10 december : Feestelijke kookles

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "10 december : Feestelijke kookles"

Transcriptie

1 LARUMSE RAAK December 2013 (Nr. 429) KWB rekeningnummer : Kalender 7 december : activiteit voor bestuursleden ( surprise!!! ) 10 december : kookles 2 14 december : Larum Kerst i.s.m. Landelijke Gilde 27 december : ACW trefkwis : quizzers gezocht!!! 4 januari : 3 koningen 3 kroegentocht 26 januari : Punt-Larum tegen St.Dimpna 31 januari : wisky tast 7 december : bestuursactiviteit Op zaterdag 7 december trekken we er met ons kwb bestuur samen een avondje op uit. Een fietstocht met her en der een verrassing en versnapering zal de leidraad worden van weer een leuke avond onder bestuursleden. 10 december : Feestelijke kookles Koken met Bart Palmans Op dinsdag 10 december gaat kookles 2 door. Daar we nogal wat op voorhand moeten aankopen vragen we je om op voorhand in te schrijven. Start om 19:30 u in de keuken van het parochiecentrum. De feestdagen komen er weer aan het zal dus een feestelijke les worden met feestelijke gerechten. Inschrijven graag voor 8 december. Deelnameprijs is 20 euro. Inschrijven kan via een speciale knop op onze website :

2 14 december Larum Kerst op het kerkplein Op zaterdag 14 december zal KWB en LG, in samenwerking met nog andere Larumse verenigingen, u welkom heten op Larum Kerst. Het kerkplein zal wederom omgetoverd worden tot de gezelligste markt van ver in de ronde. Voor een democratische prijs wordt u verrast met live muziek, spijzen en drank. De 6 de editie van de tractor kerstrun zal tweemaal het centrum van Larum passeren en onze beruchte gok kalkoen zal ook aanwezig zijn. Last bet not least : De opbrengst gaat integraal naar een goed doel!! We heten u van harte welkom. 27 december : trefquiz ACW voor goede doel GEZOCHT: Quizzers voor het goede doel We zoeken quizzers die op vrijdagavond 27 december mee willen gaan quizzen op de trefquiz van ACW-Geel. De quiz is een plezante reeks van vragen, niet echt moeilijk maar simpel genoeg om steeds in de eerste helft (of de top 5) van het deelnemersveld te eindigen. Soms staan we zelfs tijdens de eerste rondes even op de eerste plaats, maar de prijzen worden helaas uitgedeeld aan de streep. Op tijd een bestellingske aan de toog helpt het vlot vinden van de antwoorden. We spelen die avond voor het goede doel. De eerste ploeg maakt kans op een bedrag van 250 euro dat geschonken wordt aan een goed doel. Uit al de andere quizploegen worden er nog eens 10 ploegen willekeurig getrokken die elk 125 euro kunnen wegschenken. De vorige jaren hebben we zo al enkele keren 125 euro kunnen winnen voor onze verbroederings-kwb in Slatina-Timis. Wie wil meedoen gelieve terug te mailen naar KWB mailbox@kwb-larum.be of te bellen naar Bart Wynants januari : 3 koningen 3 kroegen tocht Vorig jaar gingen we al een andere richting uit dan dat we gewoon waren, ook dit jaar zal het parcours er weer anders uit zien. De tocht zal in het teken van de kerststallen staan deze keer. We gaan proberen van de kerstal van t Punt en de stal van de Duvels in t Stokt te bezoeken. Ook een lekkere versnapering onderwege zal zeker niet ontbreken deze editie. We zullen 2014 maar goed inzetten met een beetje sport en culinair genot. Hopelijk is het weer ons ook goed gezind en dan kan het niet meer stuk. We komen samen bij Café de Goor omstreeks 18h30 waar we eerst nog ene drinken. De start van de tocht zal stipt om 19h zijn.

3 26 januari : Supporteren Fc Larum tegen St-Dimpna uur Als dit jaar de weergoden niet tegen doen gaan we samen supporteren voor de eerste ploeg van Fc Punt -Larum, we kozen voor de wedstrijd tegen St-Dimpna. Wie mee wil gaan komt tegen uur naar de kerk in Larum. Daar zal de huifkar klaar staan die ons naar FC PUNT LARUM zal brengen. De match begint om uur. We zijn terug in Larum met de huifkar rond uur. 31 januari wisky taste : MANNEN WETEN WAAROM Whisk(e)y proefavond op vrijdag 31 januari voor mannen!!! Wat was er eerst: Schotse Whisky of Ierse Whiskey? De geur van vers water en turf, gemoute of ongemoute gerst, Moutwhisky, Graanwhisky of Blended whisky? Willen jullie er meer over weten en vooral proeven, schrijf dan in voor onze Whisk(e)y proef avond in de parochiezaal om 20h. Inschrijven kan je via een speciale knop onze website en kost 12 euro, niet leden betalen 15 euro. Onze website : Betalen doe je die dag zelf maar inschrijven = komen a.u.b. De totale groep kan niet groter zijn dan 28 personen, dus haast je om in te schrijven, want vol is vol. Zoals je hieronder kan zien, is whisky echt iets voor mannen en als echte kenners proeven we dan ook alleen maar originele single Malt. Tot in de highlands!!!

4 22 februari : Potgrond-Compost-Boomschors POTGROND COMPOST =>BOOMSCHORS.. Op 22 februari 2014 gaat onze jaarlijkse potgrond/compost/boomschors verdeling door. Door de samen-aankoop kunnen we elke KWB er met groene vingers universele potgrond, groencompost en boomschors aanbieden aan een heel voordelige prijs. De materialen worden in bulk afgeleverd en worden nadien in zakken van 50L of los op uwe remork verdeeld. De verdeling is gepland op zaterdagvoormiddag 22februari tussen 8 en 12h in Rauwelkoven 86. Gelieve zelf plastiek zakken te voorzien AUB. Kostprijs: Universele potgrond = 3 EURO voor 50L Compost (groenafval) = 1 EURO voor 50L Boomschors = EURO/m³afh.van de totaal bestelde hoeveelheid.(franse silvester) Geef tijdig uw bestelling door aan uw wijkmeester of bij Wim Van Hout op Rauwelkoven 92 of via kwb mail : mailbox@kwb-larum.be voor 16 februari. Je kan ook bestellen via de website. De inschrijvingsstrook vind je op de laatste pagina van de kleine raak. De KWB zal zorgen voor een hartverwarmerke en hapje om onze innerlijke mens te versterken. Let op : De boomschors verkopen we enkel per kubieke meter en los op de remork. We kunnen dit enkel aan de vooropgestelde prijs aanbieden indien er voldoende bestellingen zijn. Diegene die wensen te bestellen graag uw telefoonnummer of vermelden zodat we U kunnen verwittigen indien het niet doorgaat. EXTRA BOOMSCHORS SERVICE: Bij bestellingen van minimum 3 m³ boomschors kan dit indien gewenst aan huis geleverd worden mits een opleg van 3 euro per vracht (max 5 m³/ vracht) Inschrijvingsstrook Potgrond, compost,boomschors Ik Tel Nr:.. Bestel :.. Liter potgrond x 3 EURO /50L. Liter Compost x 1 EURO /50L....m³ Boomschors x EURO /m³. Bestelling doorgeven voor 16 februari!!!!! =================================================

5 Wat we gehad hebben : Ledenfeest : Ons ledenfeest was dit jaar een speciale editie. Dankzij een aantal geslaagde activiteiten in 2012 konden we jullie allemaal dit jaar een gratis mosselfeest aanbieden. Dit was immers de meest gepaste manier om iets extra terug te doen naar al onze leden. De opkomst was met 117 aanwezigen zeer mooi en na enkele biertjes al aperitief konden we beginnen aan het officiële gedeelte van de avond. Onze voorzitter Koen had de presentatie van het jaaroverzicht in een nieuw kleedje gestoken. Een volledige presentatie met fotomateriaal en muziek zorgde er voor dat we op een vlotte en aangename manier op de hoogte werden gebracht van wat er ons allemaal te wachten staat in het nieuwe werkjaar. Deze manier van presenteren werd door iedereen zeer positief bevonden. Nadien kregen we nog even een kort overzicht van de financiële toestand van onze KWB die, in tegenstelling met alle crisisberichten in de pers, erg gezond bleek te zijn. Tegen negen uur hadden onze koks de lekkere mosselen (en kip) klaargemaakt en konden we beginnen aan 135 kilo mosselen. Alles verliep zeer vlot en de kwaliteit werd door iedereen gesmaakt, want rond 10h zagen we de bodem van kookpotten en waren alle mosselen verorberd. Nadien kon de animatie beginnen : een 16-tal personen gingen een zet spelen, terwijl een ander groep liever gezellig wat bij mekaar bleef praten met een pintje of een koffie. Het merendeel van jullie nam echter deel aan het spel dat bestond uit een casino. Iedereen had bij binnenkomst een pakketje geld gekregen dat naar hartenlust kon gebruikt worden aan de verschillende speeltafels. Zelfs de beurs, die elk kwartier van wisselkoers veranderde, was aanwezig en zorgde voor grote winsten bij sommigen en grote verliezen bij anderen. Toen iets na 12 uur de gong het einde van het spel inluidde, kon de finale beginnen. Een vijftal vleesprijzen zou per opbod verkocht worden aan de meestbiedende. De sfeer zat er zeker goed in en op zeer korte tijd kregen we 2 groepen die al hun centen samenlegden om toch maar het hoogste bod te kunnen bieden. Ambiance was verzekerd. Rond 1h was alles afgelopen en kon iedereen nog even genieten van één (of meerdere ) drankjes aan den toog. Kortom een zeer geslaagde avond en hopelijk zijn er volgend jaar nog meer leden aanwezig!

6 Kookles 1 Vorige kookles, met 16 deelnemers, was weer een succes. Onze gast kok Peter bracht ons weer leuke ideeën voor onze winter barbeque. Bedrijfsbezoek Aurubis -Met 22 personen vertrokken we aan de kerk richting Olen waar we om 19h verwacht werden aan ingang A van Aurubis. Na eventjes gewacht hebben op onze gids vertrokken we richting koperpark waar we het allegaartje van koper konden bekijken dat gerecycleerd wordt van over de ganse aardbol. Daarna gingen we verder naar de contimelt waar het schroot gesmolten wordt bij een temperatuur van 1200 C. Eenmaal vloeibaar word het in een anoden vorm gegoten. Het vloeibaar koper was bij velen indrukwekkend. Zo indrukwekkend dat er iemand dringend van moest gaan plassen. Vervolgens gingen we via de FSD (raffinage van het koper) en de contirod naar de nieuwe afdeling de conform waar het koper onder hoge druk door matrijzen geperst word tot het een temperatuur van 700 C bereikt en zo in alle vormen en profielen kan gevormd worden. Terug aan de portier mochten we nog een fluo hesje in ontvangst nemen als geschenk. Het bezoek werd afgerond met nog een bezoekje aan het stationeke te Olen waar we nog enkele speciale biertjes dronken. Een geslaagde winteravond Cursus rijbewijs voor begeleiders Je kind leren autorijden De Geelse kwb s organiseerden twee avonden voor de ouders die hun leerling-bestuurder zelf leren auto rijden. Zo kunnen begeleiders en de leerlingen zich beter voorbereiden op het praktisch examen. De eerste avond werd het verkeersreglement terug opgefrist. Er werd gestart met een theoretisch examen zoals de leerlingen dat moeten afleggen: 50 vragen met 15 seconden bedenktijd. Slechts 30% slaagde in de test. Een reden temeer om de aandacht erbij te houden. Gedurende de twee en een half uur die volgende werden de belangrijkste verkeersregels herhaald. De tweede les avond was specifiek gericht naar het praktisch examen. Er werd stilgestaan hoe je uw leerling het best begeleidt en wat je best niet doet. De verschillende manoeuvres werden toegelicht, met de mogelijke valkuilen. Tot slot werden de moeilijke kruispunten aan de hand van een PowerPointpresentatie overlopen. De zaal van Elsum was voor het derde jaar op rij goed gevuld. 135 deelnemers uit Geel en omliggende gemeenten waren ingeschreven. De reacties waren positief.

7 Wandelen langs de Ninglinspo en Chefna op zondag 10 november. Om 8 uur stonden er 6 moedige mannen en 3 dappere vrouwen klaar om naar de Ardennen te vertrekken. Het weer voorspelde niet veel goeds, maar den Ed zei: om u. is het gedaan met regenen. Om 9.30 u. konden we aan onze tocht starten in de regen om de woeste rivier Ninglinspo te volgen. Hier en daar was het glibberig en Jelle had er soms moeite mee. Maar de rivier was prachtig met de grote watervallen en de verschillende bassins. Boven op de heuvel na een beklimming van 3500 meter (7,5%) begon het nog lichtjes te sneeuwen, maar niet getreurd 10 minuten later was het u. en gedaan met de sneeuw- en regenbuien voor de rest van de dag. Na het verorberen van onze boterhammekes zetten we onze tocht verder langs de volgende rivier : de Chefna. Hier waren de oversteken verschrikkelijk glad, zodat Jan zijn vriendin Jelle naar de overkant moest dragen. Eenmaal aangekomen aan de Amblève moesten we terug starten aan een beklimming, onze wandelpad was herschapen tot een riviertje en de enige mogelijkheid was te stappen van steen naar steen om zo onze voeten droog te houden. Nog enkele kilometers door de bos naar ons eindpunt, waar een goede Rochefort of koffie (en droge sokken) ons stond op te wachten. We waren rond u. terug in Larum, moe maar toch content dat we de regen getrotseerd hadden en dat we deze prachtige en vooral avontuurlijke wandeling gemaakt hebben.

Januari 2014 (Nr. 430) Van 25/5 naar 14/9/2014 : Vissersprijskamp (verzet wegens schoolfeest 25 mei)

Januari 2014 (Nr. 430)  Van 25/5 naar 14/9/2014 : Vissersprijskamp (verzet wegens schoolfeest 25 mei) LARUMSE RAAK Januari 2014 (Nr. 430) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender Mountainbike agenda 26 januari : Punt-Larum tegen St.Dimpna 31 januari : wisk(e)y

Nadere informatie

DECEMBER 2009 (Nr. 387)

DECEMBER 2009 (Nr. 387) LARUMSE RAAK DECEMBER 2009 (Nr. 387) www.kwb-larum.be kwblarum@telenet.be Kalender December 2009 en Januari 2010. - 12 December LARUM KERST. - 18 December Trefquiz. - 9 Januari 3- Koningen- 3-Kroegentocht.

Nadere informatie

FEBRUARI 2016 (Nr. 451) KWB rekeningnummer :BE Kalender

FEBRUARI 2016 (Nr. 451)  KWB rekeningnummer :BE Kalender LARUMSE RAAK FEBRUARI 2016 (Nr. 451) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender 21 februari : muurklimmen in Puurs. 26 februari ; startvergadering KWB-WTC 27

Nadere informatie

FEBRUARI 2015 (Nr. 441) KWB rekeningnummer :BE Kalender

FEBRUARI 2015 (Nr. 441)  KWB rekeningnummer :BE Kalender LARUMSE RAAK FEBRUARI 2015 (Nr. 441) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender 6 febr.: startavond fietsers & info fietsweekend kwb wtc 8 februari : Roemeens

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. 10 oktober : kafeeke open : Andorra België op groot scherm

LARUMSE RAAK. 10 oktober : kafeeke open : Andorra België op groot scherm LARUMSE RAAK Oktober 2015 (Nr. 447) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender 10 oktober : Rode duivels in t cafeeke 11 oktober : natuurwandeling naar Tilff

Nadere informatie

Januari 2016 (Nr. 450) KWB rekeningnummer :BE Kalender

Januari 2016 (Nr. 450)  KWB rekeningnummer :BE Kalender LARUMSE RAAK Januari 2016 (Nr. 450) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender Onze wensen 9januari : drie koningen drie kroegen tocht 31 januari : supporteren

Nadere informatie

LARUMSE RAAK Kalender Februari en Maart 2011. - 4 Februari Startavond fietsen. - 12 Februari Gala-avond. - 20 Februari Mini-Voetbal. - 26 Februari Potgrond. - 6 Maart Start seizoen fietsen. - 19 Maart

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. November 2018 nr 478 Op komst. Reeds geweest. WK en Rode Duivels (KWB en FC Punt-Larum organiseert)

LARUMSE RAAK. November 2018 nr 478 Op komst. Reeds geweest. WK en Rode Duivels (KWB en FC Punt-Larum organiseert) LARUMSE RAAK November 2018 nr 478 Op komst 15 18 november Rode Duivels op groot scherm met ambiance 10 november Natuurwandeling 16 november Bierproefavond 19 november Rijbewijsavond voor begeleiders 22

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. December 2018 nr 479 Op komst. Reeds geweest. Kookles voor mannen. PRAKTISCH Donderdag 11 december u. 26 januari Whisky-proefavond

LARUMSE RAAK. December 2018 nr 479 Op komst. Reeds geweest. Kookles voor mannen. PRAKTISCH Donderdag 11 december u. 26 januari Whisky-proefavond LARUMSE RAAK December 2018 nr 479 Op komst 11 december Kookles voor mannen 15 december Kerstmarkt 28 december Trefquiz voor het goede doel 4 januari DE STOEL 5 januari 3 Koningen, 3 Kroegentocht 26 januari

Nadere informatie

NOVEMBER 2009 (Nr. 386)

NOVEMBER 2009 (Nr. 386) LARUMSE RAAK NOVEMBER 2009 (Nr. 386) www.kwb-larum.be kwblarum@telenet.be Kalender November en December 2009. - 14 November Pokeravond. - 20 November Cultuurprijsuitreiking. - 28 November Koken voor vrienden.

Nadere informatie

JANUARI 2013 (Nr. 420) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be

JANUARI 2013 (Nr. 420) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be LARUMSE RAAK JANUARI 2013 (Nr. 420) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer BE38 7875 5015 6172 Kalender 10 januari : infoavond rond sociale media 26 januari : Chinees feest 7 februari

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. Januari 2019 nr 480 Op komst. Reeds geweest. Start to jogging. 22 februari Startavond fietsclub kwb. wekelijks Start to jogging

LARUMSE RAAK. Januari 2019 nr 480 Op komst. Reeds geweest. Start to jogging. 22 februari Startavond fietsclub kwb. wekelijks Start to jogging LARUMSE RAAK Januari 2019 nr 480 Op komst wekelijks Start to jogging 24 januari Ontmoetingsavond van de Dorpsraad 1 februari DE STOEL 7 februari EXTRA Kookles voor mannen: winter-bbq 8 februari Whisky-proefavond

Nadere informatie

Iedereen die zich engageert steunt de actie met 5 Euro, die we dan bij aankomst aan de presentatoren van Studio Brussel overhandigen.

Iedereen die zich engageert steunt de actie met 5 Euro, die we dan bij aankomst aan de presentatoren van Studio Brussel overhandigen. Kalender LARUMSE RAAK December 2011 (Nr. 408) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be 10 december : Larum Kerst i.s.m.lg 15 december : Kookles 2 17 december : Glazen Huis Leuven 30 december : Trefquiz voor

Nadere informatie

NOVEMBER 2008 (Nr. 376)

NOVEMBER 2008 (Nr. 376) LARUMSE RAAK NOVEMBER 2008 (Nr. 376) Kalender November en December 2008.. - 6/13/20/27 november Rijbewijslessen. - 08 november Daguitstap - 22 november Café Eéndagsvlieg - 04 december Kookles 2-12 december

Nadere informatie

LARUMSE RAAK Kalender Januari 2012 (Nr. 409) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be 17 en 24 Januari : Begeleiden bij praktisch rijbewijs 28 Januari : Koken voor vrienden 3 Februari : Startavond Fietsen

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. Oktober 2013 (Nr. 427) KWB rekeningnummer : Kalender

LARUMSE RAAK. Oktober 2013 (Nr. 427)  KWB rekeningnummer : Kalender LARUMSE RAAK Oktober 2013 (Nr. 427) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :083 5169041 11 Kalender 11 oktober : Kroatië Belgie op groot scherm 13 oktober : start mountainbike seizoen

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

32ste jaargang. nr 10. korte inhoud. Wat voorbij is... Voettocht naar Scherpenheuvel... KWB Koken

32ste jaargang. nr 10. korte inhoud. Wat voorbij is... Voettocht naar Scherpenheuvel... KWB Koken juni 32/10 32ste jaargang. nr 10 korte inhoud Wat voorbij is... Voettocht naar Scherpenheuvel... KWB Koken Wat komt... Degustatie fietstocht... Samenaankoop stookolie... EK voetbal Niet- KWB-leden zijn

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

De wegcoureurs van WTC zijn terug gestart: Afspraak elke zondag om 9h stipt:

De wegcoureurs van WTC zijn terug gestart: Afspraak elke zondag om 9h stipt: LARUMSE RAAK Maart 2013 (Nr. 422) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :083 5169041 11 Kalender 3 Maart : Start fietseizoen 7 Maart : Start Ola Africa 16 Maart : Dagreis naar Oudenaarde

Nadere informatie

www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be

www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be LARUMSE RAAK Kalender Wat gaat komen : Februari 2012 (Nr. 410) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be 11 Februari : Pokeravond 19 Februari : Mini voetbal tegen kwb Sint-Amands 25 Februari : Verdeling Potgrond-compost-boomschors

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

JANUARI 2010 (Nr. 388)

JANUARI 2010 (Nr. 388) LARUMSE RAAK JANUARI 2010 (Nr. 388) www.kwb-larum.be kwblarum@telenet.be Kalender Januari en Februari 2010. - 9 Januari 3- Koningen- 3-Kroegentocht. - 16 Januari Potgrond. - 25 Januari 1 ste avond Dakisolatie.

Nadere informatie

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort INFO MEI 2014 In t kort Ma. 5 en 19 mei mei Za. 17 mei Zo. 8 juni Vr., za. en zo.. 13, 14 en 15 juni Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Eet- en dansfestijn Dagfietstocht

Nadere informatie

Januari 2013 Editie 407

Januari 2013 Editie 407 Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be Januari 2013 Editie 407 Nieuwjaarswensen 2013 Wij wensen jullie een jaar als het alfabet Met alle letters

Nadere informatie

Maandblad 03 Jaargang 28 november 2011

Maandblad 03 Jaargang 28 november 2011 Maandblad 03 Jaargang 28 november 2011 De warmste oktobermaand sinds 46 jaar hebben we achter de rug en bij zeer mooie weeromstandigheden mochten we onze geliefden herdenken. De klok is weeral een uurtje

Nadere informatie

DECEMBER 2016 (Nr. 459) KWB rekeningnummer :BE Kalender

DECEMBER 2016 (Nr. 459)  KWB rekeningnummer :BE Kalender LARUMSE RAAK DECEMBER 2016 (Nr. 459) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender 8 december : kookles 3 10 december : Walk for life 17 december : Larum Kerst

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010 RAAKJE KWB ARDOOIE September 2010 Na twee maanden vakantie, is KWB Ardooie terug. We stellen u dan ook graag ons nieuwe jaarprogramma voor. Je zult zien, het is een rijkgevuld programma. Misschien dat

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

LARUMSE RAAK NOVEMBER 2010 (Nr. 397) www.kwb-larum.be info@kwb-larum.be Kalender November en December 2010. - 9 November Info avond; Cyberpesten. - 16 November Kookles 1. - 20 November Pokeravond. - 4

Nadere informatie

FUIF FEESTCOMITE 23/11 SINT IN HUIZE ROZENWINGERD 05/12 FC DE KAMPIOEN FOREVER 21/12 KERSTMARKT DUNKERQUE 16/12

FUIF FEESTCOMITE 23/11 SINT IN HUIZE ROZENWINGERD 05/12 FC DE KAMPIOEN FOREVER 21/12 KERSTMARKT DUNKERQUE 16/12 FUIF FEESTCOMITE 23/11 SINT IN HUIZE ROZENWINGERD 05/12 KERSTMARKT DUNKERQUE 16/12 FC DE KAMPIOEN FOREVER 21/12 ALICE IN WONDERLAND ON ICE 27/12 FEESTMENU 29/12 HUIZE ROZENWINGERD, BITTERZOETLAAN 5a, 8670

Nadere informatie

LARUM FIETST. Zaterdag 8 Mei. ( )

LARUM FIETST. Zaterdag 8 Mei. ( ) LARUMSE RAAK Kalender Mei en Juni 2010. - 2 Mei Scherpenheuvel. - 8 Mei LARUM FIETST. - 21/24 Mei Sinksenkamp. - 29 Mei de zotte 50 van Gheel. - 30 Mei Kayakken. - 6 Juni Vissersprijskamp. - 19-20 Juni

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

zondag 3 juli - 13u00

zondag 3 juli - 13u00 Praterke-plus Spel zonder grenzen Bremberg zondag 3 juli - 13u00 Deze sportactiviteit is bedoeld voor deelnemers van 8 tot 88 jaar! Voor de allerkleinsten voorzien we een springkasteel. Schrijf op voorhand

Nadere informatie

December /12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel. 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal

December /12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel. 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal December 2018 08/12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal februari Samenaankoop chocolade Pasen 17/02 Ontbijt ten voordele van Wereldsolidariteit

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan Aarschot

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan Aarschot - België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus

Nadere informatie

Programma Werkjaar Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website: Mail naar.

Programma Werkjaar Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website:  Mail naar. Programma Werkjaar 2015-2016 Bezoek ook eens onze website: www.kwbgooik.be Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Mail naar M i n i R a a k September 2015 kwb gooik & strijland September 2015 September kondigt

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER OKTOBER 2012

ACTIVITEITENKALENDER OKTOBER 2012 ACTIVITEITENKALENDER OKTOBER 2012 DATUM ACTIVITEITEN TER WEZEL ACTIVITEITEN WIJKHUIS Maandag 1 oktober 13u00: Vrij kaartmoment Dinsdag 2 oktober Woensdag 3 oktober Donderdag 4 oktober Vrijdag 5 oktober

Nadere informatie

JOEPSOKRA. Joeng en oep pensioen trefpunt OLV Hoboken trefpunt Jaargang 4 nr. 4 Mei 2018

JOEPSOKRA. Joeng en oep pensioen trefpunt OLV Hoboken trefpunt Jaargang 4 nr. 4 Mei 2018 JOEPSOKRA Joeng en oep pensioen trefpunt 110905 OLV Hoboken trefpunt110901 Jaargang 4 nr. 4 Mei 2018 jaar jong 3 jaar oud Als je tevreden bent met weinig, bezit je veel De niet zo verantwoordelijke uitgever

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers.

Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers. Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers. Verslag bewonersreis. Maandag 14 mei 2018 Deze morgen vertrokken in het koude Houthulst en 2u30 later kwamen we aan in het mooie, zonnige Bergeijk

Nadere informatie

60 jaar. Januari 2011 27/05

60 jaar. Januari 2011 27/05 60 jaar Januari 2011 27/05 27 ste jaargang. nr 05 korte inhoud Wat voorbij is... KWB mini-voetbal... Opbouw kerststal... Samenaankoop stookolie... KWB kattenbos viert kerst Wat komt... KWB Nieuwjaarsduik...

Nadere informatie

Fietsen. Van string tot string

Fietsen. Van string tot string E-Vaartje Nr 14 mei 2016 Voor we in zomermodus overschakelen, staan er deze maand nog enkele toffe activiteiten op de agenda. Vanaf 3 mei kan je wekelijks gaan fietsen, we verdiepen ons in de geschiedenis

Nadere informatie

Oktober 2016 (Nr. 457) KWB rekeningnummer :BE Kalender

Oktober 2016 (Nr. 457)  KWB rekeningnummer :BE Kalender LARUMSE RAAK Oktober 2016 (Nr. 457) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender 8 oktober : paintball 16 oktober : naar het veldrijden!!! 21 oktober : Ledenfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 Schooljaar

Nieuwsbrief 10 Schooljaar Nieuwsbrief 10 Schooljaar 2017-2018 23 11 2017 23? 24 toch! En daar komt de sidecar uit Spanje weer aan Nee, nee helemaal niet correct. Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zijn soms wel ondeugend en deugnietig

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart, april 2018

Nieuwsbrief maart, april 2018 Nieuwsbrief maart, april 2018 7 maart Vorige week was het zo koud dat we het zelfs de koudste wandeling sinds het bestaan van www noemden. Vandaag is het minstens 15 graden warmer en Dolf is ook opgestaan

Nadere informatie

Hasselt, juli Beste vrienden,

Hasselt, juli Beste vrienden, Hasselt, juli 2017 Beste vrienden, Terwijl we al hebben genoten van de mooie zomer en nog zoveel meer, zijn we er weer met ons nieuw programma. We hebben gezocht naar een gevarieerd najaarsprogramma..

Nadere informatie

JAARPROGRAMMA

JAARPROGRAMMA 2012-2013 JAARPROGRAMMA http://kwb.dekaaie15.be kwbardooie@hotmail.be BEDRIJFSBEZOEK SIOEN De Firma Sioen in de Fabrieksstraat zet op vrijdag 21 september zijn deuren open. KWB Ardooie heeft besloten om

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. April 2019 nr 483 Op komst. wekelijks Start to jogging. wekelijks koersfietsers. wekelijks Mountainbike.

LARUMSE RAAK. April 2019 nr 483 Op komst. wekelijks Start to jogging. wekelijks koersfietsers. wekelijks Mountainbike. LARUMSE RAAK April 2019 nr 483 Op komst 29 april Rijbewijsavond voor begeleiders 3 mei DE STOEL 5 mei Scherpenheuvel 9 mei Lieve Blancquaert 10-11-12 mei Moezelreis 18 mei Kajak en BBQ 25 mei De Zotte

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. Maart 2019 nr 482 Op komst. wekelijks Start to jogging. wekelijks koersfietsers. wekelijks Mountainbike.

LARUMSE RAAK. Maart 2019 nr 482 Op komst. wekelijks Start to jogging. wekelijks koersfietsers. wekelijks Mountainbike. LARUMSE RAAK Maart 2019 nr 482 Op komst 21 maart / 24 maart Rode Duivels tegen Rusland en Cyprus 29 30 31 maart Wandelweekend Ardennen 4 & 6 april Zwerfvuilactie 5 april DE STOEL 29 april Rijbewijsavond

Nadere informatie

R.K. basisschool De Bronckhorst. Het team van De Bronckhorst wenst u allen een gezond en gelukkig 2016!

R.K. basisschool De Bronckhorst. Het team van De Bronckhorst wenst u allen een gezond en gelukkig 2016! Nieuwsbrief 6 - januari 2016 Het team van De Bronckhorst wenst u allen een gezond en gelukkig 2016! AGENDA 4 januari 1e dag na de vakantie: luizencontrole 8 januari Gastles Wereld natuur fonds groepen

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN BELANGRIJKE DATUMS Vrijdag 10 september Start seizoen Zondag 10 oktober Open dag Vrijdag 22 t/m zondag 24 oktober Leidingweekend Zaterdag 30 oktober Kerstkaartenactie Zaterdag 6 november Spokentocht Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

Het jaarlijks Kerstfeest

Het jaarlijks Kerstfeest Het jaarlijks Kerstfeest Voor het tweede opeenvolgende jaar was LLT voor het kerstfeest te gast bij restaurant Den Eyck in Kasterlee. Dit jaar, op 17 december 2011, waren de weergoden ons gunstiger gezind.

Nadere informatie

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en KAJOGI DECEMBER Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en samenzijn te worden. Hij komt, hij komt,!

Nadere informatie

Nieuwsflash: april Bosmuseum Gerhagen

Nieuwsflash: april Bosmuseum Gerhagen Nieuwsflash: april 2019 Bosmuseum Gerhagen OPENINGSUREN februari, maart en november woensdag, zaterdag en zondag van 13u45 tot 17u00 april, mei, juni, september en oktober elke weekdag van 13u45 tot 17u00

Nadere informatie

M i n i R a a k December 2015

M i n i R a a k December 2015 M i n i R a a k December 2015 kwb gooik & strijland KERSTMIS 2015 & NIEUWJAAR 2016 Kerstmis. Kerstmis bij de kribbe - met liefde en zorg voor mekaar. Kerstmis bij de kribbe - met aandacht voor onze zieken.

Nadere informatie

Jeugdkamp Bertrix 2011

Jeugdkamp Bertrix 2011 Jeugdkamp Bertrix 2011 Verslag Jeugd Trainingskamp Ardennen datum 9 / 12 september 2011 plaats Bertrix Samenstelling: De groep die vrijdag verzamelt op Ardennen camping Bertrix bestaat uit dertien jeugdspelers

Nadere informatie

Nieuwjaarswandeling. 14 januari 2018

Nieuwjaarswandeling. 14 januari 2018 Jaaroverzicht 2018 Nieuwjaarswandeling 14 januari 2018 Spijtig genoeg werden er geen foto s genomen. Toch was het heel gezellig en ideaal om het nieuwe jaar in te zetten! Toneel 10 februari 2018 Voor de

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2 Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari 2018 63 ste jaargang - nr.: 2 Verantwoordelijke uitgever : Florus Luc, Mechelsesteenweg 346, 2500 Lier Tel/fax..: 03/480.05.45. e-mail : luc.florus@skynet.be

Nadere informatie

december 2014 Inhoud: - Voorwoord - Kienavond - Christus Koning - Bonte Namiddag - Sinterklaas - Kerstboomverbranding - Kalender - Pretpagina

december 2014 Inhoud: - Voorwoord - Kienavond - Christus Koning - Bonte Namiddag - Sinterklaas - Kerstboomverbranding - Kalender - Pretpagina december 2014 Inhoud: - Voorwoord - Kienavond - Christus Koning - Bonte Namiddag - Sinterklaas - Kerstboomverbranding - Kalender - Pretpagina VOORWOORD Beste Chiro-vrienden, Eerst en vooral: Dat al jullie

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren december 2012

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren december 2012 Activiteiten Walcheren december 2012 Vrije tijd Zondag Zondag 2 dec. Winterbrunch Deze zondagmiddag staat Babbels en Knabbels in het teken van weer een speciale activiteit nl. een winterbrunch. Lekkere

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. 8 november : Kookles 1 ALLEN OP POST OMSTREEKS H IN DE KEUKEN VAN HET PC LARUM.

LARUMSE RAAK. 8 november : Kookles 1 ALLEN OP POST OMSTREEKS H IN DE KEUKEN VAN HET PC LARUM. LARUMSE RAAK November 2012 (Nr. 418) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer BE38 7875 5015 6172 Kalender 8 november : kookles 1 18 november : wandeling in de Voerstreek 20 & 27 november

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017

LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017 LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017 juli/augustus 2017 Beste leden, bij het begin van de vakantiemaanden, bieden wij u volgende agendapunten aan: - petanque, elke donderdagavond in juli en augustus - stedelijke

Nadere informatie

Meimaand,Moederdagmaand. Een boeketje meiklokjes, wordt dankbaar gegeven En siert een moederleven.

Meimaand,Moederdagmaand. Een boeketje meiklokjes, wordt dankbaar gegeven En siert een moederleven. Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be Mei 2013 Editie 411 Meimaand,Moederdagmaand. Een boeketje meiklokjes, wordt dankbaar gegeven En siert een

Nadere informatie

Februari 2013 Editie 408

Februari 2013 Editie 408 Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be Februari 2013 Editie 408 Winter Buiten is het akelig koud binnen staat de kachel aan en ruikt het naar hout

Nadere informatie

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be

www.kwbkattenbos.be www.kattenbos.tk info@kwbkattenbos.be Oktober 2012 29/02 29ste jaargang. nr 02 korte inhoud Wat voorbij is... Het ABC van de sociale media...... Kattenbosserjoging Wat komt... 50+ en gezond blijven!... Dropping... Samenaankoopstookolie...

Nadere informatie

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter Thema Winter Basisschool De Bron Spiesheem 54 3907 NJ Veenendaal Nieuwsbrief 5, januari 2015 instroomgroep en groep 1/2 Januari 2015 Nieuwe leerlingen: In de instroomgroep is Zuzanna Kok gestart en in

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Augustus 19

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Augustus 19 Activiteiten Walcheren Augustus 19 Vrije Tijd Walcheren gaat verhuizen! Het is inmiddels bij de meeste mensen wel bekend dat Gors de huur heeft opgezegd van het pand aan de Scheldestraat. Kekprint, Juust

Nadere informatie

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018 Een sfeervolle Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh! Stijlvol genieten in een prachtige omgeving. Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh betekent genieten in stijl. De perfecte plek

Nadere informatie

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest.

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Juli: Lander Laura D Amber Lynn Daan Berre Neil Sien Augustus:

Nadere informatie

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!!

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!! Nieuwsbrief bewoners mei 2018 Huissprokkels Welkom mei Huissprokkels maandelijks Vanaf nu verschijnt de bewonerskrant huissprokkels maandelijks om je nog beter te informeren over het leven in ons huis.

Nadere informatie

INFO September Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Gezelschapsspellen spelen. maandag 8 en 22 september 2014

INFO September Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Gezelschapsspellen spelen. maandag 8 en 22 september 2014 INFO September 2014 In t kort Ma. 8 en 22 september september Zo. 7 en za. en zo. 13 en 14 september Vr. 3 oktober Vr. 10 oktober Za. 11 oktober Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie

Nadere informatie

Oostenrijkreis 2013. Het huis waarin we verblijven.

Oostenrijkreis 2013. Het huis waarin we verblijven. Oostenrijkreis 2013 Op zondag 21 april 2013 om 19:00 vertrokken 32 leerlingen uit 4H en 5V naar Schröcken, Oostenrijk. De busreis was erg gezellig, sommige leerlingen zijn nauwelijks aan slapen toegekomen.

Nadere informatie

De flandriens. Clubblad Wielertoeristenclub. 45 ste - jaargang : editie April- Mei- Juni- 2014

De flandriens. Clubblad Wielertoeristenclub. 45 ste - jaargang : editie April- Mei- Juni- 2014 Clubblad Wielertoeristenclub De flandriens 45 ste - jaargang : editie April- Mei- Juni- 2014 Verantw. Uitgever: Erik Van de Walle Harlingerhof 15-9990 Maldegem Clubfoto WTC DE FLANDRIENS 2014 Clubblad

Nadere informatie

Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud:

Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud: Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud: Website Nog niet betaald Contributie 2018 Dinsdagavond trainingen Ploegentijdrit Gilze 9 juni Ronde van de Leren Zool

Nadere informatie

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop.

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop. Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop Maart Maart 2017 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand van

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden Nu is de winter echt aangebroken, december staat voor de deur. Dit betekent dus dat de avondvergaderingen voor de jonggivers en givers beginnen. De avondvergaderingen vinden plaats

Nadere informatie

MTB-school: XC-training voor gevorderden

MTB-school: XC-training voor gevorderden MTB-school: XC-training voor gevorderden Zaterdag 3 november 2007 Vandaag was het tijd om onze afspraak met de MTB-school na te komen. Om 9 uur stonden we paraat aan het meer van Warfa om er een dag flink

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg December 2010 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman Henschoterlaan 28 3931 DB

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

maandlijst December-januari

maandlijst December-januari maandlijst December-januari Algemene informatie Deze zomervakantie gaan we op kamp van 1 t.e.m. 10 augustus naar het landelijke Meeuwen-gruitrode. Het dorpje ligt in de Limburgse Kempen. Hopelijk houden

Nadere informatie

- 1 - NOTEER NU REEDS DE DATA VAN ONZE ACTIVITEITEN ZIE ONS JAARPROGRAMMA STATUTAIRE VERGADERING zie pagina 5

- 1 - NOTEER NU REEDS DE DATA VAN ONZE ACTIVITEITEN ZIE ONS JAARPROGRAMMA STATUTAIRE VERGADERING zie pagina 5 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad September 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli v JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli JUNI 1 juni: gewoon chiro voor elke afdeling 8 juni: SPE/RA massaspelen van 14u 17u, KE/TO/ASP: 17u-19u 15 juni: SPE/RA: gewoon chiro dus tot 18u Toppers/Kerels/Aspis:

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

M i n i R a a k December 2007

M i n i R a a k December 2007 M i n i R a a k December 2007 KWB Gooik & Strijland Inhoud Kerstmis... 3 Infoavond: Bouwen van zonnecollectoren... 4 Koken voor mannen - Koken voor Kids... 5 Vernieuwing KWB... 5 Tiende kaarttornooi Robert

Nadere informatie

Take a look at my life 43

Take a look at my life 43 Take a look at my life 43 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij?

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? ACTIES Evenementen Friends time schoon madammen avonden Bachelorette day Are you ready to get married Hoge hakken avond Thema weekends Wie zijn wij Het Corbie team,

Nadere informatie

Ledenavond: Reis rond wereld met Jan Vrebos

Ledenavond: Reis rond wereld met Jan Vrebos E-Vaartje Nr 13 april 2016 De lente is in het land en dat brengt mensen op de been. Tuintjes worden onder handen genomen, kasten opgeruimd en gordijntjes gewassen. Alles ziet er weer piekfijn uit zodat

Nadere informatie

2 en 16 mei: Kookles. Een maaltijd kost dus vanaf nu 4, op voorhand te betalen.

2 en 16 mei: Kookles. Een maaltijd kost dus vanaf nu 4, op voorhand te betalen. 2 en 16 mei: Kookles Samen gezellig koken met Mieke, onze vrijwilligster. Mieke geeft ondertussen wat uitleg over hoe je lekker en eenvoudig kunt koken. Het is dus nog leerrijk ook! De kookles start om

Nadere informatie

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden!

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden! Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2017-2018 17 11 2017 Er bestaan geen ouders die niet heimelijk in hun kinderen iets bijzonders zien. En ze hebben gelijk, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Vrijdag 24 november:

Nadere informatie

33ste jaargang. nr 5. korte inhoud. ... Samenaankoop stookolie... De Kerstman... Koken

33ste jaargang. nr 5. korte inhoud. ... Samenaankoop stookolie... De Kerstman... Koken Januari 33/05 33ste jaargang. nr 5 korte inhoud Wat voorbij is... Samenaankoop stookolie... De Kerstman... Koken Wat komt... Kattenbos spring en zingt nieuwe jaar in... Interactieve avond: van Brussel

Nadere informatie