BUITENGEWOON GENIETEN...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BUITENGEWOON GENIETEN..."

Transcriptie

1 ZONWERING KOZIJNEN WINDSCHERMEN TERRASOVERKAPPING GLASWANDEN BUITENGEWOON GENIETEN...

2 Dé specialist in zonweringen, windschermen & balkonbeglazingen. Zon en Scherm is sinds haar oprichting in 1999 in een snel tempo uitgegroeid tot een begrip in de wereld van zonweringen en balkonbeglazingen. Uniek aan Zon en Scherm is haar totaalpakket in raamdecoratie, buitenzonweringen, buitenleven, windschermen, kozijnen en beglazingen. Vanuit onze showrooms leveren wij een complete kwaliteitscollectie. Zon en Scherm werkt nauw samen met de toonaangevende merken: Verano, Somfy, Sunflex, Unilux en Zonnelux. De producten worden speciaal voor u op maat gemaakt en zijn zo altijd compleet afgestemd op uw wensen en uw situatie. Zon en Scherm staat garant voor optimale kwaliteit, persoonlijk advies en eigen professionele monteurs. Wilt u meer weten over Zon en Scherm en onze collectie, kom dan gerust langs bij een van onze showrooms en ervaar onze dienstverlening.

3

4 ZONWERING KNIKARMSCHERM Wilt u in de zomer volop genieten van uw terras, zonder weg te smelten in de felle zonnestralen? Voorzie uw woning dan van een knikarmscherm. Een knikarmscherm zorgt voor schaduw in uw tuin en op uw terras en biedt optimale bescherming tegen de zon en schadelijke UV-stralen. De collectie van Zon en Scherm is uitgebreid: van een standaard zonnescherm tot een cassette zonnescherm, van vaste maten tot maatwerk, van handmatig tot elektrisch. De mogelijkheden zijn enorm, ook de doekkleuren zijn er in alle mogelijke varianten, van donkere kleuren tot lichte kleuren, van strakke designs tot klassieke trenddoeken. Zon en Scherm biedt een groot scala aan mogelijkheden.

5 Sunscreens Screens zijn een uiterst effectieve vorm van zonwering dankzij de vlak hangende zonwerende stof. Deze stof zorgt ervoor dat zonlicht en warmte optimaal worden gefilterd. Screens zijn in vele maten en kleuren verkrijgbaar. Screens zijn multifunctioneel: zo is een screen niet alleen een functionele oplossing voor uw raam maar kunt u een screen ook prima toepassen in uw terrasoverkapping. Ze creëren privacy maar zorgen ook voor zonwering tijdens warme dagen. Uitvalschermen Uitvalschermen houden de warmte en hinderlijke schitteringen van zonlicht optimaal tegen. U geniet van schaduw maar verliest geen zicht naar buiten. De uitvalschermen van Zon en Scherm zijn zeer stevig, solide en windvast dankzij de stevige uitvalarmen. Er zijn verschillende varianten in breedte en uitval mogelijk, zo past uw uitvalscherm altijd. De uitstraling van uw uitvalscherm bepaalt u zelf door een keuze te maken uit de 180 verschillende kleuren en designs. Markiezen De mooiste vorm van zonwering tegenwoordig is de markies. De meest optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Van welke kant de zon ook komt, een markies biedt altijd optimale bescherming. Natuurlijk zijn ook kwaliteit en levensduur erg belangrijk voor uw nieuwe zonwering. Het zal u niet verbazen dat een houten markies iets meer onderhoud vergt dan een aluminium markies. Ook de markies is in alle trends en klassieke doeken te produceren. Rolluiken Weinig producten beschikken over zoveel unieke eigenschappen als een rolluik. Verduistering, inbraakwering, geluidswering, isolatie en privacy, een rolluik biedt het allemaal! Door de hoge isolatiewaarde houden rolluiken s winters de warmte binnen en zomers buiten. Hiermee zorgen rolluiken voor een aangenaam klimaat in huis en helpen tevens fors te besparen op de energierekening. Tegenwoordig zijn rolluiken te leveren in tal van kleuren!

6 TERRASOVERKAPPING Riva De Riva is een luxe model terrasoverkapping van glas met een stijlvolle uitstraling. Bovendien is de Riva overkapping ook bijzonder stevig! Glas geeft de Riva haar luxe uitstraling en zorgt ervoor dat de inval van het daglicht wordt behouden. Kortom: de Riva brengt stevigheid en een mooi design samen.

7 Polycarbonaat overkapping Terrasoverkapping Iseo is een compleet basismodel. De eenvoudige uitstraling, degelijke materialen en het strakke design maken deze terrasoverkapping uniek. De Iseo is een stabiele aluminium overkapping met polycarbonaat platen, nagenoeg onbreekbaar en licht van gewicht. De robuuste tussenpalen zorgen voor stevigheid. De Iseo terrasoverkapping is standaard beschikbaar in een witte, ivoren en antracietkleurige structuurlak. Glazen overkapping Dit type terrasoverkapping is een uitgebreid designmodel. De stijlvolle uitstraling, sterke materialen en de moderne vormgeving maken de Garda uniek. De Garda zorgt altijd voor beschutting, comfort en een prettige sfeer! De Garda is niet verkrijgbaar als doe-het-zelf pakket maar wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Zo kunt u de Garda harmonisch afstemmen op uw gevel. Houten overkapping Geef uw veranda of terras een rustieke uitstraling met de houten overkapping met glas of met polycarbonaat. Alle houten balken worden op maat gezaagd, geïmpregneerd en gekantfreesd waarbij de muurbalk en dwarsligger worden ingefreesd. Zo heeft uw houten overkapping meteen de juiste afstand en het juiste afschot. Ook kunnen de balken op deze manier uit het zicht worden vastgeschroefd. Lamellen overkapping De Levanto is een elegant lamellendak met kantelbare lamellen. De lamellen openen en sluiten met slechts één druk op de knop: de fluisterstille en vakkundig weggewerkte motor doet vervolgens al het werk. Als de lamellen zijn gesloten is de overkapping spatwaterdicht. De gedetailleerde afwerking, het strakke design en de robuuste aluminium constructie maken de Levanto een aanwinst voor uw tuin!

8 BUITENLEVEN Lamellen schutting Martinique De Martinique is een veelzijdige schutting waarmee u privacy kunt creëren. De schutting is uit te voeren met verschillende vullingen: beweegbare lamellen, helder- of mat glas, houtnerf, volkern of een perforatieplaat. De Martinique is gemaakt van aluminium en hierdoor is zij onderhoudsvrij en duurzaam. Bent u op zoek naar een unieke tuinafscheiding? Dit is dé oplossing!

9 Verandazonwering Verandazonwering is de manier om de temperatuur te reguleren in uw veranda. In de zomer heerlijk koel en in de winter kunt u de lastige laaghangende zon de baas zijn. Voor wie een serre, veranda of terrasoverkapping heeft, is een verandazonwering eigenlijk onmisbaar. Via geleiders wordt het doek van deze zonwering over of onder het dak geleid. Het doek wordt in alle standen goed gehouden door het spansysteem. Buitenjaloezie Zonder enige twijfel vormen buitenjaloezieën de beste bescherming tegen binnenvallend zonlicht en warmte. De kantelbare lamellen reflecteren de zonnestralen rechtstreeks, maar zorgen er tegelijkertijd voor dat een ruimere doorkijk naar buiten mogelijk is. Van een laagstaande zon of zijdelingse lichtinval zult u met buitenjaloezieën nooit last hebben. Cortona De Cortona kan traploos elektrisch worden versteld met één druk op de knop. Zo kunt u zelf bepalen of u het doek in horizontale of schuine stand wilt plaatsen. De schuine stand zorgt voor een goede afvoer van het regenwater bij een lichte regenbui. De Cortona is een unieke vrijstaande zonwering die een modern design combineert met vele toepassingsmogelijkheden. De constructie is stevig en kan zowel vrijstaand als aan de gevel worden gemonteerd. Garagedeuren Wilt u een mooie garagedeur die niet alleen veilig is maar ook alle comfort biedt? Dan weet u de garagedeuren van Zon en Scherm op hun waarde te schatten. Deze garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn optimaal geïsoleerd en zijn uiterst comfortabel in de bediening.

10 RAAMDECORATIE Houten jaloezie Houten jaloezieën zijn een tijdloos product en geschikt voor elk interieur. Een perfecte combinatie van stijl, sfeer en functionaliteit. De houten jaloezieën van Zon en Scherm worden gemaakt van hoogwaardige FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Zo kiest u voor sfeervolle en duurzame zonwering voor uw woning! Met houten jaloezieën doseert u in een handomdraai het zonlicht in uw woning. Ze zijn populair door de uitgebreide mogelijkheden in kleuren en opties. Houten jaloezieën zijn toepasbaar op alle soorten raam- en deurkozijnen.

11 Rolgordijn Wilt u een passende raamdecoratie die praktisch, stijlvol en voordelig is? Dan kiest u voor rolgordijnen op maat. Een rolgordijn zorgt voor privacy, verduistering en bescherming tegen de laaghangende zon. Zo geniet u van extra comfort! Plisse gordijn Een plissé gordijn is een geschikte oplossing voor bijna ieder type raam en is daardoor een zeer populaire vorm van raamdecoratie. Door de mogelijkheid om zowel een verduisterende als een transparante stof te gebruiken, zijn plissé gordijnen een perfect product voor iedere ruimte. Aluminium jaloezie Horizontale jaloezieën zijn een zeer praktische oplossing. Jaloezieën bieden privacy en zorgen voor een prettige lichtinval die u helemaal zelf kunt bepalen. Jaloezieën zijn naast functioneel ook decoratief. Landelijk, modern of industrieel: er is altijd een jaloezie passend bij uw woonstijl! Vouwgordijn Vouwgordijnen zorgen zowel in traditionele als in moderne interieurs voor een moderne, warme look. De keuze van de stof bepaalt de sfeer die uw vouwgordijn uitstraalt. Zon en Scherm biedt u de keuze uit een groot palet aan kleuren, hoogwaardige materialen en diverse transparanties. Duo rolgordijn Een duo rolgordijn op maat is een uniek product en heeft zoveel eigenschappen in zich! Door haar transparante karakter heeft het ook iets weg van vitragegordijn maar dan met strak visueel effect. Met een duo rolgordijn creëert u een speelse lichtinval, die u kunt afstemmen op uw eigen wensen. Lamellen Verticale lamellen zijn geschikt voor alle soorten ramen. Naast standaard ramen zijn verticale lamellen uitstekend toe te passen bij grote en afwijkende raampartijen zoals schuifpuien, erkers en schuine ramen. In gesloten toestand geniet u van uw privacy terwijl ze in open toestand een prachtig gefilterd daglicht geven.

12 GLASWANDEN Balkonbeglazing Uw balkon volledig bij uw woning betrekken zonder dat uw balkon zijn oorspronkelijke voordelen verliest? Door middel van glazen schuifpanelen kunt u uw balkon snel en eenvoudig veranderen in een balkonserre. Bovendien creëert u extra leefruimte zodat uw balkon in alle seizoenen gebruikt kan worden. Als het weer het toelaat kunt u volop genieten van de uitgelezen mogelijkheid heerlijk buiten te zitten.

13 Vouwwanden Vouwwanden van Zon en Scherm kunnen op meerdere manieren worden geplaatst. Of het nu gaat om uw balkon of op uw terras, veel is mogelijk. Door de elegante en strakke uitstraling van de wanden komt uw balkon of terras mooi tot zijn recht. Het glas is van hoogwaardig gelaagd veiligheidsglas en het frame is in meerdere kleuren te verkrijgen. Elektrische windschermen Een glazen windscherm laat het zonnetje door en houdt de wind tegen. Zon en Scherm heeft twee unieke varianten van het glazen windscherm: de vaste Biarritz en de in- en uitschuifbare Lüderitz. Beide varianten worden voor u op maat gemaakt. De schermen zijn te verkrijgen in helder, of mat glas. Het frame is in meerdere kleuren verkrijgbaar zodat de schermen vrijwel overal bijpassen. Vaste windschermen De ultieme oplossing om uw terras toegankelijker te maken is het plaatsen van een windscherm. De Beaufort heeft een unieke en elegante uitraling doordat hij zo min mogelijk profielen heeft. Door de kwaliteit veiligheidsglas kunt u de schermen gemakkelijk plaatsen op een dakterras of balkon. Terrasbeglazing Uw overkapping is ontworpen om te gebruiken, helaas laat het weer het vaak niet toe. De terrasbeglazing van Zon en Scherm, op maat gemaakt voor uw terras of veranda, wordt samengesteld uit hoogwaardige transparante glazen panelen. Door middel van deze glazen panelen creëert u in een handomdraai weer een open terras of veranda om heerlijk van het buitenleven te genieten.

14 KOZIJNEN Aluminium kozijnen Een aluminium kozijn is doorgaans net iets duurder dan een kunststof kozijn, maar dat is het product zeker waard. Een aluminium kozijn heeft een speciale constructie die zeer inbraakwerend is. Daarnaast is een aluminium kozijn duurzaam, waardoor u er gemakkelijk vele jaren plezier van zult hebben. Een aluminium kozijn is goed bestand tegen warmte en werkt geluidsdempend. En niet geheel onbelangrijk: de kozijnen zijn onderhoudsvrij. Schuren en verven is verleden tijd. U hoeft de kozijnen alleen af te stoffen en ze blijven er netjes uitzien.

15 Kunststof kozijn Heerlijk licht en lucht in huis. Waar licht is, is leven en zo voelt dat ook. U merkt dat het de ramen zijn waardoor u binnen en buiten met elkaar verbindt. Daarom zijn kozijnen belangrijk voor uw woonplezier. Bovendien zijn ze bepalend voor de aanblik van uw woning. Uw kozijnen zijn bestand tegen weersinvloeden, corrosie, verkleuring en veroudering. U houdt ze gemakkelijk schoon, terwijl schilderen niet nodig is. Houten kozijn Houten kozijnen hebben een aangenaam ogende afwerking. De kwalitatief hoogstaande eindafwerking laat u genieten van houten kozijnen. Zon en Scherm besteedt de grootste zorg en aandacht aan de duurzaamheid, de gewenste vormgeving en de afwerkingsgraad van houten kozijnen. Hout is al eeuwenlang een erg populair materiaal voor ramen en kozijnen. De voordelen zijn dan ook genoegzaam bekend: hout voelt warm aan en biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Horren Hoe voorkom je muggen in huis? Met horren blijven deze vervelende beestjes buiten en kun je overdag en s avonds toch genieten van de frisse buitenlucht. Of u nu kiest voor een luxe plisséhordeur, raamrolhor of een inzethor, Zon en Scherm biedt u een breed assortiment aan horren. Onze horren worden op maat gemaakt zodat deze netjes aansluiten op het kozijn, ook bij draaikiepraam!

16 PROJECTEN AMC Amsterdam Zon en Scherm heeft het pand van AMC Amsterdam in 2015 voorzien van 63 nieuwe screens. Er is hier gekozen voor een handmatige bediening. Door de donkere muren en oranje gevelelementen komen de screens mooi tot hun recht. Strak design en een mooi samenspel van kleuren. De Toekomst Ajax Amsterdam Zon en Scherm heeft bij Sportpark De Toekomst van AFC Ajax in sunscreens gemonteerd. De medewerkers van Ajax kunnen hierdoor prettig werken in de schaduw. De screens zijn per gevel geschakeld door middel van centrale gevelschakelingen die worden aangestuurd door middel van een Somfy weerstation. Mennega Assen Café restaurant Mennega te Assen heeft 17 nieuwe markiezen laten plaatsen door Zon en Scherm. De oude houten markiezen zijn daarbij vervangen door nieuwe onderhoudsvrije aluminium markiezen. Er is gekozen voor een petmodel markies met rechte volant waardoor een doorloop mogelijk blijft en het pand een moderne uitstraling krijgt in combinatie met de klassieke gevel.

17 t Hoofd Maassluis Bij restaurant t Hoofd in Maasluis zitten de gasten op een strak en modern terras direct aan de Maas. Omdat het weer hier erg veranderlijk is, is er gekozen voor in hoogte verstelbare windschermen. Dankzij de elektrische windschermen van Zon en Scherm kunnen de gasten ook met harde wind buiten genieten op het terras aan de Maas. Timber Zoetermeer Midden in het centrum van Zoetermeer vindt u restaurant Timber. Zon en Scherm heeft de zonwering verzorgd voor de nieuw aangebouwde serre. Er is gekozen voor een sfeervolle balijnzonwering aan de binnenzijde, zo wordt sfeer gecombineerd met functionaliteit. Appartementen complex Zoetermeer In opdracht van de VVE en de gemeente Zoetermeer heeft Zon en Scherm in 2012 het hele appartementencomplex boven het kenmerkende Woonhart voorzien van balkonbeglazing. De opdracht was het reduceren van geluid en het vergroten van het woongenot van de bewoners. Door de complexe vormen en maatvoering een uitdaging, maar met succes uitgevoerd!

18 BALUSTRADES Een balustrade en windscherm in één. ZS REGABLE Zon en Scherm introduceert de eerste elektrisch verstelbare balustrade ter wereld: de ZS REGABLE. De ZS Regable is een glazen balustrade welke voldoet aan alle geldende normen voor balustrades en doorvalbeveiligingen. Met één druk op de knop stuurt een Somfy-motor het tweede glazen deel omhoog waardoor er een glazen windscherm ontstaat. Zo wordt het aangename gecombineerd met het praktische. Een ander groot voordeel is dat iedere toekomstige bewoner de beschikking heeft over een windscherm dit voorkomt een wildgroei van windschermen. Zo blijft ieder complex ook na de oplevering architectonisch intact. SADEV BALUSTRADE Sadev Balustrade is een frameloos glas balustradesysteem, bijzonder geschikt voor openbare locaties zoals hoge ruimtes en commerciële openbare gebouwen. De Sadev Balustrade biedt een modern ontwerp voor alle balustrade projecten. Dankzij het veelzijdige gebruik van één systeem voor alle toepassingen, is deze uniek op de markt.

19 Waar staat Zon en Scherm voor : Eigen Showrooms Wij kunnen ons goed voorstellen dat het soms lastig is om alle producten online te vergelijken. Daarom hebben we ook drie showrooms voor inspiratie en geven onze zonweringspecialisten en interieurverzorgers u graag persoonlijk advies. Onze showrooms zijn gevestigd in Zoetermeer, Gouda en Berkel en Rodenrijs. 100% Maatwerk Zeker weten dat uw nieuwe zonnescherm, rolluik of lamellen naadloos gemonteerd kunnen worden. Daarom kunt u bij ons rekenen op maatwerk, dat is onze standaard. Eigen Monteurs Voor Zon en Scherm is kwaliteit meer dan het leveren van een goed product. Alle producten worden geplaatst door onze eigen vakbekwame monteurs. Al onze monteurs volgen intern cursussen over alle producten die wij te bieden hebben. Zo weten zij alle ins en outs en wordt alles professioneel gemonteerd. Service Zon en Scherm is al sinds 1999 uw persoonlijke specialist in zonwering en raamdecoratie. In eigen showrooms in Zoetermeer, Gouda en Berkel en Rodenrijs kunnen we u altijd van passend advies voorzien. Wilt u meer service dan alleen het bestellen van de zonwering en raamdecoratie online? Geen probleem! U bent altijd van harte welkom in één van onze showrooms om de complete collectie zonwering en raamdecoratie te bekijken. Ook voor onze montage- en servicedienst kunt u altijd contact met ons opnemen.

20 ZON EN SCHERM Algemeen nummer: (079)

B u i t e n l e v e n

B u i t e n l e v e n Buitenleven Feeling U wilt optimaal genieten van het klimaat. Weren van zon en regen, kou en warmte en het verlengen van uw buitenseizoen. Het wisselvallige weer laat dit niet zonder slag of stoot toe.

Nadere informatie

V860-Levanto V880-Rapallo. Lamellendaken (7)

V860-Levanto V880-Rapallo. Lamellendaken (7) Lamellendaken V860-Levanto V880-Rapallo www.verano.nl www.verano.be 15205963-170823(7) Inhoudsopgave 2 3 5 7 10 Bouwtypes V860-Levanto V880-Rapallo Meer inspiratie Over Verano In alle vrijheid genieten

Nadere informatie

BUITEN- ZONWERING. Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen

BUITEN- ZONWERING. Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen BUITEN- ZONWERING Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als

Nadere informatie

Terrasoverkappingen. www.verano.nl 1288-140218(2)

Terrasoverkappingen. www.verano.nl 1288-140218(2) Terrasoverkappingen www.verano.nl 1288-140218(2) Elke dag een schoon en droog terras Een terrasoverkapping heeft veel te bieden: bescherming tegen neerslag, extra leefruimte en een waardevermeerdering

Nadere informatie

euroline zonwering & rolluiken

euroline zonwering & rolluiken ZONWERING ROLLUIKEN T E R R A S O V E R K A P P I N G E N VENSTERLUIKEN HORREN RAAMDECORATIE R E PA R AT I E MAATWERKOPLOSSINGEN euroline zonwering & rolluiken Euroline Zonwering & Rolluiken is sinds begin

Nadere informatie

BUITENLEVEN.

BUITENLEVEN. BUITENLEVEN www.verano.nl www.verano.be Inhoud Terrasoverkappingen...03 Glaswanden...05 Verandazonweringen...07 Vrijstaande terrasschermen...09 Windschermen...11 Tuinschermen...13 Over Verano...14 Binnen

Nadere informatie

Terrasoverkapping & Serrezonwering

Terrasoverkapping & Serrezonwering Terrasoverkapping & Serrezonwering Wonen, comfort en buitenleven verenigd Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Terrasoverkapping Binnen genieten van buiten Met een Luxaflex Terrasoverkapping kunt u

Nadere informatie

Windschermen & Schuttingen.

Windschermen & Schuttingen. Windschermen & Schuttingen In uw tuin moet u in alle rust en privacy kunnen genieten van het buiten zijn. Het verrassende en unieke assortiment tuinschermen van Verano helpt u daarbij. V730-Biarritz glazen

Nadere informatie

#Multimatehelpt. zonwering op maat. Totaaloplossing voor iedere zon. Het zonnetje uit huis. Raamdecoratie in alle soorten en maten.

#Multimatehelpt. zonwering op maat. Totaaloplossing voor iedere zon. Het zonnetje uit huis. Raamdecoratie in alle soorten en maten. Voorjaar 2019 - multimate.nl #Multimatehelpt zonwering op maat Het zonnetje uit huis Raamdecoratie in alle soorten en maten Ongewenst bezoek Totaaloplossing voor iedere zon De zomer is onderweg. Het kan

Nadere informatie

ZONWERINGEN INSECTWERING

ZONWERINGEN INSECTWERING ZONWERINGEN INSECTWERING Horren JKB horren voor deuren en ramen JKB insectenwering is uitermate geschikt voor het weren van allerlei soorten insecten. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment raamhorren

Nadere informatie

Terrasoverkapping & Serrezonwering. Wonen, comfort en buitenleven verenigd

Terrasoverkapping & Serrezonwering. Wonen, comfort en buitenleven verenigd Terrasoverkapping & Serrezonwering Wonen, comfort en buitenleven verenigd 2 Terrasoverkapping Binnen genieten van buiten Met een Luxaflex Terrasoverkapping kunt u langer genieten van uw tuin met het comfort

Nadere informatie

Vrijstaand. V805 - Cortona. De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering. die een geweldig design combineert met

Vrijstaand. V805 - Cortona. De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering. die een geweldig design combineert met Terrasscherm V805 - Cortona De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering die een geweldig design combineert met ongekende toepassingsmogelijkheden. Het product is breed inzetbaar, zowel vrijstaand

Nadere informatie

productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken

productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken productoverzicht productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken Allround Zonwering B.V. Ploegschaar 9 8256 SM Biddinghuizen T 0321-32 61 85 www.allroundzonwering.nl

Nadere informatie

Terrasoverkappingen (10)

Terrasoverkappingen (10) Terrasoverkappingen www.verano.nl www.verano.be 1288-160720(10) Vier seizoenen product Een terrasoverkapping is een verrijking van uw huis en tuin. Een terrasoverkapping biedt bescherming tegen neerslag,

Nadere informatie

Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens

Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens Terrasschermen Arizona Prijsdoorbraak Het scherm sluit altijd goed dankzij het oploopsysteem ASA ETR-A motor voert

Nadere informatie

raamdecoratie op alle raamdecoratie * al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering augustus 2012

raamdecoratie op alle raamdecoratie * al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering augustus 2012 raamdecoratie augustus 2012 al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering opmeetservice Bezorgservice Montageservice Meer info online op alle raamdecoratie * * m.u.v. shutters en geldt alleen

Nadere informatie

Verandazonwering. www.verano.nl www.verano.be. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano.

Verandazonwering. www.verano.nl www.verano.be. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano. Verandazonwering V610-Oslo verandazonwering V630-Malmö verandazonwering V612-Hamar verandazonwering

Nadere informatie

rits-sunscreen myzip

rits-sunscreen myzip rits-sunscreen myzip De zon kleurt mijn stad. Vanaf mijn balkon kijk ik trots naar de skyline. Dan geniet ik met volle teugen van de zon over het water. Eenmaal binnen doseer ik het licht en de temperatuur,

Nadere informatie

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen.

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen. vinke beilen zonwering 3 e zonwering 50% KORTING Geldig op Luxaflex Duette en Plissé Shades en NL Label Multishades en Rolgordijnen.* de échte binnenhuis adviseur hello sunshine! spelen met zonlicht *Korting

Nadere informatie

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat!

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG Wilt u uw auto beschermen tegen weers- en andere invloeden? Beschut en in privacy genieten van uw terras? Of droog staan als u thuiskomt? Dan bent u bij Boog aan

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SUNCIRCLE EXCELLENT Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol Shutters, Sfeermakers in elk interieur Shutters zijn een mooie en functionele vorm van raambekleding. Speel met het licht en creëer zo jouw

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SunCircle Excellent Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

wooninspiratie doe je op bij hr design.

wooninspiratie doe je op bij hr design. wooninspiratie doe je op bij hr design. 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. welke

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! Als het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets te

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door 3383 Architella 3383 Nieuw 64 mm Extra brede plooien voor grote ramen De Duette Shades collectie is uitgebreid met een extra brede

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

ROLLUIK zon- en inbraakwering

ROLLUIK zon- en inbraakwering In volle rust genietend van het schitterende lichtspel. Dat is waarom wij hier zijn gaan wonen. En als de zon ondergaat, voel ik me veilig. Ik weet dat in alle vroegte mijn zon weer daar is... Dat is mijn

Nadere informatie

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70mm lamelbreedte

Nadere informatie

Het buitenleven en de beleving van het terras en de tuin wordt steeds. belangrijker. Het terras en de huiskamer zijn als het ware een verlengstuk

Het buitenleven en de beleving van het terras en de tuin wordt steeds. belangrijker. Het terras en de huiskamer zijn als het ware een verlengstuk J A N D E S B O U V R I E Z O N W E R I N G 2 J A N D E S B O U V R I E Het buitenleven en de beleving van het terras en de tuin wordt steeds belangrijker. Het terras en de huiskamer zijn als het ware

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

Duette Shades. Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades. Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door 3372 3372 Praktische sfeermakers Duette Shades zijn er in een breed assortiment mooie stoffen, rijke structuren en in drie transparanties,

Nadere informatie

Markiezen Een gevelbepalende zonwering

Markiezen Een gevelbepalende zonwering www.ambiance-zonwering.nl Markiezen Een gevelbepalende zonwering Markiezen Moderne nostalgie il je jouw huis een nostalgische en romantische uitstraling W geven? Dan is de markies bij uitstek geschikt.

Nadere informatie

Renoco BV. Terrasoverkappingen.

Renoco BV. Terrasoverkappingen. Terrasoverkappingen www.renocobv.com Elke dag een schoon en droog terras Een terrasoverkapping heeft veel te bieden: bescherming tegen neerslag, extra leefruimte en een waardevermeerdering van uw woning.

Nadere informatie

Terrasoverkappingen (7)

Terrasoverkappingen (7) Terrasoverkappingen www.verano.nl www.verano.be 1288-160119(7) Elke dag een schoon en droog terras Een terrasoverkapping heeft veel te bieden: bescherming tegen neerslag, extra leefruimte en een waardevermeerdering

Nadere informatie

RAMEN, DEUREN EN SCHUIFPUIEN

RAMEN, DEUREN EN SCHUIFPUIEN Kunststof kozijnen S E L E C T W I N D O W S PAR T N E R RAMEN, DEUREN EN SCHUIFPUIEN Kunststof kozijnen, voor een betere woning Om de woningen waarin we allemaal met veel plezier en comfort wonen nog

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping Textieldaken Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! Een nieuwe trend in zonweringland is het textieldak. Het is een stijlvol

Nadere informatie

Kies uw favoriete raambekleding!

Kies uw favoriete raambekleding! Kies uw favoriete raambekleding! Designed by Luxaflex. Inspired by you. Ultiem bedieningscomfort: Silhouette Shades met PowerRise Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht De zachte, stoffen

Nadere informatie

zon techniek schaduw Bedieningsmogelijkheden Markiezen Buitenzonwering Knikarmschermen Vrijstaande terrasschermen Uitvalschermen V alarmschermen

zon techniek schaduw Bedieningsmogelijkheden Markiezen Buitenzonwering Knikarmschermen Vrijstaande terrasschermen Uitvalschermen V alarmschermen zon techniek Buitenzonwering schaduw Knikarmschermen Vrijstaande terrasschermen Uitvalschermen V alarmschermen Screens Verandazonwering Markiezen Doeken Bedieningsmogelijkheden z o n Model Twins Exclusief

Nadere informatie

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN"

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN BUITENLEVEN DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN" Schuifpuien Terrasdeuren Vouwdeuren WWW.WIJNSMAKOZIJNEN.NL 1. VARIANTEN GENIET VAN DE BUITENLUCHT IN ALLE SEIZOENEN Wijnsma schuifpuien... ongelooflijk mooi Het verlengstuk

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën Paneelgordijnen Verticale jaloezieën SUNWAY paneelgordijnen en verticale jaloezieën Trend Groter, hoger, breder dat is de trend die we zien in hedendaagse architectuur. Een gevolg van deze trend is dat

Nadere informatie

Sunmaster. Geniet van buitenleven. Meesters in Zonwering & Rolluiken

Sunmaster. Geniet van buitenleven. Meesters in Zonwering & Rolluiken Sunmaster Meesters in Zonwering & Rolluiken Geniet van buitenleven Producent en leverancier van zonweringen en rolluiken Overal waar mensen wonen en werken, vind je de zonweringen en rolluiken van Sunmaster.

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping Textieldaken Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! E en nieuwe trend in zonweringland is het textieldak. Het is een stijlvol

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. Landelijk Houdt u van gezelligheid, warmte

Nadere informatie

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! A ls het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets

Nadere informatie

Raamdecoratie Shutters Gordijnen Zonwering Rolluiken Horren Terrasoverkappingen Buitenleven. www.inhuisplaza.nl

Raamdecoratie Shutters Gordijnen Zonwering Rolluiken Horren Terrasoverkappingen Buitenleven. www.inhuisplaza.nl Raamdecoratie Shutters Gordijnen Zonwering Rolluiken Horren Terrasoverkappingen Buitenleven www.inhuisplaza.nl Voorwoord Alstublieft! Voor u ligt de brochure van INHUIS Plaza, waarmee wij ons bedrijf graag

Nadere informatie

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Inhoud 4-5 Terraszonwering 6-7 Fiora Grande 8 Fiora Compact 9 Spectra Nova 10-11 Smart Choice

Nadere informatie

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! A ls het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

Markiezen Een gevelbepalende zonwering

Markiezen Een gevelbepalende zonwering www.ambiance-zonwering.nl Markiezen Een gevelbepalende zonwering Markiezen Moderne nostalgie il je jouw huis een nostalgische en romantische uitstraling W geven? Dan is de markies bij uitstek geschikt.

Nadere informatie

MAKE THIS YOUR MOMENT TERRASOVERKAPPINGEN

MAKE THIS YOUR MOMENT TERRASOVERKAPPINGEN MAKE THIS YOUR MOMENT TERRASOVERKAPPINGEN 2 Breng jij jouw vrije tijd ook zo graag door in de buitenlucht samen met vrienden en familie? Het zou ideaal zijn als je dan minder afhankelijk bent van de weersomstandigheden,

Nadere informatie

Het rolluik Voor extra comfort en veiligheid

Het rolluik Voor extra comfort en veiligheid www.ambiance-zonwering.nl Het rolluik Voor extra comfort en veiligheid Rolluiken Ultieme privacy, veiligheid en isolatie Rolluiken zijn zoveel meer dan zonwering. Ze dempen geluiden, zijn inbraakwerend,

Nadere informatie

Buitenzonwering op maat

Buitenzonwering op maat raamdecoratie Buitenzonwering op maat Overzicht assortiment Overzicht prijzen en afmetingen Meetinstructies Buitenzonwering op maat Buitenzonwering is de zomerse sfeerbepaler voor uw woning. Buitenzonwering

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras!

www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! Knikarmschermen Hedendaagse klassieker Wie voor een knikarmscherm kiest, houdt van gemak. Het is een even eenvoudige als stijlvolle

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping Textieldaken Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! E en nieuwe trend in zonweringland is het textieldak. Het is een stijlvol

Nadere informatie

Outdoor Collection Screens

Outdoor Collection Screens Outdoor Collection Screens Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Elegantie in licht- & warmteregulering Luxaflex Screens, een duurzame vorm van zonwering die toepasbaar is in vele situaties.

Nadere informatie

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud Design Solutions 1 Design Solutions by Silent Gliss De tijdgeest is de zich snel voortbewegende, ontastbare, bron van inspiratie. Bij Silent Gliss creëren we raambekleding in slechts één kwaliteit de

Nadere informatie

Buitenzonwering op maat

Buitenzonwering op maat raamdecoratie Buitenzonwering op maat Overzicht assortiment Overzicht prijzen en afmetingen Meetinstructies Buitenzonwering op maat Buitenzonwering is de zomerse sfeerbepaler voor uw woning. Buitenzonwering

Nadere informatie

winsol RAAMDECORATIE:

winsol RAAMDECORATIE: RAAMDECORATIE winsol RAAMDECORATIE: Behoud uw privacy en creëer tegelijkertijd de sfeer van uw dromen Venetian Venetian Houten Venetian venetians Dit type raamdecoratie ziet er nu nóg eleganter uit dankzij

Nadere informatie

Silhouette Shades. Sfeervol door zacht gefilterd licht. 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16

Silhouette Shades. Sfeervol door zacht gefilterd licht. 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16 Sfeervol door zacht gefilterd licht 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16 5316 5316 Subtiele balans tussen binnenvallend licht en privacy Met de ingenieuze constructie van Silhouette Shades kiest

Nadere informatie

Rolluik RV 40 Rolluik RV 41 ecoline Rolluik RV 49 Safe Inbouwrolluik. Rolluiken. www.verano.nl www.verano.be 364-150703(8)

Rolluik RV 40 Rolluik RV 41 ecoline Rolluik RV 49 Safe Inbouwrolluik. Rolluiken. www.verano.nl www.verano.be 364-150703(8) Rolluiken Rolluik RV 40 Rolluik RV 41 ecoline Rolluik RV 49 Safe Inbouwrolluik www.verano.nl www.verano.be 364-150703(8) Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren?

Nadere informatie

Japanese Design Collection

Japanese Design Collection Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische sfeer 1069 Japanese Design Collection Met de Japanese Design Collection krijgt uw huis een oosters tintje. De collectie biedt mooie eigentijdse

Nadere informatie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1 Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 14:14 Pagina 2 Horizontale Jaloezie 3344 Waarom Luxaflex Dakraamproducten? Luxaflex

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

Screens. Screens. Projectscreens. Verduisteringsscreens. Windvaste screens 244-091223(6)

Screens. Screens. Projectscreens. Verduisteringsscreens. Windvaste screens 244-091223(6) Screens Screens Projectscreens Verduisteringsscreens Windvaste screens 244-091223(6) De Verano screens: Standaard screens (V565 t/m V508) leverbaar in diverse modellen. Doeklengte, doekhoogte, plaatsing

Nadere informatie

TOT 25% Speciale actie. www.floriszonwering.nl VRAAG UW DEALER NAAR DE AANBIEDINGEN

TOT 25% Speciale actie. www.floriszonwering.nl VRAAG UW DEALER NAAR DE AANBIEDINGEN Speciale actie TOT 25% VRAAG UW DEALER NAAR DE AANBIEDINGEN www.floriszonwering.nl werkt met gerenommeerde internationale leveranciers zoals: innovative textiles for your world 2 Somfy brengt uw huis in

Nadere informatie

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Designed by Luxaflex. Inspired by you. Terraszonwering beschermt tegen warmte en licht zowel op uw terras als in uw woning Luxaflex

Nadere informatie

4look. Een ijzersterk merk

4look. Een ijzersterk merk 4look Een ijzersterk merk 4look kunststof dakraam 4look staat voor zeer onderhoudsarme dakramen met een moderne, strak witte uitstraling. Het 4look dakraam is gemaakt van kunststof en de luchtkamers worden

Nadere informatie

Het uitvalscherm Bescherm je interieur tegen zon en fel licht

Het uitvalscherm Bescherm je interieur tegen zon en fel licht www.ambiance-zonwering.nl Het uitvalscherm Bescherm je interieur tegen zon en fel licht Uitvalschermen Zeer stabiele oplossing tegen laagstaande zon De zon is mooi en weldadig, maar het kan ook een echte

Nadere informatie

Het uitvalscherm Bescherm je interieur tegen zon en fel licht

Het uitvalscherm Bescherm je interieur tegen zon en fel licht www.ambiance-zonwering.nl Het uitvalscherm Bescherm je interieur tegen zon en fel licht Uitvalschermen Zeer stabiele oplossing tegen laagstaande zon De zon is mooi en weldadig, maar het kan ook een echte

Nadere informatie

raamdecoratie en horren 25% korting interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder Voor u op maat gemaakt: raamdecoratie, horren & deuren!

raamdecoratie en horren 25% korting interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder Voor u op maat gemaakt: raamdecoratie, horren & deuren! interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder Voor u op maat gemaakt: raamdecoratie, horren & deuren! raamdecoratie en horren 25% korting Voor elk type raam of deur de juiste hor en raamdecoratie!

Nadere informatie

Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras!

Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! Knikarmschermen Hedendaagse klassieker W ie voor een knikarmscherm kiest, houdt van gemak. Het is een even eenvoudige als stijlvolle

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat

Terraszonwering. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Terraszonwering Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Inhoud 4-5 Terraszonwering 6-7 Fiora Grande 8 Fiora Compact 9 Spectra Nova 10-11 Smart Choice 12-13 Doeken en RAL kleuren 14-15

Nadere informatie

Screen. Veranda. Verfraai uw woning met onze topproducten. Het bedrijf dat bij U past! Waardeer uw woning op met vakmanschap!

Screen. Veranda. Verfraai uw woning met onze topproducten. Het bedrijf dat bij U past! Waardeer uw woning op met vakmanschap! Magazine 2013-2014 Het bedrijf dat bij U past! Verfraai uw woning met onze topproducten Waardeer uw woning op met vakmanschap! Screen Pagina 8 Klanten FAVORIET Veranda Pagina 6 In het magazine vindt u

Nadere informatie

Zon-, wind- en regenbescherming

Zon-, wind- en regenbescherming Zon-, wind- en regenbescherming Welke zonwering kiest u? Zonneschermen ZONNESCHERMEN 3 Nieuw! Ingebouwde verlichting. TERRASOVERKAPPING 5 Lees meer op pagina 8. VRIJSTAANDE ZONWERING 7 TERRAS ZONWERING

Nadere informatie

De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal

De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal Luxaflex Duo Blinds Een perfecte combinatie van sfeer en functionaliteit in één product 4389/1698 Simpel maar geniaal De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal toepassingen

Nadere informatie

HAROL STELT LAMELLENDAKEN VISION EN OPERA VOOR MAAK VAN JE TERRAS EEN LUXUEUZE BUITENKAMER

HAROL STELT LAMELLENDAKEN VISION EN OPERA VOOR MAAK VAN JE TERRAS EEN LUXUEUZE BUITENKAMER PERSBERICHT HAROL STELT LAMELLENDAKEN VISION EN OPERA VOOR MAAK VAN JE TERRAS EEN LUXUEUZE BUITENKAMER Het terras of een stukje tuin omtoveren tot een heerlijke buitenkamer, het hele jaar door? Die wens

Nadere informatie

Lamellendak PVC-vouwdak Beschutting op bestelling

Lamellendak PVC-vouwdak Beschutting op bestelling www.ambiance.nl Lamellendak PVC-vouwdak Beschutting op bestelling Flexibele overkappingen Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! H et Nederlandse klimaat kent vele gezichten. Daardoor heb je

Nadere informatie

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Zonwerend Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Zonwerend Pilkington Insulight TM ScreenLine Optimaal woon- en werkcomfort Het reguleren van zon en licht in een werk- of woonruimte is voor

Nadere informatie

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering Hoogst persoonlijk werken vanuit een klantgerichte benadering Korte lijnen voor directe communicatie Afgestemd op uw wensen via een persoonlijke aanpak Advies en bemiddeling gedurende het hele proces Meer

Nadere informatie

De screen Laat net zoveel licht toe als je wilt

De screen Laat net zoveel licht toe als je wilt www.ambiance-zonwering.nl De screen Laat net zoveel licht toe als je wilt Screens Een prettige vorm van éénrichtingsverkeer S creens zorgen ervoor dat voorbijgangers niet meer naar binnen kunnen kijken.

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Outdoor Collection Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Outdoor Collection Zonwering naar uw eigen smaak! De zon is heerlijk, maar in huis moet het klimaat wel beheerst worden en op

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

Vloeren om op te leven

Vloeren om op te leven Vloeren om op te leven vloeren De NIEUWSTE trends in vloeren. Wij verrassen je graag met mooie oplossingen. Of je nu gaat voor laminaat, PVC, hout, tapijt of vinyl de Decorette collecties zijn goed op

Nadere informatie

ROLGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND

ROLGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND ROLGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND VEROSOL BINNEN BUITENGEWOON GOED OOK MET TRANSPARANT DOEK BLIJFT HET BINNEN HEERLIJK KOEL Natuurlijk

Nadere informatie

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Zonwerend Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Pilkington Insulight TM ScreenLine Pilkington Insulight TM ScreenLine Isolatieglas van Pilkington kan nu gecombineerd worden met zonwering en

Nadere informatie

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland!

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Puur ontspannen! Staat u op het punt om een serre of veranda te installeren? Dan feliciteren we u van harte met uw beslissing. Want een serre of veranda is meer

Nadere informatie

Het uitvalscherm Bescherm je interieur tegen zon en fel licht

Het uitvalscherm Bescherm je interieur tegen zon en fel licht www.ambiance-zonwering.nl Het uitvalscherm Bescherm je interieur tegen zon en fel licht Uitvalschermen Zeer stabiele oplossing tegen laagstaande zon De zon is mooi en weldadig, maar het kan ook een echte

Nadere informatie

Terrasoverkappingen. Aanvullende opties: Glaswand Baleinzonwering Ritz screen Verandazonwering. Op comfortabele wijze genieten van het buitenleven

Terrasoverkappingen. Aanvullende opties: Glaswand Baleinzonwering Ritz screen Verandazonwering. Op comfortabele wijze genieten van het buitenleven Terrasoverkappingen Aanvullende opties: Glaswand Baleinzonwering Ritz screen Verandazonwering Op comfortabele wijze genieten van het buitenleven op uw eigen terras! Dat kan met de terrasoverkappingen van

Nadere informatie

L uxaflex. Duette. & Plissé Shades. Een sieraad voor het raam WINDOW FASHIONS

L uxaflex. Duette. & Plissé Shades. Een sieraad voor het raam WINDOW FASHIONS Een sieraad voor het raam L uxaflex WINDOW FASHIONS Duette & Plissé Shades L ONDON PARIS BRUSSELS AMSTERDAM BERLIN MADRID OSLO STOCKHOLM MILAN VIENNA ISTANBUL COPENHAGEN ZURICH LISBON DUBLIN 4330/6929

Nadere informatie

diagonale zonwering UITVALSCHERMEN MARKIEZEN

diagonale zonwering UITVALSCHERMEN MARKIEZEN diagonale zonwering UITVALSCHERMEN diagonale zonwering Als je je oriënteert op zonwering dan vervliegen de gedachten. Je ziet je terras al fraai overdekt, of je huis heerlijk schaduwrijk gemaakt door een

Nadere informatie

KUNSTSTOF. Duurzaam, slijtvast en krasbestendig

KUNSTSTOF. Duurzaam, slijtvast en krasbestendig KUNSTSTOF Duurzaam, slijtvast en krasbestendig Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

ERHARDT VERANDA S EN TUINKAMERS

ERHARDT VERANDA S EN TUINKAMERS ERHARDT VERANDA S EN TUINKAMERS MODERN, KLASSIEK OF EIGENTIJDS ONZE TERRASOVERKAPPING PAST ZICH AAN UW WENSEN AAN EEN SYSTEEM MET ALLE MOGELIJKHEDEN DAT OP ELK MOMENT KAN WORDEN UITGEBREID ERHARDT terrasoverkapping

Nadere informatie

Serrezonwering. Wonen, comfort en buitenleven verenigd

Serrezonwering. Wonen, comfort en buitenleven verenigd Serrezonwering Wonen, comfort en buitenleven verenigd 2 Serrezonwering Een stijlvol warmte- en lichtreducerend schild Voor serres, glazen daken en lichtkoepels heeft Luxaflex speciale zonwering ontwikkeld.

Nadere informatie