Gouderakstraat DB Rotterdam. Half vrijstaand bedrijfs-/kantoorgebouw met zijterrein gelegen op bedrijventerrein Hordijk-Oost

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gouderakstraat DB Rotterdam. Half vrijstaand bedrijfs-/kantoorgebouw met zijterrein gelegen op bedrijventerrein Hordijk-Oost"

Transcriptie

1 Gouderakstraat DB Rotterdam Half vrijstaand bedrijfs-/kantoorgebouw met zijterrein gelegen op bedrijventerrein Hordijk-Oost

2 Gouderakstraat 55 Rotterdam Modern half vrijstaand bedrijfspand met afsluitbaar verhard zijterrein gelegen aan de Gouderakstraat op bedrijventerrein Hordijk-Oost in Rotterdam. Het pand bestaat uit een bedrijfsruimte, een kantoor in 2 bouwlagen en een verhard zijterrein. De bedrijfsruimte is verdeeld in 2 compartimenten (ca. 215 m² en ca. 395 m²) die middels een doorgang van ca. 5,70 meter breed met elkaar zijn verbonden. Het bedrijfsruimte heeft een goede vrije overspanning van ca. 19,50 meter, een vloerbelasting van kg/m² en ruime daglichttoetreding. De kantoorruimte is verdeeld over 2 lagen, is functioneel van indeling/opzet en heeft een compleet opleverniveau. Het geheel is gelegen op erfpachtgrond, eindigende 31 december De canon bedraagt 2.477,26 per kwartaal. Locatie: Gelegen op het bedrijventerrein Hordijk-Oost in Rotterdam. De locatie heeft via de IJsselmondse Randweg een uitstekende verbinding van- en naar de snelwegen A15 (Europoort-Rotterdam-Gorinchem) en A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda). Bus- en treinverbindingen bevinden zich op loopafstand. Afmetingen: bedrijfsruimte : ca. 610 m²; entresolvloer : ca. 147 m²; kantoorruimte : ca. 165 m² verdeeld over 2 lagen; zijterrein : ca. 100 m². Parkeren: Voldoende parkeermogelijkheden op het eigen terrein. Verder is er ruime (gratis) openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving. Gouderakstraat 55 Rotterdam 1.

3 Gouderakstraat 55 Rotterdam 2.

4 Bestemming: Bedrijfsdoeleinden t/m categorie 3.2. Bouwaard/algemeen: onderheide randfundering; onderheide betonvloer; opbouw staalconstructie; gevels kantoorruimte en het voorste bedrijfscompartiment: polystyreenplaten voorzien van stucwerk. De stucplaten zijn aangebracht over de oorspronkelijke gevels (metselwerk); gevels achterste bedrijfscompartiment: metselwerk borstwering met daarboven geïsoleerde gevelbeplating; hardhouten kozijnen met isolerende beglazing; geïsoleerd staaldak met bitumineuze dakbedekking; meterkast met aansluitingen voor gas, water, elektra (krachtstroom) en telefoon. Voorzieningen/specificaties: Bedrijfsruimte verdeeld in 2 compartimenten van ca. 215 m² en ca. 395 m², middels een inpandige doorgang van ca. 5,70 meter breed met elkaar verbonden; betonvloer; vloerbelasting achterste compartiment kg/m²; vrije hoogte onder de staalconstructie in het voorste compartiment ca. 5,00 meter; vrije hoogte onder de entresolvloer ca. 2,51 meter; vrije hoogte onder de staalconstructie in het achterste compartiment ca. 6,25 meter; handbedienbare overheaddeur van ca. 4,00 meter breed en ca. 4,00 meter hoog; verwarming in het voorste compartiment middels een indirect gestookte heater; entresolvloer staalconstructie met houten balken en underlaymentbeplating; verlichtingsarmaturen; lichtstraten; krachtstroom Kantoorruimte indeling begane grond: entree, kantine en 1 kantoorcompartiment; indeling verdieping: overloop en 2 kantoorcompartimenten; gestucte wanden; gestucte plafonds met inbouwspots; begane grondvloer afgewerkt met tegelvloer; verdiepingsvloer afgewerkt met laminaat; verwarming middels c.v.-installatie en radiatoren; koeling middels airco-splitunits; pantry met inbouw vaatwasser; hardhouten trapopgang. Buitenterrein verhard met Stelconplaten; omheind met hekwerk; afsluitbaar met een poort. Bouwjaar: 1973, bron: Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG). in 2010 is het object gemoderniseerd en uitgebreid met het achterste bedrijfscompartiment. in 2017 is het kantoor op de verdieping met ca. 30m² uitgebreid. Gouderakstraat 55 Rotterdam 3.

5 Kadastrale gegevens / erfpacht: Het geheel is gelegen op erfpachtgrond en gesplitst in appartementsrechten. Onderstaande 2 appartementsrechten omvatten tezamen het geheel. 1. het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de bedrijfsruimte met magazijn op de begane grond en de eerste verdieping en bijbehorend terrein en verder toebehoren te Rotterdam aan de Gouderakstraat 55, kadastraal bekend gemeente IJsselmonde, sectie E, complexaanduiding 2735-A, appartementsindex 1, uitmakende het drie/vierde (3/4e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit de erfpacht, eindigende een en dertig december tweeduizend vijf en veertig, van een perceel grond (eigendom van de Gemeente Rotterdam) gelegen te Rotterdam aan de Gouderakstraat, met de rechten van de erfpachter op de zich op die grond bevindende opstallen van een bedrijfsgebouw met toebehoren, plaatselijk bekend Gouderakstraat 55 te Rotterdam, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente IJsselmonde, sectie E, nummer 2558, groot acht are en drie centiare ( ha); 2. het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de kantine-, werk- en kantoorruimte op de eerste verdieping en verder toebehoren te Rotterdam aan de Gouderakstraat 55, kadastraal bekend gemeente IJsselmonde, sectie E, complexaanduiding 2735-A, appartementsindex 2, uitmakende het een/vierde (1/4e) onverdeeld aandeel in de voormelde gemeenschap, Vraagprijs: ,- kosten koper (géén BTW). Oplevering: december Gemeente : IJsselmonde; sectie : E nummer : 2735-A; appartementsindices : 1 en 2. Het recht van erfpacht eindigt op 31 december De canon bedraagt 2.477,26 per kwartaal. Gouderakstraat 55 Rotterdam 4.

6 Gouderakstraat 55 Rotterdam 5.

7 Gouderakstraat 55 Rotterdam 6.

8 Gouderakstraat 55 Rotterdam 7.

9 Gouderakstraat 55 Rotterdam 8.

10 Gouderakstraat 55 Rotterdam 9.

11 Gouderakstraat 55 Rotterdam 10.

12 Gouderakstraat 55 Rotterdam 11.

13 Mogelijkheden zien. Kansen benutten. Bij Van Vliet vindt u gedreven professionals die al geruime tijd bij ons werken en over een groot relatienetwerk en een flinke dosis ervaring en marktkennis beschikken. Zeker met betrekking tot de regio Rijnmond, Drechtsteden en Alblasserwaard. Onze makelaars die zich bezig houden met beleggingen, verkoop/verhuur, aankoop/aanhuur en advisering zijn lid van NVM Business en VastgoedCert. De taxateurs zijn ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed (Grootzakelijk) van het NRVT en zijn daarmee gecertificeerd taxateur. Zowel vanuit de NVM als vanuit het NRVT geldt de verplichting tot permanente educatie en periodieke toetsing, waardoor kwaliteit en kennis gewaarborgd blijven. Ook voor vastgoedmanagement bent u bij ons aan het juiste adres. Onze afdeling vastgoedmanagement beheert ruim 300 bedrijfsobjecten, variërend van kleine units tot grootschalige kantoorgebouwen en bedrijfscomplexen. Als u benieuwd bent naar wat wij voor u kunnen betekenen, bent u van harte welkom op ons kantoor. Meer informatie vindt u op Meer informatie Van Vliet Bedrijfsmakelaars B.V. Bezoekadres: Jhr. van Karnebeekweg 6b 2982 VL Ridderkerk Correspondentieadres: Postbus AC Ridderkerk info@vanvliet.net Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Gouderakstraat 55 Rotterdam 12.