Sint Antoniuslaan 29. Maastricht (Sint Maartenspoort) Huurprijs 1.795,- per maand.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sint Antoniuslaan 29. Maastricht (Sint Maartenspoort) Huurprijs 1.795,- per maand."

Transcriptie

1 Maastricht (Sint Maartenspoort) Sint Antoniuslaan 29 In een populaire wijk van het centrum en gelegen aan een verkeersluwe straat (doodlopend) kunnen wij u dit in 2018 gerenoveerde herenhuis met stadstuin te huur aanbieden. Deze karakteristieke eengezinswoning beschikt onder andere over een vaste trap naar de 2 e verdieping, 4 slaapkamers, een moderne badkamer met 3 e toilet en een compleet uitgevoerde keuken. Op enkele minuten lopen of fietsen bereikt u alle denkbare voorzieningen en het bruisende centrum van Maastricht. Huurprijs 1.795,- per maand.

2 Soutterrain de woning is geheel onderkelderd, vanuit deze kelder is tevens de omsloten stadstuin bereikbaar Begane grond entree voorzien van een moderne én verwarmde toiletruimte met fonteintje; de meterkast en karakteristieke bordestrap; in de entree is de originele terrazzovloer behouden ruime woon-/eetkamer voorzien van schouwpartij aanbouw met open keuken voorzien van een nieuwe en compleet uitgevoerde keukeninstallatie onder andere voorzien van kookplaat, rvs wasemkap en schouw, koelkast, vaatwasser en spoelbak; naast de keuken is een zeer ruime berging annex bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur de geheel omsloten stadstuin is gelegen op het zuiden

3 1 e verdieping 2 e hangend toilet overloop met toegang naar de 2 slaapkamers en de badkamer slaapkamer 1 (ca. 12,0 m 2 ) voorzien van schouwpartij en inbouwkasten slaapkamer 2 (ca. 8,5 m 2 ) deels betegelde moderne badkamer (ca. 8,0 m 2 ) voorzien van ligbad, douche met hardglazen douchewand, vaste wastafel en een 3 e hangend toilet 2 e verdieping (via vaste trap) slaapkamer 3 (ca. 9 m 2 ) met dakkapel slaapkamer 4 (ca.14 m 2 ) separate c.v.-ruimte met HR combi cv-ketel (2018)

4 Bijzonderheden geheel voorzien van isolerende beglazing in houten kozijnen aanvaarding per direct mogelijk de genoemde huurprijs is exclusief gas-, water- en elektriciteitsverbruik de minimale huurtermijn bedraagt 1 jaar de waarborgsom bedraagt 1 keer de maandhuur huisdieren zijn niet toegestaan uitsluitend kandidaten met een vast en toereikend inkomen uit arbeid kunnen in aanmerking komen deze woning is niet beschikbaar voor studenten Kenmerken Bouwjaar: ca Inhoud: ca. 549 m 3 Perceeloppervlakte: ca. 130 m 2 Gebruiksoppervlaktes: wonen: ca. 142,0 m 2 overige inp. ruimte: ca. 41,0 m 2 g.g. buitenruimte: ca. 0,0 m 2 externe bergruimte: ca. 0,0 m 2 totale oppervlakte: ca. 183,0 m 2 Aan deze presentatie kunnen op generlei wijze rechten en/of verplichtingen worden ontleend!

5

6 Globale indeling begane grond woonhuis

7 Globale indeling 1 e verdieping woonhuis

8 Globale indeling 2 e verdieping woonhuis

9

10 U bent van harte welkom bij Kreuwels Vastgoed! Professionele ondersteuning Bij Kreuwels Vastgoed kunt u rekenen op professionele ondersteuning op het gebied van woning- en bedrijfsmatige makelaardij. Tot de activiteiten van ons kantoor behoort ook de financiële dienstverlening en taxaties. Deskundige specialisten adviseren u op het gebied van onder andere: - aankoop woningen - verkoop woningen - taxaties woningen en bedrijfsonroerend goed (ook NWWI!) - aankoop bedrijfsonroerend goed - verkoop bedrijfsonroerend goed - aanhuur / verhuur Aankoop en verkoop U weet natuurlijk dat u bij de verkoop van een woning een makelaar kunt inschakelen. Veel mensen weten echter niet dat ook bij de aankoop van een woning een makelaar een belangrijke rol kan spelen. De aankopend makelaar kan veel voor u betekenen. Er komt immers heel wat kijken bij de aankoop van een huis. De makelaar kan u behoeden voor een te hoge aankoopprijs of verborgen gebreken. Of voor fouten in de juridische procedure en te hoge bijkomende kosten. Zekerheid met een VBO Makelaar Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze onderhandelingscourtage altijd terugverdienen en u hebt de zekerheid, dat u niet te duur koopt en dat uw nieuwe woning verkregen wordt met de zekerheid van kennis, expertise en ervaring van professionele VBO Makelaars. Wij werken met de Algemene Consumentvoorwaarden, opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Verzekeringen Door onze samenwerking met diverse grote partijen kunnen wij U ook optimaal bedienen op het gebied van verzekeringen. Ook hierbij geldt dat de kwaliteit gewaarborgd is en blijft door continu te voldoen aan de verplichtingen en richtlijnen die hiervoor onder andere door de Autoriteit Financiële Markten en Overheid zijn opgesteld. Meer informatie Wilt u meer informatie of een afspraak? Stuur ons een , bel of schrijf ons. Wij presenteren u graag onze persoonlijke werkwijze en het resultaat voor u! Kreuwels Vastgoed BV Dorpstraat BN Maastricht Telefoon: info@kreuwelsvastgoed.nl Web: