MAXI MOVE. with people in mind

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MAXI MOVE. with people in mind"

Transcriptie

1 MAXI MOVE Een mobiele passieve tillift voor verschillende zorgomgevingen with people in mind

2 2 Maxi Move Een bewezen AANWINST voor alle zorgomgevingen De Maxi Move de meest complete verrijdbare tillift die verkrijgbaar is is een bewezen succes in zorgomgevingen over de hele wereld. ArjoHuntleigh heeft de Maxi Move verder verbeterd, zodat de tillift een nog waardevollere aanwinst is in alle soorten zorgomgevingen. De Maxi Move is bedoeld als optimale oplossing voor dagelijkse zorgtaken. Met de Maxi Move beschikt u over een veiligere, efficiëntere oplossing voor basiswerkzaamheden in de zorgomgeving: cliënten verplaatsen, tillen en herpositioneren. Het systeem biedt twee unieke functies: Stabiel Verticaal Systeem (SVS) en 4-punts positioneringssysteem, die samen de veiligste, meest comfortabele oplossing bieden voor complete transfers van optillen tot en met het moeiteloos positioneren van de cliënt in de meest comfortabele houding. Met deze passieve tillift met accu kan een zorgverlener op eigen kracht veilig allerlei tilhandelingen verrichten. Door zijn ongekende flexibiliteit, stabiliteit en betrouwbaarheid is de Maxi Move bij uitstek geschikt voor intensief gebruik in veeleisende zorgomgevingen. Flexibiliteit De Combi-verbinding zorgt dat gemakkelijk kan worden gewisseld tussen verschillende tiljukken. Het grootste assortiment tiljukken om de meest optimale cliëntinterface te kunnen kiezen. De meest uitgebreide serie tilbanden om precies de juiste tilband te kunnen kiezen. FLEXIBILITEIT om voor diverse zorgtaken de meest optimale oplossing te kiezen: zie pagina 5. Stabiliteit Het stabiel verticaal systeem (SVS) biedt optimale veiligheid bij dagelijkse tilhandelingen. 4-punts kanteljukken helpen slingeren van de tilband tijdens transfers te voorkomen. Dankzij de uitstekende stabiliteit kunnen zwaardere cliënten met een gewicht tot 227 kg veilig worden verplaatst. STABILITEIT voor veilige, comfortabele transfers: zie pagina 6. Betrouwbaarheid Een bewezen duurzame tillift: de motor is getest op duizenden cycli. Dankzij zijn kwalitatief hoogwaardige, elektrische functies is de Maxi Move voor zowel de zorgverlener als de cliënt een uiterst betrouwbare tillift. De Maxi Move is standaard voorzien van twee accu s, zodat de tillift 24 uur per dag betrouwbaar werkt. BETROUWBAARHEID voor kwalitatief hoogwaardige zorg onder alle omstandigheden: zie pagina 9.

3 Maxi Move 3 GESTROOMLIJND ONTWERP, SOEPELE WERKING Voor de Maxi Move is prioriteit gegeven aan een stijlvolle, gestroomlijnde vormgeving en een aantrekkelijk ontwerp. De ronde vormen ogen aantrekkelijk, zijn gemakkelijk te reinigen en weerspiegelen de soepele bediening. Nieuwe functies Met zijn nieuwe, ingebouwde elektronische weegunit en de van een display voorziene afstandsbediening biedt de Maxi Move nu nog meer mogelijkheden om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. De zichtbare gebruiksaanwijzing op de mast is een handig hulpmiddel voor de zorgverlener. Betere werk- en leefomgeving Wilt u cliënten meer veiligheid en comfort bieden en tegelijk zorgen dat zorgverleners hun werk gemakkelijker en efficiënter kunnen doen? Wilt u zorgverleners een veiligere, meer ergonomische werkomgeving bieden? Met de Maxi Move kunt u beide doelen realiseren. Totaaloplossing Onder optimale condities voor efficiënte zorgverlening van uitstekende kwaliteit biedt de Maxi Move optimale voordelen. ArjoHuntleigh biedt uw zorginstelling totaaloplossingen voor de veilige behandeling van cliënten. ArjoHuntleigh is de ideale partner om u te helpen voor uw cliënten en zorgverleners een veiligere omgeving te creëren. ArjoHuntleigh: leverancier van totaaloplossingen: zie pagina 15.

4 4 Maxi Move

5 Maxi Move 5 FLEXIBEL INSPELEN OP DE DAGELIJKSE ZORGBEHOEFTEN Een doorsnee cliënt of een doorsnee zorginstelling bestaat niet. Daarom is de Maxi Move ontworpen als een compleet systeem met de flexibiliteit om cliëntspecifieke oplossingen te bieden in elke zorgomgeving. Het juiste type tilband kiezen Door de meest geschikte combinatie van tiljuk en tilband te kiezen zijn cliënten tijdens tilhandelingen en transfers verzekerd van comfort en veiligheid. De lift heeft een 'Combi'-verbinding waarop diverse tiljukken geplaatst kunnen worden: verschillende maten 4-punts kanteljukken, elektrische kanteljukken en tiljukken voor lusbanden, evenals een stretcherframe. Hierdoor heeft u ook de keuze uit het meest uitgebreide standaardassortiment tilbanden: meer dan 200 tilbanden met bevestigingsclips of lussen en diverse op maat gemaakte tilbanden. De productserie omvat ook drie verschillende typen stretchers. Een optimale oplossing voor liggend tillen van cliënten in zorginstellingen... Geschikt voor verschillende zorgsituaties De Maxi Move is een passieve tillift die is ontworpen voor mensen die zichzelf niet kunnen ondersteunen of die volledig afhankelijk zijn (de mobiliteitsniveaus D en E in de Mobiliteitswijzer). Het systeem biedt deze cliënten in allerlei zorgsituaties optimale ondersteuning. De Maxi Move biedt de volgende mogelijkheden: cliënten veilig en comfortabel verplaatsen, of het nu gaat om kinderen of om obese cliënten tot een gewicht van 227 kg. dagelijkse handelingen verrichten, zoals het tillen, verplaatsen en herpositioneren van cliënten in de thuiszorg en in zorginstellingen. de Maxi Move is snel aan te passen aan verschillende cliënten of zorgtaken, waardoor het systeem bij uitstek geschikt is voor instellingen met cliënten van verschillende leeftijd, lengte en gewicht. de Maxi Move biedt een oplossing in onvoorziene omstandigheden een gevallen cliënt is met de Maxi Move veilig van de vloer te tillen. de Maxi Move ondersteunt het gebruik van stretchers, zodat het systeem een uitstekende oplossing biedt om in de acute zorg cliënten liggend te tillen. de Maxi Move kan worden voorzien van een extra lange tilarm om cliënten in speciale zorgomgevingen in en uit extra grote rolstoelen te kunnen tillen. de Maxi Move kan worden voorzien van een 2-punts tiljuk en herpositioneringstilband om cliënten in bed veilig en gemakkelijk te kunnen positioneren of keren. de Maxi Move is te gebruiken met een uitgebreid assortiment clip- en lusbanden die voldoet aan de diverse behoeften in alle zorgsituaties: disposable-, standaard-, obese-, en op maat gemaakte tilbanden....revalidatiesessies met de unieke loopband......of voor het herpositioneren en keren van cliënten in bed.

6 6 Maxi Move STABILITEIT VOOR VEILIGE, COMFORTABELE TRANSFERS Goede stabiliteit is essentieel om veilig met de tillift te kunnen werken en te zorgen dat cliënten zich tijdens transfers veilig voelen. De Maxi Move is gebaseerd op een concept dat optimale stabiliteit garandeert. Een veilige, gemakkelijke methode om cliënten in bed te positioneren... Stabiel verticaal systeem (SVS) Veel passieve tilliften die in de zorg worden gebruikt, zijn gebaseerd op het principe van een boogconstructie. In een boogtillift zit de cliënt echter vaak oncomfortabel dicht bij de mast, waardoor het lastiger kan zijn om de cliënt te positioneren. De Maxi Move biedt een alternatieve oplossing Stabiel verticaal systeem (SVS) gebaseerd op een verticale tilbeweging die veilige, comfortabele en waardige transfers garandeert. De telescoopmast heeft een grote actieradius van zeer hoog tot zeer laag. SVS verhoogt het comfort en de veiligheid door de cliënt bij het tillen en verplaatsen op constante afstand van de mast in een stabiele positie te houden, hoe hoog of laag hij/zij ook in de tillift zit. Optimale veiligheid De Maxi Move met zijn korte 4-punts tilbandontwerp minimaliseert elke beweging en biedt de cliënt optimale veiligheid en bescherming. Het 4-punts kanteljuk is volkomen stabiel en slingert of zwaait niet gedurende de hele tilhandeling. De korte cliptilband in combinatie met het stabiele 4-punts kanteljuk biedt ongekende stabiliteit en optimale veiligheid voor de cliënt. Als cliënten zich veilig voelen, hebben ze minder gauw gevoelens van angst en onbehagen....cliënten te verplaatsen naar stoelen... Een stabiele basis voor het wegen van cliënten De stabiliteit van de Maxi Move biedt optimale ondersteuning voor het verrichten van dagelijkse zorgtaken en voor andere veeleisende taken, zoals het verplaatsen van zware cliënten of het tillen van op stretchers liggende cliënten. Uitstekende stabiliteit betekent ook dat cliënten kunnen worden gewogen met de nieuwe, ingebouwde elektronische weegunit (optioneel), terwijl ze in de tilband zitten. De weegunit is ondergebracht in de behuizing boven de Combi-verbinding. Dit innovatieve ontwerp verbetert de tilhoogte, omdat de klasse III goedgekeurde weegunit het tilvermogen niet beperkt. Het gewicht van de cliënt wordt weergegeven op het display van de afstandsbediening. Wegen tijdens transfers bespaart de zorgverlener tijd en voorkomt extra transfers naar een vaste weegunit....of op stretchers liggende cliënten te tillen.

7

8 8 Maxi Move

9 BETROUWBARE, OPTIMALE ZORGVERLENING ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN Maxi Move 9 Om in een drukke zorgomgeving zorg van constant hoge kwaliteit te kunnen bieden is apparatuur nodig die steeds beschikbaar is en uiterst betrouwbaar werkt. De Maxi Move beschikt over bewezen duurzame eigenschappen en is altijd klaar voor gebruik een tillift waarop de zorgverlener kan vertrouwen. Betrouwbare voeding De accu voedt de aandrijving voor de til/daalbeweging, het elektrische kanteljuk en het openen en sluiten van de chassispoten. De Maxi Move levert onder alle omstandigheden optimale prestaties dankzij een eenvoudig en effectief accubeheersysteem dat zorgt dat de tillift altijd klaar is voor gebruik. Het systeem wordt standaard geleverd met twee accu s, zodat in de acculader altijd een volle reserveaccu zit, terwijl de andere accu de tillift van stroom voorziet. Zodoende kan de Maxi Move 24 uur per dag operationeel zijn. Nieuwe, efficiëntere accu s. De accu s hoeven voor het opladen niet volledig ontladen te zijn. Hierdoor is het mogelijk een dagelijks oplaadschema te hanteren, zodat de accu aan het begin van de werkdag steeds volledig opgeladen is. Er is geen gevaar dat de accu ongemerkt leeg raakt. Het vermogen van de accu wordt weergegeven op het display van de afstandsbediening. Als een accu bijna leeg is, waarschuwt een zoemtoon de zorgverlener dat het tijd is om de accu op te laden. Er is echter altijd voldoende vermogen om tilhandelingen te voltooien, alvorens de accu op te laden. Het verwisselen van de accu is een gemakkelijke, ergonomische handeling die op de juiste werkhoogte kan worden verricht. Ook kan de, aan de wand te bevestigen acculader op optimale hoogte worden gemonteerd om onnodige belasting tijdens het verwisselen van de accu te voorkomen. Bewezen betrouwbaarheid Maxi Move staat voor betrouwbaarheid. De speciaal ontworpen motor is getest op duizenden cycli, voordat de motor aan vervanging toe is. Deze duurzaamheid en lange servicelevensduur dragen ook bij aan het verlagen van de totale beheerkosten. Het vermogen van de accu wordt duidelijk weergegeven. De accu is gemakkelijk te verwisselen. De Maxi Move voldoet aan alle toepasselijke normen, zoals: IEC : 1998 (CAN/CSA C22.2 NO IN90) UL :2003 IEC : 2001 ISO : 2006 Deze grondig geteste tillift van bewezen kwaliteit is duurzaam, veilig en betrouwbaar en levert gedurende zijn hele levenscyclus continu optimale prestaties. De Maxi Move is perfect te combineren met de Carendo.

10 10 Maxi Move ALTIJD DE BESTE INTERFACE... De Combi-verbinding is een veilige, gemakkelijk te gebruiken koppeling voor alle ArjoHuntleigh passieve tilliften en biedt de keuze uit een groot aantal verschillende tiljukken en stretchers die verkrijgbaar zijn. Combi-hulstuk voor optimale flexibiliteit. Tiljukken 4-punts kanteljuk. Met dit open tiljuk (klein of middelgroot) met 4-punts tilbanden met clipbevestiging kan elke cliënt gemakkelijk worden gepositioneerd. Het unieke, elektrische kanteljuk is, evenals het 4-punts kanteljuk, een open tiljuk (middelgroot of groot), maar is voorzien van een extra elektrische functie op de afstandsbediening, waarmee de zorgverlener de cliënt moeiteloos kan herpositioneren. Tiljukken voor lusbanden (klein, middelgroot of groot) zijn compatibel met een groot aantal verschillende tilbanden met lusbevestiging. Het tiljuk voor lusbanden ondersteunt de bij revalidatie gebruikte loopband. Verlengde tilarm (voor optimaal bereik) Uitgebreide serie tilbanden De Maxi Move biedt optimale flexibiliteit en kan worden geconfigureerd met tilbanden met clip- of lusbevestiging en naar wens afwisselend met verschillende tilbanden worden gebruikt. Het standaardassortiment omvat meer dan 200 tilbanden. Tilbanden met clipbevestiging zijn verkrijgbaar in diverse maten en zijn voorzien van een kleurcodering om ze gemakkelijk te kunnen herkennen. De serie omvat naast de standaard tilbanden, All-Day tilbanden, verstevigde tilbanden, speciale tilbanden voor toiletbezoek, netbanden voor baden en douchen en tilbanden voor cliënten met een enkele of dubbele beenamputatie. De serie tilbanden met lusbevestiging omvat standaardtilbanden en verstevigde tilbanden, met of zonder hoofdsteun, diverse speciale tilbanden en een tilband met lage rug voor het geval de armen van de cliënt beter buiten de tilband kunnen blijven. Tilbanden voor individuele behoeften. Stretchers De Combi-verbinding is compatibel met een inklapbaar juk voor liggend tillen dat drie soorten stretchers ondersteunt: Band voor liggend tillen, een oplossing voor afhankelijke cliënten die hun hele lichaam ondersteunt. Bandenstretcher, een alternatieve oplossing die gemakkelijk onder cliënten kan worden geplaatst. Schepbrancard, een stretcher met een hardere ondergrond voor cliënten met mogelijk ruggengraatletsel. Cliënt gemakkelijk in bed herpositioneren, in combinatie met band voor liggend tillen.

11 Maxi Move 11...ALTIJD VOLLEDIGE CONTROLE Alle elektrische functies van de Maxi Move zijn gemakkelijk te bedienen met de knoppen op de afstandsbediening die voorzien is van een display waarop voor de gebruiker relevante informatie wordt weergegeven. De zorgverlener heeft volledige controle over de volgende elektrische functies: Omhoog en omlaag brengen van de tillift Openen en sluiten van de chassispoten Elektrisch kanteljuk Display De afstandsbediening is voorzien van een handig hulpmiddel om de zorgverlener te voorzien van actuele informatie. Een menu kan worden geopend voor het weergeven van informatie op het in de afstandsbediening ingebouwde kleurenscherm. Deze informatie betreft bijvoorbeeld: Het gewicht van de cliënt (in kg of lbs) Vermogen van de ingebouwde accu Het gebruik van de motor De afstandsbediening is gemaakt van uiterst duurzaam materiaal en voorzien van een haak om hem gemakkelijk aan de tillift te hangen. Scherm met verlicht display. Dubbele bedieningsfunctie de Maxi Move kan zowel via het bedieningspaneel op de mast als via de afstandsbediening worden bediend.

12 12 Maxi Move MAAK OPTIMAAL GEBRUIK VAN DE MAXI MOVE... De Maxi Move biedt u optimale mogelijkheden om kwalitatief hoogwaardige zorg te verlenen. In overleg met ArjoHuntleigh kunt u een Maxi Move systeem configureren dat perfect aansluit op de behoeften van uw zorginstelling.. Gebruik een beter systeem voor dagelijkse zorgtaken Unieke functies bieden de beste oplossing voor dagelijkse zorgverlening. Stabiel Verticaal Systeem gebruik SVS, het veiligste systeem voor transfers. Positionering het elektrische kanteljuk minimaliseert handmatig tillen en biedt optimale precisie. De flexibiliteit om optimale zorg te verlenen De Combi-verbinding een optimale interface voor elke cliënt die de keuze biedt uit: Het grootste assortiment tilbanden met clip- of lusbevestiging (Elektrische) kanteljukken in diverse maten Stretchersystemen Voordelen en accessoires Alle Maxi Move functies en accessoires zijn ontworpen om de efficiency en veiligheid te verbeteren, afgestemd op de behoeften van de zorginstelling. De Maxi Move biedt onder andere de volgende functies en accessoires: Systeem voor omlaag brengen in noodgevallen Overzichtelijke gebruiksinstructies op de tillift Gebruikersvriendelijk display op de afstandsbediening met achtergrondverlichting Optioneel verkrijgbare, geïntegreerde weegunit Optioneel verkrijgbare, verlengde tilarm (voor optimaal bereik) Optioneel verkrijgbare zwenkwielen voor lage hoogte Standaard geleverd met twee accu s Aan de wand te monteren acculader Arjo Clean gecombineerd reinigings/desinfectiemiddel Het systeem voor omlaag brengen in noodgevallen zorgt dat de cliënt zonder gebruik van hulpmiddelen omlaag kan worden gebracht. Overzichtelijk paneel met gebruiksaanwijzing altijd gemakkelijk bij de hand Zwenkwielen voor lage hoogte voor optimale toegang aan het bed. Kappen op chassispoten gemakkelijk te verwijderen voor reiniging. Handige, aan de wand te monteren, acculader. Ergonomische handgrepen voor moeiteloos manoeuvreren.

13 Maxi Move 13 EN MAAK HET VERSCHIL VOOR ZORGVERLENERS EN CLIËNTEN Gebruik van de Maxi Move betekent een aanzienlijke verbetering van de werkomgeving voor zorgverleners. Veiliger werkmethoden en fysiek minder zware arbeid verhogen de arbeidsvreugde van de zorgverleners. En cliënten zullen een comfortabelere, veiligere en waardigere verzorging zeker op prijs stellen. Voor de zorgverlener betekent werken met de Maxi Move... Altijd werken met een efficiënt, gemakkelijk te bedienen systeem, zodat ze meer tijd overhouden voor positieve interactie met de cliënt. Nooit handmatig hoeven tillen, omdat ze met de Maxi Move alle tilhandelingen kunnen verrichten. Altijd het juiste tiljuk en de juiste tilband kunnen gebruiken, afgestemd op de behoeften van de cliënt. Nooit hoeven te wachten tot de accu van de tillift weer is opgeladen. Dankzij de afstandsbediening altijd dicht bij de cliënt kunnen werken. De cliënt nooit handmatig te hoeven herpositioneren: het elektrische kanteljuk zorgt dat cliënten bij transfers en herpositionering steeds moeiteloos en met grote precisie kunnen worden gepositioneerd. Altijd kunnen werken op de ergonomisch meest verantwoorde manier. Voor de cliënt betekent getild worden met de Maxi Move... Altijd getild en verplaatst worden met een tillift die speciaal ontworpen is om de juiste mate van ondersteuning te bieden. Met de Maxi Move kan één zorgverlener alle noodzakelijke handelingen verrichten, zodat cliënten zich nooit aangetast voelen in hun waardigheid door de hulp van een team van zorgverleners. Altijd veilig en comfortabel worden getild of verplaatst, zonder handmatig tillen. Nooit getild hoeven worden in een ongeschikte of oncomfortabele tilband. Altijd comfortabel worden ondersteund in half achterover liggende positie in een open kanteljuk. Geen zorgen over bepaalde zorghandelingen: met de Maxi Move kunnen alle zorgtaken steeds veilig en comfortabel worden verricht. De tilband slingert niet tijdens tilhandelingen en transfers, zodat cliënten zich altijd veilig voelen.

14 14 Maxi Move

15 Maxi Move 15 ArjoHuntleigh: LEVERANCIER VAN TOTAALOPLOSSINGEN ArjoHuntleigh is meer dan de leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten, zoals de Maxi Move. Het bedrijf is marktleider als leverancier van totaaloplossingen in allerlei zorgomgevingen. Optimale oplossingen, gebaseerd op een totaal zorgconcept worden geleverd aan zorginstellingen over de hele wereld. ArjoHuntleigh is een betrouwbare partner. Op basis van de unieke kennis die het bedrijf heeft opgedaan op het gebied van letselpreventie, cliëntenzorg, infectiebestrijding en het ontwerpen van zorgomgevingen, ontwikkelt en levert ArjoHuntleigh al meer dan 50 jaar oplossingen voor de zorgsector. De Maxi Move is een perfect voorbeeld van de voortdurende inzet van ArjoHuntleigh om systemen te leveren die de kwaliteit van leven van cliënten in zorginstellingen verhogen en zorgverleners een veilige werkomgeving bieden. ArjoHuntleigh biedt optimale ondersteuning en een uitstekende service voor het optimaal benutten van uw Maxi Move. De Maxi Move wordt geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Cliënt Voldoende ruimte, de juiste hulpmiddelen en werkmethoden Zorgverlener De Positieve 8 een dynamisch model voor hoogwaardige zorg. Totaalconcept De Maxi Move is een belangrijke aanwinst voor elke zorgomgeving, maar ArjoHuntleigh kan u ook laten zien hoe de Maxi Move kan worden toegepast in een totale strategie voor verbetering van de zorg. ArjoHuntleigh heeft een dynamisch model ontwikkeld de Positieve 8 om te demonstreren hoe de kwaliteit van de zorg kan worden verbeterd door de juiste condities te scheppen voor het verbeteren van de mobiliteit van cliënten ruimte, hulpmiddelen en werkmethoden. De voordelen van de Maxi Move als hulpmiddel worden geoptimaliseerd bij gebruik onder optimale condities voor efficiënte, hoogwaardige zorg, zoals het Positieve 8 model laat zien. Onze accountmanagers kunnen u bij het ontwerpen van zorginstellingen helpen uw werkruimten te optimaliseren met gebruik van hulpmiddelen, zoals het ARJO handboek voor Architecten en Ontwerpers. Door producten te bieden die voldoen aan de behoeften van cliënten, in combinatie met adviesdiensten en training, is ArjoHuntleigh de ideale partner om samen met u de basis te leggen voor optimale zorgverlening. Advisering van architecten bij het ontwerpen van de zorginstelling. Totaaloplossingen die de kwaliteit van werk en zorg verhogen.

16 Productspecificaties Benodigde ruimte Productinformatie Maximale, veilige tilbelasting 227 kg 3000 mm Maximale, veilige tilbelasting bij gebruik van verlengde tilarm: Gewicht (incl. combi tilarm + middelgroot elektrisch kanteljuk + accu) Tilbereik 130 kg 70 kg 1315 mm 800 mm Minimale tilhoogte (middelgroot kanteljuk) Maximale tilhoogte (middelgroot kanteljuk) 225 mm 1540 mm 200 mm 900 mm 800 mm 3500 mm 1700 mm Chassishoogte Met zwenkwielen voor lage hoogte Externe chassisbreedte bij gesloten poten 117 mm 102 mm 718 mm Interne chassisbreedte bij geopende poten 1074 mm 2200 mm Tilliftbeschermingsklasse Luchtdichte loodaccu, Lifter IPX4 Afstandsbediening IPX7 24V, 4.0Ah 800 mm 800 mm 2000 mm Accu-leeg-indicator Geeft restvermogen weer en geeft aan wanneer de accu moet worden opgeladen Service indicator: geeft de totale gebruikstijd (uren) van de motor aan Knop voor omlaag brengen bij systeemuitval Automatische uitschakeling, indien de lift bij het omlaag brengen een obstakel raakt Het blauwe gebied markeert de minimale werkruimte die de zorgverlener nodig heeft om op een ergonomisch verantwoorde manier vanaf één kant met de hulpmiddelen te werken. Het lichtblauwe gebied markeert de benodigde extra werkruimte die de zorgverlener nodig heeft om aan beide zijden te kunnen werken met hulpmiddelen en de cliënt goed te kunnen bereiken. Mobiliteitswijzer A B C D E Zwenkwielen met lage frictie (achterzwenkwielen met rem) Dit hulpmiddel voldoet aan de huidige wettelijke voorschriften en geldende productnormen Accessoires Groot assortiment tiljukken Groot assortiment speciale tilbanden Geschikt voor Doris en Emma D Doris, rolstoelafhankelijk, kan zichzelf niet ondersteunen E Emma, vrijwel volledig bedlegerig, totaal afhankelijk Neem contact op met ArjoHuntleigh voor meer informatie over de Mobiliteitswijzer. Stretchersystemen Optioneel: weegunit Arjo Clean (gecombineerd reinigings/desinfectiemiddel) Gebruik bij beheer van ArjoHuntleigh hulpmiddelen en accessoires uitsluitend onderdelen conform de ArjoHuntleigh specificatie. We voeren een beleid van continue ontwikkeling en behouden ons daarom het recht voor ontwerpen en specificaties zonder vooraankondiging te wijzigen. en zijn handelsmerken van de ArjoHuntleigh Groep. ArjoHuntleigh, KM.26.4.NL.1.AHG November De GETINGE GROUP is een van 's werelds vooraanstaande aanbieders van producten en systemen, die bijdragen tot kwaliteitsverbetering en kosteneffectiviteit binnen gezondheidszorg en biowetenschappen. Wij zijn actief onder de drie merken ArjoHuntleigh, GETINGE en MAQUET. ArjoHuntleigh concentreert zich op oplossingen voor patiëntenmobiliteit en wondzorg. GETINGE biedt oplossingen voor infectiebeheersing in de gezondheidszorg en besmettingspreventie in de biowetenschappen. MAQUET is gespecialiseerd in oplossingen, therapieën en producten voor chirurgische interventies en intensive care. ArjoHuntleigh Nederland BV Biezenwei 21, 4004 MB Tiel Postbus 6116, 4000 HC Tiel Tel: +31 (0) Fax: +31 (0) info-nl@arjohuntleigh.com

MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG

MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG MOEITELOOS POSITIONEREN EN VERBETERDE ZORG De Maxi Twin maakt allerlei dagelijkse verzorgingstaken gemakkelijker. De Maxi Twin biedt zorgverleners optimale ondersteuning bij het tillen, positioneren en

Nadere informatie

SARA 3000. Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen....with people in mind

SARA 3000. Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen....with people in mind SARA 3000 Het originele hulpmiddel voor opstaan en tillen...with people in mind ZET DE SARA TRADITIE VAN HOOGWAARDIG OPSTAHULPMIDDEL VOORT... ...EN VERNIEUWT DIE VOOR DE TOEKOMST Wanneer cliënten in zorgomgevingen

Nadere informatie

SARA PLUS. with people in mind

SARA PLUS. with people in mind SARA PLUS Geavanceerd actief hulpmiddel voor opstaan, tillen en loopoefeningen with people in mind VEILIGHEID, MOBILITEIT, TRAINING VEELZIJDIGE VOORDELEN VAN DE COMFORT CIRCLE De SARA Plus is evenals de

Nadere informatie

moeiteloos positioneren en verbeterde zorg

moeiteloos positioneren en verbeterde zorg moeiteloos positioneren en verbeterde zorg De Maxi Twin maakt allerlei dagelijkse verzorgingstaken gemakkelijker. De Maxi Twin biedt zorgverleners optimale ondersteuning bij het tillen, positioneren en

Nadere informatie

ALENTI. with people in mind

ALENTI. with people in mind ALENTI De comfortabele hygiëneliftstoel with people in mind 2 Alenti VEILIGHEID EN COMFORT De Alenti maakt integraal deel uit van een veilige, comfortabele badcyclus. Deze hygiëneliftstoel van ArjoHuntleigh

Nadere informatie

ALENTI. with people in mind

ALENTI. with people in mind ALENTI De comfortabele hygiëneliftstoel with people in mind 2 Alenti VEILIGHEID EN COMFORT De Alenti maakt integraal deel uit van een veilige, comfortabele badcyclus. Deze hygiëneliftstoel van ArjoHuntleigh

Nadere informatie

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind Maxi sky 600 Een compleet, individueel op maat plafondliftsysteem with people in mind 2 Maxi Sky 600 EEN TOTAALCONCEPT VOOR PLAFONDLIFTSYSTEMEN Met het Maxi Sky 600 plafondliftsysteem verplaatst u cliënten

Nadere informatie

MIRANTI LIFTBADWAGEN. with people in mind

MIRANTI LIFTBADWAGEN. with people in mind MIRANTI LIFTBADWAGEN with people in mind Miranti 3 DE MIRANTI VERVANGT SPIERKRACHT Baden heeft een positieve invloed op ons welzijn. De geestelijke en lichamelijke voordelen van baden zijn al sinds de

Nadere informatie

Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken

Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken Sara Flex actieve tillift Details die het verschil maken Sara Flex Zorgen is aandacht voor details Bij ArjoHuntleigh heeft 60 jaar ervaring ons geleerd dat alles draait om details. Details betekenen het

Nadere informatie

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind

Maxi sky 600. op maat plafondliftsysteem. with people in mind Maxi sky 600 Een compleet, individueel op maat plafondliftsysteem with people in mind 2 Maxi Sky 600 EEN TOTAALCONCEPT VOOR PLAFONDLIFTSYSTEMEN Met het Maxi Sky 600 plafondliftsysteem verplaatst u zorgvragers

Nadere informatie

MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP

MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP MALIBU HET FLEXIBELE SYSTEEM VOOR BADEN MET HULP with people in mind 2 Malibu MAAK DE VOORDELEN VAN BADEN TOEGANKELIJK Tijd doorgebracht in het bad is goed besteed. Baden is een van de genoegens van het

Nadere informatie

CARINO. with people in mind

CARINO. with people in mind CARINO In hoogte verstelbare douchestoel with people in mind EEN OPTIMALE OPLOSSING VOOR DE DAGELIJKSE VERZORGING Voor veel cliënten bestaat de dagelijkse verzorging uit wassen op bed of douchen op een

Nadere informatie

MIRANTI. with people in mind

MIRANTI. with people in mind MIRANTI Liftbadwagen with people in mind Miranti 3 DE MIRANTI VERVANGT SPIERKRACHT Baden heeft een positieve invloed op ons welzijn. De geestelijke en lichamelijke voordelen van baden zijn al sinds de

Nadere informatie

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Douchewagen with people in mind Concerto 3 VEILIG EN COMFORTABEL BEGELEID DOUCHEN Steeds meer zorginstellingen kiezen bij de persoonlijke verzorging van cliënten voor douchen. De Concerto is

Nadere informatie

CARE-O-LINE. with people in mind

CARE-O-LINE. with people in mind CARE-O-LINE Flexibele oplossingen voor de privébadkamer with people in mind 2 EEN OPTIMALE WERKOMGEVING CREËREN De Care-O-Line oplossingen voor de privébadkamer bieden zowel de zorgvrager als de zorgverlener

Nadere informatie

CARMINA DOUCHETOILETSTOEL VOOR OBESE CLIËNTEN

CARMINA DOUCHETOILETSTOEL VOOR OBESE CLIËNTEN CARMINA DOUCHETOILETSTOEL VOOR OBESE CLIËNTEN with people in mind 2 Carmina EEN VEILIG DOUCHESYSTEEM VOOR OBESE CLIËNTEN De Carmina is een nieuw systeem dat ontworpen is om obese cliënten een optimale

Nadere informatie

CARINO. with people in mind

CARINO. with people in mind CARINO In hoogte verstelbare douchestoel with people in mind EEN OPTIMALE OPLOSSING VOOR DE DAGELIJKSE VERZORGING Voor veel zorgvragers bestaat de dagelijkse verzorging uit wassen in bed of douchen op

Nadere informatie

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN. with people in mind

INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN. with people in mind INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE CAREVO DOUCHEWAGEN with people in mind MIJN WAARDIGHEID Nu ik hulp nodig heb om te kunnen douchen, wil ik graag op een aangename manier geholpen worden om me goed schoon te voelen.

Nadere informatie

MAXI SKY 2 UITGEBREID PLAFONDLIFTSYSTEEM VOOR VEILIGE, WAARDIGE TRANSFERS

MAXI SKY 2 UITGEBREID PLAFONDLIFTSYSTEEM VOOR VEILIGE, WAARDIGE TRANSFERS MAXI SKY 2 UITGEBREID PLAFONDLIFTSYSTEEM VOOR VEILIGE, WAARDIGE TRANSFERS...with people in mind VERBETERING VAN DE ZORG WERELDWIJD Met meer dan 50 jaar ervaring in de zorgsector zet ArjoHuntleigh zich

Nadere informatie

... with people in mind

... with people in mind maxislide flites Patiënteigen wegwerp glijrollen en glijlakens... with people in mind Patiënteigen wegwerp glijrollen en glijlakens Horizontale transfers en het verplaatsen van patiënten binnen de grenzen

Nadere informatie

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Douchewagen with people in mind Concerto 3 VEILIG EN COMFORTABEL BEGELEID DOUCHEN Steeds meer zorginstellingen kiezen bij de persoonlijke verzorging van zorgvragers voor douchen. De Concerto

Nadere informatie

STATISCHE BELASTING GEEFT EEN GROTE KANS OP KLACHTEN BIJ DE ZORGVERLENER

STATISCHE BELASTING GEEFT EEN GROTE KANS OP KLACHTEN BIJ DE ZORGVERLENER STATISCHE BELASTING GEEFT EEN GROTE KANS OP KLACHTEN BIJ DE ZORGVERLENER 80 70 60 50 40 30 20 10 Onderzoeken bevestigen dat er een hogere statische belasting ontstaat bij zorgverleners die cliënten op

Nadere informatie

SARA STEDY OPSTAHULPMIDDEL. Veilige en gemakkelijke dagelijkse transfers. Voor meer mobiliteit, steun en waardigheid

SARA STEDY OPSTAHULPMIDDEL. Veilige en gemakkelijke dagelijkse transfers. Voor meer mobiliteit, steun en waardigheid SARA STEDY OPSTAHULPMIDDEL Veilige en gemakkelijke dagelijkse transfers Voor meer mobiliteit, steun en waardigheid Sara Stedy Mobiliteit bevorderen bij dagelijkse taken Bij Arjo willen we de levenskwaliteit

Nadere informatie

TENOR. with people in mind

TENOR. with people in mind TENOR Een veilig tilsysteem voor obese cliënten with people in mind Tilsysteem voor obese cliënten - Tenor 3 AFGESTEMD OP DE BEHOEFTEN VAN OBESE CLIËNTEN Het aantal zwaarlijvige mensen neemt over de hele

Nadere informatie

Maxi sky. Plafondliftsystemen. with people in mind

Maxi sky. Plafondliftsystemen. with people in mind Maxi sky Plafondliftsystemen with people in mind 2 Maxi Sky Plafondliftsystemen EEN TOTAALCONCEPT VOOR PLAFONDLIFTSYSTEMEN De traversesystemen van ArjoHuntleigh bieden een optimale oplossing voor het verplaatsen

Nadere informatie

De revolutie gaat door...

De revolutie gaat door... Sarita De revolutie gaat door... De Sarita is een revolutionair nieuw product, waarmee een cliënt snel en efficiënt tot staan gebracht kan worden om naar het toilet te gaan of in een andere stoel geplaatst

Nadere informatie

tilbanden Voor iedere specifieke tilsituatie

tilbanden Voor iedere specifieke tilsituatie tilbanden Voor iedere specifieke tilsituatie with people in mind 2 Tilband DE TILBAND IS DÉ sleutel VOOR HET COMFORT VAN UW zorgvrager ArjoHuntleigh draagt bij aan verbetering van de kwaliteit van de zorg

Nadere informatie

Douchebrancards. Tilliften

Douchebrancards. Tilliften Passieve Amfora Douchebrancards Tilliften Passieve tilliften Eenvoudig en veilig verplaatsen en tillen vergroot het comfort voor mensen met een beperking en het gebruiksgemak voor de verzorgende. Wij bieden

Nadere informatie

Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen

Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen Seba: de oplossing om cliënten vanuit lig naar zit op de bedrand te brengen Alleen met Seba kunt u de cliënt met één eenvoudige beweging veilig en comfortabel verplaatsen van lig naar zit op de bedrand

Nadere informatie

CARLO Alu. Comfort EP 230. Het ideale hulpmiddel voor veilig en moeiteloos tillen, herpositioneren en transfers van zwaarlijvige bewoners

CARLO Alu. Comfort EP 230. Het ideale hulpmiddel voor veilig en moeiteloos tillen, herpositioneren en transfers van zwaarlijvige bewoners CARLO Alu Comfort EP 230 Het ideale hulpmiddel voor veilig en moeiteloos tillen, herpositioneren en transfers van zwaarlijvige bewoners 2 CARLO Alu, Comfort EP 230 biedt een maximum aan veiligheid en comfort...

Nadere informatie

Actieve Tillift Timo

Actieve Tillift Timo Actieve Tillift Timo 1 Verbetering van mobiliteit Een hoger kwaliteit van leven voor uw bewoners aanbieden 2 Het actief houden van uw bewoners is een van de belangrijkste taken van de verpleegkundige...

Nadere informatie

RisePortoTM. SystemRoMedic. nieuw. generatie. Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie

RisePortoTM. SystemRoMedic. nieuw. generatie. Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie TM RisePortoTM SystemRoMedic nieuw De generatie Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie Altijd overal en RisePorto is een draagbare plafondlift met een ongewoon klein formaat en een zeer

Nadere informatie

CARLO Alu. Comfort EP 185. Het ideale hulpmiddel voor veilig en moeiteloos tillen, herpositioneren en transfers van uw zorgbehoevende bewoners

CARLO Alu. Comfort EP 185. Het ideale hulpmiddel voor veilig en moeiteloos tillen, herpositioneren en transfers van uw zorgbehoevende bewoners CARLO Alu Comfort EP 185 Het ideale hulpmiddel voor veilig en moeiteloos tillen, herpositioneren en transfers van uw zorgbehoevende bewoners 2 CARLO Alu, Comfort EP 185 biedt een maximum aan veiligheid

Nadere informatie

Birdie EVO. Optimaal design voor veilige transfers

Birdie EVO. Optimaal design voor veilige transfers Birdie EVO Optimaal design voor veilige transfers SLOW R SMARTLOCK HAAKONTWERP Een evolutie in passieve tilliften Onze nieuwe Family is ontworpen om talrijke opties te bieden die gepaard gaan met nieuwe

Nadere informatie

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen Verrijdbare tilliften passief & actief Specialist in aangepast wonen Efficiënte oplossingen veilig, betrouwbaar & comfortabel Guldmann 2 Passieve tilliften pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 Model TEUN

Nadere informatie

OPLOSSINGEN IN DE OBESE ZORG

OPLOSSINGEN IN DE OBESE ZORG OPLOSSINGEN IN DE OBESE ZORG De totaaloplossing voor uw behoeften op het gebied van obese zorg with people in mind 1 Inhoud 3 Optimale oplossingen voor de obese zorg 4 Het unieke productaanbod van ArjoHuntleigh

Nadere informatie

Sara Combilizer. Multifunctioneel hulpmiddel voor vroegtijdige mobilisatie op de IC en revalidatie. with people in mind

Sara Combilizer. Multifunctioneel hulpmiddel voor vroegtijdige mobilisatie op de IC en revalidatie. with people in mind Sara Combilizer Multifunctioneel hulpmiddel voor vroegtijdige mobilisatie op de IC en revalidatie with people in mind Belang van mobilisatie Een gestructureerd revalidatieprogramma bestrijdt de negatieve

Nadere informatie

BREEZE. with people in mind

BREEZE. with people in mind BREEZE Low AIR Loss SysTEM with people in mind Het Breeze matrassysteem De Breeze Low Air Loss matrasvervangende en matrasopleg systemen bieden uitstekende drukverdeling en zijn zeer geschikt om decubitus

Nadere informatie

OXFORD. Een complete range van verrijdbare tilliften. patient handling

OXFORD. Een complete range van verrijdbare tilliften. patient handling OXFORD patient handling Een complete range van verrijdbare tilliften Sunrise Medical biedt u een breed assortiment van verrijdbare tilliften. De Oxford range heeft een innovatief design gericht op betere

Nadere informatie

Steel assortiment. Verrijdbare tilsystemen

Steel assortiment. Verrijdbare tilsystemen Steel assortiment Mini 140 De Joerns Mini 140 opvouwbare tillift is specifiek ontwikkeld voor thuisgebruik. Dit compacte maar duurzame tilsysteem is zelfs in beperkte ruimten makkelijk te hanteren en te

Nadere informatie

Verrijdbare tilliften. passief & actief

Verrijdbare tilliften. passief & actief Verrijdbare tilliften passief & actief Efficiënte oplossingen veilig, betrouwbaar & comfortabel Guldmann 2 Passieve tilliften pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 Model TEUN Model TIM / THOMAS Model SAMSON

Nadere informatie

Maxi Sky 2 Plus Het complete plafondliftsysteem. Een systeem met een dubbele plafondliftcassette voor cliënten tot 454 kg

Maxi Sky 2 Plus Het complete plafondliftsysteem. Een systeem met een dubbele plafondliftcassette voor cliënten tot 454 kg Maxi Sky 2 Plus Het complete plafondliftsysteem Een systeem met een dubbele plafondliftcassette voor cliënten tot 454 kg Een wendbaar plafondliftsysteem voor bariatrische en overige cliënten Maxi Sky 2

Nadere informatie

PROdUcTsPEcIfIcATIEs Pomp Matrasvervangend systeem ALPHA REsPONsE drukopheffend systeem Oplegmatras Zitkussen GETINGE GROUP ArjoHuntleigh GETINGE

PROdUcTsPEcIfIcATIEs Pomp Matrasvervangend systeem ALPHA REsPONsE drukopheffend systeem Oplegmatras Zitkussen GETINGE GROUP ArjoHuntleigh GETINGE ALPHA RESPONSE Drukopheffend systeem with people in mind INLEIDING De Alpha serie drukopheffende matrassystemen biedt patiënten, zorgverleners en zorginstellingen al meer dan 20 jaar comfortabele, efficiënte

Nadere informatie

Douchebrancards. M, L, XL Tillift

Douchebrancards. M, L, XL Tillift Amfora Viking Douchebrancards M, L, XL Tillift Viking M, L, XL Geschikt voor mensen met een matige tot zeer ernstige beperking Viking M, L en XL De Viking is in drie modellen verkrijgbaar, vanaf de supersterke

Nadere informatie

Ervaar de nieuwe manier van werken met een elektrisch aangedreven mobiele lift

Ervaar de nieuwe manier van werken met een elektrisch aangedreven mobiele lift Ervaar de nieuwe manier van werken met een elektrisch aangedreven mobiele lift Waarom EvaDrive gemaakt is? Intuïtief bedieningspaneel De kosten die gepaard gaan met incidenten binnen de gezondheidszorg

Nadere informatie

Maxi Move TM. Gebruiksaanwijzing. ...with people in mind NL Rev 14 08/2018

Maxi Move TM. Gebruiksaanwijzing. ...with people in mind NL Rev 14 08/2018 Maxi Move TM Gebruiksaanwijzing 001.25060.NL Rev 14 08/2018...with people in mind Beleid met betrekking tot het ontwerp en auteursrecht en zijn handelsmerken van de ArjoHuntleigh Groep. ArjoHuntleigh 2018.

Nadere informatie

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt Robin Tot 200 kg Balans en comfort als uitgangspunt De Robin plafondlift van gebruikt de meest innovatieve manier om mensen te verplaatsen met minimale inspanning en belasting van het verplegend personeel.

Nadere informatie

ENTERPRISE Ziekenhuisbed. with people in mind

ENTERPRISE Ziekenhuisbed. with people in mind ENTERPRISE 9000 Ziekenhuisbed with people in mind toegewijd AAN DE ZORG VOOR CLIËNTEN EEN BED WAAROP U KUNT VERTROUWEN De behoeften van cliënten die intensieve zorg nodig hebben is complex. Daarom heeft

Nadere informatie

RAIZER. Het is mijn ervaring dat mensen die zijn gevallen, zich door Raizer veiliger voelen. maatschappelijk thuiszorgmedewerkster.

RAIZER. Het is mijn ervaring dat mensen die zijn gevallen, zich door Raizer veiliger voelen. maatschappelijk thuiszorgmedewerkster. Het is mijn ervaring dat mensen die zijn gevallen, zich door Raizer veiliger voelen. maatschappelijk thuiszorgmedewerkster RAIZER by Liftup Raizer is een mobiele tilstoel die mensen die zijn gevallen binnen

Nadere informatie

Tornado. Bedpanspoelers. with people in mind.

Tornado. Bedpanspoelers. with people in mind. Tornado Bedpanspoelers with people in mind. 7% VAN DE PATIËNTEN LOOPT MINSTENS EEN ZORGINFECTIE OP TIJDENS HUN VERBLIJF IN EEN ZORGINSTELLING BRON: WHO Kruisbesmettingen veroorzaken onnodige complicaties

Nadere informatie

Viking XS, S, M, L, XL Tillift

Viking XS, S, M, L, XL Tillift Viking XS, S, M, L, XL Tillift Viking XS, S, M, L, XL Viking XS, S, M, L en XL De Viking is in vijf modellen verkrijgbaar, vanaf de supersterke XL tot het kleinste model de Viking XS. Kenmerkend voor alle

Nadere informatie

LOGIC RANGE. with people in mind

LOGIC RANGE. with people in mind LOGIC RANGE Automatische matrassystemen with people in mind Matrasvervangende en matrasopleg systemen De Auto Logic 200 matrasvervangende systemen en Auto Logic 110 matrasopleg systemen vormen onderdeel

Nadere informatie

Maxi Move TM. Gebruiksaanwijzing. ...with people in mind NL rev /2017

Maxi Move TM. Gebruiksaanwijzing. ...with people in mind NL rev /2017 Maxi Move TM Gebruiksaanwijzing 07/2017...with people in mind Beleid en auteursrecht m.b.t. het design en zijn handelsmerken van de ArjoHuntleigh groep. ArjoHuntleigh 2015. Wij voeren een beleid van continue

Nadere informatie

MAXI MOVE Gebruiksaanwijzing

MAXI MOVE Gebruiksaanwijzing MAXI MOVE Gebruiksaanwijzing 001.25060.NL rev. 5 April 2011...with people in mind ArjoHuntleigh International 2010 Op ArjoHuntleigh producten rust octrooi of is octrooi aangevraagd. Informatie over octrooien

Nadere informatie

Douchebrancards. S, M, L, XL Tillift

Douchebrancards. S, M, L, XL Tillift Amfora Viking Douchebrancards S, M, L, XL Tillift Viking S, M, L, XL Viking S, M, L en XL De Viking is in vier modellen verkrijgbaar, vanaf de supersterke XL tot het kleinste model de Viking S. Kenmerkend

Nadere informatie

De ProLine liften serie is samen met zorginstellingen in de praktijk van alle dag ontwikkeld.

De ProLine liften serie is samen met zorginstellingen in de praktijk van alle dag ontwikkeld. PROLINE TILLIFTEN VEILIGE EENVOUDIGE EN ERGONOMISCHE TRANSFERS VOOR PROFESSIONALS De ProLine liften serie is samen met zorginstellingen in de praktijk van alle dag ontwikkeld. UITGANGSPUNTEN VOOR DE PROLINE

Nadere informatie

DOUCHESYSTEMEN. with people in mind

DOUCHESYSTEMEN. with people in mind DOUCHESYSTEMEN Voor elke toepassing with people in mind Douchesystemen 3 EEN PLEZIERIGE ERVARING, ZOWEL VOOR DE ZORGVERLENER ALS DE Zorgvrager In de chronische zorg is dagelijks douchen steeds vaker de

Nadere informatie

DOUCHESYSTEMEN. with people in mind

DOUCHESYSTEMEN. with people in mind DOUCHESYSTEMEN Voor elke toepassing with people in mind Douchesystemen 3 EEN PLEZIERIGE ERVARING, ZOWEL VOOR DE ZORGVERLENER ALS DE CLIËNT In de chronische zorg is dagelijks douchen steeds vaker de oplossing

Nadere informatie

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track Invacare Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren De Invacare Typhoon is dé elektrische rolstoel voor de actieve gebruiker. De centrale aandrijving garandeert extra gemak bij het manoeuvreren en het Walking Beam

Nadere informatie

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind

De 2-52 norm. IEC Norm voor medische bedden. with people in mind De 2-52 norm IEC60601-2-52 Norm voor medische bedden with people in mind De 2-52 norm Wat is de IEC60601-2-52 norm? Het IEC (International Electrotechnical Committee) is een internationale groep van erkende

Nadere informatie

Sabina II EE Opstalift

Sabina II EE Opstalift Actieve Tillift 2102020003 Sabina II EE Opstalift 2102020003 Sabina II EE Opstalift voor patiënten die actief deelnemen in het opstaan. Met de Sabina II EE Opstalift kunt u kiezen tussen het Sabina 350-tiljuk

Nadere informatie

Plafondlift Likorall

Plafondlift Likorall Plafondlift Likorall Liko Likorall Likorall 242, veilig en betrouwbaar. Likorall plafondliftsystemen De Likorall plafond tillift heeft zich al jaren bewezen. Met zijn vriendelijke vormgeving en krachtige

Nadere informatie

OPLOSSINGEN IN DE OBESE ZORG

OPLOSSINGEN IN DE OBESE ZORG OPLOSSINGEN IN DE OBESE ZORG De totaaloplossing voor uw behoeften op het gebied van obese zorg with people in mind 1 Inhoud 3... Optimale oplossingen voor de obese zorg 4...Het unieke productaanbod van

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

NINJO. with people in mind

NINJO. with people in mind NINJO Bedpanspoeler with people in mind BESTRIJDING VAN KRUISINFECTIE SIMPEL & EFFECTIEF Met zijn aantrekkelijke moderne vormgeving, eenvoudige bediening en uitstekende desinfecteerprestaties, speelt de

Nadere informatie

VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN

VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN VERHOOG DE KWALITEIT VAN HET BADEN with people in mind Badsessies aangenamer maken voor de zintuigen verhoogt het welzijn Baden is comfortabel en ontspannend, zowel fysiek als mentaal. Het gevoel van

Nadere informatie

DOUCHE OPLOSSINGEN HET CREËREN VAN EEN VEILIGE, EFFICIËNTE EN WAARDIGE ZORGOMGEVING

DOUCHE OPLOSSINGEN HET CREËREN VAN EEN VEILIGE, EFFICIËNTE EN WAARDIGE ZORGOMGEVING DOUCHE OPLOSSINGEN HET CREËREN VAN EEN VEILIGE, EFFICIËNTE EN WAARDIGE ZORGOMGEVING with people in mind ECHTE VEREISTEN EN DAGELIJKSE REALITEIT De dagelijkse wasbeurt in bed tast de waardigheid en veiligheid

Nadere informatie

LOGIC GAMMA AUTOMATISCHE DRUKVERDELENDE SYSTEMEN

LOGIC GAMMA AUTOMATISCHE DRUKVERDELENDE SYSTEMEN LOGIC GAMMA AUTOMATISCHE DRUKVERDELENDE SYSTEMEN with people in mind Matrasvervangende & Matrasopleg systemen Het Auto logic 200 matrasvervangend- en het Auto logic 110 matrasoplegsysteem maken deel uit

Nadere informatie

RAIZER. Keld. by Liftup

RAIZER. Keld. by Liftup Vanuit het oogpunt van gezondheid en veiligheid is het van de vloer tillen van een persoon met Raizer voor zowel patiënt als medewerkers volledig verantwoord. Keld RAIZER by Liftup Raizer is een mobiele

Nadere informatie

ENTERPRISE with people in mind

ENTERPRISE with people in mind ENTERPRISE 9000 Ziekenhuisbed with people in mind toegewijd AAN DE ZORG VOOR Zorgvragers EEN BED WAAROP U KUNT VERTROUWEN De behoeften van zorgvragers die intensieve zorg nodig hebben is complex. Daarom

Nadere informatie

desinfectie 8 with people in mind Ontwerp, Hulpmiddelen en Hygiënische routines Een totaalconcept voor infectiebestrijding

desinfectie 8 with people in mind Ontwerp, Hulpmiddelen en Hygiënische routines Een totaalconcept voor infectiebestrijding desinfectie 8 Een totaalconcept voor infectiebestrijding Ontwerp, Hulpmiddelen en Hygiënische routines with people in mind 2 Desinfectie 8 desinfectie 8 EEN NIEUW INFECTIEPREVENTIECONCEPT Het oplopen van

Nadere informatie

Opera. Gebruiksaanwijzing en onderhoudsinstructies. KPX 01700.NL KKX 52180.NL/2 April 2003

Opera. Gebruiksaanwijzing en onderhoudsinstructies. KPX 01700.NL KKX 52180.NL/2 April 2003 TM Opera Gebruiksaanwijzing en onderhoudsinstructies KPX 01700.NL KKX 52180.NL/2 April Editie 2003 3 April 2003 Inleiding De verticale en horizontale lijnen naast de tekst en afbeeldingen zijn alleen voor

Nadere informatie

PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD

PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD PARKER IN HOOGTE VERSTELBAAR EN KANTELBAAR ZITBAD with people in mind EEN BEPROEFDE OPLOSSING VOOR GEASSISTEERD BADEN Het Parker bad maakt een veilige, aangename en positieve ervaring van het baden toegankelijk

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tilbanden Prism Medical

Gebruikershandleiding Tilbanden Prism Medical Gebruikershandleiding Tilbanden Prism Medical Gebruik De universele tilband is ontworpen om personen van een zittende naar een liggende positie te tillen/begeleiden of visa versa. Degene die de persoon

Nadere informatie

Sabina II EE Opstalift

Sabina II EE Opstalift Sabina II EE Opstalift Sabina II EE Opstalift Sabina II EE Opstalift voor patiënten die actief deelnemen in het opstaan. 2102020003 Sabina II EE Met de Sabina II kunt u kiezen tussen het Sabina 350-tiljuk

Nadere informatie

NL... Horizontaal tilsysteem. Vers. 3.00

NL... Horizontaal tilsysteem. Vers. 3.00 NL.... Horizontaal tilsysteem Vers. 3.00 Horizontaal tilsysteem, 350 kg Artikelnrs.: 28456 met traploos regelbare gewichtsafstelling 28466 met 10 verschillende tilposities 1.00.... Doel en gebruik....

Nadere informatie

Handleiding Verblijfs-tilband

Handleiding Verblijfs-tilband Handleiding Verblijfs-tilband (Comfort Recline Sling Prism Medical) Toepassing De Comfort Recline verblijfsband is ontworpen om personen van een zittende naar een liggende positie te tillen/begeleiden

Nadere informatie

Gemotoriseerde display oplossingen. vogels.com/professional - 1

Gemotoriseerde display oplossingen. vogels.com/professional - 1 display vogels.com/professional - 1 Gemotoriseerde Accessoires PFTE 7111 Gemotoriseerde display-trolley met kast PFTE 7112 Gemotoriseerde display-trolley PFWE 7150 Gemotoriseerde display-wandsteun PFA

Nadere informatie

5 INDIGO INTUÏTIEF RIJHULPSYSTEEM

5 INDIGO INTUÏTIEF RIJHULPSYSTEEM IndiGo is het intuïtieve rijhulpsysteem dat, met slechts een lichte aanraking, lichter transport mogelijk maakt voor alle zorgverleners voor veiligheid en eenvoud 5 INDIGO INTUÏTIEF RIJHULPSYSTEEM Ervaar

Nadere informatie

Handleiding Universele Tilband

Handleiding Universele Tilband Handleiding Universele Tilband (Universal Sling Prism Medical) Toepassing De universele tilband is ontworpen om personen van een zittende naar een liggende positie te tillen/begeleiden of visa versa. Degene

Nadere informatie

Transferhulpmiddelen 2016-2017. Life without limits

Transferhulpmiddelen 2016-2017. Life without limits Transferhulpmiddelen 2016-2017 Life without limits Transferhulpmiddelen Lopital heeft in haar assortiment een groot aantal transferhulp - mid delen. De transfer hulpmiddelen ondersteunen de mobiliteit

Nadere informatie

Liftmatten. Invacare. Optimale positionering en gebruiksvriendelijkheid

Liftmatten. Invacare. Optimale positionering en gebruiksvriendelijkheid Optimale positionering en gebruiksvriendelijkheid Het nieuwe assortiment liftmatten van garandeert een comfortabele en veilige transfer voor iedereen met een functiebeperking. Deze liftmatten zijn in samenwerking

Nadere informatie

Raizer wordt door één persoon bediend

Raizer wordt door één persoon bediend R AIZER by Liftup Raizer is een mobiele tilstoel die mensen die zijn gevallen binnen een paar minuten omhoog helpt. Raizer hoeft maar door één hulpverlener te worden bediend en vergt maar weinig fysieke

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING HUMAN CARE PLAFONDLIFT SINGLE HC 2100

GEBRUIKSAANWIJZING HUMAN CARE PLAFONDLIFT SINGLE HC 2100 GEBRUIKSAANWIJZING HUMAN CARE PLAFONDLIFT SINGLE HC 2100 1 Gebruiksgebied en omschrijving De SINGLE is een plafondlift die u in staat stelt gemakkelijk patiënten te tillen van bed, rolstoel, bad, douche

Nadere informatie

ISA Invacare Stand Assist

ISA Invacare Stand Assist ISA Invacare Stand Assist Verbeterd design voor comfortabele transfers Onderbeen ondersteuning Uitschuifbare hefarm Ergonomische handgrepen ISA Een evolutie in actieve tilliften Onze nieuwe veelzijdige

Nadere informatie

Werfix BVBA. Deze recentelijk ontwikkelde boormotor van Husqvarna is buitengewoon eenvoudig in gebruik.

Werfix BVBA. Deze recentelijk ontwikkelde boormotor van Husqvarna is buitengewoon eenvoudig in gebruik. 4.5 Boren Bij een efficiënte booruitrusting gaat het evenzeer om hanteerbaarheid en ergonomie als om capaciteit en geschiktheid voor diverse boortaken. Of je nu uit de hand boort of met behulp van een

Nadere informatie

WAARDIG VERPLAATSEN VAN DE CLIËNT. Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 VALUE IN CARING

WAARDIG VERPLAATSEN VAN DE CLIËNT. Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 VALUE IN CARING R WAARDIG VERPLAATSEN VAN DE CLIËNT Winner of Best Product on Show award at M&HP2013 Winner of Most Interesting Product award at M&HP2014 VALUE IN CARING R WAT IS EEN VENDLET? ARBEIDS VENDLET is het originele

Nadere informatie

ScanBeta. Invacare. Bedden voor kinderen en tieners

ScanBeta. Invacare. Bedden voor kinderen en tieners ScanBeta Bedden voor kinderen en tieners ScanBeta is een verstelbaar bed voor kinderen en tieners met beperkte mobiliteit. Het bed is gemakkelijk aan te passen, waardoor het kind in de meest comfortabele

Nadere informatie

NORA Alu. Zeer lichte en flexibele tillift gemaakt van aluminium met speciale extra's voor de kleinere bewoners

NORA Alu. Zeer lichte en flexibele tillift gemaakt van aluminium met speciale extra's voor de kleinere bewoners NORA Alu Zeer lichte en flexibele tillift gemaakt van aluminium met speciale extra's voor de kleinere bewoners 2 Mobiliteit verbeteren Voorziet een betere levenskwaliteit voor de bewoners... Bewoners activeren

Nadere informatie

Designed for life, choice and value UNIVERSEEL BEDFRAME VAN ARJO. De onmisbare basis voor het welzijn van patiënten

Designed for life, choice and value UNIVERSEEL BEDFRAME VAN ARJO. De onmisbare basis voor het welzijn van patiënten Designed for life, choice and value UNIVERSEEL BEDFRAME VAN ARJO De onmisbare basis voor het welzijn van patiënten Veiligheid en gebruiksgemak in alle zorgsituaties Zowel bij een kortdurend verblijf als

Nadere informatie

Ergonomische oplossingen

Ergonomische oplossingen Ergonomische oplossingen voor School en ICT Het gebruik van interactieve borden en touch screens neemt met grote sprongen toe in de opleidingsbranche. Gebruiksvriendelijkheid en ergonomie tijdens het gebruik

Nadere informatie

AMIGO BEDPANSPOELER MET BOVENLADER

AMIGO BEDPANSPOELER MET BOVENLADER AMIGO BEDPANSPOELER MET BOVENLADER with people in mind EEN EERSTEKLAS PRODUCT MET EEN DUBBELE FUNCTIE De Amigo is een bijzonder gemakkelijk te gebruiken bedpanspoeler met bovenlader en geïntegreerde spoelkom.

Nadere informatie

SWL: 160 kg. Visuele inspectie Inspecteer de functies van de liftstoel regelmatig. Controleer op mogelijke beschadigingen van het materiaal.

SWL: 160 kg. Visuele inspectie Inspecteer de functies van de liftstoel regelmatig. Controleer op mogelijke beschadigingen van het materiaal. StandUp SystemRoMedic TM Handleiding Nederlands REF 60800001 StandUp, met stroomkabel REF 60800002 StandUp, met batterij SWL: 160 kg StandUp is een liftstoel die ontworpen is om patiënten te helpen om

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System de introductie van Bona FlexiSand 1.9 Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro

Nadere informatie

NINJO. with people in mind

NINJO. with people in mind NINJO Bedpanspoeler with people in mind FLEXIBELER VOOR MEER OPTIES Met het modulaire concept en meerdere ontwerpopties geeft de Ninjo een nieuwe betekenis aan flexibiliteit. Een ruime keus in materialen,

Nadere informatie

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek.

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Geniet van het unieke Mercedes-Benz gevoel. Gemakkelijk en zelfstandig op uw bestemming aankomen. Ook met een handicap is dat

Nadere informatie

Universeel bedframe. Designed for Value, for Choice, for Life. ...with people in mind

Universeel bedframe. Designed for Value, for Choice, for Life. ...with people in mind Universeel bedframe Designed for Value, for Choice, for Life. Gericht op de behoeften van gebruikers in alle zorgomgevingen. Standaardisering van hoofdonderdelen. Bedden voor reguliere afdelingen tot intensive

Nadere informatie

WISA VarioTronic. Elektronisch in hoogte verstelbaar

WISA VarioTronic. Elektronisch in hoogte verstelbaar VarioTronic WISA VarioTronic Elektronisch in hoogte verstelbaar Met de VarioTronic kunt u gemakkelijk de hoogte van het wandcloset aanpassen aan de wensen van de gebruiker. Maximaal zit- en sta-op-comfort

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

Power-LOAD elektrisch laad- en bevestigingssysteem voor brancards

Power-LOAD elektrisch laad- en bevestigingssysteem voor brancards Power-LOAD elektrisch laad- en bevestigingssysteem voor brancards Power-LOAD elektrisch laad- en bevestigingssysteem voor brancards Getoond met optionele accessoires. Verminder het risico op letsel bij

Nadere informatie