WagenPlan Partner in duurzame mobiliteit

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WagenPlan Partner in duurzame mobiliteit"

Transcriptie

1 partner in duurzame mobiliteit WagenPlan Partner in duurzame mobiliteit Kosten- en milieubewust leasen. Met volledige compensatie van CO2-uitstoot. Efficiënt wagenparkbeheer en aantrekkelijke oplossingen op het gebied van mobiliteit.

2 2 Persoonlijke aandacht

3 Duurzame mobiliteit: voorkomen, reduceren, compenseren Als WagenPlan voelen we ons niet alleen verantwoordelijk voor het milieu. We doen er ook iets aan. Zo compenseren we kosteloos en volledig de CO 2 -uitstoot van auto s die organisaties bij ons leasen. Voor elke gram CO 2 kopen we CO 2 -credits aan. Door deze te investeren in duurzame energiebesparende projecten neutraliseren we CO 2 -uitstoot in de toekomst. Zo maken we ons ook sterk voor het voorkomen en reduceren van CO 2 -uitstoot. Besluit u via WagenPlan te leasen? Dan steunt u daarmee de duurzame energie van morgen. Zelf hoeft u daar niets voor te doen of te betalen, want dat doet WagenPlan voor u. Met rapportages die u van WagenPlan krijgt, is aantoonbaar welke bijdrage uw organisatie concreet heeft geleverd aan de verlaging van CO 2. Leasen WagenPlan biedt voor alle merken en typen, alle denkbare vormen van leasing en wagenparkbeheer. Dit geldt voor nieuwe en gebruikte auto s. Elke leasevorm heeft zijn specifieke voordeel. Uw accountmanager van WagenPlan informeert u graag over de afzonderlijke vormen en de voordelen die WagenPlan biedt. Op basis van uw wensen en eisen adviseert hij/zij u over de mobiliteitsvorm die het beste past bij uw organisatie. Green Car Solution Green Car Solution biedt voordelen voor werkgevers en werknemers. Werknemers die anders een privéauto rijden, krijgen met Green Car Solution de kans om tegen een zeer laag bedrag een gloednieuwe auto te leasen. Werkgevers hebben daarmee een tool in handen om aantrekkelijk te blijven voor hun werknemers én voor het milieu. Wilt u meer weten over Green Car Solution, vraagt u dan de speciale brochure bij ons aan. 3

4 Even over WagenPlan We zijn een joint venture tussen Centraal Beheer Achmea Van leasemaatschappij naar partner in duurzame mobiliteit en Athlon Car Lease, allebei voor 50% aandeelhouder. Sinds de oprichting zijn we volop in ontwikkeling. We zijn Door ervaring, kennis en kracht te bundelen, zijn we een de eerste en enige leasemaatschappij die volledig de uitstoot grote speler op de leasemarkt. We kopen op grote schaal in. van CO2 compenseert, kosteloos. Dat komt voort uit een Hierdoor realiseren we inkoopvoordeel. Dat voordeel geven gevoel van verantwoordelijkheid voor het milieu en onze we door aan onze klanten in de vorm van scherpe tarieven. wens ook echt een bijdrage te leveren aan een schoner milieu. WagenPlan combineert de professionele dienstverlening van We bieden met WagenPlan naast leasing, diverse oplossingen een grote aanbieder met de persoonlijke aandacht van een op het gebied van wagenparkbeheer en mobiliteit. kleiner bedrijf. Dat maakt WagenPlan uniek. En dat is niet Kostenefficiënt en met oog voor het milieu. WagenPlan is het enige zodoende meer dan een leasemaatschappij. WagenPlan is als leasemaatschappij in 2001 opgericht. 4 De informatie in deze brochure geeft een beeld van WagenPlan. U kunt lezen wat we doen en wat onze belangrijkste drijfveren zijn. Waar WagenPlan uniek in is en hoe u daarvan profiteert. WagenPlan: uw partner in duurzame mobiliteit.

5 Duurzaam rijden 5

6 Redenen om te kiezen voor WagenPlan Financieel voordeel 6 U kunt rekenen op scherpe tarieven. Het inkoopvoordeel dat WagenPlan heeft, wordt namelijk aan u doorgegeven. Het beste van twee werelden U profiteert met WagenPlan van de professionele dienstverlening van een grote aanbieder met de persoonlijke aandacht van een kleiner bedrijf. Aandacht voor het milieu U levert een bijdrage aan een schoner milieu als u least via WagenPlan, zonder dat het u iets kost. WagenPlan compenseert als eerste leasemaatschappij volledig de uitstoot van CO 2 voor auto s die via WagenPlan rijden.

7 Interactieve dienstverlening Kwaliteit en aandacht voor milieuzorg gewaarborgd U profiteert met WagenPlan van duidelijke online managementinformatie. Met dagelijkse updates en inzage in onder andere contractgegevens, afwijkende kilometerstanden, bestellingen, fiscale waardes en brandstofverbruik. U bespaart daarnaast tijd, omdat berijders zelf offertes kunnen maken. Snel, volledig en eenvoudig. En binnen de gemaakte afspraken. 7 WagenPlan is ISO 9001:2008 gecertificeerd. Dit certificaat is uitgegroeid tot een standaardnorm voor kwaliteitszorg. Met daarnaast het internationaal geaccepteerde ISO 14001:2004 certificaat, voldoet WagenPlan ook aantoonbaar aan de vereiste wet- en regelgeving op het gebied van milieu. partner in duurzame mobiliteit

8 Even over het gemak dat WagenPlan biedt 8 Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt in de visie van WagenPlan. Even zo goed, vinden we dat onze producten en diensten een bijdrage moeten leveren waar het gaat om gemak. Gemak voor werkgevers en wagenparkbeheerders die kiezen voor WagenPlan. En gemak voor werknemers die indirect ook met ons te maken krijgen. Speciaal voor werkgever en wagenparkbeheerder AutoFocus Uniek is onze informatieverstrekking via AutoFocus. Dit interactieve systeem biedt op eenvoudige wijze de belangrijkste managementinformatie, zoals excessenrapportages, het wagenparkoverzicht en bestellingen. De aangeboden informatie wordt elke dag ververst en is in vier overzichtelijke categorieën ingedeeld. Eenvoudig te raadplegen en te exporteren naar een excelbestand. WagenPlan Interactief We bieden met WagenPlan Interactief een geavanceerd systeem waarmee berijders zelf snel, volledig en eenvoudig leaseoffertes kunnen maken. Uiteraard binnen de gemaakte afspraken. Dat scheelt u als werkgever of wagenparkbeheerder tijd en moeite. Speciaal voor berijders van leaseauto s Hulp bij schade en pech Kenmerkend voor de dienstverlening van WagenPlan is de persoonlijke ondersteuning. Zeker bij een ongeval of pech onderweg, is het belangrijk dat de berijder waar dat kan, zo snel mogelijk zijn weg kan vervolgen. Dat betekent dat hij moet kunnen rekenen op ons. WagenPlan biedt berijders daarom via zusterbedrijf Eurocross Achmea een 24-uurs alarmservice. Zij zijn daardoor verzekerd van optimale bereikbaarheid en hulpverlening bij schade en pech. In Nederland én in het buitenland. Ook dat hoort voor WagenPlan bij partner in duurzame mobiliteit. Optimale online dienstverlening WagenPlan biedt werknemers online allerlei praktische zaken. Zo kan de werknemer bijvoorbeeld via een applicatie bekijken waar hij in de buurt voordelig kan tanken. Schade kan hij melden via de WagenPlan schade app. En met WagenPlan Interactief kunnen werknemers binnen de afspraken die met de werkgever of wagenparkbeheerder gemaakt zijn, zelf leaseoffertes opvragen. Snel, volledig en eenvoudig.

9 Fit-to-Go Berijders van WagenPlan kunnen met Fit-to-Go zonder afspraak terecht bij één van de Kwik-Fit vestigingen in Nederland. Dit is speciaal voor zaken als het bijvullen van olie, koel- en ruitenwisservloeistof, reparatie van een lekke band en controle van de bandenspanning. Ideaal, op het moment dat de berijder de auto ook gebruikt om mee op vakantie te gaan. Servicetrack Met Servicetrack kunnen berijders van WagenPlan eenvoudig zien bij welke bedrijven en vestigingen zij het periodiek onderhoud, de reparaties en vervanging van banden kunnen laten uitvoeren. Servicetrack geeft ook inzicht in aanbieders van extra diensten als een gratis haal- en brengservice. Hiermee kunnen onnodige wacht- en reistijden voorkomen worden. 9 Als WagenPlan maken we ons hard voor oplossingen die passen binnen de context van duurzame mobiliteit, die tegelijkertijd voordeel en gemak opleveren. Ook voor de berijders van leaseauto s. Dat maakt ons tot partner in duurzame mobiliteit.

10 10

11 Mobiliteit in breder verband. Met oog voor het milieu en de kosten Medewerkers kiezen graag per bestemming de beste vervoersoplossing. Soms is dat de (lease)auto en soms de taxi of trein. WagenPlan begrijpt dat een werkgever aan medewerkers de mogelijkheid van een ander vervoermiddel wil bieden. Dit biedt immers de werkgever en de werknemer voordeel, omdat er tijd en kosten bespaard worden. WagenPlan biedt klanten aanvullend op leasing, de mogelijkheid van een NS Business Card of andere mobiliteitskaart gebruik te maken. Dit past bij ons als kostenefficiënte en milieubewuste aanbieder en partner in duurzame mobiliteit. Een mobiliteitskaart is een soort creditcard. Nederlandse organisaties kunnen medewerkers hiermee door heel Nederland laten reizen. Ook kunnen de houders van een mobiliteitskaart hun auto parkeren bij de P&R parkeerterreinen van Q-Park en de (trein)taxi nemen. WagenPlan regelt de aanvraag van deze kaarten, de administratie en de CO 2 -besparingsrapportage. De kosten die met de kaart worden gemaakt, worden maandelijks achteraf overzichtelijk verwerkt op de leasefactuur. Duurzaam en bereikbaar Een treinkilometer levert een derde van de CO 2 -uitstoot van een autokilometer. Verruilen medewerkers hun leaseauto vaker voor de trein? WagenPlan biedt CO 2 -rapportages die laten zien, hoeveel autokilometers de organisatie heeft omgezet naar het spoor. Vaker met de trein betekent minder CO 2 -uitstoot én een bijdrage aan het verminderen van de files. Over elektrische scooters Via WagenPlan is het ook mogelijk om naast een auto een elektrische scooter te leasen. Ook dat past in ons concept van duurzame mobiliteit. Ideaal voor leaserijders die naast hun auto gebruik willen maken van een elektrische scooter. Speciaal voor ritten die korter zijn dan 10 kilometer. Als er op jaarbasis op die manier km wordt afgelegd, dan vermindert de berijder de CO 2 -uitstoot daarmee jaarlijks met kilogram. De elektrische scooter past zo aanvullend in het mobiliteitspakket van wagenparkbeheerders. Net als de mobiliteitskaart. 11

12 Meer informatie Uitgebreide informatie over de producten en diensten van WagenPlan kunt u lezen op onze site U kunt ook een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek met een accountmanager van WagenPlan. Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt hij/zij u graag meer over de afzonderlijke leasevormen die WagenPlan biedt en uw specifieke voordelen. Op basis van uw wensen en eisen adviseert onze accountmanager u dan over de leasevorm die het beste bij uw organisatie past. Uiteraard kan hij/zij u ook meer vertellen over de andere kostenefficiënte en milieubewuste oplossingen van WagenPlan. Meer weten of een afspraak maken? Gewoon Even Apeldoorn bellen. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van tot uur. Ons telefoonnummer is (055) partner in duurzame mobiliteit

Green Car Solution. Group Facility Services en mvo september 2008 pagina 1 van 5 1 van 8. Green Car Solution Centraal Beheer Achmea & WagenPlan

Green Car Solution. Group Facility Services en mvo september 2008 pagina 1 van 5 1 van 8. Green Car Solution Centraal Beheer Achmea & WagenPlan Green Car Solution S c h o o n e n v o o r d e l i g l e a s e n Group Facility Services en mvo september 2008 pagina 1 van 5 1 van 8 Green Car Solution S c h o o n e n v o o r d e l i g l e a s e n Green

Nadere informatie

Mobiliteit & duurzaamheid Leaserijder wordt steeds duurzamer. www.alphabet.com

Mobiliteit & duurzaamheid Leaserijder wordt steeds duurzamer. www.alphabet.com Mobiliteit & duurzaamheid Leaserijder wordt steeds duurzamer www.alphabet.com Duurzame mobiliteit. Onderzoek naar gedrag en keuzes van leaserijders op gebied van duurzaamheid. Leaserijders steeds milieubewuster.

Nadere informatie

Alles draait om drive

Alles draait om drive Alles draait om drive MENSEN MET DRIVE Mensen met drive maken het verschil twee Persoonlijk en servicegericht J&T Autolease is een servicegerichte leasemaatschappij met een directe en persoonlijke manier

Nadere informatie

Additional Lease. Dat schakelt makkelijk!

Additional Lease. Dat schakelt makkelijk! Additional Lease Dat schakelt makkelijk! Een auto leasen kunt u overal. Maar het gaat om díe leasemaatschappij die voor u het verschil maakt. Medewerkers met passie voor auto s die met u meedenken in flexibele

Nadere informatie

Effecten van Mobility Mixx voor de BV Nederland

Effecten van Mobility Mixx voor de BV Nederland Effecten van Mobility Mixx voor de BV Nederland Indicatie van het potentieel van Mobility Mixx wanneer toegepast op het gehele Nederlandse bedrijfsleven Notitie Delft, november 2010 Opgesteld door: A.

Nadere informatie

lease s p e c i a l Unieke lease-mogelijkheid voor medewerkers van OSG Singelland

lease s p e c i a l Unieke lease-mogelijkheid voor medewerkers van OSG Singelland Oer de nieuwsbrief voor medewerkers van ingels openbare scholengemeenschap Unieke -mogelijkheid voor medewerkers van OSG Singelland In het onderwijs heb je zelden vanuit je functie het recht op een auto.

Nadere informatie

Nederlandse mediators vereniging. Nederlandse mediators vereniging

Nederlandse mediators vereniging. Nederlandse mediators vereniging Nederlandse mediators vereniging Nederlandse mediators vereniging Wie is Alphabet? Alphabet is onderdeel van de BMW Group en is actief in 18 verschillende landen. Hoewel Alphabet een dochteronderneming

Nadere informatie

Mobiliteit & flexibiliteit Medewerkers en hun vervoerskeuze. www.alphabet.com

Mobiliteit & flexibiliteit Medewerkers en hun vervoerskeuze. www.alphabet.com Mobiliteit & flexibiliteit Medewerkers en hun vervoerskeuze www.alphabet.com Onderzoek Behoefte van zakelijke rijders aan variatie in vervoersmiddelen Flexibele mobiliteit Keuzevrijheid vooral voor jongeren

Nadere informatie

EEN TWEEWIELER VAN DE ZAAK

EEN TWEEWIELER VAN DE ZAAK EEN TWEEWIELER VAN DE ZAAK Full operational lease via sqoot Wilt u uw medewerkers een scooter, motor, elektrische fiets of een gewone fiets ter beschikking stellen? Via sqoot regelt u het leasen van tweewielers.

Nadere informatie

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen.

Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Averus Financial Services. Ons huismerk in leasen. Leasen, onmisbaar in de zakenwereld. Meer en meer bedrijven geven het beheer van hun wagenpark, groot of klein, uit handen. Leasen is eerder regel dan

Nadere informatie

Wet & Fiscus Wijzer 2013

Wet & Fiscus Wijzer 2013 Autolease van Centraal Beheer Achmea Wet & Fiscus Wijzer 2013 Informatie en advies over mobiliteit Voorwoord Beste lezer, Het jaar 2012 is in financieel, economisch en politiek opzicht een roerig jaar

Nadere informatie

Responsible Lease. Achter elk duurzaam wagenpark staat een sterk merk. VWLE099-01 Brochure v9 LOS.indd 1 27-04-12 11:47. Pagina 1

Responsible Lease. Achter elk duurzaam wagenpark staat een sterk merk. VWLE099-01 Brochure v9 LOS.indd 1 27-04-12 11:47. Pagina 1 Responsible Lease Achter elk duurzaam wagenpark staat een sterk merk Pagina VWLE099-0 Brochure v9 LOS.indd 27-04-2 :47 Pagina 2 VWLE099-0 Brochure v9 LOS.indd 2 27-04-2 :47 RespoNsible Lease In het kader

Nadere informatie

CITROËN Operational Lease

CITROËN Operational Lease CITROËN Operational Lease LEASEN ZONDER ZORGEN U DOET UW WERK, WIJ REGELEN DE Leaseauto Heeft u het ook zo druk? Laat dan al het regelwerk rondom uw leaseauto aan ons over. Met Citroën Full Service Operational

Nadere informatie

De autoleasemaatschappij met een eerlijk geluid.

De autoleasemaatschappij met een eerlijk geluid. De autoleasemaatschappij met een eerlijk geluid. Over Claxion Toonaangevend in autolease Claxion is een eigentijds leasebedrijf voor de particuliere en zakelijke markt in Midden- Nederland met een geheel

Nadere informatie

Reisbalans voor uw organisatie. 22 mei 2014 Connekt MMI

Reisbalans voor uw organisatie. 22 mei 2014 Connekt MMI Reisbalans voor uw organisatie 22 mei 2014 Connekt MMI 2 Reisbalans in het kort Voor de medewerker (gebruiker) Mijn Reisbalans + mobiele app Rittenregistratie (o.a. met GPStracking) Declareren Multimodale

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING MOBIEL+ LEASING DE MEERWAARDE VAN MITSUBISHI Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel+.

Nadere informatie

TWEEWIELERLEASE ZONDER ZORGEN

TWEEWIELERLEASE ZONDER ZORGEN TWEEWIELERLEASE ZONDER ZORGEN sqoot Full operational lease via sqoot Wilt u uw medewerkers een scooter, motor, elektrische fiets of een gewone fiets ter beschikking stellen? Via sqoot regelt u het leasen

Nadere informatie

Een goede leaseauto hoeft niet perse gloednieuw te zijn!

Een goede leaseauto hoeft niet perse gloednieuw te zijn! Een goede leaseauto hoeft niet perse gloednieuw te zijn! Een scherp tarief, of kortere looptijd. Waarom zou u dat niet doen? Met Occasion Lease kunnen u en uw medewerkers snel, veilig, betrouwbaar én voordelig

Nadere informatie

Presentatie Fleet Barometer 2013. Amerongen, 11 juni 2013

Presentatie Fleet Barometer 2013. Amerongen, 11 juni 2013 Presentatie Fleet Barometer 2013 Amerongen, 11 juni 2013 Wat is CVO? CVO is een internationaal en onafhankelijk expertiseplatform gericht op de zakelijke automarkt een instrument om alle actoren van de

Nadere informatie

COLLECTIEF AUTO ABONNEMENT UW IDEALE SLEUTEL TOT HET MOBILITEITSBUDGET

COLLECTIEF AUTO ABONNEMENT UW IDEALE SLEUTEL TOT HET MOBILITEITSBUDGET COLLECTIEF AUTO ABONNEMENT UW IDEALE SLEUTEL TOT HET MOBILITEITSBUDGET Inleiding Voor u ligt een brochure met uitleg over het Collectief Auto Abonnement. Volkswagen Leasing speelt hiermee in op een duidelijke

Nadere informatie

Eerder verschenen cases: Case opvragen? www.kadenza.nl/cases. www.kadenza.nl. Eemnesserweg 55 1251 NB Laren +31 (0)35 539 44 90

Eerder verschenen cases: Case opvragen? www.kadenza.nl/cases. www.kadenza.nl. Eemnesserweg 55 1251 NB Laren +31 (0)35 539 44 90 case closed Eerder verschenen cases: Case opvragen? www.kadenza.nl/cases www.kadenza.nl Eemnesserweg 55 1251 NB Laren +31 (0)35 539 44 90 Athlon Car Lease Nederland is een krachtige en onderscheidende

Nadere informatie

CITROËN Business Finance

CITROËN Business Finance CITROËN Business Finance ALTIJD DE PERFECTE LEASEVORM EEN LEASEVORM VOOR ELKE FASE VAN UW BEDRIJF UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE. En met die groei staan er steeds meer auto s voor de deur.

Nadere informatie

Welkom bij AlphaRent Praktische informatie

Welkom bij AlphaRent Praktische informatie Welkom bij AlphaRent Praktische informatie www.alphabet.com Alphabet is specialist op het gebied van zakelijke mobiliteit en staat voor focus op service, transparantie en heldere voorwaarden. Welkom bij

Nadere informatie

Inhoudsopgave...1. 1.5 Adresbeheer...4 1.6 Meer informatie...5

Inhoudsopgave...1. 1.5 Adresbeheer...4 1.6 Meer informatie...5 Athlonline is de interactieve internetsite van Athlon Car Lease, waarop u zelf een offerte voor uw nieuwe leaseauto maakt. Deze kunt u dan vervolgens zelf direct via Athlonline bestellen. Hier leest u

Nadere informatie

Whitepaper. Kostenreductie van het wagenpark. Dit whitepaper geeft inzicht in...

Whitepaper. Kostenreductie van het wagenpark. Dit whitepaper geeft inzicht in... Whitepaper Kostenreductie van het wagenpark Dit whitepaper geeft inzicht in... - Het verschil tussen de fabrieksnorm en het werkelijk verbruik - Wat downsizing voor uw wagenparkkosten kan betekenen - Hoe

Nadere informatie

antwoorden rondom zakelijke mobiliteit

antwoorden rondom zakelijke mobiliteit Van leaseauto naar zakelijk vervoer op maat 4 antwoorden rondom zakelijke mobiliteit Als werkgever bent u genoodzaakt uw wagenpark kritisch onder de loep te nemen. Er komen minder opdrachten binnen en

Nadere informatie

Auto s en dan. Kopen, huren, Lease, welke keus geeft wat. Robert de Heer / Toyota010 / GreenMotion

Auto s en dan. Kopen, huren, Lease, welke keus geeft wat. Robert de Heer / Toyota010 / GreenMotion Auto s en dan Kopen, huren, Lease, welke keus geeft wat Robert de Heer / Toyota010 / GreenMotion De meest voorkomende leasevormen Full Operationele lease Netto Operationele lease Financial Lease Private

Nadere informatie

JA, Volkswagen Abonnement.

JA, Volkswagen Abonnement. ! JA, ik wil een abonnement op een up!, Polo, Polo BlueMotion, Golf, Golf Cabrio, Golf Plus, Beetle, Touran, Jetta of Passat en betaal één vast maandbedrag. Volkswagen Abonnement. Voorbeeld: U rijdt al

Nadere informatie

Zakelijk of private lease Wat past jou als zzp-er?

Zakelijk of private lease Wat past jou als zzp-er? Zakelijk of private lease Wat past jou als zzp-er? Zakelijk of private lease: Wat past jou als zzp-er? 1 Inhoudsopgave 1. Waarom deze whitepaper? 2. Wat is leasen? Twee lease vormen Keuze voor zakelijke

Nadere informatie

Naar een schoner wagenpark. Auto voor Auto

Naar een schoner wagenpark. Auto voor Auto Naar een schoner wagenpark Auto voor Auto Gestart in 2010 234.000 auto s in 2013 besparen 258.000 ton CO 2 -emissie, 82 mio liters brandstof en 129 mio euro Die wij niet hoeven te betalen Cleaner Car Contracts

Nadere informatie

track-and-trace Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht

track-and-trace Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Kwaliteit, gemak en up-to-date inzicht Meten is weten. Om zeker te weten dat uw voertuigen en medewerkers optimaal presteren, wilt u inzicht in waar ze zijn en wat

Nadere informatie

Zakelijk of private lease Wat past jou als zzp-er?

Zakelijk of private lease Wat past jou als zzp-er? Zakelijk of private lease Wat past jou als zzp-er? Zakelijk of private lease: Wat past jou als zzp-er? 1 Inhoudsopgave 1. Waarom deze whitepaper? 2. Wat is leasen Twee lease vormen Mogelijkheden voor zzp

Nadere informatie

CITROËN Business Finance

CITROËN Business Finance CITROËN BUSINESS FINANCE CITROËN Business Finance ALTIJD DE PERFECTE LEASEVORM EEN LEASEVORM VOOR ELKE FASE VAN UW BEDRIJF CITROËN BUSINESS FINANCE UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE. En met

Nadere informatie

Proef Slim Leasen. Programmabureau Maastricht-Bereikbaar

Proef Slim Leasen. Programmabureau Maastricht-Bereikbaar Proef Slim Leasen Programmabureau Maastricht-Bereikbaar Inleiding Inleiding Proef Slim Leasen Doelen Aanleiding en trends Werking van het persoonlijk mobiliteitsbudget Activiteitenoverzicht Stand van zaken

Nadere informatie

Presentatie Europese CVO Barometer 2012. Oud-Zuilen 12 juni 2012

Presentatie Europese CVO Barometer 2012. Oud-Zuilen 12 juni 2012 Presentatie Europese CVO Barometer 2012 Oud-Zuilen 12 juni 2012 wat is CVO? CVO is een internationaal en onafhankelijk expertiseplatform gericht op de zakelijke automarkt een instrument om alle actoren

Nadere informatie

Leasen met voorrang. VWPFS Lease Brochure DutchLease v5.indd :38

Leasen met voorrang.  VWPFS Lease Brochure DutchLease v5.indd :38 Leasen met voorrang www.dutchlease.nl VWPFS112-08 Lease Brochure DutchLease v5.indd 1 23-07-15 17:38 Zeker als u in een MKB organisatie werkt, is het beheer van uw wagenpark vaak slechts een onderdeel

Nadere informatie

Loyaliteitsprogramma GPS-Buddy

Loyaliteitsprogramma GPS-Buddy Loyaliteitsprogramma GPS-Buddy Dagelijks zijn mensen mobiel en reizen om verschillende redenen en op diverse manieren van de ene locatie naar de andere. Per spoor, over het water, te voet, per fiets maar

Nadere informatie

LeasePlan Connected Car Wij zien toekomst in slimmer rijden. Met LeasePlan Connected Car maken we zakelijk rijden veiliger, schoner én goedkoper.

LeasePlan Connected Car Wij zien toekomst in slimmer rijden. Met LeasePlan Connected Car maken we zakelijk rijden veiliger, schoner én goedkoper. LeasePlan Connected Car Wij zien toekomst in slimmer rijden. Met LeasePlan Connected Car maken we zakelijk rijden veiliger, schoner én goedkoper. What s next? Wij zien toekomst in slimmer rijden. Met LeasePlan

Nadere informatie

Oplossingen waarmee u écht verder komt. Pinknotes = Personeelsvoordeelpas! BP Europa SE BP Nederland. www.bp.nl/zakelijk 0800-0203631

Oplossingen waarmee u écht verder komt. Pinknotes = Personeelsvoordeelpas! BP Europa SE BP Nederland. www.bp.nl/zakelijk 0800-0203631 brandstofexpertise Oplossingen waarmee u écht verder komt Alleen BP PLUS biedt de beste oplossingen om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Van een omvangrijk Europees netwerk van tankstations

Nadere informatie

De 15 meest gestelde vragen over zakelijk rijden in 2016.

De 15 meest gestelde vragen over zakelijk rijden in 2016. De 15 meest gestelde vragen over zakelijk rijden in 2016. Bijtelling, investeringsaftrek, bpm, motorrijtuigenbelasting en btw. Wie de belastingen rondom mobiliteit een beetje wil volgen, heeft er bijna

Nadere informatie

Hulp bij pech in het buitenland. Audi Mobiliteitsgarantie

Hulp bij pech in het buitenland. Audi Mobiliteitsgarantie Hulp bij pech in het buitenland Audi Mobiliteitsgarantie Audi Mobiliteitsgarantie, hulp bij pech Bij iedere nieuwe Audi hoort een gratis Mobiliteitsgarantie. Mocht u ooit stranden met uw Audi dan helpen

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid past perfect in uw wagenpark.

De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid past perfect in uw wagenpark. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid past perfect in uw wagenpark. Toyota wil dat duurzamer rijden voor iedereen bereikbaar is. Daarom ontwikkelen we innovatieve modellen en hebben we het grootste aanbod

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25 Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25 Index Welkom bij Volkswagen Leasing! 3 Brandstof 4 Bekeuringen

Nadere informatie

UW NATIONALE BENCHMARK MOBILITEIT RAPPORT

UW NATIONALE BENCHMARK MOBILITEIT RAPPORT UW NATIONALE BENCHMARK MOBILITEIT RAPPORT Alstublieft, Dank voor uw deelname! 1 VOORWOORD De manier waarop we werken en reizen verandert snel. We werken steeds meer plaats- en tijdonafhankelijk en het

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. WE BIEDEN PRIVATE

Nadere informatie

Het slimme mobiliteitsconcept. Anders reizen, beter werken

Het slimme mobiliteitsconcept. Anders reizen, beter werken Het slimme mobiliteitsconcept Anders reizen, beter werken Eén integrale oplossing Heeft uw bedrijf een overvolle parkeerplaats? Verwerkt u nog jaarlijks honderden declaraties voor het gebruik van de trein

Nadere informatie

Notitie. Project. l:\doc\a\2007\522103\a2007522103n002.docx 01-09-2011 1. CO 2 -prestatieladder

Notitie. Project. l:\doc\a\2007\522103\a2007522103n002.docx 01-09-2011 1. CO 2 -prestatieladder Notitie Project CO 2 -prestatieladder Betreft reductiedoelstellingen (boekjaar 2009-2012) Ons kenmerk A.2007.5221.03.N002 Versie 001 Datum 1 september 2011 Verwerkt door BOS BRA Contactpersoon drs. ing.

Nadere informatie

Elke flexwerker een eigen flexleasecontract! Extra Flexibel

Elke flexwerker een eigen flexleasecontract! Extra Flexibel Elke flexwerker een eigen flexleasecontract! Extra Flexibel 2 Een wagenpark met stilstand Een wagenpark dat meebeweegt Extra Flexibel. Zó zou je het zelf ook bedenken! 3 Handig! Flexibel leasecontract

Nadere informatie

Verantwoord zakelijk gebruik privéauto Sluit u aan en teken de intentieverklaring!

Verantwoord zakelijk gebruik privéauto Sluit u aan en teken de intentieverklaring! Lagere CO 2 -uitstoot Meer veilige auto s Keuzevrijheid in vervoer Minder files Verantwoord zakelijk gebruik privéauto Sluit u aan en teken de intentieverklaring! www.creatieve-energie.nl De zakelijk gebruikte

Nadere informatie

Een groene en gezonde manier van vervoer. Du Nord Fietslease Brochure 2013/2014 www.fietslease-dunord.nl

Een groene en gezonde manier van vervoer. Du Nord Fietslease Brochure 2013/2014 www.fietslease-dunord.nl Een groene en gezonde manier van vervoer Du Nord Fietslease Brochure 2013/2014 www.fietslease-dunord.nl Introductie Een groene, maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen, kosten besparen en tegelijkertijd

Nadere informatie

1. Wie is MTc? 2. Welke informatie wordt door MTc verzameld en verwerkt?

1. Wie is MTc? 2. Welke informatie wordt door MTc verzameld en verwerkt? Multi Tank Card B.V. (hierna: MTc ) neemt uw privacy serieus en zal informatie over u, als Gebruiker van de diensten van MTc, op een veilige manier te verwerken en gebruiken. Dit document beschrijft het

Nadere informatie

PEUGEOT LEASE ALTIJD DE PERFECTE LEASEVORM

PEUGEOT LEASE ALTIJD DE PERFECTE LEASEVORM PEUGEOT LEASE ALTIJD DE PERFECTE LEASEVORM EEN LEASEVORM VOOR ELKE FASE VAN UW BEDRIJF UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE. EN MET DIE GROEI STAAN ER STEEDS MEER AUTO S VOOR DE DEUR. OF MISSCHIEN

Nadere informatie

Wie? www.localcarlease.nl. www.localcarlease.nl. 0337 A4 sets Local Car Lease.indd 1 03-04-13 09:56

Wie? www.localcarlease.nl. www.localcarlease.nl. 0337 A4 sets Local Car Lease.indd 1 03-04-13 09:56 Wie? 0337 A4 sets Local Car Lease.indd 1 03-04-13 09:56 Wie? Local Car Lease is een merkonafhankelijke en niet bankgebonden autoleasemaatschappij. Er is gekozen voor een samenwerking met Business Lease

Nadere informatie

E-BIKES, DE TOEKOMST VAN HET WOON-WERKVERKEER?

E-BIKES, DE TOEKOMST VAN HET WOON-WERKVERKEER? W HITEPAPE R E-BIKE E-BIKES, DE TOEKOMST VAN HET WOON-WERKVERKEER? EEN E-BIKE? WAT IS DAT PRECIES? De ontwikkelingen in techniek en regelgeving op het gebied van duurzame mobiliteit gaan op dit moment

Nadere informatie

Radiuz deelname aan de Prijsvraag ideemobiel 2012 Verbeter de Knooppunten in de ketenmobiliteit. RADIUZ KNOOPPUNTEN onderweg van A naar B

Radiuz deelname aan de Prijsvraag ideemobiel 2012 Verbeter de Knooppunten in de ketenmobiliteit. RADIUZ KNOOPPUNTEN onderweg van A naar B Radiuz deelname aan de Prijsvraag ideemobiel 2012 Verbeter de Knooppunten in de ketenmobiliteit RADIUZ KNOOPPUNTEN onderweg van A naar B Wat is Radiuz? Radiuz is hét mobiliteitssysteem voor zakelijk Nederland.

Nadere informatie

Leasen in drie simpele stappen

Leasen in drie simpele stappen Leasen in drie simpele stappen 1 Nederland kent talrijke leasemaatschappijen. U kiest voor Fiat Financial Solutions. Als financieringsmaatschappij van Fiat Group Automobiles SA zijn we als geen ander op

Nadere informatie

Jade Beheer B.V. 4.A1 Ketenanalyse scope III

Jade Beheer B.V. 4.A1 Ketenanalyse scope III Jade Beheer B.V. 4.A1 Ketenanalyse scope III Ketenanalyse 1 Inleiding Eis: Aantoonbaar inzicht in de meest materiele emissies uit scope 3 middels 2 ketenanalyses. Voor het in kaart brengen van scope III

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk!

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk! Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk! Index Welkom bij Volkswagen Pon Financial Services 3 Brandstof 4 Bekeuringen 5 Diefstal Hulpverlening Inleveren auto 6 Kenteken

Nadere informatie

bij SLiMME rijders gaat Er geen LaMPjE branden

bij SLiMME rijders gaat Er geen LaMPjE branden bij SLiMME rijders gaat Er geen LaMPjE branden de MEErwaardE niet alle meerwaarde die een Mitsubishi biedt, is zichtbaar. deze onzichtbare meerwaarde noemen wij Mobiel+. onderhoud vaste onderhoudstarieven

Nadere informatie

Antea Group en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Antea Group en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Onderdeel - CO2 prestatieladder - 4.C.1/4.C.2 Maatschappelijke dialoog met stakeholders - 5.C.1/5.C.2 Gecommitteerd aan CO2 reductieprogramma projectnr. 194508 Opdrachtgever Directie Inhoud Blz. 1 Dialoog

Nadere informatie

CO 2 reductiedoelstellingen 2015. Conform niveau 3 op de CO2-prestatieladder 2.2

CO 2 reductiedoelstellingen 2015. Conform niveau 3 op de CO2-prestatieladder 2.2 CO 2 reductiedoelstellingen 2015 Conform niveau 3 op de CO2-prestatieladder 2.2 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 1.1. Doelstellingen 3 2 Subdoelstellingen 4 2.1. Subdoelstelling kantoren 4 2.2. Subdoelstelling

Nadere informatie

UW NATIONALE BENCHMARK MOBILITEIT RAPPORT

UW NATIONALE BENCHMARK MOBILITEIT RAPPORT UW NATIONALE BENCHMARK MOBILITEIT RAPPORT Alstublieft, Dank voor uw deelname! 1 VOORWOORD De manier waarop we werken en reizen verandert snel. We werken steeds meer plaats- en tijdonafhankelijk en het

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY Index / Welkom bij SEAT Financial Services 3 / Brandstof 4 / Bekeuringen 5 Diefstal Hulpverlening / Inleveren auto 6 / Kenteken

Nadere informatie

Mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt

Mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt Mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt Nederlanders rijden 140 miljard kilometer per jaar en minstens een kwart daarvan voor zakelijke doeleinden. Dit getal weerspiegelt de enorme impact van leasemaatschappijen

Nadere informatie

ZuidWest Lease rijdt zeker. Bestuurdershandleiding

ZuidWest Lease rijdt zeker. Bestuurdershandleiding ZuidWest Lease rijdt zeker. Bestuurdershandleiding Inhoud Welkom...5 Reparatie, onderhoud en banden...6 Schade...7 Pech onderweg...9 Brandstof en brandstofpas...10 Einde contract en inlevering van de auto...11

Nadere informatie

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE WELKOM BIJ VOLVO CARD, WELKOM BIJ VOLVO ASSISTANCE. Is uw Volvo nog geen 3 jaar oud of laat u het jaarlijkse reguliere onderhoud aan uw Volvo door de officiële Volvo-dealer

Nadere informatie

Even over korting voor uw medewerkers. Regel het nu eenvoudig

Even over korting voor uw medewerkers. Regel het nu eenvoudig Even over korting voor uw medewerkers. Regel het nu eenvoudig Inhoud. Personeelsvoorzieningen. 3 Veel gestelde vragen. 5 Goed om even te weten. 6 2 Personeelsvoorzieningen. Een eenvoudige manier om uw

Nadere informatie

De 15 meest gestelde vragen over zakelijk rijden in 2017.

De 15 meest gestelde vragen over zakelijk rijden in 2017. De 15 meest gestelde vragen over zakelijk rijden in 2017. Bijtelling, investeringsaftrek, BPM, motorrijtuigenbelasting en btw. Wie de belastingen rondom mobiliteit een beetje wil volgen, heeft er bijna

Nadere informatie

Allinq - Schuuring Rapportage Maatregellijst CO2-Prestatieladder 2017

Allinq - Schuuring Rapportage Maatregellijst CO2-Prestatieladder 2017 Allinq - Schuuring Rapportage Maatregellijst CO2-Prestatieladder 2017 Globale maat CO₂ uitstoot, scope 1 en 2 4 250 ton Omzet 230 miljoen Euro 18,48 ton/miljoen Euro Personeelsleden 678 FTE 6,27 ton/fte

Nadere informatie

VICTOR VAN DEN BERG 8 DECEMBER 2016

VICTOR VAN DEN BERG 8 DECEMBER 2016 VICTOR VAN DEN BERG 8 DECEMBER 2016 ONZE ONDERWERPEN RADIUZ MARKT ONTWIKKELINGEN WAAR WIJ IN GELOVEN WAT WE DOEN HOE WE DAT DOEN BUSINESS CASES RADIUZ 2010-2015 Heden Grote merken kiezen voor Radiuz Shift

Nadere informatie

Verlaag reiskosten met 2000 en verklein uw CO2 footprint met 50+ ton, per reiziger.

Verlaag reiskosten met 2000 en verklein uw CO2 footprint met 50+ ton, per reiziger. Verlaag reiskosten met 2000 en verklein uw CO2 footprint met 50+ ton, per reiziger. UITDAGING voor ondernemingen: Verlaag reiskosten en milieu impact Zonder luchtvaart geen succesvolle klimaat maatregelen

Nadere informatie

Mobiliteitspassen & beheersystemen

Mobiliteitspassen & beheersystemen Mobiliteitspassen & beheersystemen Trends in mobiliteitsbeleid Mobiliteit is belangrijke, ingewikkelde arbeidsvoorwaarde Keurslijf met versnipperde en verborgen kosten Gevoeligheid binnen organisaties

Nadere informatie

De vrijheid om te kiezen

De vrijheid om te kiezen De vrijheid om te kiezen LEASE met onze lease- en financieringsvormen voor u en uw bedrijf Producten in deze brochure: Financial Lease Nett Operational Lease Full Operational Lease LEASE WAT VIND IK WAAR?

Nadere informatie

Deloitte NS-Business Card belangrijke troef in MVO Martijn Roelants, Deloitte, Dordrecht

Deloitte NS-Business Card belangrijke troef in MVO Martijn Roelants, Deloitte, Dordrecht Vaker comfortabel met de trein Als het reizen met de trein tijd, geld en gemak oplevert, dan zullen veel meer medewerkers daarvan gebruikmaken. Hoe dat te realiseren valt? Bijvoorbeeld met speciale wachtruimtes

Nadere informatie

De ins & outs van een mobiliteitsbudget

De ins & outs van een mobiliteitsbudget De ins & outs van een mobiliteitsbudget Inclusief praktijkvoorbeelden en stappenplan voor invoering Inhoud 1. Aanleiding voor de whitepaper... 3 2. Wat is een mobiliteitsbudget?... 4 3. Voordelen van mobiliteitsbudgetten...

Nadere informatie

privé parkeerplaats gedeelde parkeerplaats leaserijders thuis laden

privé parkeerplaats gedeelde parkeerplaats leaserijders thuis laden privé parkeerplaats gedeelde parkeerplaats leaserijders thuis laden Wij doorbreken ondertussen de twee miljoen elektrische voertuigen wereldwijd. De aanwezigheid van een groen en slim laadnetwerk is daarom

Nadere informatie

Ervaar de Pro s van Profile

Ervaar de Pro s van Profile Ervaar de Pro s van Profile Ervaar de Pro s van Profile Profile is al jaren hét adres voor scherp geprijsde, kwalitatief hoogwaardige autobanden en velgen. Maar wist je dat je bij steeds meer van onze

Nadere informatie

Oplossingen waarmee u écht verder komt

Oplossingen waarmee u écht verder komt Oplossingen waarmee u écht verder komt Alleen BP PLUS biedt de beste oplossingen om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Van een omvangrijk Europees netwerk van tankstations tot handige online

Nadere informatie

1. INLEIDING Rapportage

1. INLEIDING Rapportage 1. INLEIDING Binnen Van der Ende Beheermaatschappij B.V. staat zowel interne als externe duurzaamheid hoog op de agenda. Interne duurzaamheid richt zich met name op het eigen huisvestingsbeleid, de bedrijfsprocessen

Nadere informatie

Autokosten en uw onderneming Spelregels kostenaftrek, BTW verrekening, privé bijtelling

Autokosten en uw onderneming Spelregels kostenaftrek, BTW verrekening, privé bijtelling Autokosten en uw onderneming Spelregels kostenaftrek, BTW verrekening, privé bijtelling (bron: belastingdienst.nl augustus 2012) Als ondernemer hebt u misschien een personenauto of een bestelauto nodig

Nadere informatie

Duurzaam vervoer goed voor klimaat, gezondheid en portemonnee

Duurzaam vervoer goed voor klimaat, gezondheid en portemonnee KLIMAATWIJZER Bij een gemiddeld Nederlands huishouden gaat 20 procent van het totale energieverbruik op aan vervoer. De auto neemt hiervan het leeuwendeel. Duurzaam vervoer goed voor klimaat, gezondheid

Nadere informatie

Verlaag reiskosten en CO2 footprint. Door autodelen op het vliegveld.

Verlaag reiskosten en CO2 footprint. Door autodelen op het vliegveld. Verlaag reiskosten en CO2 footprint. Door autodelen op het vliegveld. UITDAGING voor ondernemingen: Verlaag reiskosten en milieu impact Zonder luchtvaart geen succesvolle klimaat maatregelen In 2015 was

Nadere informatie

TEVREDENHEID OVER LEASEMAATSCHAPPIJEN TOL ONDERZOEK 2017

TEVREDENHEID OVER LEASEMAATSCHAPPIJEN TOL ONDERZOEK 2017 1 TEVREDENHEID OVER LEASEMAATSCHAPPIJEN TOL ONDERZOEK 2017 2 VZR Voorwoord 3 VOORWOORD Voor u ligt de zevende editie van ons onderzoek naar de Tevredenheid Over Leasemaatschappijen (TOL). Het onderzoek

Nadere informatie

Nieuwe mobiliteit Nieuwe kansen voor leasemaatschappijen

Nieuwe mobiliteit Nieuwe kansen voor leasemaatschappijen EnergieTransitie - Creatieve Energie Bedrijfsleven, overheid, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties zetten zich gezamenlijk in om ervoor te zorgen dat de energievoorziening in 2050 duurzaam

Nadere informatie

Wisseling van de macht: Perspectief van de Leasemaatschappij

Wisseling van de macht: Perspectief van de Leasemaatschappij Wisseling van de macht: Perspectief van de Leasemaatschappij Breukelen, 28 oktober 2009 June 17, 2008May 22, 2008 Page 1 Facts & Figures LeasePlan Wereldwijd Opgericht in 1963 1.4 miljoen voertuigen wereldwijd

Nadere informatie

CITROËN Private Lease

CITROËN Private Lease CITROËN BUSINESS FINANCE CITROËN Private Lease ZONDER INVESTEREN ZORGELOOS GENIETEN CITROËN BUSINESS FINANCE Met Citroën Private Lease rijdt u in een splinternieuwe Citroën. U hoeft geen investering te

Nadere informatie

BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE

BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE KLOMPENMAKERSTRAAT 51, 2672 GA NAALDWIJK POSTBUS 168, 2670 AD NAALDWIJK BERIJDERSDESK 0174 291636 BERIJDERSDESK@AUTOPERMAAND.NL Inhoud Welkom... 3 Berijdersdesk... 3

Nadere informatie

Fietsen scoort voor een beter klimaat. www.fietsenscoort.nl

Fietsen scoort voor een beter klimaat. www.fietsenscoort.nl Fietsen scoort voor een beter klimaat www.fietsenscoort.nl Fietsen Scoort voor een beter klimaat Fietsen Scoort voor een beter klimaat is een landelijke campagne die het fietsen naar het werk stimuleert.

Nadere informatie

Uw Mercedes-Benz & Camper specialist. Service met een ster

Uw Mercedes-Benz & Camper specialist. Service met een ster Uw Mercedes-Benz & Camper specialist Service met een ster De kracht van Hans Deckers Verkoop & Service Het verkopen van nieuwe en gebruikte voertuigen en campers is een vak. Het leveren van kwaliteit en

Nadere informatie

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? 2 PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE. EN MET DIE GROEI STAAN ER STEEDS MEER AUTO S VOOR

Nadere informatie

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE WELKOM BIJ VOLVO CARD, WELKOM BIJ VOLVO ASSISTANCE. Is uw Volvo nog geen 3 jaar oud of laat u het jaarlijkse reguliere onderhoud aan uw Volvo door de officiële Volvo-dealer

Nadere informatie

RijWijzer met Private Lease +31 (0)

RijWijzer met Private Lease +31 (0) RijWijzer met Private Lease +31 (0)30-850 1500 customercare@justlease.nl Gefeliciteerd! Inhoudsopgave Je bent zojuist in je nieuwe auto gestapt. Wij beloven je dat rijden in een auto van Justlease de komende

Nadere informatie

WAT PAST U ALS ZZP-ER?

WAT PAST U ALS ZZP-ER? ZAKELIJK OF PRIVATE LEASE WAT PAST U ALS ZZP-ER? INHOUDSOPGAVE WAAROM DEZE WHITEPAPER? 3 WAT IS LEASEN? 4 Twee leasevormen 4 Keuze voor zakelijke of private lease 5 ZAKELIJK LEASEN VOOR ZZP ERS 6 Wat betekent

Nadere informatie

Waar ligt uw MVO uitdaging?

Waar ligt uw MVO uitdaging? welkom Waar ligt uw MVO uitdaging? Verbeteren imago transportbranche Bijdrage Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) Inzage en reductie CO2 uitstoot Reductie brandstof kosten Reductie, banden, schades

Nadere informatie

JAAR. 75 jaar transport op maat

JAAR. 75 jaar transport op maat 75 JAAR 75 jaar transport op maat Wel de lusten maar niet de lasten! Select2Connect de beste manier van SAMENwerken 24/7 bereikbaar Deskundigheid Afspraak = Afspraak Kwaliteit Flexibiliteit Snelle levering

Nadere informatie

Zorgeloze mobiliteit ZAKELIJK. RENAULT Business Finance

Zorgeloze mobiliteit ZAKELIJK. RENAULT Business Finance Zorgeloze mobiliteit ZAKELIJK RENAULT Business Finance Samenwerking als basis voor de beste leasemogelijkheden Zorgeloze mobiliteit Renault Business Finance is het resultaat van een krachtige samenwerking

Nadere informatie

Reductiedoelstelling scope 1 en 2 emissies en jaarplan

Reductiedoelstelling scope 1 en 2 emissies en jaarplan Notitie Contactpersoon Manja Buijen Datum 7 december 2011 Kenmerk N001-0495501BUJ-evp-V03-NL Reductiedoelstelling scope 1 en 2 emissies en jaarplan Tauw streeft naar continue verbetering van de energie-efficiëntie

Nadere informatie

VNO-NCW West Bedrijfsbezoek Huschka. Duurzame mobiliteit

VNO-NCW West Bedrijfsbezoek Huschka. Duurzame mobiliteit VNO-NCW West Bedrijfsbezoek Huschka Duurzame mobiliteit Bereikbaar Haaglanden en Rijnland overheden samenwerken aan duurzame bereikbaarheid aanbieders producten Kernwoorden: Gedragsverandering en vraagbeïnvloeding

Nadere informatie

Privacy Policy. Marktleider in Mobiliteit

Privacy Policy. Marktleider in Mobiliteit Privacy Policy 2016 Marktleider in Mobiliteit Multi Tank Card B.V. (hierna: MTc ) neemt uw privacy serieus en zal informatie over u, als Gebruiker van de diensten van MTc, op een veilige manier te verwerken

Nadere informatie

ALD E-BIKES, DE TOEKOMST VAN HET WOON-WERKVERKEER?

ALD E-BIKES, DE TOEKOMST VAN HET WOON-WERKVERKEER? ALD W H I T E PA P E R E-BIKES, DE TOEKOMST VAN HET WOON-WERKVERKEER? EEN E-BIKE? WAT IS DAT PRECIES? De ontwikkelingen in techniek en regelgeving op het gebied van duurzame mobiliteit gaan op dit moment

Nadere informatie