Nummer 2 28 augustus november september 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer 2 28 augustus 2015 2015 20142014november 2014. september 2014"

Transcriptie

1 Agenda Nummer 2 28 augustus november september Infoavond 19:00 tot 20:00 groepen 3, 7 en 8 7 september Infoavond 20:00 tot 21:00 uur groep 1-2 blauw 8 september Infoavond 19:00 tot 20:00 uur groepen combi 4-5 en 5 september september Infoavond 19:00 tot 20:00 uur groep 1-2 rood 9 september Infoavond 20:00 tot 21:00 uur groepen 4 en 6 22 september 2015 Rodermarkt Kinderen zijn vrij 25 september Activiteitenladders worden uitgereikt 28 september 2015 MR/OV Zakelijke ouderavond 7 oktober 2015 Opening Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 10 november MR-vergadering uur op school 11 november Sint Maarten Mededelingen Ouderbetrokkenheid vervolg. Komende dinsdag heeft het team een studiemiddag (vanaf uur) over ouderbetrokkenheid. Doel van de studiebijeenkomst: Om onderwijsbehoeften van kinderen vast te stellen is het voeren van kind gesprekken een krachtig middel. Veel kinderen blijken hun eigen onderwijsbehoeften goed te kunnen aangeven. Ze kunnen ook waardevolle feedback geven: wat doet de leerkracht goed en wat zou beter kunnen. In de bijeenkomst komen de verschillende soorten gesprekken, de juiste vragen en de wijze van gespreksvoering met kinderen aan de orde en dit wordt a.d.h.v. beeldmateriaal besproken en geoefend. Zomerlezen We hebben van een flink aantal kinderen de formulieren binnen. Tot uiterlijk dinsdag 1 september kunnen deze nog ingeleverd worden bij de leerkracht.

2 Een vraag van de vakleerkracht gymnastiek Ypie Duursma Tijdens mijn gymlessen is het verplicht om al de sieraden af te doen i.v.m. de veiligheid. Ik heb het vorige week aan alle klassen gemeld en ze de komende week alle sieraden af doen/knopen. (ook de geknoopte armbandjes) Deze week merk ik dat dat nog niet allemaal is gebeurt. Ik heb nu met ze afgesproken dat volgende week echt alles af is. Wilt u dit met uw kind bespreken? Alvast bedankt. Bieb op school. Elke ochtend kunnen de kinderen in de bieb op school boeken halen om te lezen. De uitleen wordt gedaan door hulpouders. Op dit moment hebben we niet genoeg ouders om te starten met de uitleen. Zijn er ouders die af en toe van 8.30 tot 9.00 uur willen helpen met boeken ruilen? Als je wilt helpen kun je je opgeven bij Petra Kruijer: petrakruijer@live.nl Ter herinnering Denkt u eraan om de formulieren opvangadressen in te vullen en weer mee te geven naar school. De jaarlijkse informatieavonden We hebben een aantal nieuwe collega s en of stagiaires bij ons op school. Ze stellen zich hieronder aan u voor. Hallo, Ik ben Willemijn Osendarp, 27 jaar, en samen met mijn vriend woonachtig in Groningen. Komend schooljaar ga ik de groepen 1, 2 en 3 gymles geven. In mijn vrije tijd dans ik veel en geef ik danslessen. Afgelopen twee jaar ben ik invalleerkracht gym geweest binnen Openbaar Primair Onderwijs Noordenveld. Ik heb altijd met veel plezier ingevallen op de verschillende scholen. Ben nu heel blij dat ik voor mijn eerste jaar mijn eigen groepen krijg. Ik heb veel zin in het aankomende sportieve schooljaar. Lies Martens Vanaf dit schooljaar geef ik op donderdag en vrijdag les aan de combinatiegroep 4/5. Ook op de woensdag ben ik op het Spectrum. Ik hou me dan bezig met IB taken voor de groepen 1 t/m 3. Op maandag en dinsdag werk ik op obs de Elsakker in Westervelde. Na het behalen van mijn diploma heb ik eerst 4 jaar ingevallen en tijdelijke contracten gehad alvorens ik een vaste aanstelling kreeg. In de loop der jaren heb ik werkervaring op gedaan in de combinatiegroepen 3-4-5, 3-4, 5-6 en daarnaast altijd IB en RT taken vervuld.

3 Nieuws uit de groepen Groep 1 2 rood Groep 1 2 blauw De komende 3 weken gaan we bezig met het Onderbouwd thema boeken. Onderwerpen die binnen dit thema aan bod komen zijn: verschillende soorten boeken, de post, letters, boekdrukkunst en het schrijven van brieven. We gaan werken aan de volgende doelen: Groep 1: Taal: Visuele discriminatie. Kinderen worden met dit doel voorbereidt op het leren lezen. Het gaat hierbij om het waarnemen en benoemen van kleine visuele verschillen in vormen en letters en het verschil voelen d.m.v. tasten. Rekenen: Betekenis. Kinderen leren betekenis te geven aan getallen. Ze worden voorbereidt op het betekenisgericht rekenen. Het gaat hierbij om het kennen van de betekenis van getallen in een bepaalde situatie, bijvoorbeeld een telefoonnummer. Chronologie. Logische volgorde aanbrengen in een verhaal. Chronologie bereidt voor op het schrijven en stellen. Kinderen leren met afbeeldingen een logische volgorde aan te brengen in een verhaal. Motoriek: Stempelen met grove voorwerpen. Stempelen bereidt voor op motorische bewegingen vanuit de elleboog en pols. Het gaat hierbij om het stimuleren van de beweging vanuit de arm en het ervaren van linksrechtsrichting. Experimenteren vanuit de hand. Vanuit de hand bereidt voor op motorische bewegingen vanuit de hand en vingers. Het gaat hierbij om het stimuleren van de beweging vanuit de elleboog en pols en de voorbereiding op de pengreep. Groep2: Taal: Klankgroepen. Klankgroepen bereidt voor op het leren lezen. Het gaat hierbij om het verkennen van een aantal klankgroepen in een woord. We gaan bezig met het sorteren van klankgroepen bij plaatjes. Rekenen: Rangtelwoorden. Hierbij gaat het om het benoemen van de rangtelwoorden t/m 12 en het koppelen aan een getal. Ook gaan we bezig met huisnummers en de begrippen even en oneven. Doortellen. Doortellen bereidt voor op het werken met de getallenlijn. Het gaat hierbij om het kunnen doortellen vanaf een willekeurig getal t/m 10 of 20. Motoriek: Stempelen met kleine voorwerpen. We maken een feestletterstempel. Experimenteren vanuit de hand. De kinderen leren zelfstandig een kaart te rijgen en we gaan bezig met de rijgsteek en de kruissteek op een boekenlegger.

4 Mededeling: Op vrijdag 4 september staat de letter p centraal. De kinderen mogen op deze dag iets meenemen wat met deze letter begint. Op deze manier werken we spelenderwijs aan de letterkennis. Op vrijdag 11 september mogen de kinderen hun lievelingsboek meenemen. Deze boeken blijven dan een week op school en worden voorgelezen. We spelen de kinderjury na en beoordelen de boeken op plaatjes en mooiste verhaal. Groep 5 Wij zijn in de klas druk aan het werk over de jagers en boeren. Ook duizenden jaren geleden was de mens al creatief, de grottekening! We hebben van de week geprobeerd om een grottekening te maken met wasco. Eerst hebben we op internet grottekeningen bekeken. Tijdens het tekenen konden we alleen 'aardse kleuren' gebruiken (bruin, geel, rood, zwart, oranje, groen). Vroeger kon men ook alleen maar kleur uit planten etc. gebruiken. Om een beetje het idee te hebben hoe het is om in een grot een tekening te maken, hebben we de papieren aan de onderkant van onze tafels geplakt. Lastig hoor, boven je hoofd tekenen!

5 BAS-nieuws De BAS-regel voor de komende week is: Inleveren kopij (bij voorkeur digitaal) uiterlijk donderdag 03 september 2015 Kopij kan gestuurd worden naar De volgende ouderinfo verschijnt op vrijdag 04 september 2015 Goed weekend

6 De bibliotheek in school Nieuwe boeken! In de bibliotheek op school staan een groot aantal nieuwe boeken. Om een indruk te geven wat er nieuw is binnen gekomen, hieronder een korte omschrijving. Dit overzicht is bij lange na niet volledig. De populaire series: Het leven van een loser en dagmuts van een muts zijn aangevuld met de nieuwste titels. Het laatste deel van Het leven van een loser flutvakantie gaat over de zomervakantie van Bram Botermans waarin van alles mis gaat. In de serie Boeken over jongens zijn nieuwe titels verschenen voor kinderen vanaf 7 jaar. Bijvoorbeeld de boeken over ridder Rik en zijn zoon Wout van de schrijver Jozua Douglas. Een aanrader, niet alleen voor jongens Deze boeken zijn te vinden onder de serienaam B.O.J. De fans van de boeken van de Grijze jager kunnen hun hart ophalen. Van deze schrijver verscheen een nieuwe serie Broederband. Het eerste deel wordt als volgt omschreven: Wil je krijger worden in Skandia, dan kan dat maar op één manier. Je wordt uitgekozen voor een team, 'broederband' genoemd. Twee teams strijden tegen elkaar... Maar er is nog een derde team, de groep van Hal Mikkelson. Voor kinderen die moeite hebben met lezen zijn titels aangevuld in de serie Spannend (spannende boeken die gemakkelijk te lezen zijn voor kinderen vanaf 9 jaar). De titel duinmist gaat over Mats die pas in de klas van Emma is gekomen. Hij loopt alleen de duinen in. Maar het wordt al donker, en hij weet de weg niet. Als dan ook de zeemist komt opzetten, en er misschien een kinderlokker actief is, weet Emma dat ze achter Mats aan moet gaan. Ook de allerjongste kinderen zijn niet vergeten: Er zijn een groot aantal nieuwe prentenboeken aangeschaft. Hierbij is ook rekening gehouden met de boeken die verkozen zijn tot de mooiste prentenboeken van het jaar. We hebben er een geitje bij!, geschreven door Marjet Huiberts en geïllustreerd door Iris Deppe, is verkozen tot Prentenboek van het Jaar Dit boek is, net als andere (nieuwe) prentenboeken, te leen in de Bibliotheek op school.

7 Nieuws van buiten Dorpshuis Peize Startmanifestatie Seizoen Zaterdag 29 augustus 2015 van uur Het nieuwe seizoen staat weer op het punt van beginnen voor de vele activiteiten die in het Dorpshuis Peize plaats gaan vinden. Activiteiten zijn er voor jong en oud, voor creatieveling en sportieveling, voor de muzikale en nietmuzikale Peizenaar, voor de gezelligheid of om iets te leren, ofwel voor ieder wat wils! Om kennis te maken met de verschillende activiteiten wordt een startmanifestatie gehouden in het Dorpshuis. Iedereen is hierbij uitgenodigd om geheel vrijblijvend nadere informatie te vergaren over de activiteiten en zo mogelijk al mee te doen. Een gedetailleerd programma voor deze middag is te vinden op onze site

Nummer augustus 2015

Nummer augustus 2015 Nummer 40 21 augustus 2015 Agenda 7 september Infoavond 19:00 tot 20:00 groepen 3, 7 en 8 7 september Infoavond 20:00 tot 21:00 uur groep 1-2 blauw 8 september Infoavond 19:00 tot 20:00 uur groepen combi

Nadere informatie

Nummer oktober 2018

Nummer oktober 2018 Agenda Nummer 05 11 oktober 2018 datum groepen activiteit 19 okt 1-2 rood en blauw Over een kleine mol (sporthal) 19 okt Alle groepen fietslichtcontrole 20-27 okt alle herfstvakantie 30 okt 7 Jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

Nummer 35 6 juni 2016

Nummer 35 6 juni 2016 Nummer 35 6 juni 2016 Agenda 10 juni Meesters- en juffendag 17 juni Ouderbedankavond 19:30-21:30 uur 14 juli Musical groep 8 16 juli tot en met 28 aug zomervakantie Mededelingen Beste ouders, Vanaf 13

Nadere informatie

Nummer oktober 2018

Nummer oktober 2018 Agenda Nummer 04 04 oktober 2018 datum groepen activiteit 03 okt -14 okt alle Kinderboekenweek, thema vriendschap 08 okt 4 Botje 08 okt 1-2 blauw en rood Fluitje van een cent 10 okt 3 t/m8 voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 07 24 oktober 2016 Agenda 25 oktober Zakelijke ouderavond MR 19:30-21:30 uur 28 oktober Fietslichtcontrole groep 3 t/m 8 11 november Sint Maarten 14 18 november 10 minuten gesprekken groepen 1 en

Nadere informatie

Nummer 01 5 september 2016

Nummer 01 5 september 2016 Nummer 01 5 september 2016 Agenda Ma 12 sept-do 15 Informatieavonden groepen 1 tot en met 8 (meer info in de ouderinfo) sept Do 15 september Studiedag, alle leerlingen vrij Ma 19 september Start landelijke

Nadere informatie

ZIE MIJ LEREN. Groep 1. Spelend leren met Onderbouwd. Naam:

ZIE MIJ LEREN. Groep 1. Spelend leren met Onderbouwd. Naam: pelend leren met Onderbouwd pelend leren met Onderbouwd Voor je ligt het Zie mij leren-boekje van Onderbouwd. Voor ieder thema is er een nieuwe bladzijde. Elk thema begint met een taaldoel, gevolgd door

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

Nummer september 2018

Nummer september 2018 Agenda Nummer 01 06 september 2018 datum groepen activiteit 12 september 1-2 blauw en rood Schoonmaakavond 19:00-21:00 uur 25 september alle Rodermarkt, vrij 01 okt 1-2 blauw en rood Fluitje van een cent

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL:

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL: NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: 4 2018-2019 Hegedyk 44 DATUM: 12-10-2018 8405 GV Luxwoude MAIL: directeur@hoekstien.nl Tel: 0513-529555 WEBSITE: www.hoekstien.nl Agenda Maandag 15 oktober Nascholing

Nadere informatie

Nummer september 2018

Nummer september 2018 Agenda Nummer 02 13 september 2018 datum groepen activiteit 25 september alle Rodermarkt, vrij 01 okt 1-2 blauw en rood Fluitje van een cent (in de klas) 03 okt -14 okt alle Kinderboekenweek, thema vriendschap

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nummer mei 2017

Nummer mei 2017 Nummer 33 29 mei 2017 Agenda 01 juni Groep 3 t/m 8 sportdag 03 t/m 06 juni Alle groepen vrij Pinksterweekend (inclusief dinsdag 6 juni) 07 juni Groep 1 en 2 Schoolreis sprookjeshof, Zuidlaren 07 juni Groep

Nadere informatie

Activiteit Doel Beschrijving doel Planning Uitvoering

Activiteit Doel Beschrijving doel Planning Uitvoering Hier vind je een overzicht van de lesdoelen die worden aangeboden in dit project. Houd er rekening mee dat je tijdens de uitvoering van de lessen waarschijnlijk met méér doelen bezig zult zijn, voortkomend

Nadere informatie

Nummer november 2014

Nummer november 2014 Nummer 12 14 november 2014 Agenda 17 november 10-minutengesprekken groep 6. 18 november 10-minutengesprekken groep 8. 19 november 10-minutengesprekken groepen 4 en 8 20 november 10-minutengesprekken groepen

Nadere informatie

Nummer november 2016

Nummer november 2016 Nummer 09 07 november 2016 Agenda 11 november Sint Maarten 14 18 november 10 minutengesprekken groepen 1 en 2 Groepen 3 t/m 8 facultatief 10 minutengesprek 23 november Groepen 1 en 2 Pietenochtend 30 november

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

In Vlindervlucht. In Vlindervlucht

In Vlindervlucht. In Vlindervlucht In Vlindervlucht Start nieuwe schooljaar Na een welverdiende vakantie startte op 29 augustus het nieuwe schooljaar. Op dit moment hebben kinderen en team er alweer bijna een schoolweek opzitten en zijn

Nadere informatie

ZIE MIJ LEREN. Groep 2. Spelend leren met Onderbouwd. Naam:

ZIE MIJ LEREN. Groep 2. Spelend leren met Onderbouwd. Naam: pelend leren met Onderbouwd pelend leren met Onderbouwd Voor je ligt het Zie mij leren-boekje van Onderbouwd. Voor ieder thema is er een nieuwe bladzijde. Elk thema begint met een taaldoel, gevolgd door

Nadere informatie

Nummer maart 2019

Nummer maart 2019 Nummer 23 21 maart 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. Maandag 03 juni onderwijsdag, leerlingen vrij Dinsdag 11 juni teamdag, leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond.

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw schooljaar Informatieavond Parkeren Agenda Gymnastiek Schoolreisgeld Foto s Activiteiten ladder Noordenveld Schoolreis

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 06 10 oktober 2016 Agenda 7 september 11 oktober Actie JUMBO: Sparen voor je school 05 16 oktober Leesactie van de Bruna 10 14 oktober Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8 12 oktober Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Nummer oktober 2017

Nummer oktober 2017 Nummer 07 30 oktober 2017 Agenda datum groep activiteit Di 10 okt-di 14 nov 1 en 2 Projectkist het Nieuwe Oude Huis (info volgt) Woe 8 nov 7 en 8 Upcycling Ma 13 nov vr 17 nov Alle groepen 10 minuten gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen.

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen. Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 13 19 februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Nieuwe gymmaterialen Positief nieuws Facebook & Twitter Positieve resultaten Oversteekouder

Nadere informatie

Nummer juli 2017

Nummer juli 2017 Nummer 38 10 juli 2017 Agenda 10 t/m 13 juli Circus week 13 juli Alle groepen Circusvoorstelling door leerlingen in de sporthal 19:00 uur deuren open vanaf 18:30 uur 14 juli Alle groepen Uitslapen mag!

Nadere informatie

Nummer 22 5 februari 2016

Nummer 22 5 februari 2016 Nummer 22 5 februari 2016 Agenda 8 februari Juf Effi komt in groep 5 9 februari Juf Effi komt in groep 3 9 februari Groepen 5 en 6 Workshop Verkuno op reis 11 februari Groepen 7 en 8 Workshop Ensceneren

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 05 03 oktober 2016 Agenda 7 september 11 oktober Actie JUMBO: Sparen voor je school 05 oktober Start Kinderboekenweek 05 oktober Informatieavond groep 5/6. Aanvang 19.00 uur 05 16 oktober Leesactie

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 januari 2016 Ma 25 Di 26 Woe 27 Do 28 Vrij 29 AGENDA BIJBELVERHALEN KONINKLIJK

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nummer 12 4 december 2017

Nummer 12 4 december 2017 Nummer 12 4 december 2017 Agenda datum groepen activiteit Ma 4 dec 7, 7 van 6/7 en 8 bureau Halt (overlast rond de jaarwisseling) Di 5 dec 1 t/m 8 sinterklaasfeest Woe 13 dec ochtendspreekuur jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

Nummer oktober 2018

Nummer oktober 2018 Nummer 06 18 oktober 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij 3 juni onderwijsdag, leerlingen

Nadere informatie

Nummer juni 2018

Nummer juni 2018 Nummer 34 14 juni 2018 Agenda datum groepen activiteit 19 juni 3 en 4 Schoolreis Natuurschool Lauwersoog 21 juni 5, 6 en 6 van 6/7 Workshop LIVE animatie 28 juni Op afspraak Ochtend spreekuur jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.6 26-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Vervanging groep 7 en 8 Tot de herfstvakantie zal juf Margreeth op maandag t/m donderdag lesgeven in groep 7/8. Op vrijdag staat meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 7 februari 14.30 16.00 uur Sleutelraadvergadering Vrijdag 10 februari 8.15 9.00 uur

Nadere informatie

Nummer oktober 2017

Nummer oktober 2017 Nummer 05 09 oktober 2017 Agenda datum groep activiteit Di 10 okt-di 14 nov 1 en 2 Projectkist het Nieuwe Oude Huis (info volgt) Woe 11 okt Voorleeswedstrijd Woe 11 okt 5 8:35-12:25 uur gevangenis museum

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 28, nummer 5 9 oktober 2015 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Raar, maar waar! Flessenactie Arcadedag Kanjernieuws Korfbaltoernooi Creatieve

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Geen gymles op 31 maart In verband met de paasviering op dinsdag 31 maart zijn er geen gymlessen. Paaslunch. Jaargang 14, nummer 26 Vrijdag

Geen gymles op 31 maart In verband met de paasviering op dinsdag 31 maart zijn er geen gymlessen. Paaslunch. Jaargang 14, nummer 26 Vrijdag +- Jaargang 14, nummer 26 Vrijdag 20-03-2015 Geen gymles op 31 maart In verband met de paasviering op dinsdag 31 maart zijn er geen gymlessen. Paaslunch Donderdag 2 april houden we een Paaslunch. Voor

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda 19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Maandag 22 okt. t/m Herfstvakantie 26 okt. Dinsdag 30 okt. Start nieuw thema; Prehistorie, Grieken en Romeinen.

Nadere informatie

Agenda. Woensdag 1 oktober Start Kinderboekenweek Donderdag 2 oktober Voorstelling Verkeersplaneet

Agenda. Woensdag 1 oktober Start Kinderboekenweek Donderdag 2 oktober Voorstelling Verkeersplaneet Agenda Woensdag 1 oktober Start Kinderboekenweek Donderdag 2 oktober Voorstelling Verkeersplaneet Vrijdag 3 oktober St. Fransiscusviering Woensdag 8 oktober Kinderboekenmarkt Vrijdag 10 oktober Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 12 september 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 13 september Openingsviering in de kerk (start om 9.00 uur) 14 september Onderwijsmiddag Vlagtwedde (studiemiddag team) 20 september Informatiemiddag

Nadere informatie

Informatieavond OBS De Zevensprong Groep 5

Informatieavond OBS De Zevensprong Groep 5 Informatieavond OBS De Zevensprong Groep 5 Even voorstellen Jeanine Sparnaaij Werkdagen: maandag, dinsdag of maandag, donderdag Liesbeth Mulckhuyse zie dagen Jeanine Jos Broer Werkdagen: woensdag, donderdag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

OPKIKKER september 2016 schooljaar VERJAARDAGEN LEERLINGEN Ediz Akbulut Sara van Hal 4a

OPKIKKER september 2016 schooljaar VERJAARDAGEN LEERLINGEN Ediz Akbulut Sara van Hal 4a OPKIKKER 02 02 september 2016 schooljaar 2016-2017 VERJAARDAGEN LEERLINGEN 03-09 Ediz Akbulut 6 05-09 Sara van Hal 4a AGENDA 09-09 Opkikker 03 verschijnt. KOMT ERAAN 27-09 Schoolreis gr. 3 t/m 6; Hellendoorn;

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 26-09-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Kinderboekenweek 2018 thema Vriendschap Van

Nadere informatie

E: 30 augustus 2019

E:   30 augustus 2019 Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 30 augustus 2019 Ma 02/09 Di 03/09 Woe 04/09 Do 05/09 Vrij 06/09 AGENDA

Nadere informatie

Nummer mei 2019

Nummer mei 2019 Nummer 29 16 mei 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk ook eens op de website voor de laatste nieuwtjes! www.spectrumpeize.nl Maandag 03 juni onderwijsdag, leerlingen vrij Dinsdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Nummer 30 10 april 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 30 10 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 30 10 april 2015 20142014november 2014 september 2014 Week van 13 t/m 17 april Verkeersweek voor alle groepen Vrijdag 10 april Leerlingen groepen 6, 7, 8 doen mee aan de Energiewachtwielerwedstrijd.

Nadere informatie

Groep 1-2 juf Yvonne. 12YW Pagina 1

Groep 1-2 juf Yvonne. 12YW Pagina 1 12YW Pagina 1 Groep 1-2 juf Yvonne Hallo allemaal! Welkom op de groepspagina van groep 1/2C. Wie zitten er allemaal in onze klas? Dani, Floris, Luca, Sietse, Collin, Puck, Daniel, Matthias, Loek, Isa,

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 08 31 oktober 2016 Agenda 11 november Sint Maarten 14 18 november 10 minuten gesprekken groepen 1 en 2 23 november Groepen 1 en 2 Pietenochtend 30 november Bureau Halt groep 7 en 8 overlast rond

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015 Paulus-Weekbrief 6 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 02-10-2015

Nadere informatie

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3 OPKIKKER 20 27 januari 2016 schooljaar 2016-2017 VERJAARDAGEN LEERLINGEN Deze week zijn er geen jarigen. De eerstvolgende jarige is: 09-02 Britt Nijkamp 3 NIEUW OP SCHOOL Nieuw op school vanaf de kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Nummer 7 3 oktober 2014 september 2014

Nummer 7 3 oktober 2014 september 2014 Agenda Nummer 7 3 oktober 2014 september 2014 8 oktober Voorleeswedstrijd 8 oktober Schoonmaakavond groepen 1 en 2, 19.00 uur 10 oktober 13.00 uur Opening bibliotheek 10 oktober Fiets-verlichting-controle

Nadere informatie

Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 25 mei Pinksteren Dinsdag 26 mei MR/teambijeenkomst over ouderbetrokkenheid Vrijdag 29 mei Meesters en juffendag Maandag 1 juni Studiedag

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nr 3, 16 september Beste ouders/verzorgers,

Nr 3, 16 september Beste ouders/verzorgers, Nr 3, 16 september 2016 Beste ouders/verzorgers, Bouwactiviteiten van start! Eindelijk is het zover en wordt daadwerkelijk gestart met de bouwactiviteiten. Deze week is de kast voor elektriciteit en waterleiding

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b Maandinfo Maand: september 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Juf Sandra Twaalfhoven Nieuwe leerlingen Zorgleerlingen Gezonde School Teamstudiedag Infoavonden Basketbal-clinic

Nadere informatie

Juf Brenda s verlof komt tot langzaam tot een eind; in november zal zij haar taken weer hervatten.

Juf Brenda s verlof komt tot langzaam tot een eind; in november zal zij haar taken weer hervatten. De Scheepsbel Schooljaar 2015/2016, nummer 1, september 2015 Belangrijke data 30 september Playbackshow (alleen voor de kinderen) 2 oktober Weeksluiting groep 8 7 oktober Start Kinderboekenweek 14 oktober

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 7 Maandag 09 oktober - 06 oktober Dinsdag 10 oktober Directie

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl woensdag 10 april 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF KONINGSSPELEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Leerlingenlijst. Luizenmoeders gevraagd! Jaargang 22 nummer 02 Vrijdag 21 sept.

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Leerlingenlijst. Luizenmoeders gevraagd! Jaargang 22 nummer 02 Vrijdag 21 sept. Jaargang 22 nummer 02 Vrijdag 21 sept. 2018 Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw Agenda Bouwen schooljaar Schoolreisgeld Gymnastiek Parkeren Foto s Adressenlijst Informatieavond Schoolreis bovenbouw Schoolreis

Nadere informatie

Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om uur vrij Zomervakantie Oud papier

Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om uur vrij Zomervakantie Oud papier 't Driesprongetje Nieuwsbrief 13 juli 2018 Agenda 18 juli 18 juli 20 juli 23 juli t/m 31 aug. 1 sept Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond 18.20 uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om 11.00 uur

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 26 26 september 2016 Kind op Maandag Hoe nu verder? Exodus 14,16,17 De farao gaat achter de Israëlieten aan. Ze komen bij de rode zee; hoe moet het nu verder? God wijst de

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Kalender aanvullingen. Dierendag 4 oktober. Huiswerk. Afsluiting Kinderboekenweek 13 oktober. Start gesprekken

Kalender aanvullingen. Dierendag 4 oktober. Huiswerk. Afsluiting Kinderboekenweek 13 oktober. Start gesprekken Tel school: 361357 mail: vlinderhof@obsdevlinderhof.nl 22-09-2017 Kalender aanvullingen Wijziging op de kalender: het verkeersexamen staat op dinsdag 29 mei het is verplaatst naar donderdag 5 april. 12

Nadere informatie

We hebben er zin in! Openbare Basisschool De Iekmulder. Sparrenlaan AN IJhorst Telefoon Website:

We hebben er zin in! Openbare Basisschool De Iekmulder. Sparrenlaan AN IJhorst Telefoon Website: Nieuwsbrief OBS 't Iekeblattie Schooljaar 2016-2017 Nummer 143 19-12-2016 Agenda: 5 december Sinterklaasfeest, kinderen van groep 1 t/m 4 s middags vrij 7 december 19.00 uur versieren school in kerstsfeer

Nadere informatie

Nummer 21 31 januari 2014

Nummer 21 31 januari 2014 Nummer 21 31 januari 2014 Agenda 5 en 6 februari Groep 5 gaat appelflappen maken. Donderdag 6 en vrijdag 7 februari. Wie van de ouders kan helpen? Opgavelijst hangt bij de groep. 6 februari 19.30 uur informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

Vanaf 8:15 mogen kinderen naar school komen en openen de deuren van de school. Om 8:30 starten de leerkrachten met hun les.

Vanaf 8:15 mogen kinderen naar school komen en openen de deuren van de school. Om 8:30 starten de leerkrachten met hun les. Zonnewijzer Start schooljaar Het schooljaar is inmiddels feestelijk begonnen op de Zonnewende! Een mooi geel lint is doorgeknipt en er is in iedere klas geproost op een fantastisch mooi schooljaar. Ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), Groet, Het team van de Phoenix Locatie Sint Pancras

Beste ouder(s)/verzorger(s), Groet, Het team van de Phoenix Locatie Sint Pancras obs De Phoenix Week 38-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over de startgesprekken, de speerpunten

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie