Lindeweg 28 a te Luttelgeest

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lindeweg 28 a te Luttelgeest"

Transcriptie

1 Lindeweg 28 a te Luttelgeest

2 Omschrijving Landelijk wonen met veel ruimte in en om het huis? Dat kan in deze uitgebouwde/gemoderniseerde hoekwoning met royale bijkeuken en grote schuur/garage (6x6,7 meter) en een mooie vrije ligging! Gelegen op 1,5 kilometer van Luttelgeest en op 10 kilometer van Emmeloord. Ideaal voor diegene die het buitenleven prettig vindt, maar wel alle voorzieningen in de nabijheid wenst. Het huis is gebouwd in 1953 en in 1995 is de woning aan de achterzijde over de hele breedte uitgebouwd. Ook is de bovenverdieping deels meegenomen in die uitbreiding, waardoor er een extra slaapkamer is gecreëerd. Aan de voorzijde is de woning voorzien van een grote dakkapel. De woning heeft gevelisolatie en ook dubbele beglazing (houten en kunststof kozijnen). De keuken en badkamer zijn eveneens vernieuwd (2016 en 2013). Staande op 698 m² eigen grond heeft u buiten alle ruimte en kunt u genieten van de omgeving. Benieuwd naar de woning? Bel ons dan en plan een bezichtiging! Begane grond: Ruime hal met linoleum vloer, toilet en toegang tot de kelder. Dichte keuken met gaskookplaat, afzuigkap, oven en elektrische boiler, meterkast. Ruime woonkamer voorzien van een laminaatvloer en deur naar terras. Vanuit de hal heeft u ook toegang naar de bijkeuken met aansluitpunt voor de wasapparatuur en de tuindeur. Eerste verdieping: Overloop met drie slaapkamers en een berging/kantoorruimte. Ruime badkamer (2013) met ligbad, douchehoek, tweede toilet en wastafel met badmeubel. Zolder: Er is een (kleine) trap gemaakt om de zolder te kunnen bereiken met opstelling cvketel. Schuur: Achterin de tuin is een grote stenen schuur/garage gebouwd van 6 bij 6,7 meter met een toegangsdeur van ca. 2.8 x 2.8 meter. De schuur is voorzien van krachtstroom, elektra/water en verwarming (middels 5kw kachel). Ook is ongeveer 2/3 van het oppervlak voorzien van een zolder. Aan de zijkant is een carport gerealiseerd van ca. 4.8 x 6 meter.

3 Bijzonderheden: Garage met zolder, krachtstroom en elektra/water. Voorzien van dubbel glas. Mogelijkheid voor houtkachel Mogelijk om halfopen keuken te creëren (stalen balk aangebracht tussen keuken en woonkamer) Ca geheel opnieuw gevoegd en geïmpregneerd Glasvezel is afgekocht Rolluiken bij de oude voordeur en aan de achterzijde (elektrisch) Grote achtertuin Recht van overweg voor Lindeweg 28B Vraagprijs , k.k.

4 Kenmerken Vraagprijs : , k.k. Soort : Woonhuis Type woning : Hoekwoning Aantal kamers : 6 kamers waarvan 3 slaapkamer(s) Inhoud woning : 390 m 3 Perceel oppervlakte : 698 m 2 Gebruiksoppervlakte woonfunctie : 114 m 2 Gebouwgebonden buitenruimte : 12 m² Externe bergruimte : 40 m² Soort woning : Eengezinswoning Bouwjaar : 1955 Ligging : Aan rustige weg, open ligging, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen Tuin : Achtertuin, voortuin, zijtuin Garage : Vrijstaand steen, Carport 40 m 2 (670 bij 600 cm) Verwarming : C.V.Ketel Isolatie : Muurisolatie Locatie Lindeweg 28 a 8315 RD LUTTELGEEST

5 Foto s

6 Foto s

7 Foto s

8 Foto s

9 Foto s

10 Foto s

11 Kadaster Kadastrale gegevens Adres Lindeweg 28 a Postcode / Plaats 8315 RD Luttelgeest Gemeente Noordoostpolder Sectie / Perceel G / 1204 Oppervlakte 698 m 2 Soort Volle eigendom

12 Uittreksel kadastrale kaart:

13

14

15

16 Lijst van zaken Woning Interieur Verlichting, te weten: Inbouwspots/dimmers Opbouwspots/armaturen/lampen/dimmers Losse (hang)lampen (Losse)kasten, legplanken, te weten: Raamdecoratie/zonwering binnen, te weten: Gordijnrails Gordijnen Overgordijnen Vitrages Rolgordijnen Lamellen Jaloezieën (Losse) horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten: Vloerbedekking Parketvloer Houten vloer(delen) Laminaat Plavuizen (Voorzet) openhaard met toebehoren Allesbrander Houtkachel (Gas)kachels Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen n.v.t.

17 Designradiator(en) Radiatorafwerking Overig, te weten: Spiegelwanden Schilderij ophangsysteem Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen n.v.t. Keuken Keukenblok (met bovenkasten) Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: Kookplaat (Gas)fornuis Afzuigkap Magnetron Oven Combioven/combimagnetron Koelkast Vriezer Koelvriescombinatie Vaatwasser Quooker Koffiezetapparaat Keukenaccessoires, te weten: Sanitair/sauna Toilet met de volgende toebehoren: Toilet Toiletrolhouder Toiletborstel(houder) Fontein Badkamer met de volgende toebehoren: Ligbad Jacuzzi/whirlpool Douche (cabine/scherm) Stoomdouche (cabine)

18 Wastafel Wastafelmeubel Planchet Toiletkast Toilet Toiletrolhouder Toiletborstel(houder) Sauna met toebehoren Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen n.v.t. Exterieur/installaties/veiligheid/energiebesparing Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie (Veiligheids)sloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Screens/rolluiken CV met toebehoren (Klok)thermostaat Warmwatervoorziening, te weten: Via CVinstallatie Boiler Closein boiler Geiser Mechanische ventilatie Luchtbehandeling Airconditioning met toebehoren (aantal: ) Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Telefoonaansluiting/internetaansluiting Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Zonnepanelen

19 Tuin Inrichting Tuinaanleg/bestrating Beplanting Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen n.v.t. Verlichting/installaties Buitenverlichting Tijd of schemerschakelaar/bewegingsmelder Bebouwing Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Overig Overige tuin, te weten: (Sier)hek Vlaggenmast(houder) Overig Zijn er zaken die geen eigendom zijn van verkoper omdat er sprake is van een leasecontract. Zo ja, neemt verkoper de zaak mee of moet het betreffende contract worden overgenomen? CV/geiser/boiler Keuken/tuin/kozijnen Intelligente thermostaten e.d. Stadsverwarming Zonnepanelen Ja Nee Gaat mee Moet worden overge nomen Bijlage(n) over te nemen contracten:

20 Koopwijzer Een woning kopen bij Sinke, hoe gaat dat in zijn werk? 1. Bezichtiging De bezichtigingen gaan, behalve bij de landelijke NVM Open Huisdagen, uitsluitend op afspraak met één van onze makelaars. Mocht er na de bezichtiging geen verdere belangstelling zijn, dan vernemen wij dit graag. De verkoper is natuurlijk benieuwd naar je reactie. 2. Een bod uitbrengen Als er na de bezichtiging blijvende interesse is, kan er een bod uitgebracht worden. Een bod kan telefonisch worden uitgebracht, maar mag uiteraard ook via of per brief. Het bieden van de vraagprijs maakt je niet automatisch de koper. Een koop komt pas tot stand als er een overeenstemming is over de prijs, aanvaarding en eventuele voorbehouden (voor bijvoorbeeld financiering). Is hier overeenstemming in bereikt, dan wordt dit vastgelegd in een koopakte en door beide partijen ondertekend. Binnen drie dagen nadat een kopie van deze getekende akte aan de koper is overhandigd, kan je als koper alsnog van de koop afzien (=bedenktijd). 3. Koopakte In de schriftelijk vastgelegde koopakte wordt een aantal zaken standaard opgenomen: a. Als koper krijg je ongeveer 6 weken na de koop de gelegenheid om je financieringsmogelijkheden te onderzoeken. Laat je (vooraf) goed informeren. Onze hypotheekadviseur kan je hierbij vrijblijvend adviseren! b. Wij hanteren standaard de verplichting om een week na het verstrijken van de ontbindende voorwaarden een waarborgsom te storten of een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom en een boetebeding van minimaal 10% van de koopsom als verplichtingen uit de koopakte door verkoper of koper niet worden nagekomen. c. Als de gekochte woning gebouwd is voor 1992, zal de verkoper je melden indien hij weet van aanwezigheid van asbesthoudende materialen in de woning. Wanneer dit niet bekend is, zal worden opgenomen dat asbest wellicht op onzichtbare wijze is verwerkt. d. Verkoper heeft de uitdrukkelijke voorkeur, dat de levering zal plaatsvinden bij een lokale notaris. Mocht er een andere notaris worden gekozen, dan vergoedt koper aan verkoper de eventuele extra kosten voor doorhaling van de hypotheek boven de 175, incl. BTW en de eventuele kosten voor een notariële volmacht voor de verkoper. Het kopen van een woning is geen dagelijkse bezigheid. Wij adviseren je daarom een eigen makelaar in te schakelen die je kan begeleiden in het aankoopproces.

21 Deze brochure is met uiterste zorg samengesteld. Er kunnen onjuistheden in voorkomen. Als koper kun je geen rechten ontlenen aan deze brochure. Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen NVM. Voor vragen m.b.t. algemene zaken kun je daarom ook terecht bij de afdeling consumentenzaken van de NVM. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Sinke, je hypotheekadviseur! Als bedrijf zijn we actief in de makelaardij, maar ook sterk en concurrerend in het verstrekken van hypotheken en verzekeringen. We vinden dit de ideale combinatie voor hulp bij het kopen van je woning. Het eerste oriënterende gesprek is altijd GRATIS en geeft een goede indruk van onze dienstverlening. Voor je op zoek gaat naar een woning is het prettig te weten wat tot je financiële mogelijkheden behoort. De hypotheekadviseurs van Sinke zijn gecertificeerde Erkend Hypotheekadviseurs. Al je vragen over financieringen, maar ook over verzekeringen, kunnen door hen beantwoord worden. De beste hypotheek met de meest gunstige condities, wie wil dit nu niet! We maken graag een afspraak voor een vrijblijvende gesprek. Dienstverlening Sinke We zijn er van overtuigd een goede partner te zijn voor de verkoop van je woning, het verzorgen van het begeleidingsproces in de aankoop van je nieuwe woning, het regelen van je hypotheek, verzekeringen en advisering over andere financiële dienstverlening. Met vestigingen in Dronten, Emmeloord, Kampen, Lelystad, Urk en Vollenhove zijn we een betrouwbare en vertrouwde partner in de weide omgeving van Flevoland en Overijssel. Sinke, altijd vertrouwd dichtbij!