd op de situatie en de gewenste dakopening. Veiligheid is een belangrijk punt bij veelvuldige daktoetreding via een dakluik. De combinatie van een dakluik met vaste trap voldoet hier natuurlijk aan. De vaste trap is standaard voorzien van twee leuningen zodat er gedurende de daktoetreding altijd voldoende houvast is. Verder is de trap geproduceerd uit hoogwaardig aluminium en voldoet hij aan EN SPECIFICATIES VASTE TRAP Materiaal hoogwaardig aluminium Kwaliteit EN Treden ± 200 mm. diep Trapbreedte ± 650 mm. Buitenmaat ± 800 mm. Hoek ± 50 graden Leuning links en rechts Bevestiging d.m.v. gehengen in de sparing MOGELIJKE COMBINATIES TopAccess dakluiken 1500x900 mm 1800x900 mm 2400x900 mm

15 Met een ruim formaat dakluik zorgt deze combinatie voor een comfortabele daktoetreding voor regelmatige betreding van het dak of dakterras. Optimale veiligheid tijdens het belopen van de trap door de dubbele leuningen aan zowel de rechter- als de linkerzijde. De vaste trap wordt op maat gemaakt, voldoet aan EN en is antislip uitgevoerd middels de geperforeerde treden. Gegarandeerd een gemakkelijke installatie door de vooraf aangeleverde productietekening en de draaibare bovenbevestiging met gehengen.

16 TopLight dakluik met glas Het Staka TopLight dakluik wordt met name toegepast als stijlvolle toetreding tot dakterrassen. Het glazen deksel zorgt voor extra daglichttoetreding tot de woonruimte onder het luik. De prestaties op het gebied van thermische isolatie, geluidsisolatie en zonwering zijn ongeëvenaard. De gebruiksvriendelijkheid en het comfort is gewaarborgd door de elektrische bediening. Het deksel is zowel met afstandsbediening als met een schakelaar te bedienen. Door de ruime doorgang wordt dit dakluik veelal geplaatst boven een vaste verdiepingstrap. De elektrische bediening is standaard voorzien van een draadloze regen- en windsensor die het dakluik automatisch sluit bij te sterke wind en/of regen. SPECIFICATIES TOPLIGHT DAKLUIK Materiaal RVS Bediening Elektrisch U-waarde glas 0,5 W/m²K Geluidsisolatie 43 dba Lakbehandeling binnenzijde RAL 9010 Lakbehandeling buitenzijde RAL 9005 T-waarde glas 3-laags 45% G-waarde glas 3-laags 25% uitgeschakeld ingeschakeld T-waarde glas 4-laags 45% 9% G-waarde glas 4-laags 33% 8% STANDAARD MAATVOERINGEN TopLight dakluiken EasyLight dakluiken * 1000x1000 mm 2000x1000 mm 3000x1000 mm 1800x900 mm 2400x900 mm * EasyLight dakluiken zijn het budget alternatief voor de TopLight dakluiken. EasyLight dakluiken zijn voorzien van een 32 mm dik Lexan Polycarbonaat venster. De specificaties verschillen van de TopLight dakluiken en de EasyLight dakluiken zijn verkrijgbaar met handbediening.

17 Standaard uitgevoerd met een 3-laags ruit met een U-waarde van 0,5 W/m²K. De buitenzijde is zonwerend en gehard, de binnenzijde is 30 minuten brandwerend. Optioneel met een 4-laags ruit met ingebouwd elektrische bedienbare verduisteringsfolie. De elektrische motoren zijn volledig verborgen in de opstand van het dakluik. Met een geluidsisolatie van maar liefst 43 dba voldoet de glasruit te allen tijden aan de wet geluidhinder, onafhankelijk van de locatie van het gebouw.

18 Dakluik met designtrappen Staka s TopLight dakluiken worden veelal gecombineerd met een vaste design trap, als stijlvolle toegang tot het luxueuze dakterras. De design trappen worden volledig op de wensen van de ontwerper en de gebruiker afgestemd en is verkrijgbaar in hout, staal, RVS of een combinatie. Ook een vaste spiltrap behoort tot de mogelijkheden. De spiltrap is de ideale oplossing wanneer er beperkte ruimte beschikbaar is. De trap oogt ruim en verzekert een comfortabele opgang naar het dak, maar heeft slechts 1 m² ruimte nodig op de vloer. Hierdoor is een dakluik met een dagmaat van slechts 1000x1000 mm voldoende om een volwaardige daktoegang te creëren. De spiltrap kan gecombineerd worden met zowel een TopLight dakluik met glas, als een TopAccess dakluik met dicht deksel. SPECIFICATIES SPILTRAP 1M² Materiaal staal Afwerking gepoedercoat (alle mogelijke RAL kleuren) Treden gezette staalplaat treden met rubberen antislipdoppen Maximale hoogte mm SPECIFICATIES VASTE DESIGNTRAP Materiaal hout, staal of RVS Afmetingen 100% maatwerk Ik kies voor Staka vanwege de service, scherpe prijs en stipte levering. Erik van Dommelen Werkvoorbereider, Bouwbedr. Van den Heuvel

19 Dé ruimtebesparende oplossing voor daktoegang, die een vloeroppervlakte en daksparing nodig heeft van slechts 1m2. Een combinatie van functioneel en stijlvol design samengebracht in één spiltrap (verkrijgbaar in alle RAL kleuren). Heeft u meer ruimte? Creëer dan een comfortabele en elegante toegang naar een dakterras met een vaste design trap. De vaste design trap is volledig op maat gemaakt en afgestemd op de situatie.

20 HighLight daklicht Voor extra daglichttoetreding biedt Staka de HighLight daklichten in verschillende afmetingen. Het Staka HighLight daklicht wordt volledig voorgemonteerd geleverd en is inclusief RVS dakopstand. Het glasoppervlak staat onder een hoek van 5 graden zodat het standaard afwaterend is. De glasruit is gemonteerd in een robuust RVS kozijn dat voorzien is van een hoogwaardige poedercoating. SPECIFICATIES HIGHLIGHT DAKLICHT Materiaal RVS U-waarde glas 0,5 W/m²K Geluidsisolatie 43 dba Lakbehandeling binnenzijde RAL 9010 Lakbehandeling buitenzijde RAL 9005 STANDAARD MAATVOERINGEN 1000x1000 mm 2000x1000 mm 3000x1000 mm STAKA ULTRAGLASS De Staka HighLight daklichten en TopLight dakluiken worden standaard uitgevoerd met UltraGlass, een 3-laags ruit die zorgt voor een optimale combinatie van: isolatie (U = 0,5 W/m²K) zonwering (T-waarde = 45%) veiligheid (30 min. brandwerend binnen, gehard buiten) comfort (43 dba geluidsreductie) Staka UltraGlass is standaard voorzien van een coating die de aanhechting van vuil tegengaat. T-waarde 45% G-waarde 25% STAKA COOLGLASS Voor optimaal wooncomfort kunnen de Staka HighLight daklichten en TopLight dakluiken worden uitgevoerd met Staka CoolGlass. Dit is een uniek 4-laags schakelbaar glassysteem. Bij sterke zonstraling wordt de ruit automatisch gedimd en wordt de T-waarde gereduceerd tot 9%. Een optimaal binnenklimaat in de zomer. uitgeschakeld ingeschakeld T-waarde glas 4-laags 45% 9% G-waarde glas 4-laags 33% 8%

21 Standaard uitgevoerd met een 3-laags ruit met een U-waarde van 0,5 W/m²K. De buitenzijde is zonwerend en gehard, de binnenzijde is 30 minuten brandwerend. Optioneel met een 4-laags ruit met ingebouwd elektrische bedienbare verduisteringsfolie. Met een geluidsisolatie van maar liefst 43 dba voldoet de glasruit te allen tijden aan de wet geluidhinder, onafhankelijk van de locatie van het gebouw.

22 Binnen 1 minuut online uw offerte! Kies, klik en klaar! Zo eenvoudig is het om uw netto prijs te berekenen via onze vernieuwde prijsconfigurator. Of u nu een architect, aannemer, dakdekker of medewerker van een bouwmaterialenhandel bent. U krijgt direct uw netto prijs waarmee u aan de slag kunt. Liever telefonisch contact? Bel met ons en wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Bovendien kunnen wij u direct advies op maat kunnen geven. Kijk op de achterzijde van deze folder voor de contactgegevens.

23 Wij hebben een vernieuwde website! Bereken direct online uw nettoprijs via onze gebruiksvriendelijke prijsconfigurator Staka biedt mij comfort met bestekteksten, 2D en 3D weergave van al hun dakluiken. Online te downloaden via de Staka website. Leo de Jonge Architect

24 STAKA BOUWPRODUCTEN B.V. Gouden Rijderstraat RD Oosterhout T +31 (0) F +31 (0) Postbus AG Oosterhout

Slimme dakluiken en daktoegangen

Slimme dakluiken en daktoegangen Slimme dakluiken en daktoegangen Bewezen duurzame topkwaliteit Optimale veiligheid en gebruikersgemak Totaaloplossingen voor iedere situatie Staka Dakluiken, topkwaliteit op vele terreinen. Staka onderscheidt

Nadere informatie

TopAccess dakluiken. Daktoegang van het hoogste niveau

TopAccess dakluiken. Daktoegang van het hoogste niveau TopAccess dakluiken Daktoegang van het hoogste niveau Duurzame daktoegang Daktoegang van het hoogste niveau De nieuwe dakluiken van Staka doen hun naam TopAccess eer aan: Daktoegang van het hoogste niveau.

Nadere informatie

DL 97 - Dakluik 900 x 700

DL 97 - Dakluik 900 x 700 DL 97 - Dakluik 900 x 700 1069 85 ± 1190 ± 424 330 700 843 900 ± 950 1043 Materiaal Roestvast staal (AISI 304 o.g.) Afmeting 900 x 700 mm dagmaat Langste zijde = scharnierzijde Opstand: 330 mm hoog Isolatie

Nadere informatie

DEUREN & GEVELTECHNIEK. Loopdeuren & Draaideurstellen. damm werkt.

DEUREN & GEVELTECHNIEK. Loopdeuren & Draaideurstellen. damm werkt. DEUREN & GEVELTECHNIEK Loopdeuren & Draaideurstellen damm werkt. www.dammdeuren.nl Damm Deuren b.v. Ooit begonnen met het produceren van deuren voor in de akkerbouw, omvat het assortiment tegenwoordig

Nadere informatie

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN 1 2 Methermo XL biedt u het ultieme contact tussen binnen en buiten en brengt maximaal daglicht in ieder project. www.metaglas.nl METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

Nadere informatie

Montagehandleiding dakluiken

Montagehandleiding dakluiken Montagehandleiding dakluiken 08.09.2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 2. Veiligheidsmaatregelen en waarschuwingen 1 3. Type dakluiken en productafmetingen 2 4. Onderdelenoverzicht 3 5. Montagevoorbereiding

Nadere informatie

MILIEUPRESTATIES TOT CONSTRUCTIE TOT

MILIEUPRESTATIES TOT CONSTRUCTIE TOT ISOLATIE WAARDE MILIEUPRESTATIES 1. Isolatiewaarde De overheid stelt steeds hogere eisen aan de energiezuinigheid van gebouwen, als onderdeel van het lange termijn doel: gebouwen moeten naar verwachting

Nadere informatie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie Methermo Ramen en deuren Maximale transparantie slanke aluminium ramen voor houten en ALuminium kozijnen slanke aluminium profielen zeer grote afmetingen maximale lichtinval Opvallend slank Zeer slanke

Nadere informatie

Lichtstraten. Twee of drie ruiten tot 7.60 meter. Lichtstraten

Lichtstraten. Twee of drie ruiten tot 7.60 meter. Lichtstraten Lichtstraten Lichtstraten Twee of drie ruiten tot 7.60 meter Stijlvolle glazen dakelementen Strak design, een lage opbouw en niet of nauwelijks zichtbaar vanaf het maaiveld. Lichtstraten van Vlakkelichtkoepel

Nadere informatie

Vouwladders. flex pag. 99. pag. 97. pag. 98. HOME & garden 101. pag pag. 102

Vouwladders. flex pag. 99. pag. 97. pag. 98. HOME & garden 101. pag pag. 102 Vouwladders VARITREX PROF pag. 97 proffessional VARITREX teleprof pag. 98 proffessional VARITREX teleprof flex pag. 99 proffessional VARITREX DO-IT-All pag. 100 HOME & garden VARITREX Plus pag. 101 HOME

Nadere informatie

METHERMO RAMEN EN DEUREN

METHERMO RAMEN EN DEUREN METHERMO RAMEN EN DEUREN 1 2 Zeer slanke profielen, bijzonder grote afmetingen, optimale isolatie en vele mogelijheden. Dat zijn de kenmerken van Methermo ramen en deuren. www.metaglas.nl METHERMO RAMEN

Nadere informatie

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN 1 2 Methermo XL biedt u het ultieme contact tussen binnen en buiten en brengt maximaal daglicht in ieder project. www.metaglas.nl METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

Nadere informatie

- Zorginstellingen-Appartementen-Woonhuizen-Kantoren-Horeca-Winkels -

- Zorginstellingen-Appartementen-Woonhuizen-Kantoren-Horeca-Winkels - Cabinelift Type PH 2 De Flexitec indomo hoort thuis in het top segment van de cabineliften. Het grote voordeel van deze lift is dat de indomo werkt met een overneembesturing en dus de drukknop NIET ingedrukt

Nadere informatie

Lichtstraten. Twee of drie ruiten tot 7.60 meter. Lichtstraten

Lichtstraten. Twee of drie ruiten tot 7.60 meter. Lichtstraten Lichtstraten Lichtstraten Twee of drie ruiten tot 7.60 meter Stijlvolle glazen dakelementen Strak design, een lage opbouw en niet of nauwelijks zichtbaar vanaf het maaiveld. Lichtstraten van Vlakkelichtkoepel

Nadere informatie

Lichtstraat met Wolfseinden

Lichtstraat met Wolfseinden Lichtstraat met Wolfseinden keylite.nl 2 keylite.nl 3 De optimale platdakoplossing De optimale platdakoplossing De Keylite lichtstraat is de optimale daglichtoplossing voor platte daken en verandert uw

Nadere informatie

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN 1 2 Methermo XL schuifpuien van zijn slank gedetailleerd. Door de minimale profilering is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt. www.metaglas.nl

Nadere informatie

Stijlvolle lichtbrengers

Stijlvolle lichtbrengers Overzichtsbrochure Daklichten en Lichtstraten Stijlvolle lichtbrengers Daklichten en lichtstraten voor woning en project Grote overspanningen in glas Compleet mét dakopbouw Alle maten en glastypes Volledig

Nadere informatie

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN 1 2 Methermo XL schuifpuien van zijn slank gedetailleerd. Door de minimale profilering is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt. www.metaglas.nl

Nadere informatie

DAKLUIKEN INSPECTIELUIKEN

DAKLUIKEN INSPECTIELUIKEN DAKLUIKEN INSPECTIELUIKEN LUIKEN 1 DAKLUIKEN pag. 4-5 pag.8 Standaard dakluiken staal aluminium Explosieluiken aluminium pag.6 pag. 9-10 Speciaal dakluik aluminium met isolerende lichtdoorlatende polycarbonaat

Nadere informatie

4look. Een ijzersterk merk

4look. Een ijzersterk merk 4look Een ijzersterk merk 4look kunststof dakraam 4look staat voor zeer onderhoudsarme dakramen met een moderne, strak witte uitstraling. Het 4look dakraam is gemaakt van kunststof en de luchtkamers worden

Nadere informatie

NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF

NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF Van Boven Platdakraam haalt het daglicht naar binnen Platdakraam, slim met daglicht! In veel woningen en kantoren met een plat dak wordt een gebrek aan natuurlijk licht als

Nadere informatie

METHERMO DEUREN.

METHERMO DEUREN. METHERMO DEUREN 1 2 Methermo deuren zijn eigentijds en stijlvol. Het strakke design met superslanke profielen en veel glas zorgt voor maximale transparantie en lichtinval. De geïsoleerde glazen deuren

Nadere informatie

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL 1 2 Methermo classic is dé oplossing voor renovatieprojecten waar de stalen ramen moeten worden vervangen door isolatieglas, maar waarbij het oorspronkelijke gevelbeeld

Nadere informatie

DRAAIKIEPRAMEN.

DRAAIKIEPRAMEN. DRAAIKIEPRAMEN 1 2 Methermo draaikiepramen kunnen in bijzonder grote afmetingen worden uitgevoerd, maar ook bij kleine afmetingen zorgen de zeer slanke profielen voor optimale lichtinval. De ramen kunnen

Nadere informatie

METHERMO NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN VALRAMEN

METHERMO NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN VALRAMEN METHERMO NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN VALRAMEN 1 2 Methermo naar binnen draaiende ramen kunnen worden toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het buitenaanzicht van de aluminium ramen is slechts

Nadere informatie

METAPLUS ACHTERZETRAMEN ALGEMEEN

METAPLUS ACHTERZETRAMEN ALGEMEEN 1 2 Wonen en werken in een historisch en monumentaal pand is uniek. Het woon- en werkplezier kan echter behoorlijk verstoord worden door tocht en geslechte geluidsisolatie. De MetaPlus achterzetramen van

Nadere informatie

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN

METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN METHERMO XL HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN 1 2 Methermo XL schuifpuien van zijn slank gedetailleerd. Door de minimale profilering is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt. www.metaglas.nl

Nadere informatie

DRAAIKIEPRAMEN.

DRAAIKIEPRAMEN. DRAAIKIEPRAMEN 1 2 Methermo draaikiepramen kunnen in bijzonder grote afmetingen worden uitgevoerd, maar ook bij kleine afmetingen zorgen de zeer slanke profielen voor optimale lichtinval. De ramen kunnen

Nadere informatie

1m2. Space Saving Stairs

1m2. Space Saving Stairs 1m2 Space Saving Stairs 2 EeStairs 1m2 Introductie EeStairs is wereldwijd specialist in het ontwerpen, produceren en installeren van op maat gemaakte trappen. We leveren aan retailers, particulieren en

Nadere informatie

Stijlvolle lichtbrengers

Stijlvolle lichtbrengers Overzichtsbrochure Daklichten en Lichtstraten Stijlvolle lichtbrengers Daklichten en lichtstraten voor woning en project Grote overspanningen in glas Compleet mét dakopbouw Alle maten en glastypes Volledig

Nadere informatie

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL 1 2 De Methermo Classic serie is dé oplossing voor renovatieprojecten waar authentieke stalen ramen moeten worden vervangen door geïsoleerde raamsystemen. De classic serie

Nadere informatie

Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving

Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving Winterswijk (NL) www.wipro.nl info@wipro.nl Askon Systeemwand is een product van Wipro BV te Winterswijk. De verkoop en montage

Nadere informatie

PreSets Hardglas ramen in houten kozijnen

PreSets Hardglas ramen in houten kozijnen PreSets Hardglas ramen in houten kozijnen TOTAL CONTROL De stijlvolle oplossing Introductie Een slanke en strakke vormgeving zijn de sterke visuele kenmerken van BUVA hardglas draai-, uitzet- en valramen.

Nadere informatie

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig Innovatief ontwerp Aërodynamisch, dus brandstofbesparend Geavanceerde technologie Prestigieus design Zeer hoogwaardige materialen Onderscheidend Gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

Vaar blind op onze kwaliteit

Vaar blind op onze kwaliteit Vaar blind op onze kwaliteit Vaar blind op onze kwaliteit Of u nu hobbymatig vaart of voor uw beroep: aan boord wilt u maximaal comfort. OMRU Scheepsramen, producent van aluminium scheepsramen en windschermen,

Nadere informatie

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies WIE ZIJN WIJ? Emkon Emmen bv is opgericht in 1978 als specialist in productie, montage en onderhoud van aluminium, kunststof, houten en stalen kozijnen voor de zakelijke markt. Door de jaren heen is het

Nadere informatie

FIN-Project. De nieuwe generatie aluminium kozijnen

FIN-Project. De nieuwe generatie aluminium kozijnen FIN-Project De nieuwe generatie aluminium kozijnen Kwaliteitskenmerken van FIN-Project aluminium kozijnen en deuren Overtuigende toepassingsmogelijkheden tot in detail Uitstekende isolatie Het nieuwe kozijn-

Nadere informatie

Moon. Elegant Floating Spiral Staircase

Moon. Elegant Floating Spiral Staircase Moon Elegant Floating Spiral Staircase 2 EeStairs Moon Introductie EeStairs is wereldwijd specialist in het ontwerpen, produceren en installeren van op maat gemaakte trappen. We leveren aan retailers,

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

1.1 METHERMO ALGEMEEN

1.1 METHERMO ALGEMEEN 1.1 METHERMO ALGEMEEN 1.1 Methermo algemeen Timorplein, Amsterdam Atelier Zeinstra van der Pol BV, Amsterdam ALGEMEEN Toepassing Methermo ramen en deuren zijn gebaseerd op de zeer slanke Methermo profielen

Nadere informatie

Metaflex Doors Thuis in uw wereld. Productoverzicht. Metaflex Foodcare 4. Metaflex MAK 8. Metaflex Orion Freezer 12. Metaflex Orion Shock Freezer 16

Metaflex Doors Thuis in uw wereld. Productoverzicht. Metaflex Foodcare 4. Metaflex MAK 8. Metaflex Orion Freezer 12. Metaflex Orion Shock Freezer 16 Informatie en inspiratie Metaflex Doors Thuis in uw wereld Productoverzicht Metaflex Foodcare 4 Metaflex MAK 8 Metaflex Orion Freezer 12 Metaflex Orion Shock Freezer 16 Metaflex Polaris Chiller 20 Metaflex

Nadere informatie

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Zonwerend Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Zonwerend Pilkington Insulight TM ScreenLine Optimaal woon- en werkcomfort Het reguleren van zon en licht in een werk- of woonruimte is voor

Nadere informatie

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat!

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG Wilt u uw auto beschermen tegen weers- en andere invloeden? Beschut en in privacy genieten van uw terras? Of droog staan als u thuiskomt? Dan bent u bij Boog aan

Nadere informatie

Skylux iwindow2 TM & iwindow3 TM Flex

Skylux iwindow2 TM & iwindow3 TM Flex KOEPELS TECHNISCH DOSSIER Skylux iwindow2 TM & iwindow3 TM Flex Elektrisch opengaand glazen daglichtelement iwindow met hellende tussenopstand Skylux iwindow Regensensor Ingebouwde kettingmotor Hellende

Nadere informatie

HOUTEN ZOLDERTRAPPEN 2 DELEN

HOUTEN ZOLDERTRAPPEN 2 DELEN HOUTEN ZOLDERTRAPPEN 2 DELEN Houten schuiftrap in twee delen (dubbelstaande trede); trapbomen grenen; treden beuk 80/360 mm - met antislipprofiel - zwaluwstaartverbinding; optreksysteem met regelbare hellingshoek;

Nadere informatie

METHERMO XL VERTICAAL SCHUIVENDE RAMEN

METHERMO XL VERTICAAL SCHUIVENDE RAMEN METHERMO XL VERTICAAL SCHUIVENDE RAMEN 1 2 Methermo verticale schuiframen zijn een unieke oplossing voor gevels van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Met dit innovatieve systeem is het mogelijk

Nadere informatie

METHERMO XL VERTICALE SCHUIFRAMEN

METHERMO XL VERTICALE SCHUIFRAMEN METHERMO XL VERTICALE SCHUIFRAMEN 1 2 GO VERTICAL! Methermo XL verticaal schuivende ramen bieden de ultieme beleving voor ontwerpers én bewoners; de unieke schuifrichting, ultraslanke profilering en grote

Nadere informatie

VELUX modulaire lichtstraten

VELUX modulaire lichtstraten Nieuw! Trek uw plafond open! VELUX modulaire lichtstraten zijn ontwikkeld om uw huis te vitaliseren. Als je vaste oppervlakten vervangt door lichtstraten, ontstaat er pure magie. Het daglicht transformeert

Nadere informatie

hidden perfection SYSTEM ONE

hidden perfection SYSTEM ONE hidden perfection TOEPASSINGEN System One is uitermate geschikt voor 30º draaiende deuren en deuren met aanslag: INHOUDSOPGAVE FRITSJURGENS 05 Verborgen perfectie 0 Voor het zware werk 09 Gemaakt voor

Nadere informatie

Geluidsisolerende draaideuren

Geluidsisolerende draaideuren ... Geluidsisolerende draaideuren Datasheet Experts in Noise Control Solutions Datasheet geluidsisolerende draaideuren Luchtgeluidisolatie Luchtgeluidisolatie getest en gecertificeerd conform NEN-EN-ISO

Nadere informatie

U-waarde Panoramadeur 40: 4000 x 4000 mm 4,35 W/m²K.

U-waarde Panoramadeur 40: 4000 x 4000 mm 4,35 W/m²K. PANORAMADEUR PRODUCTINMATIE De Panoramadeur is een ALU deur, leverbaar in de 40 mm of 60 mm variant. De panelen hebben geen verticale tussenstijlen waardoor een breed glasbeeld gerealiseerd is. Het plexiglas

Nadere informatie

Skylux iwindow2 TM & iwindow3 TM Flex

Skylux iwindow2 TM & iwindow3 TM Flex KOEPELS TECHNISCH DOSSIER Skylux iwindow2 TM & iwindow3 TM Flex Elektrisch opengaand glazen daglichtelement iwindow met hellend kader pvc 08/00 Skylux iwindow Ingebouwde kettingmotor Regensensor Hellend

Nadere informatie

Lamellen.

Lamellen. Lamellen www.lenco.nl Lamellen Lamellen (schoepen) zijn verkrijgbaar in een vaste of kantelbare variant. Dit type beeldbepalende zonwering is permanent aanwezig en kent uitstekende warmtewerendeen isolerende

Nadere informatie

Neem bij zeer grote afmetingen van horizontale schuiframen en -deuren contact op met onze adviseurs i.v.m. de bedienbaarheid van de ramen.

Neem bij zeer grote afmetingen van horizontale schuiframen en -deuren contact op met onze adviseurs i.v.m. de bedienbaarheid van de ramen. Door de minimale profilering van de Methermo XL schuiframen en -deuren en de bijzonder grote glasoppervlakken is de toetreding van daglicht maximaal en het uitzicht onbeperkt. Door vaste en schuivende

Nadere informatie

Neem bij zeer grote afmetingen van horizontale schuiframen en -deuren contact op met onze adviseurs i.v.m. de bedienbaarheid van de ramen.

Neem bij zeer grote afmetingen van horizontale schuiframen en -deuren contact op met onze adviseurs i.v.m. de bedienbaarheid van de ramen. R METHERMO XL RAMEN/ GEVELS - VERTICAAL SCHUIVEND Methermo XL verticaal schuivende ramen zijn uniek. De verticale schuifrichting zorgt voor een bijzonder gevelbeeld en door de ultraslanke profilering van

Nadere informatie

Verandazonwering. www.verano.nl www.verano.be. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano.

Verandazonwering. www.verano.nl www.verano.be. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano. Verandazonwering V610-Oslo verandazonwering V630-Malmö verandazonwering V612-Hamar verandazonwering

Nadere informatie

Ruimte, daglicht & comfort

Ruimte, daglicht & comfort Ruimte, daglicht & comfort Meer ruimte en meer daglicht In korte tijd een grotere en lichtere ruimte maken van uw bovenverdieping. Dat doet u met een Topkapel van Dreumel. Een Topkapel maakt van uw donkere

Nadere informatie

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen 4 SEIZOENEN ZWEMPLEZIER! 1 ZWEMBADOVERKAPPINGEN VAN HIMAN. EEN GOEDE KEUZE. Als trotse bezitter van een eigen buitenzwembad wilt u uiteraard een zo lang

Nadere informatie

HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN

HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN HORIZONTALE SCHUIFRAMEN EN -DEUREN 1 De Methermo schuifpuien zijn minimaal gedetailleerd. Het systeem is geschikt voor schuiframen, -deuren en schuifpuien waarmee een volledig transparante gevel kan worden

Nadere informatie

Draaikiepramen.

Draaikiepramen. Draaikiepramen Draaikiepramen 1 2 Methermo draaikiepramen kunnen in bijzonder grote afmetingen worden uitgevoerd, maar ook bij kleine afmetingen zorgen de zeer slanke profielen voor optimale lichtinval.

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN

De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN Waarom een Belisol dakkapel? Kwaliteit en duurzaamheid Een dakkapel moet niet alleen esthetisch zijn en ruimte creëren; hij moet ook zéér onderhoudsvriendelijk

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

Loftbook Superlofts Blok Y

Loftbook Superlofts Blok Y Loftbook Superlofts Blok Y Keizersgracht 126, 1015 CW Amsterdam +31 (0) 20 575 5508, office@marckoehler.nl marckoehler.nl, superlofts.co Nieuwveenseweg 55, 2421 LB Nieuwkoop +31 (0) 172 520 260, info@vinkbouw.nl

Nadere informatie

Horizontale schuiframen en -deuren

Horizontale schuiframen en -deuren Horizontale schuiframen en -deuren Horizontale schuiframen en -deuren 1 De Methermo schuifpuien zijn minimaal gedetailleerd. Het systeem is geschikt voor schuiframen, -deuren en schuifpuien waarmee een

Nadere informatie

Deuren Datasheet. Experts in Noise Control Solutions

Deuren Datasheet. Experts in Noise Control Solutions Deuren Datasheet Experts in Noise Control Solutions Deuren van Alara-Lukagro Waarom Alara-Lukagro? Wij bieden u zekerheid. Zekerheid dat u de beste binnen- en/of buitendeur(en) kiest voor uw project. Gecertificeerd

Nadere informatie

TOTAL GLAS SILENTAIR geluidswerende schermen voor transformaties GELUIDSABSORBERENDE CASSETTES SILENTAIR GLASPANEEL

TOTAL GLAS SILENTAIR geluidswerende schermen voor transformaties GELUIDSABSORBERENDE CASSETTES SILENTAIR GLASPANEEL SILENTAIR GELUIDSABSORBERENDE CASSETTES SILENTAIR GLASPANEEL PROJECT Transformatie kantoren Einsteinbaan Nieuwegein naar starterswoningen ADVIES LBP Sight ONTWERP A3 architecten OPDRACHTGEVER Jutphaas

Nadere informatie

Draaideuren. voor bedrijfsruimten. maatwerk in elke wandconstructie robuust

Draaideuren. voor bedrijfsruimten. maatwerk in elke wandconstructie robuust Draaideuren voor bedrijfsruimten maatwerk in elke wandconstructie robuust B o u w e n m e t K e n n i s v a n c o n d i t i e s Draaideuren BDD Robuust en onderhoudsvrij Roma-bedrijfsdraaideuren zijn robuust

Nadere informatie

perfecte isolatie & veilig gevoel

perfecte isolatie & veilig gevoel Rolluiken perfecte isolatie & veilig gevoel Een rolluik kan voor u een prettige oplossing zijn voor die bekende problemen: in de zomer wordt het te warm in huis, in de winter is er behoefte aan extra isolatie,

Nadere informatie

BUVA. Multifunctioneel. aluminium renovatieframe. Aluminium renovatieframe

BUVA. Multifunctioneel. aluminium renovatieframe. Aluminium renovatieframe Multifunctioneel aluminium renovatieframe BUVA Aluminium renovatieframe - Geschikt voor houten kozijnen - Van buitensponning naar binnensponning - Wind- en waterdichte constructie voor binnendraaiende

Nadere informatie

Prijslijst Zoldertrappen. Prijslijst geldig vanaf 1 januari Prijzen enkel van toepassing in Nederland, België, G.H. Luxemburg.

Prijslijst Zoldertrappen. Prijslijst geldig vanaf 1 januari Prijzen enkel van toepassing in Nederland, België, G.H. Luxemburg. Prijslijst 2009 Zoldertrappen 2009 Prijslijst geldig vanaf 1 januari 2009. Prijzen enkel van toepassing in Nederland, België, G.H. Luxemburg. Inhoud Kwaliteit van de uitvinder van de zoldertrap. Zoldertrap

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

Het moderne kozijnprofiel waarmee u blijft besparen

Het moderne kozijnprofiel waarmee u blijft besparen Het moderne kozijnprofiel waarmee u blijft besparen Kwaliteit, vertrouwen en zekerheid Met SOFTLINE 82 AD bent u klaar voor de toekomst Gaat u een nieuw huis bouwen? Of wilt u uw woning renoveren? Dan

Nadere informatie

DOLETA Duoframe kozijnen Zo mooi, zo makkelijk. TAKK solutions B.V. +31 (0)

DOLETA Duoframe kozijnen Zo mooi, zo makkelijk. TAKK solutions B.V. +31 (0) DOLETA Duoframe kozijnen Zo mooi, zo makkelijk TAKK solutions B.V. +31 (0)620-713019 info@takksolutions.nl Kies uw kozijnen voortaan met hoofd én hart Minimale onderhoudskosten. Maximale sfeer, warmte

Nadere informatie

MOBIELE WANDEN SONICO. Espero mobiele wandsystemen

MOBIELE WANDEN SONICO. Espero mobiele wandsystemen MOBIELE WANDEN MOBIELE WANDEN SONICO De Sonico bestaat uit een aantal afzonderlijke panelen die opgehangen zijn aan een plafondrail en zo verschoven kunnen worden. Om een wand te vormen kunnen de panelen

Nadere informatie

1.7 METHERMO SWINGRAMEN

1.7 METHERMO SWINGRAMEN 1.7 METHERMO SWINGRAMEN 1.7 Methermo swingramen Zorgcentrum Carnisselande, Barendrecht EGM Architecten, Rotterdam METHERMO SWINGRAMEN Toepassing Methermo swingramen zijn 180 naar buiten toe open te draaien.

Nadere informatie

METHERMO NAAR BUITEN DRAAIENDE RAMEN EN KLEPRAMEN

METHERMO NAAR BUITEN DRAAIENDE RAMEN EN KLEPRAMEN METHERMO NAAR BUITEN DRAAIENDE RAMEN EN KLEPRAMEN 1 2 Methermo naar buiten draaiende ramen en klepramen zijn slank, maar sterk geprofileerd. Hierdoor zijn grote raampartijen mogelijk. Maar ook bij kleine

Nadere informatie

... Deuren. Experts in Noise Control Solutions

... Deuren. Experts in Noise Control Solutions Deuren Experts in Noise Control Solutions Alara-Lukagro Deuren Alara-Lukagro deuren zijn met oog voor detail ontwikkeld op basis van een groot aantal ontwerpeisen. De deuren zijn zeer geschikt om toe te

Nadere informatie

542 Sectionale overheaddeuren

542 Sectionale overheaddeuren INDUSTRIËLE DEUREN Crawford 542 Sectionale overheaddeuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Crawford 542 Sectionale overheaddeuren 210 www.crawfordsolutions.com www.crawfordsolutions.nl

Nadere informatie

DOLETA Duoframe kozijnen Zo mooi, zo makkelijk. TAKK solutions B.V.

DOLETA Duoframe kozijnen Zo mooi, zo makkelijk. TAKK solutions B.V. DOLETA Duoframe kozijnen Zo mooi, zo makkelijk TAKK solutions B.V. Kies uw kozijnen voortaan met hoofd én hart Minimale onderhoudskosten. Maximale sfeer, warmte en esthetische waarde. Dat is wat de Doleta

Nadere informatie

Montagesysteem. E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s 650.0XX

Montagesysteem. E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s 650.0XX Montagesysteem E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s Productbeschrijving Het montagepracticum elektrische installaties bestaat uit montageframes,, waarin montageborden kunnen worden geplaatst.

Nadere informatie

SONICO MOBIELE WANDEN

SONICO MOBIELE WANDEN SONICO MOBIELE WANDEN Onbegrensde flexibiliteit Mobiele wanden zijn niets nieuws; ze bestaan al bijna net zo lang als Espero. Met mobiele wanden kunnen ruimtes tijdelijk opgesplitst, vergroot of verkleind

Nadere informatie

MOBIELE WANDEN Sonico Visio Flexio Visio 100 Uno & Duplo Skyfold

MOBIELE WANDEN Sonico Visio Flexio Visio 100 Uno & Duplo Skyfold MOBIELE WANDEN MOBIELE WANDEN Mobiele wanden geven meerwaarde aan de beschikbare vierkante meters in interieurs. Met een uitgebreid programma mobiele wandsystemen heeft Espero altijd een passende oplossing

Nadere informatie

METHERMO XL NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN GEVELS

METHERMO XL NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN GEVELS METHERMO XL NAAR BINNEN DRAAIENDE RAMEN EN GEVELS 1 2 Methermo XL naar binnen draaiende ramen, deuren en vaste ramen kunnen modulair worden gecombineerd, zodat vrijwel iedere gewenste gevelindeling kan

Nadere informatie

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin.

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin. Impact Ruim en robuust Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. www.sealskin.nl/getwet 1 Kwaliteit voorop Een douchecabine die opvalt vanwege zijn

Nadere informatie

Uw veiligheid, onze branddeur.

Uw veiligheid, onze branddeur. BRANDDEUREN Uw veiligheid, onze branddeur. Bij ALBIN ontwikkelen, produceren, leveren en monteren we sinds 1994 bedrijfsdeuren voor aannemers, architecten en eindgebruikers. Onze ervaring leert dat de

Nadere informatie

ALSTA volbeglaasde overheaddeuren, type 242

ALSTA volbeglaasde overheaddeuren, type 242 OVERHEADDEUREN Aan de solide ALSTA bedrijfsafsluitingen ligt ruim 40 jaar ervaring ten grondslag. Dit komt direct tot uiting in de lange levensduur, de concurrerende prijsstelling en de aantrekkelijk lage

Nadere informatie

Toegang door dak, vloer, wand en plafond

Toegang door dak, vloer, wand en plafond Toegang door dak, vloer, wand en plafond Trap Wand Vloer Dak Safe Access, Proven Design Introductie Toegang door dak, vloer, wand en plafond Gorter, sinds 1928 Gorter werd in 1928 opgericht als fabriek

Nadere informatie

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek Bij de bouw van een koel- of vriescel en verwerkingsruimten is de montage van de isolerende deur de kroon op het werk.

Nadere informatie

Herfstpromoties. geldig vanaf 15 /09 t.e.m. 15/11/2011. Consulteer uw Altrex specialist :

Herfstpromoties. geldig vanaf 15 /09 t.e.m. 15/11/2011. Consulteer uw Altrex specialist : Herfstpromoties geldig vanaf 15 /09 t.e.m. 15/11/2011 Consulteer uw Altrex specialist : vanaf 2900,- Rolsteigers type 4000/5000 Altrex professionele rolsteigers bieden u de ideale oplossing voor veilig

Nadere informatie

rolluiken & rolhekken

rolluiken & rolhekken DEUREN & GEVELTECHNIEK rolluiken & rolhekken damm werkt. www.dammdeuren.nl Damm Deuren b.v. Ooit begonnen met het produceren van deuren voor in de akkerbouw, omvat het assortiment tegenwoordig vele soorten

Nadere informatie

Polyester Sanitaire units

Polyester Sanitaire units Hydrae Sanitaire units Polyester Sanitaire units Polaris Mira SANITAIRE UNITS Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de badkamer. Door gebruikers, maar ook door instellingen en bedrijven die accommodaties

Nadere informatie

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar Domicare huisliften Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar ervaring, circa 900 liften per jaar verlaten de fabriek. Onze plateauliften en huisliften

Nadere informatie

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN"

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN BUITENLEVEN DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN" Schuifpuien Terrasdeuren Vouwdeuren WWW.WIJNSMAKOZIJNEN.NL 1. VARIANTEN GENIET VAN DE BUITENLUCHT IN ALLE SEIZOENEN Wijnsma schuifpuien... ongelooflijk mooi Het verlengstuk

Nadere informatie

MULTIWINDOW.

MULTIWINDOW. MULTIWINDOW ZONWERING VENTILATIE 1 PRODUCT VAN 1 CONT(R)ACTPARTIJ VAN BINNENUIT, OOK ACHTERAF MONTEERBAAR SNELLERE MONTAGE EN EERDER IN DE BOUWSTROOM GEEN EXTRA STEIGER- EN HOOGWERKERKOSTEN CONSTRUCTIEF

Nadere informatie

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften.

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften. www.nlliften.nl Platformliften NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293 www.nlliften.nl info@nlliften.nl NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING 3 NL 100 Riem aangedreven

Nadere informatie