Met deze gezamenlijke nieuwsbrief informeren wij u graag over de laatste stand van zaken.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Met deze gezamenlijke nieuwsbrief informeren wij u graag over de laatste stand van zaken."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Te Werve Februari 2013 Inleiding Vorig jaar hebben wij u voor het laatst geïnformeerd over de ontwikkelingen in de wijk Te Werve. Sinds die tijd zijn wij achter de schermen druk bezig geweest met de verdere voorbereidingen van de wijkaanpak en zijn de sloop- en bouwwerkzaamheden zichtbaar geworden in de wijk. Met deze gezamenlijke nieuwsbrief informeren wij u graag over de laatste stand van zaken. Intentieovereenkomst Rijswijk Wonen en de gemeente Rijswijk hebben een overeenkomst getekend waarin zij de intentie uitspreken om nog meer samen te werken in Te Werve. Volgens beide partijen is een proces van wijkverbetering nodig met alle betrokkenen in de wijk. Ze hebben hierin het initiatief genomen door het tekenen van een intentieovereenkomst. [V.l.n.r. wethouder Bolte, directeur-bestuurder Van Deemter, wethouder Jense en wethouder Van Hemert] In samenwerking met alle betrokken partijen is een proces van wijkverbetering nodig, zodat Te Werve een wijk wordt waar de bewoners graag wonen, elkaar ontmoeten en genieten van het groen. De intentieovereenkomst moet uiteindelijk uitmonden in de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst, waarin omschreven staat wie wat gaat doen. Ook Vidomes heeft toegezegd mee te werken in de samenwerking. Komend jaar gaan de gemeente Rijswijk en Rijswijk Wonen met bewoners in gesprek over de noodzakelijke verbeteringen in de wijk.

2 Deelplannen De wijkaanpak Te Werve bestaat uit een aantal fysieke deelplannen: 1. Sloop/nieuwbouw Generaal Swartlaan en De Koepel (Rijswijk Wonen) 2. Sloop/nieuwbouw Van Vollenhovenlaan (Rijswijk Wonen) 3. Sloop/nieuwbouw Van Vollenhovenlaan/hoek Idenburglaan (Vidomes) 4. Sloop Johanneskerk en inrichting park (Gemeente Rijswijk) 5. Aanpak 42 portiekwoningen Karel Doormanlaan, Generaal Vetterstraat en De Schakel (Rijswijk Wonen) 1. Sloop/nieuwbouw Generaal Swartlaan en De Koepel (Rijswijk Wonen) De sloop van wijkcentrum De Koepel en de portiekwoningen aan de Ing. H.H. van Kollaan is inmiddels afgerond. Het sloopterrein is opgeleverd. Begin maart worden de bouwhekken van de sloopaannemer vervangen door bouwhekken van de bouwaannemer. Start bouw Begin april 2013 start de bouwaannemer met de bouwplaatsinrichting. Er wordt onder andere een grote kraan op het bouwterrein geplaatst. Eind april wordt gestart met de daadwerkelijk bouw van het nieuwe wooncomplex. De bouwaannemer begint dan met het slaan van de heipalen. Deze heiwerkzaamheden nemen ongeveer 3 weken in beslag en kunnen voor de direct omwonenden voor enige overlast (geluid en voelbare trillingen) zorgen. Helaas is deze overlast niet te voorkomen. Uiteraard doen wij er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Daarnaast houden wij ons strikt aan de werktijden zoals opgenomen in de omgevingsvergunning. Deze werktijden zijn van uur.

3 Verhuur vrije sector Het nieuw te bouwen wooncomplex bestaat uit 40 huurappartementen voor 55+-ers, waarvan 22 in de sociale sector en 18 in de vrije sector. Halverwege 2013 start de verhuur van de woningen. De verhuur van de sociale huurwoningen (huurprijs tot 664) wordt verhuurd via woonnet-haaglanden.nl. Hierover wordt u nog nader geïnformeerd. Wilt u vooraf uw belangstelling kenbaar maken voor het huren van een woning in de vrije sector (huurprijs rond 800)? Meld u dan aan als geïnteresseerde via onze website. Ga naar > op Activiteiten & Projecten > Generaal Swartlaan (sloop/nieuwbouw) en klik op Meer informatie over dit project. [Artist impression nieuwbouw Generaal Swartlaan] 2. Sloop/nieuwbouw Van Vollenhovenlaan (Rijswijk Wonen) De sloop en nieuwbouw van de drie blokken in het park laat nog even op zich wachten. Rijswijk Wonen heeft meer tijd nodig om het oorspronkelijke plan aan te passen aan de eisen van deze tijd. In ieder geval past het aangepaste plan binnen de kaders van het vorig jaar vastgestelde bestemmingsplan. 4. Sloop Johanneskerk en inrichting park (Gemeente Rijswijk) Nu de Johanneskerk is gesloopt, het terrein braak ligt, is nog even geduld nodig maar dan gaat het park De Driesprong op de schop. Er ontstaat een dubbel zo groot park! Eerst willen gemeente en Rijswijk Wonen uitgebreid uw mening en ideeën horen over de verdere (eerst tijdelijke en dan definitieve) inrichting van dit park. Ook schoolkinderen mogen actief meedenken, vooral wat betreft de speelplekken. Een aantal omwonenden benaderen we direct via zogeheten portiekgesprekken. Uiteraard vragen we ook de Stichting Bewonersbelangen Rijswijk Midden mee te denken, evenals de Stichting Welzijn Rijswijk. Overigens krijgen de zuilen, die herinneren aan de gesloopte kerk, een nieuwe plek in het park. [Afbeelding sloopterrein Johanneskerk]

4 In april gaan we met belangstellende (wijk)bewoners, jong en oud, op de plek zelf nadenken hoe het park aantrekkelijk is in te richten. De vraag is dan: wat mag blijven en wat kan weg. Een speciaal bureau gaat vervolgens met u aan de slag in een soort ontwerplaboratorium, waarbij alle ideeën vorm krijgen. Kortom, De Driesprong wordt daarmee een echt wijkpark dat medio 2014 voldoet aan zoveel mogelijk wensen. U hoort over enige tijd meer hierover van de gemeente Rijswijk. 5. Aanpak 42 portiekwoningen Generaal Vetterstraat, Karel Doormanlaan en De Schakel (Rijswijk Wonen) De planvoorbereiding voor dit gebied is weer opgepakt. Het gaat om de sloop van 42 bestaande portieketagewoningen in de Generaal Vetterstraat en Karel Doormanlaan en de sloop van de school De Schakel (S.C.O. Lucas). Daarvoor in de plaats komen circa 50 eengezinswoningen in de sociale en vrije sector. De bouw van deze woningen vindt naar verwachting over drie of vier jaar plaats. Samen met de huidige bewoners ontwikkelt Rijswijk Wonen een sociaal plan. Hierin maken we afspraken met elkaar om de komende jaren tot aan de sloop nog goed in de woning te kunnen blijven wonen en de leefbaarheid op peil te houden. Gewijzigde verkeerssituatie In verband met alle werkzaamheden in de wijk is een aantal verkeersmaatregelen getroffen. Onderstaande maatregelen zijn nog steeds van kracht. De Generaal Swartlaan is tweerichtingsverkeer geworden en aan de kant van het park geldt vanaf die datum een parkeerverbod. In verband met de doorgang van het bouwverkeer is er een gele streep aangebracht op een gedeelte van de stoeprand aan de Van Vollenhovenlaan. U mag hier niet meer parkeren. Het verkeer dat nodig is voor de werkzaamheden aan de Generaal Swartlaan komt via de Burgemeester Elsenlaan, Generaal Spoorlaan en Dr. H. Colijnlaan de wijk binnen en rijdt het bouwterrein op vanaf de Ing. H.H. van Kollaan (tegenover de Rijswijkse glashandel).

5 In gesprek met bewoners Te Werve Omdat we graag bewoners willen betrekken bij het verbeteren van de wijk, zijn we op zoek naar actieve bewoners. Om die reden is Stichting Welzijn Rijswijk gestart met het persoonlijk benaderen van bewoners in Te Werve. Ze zijn hiermee gestart bij de portiekwoningen van Rijswijk Wonen gelegen in het gebied tussen de Idenburglaan, Van Vollenhovenlaan, Karel Doormanlaan en Generaal Berenschotlaan. De afgelopen weken zijn al aardig wat bewoners thuis bezocht. Wij horen graag van de bewoners of zij tevreden zijn over het wonen en het samenleven met de buren. En we vragen of mensen het leuk vinden om ergens aan mee te doen. Bijvoorbeeld met het meedenken over de inrichting van het nieuwe park in de wijk. Of bij het organiseren van buurtfeestjes. Daarnaast komen er tijdens de persoonlijke gesprekken allerlei onderwerpen naar boven die ons helpen bij het maken van plannen voor verbetering van de wijk. Inbraakpreventie Het laatste jaar is er in Rijswijk helaas veel vaker dan voorheen ingebroken. Ook in de wijk Te Werve is het aantal woninginbraken toegenomen. De volgende tips helpen om de veiligheid van uw huis te verbeteren: Sluit deuren en ramen, ook als u maar even weg bent. Laat een lamp aan als u in het donker van huis gaat, of gebruik een tijdschakelaar. Open nooit de (portiek)deur zonder te vragen wie er aanbelt. Bel altijd 112 bij verdachte situaties. Vragen? Bij vragen over het terrein van de voormalige Johanneskerk kunt u terecht bij de gemeente. Op werkdagen is de afdeling Communicatie van de gemeente te bereiken via het KlantContactCentrum op nummer of via info@rijswijk.nl. Alle informatie kunt u ook terugvinden op (onder actueel > plannen en projecten > Te Werve). Bij vragen over de projecten Generaal Swartlaan, Van Vollenhovenlaan of de aanpak van de 42 portiekwoningen aan de Generaal Vetterstraat en Karel Doormanlaan kunt u contact opnemen met Rijswijk Wonen, via telefoonnummer (070) , of stuur een naar info@rijswijkwonen.nl. Op vindt u tevens alle relevante informatie. Bij vragen over de nieuwbouw van de eengezinswoningen aan de Van Vollenhovenlaan/hoek Idenburglaan kunt u terecht bij Vidomes via telefoonnummer (088) of per info@vidomes.nl.

PRESENTATIE, VRAGEN EN OPMERKINGEN INLOOPAVOND 1 MAART 2016 PROJECT ROODENBURG VERMAATSTRAAT PRESENTATIE

PRESENTATIE, VRAGEN EN OPMERKINGEN INLOOPAVOND 1 MAART 2016 PROJECT ROODENBURG VERMAATSTRAAT PRESENTATIE PRESENTATIE, VRAGEN EN OPMERKINGEN INLOOPAVOND 1 MAART 2016 PROJECT ROODENBURG VERMAATSTRAAT PRESENTATIE 1 2 3 4 5 6 7 VRAGEN EN ANTWOORDEN Naar aanleiding van de presentatie is er een mogelijkheid voor

Nadere informatie

Renovatie & Nieuwbouw Hof in Zuid

Renovatie & Nieuwbouw Hof in Zuid De renovatie van de Bethelflat verloopt voorspoedig. De woningen ernaast in de Oude Maasstraat, Nieuwe Maasstraat en Poortugaalsestraat zijn inmiddels gesloopt. In deze 3 de nieuwsbrief gaan we in op de

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 19 NOVEMBER 2013 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 19 NOVEMBER 2013 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 13.096955 No. 47 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 19 NOVEMBER 2013 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J.

Nadere informatie

Terugblik bewonersavond

Terugblik bewonersavond Februari 2014 PAGINA 1 In dit nummer Terugblik bewonersavond Nieuwbouw: Parkietstraat & Vinkenstraat Vogels voeren Aanleg Park Nieuwbouw Parkbuurt Terugblik bewonersavond Enthousiasme over de nieuwbouwplannen

Nadere informatie

Opening speelplek in Het Bosveld

Opening speelplek in Het Bosveld Februari 2014 PAGINA 1 In dit nummer Opening speelplek Bosveld Informatie Nieuwbouw Vogels voeren Inrichting openbare ruimte Een mooie speelplek voor de jeugdige bewoners van Het Bosveld Speelplek Het

Nadere informatie

Woonburg. Nieuwsbrief. Wijkvernieuwing Oost-Souburg. Nummer 2 l juni 2011

Woonburg. Nieuwsbrief. Wijkvernieuwing Oost-Souburg. Nummer 2 l juni 2011 Nieuwsbrief Wijkvernieuwing Oost-Souburg Woonburg Nummer 2 l juni 2011 2 Nieuwsbrief Wijkvernieuwing Oost-Souburg In de nieuwsbrief nummer 1 hebben wij u verteld dat het schetsontwerp van 80 woningen groot

Nadere informatie

Mekkelholt. Herontwikkeling. Mekkelholt is in beweging! > Lees nu meer over de verschillende deelprojecten

Mekkelholt. Herontwikkeling. Mekkelholt is in beweging! > Lees nu meer over de verschillende deelprojecten Herontwikkeling Mekkelholt > Lees nu meer over de verschillende deelprojecten Mekkelholt is in beweging! Verschillende plannen krijgen steeds meer vorm. In deze brochure informeren we u over welke ontwikkelingen

Nadere informatie

ACTIVITEITEN AMERSFOORT

ACTIVITEITEN AMERSFOORT ACTIVITEITEN AMERSFOORT Woningbezit naar woningtype Eengezinswoning Galerijflat Portiekflat Beneden-/ bovenwoning Totaal 5.462 3.588 3.119 598 12.767 Bovenstaand woningbezit is exclusief 540 onzelfstandige

Nadere informatie

9,65 x 15,8 mm. Sluisweg. 4,9 x 5,25 mm. verslag 2015-01-27

9,65 x 15,8 mm. Sluisweg. 4,9 x 5,25 mm. verslag 2015-01-27 9,65 x 15,8 mm Sluisweg 4,9 x 5,25 mm verslag 2015-01-27 Verslag van de bijeenkomst met de bewoners van de Sluisweg op dinsdag 27 januari 2015 om 19.30 uur in het EMS gebouw aan de Sluisweg 67 E. Aanwezigen:

Nadere informatie

ACTIVITEITEN AMERSFOORT

ACTIVITEITEN AMERSFOORT ACTIVITEITEN AMERSFOORT Woningbezit naar woningtype Eengezinswoning Galerijflat Portiekflat Beneden-/ bovenwoning Totaal 5.543 3.327 2.934 1.169 12.973 Woningbezit naar huurprijscategorieën AMERSFOORT

Nadere informatie

9,65 x 15,8 mm. Oranjebuurt. 4,9 x 5,25 mm. bewonersbijeenkomst 16 oktober 2013, 19.30 uur in de Drijvershof

9,65 x 15,8 mm. Oranjebuurt. 4,9 x 5,25 mm. bewonersbijeenkomst 16 oktober 2013, 19.30 uur in de Drijvershof 9,65 x 15,8 mm Oranjebuurt 4,9 x 5,25 mm bewonersbijeenkomst 16 oktober 2013, 19.30 uur in de Drijvershof Bewonersbijeenkomst, woensdag 16 oktober 2013 om 19.30 uur in de Drijvershof. Aanwezigen: Namens

Nadere informatie

Meepraten en mee- doen met Vidomes?

Meepraten en mee- doen met Vidomes? Meepraten en mee- doen met Vidomes? Dat kan op vele manieren Informatie voor huurders van Vidomes Inhoudsopgave 3 Huurdersraad Vidomes 3 Activiteitencommissie 5 Themagroep 5 Klankbordgroep 5 Contactpersoon

Nadere informatie

tijdens de bijeenkomsten per flat en vervolgens met bewoners individueel.

tijdens de bijeenkomsten per flat en vervolgens met bewoners individueel. Vraag Informeren en betrekken Hoe informeren jullie bewoners? Hoe worden de bewoners betrokken? Hoeveel invloed hebben de bewoners? Wanneer vinden de bijeenkomsten plaats? Wat wordt er besproken tijdens

Nadere informatie

In gesprek met u. Nieuwsbrief Magic Mix Zandewierde September 2016

In gesprek met u. Nieuwsbrief Magic Mix Zandewierde September 2016 Nieuwsbrief Magic Mix Zandewierde September 2016 In gesprek met u Op woensdagavond 21 september spraken diverse medewerkers van Sité Woondiensten en de gemeente Bronckhorst met omwonenden van het pand

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD NOORDELIJK DEEL VERZETSHELDENBUURT GOES-OOST UPDATE VAN DE KLANKBORDGROEP

INFORMATIEBLAD NOORDELIJK DEEL VERZETSHELDENBUURT GOES-OOST UPDATE VAN DE KLANKBORDGROEP INFORMATIEBLAD NOORDELIJK DEEL VERZETSHELDENBUURT GOES-OOST In dit informatieblad praten we u bij over de laatste ontwikkelingen rondom de geplande sloopwerkzaamheden en vervangende nieuwbouw in het noordelijke

Nadere informatie

Bij antwoord datum, kenmerk en onderwerp vermelden

Bij antwoord datum, kenmerk en onderwerp vermelden Postadres Postbus 16200, 3500 CE Telefoon 030-286 11 12 Fax 030-286 10 33 www.utrecht.nl Aan de commissie voor Stad en Ruimte postbus 16200 3500 CE UTRECHT Behandeld door Marlies de Nijs, Wim Beelen Datum

Nadere informatie

30 koopappartementen in het centrum van Heeze aan de oude Pastorietuin

30 koopappartementen in het centrum van Heeze aan de oude Pastorietuin heerlijk wonen in heeze Van Santvoort makelaars Edenstraat 1 5611 JM Eindhoven www.vansantvoort.nl 040 269 25 30 nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl Makelaardij Olav Oude Stationsstraat 8 5591 JH Heeze

Nadere informatie

publieks en bestuurscentrum verdilaan kantoorgebouw voor medewerkers laan van de glazen stad

publieks en bestuurscentrum verdilaan kantoorgebouw voor medewerkers laan van de glazen stad publieks en bestuurscentrum verdilaan kantoorgebouw voor medewerkers laan van de glazen stad Nieuw gemeentehuis Westland presentatie omwonenden Laan van de Glazen Stad dinsdag 19 april 2016 Welkomstwoord

Nadere informatie

beleid: juli 2006, versie: 2014

beleid: juli 2006, versie: 2014 Zorgeloos huren beleid: juli 2006, versie: 2014 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens met lage inkomens die

Nadere informatie

2 vastgesteld Besluitenlijst

2 vastgesteld Besluitenlijst Weeknr. 02 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 08 JANUARI 2013 VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: H. W.M. KLITSIE, WND. BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J.

Nadere informatie

Welkom Sloop en planvorming zwembad Liendert

Welkom Sloop en planvorming zwembad Liendert Welkom Sloop en planvorming zwembad Liendert U vindt vanavond informatie over: Sloop zwembad Liendert Tijdelijk beheer van de leegkomende locatie Woningbouwopgave gemeente Amersfoort Planning woningbouw

Nadere informatie

Nieuwbouw Bergstraat 4 sociale huurwoningen. Niels Vervoort (projectleider Woonwenz) Leon van Deur (werkvoorbereider aannemer PH vd Velden)

Nieuwbouw Bergstraat 4 sociale huurwoningen. Niels Vervoort (projectleider Woonwenz) Leon van Deur (werkvoorbereider aannemer PH vd Velden) Nieuwbouw Bergstraat 4 sociale huurwoningen Niels Vervoort (projectleider Woonwenz) Leon van Deur (werkvoorbereider aannemer PH vd Velden) We gaan van start Wat komen we vanavond presenteren? Woonwenz

Nadere informatie

15 juni 2015. Start bouw nieuwe entrees Vredenburgplein en Stationsplein Oost

15 juni 2015. Start bouw nieuwe entrees Vredenburgplein en Stationsplein Oost 15 juni 2015 Start bouw nieuwe entrees Vredenburgplein en Stationsplein Oost Binnenkort starten we met de bouw van de nieuwe entrees van Hoog Catharijne aan zowel het Vredenburgplein (het Entreegebouw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Te Werve. Sociaal Wijkteam denkt mee. Hoe kan het team helpen? (twee verzonnen voorbeelden)

Nieuwsbrief Te Werve. Sociaal Wijkteam denkt mee. Hoe kan het team helpen? (twee verzonnen voorbeelden) In dit nummer o.a.: Sociaal Wijkteam denkt mee Park De Driesprong Een leefbare en gezellige buurt maak je samen Facebook: schakel tussen wijkbewoners Even voorstellen: wijkagente Natascha Rietveld Nieuwbouw

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1034-RBO

Nadere informatie

Beste bewoners van Wherepark

Beste bewoners van Wherepark nieuwsbrief FEBRUARI 2018 nr 9 Beste bewoners van Wherepark De bouw van zowel de eengezinswoningen als het appartementencomplex verloopt voorspoedig en volgens planning. De verhuizing naar uw nieuwe woning

Nadere informatie

Nieuw perspectief voor Nieuw Crooswijk. Visie op Nieuw Crooswijk in een nieuw tempo

Nieuw perspectief voor Nieuw Crooswijk. Visie op Nieuw Crooswijk in een nieuw tempo Nieuw perspectief voor Nieuw Crooswijk Visie op Nieuw Crooswijk in een nieuw tempo Juni 2013 Inleiding De gemeente, deelgemeente en de partijen Woonstad Rotterdam (Woonstad), ERA Contour en Proper-Stok

Nadere informatie

- Nieuwsbrief 16 september 2015 Nummer 6

- Nieuwsbrief 16 september 2015 Nummer 6 - Nieuwsbrief 16 september 2015 Nummer 6 Dit is de zesde nieuwsbrief over de ontwikkelingen in project Rijsoord. U ontvangt een nieuwsbrief na elke klankbordbijeenkomst of wanneer er nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Aan de omwonenden van de Trefpuntkerk. Alkmaar 15 februari Geachte mevrouw, mijnheer,

Aan de omwonenden van de Trefpuntkerk. Alkmaar 15 februari Geachte mevrouw, mijnheer, Aan de omwonenden van de Trefpuntkerk Alkmaar 15 februari 2017 Geachte mevrouw, mijnheer, Op 23 januari heeft een inloopbijeenkomst plaatsgevonden in het kader van de verkenning van de nieuwbouwmogelijkheden

Nadere informatie

Overzicht belangrijkste punten uit het sociaal plan

Overzicht belangrijkste punten uit het sociaal plan 21 maart 2011 Overzicht belangrijkste punten uit het sociaal plan De gemeente Barendrecht is volop in ontwikkeling en het centrumgebied van Barendrecht staat aan de vooravond van een grondige vernieuwing.

Nadere informatie

Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar

Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar Bent u benieuwd naar de nieuwbouwplannen en herinrichting van de wijk Vijfheerenlanden? Dit najaar start

Nadere informatie

SOCIAAL STATUUT PARKSTAD LIMBURG

SOCIAAL STATUUT PARKSTAD LIMBURG SOCIAAL STATUUT PARKSTAD LIMBURG Inleiding De komende jaren zullen de woningcorporaties van Parkstad Limburg een groot deel van hun woningen grondig opknappen. Dat is nodig, omdat de huurders recht hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ravesteynplein e.o.

Nieuwsbrief Ravesteynplein e.o. Nieuwsbrief Ravesteynplein e.o. Omwonenden November 2018 In maart dit jaar heeft l escaut woonservice u geïnformeerd over het besluit om de woningen van het complex genaamd Ravesteynplein te slopen en

Nadere informatie

West. Nieuwsbrief West oktober In deze nieuwsbrief: - 't Westhoes - Aanleg Park West - Door de wijk - Sociaal Programma

West. Nieuwsbrief West oktober In deze nieuwsbrief: - 't Westhoes - Aanleg Park West - Door de wijk - Sociaal Programma Nieuwsbrief West oktober 2016 West krijgt meer ruimte om te wonen, werken en spelen. Meer ruimte voor plezier en ontspanning. Meer ruimte om je thuis te voelen. In deze nieuwsbrief: - 't Westhoes - Aanleg

Nadere informatie

WOLPUT. Nieuwsbrief 1

WOLPUT. Nieuwsbrief 1 WOLPUT Nieuwsbrief 1 Februari 2013 Via deze nieuwsbrief informeren wij u een aantal maal per jaar over de nieuwbouw van 25 huurappartementen aan de in Vlijmen. Nieuwbouw start eind februari 2013 Begin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ravesteynplein e.o.

Nieuwsbrief Ravesteynplein e.o. Nieuwsbrief Ravesteynplein e.o. Juni 2019 In november 2018 hebben wij u geïnformeerd over het voorlopig ontwerp van de nieuwe woningen voor het complex Ravesteynplein. De 183 woningen van het complex Ravesteynplein

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN ONTWIKKELING SPORTWEG EN MEERWEG

VEELGESTELDE VRAGEN ONTWIKKELING SPORTWEG EN MEERWEG VEELGESTELDE VRAGEN ONTWIKKELING SPORTWEG EN MEERWEG HUURPRIJS 1.1. HOE HOOG WORDT MIJN HUURPRIJS BIJ MODERNISERING? Wij gaan met u in gesprek over de mogelijkheden bij modernisering. Een aantal maatregelen

Nadere informatie

afspraken herhuisvesting bij wijkvernieuwing

afspraken herhuisvesting bij wijkvernieuwing afspraken herhuisvesting bij wijkvernieuwing contact Beukenlaan 3 Hoogezand t 088 20 33 000 Postbus 7104 9701 JC Groningen info@lefier.nl www.lefier.nl inhoudsopgave inleiding 4 1 hoe en wanneer informeren

Nadere informatie

publieks en bestuurscentrum verdilaan kantoorgebouw voor medewerkers laan van de glazen stad

publieks en bestuurscentrum verdilaan kantoorgebouw voor medewerkers laan van de glazen stad publieks en bestuurscentrum verdilaan kantoorgebouw voor medewerkers laan van de glazen stad Nieuw gemeentehuis Westland presentatie omwonenden Verdilaan maandag 18 april 2016 Welkomstwoord en toelichting

Nadere informatie

publieks en bestuurscentrum verdilaan kantoorgebouw voor medewerkers laan van de glazen stad

publieks en bestuurscentrum verdilaan kantoorgebouw voor medewerkers laan van de glazen stad publieks en bestuurscentrum verdilaan kantoorgebouw voor medewerkers laan van de glazen stad Welkomstwoord en toelichting programma Gemeente Westland Maarten van Beek, gemeente secretaris / algemeen directeur

Nadere informatie

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, inclusief weekendafsluiting

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, inclusief weekendafsluiting Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0949-RBO

Nadere informatie

1.D VERNIEUWING VAN DE STADSVERNIEUWING - na de Novelle

1.D VERNIEUWING VAN DE STADSVERNIEUWING - na de Novelle 1.D VERNIEUWING VAN DE STADSVERNIEUWING - na de Novelle Stadsvernieuwing Transvaal Dag van de Projectontwikkeling, 15 mei 2014 Vernieuwing van de stadsvernieuwing Willem Krzeszewski Staedion Transvaal

Nadere informatie

1. Inleiding. 1.1 Status projecten. Projecten opgeleverd Lange Beestenmarkt hoek Zuidwal Lange Beestnemarkt 104 t/m 106 Boekhorststraat 47-49

1. Inleiding. 1.1 Status projecten. Projecten opgeleverd Lange Beestenmarkt hoek Zuidwal Lange Beestnemarkt 104 t/m 106 Boekhorststraat 47-49 september 2011 1. Inleiding Hierbij hebben wij het genoegen u de Voortgangsrapportage WOM van november 2018 aan te bieden. In deze rapportage informeren wij alle voor de WOM belangrijke stakeholders over

Nadere informatie

Bouw zelf je eigen droomhuis. Woonstad Rotterdam maakt het mogelijk in het Oude Westen

Bouw zelf je eigen droomhuis. Woonstad Rotterdam maakt het mogelijk in het Oude Westen Bouw zelf je eigen droomhuis Woonstad Rotterdam maakt het mogelijk in het Oude Westen Inhoud 1. Inleiding 2. Van droom naar werkelijkheid: collectief particulier opdrachtgeverschap 3. Je eigen droomhuis

Nadere informatie

Ons kenmerk: Behandeld door: Verzenddatum: P. Schoemaker

Ons kenmerk: Behandeld door: Verzenddatum: P. Schoemaker Dunamis Holding BV Postbus 371 2400 AJ ALPHEN AAN DEN RIJN : Besluit in ontwerp - verlening Rietveld 33 A in Woerden Uw kenmerk: Uw brief van: Bezoekadres Blekerijlaan 14 3447 GR Woerden Postadres Postbus

Nadere informatie

De Achterstandswijk. Bos en Lommer te Amsterdam

De Achterstandswijk. Bos en Lommer te Amsterdam De Achterstandswijk Bos en Lommer te Amsterdam In voormalig stadsdeel Bos en Lommer, nu onderdeel van het Stadsdeel West te Amsterdam bevinden zich meerdere achterstandsbuurten die maken dat Bos en Lommer

Nadere informatie

Tevredenheidsenquête Kustwerk Katwijk

Tevredenheidsenquête Kustwerk Katwijk Q Onder de inzendingen verloten wij dinerbonnen t.w.v. 5 euro te besteden bij een van de strandpaviljoensof horecagelegenheden op de Boulevard. Als u mee wilt loten, vragen wij u onderstaande gegevens

Nadere informatie

Intentieovereenkomst. Kostenverhaal d.d. 16 juni 2014. project herstructurering. Van de Beltstraat e.o. Elan Wonen

Intentieovereenkomst. Kostenverhaal d.d. 16 juni 2014. project herstructurering. Van de Beltstraat e.o. Elan Wonen Ve*si»d.d. 16 juni 2014 Intentieovereenkomst I^ Kostenverhaal d.d. 16 juni 2014 project herstructurering Van de Beltstraat e.o. Elan Wonen Versie d.d. 16 juni 2014 ONDERGETEKENDEN: De publiekrechtelijke

Nadere informatie

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1313-AVR

Nadere informatie

GEMEENTE RIJSWIJK. Te Werve

GEMEENTE RIJSWIJK. Te Werve GEMEENTE RIJSWIJK BESTEMMINGSPLAN Te Werve Opdrachtnummer : 33.02 Versie : 5 ID-nummer : NL.IMRO.0603.bptewerve-VA01 Voorontwerpbestemmingsplan d.d. : 11 maart 2013 Inspraak en wettelijk vooroverleg :

Nadere informatie

HERONTWIKKELING MOLENWAL

HERONTWIKKELING MOLENWAL STARTNOTITIE HERONTWIKKELING MOLENWAL (VOORMALIGE BUSREMISE) Maart 2011 Gemeente Oudewater Sector REV 1 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 1 INLEIDING... 3 2 PLANGEBIED... 4 2.1 HET PLANGEBIED... 4 2.2 PROGRAMMA...

Nadere informatie

Notulen informatieavond GALVANO Aalsterweg

Notulen informatieavond GALVANO Aalsterweg 6 januari 2014 Notulen informatieavond GALVANO Aalsterweg 1. Opening / wie zijn wij Marc Reijs opent de informatieavond en heet iedereen van harte welkom. Foolen & Reijs Vastgoed BV (FRV) houd zich bezig

Nadere informatie

van de het raadslid dhr. F. van den Broek (VVD) over parkeren Eindhoven Airport

van de het raadslid dhr. F. van den Broek (VVD) over parkeren Eindhoven Airport gemeente Eindhoven Raadsnummer 15R6402 Inboeknummer 15bst00960 Beslisdatum B&W 14 juli 2015 Dossiernummer 15.29.103 (2.3.2) Raadsvragen van de het raadslid dhr. F. van den Broek (VVD) over parkeren Eindhoven

Nadere informatie

BELEIDSREGEL GELUIDSBELASTING EN OPTREDENDE TRILLINGEN DOOR HEI-, BOUW- EN SLOOPWERKZAAMHEDEN GEMEENTE PURMEREND 2014

BELEIDSREGEL GELUIDSBELASTING EN OPTREDENDE TRILLINGEN DOOR HEI-, BOUW- EN SLOOPWERKZAAMHEDEN GEMEENTE PURMEREND 2014 BELEIDSREGEL GELUIDSBELASTING EN OPTREDENDE TRILLINGEN DOOR HEI-, BOUW- EN SLOOPWERKZAAMHEDEN GEMEENTE PURMEREND 2014 (kenmerk 1132671) Het College van Purmerend; Besluit vast te stellen de: Beleidsregel

Nadere informatie

26 eengezinswoningen voor gezinnen en starters 17 comfort woningen voor senioren en starters

26 eengezinswoningen voor gezinnen en starters 17 comfort woningen voor senioren en starters Broekkant, Malden Wijk: Herstructurering Malden Jachthuis Broekkant Op 15 mei 2009 heeft Oosterpoort het sloopbesluit genomen voor de woningen Broekkant 22 t/m 56. Acaciastraat 1 t/m 36, Meidoornstraat

Nadere informatie

Werkzaamheden en afsluiting viaduct Zeisterweg/Odijkerweg Werkzaamheden tunneltje Rijnwijcksewetering en Ecotunnel Kromme Rijn

Werkzaamheden en afsluiting viaduct Zeisterweg/Odijkerweg Werkzaamheden tunneltje Rijnwijcksewetering en Ecotunnel Kromme Rijn Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1129-RBO

Nadere informatie

Aan de bewoner(s) Beste bewoner(s) van Park Krayenhoff,

Aan de bewoner(s) Beste bewoner(s) van Park Krayenhoff, Aan de bewoner(s) Beste bewoner(s) van Park Krayenhoff, Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen binnen uw woonwijk die al op korte termijn zullen starten en waarvan wij u graag met deze brief op de hoogte willen

Nadere informatie

Nieuwbouw Zilverschoon

Nieuwbouw Zilverschoon Nieuwbouw Zilverschoon Nieuwsbrief nieuwbouw Streekverpleeghuis Zilverschoon Een uitgave van Beweging 3.0 Oktober 2011 / uitgave 1 Beweging 3.0 is er trots op om u, als omwonende van Streekverpleeghuis

Nadere informatie

1. Inwoners stad Groningen

1. Inwoners stad Groningen facts & figures 1. Inwoners stad Groningen Huidige inwoneraantal: 195.676 De stad Groningen is de afgelopenjaren sterk gegroeid. Bovenstaande grafiek laat zien dat de stad in de komende 15 jaar blijft

Nadere informatie

Samenvatting informatie inloopavond Stadswerven Zuid 25 juni 2012

Samenvatting informatie inloopavond Stadswerven Zuid 25 juni 2012 Postadres: Postbus 8 3300 AA DORDRECHT Projectmanagement Spuiboulevard 300 DORDRECHT www.dordrecht.nl Contactpersoon R. Domenie T 078-7704293 E rhcm.domenie@dordrecht.nl Datum 25 juni 2012 Ons kenmerk

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 10 september 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

Heilust. Nieuwsbrief Heilust mei 2015 Nummer 3. In deze nieuwsbrief: - Sloop woningen - Park West - MFA West - Sociaal Programma - Pilot met bewoners

Heilust. Nieuwsbrief Heilust mei 2015 Nummer 3. In deze nieuwsbrief: - Sloop woningen - Park West - MFA West - Sociaal Programma - Pilot met bewoners Nieuwsbrief Heilust mei 2015 Nummer 3 West krijgt meer ruimte om te wonen, werken en spelen. Meer ruimte voor plezier en ontspanning. Meer ruimte om je thuis te voelen. In deze nieuwsbrief: - Sloop woningen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Europarei April 2018

Nieuwsbrief Europarei April 2018 Nieuwsbrief Europarei April 2018 Wat gebeurt er de komende maanden in de Europarei! Asbest Zoals u al in onze vorige nieuwsbrief heeft kunnen lezen, is de voorbereiding van de sloop van de Churchillflat

Nadere informatie

Hoeveel woningen worden gesloopt en wat komt daar voor terug?

Hoeveel woningen worden gesloopt en wat komt daar voor terug? Doorstart vernieuwing Bomenwijk Waarom kiest Vestia voor sloop/nieuwbouw en niet voor renovatie? Als woningcorporatie is het onze taak om te zorgen voor voldoende woningen van goede kwaliteit passend bij

Nadere informatie

Zeeheldenbuurt. Juni 2013

Zeeheldenbuurt. Juni 2013 Zeeheldenbuurt Inhoud Schilderwerk Asbestkaart Lege woningen Bewonerspeiling Rapport peiling Verder met de plannen Bewonerscommissie Contact met Portaal Contact Portaal Hans Oosterbaan 0800 767 82 25 Colofon

Nadere informatie

dwijzer week 4 Zwolle Voordelige collectieve zorgverzekering

dwijzer week 4 Zwolle Voordelige collectieve zorgverzekering dwijzer week 4 Zwolle Voordelige collectieve zorgverzekering Doe ook mee in de Maand van de buurt! Kom naar de wijkdialoog In Diezerpoort vind je sinds het voorjaar van 2014 Het Huis van Vriendschap. Een

Nadere informatie

Participatie Oost Boswinkel versie

Participatie Oost Boswinkel versie Bijlage 6 Participatie Oost Boswinkel versie 0.4 02-02-2017 Inleiding De wijk Oost Boswinkel wordt gesloopt en opnieuw opgebouwd. Er zijn twee verhuurders, de Woonplaats en Ons Huis. Globaal is de wijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 10 september 2014

Nieuwsbrief 3 10 september 2014 Nieuwsbrief 3 10 september 2014 Dit is de derde nieuwsbrief over de ontwikkelingen in project Rijsoord. U ontvangt een nieuwsbrief na elke klankbordbijeenkomst. Deze nieuwsbrief wordt bij alle bewoners

Nadere informatie

Sociaal plan. Uw woning wordt gesloopt of ingrijpend opgeknapt? Daarover hebben wij afspraken gemaakt!

Sociaal plan. Uw woning wordt gesloopt of ingrijpend opgeknapt? Daarover hebben wij afspraken gemaakt! Sociaal plan Uw woning wordt gesloopt of ingrijpend opgeknapt? Daarover hebben wij afspraken gemaakt! Wonen Zuid werkt continu aan het verbeteren van haar woningaanbod. Dat doen we door onze woningen goed

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 1, oktober 2010

NIEUWSBRIEF nr. 1, oktober 2010 NIEUWSBRIEF nr. 1, oktober 2010 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief over nieuwbouwproject Rodeborg. Zoals we al eerder hebben aangekondigd, willen wij u door middel van nieuwsbrieven op de hoogte houden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nieuwbouw Hofgebouw Kloostertuin Brakkenstein in Nijmegen 15 20 li ju nstein Terugblik periode maart juli 2015

Nieuwsbrief Nieuwbouw Hofgebouw Kloostertuin Brakkenstein in Nijmegen 15 20 li ju nstein Terugblik periode maart juli 2015 Nieuwbouw Hofgebouw kloostertuin Brakkenstein juli 2015 Nieuwbouw Hofgebouw Kloostertuin Brakkenstein in Nijmegen Geachte heer, mevrouw, Hierbij ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van het nieuwbouwproject Hofgebouw

Nadere informatie

Bijlage 4b. Communicatie en participatie

Bijlage 4b. Communicatie en participatie Bijlage 4b Communicatie en participatie INHOUD 1 Op weg naar een Definitief Ontwerp voor Kerckebosch... 3 2 Informeren en betrekken... 3 3 Participatie... 4 Communicatie en participatie 2 Op weg naar een

Nadere informatie

Vragen/suggesties 2016 en antwoorden. Woningen

Vragen/suggesties 2016 en antwoorden. Woningen Locatie De Star Vragen/antwoorden nieuwbouw locatie De Star naar aanleiding van Inloopavond 23 februari 2017. De ontvangen reacties zijn in het overzicht van vraag en antwoord vooral feitelijk beantwoord.

Nadere informatie

GRONINGEN Het Hout 167

GRONINGEN Het Hout 167 GRONINGEN Het Hout 167 Huurprijs: 1.325,00 /maand 088-203 30 00 www.lefier.nl www.facebook.com/lefierwonen www.twitter.com/lefier_wonen Lefier verhuurt in de vrije sector! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie

Nadere informatie

3. Minder tevreden over het wonen

3. Minder tevreden over het wonen 3. Minder tevreden over het wonen zijn minder tevreden over hun woning en hun woonomgeving dan autochtonen. Zij wonen in kwalitatief minder goede woningen en moeten met meer mensen de beschikbare ruimte

Nadere informatie

Verslag bijeenkomst omwonenden Oostendam 24 februari 2005

Verslag bijeenkomst omwonenden Oostendam 24 februari 2005 Verslag bijeenkomst omwonenden Oostendam 24 februari 2005 Doel van deze bijeenkomst is om de omwonenden op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen inzake de herstructurering van de wijk Oostendam.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015. Aanpak Hoeken, Oorden, Plaatsen, Zijden. Onderhoud en energiebesparende maatregelen 77 huurwoningen

Nieuwsbrief december 2015. Aanpak Hoeken, Oorden, Plaatsen, Zijden. Onderhoud en energiebesparende maatregelen 77 huurwoningen Nieuwsbrief december 2015 Aanpak Hoeken, Oorden, Plaatsen, Zijden Onderhoud en energiebesparende maatregelen 77 huurwoningen Brief voor: EIGENAREN IN Gemengde BLOKKEN Inhoud Inleiding Uitvoeringsplanning

Nadere informatie

Veiligheid en burgerparticipatie

Veiligheid en burgerparticipatie Veiligheid en burgerparticipatie Afdeling Onderzoek & Statistiek, december 2018 Iedereen vindt prettig wonen belangrijk. Dat begint bij een veilig huis, een veilige straat en een veilige buurt. Daar dragen

Nadere informatie

Activiteiten Huizen. Eengezinswoning Galerijflat Portiekflat Beneden-/ bovenwoning 95% 5.209

Activiteiten Huizen. Eengezinswoning Galerijflat Portiekflat Beneden-/ bovenwoning 95% 5.209 Activiteiten Huizen Woningbezit Zelfstandige huurwoningen naar woningtype = 3.028 704 1.675 88 5.495 Eengezinswoning Galerijflat Portiekflat Beneden-/ Totaal bovenwoning Bovenstaand woningbezit is exclusief

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Josephwijk Roosendaal

Veelgestelde vragen Josephwijk Roosendaal Veelgestelde vragen Josephwijk Roosendaal Gildenbondstraat 2 t/m 48 (even) 1 t/m 9 en 13 t/m 59 (oneven) Tulpstraat 2 t/m 16 (even) en 15 t/m 29 (oneven) St.Josephstraat 31 t/m 35 en 57 t/m 61 (oneven)

Nadere informatie

C. Evers raad00510

C. Evers raad00510 Agendapunt commissie: steller telefoonnummer email C. Evers 3678 cev@valkenswaard.nl agendapunt kenmerk datum raadsvergadering onderwerp 13raad00510 Omgevingsvergunning Nieuwe Waalreseweg 38-140 (Ginneve).

Nadere informatie

Wijkvisie. Dubbeldam. Dordrecht. december Inleiding. Dubbeldam

Wijkvisie. Dubbeldam. Dordrecht. december Inleiding. Dubbeldam Wijkvisie Dubbeldam Dordrecht december 2014 1 Inleiding Missie Trivire Trivire wil als woningcorporatie van betekenis zijn voor mensen. Dat is onze missie. We zorgen voor goed onderhouden woningen in schone,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nieuwbouw Overkerck

Nieuwsbrief nieuwbouw Overkerck Aan de omwonenden van Overkerck, Met deze nieuwsbrief informeren wij u over de activiteiten rondom de nieuwbouwplannen van Overkerck. Tijdens de informatiebijeenkomst van 2 november 2015 hebben we het

Nadere informatie

Startbijeenkomst. Nieuwe inrichting Karel Doormanlaan! Denkt u mee?

Startbijeenkomst. Nieuwe inrichting Karel Doormanlaan! Denkt u mee? Startbijeenkomst Nieuwe inrichting Karel Doormanlaan! Denkt u mee? 1 februari 2018 Welkom! Fijn dat u er bent! Agenda Welkom door de wethouder René van Hemert (verkeer en vervoer) Presentatie: Waarom,

Nadere informatie

VIJF KEUZES VOOR DE BEWONERS VAN DE GROENE WONINGEN IN DE ZEEHELDENBUURT

VIJF KEUZES VOOR DE BEWONERS VAN DE GROENE WONINGEN IN DE ZEEHELDENBUURT VIJF KEUZES VOOR DE BEWONERS VAN DE GROENE WONINGEN IN DE ZEEHELDENBUURT Beste bewoner, In dit boekje leest u welke vijf keuzes u heeft als bewoner van de te slopen woningen in de Zeeheldenbuurt. Mocht

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tuinstraatkwartier

Nieuwsbrief Tuinstraatkwartier Nieuwsbrief Tuinstraatkwartier 21-7-2016 Op dinsdag 28 juni kwamen ruim 160 bewoners van het Meidoornpad, Lathyrusstraat, Seringstraat, Jasmijnstraat en Tuinstraat naar het H.F. Witte Centrum in De Bilt

Nadere informatie

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520)

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520) Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Cluster Contactpersoon Doorkiesnummer Uw brief

Nadere informatie

Activiteiten Amersfoort

Activiteiten Amersfoort Activiteiten Amersfoort Woningbezit Zelfstandige huurwoningen naar woningtype = 5.561 3.553 3.088 600 12.802 Eengezinswoning Galerijflat Portiekflat Beneden-/ Totaal bovenwoning Bovenstaand woningbezit

Nadere informatie

Huissensestraat 159. 6833 HT Arnhem. Huurprijs: 807,- p.m. (excl. servicekosten)

Huissensestraat 159. 6833 HT Arnhem. Huurprijs: 807,- p.m. (excl. servicekosten) Huissensestraat 159 6833 HT Arnhem woonoppervlakte 120 m 2 5 slaapkamers te huur Huurprijs: 807,- p.m. (excl. servicekosten) Volkshuisvesting Arnhem info@volkshuisvesting.nl 026-371 27 12 www.volkshuisvesting.nl

Nadere informatie

Welkom Herontwikkeling locatie Sportfondsenbad

Welkom Herontwikkeling locatie Sportfondsenbad 1 Welkom Herontwikkeling locatie Sportfondsenbad U vindt vanavond informatie over: Sloop zwembad Ontwerp inrichting openbare ruimte Impressie bouwplannen Omnia CPO - ontwikkeling Planologische procedure:

Nadere informatie

van het raadslid de heer Marcel Lathouwers (SP) over Geen sloop zonder plan

van het raadslid de heer Marcel Lathouwers (SP) over Geen sloop zonder plan gemeente Eindhoven 15R6312 Raadsnummer Inboeknummer 15bst00624 Beslisdatum B&W 19 mei 2015 Dossiernummer 15.21.103(2.5.2) Raadsvragen van het raadslid de heer Marcel Lathouwers (SP) over Geen sloop zonder

Nadere informatie

Herontwikkeling Portiekflats Grote Waal Noord

Herontwikkeling Portiekflats Grote Waal Noord Herontwikkeling Portiekflats Grote Waal Noord Voorstellen Wie presenteren: Petra Hania (projectleider Intermaris), aanpak project en technisch onderzoek Mechtild Linssen (adviseur), bewonersonderzoek Sjoerd

Nadere informatie

contact Beneluxlaan 64 Stadskanaal t (0599) 61 42 40 f (0599) 61 29 20 Postbus 20.000 7800 PA Emmen stadskanaal@lefier.nl

contact Beneluxlaan 64 Stadskanaal t (0599) 61 42 40 f (0599) 61 29 20 Postbus 20.000 7800 PA Emmen stadskanaal@lefier.nl afspraken herhuisvesting contact Beneluxlaan 64 Stadskanaal t (0599) 61 42 40 f (0599) 61 29 20 Postbus 20.000 7800 PA Emmen stadskanaal@lefier.nl gratis onderhouds- en storingsmeldingen 0800-0 989 989

Nadere informatie

Klachten? Samen lossen we het op!

Klachten? Samen lossen we het op! Klachten Klachten? Samen lossen we het op! Bij Stek zijn we pas tevreden als u tevreden bent. Helaas kan dat niet altijd. En dus kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Over een reparatie of over

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Josephwijk Roosendaal omwonenden

Veel gestelde vragen Josephwijk Roosendaal omwonenden Veel gestelde vragen Josephwijk Roosendaal omwonenden 1. Hoeveel woningen gaat Alwel slopen en hoeveel woningen komen er terug? We slopen 229 huurwoningen. Alwel heeft een visie met een programma van eisen

Nadere informatie

Sociaal Plan Boschveld

Sociaal Plan Boschveld Sociaal Plan Boschveld Wijkvernieuwing fase 1 16 oktober 2006 1 van 6 ZEKERHEID BIJ VERHUIZING Boschveld wordt stap voor stap verbeterd en is over pakweg vijftien tot twintig jaar veranderd. Het gaat om

Nadere informatie

VERSLAG INSPRAAKBIJEENKOMST STEDENBOUWKUNDIG PLAN KADOELERBREEK STADSDEEL AMSTERDAM-NOORD D.D. 3 JULI 2006 (MIDDAGBIJEENKOMST)

VERSLAG INSPRAAKBIJEENKOMST STEDENBOUWKUNDIG PLAN KADOELERBREEK STADSDEEL AMSTERDAM-NOORD D.D. 3 JULI 2006 (MIDDAGBIJEENKOMST) Aanwezig L. Ederveen Voorzitter, SDAN N. Pouwels Projectmanager Kadoelerbreek, SDAN M. Neep Stedenbouwkundige, RPHS-architecten S. Bach Projectleider, Woningcorporatie Ymere alsmede circa 30 personen als

Nadere informatie

Rapport. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Rapport. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt Rapport Zeggen wat je doet en doen wat je zegt Een onderzoek naar de informatieverstrekking door het college van burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer bij de uitbreidingen van een speelveld. Oordeel

Nadere informatie

Vogeltjesbuurt. Maart 2012. Stedenbouwkundig

Vogeltjesbuurt. Maart 2012. Stedenbouwkundig Vogeltjesbuurt Maart 2012 Stedenbouwkundig plan 1 Stedenbouwkundig plan Inleiding Vogeltjesbuurt In opdracht van Tiwos heeft KAW Architecten in 2011 een stedenbouwkundig plan gemaakt voor de buurtvernieuwing

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Driehoek Schaerweijdelaan

Veel gestelde vragen Driehoek Schaerweijdelaan Veel gestelde vragen Driehoek Schaerweijdelaan Seyster Veste informeerde de bewoners van de Driehoek Schaerweijdelaan Tollenslaan Jacob van Lenneplaan over de uitgangspunten voor een sloop-nieuwbouw plan

Nadere informatie