Te Koop. Ploenstraat PM Duiven. Woonboerderij, Vrijstaande woning 170m². Vraagprijs k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Te Koop. Ploenstraat PM Duiven. Woonboerderij, Vrijstaande woning 170m². Vraagprijs k.k."

Transcriptie

1 Te Koop Ploenstraat PM Duiven Woonboerderij, Vrijstaande woning 170m² Vraagprijs k.k.

2 Vraagprijs k.k. Status Beschikbaar Beschikbaar per In overleg Soort woonhuis Woonboerderij, Vrijstaande woning Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar Onderhoud Goed Onderhoud buiten Goed Oppervlakte 170m² Perceel 2.190m² Overig 143m² Inhoud 1100m³ Aantal kamers 6 Slaapkamers 3 Verdiepingen 3 Voorzieningen natuurlijke ventilatie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warm water C.V.-ketel Verwarming C.V.-ketel Ketel (Eigendom) Ligging Aan rustige weg, Beschutte ligging Tuin Tuin rondom Schuur Vrijstaand hout

3 LET OP: Het gaat hier om een BEDRIJFSPAND aan ploenstraat 11 PLUS een WOONBOERDEDERIJ aan ploenstraat 13. Prachtig gelegen vrijstaande woning met winkelpand (350 m2) op zeer ruime kavel in Duiven-Noord. Deze vrijstaande woning met een ruime winkel is gelegen op een goed bereikbare en aantrekkelijke locatie in Duiven-Noord. De woning beschikt over een ruim perceel grond (2.190 m2) met een keurig onderhouden tuin met terrassen plus overkapping. De tuingerichte woonkeuken en de woonkamer met veel lichtinval, maken dit tot een thuis waar u zowel binnen als buiten heerlijk kunt wonen en tot rust kunt komen. Deze comfortabele woning is van alle gemakken voorzien en is gelegen in de oude kern van Duiven, in de directe nabijheid van alle benodigde woonvoorzieningen (incl. NS-station) en uitvalswegen naar de A-12, Arnhem en Zevenaar. De winkel bestaat uit een zelfstandig pand van twee vloerlagen met een gezamenlijk vloeroppervlak van ca. 350 m2 inclusief werkplaats/kantoor/magazijn. Door het verzetten van wanden is de indeling eenvoudig aan te passen. Indeling woning: Begane grond: Grote lichte entree/hal met opgang naar boven, toilet met fontein, toegang tot de woonkamer, toegang tot een ruime betegelde provisiekelder, en toegang tot de woonkeuken. Riante, zonnige woonkamer met gashaard en hoogwaardige laminaatvloer. Ruime woonkeuken met inbouwapparatuur zoals gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-magnetron- oven en vaatwasser. Via de keuken openslaande deur met toegang naar de achtertuin Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en droger, meterkast, en wasgelegenheid. Provisiekelder (8 m2). Op de begane grond is er nog een zeer ruime hobbyruimte. Daarachter bevindt zich nog een opslagruimte van ca. 66 m2 welke momenteel in gebruik is als opslag bij de winkel. Via een trap in de hobbyruimte bereikt u een zeer grote bergzolder van. Boven verdieping: Overloop met drie slaapkamers. Badkamer met wastafel, een douche en toilet. Tevens bevinden zich op de bovenverdieping zes hang/leg-muurkasten. Buiten: Ruime tuin op het zuid/westen met meerdere terrassen. Aan de achterzijde van de tuin een berging plus overkapping. Indeling winkel: Begane grond (ca. 210 m2): Winkelruimte,, magazijn, kantoorruimte en werkplaats. Eerste etage (ca. 145 m2): showroom plus vide en opslagruimte met CV-ketel. Bijzonderheden: Hal en keuken van de woning zijn voorzien van een PVC-vloer. Puntstuk aanwezig voor het beregenen van de tuin met grondwater.

4 De ramen en deuren op de begane grond en op de eerste etage, aan de zuid en westkant, zijn voorzien rolluiken. Ruime goed onderhouden tuin, met veel privacy. Woning is op de benedenverdieping voorzien van dubbelglas en heeft een CV (HR) combiketel, (2019). Parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto s. De woning is goed onderhouden. Gelegen aan een rustige straat in een kindvriendelijke, rustige buurt, op korte afstand van winkelcentrum, scholen, en uitgaansgelegenheden. Omschrijving Woning: Bouwjaar: +/ Slaapkamers: 3 Kamers: 4 Totaal woonoppervlak: 170 m2 Overige inpandige ruimte: 135 m2 Kelder: 8 m2 Externe bergruimte: 10 m2 Overkapping: 13 M2 Perceeloppervlak: ca m2 Inhoud: ca m3 Omschrijving winkel: Bouwjaar: 1979 Totale oppervlakte: ca. 350 m2 Perceeloppervlak: ca. 580 m2 Aanvaarding: In overleg.

5

6

7

8

9

10

11