VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING"

Transcriptie

1 EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus LB Utrecht Wittevrouwenstraat CV Utrecht Tel: Fax:

2 Oranje Karavaan naar Charkov Op 5 juni start de Oranje Karavaan vanuit Nederland. Onder deskundige begeleiding rijden we vervolgens in 4 dagen naar Charkov met onderweg overnachtingen in hotels. De Oranje Karavaan volgt het Nederlands elftal gedurende het hele EK. Dat houdt in dat we tot 18 juni in Charkov verblijven en vervolgens voor de kwartfinale naar Warschau of Gdansk gaan. We gaan er van uit dat Nederland vervolgens de halve finale in Warschau of Donetsk speelt en we zijn er op 1 juli bij als Nederland hopelijk de titel voor de tweede keer in de historie binnensleept. De Oranje Karavaan is dé supportersreis; we volgen het Nederlands elftal gedurende alle wedstrijden, we wonen de training van oranje in Krakau bij en we maken het voor de oranje supporters mogelijk om tegen normale prijzen een prachtige oranje zomer te beleven. Het weer in Oekraïne en Polen is in juni zonnig en warm en de sfeer in de verschillende steden zal onovertroffen worden. Zowel in Oekraïne als in Polen verheugt men zich op de komst van de oranjefans en zal de sfeer op de pleinen en in de fanzones geweldig zijn. Eurocult-Lito Eurocult-Lito reizen is in 1991 opgericht en in dat jaar hebben we ook een kantoor geopend in Kiev. Inmiddels hebben we naast onze kantoren in Utrecht en Kiev eveneens een kantoor in Polen. We zijn dan ook uitstekend thuis in de landen die het EK organiseren en we kunnen ons dan ook met recht dé specialist in reizen naar Oekraïne en Polen noemen. We zijn aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Charkov De eerste drie wedstrijden hebben plaats in Charkov (in het Oekraïens Kharkiv genoemd). Het is de tweede stad van Oekraïne met 1,4 miljoen inwoners. In het centrum bevindt zich het grootste (!!) plein van Europa en het op één na grootste plein van de wereld (alleen het Plein van de Hemelse Vrede in Beijing is groter). Op dit plein kunnen alle wedstrijden worden bekeken en zal de sfeer fantastisch worden. In totaal zullen in de stad zelfs 4 fanzones verrijzen. Charkov is een levendige jeugdige stad met maar liefst studenten! Natuurlijk staat het volgen van het Nederlands elftal voorop bij de Oranje Karavaan, maar ook de reis erheen is interessant en ter plaatse vinden grote feesten plaats en kunnen excursies gemaakt worden.

3 Programma Oranje Karavaan De Oranje Karavaan vertrekt op 5 juni vanuit Nederland om het Nederlands elftal te volgen gedurende het hele EK. Het is mogelijk de hele reis mee te maken, maar u kunt ook onderweg inhaken of de karavaan onderweg weer verlaten. Dit is afhankelijk van uw agenda. Ook indien u niet met de auto reist kunt u bij ons terecht voor accommodatie en vervoer. De Oranje Karavaan heeft er voor gekozen in vier dagen naar Charkov te rijden. We rijden op een veilige manier en rusten s nacht uit in een hotel. Het wordt geen race maar een prachtige reis waarbij we onderweg genieten van een onbekend deel van Europa dat zéér de moeite waard is! 5 juni: De Oranje Karavaan vertrekt uit Nederland. We rijden vandaag dwars door Duitsland, onze tegenstanders van woensdag 13 juni. We maken er een mooie rit van en we zullen de Duitse autobanen vandaag oranje doen kleuren. We verheugen ons op de wedstrijd met de Duitsers en we hopen ze op 1 juli in Kiev weer te ontmoeten. Vervolgens rijden we Polen binnen en overnachten in een hotel in de buurt van Wroclaw. 6 juni: Vandaag rijden we dwars door Polen, onze mogelijke tegenstander in de kwartfinale. Nederland speelt in de kwartfinale tegen een tegenstander uit poule A (Polen, Rusland, Griekenland en Tsjechië). In de loop van de middag passeren we de Pools Oekraïense grens en overnachten we in een hotel in de buurt van Lviv. De grensovergang kan vrij veel tijd in beslag nemen, maar de deskundige leiding biedt ondersteuning. 7 juni: We rijden naar de hoofdstad van Oekraïne, Kiev, waar we vanavond in een hotel overnachten. Na aankomst in ons hotel gaan we naar het stadion waar we op 1 juli weer hopen te zijn. Tevens wordt de mogelijkheid geboden toeristisch kennis te maken met deze schitterende stad aan de rivier de Dnjepr. 8 juni: We verlaten Kiev en rijden oostwaarts. De laatste 500 kilometer brengen ons in de stad waar we de poulefase zullen doorbrengen. We gaan naar de Holland Camping in Charkov en slaan onze tenten op. Indien u er voor heeft gekozen in een hotel, appartement of bij mensen thuis te verblijven wordt u naar uw accommodatie begeleid. 9 tot 18 juni: Op 9 juni staat om uur de wedstrijd tegen Denemarken op het programma. Als we de eerste wedstrijd winnend afsluiten, en daar gaan we van uit, kan het feest beginnen! Tot in de late uurtjes vieren we feest in Charkov. Tijdens de vrije dagen worden excursies aangeboden. Op 13 juni om uur begint de kraker tegen Duitsland. We gaan er van uit dat we in ieder geval niet verliezen en een goede uitgangspositie hebben om de klus in de laatste wedstrijd te klaren. De laatste wedstrijd van Oranje is op 17 juni om uur tegen Portugal. Na deze wedstrijd is duidelijk of Oranje door is en waar de volgende wedstrijd zal plaatshebben. Na afloop van de wedstrijd vieren we de overwinning in de stad en we slapen voor de laatste nacht in Charkov waar we hopelijk met sportief plezier op terug zullen kijken. De rest van de reis kan beginnen.

4 Holland Camping In Charkov hebben we verschillende locaties waar een camping kan worden opgezet. Afhankelijk van het aantal deelnemers maken we de definitieve keuze. Op de camping is Nederlandse begeleiding aanwezig. U kunt gratis gebruik maken van de douches en de toiletten. Tevens kunt u gebruik maken van vervoer van de camping naar het centrum. Wanneer u liever niet op de camping verblijft kunt u er voor kiezen in een hostel op een slaapzaal te verblijven of in een 2-persoonskamer. De mogelijkheden voor verblijf bij mensen thuis of in een appartement zijn op aanvraag. Tijdens het verblijf in Charkov en tijdens het vervolg van de reis bieden we verschillende excursies aan. Prijzen 14-daagse reis met eigen auto en eigen tent, inclusief 3 nachten in een hotel (2- persoonskamer): Eur 795,- p.p. Toeslag 1-persoonskamer (3 nachten), Eur 175,- p.p. Indien u meereist met de Oranje Karavaan maar in Charkov niet op de Holland Camping verblijft kost de reis Eur 995,- p.p. indien u op een slaapzaal verblijft en Eur 1.195,- p.p. in een 2-persoonskamer. Indien u niet met de Oranje Karavaan meereist maar wel op de Holland Camping wilt verblijven is dit ook mogelijk. De prijs per overnachting bedraagt Eur 49,- per persoon per nacht in de eigen tent. Tijdens de reis zullen ook tickets worden aangeboden. Hoe dat in zijn werk gaat en wat de prijzen zijn verneemt u ter plaatse. Inbegrepen: 3 hotelovernachtingen op basis van logies en ontbijt, 10 overnachtingen op de Holland Camping in eigen tent, camper of caravan (of hostel), Nederlandstalige begeleiding tijdens de reis van Nederland naar Charkov en op de Holland Camping. Indien u niet met de eigen tent komt kunt u deze via ons huren: 3-persoons tent, afmetingen van het slaapgedeelte: 130 cm hoog, 215 cm. lang en 210 cm. breed: Prijs Eur 98,- per tent, ongeacht het aantal nachten. Slaapset: luchtbed, hoeslaken, kussen en slaapzak: Eur 58.- per persoon, ongeachte het aantal nachten.

5 Kwartfinale 18 juni: Vandaag slapen we een beetje uit en rijden we westwaarts. We overnachten in een hotel in het midden van Oekraïne. 19 juni: We rijden verder westwaarts en we slapen in een hotel in de buurt van de Pools Oekraïense grens. 20 juni: We rijden naar Gdansk (als we 1 e in de poule zijn geworden) of naar Warschau. We slaan onze tent op en maken ons op voor de wedstrijd tegen Polen, Rusland, Griekenland of Tsjechië. Het lijkt een opgave die Oranje in de halve finale moet kunnen brengen. 21 juni: Indien Nederland tweede in de poule is geworden wordt vandaag om uur de wedstrijd tegen de nummer 1 van poule A gespeeld in Warschau. We blijven tot 22 juni in Warschau. 22 juni: Indien Nederland eerste is geworden in de poule wordt vandaag om uur in Gdansk afgetrapt. 23 juni: vertrek uit Gdansk. Prijzen 5-daagse (Warschau) of 6-daagse (Gdansk) reis met eigen auto en eigen tent, inclusief 2 nachten in een hotel (2-persoonskamer): Eur 349,- p.p. Toeslag 1-persoonskamer (2 nachten), Eur 99,- p.p. Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen op basis van logies en ontbijt, 2 (Warschau) of 3 (Gdansk) overnachtingen op de Holland Camping in eigen tent, camper of caravan, Nederlandstalige begeleiding tijdens de reis en op de Holland Camping.

6 Halve finale programma Donetsk Als Nederland zich in Warschau heeft geplaatst voor de halve finale wordt deze in Donetsk gespeeld. We gaan echter eerst op weg naar Krakau waar het Nederlands elftal verblijft. We zullen proberen zoveel mogelijk de trainingen van Oranje bij te wonen. Tevens maken we uitgebreid kennis met de mooiste stad van Polen. 22 juni: We rijden van Warschau naar Krakau. 22 tot 25 juni: Verblijf op de Holland Camping in Krakau. 25 juni: s Ochtends gaan we langs het hotel waar het Nederlands elftal verblijft en worden we door de spelers uitgezwaaid om elkaar in Donetsk weer te zien. We rijden verder richting het oosten en overnachten in een hotel in de buurt van Ternopil. 26 juni: vandaag leggen we de laatste etappe af van de reis naar Donetsk. We slaan onze tenten op en maken kennis met deze Oost-Oekraïense stad. 26 tot 28 juni: verblijf op de Holland Camping in Donetsk. De halve finale wordt gespeeld op 27 juni om uur. Halve finale programma Warschau 23 juni: Als Nederland zich op 22 juni in Gdansk heeft geplaatst voor de halve finale rijden we vandaag richting Krakau. We verblijven eerst vier nachten op de camping in Krakau, de stad waar het Nederlands elftal verblijft. 23 tot 27 juni: We gaan naar de trainingen van Oranje en maken kennis met de mooiste Poolse stad. 27 juni: s Ochtends gaan we langs het hotel waar het Nederlands elftal verblijft en worden we door de spelers uitgezwaaid om elkaar in Warschau weer te zien. Vervolgens rijden we naar de camping in Warschau. 27 tot 29 juni: verblijf op de camping in Warschau. Op 28 juni om uur wordt de wedstrijd gespeeld. Prijzen: 7-daagse reis met eigen auto en eigen tent (inclusief 1 nacht in een hotel (2-persoonskamer) bij de reis naar Donetsk): Eur 395,- p.p. Toeslag 1-persoonskamer (1 nacht) bij de reis naar Donetsk, Eur 55,- p.p. Inbegrepen: 1 hotelovernachting op basis van logies en ontbijt en 5 overnachtingen op de camping (bij reis naar Donetsk), 6 overnachtingen op de camping (bij reis naar Warschau) op de Holland Camping in eigen tent, camper of caravan, Nederlandstalige begeleiding tijdens de reis en op de Holland Camping.

7 Finale Kiev Als Nederland op 27 juni de halve finale in Donetsk heeft gewonnen gaan we op 28 juni naar Kiev, waar we nog dezelfde dag arriveren. We blijven tot 2 juli in Kiev. De finale wordt gespeeld op 1 juli om uur. We verblijven 4 nachten op de Holland Camping in Kiev. Als Nederland op 28 juni wint in Warschau vertrekken we op 29 juni richting Kiev voor de finale. We rijden dezelfde dag Oekraïne binnen en overnachten in de buurt van Rovno. Op 30 juni rijden we verder naar Kiev en slaan onze tenten voor 2 nachten op in deze prachtige stad. Terugreis Op 2 juli rijden we terug naar Nederland. We overnachten in een hotel in de buurt van Lviv en rijden op 3 juli naar het westen van Polen waar we eveneens in een hotel overnachten. Op 4 juli komen we terug in Nederland. Prijzen Finale Kiev en terugreis: 6- of 7-daagse reis met eigen auto en eigen tent inclusief genoemde hotelovernachtingen: Eur 495,- p.p. Toeslag 1-persoonskamer (2 nachten), Eur 119,- p.p. Toeslag 1-persoonskamer (3 nachten), Eur 175,- p.p. Inbegrepen: 2 of 3 hotelovernachtingen op basis van logies en ontbijt, 4 of 2 overnachtingen (afhankelijk van de plaats waar de halve finale wordt gespeeld) op de Holland Camping in eigen tent, camper of caravan, Nederlandstalige begeleiding tijdens de reis en op de Holland Camping.

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Het Europese Kampioenschap Voetbal 2012 WERKBOEKJE. Van

Het Europese Kampioenschap Voetbal 2012 WERKBOEKJE. Van WERKBOEKJE Van. Pagina 1 Voetbal Voetbal is de populairste sport van Nederland en misschien wel van de wereld. Twee teams van elf spelers moeten proberen de bal in het doel van de tegenstander te spelen.

Nadere informatie

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud)

PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) PROGRAMMA TRANSMONGOLIË GROEPSREIS (onder voorbehoud) Dag 1 Vlucht naar Moskou. Na aankomst op de luchthaven wordt u naar het hotel gebracht. U verblijft 3 nachten in Hotel Cosmos; meer informatie over

Nadere informatie

Bodensee 8 dagen start Konstanz

Bodensee 8 dagen start Konstanz Bodensee 8 dagen start Konstanz individuele fietsreis vanaf 580 Rond de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Tijdens deze reis bezoekt u de drie landen rond de Bodensee: u start in Konstanz

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood organiseert in samenwerking met de Dana Cup een internationaal voetbaltoernooi in Hjørring. Het is het derde grootste voetbaltoernooi ter wereld en het grootste sportevenement

Nadere informatie

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan 1 5342 CN OSS Lith, 1 december 2016 Betreft: offerteaanvraag Berlijn & Krákow offertenummer 2016.11.118 Geachte heer van Dijk, In dank heb ik uw aanvraag

Nadere informatie

Volg het spoor van de Transsiberië Express

Volg het spoor van de Transsiberië Express Volg het spoor van de Transsiberië Express 34 daagse reis per eigen classic car, 4x4 of motor van Amsterdam naar Peking Profiel Met uw eigen classic, 4x4 of motorfiets van Nederland naar China Vooral over

Nadere informatie

Lahn Radweg 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 499 Langs de oevers van de Lahn en naar de Loreley

Lahn Radweg 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 499 Langs de oevers van de Lahn en naar de Loreley Lahn Radweg 7 dagen individuele fietsreis vanaf 499 Langs de oevers van de Lahn en naar de Loreley Vlak bij de bron van de Lahn begint een prachtig fietspad: de Lahnradweg. De Lahn is totaal 200 km lang

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalender van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2015

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood werkt samen met Dream Team Italy om de San Marino Cup te organiseren. De San Marino Cup is een zeer prestigieus toernooi voor jongens en meisjes teams uit heel de Europa. Teams

Nadere informatie

Bodensee 6 dagen start Salem

Bodensee 6 dagen start Salem Bodensee 6 dagen start Salem individuele fietsvakantie vanaf 351 Rondje Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Tijdens deze reis start u in Duitsland aan de noordover van de Bodensee in het

Nadere informatie

Bodensee 8 dagen start Bregenz

Bodensee 8 dagen start Bregenz Bodensee 8 dagen start Bregenz individuele fietsreis vanaf 453 Rond de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Tijdens deze reis bezoekt u de drie landen rond de Bodensee: u start in Oostenrijk,

Nadere informatie

1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege. Buitenland Reizen. Romboutscollege

1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege. Buitenland Reizen. Romboutscollege 1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege Buitenland Reizen 2016 Romboutscollege 2 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege Beste leerlingen en ouders, De buitenlandreizen voor 2016 komen eraan. De reizen zijn

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

Bodensee 6 dagen start Salem per trein

Bodensee 6 dagen start Salem per trein Bodensee 6 dagen start Salem per trein individuele fietsvakantie vanaf 514 Langs de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Aan de noordoever van de Bodensee ligt het plaatsje Salem bei Überlingen

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie

Donau & Altmühltal 7 dagen

Donau & Altmühltal 7 dagen Donau & Altmühltal 7 dagen individuele fietsreis vanaf 499 Fietsrondreis langs de Donau en de Altmühl Deze rondreis is een combinatie van de mooiste trajecten van de Donau Radweg en de Altmühltal Radweg.

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Bodensee 8 dagen start Konstanz

Bodensee 8 dagen start Konstanz Bodensee 8 dagen start Konstanz individuele hotelfietsreis vanaf 529 De hoogtepunten rond de Bodensee De oevers van de Bodensee bevinden zich in drie landen: in volgorde van kilometers zijn dat Duitsland,

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

SG De Rietlanden. Informatiegids 2 e klas kamp. 22 t/m 24 mei 2017

SG De Rietlanden. Informatiegids 2 e klas kamp. 22 t/m 24 mei 2017 Informatiegids 2 e klas kamp 22 t/m 24 mei 2017 1 2 Voorwoord De Rietlanden verzorgt al jaren in de tweede helft van de maand mei voor de tweede-klassers een meerdaagse reis. Dat doen we ook dit schooljaar

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015 Impressie Locatie Monaco Algemene informatie Afbeelding Algemeen is een stad gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. heeft een oppervlakte van 156,18 km²

Nadere informatie

Moselsteig 1 Perl-Trier 6 dgn

Moselsteig 1 Perl-Trier 6 dgn Moselsteig 1 Perl-Trier 6 dgn individuele wandelreis vanaf 349 Van Schengen naar Trier Waar de rivier de Moezel, zoals wij die noemen, door Duitsland stoomt, heet die "Mosel" en dát is daar haar échte

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

DE VIJFDAAGSE SCHAAKWEEK

DE VIJFDAAGSE SCHAAKWEEK Stichting PPL en schaakvereniging Bloemendaal kondigen u aan: DE VIJFDAAGSE SCHAAKWEEK NAAR POLEN Schaakweek naar Polen, 2009 1 Van woensdag 3 juni t/m zondag 7 juni gaan we, samen met de hulporganisatie

Nadere informatie

Desert Trail Mongolia

Desert Trail Mongolia Desert Trail Mongolia 13 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Binnen-Mongolië Profiel Per woestijnschip met zadel Over zandduinen en langs schatten van een rijk verleden Zinderende landschappen

Nadere informatie

Wandelen over de Chinese draak

Wandelen over de Chinese draak Wandelen over de Chinese draak 10 daagse wandelreis over de Chinese muur Profiel Uitdagende wandeltocht De mooiste secties van de 6000 km lange Chinese muur Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking

Nadere informatie

Tirol Wörgl 8 dagen per bus

Tirol Wörgl 8 dagen per bus Tirol Wörgl 8 dagen per bus groepsreis wandelvakantie vanaf 449 Wandelvakantie in Tirol vanuit Wörgl Wie Oostenrijk zegt, denkt aan Tirol. En wie Tirol zegt, denkt direct aan bergen, een prachtige natuur,

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Great Ethiopian Run - 8 dagen

Great Ethiopian Run - 8 dagen Great Ethiopian Run - 8 dagen Van 14 21 november 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika. De reis wordt georganiseerd in samenwerking

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Spanje, 8 daagse fly-drive Andalusië Tour

Spanje, 8 daagse fly-drive Andalusië Tour Prijswijzigingen, zet- en drukfouten voorbehouden. Brabants Dagblad gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. In het colofon van de krant treft u nadere informatie aan. Zie ook het Privacy Statement op

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

Programma Segbroek College

Programma Segbroek College Programma Segbroek College ZONDAG 24 SEPTEMBER 2017 19:00 Heenreis (door jullie zelf verzorgd) Alle tijden in dit voorstel zijn richttijden. Onderweg vindt een busreisprogramma plaats om alvast in de sferen

Nadere informatie

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen.

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen. PRIJS VANAF 979,00 P.P. 2-PERSOONS KAMER 20 Dagen Java en Bali vertrek 03 en 04 Juni 2015 Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bogor Aankomst Jakarta

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

woensdag 14 juni - zondag 18 juni

woensdag 14 juni - zondag 18 juni woensdag 14 juni - zondag 18 juni 201716 woensdag 14 juni - zondag 18 juni 2017 Vijf dagen ultiem auto-avontuur rondom de 24 uur van Le Mans. GT Rally presenteert, in samenwerking met Lex Classics, Rally

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Moselsteig 2 Trier-Bernkastel Kues 8 dgn

Moselsteig 2 Trier-Bernkastel Kues 8 dgn Moselsteig 2 Trier-Bernkastel Kues 8 dgn individuele wandelreis vanaf 495 De scheiding van Eifel en Hunsrück Waar de rivier de Moezel, zoals wij die noemen, door Duitsland stoomt, heet die: Mosel - en

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln.

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln. Rhein Radweg 6 dagen individuele fietsreis vanaf 426 Het mooiste fietstraject langs de Rijn Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject

Nadere informatie

Bodensee 8 dagen start Bregenz per trein

Bodensee 8 dagen start Bregenz per trein Bodensee 8 dagen start Bregenz per trein individuele fietsreis vanaf 626 Rond de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Tijdens deze reis bezoekt u de drie landen rond de Bodensee: u start

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

10 daagse sportieve/ cultuurreis naar het land van de draak; China 15 tot 25 februari 2013

10 daagse sportieve/ cultuurreis naar het land van de draak; China 15 tot 25 februari 2013 Great Wall Skating Challenge Where the great Wall meets the Yellow River Unieke schaatsmarathon op de Gele rivier langs de Chinese Muur tussen Mongolië en China. 10 daagse sportieve/ cultuurreis naar het

Nadere informatie

Foto Avontuur Thailand

Foto Avontuur Thailand Foto Avontuur Thailand 2 Thailand You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14. Onze

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Bodensee 7 dagen start Konstanz

Bodensee 7 dagen start Konstanz Bodensee 7 dagen start Konstanz individuele hotelfietsreis vanaf 625 De hoogtepunten rond de Bodensee U reist comfortabel per luxe ICE naar Konstanz v.v. De oevers van de Bodensee bevinden zich in drie

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

INHOUD. Toernooien buitenland. 8e Atreus Cup, Griekenland. 7e Xenophanis Trophy, Griekenland. 1e Souroti Cup, Griekenland

INHOUD. Toernooien buitenland. 8e Atreus Cup, Griekenland. 7e Xenophanis Trophy, Griekenland. 1e Souroti Cup, Griekenland Toernooien buitenland INHOUD 8e Atreus Cup, Griekenland 27 tot en met 30 april 7e Xenophanis Trophy, Griekenland 14 tot en met 17 juni 1e Souroti Cup, Griekenland 5 tot en met 9 juli San Marino Cup, San

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalneder van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2013

Nadere informatie

Tauern Radweg 8 dagen

Tauern Radweg 8 dagen Tauern Radweg 8 dagen individuele fietsreis vanaf 519 Van de Hohe Tauern langs de Salzach en Saalach naar de Donau Een prachtige fietsreis die start in het National park Hohe Tauern in Krimml. Na een bezoek

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

Eurocult-Lito Reizen 2. - accommodaties - maaltijden - partners - optionele excursies - visa - overige documenten - grensovergangen - planning

Eurocult-Lito Reizen 2. - accommodaties - maaltijden - partners - optionele excursies - visa - overige documenten - grensovergangen - planning Eurocult-Lito Reizen Wittevrouwenstraat 36, Utrecht Lid ANVR/SGR/Calamiteitenfonds Moskou (2000); Bant to Beijing (2008), Tatra Trail (2011); Nordkapp (2014); Indian Trail (2014); Oodnadatta Challenge

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. Maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. Maaltijden Organisatie Voor het grootste voetbaltoernooi van Engeland, kunt u het beste naar Keele gaan. Jaarlijks komen er ongeveer 250 teams uit 20 verschillende landen naar Keele. Attracties en excursies Gedurende

Nadere informatie

In het zuiden van Oostenrijk, grenzend aan Italië en Slovenië, ligt de zonnige provincie Karinthië met zijn bergen en meren.

In het zuiden van Oostenrijk, grenzend aan Italië en Slovenië, ligt de zonnige provincie Karinthië met zijn bergen en meren. Drauradweg 8 dagen individuele fietsreis vanaf 499 Fietsen langs de oevers van de Drau In het zuiden van Oostenrijk, grenzend aan Italië en Slovenië, ligt de zonnige provincie Karinthië met zijn bergen

Nadere informatie

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis In samenwerking met natuurfotograaf en Finlandkenner Maas van de Ruitenbeek (www.maasvanderuitenbeek.nl) Het grensgebied tussen Finland en Rusland

Nadere informatie

matoke Tours en Studio LionPaw presenteren: Culturele dansreis Oeganda

matoke Tours en Studio LionPaw presenteren: Culturele dansreis Oeganda matoke Tours en Studio LionPaw presenteren: Culturele dansreis Oeganda Oli OtYa mzungu, Studio LionPaw en Matoke Tours zijn trots deze geweldige dansreis te presenteren in Oeganda, de Parel van Afrika.

Nadere informatie

Noorderlichtreizen. Dreef 2 7641 HN Wierden Bezoek alleen op afspraak. Telefoon: 085 4010810 Fax: 085 4010 815 E-mail: info@norgereiser.

Noorderlichtreizen. Dreef 2 7641 HN Wierden Bezoek alleen op afspraak. Telefoon: 085 4010810 Fax: 085 4010 815 E-mail: info@norgereiser. Dreef 2 7641 HN Wierden Bezoek alleen op afspraak Telefoon: 085 4010810 Fax: 085 4010 815 E-mail: info@norgereiser.nl Noorderlichtreizen WONDEREN BESTAAN NOG! Wilt u dat wonder - het wonder van het Noorderlicht

Nadere informatie

Zweden - Klarälven, 4 dagen BED&2DO, vlotvaren en kanovaren vanuit cottage

Zweden - Klarälven, 4 dagen BED&2DO, vlotvaren en kanovaren vanuit cottage Europa / Zweden Code 430010 P BED&2DO Niveau Accommodatie Zweden - Klarälven, 4 dagen BED&2DO, vlotvaren en kanovaren vanuit cottage Met een zelfgebouwd vlot van boomstammen, de kalme, breed stromende

Nadere informatie

Mongolia CarChallenge. start 8 juli in antwerpen, finish 6 augustus in antwerpen. CarChallenge

Mongolia CarChallenge. start 8 juli in antwerpen, finish 6 augustus in antwerpen. CarChallenge Mongolia 2017 Na Amazonas 2016 nu op avontuur richting het oosten. Ongeveer 7.000 kilometer van ons vandaan ligt Mongolië, een van de laatste wildernissen in de wereld. Een wildernis die wel toegankelijk

Nadere informatie

Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië

Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië Programma 2020 Ierland Rügen Corsica/Sardinië Classic Car Travel Europe Juni Ierland 19 juni t/m 2 juli 2020 In Hoek van Holland begint deze wondermooie reis door Engeland en Ierland. Met de Ferry varen

Nadere informatie

In de sporen van Marco Polo naar China

In de sporen van Marco Polo naar China In de sporen van Marco Polo naar China 40 daagse autoreis via de legendarische zijderoute Profiel Met uw eigen classic, 4x4 of motorfiets van Nederland naar China Vooral over verharde wegen en gravel roads

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden. Leeftijdscategorieën

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden. Leeftijdscategorieën Organisatie Winning Mood organiseert in samenwerking Arsenal Soccer schools in Argolida het 8 e internationale jeugd voetbal toernooi de Atreus Cup. Daarnaast wordt het 7e Xenophanis Trophy in Amfissa

Nadere informatie

REISOVERZICHT ZOMER 2016

REISOVERZICHT ZOMER 2016 REISOVERZICHT ZOMER 2016 Europa Wat kost een nacht in..? Mediaanprijzen vakantieverblijven in Europa Zomer 2016 De duurste bestemming is Zwitserland Een overnachting in Zwitserland kost gemiddeld 141.

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Geachte heer/mevrouw, Graag nemen wij u mee naar winter 2015/2016. Een winter waarin wij uw groep opnieuw de mogelijkheid bieden zéér voordelig, veilig en strak georganiseerd een dag (of meerdere dagen)

Nadere informatie

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) elke dag Ervaar de kraakheldere winterdag tijdens een rit per sneeuwscooter

Nadere informatie

Boerderij Camping "Berghem"

Boerderij Camping Berghem Welkom De familie Hautvast heet u van harte welkom op boerderij camping "Berghem gelegen op het balkon van Limburg, in een bosachtige en mooie vergezichten. De boerderij "Berghemmerhof" is een oude halve

Nadere informatie

Pfalz Weinstrasse 7 dagen per trein

Pfalz Weinstrasse 7 dagen per trein Pfalz Weinstrasse 7 dagen per trein individuele fietsreis vanaf 732 Door de wijngebieden van Rheinland Pfalz Per ICE-trein reist u snel en comfortabel naar Neustadt an der Weinstrasse en terug. Het gebied

Nadere informatie

Elbe Radweg standplaats 6 dagen

Elbe Radweg standplaats 6 dagen Elbe Radweg standplaats 6 dagen individuele fietsreis vanaf 445 Langs de Elbe vanuit Bad Schandau in de Sächsische Schweiz Het gebied rond het meest zuidelijke deel van de Duitse Elbe rond Bad Schandau

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie

IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met Golden Circle excursie Wandelreizen / Europa / IJsland Code 315030 LA individuele reis Niveau Accommodatie IJsland - Reykjavik, 4 dagen Stedentrip Reykjavik met Gullfoss, Geysir en Thingvellir, korte stopover op IJsland met

Nadere informatie

Oostzeekust 8 dagen. individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund

Oostzeekust 8 dagen. individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund Oostzeekust 8 dagen individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund Fietsend aan de Oostzee, een heel ander' stukje Duitsland! Vlak landschap, honderden meren van groot tot klein

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Donau Wenen Boedapest 8 dagen per trein

Donau Wenen Boedapest 8 dagen per trein Donau Wenen Boedapest 8 dagen per trein individuele fietsreis vanaf 769 Langs de oevers van de Hongaarse Donau Een prima fietsreis met een uitstekende combinatie van de natuur langs de Donau en de cultuur

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Dresden Elbe standplaats fietsreis 6 dagen

Dresden Elbe standplaats fietsreis 6 dagen Dresden Elbe standplaats fietsreis 6 dagen individuele fietsreis vanaf 356 Cultuur- & fietsreis langs de Elbe vanuit Hotel Maritim in Dresden Het gebied rond het meest zuidelijke deel van de Duitse Elbe

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

Rondje Tauern 8 dagen

Rondje Tauern 8 dagen Rondje Tauern 8 dagen individuele fietsreis vanaf 519 Rondje Tauern Radweg start Salzburg Een ronde door Salzburgerland waarbij u twee varianten van de Tauern Radweg volgt. Vanuit de hoofdstad van Salzburgerland:

Nadere informatie

3 meren 4 landen 9 dagen per trein

3 meren 4 landen 9 dagen per trein 3 meren 4 landen 9 dagen per trein individuele fietsreis vanaf 1.082 Fietsreis langs drie meren, door vier landen Per ICE-trein reist u snel en comfortabel van elk Nederlands of Belgisch station naar Konstanz.

Nadere informatie

Acquisitie & Commercieel Mind Management Berlijn. TrainAway. 16 september 2014 OPLEIDINGSREIS

Acquisitie & Commercieel Mind Management Berlijn. TrainAway. 16 september 2014 OPLEIDINGSREIS TrainAway Spiegelstraat 38 B Bussum, Utrecht 1405 HX Telefoon: 085-0600310 E-mail: info@trainaway.nl Website: www.trainaway.nl Acquisitie & Commercieel Mind Management Berlijn 16 september 2014 OPLEIDINGSREIS

Nadere informatie

Dit is misschien wel de mooiste manier om kennis te maken met het fenomeen Huttentocht. Samen met een groep tot max. 12 personen doe je een 8-daagse

Dit is misschien wel de mooiste manier om kennis te maken met het fenomeen Huttentocht. Samen met een groep tot max. 12 personen doe je een 8-daagse Dit is misschien wel de mooiste manier om kennis te maken met het fenomeen Huttentocht. Samen met een groep tot max. 12 personen doe je een 8-daagse tocht ( 6 wandeldagen ) door het Silvretta bergmassief

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

Great Wall Skating Challenge 2013

Great Wall Skating Challenge 2013 Great Wall Skating Challenge 2013 Where the Great Wall meets the Yellow River Unieke schaatsmarathon op de Gele Rivier langs de Chinese Muur tussen Mongolië en China. 10 daagse sportieve cultuurreis naar

Nadere informatie

Adige, Gardameer en Verona 7 dagen

Adige, Gardameer en Verona 7 dagen Adige, Gardameer en Verona 7 dagen individuele fietsreis vanaf 509 Door de boom- en wijngaarden van Alto Adige (Zuid-Tirol) Hoog in de Alpen bij Nauders in Tirol begint de tocht langs de rivier de Adige

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Desert Foxx gaat op avontuur naar Mongolië!

Desert Foxx gaat op avontuur naar Mongolië! Desert Foxx gaat op avontuur naar Mongolië! Ook dit jaar werken Wouter en Sigi van Desert Foxx en Jan Willem van weer samen. Jan Willem heeft zeker 7 keer zowel Rusland als Mongolië bezocht en heeft daadwerkelijk

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

Altmühltal & Donau standplaats 8 dagen

Altmühltal & Donau standplaats 8 dagen Altmühltal & Donau standplaats 8 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 455 Fietsreis langs de Altmühl en de Duitse Donau vanuit Bad Gögging Deze standplaatsfietsreis gaat door het dal van de rivier de

Nadere informatie