Prestatie bij Elke Toepassing

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Prestatie bij Elke Toepassing"

Transcriptie

1 Bona Machine ELITE PARK Prestatie bij Elke Toepassing Volledig assortiment van hoogwaardige schuurmachines

2 Professioneel schuurwerk Semi-professioneel Stofvrij schuren Schuren onder traptreden Schuren in smalle zones Kantenschuren Grote publieke zones Sportzalen Machines voor elke schuurtaak Elke houten vloer is uniek en heeft zijn specifieke zorgen nodig. Al sinds 90 jaar werkt Bona nauw samen met vakmannen en dat is ook de reden waarom Bona weet wat de behoeften zijn om mooie houten vloeren te verwezenlijken. Onze ervaring, expertise en innovatie laten ons toe een volledig, uitgebreid machineassortiment te introduceren om aan elke schuurtaak te voldoen. Een unieke fusie van een diepe passie voor houten vloeren en een grondige technische knowhow - De Bona Elite Fleet.

3 Wanneer technologie en passie samenkomen Bona s ongeëvenaarde passie voor houten vloeren heeft al vaak geleid tot het introduceren van revolutionaire innovaties, met een grote impact als het gaat over de behandeling van houten vloeren. Thans hebben we deze passie extra bekrachtigd met de state-of-the-art technologie van machinefabrikant Kunzle and Tasin (K&T). Onze samenwerking resulteert in een compleet en volledig compatibel assortiment van hoogwaardige schuurmachines. Of het nu gaat over kaalschuren, kantenschuren, allerhande schuurwerk in woningen, zware schuurwerken in grote publieke zones, of stofvrij schuren, het Bona Elite Machinepark biedt de vakman alle mogelijkheden voor het uitvoeren van elke schuuruitdaging, en dit op een comfortabele en efficiënte wijze.

4 Grote openbare ruimten Belt Krachtige schuurprestaties Grote vloeroppervlakken, zoals van sportzalen, expositiehallen of musea, vereisen de krachtigste schuurmachines voor een optimale efficiëntie. De Bona Belt, makkelijk manoeuvreerbaar. Krachtig en efficiënt, met twee optionele walsbreedtes, 200 en 250 mm, maakt van de Bona Belt een veelzijdige machine voor allerlei schuurwerk. Bona 8700 Keramische Band Bona 8700 Keramisch Schuurmateriaal is speciaal ontwikkeld voor het grof schuren van zeer harde parketlakken, zoals ureumformaldehyde, en is ideaal voor gebruik in combinatie met de Bona Belt. Het extreme prestatievermogen ligt aan het agressieve korreltype, keramische aluminiumoxyde, wat bijdraagt tot een optimale schuureigenschap.

5 Bona Dust Care System DCS Geavanceerde binnenhuisluchtkwaliteit met DCS Bepaalde ruimtes binnenshuis vereisen een hoge graad van luchtzuiverheid en luchtkwaliteit, in het bijzonder in privéwoningen, crèches, ziekenhuizen, musea en kunstgalerijen. Met het Bona Dust Care System (DCS) wordt al het stof in het syteem opgenomen en het innoverende 2-staps cycloon systeem en de afzonderlijke filter zorgen ervoor dat de lucht optimaal zuiver blijft.

6 Onder trappen CombiEdge Effectief schuren van moeilijk bereikbare zones Onder traptreden, radiatoren, of zelfs bedden en kasten. Deze moeilijk bereikbare zones zijn niet makkelijk te schuren zonder goed uitgerust gereedschap. De Bona CombiEdge kan voorzien worden van 2 diverse armen die eenvoudig verwisselbaar zijn en die zorgen voor een uitstekende bereikbaarheid en hoge handelbaarheid.

7 Vakman Belt Lite Superieure beweeglijkheid, krachtig schuurwerk Voor het schuren in huiselijke ruimtes, zoals in privéwoningen en kleine kantoorruimtes, is een makkelijk wendbare machine, die bovendien op een efficiënte manier gladde schuurresultaten levert, onmisbaar. Met de Bona Belt Lite heeft men het perfecte evenwicht tussen kracht en flexibiliteit, ideaal voor schuurjobs op kleinere vloeroppervlakken. Deze machine kan eenvoudig gemonteerd en gedemonteerd worden, wat het transport en de beweegbaarheid ervan vergemakkelijkt. Bona 8300 Antistatische Zirkonium Schuurband Het schuurvlak bestaat uit een optimale mix van silicium carbide/zirkonium. In combinatie met de Bona Belt Lite, wordt het schuren gemakkelijk en efficiënt. Verbeterd antistatisch effect en egale resultaten reduceren stofaccumulatie tot een minimum, waardoor men meer m² kan afwerken. Het materiaal is zelfslijpend, wat bovendien bijdraagt tot een langere duurzaamheid.

8 Semi-professioneel Scorpion Gemakkelijk en veilig schuren Voor de doe-het-zelver en voor de vakman die kleinere en minder zware schuurwerken uitvoert, is het belangrijk dat het werk op een eenvoudige doch veilige manier kan gebeuren. De Bona Scorpion is compact, gemakkelijk in het gebruik en beantwoordt aan de hoogste veiligheidsnormen; een ideaal gereedschap voor deze werksituaties. Bona 8500 Aluminiumoxide Band Als de nadruk niet zozeer op de levensduur van het schuurmateriaal ligt, dan is Bona 8500 de klassieke keuze in combinatie met de Bona Scorpion. Het aluminiumoxide levert effectieve schuurresultaten op, op grote diversiteit aan houten vloertypes. Samen met de katoenen rug, verricht de 8500-serie het werk in omstandigheden waar geen extra schuurprestatie vereist is.

9 Smalle gangen FlexiSand 1.5 Unieke flexibiliteit en efficiëntie In krappe ruimten waar onvoldoende plaats is voor het werken met een grote machine, is een makkelijk manoeuvreerbare machine met een grote efficiëntie een vereiste. Het multifunctionele Bona FlexiSand Pro System combineert schuren, slijpen, reinigen, oliën en polijsten in éénzelfde machine, en garandeert een maximale efficiëntie in beperkte ruimten. Bona Power Drive en schuurmateriaal Specifiek ontwikkeld binnen het Bona FlexiSand Pro System, zorgt de Bona Power Drive voor schuurwerk tot op kaal hout. Te combineren met Bona 8700 Keramisch schuurmateriaal en vervolgens met Bona 8300 Antistatisch schuurmateriaal voor de beste schuurresultaten.

10 Een totaalaanbod in elke categorie Het succes van goede schuurresultaten hangt af van de perfecte combinatie van machines en het daarbij gebruikte schuurmateriaal. Het Bona Elite Fleet is een uitgebreid, volledig compatibel assortiment, hoofdzakelijk ontworpen voor de professionele vakman maar ook voor de semi-professional. Bent u een professioneel vakman op zoek naar de hoogste vierkante meter capaciteit, een vakman die flexibele oplossingen wenst, of een toegewijde semi-professional op zoek naar een veilig, betrouwbaar resultaat, dan is de Bona Elite Fleet de ideale oplossing binnen elke productcategorie.

11 Bandschuurmachines Profesionele Parketschuurmachines Schuurmachines voor de Semi-Professional Bona bandschuurmachines zijn speciaal ontworpen voor het professioneel schuren van grotere vloeroppervlakken, of voor harde houtsoorten waarvoor een hoger vermogen nodig is. Uitgerust met een brede schuurwals, ergonomisch ontwerp en krachtige motoren, de Bona bandschuurmachines vergemakkelijken en versnellen elke moeilijke situatie. Stofvrij Schuren Bona s Dust Care System (DCS) is een innovatieve, zeer effectieve stofzuiger met luchtfiltersysteem, dat kan worden gebruikt met alle Bona schuurmachines. Het voorkomt dat er stof tijdens het schuren ontsnapt en zorgt voor een optimale kwaliteit van de binnenlucht. FlexiSand Pro Het FlexiSand Pro System is een zeer veelzijdig, multifunctioneel schuursysteem met een zeer betrouwbare motor en dynamisch roterend schijfsysteem. Ontworpen voor zowel professionals als semi-professionals om verschillende schuurklussen te kunnen uitvoeren voor kleinere vloeroppervlakken, alles met één efficiënte, eenvoudig te bedienen machine. Kantenschuurmachines Bona s kantenschuurmachines zijn lichtgewichten, makkelijk wendbaar en speciaal ontworpen voor gebruik in kleine ruimtes met efficiënte prestaties in kantenschuren. Uitgerust met kleine, maar krachtige schuurschijven en koplampen voor beter zicht in donkere ruimtes voor maximaal gemak en effectiviteit. Extra schuurmachines Bona s extra schuurmachines zijn ontwikkeld voor eenvoudige en veilige bediening op kleinere vloeroppervlakken zonder compromis op de eindresultaten. Het compacte ontwerp van deze machines stelt de semi-professionele vakman in staat om de machines makkelijk te transporteren en te bedienen.

12 Bandschuurmachines Bona Belt Bona Belt Lite De compacte Bona Belt is makkelijk manoeuvreerbaar. Met de speciaal ontworpen transportkar is de machine gemakkelijk te verplaatsen of te transporteren. Krachtig en efficiënt, met twee optionele walsbreedtes, 200 en 250 mm, maakt van de Bona Belt een veelzijdige machine voor allerlei schuurwerk. Snelle en eenvoudige demontage en montage. Door het efficiënte stofafzuigsysteem wordt stofontwikkeling tot een minimum beperkt. Een snelstart functie, betrouwbaar in alle omstandigheden. Toepassing: voor het schuren van allerlei types houten vloeren en parketvloeren. De Bona Belt Lite is een compacte bandschuurmachine voor prachtige resultaten. Ontworpen met het oog op de perfecte balans tussen efficiëntie, kracht en flexibiliteit. De machine kan gemakkelijk gedemonteerd worden, in drie delen, en in enkele eenvoudige stappen terug gemonteerd worden. Toepassing: voor het schuren van allerlei types houten vloeren en parketvloeren. Krachtig in alle situaties Aanpasbaar aan vele behoeften Superieure beweeglijkheid, grote schuurkracht Optimaal evenwicht tussen gewicht en walsdruk

13 Stofvrij Schuren Bona DCS 70 De Bona DCS 70 is een krachtig hulpmiddel voor het compleet stofvrij schuren. Dankzij de tweestaps cycloonscheiding en het unieke filterontwerp wordt het stof veilig in de machine opgevangen. Deze stofzuiger kan eenvoudig op uw schuurmachine worden aangesloten, waardoor uw werkomgeving schoner zal zijn en u sneller kunt werken. Toepassing: voor stofvrij schuren van alle types houten vloeren en parketvloeren. Stofvrij schuren voor een betere luchtkwaliteit binnenshuis 2-staps cycloonscheiding en een uniek filter

14 FlexiSand Pro System Bona FlexiSand 1.5 Bona FlexiSand 1.5 is een krachtige en flexibele machine die kan worden uitgerust met verschillende aandrijfschijven voor een breed scala vloerbewerkings-werkzaamheden. Met zijn krachtige 1,5 kw motor en de robuuste constructie werkt de machine soepel en gemakkelijk, zelfs met zware klussen. Bona FlexiSand 1.5 is compatibel met de Bona Power Drive, een unieke aandrijfschijf dat in alle richtingen kan schuren tot op kaal hout. Toepassing: voor het schuren van alle types houten vloeren en parketvloeren. Veelzijdige machine voor alle schuurtaken Efficiënt en eenvoudig bedienbaar

15 Bona Power Drive De innovatieve Bona Power Drive creëert een nieuwe dimensie voor het schuren tot op kaal hout. Vier roterende schijven schuren dicht bij muren, waardoor er minder met de kantenschuurmachine hoeft te worden gewerkt. Zowel de getande schijf als de roterende schijven zorgen voor meer vermogen voor uitstekende prestaties in tot op kaal hout schuren in combinatie met Bona 8700 keramisch schuurmateriaal. Bona Pad Drive De Bona Pad Drive wordt standaard geleverd met de Bona FlexiSand machines. Bona Pad Drive is een multifunctionele schijf die gebruikt kan worden met een pad voor het oliën of inkleuren van houten vloeren. De Bona Pad Drive, uitgerust met een pad en een schuurgaas, maakt het tussenschuren gemakkelijk. Geoliede oppervlakken kunnen geboend worden om de glans van de vloer te verhogen. Bona Quattro Disc Bona Quattro Disc is perfect voor het wegwerken van de laatste schuursporen van uw kantenschuurmachines. De vier schuurschijven (150 mm) verhogen de schuurdruk en staan garant voor een effectieve schuurbeurt met een zacht egaal oppervlak als resultaat. s Werelds eerste in roterend schuren tot op kaal hout Draaiende schijven voor extra vermogen Boenen en reinigen Tussenschuren met gaasschijven Tussenschuren en fijnschuren Bona PCD Disc Bona PCD Disc bevat PCD segmenten in combinatie met diamantsegmenten voor het agressievere freeswerk. De Bona PCD Disc is in het bijzonder effectief voor het verwijderen van hardnekkige residu s, zoals lijm, tapijtschuim en epoxy. Kan uitgebreid worden met 5 extra segmenten. Bona Diamond Disc Bona Diamond Disc met diamantsegmenten, gemonteerd op de schijf. Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van de sluierlaag van egalisaties en/of cementdekvloeren. Kan ook gebruikt worden voor reiniging/nivellering na het gebruik van de Bona PCD Disc en kan uitgebreid worden met 5 extra segmenten. Verwijderen van residu s - lijm, tapijtschuim, epoxy Egalisatie van cementdekvoeren Schuren van egalisaties

16 Kantenschuurders Bona Edge XL Bona Edge Bona CombiEdge Bona Edge XL met langere arm (220 mm) is een extreem krachtige kantenschuurmachine. Het kan worden voorzien van schuurschijven met asgat of Velcro schijven en neemt het stof beter op dan andere kantenschuurmachines in de markt. De machine is uitgerust met lampen voor beter zicht en is eenvoudig in gebruik. De meer compacte Bona Edge is een zeer krachtige en makkelijk wendbare kantenschuurmachine. Ze kan worden voorzien van schuurschijven met asgat of Velcro schijven en neemt het stof beter op dan andere kantenschuurmachines in de markt. De machine is uitgerust met koplampen voor beter zicht en de kortere schuurarm verbetert de wendbaarheid, waardoor de machine beter beheersbaar is. De Bona CombiEdge is een lichtgewicht en een flexibele kantenschuurmachine. Verwisselen van de armen - een 120 mm korte schuurarm of een 330 mm lange schuurarm - gebeurt slechts in een paar eenvoudige stappen. Met de 330 mm schuurarm heeft men een uitstekend bereik onder diepe open traptreden en radiatoren. Deze lichtgewicht en zeer efficiënte kantenschuurmachine is ook uitgerust met een LED koplamp voor een beter zicht op de te bewerken zones. Toepassing: voor het kantenschuren van alle types houten vloeren en parketvloeren. Toepassing: voor het kantenschuren van alle types houten vloeren en parketvloeren. Toepassing: voor het kantenschuren van alle types houten vloeren en parketvloeren. Extreem krachtig kantenschuren Efficiënte stofafzuiging Extreem krachtig kantenschuren Hoge wendbaarheid en goede uitbalancering Eenvoudig en effectief schuren Eenvoudig armen verwisselen voor schuren onder trappen

17 Bona DualEdge De Bona DualEdge is een uiterst gemakkelijk te besturen kantenschuurmachine, door de twee contraroterende 100 mm schuurschijven. De dubbele schijven bieden extra stabiliteit en hogere snelheid, en zorgen voor een opwaartse stofevacuatie naar de stofzak of het stofafzuigsysteem. De Bona DualEdge kan verplaatst worden zowel in lineaire als in circulaire bewegingen. Met LED-koplamp voor betere verlichting. Het revolutionaire concept ervan verhoogt aanzienlijk de werksnelheid. Toepassing: voor het kantenschuren van alle types houten vloeren en parketvloeren. Eenvoudige bediening - krachtig schuren Tegengesteld roterende schijven, voor gladder resultaat

18 Semi-professioneel Bona Scorpion Bona Scorpion DCS Bona DualEdge De Bona Scorpion werd aan het bestaande assortiment van Bona bandschuurmachines toegevoegd. Ze is ontworpen als lichtgewicht professioneel gereedschap, dat door elke gebruiker gemakkelijk en veilig kan bediend worden. Unieke elektrische stroomvoorziening voorzien van een dodemansknop die een veilige bediening garandeert. Bona Scorpion is de perfecte combinatie van functionaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak. Levert dezelfde prestaties met een even makkelijke bediening als de Bona Scorpion, maar deze DCS versie is voorzien van een opbouw Dust Care System dat via een onafhankelijke schakelaar functioneert, en het kan ook worden aangesloten op andere machines. Bona Scorpion DCS is de perfecte combinatie van functionaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid, gebruiksgemak en stofvrij schuren. De Bona DualEdge is een bestuurbare kantenschuurder die zowel lineaire als circulaire bewegingen toelaat. Zij is uitgerust met dubbele, contra-roterende 100 mm schijven, die stabiliteit en hoge snelheid genereren, waarbij het stof opwaarts gestuwd wordt naar de afzuiging. Bona DualEdge is voorzien van een LED-lamp voor betere belichting. Het revolutionaire concept verhoogt aanzienlijk de werksnelheid. Toepassing: voor het schuren van alle types houten vloeren en parketvloeren door gebruikers van uiteenlopende aard: professionals, semi-professionals of doe-het-zelvers. Toepassing: voor het schuren van alle types houten vloeren en parketvloeren door gebruikers van uiteenlopende aard: professionals, semi-professionals of doe-het-zelvers Toepassing: voor het kantenschuren van alle types houten vloeren en parketvloeren. Eenvoudig en efficiënt schuren Compact en lichtgewicht Eenvoudig en veilig stofvrij schuren Ingebouwde stofzuiger Eenvoudig te bedienen krachtig schuren Contra-roterende schijven voor gladdere resultaten

19 Bona Schuurmateriaal Een volledig assortiment waarmee u ver gaat

20 Sinds de oprichting in 1919 is Bona een wereldwijd toonaangevend, innovatief bedrijf met een uniek systeem voor de behandeling van houten vloeren. Via dochterondernemingen en distributeurs is Bona vertegenwoordigd in meer dan 70 verschillende landen, waardoor wij dicht bij onze klanten staan. Door onze lange verbintenis en onze passie voor houten vloeren kunnen wij langdurige en duurzame resultaten bieden voor de professionals en de vloereigenaren. België Bona NV Leuvensesteenweg 510 B Zaventem Tel.: +32 (0) Fax: +32 (0) Nederland Bona Benelux BV Hulswitweg BG Haarlem Tel.: +31 (0) Fax: +31 (0) bona.nl@bona.com

Een Doorbraak in de manier van Schuren

Een Doorbraak in de manier van Schuren Bona FLEXISAND 1.5 Bona POWER DRIVE Een Doorbraak in de manier van Schuren met de Bona FlexiSand 1.5 en de Bona Power Drive Bona FlexiSand 1.5 Bona Power Drive Schuurmateriaal: Bona 8700, 8300, Bona Diamond

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System de introductie van Bona FlexiSand 1.9 Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro

Nadere informatie

Een Doorbraak in de manier van Schuren

Een Doorbraak in de manier van Schuren NIEUW Bona FLEXISAND 1.5/1.9 Bona POWER DRIVE Een Doorbraak in de manier van Schuren met de Bona FlexiSand 1.5 / 1.9 en de Bona Power Drive Bona FlexiSand 1.5 / 1.9 Bona Power Drive Schuurmateriaal: Bona

Nadere informatie

Een Doorbraak in de manier van Schuren

Een Doorbraak in de manier van Schuren NIEUW Bona FLEXISAND 1.5/1.9 Bona POWER DRIVE Een Doorbraak in de manier van Schuren met de Bona FlexiSand 1.5 / 1.9 en de Bona Power Drive Bona FlexiSand 1.5 / 1.9 Bona Power Drive Schuurmateriaal: Bona

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System Krachtig en Veelzijdig Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro System is ons

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System veelzijdig systeem Boenen - reinigen - schuren - kaalschuren - beton schuren - borstelen Eén Veelzijdig

Nadere informatie

Ongeëvenaarde Prestaties

Ongeëvenaarde Prestaties Bona AB, Sweden All rights reserved Sinds de oprichting in 1919 is Bona een wereldwijd toonaangevend, innovatief bedrijf met een uniek systeem voor de behandeling van houten vloeren. Via dochterondernemingen

Nadere informatie

Ongeëvenaarde Prestaties. Bona Schuurmateriaal Snelheid en Duurzaamheid voor houten vloeren

Ongeëvenaarde Prestaties. Bona Schuurmateriaal Snelheid en Duurzaamheid voor houten vloeren Ongeëvenaarde Prestaties Bona Schuurmateriaal Snelheid en Duurzaamheid voor houten vloeren Ongeëvenaarde Schuurprestaties Met meer dan 90 jaar ervaring in het beste in houten vloeren naar boven brengen,

Nadere informatie

Bona Vloer Renovatie Programma

Bona Vloer Renovatie Programma Zilver Brons Goud Bona Vloer Renovatie Programma De juiste antwoorden voor alle houten vloer condities Mijn gelakte vloer begint er dof uit te zien. Mijn houten vloer afwerking is volledig versleten. Mijn

Nadere informatie

Bona Decking System. De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen

Bona Decking System. De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen krachtig systeem langdurige bescherming Bona Decking System De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen Moeiteloos en effectief Laat geen aanzetten achter Langdurige bescherming Snel

Nadere informatie

Diamond Prestatie. Bona Diamond Abrasives fijnschuren voor de meest perfecte ondergrond

Diamond Prestatie. Bona Diamond Abrasives fijnschuren voor de meest perfecte ondergrond Diamond Prestatie Bona Diamond Abrasives fijnschuren voor de meest perfecte ondergrond Wanneer Perfectie echt van belang is Als u op zoek bent naar de beste resultaten in fijnschuren, dan geven Bona Diamond

Nadere informatie

Nieuwe innovatieve Parketlak

Nieuwe innovatieve Parketlak Passie voor Houten Vloeren Sinds de oprichting in 1919 is Bona een wereldwijd toonaangevend, innovatief bedrijf met een uniek systeem voor de behandeling van houten vloeren. Via dochterondernemingen en

Nadere informatie

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Binnen en Buiten

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Binnen en Buiten Onderhoud Houten Vloeren Opfrissen Binnen en Buiten Een renderend systeem met uitstekende resultaten Met het Deep Clean System van Bona worden doffe vloeren onmiddellijk gerevitaliseerd, de houten vloeren

Nadere informatie

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System Onderhoud Houten Vloeren Bona Deep Clean System Nieuwe service met uitstekende resultaten Bona introduceert haar allernieuwste innovatie, waarmee doffe vloeren onmiddellijk worden gerevitaliseerd. Met

Nadere informatie

Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwigheden bij Bona sinds de aanvang van dit jaar tot op heden:

Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwigheden bij Bona sinds de aanvang van dit jaar tot op heden: Hulswitweg 6, 2031 BG Haarlem Tel. 023-5421864 / bona.nl@bona.com www.bona.com Overzicht 01/01-> 31/07/2017 Geachte klant, Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwigheden bij Bona sinds de aanvang

Nadere informatie

NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE

NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE NIEUWE RUPES MINIVLAKSCHUURMACHINES PURE EFFICIËNTIE RUPES biedt nu een complete en revolutionaire oplossing voor het perfect schuren van hout, composietmaterialen, pleister en alle andere geverfde oppervlakken

Nadere informatie

Bona Sportive System Goedgekeurd door FIBA Vertrouwd door Wereldkampioenen

Bona Sportive System Goedgekeurd door FIBA Vertrouwd door Wereldkampioenen Passie voor Houten Vloeren België Bona NV Leuvensesteenweg 510 Bus 5 1930 Zaventem Tel.: +32 (0)2 721 27 59 Fax: +32 (0)2 721 17 11 E-mail: infobelgium@bona.com www.bona.com Sinds de oprichting in 1919

Nadere informatie

2 K. 1C Eenvoud 2C Prestatie. Bona Mega Superieure bescherming tegen strepen en vloeistoffen

2 K. 1C Eenvoud 2C Prestatie. Bona Mega Superieure bescherming tegen strepen en vloeistoffen 1K Simplicity 2 K Perform ance 1C Eenvoud 2C Prestatie Bona Mega Superieure bescherming tegen strepen en vloeistoffen Dé oplossing voor dagelijkse uitdagingen Superieure bescherming Bona Mega, s werelds

Nadere informatie

Bona Oliën voor Unieke Expressies. Het geheel nieuwe Bona Oil System

Bona Oliën voor Unieke Expressies. Het geheel nieuwe Bona Oil System Bona Oliën voor Unieke Expressies Het geheel nieuwe Bona Oil System The Unique Effects of Oiled Bona Wooden Olie - een Floors 1-laagsysteem Bona brengt de passie een stap hoger Een mooie, geoliede vloer

Nadere informatie

Bona Oliën voor Unieke Expressies. Het geheel nieuwe Bona Oil System

Bona Oliën voor Unieke Expressies. Het geheel nieuwe Bona Oil System Bona Oliën voor Unieke Expressies Het geheel nieuwe Bona Oil System The Unique Effects of Oiled Wooden Floors Bona brengt de passie een stap hoger Een mooie, geoliede vloer heeft iets onweerstaanbaars.

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

imop Lite Mobiele reiniging

imop Lite Mobiele reiniging imop Lite Mobiele reiniging Welkom bij de revolutie imop Lite De imop Lite is lichter dan de i-mop XL en is daarmee de kleinste en lichtste machine in de hele i-mop-reeks. Met deze uitbreiding op de huidige

Nadere informatie

Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, 150 mm

Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, 150 mm Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, mm ORE -5 Set 379.6 Sterke excentrische schuurmachine met toerentalregeling in set, mm + Op het materiaal afgestemde schuursnelheid dankzij

Nadere informatie

Schuurmaterialen. www.wiltec.nl. Schuurmaterialen

Schuurmaterialen. www.wiltec.nl. Schuurmaterialen 85 Optimale eindafwerking in een zo kort mogelijke tijd tegen de laagste kosten. Een ideaalbeeld voor elke professionele spuiter. Schuurwerk heeft zowel kwalitatief als kostentechnisch direct invloed op

Nadere informatie

Op zoek naar een betere. oplossing? Vind ze. hier!

Op zoek naar een betere. oplossing? Vind ze. hier! Op zoek naar een betere oplossing? Vind ze hier! Najaarspromotie Geldig van 1 september tot 31 oktober 2014 Welk soort MATERIAAL spuit u? Heel groot of heel precies. Heel zwaar of eerder complex. Binnen,

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT PANORAMIC Het Panoramic-assortiment werd in 1987 geboren. De motor werd toen van de achterkant naar de zijkant verplaatst om plaats te maken voor de telescopische arm. Een revolutionaire wijziging die

Nadere informatie

Gewoon schuren in plaats van machines wisselen.

Gewoon schuren in plaats van machines wisselen. Oud wordt nieuw. In één keer. Gewoon schuren in plaats van machines wisselen. Make it your home. Maak het jouw thuis met een wereldprimeur: de schuurroller PRR 250 ES van Bosch. Zijn gemakkelijk te verwisselen

Nadere informatie

Relax je hebt de vloer verlijmd met Bona. Bona Silaan Parketlijmen. Unieke silaanformules voor houten vloeren

Relax je hebt de vloer verlijmd met Bona. Bona Silaan Parketlijmen. Unieke silaanformules voor houten vloeren Relax je hebt de vloer verlijmd met Bona Bona Silaan Parketlijmen Unieke silaanformules voor houten vloeren Alles hangt af van een goed fundament Het is niet alleen het hout dat een houten vloer er geweldig

Nadere informatie

RH 153A RH 156A RH 159A

RH 153A RH 156A RH 159A SKORPIO 3 6 9 DE SKORPIO SERIE: 3 MODELLEN, 3 JAAR GARANTIE * RH 153A RH 156A RH 159A SKORPIO 3 mm: 3mm schuurcirkel geschikt voor de fijnafwerking zoals het matteren van de ondergrond. Bij voorkeur toe

Nadere informatie

FiboTec multiperforatie Het idee komt uit de natuur. De innovatie komt van sia Abrasives.

FiboTec multiperforatie Het idee komt uit de natuur. De innovatie komt van sia Abrasives. FiboTec FiboTec multiperforatie Het idee komt uit de natuur. De innovatie komt van sia Abrasives. Het Fibonacci-principe 3 5 1 2 1 13 8 Bij de zonnebloem zijn waarde bewezen De natuur is een meesterlijke

Nadere informatie

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche.

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. 1 Opbergmogelijkheden voor acessoires 3 Grote wielen Een borstel, tweede

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

Basisuitrusting Vario-Giraffe schuurmachine voor wand en plafond

Basisuitrusting Vario-Giraffe schuurmachine voor wand en plafond 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 Vario-Giraffe schuurmachine voor wand en plafond WST 700 VV Bestelnr. 350.3 Opgenomen vermogen 70 Watt Afgegeven vermogen 420 Watt Onbelast toerental

Nadere informatie

Voor de eerste keer in het 12 voltprogramma: Accukantenfrees en accuschaafmachine van Bosch

Voor de eerste keer in het 12 voltprogramma: Accukantenfrees en accuschaafmachine van Bosch Voor de eerste keer in het 12 voltprogramma: Accukantenfrees en accuschaafmachine van Bosch Praktisch en compact voor optimale controle - Comfortabel te hanteren: praktische machines met krachtige EC-motoren

Nadere informatie

ATLET PSP Stapelaars met opklapbaar platform

ATLET PSP Stapelaars met opklapbaar platform HEFTRUCKSERVICE B.V. ATLET PSP Stapelaars met opklapbaar platform De PSP is een zeer multifunctionele stapelaar leverbaar in twee modellen: de PSP125 en PSP160. Deze veelzijdige stapelaars zijn ideaal

Nadere informatie

Accu- Schroefboormachine Klopschroefboormachine. A10 M A18 M bl ASB18 M bl

Accu- Schroefboormachine Klopschroefboormachine. A10 M A18 M bl ASB18 M bl Accu- Schroefboormachine Klopschroefboormachine A10 M A18 M bl ASB18 M bl Een goeie klus is niet alleen werk maar ook werken met plezier KOOLBORSTELLOOS, COMPACT EN DUURZAAM De krachtige accu schroefboormachines

Nadere informatie

Bona Create - Inkleuren van houten vloeren

Bona Create - Inkleuren van houten vloeren Bona Create - Inkleuren van houten vloeren Gebruikersgids moderne & stijlvolle kleuren laag VOS-gehalte mooie en gelijkmatige kleuring veilig werken door de lange open tijd rustig werken kobaltvrij kan

Nadere informatie

RO 90 DX 4-in-1: De ronde die nu ook in hoeken schuurt. De excenterschuurmachine ROTEX RO 90 DX. Gereedschap voor het beste resultaat

RO 90 DX 4-in-1: De ronde die nu ook in hoeken schuurt. De excenterschuurmachine ROTEX RO 90 DX. Gereedschap voor het beste resultaat RO 90 DX 4-in-1: De ronde die nu ook in hoeken schuurt. De excenterschuurmachine ROTEX RO 90 DX Gereedschap voor het beste resultaat Vier machines in één: de ROTEX RO 90 DX. Kleinere schijf. Meer mogelijkheden.

Nadere informatie

Basisuitrusting Giraffe schuurmachine voor wand en plafond

Basisuitrusting Giraffe schuurmachine voor wand en plafond Giraffe schuurmachine voor wand en plafond GE 5 Bestelnr. 405.884 Opgenomen vermogen 500 Watt Afgegeven vermogen 270 Watt Onbelast toerental 00-650 /min Slijpschijf-Ø 2 mm Gereedschapsopname velcro Hellingshoek

Nadere informatie

AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging

AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging AX 410 heeft twee standaard instellingen - kies onderhoud of renovatie m.b.v. een eenvoudige schakelaar De AX 310 is de standaard machine

Nadere informatie

MAXI ORBIT ZET NIEUWE STANDAARDEN VOOR DE EXCENTRISCHE MACHINES. Veiligheidsknop.

MAXI ORBIT ZET NIEUWE STANDAARDEN VOOR DE EXCENTRISCHE MACHINES. Veiligheidsknop. MAXI ORBIT ZET NIEUWE STANDAARDEN VOOR DE EXCENTRISCHE MACHINES www.klindex.it Veiligheidsknop Tegen toevallige inschakeling Water regeling Die regelt de hoeveelheid water dat gebruikt moet worden op het

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche.

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. BDS 43/180 C Adv Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. 1 Opbergmogelijkheden voor acessoires 3 Grote wielen

Nadere informatie

HORECA voorjaar 2011 Actieperiode van 1 februari t/m 30 juni 2011

HORECA voorjaar 2011 Actieperiode van 1 februari t/m 30 juni 2011 HORECA voorjaar 2011 Onbezorgd ondernemen De juiste partner maakt het verschil TIP! Vergeet niet om een serviceabonnement af te sluiten! Deze draagt bij aan een langere levensduur van uw machine. Efficiënte

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

SEBO airbelt K sledestofzuigers. Sebo maakt het huishouden een stuk aangenamer

SEBO airbelt K sledestofzuigers. Sebo maakt het huishouden een stuk aangenamer SEBO airbelt K sledestofzuigers Sebo maakt het huishouden een stuk aangenamer Creatief nadenken heeft geleid tot deze stofzuiger, die compact en licht van gewicht is, maar toch krachtig zuigt en waarvan

Nadere informatie

Excentrische schuurmachine met toerentalregeling, 125 mm

Excentrische schuurmachine met toerentalregeling, 125 mm Excentrische schuurmachine met toerentalregeling, 25 mm ORE 25-2 Bestelnr. 429.872 Excentrische schuurmachine met toerentalregeling, 25 mm + Op het materiaal afgestemde schuursnelheid dankzij regelbaar

Nadere informatie

Eindeloos zachte loop

Eindeloos zachte loop Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie. Eindeloos zachte loop ongelooflijke kracht. De nieuwe, compacte excenterschuurmachines van Bosch. New Compact Generation NIEUW! De nieuwe Compact generatie

Nadere informatie

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche.

BDS 43/180 C Adv. Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. BDS 43/180 C Adv Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. 1 Opbergmogelijkheden voor acessoires 3 Grote wielen

Nadere informatie

UW ASSORTIMENT SCHUREN IN DE HOUTBEWERKINGS- SECTOR

UW ASSORTIMENT SCHUREN IN DE HOUTBEWERKINGS- SECTOR UW ASSORTIMENT SCHUREN IN DE HOUTBEWERKINGS- SECTOR De juiste afwerking, van grof tot fijn productinformatie GEMAKKELIJKER, EFFICIËNTER EN ALTIJD PERFECT De finishing touch voor uw meesterwerk Bij het

Nadere informatie

MACHINES & ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONEEL BOREN, ZAGEN, SCHUREN, POLIJSTEN, FREZEN EN STRALEN

MACHINES & ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONEEL BOREN, ZAGEN, SCHUREN, POLIJSTEN, FREZEN EN STRALEN MACHINES & ACCESSOIRES VOOR PROFESSIONEEL BOREN, ZAGEN, SCHUREN, POLIJSTEN, FREZEN EN STRALEN Diamatic, specialist in de markt van machines en accessoires voor de bouwen vloerenbranche. Diamatic heeft

Nadere informatie

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit IB 7/40 Classic De KÄRCHER droogijsreiniger IB 7/40 Classic heeft een indrukwekkende reinigingskracht. De luchtstroom is geoptimaliseerd zodat zelfs bij een lage luchtdruk uitstekende reinigingsresultaten

Nadere informatie

Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l. Technische gegevens

Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l. Technische gegevens Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet

Nadere informatie

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE De doordachte bouwwijze en de geringe onderhoudskosten maken van CRAYLER meeneemheftrucks efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

BETTER - FASTER - STRONGER

BETTER - FASTER - STRONGER BETTER - FASTER - STRONGER FAST-GRIND werd opgericht in 2016 om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar kosten-effectieve oplossingen voor de steeds strengere eisen voor betonvloeren. Twee jonge

Nadere informatie

KMR 1250 D KAT. Goede uitrusting voor de beste reinigingsprestatie. Uitstekend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren.

KMR 1250 D KAT. Goede uitrusting voor de beste reinigingsprestatie. Uitstekend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren. KMR 1250 D KAT Zitveeg-/zuigmachine met elektrische hooglediging van het vuilreservoir voor grote buitenterreinen. Met katalysator voor een lagere uitstoot. Het overgooiprincipe zorgt ervoor dat het afvalreservoir

Nadere informatie

veilig in de hand. Kracht

veilig in de hand. Kracht Kracht veilig in de hand. Make it your home. Maak het jouw thuis met de haakse slijpmachines PWS 700-115, PWS 750-115 en PWS 850-125. Ze zijn krachtig en robuust en maken door hun nieuwe compacte ontwerp

Nadere informatie

SCHILDERS NEWS. Nieuwe producten & sterke oplossingen. Najaar 2012

SCHILDERS NEWS. Nieuwe producten & sterke oplossingen. Najaar 2012 SCHILDERS NEWS Nieuwe producten & sterke oplossingen Najaar 2012 Meer Mobiliteit op de werkplaats. Met de SYS-toolbox de open Systainer met het 3-in-1 koppelsysteem. Wie alles voor het grijpen heeft, hoeft

Nadere informatie

Basisuitrusting Giraffe schuurmachine voor wand en plafond

Basisuitrusting Giraffe schuurmachine voor wand en plafond Giraffe schuurmachine voor wand en plafond GE 5 + TB-L Bestelnr. 409.36 Opgenomen vermogen 500 Watt Afgegeven vermogen 270 Watt Onbelast toerental 00-650 /min Slijpschijf-Ø 2 mm Gereedschapsopname velcro

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Al uw aansluitingen. binnen handbereik. Oplossingen om een werkplek uit te rusten

Al uw aansluitingen. binnen handbereik. Oplossingen om een werkplek uit te rusten Al uw aansluitingen binnen handbereik Oplossingen om een werkplek uit te rusten Functionaliteit en design ten dienste van de gebruiker. Met zijn nieuwe aanbod van inbouwoplossingen, biedt Legrand gebruikers

Nadere informatie

Vario-Giraffe schuurmachine voor wand en plafond. WST 700 VV Plus

Vario-Giraffe schuurmachine voor wand en plafond. WST 700 VV Plus Vario-Giraffe schuurmachine voor wand en plafond WST 700 VV Plus Bestelnr. 350.338 Opgenomen vermogen 70 Afgegeven vermogen 420 Onbelast toerental 00-700 Onbelast toerental hoekschuurder 3300-500 Slijpschijf-Ø

Nadere informatie

Compact, licht, duurzaam en veilig. ALU - Montage Liften.

Compact, licht, duurzaam en veilig. ALU - Montage Liften. Compact, licht, duurzaam en veilig ALU - Montage Liften ALU montageliften van Böcker Altijd up to date! Sinds 1958 is het merk Böcker bekend om zijn betrouwbare en efficiënte materiaal- en personenliften.

Nadere informatie

Net zo krachtig als kabelgebonden machines: nieuwe 18-volt-boorhamers van Bosch voor de vakman

Net zo krachtig als kabelgebonden machines: nieuwe 18-volt-boorhamers van Bosch voor de vakman Net zo krachtig als kabelgebonden machines: nieuwe 18-volt-boorhamers van Bosch voor de vakman Geïntegreerde stofafzuiging en EC-motoren voor een hoge efficiëntie en een lange levensduur - Eerste 18-volt-boorhamers

Nadere informatie

Ottobock bandschuurmachines. Precies, betrouwbaar en effectief voor de perfecte finishing touch

Ottobock bandschuurmachines. Precies, betrouwbaar en effectief voor de perfecte finishing touch Ottobock bandschuurmachines Precies, betrouwbaar en effectief voor de perfecte finishing touch Orthopedische hulpmiddelen bewerken efficiënt, krachtig en comfortabel 2 Ottobock Planen & Einrichten Bandschuurmachine

Nadere informatie

Basisuitrusting Giraffe schuurmachine voor wand en plafond

Basisuitrusting Giraffe schuurmachine voor wand en plafond Giraffe schuurmachine voor wand en plafond GE 5 R Bestelnr. 405.892 Opgenomen vermogen 500 Watt Afgegeven vermogen 270 Watt Onbelast toerental 00-650 /min Slijpschijf-Ø 2 mm Gereedschapsopname velcro Hellingshoek

Nadere informatie

RisePortoTM. SystemRoMedic. nieuw. generatie. Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie

RisePortoTM. SystemRoMedic. nieuw. generatie. Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie TM RisePortoTM SystemRoMedic nieuw De generatie Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie Altijd overal en RisePorto is een draagbare plafondlift met een ongewoon klein formaat en een zeer

Nadere informatie

Deltaschuurmachine met toerentalregeling ODE 100-2

Deltaschuurmachine met toerentalregeling ODE 100-2 Deltaschuurmachine met toerentalregeling ODE 00-2 Bestelnr. 429.856 Deltaschuurmachine met toerentalregeling + Op het materiaal afgestemde schuursnelheid dankzij regelbaar toerental. Geen uitgebreide nabewerking

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Nilfisk Tapijtreiniging Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Warme of koude extractie voor een beter herstelresultaat van uw tapijt De nieuwe lijn Nilfisk MX tapijtreinigers bestaat uit

Nadere informatie

RC 390 2015: RACE-GENEN

RC 390 2015: RACE-GENEN RC 390 2015: RACE-GENEN Een raszuivere sportmotor. Tot de essentie teruggebracht. Wendbaar, snel, geschikt voor A2- rijbewijs en supersportief. Op landwegen of op het circuit: de Moto3-genen komen in elke

Nadere informatie

Basisuitrusting Giraffe schuurmachine voor wand en plafond

Basisuitrusting Giraffe schuurmachine voor wand en plafond 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 Giraffe schuurmachine voor wand en plafond GE 5 R + TB-L Bestelnr. 409.324 Opgenomen vermogen 500 Watt Afgegeven vermogen 270 Watt Onbelast toerental

Nadere informatie

veilig in de hand. Kracht Compact Generation

veilig in de hand. Kracht Compact Generation Kracht veilig in de hand. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Maak het jouw thuis met de nieuwe haakse slijpmachines van Bosch. Ze zijn krachtig en robuust en maken door hun nieuwe

Nadere informatie

Bandvijlmachine in set. FBE Set

Bandvijlmachine in set. FBE Set Bandvijlmachine in set FBE 8-40 Set 420.549 Opgenomen vermogen 800 Watt Afgegeven vermogen 325 Watt Bandsnelheid 4-2 m/sec Bandafmetingen 520/-30 Kabellengte 4,0 m Gewicht 2,4 kg Basisuitrusting schuurarm,

Nadere informatie

PERSBERICHT. Hoge zuigkracht. Nieuwe stof-/waterzuiger voor landbouwbedrijven

PERSBERICHT. Hoge zuigkracht. Nieuwe stof-/waterzuiger voor landbouwbedrijven Nieuwe stof-/waterzuiger voor landbouwbedrijven Hoge zuigkracht Made, 28 maart 2019 De nieuwe stof-/waterzuiger van Kärcher combineert voor het eerst het beproefde NT 75/2 stofzuigermodel met een nieuwe

Nadere informatie

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the Multiparts Bocht Transporten Member of the Multiparts een introductie Multiparts is het aanspreekpunt binnen de Kaak-Groep als het gaat om snelle levering van hoogwaardige transportsystemen die direct

Nadere informatie

NAUWKEURIG BETROUWBAAR KRACHTIG ELEKTRISCHE MACHINES VOOR METAALBEWERKING & ACCESSOIRES

NAUWKEURIG BETROUWBAAR KRACHTIG ELEKTRISCHE MACHINES VOOR METAALBEWERKING & ACCESSOIRES NAUWKEURIG BETROUWBAAR KRACHTIG ELEKTRISCHE MACHINES VOOR METAALBEWERKING & ACCESSOIRES Sneller, Veiliger & Netter Slijpen kan overmatig stof, dampen, rook, vuur en zelfs ontploffing veroorzaken. Evolution

Nadere informatie

Zet het vuil onder druk

Zet het vuil onder druk Zet het vuil onder druk Ontdek de nieuwe hogedrukreinigers STIHL RE 109, RE 119 en RE 129 PLUS September 2015 De nieuwe hogedrukreinigers van STIHL kunnen voor uiteenlopende toepassingen ingezet worden.

Nadere informatie

Doorslijpmachine TS 410

Doorslijpmachine TS 410 TS 410 Compacte en robuuste doorslijpmachine met zeer innovatief longlife-luchtfiltersysteem met cycloonvoorafscheiding. Compacte constructie met optimale balans en constructievorm voor 300mm-doorslijpschijf.

Nadere informatie

PALLMANN SCHUURPAPIER

PALLMANN SCHUURPAPIER PALLMANN SCHUURPAPIER COMPLEET ASSORTIMENT SCHUURMACHINES, SCHUURPAPIER EN OVERIGE SCHUURMATERIALEN SCHUURBANDEN VOOR BANDSCHUURMACHINE PALLMANN COBRA MACHINES 59906 PALLMANN Cobra Bandschuurmachine Keramisch

Nadere informatie

SKORPIO KLEIN, STIL EN KRACHTIG ALS EEN SCHORPIOEN, DIT IS DE NIEUWE HANDPALM SCHUURMACHINE VAN RUPES

SKORPIO KLEIN, STIL EN KRACHTIG ALS EEN SCHORPIOEN, DIT IS DE NIEUWE HANDPALM SCHUURMACHINE VAN RUPES SKORPIO 3 6 9 KLEIN, STIL EN KRACHTIG ALS EEN SCHORPIOEN, DIT IS DE NIEUWE HANDPALM SCHUURMACHINE VAN RUPES DRIE GOEDE REDENEN OM VOOR DE SKORPIO TE KIEZEN MEER VERMOGEN Dankzij de grote schuurcirkel van

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS STOF-/WATERZUIGERS VOOR ELKE TOEPASSING De nieuwe serie stof-/waterzuigers bevat modellen met 20 tot 75 liter container inhoud zodat er altijd een model is dat voldoet

Nadere informatie

SEW-EURODRIVE Driving the world. Servomotoren. Dynamiek binnen handbereik

SEW-EURODRIVE Driving the world. Servomotoren. Dynamiek binnen handbereik SEW-EURODRIVE Driving the world Servomotoren Dynamiek binnen handbereik Servomotoren CMP Precisie, dynamiek en kracht in een bijzonder compacte constructie - daarvoor staan de krachtige servomotoren van

Nadere informatie

ScHUUrmaTerIaleN voor plaatbewerking

ScHUUrmaTerIaleN voor plaatbewerking ScHUUrmaTerIaleN voor plaatbewerking DOORSLIJPWERKZAAMHEDEN 3m green corps doorslijpschijf 76 mm Omschrijving 63102 green-corps cut off Wheel (cow) doorslijpschijf 1,3 mm Ø 76 mm x 9,53 mm 50 x SLIJPWERKZAAMHEDEN

Nadere informatie

F1200. Een ontbraammachine voor het nabewerken van plaatdelen tot 1200 mm breed. 5x sneller en met finish naar keuze. BREEDBAND FINISH-MACHINE F1200

F1200. Een ontbraammachine voor het nabewerken van plaatdelen tot 1200 mm breed. 5x sneller en met finish naar keuze. BREEDBAND FINISH-MACHINE F1200 F1200 BREEDBAND FINISH-MACHINE Een ontbraammachine voor het nabewerken van plaatdelen tot 1200 mm breed. 5x sneller en met finish naar keuze. F1200 Vanuit de visie klein voor klein en groot voor groot

Nadere informatie

Basisuitrusting Vario-Giraffe schuurmachine voor wand en plafond

Basisuitrusting Vario-Giraffe schuurmachine voor wand en plafond 552 DJ Eersel Tel. +3 (0)497/58 030 Fax +3 (0)497/58 039 Vario-Giraffe schuurmachine voor wand en plafond WST 700 VV Plus Bestelnr. 350.338 Opgenomen vermogen 70 Watt Afgegeven vermogen 420 Watt Onbelast

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Partner Expert Boxer PEUGEOT met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

Geheel door SDMO zelf ontwikkeld, worden de "NEXYS", "TELYS" en "KERYS" panelen als basis of als optie op onze producten aangeboden. Dankzij deze panelen is de besturing van uw stroomaggregaat eenvoudig

Nadere informatie

Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers

Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers Nilfisk VL serie stof-/waterzuigers VL500 35 liter uitvoering Grote oppervlakken reinigen? Probeer het vaste vloermondstuk voor de VL500 Door meervoudige filtering kunt u zowel stoffen als vloeistoffen

Nadere informatie

SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER

SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER Naadloos te integreren in iedere omgeving. De Slim Jim Step-On Containers zijn zowel in kunststof als RVS beschikbaar in twee uitvoeringen: Front Step en End Step, waardoor

Nadere informatie

VEILIGHEID OP ALLE FRONTEN DE MUURFREESMACHINE RH403S

VEILIGHEID OP ALLE FRONTEN DE MUURFREESMACHINE RH403S VEILIGHEID OP ALLE FRONTEN DE MUURFREESMACHINE RH403S BIJNA 50% SNELLER KLAAR MET SLEUVEN FREZEN DE UNIEKE COMBINATIE VAN MACHINE EN DIAMANTDOORSLIJPSCHIJF Nooit meer hakken en breken! Uiterst nauwkeurig

Nadere informatie

BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum

BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum Windowmaster BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum Alles op het gebied van ramen, kozijnen en deuren kunt u overlaten aan de BMH Windowmaster. Recht, rond en getoogd. Losse onderdelen,

Nadere informatie

Collaboratieve Robot: Cobot

Collaboratieve Robot: Cobot Collaboratieve Robot: Cobot Betrouwbaar en veilig Eenvoudig programmeerbaar Veelzijdig inzetbaar De ideale medewerker voor uw bedrijf Automatiseringspartners voor de industrie Voor elke toepassing de juiste

Nadere informatie