EUPENBULLETIN. juni 2015 nr.20. Inhoud. Afscheid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EUPENBULLETIN. juni 2015 nr.20. Inhoud. Afscheid"

Transcriptie

1 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan JM Eindhoven 00-0 EUPENBULLETIN juni nr. Inhoud Afscheid... Formatie... Rapport... Musical... Commissie schooltijden... Themaweek... Bibliotheek op school... Nieuws uit de groepen... Controle Actie Luxe verzuim Bureau Leerplicht en juli... Groepsindeling schooljaar -... Afscheid Na jaar gewerkt te hebben op de Wethouder van Eupen heeft juf Maartje van Hofwegen besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ze gaan met ingang van volgend schooljaar werken op t Slingertouw. Alle ouders hebben hierover een brief ontvangen. Wij, het team, vinden het heel jammer dat we Maartje moeten missen! We begrijpen haar keus en wensen haar heel veel succes! Op donderdag juli vanaf.00 uur is er voor iedereen gelegenheid om Maartje persoonlijk de hand te schudden. We houden dan een afscheidsreceptie voor ouders, teamleden en (oud)leerlingen. De receptie zal tot ongeveer.00 uur duren. We hopen veel gasten te mogen begroeten!

2 Formatie We hebben in de loop van het schooljaar afscheid genomen van Liny Snuverink, onze adjunct-directeur. Team en MR hebben toen besproken welke managementstructuur vanaf volgend schooljaar wenselijk is. Er is gekozen om te gaan werken met bouwcoördinatoren, een IB-er en een directeur. De coördinator voor de onderbouw wordt Iris Schellekens. Zij zal zich in het volgende bulletin aan u voorstellen. Iris werkt twee dagen ambulant als coördinator en zal daarnaast dag per week in groep B komen werken, als meester Robert studieverlof heeft. De coördinator voor de bovenbouw wordt Désirée Rombouts. Zij zal twee dagen werken in groep / en dagen ambulant zijn in haar rol als coordinator. Wim Maas blijft IB-er en Lia den Hartog directeur. We denken dat we op deze manier een goed management team hebben om de schoolontwikkeling verder vorm te geven. Rapport Op vrijdag juli krijgen alle leerlingen hun tweede en laatste rapport mee naar huis. Sommige kinderen hebben het vorige rapport nog niet ingeleverd. De bedoeling is dat de leerkrachten het nieuwe rapport aan het vorige toevoegen. Dus: alle mapjes graag uiterlijk inleveren op maandag juli! Musical We hebben het in het vorige bulletin ook al opgenomen: op maandag en dinsdag juli voeren de leerlingen van groep de musical op voor alle kinderen van de school. Oud leerlingen zijn van harte welkom op dinsdag juli, om.0 uur. Op donderdag juli is de voorstelling voor ouders en andere genodigden. Deze opvoering begint om.00 uur. Aansluitend aan de musical is er nog een mooi afscheidsfeestje voor de kinderen van groep en hun ouders. We wensen iedereen heel veel plezier en succes! Commissie schooltijden Beste Ouders, Vorige week dinsdagavond was het dan zover: de veelbesproken schooltijdencommissie-avond! De opkomst was overweldigend met ongeveer honderd deelnemers. De drie uitgewerkte scenario's werden door Mark uitgelegd, waarna er vragen werden gesteld door de deelnemers. In de eerste stemronde bleek dat het scenario met vijf gelijke dagen als eerste mocht afvallen. Nu bleven er twee optie over; de woensdagmiddag als vrije dag of de woensdag en vrijdagmiddag vrij. In groepjes van maximaal zes deelnemers hebben ouders en docenten deze twee opties gewikt en gewogen. Niet altijd is er in de groepjes consensus bereikt. Uiteindelijk is gebleken dat er stemmen voor scenario waren en stemmen voor scenario. Deze uitslag ligt dan ook dicht bij elkaar. Er waren ook tegenstemmen waarbij scenario slechts tegenstem heeft ontvangen en scenario er heeft ontvangen. Daarnaast hebben de aanwezige docenten (niet alle docenten konden aanwezig zijn) zich uitgesproken voor scenario. De schooltijdencommissie zal dit advies van de ouders en docenten verwerken in het advies aan de school. Hierin zullen we, voor zover realiseerbaar, de gegeven tips verwerken in het advies aan de school. Meerdere ouders stelden het op

3 prijs (ongeveer 0%) om de eindtijd van de dagen op drie uur te houden zodat er zo min mogelijk hoeft te veranderen. Daarnaast zijn er veel praktische tips gegeven die we willen proberen te verwerken in ons advies. Hopelijk komen we op deze manier tot de 'meest ideale schooltijden' voor de meeste mensen en docenten! We danken iedereen alvast voor de inzet tot nu toe! Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben voor de commissie dan horen we graag van u! Wij komen na de vakantie, op september, weer bij elkaar. Met vriendelijke groet, Marcel Wetzels Tel 00- Mob 0- Themaweek De voorbereidingen voor de laatste schoolweek zijn nog volop aan de gang en het wordt een sprookje! Alle hulpouders van het afgelopen schooljaar krijgen a.s. maandag een uitnodiging voor donderdagmiddag juli. We hopen dat iedereen aanwezig kan zijn! En de rest van de week ziet het programma er als volgt uit: Maandag juli Dinsdag juli Woensdag juli Donderdag juli Vrijdag juli Start van de week: Iedereen werkt deze dag in de klas aan het gekozen sprookjesfiguur. Er zijn workshops muziek en dans. De leerlingen van groep gaan aan de slag met het schrijven van een voorstelling die eind van de week wordt ogevoerd en waarin alle sprookjesfiguren en dus alle kinderen een rol hebben. Alle kinderen werken verder aan de uitwerking van hun sprookjes figuur en ook vandaag zijn er nog workshops muziek, schmincken en dans. Vandaag doen we spelletjes die te maken hebben met sprookjes Gaan de kinderen technisch aan de slag en zetten ze de puntjes op de i voor de voorstelling van morgen. s Middags zijn de hulpouders van harte welkom voor een filmvoorstelling. Van.0 tot. uur is de afsluitende voorstelling waarbij ouders en buurtbewoners van harte welkom zijn. Om uur sluiten we het schooljaar af en begint de vakantie!

4 Bibliotheek op school In dit Eupenbulletin willen wij graag alle biebouders bedanken voor hun geweldige inzit. Dit eerste jaar van de bieb is heel goed verlopen. De kinderen hebben erg genoten van het kunnen lenen en lezen van de boeken. Zelf de peuters van Korein konden met veel plezier boeken lenen. Ook deze hulpouders willen wij bedanken. Als blijk van waardering willen wij alle hulpouders uitnodigen voor de bedankmiddag op donderdag juli om.0 uur.mocht u geen uitnodiging ontvangen via uw kind wilt u dit dan even bij juf Marijke of juf Lia doorgeven? Tenslotte nog een oproepje: Voor het volgende schooljaar zijn we nog op zoek naar enkele enthousiaste vaders, moeders, opa's of oma's die een uurtje per week mee willen helpen de bieb te bemannen. Allemaal nogmaals bedankt en een heel fijne vakantie. Nieuws uit de groepen Groep -B Groep - B is helemaal klaar voor het mooie weer. Ze hebben samen met de juf ijsjes gemaakt en gisteren mochten ze de ijsjes opeten. Heerlijk koel!

5 Groep / Gefeliciteerd!!! Na weken hard oefenen hebben kinderen uit groep / hun tafeldiploma gehaald. Goed gedaan Gefeliciteerd allemaal! Buitengym groep B Afgelopen dinsdag vond juffrouw Anouk het een leuk idee om van het mooie weer te genieten en daarom buiten te gaan gymmen. De kinderen hebben voor het eerst het spel slagbal gespeeld en dit leverde veel gelach en plezier op. Onderstaande actiefoto s laten zien dat groep B over veel sportief talent beschikt.

6 Groep : Schoolkamp Maandag juni zijn we naar kamp gegaan. We moesten eerst een hele tijd wachten, toen het ongeveer half tien was begonnen de eerste groepjes te fietsen. Ik zat in het laatste groepje, we moesten km fietsen dat duurde ongeveer tot uur. Op de helft van de fiets tocht hebben we een schilderijtje gemaakt voor Vaderdag. Daarna gingen we verder met fietsen. Toen we op de kampeer boerderij kwamen mocht je even rond kijken je mocht alleen nog niet naar binnen. Toen de laatste groep er was gingen we de tassen controleren met een snoepdetektor als je dat had gedaan dan mocht je naar je kamer of tent, en je bed opmaken. Als je alles had uitgepakt moest je naar de eetzaal. Na nog wat uitleg gingen we eten we aten macaroni. Daarna moesten we ons gaan klaar maken voor het avond spel in het bos. Ik had met mijn slaap groepje corvee. Na ongeveer een uur moesten we naar het veldje om uitleg te krijgen van het spel. Na de uitleg gingen we naar het bos, daar in de buurt was een boerderij en daar moesten we stil zijn. In het bos gingen we het douane spel doen. Spel uit leg: er was een groepje a en een groepje b groepje a stond aan de ene kant van het bos en b aan de andere kant van het bos en groepje c stond in het midden van het bos. groepje a moest kaartje naar de overkant brengen zonder getikt te worden. en soms wisselde we dan. Toen we terug gingen moesten we al bijna meteen door voor de spooktocht, dat was in het zelfde bos. Na de spooktocht kreeg je een broodje knakworst en warme chocoladenmelk. Als je dat op had moest je je klaar gaan maken voor bed en gaan slapen de ste dag was voor bij Z Z Z Dinsdag juni we werden om uur wakker gemaakt met een MEGAfoon. Je moest je gaan aan kleden en naar het veld gaan, daar gingen we ochtend gymnastiek doen. Na de ochtend gymnastiek mochten we eten, daarna gingen we op de fiets naar Eersel. Daar hebben we een fotozoektocht gedaan. We hebben ook in Eersel geluncht. Toen zijn we terug gegaan om geld te halen ( euro) toen mocht je in Eersel iets gaan kopen, je moest ook iets meenemen met je groepje iets uit zoeken voor bij de BBQ. Daarna zijn we weer terug naar de kampeerboerderij gegaan en gingen we avond eten. Daarna gingen we levend stratego doen.

7 Er is een groep a en b ze verstoppen allebei een vlag verstoppen en dan moest de andere groep die vlag veroveren, en dan heb je een kaartje met wat je bent. Daarna gingen we mars Melo s roosteren en daarna het fatsen spel doen Je hebt een gele kaart en daarmee moet je naar een juffrouw of meester met blauwe kaartjes, en dan wissel je die in voor een geel kaartje. En dan terug naar de genen die de gele kaartjes heeft en dan heb je een punt maar als je gefatst wort door een meester of juffrouw mat een zaklamp dan lever je je gele of blauwe kaartje in en krijg je een rode kaart en dan heb je geen punt en moetje weer terug en begin je opnieuw Daarna naar bed de de dag was ook voorbij Z Z Z Woensdag juni we werden weer wakker gemaakt om uur met een MEGAfoon en pannen deksels. We moesten aan kleden en we deden weer ochtend gymnastiek na de ochtend gymnastiek mochten we weer eten. Na het eten zijn we naar Eersel gefietst en hebben we het ruil spel gedaan, we begonnen met een thee zakje dat moest je dan sleets voor iets waardevoller ruilen. Daarna gingen we zwemmen in een meer, na het zwemmen moesten we douche en frietjes eten. Na het eten hadden we een disco. Donderdag juni we werden wakker gemaakt met pannen deksels na het ontbijt en de laatste keer ochtend gymnastiek naar huis lekker uitrusten. Door: Sarah van Geenen groep: Controle Actie Luxe verzuim Bureau Leerplicht en juli Graag wil Bureau leerplicht van de gemeente Eindhoven u middels deze brief informeren betreffende een speciale actie op de laatste schooldag voor de april/meivakantie, te weten vrijdag april 0.Bureau Leerplicht zal op woensdag en donderdag juli (woensdag en donderdag voor de zomervakantie) controleren op luxe verzuimwil die dag een speciale actie organiseren om luxe verzuim te controleren. Dit in samenwerking met de school, die de leerlingen die die dag ziek gemeld worden of anderszins ongeoorloofd afwezig zijn bij Bureau Leerplicht zullen melden. Er is sprake van luxe verzuim als ouders/verzorgers hun kinderen mee op vakantie nemen zonder toestemming van de schoolleiding.alle kinderen die op voornoemde dagen ziek gemeld worden of Indien uw kind die dag ziek gemeld wordt of zonder goede reden afwezig zijn, zullen door de school gemeld worden bij Bureau leerplicht. Het kan zijn dat de leerplichtconsulent die dag op huisbezoek komt is dan zal de leerplichtambtenaar u thuis bezoeken om en na te gaan wat de reden van afwezigheid is. Hierbij is het van belang dat u bij eende ziekmelding van uw kind, aanop de school het adres vermeldt waar uw kind die dag zal verblijven. Indien uw kind niet op het aangegeven adres aangetroffen wordt, ontvangt u een kaart in de bus met daarin de mededeling dat u opgeroepen zult worden binnenkort uitgenodigd zal worden bij Bureau Leerplicht.. De leerplichtconsulentambtenaar zal dan beoordelen of het verzuim ongeoorloofd is. In dat geval zal en er zal mogelijk een proces-verbaal worden opgemaakt tegen ouders/verzorgers. opgemaakt worden

8 Voor nadere informatie kunt u altijd contact opnemen met Bureau Leerplicht tel. 00-De leerplichtconsulent van uw school is uiteraard bereid eventuele vragen hierover te beantwoorden en u hierin te adviseren.met vriendelijke groet,bureau Leerplicht van de gemeente Eindhoven. Fijn weekend!

9 Groepsindeling schooljaar - /a Lia Daans Caroline vd Berk a Timo Aarden Anouk Ekkelkamp Eline Grob Juliet van Kaam Vera de Koninck Tim Liebregts Ibrahim Pirbux Pierce Riepe Tiemen de Vries Quinten van Vugt a Stef Adriaans Rohat Altun Floris van Dijk Siem van Heeswijk Indy Janssen Fay Janssens Christina van Mechelen Dominik Owczarzy Tim van Rijswick Roos Rossieau Cas Vennix Florine Verleisdonk Lente Werkman /b Manon vd Vosse /c Ineke Meulman Angela Scheepers b c Olivia Bakker Isabelle Christ Keet van Dorst Sanne Daans Olle van Heeswijk Bibi van Doesburg Coen Immink Taha Güngör Jackie van de Kerkhof Guusje de Haas Jochem Lamers Marc Immink Jack Sahebali Casper van Kaam Kaitlin van Turnhout Tijs Kwint Matthijs Walta Delano Vogelzangs b Aydan Su Çakmak Ellis van Kaam Havin Karaca Joshua Leunissen Sophie Mau Ruqayyah Pirbux Alisha Reymound Fatih Seven Nicolas van Staalduine Laurens Vonk Mylan de Wijs Roan van Zutven c Kate Carter Larisa Erçetin Thomas Fey Lucas de Haas Elin de Heus Karlijn Hoogsteder Ahmet Kilic Teun de Lange Melte Maassen Liene van der Reijden Yesper Riepe Timo de Ron Siebe Wuisman a Leny Snellen Ellen v. Helvert Tobias Bakker Selma Bannani Romy van Bommel Semih Bulut Guus van Doesburg Lars Ekkelkamp Cas Hüpscher Mara Klaver Djim Klink Joris Liefting Lotfi Mazrouái Madelief Massoeurs Lenny Peperkamp Fleur Rademaker Luciana Ramautarsing Taco Rossieau Jayden Saddal Niels Seerden Isabel Simons Yoldas Solmaz Stacey Wassink b Robert Moors Iris Schellekens Stevàno van den Bersselaar Luc Daans Brooklyn van Dijck Ceyhun Güngör Anouk de Heus Kenza Idiken Semih Karatas Jehro van Kessel Yan Krietemeijer Ruth McDowel Demi Meert Nick van de Moosdijk Sem van den Nieuwenhoff Max den Otter Evin Ozgul Lizzie Pero Kira Sanders Kyra van Sikkelerus Feline de Vries Berend van Wesenbeeck Tommy Westbroek Freek van de Wetering a Frans Kuijpers Maria de Ruijter Katja Belooussov Henry Carter Jaeda Daems Lorenz Dijkzeul Sam van Dorst Alya Emzago Omar Galal Safiya Idiken Daphne Klerkx David de Koninck Yannick Leunissen Kaiss Mazrouái Giel den Older Lorenzo Pelt Tess Reuver Lola Sahebali Sven Timmermans Jelle Ummelen Cécile Verleisdonk Amber de Weerd Isabelle Weiss Annelie Wetzels Bryan van den Wittenboer Bruno Wuisman Saliha Yalcin Chris van Zutven

10 / Eline Boerenkamp Ans Siebeling / Marijke Brans Angela Scheepers Robar Altun Kaan Colak Calvin Irons Rune Krom Armin Maas Aliesa Naguib Laurens de Putter Jelle Senders Élodie van Staalduine Lujza Tóth Sem Ubels Mary-Lana de Vaal Maxime Verleisdonk Tara van Zanten Kayne Cornelissen Pim Daans Adam El Mourabite Thom van Ginneken Féline Hofstee Liz van der Linden Yara Linssen Cas van den Nieuwenhoff Niek Reniers Jente Saris Lars Seerden Arthur Assink Lucija Banovic Iskra Bogaerds Jasmijn van den Broek Simon Costescu Ilayda Durna Martijn Faber Dowile de Haas Bryan Heesakkers Luna Janssens Juul Kantelberg Max van de Kelft Ruqayyah Kerkhoff Noëmi van Kessel Juna Krietemeijer Ben Liebregts Jeffrey van Mechelen Roos Meeuws Matteo Nas Julius Rademaker Lilly Reuver Maxime van Staalduine Philip Verhoeven Jarno Vogels Rowin de Wit Angélainqia Zonnevijlle Damian Adams Jeroen van Berchum Medina Borgers Lavinia Çakmak Iris Faber Ruben Immink Claudia Kanevskaia Remmo Klaver Helin Ozgul Jessie Pero Nahuel Ramautarsing Linda Verhoeven Emilija Banovic Daan Habraken Annebel de Lange Yvar Pas Yordy Ubels Liselot van der Velden Britte van de Ven Nina van Wesenbeeck Laurent van Stuijvenberg Tristan Wetzels Elise Kramer vacature Ad Bogers / Désirée Rombouts David van der Linden Sander van Berchum Isis van Egdom Ruby Geraets Feyza Güngör Wout Harmsen Fauve Iding Isa Janssen Amal Kaddouri Helin Karaca Junayd Kerkhoff Krijn Liefting Ares Maas Cliff McDowel Dylan van Rijn Max van Rooij Sándor Tóth Ian Verburg Aschwin Vereijken Mees Werst Sjoerd van de Wetering Khan Yalcin Damiën van Dijck Erinn Engels Kim Franse Bram van Ginneken Kevin van Grimbergen Inge de Groot Tim Hounjet Youssef Idiken Hannah Kansil Ties Kantelberg Sophie van de Kerkhof Marte Krom Veli Küçükaycan Evy Kuyte Esmé Lubse Jill Lubse Sam Aragon Maréchal Flint Moerdijk Sanne de Mol Thijs Poppeliers Marnix de Putter Anant Rastogi Nina Renzen Aukje Saris Kim van Schaijk Chayenna de Vaal Kimberly Vogels Robert-Jan Vonk Floortje Wilsch Thijs van den Broek Carmen Daniëls Achmed El Mourabite Donja Galal Alisha van Hedel Quint Hofstee Ella Hurkens Kyra Irons Senna Karatas Gijs van Leusden Thom Redan Rojin Sahin Jennet Bannani Carmen Coombs Megan Cornelissen Göksen Küçükaycan Robin van Lierop Jill van der Linden Jaden Norvell Moïra Rahman Sem van Rooij Sam den Older Feya Rooijackers Corné van Stuijvenberg Feline van der Vloed Bart van de Wetering

11 Michel Stigter Frank Aben Tommie van Egdom Pascale Frederik Jan-Gerben van der Gulik Sem van de Haar Luuk van Hedel Diana Hounjet Christopher Hu-a-ng Suzie Iding David Janssen Luca van de Kelft Ralph Klerkx Lars Laauwen Jessie van Lierop Lara Mazrouái Dahoud Meskini Gijs Peletier Sem Reniers Faith Riepe Rosalie van Riet Milan Schamp Rosa Slotboom Lars de Swart Pepijn van der Velden Jaimy Verburg Felix van Wesenbeeck Lola Wols

EUPENBULLETIN. 4 september 2015 nr. 1

EUPENBULLETIN. 4 september 2015 nr. 1 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 4 september 2015 nr. 1 Inhoud Start schooljaar... 1 Geboren... 2 Informatie avond... 2 De Vreedzame School (DVS)...

Nadere informatie

EUPENBULLETIN 27 juni 2014 nr.20

EUPENBULLETIN 27 juni 2014 nr.20 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 27 juni 2014 nr.20 Oudertevredenheidspeiling Op 23 mei jl. heeft u van ons via het ouderportaal de ouder vragenlijst

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 27 februari 2015 nr.12

EUPENBULLETIN. 27 februari 2015 nr.12 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 27 februari 2015 nr.12 Inhoud Carnaval... 1 De Vreedzame School... 2 De Grote Rekendag... 3 Nieuws van de MR... 3 Nieuws

Nadere informatie

EUPENBULLETIN 8 juli 2016 nr. 19

EUPENBULLETIN 8 juli 2016 nr. 19 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 8 juli 2016 nr. 19 Inhoud Nieuws van de directie... 1 Afscheid juffrouw Leny... 2 Welkom!... 2 Controle luxe verzuim

Nadere informatie

EUPENBULLETIN 24 maart 2016 nr. 13

EUPENBULLETIN 24 maart 2016 nr. 13 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 24 maart 2016 nr. 13 Inhoud Paasviering... 2 Jasje voor de deur... 2 Tevredenheidsonderzoek... 2 Groep 5/6... 3 Tuintjes

Nadere informatie

EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17

EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17 Inhoud Schooltijden 2016-2017... 1 Uitnodiging Thema-avond MR... 2 Schoolreis... 3 Jumboactie Sparen

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 19 juni 2015 nr.19. Inhoud. Studiedagen. Formatie. Musical

EUPENBULLETIN. 19 juni 2015 nr.19. Inhoud. Studiedagen. Formatie. Musical Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 19 juni 2015 nr.19 Inhoud Studiedagen... 1 Formatie... 1 Musical... 1 Wisselochtend... 2 Data nieuwe schooljaar... 2

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 19 september 2014 nr. 2. Sportdag. De sportdag op maandag 8 september was weer een succes! Dit is wat Tommie uit groep 7 ervan vond:

EUPENBULLETIN. 19 september 2014 nr. 2. Sportdag. De sportdag op maandag 8 september was weer een succes! Dit is wat Tommie uit groep 7 ervan vond: Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 19 september 2014 nr. 2 Sportdag De sportdag op maandag 8 september was weer een succes! Dit is wat Tommie uit groep

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

EUPENBULLETIN 22 april 2016 nr. 15

EUPENBULLETIN 22 april 2016 nr. 15 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 22 april 2016 nr. 15 Inhoud Jarigen... 1 Vakantierooster volgend schooljaar 2016-2017... 2 Nieuws uit groep 8... 2 Thema

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. nr. 17. Inhoud. Agenda

EUPENBULLETIN. nr. 17. Inhoud. Agenda EUPENBULLETIN nr. 17 Inhoud Inhoud... 1 Agenda... 1 Sportdag woensdag 11 september... 2 Uitnodiging ouder-bedank-moment... 2 Schooljaar 2019-2020... 2 Jarigen... 3 Geleende boeken terug naar de bibliotheek...

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Einde van het schooljaar 2. Afscheid van juf Paulien

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 18 september 2015 nr. 2

EUPENBULLETIN. 18 september 2015 nr. 2 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 18 september 2015 nr. 2 Inhoud Sportdag... 1 De Vreedzame School : Kletskaarten... 2 Studiedag... 2 Schoolfotograaf...

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

Samarialaan 1a 5625 RA Eindhoven www.bs-cornelisjetses.nl

Samarialaan 1a 5625 RA Eindhoven www.bs-cornelisjetses.nl Samarialaan 1a 5625 RA Eindhoven www.bs-cornelisjetses.nl Nummer: 38 10 juli 2015 Belangrijke data: dinsdag 14 juli: Musical groep 8 vrijdag 17 juli : geen school/suikerfeest. ma. 20 juli t/m vrij. 28

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. Afscheid

EUPENBULLETIN. Afscheid Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 22 mei 2015 nr.17 Inhoud Formatie... 2 Cito uitslag... 2 Praktisch verkeersexamen... 2 Tussenschoolse Opvang... 2 Plusaanbod...

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 24 april 2015 nr.16. Inhoud. Koningsspelen

EUPENBULLETIN. 24 april 2015 nr.16. Inhoud. Koningsspelen Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 24 april 2015 nr.16 Inhoud Koningsspelen... 1 Cito toets... 3 Eupenjournaal... 3 Hemelvaart... 3 Even voorstellen...

Nadere informatie

Talismanbulletin 14 juli 2015

Talismanbulletin 14 juli 2015 Talismanbulletin 14 juli 2015 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Donderdag 16 juli Kennismaken nieuwe leerkracht Donderdag 16 juli Uitglijden kleuters en afscheid groep 8 Vrijdag 17 juli Studiedag;

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. nr. 13. Inhoud. Agenda

EUPENBULLETIN. nr. 13. Inhoud. Agenda EUPENBULLETIN nr. 13 Inhoud Inhoud... 1 Agenda... 1 Studiedag 26 maart... 2 Ouderenquête maart 2019... 2 Gezocht : vrijwilligers die willen helpen met het verkeersexamen van de groepen 7.... 2 Koningsspelen

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 4 juli Nr 39. Jaargang 28

Het Jozef Journaal   datum: 4 juli Nr 39. Jaargang 28 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 4 juli 2017 Nr 39 Jaargang 28 Van de directie Personele invulling Wij moeten afscheid nemen van juf Mieke, onze onderwijsassistent. In het kader

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 17 juli 2015 nr.21. Inhoud. Terugblik. Laatste schoolweek

EUPENBULLETIN. 17 juli 2015 nr.21. Inhoud. Terugblik. Laatste schoolweek Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 17 juli 2015 nr.21 Inhoud Terugblik... 1 Laatste schoolweek... 1 Afscheid... 3 Schaakles... 3 Even voorstellen.....

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. nr. 14. Inhoud. Agenda

EUPENBULLETIN. nr. 14. Inhoud. Agenda EUPENBULLETIN nr. 14 Inhoud Inhoud... 1 Agenda... 1 Afscheid juf Lia Daans... 2 Vakantierooster en vrije dagen 2019-2020... 3 Paasfeest... 3 Schoolreisje vrijdag 21 juni... 4 Ouderenquête... 4 Activiteitencommissie:

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. nr. 15. Inhoud. Agenda

EUPENBULLETIN. nr. 15. Inhoud. Agenda EUPENBULLETIN nr. 15 Inhoud Inhoud... 1 Agenda... 1 Groepsverdeling 2019-2020... 2 Vacature medezeggenschapsraad... 2 MR Jaarvergadering maandag 27 mei... 3 Herhaling; Vakantierooster 2019-2020... 3 Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Sven (gr 7), Julius (gr 2), Lisa (gr 8), Saar (gr 5), Cis (gr 5), Colin (gr 1), Pleun (gr 2), Hamzah (gr 2), Ward (gr 2), Celeste (gr 5), Lucas (gr 6), Sepp

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 30 september 2016 nr. 22

EUPENBULLETIN. 30 september 2016 nr. 22 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 30 september 2016 nr. 22 Inhoud Inhoud... 1 Agenda... 2 Inschrijven nieuwe leerlingen... 2 Mededelingen van de MR...

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 17 oktober 2014 nr.4

EUPENBULLETIN. 17 oktober 2014 nr.4 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 17 oktober 2014 nr.4 Afsluiting Kinderboekenweek Donderdag 16 oktober was de grote afsluitingsdag van de Kinderboekenweek.

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 16 juli Nr 41. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 16 juli Nr 41. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 16 juli 2019 Nr 41 Jaargang 30 Van de directie Afscheid Vandaag ontvangt u het laatste JJ van dit schooljaar. Voor mij tevens de allerlaatste

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017 Nieuwsbrief nr. 8 Juli 2017 KALENDER Voorwoord 1 5 juli Rapport mee 6 en 10 juli Eindgesprekken 8 juli Oud papier 12 juli Afscheidsavond groep 8 13 juli Afscheidsochtend groep 8 14 juli Afsluiting schooljaar

Nadere informatie

Laatste Nieuws. Beste ouders en hulpleiding,

Laatste Nieuws. Beste ouders en hulpleiding, Laatste Nieuws Beste ouders en hulpleiding, Wegens omstandigheden hebben we het programma voor het Jeugd Vakantie Werk komende week moeten aanpassen. De dinsdag en de donderdag zijn aagepast. Het volledige

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR juli 2016

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR juli 2016 Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 19 14 juli 2016 (nr. 1 voor het nieuwe schooljaar zal verschijnen op 15 september 2016) 15-07 Thijs Bergmans 16-07 Maylie Nieuwhoff

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

8 juli 2015 - nummer 14. Bedankt. Speeltuindag groep 3/4. Nieuws uit de kleutergroepen. 40-jarig onderwijs- en bestuursjubileum van juffrouw Maria

8 juli 2015 - nummer 14. Bedankt. Speeltuindag groep 3/4. Nieuws uit de kleutergroepen. 40-jarig onderwijs- en bestuursjubileum van juffrouw Maria 8 juli 2015 - nummer 14 Bedankt Na onze oproep om gespaarde jumbo boeken punten in te leveren hebben we voor alle groepen een leuk aantal boeken kunnen kopen! Bedankt voor jullie medewerking! Speeltuindag

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

EUPENBULLETIN 20 mei 2016 nr. 16

EUPENBULLETIN 20 mei 2016 nr. 16 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 20 mei 2016 nr. 16 Inhoud Iep Iep HOERA!!!!!!!!!... 1 Formatie... 2 Schoolreisje vrijdag 10 juni... 2 Avondvierdaagse

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. nr. 8. Inhoud. Agenda. Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan JM Eindhoven

EUPENBULLETIN. nr. 8. Inhoud. Agenda. Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan JM Eindhoven Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN nr. 8 Inhoud Inhoud... 1 Agenda... 1 Star Class op de Wethouder van Eupenschool... 2 Kerst... 2 Opbrengst haar/nagel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 5 maart 2015

Nieuwsbrief 14 5 maart 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 14 5 maart 2015 Agenda. 9 maart Oudergesprekken groep 1 t/m 7 11 maart

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015 Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 26 juni 2015 2014-2015 Interessante informatie: 1 juli: Zomerfeest 17.00 19.00 uur 3 juli:

Nadere informatie

JO19 / A jongens. Leider: Teun Verlouw Mark Maas. Dinsdag en Donderdag uur uur. Trainingen: Kleedkamer:

JO19 / A jongens. Leider: Teun Verlouw Mark Maas. Dinsdag en Donderdag uur uur. Trainingen: Kleedkamer: JO19 / A jongens 1 Lex van Boxtel 9 Kiet Mortier 2 Roy Martens 10 Bart Schoenmakers 3 Dave van Dun 11 Marvin Bax 4 Menno Spaan 12 Timo wolfs 5 Jessy van Kasteren 13 Bob van Rooij 6 Raoul van Gorp 14 Stijn

Nadere informatie

Datum: donderdag 5 juli 2018

Datum: donderdag 5 juli 2018 Datum: donderdag 5 juli 2018 Populierenblaadje Algemeen: Bedankt: We hebben een roerig schooljaar achter de rug met verschillende zieken en afwezigen. We willen u danken voor uw begrip, uw hulp, het meedenken

Nadere informatie

Teamindeling jeugdafdeling Ratti

Teamindeling jeugdafdeling Ratti ST Ratti-Vorden JO19-1 11 tegen 11, 90 minuten 1 Brummelman, Berend-Jan 18-2-2001 2 Haccou, Daan 9-4-2001 3 Lichtenberg, Siebrand 14-5-2001 4 Pijlen, Daan van 19-7-2001 5 Sueters, Luuk 27-9-2001 6 Eykelkamp,

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom!

Belangrijke data. Welkom! Subscribe Share Past Issues Tra View this email in your browser Nieuwsbrief Basisschool de Welp - februari 2016 Belangrijke data Welkom! Ook dit schooljaar verwelkomen we weer nieuwe welpjen bij ons op

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 31 mei 2013 nr.18. Formatie

EUPENBULLETIN. 31 mei 2013 nr.18. Formatie Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 31 mei 2013 nr.18 Formatie Er komt een verandering in de bezetting van de groepen: Juf Kirsten heeft een nieuwe baan

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 18 juni Nr 37. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 18 juni Nr 37. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 18 juni 2019 Nr 37 Jaargang 30 Van de directie Formatie 2019-2020 Verderop in het JJ vindt u het formatie plaatje voor het nieuwe schooljaar 2019-2020.

Nadere informatie

Agenda. Verjaardagen. Nieuwe leerlingen. 21 april nummer 13 Jaargang 36

Agenda. Verjaardagen. Nieuwe leerlingen. 21 april nummer 13 Jaargang 36 21 april 2017 - nummer 13 Jaargang 36 Agenda 24-04 t/m 05-05 Meivakantie 27-04 Koningsdag 05-05 Bevrijdingsdag 08-05 Studiedag 09-05 Luizencontrole 10-05 Inloop van 8.15 8.30 uur 11-05 Uitstapje groep

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

JO19 Nr Naam Gesl. Geb datum Leiders Trainers Trainen Aanvang thuiswedstrijden

JO19 Nr Naam Gesl. Geb datum Leiders Trainers Trainen Aanvang thuiswedstrijden JO19 1 Breemen, Joep van M 4-3-1999 Peter Habraken 2 Habraken, Max M 8-6-1999 Marcel Boonman 3 Heijden, Mark van der M 13-7-1999 Ad van der Laar 4 Vleuten, Geert van der M 26-8-1999 5 Hulsen, Daan M 30-12-1999

Nadere informatie

Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien we iedereen weer terug op maandag 20 augustus voor de start van het nieuwe schooljaar.

Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien we iedereen weer terug op maandag 20 augustus voor de start van het nieuwe schooljaar. BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 4-7 Do 5-7 Doorschuifuurtje 18.30 uur Speelplaatsspektakel Vr 6-7 Studiemorgen en start van de zomervakantie Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien

Nadere informatie

Kamp. Michelle. Kamp:

Kamp. Michelle. Kamp: Het kamp Het was een super leuk kamp, Het boshuis was hartstikke leuk en gezellig en er omheen was heel veel te doen en als hoogtepunt dit jaar een springkussen. we hebben heel vee leuke spellen in het

Nadere informatie

3-aug 4-aug 5-aug 6-aug 7-aug 8-aug 9-aug. 10-aug 11-aug 12-aug 13-aug 14-aug 15-aug 16-aug Valentino Jansen

3-aug 4-aug 5-aug 6-aug 7-aug 8-aug 9-aug. 10-aug 11-aug 12-aug 13-aug 14-aug 15-aug 16-aug Valentino Jansen augustus 2015 woensdag donderdag vrijdag zaterdag 3-aug 4-aug 5-aug 6-aug 7-aug 8-aug 9-aug Juf Lucia jarig Mark de Waal Stijn Hurkmans Juf Wilma Tuin jarig 32 10-aug 11-aug 12-aug 13-aug 14-aug 15-aug

Nadere informatie

Inschrijfformulier 4 tegen 4 voetbal woensdag 8 oktober 2014

Inschrijfformulier 4 tegen 4 voetbal woensdag 8 oktober 2014 de blauwe smurfen Blauw.(witte muts? ) Naam 1 Jeffrey 7b 2 Daan 7b 3 David 7b 4 Teun 7a 5 Stefan 7a 6 The dragon girls Wit met iets leuks erop naam 1 Wies 8b 2 Sanne 8a 3 Daisy 8a 4 Britt 8a 5 Nina 8b

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli 2018 Nieuws van uit de school De feestdag: Wat een feest was het gister op de feestdag! Er waren heel veel leuke activiteiten en de pannenkoeken als lunch, deden het

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 13 november 2015 nr. 5

EUPENBULLETIN. 13 november 2015 nr. 5 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 13 november 2015 nr. 5 Inhoud Kinderpostzegelactie 2015... 1 Sint... 2 Nieuwe mediatoren... 2 Schaatsprestatie tocht...

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden 7 april 2017 - nummer 14 Belangrijke data Woensdag 12 april voetbaltoernooi voor gr 5 en 6 Donderdag 13 april na de lunchpauze: Paasactiviteit Vrijdag 14 april Goede Vrijdag; leerlingen vrij Maandag 17

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 35: 12.06.2015 Belangrijke data: 19 juni oud papier 25 juni scoren voor gezondheid in RKC stadion voor groep 6 t/m 8 1 juli musical groep 8 3 juli rapport 3 mee 6-10 juli schoolkamp

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015

NIEUWSFLITS. Kalender. Schooljaar 2014-2015, nr. 17 Vrijdag 10 juli 2015 NIEUWSFLITS Kalender 14 juli Musical voor kinderen Alle groepen 15 juli Musical voor ouders 16 juli Stoeltje passen Alle groepen 17 juli Vakantie va 12.00 uur!!!! Alle groepen Nieuwsflits Fenne van der

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Weekbericht. Scroll helemaal naar beneden voor het laatste nieuws over het Sint Jansfeest! Beste ouders,

Weekbericht. Scroll helemaal naar beneden voor het laatste nieuws over het Sint Jansfeest! Beste ouders, Postadres: Bezoekadres: Postbus 2147 Lindenlaan 336 1180 EC Amstelveen 1185 NK Amstelveen Weekbericht Schooljaar 2016 2017 16 juni 2017 Agenda Vrijdag 23 juni Korte dag tot 13 uur. Sint Jansfeest 16:30-21:00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

JEUGD SEIZOEN

JEUGD SEIZOEN Indeling JEUGD SEIZOEN 2013-2014 Technische Commissie 2013-2014 TC Algemeen: Wil van Gerwen (voorz.) Ad Vervest Walter Snellens Jeroen Stevens (secr.) Ronnie Maas (jeugd TC) Gertjan van Doormalen (afgv.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

Middels deze brief wil ik u informeren over de formatie van het komend schooljaar en het vakantierooster.

Middels deze brief wil ik u informeren over de formatie van het komend schooljaar en het vakantierooster. Amsterdam, 12 juli 2018 Betreft: De Formatie 2018-2019 en vakantierooster Beste ouder(s) en verzorger(s), Middels deze brief wil ik u informeren over de formatie van het komend schooljaar en het vakantierooster.

Nadere informatie

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL Hierbij een kort verslag van de week met de originele verslagen van de kinderen gecombineerd met wat foto s Namens de leiding Iet, Bep, Joop, Jeroen Arne,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018

NIEUWSBRIEF. nr juni 2018 NIEUWSBRIEF nr. 19 14 juni 2018 In deze nieuwsbrief: - Inschrijven rapportgesprekken - Resultaten tevredenheidsonderzoek - Inloop ochtenden - Opvang zomerfeest - Samenstelling schoolteam 2018-2019 o Afscheid

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 10 juli Nr 40. Jaargang 29

Het Jozef Journaal   datum: 10 juli Nr 40. Jaargang 29 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 10 juli 2018 Nr 40 Jaargang 29 Van de directie Informatie brief voor het nieuwe schooljaar Donderdag ontvangt u van de nieuwe leerkracht(en) van

Nadere informatie

3 september juli Nieuws van de directie. Afscheid nemen. MR-samenstelling. Gevonden maar niet verloren.

3 september juli Nieuws van de directie. Afscheid nemen. MR-samenstelling. Gevonden maar niet verloren. PRIKBORD 13 3 september 2014 21 juli 2016 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 1 2 2 3 de directie Afscheid nemen. We nemen afscheid van de kinderen van groep

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Datum: vrijdag 31 augustus 2018

Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Populierenblaadje Algemeen: We zijn helemaal klaar voor de werkweek en het kamp. Het ziet er naar uit dat het mooi weer gaat worden. Hebben jullie er ook zoveel zin in?

Nadere informatie

18 juli 2018 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

18 juli 2018 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 18 juli 2018 AGENDA 18 juli Afscheidsmoment groep 8 voor alle leerlingen 18 juli Rapporten mee 20 juli Margedag: alle leerlingen vrij 21 juli t/m 31 augustus Zomervakantie 3 september Eerste schooldag

Nadere informatie

Ziekmelden kan via:

Ziekmelden kan via: Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 31 augustus 2017 nummer 1 Belangrijke data

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie!

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie! 24 mei 2017 Agenda 29 juni Tweede rapport mee 30 juni Podium Party 4 juli Afscheid Groep 8 7 juli Laatste schooldag en De Kinderen s middags vrij Overstap (11:30) 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen

Nadere informatie

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Juni 2015 Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Groep 3 Nog 6 weken en dan is het alweer zomervakantie. De tijd vliegt voorbij! De komende

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019 t Talent Maart 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Via deze weg wil ik (Maikel) u informeren dat ik volgend schooljaar een nieuwe baan heb.

Nadere informatie

Indeling JEUGD SEIZOEN 2014-2015

Indeling JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Indeling JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Technische Commissie 2014-2015 TC Algemeen: Wil van Gerwen (voorz.) TC jeugd: Ronnie Maas Jan Martens Ad Vervest Walter Snellens Jeroen Stevens (secr.) Ronnie Maas (jeugd

Nadere informatie

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Betreft: nieuwe directeur Geachte ouders en verzorgers, De benoemingsadviescommissie bestaande uit vertegenwoordigers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Pagina 1 Groepjes Jeugd Vakantie Werk 2018

Pagina 1 Groepjes Jeugd Vakantie Werk 2018 Pagina 1 Groepjes Jeugd Vakantie Werk 2018 Groep 1 ( 9 ) Groep 2 ( ) Groep ( ) Bauke vd Broek Iris vd Broek Mare van Eijk Bradey Jonkers Lana Duijndam Gijs Kuijpers Siem Stolwijk Nikki vd Mulukom Joshua

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 07

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 07 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 07 Belangrijke data in februari: Di. 16/02: 10-minutengesprekken Do. 18/02: 10-minutengesprekken Vr. 19/02: groep 1/2 A vrij Ma. 22/02 t/m vr. 26/02: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De kalender deze weken: Vrijdag 12 juni 2015

Nieuwsbrief. De kalender deze weken: Vrijdag 12 juni 2015 Nieuwsbrief Vrijdag 12 juni 2015 De kalender deze weken: 9 juli Musical groep 8 ( staat verkeerd op de kalender!!) 15 juni Sofie Bertens (6) 20 juni Cas van Gorp (11) 20 juni Teun van den Griendt (8) 21

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK juni t/m 1 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK juni t/m 1 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 26 25 juni t/m 1 juli 2018 Nieuws van uit de school Feestdag!!! Jaja, donderdag is het dan eindelijk feest op school! We gaan er voor iedereen een hele leuke dag van maken. Er valt genoeg

Nadere informatie

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 11 juli 2019 Jaargang 16 nummer 36. Belangrijke data.

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 11 juli 2019 Jaargang 16 nummer 36. Belangrijke data. Sportlaan 85 7833 CH Nieuw-Amsterdam 0591-552042 Postbus 68 7833 ZH Nieuw-Amsterdam www.obs-bascule.nl Bascule nieuws Een school in balans 11 juli 2019 Jaargang 16 nummer 36 Nieuwsbrief van OBS De Bascule

Nadere informatie