valbeveiliging.nl hekwerken van Allrisk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "valbeveiliging.nl hekwerken van Allrisk"

Transcriptie

1 valbeveiliging.nl hekwerken van Allrisk

2 valbeveiliging.nl Wij vinden dat iedereen die op hoogte werkt toegang moet hebben tot kwaliteitsproducten die zelfs de strengste eisen op het gebied van veiligheid overstijgen. veiligheid voor iedereen Waarom AllRisk? Betrouwbare en betrokken partner met meer dan 20 jaar ervaring De expert op het gebied van permanente én mobiele valbeveiliging Uitstekende service en persoonlijk contact De wereld van valbeveiliging is voortdurend in beweging; gebouwen en daken worden op andere manieren en met andere materialen ontworpen, waardoor systemen voor veiligheid continu moeten worden aangepast. Ook wetten en regels worden steeds strenger en boetes hoger, wanneer valbeveiliging niet voldoet aan de eisen. Advies en oplossingen op maat Producten en systemen die de kwaliteitsnorm overstijgen Snelle levering Keuring en inspectie van alle merken persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM s) en permanente systemen AllRisk is een betrokken partner die nu en in de toekomst uw veiligheid waarborgt. Omdat wij in meer dan 20 jaar een enorme kennis en ervaring hebben opgebouwd in onze branche, zorgen we ervoor dat onze producten en diensten mee veranderen met de wereld om ons heen. Wij houden rekening met uw wensen en alle factoren die van invloed zijn op efficiënt en veilig werken op hoogte. AllRisk is opgericht in 1994 en is een bedrijf met een uniek verhaal. AllRisk was de eerste speler op de Nederlandse markt die zich puur en alleen richtte op valbeveiligingsproducten. Vanaf het begin is het belangrijkste uitgangspunt: veilig en efficiënt werken op hoogte met producten die alle kwaliteitseisen overstijgen. Al snel boden we oplossingen op maat voor specifieke omstandigheden en projecten. Op deze manier hebben we de enorme kennis opgebouwd die we nog altijd inzetten om veilige situaties te creëren voor iedereen die op hoogte werkt. Om veiligheid te garanderen, laten wij onze klanten graag meeprofiteren van de gedrevenheid, expertise en kwaliteitsproducten van AllRisk. AllRisk heeft mede door zijn uitstekende service- en adviesniveau een goede naamsbekendheid en reputatie opgebouwd. Als het gaat om valbeveiliging zijn we inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste en meest betrouwbare spelers op de Nederlandse markt.

3 PERMANENTE veiligheid Met minimale impact De hoogste graad van veiligheid wordt bereikt door het gebruik van hekwerken. Niets is zo veilig als deze permanente en toch eenvoudige oplossing die garant staat voor de bescherming van een onbeperkt aantal dakbetreders. Waarom hekwerken? Hekwerksystemen bieden optimale veiligheid met minimale moeite. Ze creëren een veilige werkomgeving waarin voorzorgsmaatregelen en persoonlijke beschermingsmiddelen niet nodig zijn. Er zijn nog meer voordelen in vergelijking met verschillende andere oplossingen. XSGuardrails, in overeenstemming met EN 13374/A, zijn op de lange termijn het voordeligst en beschermen bovendien een onbeperkt aantal dakwerkers. Onze hekwerken hoeven niet verplicht elk jaar te worden geïnspecteerd of gecertificeerd, vragen geen voorbereiding voordat ze gebruikt kunnen worden, vereisen geen gebruikerskennis en bieden dakwerkers optimale bewegingsvrijheid. Permanente hekwerken dienen minimaal 1,1 meter hoog te zijn met een maximale opening van 0,5 meter. De beste keuze op hoogte De juiste oplossing voor uw project Gebouweigenaren zijn wettelijk verplicht om personeel en andere dakwerkers te voorzien van valbeveiliging. Indien toepasbaar, zijn hekwerken altijd de beste keuze. Deze oplossing biedt simpelweg het hoogste veiligheidsniveau van vijf sterren. XSGuardrails zijn ontworpen om maximale veiligheid en efficiëntie te garanderen op vrijwel elk type dakoppervlak, platform en terras. Het systeem kan worden geïnstalleerd zonder in de dakconstructie te boren. Het is mogelijk om de hekwerken tijdelijk in plaats van permanent te bevestigen. Ook kan AllRisk u voorzien van speciale oplossingen voor opstaande dakranden. Wat de omstandigheden op het dak ook zijn, wij bieden de juiste (maatwerk)oplossing voor elk project.

4 Vrij opgelegde hekwerken XSGuardrails staan vrij opgelegd op het dak en hoeven daarom niet te worden bevestigd aan de dakconstructie. Hierdoor laten XSGuardrails de dakconstructie volledig intact. De lange, staande voet en het betonnen contragewicht houden het systeem veilig op zijn plaats. Dit minimaliseert het risico van schade aan het dak door lekken en vocht als gevolg van waterschade. XSFixed De voet en verticale delen van de XSFixed zijn recht, zonder verdere bijzonderheden in het ontwerp. Wanneer dit hekwerk aan de rand van het dak is geïnstalleerd, biedt het maximale bescherming voor degenen die op hoogte werken. XSCurved Dit is een variant op de XSFixed, met een klein verschil in design. De verticale delen van het hekwerk zijn gebogen om het hekwerk aantrekkelijker te maken. Op die manier kan het de esthetische waarde van een gebouw ondersteunen. Een bijkomend voordeel van gebogen hekwerken is dat dakbetreders automatisch verder van de dakrand vandaan blijven. XSFlex Een andere optie om de impact op het gebouwontwerp te minimaliseren, is de XSFlex. Deze heeft dezelfde eigenschappen als de XSFixed en de XSCurved, maar er is een belangrijke eigenschap aan toegevoegd: het hek is inklapbaar. Daardoor is de XSFlex onzichtbaar wanneer hij niet wordt gebruikt en dat maakt hem bijzonder geschikt voor tijdelijk gebruik. Tijdens werkzaamheden op het dak wordt het hekwerk in gebruik genomen door het hek op te klappen. Als er geen werkzaamheden in uitvoering zijn, wordt het hekwerk gemakkelijk onzichtbaar gemaakt door het weer in te klappen. Specificaties XSGuardrails Normen EN klasse A EN Max. afstand tussen staanders 244 cm* Hoogte van staander Ongeveer 112 cm* Lengte van horizontale balk Ongeveer 112 cm* Buisdiameter 4 cm Contragewicht (XSMass) 23 kg * Afmetingen en afstanden kunnen verschillen per type hekwerk

5 hekwerken voor Opstaande dakranden Op daken met een dakrand die hoog genoeg is om te voldoen aan de normen (minimaal 1 meter), hoeft geen valbeveiligingssysteem te worden geïnstalleerd. Bij bouwwerken met een dakrand die lager is dan de geaccepteerde norm komen onze producten ook goed van pas. Ze geven dakwerkers meer ruimte om elke centimeter van het dak te bereiken en vrij te kunnen bewegen. XSParapet Fixed De XSParapet Fixed is een hekwerk dat kan worden aangebracht boven op een dakrand zonder schade aan het dak te veroorzaken. Het is eenvoudige, maar effectieve valbeveiliging die perfect is afgestemd op daken met een opstaande dakrand. XSwall Fixed Een tweede dakrandoplossing is de XSWall Fixed. Dit systeem wordt niet op de dakrand geïnstalleerd, maar wordt aan de zijkant gemonteerd.

6 extra voordelen Veilig, eenvoudig en aan te passen aan de wens van de klant. Dat waren de uitgangspunten voor de innovatieve XSGuardrails. Het resultaat is een verscheidenheid aan specifieke eigenschappen en kenmerken die samen een volledig adequate valbeveiligingsoplossing vormen voor vrijwel elk dak. Geïntegreerde schopplanken Voor platte daken en voor daken met een helling tussen nul en tien graden kan het hekwerk worden uitgerust met een geïntegreerde schopplank, om te voorkomen dat materialen van het dak af vallen. Ook op daken waar geen opstaande dakrand is van minimaal 100 mm dient een schopplank toegevoegd te worden. Verschillende soorten hoeken Voor alle hekwerksystemen zijn er speciale hoekstukken verkrijgbaar. Deze kunnen als aanvullende onderdelen in het XSGuardrail systeem gebruikt worden. De volgende hoekstukken zijn beschikbaar: een hoekstuk van 45, een hoekstuk van 90 en een speciaal hoekstuk dat kan worden gebruikt voor hoeken van 80 tot 160. Gemakkelijk te installeren Een volledig XSGuardrail systeem bestaat uit slechts enkele onderdelen. Installatie is zeer eenvoudig, er is namelijk geen gereedschap nodig. Eén speciale sleutel is voldoende om alle onderdelen simpelweg op hun plaats te klikken. Deze snelle methode vergroot de veiligheid van de mensen die het systeem installeren en maakt het mogelijk met slechts twee mensen op één dag 150 tot 200 meter hekwerk te installeren. XSEntry Aan het hekwerk kan een toegangsdeur worden toegevoegd, die een veilige toegang tot het dak vormt bij daken die alleen per ladder bereikbaar zijn. Als aanvullende veiligheidsmaatregel is de XSEntry uitgerust met een terugspringend mechanisme dat de deur automatisch achter de gebruiker sluit en dus geen ruimte laat voor fouten die de dakwerker in gevaar kunnen brengen. Permanent of tijdelijk De horizontale elementen van het hekwerk kunnen permanent worden geïnstalleerd door gebruik te maken van een kliksysteem. Er is ook een speciale klem (XSReclamp) beschikbaar voor tijdelijke hekwerken; daarmee kunnen de verschillende elementen gemakkelijk worden gedemonteerd. Dit maakt het systeem ook geschikt als tijdelijke valbeveiligingsoplossing. Gecoate hekwerken XSGuardrails kunnen naar wens van de klant gecoat worden in verschillende RAL-kleuren, bijvoorbeeld om te passen bij het kleurenschema van een gebouw.

7 hekwerken in de praktijk Voor een project in Leiden werd een beroep gedaan op het hekwerkaanbod van AllRisk, waarbij op meerdere dakvlakken verschillende XSGuardrail systemen zijn geïnstalleerd. De voornaamste eis en belangrijkste zorg van de architect was om het uiterlijk van het gebouw intact te laten. Door een speciaal hiervoor gecoat gebogen hekwerk te installeren, werden de systemen geïntegreerd in het ontwerp van het gebouw, met een minimale impact op het buitenaanzicht. Project Klant Locatie Architect Sector Systeem Mentor Medical Systems BV Mentor Medical Center, Leiden Jorissen Simonetti Architecten BV Medische apparatuur en instrumenten Gecoate XSCurved en XSParapet hekwerken volgens het vijf sterren systeem. Verdeeld over vijf verschillende dakoppervlakken (bescherming voor m 2 dak).

8 over AllRisk oplossingen voor profieldaken AllRisk is een totaalleverancier van valbeveiliging en expert in oplossingen voor veilig werken op hoogte. Van het uitdenken en ontwerpen, tot het monteren, inspecteren en onderhouden van permanente of mobiele valbeveiliging. Onze producten en systemen kenmerken zich door hoge betrouwbaarheid, ongekend gebruiksgemak en snelle installatie. Er zijn dakconstructies waarvoor een speciaal ontwikkeld ontwerp nodig is. AllRisk staat bekend om het leveren van maatwerk. Neem bijvoorbeeld de XTrusion. Een slimme oplossing, die het mogelijk maakt om een hekwerksysteem te installeren op een profieldak (met opstaande rand). Het profiel van een dergelijk type dak vereist een speciale voetplaat en installatiemethode. Betrokken en betrouwbaar Advies en service Expertise Keuring en inspectie Maatwerkoplossingen AllRisk biedt klanten altijd de mogelijkheid tot een oplossing op maat. De XTrusion is slechts één voorbeeld van een speciaal ontwikkeld systeem. Wat de vorm en het materiaal van het dak ook is, AllRisk kan altijd de perfecte hekwerkoplossing leveren. Meer dan twintig jaar ervaring met product, markt en praktijk stelt ons in staat altijd een antwoord te hebben op al uw (praktijk)vraagstukken. Hierbij staan veiligheid, maatwerk en gebruikersgemak altijd voorop. Kenmerkend voor AllRisk is om net dat stapje méér te doen. Meedenken, snelle levering en montage inclusief vakkundig onderhoud achteraf is bij ons heel gewoon. Onze opgebouwde kennis delen we graag met onze klanten. Zowel door de trainingen die wij aanbieden als door innovatieve oplossingen op maat en passend advies voor het gebruik van PBM s. Bij AllRisk kunt u terecht voor deskundige keuring en inspectie van alle merken PBM s en valbeveiligingssystemen, toegangstrappen en ladders.

9 valbeveiliging.nl AllRisk valbeveiliging Papland CK Gorinchem Tel Fax

XSPhilosophy: gedreven door innovatie

XSPhilosophy: gedreven door innovatie Hekwerken XSPhilosophy: gedreven door innovatie Wij laten ons leiden door vijf kernwaarden: Veiligheid boven alles Focus op de klant XSPlatforms vindt dat werken op hoogte veilig moet zijn voor iedereen,

Nadere informatie

valbeveiliging.nl Veilig werken met AllRisk

valbeveiliging.nl Veilig werken met AllRisk valbeveiliging.nl Veilig werken met AllRisk valbeveiliging.nl Wij vinden dat iedereen die op hoogte werkt toegang moet hebben tot kwaliteitsproducten die zelfs de strengste eisen op het gebied van veiligheid

Nadere informatie

valbeveiliging.nl Zeker op hoogte Valbeveiliging die de standaard normen overstijgt

valbeveiliging.nl Zeker op hoogte Valbeveiliging die de standaard normen overstijgt valbeveiliging.nl Zeker op hoogte Valbeveiliging die de standaard normen overstijgt valbeveiliging.nl Wij vinden dat iedereen die op hoogte werkt toegang moet hebben tot kwaliteitsproducten die zelfs de

Nadere informatie

Safety by XSPlatforms. Veiligheid met een

Safety by XSPlatforms. Veiligheid met een Safety by XSPlatforms Veiligheid met een XSPhilosophy: altijd de juiste oplossing Bij XSPlatforms vinden we dat werken op hoogte veilig en eenvoudig moet zijn. En het kiezen van de juiste valbeveiliging

Nadere informatie

valbeveiliging.nl valbeveiliging Hekwerken, ankerpunten en leeflijnsystemen

valbeveiliging.nl valbeveiliging Hekwerken, ankerpunten en leeflijnsystemen valbeveiliging.nl valbeveiliging Hekwerken, ankerpunten en leeflijnsystemen valbeveiliging.nl Wij vinden dat iedereen die op hoogte werkt toegang moet hebben tot kwaliteitsproducten die zelfs de strengste

Nadere informatie

Balustrade voor dakterrassen. Optigroen balustradesysteem SkyGard. Creëer nieuwe leefruimte op het dak, veilig en doordacht!

Balustrade voor dakterrassen. Optigroen balustradesysteem SkyGard. Creëer nieuwe leefruimte op het dak, veilig en doordacht! Balustrade voor dakterrassen Optigroen balustradesysteem SkyGard Creëer nieuwe leefruimte op het dak, veilig en doordacht! Het Optigroen balustradesysteem SkyGard Voordelen: > Geballast systeem dus geen

Nadere informatie

Vaste en permanente veiligheid Denkt veilig Bouwt veilig Werkt veilig

Vaste en permanente veiligheid Denkt veilig Bouwt veilig Werkt veilig Vaste en permanente veiligheid Denkt veilig Bouwt veilig Werkt veilig Valbeveiliging steeds belangrijker Het bouwbesluit 2012 geeft aan, dat veilig beheer en onderhoud van gebouwen een vereiste is in de

Nadere informatie

Hekwerken, borgingspunten en staalkabels

Hekwerken, borgingspunten en staalkabels Hekwerken, borgingspunten en staalkabels Veilig werken op hoogte volgens XSPlatforms Werken op hoogte is risicovol, maar went. Vooral op relatief bescheiden hoogte voelen mensen zich al snel veilig en

Nadere informatie

BiboBlock. Valbeveiliging voor platte daken

BiboBlock. Valbeveiliging voor platte daken BiboBlock Valbeveiliging voor platte daken BiboBlock Valbeveiliging voor platte daken Het valgevaar is groot bij werken op hoogte. Platte daken moeten regelmatig worden betreden voor inspectie en onderhoud.

Nadere informatie

V A L B E V E I L I G I N G V O O R P L A T T E D A K E N. developed by

V A L B E V E I L I G I N G V O O R P L A T T E D A K E N. developed by V A L B E V E I L I G I N G V O O R P L A T T E D A K E N developed by Valbeveiliging voor platte daken Het valgevaar is groot bij het werken op platte daken. Toch moeten ze regelmatig worden betreden

Nadere informatie

BiboBlock. Valbeveiliging voor platte daken

BiboBlock. Valbeveiliging voor platte daken BiboBlock Valbeveiliging voor platte daken BiboBlock Valbeveiliging voor platte daken Het valgevaar is groot bij werken op hoogte. Platte daken moeten regelmatig worden betreden voor inspectie en onderhoud.

Nadere informatie

V A L B E V E I L I G I N G V O O R H E L L E N D E D A K E N. developed by

V A L B E V E I L I G I N G V O O R H E L L E N D E D A K E N. developed by V A L B E V E I L I G I N G V O O R H E L L E N D E D A K E N developed by Valbeveiliging voor hellende daken Het valgevaar is groot bij het werken op hellende daken. Toch moeten ze regelmatig worden betreden

Nadere informatie

VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ

VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ Hoogwaardige kwaliteit Met MARQ kiest u voor klim- en valbeveiligingsproducten van hoogwaardige kwaliteit. Productinnovaties worden volgens de

Nadere informatie

Ankerpunten, leeflijnsystemen en hekwerken

Ankerpunten, leeflijnsystemen en hekwerken Ankerpunten, leeflijnsystemen en hekwerken XSPhilosophy: gedreven door innovatie Wij laten ons leiden door vijf kernwaarden: Veiligheid boven alles Focus op de klant Kwaliteit door eenvoud Het kan altijd

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING VECTACO ZELFDRAGEND HEKWERK RECHT, HELLEND, GEBOGEN. Norm EN ISO

MONTAGEHANDLEIDING VECTACO ZELFDRAGEND HEKWERK RECHT, HELLEND, GEBOGEN. Norm EN ISO 1 VECTACO ZELFDRAGEND HEKWERK RECHT, HELLEND, GEBOGEN Norm EN ISO 14122-3 2 VECTACO ZELFDRAGEND HEKWERK RECHT, HELLEND, GEBOGEN DEFINITIE Het VECTACO zelfdragend hekwerk is een collectief valbeveiligingssysteem.

Nadere informatie

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Unidek SolarTherm is het eerste sandwich dakelement met een geïntegreerd, prefab gemonteerde zonnecollector. Het resultaat van een unieke samenwerking

Nadere informatie

INLEIDING. Factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Valbeschermingsmethodes. Assortiment mobiele valbeveiliging VALBEVEILIGING

INLEIDING. Factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Valbeschermingsmethodes. Assortiment mobiele valbeveiliging VALBEVEILIGING 8 Persoonlijke beschermingsmiddelen voor valbescherming worden veel gebruikt in allerlei sectoren. Zij zijn ontworpen om ongelukken te voorkomen of om gevolgen van ongelukken op het werk zoveel mogelijk

Nadere informatie

SOPRASAFE SAFETY TOOLS

SOPRASAFE SAFETY TOOLS SAFETY TOOLS VEILIGHEID Als één van s werelds marktleiders op het gebeid van waterdichting van gebouwen, en marktleider in Nederland, neemt SOPREMA het voortouw. De productgroepen waterdichting en isolatie

Nadere informatie

SOPRASAFE SAFETY TOOLS

SOPRASAFE SAFETY TOOLS SAFETY TOOLS VEILIGHEID Als één van s werelds marktleiders op het gebeid van waterdichting van gebouwen, en marktleider in Nederland, neemt SOPREMA het voortouw. De productgroepen waterdichting en isolatie

Nadere informatie

DAKDEKKERS SAFETY TOOLS SOPRASAFE

DAKDEKKERS SAFETY TOOLS SOPRASAFE DAKDEKKERS SAFETY TOOLS VEILIG WERKEN OP HOOGTE Of je nu op een plat of hellend dak staat, of je nu met bitumineuze of met kunststof materialen werkt, of het een kleine klus is of een groot project: veilig

Nadere informatie

VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ

VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ Hoogwaardige kwaliteit Met MARQ kiest u voor klim- en valbeveiligingsproducten van hoogwaardige kwaliteit. Productinnovaties worden volgens de

Nadere informatie

De definitieve beveiliging van uw platte daken

De definitieve beveiliging van uw platte daken ACCESS PLATFORMS NV Boudewijnlaan 5c 2243 Pulle ( Zandhoven) Tel.: 03/484 65 65 Fax.: 03/484 65 70 www.accessplatforms.be info@accessplatforms.be De definitieve beveiliging van uw platte daken De Europese

Nadere informatie

Staalkabelsystemen, hekwerk, harnassen en vanglijnen

Staalkabelsystemen, hekwerk, harnassen en vanglijnen Staalkabelsystemen, hekwerk, harnassen en vanglijnen Veilig werken op hoogte volgens AllRisk Werken op hoogte is risicovol, maar went. Vooral op relatief bescheiden hoogte voelen mensen zich al snel veilig

Nadere informatie

MULTI-LINE STAALKABELTRAJECT HEKWERK KOOILADDER SIGNALISATIE

MULTI-LINE STAALKABELTRAJECT HEKWERK KOOILADDER SIGNALISATIE MULTI-LINE STAALKABELTRAJECT ANKERPUNT LEEFLIJN HEKWERK KOOILADDER SIGNALISATIE Het dak beschermt mensen, goederen en machines tegen weer en wind. Daarom hebben we er alle baat bij om onze daken in topconditie

Nadere informatie

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar PALLETSTELLINGEN Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar Van simpel rek Tot compex magazijn hoog en stevig en in alle veiligheid PALLETSTELLINGEN Palletstellingen zijn erg eenvoudig

Nadere informatie

STAP 1 VOORBEREIDING. Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek.

STAP 1 VOORBEREIDING. Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek. 1 STAP 1 VOORBEREIDING Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek. Organiseer de materialen. Breng ze naar de juiste plaats, en maak

Nadere informatie

TV Wandsteunen TV Vloersteunen

TV Wandsteunen TV Vloersteunen TV Wandsteunen TV Vloersteunen Erard is een Franse ontwerper en fabrikant van verschillende types tv wand- en vloersteunen. Erard, opgericht in 1961, staat voor hoge kwaliteit en innovatieve producten

Nadere informatie

Een vernieuwend en sterk concept De ideale oplossing voor uw opslag. Van de meest elementaire tot de meest volledige installaties.

Een vernieuwend en sterk concept De ideale oplossing voor uw opslag. Van de meest elementaire tot de meest volledige installaties. PLAATSTALEN LEGBORDSTELLING Een vernieuwend en sterk concept De ideale oplossing voor uw opslag. Van de meest elementaire tot de meest volledige installaties. Technische eigenschappen: Staanders: Staanders

Nadere informatie

De techniek van morgen.vandaag al gefaciliteerd

De techniek van morgen.vandaag al gefaciliteerd De techniek van morgen.vandaag al gefaciliteerd De veelzijdige M/Flex is een schaalbare monitorhouder. Het is een modulair een flexibel systeem dat zelfs zes beeldschermen op één post mogelijk maakt. M/Flex

Nadere informatie

kantelhekken & doorlaatinrichtingen

kantelhekken & doorlaatinrichtingen kantelhekken & doorlaatinrichtingen Triax kantelhekken en doorlaatinrichtingen zijn speciaal ontworpen vanuit preventief oogpunt. hekken zorgen voor een veilige doorstroom van pallets naar entresols, bordessen

Nadere informatie

valbeveiliging.nl VALBEVEILIGINGS- WIJZER

valbeveiliging.nl VALBEVEILIGINGS- WIJZER valbeveiliging.nl VALBEVEILIGINGS- WIJZER 2 VALBEVEILIGINGSWIJZER 7 64 6 8 2 3 3 VALBEVEILIGING OP DE WERKVLOER. KIES DE MEEST GESCHIKTE SET, PASSEND BIJ UW SITUATIE. Valbeveiliging is een zeer veelomvattend

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING VECTACO ZELFDRAGEND HEKWERK NEERKLAPBAAR RECHT, HELLEND, GEBOGEN NORM EN ISO

MONTAGEHANDLEIDING VECTACO ZELFDRAGEND HEKWERK NEERKLAPBAAR RECHT, HELLEND, GEBOGEN NORM EN ISO 1 RECHT, HELLEND, GEBOGEN NORM EN ISO 14122-3 2 RECHT, HELLEND, GEBOGEN DEFINITIE Het VECTACO neerklapbaar zelfdragend hekwerk is een collectief valbeveiligingssysteem. Het is de ideale oplossing om daken

Nadere informatie

Roof boxes RUISER. Cruiser, overweldigend veel ruimte.

Roof boxes RUISER. Cruiser, overweldigend veel ruimte. Roof boxes RUISER Cruiser, overweldigend veel ruimte. 3 GROOT, GROTER, GROOTST. Cruiser. Overweldigend veel ruimte. Dakkoffers zijn er in allerlei soorten en maten, maar als u op zoek bent naar veel extra

Nadere informatie

QUICK-LOCK. Zichtbare ophangsystemen voor plafondpanelen

QUICK-LOCK. Zichtbare ophangsystemen voor plafondpanelen Zichtbare ophangsystemen voor plafondpanelen Plafondsystemen De kwaliteit, het doordachte ontwerp en het uitgebreide assortiment zijn kenmerkend voor de Quick-Lock plafondophangsystemen. Voor vrijwel alle

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING VECTACO HEKWERK OP DAKRAND RECHT, HELLEND, GEBOGEN NORM EN ISO

MONTAGEHANDLEIDING VECTACO HEKWERK OP DAKRAND RECHT, HELLEND, GEBOGEN NORM EN ISO 1 NORM EN ISO 14122-3 2 DEFINITIE Het VECTACO hekwerk op dakrand is een collectief valbeveiligingssysteem. Het is de ideale oplossing om daken te beveiligen. Door zijn ontwerp is een snelle en eenvoudige

Nadere informatie

S² veiligheid profielcilinders

S² veiligheid profielcilinders thuis in veiligheid S² veiligheid profielcilinders S² VEILIGHEIDSCILINDERS Safe & Secure. Uitsluitend voordelen! INTRODUCTIE inhoud: Unieke eigenschappen pagina 3 Assortiment S² SPC F6 pagina 4 Assortiment

Nadere informatie

NL Handleiding opbouw en gebruik Dakrandbeveiliging EN 13374. 760260 www.altrex.com. Relax. Het is een Altrex.

NL Handleiding opbouw en gebruik Dakrandbeveiliging EN 13374. 760260 www.altrex.com. Relax. Het is een Altrex. NL Handleiding opbouw en gebruik Dakrandbeveiliging EN 13374 760260 www.altrex.com Relax. Het is een Altrex. NL Handleiding opbouw en gebruik art. nr. 760260 versie 01/09 Copyright Altrex B.V. 09 Alle

Nadere informatie

Productcatalogus. Kedge Safety Systems. Revolutie in valbeveiliging

Productcatalogus. Kedge Safety Systems. Revolutie in valbeveiliging Productcatalogus Kedge Safety Systems Revolutie in valbeveiliging Elk plat dak een veilige werkplek Bij werken op het dak bestaat het risico op valgevaar. U moet daarom altijd kunnen vertrouwen op uw veiligheidsmiddelen.

Nadere informatie

INSTALLATIE ONTWERP PRODUCENT

INSTALLATIE ONTWERP PRODUCENT VEILIG OP HOOGTE DE SPECIALIST IN VALBEVEILIGING Inhoudsopgave VERTIC ontwikkelt, produceert en installeert veiligheidssystemen voor het veilig werken op hoogte. Valbeveiliging van VERTIC wordt wereldwijd

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Partner Expert Boxer PEUGEOT met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap...

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... ZETTEN TECHNIEK lifting & safety solutions Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... Narvikweg 10c 9723 TV Groningen Telefoon: 050-5413000 Telefax: 050-5410011 E-mail: info@zettentechniek.nl Internet:

Nadere informatie

Nefit SolarLine Zonneboilers. Nefit houdt Nederland warm. SolarLine. Zonneboilersystemen

Nefit SolarLine Zonneboilers. Nefit houdt Nederland warm. SolarLine. Zonneboilersystemen Nefit SolarLine Zonneboilers Nefit houdt Nederland warm SolarLine Zonneboilersystemen Eindeloos profiteren van Duurzame energie, duurzame kwaliteit Het Nederlandse merk Nefit bracht als eerste ter wereld

Nadere informatie

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Groots in kleine afmetingen LAGE ELEMENTHOOGTE, SNELLE REGELING Snelle installatie, korte

Nadere informatie

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport Caddy Touran T5 Crafter VW met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott. Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

NEWTEK MODULAIR HEKWERK

NEWTEK MODULAIR HEKWERK NEWTEK MODULAIR HEKWERK Het Newtek modulair hekwerk systeem is gemaakt om een oplossing te bieden in kosten, esthetiek, eenvoudige installatie en robuustheid; ideaal voor diegenen die gevaarlijke gebieden

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING ZONNEPANELEN OP EEN SCHUIN PANNENDAK ALUMINIUM DAKHAAK

INSTALLATIEHANDLEIDING ZONNEPANELEN OP EEN SCHUIN PANNENDAK ALUMINIUM DAKHAAK Tel. +32 (0)11 72 96 50 Fax +32 (0)11 76 79 14 www.allimex.eu INSTALLATIEHANDLEIDING ZONNEPANELEN OP EEN SCHUIN PANNENDAK ALUMINIUM DAKHAAK Type dak In deze handleiding gaan we uit van een goed bereikbaar

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

RockSolid. by XSPlatforms. Aanvullende informatie voor partners

RockSolid. by XSPlatforms. Aanvullende informatie voor partners RockSolid by XSPlatforms Aanvullende informatie voor partners 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Algemene informatie... 3 Toepassing... 3 Onderdelen... 4 XSGlobe eye... 5 XSDynamic 360 o... 5 Gebruikersadviezen...

Nadere informatie

Bewezen geschiktheid. Product testen en prestatie

Bewezen geschiktheid. Product testen en prestatie Bewezen geschiktheid Product testen en prestatie Inleiding Met het gebruik van haar geoctrooieerde Constant Force ankertechniek en ManSafe onderdelen is Latchways in de afgelopen vijftien jaar de voortrekker

Nadere informatie

Maatwerk met SlimFix dakelementen

Maatwerk met SlimFix dakelementen Maatwerk met SlimFix dakelementen SlimFix Flex staat voor méér flexibiliteit in producttoepassing en voor méér keuzevrijheid voor de afnemers en voorschrijvers. U kon al kiezen uit een een breed assortiment

Nadere informatie

Triple Solar PVT Paneel

Triple Solar PVT Paneel Triple Solar PVT Paneel Montagehandleiding bij pannendak Onderdelen Triple Solar PVT panelen RVS dakhaken (minimaal 1 dakhaak per meter) Triplex/multiplex planken (ter versteviging van het dakbeschot)

Nadere informatie

Harnassen, vanglijnen en mobiele ankerpunten

Harnassen, vanglijnen en mobiele ankerpunten Harnassen, vanglijnen en mobiele ankerpunten XSPhilosophy: gedreven door innovatie Onze kernwaarden: Veiligheid boven alles Focus op de klant Kwaliteit door eenvoud Het kan altijd beter Problemen bestaan

Nadere informatie

Ligboxen. Grootvee. Z-120 ligbox, afm. 195 cm x schoftboomhoogte 120 cm. 55010.040 ZK-135 ligbox, afm. 205 cm x schoftboomhoogte 135 cm. 55010.

Ligboxen. Grootvee. Z-120 ligbox, afm. 195 cm x schoftboomhoogte 120 cm. 55010.040 ZK-135 ligbox, afm. 205 cm x schoftboomhoogte 135 cm. 55010. Ligboxen Grootvee Ligbox ZK-135 De ligboxen ZK-135 en Z-120 zijn ontwikkeld met het oog op de koe. Ze bieden de koe een maximum aan comfort en vrijheid met veel ruimte voor opstaan en liggen. De box geeft

Nadere informatie

VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming

VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming 2.1 2.2 2.3 2.4 R 2,5 min 25 max 150 max 250 min 30 max Buitenzijde laadeenheid 1.3 1.2 3.1 3.2 5.2 Zijaanzicht 2.1 2.2 2.3

Nadere informatie

Wij onderscheiden ons ook in de montage.

Wij onderscheiden ons ook in de montage. Wij onderscheiden ons ook in de montage. Hoe wij ons onderscheiden in de markt. Netheid De manier van werken. Stofvrij boren. Op onze boormachines zit een interne stofzuiger op. Wij hebben speciale stofzuigers

Nadere informatie

Nefit SolarLine Zonneboilers. Nefit houdt Nederland warm

Nefit SolarLine Zonneboilers. Nefit houdt Nederland warm Nefit SolarLine Zonneboilers Nefit houdt Nederland warm SolarLine Zonneboilers Eindeloos profiteren van Duurzame energie, duurzame kwaliteit Het Nederlandse merk Nefit bracht als eerste ter wereld de succesvolle

Nadere informatie

SONICO MOBIELE WANDEN

SONICO MOBIELE WANDEN SONICO MOBIELE WANDEN Onbegrensde flexibiliteit Mobiele wanden zijn niets nieuws; ze bestaan al bijna net zo lang als Espero. Met mobiele wanden kunnen ruimtes tijdelijk opgesplitst, vergroot of verkleind

Nadere informatie

VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS

VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS EXCLUSIEVE UITSTRALING, OPTIMALE GELUIDSABSORPTIE EN VOLLEDIGE ONTWERPVRIJHEID 2 Verwol Complete interieurrealisatie Verwol is opgericht in 1976 en uitgegroeid tot marktleider

Nadere informatie

adurad Skyline plint L-Line Proline Skyline

adurad Skyline plint L-Line Proline Skyline Skyline plint L-Line Proline Skyline adurad Voorwoord AduRad verkoopt en distribueert Meinertz radiatoren. Meinertz is een van de top Deense fabrikanten van radiatoren. Begonnen in 1939. Meinertz is nog

Nadere informatie

Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer)

Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer) Handleiding EPDM dakbedekking. Kenmerken: * Synthetische EPDM rubber (ethyleenpropyleendieen-monomeer) *100% UV-bestendig *Blijvend soepel en elastisch * Hoge elasticiteit. Tot 400% rek * Scheur-, breuk-,

Nadere informatie

Wij onderscheiden ons ook in de montage.

Wij onderscheiden ons ook in de montage. Wij onderscheiden ons ook in de montage. Hoe wij ons onderscheiden in de markt. Netheid De manier van werken. Stofvrij boren. Op onze boormachines zit een interne stofzuiger op. Wij hebben speciale stofzuigers

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING. zonnepanelen op een schuin pannendak

INSTALLATIEHANDLEIDING. zonnepanelen op een schuin pannendak INSTALLATIEHANDLEIDING zonnepanelen op een schuin pannendak Type dak In deze handleiding gaan we uit van een goed bereikbaar pannendak met gebolde pannen. ONDERDELEN De onderdelen die gebruikt worden bij

Nadere informatie

VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS

VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS EXCLUSIEVE UITSTRALING, OPTIMALE GELUIDSABSORPTIE EN VOLLEDIGE ONTWERPVRIJHEID 2 Verwol Complete interieurrealisatie Verwol is opgericht in 1976 en uitgegroeid tot marktleider

Nadere informatie

Handleiding Installatieaanwijzingen TX 3100A

Handleiding Installatieaanwijzingen TX 3100A Handleiding Installatieaanwijzingen TX 3100A 1.0.0 INHOUDSOPGAVE 1.0.0 INHOUDSOPGAVE 2 3.0.0 ALGEMENE INFORMATIE 3 3.1.0 VOORWOORD 3 3.2.0 TOEPASSINGSGEBIED 3 3.3.0 LIJST MET COMPONENTEN 3 3.4.0 WERKING

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Berlingo Jumpy Jumper CITROËN met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide

Nadere informatie

WEINIG SYSTEM PLUS. Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage

WEINIG SYSTEM PLUS. Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage WEINIG SYSTEM PLUS Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage 1 Alles uit de WEINIG hand: Het totaalsysteem voor profielfabricage WEINIG is de leidende technologie-aanbieder voor de massiefhout

Nadere informatie

DÉ NIEUWE MONTAGE STANDAARD VOOR SCHUINE DAKEN. PANNEN DAK

DÉ NIEUWE MONTAGE STANDAARD VOOR SCHUINE DAKEN.  PANNEN DAK DÉ NIEUWE MONTAGE STANDAARD VOOR SCHUINE DAKEN PANNEN DAK DE 4 BASIS COMPONENTEN VAN CLICKFIT EVO 1. DAKHAAK UNIVERSEEL 1 universele dakhaak voor alle dakpan/panlat combinaties Eenvoudige montage van bovenaf

Nadere informatie

AluGrid100 Montageinstructies. Ballasthouder. Moduledrager onder. Doorlopende balken. Verdere benodigde documenten

AluGrid100 Montageinstructies. Ballasthouder. Moduledrager onder. Doorlopende balken. Verdere benodigde documenten AluGrid100 Montageinstructies Moduleklem Moduledrager-profiel Bevestigingshaakjes Moduledrager-steun Ballasthouder Eindplaat Ballasthouder Moduledrager onder Doorlopende balken Ondersteuningsrubber Benodigde

Nadere informatie

verandazonwering terrasschermen

verandazonwering terrasschermen verandazonwering terrasschermen 1. De verstevigde kast in geëxtrudeerde aluminium (2mm dik) biedt een volledige bescherming aan uw doek, motor en mechanisme. 2. De Climavelum 500 maakt gebruik van een

Nadere informatie

Montagehandleiding. Voordat u start met het plaatsen van het Twist-Fix lijnsysteem, controleer of de volgende artikelen aanwezig zijn:

Montagehandleiding. Voordat u start met het plaatsen van het Twist-Fix lijnsysteem, controleer of de volgende artikelen aanwezig zijn: Montagehandleiding Het Twist-Fix lijnsysteem is conform de EN-795C voor platte daken en geschikt voor vier gebruikers tegelijkertijd. Het lijnsysteem wordt middels ankerpunten mechanisch bevestigd aan

Nadere informatie

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler De winst van aurostep Weet u dat 8 minuten zon volstaan om alle mensen op de wereld één jaar van energie te voorzien? De zon levert

Nadere informatie

fundamentele verbetering voor grondgebonden woningbouw

fundamentele verbetering voor grondgebonden woningbouw fundamentele verbetering voor grondgebonden woningbouw KanaalBreedPlaat gecertificeerd KOMO HET BESTE VAN TWEE WERELDEN De KanaalBreedPlaat combineert het beste van de kanaalplaatvloer en de breedplaatvloer.

Nadere informatie

DOUGLAS BUDGET OVERKAPPING. * Handleiding Douglas/larix budgetoverkapping

DOUGLAS BUDGET OVERKAPPING. * Handleiding Douglas/larix budgetoverkapping * Handleiding Douglas/larix budgetoverkapping Gefeliciteerd met de aankoop van uw Douglas/lariks Budget Overkapping, een een DIY (Do It Yourself) bouwpakket bestaande uit losse larix / douglas onderdelen

Nadere informatie

SUPERIA central collection. Paneelradiatoren prijzen belgië geldig vanaf januari 2014. een nieuwe kijk op installatiecomfort.

SUPERIA central collection. Paneelradiatoren prijzen belgië geldig vanaf januari 2014. een nieuwe kijk op installatiecomfort. SUPERIA central collection Paneelradiatoren prijzen belgië geldig vanaf januari 0 een nieuwe kijk op installatiecomfort en u central & central design paneelradiatoren met slimme, vaste middenaansluiting

Nadere informatie

Zelf uw woning aanpassen

Zelf uw woning aanpassen Zelf uw woning aanpassen DAKRAAM Wilt u een dakraam aanbrengen op uw zolder, voor meer licht, ventilatie of uitzicht? Hier vindt u meer informatie over hoe u dat kunt aanpakken. Vraag eerst wel om toestemming

Nadere informatie

fundamentele verbetering voor woningbouw

fundamentele verbetering voor woningbouw fundamentele verbetering voor woningbouw KanaalBreedPlaat gecertificeerd KOMO Het beste van twee werelden De KanaalBreedPlaat combineert het beste van de kanaalplaatvloer en de breedplaatvloer. De KanaalBreedPlaat

Nadere informatie

BARRIÈRESTANGEN VOOR AL UW RAMEN

BARRIÈRESTANGEN VOOR AL UW RAMEN BARS beveiliging voor ramen BARRIÈRESTANGEN VOOR AL UW RAMEN Uw veilige keuze MET EEN HISTORIE DIE 110 JAAR TERUGGAAT, IS AXA EEN BEGRIP ALS HANG- & SLUITWERK LEVERANCIER EN HEEFT ZIJ EEN IJZERSTERKE NAAM

Nadere informatie

HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak

HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak ref. 12.401-09 HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak HPL Kwaliteit. Innovatie. Flexibiliteit. o.a. geschikt voor de renovatievloeren van slechts 40 of 60 millimeter

Nadere informatie

Doe Het Zelf handleiding zonnepanelen installatie voor schuin dak

Doe Het Zelf handleiding zonnepanelen installatie voor schuin dak Doe Het Zelf handleiding zonnepanelen installatie voor schuin dak 1 Benodigdheden De volgende onderdelen zijn benodigd voor een schuine dak installatie: - De door u uitgekozen zonnepanelen; - De door u

Nadere informatie

Foto type Basic (groot) - type Cottage (klein)

Foto type Basic (groot) - type Cottage (klein) Foto type Basic (groot) - type Cottage (klein) vertikale spijlen Variante : vooropgezet Ook een verticale balustrade biedt een waaier van mogelijkheden om een gevel te personaliseren. Een eerder sobere

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

Concept. Pannendak Montage handleiding. Versie

Concept. Pannendak Montage handleiding. Versie Pannendak Montage handleiding Versie I. Regels voor montage Montage van de onderbouw moet voldoen aan de lokaal geldende overheidsnormen, aan specificaties van de fabrikant en aan goede bouwpraktijken.

Nadere informatie

Het voor de gepatenteerde SOLYNDRA Solar module gebruikte materiaal bestaat uit koper-indium-galium-diselenide (CIGS).

Het voor de gepatenteerde SOLYNDRA Solar module gebruikte materiaal bestaat uit koper-indium-galium-diselenide (CIGS). quas lar Een uiterst betrouwbaar systeem De SOLYNDRA Solar module bestaat uit twee coaxiale cilinders. De binnenste cilinder wordt ommanteld door de CIGS-zonnecel die op haar beurt beschermd wordt door

Nadere informatie

TÜV NEDERLAND Postbus AC Best - De Waal 21 C PH Best PLANNING:

TÜV NEDERLAND Postbus AC Best - De Waal 21 C PH Best PLANNING: TÜV NEDERLAND Postbus 120-5680 AC Best - De Waal 21 C - 5684 PH Best PLANNING: 0499-339533 - 0499-339539 Keuring EN 795:2012 Bitumen veiligheidsanker en restrictieanker op verschillende dakconstructies

Nadere informatie

Muurdempers & muurroosters. Een stijlvolle afwerking in elke situatie. Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden

Muurdempers & muurroosters. Een stijlvolle afwerking in elke situatie. Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden BV. 130120-703921 Muurdempers & muurroosters Een stijlvolle afwerking in elke situatie Geluidwerende oplossingen Tegenwoordig plaatsen

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Cleanpanel Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Hoogwaardige kunststof panelen Bouwimpex heeft meer dan 25 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige kunststof producten

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING DAKSTEIGER

GEBRUIKERSHANDLEIDING DAKSTEIGER GEBRUIKERSHANDLEIDING DAKSTEIGER Artikelnr. 70801100 t/m 70801600 Inhoudsopgave Pag. 1: Maximale belasting Pag. 2: Samenstellingslijst Pag. 3: Beschrijving onderdelen Pag. 4, 5, 6: Opbouwinstructie Pag.

Nadere informatie

Dakreling : hét complete valbeveiligingssysteem voor platte daken

Dakreling : hét complete valbeveiligingssysteem voor platte daken #1 Dakreling : hét complete valbeveiligingssysteem voor platte daken Toepassing verplicht bij werkzaamheden boven 2,5 meter hoogte. Goedgekeurd volgens NEN-EN 13374/klasse A Al 26.981538 Alprokon aluminium

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen Verrijdbare tilliften passief & actief Specialist in aangepast wonen Efficiënte oplossingen veilig, betrouwbaar & comfortabel Guldmann 2 Passieve tilliften pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 Model TEUN

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

NIEUW. HALFEN HVG VERSOGRID Installatieraster HET FLEXIBELE BEVESTIGINGSSYSTEEM. De voordelen in één oogopslag: Bij dit flexibele systeem

NIEUW. HALFEN HVG VERSOGRID Installatieraster HET FLEXIBELE BEVESTIGINGSSYSTEEM. De voordelen in één oogopslag: Bij dit flexibele systeem HALFEN HVG VERSOGRID Installatieraster HET FLEXIBELE BEVESTIGINGSSYSTEEM NIEUW De voordelen in één oogopslag: Eenvoudige en snelle montage en demontage van de rasterelementen, zonder bouten! VERSOGRID

Nadere informatie

Dakkoffers ENITH. Zenith, ruimte voor prestige.

Dakkoffers ENITH. Zenith, ruimte voor prestige. Dakkoffers ENITH Zenith, ruimte voor prestige. 3 ELEGANTIE HEEFT EEN NAAM. Zenith een waardevolle investering in reiscomfort. De Hapro Zenith is een klasse apart. Aan alles is gedacht: het design, de

Nadere informatie

Voordelen. Kwaliteit. Design. lange levensduur en betrouwbaarheid. zelfreinigend en geen mosvorming. hoge weerbestendigheid.

Voordelen. Kwaliteit. Design. lange levensduur en betrouwbaarheid. zelfreinigend en geen mosvorming. hoge weerbestendigheid. EUROPE METAL SLATE Voordelen Kwaliteit lange levensduur en betrouwbaarheid zelfreinigend en geen mosvorming hoge weerbestendigheid onbreekbaar condensatieafvoerend makkelijk verwerkbaar Design stijlvol

Nadere informatie

- Zorginstellingen-Appartementen-Woonhuizen-Kantoren-Horeca-Winkels -

- Zorginstellingen-Appartementen-Woonhuizen-Kantoren-Horeca-Winkels - Cabinelift Type PH 2 De Flexitec indomo hoort thuis in het top segment van de cabineliften. Het grote voordeel van deze lift is dat de indomo werkt met een overneembesturing en dus de drukknop NIET ingedrukt

Nadere informatie

HSW EASY Safe. Stevig bevestigd, zelfs met gelaagd veiligheidsglas, dankzij de beproefde Clamp & Glue technologie.

HSW EASY Safe. Stevig bevestigd, zelfs met gelaagd veiligheidsglas, dankzij de beproefde Clamp & Glue technologie. HSW EASY Safe HORIZONTALE SCHUIFWAND Stevig bevestigd, zelfs met gelaagd veiligheidsglas, dankzij de beproefde Clamp & Glue technologie. HORIZONTALE SCHUIFWAND Horizontale schuifwand Inhoud Meer veiligheid

Nadere informatie

Hekwerken Spijl Strip Glas Lamel Hout

Hekwerken Spijl Strip Glas Lamel Hout Ook een betaalbaar hekwerk voor U! Renoparts, al jarenlang een begrip op het gebied van hekwerken. Met ruim 30 jaar ervaring vormen wij de basis voor kwaliteit en een betrouwbaar advies. Door de jaren

Nadere informatie

ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een collector gemonteerd op panlatten.

ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een collector gemonteerd op panlatten. ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een gemonteerd op panlatten. Leverancier van alternatieve oplossingen voor water, warmte comfort en stroom Tel: 058-288 47 39 / Fax 058-288 92 98 PLAATSING VAN

Nadere informatie