16 april 5 mei ZuidWest USA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "16 april 5 mei ZuidWest USA"

Transcriptie

1 16 april 5 mei ZuidWest USA

2 De route en geboekte hotels

3 Dag 1 Eindhoven Los Angeles Vluchttijden zijn vrij steady, de vluchtnummers veranderen elke paar dagen! Daarna huurauto ophalen en naar het hotel rijden. Gegevens huurauto : refnr: Dollar rent a car. Dodge Charger of soortgelijk. Ophalen :00 Los Angeles airport. Inleveren :00uur Las Vegas McCarren Airport. Hotel Hollywood City Inn N. Western Ave. Hollywood (Los Angeles)

4 Reistijd zonder files ongeveer minuten. Los Angeles International Airport 3D2D 1. Vertrek in zuidelijke richting op de World Way naar West Way 0,7 mijl 2. Houd rechts aan bij de splitsing en voeg in op de S Sepulveda Blvd 0,7 mijl 3. Flauwe bocht naar rechts de oprit naar I-105 E op 354 ft 4. Houd links aan bij de splitsing en voeg in op de I-105 E 6.6 mijl 5. Neem afslag 7B en voeg in op de I-110 N richting Los Angeles 8.5 mijl 6. Weg vervolgen naar CA-110 N 1,7 mijl 7. Neem afslag 24A en voeg in op de US-101 N richting Hollywood 4,9 mijl 8. Neem afslag 8A richting Sunset Blvd 0.2 mijl 9. Sla linksaf naar de N Wilton Pl 33ft 10. Neem de 1e afslag rechts, de Harold Way op 0.2 mijl 11. Neem de 2e afslag links, de N Western Ave op U vindt uw bestemming links 295ft 1615 N Western Ave Los Angeles, CA 90028

5 Dag 2 Los Angeles Waarschijnlijk zijn we door de jetlag vroeg wakker, dus de hele dag om rond te kijken in voornamelijk Hollywood en beverly hills. Het makkelijkst is het om s ochtends een hop on/off bus te pakken vanaf Hollywood boulevard en daarmee rond te gaan reizen. Later op de dag kunnen we dan naar het hollywoodsign gaan en naar Griffith Observatory. Dat is wel gesloten op maandag en dinsdag, maar het uitkijkpunt over LA is altijd open! Starline tours Dit kost $35 pp, dan kunnen we ongelimiteerd over 4 routes met bussen rondkijken! Het gedeelte wat voor ons interessant is, is het rode (Hollywood & beverly hills) en het paarse (downtown)

6 Hollywood Sign Directions Driving directions that lead to the Hollyridge trail. Here are step by step directions to the get to the Hollyridge trail leading you to the Hollywood Sign. Step 1 - Franklin Ave Drive to the intersection of Franklin Avenue and Beechwood Drive in Los Angeles. This is about 3 blocks North of the Hollywood Blvd. Step 2 - Beechwood Drive From the intersection of Franklin Avenue and Beechwood drive, drive 1.7 miles North towards the Hollywood sign on Beechwood drive. All you have to make sure is that you stay on Beechwood Drive. Do not take the bait and take another street that looks like it is towards the Hollywood sign. The only one that will take you there is Beechwood Drive. On your way, you will pass by the first Sunset Ranch Horse Rental sign.

7 Drive until you see the Hollyridge Trail sign. Park on the right side of the road. Get there early! Parking spaces are scarce. Griffith Observatory Naar het Noorden vanaf ons hotel de weg volgen. Dan linksaf North Vermont op en dan de borden volgen. Het gebouw zelf is gesloten als wij er zijn, maar het uitzicht schijnt geweldig te zijn! Griffith Observatory is located at: 2800 East Observatory Road, Los Angeles, CA 90027

8 Dag 3 LA Santa Barbara (*) Mocht het zo zijn dat we vinden dat we LA nog niet voldoende gezien hebben dan proberen we het hotel met 1 nacht te verlengen en slaan we op dag 4 alles wat hieronder staat over en rijden dan in 1 ruk naar Monterey. Stranden Aangezien het nog geen echt strandweer zal zijn in April is het te doen om s ochtends even langs de boulevard bij Santa monica pier richting Venice te wandelen. Bij 13th street is ook nog een grote winkelgedeelte waar we even langs kunnen om wat benodigdheden voor de ritten voor vandaag en morgen te halen. De weg via downtown volgen is sneller dan door Hollywood en Beverly Hills

9 Malibu Voor de lunch rijden we dan richting Malibu. De stad van de surfstranden, baywatch en waar de rijken der aarde wonen. Daar een tentje zoeken om wat te gaan eten. Daarna wat rondkijken in de stad. De route voor de rest van de dag zal er ongeveer zo uitzien: Na Malibu zullen we via de highway one (andere route is door de bergen) naar Camarillo rijden. Camarillo Hier is een outlet center waar we evt. nog wat kleren ed. kunnen kopen. Daarna door naar Santa Barbara waar we zullen overnachten. Santa Barbara Mochten we tijd over hebben in Santa Barbara dan zouden we evt nog de via de 154 naar Los Olivos kunnen rijden, daar rechtsaf de figuero mountain road op en dan stoppen bij (het hek van) de neverland ranch van Michael Jackson. Dit is wel minimaal 1.5u heen en terug. Overnachting ter plekke boeken via ipad. Misschien kunnen we wel doorrijden tot Pismo Beach of Morro Bay. Laten we van de dag afhangen. Hotels/Motels in Santa Barbara gezien van tussen de $60- $80. Hotels in Morro Bay en Pismo ook voor dezelfde prijs op Priceline.com.

10 Dag 4 Santa Barbara Monterey California Pacific Highway 1 Deze dag staat de 1 e echte flinke rit op het programma. Van Santa Barbara naar Monterey is een dikke 400km en via de kustweg is dat ruim 5.5 uur rijden zonder stops. Bochtige weg, veel te zien onderweg. Highlights zijn het deense stadje Solvang. De rots bij Morro Bay. Hearst Castle bij San Simeon. De zeeleeuwen op het strand van Piedras Blancas bij San Simeon. Een aantal state parks, waaronder de Big Sur. Een tip is om een kop koffie te pakken bij Nepenthe. Carmel, het dorp waar Clint Eastwood burgemeester is geweest. En rond Monterey is er nog de 17-mile drive. Overnachting in Monterey. Hotel in Monterey net als de dag ervoor nog niet van te voren geboekt. We doen deze stad in principe aan voor een Whalewatch tour. Is dit door bv. het weer niet mogelijk, dan is er nog de keus om alleen even rond te kijken en door te rijden naar San Francisco. Hotels

11 Dag 5 Monterey San Francisco Whalewatching We zullen de dag vroeg op moeten, want omstreeks 8.30 worden we aan de kade verwacht om op de boot te stappen die ons naar Monterey Bay zal vervoeren om hopelijk de nodige wildlife op zee te kunnen zien. Van zeevogels tot dolfijnen en hopelijk ook wat walvissen. Dit kan via diverse maatschappijen geboekt worden, maar het is sterk afhankelijk van het weer of er gevaren wordt. Daarom boeken we pas als we zeker weten dat het redelijk weer is. Waarschijnlijk dus pas als we in Los Angeles zijn aangekomen. en zijn enkele van de sites waar je kunt boeken Mocht het weer niet goed genoeg zijn om de zee op te gaan, dan is er een mogelijkheid om bijvoorbeeld het Monterey Sea Aquarium te bezoeken. Een andere optie is om direct door te rijden naar San Francisco. Het is ongeveer 2 uur rijden naar SF.

12 Hotel Eigenlijk is het heel gemakkelijk. We moeten gewoon de 101 af blijven rijden tot we linksaf Lombart Street inslaan en dan is ons hotel aan de rechterkant! Monterey, Californië 1. Neem de oprit naar de CA-1 N/ Cabrillo Hwy, volg voor 13.5 mijl 2. Flauwe bocht naar rechts naar de CA-156 E/State Route 156 E (borden naar US-101/Castroville/San Jose) 3. Voeg in op de CA-156 E/US-101 N via de oprit richting Hollister/San Francisco,Ga verder op de US-101 N 97mijl 4.Volg de US-101 N te blijven (borden naar Golden Gate Bridge/Ninth St/ Civic Center) 5. Neem afslag 434A en voeg in op de US-101 N/Mission St richting G G Bridge 6. Sla linksaf naar de S Van Ness Ave Volg deze straat voor 2 mijl 7. Sla linksaf naar de Lombard St U vindt uw bestemming rechts 1450 Lombard St Hotel Travelodge by the Bay 2 nachten 1450 Lombard Street San Francisco, CA Confirmation Number:

13 Dag 6 San Francisco Een dag een beetje uitslapen en dan voor de middag met de cable tram naar Fishermans wharf. Daar fietsen huren eerst downtown SF te bekijken. Daarna via de binnenstad in de richting van Lombard street ( kleinste bochtige straat ter wereld) om dan met de fiets de Golden Gate Bridge over te steken. Doorrijden over de heuvels richting Sausilito en dan de pont terug naar Fishermans wharf voor het avondeten. Daarna opnieuw een boot op om de avondtour van Alcatraz te gaan bezichtigen. Het is verder zaterdagavond, dus wie weet of er nog leuke kroegjes in SF zijn. Toch niet al te laat het bed in, want de volgende dag is wederom een drukke dag.

14 Dag 7 SF Yosemite NP USS Hornet Rond een uur of 10 moeten wij bij de USS Hornet zijn voor het bezoeken van dit vliegdekschip. Aangezien het een life in motion dag is zijn er een aantal werkende dingen op dit oude schip. Over de SF-Oakland Bay Bridge naa de andere kant van de baai naar Alameda. Dit vliegdekschip is wel een vrij beroemd schip. Het heeft meegedaan in de 2 e wereldoorlog en het viste te bemanning van apollo 11 uit de zee na hun belanden missie naar de maan. Daarna zullen we op zoek moeten naar een supermarkt om in te slaan voor de komende paar dagen. Ik moet nog uitzoeken hoe het precies werkt, maar je mag geen los voedsel meenemen Yosemite Park in en aangezien wij in een soort van tent slapen moet ook alles nog in een bearlocker of geurloos in de tent liggen! Zelfs parfum en deo zijn verboden!!

15 USS Hornet Museum 707 W. Hornet Ave Alameda, CA Vertrek in oostelijke richting op de W Hornet Ave naar Ferry Point 0,1 mijl 2. Neem de 1e afslag links, de Ferry Point op 0,6 mijl 3. Neem de 3e afslag rechts, de W Atlantic Ave op 1,2 mijl 4. Sla linksaf naar de CA-260 N/CA-61 N/Webster St Ga verder op de CA-260 N/CA-61 N 1,3 mijl 5. Sla rechtsaf naar de 7th St 0,2 mijl 6. Sla rechtsaf naar de Madison St 0,1 mijl 7. Sla linksaf bij de 2e kruising, 5th St in 377 ft 8. Voeg in op de I-880 S via de oprit richting San Jose 9,9 mijl 9. Neem afslag 31 naar I-238 richting I-580/Stockton/Fresno 0,4 mijl 10. Volg de borden richting I-238/I-880/Castro Valley/Stockton Fresno en voeg in op de I- 2,7 mijl 238 S 11. Voeg in op I-580 E 29 mijl 12. Ga rechtdoor op I-205 E 15 mijl 13. Voeg in op I-5 N 0,8 mijl 14. Neem afslag 461 en voeg in op de CA-120 E richting Manteca/Sonora 6,4 mijl 15. Neem afslag 6 en voeg in op de CA-99 S richting Modesto/Fresno 55 mijl 16. Neem afslag 186B naar CA-140 E richting Mariposa/Yosemite 0,2 mijl 17. Sla linksaf naar de CA-140 E/Central Yosemite Hwy/Yosemite Pkwy Ga verder op de CA-140 E/Central Yosemite Hwy 56 mijl 18. Sla rechtsaf naar de CA-140 E/Central Yosemite Hwy/Yosemite All-Year140 Hwy Ga verder op de CA-140 E/Central Yosemite Hwy 12 mijl 19. Weg vervolgen naar El Portal Rd 5,6 mijl 20. Sla rechtsaf bij Northside Dr 1,0 mijl 21. Ga rechtdoor op Southside Dr 5,1 mijl 22. Sla linksaf naar de Northside Dr 0,3 mijl Yosemite Valley, doorrijden naar Curry Village, Californië Hotel Nog niet geboekt. In het park zijn alleen tenten beschikbaar in Curry Village. Dichtbij zijn alleen hotels in El Portal eigenlijk een optie qua betaalbaarheid en iets verder weg is al snel 1.5uur van Yosemite Village in Oakhurst

16 Dag 8 Yosemite national park Een volle dag in Yosemite. We zijn wel afhankelijk van het weer en of er sneeuw ligt ed., maar het gebied in en om Yosemite Valley wordt zoveel mogelijk sneeuwvrij gehouden. Dus we zouden de looproute naar de lower en upper falls kunnen doen. Helemaal links op de kaart ligt tunnel view en dat schijnt ook schitterend te zijn?!?

17 Dag 9 Yosemite Ridgecrest Dit wordt een flinke autodag. Het is zonder stops al ruim 6 uur rijden van Yosemite Village naar Ridgecrest. Eerst richtings Bakersfield en dan via Lake Isabella over de walker pass naar de stop tussen Yosemite en Death Valley. Het zou te ver zijn om het in 1 dag te willen rijden. Onderweg zouden we evt nog Glacier point of Sequoia s bij Mariposa grove kunnen bekijken als het toegankelijk is met de auto ivm sneeuw. Op diverse fora wordt aangegeven dat het het beste is om zo snel mogelijk bij Lake Isabella te komen, omdat er vanaf daar pas weer echt iets te zien is behalve highways. Fresno staat bekend als de Methstad van Amerika en ook in Bakersfield schijnt niet veel te doen te zijn. Het stuk tussen Lake Isabella en Ridgecrest is mooie natuur. In Ridgecrest een hotel zoeken en evt als het weer goed is in een zwembad duiken om de dag erna Death Valley te gaan doen.

18 Dag 10 Death Valley Death Valley. Eén van de dorste plekken op aarde. Vooral in de zomer is het hier vaak 40+graden en verbrand je letterlijk in minuten. Hier zullen we enkele highlights gaan bekijken. We overnachten een beetje aan de oostkant van het park in Furnace Creek, mede ook omdat we morgen de langste rit van de vakantie hebben wat echt een hele dag autorijden zal zijn. We zullen de 395 richting Lone Pine moeten nemen en dan rechtsaf de 190 door death valley. Bekendste punten liggen na Furnace Creek. Dante s view, Artist Drive, Zabriskie point en badwater.

19 Hotel Furnace Creek ranch Highway 190 South, DV, CA Confnr: ;

20 Dag 11 Furnace Creek Page Deze dag zal voornamelijk bestaan uit autorijden en af en toe stoppen om te eten/drinken en van het uitzicht te genieten. Google geeft voor de route van deze dag ruim 7 uur rijden aan zonder stops. De route gaat vanuit Furnace Creek. Bij de Deathvalley junction linksaf de 127 (later 373) op. Bij de generals Highway rechts de 95 op naar Las Vegas. Dan de I15 tot exit 16 in Utah. Het stuk tussen Mesquite en St. George is prachtig, max 55 mph. Een drukke truckroute. Laat St. George links liggen. Ut 9 naar Hurricane. Bij de stoplichten rechtsaf dan ga je via een aantal bochten bergje op over ut59. Wegnummer verandert terug in Azizona in 389. In Fredonia op de T kruising links af naar Kanab. Dit stukje heet tegenwoordig de 89A. In Kanab bij de stoplichten rechtsaf over us89 naar Page. Dat is de kortste weg. Via 160 kom je aan de zuidkant van Las Vegas uit en via 95 iets ten noorden van het centru'm. Op weg naar Zion (of Page in jouw geval) nemen we ook 95. In Las Vegas de borden "Salt Lake City" volgen (I15 north). Alle snelwegen door Las Vegas zijn filegevoelig en het lijkt wel of er altijd

21 roadworks zijn. Je hebt onderweg ook nog Valley of Fire (neemt wel een paar uur extra met een bezoek). Hurricane naar Fredonia is gewoon een snelle 65mph weg met vergezichten. In Hurricane sla je rechtaf, paar bochten naar boven en dan is weer cruisecontrol. Onderweg is Colorado City, een mormonen gehucht met een slechte naam (er zijn moorden gepleegd in het verleden). Vinden we dus leuk om even doorheen te rijden Maar verder is er niets... Kanab heeft zijn Frontier Movie town. Wel leuk om even kort te bezoeken. Is gratis. Vriendelijke giftshop, visitor center. Laat je informeren over de films die allemaal rond Kanab zijn opgenomen. Kanab-Page is prachtig. Uitzichten over de staircases van GSENM. Zijweg naar Paria (onverhard) en de parkeerplaats voor de wandeling naar de Toadstools maar dit neemt wel langer dan 30 minuten. Na Big Water vlak voor Page is de zijweg naar Wah Weap overlook met prachtige uitzichten over Lake Powell en de marina. Hotel Overnachting in Page..moet nog geboekt worden.

22 Dag 12 Page In de omgeving van Page is ontzettend veel te doen. Het stadje is ontstaan doordat Lake Powell werd in gedamd en de arbeiders er in de buurt gingen wonen. De Glen Canyon Dam is een trekpleister in de buurt. Ook het varen op Lake Powell of door de kloven van de Colorado, raften en paardrijden zijn dingen die hier te doen zijn. Een andere bezienswaardigheid zijn de slotcanyons. De Higher en Lower Antilope Canyon De higher antilope canyon moet ver van te voren worden gereserveerd, dus de info daarover sla ik over. De lower antilope canyon daarentegen is de trekpleister van Page. Via trappen daal je af in de canyon en kun je een kleine 2 uur door de canyon heen lopen. Vooral in de ochtend zijn er veel fotomomenten met de invallende zonnenstralen. Kosten tussen de $25 en $30pp

23 Horseshoe bend Horseshoe Bend Overlook ligt een paar mijl ten zuiden van de plaats Page, in Arizona. Rijd vanuit Page via Interstate 89 in zuidelijke richting. Volg deze weg tot ongeveer 1 mijl voorbij de kruising met Interstate 98. Aan de rechterkant begint dan een korte, goed aangegeven zijweg. De parkeerplaats ligt een paar honderd meter verder. Vanaf de parkeerplaats loop je via een breed, zanderig pad omlaag naar het 1200 meter verder gelegen uitkijkpunt. Houd er rekening mee dat er nergens schaduw is, en dat de terugweg - omhoog door los zand - wat inspanning vergt. Kort voordat je het uitkijkpunt b Glen Canyon Dam ereikt maakt het zand plaats voor een der In het plaatje hierboven staat bovenin de rivier een grote dam. De Glen Canyon Dam-brug werd voltooid in Het doel van de brug was om de bouw van de brug te vergemakkelijken, maar tegenwoordig biedt het vooral een mooi uitzicht over de dam. Het is de op drie na hoogste brug in de Verenigde Staten en de op twee na hoogste boogbrug. Een tour kost $5,-, maar ik denk dat we aan het kijken erna al wel genoeg van de dam gezien hebben. Deze dam is minstens zo interessant als de Hoover Dam aan de andere kant van de Grand Canyon.ond.

24 Dag 13 Monument Valley Monument Valley is wellicht het meest gefotografeerde gebied van Amerika. Het decor van de rode rotsformaties en de omringende woestijn heeft als set dienst gedaan in menige western en documentaire over het Wilde Westen. Het ligt in Navajo Nation Indian Reservation en hier gelden andere regels als in de rest van Amerika. Dit gedeelte wordt bestuurd door de indianen en die doen zaken op een andere manier dan de regering. Doe dus geen dingen die verboden zijn, want dan kunnen ze heel onvriendelijk worden. Er zijn maar een paar dingen die je mag doen en een paar plaatsen waar je mag komen zonder begeleiding. De indianen verdienen hun brood door het geven van excursies en willen niet dan mensen zomaar door het park gaan lopen of rijden. Verder is alcohol verboden in het park. De indianen komen er zelf wel aan en zijn vaak beschonken, maar officieel is er geen alcohol verkrijgbaar. Zelfs flessen alcohol in je auto is al verboden. Entree van het park is $5,- pp Er is 1 route waar je met je eigen auto over mag rijden. De 17-mile-drive, over onverharde wegen. Let dus op je auto en rijstijl, want eigenlijk mag je niet op onverharde wegen komen met de huurauto. Er is ook 1 wandeling in het park dat je zonder gids mag doen:de 'Wildcat Trail'. Deze is ongeveer 5 km lang (en minimaal hoogteverschil) en loopt langs de beroemde 'Mitten'. Het zicht langs deze wandeling is grotendeels hetzelfde dan wanneer je de loop doet met de auto, maar je kunt de rotsen van heel dichtbij inspecteren. Wij hebben de trail een paar jaren geleden gelopen en niemand tegengekomen. Van Page naar Hotel the View in Monument Valley

25 Routebeschrijving : 1. Page naar het zuiden via de coppermine road. 2. Na 2.5km linksaf de AZ-98 E 3. Na 103km linksaf de US-160 e 4. Na 50km linksaf de US-163n 5. Na 38km (utah) rechtsaf monument valley road 6. Volg de monument valley tribal park road tot hotel The View 17-mile drive & the wildcat trail Hotel The View, Monument Valley, UT Ter confirmatie de hotelbevestiging bijstoppen Er is een supermarkt langs het hotel en in het hotel kan ook gegeten worden. Hotelgasten krijgen $5 korting op het ontbijtbuffet. Ondanks dat het in april nog niet heel warm zal zijn, wordt ook hier aangeraden goed bevoorraad op pad te gaan. Neem voldoende water mee voor onderweg in het park. Goede schoenen zijn ook handig en let op voor reptielen en ander ongedierte als je rondloopt of je auto verlaat.

26 Valley of the gods, Muley Point, Moki dugway en Goosenecks Vanuit het hotel terug naar de US163, rechtsaf Utah in. Even omkijken voor de foto bij Milemarker 13. Is een beeld dat in vele films te zien is blijkbaar. Doorrijden door bij Mexican hat en dan linksaf via de UT261 en de UT316 naar Goosenecks uitkijkpunt. Daarna weer terug richting de UT163 om verder naar het noorden Utah in te rijden. Na een km of 13 aan de linkerkant een zandpad in. Valley of the gods road. Dit is een zand/grind/stenen pad van ongeveer 17 mijl,waar ongeveer een uur voor uitgetrokken moet worden. Bij tijdnood deze overslaan en na Goosenecks linksaf de UT261 volgen tot een bord waar gewaarschuwd wordt dat de rest van de weg niet bedoeld is voor vrachtwagens en bussen en mensen die niet kunnen autorijden. De Moki Dugway Op de top even van het uitzicht genieten en na een steile afdaling linksaf slaan de Muley point road op. Een route die naar onderstaande foto gaat! Korte zandpadroute. En dan weer terug voor een overnachting in het hotel!

27 Dag 14 Grand Canyon De Grand Canyon is een zeer brede en diepe kloof in het noorden van de staat Arizona. In de loop van miljoenen jaren heeft het water van de Colorado deze kloof in het landschap doen ontstaan. De canyon is ongeveer 435 kilometer lang en heeft een breedte die varieert tussen 15 en 29 kilometer. De South Rim van de Grand Canyon is de benaming voor de zuidelijke rand van de Grand Canyon in de omgeving van Grand Canyon Village. Over het algemeen worden de uitzichten op de Grand Canyon vanaf deze kant als spectaculairder ervaren dan de uitzichten vanaf de North Rim (noordelijke rand). De South Rim is aantrekkelijker voor toeristen omdat er meer faciliteiten (restaurants, verharde paden, kampeerplaatsen) zijn dan aan de North Rim. Enkele uitzichtpunten zijn: Hermit's Rest, Hopi Point, Pima Point, Powell Point, Mather Point, Yaki Point, Shoshone Point, Grandview Point, Moran Point, Zuni Point, Lipan Point en Navajo Point. Ook is er het Tusayan Museum en de Desert View Watchtower. Er zijn diverse wandelingen te maken zoals de Bright Angel Trail en South Kaibab Trail. Entree van het park is $25 per auto Vanaf half april neemt de kans op sneeuw af, al komt het soms nog voor dat het in mei sneeuwt. De temperaturen variëren van ongeveer 15 graden in April tot 30 in Juni en Juli.

28 Bright Angel Lodge double room, Grand canyon Arizona resnr: Bright Angel Lodge heeft een restaurant voor lunch en diner. Ook is er een western style arizona restaurant. Download kaarten: sit/upload/grca_pano.pdf Vanaf de oostrim zijn er diverse uitkijkpunten tot het visitor center. Vanuit daar gaan diverse bussen naar punten waar je ver kunt kijken of waar korte wandelroutes beginnen.

29 Dag 15 Grand Canyon Las Vegas Na s ochtends nog wat rondgekeken te hebben zullen we voor de middag al wel de auto in moeten richting Las Vegas. Het stuk R66 tussen Seligman en Kingman is idd niets bizonders (Max 65mph) maar je hebt de Grand Canyon Caverns en Hackberry. Vooral Hackberry mag je niet missen en tenslotte rijd je toch over R66. Het mooiste stuk R66 is van Kingman naar Oatman en Topock. Als je beide stukken R66 wil rijden ben je wel zo'n 8 uur onderweg tussen GC en Vegas. In Kingman is een leuk visitor center/r66 museum./ Wupatki en Sunset Crater zijn zeker de moeite waard maar wel weer een omweg. De overnachtingen in Las Vegas zijn in het Planet Hollywood Resort en Casino. We hebben een Bellagio Fountain View kamer geboekt. Confirmation Number: 2MNBL

30 Dag 16, 17, 18 Las Vegas What happens in Vegas, stays in Vegas! Genoeg te doen om een aantal dagen op één plek te blijven. Veel gebruik maken van kortingbonnen en even lekker bij een zwembad te gaan liggen!

31 Dag19 terugvlucht Aangezien we rond 7 uur vliegen zullen we tegen 4 uur s nachts de auto in moeten leveren. Er was nog even twijfel of we de laatste nacht nog wel een hotelkamer zouden moeten boeken, maar wrs is het toch nog wel even fijn om een paar uur te kunnen liggen en te kunnen douchen voor vertrek. De terugweg is ongeveer hetzelfde als de heenreis. Via Houston (komen we tegen 12u aan) vliegen we tegen terug naar Amsterdam. Dag 20 aankomst Amsterdam Tegen 8.30 zullen we landen op Schiphol dus daarna wrs nog even in de file terug naar Eindhoven THE END

ROUTEBESCHRIJVING CAMPERTOCHT DOOR USA, 20-04 t/m 11-05-2008 DAG BESTEMMING BIJZONDERHEDEN ROUTE + AFSTAND ALTERNA- TIEVEN

ROUTEBESCHRIJVING CAMPERTOCHT DOOR USA, 20-04 t/m 11-05-2008 DAG BESTEMMING BIJZONDERHEDEN ROUTE + AFSTAND ALTERNA- TIEVEN 20/4 21/4 22/4 Vlucht naar LA met KLM in Boeing 747-400 Ophalen camper, rijden naar libu Beach RV Park Universal Studios, KOA Pomona Vertrek 20-04 om 13:30 uur. Vlucht KL601 (stoelen 24A, 24B, 25A en 25B).

Nadere informatie

Vakantie 2018, zondag 02 september donderdag 20 september 2016

Vakantie 2018, zondag 02 september donderdag 20 september 2016 1 Vakantie 2018, zondag 02 september donderdag 20 september 2016 Route: Dag Datum Van Naar Afstand Reistijd zondag 2-9-2018 AMS SFO dinsdag 4-9-2018 San Francisco, CA Merced, CA 209 k 02:15 woensdag 5-9-2018

Nadere informatie

Route West-Amerika 2012 tijd mijl km Totaal 46:38:50 2016,3 3226,1

Route West-Amerika 2012 tijd mijl km Totaal 46:38:50 2016,3 3226,1 tijd mijl km Totaal 46:38:50 2016,3 3226,1 3-9 Carcenter Sky Harbor airport - Embassy Hotel Scottsdale, Phoenix 0:20:00 13,4 21,44 A 1 Vertrek in zuidoostelijke richting op de Sky Harbor Cir 2 sla Linksaf

Nadere informatie

Amerika reis 2012. Campers ophalen, goed controleren op beschadiging, aftanken, water en de koelkast vullen.

Amerika reis 2012. Campers ophalen, goed controleren op beschadiging, aftanken, water en de koelkast vullen. Amerika reis 2012 27 April Vertrek van Schiphol met Flight 59 om 10.10 AM naar George Bush Intercontinental, Houston aankomst 1:50 PM Vertrek van George Bush Intercontinental, Houston om 5:25 PM naar Las

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Jetair noodnummer 011/32/59565666 reserveringsnr 055123874

Jetair noodnummer 011/32/59565666 reserveringsnr 055123874 Route To Do Hotel Woe 5/8 Vertrek Brussel Las Vegas Ophalen wagen Bally s Do 6/8 Las Vegas - Grand Canyon Bezoek Hooverdam, Kingman, route 66 Yavapai Lodge West Vrij 7/8 Zat 8/8 Zon 9/8 Ma 20/8 Di 2/8

Nadere informatie

OFFERTE WESTERN CLASSIC 16 DAGEN

OFFERTE WESTERN CLASSIC 16 DAGEN OFFERTE WESTERN CLASSIC 16 DAGEN REISCREATIES RONALD FRANKEN VASARIRUIMTE 28 ZOETERMEER UW CONTACTPERSOON Ronald Franken 06-31995266 ronald.franken@reiscreaties.nl 2-12-2015 UW RONDREIS Uw reis begint

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert WEST-USA Selfdrive rondreis in 17 dagen

Tailor Made Travel Presenteert WEST-USA Selfdrive rondreis in 17 dagen Tailor Made Travel Presenteert WEST-USA Selfdrive rondreis in 17 dagen Ongerepte landschappen met een variatie aan begroeiing, natuurlijke meesterwerken en geologische formaties van Moeder Natuur: de Nationale

Nadere informatie

Reisinformatie voor: Suzanna Beekman

Reisinformatie voor: Suzanna Beekman Reisinformatie voor: Suzanna Beekman Oct 21 - Oct 25, 2015 2 Belangrijke telefoonnummers LUCHTVAART MAATSCHAPPIJEN - GRATIS NUMMERS 866/266.5588 888.247.2262 800/237.2747 800/262.1234 877/824.4846 800/252.7522

Nadere informatie

Route. Vluchten. Vluchtnummer Vertrekdatum Vertrek Aankomst Aankomstdatum. West USA. KLxxx 04/07/ u35. Amsterdam Los Angeles 04/07/ u25

Route. Vluchten. Vluchtnummer Vertrekdatum Vertrek Aankomst Aankomstdatum. West USA. KLxxx 04/07/ u35. Amsterdam Los Angeles 04/07/ u25 2019 Route Vluchten Vluchtnummer Vertrekdatum Vertrek Aankomst Aankomstdatum KLxxx 04/07/2019 09u35 KLxxx 25/07/2019 13u45 Amsterdam Los Angeles 04/07/2019 12u25 Los Angeles Amsterdam 26/07/2019 09u15

Nadere informatie

Met LANDELIJKE GILDE MALDEREN. naar

Met LANDELIJKE GILDE MALDEREN. naar Met LANDELIJKE GILDE MALDEREN naar 3 1 2 Bezoek aan de staten: California, Arizona en Nevada Onze HOTELS Sheraton Fisherman's Wharf Hotel 2500 Mason Street, San Francisco, CA 94133 2 nachten 2 nachten

Nadere informatie

Voorlopig Programma Voor onze reis van 25 dagen naar de West Kust van Amerika en Hawaï van Dinsdag 15 september t/m Vrijdag 9 oktober 2015.

Voorlopig Programma Voor onze reis van 25 dagen naar de West Kust van Amerika en Hawaï van Dinsdag 15 september t/m Vrijdag 9 oktober 2015. Voorlopig Programma Voor onze reis van 25 dagen naar de West Kust van Amerika en Hawaï van Dinsdag 15 september t/m Vrijdag 9 oktober 2015. Dinsdag 15 september vertrekken we om 12.00 uur uit Amsterdam

Nadere informatie

- Tracht een bezoek te brengen aan de Antelope Canyon, nabij Page gelegen, tegen de middag, het is gewoon adembenemend!

- Tracht een bezoek te brengen aan de Antelope Canyon, nabij Page gelegen, tegen de middag, het is gewoon adembenemend! PRODUCT WESTERN PARKS Vertrek alle dagen van 1 april 2016 tot 31 maart. Wij hebben onze rondreis Western Parks nog verbeterd! Twee parken zijn toegevoegd nl; Yosemite en Death Valley en ook een onvergetelijke

Nadere informatie

dag 01: BRUssel - LOS ANGELES

dag 01: BRUssel - LOS ANGELES PRODUCT PANORAMIC WEST Vertrek alle dagen van 1 april 2016 tot 31 maart. Dit is de meest volledige rondreis in het westen van de VS. Panoramic West combineert het bezoek aan de grootste Nationale Parken

Nadere informatie

Los Angeles San Francisco

Los Angeles San Francisco Los Angeles San Francisco Informatie reisbureau... Los Angeles San Francisco Familie Hartmann 2 Datum Nacht Dag 16/7 woe 1 Vlucht Brussel Los Angeles 1 Los Angeles 17/7 do 2 Vrije dag in Los Angeles 2

Nadere informatie

Reisverslag Amerika vakantie 2009

Reisverslag Amerika vakantie 2009 Reisverslag Amerika vakantie 2009 30 april. Na een prima vlucht zijn we om 15.00 uur lokale tijd geland (= 24.00 uur Nederlandse tijd). Met de shuttlebus zijn we naar ons hotel in Santa Monica gebracht.

Nadere informatie

2. Vluchten USA 2013 07 28/08

2. Vluchten USA 2013 07 28/08 1. Planning datum route vlucht wat afstand hotel 7 woe vlucht brussel new york BRU JFK > 13h50 19h00 LT vliegen slapen! w new york downtown 8 don new york stad bezoek met 2 dagen pass bus w new york downtown

Nadere informatie

25 mei - 17 juni 2011: Verenigde Staten west rondreis SF / LV / LA / SF (±5300km)

25 mei - 17 juni 2011: Verenigde Staten west rondreis SF / LV / LA / SF (±5300km) 25 mei - 17 juni 2011: Verenigde Staten west rondreis SF / LV / LA / SF (±5300km) 25 mei 2011: 09.50 Vlucht KL0605 van AMS naar San Francisco 11.50 Aankomst SFO Met metro (BART) naar Powell St (richting

Nadere informatie

Inclusief betrouwbare kaarten CALIFORNIË. De reisgids voor een actieve & culturele vakantie

Inclusief betrouwbare kaarten CALIFORNIË. De reisgids voor een actieve & culturele vakantie Inclusief betrouwbare kaarten CALIFORNIË De reisgids voor een actieve & culturele vakantie Inhoud Top 10 4 Het Californiëgevoel 6 9 Het magazine n Meer dan de clichés n Geknipt voor de film n Gold Rush

Nadere informatie

DAG 1: BRUSSEL - LOS ANGELES

DAG 1: BRUSSEL - LOS ANGELES PRODUCT THE CLASSIC WEST DAG 1: BRUSSEL - LOS ANGELES Crowne Plaza LAX Harbor Hotel **** (1) (2) - Westdrift Manhattan Beach **** (3) Vertrek met als bestemming Los Angeles. U landt in de luchthaven en

Nadere informatie

New York Pennsylvania Hotel **

New York Pennsylvania Hotel ** New York Pennsylvania Hotel ** 822 786 Vanaf p.p. 4 dagen Logies Alleen Vertrek 10/06/2013 36 p.p. Inbegrepen : 3 nachten op basis van logies alleen, vluchten met Delta Airlines in T-klasse, prijs obv

Nadere informatie

Bryce Canyon National Park

Bryce Canyon National Park Bryce Canyon National Park KORTE OMSCHRIJVING Nationale Parken van Amerika @ www.ontdek-amerika.nl Grootte : 145 vierkante kilometer Hoogte : variërend van 2.500 tot 2.800 meter. Nationaal Park sinds :

Nadere informatie

Fire Observers VZW Stage Fresno

Fire Observers VZW Stage Fresno 2014 Fire Observers VZW Stage Fresno Stage Fresno 2014 Van 07/09/2014 t.e.m. 23/09/2014 www.fireobservers.org ORGANISATIE EN VERANTWOORDELIJKEN Hebt u gaandeweg nog vragen met betrekking tot deze stage?

Nadere informatie

Creation Science Expedition 2013

Creation Science Expedition 2013 Creation Science Expedition 2013 Inleiding The great Creation Science Expedition De Great Creation Science Expedition is een inspirerende expeditie langs de wonderlijke wereld van Gods scheppend handelen.

Nadere informatie

Vakantie 2008. Fly-drive Best of the West

Vakantie 2008. Fly-drive Best of the West Vakantie 2008 Fly-drive Best of the West 7 juni tot en met 22 juni 2008 Zaterdag 7 juni: We hebben ruim van tevoren een taxi besteld en deze staat dan ook keurig om 08:30 uur voor de deur. Het is rustig

Nadere informatie

Wales, waar m n hart gebleven is.

Wales, waar m n hart gebleven is. Wales en Meer 2 t/m 8 April 2017 H.v.Holland-Harwich-Cambridge-Liverpool-Llanglollen-Bala-Aberdovey-Aberystwyth- Devills bridge-stratta Florida-Llandovery-Hay on Wey-Stratford upon Avon-Gaydon-Harwich.

Nadere informatie

La Palma Vrijdag 28 september

La Palma Vrijdag 28 september La Palma 2007 Vrijdag 28 september Om 02:50 staat de taxi voor de deur om naar Schiphol te rijden. Na het inchecken, begint de vlucht op tijd om 05:30 uur en we komen om 09:50 (lokale tijd) op het vliegveld

Nadere informatie

Offerte Amerika 4 messages

Offerte Amerika 4 messages JC > Offerte Amerika 4 messages JC To: info@beleefreizen.nl Tue, Nov 20, 2018 at 10:28 AM Wij (familie van 4 personen waarvan 2 onder 18 jaar oud) willen graag een prijsopgave voor een vakantie naar het

Nadere informatie

DAG 1 vrijdag

DAG 1 vrijdag The IJmuiden Newcastle ferry DAG 1 vrijdag 09-09-2011 420km Vertrek uit IJmuiden om 17:00 uur. Op de ferry hebben we een luxe cabines met zeezicht gereserveerd, maar je kunt natuurlijk ook eerst lekker

Nadere informatie

Verhuurlokaties Cruise America

Verhuurlokaties Cruise America Verhuurlokaties Cruise America Albuquerque 10625 Central Ave NE 87123 Albuquerque, NM Tel: 844-598-8067 Afstand verhuurlokatie-airport 8 mijl Afstand verhuurlokatie-downtown 10 mijl Transfers zijn inbegrepen

Nadere informatie

Route wegbrengcampers van Chicago naar San Francisco

Route wegbrengcampers van Chicago naar San Francisco Route wegbrengcampers van Chicago naar San Francisco Dag 1 Camper ophalen en rijden naar Amboy Camp Jellistone, Amboy (open vanaf 15 april) 153 Dag 2 Omaha* West Omaha NE Lincoln KOA (gehele jaar open)

Nadere informatie

dag 01 : BRUssel SAN FRANCISCO dag 02 : SAN FRANCISCO

dag 01 : BRUssel SAN FRANCISCO dag 02 : SAN FRANCISCO PRODUCT WESTERN MAGIC Vertek alle dagen van 1 april tot 30 september. Afstanden kunnen geen bezwaar zijn wanneer u de mooiste parken van de Verenigde Staten wenst te bezoeken! Met deze rondreis ziet u

Nadere informatie

Whistler vanuit de kabelbaan

Whistler vanuit de kabelbaan Hallo Allemaal, Wij zijn al weer drie weken thuis. Onze reis naar Canada en de VS was geslaagd. In de 46 dagen hebben wij maar vier dagen regen gehad en dan was het meestal buien. Canada is een mooi land

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

WESTERN EXPERIENCES Begeleide rondreizen in het Nederlands / Gegarandeerd vertrek

WESTERN EXPERIENCES Begeleide rondreizen in het Nederlands / Gegarandeerd vertrek PRODUCT WESTERN EXPERIENCES Begeleide rondreizen in het Nederlands / Gegarandeerd vertrek Deze rondreis geeft u een volledige eerste kennismaking met het westen en zijn prachtige natuurparken. U zal versteld

Nadere informatie

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013.

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. In de zomer van 2013 is het plan geboren om met de racefiets een weekje te fietsen op Gran Canaria. 11 oktober is na wat voorbereiding de vertrek datum gevonden.

Nadere informatie

West Coast USA. San Francisco

West Coast USA. San Francisco San Francisco Ideale start of afsluiting van een tour aan de westkust. Drie nachten zijn aan te raden want van hieruit kan je ook een trip maken naar Sausolito of Napa Valley. De internationale luchthaven

Nadere informatie

ROADBOOK WEST USA 2015. Zaterdag 30 mei tot en met zondag 28 juni

ROADBOOK WEST USA 2015. Zaterdag 30 mei tot en met zondag 28 juni ROADBOOK WEST USA 2015 Zaterdag 30 mei tot en met zondag 28 juni Inhoudsopgave Algemene informatie... 4 Tijdzone... 4 Amerikaanse kledingmaten... 5 Temperatuur en afstanden... 5 Rijden in Amerika... 6

Nadere informatie

Excursies West-Amerika

Excursies West-Amerika Grand Canyon - helikoptervlucht North Canyon Tour Duur 30 minuten Vanaf 195,- p.p. Een helikoptervlucht boven de Grand Canyon is een adembenemende ervaring! Papillon Helicopters organiseert diverse vluchten,

Nadere informatie

Wales, waar m n hart gebleven is.

Wales, waar m n hart gebleven is. Offroad en Meer 3 t/m 9 April 2016 H.v.Holland-Harwich-Cambridge-Liverpool-Llanglollen-Bala-Snowdonia-Aberdovey-AberystwythDevills bridge- Stratta Florida-Llandovery-Oxford-Stratford upon Avon-Gaydon-Harwich.

Nadere informatie

Californië 9 februari - 19 februari

Californië 9 februari - 19 februari Californië 9 februari - 19 februari Route 2 van 7 Programma Vrijdag 9 februari 2018 Vlucht vanaf Brussel naar San Francisco en aankomst in de stad. Vanavond is diner in San Francisco op eigen gelegenheid.

Nadere informatie

Bron: www.pilionwalks.com Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Bron: www.pilionwalks.com Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 2. Lefokastro Argalasti Kalamos Lefokastro Een prachtige en afwisselende wandeling vanaf de Pagasitische kust bij Lefokastro omhoog, gedeeltelijk langs een door steeneiken omzoomde kalderimi (stenen pad),

Nadere informatie

Dag 4: Modesto Yosemite National Park Bakersfield Na het ontbijt vertrekt u richting Yosemite National Park.

Dag 4: Modesto Yosemite National Park Bakersfield Na het ontbijt vertrekt u richting Yosemite National Park. Dag 1: Brussel San Francisco Aankomst in San Fransisco Airport. Verwelkoming door uw gids en transfer per bus naar het hotel. Dag 2: San Francisco Geniet tijdens een volledige dag van een begeleide tour

Nadere informatie

Grand Canyon National Park

Grand Canyon National Park Grand Canyon National Park KORTE OMSCHRIJVING Grootte van het park : 4.927 vierkante kilometer Lengte van de Canyon : 446 kilometer Diepte van de Canyon : maximaal 1.829 meter Breedte van de Canyon : gemiddeld

Nadere informatie

Geachte Bezoeker, Adresgegevens

Geachte Bezoeker, Adresgegevens Geachte Bezoeker, Wij heten u van harte welkom bij Astellas Pharma Europe B.V. te Leiden. Astellas Leiden wordt ook wel Mirai House genoemd en is gelegen in het Bio Science Park van Leiden. Als u als bezoeker

Nadere informatie

Onze dynamische kust: samenwerken aan risico management en betrokkenheid. Reisinformatie

Onze dynamische kust: samenwerken aan risico management en betrokkenheid. Reisinformatie Onze dynamische kust: samenwerken aan risico management en betrokkenheid Reisinformatie Per auto: routebeschrijving naar Vanuit Dover (haven): Volg de borden voor de A2 vanaf de haventerminal Volg de A2

Nadere informatie

Dag 1: Brussel Los Angeles. Dag 2: Los Angeles Anaheim 61 Km

Dag 1: Brussel Los Angeles. Dag 2: Los Angeles Anaheim 61 Km PRODUCT THE GREAT WEST U ontdekt tijdens deze reisweg boordenvol avontuur de verscheiden landschappen van Californië en haar legendarische steden en de gekartelde kust, van Arizona en de Grand Canyon en

Nadere informatie

t camperkrantje versie 1

t camperkrantje versie 1 t camperkrantje versie 1 Woensdag 9 februari 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Cruise America New Vehicle One Way Special

Nadere informatie

Programma rondreis Dag 1 vliegreis naar San Francisco Dag 2 San Francisco Dag 3 San Francisco Monterey Carmel Modesto (430 km)

Programma rondreis Dag 1 vliegreis naar San Francisco Dag 2 San Francisco Dag 3 San Francisco Monterey Carmel Modesto (430 km) Programma rondreis Dag 1 vliegreis naar San Francisco U vliegt vandaag San Francisco waar u twee nachten verblijft. De beroemde City by the Bay is een prima startpunt van uw reis! Ondanks dat u in een

Nadere informatie

Black Canyon of the Gunnison National Park

Black Canyon of the Gunnison National Park Black Canyon of the Gunnison National Park KORTE OMSCHRIJVING Grootte : Black Canyon of the Gunnison is op twee na het kleinste Nationale Park in Amerika. Oppervlakte : 133 vierkante kilometer Nationaal

Nadere informatie

Thu, Nov 22, 2018 at 6:55 AM

Thu, Nov 22, 2018 at 6:55 AM JC Offerte Amerika 2 messages JC To: info@vx.nl Tue, Nov 20, 2018 at 10:31 AM Wij (familie van 4 personen waarvan 2 onder 18 jaar oud) willen graag een prijsopgave voor een vakantie naar het westen van

Nadere informatie

De exclusieve New York City inspiratietour

De exclusieve New York City inspiratietour De exclusieve New York City inspiratietour Na de succesvolle inspiratietours in Madrid, Dublin, Boedapest en Athene is het tijd om de oversteek te maken naar de Big Apple. In samenwerking met het Heineken

Nadere informatie

Heron Legal B.V. Torenallee BA Eindhoven. De snelste route naar ons kantoor in Eindhoven Heron Legal

Heron Legal B.V. Torenallee BA Eindhoven. De snelste route naar ons kantoor in Eindhoven Heron Legal Heron Legal B.V. Torenallee 45 5617 BA Eindhoven De snelste route naar ons kantoor in Eindhoven Heron Legal Vanuit het noordwesten (A2 s-hertogenbosch): Volg Eindhoven Airport (houd niet Maastricht aan).

Nadere informatie

WAT BIEDT CURAÇAO Willemstad 35 Stranden 45 Er op uit 55 Landhuizen 69 Shopping 77 Curaçao by night 85 Curaçao onder water 105 Stranden GROOT AANTAL STRANDEN Curaçao heeft voor zonaanbidders een uitgebreide

Nadere informatie

Dag 1: Brussel Los Angeles. Dag 2: Los Angeles Anaheim 61 Km

Dag 1: Brussel Los Angeles. Dag 2: Los Angeles Anaheim 61 Km PRODUCT THE GREAT WEST U ontdekt tijdens deze reisweg boordenvol avontuur de verscheiden landschappen van Californië en haar legendarische steden en de gekartelde kust, van Arizona en de Grand Canyon en

Nadere informatie

Bron: Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Bron:  Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 2. Lefokastro Argalasti Kalamos Lefokastro Een prachtige en afwisselende wandeling vanaf de Pagasitische kust bij Lefokastro omhoog, gedeeltelijk langs een door steeneiken omzoomde kalderimi (stenen pad),

Nadere informatie

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m PRIJZENOVERZICHT BUSRONDREIZEN USA Alle genoemde prijzen zijn in euro's en per persoon, inclusief programma zoals beschreven. Prijzen zijn excluslief vluchten (deze kunnen apart worden bijgeboekt. Vraag

Nadere informatie

Namibië. 25 augustus 2015

Namibië. 25 augustus 2015 Namibië 25 augustus 2015 Verslag Namibië 27-6 tm 9-7- 2015 27-6 Vertrek vanaf Frankfurt om 20.10 uur. 28-6 Na een vlucht van 10 uur zijn wij aangekomen op Windhoek. Wat was het koud s,morgens vroeg om

Nadere informatie

OFFERTE EXPLORATION OF THE WEST - 21 DAGEN

OFFERTE EXPLORATION OF THE WEST - 21 DAGEN OFFERTE EXPLORATION OF THE WEST - 21 DAGEN REISCREATIES RONALD FRANKEN VASARIRUIMTE 28 ZOETERMEER UW CONTACTPERSOON Ronald Franken 06-31995266 ronald.franken@reiscreaties.nl 2-12-2015 UW RONDREIS Uw reis

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Rondreis West Amerika hotelreis, 21 dagen

Rondreis West Amerika hotelreis, 21 dagen Rondreis West Amerika hotelreis, 21 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - San Francisco, stadstour Dag 2 San Francisco Dag 3 San Francisco - Oakhurst, Yosemite nationaal park Dag 4 Oakhurst, Yosemite NP Dag

Nadere informatie

ESTA is aangepast op de nieuwe vlucht + verblijfsplaats in LA. Aanvraagnummer: XX817BRWR72TC7HA

ESTA is aangepast op de nieuwe vlucht + verblijfsplaats in LA. Aanvraagnummer: XX817BRWR72TC7HA ESTA is aangepast op de nieuwe vlucht + verblijfsplaats in LA. Aanvraagnummer: XX817BRWR72TC7HA Alamo Los Angeles Airport Alamo Denver Airport Geboekt bij Driveusa.de. Huurder Alamo. Midsize SUV van LAX

Nadere informatie

OFFERTE FAMILIE TEST REISBUREAU X STRAAT X PLAATS X UW CONTACTPERSOON. Test Test Tel: 06 1234 5678 test@test.nl

OFFERTE FAMILIE TEST REISBUREAU X STRAAT X PLAATS X UW CONTACTPERSOON. Test Test Tel: 06 1234 5678 test@test.nl OFFERTE FAMILIE TEST REISBUREAU X STRAAT X PLAATS X UW CONTACTPERSOON Test Test Tel: 06 1234 5678 test@test.nl 4-10-2014 UW RONDREIS Uw reis begint op vrijdag 10 juli 2015 Pagina 2 van 28 DAG 1-4 10 JUL-13

Nadere informatie

Tukhut. Algemene informatie

Tukhut. Algemene informatie Tukhut Algemene informatie Slechts 40 km ten zuiden van Luik kun je de sfeer van een echte berghut beleven. In Sy, een plaatsje in het beboste dal aan de rivier de Ourthe, vind je de berghut van de NKBV.

Nadere informatie

: Zuiderhoofdstraat 1 : 7875 BW Exloo Of: : Hotel Eeserhof : Dorpsstraat 2 : 9536 PD Ees. : 70% onverhard

: Zuiderhoofdstraat 1 : 7875 BW Exloo Of: : Hotel Eeserhof : Dorpsstraat 2 : 9536 PD Ees. : 70% onverhard Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 18 KM : Drenthe : Exloo - Ees : Bussemaker Diner Cafe : Zuiderhoofdstraat 1 : 7875 BW Exloo Of: : Hotel Eeserhof : Dorpsstraat 2 : 9536 PD Ees RA = Rechtsaf LA =

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Grand Canyon National Park

Grand Canyon National Park Grand Canyon National Park KORTE OMSCHRIJVING Grootte van het park : 4.927 vierkante kilometer Lengte van de Canyon : 446 kilometer Diepte van de Canyon : maximaal 1.829 meter Breedte van de Canyon : gemiddeld

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

PROGRAMMA WINNAARSREIS 2016

PROGRAMMA WINNAARSREIS 2016 PROGRAMMA WINNAARSREIS 2016 EURAM VAARTDIJK 3 WIJGMAAL, LEUVEN, BELGIE UW CONTACTPERSOON Vincent Hekkert +31 6 24 77 37 72 vincent.hekkert@euram.eu Pagina 1 van 10 VLUCHT DUSSELDORF AIRPORT SAN FRANCISCO

Nadere informatie

Travel Getting Around

Travel Getting Around - Location Ik ben de weg kwijt. Not knowing where you are Kunt me op de kaart aanwijzen waar het is? Asking for a specific location on a map Waar kan ik vinden? Asking for a specific... een toilet?...

Nadere informatie

Geniet van de dag om de stad te bezoeken met name US Mint, Denver Art Museum of Colorado History Museum.

Geniet van de dag om de stad te bezoeken met name US Mint, Denver Art Museum of Colorado History Museum. De USA a la carte specialist Product informatie WONDROUS NATIONAL PARKS & SILVERTON TRAIN vanaf 2756 20 dagen/18 nachten Vertrek alle dagen van 1 mei tot 30 september 2016 Fly and Drive ROUTE DAG 1: BRUSSEL

Nadere informatie

Cathedral Valley Loop

Cathedral Valley Loop Cathedral Valley Loop Bezienswaardigheden in Amerika @ www.ontdek-amerika.nl INLEIDING Cathedral Valley ligt in het uiterste noorden van Capitol Reef National Park, en is alleen via onverharde wegen bereikbaar.

Nadere informatie

Routebeschrijving per auto

Routebeschrijving per auto Routebeschrijving per auto Als u besluit met de auto naar Utrecht te komen, houdt u er dan rekening mee dat de binnenstad van Utrecht slecht bereikbaar is met de auto. Tevens geldt in de binnenstad een

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi 2006 Paul Stokbroeks Memorial

Internationaal Jeugdtoernooi 2006 Paul Stokbroeks Memorial Internationaal Jeugdtoernooi 2006 Paul Stokbroeks Memorial 29 en 30 december 2006 Via deze brief informeren wij u over het Internationaal Jeugdtoernooi 2006 Paul Stokbroeks Memorial. Deelnemers zijn: POULE

Nadere informatie

USA ERVAAR HET WILDE WESTEN

USA ERVAAR HET WILDE WESTEN USA ERVAAR HET WILDE WESTEN PROGRAMMA Dag Vlucht naar San Francisco Heenvlucht naar San Francisco. Aankomst en verwelkoming door onze Nederlandstalige gids. Transfer per autocar naar ons hotel. Vrije tijd

Nadere informatie

VOORBEELD ROUTEBESCHRIJVING VANCOUVER VANCOUVER (ca. 3 weken)

VOORBEELD ROUTEBESCHRIJVING VANCOUVER VANCOUVER (ca. 3 weken) VOORBEELD ROUTEBESCHRIJVING VANCOUVER VANCOUVER (ca. 3 weken) Dag 1: Aankomst luchthaven Vancouver - Transfer naar hotel. Dag 2: Ophalen camper, Vancouver (23 km) - Ophalen camper bij verhuurlocatie van

Nadere informatie

20-daagse luxe rondreis

20-daagse luxe rondreis 20-daagse luxe rondreis W e s t A m e r i k a L o s A n g e l e s - L a s V e g a s - G r a n d C a n y o n M o n u m e n t V a l l e y - B r y c e C a n y o n - Z i o n - D e a t h V a l l e y M a m m

Nadere informatie

Al zo'n twee jaar zat een ritje door Texas in de planning. In oktober was het dan eindelijk zover.

Al zo'n twee jaar zat een ritje door Texas in de planning. In oktober was het dan eindelijk zover. Texas - USA door Luuk - 30 oktober 2014 Al zo'n twee jaar zat een ritje door Texas in de planning. In oktober was het dan eindelijk zover. We vlogen half oktober naar Houston en reden aansluitend in een

Nadere informatie

t camperkrantje versie 8

t camperkrantje versie 8 t camperkrantje versie 8 Woensdag 1 juni 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Owasco Owasco/Air Transat Herfst Special

Nadere informatie

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m PRIJZENOVERZICHT BUSRONDREIZEN USA Alle genoemde prijzen zijn in euro's en per persoon, inclusief programma zoals beschreven. Prijzen zijn excluslief vluchten (deze kunnen apart worden bijgeboekt. Vraag

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

t camperkrantje versie 7

t camperkrantje versie 7 t camperkrantje versie 7 Woensdag 11 mei 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Go West 15% LAST MINUTE Special NIEUW! 31-05-11

Nadere informatie

Routebeschrijvingen naar de startpunten Twenterand fiets 4 daagse Grand Café Seven, Kanaalweg Zuid 1, 7671 GD Vriezenveen FIETS vanuit Den Ham

Routebeschrijvingen naar de startpunten Twenterand fiets 4 daagse Grand Café Seven, Kanaalweg Zuid 1, 7671 GD Vriezenveen FIETS vanuit Den Ham Routebeschrijvingen naar de startpunten Twenterand fiets 4 daagse 2017 Startpunt dag 1: Grand Café Seven, Kanaalweg Zuid 1, 7671 GD Vriezenveen vanuit Den Ham ca. 14 kilometer via de knooppunten: 25-30-32-36-37-43,

Nadere informatie

Zondag 6 Juni 2010 Amsterdam Los Angeles:

Zondag 6 Juni 2010 Amsterdam Los Angeles: Vakantie USA 2010 Zondag 6 Juni 2010 Amsterdam Los Angeles: De koffers staan klaar. De voorgaande dagen zijn we druk geweest met de voorbereidingen en het inpakken. Ook hebben we het inchecken voor de

Nadere informatie

Valdelagrana - Alcalá de los Gazules.

Valdelagrana - Alcalá de los Gazules. Valdelagrana - Alcalá de los Gazules. 06-12-2012. Valdelagrana - Alcalá de los Gazules. In bewolkt weer, maar nog met een redelijke temperatuur rijden we om 11.15 na 4050 km van Valdelagrana weg. Een kwartier

Nadere informatie

: Beetsterzwaag. : Hoofdstraat 34 : 9244 CN Beetsterzwaag. : Bos, weiland, heide, meer

: Beetsterzwaag. : Hoofdstraat 34 : 9244 CN Beetsterzwaag. : Bos, weiland, heide, meer Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 13 KM : Friesland : Beetsterzwaag : Bakkerij Verloop : Hoofdstraat 34 : 9244 CN Beetsterzwaag Bijzonderheden : 90% onverhard : Bos, weiland, heide, meer RA = Rechtsaf

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

: De Schaapskooi : bij de Renderklippen : Elburgerweg 31 : 8181 EM Heerde

: De Schaapskooi : bij de Renderklippen : Elburgerweg 31 : 8181 EM Heerde Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 16 KM : Gelderland : Heerde : Uitspanning : De Schaapskooi : bij de Renderklippen : Elburgerweg 31 : 8181 EM Heerde RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD = Rechtdoor ri.

Nadere informatie

1. Start route Wijlre:

1. Start route Wijlre: Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt Bijzonderheden : 12 KM : Limburg : Wijlre-Gulpen : Wijlre of Gulpen : Wijlre P Marchierstraat : Gulpen P Zwembad : Heuvels met enkele klimmetjes, en mooi vergezichten

Nadere informatie

GO WEST! Fotostory FOTO S: ELLEN VAN DER ZWAN

GO WEST! Fotostory FOTO S: ELLEN VAN DER ZWAN Fotostory GO WEST! FOTO S: ELLEN VAN DER ZWAN XX BIKE & TREKKING Monument Valley als in een klassieke western van regisseur John Ford. Alleen is het niet John Wayne die met zijn paard door dit wonderschone

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Reisnummer: MR-2-16 Prijs pp: 1.555,- / 4.430,- De reis start en eindigt in Ballangen, in het noorden van de

Nadere informatie

Westkust USA, dé. ultieme rondreis. Inbegrepen

Westkust USA, dé. ultieme rondreis. Inbegrepen Westkust USA, dé De ultieme roadtrip langs de Amerikaanse Westkust, met alle hoogtepunten, is een absolute droomreis voor iedereen die het Wilde Westen met zijn eigen ogen wil zien én beleven. De allermooiste

Nadere informatie

1. Vijlen Holset. : Vijlen. : diverse klimmetjes : horeca bij start en onderweg

1. Vijlen Holset. : Vijlen. : diverse klimmetjes : horeca bij start en onderweg Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 13 KM : Zuid Limburg : Vijlen : P Pastorijweg : Vijlen RA = Rechtsaf LA = Linksaf RD = Rechtdoor ri. = Richting Bijzonderheden : bos en landelijk : diverse klimmetjes

Nadere informatie

Reizen De weg vinden. De weg vinden - Locatie. I am lost. Niet weten waar je bent.

Reizen De weg vinden. De weg vinden - Locatie. I am lost. Niet weten waar je bent. - Locatie I am lost. Niet weten waar je bent. Can you show me where it is on the map? Vragen naar een bepaalde op de kaart Where can I find? Naar een bepaalde vragen... a bathroom?... a bank/an exchange

Nadere informatie

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 !1 Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 Vrijdag en zaterdag 21 en 22 oktober Het is tegen 11 uur als we op ons gemak vertrekken. We gaan naar Bretagne, daar is het droog en soms zelfs zonnig volgens de berichten.

Nadere informatie

20-daagse luxe rondreis

20-daagse luxe rondreis 20-daagse luxe rondreis W e s t A m e r i k a L o s A n g e l e s - L a s V e g a s - G r a n d C a n y o n P a g e - B r y c e C a n y o n - Z i o n - D e a t h V a l l e y M a m m o t h L a k e s - Y

Nadere informatie

ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM

ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM ROUTE VOORBESPREKING GROEN 32 KM Algemeen: Limburg en zeker Zuid-Limburg is erg toeristisch. Je bent dus zelden of nooit alleen op een pad en de wegen en paden worden ook door wandelaars en mountainbikers

Nadere informatie