Ontwerp Gastenverblijf. Villa_b. Aron Wachelder BBE2BK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ontwerp Gastenverblijf. Villa_b. Aron Wachelder 1264923 BBE2BK"

Transcriptie

1 Ontwerp Gastenverblijf Villa_b Aron Wachelder BBE2BK

2 Analyse van de locatie Het woonhuis is gelegen in het rustige en groene Oostvoorne in het zuidwesten van Zuid-Holland op enkele kilometers van het beroemde Brielle. Het woonhuis is ontworpen door Studio Architecture uit Middelharnis. Dit bedrijf ontwerp voornamelijk modern gebouwen met een strakke ontwerpstijl waarin de massa van een gebouw goed zichtbaar is. Een van de buitenste straten in de wijk is de Zeedistellaan. In deze straat is het woonhuis gerealiseerd. De wijk De Waranda is een pijlvormige rustige wijk die naast het dorp ligt. De wik is door middle van twee toegangswegen verbonden met de omliggende dorpen.

3 Analyse van de locatie De kavel van het woonhuis is voor ongeveer de helft gevuld met het woonhuis en de bestrating. Aan de achterzijde is een grote open tuin met een groot terras. Vanuit de woning is de gehele tuin zichtbaar. Door het vele glas in de west en zuider hoek lijken de leefgebieden groter te zijn. Het woonhuis ligt duidelijk op de eerste helft van de kavel. De vormgeving van de toegang tot de kavel is ontworpen met dezelfde belijning als het woonhuis waardoor het een geheel wordt. De begrenzing van de kavel is duidelijk aanwezig. De achterkant van de kavel is voorzien van bomen en struikgewas. De rechterkant is voorzien van struikgewas tot een hoogte van +- 2,5 meter hoog. De vormgevende belijning van het woonhuis hebben een een reltie met elkaar. Op de snijpunten van twee lof meer lijnen wordt de vorm afgekapt of wordt er mee gespeeld om de lijn te volgen om de vorm van het woonhuis te vergroten. De routing op de kavel zo gerelgeld dat er vanuit beide opritten de woning kan worden betreedt. De hoofdentree zit verwerkt in de inham aan de rechterkant van de woning.

4 Analyse van de locatie De gevelopeningen zijn gericht op de positive van de zon. Hierdoor valt er gedurende de gehele dag licht binnen, zelfs op dagen als de zon niet zichtbaar is valt er toch voldoende daglicht binnen. Door de draaing van de zon is er aan de rechterzijgevel altijd shadow. Vandaar dat in deze gevel ook bijna geen openingen zitten. De vormgevende belijning van het woonhuis hebben een een reltie met elkaar. Op de snijpunten van twee lof meer lijnen wordt de vorm afgekapt of wordt er mee gespeeld om de lijn te volgen om de vorm van het woonhuis te vergroten. Door de begroeing aan de achterkant van de kavel is er voldoende shadow in de tuin. Deze begroeiing is niet al te hoog waardoor het woonhuis niet in de shadow komt te liggen.

5 Positionering op de kavel Om te zoeken naar de meest geschikte plek voor het gastenverblijf ben ik gaan kijken wat de vormgevende lijnen doen. Mede met de zichtlijnen heb ik gekeken naar de plek waar er privacy is, maar ook visueel contact. Dit is te realiseren op verschillende platen in de tuin. Echter wordt het gastenverblijf hier echt afstandelijk van het woonhuis. Dit is niet de bedoeling, er behoort een relatie te zijn in de vormgeving en de manier waarop het gebouw spreekt naar de gebruiker De plaats waar het gastenverblijf is gepositioneerd schept een duidelijke afstand van het woonhuis. Aan de rechterkant kan een wand komen wat het verblijf scheidt van het woonhuis. Deze wand kan verder doorgetrokken worden waardoor er een eigen tuintje onstaat. Door de wand wat aan de rechterkant van het verblijf zit wordt dit afgestoten van het woonhuis.. Door het verblijf in de wand te verwerken die achter de vijver staat wordt het verblijf bij het woonhuis betrokken. Door dezelfde vormgevingsstijl aan te houden en te werken met de massa kan hier een goed ontwerp worden gerealiseerd. Vanuit het woonhuis is er voldoende visueel contact met het verblijf maar door de grootte van de wand is de privacy wel gereserveerd.

6 Karakteristieken woonhuis De stijlkenmerken van de Moderne Beweging zoasl het gebruik van beton en staal zijn in het ontwerp indirect terug te vinden..de natuurstenen gevel geeft kracht en massa weer net als beton. Het woonhuis geeft direct een idee van massa. Van welke kant het ook wordt bekeken er is altijd een groot blok met gevelopeningen en diepe nissen. Hierdoor oogt het groot en sterk. Het staal zit verwerkt in de gevelopeningen als kozijnen. Om ngo een extra push te geven is er in de vijver (die in het ontwerp is meegenomen) een groot cortensstalen kunstwerk geplaatst. Door de horizontale belijning lijkt het gebouw langer dan het is. De nauursteen platen maken dit gevoel nog sterker. Verder geven ze door de vertical belijning het gevoel alsof het gebouw in stukken is gedeeld. maar ook indirectnog sterker naar voren komt Door de grote massa die het gebouw weergeeft lijkt het gesloten. Door aan de zij en achterkant een diepe nis te maken wordt er een relatie gelegd tussen tuin en woonhuis, wat een open karakter geeft. Door deze diepten wordt er met de schaduw gespeeld.

7 Het ontwerp Nadat de situatie en het woonhuis geanalyseerd waren ben ik begonnen te werken aan een aantal concepten om een beeld te krijgen wat de vormgeving zou kunnen zijn zonder hierbij naar het PvE of de situatie te kijken. Op deze manier krijg ik zelf nog inspiratie als ik in een later traject bezig ben met het vormgeven van het gebouw. Het gastenverblijf zal moeten passen binnen het ontwerp van het woonhuis en de tuin. Door gebruik te maken van zichtlijnen kom je tot de beste plaats voor het verblijf. Het uiteindelijke PvE waa aan voldaan moet worden -Zithoek, eethoek, toilet, badkamer, pantry, slaapkamer voor twee personen, boekenkast, opbergruimte voor kleding en linnengoed. -Woonoppervlak van 30-35m2. -Vrijstaand van het woonhuis. -Maximaal anderhalve bouwlaag. -Er dient privacy aanwezig te zijn maar ook visueel contact tussen het verblijf en het woonhuis. -Zicht op het terrein / de tuin.

8 Het ontwerp De locatie is bekend. Er zijn verschillende mogelijkheden om met het woonhuis te contrasteren maar om het toch in dezelfde ontwerpstijl te houden. Om voldoende licht binnen te krijgen wilde ik een grote glazen pui in de wand zetten. Hierdoor zou alleen de privacy minder worden. Vandaar dat ik ervoor gekozen heb om wel met glazen stroken te werken. Op deze manier is er toch visueel contact maar blijft de privacy gewaarborgd. Ik heb verschillende ontwerpen beoordeeld op functionaliteit en voldoening aan het PvE. De entree kon ik aan de voorzijde leggen of aan de achterzijde. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om de entree aan de achterzijde te leggen zodat deze via de achtertuin makkelijk te gebruiken is. Aan de voorzijde zouden de gasten door de voortuin moeten om tot in het verblijf te komen.

9 Het ontwerp Tijdens het schetsen en wikken en wegen welke weg dat er bewandeld wordt komt er langzaan een plattegrond uit die voldoet aan het PvE maar nog niet optimaal is. De uiteindelijke plattegrond schaal 1:50. De wandopbouw bestaat uit dezelfde natuursteen elementen met een dikte van 30mm, een luchtlaag, isolatie van +- 80mm en een betonnen binnenblad van 120mm. Een dikte van totaal +-260mm. Het verblijf wordt betreden via de betonnen elementen in de vijver. Als entree is er een overdekt gedeelte met een schuifpui die uitkomt in de keuken en het eetgedeelte. Vanuit de keuken loopt een gang door tot in het zitgedeelte. De pui in de gang kan worden opengeschoven, dan kan er gebruik gemaakt worden van de patio die in het visuele contact staat met het woonhuis. Achter de zithoek ligt de slaapkamer met daaraan verbonden de badkamer met douche, toilet, wastafel e opbergmogelijkheid voor handdoeken. In de zithoek bevindt zich een kast die als boekenkast kan worden gebruikt. In de slaapkamer bevindt zich een kast waar het textielgoed kan worden opgeborgen.

10 Het ontwerp Een sfeerimpressie aan de achterzijde van het verblijf. Het past in de architectuur van het woonhuis. Door dezelfde horizontale belijning aan te houden van het woonhuis geeft dit het gevoel dat het er direct bij hoort, ondanks dat het vrijstaand is.

11 Het ontwerp De entree van het verblijf. De voorzijde met de entree. Vogelvluchtperspectief Het uitzicht vanaf de entree van het verblijf op de tuin.

12 Ontwerp Gastenverblijf Villa_b Aron Wachelder BBE2BK

Ontwerp gastenverblijf

Ontwerp gastenverblijf Auteur: Meggie Van Dael Studentnummer: 1265024 Klas: BBE2BK Datum: 31-05-2014 Opdrachtgever: Dhr. Sap Ontwerp gastenverblijf Bosvilla, Heesch Inhoudsopgave Analyse locatie Analysetekening (schaal 1:200)

Nadere informatie

Gastenverblijf Safe House

Gastenverblijf Safe House Gastenverblijf Safe House Opdracht Architectuur 1B: Ontwerp een gastenverblijf Project: Gastenverblijf bij bestaand Safe House Locatie: Okrzeszyn 15A 05-520 Okrzeszyn Polen Functie: Gastenverblijf bij

Nadere informatie

Brochure. Vincent van Goghlaan 10 - Doorn. Vraagprijs 650.000,-- k.k.

Brochure. Vincent van Goghlaan 10 - Doorn. Vraagprijs 650.000,-- k.k. Brochure Vincent van Goghlaan 10 - Doorn Vraagprijs 650.000,-- k.k. Omschrijving Vincent van Goghlaan 10 - Doorn Charmant zeer rustig gelegen vrijstaand woonhuis gelegen tegenover het bos aan mooie en

Nadere informatie

LOUIS CHRISPIJNSTRAAT PC ALMERE VRAAGPRIJS k.k.

LOUIS CHRISPIJNSTRAAT PC ALMERE VRAAGPRIJS k.k. LOUIS CHRISPIJNSTRAAT 15 1325 PC ALMERE VRAAGPRIJS 730.000 k.k. Vrijstaande villa aan de rand van Filmwijk Almere Stad Fotopresentatie algemene informatie plattegronden kadastrale kaart Alle opgegeven

Nadere informatie

Augustuslaan 56, Beuningen Gld

Augustuslaan 56, Beuningen Gld Augustuslaan 56, Beuningen Gld Kenmerken Overdracht Vraagprijs 425.000 k.k. Aangeboden sinds 25-04-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

van Aalststraat 16, 2651 EW Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k.

van Aalststraat 16, 2651 EW Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k. van Aalststraat 16, 2651 EW Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 300.000,- k.k. In een gezellige straat gelegen, goed geïsoleerde eengezinswoning met een heerlijk grote woonkeuken en een tuin met overdekt terras.

Nadere informatie

Graaf Janstraat HE Ridderkerk k.k.

Graaf Janstraat HE Ridderkerk k.k. Graaf Janstraat 12 2983 HE Ridderkerk 379.500 k.k. Graaf Janstraat 12 - Ridderkerk Vraagprijs: 379.500 k.k. Fantastische, uitgebouwde 3/1-kap woning met een mooi vrij uitzicht! Rustig, in een kindvriendelijke

Nadere informatie

Te Koop. Hoveniersweg HV Tiel. Eengezinswoning, Vrijstaande woning 158m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Hoveniersweg HV Tiel. Eengezinswoning, Vrijstaande woning 158m². Vraagprijs k.k. Te Koop Hoveniersweg 38 4001 HV Tiel Eengezinswoning, Vrijstaande woning 158m² Vraagprijs 375.000 k.k. Vraagprijs 375.000 k.k. Inrichting Gemeubileerd, Gestoffeerd Status Beschikbaar Beschikbaar per in

Nadere informatie

HERENBOSSTRAAT 4 SCHAGEN 465.000 k.k. www.herenbosstraat4.nl Herenbosstraat 4, Schagen Vrijstaand en gelijkvloers wonen, praktijk of kantoor aan huis, 5 kamers, luxe keuken, royale badkamer, dakterras,

Nadere informatie

Amer 40 - Brielle Vraagprijs 439.000,= k.k. Website: Omschrijving Bent u op zoek naar een verrassend ruime geschakelde 2 onder 1 kapwoning gelegen aan de rand van de Brielse Vesting? Aan de achterzijde

Nadere informatie

BROCHURE. Emmer-Compascuum. Twijnstop 19

BROCHURE. Emmer-Compascuum. Twijnstop 19 Emmer-Compascuum Twijnstop 19 Deze goed onderhouden hoekwoning is gelegen aan een plantsoen en heeft geen doorgaand verkeer voor het huis. Ondanks het genot dat er geen verkeer voor uw woning rijdt, is

Nadere informatie

REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP

REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Fideliolaan 12 Oldenzaal 08 november 2017 Vraagprijs: ,-- k.k.

Fideliolaan 12 Oldenzaal 08 november 2017 Vraagprijs: ,-- k.k. Fideliolaan 12 Oldenzaal 08 november 2017 Vraagprijs: 428.000,-- k.k. Exterieur Makelaar Richard Schasfoort over het exterieur Altijd keurig onderhouden, zo is het schilderwerk van 2014 Fideliolaan 12

Nadere informatie

PRINSENLAAN 56 HEEMSTEDE 745.000 k.k. www.prinsenlaan56.nl Prinsenlaan 56, Heemstede CHARMANTE TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MIDDEN IN HET GROEN Deze charmante twee-onder-een-kap woning (1974) ligt aan de

Nadere informatie

Alexander Verhuellstraat 2 - Brielle Vraagprijs 750.000,= k.k. Omschrijving Wilt u vrij wonen nabij het centrum in de gezellige wijk Rugge? Dan is deze villa een unieke kans. De locatie en de woning zijn

Nadere informatie

GERBEN VAN MANENSTRAAT 78 DRACHTEN 250.000 k.k. www.gerbenvanmanenstraat78.nl Gerben van Manenstraat 78, Drachten BETAALBAAR WONEN AAN DE DRACHTSTER VAART! Betaalbaar wonen aan de Drachtster Vaart? Dan

Nadere informatie

Plattegrond Type C-1.9

Plattegrond Type C-1.9 Plattegrond Type C-1.9 schaal 1:50 totaal woonoppervlak van 119,1 m 2 woonkamer van 33,9 m 2 ; halfopen keuken van 7,8 m 2 keuken voorzien van motorloze RVS-wandschouw, gaskookplaat en RVS-spoelbak standaard

Nadere informatie

De villa is onderverdeeld in 4 niveaus, welke middels diverse trappen met elkaar in verbinding staan.

De villa is onderverdeeld in 4 niveaus, welke middels diverse trappen met elkaar in verbinding staan. Uden, Stoffels 222 In rustige woonomgeving gelegen speels ingedeelde vrijstaande villa met inpandige garage en fraai aangelegde tuin met veel privacy en multifunctioneel bijgebouw. In rustige woonomgeving

Nadere informatie

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Middenlaan 10 - Doorn Vraagprijs 735.000,-- k.k. Omschrijving Middenlaan 10 - Doorn EEN GEZELLIGE MODERNE FAMILIEWONING DIE U VAN BINNEN GEZIEN MOET HEBBEN. Deze onder architectuur, uiterst solide

Nadere informatie

Mill, Hertsweg 8. Oppervlakte bedrijfsruimtes Kantoor: circa 55 m 2 Loods: circa 150 m 2 Werkplaats: circa 45 m 2

Mill, Hertsweg 8. Oppervlakte bedrijfsruimtes Kantoor: circa 55 m 2 Loods: circa 150 m 2 Werkplaats: circa 45 m 2 Mill, Hertsweg 8 Op bedrijventerrein Het Spoor gelegen, luxe uitgevoerde, zeer ruime vrijstaande woonboerderij met inpandige kantoorruimte en werkplaats, aangebouwde loods, vrijstaande berging/carport

Nadere informatie

transformatie voorgevel voor transformatie achtergevel voor transformatie

transformatie voorgevel voor transformatie achtergevel voor transformatie villa aan de dijk Ten Noorden van Rotterdam staat de vrijstaande villa aan een sloot op een oude dijk. Aan de voorzijde lijkt het gebouw een 1-laagse bungalow uit de jaren 60 en oogt ingetogen in het heterogene

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Markeloseweg 14 Laren (Gld)

Verkoopbrochure. Markeloseweg 14 Laren (Gld) Verkoopbrochure Markeloseweg 14 Laren (Gld) Dubbel woonhuis met bedrijfsruimte Laren (Gld) - Markeloseweg 14 Op rustige locatie gelegen tot dubbel woonhuis verbouwde boerderij met vrijstaande bedrijfsruimte

Nadere informatie

VAN VELDEKESTRAAT ,- k.k.

VAN VELDEKESTRAAT ,- k.k. VAN VELDEKESTRAAT 7 5344 TA OSS 245.000,- k.k. Bouwjaar 1999 Woonoppervlakte 107 m2 Perceeloppervlakte 168 m2 Aantal kamers 4 Vrij wonen aan de voorzijde, lekker veel ruimte om je heen (want het is een

Nadere informatie

Omerinkstraat 2 - Bathmen. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Omerinkstraat 2 - Bathmen. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 325.000,- k.k. Omschrijving Deze onder architectuur gebouwde twee-onder-één kap woning -beter bekend als de 'Euro Woning'- ligt aan een rustige straat in het dorp op een ruim perceel van ca.

Nadere informatie

WOLKENDEK 16 DE MEERN

WOLKENDEK 16 DE MEERN WOLKENDEK 16 DE MEERN 399.000 k.k. www.wolkendek16.nl Omschrijving Deze zeer goed onderhouden, uitgebouwde en strak afgewerkte 2-onder-1-kapwoning is gelegen in de rustige woonwijk 't Weer. De woning biedt

Nadere informatie

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop Brochure Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Op mooie locatie gelegen ruime, vrijstaande woning met een woonkamer van maar liefst 60m² (incl. keuken) en vrijstaande garage. Dit woonhuis

Nadere informatie

Vechtlaan 38 te Son. Ruime twee onder één kapwoning met garage en serre ,-

Vechtlaan 38 te Son. Ruime twee onder één kapwoning met garage en serre ,- Vechtlaan 38 te Son Ruime twee onder één kapwoning met garage en serre 339.000,- Omgeving: Deze prettige woning (b.j. 1970) heeft onder andere een grote garage, een heerlijke serre en is gelegen in de

Nadere informatie

Julianastraat 15 - Waarde

Julianastraat 15 - Waarde q Julianastraat 15 - Waarde Vraagprijs 167.500,- k.k. Omschrijving Julianastraat 15 - Waarde Aan de rand van het dorp, met fraai zicht op de landerijen, gelegen, verrassend ruime tussenwoning met forse

Nadere informatie

Noordweg 261, Middelburg

Noordweg 261, Middelburg Noordweg 261, Middelburg Vraagprijs 319.000,- K.K. Beschrijving Karakteristieke half vrijstaande woning met een diepe, op het westen gelegen, parkachtige tuin aan de populaire Noordweg. Een straat met

Nadere informatie

BOOMGAARDHOEKSEWEG 139 HOOGVLIET 385.000 k.k. www.boomgaardhoekseweg139.nl Omschrijving Wonen in één van de meest unieke woningen die Hoogvliet rijk is? Wij mogen te koop aanbieden de karakteristieke boerenschuurwoning

Nadere informatie

TE KOOP. Commandeurshof TA Maasland k.k.

TE KOOP. Commandeurshof TA Maasland k.k. TE KOOP Commandeurshof 9 3155 TA Maasland 895.000 k.k. KENMERKEN Vraagprijs Status Oplevering Soort woonhuis Soort bouw Bouwjaar Onderhoud binnen Onderhoud buiten Bijzonderheden Oppervlakte Overig Inhoud

Nadere informatie

Uden, Schepel 2. Begane grond:

Uden, Schepel 2. Begane grond: Uden, Schepel 2 Aan de rand van nieuwbouwwijk Uden Zuid gelegen, royale vrijstaande villa met dubbele inpandige garage en een fraai aangelegde tuin met veel privacy en stenen tuinhuis. Bouwjaar: 2000 Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

S E C O N D S K I N SECOND SKIN

S E C O N D S K I N SECOND SKIN SECOND SKIN Dit ontwerp komt voort uit het concept om een traditioneel bouwvolume te combineren met een eigentijdse gevelindeling en een ruimtelijk interieur. Het traditionele bouwvolume van twee bouwlagen

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Parijslaan TR Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Parijslaan TR Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Parijslaan 10 5627 TR Eindhoven 425.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 425.000 k.k. Postcode 5627 TR Ligging Aan rustige

Nadere informatie

2-onder-1 kapwoning op een ruim perceel. Akkerstraat 2 Gilze. 2-onder-1 kapwoning met garage en carport aan de rand van het dorp

2-onder-1 kapwoning op een ruim perceel. Akkerstraat 2 Gilze. 2-onder-1 kapwoning met garage en carport aan de rand van het dorp 2-onder-1 kapwoning op een ruim perceel 2-onder-1 kapwoning met garage en carport aan de rand van het dorp Met de deur in huis vallen Deze ruime 2-onder-1 kapwoning met garage en carport staat aan de rand

Nadere informatie

Wikkestraat 2 te Arnhem

Wikkestraat 2 te Arnhem Wikkestraat 2 te Arnhem Eengezinswoning (hoek), ruime tuin, centrale, rustige ligging. Inleiding Deze nette eengezinswoning (hoekwoning) is gelegen aan een rustige straat in Malburgen Oost. De ruime zonnige

Nadere informatie

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN HEERENWEG 46 BARSINGERHORN 475.000 k.k. www.heerenweg46.nl Heerenweg 46, Barsingerhorn Landelijk, exclusief, karakteristiek en sfeervol wonen! Dit monumentale vrijstaande jaren 30 woonhuis ligt op een

Nadere informatie

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout In het centrum van Oosterhout gelegen vrijstaande jaren 30 woning. De woning beschikt

Nadere informatie

Brochure Overrepenstraat 13 (Maastricht)

Brochure Overrepenstraat 13 (Maastricht) Brochure Overrepenstraat 13 (Maastricht) Adres: Overrepenstraat 13 Postcode: 6215 KG Plaats: Maastricht Meer informatie: http://davecrolla.nl/maastricht/overrepenstraat-13 Informatie over dit object Prijs

Nadere informatie

RIJKSSTRAATWEG 61, BENNEBROEK k.k.

RIJKSSTRAATWEG 61, BENNEBROEK k.k. RIJKSSTRAATWEG 61, BENNEBROEK 465.000 k.k. www.rijksstraatweg61.nl Rijksstraatweg 61, Bennebroek Schitterende, verbouwde bungalow in Bennebroek! Een buitenkansje voor wie de sfeer van het oude Bennebroek

Nadere informatie

Van Maanenstraat 22 Eindhoven

Van Maanenstraat 22 Eindhoven Van Maanenstraat 22 Eindhoven VAN MAANENSTRAAT 22, EINDHOVEN HET BETREFT HIER EEN MODERNE EN KEURIG ONDERHOUDEN HALF VRIJSTAANDE WONING MET PARKEERPLAATS OP HET, ACHTER DE WONING GELEGEN, AFGESLOTEN GEZAMENLIJK

Nadere informatie

Limburgiaplantsoen 10, Brunssum

Limburgiaplantsoen 10, Brunssum Algemene informatie Straat: Limburgiaplantsoen 10 Postcode: 6445XD Stad: Brunssum Perceeloppervlakte: 195 m² Woonoppervlakte: 155 m² Volume: 355 m³ Bouwjaar: 2006 Type: Tussenwoning Prijs: 224.500 k.k.

Nadere informatie

met royale garage en fantastische tuin rondom.

met royale garage en fantastische tuin rondom. KENNEDYLAAN 3, STERKSEL, EINDHOVEN Op een van de mooiste locaties van Sterksel onder architectuur gebouwde vrijstaande villa met royale garage en fantastische tuin rondom. KENNEDYLAAN 3, STERKSEL Op een

Nadere informatie

TE KOOP. Molenheide 3 te Soerendonk

TE KOOP. Molenheide 3 te Soerendonk De Molenheide is de doorgaande weg in het gezellige Soerendonk. In het dorp zijn o.a. een voorziening voor dagelijkse verse boodschappen, diverse horecagelegenheden, zorg- en sportvoorzieningen en een

Nadere informatie

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs 395.000,- k.k.

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs 395.000,- k.k. Tuin 24 - Dongen Vraagprijs 395.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, luxe woonkamer, aparte woonkeuken en kantoor/praktijkruimte. Gelegen op mooi perceel. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

Erve Stegeman 3 Oldenzaal 01 februari 2017 Vraagprijs: ,-- k.k.

Erve Stegeman 3 Oldenzaal 01 februari 2017 Vraagprijs: ,-- k.k. Erve Stegeman 3 Oldenzaal 01 februari 2017 Vraagprijs: 289.000,-- k.k. Exterieur Makelaar Richard Schasfoort over het exterieur Goed onderhouden, dakoverstekken aan voor- en achterzijde Erve Stegeman 3

Nadere informatie

Venlo Huiskampweg 16 Vraagprijs ,- k.k.

Venlo Huiskampweg 16 Vraagprijs ,- k.k. Venlo Huiskampweg 16 Vraagprijs 469.000,- k.k. * Vrijstaande woning met verwarmd zwembad * Optimale privacy op een royaal perceel * Vrij uitzicht aan achterzijde * Goed geïsoleerd Uw makelaars: Frank Blok

Nadere informatie

Brochure. Doornveldlaan 6 B - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Doornveldlaan 6 B - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Doornveldlaan 6 B - Doorn Vraagprijs 1.250.000,-- k.k. Omschrijving Doornveldlaan 6 B - Doorn Heerlijk thuiskomen? Royale en modern ingerichte vrijstaande villa, gelegen aan een doodlopend laantje,

Nadere informatie

van Akenweg 99 Te Koop 6218 HL Maastricht (Oud-Caberg) Vraagprijs k.k.

van Akenweg 99 Te Koop 6218 HL Maastricht (Oud-Caberg) Vraagprijs k.k. Te Koop Vraagprijs 445.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 445.000 k.k. Status Beschikbaar Oplevering in overleg Soort woonhuis Landhuis, Vrijstaande woning Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1970 Onderhoud

Nadere informatie

CYPRUSLAAN 21 ROTTERDAM

CYPRUSLAAN 21 ROTTERDAM CYPRUSLAAN 21 CYPRUSLAAN 21 OMSCHRIJVING Deze uitgebouwde, zeer nette, VRIJSTAANDE ZESKAMER-woning op een hoek gelegen, met zeer verzorgde voor- en achtertuin en parkeerplaats op eigen terrein, is gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Pangahout KS Zoetermeer Tussenwoning, 5 kamers, 146m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Pangahout KS Zoetermeer Tussenwoning, 5 kamers, 146m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Pangahout 4 2719 KS Zoetermeer Tussenwoning, 5 kamers, 146m² Vraagprijs 375.000 k.k. KENMERKEN Prijs 375.000 k.k. Postcode 2719 KS Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Oost, 600 1400cm

Nadere informatie

Charmante, riet gedekte vrijstaande villa

Charmante, riet gedekte vrijstaande villa Charmante, riet gedekte vrijstaande villa Bollelaan 3 Naarden Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 1760 m² 1925 in overleg 1.195.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning villa Type

Nadere informatie

Kastanjelaan 11 te HEELSUM

Kastanjelaan 11 te HEELSUM Kastanjelaan 11 te HEELSUM Vraagprijs 275.000 k.k. Omschrijving: ***HET BETREFT HIER EEN BIEDEN VANAF VRAAGPRIJS. BIEDINGEN VANAF 250.000,- K.K. WORDEN DOOR VERKOPER SERIEUS IN OVERWEGING GENOMEN.*** IN

Nadere informatie

Lupinehof BJ Papendrecht k.k.

Lupinehof BJ Papendrecht k.k. Lupinehof 2 3355 BJ Papendrecht 995.000 k.k. Lupinehof 2 - Papendrecht Vraagprijs: 995.000 k.k. Deze VERRASSENDE vrijstaande VILLA met allure biedt een zeer riant woonoppervlak en biedt de mogelijkheid

Nadere informatie

TE KOOP. Puttendijk 12 te Maarheeze

TE KOOP. Puttendijk 12 te Maarheeze De Puttendijk is een rustige laan, mooi gelegen aan de rand van het dorp. De woonomgeving kenmerkt zich door de gevarieerde bebouwing, brede straten en de aanwezigheid van veel openbaar groen. De woning

Nadere informatie

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k.

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k. Beatrixlaan 5, Ermelo 595.000 k.k. www.beatrixlaan5.nl Beatrixlaan 5, Ermelo Prachtig gelegen VRIJSTAANDE WONING met twee garages. Royaal hoekperceel van 1296 m² op een rustige locatie in het hart van

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl

schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl Hoge schuurvilla schipperdouwesarchitectuur Thuiskomen op het knooperf wordt een bijzondere

Nadere informatie

Het Elferman 13 Denekamp k.k.

Het Elferman 13 Denekamp k.k. Het Elferman 13 Denekamp 268.000 k.k. Buiten Makelaar Richard Schasfoort: Dat wordt voetballen in de tuin! Het Elferman 13 Denekamp 2 Buiten Het Elferman 13 Denekamp 3 Binnen Makelaar Richard Schasfoort:

Nadere informatie

Groenendael Makelaardij B.V K.K. Anna Lindhlaan HT Woerden. Groenendael Makelaardij B.V. TE KOOP. Hogewoerd 32 A 3441 BE Woerden

Groenendael Makelaardij B.V K.K. Anna Lindhlaan HT Woerden. Groenendael Makelaardij B.V. TE KOOP. Hogewoerd 32 A 3441 BE Woerden Groenendael Makelaardij B.V. TE KOOP Anna Lindhlaan 7 3446 HT Woerden Groenendael Makelaardij B.V. Hogewoerd 32 A 3441 BE Woerden 0348-416886 info@gmwoerden.nl gmwoerden.nl 895.000 K.K. Ruime woonkamer

Nadere informatie

TROUBADOURLAAN 14 HOOGVLIET 157.500 k.k. www.troubadourlaan14.nl Omschrijving Keurig verzorgde eengezinswoning gelegen op 158 m2 EIGEN GROND aan een brede straat met veel "groen" in de wijk "Oudeland".

Nadere informatie

TE KOOP. Prins Hendrikstraat K.K XS Rijen. Roland Jansen Makelaars

TE KOOP. Prins Hendrikstraat K.K XS Rijen. Roland Jansen Makelaars TE KOOP 249.000 K.K. Roland Jansen Makelaars Hoofdstraat 97 5121 JC Rijen 0161-224618 info@rolandjansenmakelaars.nl Prins Hendrikstraat 3 5121 XS Rijen Prins Hendrikstraat 3 5121 XS Rijen Inleiding Scherpe

Nadere informatie

SLUISJE 8 VREELAND k.k.

SLUISJE 8 VREELAND k.k. SLUISJE 8 VREELAND 725.000 k.k. www.sluisje8.nl Sluisje 8, Vreeland SLUISJE 8 Een vrijstaande woning van circa 130 m2 op een rustige locatie in de Randstad, 15 minuten van Amsterdam, 20 minuten van Utrecht

Nadere informatie

Ruim gezinshuis in het Ministerpark!

Ruim gezinshuis in het Ministerpark! Ruim gezinshuis in het Ministerpark! Heemskerklaan 36 Naarden Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 199 m² 1934 in overleg 535.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning eengezinswoning

Nadere informatie

Ring 40 - Oudenhoorn Vraagprijs 187.500,= k.k. Omschrijving Bent u op zoek naar een woning in de sfeervolle dorpskern van Oudenhoorn? Vrijstaand en met garage èn oprit? Maak dan een afspraak en kom deze

Nadere informatie

Een keurige hoekwoning in een rustige woonwijk. Gaanderij 38 Alphen

Een keurige hoekwoning in een rustige woonwijk. Gaanderij 38 Alphen Een keurige hoekwoning in een rustige woonwijk Gaanderij 38 Alphen Gelegen in een rustige wijk in Alphen dichtbij alle voorzieningen Een keurige hoekwoning, gelegen in een rustige, kindvriendelijke straat

Nadere informatie

Robijn SW Berkel En Rodenrijs k.k.

Robijn SW Berkel En Rodenrijs k.k. TE KOOP Robijn 10 2651 SW Berkel En Rodenrijs 699.000 k.k. KENMERKEN Prijs 699.000 k.k. Adres Robijn 10 Postcode 2651 SW Stad Berkel En Rodenrijs Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype 2-onder-1-kapwoning

Nadere informatie

Informatiebrochure Platte Knoop 10 1319 GR Almere. Vraagprijs: 387.000 k.k.

Informatiebrochure Platte Knoop 10 1319 GR Almere. Vraagprijs: 387.000 k.k. Informatiebrochure Platte Knoop 10 1319 GR Almere Vraagprijs: 387.000 k.k. algemene informatie foto s situatieoverzicht aanvullende informatie plattegrond Deze brochure is met zorg samengesteld uit de

Nadere informatie

Oosteinde 58 A 2271 EH Voorburg k.k.

Oosteinde 58 A 2271 EH Voorburg k.k. TE KOOP Oosteinde 58 A 2271 EH Voorburg 539.000 k.k. KENMERKEN Prijs 539.000 k.k. Postcode 2271 EH Ligging In centrum, In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, 620 960cm Garage Garage,

Nadere informatie

DE HOGHE WEIJDT 34 HEILOO 399.000 k.k. www.dehogheweijdt34.nl De Hoghe Weijdt 34, Heiloo Perfecte plek hoor! Deze aan zij- en achterkant uitgebouwde hoekwoning met garage is nu te koop! Uitstekend gesitueerd

Nadere informatie

TE KOOP. Westersingel K.K HH Burgum. FactorNoord Makelaars & Taxateurs

TE KOOP. Westersingel K.K HH Burgum. FactorNoord Makelaars & Taxateurs TE KOOP 199.500 K.K. FactorNoord Makelaars & Taxateurs Tillefeart 12 9254 CZ Hurdegaryp 0511462685 hurdegaryp@factornoord.nl Westersingel 8 9251 HH Burgum Westersingel 8 9251 HH Burgum Inleiding Altijd

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN 62 SCHAGEN 252.500 k.k. www.beethovenlaan62.nl Beethovenlaan 62, Schagen Een karakteristieke erkerwoning met tuindeuren, open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en heerlijke zongerichte

Nadere informatie

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel TEXEL HEEFT SFEER. verhuurmagazine BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel RUIM AANBOD Verhuur accommodaties APPARTEMENTEN, BUNGALOWS VILLA S EN LANDHUIZEN APPARTEMENTEN

Nadere informatie

NIEUW in de PRE-SALE!

NIEUW in de PRE-SALE! NIEUW in de PRE-SALE! Bakhuuske 13, Hegelsom 259.000,- k.k. HIGHLIGHTS Half vrijstaand woonhuis met garage en carport Lichte mooie woonkamer Gezellige woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur Prachtige

Nadere informatie

Maarland Noordzijde 52 - Brielle Vraagprijs 645.000,= k.k. Website: Omschrijving Op een unieke locatie aan de haven met zicht op de Brielse Dom vindt u dit prachtig monumentale grachtenpand uit de 16e

Nadere informatie

Archimedesstraat 2 - Schoonhoven

Archimedesstraat 2 - Schoonhoven Archimedesstraat 2 - Schoonhoven Vraagprijs 269.000,- kosten koper Omschrijving Ruim huis voor groot gezin! In een rustige en sociale omgeving. Vijf slaapkamers, uitgebouwde woonkamer en garage. Scholengemeenschap

Nadere informatie

De Linde 5 - Leeuwarden

De Linde 5 - Leeuwarden De Linde 5 - Leeuwarden Vraagprijs 439.000,-- kosten koper Omschrijving De Linde 5 - Leeuwarden In 2007 onder architectuur gebouwde moderne villa, met serre en veranda, prachtige tuin voorzien van vijver,

Nadere informatie

Jollenpad 6, Alkmaar

Jollenpad 6, Alkmaar Jollenpad 6, Alkmaar Kenmerken Overdracht Vraagprijs 219.000 k.k. Aangeboden sinds 08-12-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Sfeervolle en karakteristieke woning met mooie diepe achtertuin en houten tuinhuis, gelegen op historische plek in Dongen, nabij het centrum

Nadere informatie

TE KOOP. De Wiet 19 te Soerendonk

TE KOOP. De Wiet 19 te Soerendonk De Wiet 19 - Soerendonk De Wiet is gelegen in een jonge wijk nabij de dorpskern van het gezellige Soerendonk. In het dorp bevinden zich een voorziening voor dagelijkse boodschappen, diverse horecagelegenheden,

Nadere informatie

Te Koop. Zonnedauw EA Den Haag. Eengezinswoning, Hoekwoning 114m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Zonnedauw EA Den Haag. Eengezinswoning, Hoekwoning 114m². Vraagprijs k.k. Te Koop Zonnedauw 1 2498 EA Den Haag Eengezinswoning, Hoekwoning 114m² Vraagprijs 375.000 k.k. Vraagprijs 375.000 k.k. Status Verkocht onder voorbehoud Beschikbaar per in overleg Soort woonhuis Eengezinswoning,

Nadere informatie

Terrasvilla. Riant wonen aan het water. BBVH Architecten

Terrasvilla. Riant wonen aan het water. BBVH Architecten Terrasvilla Riant wonen aan het water BBVH Architecten Foto gerealiseerde Terrasvilla Terrasvilla Woningtype: Vrijstaand Bebouwd oppervlak: 107 m² (ex. garage) Bruto woonoppervlak: 245 m² Woning inhoud:

Nadere informatie

Demmerskamp 57 Enschede 24 januari 2017 Vraagprijs: ,-- k.k.

Demmerskamp 57 Enschede 24 januari 2017 Vraagprijs: ,-- k.k. Demmerskamp 57 Enschede 24 januari 2017 Vraagprijs: 398.000,-- k.k. Exterieur Makelaar Richard Schasfoort over het exterieur Zowel een oprit links als een oprit rechts, zeg maar hoeveel auto s jij kwijt

Nadere informatie

Heeske 1 - Maasbree. Rijksweg 39b 5953 AA Reuver T F

Heeske 1 - Maasbree. Rijksweg 39b 5953 AA Reuver T F Heeske 1 - Maasbree Rijksweg 39b 5953 AA Reuver T 077-4769292 F 077-4769299 info@erikbessems.nl Gelegen in het buitengebied van Maasbree in een landelijke en bosrijke omgeving vindt u deze goed onderhouden

Nadere informatie

BROCHURE Viaductweg 39 Haren

BROCHURE Viaductweg 39 Haren BROCHURE Viaductweg 39 Haren Charmant vrijstaand woonhuis met garage in een groene, landelijke omgeving. De Viaductweg is gelegen halverwege het centrum van Haren en het dorp Glimmen. Kenmerkend voor de

Nadere informatie

Mina Krusemanstraat 47, Venray

Mina Krusemanstraat 47, Venray Mina Krusemanstraat 47, Venray Kenmerken Overdracht Vraagprijs 258.000 k.k. Aangeboden sinds 19-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP: VLIETPARK 8 HOOGMADE

TE KOOP: VLIETPARK 8 HOOGMADE TE KOOP: VLIETPARK 8 HOOGMADE Vraagprijs 1.595.000 k.k. T: 071 3019121 www.conductvastgoed.com E: info@conductvastgoed.com Vrijstaande villa aan vaarwater Hier wil je gewoon wonen. Moderne onder architectuur

Nadere informatie

Aan de Bronnen 7 Venlo

Aan de Bronnen 7 Venlo Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Aan de Bronnen

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Koninglaan ED Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Koninglaan ED Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Koninglaan 8 5708 ED Helmond 595.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 595.000 k.k. Postcode 5708 ED Ligging Aan bosrand,

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Gerwenseweg EK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Gerwenseweg EK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Gerwenseweg 50 5708 EK Helmond 498.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 498.000 k.k. Postcode 5708 EK Ligging In woonwijk

Nadere informatie

Brochure. van Galenlaan 57 - Doorn. Vraagprijs 412.000,-- k.k.

Brochure. van Galenlaan 57 - Doorn. Vraagprijs 412.000,-- k.k. Brochure van Galenlaan 57 - Doorn Vraagprijs 412.000,-- k.k. Omschrijving van Galenlaan 57 - Doorn Op een unieke locatie aan de rand van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug staat dit goed onderhouden

Nadere informatie

LISDODDE 37 DRACHTEN k.k.

LISDODDE 37 DRACHTEN k.k. LISDODDE 37 DRACHTEN 389.000 k.k. www.lisdodde37.nl Lisdodde 37, Drachten Wat een huis! Onder architectuur gebouwd. Bijzonder qua ontwerp, dit half vrijstaand woonhuis met een volledig souterrain, vier

Nadere informatie

MAASDIJK 2 ZWARTEWAAL

MAASDIJK 2 ZWARTEWAAL MAASDIJK 2 ZWARTEWAAL MAASDIJK 2 ZWARTEWAAL OMSCHRIJVING Op prachtige locatie direct aan de oevers van de Brielse Maas gelegen gezellige VIJFKAMER BUNGALOW met zwembad en eigen aanlegsteigers. De woning

Nadere informatie

Korhoender 101, Deurne

Korhoender 101, Deurne Korhoender 101, Deurne Kenmerken Overdracht Vraagprijs 195.000 k.k. Aangeboden sinds 22-02-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Timmer en Timmer Makelaars Dorpsstraat 8 6871 AL RENKUM Tel: 0317-319114 Fax: 0317-315667. Eekwal 3 RENKUM. Vraagprijs 185.000,= k.k.

Timmer en Timmer Makelaars Dorpsstraat 8 6871 AL RENKUM Tel: 0317-319114 Fax: 0317-315667. Eekwal 3 RENKUM. Vraagprijs 185.000,= k.k. Eekwal 3 RENKUM Vraagprijs 185.000,= k.k. In een kindvriendelijke wijk gelegen, goed onderhouden eengezinswoning, type TUSSENWONING met eigen carport, aangebouwde stenen berging en een op het zuid-westen

Nadere informatie

Vrij gelegen ruime hoekwoning

Vrij gelegen ruime hoekwoning Vrij gelegen ruime hoekwoning Heijtsveld 122 te Gemert Rustig en vrij gelegen ruime hoekwoning in mooie groene omgeving. De woning ligt in een jonge wijk aan een pleintje met ruime parkeermogelijkheden.

Nadere informatie

algemene informatie foto s plattegrond

algemene informatie foto s plattegrond Informatiebrochure Tahitistraat 7 1339 PJ Almere Vraagprijs: 264.500 k.k. algemene informatie foto s plattegrond Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen

Nadere informatie

Terheijdenseweg 98 4816 AA Breda Brochure Verkocht onder voorbehoud! 315.000 k.k. Vergelijk hypotheken»

Terheijdenseweg 98 4816 AA Breda Brochure Verkocht onder voorbehoud! 315.000 k.k. Vergelijk hypotheken» Volledige omschrijving Terheijdenseweg 98 4816 AA Breda Brochure Verkocht onder voorbehoud! 315.000 k.k. Vergelijk hypotheken» Verkopende makelaar: Arsibel Haagse Beemden De geheel gerenoveerde, karakteristieke

Nadere informatie

TE KOOP. Havezathenallee RB Zwolle k.k.

TE KOOP. Havezathenallee RB Zwolle k.k. TE KOOP Havezathenallee 95 8043RB Zwolle 560.000 k.k. KENMERKEN Prijs 560.000 k.k. Postcode 8043RB Woningtype Vrijstaande woning Woonruimte 180m² Perceeloppervlakte 494m² Kamers 7 Oplevering in overleg

Nadere informatie

Riante luxe vrijstaande villa met directe vaarverbinding naar de Vliet en Vlietlanden

Riante luxe vrijstaande villa met directe vaarverbinding naar de Vliet en Vlietlanden V O O R S C H O T E N Hella S. Haassehof 2 Huurprijs: 3.950,00 per maand Riante luxe vrijstaande villa met directe vaarverbinding naar de Vliet en Vlietlanden Fraaie vrijstaande villa, met directe vaarverbinding

Nadere informatie