ALGEMENE VOORWAARDEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VOORWAARDEN"

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN XS 2 Knowledge B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tussen XS 2 Knowledge B.V. en opdrachtgevers en licentienemers van programmatuur (hierna ook wel aangeduid als klant ). Algemene voorwaarden van opdrachtgever en/of licentienemer worden uitdrukkelijk van de hand gewezen, en zijn niet van toepassing op overeenkomsten met XS 2 Knowledge B.V. Artikel 2 Offertes 2.1 Door XS 2 Knowledge B.V. opgegeven prijzen zijn, tenzij anders vermeld, gebaseerd op uitvoering in normale werktijden en exclusief vervoers-, verpakkings-, afleverings- en installatiekosten, BTW en andere heffingen van overheidswege Bij de samengestelde prijsopgave bestaat geen verplichting voor XS 2 Knowledge B.V. tot levering van een gedeelte van de in de aanbieding begrepen zaken tegen een overeenkomstig gedeelte van de opgegeven prijs, noch geldt de aanbieding automatisch voor nabestellingen. Artikel 3 Gebruikslicentie 3.1 XS 2 Knowledge B.V. verleent aan licentienemer licentie tot gebruik van de programmatuur. 3.2 De licentie is niet exclusief. 3.3 De licentie is niet overdraagbaar aan derden. De programmatuur mag uitsluitend binnen het bedrijf of het huishouden van licentienemer worden gebruikt. 3.4 Het is licentienemer verboden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van XS 2 Knowledge B.V., programmatuur te verveelvoudigen of te kopiëren. 3.3 Ongeacht de programmatuur wel of niet is voorzien van beschermde technische maatregelen mag de programmatuur door de gebruiker per gebruikerslicentie slechts op één computer geïnstalleerd worden.

2 3.4 Licentienemer is niet gerechtigd wijzigingen of aanpassingen in de programmatuur aan te brengen of eventuele technische maatregelen ter bescherming van de programmatuur te verwijderen. 3.5 De licentie gaat pas in nadat licentienemer aan al zijn opeisbare verplichtingen jegens XS 2 Knowledge B.V. heeft voldaan. 3.6 XS 2 Knowledge B.V. is gerechtigd om de programmatuur te voorzien van een toegangscode, welke wordt verstrekt na volledige betaling van de door de licentienemer verschuldigde kosten. Zonder de toegangscode is de programmatuur niet toegankelijk na de termijn waarvoor de licentienemer betalingen heeft verricht. XS 2 Knowledge B.V. is niet aansprakelijk voor hier uit voortvloeiende schade. Artikel 4 Aflevering en installatie 4.1 Aflevering van de programmatuur, eventueel met inbegrip van documentatie en dragers, zal geschieden na ontvangst van de betaling door opdrachtgever/ licentienemer van de door XS 2 Knowledge verzonden rekening. 4.2 XS 2 Knowledge B.V. is steeds bevoegd afdoende zekerheid te verlangen voor de nakoming van de verplichting van opdrachtgever/licentienemer. Zolang de verlangde zekerheid niet is gesteld is XS 2 Knowledge B.V. gerechtigd al haar verplichtingen op te schorten. Als de verlangde zekerheid niet binnen de verzochte termijn wordt gesteld is opdrachtgever/licentienemer zonder nadere ingebrekestelling in verzuim. 4.3 Termijnen voor aflevering en voor andere door XS 2 Knowledge B.V. te verrichten prestaties zijn slechts informatief; door overschrijding ervan komt XS 2 Knowledge B.V. niet in verzuim. 4.4 Het is XS 2 Knowledge B.V. toegestaan programmatuur in gedeelten te installeren en elk gedeelte afzonderlijk te factureren. 4.5 Installatie van de programmatuur geschiedt door XS 2 Knowledge B.V., waar het maatwerk gemaakt voor opdrachtgever/licentienemer betreft, tenzij door XS 2 Knowledge B.V. en opdrachtgever uitdrukkelijk en schriftelijk van deze voorwaarden is afgeweken. Installatie van de programmatuur gemaakt door XS 2 Knowledge B.V. voor algemeen, niet maatwerk gebruik geschiedt door de licentienemer. 4.6 Opdrachtgever dient alle voor installatie noodzakelijke medewerking en inlichtingen te verschaffen. Als de verlangde medewerking of informatie niet binnen de verzochte termijn wordt verstrekt is opdrachtgever/ licentienemer zonder nadere ingebrekestelling in verzuim.

3 Artikel 5 Technische eisen 5.1 XS 2 Knowledge B.V. is er niet verantwoordelijk voor dat de programmatuur voldoet aan buitenlandse technische eisen, normen en/of voorschriften. 5.2 XS 2 Knowledge B.V. is er niet verantwoordelijk voor dat de programmatuur voldoet voor gebruik op alle merken computers en (versies van) besturingssystemen. Alle niet webbased programmatuur is ontwikkeld voor (besturings)systemen waarmee de grootste groep gebruikers is uitgerust. 5.2 Alle andere technische eisen die door de opdrachtgever/licentienemer aan de te leveren zaken worden gesteld en welke afwijken van de normaal geldende eisen, dienen bij het sluiten van de overeenkomst door de opdrachtgever/licentienemer te worden vermeld. Artikel 6 Garantie 6.1 XS 2 Knowledge B.V. garandeert gedurende een periode van 3 maanden, gerekend vanaf de datum van aflevering van de programmatuur: a) dat de programmatuur de in de documentatie genoemde eigenschappen bevat; b) dat de programmatuur functioneert op de in de documentatie aangeduide apparatuur. 6.2 Deze garantie houdt in dat XS 2 Knowledge B.V. een mogelijk gebrek gratis zal herstellen. 6.3 Wanneer herstel niet mogelijk blijkt, heeft de licentienemer naar keuze van XS 2 Knowledge B.V. het recht: a) op het verkrijgen van een ander exemplaar van de software, of b) op restitutie van de betaalde licentievergoeding tegen inlevering van de software, of c) vergoeding ter compensatie van de minderwaarde. 6.4 De garantie vervalt indien de licentienemer wijzigingen in de programmatuur aanbrengt en/of de installatie van de programmatuur niet op de in de documentatie beschreven wijze uitvoert en/of de in de documentatie beschreven bediening van de programmatuur niet op de juiste wijze uitvoert.

4 Artikel 7 Aansprakelijkheid 7.1 XS 2 Knowledge B.V. sluit iedere aansprakelijk voor vergoeding van ongeacht welke schade ook uit, ook niet die voorvloeiende uit of verband houdende met de overeenkomst, bijvoorbeeld wegens enig gebrek en/of toepassing van de programmatuur dan wel wegens vertraging in de uitvoering, behoudens indien de klant bewijst dat de schade met opzet door XS 2 Knowledge B.V. is veroorzaakt. 7.2 Onverminderd hetgeen is bepaald in artikel 7.1 is XS 2 Knowledge B.V. is nimmer aansprakelijk voor schade of waardeverlies ontstaan door het ondeskundig gebruik van het geleverde, waarbij onder ondeskundig gebruik onder meer wordt verstaan een gebruik in strijd met een gebruiksaanwijzing of met (een) andere door of vanwege XS 2 Knowledge B.V. gegeven aanwijzing(en), alsook een gebruik in samenhang met daarvoor niet geschikte apparatuur en/of programmatuur, en/of voor (de gevolgen van) verlies of beschadiging van programmatuur of data, opgeslagen op of in haar ter hand gestelde zaken, want de klant blijft steeds zelf verantwoordelijk voor het aanhouden van een volledige backup, en/of voor (de gevolgen van) schade aan en/of door pre-installed software. 7.3 Voor zover (rechtens) wordt vastgesteld dat XS 2 Knowledge B.V. aansprakelijk is voor schade als gevolg van door XS 2 Knowledge B.V. verrichte werkzaamheden, is de aansprakelijkheid beperkt tot maximaal driemaal het factuurbedrag, exclusief BTW, dat de klant uit hoofde van de overeenkomst, uit hoofde waarvan de werkzaamheden zijn verricht, aan XS 2 Knowledge B.V. is verschuldigd. 7.4 Voor zover (rechtens) wordt vastgesteld dat XS 2 Knowledge B.V. aansprakelijk is voor schade als gevolg van door XS 2 Knowledge B.V. geleverde zaken is die aansprakelijkheid beperkt tot maximaal driemaal de (verkoop)waarde van die zaken, exclusief BTW. Artikel 8 Prijzen Tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld gelden de door XS 2 Knowledge B.V. afgegeven prijzen in Euro, exclusief BTW en exclusief verzendkosten. Artikel 9 Betaling 9.1 Indien niet is overeengekomen dat betaling bij aflevering plaatsvindt, dient betaling te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum. Als binnen die termijn volledige betaling uitblijft is de opdrachtgever/ licentienemer zonder nadere ingebrekestelling in verzuim.

5 9.2 Is de opdrachtgever/licentienemer in verzuim met het nakomen van een of meer van zijn verplichtingen, dan komen alle gerechtelijke en buitenrechtelijke kosten ter verkrijging van voldoening voor rekening van opdrachtgever/ licentienemer. In ieder geval is de opdrachtgever/licentienemer verschuldigd als buitengerechtelijke incassokosten 10% van de openstaande som. Indien XS 2 Knowledge B.V. aantoont hogere kosten te hebben gemaakt, welke redelijkerwijs noodzakelijk waren, komen ook deze voor vergoeding in aanmerking. 9.3 In geval van liquidatie, faillissement of surseance van betaling van de opdrachtgever/licentienemer zullen de vorderingen van XS 2 Knowledge B.V. en de verplichtingen van de opdrachtgever/licentienemer jegens XS 2 Knowledge B.V. onmiddellijk opeisbaar zijn. 9.4 Betaling dient plaats te vinden zonder korting of verrekening. Artikel 10 Intellectuele Eigendomsrechten De programmatuur waarvoor XS 2 Knowledge B.V. aan licentienemer een gebruiksrecht geeft, blijft te allen tijde eigendom van XS 2 Knowledge B.V.. Onder eigendom wordt mede begrepen auteursrechten, octrooirechten, andere intellectuele en/of aanverwante rechten. Het is licentienemer niet toegestaan de programmatuur te kopiëren, te verkopen, te verhuren, uit te lenen, te vervreemden en/of om niet of tegen betaling aan derden ter beschikking te stellen, tenzij zulks op grond van dwingend rechtelijke regels is toegestaan. Artikel 11 Overdracht rechten en verplichtingen Opdrachtgever/licentienemer is niet gerechtigd de rechten en verplichtingen voortvloeiend uit de overeenkomst zonder schriftelijke toestemming van XS 2 Knowledge B.V. aan derden over te dragen. Artikel 12 Overmacht Onder overmacht voor XS 2 Knowledge B.V. wordt tevens begrepen arbeidsongeschiktheid of verhindering van één van haar medewerkers. Artikel 13 Opzegging 13.1 Ingeval opdrachtgever de opdracht tussentijds opzegt, zal opdrachtgever niettemin de overeengekomen vergoeding verschuldigd blijven Als opzeggingstermijn geldt een termijn van 2 kalendermaanden voor afloop van de licentie. Indien de overeenkomst niet binnen de hiervoor genoemde termijn is ontbonden, wordt de overeenkomst geacht stilzwijgend te zijn verlengd met een periode van één jaar.

6 13.3 Indien zich omstandigheden voordoen welke van dien aard zijn dat de uitvoering van de opdracht onmogelijk dan wel dermate bezwaarlijk en/of onevenredig kostbaar wordt, dat naleving van de overeenkomst in redelijkheid niet meer kan worden gevergd, is XS 2 Knowledge B.V. bevoegd de opdracht en licentie op te zeggen. In dat geval is opdrachtgever de helft van de overeengekomen vergoeding verschuldigd. Artikel 14 Ontbinding 14.1 Opdrachtgever/licentienemer doet afstand van het recht ontbinding of vernietiging van de overeenkomst te vorderen XS 2 Knowledge B.V. is gerechtigd de overeenkomst te ontbinden in geval opdrachtgever/licentienemer met enige verplichting in verzuim is Indien XS 2 Knowledge B.V. de overeenkomst ontbindt is licentienemer verplicht de programmatuur en de documentatie met onmiddellijke ingang aan XS 2 Knowledge B.V. te retourneren Bij ontbinding door XS 2 Knowledge B.V. blijft opdrachtgever/licentienemer de overeengekomen vergoeding aan XS 2 Knowledge B.V. verschuldigd. Artikel 15 Geschillen 15.1 Op de overeenkomst of op nadere overeenkomsten ter uitvoering daarvan, in welke vorm en welke taal zij ook zijn of worden aangegaan, is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing De rechter in Rotterdam is bij uitsluiting bevoegd van geschillen kennis te nemen, tenzij de kantonrechter bevoegd is. Niettemin heeft XS 2 Knowledge B.V. het recht haar wederpartij te dagvaarden voor de volgens de wet bevoegde rechter. Artikel 16 Wijziging en vindplaats van de voorwaarden Deze voorwaarden zijn gedeponeerd ten kantore van de Kamer van Koophandel te Rotterdam. Van toepassing is steeds de laatst gedeponeerde versie c.q. de versie zoals die gold ten tijde van het tot stand komen van de onderhavige transactie.

ALGEMENE VOORWAARDEN HEXELNET

ALGEMENE VOORWAARDEN HEXELNET ALGEMENE VOORWAARDEN HEXELNET Bedrijf : Hexelnet Website : www.hexelnet.com Telefoonnummer : +31 (0)634793819 E-mailadres : info@hexelnet.com Datum : 28 januari 2017 Artikel 1 - Algemeen 1.1. Bij twijfel

Nadere informatie

'bedrijf': een opdrachtgever die handelt in de uitoefening van een bedrijf of beroep;

'bedrijf': een opdrachtgever die handelt in de uitoefening van een bedrijf of beroep; HET LED HUIS Gevestigd en kantoorhoudend te: Kaalbertlanden 48 7542HT Enschede Hierna te noemen 'gebruiker'. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 'gebruiker': de gebruiker

Nadere informatie

Algemene voorwaarden CUTECH B.V.

Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH BV 1-7 8-4-2005 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Algemene bepalingen...3 Artikel 1. Toepasselijkheid...3 Artikel 2. Offerten...3 Artikel 3. Wijzigen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Verhagen Vastgoed Onderhoud B.V. Artikel 1. Begripsbepaling

Algemene Voorwaarden. Verhagen Vastgoed Onderhoud B.V. Artikel 1. Begripsbepaling Algemene Voorwaarden Artikel 1. Begripsbepaling In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder 1. De opdrachtnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon aan wie het werk is opgedragen. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 2.6 Alle prijzen genoemd door AUTHENTIC COMMUNICATION zijn exclusief B.T.W.

ALGEMENE VOORWAARDEN. 2.6 Alle prijzen genoemd door AUTHENTIC COMMUNICATION zijn exclusief B.T.W. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Algemeen 1.1 De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, aanbiedingen, offertes en adviezen met AUTHENTIC COMMUNICATION, nader aan te duiden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor levering van: Vogelpoel Automatisering Vaartdijk 3F 1521HR te Wormerveer. Hierna te noemen gebruiker

Algemene voorwaarden voor levering van: Vogelpoel Automatisering Vaartdijk 3F 1521HR te Wormerveer. Hierna te noemen gebruiker Algemene voorwaarden voor levering van: Vogelpoel Automatisering Vaartdijk 3F 1521HR te Wormerveer Hierna te noemen gebruiker Wormerveer 1 november 2012 Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. Door gebruik te maken van onze diensten geeft de wederpartij aan kennis te hebben genomen en in te stemmen met de algemene voorwaarden. 1. ALGEMEEN 1.1 Al

Nadere informatie

1.2 De voorwaarden zijn eveneens van toepassing op overeenkomsten met WVA, waarvoor bij de uitvoering van de werkzaamheden derden worden betrokken.

1.2 De voorwaarden zijn eveneens van toepassing op overeenkomsten met WVA, waarvoor bij de uitvoering van de werkzaamheden derden worden betrokken. 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en werkzaamheden tussen Wim Visser Automatiseringen, hierna te noemen WVA, en Opdrachtgever, hierna te noemen Klant. 1.2

Nadere informatie

Santai Shop. Santai Entertainment is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Santai Shop. Santai Entertainment is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer Voorwaarden Artikel 1. Algemeen Santai Shop is onderdeel van Santai Entertainment. Santai Entertainment is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24325643. Santai Shop is een webwinkel en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies Algemene voorwaarden voor levering diensten door Van: gevestigd en kantoorhoudende te 7827 RG, Emmen, Drieteenspecht 4, hierna te noemen: Artikel 1: Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V.

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. -

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING VAN:

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING VAN: ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING VAN: 7 Colors Multimedia B.V., gevestigd en kantoorhoudende te: 3514 AX Utrecht, Nederland Tel: +31307116715 email: info@7c.nl website: www.7c.nl Hierna te noemen: gebruiker

Nadere informatie

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak

ALGEMENEVOORWAARDEN van de eenmanszaak MOSTIMPRESSIVE gevestigd te (5283 BE) Boxtel Hoogheem 292; ARTIKEL 1: DEFINITIES a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden 1. Algemeen. 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door Total System Development B.V., hierna te noemen TSD, aan de afnemer, hierna te noemen de Klant, aangeboden en geleverde producten

Nadere informatie

van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46;

van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46; wemago GRAFISCHE DIENSTEN Algemene voorwaarden van de eenmanszaak Wemago gevestigd te (4771 RS) Langeweg aan de Hoge Zeedijk 46; Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van Hotel Supply International B.V., K.v.K. Amsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN van Hotel Supply International B.V., K.v.K. Amsterdam Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN van Hotel Supply International B.V., K.v.K. Amsterdam 62734970. hierna te noemen: gebruiker Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Artikel 1: Definities - Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. - Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan: burojohanna.nl.

Nadere informatie

R.O.E.L Design. Direct Marketing. Huisstijlen. Advertising. Designs Algemene voorwaarden:

R.O.E.L Design. Direct Marketing. Huisstijlen. Advertising. Designs Algemene voorwaarden: Van de eenmanszaak R.O.E.L Design Brand gevestigd te (1423 DN) Uithoorn aan de ; Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Adviesbureau KAP b.v. - Afdeling Advies

Algemene Voorwaarden Adviesbureau KAP b.v. - Afdeling Advies Algemene Voorwaarden Adviesbureau KAP b.v. - Afdeling Advies 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Adviesbureau KAP b.v. - Afdeling Advies,

Nadere informatie

koper: een opdrachtgever die handelt in de uitoefening van een bedrijf of beroep;

koper: een opdrachtgever die handelt in de uitoefening van een bedrijf of beroep; ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Indoneth, gevestigd en kantoorhoudende te Vianen, 4132VB aan de Achterstraat 65. Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: koper: een opdrachtgever

Nadere informatie

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015.

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities a. Opdrachtgever: elke natuurlijke- of rechtspersoon die aan Michaela Communicatie een opdracht verstrekt of een overeenkomst met Michaela Communicatie aangaat.

Nadere informatie

2. De prijzen in de genoemde offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven

2. De prijzen in de genoemde offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven Leveringsvoorwaarden Van: FMH Onderwijsmanagement gevestigd en kantoorhoudende te 1399 HW Muiderberg aan Schoutenpad 8 hierna te noemen: FMH Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SmartPhort

Algemene voorwaarden SmartPhort Algemene voorwaarden SmartPhort Artikel 1 Definities 1. SmartPhort: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan J.F. Kennedylaan 19F, 5555XC te Valkenswaard, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder opdrachtgever: de wederpartij van V&V Visumdienst

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder opdrachtgever: de wederpartij van V&V Visumdienst ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: V&V Visumdienst Breda b.v. gevestigd en kantoorhoudende te 4851 BD Ulvenhout, Weversdries 5 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder Nº 020-57197

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Avas Systemen v.o.f. gevestigd en kantoorhoudende te Harmelen, Dorpeldijk 4a hierna te noemen: AVAS Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN

LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN VAN: - «Webdesign Yvonne» gevestigd en kantoorhoudende te 1974 XW, IJmuiden in het Snippenbos 43 hierna te noemen: Webdesign Yvonne Artikel 1. Definities 1.

Nadere informatie

Amersfoort mei

Amersfoort mei Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing gevestigd aan de Bekensteinslaan 36, 3817 AK te Amersfoort, ingeschreven bij KvK onder nummer 68340508, hierna te noemen Markerting Facilitator.

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN BEN DE WILD PRODUCTIONS BV

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN BEN DE WILD PRODUCTIONS BV Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Ben de Wild Productions BV: Ben de Wild Productions BV Koper: een opdrachtgever die handelt in de uitoefening van een bedrijf

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In de deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarde; opdrachtgever: de wederpartij van de gebruiker. Artikel 2. Toepasselijkheid

Nadere informatie

Algemene leverings - en betalingsvoorwaarden

Algemene leverings - en betalingsvoorwaarden Algemene leverings - en betalingsvoorwaarden Van: Shibo Europe BVBA Gevestigd en kantoorhoudende, Kievitstraat 17, 3930 Hamont-Achel, België Ingeschreven in het Belgisch handels register onder nummer:

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Leveringsvoorwaarden Kingdom Hotel Supplies

ALGEMENE VOORWAARDEN Leveringsvoorwaarden Kingdom Hotel Supplies Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden; niet-consument: een opdrachtgever die handelt in de uitoefening van een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van:

Algemene voorwaarden van: Algemene voorwaarden van: Köhlen Consulting Bouwkundig Advies Glacisweg 34 F 6212 BP Maastricht Artikel 1 Werkingssfeer 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

Penny Bloem Mediation gevestigd te Oterleek, werkende onder de handelsnaam Bloem Mediation, hierna te noemen: Bloem Mediation.

Penny Bloem Mediation gevestigd te Oterleek, werkende onder de handelsnaam Bloem Mediation, hierna te noemen: Bloem Mediation. Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Bloem Mediation Penny Bloem Mediation gevestigd te Oterleek, werkende onder de handelsnaam Bloem Mediation, hierna te noemen: Bloem Mediation. Artikel 1. Definities

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN NIET- CONSUMENTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN NIET- CONSUMENTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN NIET- CONSUMENTEN VAN: Embrace Design BV hierna te noemen: gebruiker Ar>kel 1. Defini>es 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: gebruiker: de gebruiker

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GIJSEN ADVIES

ALGEMENE VOORWAARDEN GIJSEN ADVIES ALGEMENE VOORWAARDEN GIJSEN ADVIES 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en offertes van dan wel overeenkomsten tussen Gijsen Advies en een Opdrachtgever, waarop GIJSEN

Nadere informatie

Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer

Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer Algemene Leveringsvoorwaarden van: Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 32168497. Artikel 1. Definities 1.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden Scheiden is Leiden - Mediation

Algemene voorwaarden. Algemene Voorwaarden Scheiden is Leiden - Mediation Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Scheiden is Leiden - Mediation Penny Bloem Mediation gevestigd te Oterleek, werkende onder de handelsnaam Scheiden is Leiden - Mediation, hierna te noemen: Scheiden

Nadere informatie

2.2 De verplichtingen van Budgetcoach2day gaan nooit verder dan door Budgetcoach2day schriftelijk is bevestigd.

2.2 De verplichtingen van Budgetcoach2day gaan nooit verder dan door Budgetcoach2day schriftelijk is bevestigd. Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Budgetcoach2day partij is, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemeen Aanbiedingen en bestellingen Uitvoering van de overeenkomst

Algemeen Aanbiedingen en bestellingen Uitvoering van de overeenkomst Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Adviesbureau KAP b.v., alsmede op de uitvoering van alle werkzaamheden door Adviesbureau KAP b.v. Afwijkingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN:

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN: gevestigd en kantoorhoudende: Oude Enschedeseweg 49 te 5481PL HAAKSBERGEN hierna te noemen: opdrachtnemer Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE LEVERING VAN DIENSTEN. Gevestigd en kantoor houdend: Fluitekruid 8, 9861 EM Grootegast Hierna te noemen: kdws

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE LEVERING VAN DIENSTEN. Gevestigd en kantoor houdend: Fluitekruid 8, 9861 EM Grootegast Hierna te noemen: kdws ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DE LEVERING VAN DIENSTEN Van: Kuipers Drinkwater Security B.V. Gevestigd en kantoor houdend: Fluitekruid 8, 9861 EM Grootegast Hierna te noemen: kdws Artikel 1. Definities. 1.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN NIET-CONSUMENTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN NIET-CONSUMENTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN NIET-CONSUMENTEN VAN: DD PAINT ENTERPRICES BV. Waaronder o.a.: INFO FOOD STICKERS Postbus 2855 2601 CW KANTOORHOUDENDE TE DELFT INSCHRIJFNUMMER KvK: 09149456 HIERNA

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid

Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van OnderhoudShop.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Artikel 3 - Offertes, totstandkoming en wijziging van de overeenkomst(en)

Artikel 3 - Offertes, totstandkoming en wijziging van de overeenkomst(en) Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden : deze algemene voorwaarden van Stichting Zet Brabant

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

VAN: Fe Powertools BV gevestigd en kantoorhoudende te 2408 AN, Alphen aan den Rijn aan de A. van Leeuwenhoekweg 36 B9 hierna te noemen: Fe Powertools

VAN: Fe Powertools BV gevestigd en kantoorhoudende te 2408 AN, Alphen aan den Rijn aan de A. van Leeuwenhoekweg 36 B9 hierna te noemen: Fe Powertools ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: Fe Powertools BV gevestigd en kantoorhoudende te 2408 AN, Alphen aan den Rijn aan de A. van Leeuwenhoekweg 36 B9 hierna te noemen: Fe Powertools Artikel 1. Definities

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN. DTEX Holding, Hoofdstraat-West 67, 8471 HS Wolvega KvK nr hierna te noemen: leverancier

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN. DTEX Holding, Hoofdstraat-West 67, 8471 HS Wolvega KvK nr hierna te noemen: leverancier ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN DTEX Holding, Hoofdstraat-West 67, 8471 HS Wolvega KvK nr. 01163675 0000 hierna te noemen: leverancier Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

2.2 De verplichtingen van Budgetadvies Bakker gaan nooit verder dan door Budgetadvies Bakker schriftelijk is bevestigd.

2.2 De verplichtingen van Budgetadvies Bakker gaan nooit verder dan door Budgetadvies Bakker schriftelijk is bevestigd. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Budgetadvies Bakker partij

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN FUGO EQUIPMENT BV NIEUWE GOUWE O.Z. 13, 2801 SB GOUDA **********************

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN FUGO EQUIPMENT BV NIEUWE GOUWE O.Z. 13, 2801 SB GOUDA ********************** ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN FUGO EQUIPMENT BV NIEUWE GOUWE O.Z. 13, 2801 SB GOUDA ********************** 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: verkoper : Fugo

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN DETAIL-/ TUSSENHANDEL. koper: een opdrachtgever die handelt in de uitoefening van een bedrijf of beroep;

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN DETAIL-/ TUSSENHANDEL. koper: een opdrachtgever die handelt in de uitoefening van een bedrijf of beroep; ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN DETAIL-/ TUSSENHANDEL VAN: Pike XL gevestigd en kantoorhoudende te Alkmaar hierna te noemen als: Pike XL Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden

RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden Artikel 1 DEFINITIES Medewerker: een natuurlijk persoon werkzaam bij of verbonden aan RatingPartners, al dan niet op grond van een arbeidsovereenkomst. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden van van Gijben Totaalbouw, Broekhuizenstraat 44, 3784 WT Terschuur. Hierna te noemen gebruiker.

ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden van van Gijben Totaalbouw, Broekhuizenstraat 44, 3784 WT Terschuur. Hierna te noemen gebruiker. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden van van Gijben Totaalbouw, Broekhuizenstraat 44, 3784 WT Terschuur. Hierna te noemen gebruiker. Artikel 1: Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Camerabeveiliging Noord: De gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer

Camerabeveiliging Noord: De gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer Algemene voorwaarden De volgende te noemen voorwaarden hebben betrekking op: Camerabeveiliging Noord gevestigd en kantoorhoudende te 9932 JZ Delfzijl aan de Erwtenkamp 9 hierna te noemen: Camerabeveiliging

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden: Studio Arnoldi gevestigd te (4194 VJ) Meteren aan JHL Lievense van Herwaardenstraat 65;

Algemene Voorwaarden: Studio Arnoldi gevestigd te (4194 VJ) Meteren aan JHL Lievense van Herwaardenstraat 65; Algemene Voorwaarden: Studio Arnoldi gevestigd te (4194 VJ) Meteren aan JHL Lievense van Herwaardenstraat 65; Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor

Nadere informatie

1. Aan de door TMV uitgebrachte offertes kunnen geen rechten worden ontleend. De offertes zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld.

1. Aan de door TMV uitgebrachte offertes kunnen geen rechten worden ontleend. De offertes zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Trendy meubelverhuur, onderdeel van Q2r VOF, hierna te noemen TMV. De voorwaarden

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten.

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Boekwriter4all en Klant met betrekking tot de levering van

Nadere informatie

- Betterbasics Organisatieadvies, Project- en Interimmanagement

- Betterbasics Organisatieadvies, Project- en Interimmanagement Algemene Voorwaarden Betterbasics VAN: - Betterbasics Organisatieadvies, Project- en Interimmanagement - gevestigd en kantoorhoudende te Leeuwarden, Bilderdijkstraat 34 - ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

van JanStevens coaching (training & interimmanagement) ook handelend onder de naam De Steven een-op-een coaching

van JanStevens coaching (training & interimmanagement) ook handelend onder de naam De Steven een-op-een coaching Algemene voorwaarden van JanStevens coaching (training & interimmanagement) ook handelend onder de naam De Steven een-op-een coaching Gevestigd en kantoorhoudende aan Brinkstraat 36-38, 7901 LA te Hoogeveen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Westebring Asbestinventarisatie & Advies

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Westebring Asbestinventarisatie & Advies Artikel 1. Algemeen a. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door Westebring Asbestinventarisatie & Advies, gevestigd te Hooghalen, gedane aanbiedingen en op alle overeenkomsten die door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor dienstverlening

Algemene voorwaarden voor dienstverlening Algemene voorwaarden voor dienstverlening 1 Algemene voorwaarden voor dienstverlening van: drs. Joke van der Kamp; tekstschrijver, redacteur Galileiplantsoen 52 Gevestigd en kantoorhoudende te 1098 NB

Nadere informatie

koper: een opdrachtgever die handelt in de uitoefening van een bedrijf of beroep;

koper: een opdrachtgever die handelt in de uitoefening van een bedrijf of beroep; ALGEMENE LEVERINGS- EN VERKOOPVOORWAARDEN VAN: - Ergoquip Nederland gevestigd en kantoorhoudende te 2723 RC Zoetermeer aan de Wattstraat 28 B hierna te noemen: Ergoquip Artikel 1. Definities 1. In deze

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

Webshops4AllW. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V.

Webshops4AllW. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V. Artikel 1 Algemeen 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Webshops4All B.V., als opdrachtnemer; - opdrachtgever: de partij die de opdracht aan

Nadere informatie

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene Leverings- en betalingsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Brude IT. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Limburg Noord onder KvK nummer: 55965296 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities.

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder; gebruiker : Karmerood Coaching, gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Hilversum,onder

Nadere informatie

1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) wordt verstaan onder:

1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) wordt verstaan onder: 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) wordt verstaan onder: a) InsightYou: InsightYou B.V., statutair gevestigd te Rotterdam; b) Materialen: het door InsightYou aan Opdrachtgever

Nadere informatie

DNS Promotions gevestigd en kantoorhoudende aan de Titus Brandsmalaan te Leiden, postcode 2321CJ. hierna te noemen: DNS

DNS Promotions gevestigd en kantoorhoudende aan de Titus Brandsmalaan te Leiden, postcode 2321CJ. hierna te noemen: DNS Algemene Leveringsvoorwaarden VAN: DNS Promotions gevestigd en kantoorhoudende aan de Titus Brandsmalaan te Leiden, postcode 2321CJ. hierna te noemen: DNS Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING VAN: Amoq Media, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken onder dossiernummer 56373708. Gevestigd en kantoorhoudende aan de

Nadere informatie

Versie 2013-04-25. Datum 24 november, 2014. Betreft Algemene Voorwaarden Mobile Agency. Pagina s 1 / 9

Versie 2013-04-25. Datum 24 november, 2014. Betreft Algemene Voorwaarden Mobile Agency. Pagina s 1 / 9 Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van, gevestigd te van der Heimstraat 50, 2582 SB, Den Haag. Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Den Haag. Versie 2013-04-25 1 / 9 Artikel 1 Definities

Nadere informatie

1. Alle door GTeyes B.V. uitgebrachte offertes worden gestand gedaan voor een termijn van maximaal 30 dagen.

1. Alle door GTeyes B.V. uitgebrachte offertes worden gestand gedaan voor een termijn van maximaal 30 dagen. Nummer 53446089 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING AAN CONSUMENTEN EN TUSSENHANDEL VAN: - GTeyes B.V., gevestigd Jericholaan 14B, 5625 TH te Eindhoven en kantoorhoudende te 5625 TH Eindhoven, Jericholaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Leveringsvoorwaarden Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer

Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer 243.84.285 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer : de gebruiker van de algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING. van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht. Artikel 1. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING. van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht. Artikel 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht Artikel 1. Definities 1. Parkeeradvies.com wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener.

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van TerZake.

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van TerZake. Algemene voorwaarden voor dienstverlening Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WALLET SUPPORT. Artikel 1 Toepassingsgebied

ALGEMENE VOORWAARDEN WALLET SUPPORT. Artikel 1 Toepassingsgebied ALGEMENE VOORWAARDEN WALLET SUPPORT Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Wallet Support

Nadere informatie

Artikel 1. Algemeen Artikel 2. No cure no Pay

Artikel 1. Algemeen Artikel 2. No cure no Pay Artikel 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Stichting Odin s Stars handelend onder de handelsnaam: bezwaarwaterschapbelasting (hierna te noemen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden QHHT Nederland

Algemene voorwaarden QHHT Nederland Algemene voorwaarden QHHT Nederland Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij QHHT Nederland

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven. Deventer, telefoon: 06 450 909 55 ALGEMENE VOORWAARDEN Index: Definities Algemeen Aanbiedingen en offertes Uitvoering van de overeenkomst Wijziging van de overeenkomst Honorarium Betaling Incassokosten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klusservice Arents

Algemene voorwaarden Klusservice Arents Algemene voorwaarden Klusservice Arents Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klusservice Mark Arents Klusservice Arents Heuvelstraat 12 9673 BC Winschoten KvK: 66466989

Nadere informatie

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend.

a. Alle door Dividino gedane aanbiedingen, offertes en prijsopgaven, in welke vorm dan ook, zijn vrijblijvend. Algemene Voorwaarden Dividino Group B.V. 1. Toepasselijkheid a. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten die worden gesloten tussen Dividino Group

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zeeland Rolluik Techniek BV Bedrijfsnaam: Zeeland Rolluik Techniek KvK nr: 59304855 BTW nr: 853413563B01

Algemene voorwaarden Zeeland Rolluik Techniek BV Bedrijfsnaam: Zeeland Rolluik Techniek KvK nr: 59304855 BTW nr: 853413563B01 Algemene voorwaarden Zeeland Rolluik Techniek BV Bedrijfsnaam: Zeeland Rolluik Techniek KvK nr: 59304855 BTW nr: 853413563B01 Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen van, bestellingen bij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders

Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klusbedrijf Daan Penders Klusbedrijf Daan Penders Tubasingel 13 2287 CM Rijswijk KvK:

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gerrit computers. 1. Deze voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten tussen Gerrit computers en de klant.

Algemene Voorwaarden Gerrit computers. 1. Deze voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten tussen Gerrit computers en de klant. Algemene Voorwaarden Gerrit computers Artikel 1. Algemeen 1. Deze voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten tussen Gerrit computers en de klant. 2. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn alleen geldig

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden; opdrachtgever: de wederpartij van gebruiker.

gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden; opdrachtgever: de wederpartij van gebruiker. ALGEMENE BINDENDE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING VAN: - Colltec Kunsstoftechniek - Van der Hoopstraat 5-9716 JK Groningen hierna te noemen: gebruiker (inschrijfnummer K.v.K. te Groningen 02050513) Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 Artikel 1: Algemeen Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 1) Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PC Berkel en een Opdrachtgever waarop PC

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: - Aalders ICT Services gevestigd en kantoorhoudende te 7948 BT Nijeveen aan de Dorpsstraat 86 hierna te noemen: AIS Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie