Nr Belangrijke data: 5 februari: hele dag schoolcarnaval. 8 t/m 14 februari carnavalsvakantie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari: hele dag schoolcarnaval. 8 t/m 14 februari carnavalsvakantie"

Transcriptie

1 Nr Belangrijke data: 5 februari: hele dag schoolcarnaval 8 t/m 14 februari carnavalsvakantie 16 februari: luizencontrole Maandag 25 januari was het dan zo ver. Na het aftreden van prinses Doortje en prins Stan was het tijd voor het onthullen van.. Onder toezicht van prins Chris en adjudant Stan werd uiteindelijk Prins Hidde uitgeroepen tot prins van de Springplank. Omdat alleen regeren niet gemakkelijk is wordt Hidde geassisteerd door de 3 musketiers: Quinten, Sam en Sil. Hun spreuk is: Mit prins Hidde aan dek doon wae mit de vasteaovend stapelgek! Wij wensen alle Brookhaze en Brookhaeskes unne sjoëne vastelaovend. Voor het verdere carnavalsprogramma kijk even verderop in het Springplanknieuws.

2 Schoolontwikkeling Onze missie: Ieder kind is een ster! Aan ons om kinderen te laten schitteren!...zijn we met elkaar aan het bespreken. Wat is schitteren? Over welke talenten hebben we het dan? Alleen over rekenen, taal, lezen of ook over sociale talenten, communicatieve talenten, muzikale talenten etc. Wat betekent dat voor je handelen? Wat betekent dat voor je aanbod? Doen we de goede dingen of vragen de kinderen toch iets anders van ons? Wat hebben onze kinderen straks nodig, om ieder op zijn eigen manier, een plekje te hebben binnen de maatschappij. Tijdens teambijeenkomsten pluizen we samen deze vragen uit en zoeken we naar antwoorden. Volgend schooljaar zullen we gedurende de hele dag combinatiegroepen van drie jaarlagen hebben. Het leerkracht handelen zoals we dat in de middaguren al doen zullen we dan ook in de ochtenduren vorm en inhoud dienen te geven. We overwegen om de laatste maanden van het schooljaar al de overstap te maken omdat dan op diverse momenten nog met twee leerkrachten voor de groep kunnen staan en de overgang voor de kinderen en leerkrachten soepel kunnen laten verlopen. Informeren van ouders via ISY Al vele Prisma scholen informeren ouders middels het digitale informatiesysteem ISY. Ook op de Springplank zijn we momenteel bezig om alles hiervoor in gereedheid te brengen. Als we startklaar zijn zullen we u informeren hoe deze manier van informatieverstrekking werkt. Het Springplanknieuws, de mailtjes tussendoor en losse briefjes komen dan te vervallen. Alle informatie loopt dan via ISY. Wilt u nu al meer weten over ISY, kijk dan op: Hier kunt u een filmpje bekijken over de mogelijkheden en staan de voordelen beschreven. Regels van prins Hidde en zijn musketiers! Onze nieuwe heersers hebben zich eens over de regels en afspraken van onze school gebogen. Hier misten ze het een en ander in, en daarom zullen er komende week andere regels gelden: - Op woensdag 3 februari mogen alle kinderen zelf hun plekje uitkiezen in de klas. - Op donderdag 4 februari komt iedereen naar school met een pet/hoed/muts/pruik o.i.d. Alaaf! Programma voor Carnavalsvrijdag s Morgens mogen alle kinderen verkleed naar school komen. Let op dat kleine bijbehorende spullen zoals geweren, toverstafjes enz. voorzien zijn

3 van naam. Op school zijn ouders die de kinderen (indien ze willen) kunnen schminken. In de loop van de morgen zullen prins Chris en adjudant Stan een bezoek brengen aan school waarbij ze ook binnenlopen bij de peuters. Voor de carnavalsmiddag zijn enkele organisatorische zaken belangrijk. De middag vindt plaats in De Sprunk. Van u uur. De kinderen zijn om uur in school en gaan vanuit school onder begeleiding van de leerkrachten, het gezelschap van de Brookhaze en eventueel ouders naar de Sprunk. De middag zal dan ook bijgewoond worden door onze eigen prins, zijn musketiers en de Raad. Prins Chris, adjudant Stan, vorst William leden van Raad van Elf (voor zover zij in de gelegenheid zijn). Ook zijn uitgenodigd jeugdprins Quinten, jeugdprinses Sem. Boerenbruidegom Mike en Boerenbruid Renée maken het gezelschap van hoogwaardigheidsbekleders compleet. Wij nodigen alle ouders en andere belangstellenden uit naar De Sprunk te komen om mee te genieten van optredens en een hospartijtje. Om een en ander in goede banen te kunnen leiden is het volgende van belang:. - Tijdens de optredens vragen wij u om achter in de zaal plaats te nemen. Er worden statafels geplaatst. Wanneer we gaan hossen nodigen we u van harte uit om in de rij aan de sluiten. Dus doe dan gezellig mee. - Het is onder schooltijd uiteraard toegestaan om iets (niet alcoholisch) te drinken. - De kinderen krijgen door school en de VVO een consumptie en zakje chips aangeboden. Dit wordt uitgedeeld door hulpouders, boerenbruidspaar en leerkrachten. Wij willen u vriendelijk doch dringend vragen om gedurende de schooltijd (tussen13.30 u en u.) uw kind(eren) geen extra drinken en/of andere versnaperingen aan te bieden. Vanaf u staat het iedereen vrij om zijn eigen invulling en vervolg te geven aan deze middag. U blijft dan van harte welkom om in de Sprunk de carnaval in en/of voort te zetten. - Om u is de schoolcarnaval afgelopen. Kinderen kunnen bij de Sprunk worden afgehaald en van daaruit naar huis gaan. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact op met school. Wij danken de (hulp)ouders, de Brookhaze en Wim van Dommelen voor de goede samenwerking. Het Team van De Springplank wenst iedereen alvast een gezellige carnavalstijd toe.

4 Nieuws van Olleke Bolleke De peuters hebben samen een carnavalsboot gemaakt. Hier wordt druk mee gevaren. We hebben gelezen over de mooiste vis van de zee. Natuurlijk knutselen we er een. Eerst mooi verven en dan nog versieren. We nemen afscheid van Evi. Veel plezier in de kleutergroep! Ook carnaval wordt niet vergeten. We oefenen de polonaise en dansen op carnavalsmuziek. Alle peuters mogen op carnavalsvrijdag verkleed komen. Peuters zijn samen met hun ouders ook van harte welkom in de Sprunk. Geniet van een fijne carnaval. Nieuws van groep 1/2 Schip ahoy De piraten hebben inmiddels het ruime sop gekozen. Woordenschat: We staan op de uitkijk in het kraaiennest en we hijsen de zeilen als we willen vertrekken. De kapitein staat aan het roer en het schip ligt in de haven aan wal. We zingen liedjes over Woeste Willem die het dek schrobt en met behulp van de schatkaart zoeken we de schat. Je moet dan natuurlijk wel weten wat links en rechts is. Soms gooien we nog alles door elkaar maar dat kan natuurlijk. Ook piraten kunnen niet alles in een keer. We zoeken woordjes die beginnen met de letter Z en V en in de watertafel kijken we welke spullen zinken of blijven drijven. Al met al hebben we het hartstikke druk. Ondertussen is Evi in onze groep aan het oefenen. Na carnaval neemt ze afscheid van de peuters en start ze in groep 1. Evi gezellig dat je komt. En bij al deze drukte hebben we ook nog tijd voor schoolcarnaval. Voor het programma van vrijdag kijk elders in het Springplanknieuws. Groep 1-2 wenst prins Hidde, zijn 3 musketiers en de Raad unne sjoëne vasteloavend. Nieuws van groep 3/4 Het was vorige week net een zwembad in onze klas. We hadden het namelijk over liter en deciliter, en dat moest natuurlijk in het echt gemeten worden! Vol overgave ging iedereen met maatbekers aan de slag. Wist je dat in een pak melk ook een liter zit? En dat in de emmer wel 7 liter paste? En dat er 10 dl in een liter gaan? Als laatste wensen wij iedereen alvast een hele fijne carnaval!

5 Nieuws van groep 5/6 Bloon In het vorige springplanknieuws was aangegeven dat de leerlingen ook thuis de woorden van de spellingscategorieën konden oefenen. Een aantal leerlingen hebben dit al uitgeprobeerd, maar nog lang niet allemaal. Zie het vorige springplanknieuws voor gebruikersnaam en wachtwoord. Natuur Thema Natuurlijke verschijnselen gaan we volgende week afronden met een toets. Onder deze link is de samenvatting te vinden en de begrippenlijst: Carnavalsvogels Wat hebben we toch een paar vreemde vogels in de klas! We zijn nu bezig met het maken van een carnavalsvogel, hier een aantal voorbeelden die nog in de maak zijn. Nieuws van groep 7/8 Kies Techniek In de creatieve lessen van de laatste paar weken zijn de kinderen druk geweest rondom Kies Techniek. In groepen werden er kermisattracties ontworpen. Het groepje van Eefje, Renée en Nina kwam als winnaar uit de bus! Zowel op het gebied van techniek, als vormgeving wonnen zij de wedstrijd binnen de klas. Het werkstuk van de dames hebben we gisteren meegenomen naar de Kies Techniek Manifestatie. Daar zal het door een vakkundige jury bekeken worden.

6 Op de manifestatie hebben de kinderen kennis gemaakt met allerlei onderdelen die te maken hebben met techniek. Zo konden de kinderen zelf lassen, solderen, werken met hout, maar ook tandpasta maken en natuurkunde proefjes doen. Op de site staan een aantal foto s van ons bezoek www bs-depringplank.nl Geïnteresseerden kunnen zaterdag 30 januari zelf een bezoekje brengen aan de manifestatie. Het evenement vindt plaats op het Technodôme Venlo, Hagerhofweg 15, 10:30 15:30 uur. Papier-maché Afgelopen week hebben wij heerlijk met de handen in de plaksel gezeten. M.b.v. papier-maché zijn de leerlingen een masker aan het maken. Naast het plakken van krantenrepen hebben sommigen het ook aangedurfd met pulp aan de slag te gaan. Gemaakt van kleine stukjes krant en plaksel zijn er ogen en oren op sommige maskers komen te liggen. Vandaag hebben we de maskers geverfd. Komende week zullen we de maskers afmaken zodat ze voor de carnaval thuis voor de raam kunnen pronken! Vormsellessen Na de carnavalsvakantie starten de vormsellessen. Kinderen die aan het vormsel deelnemen hebben de data al ontvangen. Noteer deze goed op de kalender!

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie Nr. 2015-2016 Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie 2 maart: meegeven resultatenoverzicht methode onafhankelijke toetsen 3 maart: retour opgave 10 min. gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Vrijdag 15 februari AFGELOPEN WEEK

Vrijdag 15 februari AFGELOPEN WEEK Vrijdag 15 februari AFGELOPEN WEEK - Zijn de groepen 8 naar een voorstelling geweest. - Hadden de groepen 6 een workshop op school genaamd de tafelrap. Vraag hen maar eens wat ze hebben geleerd. - Zijn

Nadere informatie

DE LENTE KOMT... EXCURSIE NAAR DE KINDERBOERDERIJ

DE LENTE KOMT... EXCURSIE NAAR DE KINDERBOERDERIJ De Bem JAARGANG 4 2013-2014 11 maart 201416 OPEN DAG 29 MAART 2014 Op zaterdag 29 maart is er tussen 10.00 en 12.00 uur voor (nieuwe) leerlingen, ouders, buurtbewoners en alle andere belangstellenden een

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e.

V a n d e d i r e c t i e. V a n d e d i r e c t i e. Hoy allemaal, Carnaval is in aantocht en dit weekend breekt het feest los. Op pagina 2 van deze nieuwsbrief lezen jullie precies hoe het carnaval op school georganiseerd wordt

Nadere informatie

t Broedertje 50 e jaargang

t Broedertje 50 e jaargang t Broedertje 50 e jaargang Kerkraderweg 7 6416CC Heerlen 045-571.61.41 * info@broederschool.nl nr. 4 februari 2018 Welkom op de Broederschool In de afgelopen periode zijn deze nieuwe leerlingen gestart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 februari 2015

Nieuwsbrief 12 februari 2015 Nieuwsbrief 12 februari 2015 Belangrijke data: 13 februari s middags Carnavalsfeest groep 1 t/m 8 15 februari Kindernevendienst 16 februari t/m 20 februari Voorjaarsvakantie 23 februari Gesprekken groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 februari 2017 Nr 7

Nieuwsbrief 13 februari 2017 Nr 7 Nieuwsbrief 13 februari 2017 Nr 7 Ter herinnering aan Op zondag 22 januari jl. is de moeder van Roy en Rick Hubers, na een periode van ziekte, overleden. In de groepen van de kinderen, de middenbouwgroep

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

samenwijs februari 2015 nr. 7 2014-2015 CARNAVAL OP SCHOOL vrijdag 13 februari willen we er weer een spetterende dag van

samenwijs februari 2015 nr. 7 2014-2015 CARNAVAL OP SCHOOL vrijdag 13 februari willen we er weer een spetterende dag van samenwijs februari 2015 nr. 7 2014-2015 Het rijst de pan uit in groep 8!!!! CARNAVAL OP SCHOOL vrijdag 13 februari willen we er weer een spetterende dag van maken. Alle kinderen komen s morgens verkleed

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van:

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van: Welkom op De Gooilandschool Dit boekje is van:. Een dag bij ons in de klas Hieronder ziet u de activiteiten die plaatsvinden in groep 1 en 2. 08.20 uur De deur van de kleuteringang gaat open. U kunt vanaf

Nadere informatie

Wist je dat? Lezen. Week

Wist je dat? Lezen. Week Week 8 22-02-2019 Wist je dat? - We alweer begonnen zijn aan blok 9 van rekenen. - We op vrijdag 1 maart carnaval vieren op school en iedereen verkleed naar school mag komen. - Tijdens de laatste les van

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5.

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Nieuws over groep 5 Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Vandaag heeft de moeder van Maeva foto s van alle groepen gemaakt. Deze komen op onze schoolsite te staan. Deze agenda en

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Schooljaar , nr. 10 Vrijdag 13 februari 2015

NIEUWSFLITS. Schooljaar , nr. 10 Vrijdag 13 februari 2015 NIEUWSFLITS 13 februari Carnaval op school 14 februari Jeugdoptocht carnaval Boxtel 16 t/m 22 februari Vakantie! 23 februari Luizen pluizen 10-minuten gesprekken 25 februari Meester Tom afwezig 26 februari

Nadere informatie

= Verbondenheid. Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda:

= Verbondenheid. Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 23 Deze week geen fruit! Vanwege de voorjaarsvakantie in het noorden van het land is er deze schooljaar week geen 2010-2011 fruit vanuit het groenten- en fruitproject. Wilt u de

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

CARNAVAL. Dinsdag 14 februari 2017

CARNAVAL. Dinsdag 14 februari 2017 R.K. BASISSCHOOL OP T HWAGVELD Proost de Beaufortstraat 45 6231 EB MEERSSEN Telefoon 043 3642813 info.hwagveld@innovo.nl Dinsdag 14 februari 2017 CARNAVAL Op donderdag 23 februari mogen de kleuters verkleed

Nadere informatie

De leerkrachten van groep 1-2

De leerkrachten van groep 1-2 25 februari 2019 1 maart Carnavalsviering. Leerlingen s middags vrij vanaf 12.10 / 12.25 uur 2 t/m 10 maart Carnavalsvakantie 11 maart Deze week luizencontrole 12 en 13 maart Centrale aanmelding VO groep

Nadere informatie

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016 Puzzelstuk nr. 18 Juli 2016 Rapport en oudergesprekken De oudergesprekken zijn a.s. dinsdag en donderdag na schooltijd. U heeft via de mail ondertussen het tijdstip doorgekregen. Wanneer u niet kunt op

Nadere informatie

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO)

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO) Nr. 1 2015-2016 Belangrijke data: 9 sept. 2015 Start Jantje Beton groep 7/8 Opening schooljaar 2015-2016 Dit schooljaar zal de aanbouw bij de Sprunk van start gaan. Natuurlijk willen wij wel ideeën aandragen

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019 t Talent Maart 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Via deze weg wil ik (Maikel) u informeren dat ik volgend schooljaar een nieuwe baan heb.

Nadere informatie

In 5 stappen naar een Goede planning

In 5 stappen naar een Goede planning Voor mentoren VO en voor leerkrachten BO. In 5 stappen naar een Goede planning Leerlingen laten ervaren hoe makkelijk het kan zijn om een overzichtelijke planning te maken. VOOR WIE Mentoren VO en leerkrachten

Nadere informatie

WEET JE VEEL JAAROVERZICHT 2014-2015

WEET JE VEEL JAAROVERZICHT 2014-2015 WEET JE VEEL JAAROVERZICHT 2014-2015 Dwarsdoorsnede van een schooljaar. AUGUSTUS 2014 Het schooljaar ging van start op maandag 25 augustus 2014..traditioneel met een glaasje (kinder)champagne!!!! Proosten

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 22 3-7-2019 In dit nummer: Laatste weken schooljaar Afsluiting kernconcept Vakantierooster 2019-2020 DOK12gottalent Facultatieve gesprekken Gevonden voorwerpen Ander nieuws

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Geachte dames, Geachte heren,

Geachte dames, Geachte heren, Geachte dames, Geachte heren, In 1966 werd door het gemeentelijk feestcomité een allereerste carnavalprogramma ontworpen en via affiches verspreid. Veertig jaar later zet de Raad van Elf dit gedachtegoed

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE JUNI 14

NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE JUNI 14 NIEUWSBRIEF VAN PEUTERSPEELZAAL OLLEKE BOLLEKE JUNI 14 BESTE OUDERS/ VERZORGERS, Het einde van het schooljaar nadert, dus tijd voor ons laatste thema: water, wat doe je ermee. Onze themakast hebben we

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014

Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014 Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Om te onthouden... 1 Natuur en techniek... 2 Taal... 3 Inspectie...

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen Buurtvereniging t Kraaiennest AY. Kuiperstraat 15 1782 XA Den Helder Telefoon: 0223-623693 Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Jevak 2017 28 augustus t/m 1 september Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF mei 2016 Deze maand Ma 16 mei Tweede Pinksterdag: iedereen vrij Di 17 mei Studiedag: alle leerlingen vrij Wo 18 mei Schoolreis groepen 3 t/m 7 30 mei t/m 2 jun Avond4daagse Zaterdag 11 juni

Nadere informatie

Schooljaar 2014/2015 Nummer 38 19 juni 2015

Schooljaar 2014/2015 Nummer 38 19 juni 2015 Schooljaar 2014/2015 Nummer 38 19 juni 2015 Maandag 22 juni Meester Dave afwezig, meester Emiel in groep 6 Juf Rina afwezig, juf Stanny in groep 1-2a Meester Hans afwezig i.v.m. directieberaad s Middags

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016

Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016 Blikvanger Weekinfo Maandag 25 januari 2016 BELANGRIJKE DATA Verslag groep 8 mee Groep 6/7 Informatieavond Kleutergroepen Groep 1/2b Certificaat zwemmen red je vriendje Groep 5 Maandag 25 januari 29 januari

Nadere informatie

ALAAF, ALAAF, ALAAF. Prins Ingmar en Prinses Marit. Het boerenbruidspaar Brent en Fay. Datum: donderdag 1 februari Algemeen: Vrijdag 9 februari

ALAAF, ALAAF, ALAAF. Prins Ingmar en Prinses Marit. Het boerenbruidspaar Brent en Fay. Datum: donderdag 1 februari Algemeen: Vrijdag 9 februari Datum: donderdag 1 februari 2018 Populierenblaadje Algemeen: ALAAF, ALAAF, ALAAF Vrijdag 9 februari Carnavalsviering 12 t/m 16 februari Prins Ingmar en Prinses Marit Vakantie Maandag 19 februari Het boerenbruidspaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

jaargang nummer januari 2018

jaargang nummer januari 2018 jaargang 2017-2018 nummer 10 24 januari 2018 Belangrijke data 26/01 Bibittheater 29/01 Start Gouden Weken 05/02 Studiedag, kinderen vrij 06/02 + 08/02 Adviesgesprekken groep 8 08/02 Einde Gouden Weken

Nadere informatie

schooljaar aflevering 12

schooljaar aflevering 12 schooljaar 2017-2018 aflevering 12 Carnaval Bibliotheek Rapporten Ouderbrieven Zwembad gezocht Ouders in de school Lezen is leuk!! Koningsspelen Bouw Overblijvers gevraagd! Elly en Rikkert Korte berichten

Nadere informatie

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0!

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0! 19 jan. 2018 Voor de kalender: 22 jan. Voorleesontbijt KDV/PA/groep 1-2-3 24 jan. Ouderavond: Een kijkje in de keuken 2.0 ; 19.30 uur loc. MWW 19, 24, 26 jan. Groepen 6 Excursie Textielmuseum 9 feb. Carnaval

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

Nieuws van school: Agenda. Ouderinformatie-avond over schoolconcept. 19 januari om 19.00 uur Allen van harte welkom!

Nieuws van school: Agenda. Ouderinformatie-avond over schoolconcept. 19 januari om 19.00 uur Allen van harte welkom! Nieuws van school: Nieuwsbrief 10, donderdag 15 jan. 2015 Agenda Ouderinformatie-avond over schoolconcept. 19 januari om 19.00 uur Allen van harte welkom! Hallo allemaal, Na een lange stageperiode komt

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 20, 4 februari 2016 Algemeen Carnaval Eindelijk is het zover, morgen vieren we carnaval op school! We verwachten alle kinderen om 9.30 uur op school in hun mooiste carnavalsoutfit.

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Jevak t/m 26 augustus. Thema Sprookjes!!!! Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!!

Jevak t/m 26 augustus. Thema Sprookjes!!!! Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Buurtvereniging t Kraaiennest AY. Kuiperstraat 15 1782 XA Den Helder Telefoon: 0223-623693 Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Jevak 2016 22 t/m 26 augustus Thema Sprookjes!!!! Reglementen Jevak Het toestemmingsformulier

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 39 e jaargang nr. 23 Staking 15 maart Vrijdag 15 maart is uitgeroepen tot landelijke stakingsdag door de Algemene Onderwijs Bond (AOB). Het betreft

Nadere informatie

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe 22 februari 2018 Nieuwsbrief 5 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De voorjaarsvakantie gaat morgen beginnen en daar kijken we met z n allen naar uit. Alle kinderen zijn

Nadere informatie

Nummer februari 2018

Nummer februari 2018 Nummer 11.9 1 februari 2018 Sint Trudo Info Pagina PERSONEEL 1 AANMELDEN BROERTJES EN ZUSJES 2 CARNAVAL 2 CARNAVALSVAKANTIE 2 STUDIEDAG 2 INLOOP LOGOPEDIE 3 OPEN DAGEN VOORTGEZET ONDERWIJS 3 SPELLINGKAARTEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar Nr.19 2 februari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari,

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Groep 8 CITO eindtoets dinsdag t/m donderdag 7 Februari, vrijdag Warme truiendag 13 Februari, donderdag Playbackshow 5 Februari, woensdag Spreekuur

Nadere informatie

In verband met de voorjaarsvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 13 maart 2017

In verband met de voorjaarsvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 13 maart 2017 Nr. 20 maandag 20 februari 2017 In verband met de voorjaarsvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 13 maart 2017 Belangrijke data Dinsdag 21 februari: 13.15-14.30 uur Opa en oma middag

Nadere informatie

NR maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019)

NR maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019) NR. 14 14 maart (nr. 15 zal verschijnen op 28 maart 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Maandag hebben we de eerste culturele activiteit gehad van juf Mara over de Valkerij-Vredesboom. We hebben een

Nadere informatie

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 Niet vergeten donderdag 5 februari Studiedag, alle kinderen vrij vrijdag 6 februari rapport mee naar huis, groep 3 t/m 8 dinsdag 10 februari rapportgesprekken groep

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

W e l k o m. Leuk dat je er bent!! Heel veel speelplezier allemaal! Op deze site vindt U de actuele informatie.

W e l k o m. Leuk dat je er bent!! Heel veel speelplezier allemaal! Op deze site vindt U de actuele informatie. W e l k o m Wij zijn de groep van juf Anne-Marie en juf Lieke. Juf Lieke komt 2 x in de maand op dinsdag. Gr 1-2 b is gestart met 18 kinderen. 11 kinderen van groep 2 en 7 kinderen van groep 1. Luc is

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Bolsterbericht e-mail: a.d.vet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 18 17-01-2018 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Zo na de vakantie is

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar!

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Nieuwsbrief 19 januari 2018 We zijn het schooljaar weer goed begonnen met elkaar. We willen namens alle kinderen van De Achtsprong iedereen een fijn 2018 wensen! Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Mededelingen

Nadere informatie

Welkom op de Kogge. Ons onderwijs. Staat voor onderwijs dat meegroeit! Beste ouders/verzorgers, Informatieboekje kleuters groep 1/2

Welkom op de Kogge. Ons onderwijs. Staat voor onderwijs dat meegroeit! Beste ouders/verzorgers, Informatieboekje kleuters groep 1/2 Welkom op de Kogge Staat voor onderwijs dat meegroeit! Beste ouders/verzorgers, Welkom op openbare basisschool de Kogge in IJlst! In het begin is het voor u en uw kind best even wennen op school. Een spannende

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Carnaval Ok bij oons op Het Podium zit t in de femilie!! Morgen 24 februari, starten we met dweilen op het plein. Alle kinderen mogen deze dag verkleed naar school komen. Het is echter niet toegestaan

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Van harte gefeliciteerd allemaal! 9 februari 2018 - nummer 11 Belangrijke data (10 febr-2 mrt) 12 tot 16 februari Voorjaarsvakantie Maandag 26 februari Kleuters thema; Gezond eten Donderdag 1 maart Nationale complimentendag Vrijdag 2 maart

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie. Beste Ouders van De Bolster, staat het al in jullie agenda?

't Bölsterke. Algemene informatie. Beste Ouders van De Bolster, staat het al in jullie agenda? 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 01mrt 2019 190301 volgnummer 25 0volgnummer

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4 / 25 september Klassenavonden

Schooljaar Nummer 4 / 25 september Klassenavonden Schooljaar 2014-2015 Nummer 4 / 25 september 2014 Klassenavonden Opzet Alle ouders zijn tussen 19.30 uur en 21.00 uur van harte welkom. De leerkrachten zijn in de groepen aanwezig om bij alle informatie

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 8 februari Vanuit directie

N i eu w sbr i ef. 8 februari Vanuit directie 8 februari 2019 Vanuit directie Carnaval: Vrijdag 1 maart vieren we carnaval in alle groepen! Het thema is jungle. De school gaat om 11.30 uur uit zodat iedereen zich kan omkleden en klaar kan maken voor

Nadere informatie

Infobrief februari 2012 UITGA VE februari RKBS Maria Langeweg

Infobrief februari 2012 UITGA VE februari RKBS Maria Langeweg Wijziging datum inspectiebezoek Afgelopen infobrief stond vermeld dat het inspectiebezoek plaats zou vinden op dinsdag 28 februari en donderdag 1 maart 2012. Afgelopen week is er bericht gekomen van de

Nadere informatie

PROFICIAT!! Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR november 2016

PROFICIAT!! Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR november 2016 Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2016-2017 www.martinusdommelen.nl NR. 5 17 november 2016 (nr. 6 zal verschijnen op 1 december 2016) 18-11 Anna Verberne (gr. 3) 18-11 Milan Wijnstekers (gr. 1) 19-11

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Jaargang 28, nummer 12, 7 februari 2013. Agenda. Carnaval op school; continurooster (tot 13.30 uur) Krokusvakantie

Jaargang 28, nummer 12, 7 februari 2013. Agenda. Carnaval op school; continurooster (tot 13.30 uur) Krokusvakantie Vrijdag 8 februari Maandag 11 februari t/m vrijdag 15 februari Maandag 18 februari Jaargang 28, nummer 12, 7 februari 2013 Agenda Carnaval op school; continurooster (tot 13.30 uur) Krokusvakantie Luizenpluizen

Nadere informatie

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Kansenkrant MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Vrije dagen In de schoolgids staat dat de kinderen vrij zijn op 12 juni. Dit moet echter zijn: vrij op vrijdag 1 juni. In deze nieuwsbrief: - Vrije dagen

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Personele zaken: Juf Sabine gaat met ingang van maandag 16 november met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een plezierig verlof. Juf Ellen ten Berge zal groep 6 overnemen op maandag t/m woensdag. Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge..nl Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 13 14 15 16

Nadere informatie

Programmaboekje voorjaarsvakantie 2016

Programmaboekje voorjaarsvakantie 2016 Programmaboekje voorjaarsvakantie 2016 Het wordt een creatieve, bewegende maar vooral muzikale vakantie Tussen 7.00 uur & 8.30 uur: Ontvangst van de kinderen, als de opvang niet op je eigen locatie is

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

De Bem .VAKANTIES EN VRIJE DAGEN. Vrije dagen

De Bem .VAKANTIES EN VRIJE DAGEN. Vrije dagen De Bem JAARGANG 4 2013-2014 3 Februari 201414.VAKANTIES EN VRIJE DAGEN Vrije dagen We hebben vragen van ouders ontvangen over de schooltijden en de vrije dagen op De Bem. Zoals u misschien heeft gezien

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 4 en 5

Aan de ouders van groep 4 en 5 Aan de ouders van groep 4 en 5 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op een

Nadere informatie