SNAG Golf. Mini golf. Nieuwigheden. Set Snag Starter. Set Snag Semi Coaching. Snag Golf. Set Snag Coaching. Mini Golf Parcours set

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SNAG Golf. Mini golf. Nieuwigheden. Set Snag Starter. Set Snag Semi Coaching. Snag Golf. Set Snag Coaching. Mini Golf Parcours set"

Transcriptie

1 SNAG Golf Alle artikels uit de sets zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Contacteer ons voor gepersonaliseerde sets! Set Snag Player en Bullseye Bestaat uit: 1 launcher, 1 roller, 1 matje met tee, 6 ballen, 1 Flagsticky vlag, 1 bullseye doelwit en een transportzak. Bij bestelling aangeven links- of rechtshandig speler - 76cm 175,70 212, speler - 86cm 175,70 212,60 Set Snag Starter Bestaat uit: 4 rechtshandige launchers, 4 rollers, 4 matjes met tee, 24 ballen, 1 Rollerama doelwit, 4 flagsticky vlaggen, 8 Hoop Clock hoepels en een transportzak Tot 8 spelers- 76cm 581,40 703, Tot 8 spelers - 86cm 581,40 703,49 Set Snag Semi Coaching Snag Golf Snag golf, toegankelijk voor iedereen! Snag golf is een ideale initiatie voor beginnende golfers of gewoonweg een ludiek spel voor kinderen. Snag vereenvoudigt de basistechnieken van het klassieke golfspel. De belangrijkste onderdelen van golf werden geïntegreerd nl. putting, chipping en pitching. Snag golf kan op alle oppervlakken gespeeld worden zowel binnen als buiten. De bijhorende clubs bestaan uit een 'Roller' en een 'Launcher'. De specifieke vorm en kleurenverdeling van de grip maken het mogelijk onmiddellijk de club op een juiste manier te hanteren. Snag golf garandeert spelplezier voor iedereen. Gebruikstermen Rollerama: doel gebruikt voor putting en chipping. Snagazoo: zorgt voor de juiste houding tijdens het pitchen. Flagsticky: ter vervanging van de klassieke holes. Bullseye: doelwit voor chipping en pitching. De snapper: helpt bij de coördinatie tussen handen, armen, het lichaam en de juiste gewichtsverdeling. Een geluid onstaat wanneer de beweging juist werd uitgevoerd. De Roller Brush: voor een goede uitvoering van de 'put' dankzij achtergelaten spoor op de vloer. Snag-O-Matic: is gemaakt om de controle over armen en handen te leren. Hoop Clock hoepels: hoepels om te oefenen. Bestaat uit: 6 rechtshandige launchers, 1 linkshandige launcher, 4 rollers, 6 matjes met tee, 1 zak met 50 ballen, 2 Rollerama doelwitten, 1 bullseye doelwit, 2 flagsticky vlaggen, 2 Snagazoos, 2 Snappers, 2 Snag-O-Matics, 2 Roller Brushes, 8 Hoop Clock hoepels en een transportzak Tot 16 spelers - 76cm 938, , Tot 16 spelers- 86cm 938, ,46 Set Snag Coaching Bestaat uit: 12 rechtshandige launchers, 2 linkshandige launchers, 8 rollers,12 matjes met tee, een zak met 100 balletjes, 4 Rollerama doelwitten, 4 Snappers, 4 Snag-O-Matics, 4 roller brushes, 16 Hoop Clock hoepels, 2 bullseye doelwitten, 4 flagsticky vlaggen, 4 snagazoos en een transportzak Tot 32 spelers-76cm 1.619, , Tot 32 spelers - 86cm 1.619, ,23 Mini golf Mini Golf Parcours set Speel Minigolf indoor of outdoor en op alle ondergronden: gras, beton, houten vloer,...alles is mogelijk! De minigolf parcours set bestaat uit 13 obstakels van hoogwaardig PVC, 2 minigolf ballen, 1 scorefiche en 1 transportdoos in zwart nylon etui ,50 223,25 6 Tel.: Fax: Eenheidsprijs in Euro, excl. B.T.W. / Eenheidsprijs in Euro, incl B.T.W.

2 Golf Supersafe Supersafe werkt alle angst voor blessures weg. De Supersafe DOM producten zijn vervaardigd uit speciaal PU. Een schuimen en soepele kern voor een spel in alle veiligheid met een heel bestendig omhulsel tegen slijtage voor meer duurzaamheid. De ovale stick met een antislip handvat is uit versterkt polyethyleen vervaardigd en biedt een uitstekende controle en een grote flexibiliteit. De cross rechtstreeks gegoten op de stick, slijt niet af en brengt geen schade aan de vloeren. De DOM producten laten de jongeren toe in alle veiligheid te leren zonder de realiteit van het spel te verliezen. Golf DOM initiatie set Deze set bevat alle elementen om een golfcursus te organiseren voor beginners. Zowel de putters als de clubs bieden een maximale veiligheid en verminderen de risico s op blessures. Hun flexibele handgrepen met sterke grip zijn uiterst kindvriendelijk en vergemakkelijken het spel. Het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Een set bevat: 7 clubs junior Swing Dom rechts (83cm), een linkshandige club (83cm), 4 putters junior Swing Dom (83), 6 golf Targets (buitendiameter 17 cm en binnendiameter 11cm), 24 gele rubberen ballen met een diameter van 4cm en een gewicht van 23g. (50% lichter dan de reglementaire ballen) en tot slot een transporttas Golf DOM initiatie set 247,00 298,87 Golf Target Verkocht per set van 6 verschillende kleuren voor een makkelijk onderscheid. Het Golf doelwit kan als teamspel of voor eender welke activiteit gebruikt worden. Het is vervaardigd uit een mengsel van vinyl en soepel rubber, waardoor de bal makkelijker door het gat rolt. De centraal geplaatste vlaggen zijn wegneembaar en genummerd. Diameter: buitenkant 17cm, binnenkant 10cm. Set van ,60 17,67 Club Junior Swing DOM Hun pedagogische eigenschappen zijn haast identiek aan die van de traditionele club maar bieden een maximale veiligheid en beperken blessures. De flexibele stalen greep optimaliseert het spelgevoel van de kinderen. Ze zijn geschikt voor binnen en buiten en kunnen gebruikt worden met zowel soepele als echte golfballetjes. Lengte rechtshandigen 83cm 20,60 24, linkshandigen 83cm 20,60 24, rechtshandigen 89cm 20,60 24, linkshandigen 89cm 20,60 24,93 12 rubberen golfballen Set van 12 soepele rubberen golfballen, ideaal voor initiatie. Gewicht: 23gr, 50% van het gewicht van de officiële ballen wat de slagafstand beperkt en de nauwkeurigheid ervan verbetert. Kleur: geel. Diameter: 4 cm. Set van ,40 7,74 Putter Junior Swing DOM Met zijn uitstekende en duurzame kwaliteit biedt de putter junior Swing een maximale veiligheid. De kop is stevig bevestigd aan een lichte maar sterke steel uit glasvezel, bovenaan voorzien van een performante grip. Hij is geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. Lengte cm 11,80 14, cm 12,20 14,76 Eenheidsprijs in Euro, excl. B.T.W. / Eenheidsprijs in Euro, incl B.T.W. Tel.: Fax:

3 Time Timer Met de Time Timer leren de kinderen de notie van tijd, zonder echt precies op cijfers te hoeven letten. Regel de rode schijf op de gewenste tijdsspannen, het rode gedeelte zal naarmate de tijd verloopt kleiner worden en éénmaal op, gaat er een alarm af. De Time Timer is dus een prima hulpmiddel voor een beter tijdsbesef en het leren omgaan met tijdstress. Afmetingen Time Timer - zakformaat met beschermkapje L8 x l7,5cm 33,90 41,02 Time Timer - Tafelformaat voor individueel of groepsgebruik L18 x l18cm 38,40 46,46 Time Timer Plus met volumeregeling en beschermraam L14 x l18cm 40,70 49,25 Evenwichtsparcours - De Bijenkorf Met het bijenkorf evenwichtsparcours worden alle sensitieve gewaarwordingen bij de kinderen opgewekt. Vul de verschillende elementen naar wens met gras, water, zand, water,...u kiest maar! De bijenkorf is vervaardigd uit sterk PVC en bestaat uit: 6 te vullen stenen (3 gele en 3 oranje), 3 zakken om te vullen (1 rode, 1 blauwe en 1 groene). Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Afmetingen: 48,8 x 26 x 11cm. Vulhoogte: 5,5cm. Gewicht (leeg): 7kg. Maximale draagkracht: 60kg ,90 193,48 Set mini parachutes Benadruk de samenwerking terwijl je de activiteiten varieert! Te gebruiken met 3 of in groep. De verschillende kleuren maken het mogelijk verschillende teams te vormen alsook een grote verscheidenheid aan activiteiten te ontwikkelen. De set bevat: 6 parachutes (diameter: 185cm, 6 handgrepen), 6 extra grote strandballen (diameter 60cm) en een opbergzak ,70 146,05 Springy rackets De zeer lichte en compacte rackets kunnen een bal doen stuiteren als een mini trampoline. Dit spel maakt het mogelijk om in groep enerzijds de samenwerking of anderzijds de competitiviteit te ontwikkelen. Ideaal voor de oog-hand coördinatie oefeningen. De handgrepen zijn van schuim. De set bevat 6 rackets en zes ballen ,80 38,48 Octo de octopus Octo de octopus is ideaal om variatie te brengen in de parachute activiteiten maar ook voor allerlei andere activiteiten en spelen. Het nylon is zeer licht, hij kan zowel met de mond als met een pomp opgeblazen worden. Afmetingen: H60cm en B50cm ,00 26,62 8 Tel.: Fax: Eenheidsprijs in Euro, excl. B.T.W. / Eenheidsprijs in Euro, incl B.T.W.

4 Officieel doel volgens COERVER methode Vier-pins doel Verbeterde versie, het doel heeft geen 2 maar 4 (vang) pinnen, wat de slaagkans bij de kinderen aanzienlijk zal verhogen. Door het vier-pins doel op de hoge paal van de JUMBO basis te plaatsen kunt u met enkele open ballen perfect een activiteit opstarten geheel gericht op het werpen en richten. De hoogte kunt u altijd wijzigen om zo de moeilijkheidsgraad te variëren. Geschikt voor kinderen onder de 12jaar. Rood, blauw, geel, paars, oranje, groen volgens de beschikbaarheid. Basis en de paal niet inbegrepen ,40 29,52 BazookaGoal De BazookaGoal beschikt over een stevig en compact frame vervaardigd uit hoogwaardig nylon composiet materiaal verstevigd met polycarbonaat. M.a.w. zeer sterk en duurzaam! De gepatenteerde telescopische functie maakt het doel zo compact dat het stevig maasdoelnet als transporttas met schouderriem fungeert. Het gepatenteerd spiraalvormig veersysteem zorgt ervoor dat het kader soepel buigt bij impact, zodoende is er geen noodzaak aan verankeringen en wordt het risico op blessures quasi nihil. Het doel kan eveneens gebruikt worden voor Unihockey en Street Hockey. Voorzien van netadjuster en stabiliseringsriem. Afmetingen: 120 x 75 x 75cm. Opgeplooid: L. 150cm. Gewicht: 5kg ,90 132,98 Kan Jam De Kan Jam is een nieuwe sport uit Amerika, wereldwijd worden er al tornooien gehouden. Het concept is éénvoudig maar bijzonder uitdagend; 2 ploegen van 2 personen nemen het tegen elkaar op, elke ploeg heeft zijn 'Kan' (vat). Doel: met de frisbee punten scoren door; het vat te raken, de frisbee langs de bovenkant in het vat te gooien of (iets moeilijker) de frisbee door de gleuf werpen. De eerste aan 21 punten wint de partij! Actie, uitdaging, samenwerking, show!,...alles zonder fysisch contact. Kan Jam kan dus competitief gebruikt worden, maar ook educatief in schoolverband: leren gooien/vangen, leren anticiperen, oog-hand coördinatie en leren samenwerken! De set bestaat uit 2 lichte (2,7kg) makkelijk te verplaatsen vaten ('Kans') en een frisbee. Er bestaan officiële spelregels voor competitief gebruik ,80 40,90 Dribbelvoetbal doel in PVC '2 tegen 2' Doel geschikt voor het aanleren van dribbelen bij de allerkleinsten (U6). Vervaardigd uit hoogwaardig UV-en impactbestendig wit PVC, zeer licht (+/- 16kg) en dus uiterst makkelijk te verplaatsen. Het P-model doel is kantelbaar; handig om de deklat op 1,50 of 1,20m hoogte te plaatsen. Geleverd in een makkelijk te monteren kit met 4 verankeringsbeugels per doel (voor bevestiging in gras), nethaken, een aangepast net en transporttas. Het geel polyethyleen net is bewust geknoopt (betere weerstand tegen slijtage), 4mm dik en heeft een maaswijdte van 10cm. Diameter kader -en grondprofielen 7cm, diameter netbeugels 4cm. Het doel is conform de veiligheidsnorm BS 8462:2005. Afmetingen (binnenzijde): breedte: 3m, hoogte: 1,50m (of 1,20 gekanteld), diepte hoog: 0,35m, diepte laag: 1,20m. Afm x1,5m 182,50 220,83 Nordic Walking stokken KURK Nordic Walking stokken in aluminium met greep in plastic overtrokken met kurk. Uitgerust met een schokabsorberende veer die met een simpele draaibeweging in- of uitgeschakeld wordt. De lengte kan versteld worden van 100 tot 130cm, de riem is met velcro aanpasbaar. Eénmaal opgeplooid, bedraagt de lengte slechts 77cm. Hardmetalen punten en pads voor asfalt en zachte ondergrond. Per paar ,50 19,97 Junior voetbal bal van schuim Zeer sterke bal van schuim, ideaal voor zeer jonge kinderen. Diameter: 12cm ,60 4,36 Eenheidsprijs in Euro, excl. B.T.W. / Eenheidsprijs in Euro, incl B.T.W. Tel.: Fax:

5 Reuze Domino Dit domino spel van gekleurd hout is geschikt voor binnen- en buitengebruik en voor alle leeftijden! Op ludieke manier leer je beter wiskundig denken. De domino's worden in een transpporttas met stevige handvatten geleverd. Afm. van 1 domino: 15 x 7 x 1,5cm. Aantal per set: ,70 29,89 Set Croquet Cottage De set Croquet Cottage is ontworpen voor de 'kleinere' tuin maar verliest zeker niet aan kwaliteit! De croquet stokken zijn lichter dan de klassieke versie en dus geschikt voor de ganse familie. Inhoud van de set: 4 houten ballen, 4 stokken (L. 78,5cm) voorzien van een stoffen grip voor beter comfort, 6 poortjes (4 witte, 1 rode en 1 blauwe) met afm. 43,7 x 11,6 x 0,8cm, 1 doelpin in geverfd hout (54 x 2,7cm) en een kwalitatieve transporttas ,70 136,37 Flexibele hoepels Deze flexibele hoepels kunnen gebruikt worden tijdens het turnen, op speelpleinen, in de klas of zelfs voor een skyles. Steek de staven in elkaar en maak zo verschillende vormen naargelang het gewenste parcours: cirkel, s-vorm, 8-vorm enz. De set bevat: 18 flexibele stangen van 91cm lengte (6 blauwe, 6 gele, 6 rode), 18 verbindingsstukken en een transportzak ,90 38,60 Rietjesbal multi doeleinde Deze bal leent zich ook zeer goed voor zaken als; houdingsverbetering, het ontwikkelen van evenwicht, kracht en lenigheid. Kan ook gebruikt worden voor Pilates en Yoga. Hij is gemakkelijk op te blazen en leeg te laten lopen d.m.v. van een rietje. De elastische PVC zorgt voor een goede grip als hij op een gladde ondergrond geplaatst wordt. Diameter Kleur max. 17cm rood 2,90 3, max. 25cm blauw 3,10 3,75 Powerhoop Deluxe De powerhoop is de meest geavanceerde hoepel op de markt. Het is een ideaal middel om stapsgewijs weer helemaal fit te geraken. Zo start men met een gewicht van 1,5kg en kan men door stalen bijvoegsels het gewicht opkrikken tot 1,9kg. (Bijkomende bijvoegsels zijn ook apart te verkrijgen om tot een totaalgewicht te komen van 2,3kg). De powerhoop is dankzij zijn aparte vorm revolutionair!de interne dempende elementen zorgen voor een maximaal effect en comfort voor beginners. DVD in het engels inbegrepen. Diameter: 102cm ,50 68,37 Stepbox Handige pedagogische Step bestaande uit 2 blokken. Gebruik de Step in een bewegingslandschap of voor pliometrische oefeningen. Met het clipsysteem verbind je 2 of meerdere blokken. De hoogte kan per kwartslag versteld worden. 4 hoogtestanden: 15, ,5 en 23cm. Afmetingen: 40 x 40 x 15,5cm (minimumhoogte). Om de oefeningen uit te breiden, kunnen elastibanden aangewend worden (niet meegeleverd). Je kan de set van 2 blokken steeds aanvullen met bijkomende sets. Verkocht per set van 2. Kleur: blauw. Set van 2 blokken ,90 90,63 10 Tel.: Fax: Eenheidsprijs in Euro, excl. B.T.W. / Eenheidsprijs in Euro, incl B.T.W.

6 Combidoel Handbal - Basket - Voetbal Combidoel voor buitengebruik met hoogteregeling voor basketbal. De constructie bestaat uit robuuste vuurgegalvaniseerde staalprofielen van 80 x 80mm, wit gecoat voor een esthetische afwerking. Het maanvormig basketbalbord van 120 x 90 x 2,4cm is vervaardigd uit hout overtrokken met weersbestendig polyester en is in hoogte verstelbaar; 2,60m voor mini-basket en 3,05m voor volwassenen. De overhang bedraagt 60cm. Op het bord en boven de ring is een zwarte omranding aangebracht. De ring is tevens gegalvaniseerd, versterkt en oranje poedergecoat. Reglementaire afmetingen voor handbal en zaalvoetbal: 3 x 2m. Het doelkader dient in grondbussen geplaatst te worden (meegeleverd). Transport en montage niet inbegrepen. Combi doelkader zonder kooi, met grondbussen ,10 697,08 Doelkooi met verankeringen ,60 234,26 Geknoopt net in PE, dikte 4mm ,40 86,39 Andromeda Klim- en Klauter toestel Klim- en Klauter speeltoestel van staal met diverse activiteiten voor kinderen vanaf 3 jaar. Afmetingen (L x H x B): 3,37 x 2,13 x 3,31m. Kritische valhoogte: 2,42m. Veiligheidszone: 7,51 x 7,57m. Transport en montage niet inbegrepen , ,50 Fort - 2 Torens Fort met 2 torens van hout en HPL panelen voor kinderen van 2 tot 8 jaar. Items: 1 glijbaan, 1 brandweerstang, 1 volle trap, 1 klimmuur, 1 klimrek, 1 klimtouw, 1 klimpaneel, 1 ludiek paneel, 1 zitbank. Afmetingen (L x H x B): 5,57 x 2,62 x 1,42m. Kritische valhoogte: 0,90m. Veiligheidszone: 9,24 x 4,67m. Transport en montage niet inbegrepen , ,29 Oprolbare Tumbling baan Oprolbare tumblingbaan in blauw polyethyleenschuim. Makkelijk op te rollen et te stockeren dankzij het 'Star-cut' procédé (uitsnijdingen in stervorm). Voorzien van een antislip onderlaag. Transport niet inbegrepen. Afmetingen m x 2m x 35mm 495,00 598, m x 2m x 35mm 956, ,49 Eenheidsprijs in Euro, excl. B.T.W. / Eenheidsprijs in Euro, incl B.T.W. Tel.: Fax:

Circus. Behendigheidssporten. Jongleerset Initiatie. Jongleerset voor 8 kinderen. Jongleerset voor 16 kinderen met opbergkoffer

Circus. Behendigheidssporten. Jongleerset Initiatie. Jongleerset voor 8 kinderen. Jongleerset voor 16 kinderen met opbergkoffer Circus Jongleerset voor 8 kinderen Deze set bevat: 6 graanballen, 6 Junior jongleerringen, 1 diabolo Millenium, 3 jongleerborden met stokken en een transporttas. Voor 8 kinderen. 100062 50,50 61,11 Jongleerset

Nadere informatie

SPECIFICATIES. Al onze voetbaldoelen beschikken over de volgende eigenschappen: laag gewicht: makkelijk verplaatsbaar,

SPECIFICATIES. Al onze voetbaldoelen beschikken over de volgende eigenschappen: laag gewicht: makkelijk verplaatsbaar, 1 SPECIFICATIES Z2 Y Legende X Y Z1 Breedte Hoogte Diepte onderaan X Z2 Diepte bovenaan Z1 Al onze voetbaldoelen beschikken over de volgende eigenschappen: vervaardigd uit aluminium, laag gewicht: makkelijk

Nadere informatie

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Voorzetapparatuur Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Vermijd lekke banden! Permanente magneet Verwijdert ijzer- en staal-afval van de werkvloer, in magazijnen,

Nadere informatie

SPELEN. Opwarmingsoefeningen: 1. Chipping 2. Pitching 3. Lange slagen 4. Putting

SPELEN. Opwarmingsoefeningen: 1. Chipping 2. Pitching 3. Lange slagen 4. Putting SPELEN Opwarmingsoefeningen: 1. Chipping 2. Pitching 3. Lange slagen 4. Putting UITRUSTING Launcher: club om de bal in de lucht te slaan Afslagmatje: matje van waarop de bal in de lucht wordt geslagen

Nadere informatie

VVG. GolfVlaanderen.be. slagkrachtig & doelgericht. VVG Junior Golf. Bijlage - Cursus B-Golf

VVG. GolfVlaanderen.be. slagkrachtig & doelgericht. VVG Junior Golf. Bijlage - Cursus B-Golf Vlaamse Vereniging voor Golf VVG GolfVlaanderen.be slagkrachtig & doelgericht VVG Junior Golf Bijlage - Cursus B-Golf Algemeen B-Golf INHOUD ALGEMEEN VEILIGHEID SWING BASICS BASIS B-GOLF p3 p5 p6 p12 B-Golf

Nadere informatie

Al onze voetbaldoelen beschikken over de volgende eigenschappen: laag gewicht: makkelijk verplaatsbaar,

Al onze voetbaldoelen beschikken over de volgende eigenschappen: laag gewicht: makkelijk verplaatsbaar, 1 SPECIFICATIES Legende oogte reedte Diepte onderaan Diepte bovenaan Al onze voetbaldoelen beschikken over de volgende eigenschappen: vervaardigd uit aluminium, laag gewicht: makkelijk verplaatsbaar, roestvrij

Nadere informatie

Tas met materiaal Committed to Jeugd

Tas met materiaal Committed to Jeugd Tas met materiaal Committed to Jeugd In de tas, die u van de NGF ontvangt tijdens de cursus Jeugdcoach, vindt u materialen om direct mee aan de slag te gaan en ook spullen om u een indruk te geven van

Nadere informatie

Tagout LOCKOUT TAGOUT

Tagout LOCKOUT TAGOUT Tagout is het plaatsen van een label (tag). Hiermee wordt aangegeven dat het systeem en de vergrendeling waarmee de energie geïsoleerd is IN GEEN GEVAL mag bediend of gewijzigd worden totdat de labels

Nadere informatie

Inhoudstafel IDENTIFICATIE VAN UW MEDEWERKERS EN BEZOEKERS IDENTIFICATIE VOOR UW EVENEMENTEN & CONFERENTIES DESKTOP PERFORATORS

Inhoudstafel IDENTIFICATIE VAN UW MEDEWERKERS EN BEZOEKERS IDENTIFICATIE VOOR UW EVENEMENTEN & CONFERENTIES DESKTOP PERFORATORS Inhoudstafel Identificatie van uw medewerkers en bezoekers Identificatie voor uw evenementen & conferenties IDENTIFICATIE VAN UW MEDEWERKERS EN BEZOEKERS Stevige badgehouders 1 kaart Stevige badgehouders

Nadere informatie

325 kg 76 cm cm 71 cm 55 cm 72 cm 100 mm 125 mm

325 kg 76 cm cm 71 cm 55 cm 72 cm 100 mm 125 mm INHOUD Mobiliteit... 2 XXL-Rehab opstap hulp... 2 XXL-Rehab rollator King... 3 XXL-Rehab Rollator Support... 5 XXL-Rehab looprek... 7 XXL-Rehab krukken... 9 MOBILITEIT XXL-REHAB OPSTAP HULP Technische

Nadere informatie

Afbakening van gangpaden

Afbakening van gangpaden Afbakening van gangpaden Waarschuwingsvlakken Deze zelfklevende waarschuwingsvlakken uit vinyl (B-946) in zwart op geel of rood op wit, waarschuwen op tijd voor trucks, laadpoorten, palen, heftrucks Ze

Nadere informatie

Nieuwigheden. Flash Cups. Nieuwigheden. Set van 288 MAPICO kaarten. Xplore. Set van 72 MAPICO kaarten. Flash Cups chronometer.

Nieuwigheden. Flash Cups. Nieuwigheden. Set van 288 MAPICO kaarten. Xplore. Set van 72 MAPICO kaarten. Flash Cups chronometer. Set van 288 MAPICO kaarten Set van 288 kaarten genummerd van 21 tot 308, geleverd met 20 controlekaarten en een handleiding. De kaarten meten 50x50cm en zijn vervaardigd uit cellulair Forex PVC, uitermate

Nadere informatie

FIETSENREK ACCESSOIRES

FIETSENREK ACCESSOIRES FIAMMA BIKE COVER S Fietshoes gemaakt van verstevigd polyester en vinyl. Licht en waterafstotend. Nu standaard voorzien van handige houder voor het plaatsen van een gevarenbord (optie, zie pagina 111.

Nadere informatie

OMNIKIN spelen. Nieuwe sporten. OMNIKIN Super Ball. OMNIKIN Basketbal. Spel van 4 OMNIKIN gordels. OMNIKIN voetbal.

OMNIKIN spelen. Nieuwe sporten. OMNIKIN Super Ball. OMNIKIN Basketbal. Spel van 4 OMNIKIN gordels. OMNIKIN voetbal. OMNIKIN spelen OMNIKIN Super Ball De oranje OMNIKIN Super Ball is een supergrote rugbybal en is zeer makkelijk en tof om te passen, gooien en schoppen. Het OMNIKIN Super spel laat toe dat iedereen de bal

Nadere informatie

600 x 180 x 125 mm Set inlegmoeren (2 st.) M10 x 60 mm *: statisch IDEAAL VOOR WARMTEPOMP: CONFORM DE MONTAGEVOORSCHRIFTEN VAN ALLE PRODUCENTEN

600 x 180 x 125 mm Set inlegmoeren (2 st.) M10 x 60 mm *: statisch IDEAAL VOOR WARMTEPOMP: CONFORM DE MONTAGEVOORSCHRIFTEN VAN ALLE PRODUCENTEN BIG FOOT - FIX-IT FOOT FIX-IT FOOT Stevige, multifunctionele sokkel voor leidingen, buitenunits of bekabeling op platte daken of vlakke ondergronden Aluminium profiel 4 x 20 mm ingewerkt in de rubberen

Nadere informatie

ALL ABOUT THE GAME CATALOGUS

ALL ABOUT THE GAME CATALOGUS ALL ABOUT THE GAME CATALOGUS PREAU-LOCK Dit systeem is ontwikkeld om op een eenvoudige, stevige, fraaie en vooral veilige wijze jouw doelnet te bevestigen. Door middel van kunststof netblokjes wordt het

Nadere informatie

Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT

Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT Productlijn De huishoudwagens werden ontworpen voor grotere hotels. Volledig uitgerust kunnen ze tot 16 kamers onderhouden. Ze zijn zowel licht als veelzijdig en uiterst

Nadere informatie

Art. Nr. Aant. Omschrijving Prijs/stuk Bedrag

Art. Nr. Aant. Omschrijving Prijs/stuk Bedrag Offerte Stadsbestuur Gent - Stadhuis Botermarkt 1 9000 GENT Afleveradres BS De Piramide Slinkse Molenstraat 9000 GENT Btw nr. BE0207451227 Tel. 09/266 77 27 Fax - Temse, 20-3-2015 onze ref: C500246-Q515507

Nadere informatie

MANULET HULP VOOR ACTIEVE BEDLEGERIGE CLIËNTEN VALUE IN CARING

MANULET HULP VOOR ACTIEVE BEDLEGERIGE CLIËNTEN VALUE IN CARING HULP VOOR ACTIEVE BEDLEGERIGE CLIËNTEN VALUE IN CARING Manuele transfer - met de nadruk op professionaliteit ONDERSTEUNEN VAN BESTAANDE FUNCTIES Wanneer iemand verzwakt is door ziekte, wordt het moeilijk

Nadere informatie

MODULAIRE TUINTREDE. Productinformatie. Toepassingen. Eigenschappen. Beschikbare modules

MODULAIRE TUINTREDE. Productinformatie. Toepassingen. Eigenschappen. Beschikbare modules Toepassingen Tuintrap Eigenschappen Modules om rechte en draaiende tuintrappen te bouwen Treden vervaardigd van met glasvezel versterkt polypropyleen Lichtgewicht modules Makkelijk en snel te plaatsen:

Nadere informatie

1. CLINIC met SNAG clubs en doelen. 15 min - Estafette slalom (Spelenderwijs Leren 1: les 01) met Rollerama

1. CLINIC met SNAG clubs en doelen. 15 min - Estafette slalom (Spelenderwijs Leren 1: les 01) met Rollerama Jeugd Clinics Om jeugd te laten kennismaken met golf, zijn verschillende clinics ontwikkeld van een uur. Voornaamste doelen zijn veiligheid en plezier. Er wordt gebruik gemaakt van SNAG materialen (info

Nadere informatie

Sportdienst Zandhoven

Sportdienst Zandhoven Sportdienst Zandhoven Sportcomplex Het Veld Schildebaan 22B 2240 Zandhoven tel. 0476/34.75.93 sport@zandhoven.be Algemene dagindeling Uur Omschrijving 09.00u Aankomst school in sportcomplex Het Veld +

Nadere informatie

Circus. Behendigheidssporten. Jongleerset Initiatie. Jongleerset voor 8 kinderen. Jongleerset voor 16 kinderen met opbergkoffer

Circus. Behendigheidssporten. Jongleerset Initiatie. Jongleerset voor 8 kinderen. Jongleerset voor 16 kinderen met opbergkoffer Circus Jongleerset voor 8 kinderen Deze set bevat: 6 graanballen, 6 Junior jongleerringen, 1 diabolo Birdie, 3 jongleerborden met stokken en een transporttas. Voor 8 kinderen. 100062 47,10 56,99 Jongleerset

Nadere informatie

Sportmateriaal (zelf af te halen):

Sportmateriaal (zelf af te halen): Sportmateriaal (zelf af te halen): Badminton omschrijving beschikbaar prijsklasse dagprijs weekend week waarborg online 10 batminton rackets in draagtas 2 A 2 5 7 25 ja 2 dozen shuttles Badminton kids

Nadere informatie

Betaalbare. voor ondernemers RESTAURANTS. FAMILie HOTELS SPORT CLUBS. CAMPINgs. Extra verkoop, service, waarde

Betaalbare. voor ondernemers RESTAURANTS. FAMILie HOTELS SPORT CLUBS. CAMPINgs.  Extra verkoop, service, waarde Betaalbare SPeeLTOESTELLEN voor ondernemers Extra verkoop, service, waarde RESTAURANTS FAMILie HOTELS WINkels showrooms SPORT CLUBS CAMPINgs KinderdagveRBLIjven ID : 0 0 0 0 0 0 0 0 0 CERT.NO.S60026325

Nadere informatie

BOEKENSTEUNEN SIGNALISATIE LEGBORD

BOEKENSTEUNEN SIGNALISATIE LEGBORD BOEKENSTEUNEN SIGNALISATIE LEGBORD GELDIG VANAF 1 JANUARI 2014 Eventuele prijsstijgingen in de loop van 2014 zullen tijdig aangekondigd worden BOEKENSTEUNEN Boekensteun BibliDesign L in gepoederlakt metaal

Nadere informatie

Gym Time. Gymnastiek. Enkelvoudige stang Gym Time. Frames Gym Time. Set Gym Time. Set Gym Time KS 1. Ladder Gym Time

Gym Time. Gymnastiek. Enkelvoudige stang Gym Time. Frames Gym Time. Set Gym Time. Set Gym Time KS 1. Ladder Gym Time Gym Time Gymnastiek De Gym Time modules zijn ontworpen voor het kleuter en lagere onderwijs, ze bieden een veelvoud van combinaties aan die het de kinderen toelaat om in alle veiligheid met turnen in aanraking

Nadere informatie

De voordelen. Ü BESCHERMING: vervaardigd uit Ü KOSTENBESPAREND: Ü ORDELIJK: de kussentjes blijven mooi samen. Ü MILIEUVRIENDELIJK: bestaan uit

De voordelen. Ü BESCHERMING: vervaardigd uit Ü KOSTENBESPAREND: Ü ORDELIJK: de kussentjes blijven mooi samen. Ü MILIEUVRIENDELIJK: bestaan uit De delen van luchtkussens Ü BESCHERMING: vervaardigd uit hoogresistente luchtdichte folie. De luchtkussens bieden een optimale al uw producten. Ze zijn permanent schokwerend en dus perfect geschikt langdurige

Nadere informatie

Warehouse Equipment. dock warehouse. tel +32 56 43 42 11 fax +32 56 43 44 88 info@tvh.com www.tvh.com

Warehouse Equipment. dock warehouse. tel +32 56 43 42 11 fax +32 56 43 44 88 info@tvh.com www.tvh.com Warehouse Equipment dock warehouse TVH - Group thermote & vanhalst Brabantstraat 15 8790 Waregem BELGIUM tel +32 56 43 42 11 fax +32 56 43 44 88 info@tvh.com www.tvh.com inhoudstabel Wielgeleiders.....................................

Nadere informatie

KOEL- EN VRIESCELLEN WWW.WEHAKO.NL. Meervoudige demontabele koel- en vriescellen

KOEL- EN VRIESCELLEN WWW.WEHAKO.NL. Meervoudige demontabele koel- en vriescellen KOEL- EN VRIECELLEN multi & evo systems Meervoudige demontabele koel- en vriescellen Wehako B.V. biedt u met het "MULTIYTEM" een uitgebreid assortiment van isolatiepanelen, deuren en accessoires aan waarmee

Nadere informatie

UBeFlex opslagsysteem

UBeFlex opslagsysteem UBeFlex opslagsysteem GEPATENTEERD Het modulair opslagsysteem UBeFlex werd ontwikkeld met het oog op een zeer snelle montage, functionaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Het resultaat is een uniek opslagsysteem

Nadere informatie

Ambutech Jumbo rollerbal met schroef. Jumbo rolschijf (puk) Ambutech schroefdraad. Etui voor opvouwbare stokken

Ambutech Jumbo rollerbal met schroef. Jumbo rolschijf (puk) Ambutech schroefdraad. Etui voor opvouwbare stokken Ambutech Jumbo rollerbal met schroef EenJumbo rollerbal met uniek ingebouwd rollerschild dat de bal die rolt van links naar rechts beschermt. De bovenste helft van de kogel is gemaakt van nylon en de onderste

Nadere informatie

Steekwagens staal Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Steekwagens staal Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Steekwagens staal Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu REF 105TA4564 Handbescherming Handbescherming Met glijbeugels! Volle banden in optie! Stevige steekwagens

Nadere informatie

Basketbal Spalding WNBA Outdoor. Uitzonderlijk sterke rubberen basketbal voor buitengebruik. Speciaal voor vrouwen. Officiële WNBA bal.

Basketbal Spalding WNBA Outdoor. Uitzonderlijk sterke rubberen basketbal voor buitengebruik. Speciaal voor vrouwen. Officiële WNBA bal. excl. Promoties 2015 Teamsporten Basketbal Spalding All Star Game Competitiebal «speciaal vrouwen» in synthetisch leder. Voor een intensief binnen- en buiten gebruik. Uitzonderlijke aanraking en grip.

Nadere informatie

Wij maken de spelen op ambachtelijke wijze, per stuk of in kleine reeksen van 3 à 5 stukken.

Wij maken de spelen op ambachtelijke wijze, per stuk of in kleine reeksen van 3 à 5 stukken. Leuven (kessel-lo), 2015, Beste, Wij maken de spelen op ambachtelijke wijze, per stuk of in kleine reeksen van 3 à 5 stukken. Wij besteden veel aandacht bij het maken en afwerken van de spelen: scherpen

Nadere informatie

Beschermhoezen voor de ipad, enkele voorbeelden. PSW Versie 25 maart 2015

Beschermhoezen voor de ipad, enkele voorbeelden. PSW Versie 25 maart 2015 Beschermhoezen voor de ipad, enkele voorbeelden. PSW Versie 25 maart 2015 Hipster voor Big Grips ipad frame. Doelgroep: kinderen en volwassenen die een stoere en sterke bescherming zoeken voor hun ipad

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

Putt als het kan, chip als putten niet meer kan, en pitch alleen als het moet

Putt als het kan, chip als putten niet meer kan, en pitch alleen als het moet Chippen Putt als het kan, chip als putten niet meer kan, en pitch alleen als het moet Auteur: Th. IJland - PGA Professional - Golf Academy EGC Papendal Chippen Clubgolfers holen 80% vanaf een meter in

Nadere informatie

Jecor sleutelkluizen zijn handig en geruststellend, ze maken het mogelijk om sleutels te beschermen en te delen.

Jecor sleutelkluizen zijn handig en geruststellend, ze maken het mogelijk om sleutels te beschermen en te delen. KvK te Apeldoorn nr. 08021426 WWW.JECOR.NL JECOR SLEUTELKLUIZEN (KEYSAFES) Het beste alternatief voor een sleutel onder de mat Jecor sleutelkluizen zijn handig en geruststellend, ze maken het mogelijk

Nadere informatie

Waarom is een Springfree TM trampoline veiliger

Waarom is een Springfree TM trampoline veiliger Waarom is een Springfree TM trampoline veiliger 4 3 1 2 sterkere botstructuur mentale gezondheid cardiovasculaire fitness lagere impact op spieren en gewrichten verbeterde werking van het lymfestelsel

Nadere informatie

nummer Naam spel doelgroep omschrijving foto 18 Badmintonpluimen 6+ 4 Badmintonracket met hoes 6+

nummer Naam spel doelgroep omschrijving foto 18 Badmintonpluimen 6+ 4 Badmintonracket met hoes 6+ nummer Naam spel doelgroep omschrijving foto 18 Badmintonpluimen 6+ 4 Badmintonracket met hoes 6+ 36 Croquet 3+ 2-6 spelers Dit is een buitenspel waarbij men moet proberen het balletje dmv een houten hamertje

Nadere informatie

Checklist toestellen 2016 Commissie Agility, Raad van Beheer 1

Checklist toestellen 2016 Commissie Agility, Raad van Beheer 1 Hoogtesprong Hoogte L: 55-60 cm, M: 35-40 cm, S: 25-30 cm Vleugels De staander moet tenminste 100cm hoog zijn. Het begin van de vleugel begint op tenminste 75 cm hoogte op de staander. De breedte van de

Nadere informatie

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden.

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. DE IDEALE OPLOSSING VOOR EEN VEILIGE SPEEL- EN VALONDERGROND. Het Tisanos systeem staat voor een technologische

Nadere informatie

DUG-OUTS scoren met kwaliteit

DUG-OUTS scoren met kwaliteit DUG-OUTS Wij leveren dug-outs in verschillende uitvoeringen en afmetingen, die wij kunnen voorzien van diverse opties, zoals RAL-kleur, kunststofzitstoelen, opbergruimte, kledinghaken, LED-verlichting,

Nadere informatie

Writing collectie Woorden in beweging. Een tijdloze set instrumenten om grip te krijgen op de nooit stilstaande werkelijkheid, om indrukken te

Writing collectie Woorden in beweging. Een tijdloze set instrumenten om grip te krijgen op de nooit stilstaande werkelijkheid, om indrukken te Writing collectie Woorden in beweging. Een tijdloze set instrumenten om grip te krijgen op de nooit stilstaande werkelijkheid, om indrukken te noteren en op papier vast te leggen. Producttabel Writing

Nadere informatie

DETAIL VERHUUR. Bal aan de voet. Bal werpen

DETAIL VERHUUR. Bal aan de voet. Bal werpen 4 op een rij Mega Vier op een rij: het klassieke strategie en intelligentiespel voor twee spelers. Ideaal om in de tuin, binnen of op school te spelen. De paarse en groene schijven worden per kleur bewaard

Nadere informatie

BADLIFTEN. Prijs basisset: 899,95 (incl. 21 % btw) BADLIFT BELLAVITA

BADLIFTEN. Prijs basisset: 899,95 (incl. 21 % btw) BADLIFT BELLAVITA BADLIFT BELLAVITA Prijs basisset: 899,95 (incl. 21 % btw) - Volledig in kunststof - Lichtgewicht - Werking met batterijlader op lage spanning - Rug: inclineerbaar in elke gewenste positie - Voetjes: voorzien

Nadere informatie

BR 40/25 C Bp. Gebruiksvriendelijkheid. Onderhoudsvriendelijk

BR 40/25 C Bp. Gebruiksvriendelijkheid. Onderhoudsvriendelijk BR 40/25 C Bp Handgeleide schrob-/zuigmachine op batterij met walsborstels en een oppervlakteprestatie tot 1.600 m²/u. Voor een rendabele basisreiniging, onderhoudsreiniging en polijsten van oppervlakken

Nadere informatie

Product catalogus: GARSY AluExcel edging www.garsy.com

Product catalogus: GARSY AluExcel edging www.garsy.com ... Aluminium edging... Product catalogus: GARSY AluExcel edging 2 Garsy edging...de voordelen zijn overduidelijk Snel en makkelijk te vormen curves Ook perfect voor strakke lijnen Werkt voor alle types

Nadere informatie

TV Wandsteunen TV Vloersteunen

TV Wandsteunen TV Vloersteunen TV Wandsteunen TV Vloersteunen Erard is een Franse ontwerper en fabrikant van verschillende types tv wand- en vloersteunen. Erard, opgericht in 1961, staat voor hoge kwaliteit en innovatieve producten

Nadere informatie

Trilogiq herintroduceert hun staal gamma als LEANTEK Classic, deze is ook verkrijgbaar in ESD. TRILOGIQ producten worden geproduceerd in Frankrijk en

Trilogiq herintroduceert hun staal gamma als LEANTEK Classic, deze is ook verkrijgbaar in ESD. TRILOGIQ producten worden geproduceerd in Frankrijk en CATALOGUS 2016 Trilogiq herintroduceert hun staal gamma als LEANTEK Classic, deze is ook verkrijgbaar in ESD. TRILOGIQ producten worden geproduceerd in Frankrijk en worden wereldwijd verkocht voor al meer

Nadere informatie

MadGrip. entreematten. Buitenmatten.nl. Vuilverzamelende - Vuilverbergende Borstelmatten & Schraapmatten. Spaghettiematten.

MadGrip. entreematten. Buitenmatten.nl. Vuilverzamelende - Vuilverbergende Borstelmatten & Schraapmatten. Spaghettiematten. 19 Buitenmatten.nl Vuilverzamelende - Vuilverbergende Borstelmatten & Schraapmatten Spaghettiematten Borstelmatten Schraapmatten PVC matten Schraaplamelmatten Spaghettiematten 20 Actief werkende schraapmatten

Nadere informatie

Octopus affichekader. De behandeling van de bevestigingsplaat bestaat uit stralen, metalliseren en poederlaklaag in RAL 4006.

Octopus affichekader. De behandeling van de bevestigingsplaat bestaat uit stralen, metalliseren en poederlaklaag in RAL 4006. Octopus accentpaal Vervaardigd uit stalen buis, diameter 323,9mm met een minimum wanddikte van 4mm. Totale lengte van de buis 3000mm, welke bovenaan is dichtgelast en voorzien van 2st M12 openingen. Behandeling

Nadere informatie

zorgproducten een nieuwe kijk op altijd een veilig idee! K= 90 K= 75 K= 50 K= 35 K= 25 K= 45 8 art. nr. 1010.080.40, uitgave november 2013

zorgproducten een nieuwe kijk op altijd een veilig idee! K= 90 K= 75 K= 50 K= 35 K= 25 K= 45 8 art. nr. 1010.080.40, uitgave november 2013 C= 100 C= 100 C= 100 C= 40 M= 10 M= 60 M= 100 M= 40; een nieuwe kijk op zorgproducten SecuCare is een merk van SECUPRODUCTS BV Boekweitstraat 23 2153GK - Nieuw-Vennep - NL Tel. +31-252-620901 Fax +31-252-676321

Nadere informatie

volleybal T +31 (0)252 683 300 whsports.nl info@whsports.nl

volleybal T +31 (0)252 683 300 whsports.nl info@whsports.nl W ij hebben volleybalpalen in diverse uitvoeringen in ons leveringsprogramma. Naast volleybalpalen voor wedstrijden leveren wij ook multifunctionele palen (ook te gebruiken voor tennis, voetvolleybal en

Nadere informatie

Zomerafdekkingen. I. Waarom een zomerafdekking?

Zomerafdekkingen. I. Waarom een zomerafdekking? Zomerafdekkingen I. Waarom een zomerafdekking? Als zwembadeigenaar houdt u de stijgende energieprijzen wellicht nauwlettend in het oog, maar wist u dat u uw energiekosten ook zelf kunt verlagen? Met een

Nadere informatie

Signaal inbouw BB22 D02 / BB21

Signaal inbouw BB22 D02 / BB21 Signaal inbouw BB22 D02 / BB21 Gevulkaniseerde rubberen verkeerszuil max. 420 mm Montagebuis ø 48 t.b.v. verkeersbord D02 820 mm Reflecterende koker. BB22 / BB21 DG) 100 mm Rubberen flexibele binnenkern

Nadere informatie

Checklist toestellen Commissie Agility, Raad van Beheer 1

Checklist toestellen Commissie Agility, Raad van Beheer 1 Hoogtesprong Vleugels De staander moet tenminste 100cm hoog zijn. Het begin van de vleugel begint op tenminste 75 cm hoogte op de staander. De breedte van de vleugel is 40 tot 60 cm. Het mag niet mogelijk

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

Product catalogus: GARSY Contour edging www.garsy.com

Product catalogus: GARSY Contour edging www.garsy.com Stalen edging Product catalogus: GARSY Contour edging 2 Garsy edging...de voordelen zijn overduidelijk Snel en makkelijk te vormen curves Ook perfect voor strakke lijnen Werkt voor alle types ondergrond

Nadere informatie

Verkeersveiligheid. Pion vouwbaar. Pion PVC. Oranje pion met reflectie. Pion van zacht PVC. Afmetingen uitgevouwen: 25 x 25 x 45 cm

Verkeersveiligheid. Pion vouwbaar. Pion PVC. Oranje pion met reflectie. Pion van zacht PVC. Afmetingen uitgevouwen: 25 x 25 x 45 cm Pion vouwbaar Oranje pion met reflectie. Afmetingen uitgevouwen: 25 x 25 x 45 cm Pion PVC Pion van zacht PVC. Voorzien van reflectie. Afmetingen compact: 25 x 25 x 5 cm Leverbaar in hoogte 32 en 50 cm.

Nadere informatie

Koffers. MAX koffers. Alle koffers voldoen aan de volgende kenmerken: Waterdichte afsluiting in dekselrand. Extra bevestigingspunten

Koffers. MAX koffers. Alle koffers voldoen aan de volgende kenmerken: Waterdichte afsluiting in dekselrand. Extra bevestigingspunten IP 67 waterdichte polypropyleen koffers, verkrijgbaar in zwart of oranje, met of zonder rasterschuim en in vele uitvoeringen en afmetingen. Alle koffers voldoen aan de volgende kenmerken: Waterdichte afsluiting

Nadere informatie

Prijslijst Categorie B. Opblaasbaar / Groot materiaal

Prijslijst Categorie B. Opblaasbaar / Groot materiaal Prijslijst Categorie B Opblaasbaar / Groot materiaal G0001 Dansplaten (electrodance) Prijs op aanvraag Dansplaten allen te gebruiken inclusief begeleider van Sportief Capelle G0002 Kids Playzone 95,00

Nadere informatie

Algemeen. Uitrusting

Algemeen. Uitrusting Uitrusting 11 Zoals bij iedere sport, heb je ook voor golf materialen nodig om het spel te spelen. Van golfstok tot paraplu. Sommige artikelen zijn onontbeerlijk en anderen maken het comfortabel om het

Nadere informatie

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC MONTAGEHANDLEIDING BELANGRIJKE INFORMATIE Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC Lees de hele handleiding aandachtig. Als de hierin vermelde instructies niet worden opgevolgd, is

Nadere informatie

SMP - Jeugdwervings project

SMP - Jeugdwervings project Handleiding voor indoor klootschieten. Inleiding Voor het kennismaken van de jongens en meisjes in de leeftijdsgroepen 9, 10 en 11 jaar, met een bal-werp-sport die is afgeleid van het klootschieten, is

Nadere informatie

OVERZICHT 2015 PRIJSLIJST LEVERINGSPRGRAMMA 2015. 06-31 04 62 82 info@schommels.net www.schommels.net

OVERZICHT 2015 PRIJSLIJST LEVERINGSPRGRAMMA 2015. 06-31 04 62 82 info@schommels.net www.schommels.net OVERZICHT 2015 PRIJSLIJST LEVERINGSPRGRAMMA 2015 2 COMPACT 3 SUPER COMPACT 4 PERGOLA 5 SOLIDE 14x14 6 ACCESSOIRES 7 TRANSPORT 8 INSTALLATIE 8 BESTELLEN 8 PORTFOLIO 9 3 COMPACT SCHOMMEL 1p 2.0 m 160,00

Nadere informatie

DAKLUIKEN FIAMMA VENT 40

DAKLUIKEN FIAMMA VENT 40 FIAMMA VENT 40 Het nieuwe en elegante design met de verlaagde dakkap maakt het geheel aerodynamisch. Uit snelheidtesten is gebleken dat het geluid en het trillen drastisch zijn verminderd tijdens het rijden.

Nadere informatie

BR 40/25 C Ep. Gebruiksvriendelijkheid. Gelijklopende walsborstels

BR 40/25 C Ep. Gebruiksvriendelijkheid. Gelijklopende walsborstels BR 40/25 C Ep Handgeleide schrob-/zuigmachine op elektriciteit met walsborstels en een oppervlakteprestatie tot 1.600 m²/u. Voor een rendabele basisreiniging, onderhoudsreiniging en polijsten van oppervlakken

Nadere informatie

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden.

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. DE IDEALE OPLOSSING VOOR EEN VEILIGE SPEEL- EN VALONDERGROND. Het Tisanos systeem staat voor een technologische

Nadere informatie

Balkklemmen Gebruikt om bekisting vast te houden Voorzien van 2 met ketting aangelaste spieën Lengte bek: 50 cm

Balkklemmen Gebruikt om bekisting vast te houden Voorzien van 2 met ketting aangelaste spieën Lengte bek: 50 cm 2 Aannemer & ruwbouw Balkklemmen 22 Driepikkels 22 Driepoten 22 Kruisstukken 22 Kolomkransen 23 Loopvloeren 23 Metsersschragen 23 Schoorbakken 23 Schoren 24 Schuifbalken 24 Stellingselementen 24 Veiligheidsleuningen

Nadere informatie

San Jamar. Saf-T-Grip dubbelzijdige snijplanken met haak C-2

San Jamar. Saf-T-Grip dubbelzijdige snijplanken met haak C-2 Saf-T-Grip dubbelzijdige snijplanken met haak Functionele snijplanken voor professioneel gebruik - Gripvast! Meerdere kleuren voor perfecte HAP processen Keuze uit 4 formaten: EXTRA KLEIN (228x305 mm)

Nadere informatie

VVG. GolfVlaanderen.be. slagkrachtig & doelgericht. VVG Junior Golf. Bijlage - Spelvormen B-Golf

VVG. GolfVlaanderen.be. slagkrachtig & doelgericht. VVG Junior Golf. Bijlage - Spelvormen B-Golf Vlaamse Vereniging voor Golf VVG GolfVlaanderen.be slagkrachtig & doelgericht VVG Junior Golf Bijlage - Spelvormen B-Golf Groep 6 tot 10 jaar Putting Teamputting INHOUD groep 6 tot 10 jaar groep 10 tot

Nadere informatie

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Unidek SolarTherm is het eerste sandwich dakelement met een geïntegreerd, prefab gemonteerde zonnecollector. Het resultaat van een unieke samenwerking

Nadere informatie

Een gedeeld idee is een goed idee. Pergamy momenten.

Een gedeeld idee is een goed idee. Pergamy momenten. Een gedeeld idee is een goed idee. Pergamy momenten. Pergamy geeft u de middelen om uw creativiteit te delen en op een unieke manier uit te drukken, altijd en overal. Ontdek wat Pergamy voor u in petto

Nadere informatie

GEREEDSCHAPSKOFFERS ONDERHOUDSKISTEN

GEREEDSCHAPSKOFFERS ONDERHOUDSKISTEN GEREEDSCHAPSKOFFERS 144 ONDERHOUDSKISTEN 151 Stoffen gereedschapskoffers... 144 Organizer... 145 Gereedschapskoffers van kunststof... 146 Koffers van kunststof... 148 Stalen gereedschapskoffers... 148

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

Nieuw OPBLAASBARE MODULES GYMNOVA. Ontdek alle voordelen van dit nieuw gamma:

Nieuw OPBLAASBARE MODULES GYMNOVA. Ontdek alle voordelen van dit nieuw gamma: OPBLAASBARE MODULES GYMNOVA Nieuw Ontdek alle voordelen van dit nieuw gamma: 1.Biedt extra veerkracht, dynamiek en comfort afhankelijk van de oefeningen. 2. Door de instelbare veerkracht of aangepaste

Nadere informatie

Balanced Care by Thuasne

Balanced Care by Thuasne R e u m a C a re Balanced Care by Thuasne R e u m a C a re is een selectie uit het brede assortiment van Thuasne. Het zijn producten die zich kenmerken door hun brede inzetbaarheid, de hoogwaardige kwaliteit

Nadere informatie

BERG. Trampolines.

BERG. Trampolines. 2016 BERG Trampolines www.bergtoys.com BERG, de veiligste keus! Inhoudsopgave BERG Trampolines Door jarenlange ervaring levert BERG kwaliteitsproducten, waarmee kinderen onbezorgd en veilig kunnen buitenspelen.

Nadere informatie

Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Workshop en veiligheid accessoires Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Papierrollen en papierrol-verdelers! REF 106TA6744 Papierrol Breedte: 240 mm Lengte:

Nadere informatie

FLOORING FOR GYM REPEAT REPEAT SET THE GOALS, WORK HARD. REPEAT REPEAT REPEAT

FLOORING FOR GYM REPEAT REPEAT SET THE GOALS, WORK HARD. REPEAT REPEAT REPEAT FLOORING FOR GYM SET THE GOALS, WORK HARD. www.meneertegel.nl www.meneertegel.be RUBBER TEGELS INDOOR Zwart Grijze flakes Gele flakes VERSCHILLENDE DIKTES 15 mm 20 mm 25 mm 30 mm CROSS FITNESS SERIES DIKTE

Nadere informatie

Montage Alle onderdelen worden compleet voorgemonteerd geleverd. (de gebogen loopbalken in 2 delen, incl. Rvs montageschroeven Torx 25)

Montage Alle onderdelen worden compleet voorgemonteerd geleverd. (de gebogen loopbalken in 2 delen, incl. Rvs montageschroeven Torx 25) Gebruikshandleiding art.nr. GP99 "Evenwichtsparcours op verharding te plaatsen" (versie 2017-05) de meest recente versie is steeds te vinden op www.govaplast.com tranche d'age 1 12 age range GP99 7

Nadere informatie

MOBILITEIT. Herkenningsstokken. Mobiliteitsstokken

MOBILITEIT. Herkenningsstokken. Mobiliteitsstokken MOBILITEIT Herkenningsstokken De herkenningsstok in aluminium is opvouwbaar in 4 of 5 delen bijeengehouden door een dubbele elastiek, gewicht 125 gr, en verkrijgbaar in verschillende s : 020001366: 090

Nadere informatie

Actie Nieuws November / December 2013

Actie Nieuws November / December 2013 Actie Nieuws November / December 2013 VOORWOORD We naderen het eind van 2013, en graag presenteren wij u nog wat leuke eindejaarsacties, noviteiten en er komen wat acties van het afgelopen jaar terug in

Nadere informatie

BRANCARDS & DRAAGSTOELEN Brancards Draagberries Korfbrancards SRS brancards Draagzeilen Veldbedden Draagstoelen Onderzoekstafels

BRANCARDS & DRAAGSTOELEN Brancards Draagberries Korfbrancards SRS brancards Draagzeilen Veldbedden Draagstoelen Onderzoekstafels BRANCARDS & DRAAGSTOELEN Brancards Draagberries Korfbrancards SRS brancards Draagzeilen Veldbedden Draagstoelen Onderzoekstafels BRANCARDS EN DRAAGSTOELEN Brancards Kartsana orthopeadic Roll-in stretcher

Nadere informatie

GENIE GENIE. Mobiele, intelligente gascilinders

GENIE GENIE. Mobiele, intelligente gascilinders GENIE GENIE Mobiele, intelligente gascilinders Handzamer Lichter Schoner Overal inzetbare gasverpakking Nu is hij er: de GENIE. Échte innovatie van The Linde Group. Gestylde, uit kunststof gemaakte 10-liter

Nadere informatie

> Vrijhangende parasol PROSTOR P6 pag > Vrijhangende parasol PROSTOR P7 pag > Telescopische arm parasol PROSTOR P3 pag.

> Vrijhangende parasol PROSTOR P6 pag > Vrijhangende parasol PROSTOR P7 pag > Telescopische arm parasol PROSTOR P3 pag. www.prostor.be NL - 2008 > INHOUDSTAFEL > Vrijhangende parasol PROSTOR P6 pag. 4-5 + 8-9 > Vrijhangende parasol PROSTOR P7 pag. 6-9 > Telescopische arm parasol PROSTOR P3 pag. 10-13 > Telescopische arm

Nadere informatie

Enkelvoudige schakelaars

Enkelvoudige schakelaars Enkelvoudige schakelaars 1. Tash schakelaars ZACHTE SCHAKELAAR PILLOW Zacht kussentje in rood of groen Een uitstekende schakelaar voor mensen zonder fijne motoriek. De schakelaar zit ingepakt in foam en

Nadere informatie

Steiger Installatie Handleiding. 1. Installeren van de kubussen P.2. 2. Installeren van de korte pen P.2. 3. Installeren van de lange pen P.

Steiger Installatie Handleiding. 1. Installeren van de kubussen P.2. 2. Installeren van de korte pen P.2. 3. Installeren van de lange pen P. Steiger Installatie Handleiding....................................... Installeren van de kubussen P.2...................................... 2. Installeren van de korte pen P.2......................................

Nadere informatie

Dual monitor beugel- verticaal - bureau monteerbaar

Dual monitor beugel- verticaal - bureau monteerbaar Dual monitor beugel- verticaal - bureau monteerbaar Product ID: ARMDUALV Met deze stevige en slanke dubbele monitor standaard kunt u twee schermen boven uw bureau of tafel monteren, om ruimte vrij te maken

Nadere informatie

G-1. Drieslaan 10 B-8560 Moorsele Tel. +32 (0) Fax +32 (0)

G-1. Drieslaan 10 B-8560 Moorsele Tel. +32 (0) Fax +32 (0) Modulaire rekken Staanders en liggers in geanodiseerd aluminium Legborden in polyethyleen kunststof Eenvoudige montage Vlot reinigbaar HACCP en NF-conform Inzetbaar van -30 tot +75 C 100-120 kg/niveau,

Nadere informatie

Superieure kwaliteit en veiligheid

Superieure kwaliteit en veiligheid BERG Productsheet XL ELITE BERG GRAND ELITE + SAFETY NET DELUXE, BERG GRAND ELITE INGROUND + SAFETY NET DELUXE, BERG GRAND ELITE INGROUND WAAROM EEN De allerbeste trampoline ELITE? De allerbeste ovale

Nadere informatie

Gereedschapkoffers Opbergbakken Assortimentskoffers Gereedschapstassen Organisers Heavy Duty Tool Box

Gereedschapkoffers Opbergbakken Assortimentskoffers Gereedschapstassen Organisers Heavy Duty Tool Box Gereedschapkoffers Opbergbakken Assortimentskoffers Gereedschapstassen Organisers Heavy Duty Tool Box Kunststof slagvaste koffer Pro Serie 26 hoeken beschermd door stootrubbers. Grote uitneembare inzetvak.

Nadere informatie

klein kampeermateriaal

klein kampeermateriaal haringen & pennen Haring zand en sneeuw, halfrond, per 5. 50 cm x 1,25 mm. 6,95 Tentharing mammoet, per 2. 30 cm x 2 mm. 2,40 40 cm x 2 mm. 2,95 50 cm x 2 mm. 3,95 Tentharing halfrond, per 10. 18 cm x

Nadere informatie

Onoverwinnelijk. Twinclip. De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl

Onoverwinnelijk. Twinclip. De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl Onoverwinnelijk. Twinclip De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl Twinclip GEMAAKT VOOR U EN UW TUIN. Met meer dan 80 jaar ervaring is Stiga gekend voor zijn uitstekende betrouwbaarheid. Hoogwaardige

Nadere informatie

Prijslijst Categorie B. Opblaasbaar / Groot materiaal*

Prijslijst Categorie B. Opblaasbaar / Groot materiaal* Prijslijst Categorie B Opblaasbaar / Groot materiaal* G0001 Dansplaten (electrodance) Prijs op aanvraag Dansplaten allen te gebruiken inclusief begeleider van Sportief Capelle G0002 Kids Playzone 95,00

Nadere informatie

CLIQUE TROLLEY 40121 Tas met ruim voorvak en wieltjes, het is klein dus perfekt als handbagage voor in het vliegtuig. Afm. 42x31x20 cm.

CLIQUE TROLLEY 40121 Tas met ruim voorvak en wieltjes, het is klein dus perfekt als handbagage voor in het vliegtuig. Afm. 42x31x20 cm. bags 137 CLIQUE TROLLEY 40121 Tas met ruim voorvak en wieltjes, het is klein dus perfekt als handbagage voor in het vliegtuig. Afm. 42x31x20 cm. CLIQUE TROLLEY II 40122 Tas met ruim voorvak, extra stevige

Nadere informatie

COMPLEET SYSTEEM TECHNISCH PRECIES VEILIG GOEDKOOP. Echt overal. toepasbaar EN PLANKENDRAGERS

COMPLEET SYSTEEM TECHNISCH PRECIES VEILIG GOEDKOOP. Echt overal. toepasbaar EN PLANKENDRAGERS COMPLEET SYSTEEM TECHNISCH PRECIES VEILIG GOEDKOOP Echt overal toepasbaar REGELBARE - & PLANKENDRAGERS VERINDAL+ Techniek, kwaliteit en eenvoudig gebruik in één! Vanuit de wereld van de professionals heeft

Nadere informatie

OPBERGEN GEREEDSCHAPSWAGENS ...8 MODULES...10 MAGNETISCHENS ACCESSOIRES WERKPLAATSWAGENS KOFFERS GEREEDSCHAPSKOFFERS

OPBERGEN GEREEDSCHAPSWAGENS ...8 MODULES...10 MAGNETISCHENS ACCESSOIRES WERKPLAATSWAGENS KOFFERS GEREEDSCHAPSKOFFERS ...8 GEREEDSCHAPSWAGENS MODULES...10...13 MAGNETISCHENS ACCESSOIRES...14 WERKPLAATSWAGENS...15 KOFFERS...15 GEREEDSCHAPSKOFFERS...17 GEVULDE GEREEDSCHAPSKOFFERS www.expert-tool.com 7 GEREEDSCHAPSWAGENS

Nadere informatie