BODEGAS FABRE SA Roque Sáenz Peña 3909 Vistalba (5509) - Luján de Cuyo - Mendoza - Argentina

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BODEGAS FABRE SA www.bodegasfabre.com. Roque Sáenz Peña 3909 Vistalba (5509) - Luján de Cuyo - Mendoza - Argentina"

Transcriptie

1 BODEGAS FABRE SA Roque Sáenz Peña 3909 Vistalba (5509) - Luján de Cuyo - Mendoza - Argentina

2 De in Bordeaux geboren Fransman Hervé J. Fabre arriveerde begin jaren 90 in Argentinië; op zoek naar mogelijkheden om te investeren in wijngaarden. Onder de indruk van het potentieel en de kwaliteit van de Malbec druif besloot hij in 1992 tot het bouwen van zijn eerste wijnhuis: Fabre Montmayou Vanwege de indruk die de Malbec druif bij hem had achtergelaten, werd hij een van de eerste pioniers op het gebied van Argentijnse wijn gemaakt van één druivensoort.

3 Toewijding en persoonlijke stijl zijn de essentiële elementen voor de kwaliteit waar Phebus voor staat. Het bedrijf combineert de moderne manier van wijnmaken, het terroir van Mendoza en de savoir faire uit Bordeaux voor het maken van wijnen met een unieke persoonlijkheid. Hervé s passie en kennis stellen hem in staat om exceptionele wijnen te maken, die internationaal bekroond zijn en in meer dan 20 landen gedronken worden.

4 MENDOZA RIO NEGRO De druiven voor de wijnen die Phebus produceert, komen uit de beste gebieden in Mendoza en Patagonia (Alto Valle de Río Negro). Daar zijn de omstandigheden ideaal voor de malbec en andere druivensoorten. Deze gebieden representeren het beste van het Argentijnse terroir.

5 PHEBUS MENDOZA Instapserie Torrontés Chardonnay Malbec rosé Malbec Cabernet Sauvignon Reservado Chardonnay Malbec Merlot Cabernet Sauvignon Gran Reservado Malbec PHEBUS PATAGONIA Reservado Malbec Cabernet Sauvignon

6 Best Argentinian Wine Producer of the year IWSC, 2010

7 Malbec Rosé De druiven voor deze wijn komen uit de Argentijnse regio Mendoza. De wijnstokken hebben een gemiddelde leeftijd van 15 jaar. 100% Malbec Halverwege maart worden de druiven met de hand geoogst. Dit gebeurt in kratten van 20 kilo om de druiven niet te beschadigen. De beste druiven worden met de hand geselecteerd. De druiven worden pneumatisch geperst waarna de most wordt vergist met geselecteerde gisten. Dit gebeurt in roestvrijstalen tanks bij een temperatuur van C. Dit proces duurt 20 dagen. Deze lichtroze, knisperende rosé is met zijn tropische aroma s van citrusfruit (grapefruit en limoen) perfect voor warme zomeravonden. De wijn is goed in balans en zeer elegant. Hij is een goede begeleider van zomerse maaltijden, salades, pizza s, pasta s en pittige gerechten.

8 Torrontés De druiven voor deze wijn komen uit de Argentijnse Mendoza regio, meer specifiek de Valle de Uco. De wijnstokken hebben een gemiddelde leeftijd van 11 jaar. De opbrengst is 70 hl/ha. 100% Torrontés Halverwege maart worden de druiven met de hand geoogst. Dit gebeurt in kratten van 20 kilo om de druiven niet te beschadigen. De beste druiven worden met de hand geselecteerd. Acht uur lang duurt de schilinweking waarna de wijn wordt vergist met geselecteerde gisten. Dit gebeurt in roestvrijstalen tanks bij een temperatuur van C. Deze lichtgele wijn heeft zeer delicate aroma s van witte bloemen, lychees en wat tonen van limoen. Dit alles geeft de wijn een zomers tintje. De wijn is elegant en goed in balans. Het is goede begeleider van empanadas (gevulde deeghapjes), pittige gerechten, de Thaise keuken en zeevruchten.

9 Chardonnay De druiven voor deze wijn komen uit de Argentijnse Mendoza regio waar de wijnstokken een gemiddelde leeftijd hebben van 12 jaar. 100% Chardonnay van 4 tot 8 maart worden de druiven met de hand geoogst. Dit gebeurt in kratten van 20 kilo om de druiven niet te beschadigen. De beste druiven worden met de hand geselecteerd. Vóór de vergisting vindt schilinweking plaats gedurende 8 uur. Daarna vergist men het sap op roestvrijstalen tanks bij een gecontroleerde temperatuur van C. Deze wijn heeft een lichtgele kleur en een fruitige neus met aroma s van citrus, grapefruit en groene appels. Een frisse wijn met een goede complexiteit en fijne zuren die geschikt is voor elk moment. Heerlijk bij zeevruchten, vis, gevogelte en blauwe kazen.

10 Malbec De druiven voor deze wijn komen uit de Argentijnse Mendoza regio waar de wijnstokken een gemiddelde leeftijd hebben van 15 jaar. 100% Malbec Van 11 tot 22 maart worden de druiven met de hand geoogst. Dit gebeurt in kratten van 20 kilo om de druiven niet te beschadigen. De beste druiven worden met de hand geselecteerd. Vóór de vergisting vindt schilinweking plaats gedurende 5 dagen bij een temperatuur van 8 C. Daarna vergist men de most bij een gecontroleerde temperatuur van 25 C. Hierbij wordt de wijn 3 maal per dag overgepompt. De kleur is robijnrood met een paarse weerschijn. De neus van deze malbec heeft veel donker fruit waarbij je ook zoethout kunt herkennen. De smaak is vol en explosief waarbij kruidigheid en donker fruit zeer herkenbaar zijn. Dé perfecte begeleider van geroosterd lamsvlees, gegrilde steak, wild en groente risotto.

11 Cabernet Sauvignon De druiven voor deze wijn komen uit de Argentijnse Mendoza regio waar de wijnstokken een gemiddelde leeftijd hebben van 15 jaar. 100% Cabernet Sauvignon Van 15 tot 22 april worden de druiven met de hand geoogst. Dit gebeurt in kratten van 20 kilo om de druiven niet te beschadigen. Vervolgens worden de druiven nogmaals met de hand geselecteerd bij binnenkomst in het wijnhuis. Voor de vergisting vindt een koude schilinweking plaats gedurende 5 dagen bij een temperatuur van 8 C. Daarna vergist men de most bij een gecontroleerde temperatuur van 25 C waarbij de wijn 3 maal per dag wordt overgepompt. Deze robijnrode wijn heeft verfijnde aroma s van zwarte bessen en een vleugje mint. De goede structuur, fijne zuren en ronde tannines zorgen voor een plezierig mondgevoel. Geniet van deze wijn bij gegrild vlees, eend en rijpe kazen.

12 Malbec Patagonië De druiven voor deze wijn komen uit de Argentijnse regio Alto Valle de Río Negro in Patagonia (zuiden van Argentinië) waar de wijnstokken een gemiddelde leeftijd hebben van 30 jaar. 100% Malbec (opbrengst 45 hl/ha) Van 9 tot 20 april worden de druiven met de hand geoogst. Dit gebeurt in kratten van 20 kilo om de druiven niet te beschadigen. Vervolgens worden de druiven nogmaals met de hand geselecteerd bij binnenkomst in het wijnhuis. Na een koude schilinweking van 5 dagen, laat men de wijn vergisten bij een gecontroleerde temperatuur van C. Daarbij wordt er viermaal per dag overgepompt voor optimale beluchting. De vergisting duurt ongeveer 20 dagen. Vervolgens rijpt 50% van de wijn 12 maanden op vaten van Frans eiken, waarna de blending plaats vindt. Deze donkerrode wijn heeft een paarse weerschijn en is een typische Malbec uit Patagonië, elegant met een mooie structuur en rijpe tannines. In de neus zijn frisse aroma s van rode kersen, zoethout en viooltjes te vinden. Goede match bij verfijnde en boerse vleesschotels.

13 Cabernet Sauvignon Patagonië De druiven voor deze wijn komen uit de Argentijnse regio Alto Valle de Río Negro in Patagonië (in het zuiden van Argentinië) waar de wijnstokken een leeftijd hebben van gemiddeld 35 jaar. 100% Cabernet Sauvignon (opbrengst 45 hl/ha) Van 16 tot 27 april worden de druiven met de hand geoogst. Dit gebeurt in kratten van 20 kilo om de druiven niet te beschadigen. Vervolgens worden de druiven nogmaals met de hand geselecteerd bij binnenkomst in het wijnhuis Na een koude schilinweking van 5 dagen bij een temperatuur van 10 C, laat men de most vergisten bij een gecontroleerde temperatuur van C. Daarbij wordt er viermaal per dag overgepompt voor optimale beluchting. De vergisting duurt ongeveer 20 dagen. Vervolgens rijpt 50% van de wijn 12 maanden op vaten van Frans eiken, waarna de blending plaats vindt. Deze donkerrode wijn heeft verfijnde aroma s van zwarte kersen, een vleugje mint en specerijen. De wijn is goed in balans en heeft een smaak van rijpe zwarte bessen, pruimen en tonen van cederhout. Deze wijn uit Patagonië is een uitstekende begeleider van stamppotten, lamsvlees of pastagerechten.

14 Chardonnay Reservado De druiven voor deze wijn komen uit de Argentijnse regio Mendoza, uit de Valle de Uco. De druivenstokken hebben een gemiddelde leeftijd van 20 jaar. 100% Chardonnay (opbrengst 45 hl/ha) Van 20 tot 29 februari worden de druiven met de hand geoogst. Dit gebeurt in kratten van 20 kilo om de druiven niet te beschadigen. De beste druiven worden met de hand geselecteerd. Vóór de vergisting vindt een koude schilinweking plaats gedurende 8 uur. Daarna vergist men de wijn in roestvrijstalen tanks bij een gecontroleerde temperatuur van C. Door de malolactische gisting wordt de wijn heel zacht van structuur. Deze Chardonnay heeft een mooie gele kleur met een groene weerschijn. In de neus zijn frisse en fruitige aroma s van tropisch fruit en citrus te herkennen. De wijn heeft een complexe structuur met een lange en elegante afdronk. In combinaties met kerriegerechten, kip en stevige visschotels komt de wijn goed tot zijn recht.

15 Cabernet Sauvignon Reservado De druiven voor deze wijn komen uit de Argentijnse regio Mendoza waar de wijnstokken een gemiddelde leeftijd hebben van 30 jaar. 100% Cabernet Sauvignon (opbrengst 45 hl/ha) Van 18 tot 27 april worden de druiven met de hand geoogst. Dit gebeurt in kratten van 20 kilo om de druiven niet te beschadigen. De beste druiven worden met de hand geselecteerd. Vóór de vergisting vindt een koude schilinweking plaats gedurende 5 dagen. Daarna vergist men de most bij een gecontroleerde temperatuur van C gedurende zo n dagen. Hierbij wordt de wijn driemaal per dag overgepompt voor een optimale beluchting. Vervolgens rijpt 60% van de wijn gedurende 12 maanden op vaten van Frans eiken waarna de blending plaats vindt. Deze robijnrode wijn heeft krachtige aroma s van zwarte bessen met tonen van cassis en een vleugje mint. De wijn is uitstekend in balans en heeft een mooie structuur, rijpe tannines en een ronde afdronk. Heerlijk bij gegrild vlees, wild en kazen.

16 Malbec Reservado De druiven voor deze wijn komen uit de Argentijnse regio Mendoza waar de wijngaarden een gemiddelde leeftijd hebben van 30 jaar. 100% Malbec (opbrengst 45 hl/ha) Van 28 maart tot 13 april worden de druiven met de hand geoogst. Dit gebeurt in kratten van 20 kilo om de druiven niet te beschadigen. De beste druiven worden met de hand geselecteerd. Vóór de vergisting vindt een koude schilinweking plaats gedurende 5 dagen. Daarna vergist men de most bij een gecontroleerde temperatuur van C gedurende ongeveer dagen. Hierbij wordt de wijn driemaal per dag overgepompt voor een optimale beluchting. Vervolgens rijpt 60% van de wijn 12 maanden op vaten van Frans eiken waarna de blending plaats vindt. Deze donkerrode wijn heeft een paarse weerschijn. Dit is een elegant voorbeeld van de bekendste druif van Argentinië. De smaak toont een prachtige balans tussen donker fruit, bloemenaroma s en houttonen. De afdronk is lang, plezierig met soepele tannines. De Phebus Reservado Malbec gaat uitstekend samen met vele vleesgerechten.

17 Merlot Reservado De druiven voor deze wijn komen uit de Argentijnse regio Mendoza uit een 15 jaar oude wijngaard. 100% Merlot (opbrengst 45 hl/ha) Van 21 tot 28 maart worden de druiven met de hand geoogst. Dit gebeurt in kratten van 20 kilo om de druiven niet te beschadigen. De beste druiven worden met de hand geselecteerd. Voor de vergisting vindt een koude schilinweking plaats gedurende 5 dagen. Daarna vergist men de most bij een gecontroleerde temperatuur van C gedurende 20 dagen. Hierbij wordt de wijn driemaal per dag overgepompt voor een optimale beluchting. Vervolgens rijpt 60% van de wijn 12 maanden op vaten van Frans eiken. Deze donkerrode Merlot heeft een goede balans met mooie aroma s van bramen, frambozen en een subtiele houttoets. De smaak is zacht en rond met rijpe tannines en heeft een plezierige lange afdronk. De Phebus Reservado Merlot kan heel goed op zichzelf worden gedronken, maar past ook uitstekend bij pastagerechten of varkensvlees.

18 Gran Reservado Malbec De druiven voor deze wijn komen uit de Argentijnse regio Mendoza, meer specifiek uit Vistalba en Compuertas in Lujan de Cuyo. De leeftijd van de wijngaard is 80 jaar oud. 100% Malbec (opbrengst 35 hl/ha) Voor deze wijn vindt in december een groene oogst plaats en wordt het teveel aan bladeren eraf gehaald. Van 28 maart tot 11 april worden de druiven met de hand geoogst. Dit gebeurt in kratten van 20 kilo om de druiven niet te beschadigen. Er vindt een dubbele selectie plaats, allereerst van de trossen en vervolgens druif voor druif. Allereerst laat men de druiven bloeden voor een concentratie van het sap. Vervolgens vindt vóór de vergisting een koude schilinweking plaats gedurende 5 dagen bij een temperatuur van C. Daarna vergist men de most bij een gecontroleerde temperatuur van C gedurende 25 dagen. Hierbij wordt de wijn viermaal per dag overgepompt voor een optimale beluchting. Vervolgens rijpt 100% van de wijn 12 maanden op vaten van Frans eiken. Deze donkerrode Malbec Gran Reservado heeft een donkerpaarse weerschijn. De neus is opmerkelijk en zeer elegant met tonen van viooltjes, zwarte kersen en zoethout. De smaak van de wijn is diep en rijk, met een goede balans en fluweelzachte tannines. Het hout is mooi geïntegreerd. Perfect bij een sappige steak, wild, rijke kazen en chocolade desserts.

BODEGAS FABRE SA Roque Sáenz Peña 3909 Vistalba (5509) - Luján de Cuyo - Mendoza - Argentina

BODEGAS FABRE SA  Roque Sáenz Peña 3909 Vistalba (5509) - Luján de Cuyo - Mendoza - Argentina BODEGAS FABRE SA www.bodegasfabre.com Roque Sáenz Peña 3909 Vistalba (5509) - Luján de Cuyo - Mendoza - Argentina De in Bordeaux geboren Fransman Hervé J. Fabre arriveerde begin jaren 90 in Argentinië;

Nadere informatie

BODEGAS FABRE SA Roque Sáenz Peña 3909 Vistalba (5509) - Luján de Cuyo - Mendoza - Argentina

BODEGAS FABRE SA  Roque Sáenz Peña 3909 Vistalba (5509) - Luján de Cuyo - Mendoza - Argentina BODEGAS FABRE SA www.bodegasfabre.com Roque Sáenz Peña 3909 Vistalba (5509) - Luján de Cuyo - Mendoza - Argentina Best Argentinian Wine Producer of the year IWSC, 2010 De in Bordeaux geboren Fransman Hervé

Nadere informatie

Chileense huis wijnen

Chileense huis wijnen Wijnkaart Chileense huis wijnen Pionero Viña Morande Chardonnay In deze droge witte wijn proeft u aroma's van fris fruit zoals perzik, peer, citrus en meloen. Smaaktype: soepel, aromatisch met houtrijping.

Nadere informatie

CLASICO. Viña Ventisquero Syrah Lijn: Druivenras: Herkomst: Proefnotitie: Viña Ventisquero Chardonnay. Lijn:

CLASICO. Viña Ventisquero Syrah Lijn: Druivenras: Herkomst: Proefnotitie: Viña Ventisquero Chardonnay. Lijn: Produktblad 1 van 61 Viña Ventisquero De wijngaard Ventisquero is het resultaat van een nieuwe uitdaging van Agrosuper, de grootste producent van verse voedingsmiddelen in Chili. Enthousiast over het idee

Nadere informatie

HEERLIJK ARGENTIJNS CORTE RESERVADO MALBEC/SYRAH

HEERLIJK ARGENTIJNS CORTE RESERVADO MALBEC/SYRAH Malbec, Syrah, Merlot Luján de Cujo, Mendoza CORTE RESERVADO MALBEC/SYRAH : Stevige en toch ook zachte wijn met veel rood fruit, een mild pepertje en van de Malbec herkenbare kracht in smaak en afdronk

Nadere informatie

Awards - Medailles DE WIJNGAARDEN OOGST

Awards - Medailles DE WIJNGAARDEN OOGST Bodegas Sottano Argeninië Een woordje uitleg KLIMAAT De Bodega Sottano staat aan de voet van het Andesgebergte in de Mendoza-vallei in Argentinië. In de subregio Perdriel heerst een bijzonder microklimaat.

Nadere informatie

Wijnpakket Chili. Soort: Rode wijn Druivensoorten: syrah Land: Chili Alcoholpercentage: 14% Inhoud: 0.75l

Wijnpakket Chili. Soort: Rode wijn Druivensoorten: syrah Land: Chili Alcoholpercentage: 14% Inhoud: 0.75l Wijnpakket Chili Castillo de Molina Syrah Reserva Druivensoorten: syrah Alcoholpercentage: 14% De Syrah komt uit de Pencahue regio in de Maule Valley. Hier is de Syrah in zijn element. Door de verkoelende

Nadere informatie

Wijnpakket Verenigde Staten

Wijnpakket Verenigde Staten Wijnpakket Verenigde Staten Beringer Founders Estate, Zinfandel Soort: Rode wijn Druivensoorten: zinfandel Alcoholpercentage: 14.5% De zuiverste Californische zinfandel; een prachtige volle en intense

Nadere informatie

Huiswijn Wit en Rood

Huiswijn Wit en Rood Huiswijn Wit en Rood (Italie) Een heerlijke huiswijn, in de mond proef je een lichte aroma van klein rood en zwart fruit, specerijen en tijm. De aanzet is vol, gevolgd door een lange, zwoele afdronk. Lekker

Nadere informatie

Kleur Licht strogeel. Smaak Zuivere smaak met frisse citrustoetsen en lichte kruidigheid, afgerond met amandelbitter.

Kleur Licht strogeel. Smaak Zuivere smaak met frisse citrustoetsen en lichte kruidigheid, afgerond met amandelbitter. Fratelli Pardi Montefalco Umbria Colli Martani Grechetto familiebedrijf uit Montefalco, een gemeente in de provincie Perugia in het hartje van Umbrië. De Colli Martani, de productiezone rond Todi waar

Nadere informatie

ARTIKELFICHE. Löwengang Chardonnay. Jaartal medium-vol, krachtig, droog

ARTIKELFICHE. Löwengang Chardonnay. Jaartal medium-vol, krachtig, droog Löwengang Chardonnay Jaartal 2014 medium-vol, krachtig, droog 100% chardonnay De Chardonnay Löwengang heeft een briljante, goudkleurige kleur. Complexe aroma's van rijp tropisch fruit, vanille, geroosterde

Nadere informatie

Productiegebied Uit de Coffele wijngaarden gelegen in het heuvelachtige gebied van de Soave Classico, 200 tot 320 m boven de zeespiegel.

Productiegebied Uit de Coffele wijngaarden gelegen in het heuvelachtige gebied van de Soave Classico, 200 tot 320 m boven de zeespiegel. Azienda Agricola COFFELE Soave Veneto Soave Spumante Brut DOC Droge wijn, met een frisse structuur, volhardend, evenwichtig, met een aangename amandel nasmaak. Een voluptueuze en sierlijke interpretatie

Nadere informatie

Wijnkaart Logis Hotel de Brabantse Biesbosch Huiswijnen

Wijnkaart Logis Hotel de Brabantse Biesbosch Huiswijnen Wijnkaart Logis Hotel de Brabantse Biesbosch Huiswijnen Naturalys Chardonnay Deze frisse sappige biologisch chardonnay heeft mooie tonen van tropisch fruit. Naturalys Rosé Deze frisse biologische wijn

Nadere informatie

Presentatie PETER SPRONCK

Presentatie PETER SPRONCK Nederland nieuw wijnland Presentatie PETER SPRONCK Nederland nieuw wijnland Presentatie PETER SPRONCK Wijngaarden in Nederland 1997 2017 De nieuwe druivenrassen Johanniter Muscaris Riesel Solaris Lijkt

Nadere informatie

MET DE AANKOOP VAN WIJN OF BIER HET RAVIJN STEUN Z&PC. Het Ravijn. Wijn- en bieractie

MET DE AANKOOP VAN WIJN OF BIER HET RAVIJN STEUN Z&PC. Het Ravijn. Wijn- en bieractie STEUN Z&PC HET RAVIJN MET DE AANKOOP VAN WIJN OF BIER Het Ravijn Wijn- en bieractie Ook dit jaar verzorgt de dames- en herenselectie van ZPC Het Ravijn weer een wijnactie. In samenwerking met onze sponsor

Nadere informatie

CIABOT BERTON La Morra Piemonte. Langhe Favorita Alissa DOC

CIABOT BERTON La Morra Piemonte. Langhe Favorita Alissa DOC CIABOT BERTON La Morra Piemonte Langhe Favorita Alissa DOC De wijngaarden in Canale, Roero, een heuvelachtig gebied (250 m boven de zeespiegel), naar het oosten gepositioneerd. 100 % Favorita 2000 flessen/jaar

Nadere informatie

Wijnkaart van Het Restaurant op de Veluwe

Wijnkaart van Het Restaurant op de Veluwe Wijnkaart van Het Restaurant op de Veluwe Ons Lagerhuys is hèt restaurant in Garderen, waar je uit bent en je tegelijkertijd helemaal thuis voelt. Gezellig en gemoedelijk, dat is de sfeer, gekoppeld aan

Nadere informatie

4,54 inkoop 19,75 verkoop. Santa Caterina Chardonnay Igt Salento

4,54 inkoop 19,75 verkoop. Santa Caterina Chardonnay Igt Salento Santa Caterina Chardonnay Igt Salento De wijnstreek Puglia in Zuid- Italië is gespecialiseerd in de productie van rode wijnen. De hoge temperaturen lijken minder geschikt voor de verbouw van witte druivensoorten.

Nadere informatie

ARCHONTIKO: Mandilaria-Grenache Rouge. Fles: 75cl ( per 6 ) Alcohol: 12% Jaar: 2002

ARCHONTIKO: Mandilaria-Grenache Rouge. Fles: 75cl ( per 6 ) Alcohol: 12% Jaar: 2002 GriekseProducten Cair ARCHONTIKO: MandilariaGrenache Rouge Rood Fles: 75cl ( per 6 ) Jaar: 2002 Rode wijn van diverse wijnstoksoorten: Cabernet Sauvignon, Grenache rood, Agiorgitiko en Xinomayro met een

Nadere informatie

CULINAIR GENIETEN BEGINT BIJ BUITENLUST

CULINAIR GENIETEN BEGINT BIJ BUITENLUST CULINAIR GENIETEN BEGINT BIJ BUITENLUST Met veel zorg selecteren wij in samenwerking met de wijn therapeut de wijnen, hierbij houden wij rekening met de seizoenen, maar bovenal met de gerechten van onze

Nadere informatie

ARTIKELFICHE. Rosso del Duca. Jaartal DOP Montepulciano d Abruzzo

ARTIKELFICHE. Rosso del Duca. Jaartal DOP Montepulciano d Abruzzo Rosso del Duca Jaartal 2014 fris, subtiel, droog DOP Montepulciano d Abruzzo 100% montepulciano en is uitgegroeid tot moderne sterspeler van de Abruzzen. De Rosso del Duca heeft een donker robijnrode kleur.

Nadere informatie

SELECT. Tall Poppy Wines Shiraz Lijn:

SELECT. Tall Poppy Wines Shiraz Lijn: Produktblad 1 van 5 Tall Poppy Wines - Australië Tall Poppy Wines heeft 200 hectare aan wijngaarden in twee verschillende gebieden, te weten Dareton (New South Wales) en Robinvale (Victoria). De wijngaarden

Nadere informatie

Wijnpakket Zuid-Afrika

Wijnpakket Zuid-Afrika Wijnpakket Zuid-Afrika Fleur du Cap Essence du Cap Shiraz Soort: Rode wijn Druivensoorten: shiraz De geurige Shiraz heeft een aantrekkelijke paarsrode tint en een verleidelijke geur van rijpe bosvruchten

Nadere informatie

WINE BY. watertip: chaudfontaine rood

WINE BY. watertip: chaudfontaine rood WINE BY watertip: chaudfontaine rood Fiano 12,5% vol 3.20 19.50 FIANO I.G.T. 85% FIANO 15% ANDERE WITTE DRUIVENSOORTEN In de mond een wijn met structuur en een goede zuurgraad, laat een lange, aangename

Nadere informatie

Mousserende wijn. Prosecco Ca Delle Italië Droog, fruitig. Bestel al deze wijnen op Huib

Mousserende wijn. Prosecco Ca Delle Italië Droog, fruitig. Bestel al deze wijnen op Huib wijnkaart Mousserende wijn Bestel al deze op Huib Prosecco Ca Delle Italië Droog, fruitig Een droge mousserende wijn, met licht fruitig karakter. Verpakking: 1 x 750 ml 8110638 8110681 Gerechten: lichte

Nadere informatie

CARTA VIEJA. : Sauvignon Blanc

CARTA VIEJA. : Sauvignon Blanc Sauvignon Blanc Heldergele kleur met groene reflecties. Frisse, schone en intense neus. Witte bessen, verse kruiden en limoenaroma's worden benadrukt, met asperges en minerale tonen. Grote balans en textuur

Nadere informatie

HUISWIJN. Onze huiswijnen zijn afkomstig uit Zuid Afrika, Frankrijk en Duitsland: Prosecco Frizzante Druivensoort: Prosecco

HUISWIJN. Onze huiswijnen zijn afkomstig uit Zuid Afrika, Frankrijk en Duitsland: Prosecco Frizzante Druivensoort: Prosecco HUISWIJN Onze huiswijnen zijn afkomstig uit Zuid Afrika, Frankrijk en Duitsland: Glas Fles Drostdy-Hof Chenin Blanc 3,50 17,50 Klosterhof Bereich Bernkastel 3,50 17,50 Rosé d Anjou Couperin 3,50 17,50

Nadere informatie

Digitale Wijnnieuwsbrief

Digitale Wijnnieuwsbrief Digitale, BQ products, Juli 2012 In deze editie Mouton Cadet Reserve Graves Blanc p.3 Mouton Cadet Reserve Graves Rouge p.4 Mouton Cadet Reserve Saint Medoc p.5 Mouton Cadet Reserve Saint Emilion p.6 Mouton

Nadere informatie

Azienda Agricola Poggio

Azienda Agricola Poggio Azienda Agricola Poggio Azienda Agricola Poggio is een familiaal domein opgestart in 1899. De winery is gelegen op een hoogte van 350m, op de heuvels tussen de regio Langhe en Monferrato. De regio is Colina

Nadere informatie

Mousserende wijn. Prosecco Ca Delle Italië Droog, fruitig. Bestel al deze wijnen op Huib

Mousserende wijn. Prosecco Ca Delle Italië Droog, fruitig. Bestel al deze wijnen op Huib wijnkaart Mousserende wijn Bestel al deze op Huib Prosecco Ca Delle Italië Droog, fruitig Een droge mousserende wijn, met licht fruitig karakter. Verpakking: 1 x 750 ml 8110638 8110681 Gerechten: lichte

Nadere informatie

PARINI WIT& ROOD HEEL VEEL WIJN VOOR WEINIG GELD VOLLE WIJNEN MET PIT, EEN FRAAIE FRISHEID EN BOORDEVOL KARAKTER

PARINI WIT& ROOD HEEL VEEL WIJN VOOR WEINIG GELD VOLLE WIJNEN MET PIT, EEN FRAAIE FRISHEID EN BOORDEVOL KARAKTER PARINI WIT& ROOD VOLLE WIJNEN MET PIT, EEN FRAAIE FRISHEID EN BOORDEVOL KARAKTER HEEL VEEL WIJN VOOR WEINIG GELD Parini 14 Nero d Avola & 14 Catarratto-Chardonnay Per fles %" #$& bij 12 flessen & %" %$

Nadere informatie

Fiano I.G.T. 85% Fiano 15% divers Fiano

Fiano I.G.T. 85% Fiano 15% divers Fiano WINE BY Fiano I.G.T. 85% Fiano 15% divers Fiano In de mond een wijn met structuur en een goede zuurgraad, laat een lange, aangename en aanhoudende nasmaak achter met duidelijke noten van exotische vruchten.

Nadere informatie

Huiswijnen (ook per glas te bestellen)

Huiswijnen (ook per glas te bestellen) Wijnkaart Huiswijnen (ook per glas te bestellen) Opta Wit Dão Vinho Branco 2015 20,50 Sappige, droge witte wijn uit de Dão regio. Deze wijn is gemaakt van de Encruzado, Malvasia Fina en Cerceal Branco.

Nadere informatie

Huiswijnen 20,50. Casa Silva Chardonnay- Semillion Chili Deze witte wijn is een ware topper. Licht kruidig, mooi, vol en lekker zwoel.

Huiswijnen 20,50. Casa Silva Chardonnay- Semillion Chili Deze witte wijn is een ware topper. Licht kruidig, mooi, vol en lekker zwoel. Huiswijnen Cuvee Orelie, Sauvignon-Chardonnay, Ardèche Frankrijk Heerlijk als aperitief. Een frisse witte wijn. Zeer geschikt bij vis en schelpdieren. Casa Silva Chardonnay- Semillion Chili Deze witte

Nadere informatie

Art hotel ROTTERDAM. Wijnkaart

Art hotel ROTTERDAM. Wijnkaart Art hotel ROTTERDAM Wijnkaart HUISWIJNEN SPANJE WIT DROOG ALENYA VIURA CHARDONNAY glas 3,50 Conca de Barbera - Catalunya karaf 1/2 ltr. 11,50 Helder en zuiver. In de neus veel fruit aroma's. fles 16,75

Nadere informatie

ARTIKELFICHE. Feudi di San Gregorio. fris, medium-intens, droog, fruitig, parelend

ARTIKELFICHE. Feudi di San Gregorio. fris, medium-intens, droog, fruitig, parelend DUBL Brut fris, medium-intens, droog, fruitig, parelend DOP Sannio 100% falanghina bevindt zich in het hart van Campanië, op zo n tiental De Dubl Falaghina heeft een briljante lichtgele kleur en een fijne

Nadere informatie

Presentatie SOPHIE PLUIM

Presentatie SOPHIE PLUIM AUSTRALIAN VALLEY WINES Presentatie SOPHIE PLUIM http://www.australianvalleywines.nl/nl/ AUSTRALIE WIJNLAND MET DIVERSITEIT Australië is het wijnsucces van de afgelopen decennia. Niet alleen in kwantiteit,

Nadere informatie

ARTIKELFICHE. Feudi di San Gregorio. fris, medium-intens, droog, fruitig, parelend

ARTIKELFICHE. Feudi di San Gregorio. fris, medium-intens, droog, fruitig, parelend DUBL Brut fris, medium-intens, droog, fruitig, parelend DOP Sannio 100% falanghina bevindt zich in het hart van Campanië, op zo n tiental De Dubl Falaghina heeft een briljante lichtgele kleur en een fijne

Nadere informatie

Bric Cenciurio ontleent zijn naam aan een deel van een heuvel in de gemeente Castellinaldo.

Bric Cenciurio ontleent zijn naam aan een deel van een heuvel in de gemeente Castellinaldo. Een familiebedrijf ontstaan aan het eind van de jaren 80 en op dit moment nog steeds geleid door Fiorella, haar broer en haar twee zonen Alessandro en Alberto. Bric Cenciurio ontleent zijn naam aan een

Nadere informatie

MOUSSEREND ROSÉ 4,25 21,25

MOUSSEREND ROSÉ 4,25 21,25 WIJNKAART MOUSSEREND Italië, Prosecco Pronol Frizzante 4,75 23,75 Deze licht mousserende wijn is gemaakt van de Prosecco en de Frizzante druif. GEUR Fruitige met wat tonen van witte bloemen. SMAAK Fruitig,

Nadere informatie

WIJNVERKOOP VZW 70X7 BRUISEND GENOT. Amphora Bellegem bvba Bellegemsestraat 46 8510 Bellegem 056/20.23.20 www.wijnenamphora.be - info@wijnenamphora.

WIJNVERKOOP VZW 70X7 BRUISEND GENOT. Amphora Bellegem bvba Bellegemsestraat 46 8510 Bellegem 056/20.23.20 www.wijnenamphora.be - info@wijnenamphora. WIJNVERKOOP VZW 70X7 BRUISEND GENOT MASSERIA LA VOLPE PINOT ROSÉ SPUMANTE Deze sprankelende wijn is een ideale aperitief of begeleider van diverse frisse hapjes. Hij heeft een mooi intense kleur die uitnodigend

Nadere informatie

San Bastian Barbera d Asti Podori San Giovanni Piemonte

San Bastian Barbera d Asti Podori San Giovanni Piemonte Het domein Het domein is eigendom van Lionello Rosso en omvat 12ha wijngaard, volledig beplant met de Barbera druif. De wijngaarden liggen in en rond Agliano Terme. In Agliano liggen de wijngaarden van

Nadere informatie

Bubbles. Mont Blanc Cava - Spanje - Brut Druiven: 50% Macabeo - 30% Xarello - 20% Parellada

Bubbles. Mont Blanc Cava - Spanje - Brut Druiven: 50% Macabeo - 30% Xarello - 20% Parellada Bubbles Mont Blanc 362 - Cava - Spanje - Brut Druiven: 50% Macabeo - 30% Xarello - 20% Parellada Mooie uitgebalanceerde cava. Fris met fijne bubbels. Mooie hinten van noten en appel. Perfecte balans tussen

Nadere informatie

Wijnpakket Rood, vol en krachtig

Wijnpakket Rood, vol en krachtig Wijnpakket Rood, vol en krachtig Luigi Bosca La Linda, Malbec Druivensoorten: malbec Land: Argentinië Alcoholpercentage: 13.5% De familie Arizu brengt onder de naam Luigi Bosca Finca La Linda deze toegankelijke

Nadere informatie

MOUSSEREND Italië, Prosecco Frizzante San Giorgio 4,75 23,75 Spanje, Cava Brut Conde de Caralt 32,50 ROSÉ

MOUSSEREND Italië, Prosecco Frizzante San Giorgio 4,75 23,75 Spanje, Cava Brut Conde de Caralt 32,50 ROSÉ WIJNKAART MOUSSEREND Italië, Prosecco Frizzante San Giorgio 4,75 23,75 Deze licht mousserende wijn is gemaakt van de Prosecco druif. GEUR Fruitige met wat tonen van witte bloemen. SMAAK Fruitig, lichte

Nadere informatie

Onze huiswijnen komen overwegend uit Central Valley, Chili. Een gebied dat zich

Onze huiswijnen komen overwegend uit Central Valley, Chili. Een gebied dat zich Onze huiswijnen komen overwegend uit Central Valley, Chili. Een gebied dat zich mag verheugen in duidelijke seizoenswisselingen: in de zomer warm en droog, in de winter koud en regenachtig. Het lijkt onbelangrijk,

Nadere informatie

Wijnkaart. Huiswijn : Marcel Martin Vin de Pays d Oc. Glas : 4,00. Pichet : 7,00. Karaf : 13,00. Fles : 18,50

Wijnkaart. Huiswijn : Marcel Martin Vin de Pays d Oc. Glas : 4,00. Pichet : 7,00. Karaf : 13,00. Fles : 18,50 Wijnkaart Huiswijn : Marcel Martin Vin de Pays d Oc Glas : 4,00 Pichet : 7,00 Karaf : 13,00 Fles : 18,50 Witte Wijn : Chardonnay Deze Vin de Pays du Jardin de France is afkomstig uit de Loire streek en

Nadere informatie

WIJNVERKOOP DE BOSCROSSERS

WIJNVERKOOP DE BOSCROSSERS CAVA PALAU BRUT Verkoopprijs = 10.00 / fles Smaak: Cava uit de Pénedes (Spanje), methode traditionelle, 9 maanden sur lattes. Lichtgele aanblik. Correcte, persistente belletjes. Mooi aroma van appel, geel

Nadere informatie

WITTE WIJNEN Vignobles Mourat (biologische wijn) Les Amourettes Brisa Brisa Tamaral

WITTE WIJNEN Vignobles Mourat (biologische wijn) Les Amourettes Brisa Brisa Tamaral WITTE WIJNEN Val de Loire, Collection Blanc - Chenin Blanc, Chardonnay Stuivende geur met een heerlijk smaakpallet van jong tropisch wit en groen fruit, in de afdronk zacht en licht mineralig. Côtes de

Nadere informatie

DOMAINE TASTET. Côtes de Gascogne is een boeiende wijnstreek voor alledaagse wijnen en

DOMAINE TASTET. Côtes de Gascogne is een boeiende wijnstreek voor alledaagse wijnen en DOMAINE TASTET Côtes de Gascogne Côtes de Gascogne is een boeiende wijnstreek voor alledaagse wijnen en befaamd om vooral de heerlijke naar bloemen geurende sauvignon blanc en mengwijnen van ugni blanc,

Nadere informatie

Wijnpromoties gelden tot 31 mei 2012 (zolang de voorraad strekt).

Wijnpromoties gelden tot 31 mei 2012 (zolang de voorraad strekt). Wijnpromoties gelden tot 31 mei 2012 (zolang de voorraad strekt). Herckenrodestraat 51 3550 Heusden-Zolder Telefoon: 011-42 25 21 Fax: 011-42 99 43 Al onze wijnen bewaren en rijpen in donkere en koele

Nadere informatie

Wijnpakket Noord-Frankrijk

Wijnpakket Noord-Frankrijk Wijnpakket Noord-Frankrijk Bouchard Père & Fils Bourgogne, La Vignée blanc Druivensoorten: chardonnay Een aromatische, ronde, niet te zware wijn met een fris en delicaat bouquet van bloemen, geel fruit

Nadere informatie

Witte wijnen - Spanje

Witte wijnen - Spanje Amante - Macabeo Druivenras: Macabeo, Verdejo Karakteristieken: Deze wijn is gemaakt van Macabeo- en Verdejodruiven die geteeld worden op 700 meter onder het continentaal-mediterraans klimaat. Dit merken

Nadere informatie

Bodegas Vina Vilano - Ribera del Duero & Rueda

Bodegas Vina Vilano - Ribera del Duero & Rueda Bodegas Vina Vilano - Ribera del Duero & Rueda Historiek Het verhaal Bodegas Vina Vilano start in 1957 met de aankoop van oude wijngaarden De grootouders van de huidige eigenaars startten enkele jaren

Nadere informatie

De wijngaarden zijn gelegen in Martigné-Briand, het hart van de Anjou streek, vlakbij de stad Angers. Martigné-Briand is de grootste wijngemeente van

De wijngaarden zijn gelegen in Martigné-Briand, het hart van de Anjou streek, vlakbij de stad Angers. Martigné-Briand is de grootste wijngemeente van De wijngaarden zijn gelegen in Martigné-Briand, het hart van de Anjou streek, vlakbij de stad Angers. Martigné-Briand is de grootste wijngemeente van Anjou, Yves Matignon en zijn zus Hélène zijn de derde

Nadere informatie

CAVA FRANCESC RICART BRUT

CAVA FRANCESC RICART BRUT CAVA FRANCESC RICART BRUT Francesc Ricart Brut is gemaakt volgens de traditionele methode met de typische cava-druiven Xarel-lo, Macabeo en Parellada. Deze cava heeft 14 maanden gerijpt op fles, maar behoudt

Nadere informatie

Wijnpakket Spanje Noord

Wijnpakket Spanje Noord Wijnpakket Spanje Noord Vicente Gandia Hoya de Cadenas Chardonnay Sauvignon Blanc Soort: Witte wijn Druivensoorten: chardonnay, sauvignon blanc Alcoholpercentage: 12% Lichtgeel met een vrolijke fonkeling,

Nadere informatie

Tenuta Iuzzolini Ciro Calabria. Ciro Bianco. Productiegebied. Calabria, provincie Crotone, Ciro Marina Timpa Bianca. Druiven: Greco Bianco

Tenuta Iuzzolini Ciro Calabria. Ciro Bianco. Productiegebied. Calabria, provincie Crotone, Ciro Marina Timpa Bianca. Druiven: Greco Bianco Ciro Bianco Druiven: Greco Bianco Vinificatie: na handmatige oogst (eind september) zachte pressing, fermentatie bij gecontroleerde temperatuur, rijping in stalen vaten, één maand op fles bij gecontroleerde

Nadere informatie

Huiswijnen Domaine peiriere viognier - IGP Pays d Oc Domaine peiriere merlot - IGP Pays d Oc Gris rosé - IGP Var

Huiswijnen Domaine peiriere viognier - IGP Pays d Oc Domaine peiriere merlot - IGP Pays d Oc Gris rosé - IGP Var Huiswijnen Domaine peiriere viognier - IGP Pays d Oc Heerlijke frisse witte wijn uit de Languedoc gemaakt van de Rhone druif viognier. De wijn heeft in de geur elementen van gedroogde perzik en abrikoos.

Nadere informatie

Blindproeverij Rood de wereld rond...

Blindproeverij Rood de wereld rond... Blind 2007 Blindproeverij 2007 Blindproeverij 2007 Rood de wereld rond... Blindproeverij 2007 Rood de wereld rond... 3 Franse wijnen: Blindproeverij 2007 Rood de wereld rond... 3 Franse wijnen: Bordeaux

Nadere informatie

HUUSKES WIJNKAART. wijnen met zorg voor u geselecteerd FRESH SINCE 1956

HUUSKES WIJNKAART. wijnen met zorg voor u geselecteerd FRESH SINCE 1956 HUUSKES WIJNKAART wijnen met zorg voor u geselecteerd MOUSSE- REND Bestel deze wijnen gemakkelijk via Huib Mousserende wijn wijn tot 4 wijn tussen 4 en 6 wijn tussen 6 en 8 wijn tussen 10 en 20 wijn vanaf

Nadere informatie

Cave de l Ormarine is opgericht in 1922, het is een samensmelting van 3 domeinen. Namelijk de domeinen van Cave de Cournonterral, Cave de Pinet et

Cave de l Ormarine is opgericht in 1922, het is een samensmelting van 3 domeinen. Namelijk de domeinen van Cave de Cournonterral, Cave de Pinet et Cave de l Ormarine is opgericht in 1922, het is een samensmelting van 3 domeinen. Namelijk de domeinen van Cave de Cournonterral, Cave de Pinet et Cave de Villeveyrac. Totale oppervlakte wijngaarden bedraagt

Nadere informatie

Bodegas Copaboca. Valladolid- Spanje Gorgorito Wijnen

Bodegas Copaboca. Valladolid- Spanje Gorgorito Wijnen Bodegas Copaboca Valladolid- Spanje Gorgorito Wijnen Wijngaarden Gelegen in Torrecilla de Abades, vlakbij Valladolid. Alle wijnen hebben een DO-label. Denominacion de Origen. De wijngaarden van Gorgorito

Nadere informatie

An estate born from passion for the search for quality, the love of nature and respect for traditions.

An estate born from passion for the search for quality, the love of nature and respect for traditions. An estate born from passion for the search for quality, the love of nature and respect for traditions. Het wijndomein I Fabbri Chianti Classico is gelegen op de hoogste plateau van Toscane, in het dorp

Nadere informatie

MET DE AANKOOP VAN WIJN OF BIER HET RAVIJN STEUN Z&PC. Het Ravijn. Wijn- en bieractie

MET DE AANKOOP VAN WIJN OF BIER HET RAVIJN STEUN Z&PC. Het Ravijn. Wijn- en bieractie STEUN Z&PC HET RAVIJN MET DE AANKOOP VAN WIJN OF BIER Het Ravijn Wijn- en bieractie Ook dit jaar verzorgt de dames- en herenselectie van ZPC Het Ravijn weer een wijnactie. In samenwerking met onze sponsor

Nadere informatie

Nostri Vini Rosso Arteo, rosso di torgiano D.O.C. Per fles (huiswijn) 18,75 Per glas 3,50 Preda del Falco Sagrantino di Montefalco D.O.C.G.

Nostri Vini Rosso Arteo, rosso di torgiano D.O.C. Per fles (huiswijn) 18,75 Per glas 3,50 Preda del Falco Sagrantino di Montefalco D.O.C.G. Nostri Vini Rosso Arteo, rosso di torgiano D.O.C. Een droge robijnrode wijn uit Umbrië van de druivensoorten Sangiovese, Cabernet Sauvignon en Canaiolo. Veel body en verfijnd in Franse eiken vaten. Past

Nadere informatie

Le Versant Sauvignon Blanc Vin de Pays d Oc, Frankrijk

Le Versant Sauvignon Blanc Vin de Pays d Oc, Frankrijk Witte wijnen Huiswijn: La Qroix d Argent Gascogne, Frankrijk Expressieve witte wijn met bloemen, wit fruit en citrus in het aroma. De smaak is levendig met een lekkere melange van citrusvruchten en tropisch

Nadere informatie

Limburgse wijnen. Mousserende wijnen Bubbelkes-wien

Limburgse wijnen. Mousserende wijnen Bubbelkes-wien Limburgse wijnen Mousserende wijnen Bubbelkes-wien De Limburgse bubbelkeswien heeft intussen zijn plaats veroverd. Het mag weliswaar geen champagne heten, maar intussen is menigeen ervan overtuigd dat

Nadere informatie

Salades Wordt geserveerd met Marokkaanse brood.

Salades Wordt geserveerd met Marokkaanse brood. Voorgerecht Harira Soupe de Poissons Traditionele Marokkaanse soep Vissoep Salades Wordt geserveerd met Marokkaanse brood. Tapas Royal: Zalouk (aubergine salade) Bakoul (spinazie salade) Wortel salade

Nadere informatie

4,50 24,50 4,50 24,50

4,50 24,50 4,50 24,50 Land van herkomst: Italië Wijnstreek: Veneto Land van herkomst: Italië Wijnstreek: Veneto CA DEI NONI PROSECCO DEI COLLI TREVIGNANO Een milddroge, zacht mousserende wijn met ingetogen aroma s van appel

Nadere informatie

Wijnpakket Frankrijk wit

Wijnpakket Frankrijk wit Wijnpakket Frankrijk wit Monterre, Viognier Druivensoorten: viognier De Monterre Viognier heeft een bouquet van zacht fruit en florale tonen. Het is een droge wijn met een frisse en fruitige smaak. Heerlijk

Nadere informatie

Wijnpakket wit oude nieuwe wereld

Wijnpakket wit oude nieuwe wereld Wijnpakket wit oude nieuwe wereld Luigi Bosca La Linda, Torrontés Druivensoorten: torrontes Land: Argentinië Alcoholpercentage: 14% De Finca La Linda Torrontés heeft een heldere gele kleur. In de geur

Nadere informatie

Chili Nogales Wines Oscar Salas Natalia Poblete

Chili Nogales Wines Oscar Salas Natalia Poblete Chili Nogales wines Hoewel Chili gekolonialiseerd is door de Spanjaarden, ziet men in de wijnbouw, toch vooral Franse invloeden. Men maakt hier wijn met typische Franse druivenrassen. De wijnranken zijn

Nadere informatie

Huiswijnen. Onze wijnen zijn van Astrid Joosten en Thérèse Boer. Astrid & Thérèse huiswijn rood 3,50 20,00. Astrid & Thérèse huiswijn wit 3,50 20,00

Huiswijnen. Onze wijnen zijn van Astrid Joosten en Thérèse Boer. Astrid & Thérèse huiswijn rood 3,50 20,00. Astrid & Thérèse huiswijn wit 3,50 20,00 Huiswijnen Astrid & Thérèse huiswijn rood 3,50 20,00 Soepele fruitige rode wijn met wat stevigheid en een klein pepertje (syrah-grenache). Astrid & Thérèse huiswijn wit 3,50 20,00 Fruitige droge witte

Nadere informatie

Proefdoos:(Rioja(toppers(

Proefdoos:(Rioja(toppers( Proefdoos toppers Proefdoos:toppers Copyright 2014Grandcruwijnen.nl Proefdoos toppers HerasCordonVendimiaSeleccionadaAlta De Heras Cordon wijn is de enige Spaanse wijn welke wordt geschonken in het Vaticaaan.

Nadere informatie

Nomad, Dealu Mare, Pinot Grigio, Roemenië Zacht-tropische aroma s met frisse zuren om de wijn spanning en balans te geven. Glas 3,95/Fles 22,50

Nomad, Dealu Mare, Pinot Grigio, Roemenië Zacht-tropische aroma s met frisse zuren om de wijn spanning en balans te geven. Glas 3,95/Fles 22,50 Geachte gast, Hierbij presenteren wij u met trots onze wijnkaart. Alle wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd en sluiten aan bij de seizoengerechten die wij serveren. Bij het selecteren van onze wijnen laten

Nadere informatie

The Golden Bull s Huiswijnen

The Golden Bull s Huiswijnen Wijnkaart The Golden Bull s Huiswijnen De huiswijnen van The Golden Bull zijn zorgvuldig geselecteerd in combinatie met uw topsteak. Glas Fles Astica Merlot Malbec 4.95 24.50 Astica Chardonnay 4.95 24.50

Nadere informatie

Onze zeevruchten: Ons Wijnaanbod

Onze zeevruchten: Ons Wijnaanbod Ons aanbod Onze zeevruchten: Prijs: 5,5 / 250 gram Ons Wijnaanbod A) Picon Kluisbergen Klaargemaakte Picon met de juiste verhouding Picon wijn. Niet meer nodig om de juiste witte wijn te vinden om bij

Nadere informatie

Central Valley, Chili Glas 4,- Fles 19,50

Central Valley, Chili Glas 4,- Fles 19,50 Huiswijnen wit Urmeneta, Sauvignon Blanc Central Valley, Chili Glas 4,- Fles 19,50 Een typisch Chileense Sauvignon. Hij is milddroog, makkelijk en zit vol exotische aroma s van onder andere passievrucht.

Nadere informatie

Wijnhuis Bodega Salentein. Wijnhuis Bodega Salentein. Wijnhuis Laurent Miquel. Wijnhuis Laurent Miquel

Wijnhuis Bodega Salentein. Wijnhuis Bodega Salentein. Wijnhuis Laurent Miquel. Wijnhuis Laurent Miquel Wijnhuis Bodega Salentein Wijnhuis Bodega Salentein Aan de voet van het Andesgebergte bevindt zich het eigenzinnige wijnhuis Bodega Salentein met klassiek gecultiveerde wijnen op premium niveau. De filosofie

Nadere informatie

Wijnpakhuis.nl WijnWeetjes

Wijnpakhuis.nl WijnWeetjes Wijnpakhuis.nl WijnWeetjes Tre Autoctoni 7.50 Deze Tre Autoctoni wijn wordt gemaakt van Montepulciano, Primitivo en Nerello Mascalese druiven. Tre Autoctoni is geboren door het samenvoegen van drie belangrijke

Nadere informatie

wijn www.waterreus.nl

wijn www.waterreus.nl wijn www.waterreus.nl wijn HUISWIJN Rood: Montado Tempranillo Gonzalez Byass, Toledo, Spanje Volle Tempranillo met de zoete smaak van chocolade die perfect in balans is met de aroma s van de bramen. glas

Nadere informatie

Technische fiches: 1: MARIALVA RESERVA BRUTO

Technische fiches: 1: MARIALVA RESERVA BRUTO Technische fiches: 1: MARIALVA RESERVA BRUTO Portugese champagne gemaakt volgens de klassieke methode in onklopbare prijs/kwaliteit verhouding. Fijne aroma s in harmonieus geheel.peer, appel, citrus, touch

Nadere informatie

Lekker bij: Alle rode vleesgerechten, rijstgerechten zoals paella, pasta, tapas.

Lekker bij: Alle rode vleesgerechten, rijstgerechten zoals paella, pasta, tapas. Amante - Tempranillo Karakteristieken: De wijngaarden zijn gelegen in centraal Spanje. Deze wijn heeft een intense kersrode kleur die de fruitige aroma s van braambessen, rode bessen, kersen en zwarte

Nadere informatie

VINTAE DE BARDOS Romántica Verdejo :

VINTAE DE BARDOS Romántica Verdejo : Romántica Verdejo : Romántica Verdejo wordt gemaakt in het hart van Rueda. Dit is een wijn met een intens aroma van fruit met kruidige notities, zijn frisheid en elegantie munten uit. Prijs/st : 75cl.:

Nadere informatie

01 Wit 1 fles 6 flessen 12 flessen Cal y Canto Verdejo. 02 Wit 1 fles 6 flessen 12 flessen

01 Wit 1 fles 6 flessen 12 flessen Cal y Canto Verdejo. 02 Wit 1 fles 6 flessen 12 flessen Wijnactie Witte en Rosé wijnen 01 Wit 1 fles 6 flessen 12 flessen 5.70 33.00 63.00 Cal y Canto Verdejo Droog met een lichte mineraliteit. In de neus ruiken we aroma s van citrusvruchten en wat witte bloemen

Nadere informatie

Wijnkaart. Cogmans Kloof Kristal Per glas 3.30. Chardonnay Principato Per glas 3.30. Pinot Blanc Dopff en irion Per glas 4,25

Wijnkaart. Cogmans Kloof Kristal Per glas 3.30. Chardonnay Principato Per glas 3.30. Pinot Blanc Dopff en irion Per glas 4,25 Wijnkaart Witte wijnen per glas of per fles: Cogmans Kloof Kristal Per glas 3.30 Per fles 16.25 : Wine of origin Robertson : Robertson (Zuid-Afrika) : Colombard 80% en sauvignon 20% : Lichte witte wijn

Nadere informatie

9.50 47.50 Een zachte frisse en kruidige wijn, met een lange afdronk en tonen van grapefruit

9.50 47.50 Een zachte frisse en kruidige wijn, met een lange afdronk en tonen van grapefruit Ti n t o H ui s WIT Callia Alta - Pinot Grigio - Argentinië Een zachte frisse en kruidige wijn, met een lange afdronk en tonen van grapefruit Callia Alta - Chardonnay - Argentinië Een volle romige Chardonnay,

Nadere informatie

BUBBELS. Rosanti Prosecco Spumante fles 30 glas 6,5 Italië - Treviso Frisse prosecco met tonen van citrusfruit en een verfijnde mousse.

BUBBELS. Rosanti Prosecco Spumante fles 30 glas 6,5 Italië - Treviso Frisse prosecco met tonen van citrusfruit en een verfijnde mousse. BUBBELS Rosanti Prosecco Spumante fles 30 glas 6,5 Italië - Treviso Frisse prosecco met tonen van citrusfruit en een verfijnde mousse. Rosanti Spumante Rosé Extra Dry fles 30 Italië - Treviso Licht roze

Nadere informatie

Wijn is de bloem in het knoopsgat der beschaving. Wijn is de bekroning van de samenwerking tussen natuur en kennis.

Wijn is de bloem in het knoopsgat der beschaving. Wijn is de bekroning van de samenwerking tussen natuur en kennis. Wijn is de bloem in het knoopsgat der beschaving. Wijn is de bekroning van de samenwerking tussen natuur en kennis. Wijn, bejubeld en omschreven, is afhankelijk van de toewijding en emotie van: de wijnbouwer,

Nadere informatie

WIJNCATALOGUS GOLAN HEIGHTS WINERY

WIJNCATALOGUS GOLAN HEIGHTS WINERY WIJNCATALOGUS GOLAN HEIGHTS WINERY Golan Heights Winery Zoals overal ter wereld in de beste wijngebieden, draait alles om het terroir, de combinatie van ondergrond en klimaat. Zo ook in Israël bij Golan

Nadere informatie

Aroma van brioche, appel en fijn tropisch fruit - Pinot Blanc en Chardonnay - lange afdronk

Aroma van brioche, appel en fijn tropisch fruit - Pinot Blanc en Chardonnay - lange afdronk Fritz Mueller, Rheinhessen - Duitsland Droge, lichte bubbelwijn - 100% Müller - Thurgau - zachtfrisse smaak Fritz Mueller, Rheinhessen - Duitsland Sappige, lichte bubbelwijn - Spatburgunder en Portugieser

Nadere informatie

Proefdoos: Toscaanse top wijnen

Proefdoos: Toscaanse top wijnen Proefdoos: Toscaanse top wijnen 2009 Pianirossi Sidus DOC De CEO van Tod's & Hogan is de eigenaar van dit domein. Een middelzware fruitige wijn is de beste typering. Veel fruit, sap met mooie tonen van

Nadere informatie

Het heeft even geduurd maar hier heb ik wat informatie over de type wijnen die, denk ik, bij jou wel in de spaak vallen.

Het heeft even geduurd maar hier heb ik wat informatie over de type wijnen die, denk ik, bij jou wel in de spaak vallen. Hallo Irene Scipio, Het heeft even geduurd maar hier heb ik wat informatie over de type wijnen die, denk ik, bij jou wel in de spaak vallen. Ik heb niet specifiek merknamen genoemd maar meer landen, streken

Nadere informatie

Wijnactie. K-Basketteam Kortrijk

Wijnactie. K-Basketteam Kortrijk Wijnactie K-Basketteam Kortrijk Witte en Rosé wijnen 01 Cal y Canto Verdejo Hauts de Median Droog met een een lichte mineraliteit en prikkelende toets restgas.een mooi pompelmoes bittertje in de afdronk.

Nadere informatie

goed makers ausgetrunken! Gelber Muskateller 2011 PRIJS: EUR 12,-

goed makers ausgetrunken! Gelber Muskateller 2011 PRIJS: EUR 12,- Gelber Muskateller 2011 Zanderige klei met grind en mergel in de ondergrond. Geplant tussen 2002 en 2004. Guyot met enkele draagtak, volledig begroende bodem. Na korte rust en bezinktijd van de most vindt

Nadere informatie

Dinsdag 22 maart Spanje. Rood. Cautivo 2008 6,80. Castillo De Monjardin crianza 2007 9,25. Lar de Paula crianza 2007 9,30. Chateldon 2004 11,85

Dinsdag 22 maart Spanje. Rood. Cautivo 2008 6,80. Castillo De Monjardin crianza 2007 9,25. Lar de Paula crianza 2007 9,30. Chateldon 2004 11,85 Dinsdag 22 maart Spanje Rood Cautivo 2008 6,80 Castillo De Monjardin crianza 2007 9,25 Lar de Paula crianza 2007 9,30 Chateldon 2004 11,85 Orto 2008 12,45 Tres Lunas 2009 12,55 Geografisch: Spain > La

Nadere informatie

Bertani Due Uve 2013. Alcoholpercentage:12,5% Inhoud:75cl

Bertani Due Uve 2013. Alcoholpercentage:12,5% Inhoud:75cl Aan de basis stonden de twee gebroeders Bertani, die na een studie in Frankrijk bij professor Guyot rond 1860 naar hun geboortestreek terugkeerden. Met alle opgedane kennis speelden ze een pioniersrol

Nadere informatie

CAMPO BURGO NUBORI WINES RIOJA SPANJE

CAMPO BURGO NUBORI WINES RIOJA SPANJE A HUNDRED YEARS OF EXPERIENCE, QUALITY, PRESTIGE AND TRADITION Campo Burgo behoort samen met Nubori tot een en dezelfde familie Don Pedro is de eerste eigenaar van het domein in 1899. In 1996 verkocht

Nadere informatie

Vega Roble, La Mancha, Spanje, Viura 19,95 per fles, 3,95 per glas. Frisse zachte droge wijn met een fruitig aroma en milde smaak.

Vega Roble, La Mancha, Spanje, Viura 19,95 per fles, 3,95 per glas. Frisse zachte droge wijn met een fruitig aroma en milde smaak. Wit Vega Roble, La Mancha, Spanje, Viura 19,95 per fles, 3,95 per glas Frisse zachte droge wijn met een fruitig aroma en milde smaak. The Paddock, Australië, Chardonnay 26,95 per f les, 4,95 per glas Sappige,

Nadere informatie