Hoera! We kunnen er weer invliegen!!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoera! We kunnen er weer invliegen!!!"

Transcriptie

1 Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! 35 ste jaargang: Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: september 2015 Nummer: 1 P Zaterdag 3 oktober: Pecho de Waai Afzendadres en VU Elien Verbiest Hezemeerdijk Geel

2 Overgang: zaterdag 5 september Op zaterdag 5 september, de eerste vergadering van het jaar, vindt traditioneel onze overgang plaats. De derdejaars van elke tak zeggen vaarwel tegen hun oude vriendjes en gaan over naar de volgende tak. Ook de leden die niet overgaan zijn welkom. Voor hen is er een apart spel voorzien. De overgang gaat door aan de lokalen van Geel in het Schuttershof. De overgangers nemen best ook reservekledij mee. Belangrijk: je gaat nog mee met je OUDE TAK (dus als je bijvoorbeeld het voorbije jaar wolf was en nu jongverkenner wordt, ga je nog mee met de wolven). Jongste takken We verwachten iedereen om 14u. De Kapoenen W'Hei en Wouters komen samen aan het lokaal in W Hei om verder te rijden naar Geel. Het zou fijn zijn als enkele ouders voor deze verplaatsing willen zorgen. Kapoenen Geel en Wolven komen gewoon rechtstreeks naar het scoutslokaal in Geel. Oudste takken (exclusief degenen die leiding worden) Jullie worden eveneens verwacht aan jullie eigen lokalen omstreeks 14u (zie hierboven). Kom zeker met de fiets! Leden die leiding worden Hou de ganse dag vrij, vanaf 9u 's morgens! Meer info volgt nog via mail. Geen scouts op zaterdag 26 september De leiding is op weekend om de activiteiten van dit scoutsjaar te plannen. Inschrijvingen De inschrijvingssite komt weldra online. Gelieve je zo snel mogelijk in te schrijven. Jullie worden hierover nog ingelicht via mail. Hou deze dus zeker in het oog!

3 Ook nog even dit Vanaf dit jaar zullen we, jammer genoeg, geen kapoenen uit de laatste kleuterklas meer kunnen toelaten. Scouts en Gidsen Vlaanderen heeft hier ons al herhaaldelijk voor op de vingers getikt waardoor zij nog een jaartje zullen moeten wachten alvorens bij onze scouts te komen. Het lokaal in Geel aan het Schuttershof wordt begin september afgebroken. Daarom zullen we tijdelijk naar een andere locatie verhuizen. Er is ondertussen een tijdelijke oplossing voorzien waar we naartoe kunnen. We hopen zo vlug mogelijk aan de bouw van het nieuw lokaal te kunnen beginnen zodat we er, als alles goed gaat, in het najaar van 2016 in kunnen. Op 19 september gaan we onze scouts promoten op de zaterdagmarkt van Geel. Kom gerust een kijkje nemen!

4 Hallo, hallo, hallo kapoentjes!!! Na die vééél te lange zomervakantie, gaan we er eindelijk opnieuw mee starten: het scoutsjaar! Heb jij plannen op zaterdag 5/09? Jazeker!!! Het is overgang op de scouts van 2-5u! Diegene die overgaan, breng reserve kledij mee! Ooh? Mag ik ook komen? Want ik ga niet over dit jaar. Natuurlijk!! Er is ook het megamonster-oefenveroveringsspel. Ik heb gehoord dat het op zaterdag 12/09 kennismakingsspelletjes zijn? Dat klopt, ook deze vergadering is van 2-5u. Wooow!! Ik heb er echt al zin in! Ik kan niet wachten tot ik, op 19/09 van 2-5u, al mijn vriendjes mag meebrengen!!. Ik ook niet. Hoe meer vriendjes, hoe beter! Op 26/09 is het geen scouts, want de leiding gaat jullie jaar opstellen. Ik heb echt al zin in het scoutsjaar. Waarom kan het niet elke dag scouts zijn? Dat het maar snel zaterdag is! Groetjes van Hägar, Malle Eppie, Helga en Snert.

5 Dag kapoentjes! Dit scoutsjaar gaan we weer geweldige activiteiten doen. Kijk snel hieronder voor al het leuks dat jullie te wachten staat deze maand! Zaterdag 5 september begint ons scoutsjaar weer. We starten zoals gewoonlijk met onze overgang. Je doet hiervoor het best slechte kleren. De vergadering gaat door van 2 tot 5 uur. We spreken af met z n allen in W Hei om 2 uur en rijden dan samen naar Het College (Schuttershof). Om 5uur mag iedereen terug opgehaald worden aan het Schuttershof! Doe jullie wandelschoenen al maar aan want, zaterdag 19 september is het pijlenzettertjestocht. Dit gaat door van 2 tot 5 uur. Zaterdag 12 september is het breng-eenvriendje-mee vergadering van 2 tot 5 uur. We gaan spelletjes spelen om elkaar beter te leren kennen en iedereen mag een vriendje meenemen! Zaterdag 26 september is het GEEN SCOUTS. De leiding is dan op weekend om het hele scoutsjaar op te stellen. Vele groetjes van jullie nieuwe leiding!

6 Dag wolven! Jullie waren er waarschijnlijk al een hele tijd op aan het wachten en nu is het eindelijk zover: het nieuwe scoutsjaar is van start gegaan!! Het belooft een avontuurlijk jaar te worden boordevol toffe spelletjes en vele andere activiteiten. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!! Zaterdag 5 september : Overgang (14u 17u) Traditioneel starten we het nieuwe scoutsjaar met de overgang. We nemen afscheid van de 3 e jaars wolven en verwelkomen de kapoenen, die naar de wolven komen. Degene die overgaan, kunnen best extra kleren meenemen. Voor de rest van de leden, die niet overgaan, is er een geweldig spel voorzien. Zaterdag 12 september : Vriendjesvergadering (14u-17u) Vandaag mogen jullie allemaal een vriendje van je klas, voetbal, tennis, meenemen, zodat ook zij de scouts kunnen leren kennen. Vandaag zullen we immers kennismakingsspelletjes spelen! Zaterdag 19 september : bosspel (14u-17u) We spelen vandaag het eerste bosspel van het jaar, in de bossen van Bel. We zoeken nog wel enkele ouders die ons naar de lokalen van Bel kunnen brengen en ons daar weer kunnen komen halen. Tot dan! Zaterdag 26 september : geen vergadering Vandaag is het helaas geen vergadering, omdat de leiding op jaarplanningsweekend is. Zo zit de eerste maand er weer op! Groetjes van jullie nieuwe leiding!!!

7 Dag lieve wouters! Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen. We gaan er samen een spetterend jaar van maken! Hier zie je alvast, wat we de eerste maand gaan doen! Zaterdag 5 september starten we met de overgang! We verwelkomen de nieuwe wouters bij de groep en natuurlijk is er voor de anderen, een super, mega, tof, leuk spel! We spreken af om 14u aan de lokalen van Winkelomheide. Kunnen enkele ouders ons met de auto naar de lokalen van Geel brengen? Na de overgang, kunnen jullie terug worden opgehaald aan de lokalen van Geel (Schuttershof) om 17u! De Wouters die overgaan, brengen best reserve kledij mee. Omdat we elkaar nog niet zo goed kennen, doen we Zaterdag 12 september kennismakingsspelletjes en pleinspelletjes! Willen jullie alles te weten komen over jullie nieuwe leiding zoals hun lievelingseten, schoenmaat, huisdieren, leeftijd Wees er dan zeker bij van 14 tot 17u! Zaterdag 19 september houden we een heuse laddercompetitie. Zet je beste beentje voor en bewijs dat JIJ de beste wouter aller tijden bent! Zoals gewoonlijk, van 14 tot 17u. Zaterdag 26 september is het GEEN SCOUTS! Jullie leiding is dan op weekend om het hele scoutsjaar voor te bereiden. Groetjes van jullie nieuwe, geheime leiding!

8 Gegroet strijders van the a-team. Deze maand beginnen we aan jullie opleiding tot echte soldaten. De opleiding is verdeeld in vier disciplines met aan het hoofd een specialist. Alle soldaten moeten met de fiets te komen. Naam: Bosco Albert "B.A." Baracus Leeftijd: 34 jaar Specialisatie: jong verkenners laten overgaan en grote spellen spelen. (vergeet geen reserve kledij) Wanneer: zaterdag 5 september van 2 tot 5 Naam: "Howling Mad" Murdock Leeftijd: 37 jaar Specialisatie: nieuwe jong verkenners rekruteren en iedereen laten kennismaken met elkaar. Wanner: zaterdag 12 september van 2 tot 5 Naam: John "Hannibal" Smith Leeftijd: 53 jaar Specialisatie: bedenken van tactieken voor in het bos te spelen. Wanneer: zaterdag 19 september van 2 tot 5 Naam: Templeton "Face" Peck Leeftijd: 32 jaar Specialisatie: plannen van het nieuwe jaar. Hier zijn geen soldaten voor nodig, het is dus op zaterdag 26 september geen scouts. Dat was de opleiding voor deze maand. Groeten van B.A, murdock, hannibal en face.

9 September: het begin van een nieuw scoutsjaar vol leuke vergaderingen en natuurlijk een nieuwe leidingsploeg. KOM ZEKER ELKE VERGADERING MET DE FIETS. We starten deze maand op 5 september met de jaarlijkse overgang. Jullie worden om 14u verwacht aan de lokalen van Winkelomheide, waarna jullie om 17u terug huiswaarts mogen keren. Ook voor de mensen die niet overgaan, is er een spel voorzien! Voor de mensen die overgaan: breng zeker reserve kledij mee! De week nadien, op 12 september, gaan we elkaar leren kennen met een paar enorm leuke kennismakingsspelletjes. Van 14u tot 17u. Op 19 september vliegen we er echt in met een stevige namiddag vol pleinspelletjes. Ook nu worden jullie verwacht van 14u tot 17u. Daarna hebben we een slecht nieuws. Zaterdag 26 September is het helaas geen scouts. De leiding gaat dan het nieuwe jaar plannen! Het worden vast en zeker de tofste vergaderingen ooit! We hopen dat jullie het zullen overleven Groeten van de nieuwe Jong-Giverleiding

10 Groetjes van jullie nieuwe leiding, Gert, Bart, Kiara en Stef

11 5 September 2015: Ov : de Givers die leiding worden, komen om 9u s morgens naar de lokalen van W Hei. De rest van de Givers worden verwacht om 14u aan de lokalen van de Hei! 12 September 2015: Ee.. : van 14-17u. Afspraak lokalen Winkelomheide. 19 September 2015: Pe.. : van 14-17u. Afspraak lokalen Winkelomheide. 26 September 2015: Ge..: de leiding gaat jullie jaar opstellen. Groetjes, De nieuwe Giver-leiding!

30+fuif en Pecho Party Vrijdag 30/09 en zaterdag 1/10

30+fuif en Pecho Party Vrijdag 30/09 en zaterdag 1/10 Overgang Zaterdag 3 September @ Bogaard Geen Scouts Zaterdag 24 september 36 ste jaargang: 2016-2017 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: September 2016 Nummer: 1 P409906 Afzendadres en VU Elien Verbiest Hezemeerdijk

Nadere informatie

30+fuif en Pecho Party Vrijdag 06/10 en Zaterdag 07/10

30+fuif en Pecho Party Vrijdag 06/10 en Zaterdag 07/10 Overgang Zaterdag 2 september @ lokalen Bel Wij staan op de markt! Zaterdag 9 september in de voormiddag Tappen in caféke OC Winkelomheide Woensdag 13 september Geen Scouts Zaterdag 30 september 37 ste

Nadere informatie

Dirty Thirty en Pecho Party Vrijdag 5 en zaterdag 6 Waai

Dirty Thirty en Pecho Party Vrijdag 5 en zaterdag 6 Waai Overgang Zaterdag 1 september @ lokalen Bel Geen Scouts Zaterdag 29 september 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: September 2018 Nummer: 1 P409906 Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts VZW Schuttershof 2c

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt!

Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt! Mega-Speldag Zondag 15 mei Info volgt nog via mail Zwemmen met alle takken Zaterdag 21 mei Kijk goed in het skoeteke waar jullie kind verwacht wordt! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel

Nadere informatie

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari 37 ste jaargang: 2017-2018 Maand: Januari 2018 Nummer: 5 P409906 Nieuwjaarszingen @ W Hei Zondag 31 december Winterwandeling @ Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

Zaterdag 5/05 Zwembad Geel. Zaterdag 12/05 70 jaar Bel

Zaterdag 5/05 Zwembad Geel. Zaterdag 12/05 70 jaar Bel Zaterdag 5/05 Zwemmen @ Zwembad Geel 36 ste jaargang: 2017-2018 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: mei 2018 Nummer: 9 P409906 Zaterdag 12/05 70 jaar activiteit @ Bel Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

NIEUW!! DUITSE AVOND Vrijdag 26 PC Holvenia

NIEUW!! DUITSE AVOND Vrijdag 26 PC Holvenia WINTERWANDELING Zaterdag 20 februari 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: Februari 2016 Nummer: 6 P409906 NIEUW!! DUITSE AVOND Vrijdag 26 februari @ PC Holvenia Afzendadres en VU

Nadere informatie

De Stafkaart. September en Oktober. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) MAANDAGENDA

De Stafkaart. September en Oktober. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) MAANDAGENDA De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) September en Oktober Overgang MAANDAGENDA 29-30 september De Stafkaart, september en oktober 2018

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Zaterdag 16 April: Oudervergadering @ Bel

Zaterdag 16 April: Oudervergadering @ Bel Zaterdag 16 April: Oudervergadering @ Bel 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: April 2016 Nummer: 8 P409906 Vrijdag 29 April: Quiz K WIST DA AL @ Ontmoetingscentrum W Hei Afzendadres

Nadere informatie

INSCHRIJVEN KAMP Maandag 27 mei. TRAPPISTENAVOND Zaterdag 29 Lokaal Geel. 38 ste jaargang: Maand: juni 2019 Nummer: 10 P409906

INSCHRIJVEN KAMP Maandag 27 mei. TRAPPISTENAVOND Zaterdag 29 Lokaal Geel. 38 ste jaargang: Maand: juni 2019 Nummer: 10 P409906 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: juni 2019 Nummer: 10 P409906 INSCHRIJVEN KAMP Maandag 27 mei TRAPPISTENAVOND Zaterdag 29 juni @ Lokaal Geel Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts VZW Schuttershof 2c 2440

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Belangrijke data: 24 september: Overgang 13,14 & 15 oktober: Takweekend Kapoenen 27, 28 & 29 oktober: Takweekend Wouters, Givers.

Belangrijke data: 24 september: Overgang 13,14 & 15 oktober: Takweekend Kapoenen 27, 28 & 29 oktober: Takweekend Wouters, Givers. Belangrijke data: 24 september: Overgang 13,14 & 15 oktober: Takweekend Kapoenen 27, 28 & 29 oktober: Takweekend Wouters, Givers September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G September 2017 Dag beste ouders,

Nadere informatie

SPARTIKIJN. jaargang September akabetinamoe.scoutsgroep.be. Belgie - Belgique P.B Nijlen 1 P708748

SPARTIKIJN. jaargang September akabetinamoe.scoutsgroep.be. Belgie - Belgique P.B Nijlen 1 P708748 Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2018-2019 September akabetinamoe.scoutsgroep.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 2 september

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906

Gelukkig Nieuwjaar! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2016 Nummer: 5 P409906 Gelukkig Nieuwjaar! Afzendadres en VU Elien Verbiest Hezemeerdijk 22 2440 Geel Januari is weer aangebroken en

Nadere informatie

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar:

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar: Dag iedereen! Het nieuwe scoutsjaar is ondertussen al even bezig, dus is het tijd voor een nieuwe maandschors. Alle takken hebben ook nu weer heel erg leuke vergaderingen op de planning staan. De givers,

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2016-2017 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 11 September Jipie!!!

Nadere informatie

Belangrijke data: 23 september: Overgang oktober Takweekend Givers oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers.

Belangrijke data: 23 september: Overgang oktober Takweekend Givers oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers. Belangrijke data: 23 september: Overgang 5-6-7 oktober Takweekend Givers 12-13-14 oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G September 2018 Dag beste ouders, leden

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Zaterdag 24/06 Daguitstap voor de. jongste takken naar Bokrijk. oudste takken naar De Nekker in Mechelen

Zaterdag 24/06 Daguitstap voor de. jongste takken naar Bokrijk. oudste takken naar De Nekker in Mechelen Zaterdag 24/06:Daguitstap voor de jongste takken naar Bokrijk Zaterdag 24/06 Daguitstap voor de oudste takken naar De Nekker in Mechelen 36 ste jaargang: 2016-2017 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: juni

Nadere informatie

28/12 W Hei

28/12 W Hei 28/12 Kersthappening @ W Hei 36 ste jaargang: 2016-2017 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: januari 2017 Nummer: 5 P409906 Afzendadres en VU Elien Verbiest Hezemeerdijk 22 2440 Geel GELUKKIG NIEUWJAAR! Kersthappening

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

De Sint komt naar de Scouts! Sint-Aloysiusscouts @ Kerstmarkt Geel BESTE WENSEN! Zaterdag 6 december. Zaterdag 13 & zondag 14 december

De Sint komt naar de Scouts! Sint-Aloysiusscouts @ Kerstmarkt Geel BESTE WENSEN! Zaterdag 6 december. Zaterdag 13 & zondag 14 december Zaterdag 6 december De Sint komt naar de Scouts! 34 ste jaargang: 2014-2015 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2014 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 13 & zondag 14 december Sint-Aloysiusscouts @ Kerstmarkt

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2018 Voorwoord Scouts Sint-Jan

Nadere informatie

WINTERWANDELING Zaterdag 2 Eifelgebied. K WIST DA AL! Vrijdag 1 Waai

WINTERWANDELING Zaterdag 2 Eifelgebied. K WIST DA AL! Vrijdag 1 Waai 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: februari 2019 Nummer: 6 P409906 WINTERWANDELING Zaterdag 2 februari @ Eifelgebied K WIST DA AL! Vrijdag 1 maart @ Waai Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts VZW Schuttershof

Nadere informatie

Het scoutsblad. mei. Het scoutsblad mei 1

Het scoutsblad. mei. Het scoutsblad mei 1 Het scoutsblad mei Het scoutsblad mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Praktische informatie... 3 Verkennerbar... 4 Eindactiviteit... 5 Speelhoekje... 7 Doolhof... 7 Maandbrief kapoenen... 8 Maandbrief

Nadere informatie

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10 Groepsdag 2019 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

Inschrijvingen

Inschrijvingen Inschrijvingen 2018-2019 Beste leden en ouders, Welkom bij de Scouts en Gidsen van Beerse. Via deze brief laten wij u weten hoe u uw kind correct inschrijft in onze scoutsgroep. Gelieve de onderstaande

Nadere informatie

Sloeber 2016-2017 Semester 1

Sloeber 2016-2017 Semester 1 Sloeber 2016-2017 Semester 1 Welkom terug ouders & leden! GRENZELOOS GROEIEN! is het eerste wat we zeggen tegen jullie dit jaar! Zet jullie schrap voor alweer een fantastische Scoutsepot, een formidabele

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

jaargang 31 nummer 3 november 2016 November P Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven Turnhout

jaargang 31 nummer 3 november 2016 November P Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven Turnhout jaargang 31 nummer 3 november 2016 November P608595 Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven 278 2300 Turnhout Lieve Akabeer! Jij bent toch ook flink geweest?! Want op zaterdag

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 41 nummer 5 KAPOENEN ZONDAG 5 MEI We zijn van 14-17uur te vinden in het parochiecentrum maar wees voorbereid want het is de grote VIEZEVUILEVENTJES-vergadering,

Nadere informatie

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals September 2017 Jaargang-27-Nr1 Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

Periodiek Maandblad 28 e Jaargang Nr. 1

Periodiek Maandblad 28 e Jaargang Nr. 1 Periodiek Maandblad 28 e Jaargang Nr. 1 Zaterdag 6 september Overgang scouts en gidsen Beste scouts en gidsen, Beste ouders, Het nieuwe scoutsjaar is weer in zicht, daarvoor deze kleine, algemene brief.

Nadere informatie

zondag 16 september voor de startdag van 14 tot 17 uur

zondag 16 september voor de startdag van 14 tot 17 uur Dag iedereen! Met spijt in ons hart is het kamp weer voorbij en namen we zoals elk jaar afscheid van enkele mensen van onze leiding. Dit jaar waren dat Gloria (Charlotte), Pebbels (Nona) en Dori (Linde).

Nadere informatie

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Februari, weer een maand vol vertier! Maar ook de maand waar het terug op zondag scouts zal zijn! Iedereen is eindelijk verlost van die examens! Tijd om ons terug

Nadere informatie

Belangrijke data: 23 september: Overgang oktober Takweekend Givers oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers.

Belangrijke data: 23 september: Overgang oktober Takweekend Givers oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers. Belangrijke data: 23 september: Overgang 5-6-7 oktober Takweekend Givers 12-13-14 oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G September 2018 Dag beste ouders, leden

Nadere informatie

Vrijdag 13 februari K WIST DA AL! (Laatste plaatsen) Winterwandeling afgelast (meer info vooraan skoeteke)

Vrijdag 13 februari K WIST DA AL! (Laatste plaatsen) Winterwandeling afgelast (meer info vooraan skoeteke) Vrijdag 13 februari K WIST DA AL! (Laatste plaatsen) 34 ste jaargang: 2014-2015 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: Februari 2015 Nummer: 6 P409906 Winterwandeling afgelast (meer info vooraan skoeteke) Afzendadres

Nadere informatie

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang:

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang: Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober gidsen ninove Afgifte: 9400 Ninove Jaargang: 2016-2017 Erkenningsnummer: P917073 Verschijnt driemaandelijks Maart April Mei

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 1 SEPTEMBER - OKTOBER. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 1 SEPTEMBER - OKTOBER. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 1 SEPTEMBER - OKTOBER V.U. Ward Sels Voorwoord Gegroet allemaal Het zat eraan te komen, het begin van een nieuw scoutsjaar. Alvorens

Nadere informatie

jaargang 30 nummer 8 mei 2016 Mei

jaargang 30 nummer 8 mei 2016 Mei jaargang 30 nummer 8 mei 2016 Mei P608595 Afgiftekantoor 2300 Turnhout V.U. Reinanke Dupont Steenweg op Oosthoven 278 2300 Turnhout Daguitstap Dag allerbeste leden Zaterdag 14 mei is het onze jaarlijkse

Nadere informatie

Het scoutsblad november

Het scoutsblad november Het scoutsblad november Het scoutsblad november 1 Het scoutsblad november 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen...

Nadere informatie

Het scoutsblad Mei 1

Het scoutsblad Mei 1 Het scoutsblad Mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Leeftijden... 5 Speelhoekje... 6 Kleurplaat... 6 Zoek de verschillen... 7 Maandbrief kapoenen... 9 ZATERDAG

Nadere informatie

Voorwoord. Als nieuwe leiding verwelkomen we graag Wim, Aster, Bo, Flore, Victor, Klara, Julie en

Voorwoord. Als nieuwe leiding verwelkomen we graag Wim, Aster, Bo, Flore, Victor, Klara, Julie en Voorwoord Als een pijl uit een boog zijn wij uit onze startblokken geschoten. De zon doet haar uiterste best om de zondagen op Puytvoet nog leuker te maken terwijl de kapoenen citroencitroen spelen, de

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Inschrijvingen

Inschrijvingen Inschrijvingen 2015-2016 Beste leden en ouders, Welkom bij de Scouts en Gidsen van Beerse. Via deze brief laten wij u weten hoe u uw kind correct inschrijft in onze scoutsgroep. Gelieve de onderstaande

Nadere informatie

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap Voorwoord mei 2017 Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Na een zeer bewogen aprilmaand (met weekends of paaskamp, met takacties en louder than a bomb), is het eindelijk terug volop genieten van puytvoet!

Nadere informatie

jaargang November

jaargang November Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 3 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 November www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen 3-4 - 5 november Het is weer

Nadere informatie

Kapoenen SUPERHELDEN

Kapoenen SUPERHELDEN Kapoenen SUPERHELDEN Spiespunt september - oktober SPIDERELIAS Hobby's : Spinbal Superkracht : Schieten met spinnenwebben Levensmotto : een dag zonder boeven pakken is een dag niet geleefd Lievelingseten

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

Infoboekje. Kapoenen

Infoboekje. Kapoenen Infoboekje Kapoenen 2018-2019 Hallo kapoenen en mama s en papa s!! We zijn klaar om erin te vliegen dit jaar! In dit boekje vinden jullie alle uitleg die jullie nodig hebben, zodat jullie er net zo klaar

Nadere informatie

GIDSEN SEPTEMBER 2018

GIDSEN SEPTEMBER 2018 GIDSEN SEPTEMBER 2018 VOORWOORD Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is

Nadere informatie

september - november jaargang 21 Editie 1. t Kapoentje

september - november jaargang 21 Editie 1. t Kapoentje 2016-2017 september - november jaargang 21 Editie 1 t Kapoentje 2 3 Voorwoord Hallo kapoenen en ouders van kapoenen, Het scoutsjaar is weer supersnel voorbij gevlogen en het was een jaar vol plezier en

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf "#$%)!! Dus houd jullie klaar voor een

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook?

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook? Hier zijn we weer met een maandbrief vol toffe activiteiten voor maart en april. Ja ja, zoals je kunt lezen is tijd voor het alle eerste wolvenweekend!!! Jij komt toch ook zeker??? Verder zijn er mega

Nadere informatie

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem Jaargang 63 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. April 2019 Scouting Wijnegem Voorwoord Aaah april! Tijd voor de lente, aprilse grillen en bloesem in de bomen, maar Vooral ook een mega zalig drukke

Nadere informatie

Zaterdag 25 Juni: Trappistenavond @ lokalen W Hei

Zaterdag 25 Juni: Trappistenavond @ lokalen W Hei 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: Juni 2016 Nummer: 9 P409906 Zaterdag 25 Juni: Daguitstap @ Zilvermeer Zaterdag 25 Juni: Trappistenavond @ lokalen W Hei Afzendadres en VU Elien

Nadere informatie

September Jaargang-26-Nr1. Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

September Jaargang-26-Nr1. Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals September 2016 Jaargang-26-Nr1 Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert

Hopduveltjes Meldert Hopduveltjes Meldert Scouts en gidsen vlaanderen Jaargang 35 nummer 1 V.U. Uitgever: Gijsbrecht Raes Voorwoord Drie, twee, één START! Hopla, bij deze zijn we weer vertrokken, een nieuw scoutsjaar is aangebroken!

Nadere informatie

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober 2 Inhoudsopgave Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen... 7 Maandbrief welpen...

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Wafelenbak: Vrijdag 11/11. Mosselsouper: Zondag 27/ ste jaargang: Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: november 2016 Nummer: 3 P409906

Wafelenbak: Vrijdag 11/11. Mosselsouper: Zondag 27/ ste jaargang: Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: november 2016 Nummer: 3 P409906 Wafelenbak: Vrijdag 11/11 36 ste jaargang: 2016-2017 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: november 2016 Nummer: 3 P409906 Afzendadres en VU Elien Verbiest Hezemeerdijk 22 2440 Geel Mosselsouper: Zondag 27/11

Nadere informatie

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje:

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje: Belangrijke data: 16 juni: Familievergadering 23 juni: Tocht naar zee 30 juni: Inladen camion wouters 13 juli: Uitladen camion wouters 15 juli: Inladen camion jonggivers 31 juli: Uitladen camion jonggivers

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017

Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017 Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst

Nadere informatie

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske Oktober 2016 Voorwoord Dag iedereen, We

Nadere informatie

Z!P MAART- APRIL 2019

Z!P MAART- APRIL 2019 Z!P MAART- APRIL 2019 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun kindje(s)

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf )!! Dus houd jullie klaar voor een jaar

Nadere informatie

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal.

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Juni 2017 Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Jullie leiding zit in de examenperiode en daarom gaan we op vrijdag 9/6 een relaxvergadering

Nadere informatie

KAPOENEN MAART 12 MAART

KAPOENEN MAART 12 MAART KAPOENEN MAART 5 MAART Eén tegen allen! De leiding voorziet een hele lijst met opdrachten voor jullie. Kunnen jullie deze uitvoeren tegen het einde van de vergadering? Wie weet hangt hier wel een kleine

Nadere informatie

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz. Paretter April Beste ouders, De takweekenden van de kapoenen en welpen zijn succesvol achter de rug. Deze maand zijn er ook enkele takweekenden gepland. Alle info verkrijgen jullie via de leiding. We zijn

Nadere informatie

Hallo allemaal! Een stevige scoutslinker, de leidingsploeg.

Hallo allemaal! Een stevige scoutslinker, de leidingsploeg. Hallo allemaal! Om te beginnen willen we iedereen bedanken die ons gesteund heeft door naar onze Streekbierenavond te komen. Ook onze wafelverkoopactie is weer vlot verlopen. Hopelijke hebben jullie goed

Nadere informatie

Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 4, 5 en 6 november: Jogiweekend. September-Oktober

Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 4, 5 en 6 november: Jogiweekend. September-Oktober Belangrijke data: 25 september: Overgang 2 oktober: Infomoment ouders 4, 5 en 6 november: Jogiweekend September-Oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2016

Nadere informatie

1 SPARTIKIJN. jaargang September Belgie - Belgique P.B Nijlen 1 P708748

1 SPARTIKIJN. jaargang September  Belgie - Belgique P.B Nijlen 1 P708748 Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2014-2015 September www.scoutsnijlen.be v.u. : Karl Celis Suikertorenweg 9, 2560 Kessel Kapoenen 7 september 2014 Opendeurdag Van 14

Nadere informatie

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad OKTOBER Het scoutsblad oktober 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

! Wij danken jullie alvast om het inschrijvingsgeld zo snel mogelijk in orde te brengen. Zo blijft iedere avonturier, groot of klein, verzekerd!

! Wij danken jullie alvast om het inschrijvingsgeld zo snel mogelijk in orde te brengen. Zo blijft iedere avonturier, groot of klein, verzekerd! ! Wij danken jullie alvast om het inschrijvingsgeld zo snel mogelijk in orde te brengen. Zo blijft iedere avonturier, groot of klein, verzekerd! Inhoud Tappers & toiletten... 3 Scoutswinkel & Hopper...

Nadere informatie

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt! Woordje vooraf De Lente is in het land en dat betekend dat het scoutsjaar er weer bijna opzit. Maar geen vrees, want van april en mei gaan we er nog eens vollenbak tegenaan! De ledenweekends komen er ook

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend Februari Februari 2018 Beste ouders, leden en sympathisanten De examens zijn voorbij voor de studenten van onze leidingsploeg.

Nadere informatie

Z!P MAART APRIL 2018

Z!P MAART APRIL 2018 Z!P MAART APRIL 2018 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun kindje(s)

Nadere informatie

JJaargang-25-Nr1. Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

JJaargang-25-Nr1. Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals j u n i 2 0 1 2015 3 september JJaargang-25-Nr1 aargang 22-Nr10 Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016 Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun

Nadere informatie

Na al dat feesten zijn wij ook moe geworden. Vandaag dus jammer genoeg geen KLJ.

Na al dat feesten zijn wij ook moe geworden. Vandaag dus jammer genoeg geen KLJ. Zondag 8 september Hallo, lieve twinkeltjes willen jullie weten wie jullie nieuwe leiding is? Dan is vandaag de dag dat jullie naar de KLJ moeten komen. Het zal een leuke dag worden, je leiding kijkt er

Nadere informatie

Vrijdag 13 januari K WIST DA AL! Afzendadres en VU Mathias Van Braband Gemeenteheide Geel

Vrijdag 13 januari K WIST DA AL! Afzendadres en VU Mathias Van Braband Gemeenteheide Geel Zaterdag 7 januari Winterwandeling 34 ste jaargang: 2014-2015 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: Januari 2015 Nummer: 5 P409906 Vrijdag 13 januari K WIST DA AL! Afzendadres en VU Mathias Van Braband Gemeenteheide

Nadere informatie

Voorwoord. Na enkele maanden geduldig te hebben gewacht is het eindelijk weer zover: Het nieuwe scoutsjaar kan van start gaan!

Voorwoord. Na enkele maanden geduldig te hebben gewacht is het eindelijk weer zover: Het nieuwe scoutsjaar kan van start gaan! Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten Na enkele maanden geduldig te hebben gewacht is het eindelijk weer zover: Het nieuwe scoutsjaar kan van start gaan! Een nieuw jaar betekent ook wel enkele

Nadere informatie