HUIZE ROSA INFO - BRIEF

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HUIZE ROSA INFO - BRIEF"

Transcriptie

1 HUIZE ROSA INFO - BRIEF APRIL 2011 Van de directie Veiligheid voor cliënt en medewerker is een belangrijk aandachtspunt binnen Huize Rosa. Regelmatig worden medewerkers (bij)geschoold om onveilige situaties te herkennen en indien nodig handelend op te treden. Het is echter ook belangrijk dat cliënten weten waar zij op moeten letten om onveilige situaties bijv. Brand te voorkomen cq dat zij weten hoe te handelen als het brandalarm binnen Huize Rosa afgaat. Om deze reden hebben wij Brandweer Nijmegen gevraagd om hiervoor een informatiebijeenkomst te verzorgen voor cliënten in Huize Rosa. Dit zal plaatsvinden op 20 april in de Tuinkamer. Organisatieadvies In de laatste bestuursvergadering van de VZS is het advies van bureau van Aarle de Laat inzake de toekomstige organisatiestructuur van de Van Zeelandstichting besproken. Het advies heeft betrekking op de huidige organisatie en op de organisatie in de toekomstige nieuwbouw van Huize Rosa. Ten aanzien van de huidige organisatie is opgemerkt dat beide zorgafdelingen Zorg en Meerzorg steeds minder van elkaar verschillen. Beide afdelingen leveren zorg aan cliënten die een complexe zorgvraag en/of intensieve begeleiding nodig hebben. Het flexibel reageren op de veranderingen in zorgzwaarte van cliënten is echter beter mogelijk vanuit één verzorgingsteam. Om deze reden heeft het bestuur besloten dit advies over te nemen en aan de directie gevraagd een Plan van Aanpak voor het samenvoegen van beide zorgafdelingen op te stellen. Naar verwachting zal dit plan in de bestuursvergadering van juni op de agenda staan waarna de uitvoering geleidelijk ter hand genomen zal worden. De overige adviezen uit de rapportage die betrekking hebben op de langere termijn zullen in een volgende vergadering besproken worden. Tussentijdse toets van het Gouden Keurmerk Woensdag 6 april bezoekt mevrouw Chantal Bekker Huize Rosa. Zij komt toetsen of Huize Rosa nog steeds aan de voorwaarden voor het Gouden Keurmerk voldoet. Dat gebeurt deze keer niet zo uitgebreid als vorig jaar: een volledige audit vindt maar eens in de 3 jaar plaats. Het bezoek duurt een ochtend. Mw. Bekker zal dan met enkele medewerkers een gesprek hebben en maakt een rondgang door het huis. Wij hopen u in de volgende infobrief een goed resultaat te kunnen melden. SPAR Supermarkt Onlangs is met SPAR-supermarkt Derks het doen van bestellingen en leveringen ten behoeve van de receptiewinkel van Huize Rosa geëvalueerd. In het assortiment zijn een aantal andere producten opgenomen omdat er nu gebruik wordt gemaakt van een andere inkoopcombinatie. De receptiemedewerkers kunnen nu driemaal per week een bestelling doen. SPAR Derks zal minimaal 3x per week de bestellingen afleveren op maandag, woensdag en vrijdag. Desgewenst is een extra bestelling op naam van een cliënt mogelijk voor een verjaardagsviering etc. Het gehele assortiment van SPAR-Derks is te vinden in hun webwinkel via: Indien u hiervan gebruik maakt worden de boodschappen bij u thuis bezorgd.

2 Samenwerkingsovereenkomst Standvast Wonen Op maandag 28 maart is de samenwerkingsovereenkomst met Standvast Wonen inzake de dienstverlening aan de bewoners van appartementgebouwen Tristan & Isolde getekend. In deze overeenkomst liggen afspraken inzake, de domotica - installatie en de diensten bedrijfshulpverlening, noodhulp & bemiddeling, thuiszorg, maaltijdenservice andere diensten die door Huize Rosa worden geleverd, vast. Dit is de start van een langdurige samenwerking waarbinnen het zorgcontinuüm rondom Huize Rosa gerealiseerd gaat worden. Een gladde ring ofwel trouwring is voor veel mensen een belangrijk sieraad. Het is dan ook jammer als deze ring verloren raakt. Vandaag hebben medewerkers een ring gevonden in Huize Rosa. De ring is voorzien van een datum en enkele onleesbare letters. Bent u een ring verloren dan kunt u deze bij de directie van Huize Rosa terugkrijgen als u de juiste datum kunt noemen. U allen een goede voorbereiding en een zalig Paasfeest, wensend, Henk Swinkels Pasen gebeurde toen toen Jezus de dood overwon Pasen gebeurt nog steeds daar waar mensen mogen horen, zien en ervaren dat het leven verder gaat. Vanuit de Werkgroep Pastoraat wensen wij u toe.. dat u vol vertrouwen op weg mag gaan naar Pasen,.. en dat Pasen voor u een feest van licht en hoop mag zijn! Diny Geboers en Lucy de Klein naar Antoon Vandeputte In memoriam Zr. Auxilia van Gils /

3 Marjo Streefland 1 april Zr. Fransisca Schraven 20 april Zr. Rita Jonkers 3 april Trees Aarden 24 april Zr.Hieronyma Kasteel 5 april Zr. Germana Lehman 27 april Zr. Maria-Rose van Dorst 8 april Deborah Jurriens 27 april Adrie de Jong 9 april Mw. Geurts 27 april Angelique de Bas 11 april Alisan Ozdimir 28 april Jose Mulder Kersten 12 april Ria Pansier Bisseling 29 april Dhr. Theo van Kraaij 18 april Karin Fleuren 29 april Evelien Janssen 20 april Jolande Willems 30 april Mw. H. Buijs Verhuizing naar kamer 310 Zr. Theodora de Jong Kamer 115 Elseriet Beld Capello Verzorgende niv. 3 Loesinda Dions Leerling verzorgende niv. 3 Dinie van Sas Oproepkracht receptie Susanne Lensing Oproepkracht receptie Laura Peters Invalkracht Huishoudelijke Dienst Bericht van de Cliëntenraad Een groot deel van de vergadering van februari werd besteed aan de scores van de gehouden metingen van de zorg in Huize Rosa en de Tevredenheid van de bewoners. Mw. Annelies de Vries had een Powerpointpresentatie (te vergelijken met de vroegere dia s) gemaakt, zodat wij op de muur de resultaten ervan konden zien. In 2008 zijn dezelfde vragen gesteld aan cliënten en vertegenwoordigers van cliënten. Hierdoor is het mogelijk om de uitslagen met elkaar te vergelijken. De vragen hebben betrekking op de zorg, het wonen, de maaltijden, de dienstverlening. De resultaten maken zichtbaar waar de sterke kanten in Huize Rosa liggen en de punten die verbetering behoeven, waar hard aan gewerkt gaat worden. Via de Landelijke Organisatie Cliëntenraden ontvingen we een kaart met tips voor de Brandveiligheid. Iets wat altijd een punt van aandacht blijft, ook in Huize Rosa. Sympathiek was een bedankje van mevrouw Bakker van Gastvrijheid met Sterren. Zij bedankt ons voor de gegeven tijd. Nu maar hopen dat de indruk die Huize Rosa achtergelaten heeft bij mevrouw Bakker en de beoordelingscommissie positief is, waardoor de score van enkele sterren weer gehaald kan worden.

4 Binnen de Cliëntenraad was zuster Aurelia Hermans de Penningmeester. Na haar overlijden heeft zuster Annemaria de Vreede deze taak waargenomen. De vraag is nu of een van de andere leden van de Cliëntenraad de taak wil overnemen. We kunnen er nog over nadenken, want een volgende vergadering komt dit punt weer terug. Tot de volgende keer. ACTIVITEITENAGENDA APRIL 2011 Elke maandagochtend kunt u in de bibliotheek op de 1 e etage tussen 8.30 en uur boeken lenen. Er is keus uit een grote collectie, o.a. grootletterboeken. Als het nodig is kunnen boeken ook op uw kamer bezorgd worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met activiteitenbegeleidster Diana Waanders. Jammer, maar het in de vorige nieuwsbrief aangekondigde concert op zondag 3 april van Symphonia gaat niet door. Maandag 4 april In verband met de lezing die om uur begint is het tijdstip van Meer Bewegen voor Ouderen veranderd: van tot uur in de personeelskantine Maandag 4 april uur: informatiebijeenkomst over de Vastenactie 2011 in de tuinkamer. Dhr. Guus Prevoo zal ons informeren over de Vastenactie in het algemeen en Mw. Mia van Rooij zal ingaan op het project in de Filippijnen dat dit jaar met name wordt ondersteund. Zij is als vertegenwoordigster van het bisdom Den Bosch meegereisd naar de Filippijnen, en bezocht op het eiland Mindoro een inheemse bevolkingsgroep van wie het leefgebied bedreigd wordt. De Vastenaktie nu ondersteunt deze groep in hun strijd voor een leefbare, duurzame toekomst. Bewoners van Catharinahof en Tristan en Isolde zijn welkom. Dinsdag 5 april uur: zangmiddag met Trees in de tuinkamer Liefhebbers van zingen komen vanmiddag aan hun trekken. Trees zal de liedjes met haar gitaar begeleiden. Donderdag 7 april Bijeenkomst van de zusters Dominicanessen. De kapel is daarom bezet van tot uur en de tuinkamer vanaf uur. Vrijdag 8 april (en alle volgende vrijdagen) Vanaf uur kunnen cliënten van Huize Rosa die het gezellig vinden om samen te breien in de tuinkamer terecht. Yvonne van Maren is dan aanwezig om u op weg te helpen (als dit nodig is). U kunt uw eigen breiwerk meenemen of iets breien voor het goede doel met het aanwezige materiaal. Bewoners van Catharinahof en Tristan en Isolde zijn welkom tegen vergoeding van de drankjes.

5 Maandag 11 april uur: Meer Bewegen voor Ouderen in de personeelskantine. Woensdag 13 april uur: schilderen in de tuinkamer Vanmiddag staat de maandelijkse schildermiddag weer op de agenda. Grethe Kivit is de enthousiaste begeleider van deze activiteit. Belangstellenden kunnen hun naam doorgeven bij de receptie. We wensen allen veel schilderplezier. Donderdag 14 april uur: bloemstukjes maken in de tuinkamer U kunt het voorjaar in huis halen door het maken van een bloemstukje voor op uw kamer. Aangezien we graag willen weten hoeveel materiaal er aangeschaft moet worden verzoeken wij belangstellenden dit voor 11 april door te geven bij de receptie. Maandag 18 april uur: de kleuters van basisschool de Lanteerne komen op bezoek uur: Meer Bewegen voor Ouderen in de personeelskantine. Dinsdag 19 april uur: spelletjes Vindt u het gezellig om samen met anderen gezelschapsspellen te spelen? Kom dan vanmiddag naar de tuinkamer. Diverse gezelschapsspellen liggen voor u klaar om samen te spelen: rummicub, scrabble, sjoelbak. Ook de mensen die de voorkeur hebben voor een geheugenspel kunnen vanmiddag in de tuinkamer terecht. Bewoners van Catharinahof en Tristan en Isolde zijn welkom tegen vergoeding 2,50 Woensdag 20 april uur: Bijbelmeditatie in de huiskamer van afdeling 1 o.l.v. Diny Geboers. Anders dan anders is de Bijbelmeditatie deze maand niet op de vierde, maar op de derde woensdag van de maand. Woensdag 20 april uur: Brandinstructie in de tuinkamer voor de cliënten van Huize Rosa. De instructeur is Toon Groenen, brandweerman in Nijmegen. Hij geeft allerlei informatie om brandveilig te wonen. Dinsdag 26 april Vanaf uur: gezellig samenzijn Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom. Er is tijd voor een gezellig en prettig gesprek met elkaar. Op de affiches kunt u lezen wat er op het programma staat. Donderdag 28 april uur: verjaardagviering in de tuinkamer We vieren de verjaardagen van de jarigen in de maand april. Er wordt gebak geserveerd en we hopen op een bijdrage op het gebied van gedicht en/of zang van medebewoners en gasten.

6 Zaterdag 30 april uur: Oranjebingo in de tuinkamer i.v.m. Koninginnedag Nadat u s morgens op TV kunt kijken hoe Koninginnedag in Thorn en Weert wordt gevierd, bent u s middags van harte welkom in de tuinkamer. U kunt vanmiddag een gokje wagen door mee te spelen met de bingo. waarbij leuke prijsjes te winnen zijn. Natuurlijk schenken we een drankje en serveren een lekker hapje. Bewoners van Catharinahof, Tristan en Isolde en bezoek, zijn van harte welkom tegen betaling van 2,50. (s.v.p. per chipknip voldoen). Berichten van de activiteitenbegeleiding. Het jaarlijkse TUINFEEST wordt georganiseerd op zaterdag 2 juli. Tussen tot uur staan allerlei kraampjes met een gevarieerd aanbod klaar om vele bezoekers te verwelkomen: kraampjes met lekkers en leuke artikelen, gebak en snacks, muziek, loterij en andere gok -spelen. Voor o.a. de loterij en verkoop in de rommelkraam kunnen we spullen gebruiken. Als u goede, schone, bruikbare spullen heeft die u kunt missen, dan houden wij ons daarvoor aanbevolen. Deze kunt u vanaf 9 mei afleveren bij ondergetekende. Diana Waanders Activiteitenbegeleidster Huize Rosa

HUIZE ROSA INFO - BRIEF

HUIZE ROSA INFO - BRIEF HUIZE ROSA INFO - BRIEF APRIL 2012 Van de directie Elk voorjaar is het een drukke tijd in verband met het opstellen van het Document voor Maatschappelijke Verantwoording ofwel het jaarverslag over 2011.

Nadere informatie

Infobrief Juli 2011. Van de directie

Infobrief Juli 2011. Van de directie Infobrief Juli 2011 Van de directie Terwijl ik onderstaande tekst zit te tikken is het een drukte van jewelste in Huize Rosa. Er is veel aanloop van buitenstaanders voor het Tuinfeest dat nu gaande is.

Nadere informatie

HUIZE ROSA INFO - BRIEF

HUIZE ROSA INFO - BRIEF Van de directie HUIZE ROSA INFO - BRIEF MEI 2011 In deze periode van het jaar staan wij stil bij de 2 e wereldoorlog en de bevrijding die een eind aan de gruwelen van deze oorlog maakte. Recentelijk is

Nadere informatie

Huize Rosa Infobrief Januari 2012

Huize Rosa Infobrief Januari 2012 Huize Rosa Infobrief Januari 2012 Van de directie Op 7 december had de cliëntenraad een uitstapje ter gelegenheid van het afscheid van Zr. Annemaria de Vreede. Zr. Annemaria had als locatie het Florence

Nadere informatie

Infobrief September 2011

Infobrief September 2011 Infobrief September 2011 Van de directie In de afgelopen weken is er actie gevoerd om Ricardo Gremmen in staat te stellen om deel te nemen aan een TOPMoment. Hij gaat hierbij al hardlopend naar de top

Nadere informatie

HUIZE ROSA INFO - BRIEF MAART 2012

HUIZE ROSA INFO - BRIEF MAART 2012 HUIZE ROSA INFO - BRIEF MAART 2012 Van de directie De Carnavalswagens die met hun kleurrijke poppen en materialen elk jaar met carnaval door de straten van Zuid Nederland trekken zijn nog steeds prachtig

Nadere informatie

HUIZE ROSA INFO - BRIEF

HUIZE ROSA INFO - BRIEF HUIZE ROSA INFO - BRIEF APRIL 2013 Van de directie Graag wil ik uw aandacht vragen voor het lenteboeket in de hal van Huize Rosa. Alle bewoners en mantelzorgers hebben een schrijven ontvangen waarin wij

Nadere informatie

HUIZE ROSA INFO - BRIEF

HUIZE ROSA INFO - BRIEF HUIZE ROSA INFO - BRIEF DECEMBER 2011 Van de directie Op dit moment zijn er 32 vrijwilligers met regelmaat aanwezig zijn in Huize Rosa. Ieder van hen levert daarmee een essentiële bijdrage aan de zorg

Nadere informatie

HUIZE ROSA INFO - BRIEF JULI 2012

HUIZE ROSA INFO - BRIEF JULI 2012 HUIZE ROSA INFO - BRIEF JULI 2012 Van de directie Drie weken zonder een zakelijke agenda waarbij je dagelijks kunt kiezen wat je zult gaan doen geeft wel enige gewenning. We zijn niet op vakantie geweest

Nadere informatie

HUIZE ROSA INFO - BRIEF

HUIZE ROSA INFO - BRIEF HUIZE ROSA INFO - BRIEF JULI 2013 Van de directie Vandaag 3 juli werden de bewoners en medewerkers van Huize Rosa verrast met een aantal feestelijk opgemaakte taarten. De gulle gever was Standvast Wonen.

Nadere informatie

HUIZE ROSA INFO - BRIEF

HUIZE ROSA INFO - BRIEF HUIZE ROSA INFO - BRIEF MAART 2011 Van de directie Carnaval ofwel Vastenaovond is al sinds honderden jaren een feest waarbij de mensen nog eens de bloemetjes buiten gingen zetten alvorens aan de veertig

Nadere informatie

Infobrief Juni 2011 Van de directie Logo Huize Rosa Cliëntenraad

Infobrief Juni 2011 Van de directie Logo Huize Rosa Cliëntenraad Infobrief Juni 2011 Van de directie De dag van de verpleging op 12 mei is door velen onder ons ervaren als een fijne dag waarop medewerkers in het zonnetje zijn gezet vanwege hun dagelijkse inzet en betrokkenheid.

Nadere informatie

HUIZE ROSA INFO - BRIEF

HUIZE ROSA INFO - BRIEF HUIZE ROSA INFO - BRIEF MEI 2013 Van de directie Op 30 april droeg koningin Beatrix haar taak over aan Koning Willem Alexander. Na 33 jaar, dienstbaarheid aan en betrokkenheid bij het Nederlandse volk,

Nadere informatie

HUIZE ROSA INFO - BRIEF

HUIZE ROSA INFO - BRIEF HUIZE ROSA INFO - BRIEF OKTOBER 2011 Van de directie Na een prachtige vakantie aan het Gardameer in Italië, reden wij op Prinsjesdag terug naar huis. Via de autoradio volgden wij de troonrede en de daarbij,

Nadere informatie

HUIZE ROSA INFO - BRIEF

HUIZE ROSA INFO - BRIEF HUIZE ROSA INFO - BRIEF MAART 2014 Van de directie Op dit moment is carnaval in volle gang. Er worden veel carnavalswagens gebouwd met actuele thema s zoals de Olympische spelen, dorpspolitiek of gewoon

Nadere informatie

HUIZE ROSA INFO - BRIEF

HUIZE ROSA INFO - BRIEF HUIZE ROSA INFO - BRIEF OKTOBE BER 2012 Van de directie Op 21 september deden 10 medewerkers van Huize Rosa mee aan de SDB Zorgmarathon in sportcentrum Papendal te Arnhem. De 225 deelnemende teams waren

Nadere informatie

HUIZE ROSA INFO - BRIEF

HUIZE ROSA INFO - BRIEF HUIZE ROSA INFO - BRIEF NOVEMBE BER 2012 Van de directie Na terugkeer van een warme vakantie in Turkije zag ik dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw ook werkelijk begonnen waren. Het bouwhek was geplaatst,

Nadere informatie

HUIZE ROSA INFO - BRIEF

HUIZE ROSA INFO - BRIEF HUIZE ROSA INFO - BRIEF JANUARI 2013 Van de directie Soms zijn er van die momenten dat je positief verrast bent. Zo waren Francien en ik op 1ste Kerstdag als gast aanwezig bij het Kerstdiner in Huize Rosa.

Nadere informatie

HUIZE ROSA INFO - BRIEF

HUIZE ROSA INFO - BRIEF HUIZE ROSA INFO - BRIEF NOVEMBE EMBER 2013 Van de directie In de rooms-katholieke kerk is Allerzielen (2 november) dé dag waarop wij onze dierbare overledenen gedenken. Op die dag gaan veel mensen naar

Nadere informatie

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Datum Ochtend Middag/Avond Dinsdag 1 Woensdag 2 Vrijdag 4 Vrijdag 4 Vrijdag 4 cliënten van etage 3 met de Vriendenbus. Zin om er even uit te gaan. Geeft u

Nadere informatie

HUIZE ROSA INFO - BRIEF

HUIZE ROSA INFO - BRIEF HUIZE ROSA INFO - BRIEF OKTOBE BER 2013 Van de directie Op 20 september liep een team van Huize Rosa mee bij de SDB Zorgmarathon, die gehouden werd op sportcentrum Papendal te Arnhem. Van de 225 teams

Nadere informatie

HUIZE ROSA INFO - BRIEF

HUIZE ROSA INFO - BRIEF HUIZE ROSA INFO - BRIEF FEBRUARI 2014 Van de directie De eerste maand van het nieuwe jaar is al weer voorbij. Alle beslommeringen van de verhuizing zijn zo goed als achter de rug. Het dagelijkse leven

Nadere informatie

HUIZE ROSA INFO - BRIEF

HUIZE ROSA INFO - BRIEF HUIZE ROSA INFO - BRIEF AUGUSTUS 2012 Van de directie In deze zomertijd, ook wel komkommertijd genoemd, geniet iedereen van het zomerse weer en van een overvloed aan sportuitzendingen op Teevee. Na het

Nadere informatie

HUIZE ROSA INFO - BRIEF

HUIZE ROSA INFO - BRIEF HUIZE ROSA INFO - BRIEF JUNI 2013 Van de directie Op 30 mei bezocht ik met Maaike Kapoen en Astrid Wouters een goed georganiseerd minisymposium van de Stichting Klachtencommissie Gezondheidsregio Nijmegen.

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

INFO - BRIEF MAART 2015

INFO - BRIEF MAART 2015 INFO - BRIEF MRT 2015 We staan aan de vooravond van de tweede verhuizing. De inspectie door de brandweer op 27 februari is goed verlopen en inmiddels hebben we ook al de sleutels in ontvangst genomen.

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015 Vrijdag 1 mei Handwerken en breien voor goede doelen Nel en Dickij zorgen voor gezellige sfeer. Tot 16.00 uur Dinsdag 5 mei Bevrijdingsborrel De grote zaal is open en de vrijwilligers staan voor u klaar.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER DECEMBER 2010

ACTIVITEITENKALENDER DECEMBER 2010 ACTIVITEITENKALENDER Uitgelicht Vrijdag 3 december 10.30-11.30 uur Branveiligheid instructie door de Brandweer Dinsdag 7 december 13.00-16.00 uur Uitstapje naar de Kerstmarkt Maandag 13 december 10.00-11.00

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2019

FEBRUARI en MAART 2019 FEBRUARI en MAART 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden Februari en Maart 2019 We hopen

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen)

Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) ACTIVITEITENAGENDA Januari 2015 Activiteitenagenda januari 2015 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Jan. Activiteit Tijd Plaats Donderdag 1 - Nieuwjaarsdag Vrijdag

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018

Activiteiten in Swellengrebel Maart 2018 Meer Bewegen Voor Ouderen: Beweeggroep voor senioren. Bewegen vanuit de stoel, in een heel gezellige groep in het stilte centrum van Swellengrebel. Spelenderwijs proberen we de fitheid te bevorderen en

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

Activiteitenprogramma de Zonnekamp November

Activiteitenprogramma de Zonnekamp November Activiteitenprogramma de Zonnekamp November Vaste Activiteiten: Dag Activiteit Tijd Maandag Rummicub huiskamer 4, 1e etage 9:30-12:00 uur Maandag Stoelfietsen 10:00-11:00 uur Dinsdag even weken (1,5 en

Nadere informatie

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther 22e Editie - maart & april 2019 Activiteitenkalender Dubbelmonde Voorwoord Zoals u waarschijnlijk heeft gelezen of gehoord is Dordrecht het decor voor The Passion op 18 april. The Passion vertelt het verhaal

Nadere informatie

Woensdag 2 december 10:30 12:00 uur Mandala s tekenen in de lounge. Houdt u van tekenen? Kom dan mandala s tekenen! 14:30 15:30 uur Quiz

Woensdag 2 december 10:30 12:00 uur Mandala s tekenen in de lounge. Houdt u van tekenen? Kom dan mandala s tekenen! 14:30 15:30 uur Quiz G Maandag 30 november 10:30 12:00 uur Ochtendactiviteit variabel. Abdul bekijkt met u wat u op dat moment een leuke activiteit vindt om de week mee te starten Een gezellige middag met spelletjes als de

Nadere informatie

HUIZE ROSA INFO - BRIEF

HUIZE ROSA INFO - BRIEF HUIZE ROSA INFO - BRIEF FEBRUARI 2013 Van de directie Met de beelden van het spetterende vuurwek nog vers in het geheugen maakte Huize Rosa kennis met het NORO-virus. Dit uiterst besmettelijke virus sloeg

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Mei 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw. ACTIVITEITENKRANT Locatie Kasteelhof/ Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Colofon Activiteitenkrant: Jaargang 52, Juni 2016 Zorgcentrum De Kasteelhof

Nadere informatie

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender 14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender Voorwoord De herfst is aangebroken. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Het

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

HUIZE ROSA INFO - BRIEF

HUIZE ROSA INFO - BRIEF HUIZE ROSA INFO - BRIEF JANUARI 2014 Van de directie Hoewel niemand tijdens de laatste bezichtigingsdagen had gedacht is de oplevering van de nieuwbouw Fase 1 en de verhuizing geheel volgens planning verlopen.

Nadere informatie

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden December 2018 en Januari

Nadere informatie

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Woon- en Zorgcentrum St. Franciscus in Coevorden bestaat al sinds 1958 en is het oudste katholieke woon- en zorgcentrum in Drenthe. In 2006 is het oude

Nadere informatie

kalender Woon-zorgcentrum Rustoord: maart 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014

kalender Woon-zorgcentrum Rustoord: maart 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014 MAANDKALENDER WOON-ZORGCENTRUM April 2014 Dinsdag 01 Woensdag 02 Donderdag 03 09.15-10.15 uur Bibliotheek is geopend Bibliotheek 09.30 uur-10.30 uur Inschrijven Diner Rustorant. Het diner is op 8 April

Nadere informatie

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter ACTIVITEITENAGENDA Februari 2014 Thema: Winter Activiteitenagenda Februari 2014 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Feb. Activiteit Tijd Plaats Maandag 3 - Doove

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Inhoud Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op zorgcentrum Kempenhof... 4 Activiteitenaanbod

Nadere informatie

INFO - BRIEF JUNI 2014

INFO - BRIEF JUNI 2014 INFO - RIEF JUNI 2014 Van de directie Met plezier kunnen we terugkijken naar 12 mei. Op deze Dag van de Verpleging stonden de medewerkers en vrijwilligers van Huize Rosa in het middelpunt. ls thema was

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Voorleesgroep Groep moet nog opgezet worden, koffie zetten/schenken, cliënten halen/brengen, levendig kunnen voorlezen, zelfstandigheid, affiniteit met

Nadere informatie

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding?

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? De activiteitenbegeleiding van Maarsheerd zorgt er voor dat de activiteiten worden afgestemd op de zorgbehoefte van de bewoners. Het team bestaat uit hiervoor

Nadere informatie

INFO - BRIEF JULI 2014

INFO - BRIEF JULI 2014 INFO - RIEF JULI 2014 VN DE DIRECTIE 18 juni was een belangrijke dag voor Huize Rosa. De auditoren van de St. Perspekt waren in Huize Rosa voor de beoordeling van de zorg- en dienstverlening. Zij hanteren

Nadere informatie

Dinsdag 2 december 10:30 12:00 uur Bloemschikken in de Lounge. Kosten 1,50 (betalen met servicepas) 14:30 16:00 uur Quiz

Dinsdag 2 december 10:30 12:00 uur Bloemschikken in de Lounge. Kosten 1,50 (betalen met servicepas) 14:30 16:00 uur Quiz G Maandag 1 december Dinsdag 2 december 10:30 12:00 uur Bloemschikken in de Lounge. Kosten 1,50 (betalen met servicepas) Woensdag 3 december 10:30 12:00 uur Gespreksgroep, onder leiding van Anton Koolwijk.

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard INHOUD Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Activiteitenaanbod op locatie De Vlasgaard... 4 Activiteitenaanbod i.s.m. andere organisaties... 9 De agenda voor de komende periode... 11 1 VOORWOORD Dit informatieboekje

Nadere informatie

2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo

2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo 2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo Zondag 03 januari Wat? Waar? Kosten Gehele dag Zondags-tref Koffie/ thee met iets lekkers Veensgracht 1 Aanmelden: Niet nodig Maandag 4

Nadere informatie

locatie Zomerweg groep 1-4 tel. 472785 - locatie Kerkstraat groep 5-8 tel. 473004 info@deklimtorendrempt.nl nr. 3 01-10-2013

locatie Zomerweg groep 1-4 tel. 472785 - locatie Kerkstraat groep 5-8 tel. 473004 info@deklimtorendrempt.nl nr. 3 01-10-2013 KlimtorenNieuws locatie Zomerweg groep 1-4 tel. 472785 - locatie Kerkstraat groep 5-8 tel. 473004 info@deklimtorendrempt.nl nr. 3 01-10-2013 In dit nummer: Informatieavonden Website Schoolfruit Schoolmelk

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 Uitgelicht Donderdag 3 mei 19.30-21.30 uur Filmavond Vrijdag 4 mei 11.00-13.00 uur Brunch Vrijdag 4 mei 19.00-20.30 uur Dodenherdenking Donderdag 10 mei 12.30-15.30 uur Uitstapje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 Uitgelicht Vrijdag 1 april 16.00-17.00 uur Receptie 25-jarig bestaan Schoorwijckkoor Donderdag 7 april 10.00-12.00 uur Seniyour truien Donderdag 7 april 19.30-21.30 uur

Nadere informatie

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick

Activiteitenkrant. Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Activiteitenkrant Locatie Klein Waelwick en de Binnentuin Waelwick Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - December 2016 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Maart 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via:

Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari Krant ook te bekijken via: Locatie Henricus Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn - Januari 2017 - Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/nieuws Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

wonen in catharinahof Zelfstandig wonen met aandacht voor elkaar

wonen in catharinahof Zelfstandig wonen met aandacht voor elkaar wonen in catharinahof Zelfstandig wonen met aandacht voor elkaar Enthousiast Tijdens het dagelijkse koffie-uurtje is het gezellig druk in de ontmoetingsruimte. Elke dag schuiven bewoners bij elkaar aan

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en oktober 2015

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en oktober 2015 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis September en oktober 2015 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Weber. U bent van harte welkom

Weber. U bent van harte welkom Weber U bent van harte welkom Inhoud Welkom in Weber 3 Weber en ligging 4 Wegwijs in Weber 5 Faciliteiten 7 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Welkom in Weber U bent van harte welkom in verpleegunit

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Deel 2 De Voorde. Adresgegevens

Deel 2 De Voorde. Adresgegevens Deel 2 De Voorde Woon- en Zorgcentrum De Voorde ligt op steenworp afstand van het centrum van Coevorden. Het dagelijkse leven in De Voorde laat zich typeren door een gezellige bedrijvigheid in een warme

Nadere informatie

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-.

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-. Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Oktober en November 2017 We hopen dat u allen veel gebruik zult maken

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. Februari 2018

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. Februari 2018 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen Februari 2018 De vaste activiteiten in deze maand zijn: Gymnastiek Lees / gespreksgroep Biljarten Kerkdienst Klaverjassen Kapper Schoonheidsspecialiste Duo fiets

Nadere informatie

Activiteitenboekje Januari/Februari

Activiteitenboekje Januari/Februari Dankwoord Somatiek Wij hebben de afgelopen weken sponsoring ontvangen van: - Mooi van Mooys - St. Jozef Mavo te Vlaardingen Activiteitenboekje Januari/Februari Wij willen Mooi van Mooys graag bedanken

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Inhoud Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 2 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op zorgcentrum Kempenhof... 4 Activiteitenaanbod

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2018

FEBRUARI en MAART 2018 FEBRUARI en MAART 2018 Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programmaoverzicht voor de maanden Februari en maart 2018 We hopen dat u allen veel gebruik

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

OKTOBER en NOVEMBER 2018

OKTOBER en NOVEMBER 2018 OKTOBER en NOVEMBER 2018 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programmaoverzicht voor de maanden Oktober en november 2018 We hopen

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Woensdag 1 mei Kleine bijdrage wordt gevraagd voor koffie/thee + koekje en eventuele maaltijd. 14.00-17.00 u Koersbal Donderdag 2 mei 10.00-12.00 u Brei/haakclub

Nadere informatie

Activiteiten januari Onder voorbehoud gaat alles natuurlijk door

Activiteiten januari Onder voorbehoud gaat alles natuurlijk door Activiteiten januari Onder voorbehoud gaat alles natuurlijk door Week 01 Maandag 4 januari 14:30 16:00 uur Spelletjes middag Een gezellige middag met spelletjes als de Ballenbak, Rummikub en Klaverjassen.

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2017

FEBRUARI en MAART 2017 FEBRUARI en MAART 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Februari en Maart 2017

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

VERSIE 2.0/februari

VERSIE 2.0/februari VERSIE 2.0/februari 2012 2 Welkom in Weber U bent van harte welkom in verpleegunit Weber. Ondanks dat we nooit uw thuis kunnen vervangen, stellen wij alles in het werk om uw verblijf in onze verpleegunit

Nadere informatie

Agenda februari toelichting Deelname 2,50 tenzij anders vermeld; niet-leden betalen dubbele prijs

Agenda februari toelichting Deelname 2,50 tenzij anders vermeld; niet-leden betalen dubbele prijs Agenda februari 2019 + toelichting Deelname 2,50 tenzij anders vermeld; niet-leden betalen dubbele prijs Vrijdag 1 februari 13.30 uur Feldenkrais - Rode Kruisgebouw ( 5) 15 uur Startbijeenkomst Zangkoor

Nadere informatie

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u Fietsvrijwilliger D.F. 2016-01-21 Creatieve vrijwilliger D.RB. 2015-59 O.K. 2015-56 Enkele bezoekers van dagbehandeling de Valk zouden graag af en toe een ritje op de duofiets maken. De vrijwilliger gaat

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

Activiteitenprogramma. Juli t/m december Zorgcentrum Abbingahiem

Activiteitenprogramma. Juli t/m december Zorgcentrum Abbingahiem Activiteitenprogramma Juli t/m december 2016 Zorgcentrum Abbingahiem Algemene informatie Naast het vaste activiteitenprogramma worden er elke maand verschillende activiteiten georganiseerd in de Gasterij,

Nadere informatie