Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WWW.CREATIEFREIZEN.NL"

Transcriptie

1 ONDREIS 1: O RONDREIS 1: OORSPRONKELIJKORSPRONKELIJK MADEIRA PINA,, FUNCHALF Centraal gelegen in de hoofdstad van Madeira: Funchal. Een geheel gerenoveerd hotel met ook 7 appartementen. Kamers en appartementen zijn heerlijk ruim en hebben allen een balkon of terras. Er is een klein zwembad bij het hotel en een café-bar waar snacks gegeten kunnen worden. Het uitzicht over de stad is prachtig. Een 17 de eeuws wijngoed, zeer smaakvol gerestaureerd met het oorspronkelijke karakter volledig intact. Er zijn 6 kamers met een eigen badkamer, een keuken in oorspronkelijke stijl, ruime gezellige zitkamer en een grote tuin. Het gebied is bij uitstek geschikt voor wandelingen. Ook is er een zwembad met ligstoelen aanwezig. QUINTA DAS VINHAS,, ESTREITOE DE CALHETA Dit reisvoorstel kost: 1. twee nachten Residencial Pina, Funchal 2. drie nachten Casa de Piedade, Sao Vicente 3. twee nachten Quinta das Vinhas, Estreito de Calheta 4. twee nachten Albergaria Dias, Funchal ALBERGARIA DIAS, FUNCHAL Een heerlijk hotel in de oude wijk van Funchal, waar u het idee heeft in een klein dorp te zijn. Alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand en het is er heel rustig. Bij het hotel is een verwarmd zwembad. Op een paar minuten lopen van het hotel bevindt zich ook de gelegenheid in zee te zwemmen. Er zijn verder nog een tuin, een bar/restaurant en een sauna. Midden in de natuur ligt deze Casa, oorspronkelijk een 18- de eeuws landhuis en nu geheel in stijl gerenoveerd. Het huis beschikt over mooie, smaakvol ingerichte kamers en een schitterende tuin. Er is een keukentje aanwezig dat ter beschikking staat van de gasten. Het dorp Sao Vicente ligt op ongeveer 25 minuten loopafstand. DE PIEDADE,, SAOS VICENTE Combinatie 1, 2, en 3: vanaf 610,- p.p. Combinatie 2, 3 en 4: vanaf 650,- p.p. in tweepersoonsac- commodatie, logies/ontbijt (incl. vlucht, excl. autohuur en tax)

2 ONDREIS 2: M RONDREIS 2: MADEIRA COMFORTABEL SOLAR DE BOAVENTURA, BOAVENTURA In een schitterend landschap gelegen hotel, met zorg gerestaureerd in oude stijl: veel antiek. Het oude gebouw beschikt over 10 kamers met douche/wc of bad/wc. In de nieuwgebouwde dependance zijn 20 ruime kamers. Het personeel is zeer vriendelijk. Een ideaal uitgangspunt voor vele wandelingen. QTA DO ALTO DE SAO JOÃO, PONTA DO SOL Een heerlijk landelijk hotel met een lange geschiedenis. Er zijn in het gerestaureerde hotel 12 tweepersoonskamers en 2 junior suites. Bij het hotel hoort een tuin waar groenten worden verbouwd, die voor de gerechten dienen van het restaurant. Ponta do Sol is een van de zonnigste plekjes op Madeira. en nog heerlijk rustig! In het charmante stadje Sao Vicente ligt, omgeven door een schitterend uitzicht van bergen en in de verte de oceaan, dit mooie verbouwde landgoed. Er zijn 6 goed ingerichte kamers, een gemeenschappelijke ruimte met openhaard, TV kamer, terras met tuinmeubelen en een klein zwembad. Vanuit de Casa kunt u heerlijk wandelen. Jardim do Mar is een klein vissersplaatsje met enkele gezellige restaurantjes. Het ligt aan de zonnige zuidkust van het eiland. Het hotel is pas twee jaar oud. De kamers zijn goed en comfortabel ingericht. Enkele van deze kamers hebben een schitterend uitzicht op de zee. Vanuit dit kleine dorpje kunt u prachtige w a n d e l i n g e n maken en heerlijk genieten. DOS LAMEIROS, SAO VICENTE HOTEL JARDIM DO MAR,, JARDIMJ DO MAR Dit reisvoorstel kost: 1. twee nachten Quinta do Alto de Sao Joao, Ponta do Sol 2. drie nachten Solar de Boaventura, Boaventura 3. twee nachten Casa dos Lameires, Sao Vicente 4. twee nachten Hotel Jardim do Mar, Jardim do Mar Combinatie 1, 2 en 3: vanaf 629,- p.p. Combinatie 2, 3 en 4 vanaf 605,- p.p. in tweepersoonsaccommodatie, logies/ontbijt (incl. vlucht, excl. autohuur en tax)

3 ONDREIS 3: M RONDREIS 3: MADEIRA APPARTEMENTEN QUINTA MÃE DOS HOMENS, FUNCHAL Een uniek complex net buiten de drukte van Funchal met een fantastisch uitzicht over de stad. Er zijn 2 driekamerappartementen en 12 nieuwe studio's. De oorspronkelijke bananenplantage is behouden en is uw leefomgeving hier. Er is een verwarmd zwembad en een gezellige bar bij het complex. DA CAPELINHA, PONTA DELGADA Vier een- en tweekamerappartementen in een gerenoveerde casa. Een tuin met barbecue en een schitterend uitzicht over de zee zijn de extra s hier. Maximaal vier personen per appartement. De Noordkust is nog heel ongerept. Ponta Delgada is een wijnstadje en deze casa herbergt nog een oude druivenpers. Ribeira Brava is een leuk stadje aan de zuidkust, waar de grote weg afslaat de bergen in naar het noorden. Een prima uitvalsbasis om de verschillende facetten van het eiland te leren kennen. Het hotel is eenvoudig, maar de 20 appartementen zijn ruim en goed ingericht. De appartementen bestaan uit een woonkeuken en een slaapkamer. VALE-MAR APARTHOTEL, RIBEIRA BRAVA Hier ligt een oud huis op de meest westelijke punt van Madeira. De zee is rondom. Het oude huis is gerenoveerd en bevat nu twee appartementen voor maximaal 3 personen. Ook zijn er 2 tweepersoonskamers. Het uitzicht is aan alle kanten fantastisch. Er is een z o n n e t e r r a s met een klein rond opbouwz w e m b a d. Restaurant op 800 m. L DE SAO JOAO,, FAYAF DA OVELHA Dit reisvoorstel kost: 1. vier nachten Quinta Mae dos Homens, Funchal 2. drie nachten Vale-Mar Aparthotel, Ribeira Brava 3. vier nachten Casal de Joao, Faya da Ovelha 4. drie nachten Casa da Capelinha, Ponta Delgada Vanaf 799,-, p.p. in tweepersoonsaccommodatie, logies (incl. vlucht, excl. autohuur en tax)

4 CHARME HOTELS Estalagem de Sao Tiago ligt QUINTA BELA DE SAO TIAGO,, FUNCHALF in de oude wijk van Funchal waar verkeer nauwelijks kan komen, best rustig kortom. Vanuit de mooie kamers of suites heeft u zicht op de haven van Funchal. Een leuk zwembad, met daarbij een gezellig terras waar men kleine maaltijden kan gebruiken hoort vanzelfsprekend bij dit hotel met 43 kamers en 6 suites. Quinta da Casa Branca heeft QUINTA DA BRANCA,, FUNCHALF 30 ruime tweepersoonskamers met terras aan de tuin. Mooi apart gelegen bevindt zich een zwembad. Privacy is hier gegarandeerd. Het hele hotel voegt zich als het ware op een natuurlijke manier in het landschap. Een leuke serre maakt een aangenaam verblijf mogelijk bij elke weersomstandigheid. Op 15 minuten QUINTA DO ESTREITO,, ESTRE STR. DE CAMARA DE LOBOS van Funchal, ligt dit mooie nieuwe hotel met 48 kamers met zeezicht. De kamers zijn smaakvol ingericht. Het is hier heerlijk rustig terwijl u zich toch zeer centraal op het eiland bevindt. Een ideale plek voor rustzoekers die van luxe in stijl houden. Deze pousada ligt in POUSADA DOS VINHATICOS,, SERRAS D AGUA een geweldig wandelgebied tussen de twee hoge toppen van Madeira: de Pico Grande en de Bica da Cana. De kamers zijn comfortabel en volledig ingericht met meubilair van hout. De mooie tuin nodigt uit tot ontspannen midden in de natuur. Een mooi hotel met alle voorzieningen in het wandelparadijs Santana. QUINTA DO FURAO,, SANTANAS Het hotel beschikt over luxe en goed ingerichte kamers, gezellige restaurants en natuurlijk een mooi zwembad. Vanuit het hotel heeft u een schitterend uitzicht over de imposante noordkust van het eiland. Dit hotel is kort geleden als SERRA GOLF HOTEL,, SANTOS DA SERRA zodanig ingericht. Het huis behoort al sinds de bouw tot dezelfde familie. Nu zijn er 18 tweepersoonskamers, een gezellige lounge en mooi restaurant. Vanuit dit hotel kunt u de mooiste wandelingen maken.

5 KLEINE HOTELS Een hotel in een SAO BENTO,, RIBEIRAR BRAVA gunstige prijsklasse in het centraal gelegen Ribeira Brava, het meest zonnige plaatsje op Madeira. Het hotel heeft heerlijke ruime kamers, die smaakvol zijn ingericht in Madeirese stijl. Het hotel is een gunstig uitgangspunt voor prachtige wandelingen. Dit vrij nieuwe hotel ligt in ESTALAGEM DE CHA DO PRAZERES,, PRAZERESP een uitgesproken wandelparadijs. Het wordt zeer professioneel geleid en de sfeer in het hotel is dan ook prima. Alle kamers hebben een terras en zijn netjes ingericht. Bij het hotel kunt u een uitstekend restaurant vinden waar u heerlijk kunt eten en genieten. In het mooie wandelgebied rond Santana ligt Curtado. Het CURTADO,, SANTANAS is een hotel voor sportieve wandelaars. Blijft u slechts enkele dagen hier dan slaapt u in het 10 jaar oude gebouw. Wanneer u langer dan een week verblijft staat de nieuwbouw voor u open met schitterend uitzicht op de zee aan de ene en Santana aan de andere kant. Ook is er een klein zwembad! Hoog boven Porto Moniz, op de DO RIBEIRINHO,, SANTAS weg naar Paul da Serra ligt deze oorspronkelijke accommodatie. Veel van de originele details zijn bewaard gebleven. Er zijn 7 tweepersoonskamers met eigen badkamer, telefoon en verwarming. Het ontbijt is ruim en er kunnen authentieke Madeirese maaltijden op verzoek bereid worden. Santa Cruz ligt aan de voet van de SANTO ANTONIO,, SANTAS CRUZ landingsbaan van het vliegveld van Madeira, maar het is ook een heel gezellig Madeirees dorp met een gezellig pleintje, een zeepromenade en dit kleine vriendelijke hotelletje. Het is daarom zeker geschikt voor een afronding van uw reis comfortabel dicht bij uw vertrekpunt. In het plaatsje ESTALAGEM CORTE DO NORTE,, PONTAP DELGADA Ponta Delgada ligt dit kleine hotel met een helder gekleurd interieur. Het hotel heeft mooie, smaakvol ingerichte kamers en een gezellige eetzaal. Bijna alle kamers hebben uitzicht op zee.

6 APPARTEMENTEN APP.. QUINTAQ DO ALTO DE SAO JOAO,, PONTAP DO SOL In onze tweede rondreis vindt u Quinta do Alto de Sao Joao. Bij deze Quinta horen twee ruime driekamerappartementen met een prachtig uitzicht. De kamers zijn goed ingericht. Alle faciliteiten van het hotel staan ter beschikking van de gasten. APPARTEMENTEN COSTA AZUL,, PORTOP MONIZ Porto Moniz is het meest noordelijke stadje van Madeira. Het is bekend om de natuurlijke zwembaden die door de rotsen gevormd worden in de zee. De appartementen zijn ruim met een goed ingerichte keuken en zicht op zee. Ze liggen op loopafstand van het zeezwembad. S DE POMAR,, SANTANAS Santana is een schitterend wandelgebied en beroemd om de typische huisjes. Wilt u hier graag een appartement dan zijn deze appartementen zeer geschikt. Ze behoren bij een oud wijngoed met de wijnpers en - vaten nog intact. De appartementen zijn volledig ingericht en geschikt voor 2 tot 4 personen. TIA CLEMENTINA,, SANTANAS Deze casa is een perfect uitgangspunt voor de ontdekking van de Pico - s, de hoogste bergen van Madeira. Er zijn 5 tweepersoonskamers en de keuken staat geheel tot uw beschikking. Langs de Casa begint al een levada wandeling. Santana is bekend om de typische huisjes met rieten dak. QUINTA DO PANTANO,, SANTOS DA SERRA In een mooi hoger gelegen gebied, met zicht op één van de mooie golfbanen van Madeira ligt dit huis waarin 3 studio s zijn gerealiseerd. U heeft een eigen terras. Vlakbij zijn een gezellig dorpscentrum met supermarkt en restaurant. Er zijn paarden en wagens waarmee tochten worden georganiseerd.

7 PORTO SANTO Porto Santo is het op een na grootste eiland, en heeft in tegenstelling tot Madeira een 8 km lang ononderbroken gouden zandstrand, het Praia Dourada. Porto Santo ligt bijna 50 km ten noordoosten van Madeira. De belangrijkste plaats is Vila Baleira (2500 inw.) De hoogste berg is de Pico do Facho met 517 meter. Andere bergen zijn de Pico do Castelo (438 m), de Pico do Ataleia (447 m), de Pico Branco (450 m) en de Pico Juliana (440m). Porto Santo is het vakantie-eiland van de Madeirezen geworden, terwijl het buitenlandse toerisme langzaam op gang komt. Visvangst, veeteelt en graanakkers zijn nagenoeg verdwenen, men gokt volledig op het toerisme. Per boot kan men dagelijks op en neer naar het eiland en ook per vliegtuig kan men het bereiken. ROSARIO COELHO Casa Rosario Coelho is een zeer landelijk gelegen huis uit Er zijn nu tweepersoonskamers en appartementen voor 2 tot 8 personen. Op 5 minuten vindt u 5 kleine stranden met kristalhelder water. De hoofdstad van Porto Santo, Vila Baleira ligt op 10 minuten (rij)afstand. De kamers en appartementen delen een zwembad. Porto Santo is het strandeiland van Madeira. LEGENDA PICTOGRAMMEN Airconditioning Strand in de omgeving Historische omgeving/ gebouwen Tennisbaan Lift Wandelmogelijkheden Parkeergelegenheid Zwembad Overdekte parkeergelegenheid Voordelige prijsklasse Paardrijmogelijkheden Gemiddelde prijsklasse Rustige omgeving/tuin Duurdere prijsklasse Restaurant

1: LANDELIJK CASA. Een typisch Canarisch. dat bestaat uit twee appartementen WWW.CREATIEFREIZEN.NL

1: LANDELIJK CASA. Een typisch Canarisch. dat bestaat uit twee appartementen WWW.CREATIEFREIZEN.NL EISIDEE 1: L REISIDEE 1: LANDELIJK LA PALMA CASITAS LA ERA,, PUNTAP Drie huisjes bij elkaar met een prachtig uitzicht over de oceaan. Er zijn twee huisjes voor twee personen en één voor vier personen.

Nadere informatie

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Colina da Faja - (Portugal Madeira Faja da Ovelha) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta das Vinhas - (Portugal Madeira Estreito da Calheta) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Fajã dos Padres - (Portugal Madeira Quinta Grande) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol

Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Estalagem da Ponta do Sol - (Portugal Madeira Ponta do Sol) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

MADEIRA WANDELPARADIJS

MADEIRA WANDELPARADIJS jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 MADEIRA WANDELPARADIJS 1 Vluchten: TAP AIR PORTUGAL TP6771 BRUSSEL - LISSABON 13u10 15u00 TP1687 LISSABON - FUNCHAL 16u00 17u45 TP1680 FUNCHAL - LISSABON 09u30

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aloni Cottages - (Griekenland Kefalonia Tzamarelata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villavia - (Griekenland Peloponnesos Akrogiali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona Residence Il Casale Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Residence Il Casale - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo

Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo Caleton del Golfo Spanje Lanzarote El Golfo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caleton del Golfo - (Spanje Lanzarote El Golfo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

La Malvasia Spanje Tenerife Arico

La Malvasia Spanje Tenerife Arico La Malvasia Spanje Tenerife Arico 1. Algemene informatie Eliza was here - La Malvasia - /spanje/tenerife/arico/la_malvasia.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Malvasia - (Spanje Tenerife Arico)

Nadere informatie

Madeira & Porto Santo

Madeira & Porto Santo Madeira & Porto Santo Onze Troeven - Lijnvlucht TAP Portugal. - Vluchten A/R Funchal - Porto Santo incl. - Huurwagen tarief all in. (Franchise afkoop inbegrepen) - Individuele rondreis eiland hoppen: ontdek

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Colina da Faja - (Portugal Madeira Faja da Ovelha) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN 1 Vluchten TB1433 TB1434 BRUSSEL

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Heerlijk luxe penthouse met fantastisch rivier- en zeezicht in Ferragudo

Heerlijk luxe penthouse met fantastisch rivier- en zeezicht in Ferragudo pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 750.000 Bouwjaar 2006 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 445 City Ferragudo Vloeroppervlak 206 pagina 3/5 Dit is misschien wel het beste penthouse van Ferragudo.

Nadere informatie

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Las Calas - (Spanje Gran Canaria San Mateo) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

REISIDEE HOTEL AYALA PALACIO

REISIDEE HOTEL AYALA PALACIO 1 GAUDI,, MADRIDM Hotel Gaudi, genoemd naar de architect die Barcelona zo beroemd maakte, is een luxe hotel in het centrum van Madrid, aan de Gran Via en op 12 km van de luchthaven. De ligging maakt het

Nadere informatie

Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua

Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua Finca Isla Encantada Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Isla Encantada - (Spanje La Palma Santa Cruz / Tenagua) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Casa da Capelinha Portugal Madeira Ponta Delgada

Casa da Capelinha Portugal Madeira Ponta Delgada Casa da Capelinha Portugal Madeira Ponta Delgada 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa da Capelinha - (Portugal Madeira Ponta Delgada) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN

AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 AZOREN - 14 DAGEN ONTDEK DE MOOISTE WANDELPLEKJES OP DE AZOREN 1 Vluchten TB1433 TB1434 BRUSSEL PONTA DELGADA 13U30 16U30 PONTA DELGADA BRUSSEL 16U45 23U30

Nadere informatie

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Fajã dos Padres - (Portugal Madeira Quinta Grande) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren.

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Azoren 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.029 Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Een ideale bestemming voor een wandelvakantie, voor vakantiegangers

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Panorama Villas - (Griekenland Kreta Agios Nikolaos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

La Quinta Roja Spanje Tenerife Garachico

La Quinta Roja Spanje Tenerife Garachico La Quinta Roja Spanje Tenerife Garachico 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Quinta Roja - (Spanje Tenerife Garachico) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Raposeiros - (Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro) - 0 sterren 1.2.

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

TE KOOP Moraira

TE KOOP Moraira TE KOOP 336856 Moraira 449.000 KENMERKEN Prijs 449.000 Woningtype Villa Woonruimte 185m² Perceeloppervlakte 938m² Woontype Bestaande bouw Stad Moraira Adres 336856 OMSCHRIJVING Deze absoluut unieke accommodatie

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Cambiocavallo - (Italië Sicilië Pozzallo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura

Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aldiola Country Resort - (Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura) - 4 sterren

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Omschrijving wandelvakantie Rondje Madeira

Omschrijving wandelvakantie Rondje Madeira Verken het afwisselende en indrukwekkende eiland Madeira in de Atlantische Oceaan. Van steile en ruige kusten tot groene heuvels en kleine baaien, van mistwouden tot de zonovergoten bananenplantages. Madeira

Nadere informatie

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas del Alba - (Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartementen Torre Nova - (Spanje Catalonië La Torre de Claramunt) - 4 sterren

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Spanje, 8 daagse fly-drive Andalusië Tour

Spanje, 8 daagse fly-drive Andalusië Tour Prijswijzigingen, zet- en drukfouten voorbehouden. Brabants Dagblad gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. In het colofon van de krant treft u nadere informatie aan. Zie ook het Privacy Statement op

Nadere informatie

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aresti Mountain Villas - (Griekenland Zakynthos Agios Leontas) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje.

Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje. Samenwerking Laurens en RCR Zorghotel Suriname en Spanje. Zorgorganisatie Laurens maakt het samen met het RCR Zorghotel Suriname en Spanje mogelijk dat haar zorgcliënten met vakantie kunnen naar Suriname

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya

Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya Casa Nanita Spanje Gran Canaria Moya 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa Nanita - /spanje/gran_canaria/moya/casa_nanita.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Nanita - (Spanje Gran Canaria

Nadere informatie

Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione

Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione Castellare di Tonda Italië Toscane Montaione 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Castellare di Tonda - (Italië Toscane Montaione) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Arathena - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov bieden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje / Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Vlieg-busreis Bloemrijk Madeira VEPT32

Vlieg-busreis Bloemrijk Madeira VEPT32 Vlieg-busreis Bloemrijk Madeira VEPT32 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=399

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Vicentina Appartementen - (Portugal Algarve Odeceixe) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Eleonas - (Griekenland Peloponnesos Gialova) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari

Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petroto Villas - (Griekenland Rhodos Kiotari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria Cianciò - (Italië Sicilië Modica) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mira Resort Maisonettes - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura

Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aldiola Country Resort - (Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura) - 4 sterren

Nadere informatie

Klasse villa met indrukwekkende vergezichten, uniek terras en separaat appartement in Monchique

Klasse villa met indrukwekkende vergezichten, uniek terras en separaat appartement in Monchique pagina 1/5 pagina 2/5 Villas & Quintas 750.000 Bouwjaar 1983 Regio (concelho) Monchique Grootte perceel 2000 m² City Monchique Vloeroppervlak 437 m² pagina 3/5 Net boven het prachtige kuuroordplaatsje

Nadere informatie

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken.

Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië Prachtige rondreis met verblijf op bijzondere plekken. Rondje Catalonië wordt verzorgd door Can Patiras, Mas Xipres en Cama & Cava. Drie B&B s elk gelegen op een unieke plek in Catalonië.

Nadere informatie

Baron Group Farmhouses Malta Gozo Gozo

Baron Group Farmhouses Malta Gozo Gozo Baron Group Farmhouses Malta Gozo Gozo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Baron Group Farmhouses - (Malta Gozo Gozo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Xarc Agroturisme - (Spanje Ibiza Santa Eularia) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 689.000 fantastisch uitzicht op het meer - volledig georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - luxe appartement - goede verhuur Dit prachtige

Nadere informatie

De quinta is oorspronkelijk uit begin 1900 echter in de loop der jaren verbouwd en in 2015 een grootschalige renovatie ondergaan.

De quinta is oorspronkelijk uit begin 1900 echter in de loop der jaren verbouwd en in 2015 een grootschalige renovatie ondergaan. Moncarapacho 890,000 Ref: SINV388 Geweldige B&B met 5 suites + 1 appartement + eigenaars accommodatie in Moncarapacho gelegen op een prachtig vlak perceel van 11.040 m² voorzien van een mooie boomgaard,

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lefkada Villas - (Griekenland Lefkas Vafkeri) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

1: HART VAN PORTUGAL. Fietsen zijn te huur. Het mooie Coimbra en het leuke Viseu liggen vlakbij. QUINTA WWW.CREATIEFREIZEN.NL

1: HART VAN PORTUGAL. Fietsen zijn te huur. Het mooie Coimbra en het leuke Viseu liggen vlakbij. QUINTA WWW.CREATIEFREIZEN.NL ONDREIS 1: H RONDREIS 1: HART VAN PORTUGAL HOTEL LISBOA TEJO,, LISSABONL Midden in Lissabon ligt deze Albergaria. Het hotel is daardoor een zeer goede uitvalsbasis om te slenteren door de straten van de

Nadere informatie

TE KOOP Benissa

TE KOOP Benissa TE KOOP 434309 Benissa 330.000 KENMERKEN Prijs 330.000 Woningtype Villa Woonruimte 136m² Perceeloppervlakte 540m² Woontype Bestaande bouw Stad Benissa Adres 434309 OMSCHRIJVING Smaakvol gerenoveerd, alles

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Appartement Nymphes Griekenland Kreta Agia Pelagia

Appartement Nymphes Griekenland Kreta Agia Pelagia Appartement Nymphes Griekenland Kreta Agia Pelagia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartement Nymphes - (Griekenland Kreta Agia Pelagia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

My little place on the hill Griekenland Kefalonia Korianna

My little place on the hill Griekenland Kefalonia Korianna My little place on the hill Griekenland Kefalonia Korianna 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren My little place on the hill - (Griekenland Kefalonia Korianna) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Inhoud. i r. 11 Mild en grillig bloemeneiland in de oceaan. 121 West-Madeira. 27 Vijf eeuwen handel

Inhoud. i r. 11 Mild en grillig bloemeneiland in de oceaan. 121 West-Madeira. 27 Vijf eeuwen handel Inhoud 1 2 3 4 5 7 Kaarten en plattegronden 9 Woord vooraf 11 Mild en grillig bloemeneiland in de oceaan 12 Geografie 12 Landschap 14 Infrastructuur 15 Klimaat 16 Flora en Fauna 21 Bevolking, Taal en Religie

Nadere informatie

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petra Segreta Resort & Spa - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia.

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia. Villa Celeste Villa Celeste, op het eiland Kreta, is gelegen aan de prachtige noord-oost kust van Kreta op tien minuten loopafstand van het pittoreske stadje Sitia. Villa Celeste heeft een bevoorrechte

Nadere informatie

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agriturismo La Torriola - (Italië Umbrië Todi) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta das Vinhas - (Portugal Madeira Estreito da Calheta) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Punta Falcone - (Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Casita Vista Hermosa Spanje La Palma Tazacorte

Casita Vista Hermosa Spanje La Palma Tazacorte Casita Vista Hermosa Spanje La Palma Tazacorte 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casita Vista Hermosa - (Spanje La Palma Tazacorte) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villa's Elianthe euros/week

Villa's Elianthe euros/week Villa's Elianthe Elianthe gebouwencomplex is een unieke bestemming met geraffineerde schoonheid. Het ligt in een gebied van 10.000 m2 gelegen aan de voet van de berg Giouchtas, op een van de mooiste plekken

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Eliza was here - Villa Ippocampi - /griekenland/kreta/koutouloufari/villa_ippocampi.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa

Nadere informatie