GEBARENRAADSEL Welk gebaar is dit?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GEBARENRAADSEL Welk gebaar is dit?"

Transcriptie

1 DE WINGERD NIEUWSBRIEF februari 2015 Ouders: Op school hebben we voor alle groepen een lied van de maand en een regel van de week. Maart SO + VSO REGEL VAN DE WEEK : Dag en nacht, Heer : We zijn zuinig op alle spullen en houden deze heel. GEBARENRAADSEL Welk gebaar is dit? doorb si droowtna edeog teh Bedankt Na ruim 25 jaar met veel plezier op de Wingerd werkzaam te zijn geweest heb ik vorige week donderdag afscheid genomen van de leerlingen. Alle leerlingen zijn langs geweest in mijn kantoortje en ik kreeg van ieder van hen een notitieblaadje met een tekening of een wens. Gisteravond was het afscheid van mijn collega s en oud-collega s. Ik kijk terug op een hele fijne avond. De Wingerd heeft een SUPER team!! Ik wil u als ouders hierbij bedanken voor alle fijne contacten al die jaren, via de telefoon of via de mail, voor de kaarten voor mijn afscheid en voor de bonbons. Ik wens u een fijne vakantie toe en heel veel goeds voor de toekomst. Hartelijke groeten, Alie van Dongen Afscheid en jubileum Gisteren hebben wij als team écht afscheid genomen van Alie v. Dongen en Cariene v.d. Wetering. Alie gaat na meer dan 25 jaar op de Wingerd met prepensioen. We gunnen haar dat van harte. Cariene is al bijna 2 jaar met ziekteverlof. Ze is bezig met een reïntegratie-traject wat zal leiden naar een andere baan. Dat traject is bijna afgerond. De afgelopen tijd is voor haar een lastige en vaak pijnlijke periode geweest met vaak moeilijke keuzes. Zij (en wij natuurlijk ook) zijn dankbaar dat we dit in alle rust en in harmonie konden doen. Een afscheid met dubbele gevoelens, maar desondanks warm! In de zelfde bijeenkomst is Frieda Burger in het zonnetje gezet vanwege haar 25 jarig jubileum op de Wingerd. Drie collega s met een heel uiteenlopende Wingerd-geschiedenis en perspectief. Het was een goede en gezellige middag en avond waar een aantal oud collega s bij aanwezig waren. De liederen, gemaakt door Jelly Douma, waren prachtig. StudieDag op maandag 2 maart dit is de 1 e maandag ná de voorjaarsvakantie de leerlingen die Stage hebben gaan gewoon naar Stage de andere leerlingen zijn deze dag vrij!

2 Afscheid van Marciano Smitshoek Vorige week donderdag heeft Marciano afscheid genomen van school. Marciano heeft heel wat jaren bij ons op school gezeten. Hij is nu ruim 18 jaar en hij heeft een prachtige woon- en werkplek gekregen bij Spelderholt. Dit is in de buurt van Apeldoorn. Het was een gezellig afscheid in de groep vorige week donderdag in de Hortensia. Verschillende cadeautjes heeft Marciano gekregen o.a. een mooie voetbal met alle namen van zijn klasgenoten en een mooi boek met tekeningen en leuke verhalen van leerlingen en meesters en juffen. Wij hebben gehoord dat de eerste week bij Spelderholt is prima gegaan. Dit is een mooie start van een nieuwe periode voor Marciano, zijn zus en zijn ouders. Vooraankondiging OuderAvond Op donderdag 19 maart is de jaarlijkse OuderAvond. Het thema van deze avond zal zijn: Transitie Jeugdzorg Er zijn grote verandering en gaande in de zorg. Jeugdwet, Participatiewet, WMO: wetten waar u en wij als school mee te maken hebben. We hebben een deskundige uitgenodigd die van de laatste ontwikkelingen op de hoogte is. De avond is van 19.30u - ± 21.30u Noteert u deze datum alvast in uw agenda u krijgt nog een uitnodiging. Wisten jullie dat?? wij als Wingerd een kind sponsoren via Compasion? zijn naam Henry Lubega is en dat hij 5 jaar oud is? Henry in Oeganda woont? wij elke week zendingsgeld voor hem ophalen? wij via de meter op zowel het SO als het VSO kunnen zien hoeveel er die week is binnengekomen? er in januari en februari ruim 80,00 is opgehaald? BEDANKT!! Henry van dit geld naar school kan gaan, bijbelonderwijs krijgt, leert over hygiene en nog veel meer? meester Wiebe in mei 2015 Henry gaat bezoeken? Belangrijke data: maandag 23 februari t/m vrijdag 27 februari maandag 2 maart dinsdag 3 maart : VOORJAARSVAKANTIE : STUDIEDAG (alle leerlingen zijn VRIJ!!behalve de leerlingen die stage hebben) : luizencontrole : start projekt over eten en drinken. : ouderavond : paasvakantie donderdag 19 maart vrijdag 3 april t/m maandag 6 april 30 april : kijkmiddag/avond afsluiting projekt Uitnodiging: Op zondag 22 februari a.s. is er weer een Speciale Dienst. Deze wordt gehouden in de Sionskerk, Treubstraat 101 te Nunspeet. De dienst begint om uur en wordt geleid door ds. Rodenburg. Het thema van de dienst is: In de put!. U bent van harte uitgenodigd om deze dienst mee te vieren. Uitnodiging: Op zondag 15 maart a.s. is er een aangepaste dienst in de GKV Noorderlicht, Mariënrade 1 in Wezep De dienst begint om uur en wordt geleid door ds. H. slotman. Het thema van de dienst is: Beloofd is Beloofd! 2 Samuel 9: 1-13 over Mefiboset Muzikale medewerking aan deze dienst wordt verleend door kinderkoor Color Kids o.l.v. Diana van Pijkeren en Femke Douw.

3 Bij deze nieuwsbrief een flyer van de G gym De gymnastiekvereniging Gyjatu in Dronten start met ingang van donderdag 5 maart een G-gymles. De bedoeling is het volgende: - Een gymles voor kinderen/jongeren van 8 t/m 16 jaar - Voor kinderen/jongeren met een verstandelijke en/of motorische beperking - Kleine groep kinderen ( max. 8) - Gediplomeerde trainer(s) - Professioneel beweegaanbod - Kinderen/jongeren plezier in bewegen geven - stimuleren motoriek Wanneer:Start donderdag 5 maart van tot uur. Lokatie:Beurs (Beursplein) in Dronten Kosten:(nog) geen Voor meer informatie: Marlies Zwanenburg telefoon: info@gyjatu.nl Hallo allemaal, Hier weer een berichtje van het voetbalfront. De jongens en meiden van het Wingerd team hebben alweer vele zaterdagen velen laten genieten van hun goede spel. 2 weken geleden hebben we meegedaan aan het 2 e WRZVjeugdtoernooi van dit seizoen. Deze toernooien waren dit jaar genomineerd voor een sportprijs in Zwolle. We hebben daar de andere teams maar ook de supporters laten zien dat als je als een team speelt heel ver kunt komen ook als de tegenstander soms een maatje groter is. Met heel veel plezier werd dan ook de beker voor de6e plek opgehaald. Vorige week en een zaterdag in januari hebben we weer de nodige wedstrijden voor de competitie gespeeld. Tot ieders verassing blijven we goed mee doen in de kop van de competitie. Het is en blijft een spannend spel wie er 2 e of 3 e staat in de stand. De Flevostars zijn de koplopers en kort daarachter staan wij samen met FcMeo. De ene week staan wij 2 e enfcmeo 3 e de andere week is het weer net andersom. En als je wedstrijden ziet dan worden er ook altijd prachtige spannende wedstrijden gespeeld tussen de teams van de top 3. A.s. zaterdag spelen we weer 2 wedstrijden voor de competitie, de 1 e om 9.00uur. We vinden het leuk als u ons komt aanmoedigen in de WRZV-Hallen in Zwolle(vlak bij de Gamma). Een voetbalgroet van het Wingerd zaalvoetbalteam.

4 Weekverslag Bramen: In de Bramen hebben we het de afgelopen weken over het thema kleuren gehad. We hebben een knutselwerkje over de regenboog gemaakt, maar ook een mozaïek en we hebben een kleurrijke muis geschilderd. Met muziek hebben we geluisterd naar droevige en blije, boze en verdrietige muziek. Van juf Jelly hadden we kaartjes gekregen met de kleuren rood, geel, blauw, groen en zwart. Bij de muziek die we hoorden kregen we een gevoel en daar moesten we een kleur bij zoeken. Bij de boze muziek mochten we boos dansen en veel van ons kozen het zwarte kaartje, maar ook rood kwam tevoorschijn. Dit is wat de kinderen van de bramen vonden van het thema kleuren: Ezra: kleuren zijn het mooiste wat er is en zonder kleuren is de wereld niet leuk. Brian: zonder kleuren zouden de voetbalshirts niet zo mooi zijn als dat ze nu zijn, dus het is fijn dat er kleuren zijn. Corine: het knutselen was leuk en oranje vind ik de mooiste kleur die er is. Loïs: ik vond alle knutselwerkjes heel leuk om te maken! Jesse: sommige knutselwerkjes waren moeilijk, maar het werd op het eind wel heel mooi. De mozaïek en de regenboog zijn het allermooist. Denise: ik vond het thema heel leuk en vrolijk. Stef: ik vond de filmpjes over de regenboog en alle andere kleuren heel leuk en interessant. Daniël: kleuren zijn heel leuk en blauw is mijn lievelingskleur. Het was een kleurrijke weekopening op maandag 16 februari op het SO. De afgelopen weken hebben we gewerkt met het thema KLEUREN. Tijdens de weekopening is er altijd een gebarenles. Ook die stond in het teken van kleuren. En iedere klas had vandaag zijn eigen kleuren aan! De bramen waren paars en geel, de Blauwe Druiven waren blauw en oranje en de Frambozen waren rood en groen.

5 Vlinderstruiknieuws Hallo allemaal, Nog 1 dag naar school en dan krijgen we eindelijk vakantie.!! De leerlingen in de Vlinderstruik hebben er heeeeeeel veel zin in! Vorige week hebben we afscheid genomen van stagejuf Marieke. Gelukkig is er al weer een nieuwe stagejuf met de naam Lisanne. We hopen dat ze een leuke tijd heeft in de Vlinderstruik. De afgelopen weken zijn de leerlingen druk bezig geweest met verschillende vakken. Met geldrekenen is er geoefend met het betalen en terug betalen van bedragen. Met Leefwereld hebben we het gehad over de temperatuur en graden Celsius. Met taal wordt er goed geoefend met dicteewoorden. Met meten zijn de leerlingen druk bezig geweest met centimeters en meters. Tijdens de kookles hebben de leerlingen aardappelen, boontjes en een gehaktbal gemaakt. En zo zijn er nog veel meer dingen waar we op school aan werken. Als jullie nog meer willen weten, dan kunnen jullie het vragen aan de leerlingen uit de Vlinderstruik. Hieronder nog een aantal leuke foto s. Groeten van alle leerlingen uit de Vlinderstruik.

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wij maken werk van TALENT. En toen was het alweer kerst... Nieuw jaar. Wens. Nieuwsbrief 52

Nieuwsbrief. Wij maken werk van TALENT. En toen was het alweer kerst... Nieuw jaar. Wens. Nieuwsbrief 52 Dit is een uitgave van STIP VSO Utrecht. Een samenwerking tussen de VSO afdelingen van de Herderschêeschool en de Wilhelminaschool. Reacties op deze nieuwsbrief mailt u naar: nieuwsbrief@stipvso.nl. Nieuwsbrief

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 23 september 2014 Pagina 1 van 4

Nieuwsbrief nummer 2 23 september 2014 Pagina 1 van 4 Pagina 1 van 4 Inhoudsopgave Algemeen: Nieuwe Collega s Algemeen: Stagiaires SO: Kijkles gym SO: Kinderboekenweek Aerofitt Zutphen VSO Leerlingenraad Gebarentraining Ouderavond participatiewet Bijlage

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

Kunstrijk Nieuwsbrief

Kunstrijk Nieuwsbrief 2014/2015 Kunstrijk Nieuwsbrief 13-07-15 In dit nummer: Voorwoord 1 Jarigen 2 Agenda 2 Mededelingen / groepen 3/4 Contact 4 Belangrijke informatie: Dinsdag 14 juli Afscheid van groep 8 Woensdag 15 juli

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 4 januari 2015 Alweer de derde nieuwsbrief van de kleine Nicolaas en de eerste in 2015. Wij willen graag alle kinderen en ouders een heel gelukkig nieuwjaar wensen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Lied van de maand. Regel van de week. 30 juni nr. 8 BEDANKT!

Lied van de maand. Regel van de week. 30 juni nr. 8 BEDANKT! 30 juni 2017 nr. 8 BEDANKT! Over één week is het zomervakantie. Achter ons ligt een schooljaar waarin weer veel gebeurd is. De inzet van de leerlingen en collega s was groot. Met passie, aandacht, zorg

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 4 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 december 2015 In dit nummer: 1 Respect 2 Nieuws van de school (Sinterklaas, Kerst workshops en Beweegwijs) 3 Piep, zei de muis 3 Koffieochtend

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 15 oktober 2015

ONS - NIEUWS. 15 oktober 2015 15 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 16-10: aaneengesloten schooldag bovenbouw 17-10 - 25-10: herfstvakantie 26-10: luizencontrole 29-10: inloop Barbera Kaai CJG 30-10: Hooizolder gr 5-6 30-10: Gastles

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015)

Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015) Dr. G.A. Wumkesskoalle Sluisdijk 25 8501 BZ Joure Postbus 68 8500 AB Joure tel/: 0513 414244 e-mail: wumkesskoalle@cbo-meilan.nl Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015) Geachte ouders, Beetje later dan afgesproken,

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Ouderavond Noteer alvast in de agenda!

Ouderavond Noteer alvast in de agenda! Het Toermalijntje 08-03-2018 2017/2018 nummer 12 AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 16 maart (Hoofd) Diamantslijpers en Goudzoekers. Vrijdag 23 maart (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Staking Woensdag 14 maart.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Plat kalle kinne vae neet zoeë good, mer vastelaovendj zitj os in ut bloöd!

Plat kalle kinne vae neet zoeë good, mer vastelaovendj zitj os in ut bloöd! Nieuwsbrief 9 16-01-2014 Welkom Op maandag 5 januari is Sem Stultjens gestart in groep 1/2. We wensen hem heel veel succes en plezier op de Bongerd! Uitroeping Carnaval Op dinsdag 6 januari zijn Prins

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Speciaal Basisonderwijs Merlijn, Lucasonderwijs Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709, Fax: (070) 3193592 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Van de directie

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 15 april 2015 nr. 30 BOLSTERNIEUWS Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 19 wekelijkse nieuwsbrief 15 april 2015 nr. 30 NIEUWS VAN DE DIRECTIE: BOLSTERNIEUWS

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Nieuwsbrief voorjaar

Nieuwsbrief voorjaar Nieuwsbrief voorjaar 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van het zandkasteel-pgb. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van alle activiteiten van het zandkasteel-pgb

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van februari! Buiten lijkt het soms voorjaar, dan is het weer herfst en van de sneeuw hebben we pas ook nog mogen genieten! De kinderen genieten tijdens het buitenspelen

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. met de Taal-redactie-groep een aantal interviews over deze

Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. met de Taal-redactie-groep een aantal interviews over deze LIEFDE IS G geven O ontvangen D delen Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. Op de kaartjes stond wat jij kon geven aan anderen. Wij hebben met de Taal-redactie-groep een aantal interviews

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

BIJLAGE - AGENDA: Nieuwsbrief nummer 8 12 Januari 2016 Pagina 1 van 5. 14 januari 2016 Koffieochtend OR in de hal. 9 februari 2016.

BIJLAGE - AGENDA: Nieuwsbrief nummer 8 12 Januari 2016 Pagina 1 van 5. 14 januari 2016 Koffieochtend OR in de hal. 9 februari 2016. Pagina 1 van 5 INHOUDSOPGAVE BESTE WENSEN ALGEMEEN: INTRO DANS: BAL SPÉCIAL ALGEMEEN: DE NULMETING VOOR VRIJETIJD: DE UITSLAG. ALGEMEEN: DARTTOERNOOI ALGEMEEN: STAGIAIRE GYM SO: KIJK LES GYM VSO: OPEN

Nadere informatie

13 juli De voorbereidingen voor de inwoning van de Arend zijn zo goed als klaar. De vakantie kan beginnen..

13 juli De voorbereidingen voor de inwoning van de Arend zijn zo goed als klaar. De vakantie kan beginnen.. 13 juli 2018 De voorbereidingen voor de inwoning van de Arend zijn zo goed als klaar. De vakantie kan beginnen.. 13-7-2018 Zomervakantie 13-07-2018 t/m 31-08-2018 I.v.m. de privacy is deze rubriek op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief VSO N. 4 Februari 2015

Nieuwsbrief VSO N. 4 Februari 2015 Nieuwsbrief VSO N. 4 Februari 2015 Belangrijke Data Voorjaarsvakantie Start school na voorjaarsvakantie Open Dag op De Regenboog Schoolfotograaf Paasviering op school paasweekend Schooldisco Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

19 mei nr. 7. VAN DE SCHOOLLEIDING De nieuwe website. Studiedag na de Pinksteren RENOVATIE VAN HET VSO

19 mei nr. 7. VAN DE SCHOOLLEIDING De nieuwe website. Studiedag na de Pinksteren RENOVATIE VAN HET VSO 19 mei 2017 nr. 7 VAN DE SCHOOLLEIDING De nieuwe website Hebt u onze nieuwe website al bezocht? Nee? Dan raad ik u aan om dit snel te doen! Het is hetzelfde website-adres: www.dewingerdnunspeet.nl De nieuwe

Nadere informatie

KvK IBAN NL67 RABO

KvK IBAN NL67 RABO Nieuwsbrief nummer 8, juni 2018 Voor alle data geldt: Deo volente Aan onze ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Salomo spreekt in het Spreukenboek diverse malen over wijsheid. O.a. in Spreuken 4. In vers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015

NIEUWSBRIEF. schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015 NIEUWSBRIEF schooljaar 2015-2016, nummer 3 vrijdag 18 september 2015 Meester Alle Afgelopen maandag is meester Alle Timmer van start gegaan in groep 7/8. Hij gaat de komende maanden de lesgevende taken

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

Studiedag EduCare Leerlingen zijn vrij. Stage gaat wel door. Geachte ouders en verzorgers,

Studiedag EduCare Leerlingen zijn vrij. Stage gaat wel door. Geachte ouders en verzorgers, Geachte ouders en verzorgers, Graag wil ik gebruik maken van de mogelijkheid om u als ouders mee te nemen in de ontwikkeling van De Wingerd en de samenwerking met De Arend. In september jl. ben ik daadwerkelijk

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Kalender: 4 okt Regenboogdienst in NH-kerk, 10.00-11.00 uur 5 okt Dag van de Leerkracht 6 okt Verjaardag juf Karin 7 okt Verjaardag juf Samira 7 okt Start Kinderboekenweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Nieuws. Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers. Inhoudsopgave. Nummer 16 jaargang

Nieuws. Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers. Inhoudsopgave. Nummer 16 jaargang Nieuws Nummer 16 jaargang 4 22-12-2017 Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers Inhoudsopgave Voorwoord Beste ouders, Voorwoord door Peter 1 Algemeen nieuws 2 Nieuws uit de groepen 3 Stagiaires

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 18 december 2015 Zaterdag 19 december Ophalen oud papier. Lopers zijn: Wijnker, Dolleman, Barbé, Kamper Maandag

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Donderdag 20 augustus 20 15 Jaargang 12, nummer 1 Inhoud Nieuw schooljaar 1 Nieuws vanuit het team 1 Informatieavond 2 Oriënteringsgesprekken

Nadere informatie

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 )

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Beste ouders en leerlingen, Bijna vakantie. Veel leerlingen en leerkrachten hebben daar veel zin in. Op school begint het nu wat rommeliger te worden; er zijn schoonmaakacties

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 Agenda 21-12-15 t/m 01-01-16 Kerstvakantie 04-01 Luizencontrole 06-01 Inloop van 08.15 uur 08.30 uur Mededelingen Onze Facebookpagina heeft inmiddels ruim 100 volgers.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

mei 14 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen

mei 14 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen mei 14 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen Beste ouders en verzorgers Dit keer een nieuwsflits met wat minder nieuws. We zitten midden in de gebroken weken en dan heb ik altijd

Nadere informatie

7 april nr. 6 VAN DE SCHOOLLEIDING TERUG NAAR 22 DECEMBER Ouderavond en de gesprekken met andere scholen

7 april nr. 6 VAN DE SCHOOLLEIDING TERUG NAAR 22 DECEMBER Ouderavond en de gesprekken met andere scholen 7 april 2017 nr. 6 VAN DE SCHOOLLEIDING Ouderavond en de gesprekken met andere scholen Er waren maar weinig aanmeldingen voor de ouderavond van jl. 8 maart, zodat we genoodzaakt waren om dit af te blazen.

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PIUS X. Ouders bedankt. Studiedag. Leerlingenraad. Onderbouwgroepen komend schooljaar. Kalender:

NIEUWSBRIEF PIUS X. Ouders bedankt. Studiedag. Leerlingenraad. Onderbouwgroepen komend schooljaar. Kalender: E-mail: piusx@delinge.nl Website: www.piusx-bemmel.nl NIEUWSBRIEF PIUS X Maart 2014 Kalender: Maandag 10 Studiedag, alle kinderen zijn vrij Dinsdag 11 Vergadering OR Woensdag 12 Boomplantdag groep 8 Woensdag

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de ouderinformatiebrief inclusief de kalender van de maand juni 2015.

Hierbij ontvangt u de ouderinformatiebrief inclusief de kalender van de maand juni 2015. OUDERINFORMATIEBRIEF VSO Jaargang 9 Maand: juni 2015 29-05-2015 Beste ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u de ouderinformatiebrief inclusief de kalender van de maand juni 2015. Met vriendelijke groet,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte!

Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 begint meer en meer op een echte te lijken! Lange grijze haren worden eraan toegevoegd doordat we de eerder gescheurde

Nadere informatie

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda:

de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Inhoud Pagina 1 Agenda: de Menkotoren Nieuwsbrief 8 oktober 2014 nr. 4 Bosuilstraat 11, 7523 BJ ENSCHEDE, 053 4368164 e mail menkotoren@skoe.nl Nieuwe datum Vormsel en ouderavond Er is een nieuwe datum voor de Vormselviering.

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie