IN DEZE NIEUWSMAIL. Nieuw Plansysteem. 007 krijgt opknapbeurt. BPM-vrije benzinemotor. Nieuw onderhoudsschema. DS-lijn aantrekkelijk voor lease markt.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IN DEZE NIEUWSMAIL. Nieuw Plansysteem. 007 krijgt opknapbeurt. BPM-vrije benzinemotor. Nieuw onderhoudsschema. DS-lijn aantrekkelijk voor lease markt."

Transcriptie

1 Editie: September krijgt opknapbeurt IN DEZE NIEUWSMAIL Nieuw Plansysteem. 007 krijgt opknapbeurt. BPM-vrije benzinemotor. Nieuw onderhoudsschema. DS-lijn aantrekkelijk voor lease markt. AutoZeeland test DS5. Zoek de verschillen. Gebruikte auto s. Wist u dat..? Entree vernieuwd. NIEUW PLANSYSTEEM BIJ GOEDBLOED AUTO S Een nieuw (digitaal) tijdperk is aangebroken bij Goedbloed Auto s! Binnenkort nemen we namelijk afscheid van ons oude vertrouwde planbordsysteem en schakelen we over op digitaal plannen. Er komt een touchscreen te hangen die de plaats van ons oude planbord gaat innemen. Vanaf dat moment wordt er geen gebruik meer gemaakt van geschreven planbordkaartjes,maar worden de planbordkaartjes digitaal aangemaakt via de computer. Als een medewerker wil zien wat er aan een auto moet gebeuren, dan is het een kwestie van een druk op het scherm en het betreffende planbordkaartje wordt uitvergroot op het touchscreen getoond. Het aantal uren dat een monteur staat ingepland per dag is ook in één oogopslag zichtbaar. Het oude planbordsysteem zoals dit jaren in gebruik was.

2 Op het eerste gezicht zou u misschien kunnen denken dat het systeem alleen voor de medewerkers van Goedbloed Auto s een leuke vernieuwing is, echter u als klant zal hier zeer zeker ook bij gebaat zijn! Er is namelijk heel veel meer mogelijk met het digitaal plannen. Wat dacht u van een sms-systeem als herinnering of bevestiging dat u uw auto heeft aangeboden in onze werkplaats, een systeem om u te herinneren dat uw auto aan een onderhoudsbeurt of APK keuring toe is? De tijd van herinneringsbrieven ontvangen is dan verleden tijd. Het is daarom van groot belang dat uw - en telefoongegevens in ons systeem kloppen c.q. zijn aangeleverd zodat wij u in het vervolg op deze gemakkelijke en snelle manier kunnen informeren over zaken die uw auto betreffen. Als u uw adres of mobile nummer nog niet heeft doorgegeven, ontvangen wij deze graag alsnog. U kunt deze mailen naar: cdenboer@xs4all.nl Het nieuwe digitale planbord! Via het touchscreen komt het planbordkaartje uitvergroot op het scherm als men er op drukt.

3 BPM-VRIJE BENZINEMOTOR Citroën breidt het motorenaanbod op de C3 en DS3 verder uit met de 3 cilinder VTI 82 benzinemotor waardoor er naast de BPM-vrije e-hdi dieselmotor nu ook een BPM-vrije benzinemotor leverbaar is. Met deze nieuwe 3 cilindermotor wordt de CO2-uitstoot met 25% beperkt ten opzichte van de andere motorisaties. Daarnaast levert deze stille met balansas uitgevoerde VTI 82 motor meer koppel bij een laag toerental en meer vermogen. Ten slotte is deze motor lichter ten opzichte van andere motoren, wat al gauw 25 kilogram scheelt op het totale gewicht van de auto. Door de toegepaste nieuwe technieken, met als gevolg een lage uitstoot, wordt de VTI 82 motor op de Nederlandse markt beloond met een BPM-vrije prijsstelling, vrijstelling van wegenbelasting en voor de zakelijke rijders slechts 14% bijtelling. WIST U DAT.... Het bord boven de hoofdingang is vernieuwd?.. Onze slogan Als t om auto s gaat nu duidelijk boven de ingang zichtbaar is?.. Monteur Kevin Vermeulen niet meer werkzaam is bij ons bedrijf?.. Dit met wederzijds overleg is besloten?.. Jelle binnenkort het ouderlijk huis verlaat?.. Hij samen met zijn vriendin een huis heeft gekocht?.. Zij in oktober hun woning hopen te kunnen betreden?.. Wij 3 teams van de Zierikzeese voetbalvereniging MZC 11 sponsoren?.. Twee van deze teams kampioen zijn geworden?.. Wij Brett en Luca de Vos (kinderen van ) hiermee van harte willen feliciteren?.. Wij berichten uit de media ontvangen dat er een DS3 cabriolet aan komt?.. De eerste al gespot is op de Périphérique van Parijs?.. De verwachting is dat deze cabriolet geïntroduceerd wordt op de autosalon van Parijs?.. Wij nog steeds belastingvrije auto s kunnen leveren?.. Citroën C1, C3 en DS3 benzine en de Citroën C3 en DS3 diesel onze belastingvrije auto s zijn?.. De overheid per 1 januari 2013 de normen voor belastingvrij rijden verder gaat aanscherpen?.. U dus nu nog kunt profiteren van dit belastingvoordeel zolang het nog kan?

4 NIEUW ONDERHOUDSSCHEMA Met ingang van 1 juli 2012 geld voor alle Citroën automobielen een nieuw onderhoudsschema. De fabrikant heeft besloten om de onderhoudsintervallen vanaf deze productiedatum terug te brengen van 2 naar 1 jaar. Voorheen was het zo dat een nieuwe auto pas na 2 jaar of een bepaald aantal kilometers (afhankelijk van de motoruitvoering) voor de eerste keer voor onderhoud in de werkplaats kwam. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer een auto ieder jaar voor onderhoud in de garage komt, de onderhoudskosten voor de klant beduidend lager zijn dan wanneer de auto om de twee jaar wordt aangeboden voor onderhoud. Elk jaar naar de werkplaats betekent dat de bezoeken dichter bij elkaar komen te liggen en dat reparaties die moeten worden uitgevoerd in een eerder stadium geconstateerd worden. Door vroegtijdige constatering van een defect kunnen grotere reparaties als gevolg van dit defect worden voorkomen. Bovendien bestaat er minder risico dat een onderdeel dat vervangen had moeten worden niet tijdig vervangen wordt. Ook zal er vanuit de fabriek worden voorgeschreven dat de distributieriem vervangingen in een eerder stadium dienen te worden uitgevoerd. Alles vanuit het oogpunt Voorkomen is beter dan genezen!. HOOFDINGANG PAND VERNIEUWD Onze slogan Als t om auto s gaat... hangt nu groot boven de deur van onze hoofdingang. Deze slogan verwoord uitstekend waar Goedbloed Auto s voor staat, namelijk: Uitstekende service, knowhow en klantgerichtheid, of u nu in een Citroën rijdt of een ander merk, uw auto is bij Goedbloed Auto s in goede handen. De vernieuwing van de hoofdingang is de laatste vernieuwing voor wat betreft de buitenkant van het pand. De volgende stap is de showroom, maar hierover leest u te zijner tijd meer in een volgende nieuwsmail.

5 DS-LIJN AANTREKKELIJK VOOR LEASE-MARKT Voor de zakelijke rijder wordt een aantal uitvoeringen van de DS lijn erg interessant gemaakt door de introductie van de Business versies van de DS3, DS4 en DS5. De Citroën DS3 Business is gebaseerd op de So Chic uitvoering, en kan worden geleverd met de nieuwe VTI 82 benzinemotor en de e-hdi 90 dieselmotor. Deze beide uitvoeringen vallen in de 14% bijtellingscategorie en zijn vrijgesteld van wegenbelasting tot 1 januari De standaard uitrusting is erg royaal: naast de uitrusting van de DS3 So Chic is de DS3 Business extra voorzien van: Pack Confort emyway, Reservewiel, Lichtmetalen wielen Airflow. De Citroën DS4 Business is gebaseerd op de So Chic uitvoering en kan worden geleverd met de VTI 120 benzine en de e-hdi 110 EGS dieselmotor. De DS4 Business e-hdi EGS versie valt in de 20% bijtellingscategorie. Naast de standaard So Chic uitrusting heeft de Business uitvoering als extra s: Pack Détection 1, e-myway navigatiesysteem, USB aansluiting, 230V aansluiting geïntegreerd in middenarmsteun, reservewiel. De DS5 komt met twee Business uitvoeringen, de DS5 Business en DS5 Business Executive. De Business uitvoering is gebaseerd op uitrustingsniveau Chic en de Business Executive is gebaseerd op de So Chic uitvoering. De Citroën DS5 Business kan geleverd worden met de e-hdi 115 EGS dieselmotor en als Hybrid4- versie. De Citroën DS5 Business Executive kan geleverd worden als THP 155 automaat, e-hdi 115 EGS en als Hybrid4-versie. De DS5 e-hdi 115 EGS versie valt in de 20% bijtellingscategorie. De DS5 Hybrid4 versie valt in de 14% bijtellingscategorie. Bovendien is de Hybrid4 versie vrijgesteld van BPM. Zoals vermeld is de Business uitvoering gebaseerd op de Chic uitvoering en heeft als extra standaard uitrusting: Pack Urbain, emyway navigatiesysteem, 17 inch lichtmetalen wielen Houston, Reservewiel. De DS5 Business Executive is gebaseerd op de So Chic uitvoering en is verder standaard uitgerust met: emyway navigatiesysteem, 17 inch lichtmetalen wielen Houston, Head-Up Display en een reservewiel. Wilt u meer informatie over de aantrekkelijke DS-lijn, vraagt u dan naar Cees of Jelle den Boer.

6 GEBRUIKTE AUTO S C3 1.4i XTR Sensodrive Automaat Bouwjaar : Brandstof : Benzine Opties o.a. : ABS, aircoditioning, radio/cd-speler, boordcomputer, cruisecontrol, schuif/kanteldak, trekhaak, regensensor, verwarmbare buitenspiegels Prijs : 6.950, - (*) Hyundai Matrix 1.6i Active Cool Bouwjaar : Brandstof : Benzine Opties o.a. : Airco, centrale vergrendeling, elektrische ramen, radio/cd-speler, elektrische buitenspiegels, parkeerhulp, mistlampen, trekhaak Prijs : 6.950, - (*) Citroën Berlingo 1.6i Multispace Petit Paradis Bouwjaar : Brandstof : Benzine Opties o.a. : Airco, elektrische ramen, middenarmsteun, mistlampen, radio/cd-speler Prijs : 6.650, - (*) Citroën C4 Aircross 1.6i 115 2WD Exclusive Bouwjaar : Brandstof : Benzine Opties o.a. : Airco, cruisecontrol, lichtmetalen velgen, middenarmsteun, mistlampen, radio/cd, xenon verlichting, parkeerhulp, regensensor, verwarmbare buitenspiegels Prijs : , - (*) (*) Exclusief rijklaarmaak kosten à 295, - Kijkt u voor een compleet overzicht van onze occasionvoorraad op onze internetsite:

7 007 KRIJGT OPKNAPBEURT In een eerdere editie van onze nieuwsmail heeft u kunnen lezen dat Jelle den Boer een zeer bijzondere uitvoering heeft bemachtigd van de 2CV, namelijk de 007 uitvoering die heeft geschitterd in de James Bond film For your eyes only. Van deze uitvoering zijn er maar enkele door Citroën geproduceerd. Jelle is inmiddels begonnen aan de opknapbeurt van deze auto, en we zullen u proberen op de hoogte te houden van zijn vorderingen. Op de foto s hieronder kunt u zien wat de stand van zaken momenteel is:

8 AUTOZEELAND TEST DS5 AutoZeeland testte onlangs de Citroën DS5. Het resultaat van deze test leest u in het navolgende verslag: Het is lang geleden dat we met een auto zoveel belangstelling hadden. Als je met een Ferrari het Havenplein van Zierikzee op komt rijden of als je door Renesse met een Lamborghini flaneert, dan weet je dat de aandacht op je gevestigd is. Wie schetst onze verbazing toen we een rondje op de bekende Nürburgring in de Eifel reden en de mensen langs de kant allemaal foto s van de bijzondere Citroën maakten. Zowel op de heen- als de terugreis was er trouwens ook sprake van een gezonde belangstelling. Eigenlijk past dat als vanouds bij ons Franse merk: de Traction Avant, de 2CV, de DS, de Ami en de GS zijn allemaal spraakmakende voorbeelden van automobielen waar men met respect over sprak. La déesse: In 1955 stond de DS 19 op de Franse autosalon in Parijs. Het was de meest sensationele auto van na de oorlog. De meeste bezoekers hebben toen slechts een glimp van de auto gezien, omdat de belangstelling overweldigend was. De naam was veel minder spectaculair, omdat de DS 19 gewoonweg de fabricagecode was. Als je echter de twee de letters op z n Frans spelt betekent: déesse godin Toen na twee decennia de productie werd gestopt, was de auto nog steeds modern! Extraordinaire: Je kunt de DS5 onmogelijk in een hokje plaatsen. Hij heeft MPV-trekjes, maar ook iets van een SUV. Ik zie herkenbare coupélijnen, maar hij heeft ook combi-eigenschappen. In moderne autotaal noemen we zo n model ook wel een crossover. Hoe dan ook, zoals gemeld rijdt hij niet ongemerkt ergens voorbij. Dat heeft zeker te maken met zijn uitstraling in het algemeen. Van voren wordt de aandacht tegelijkertijd opgeëist en verdeeld tussen de sprekende ledverlichting en de twee holle chroomstrips die van de koplampen naar de buitenspiegels lopen. De DS5 is trouwens in het geheel niet vies van chroom, integendeel, de designers hebben het veelvuldig toegepast. We moeten toegeven dat het flatteert, van het grote logo, via de onderkant van de portieren naar de diffuser aan de achterzijde met de spraakmakende horizontale uitlaatpijpen. Je kan aan alles zien dat het designteam carte blance heeft gekregen: de bijzondere lijnvoering aan de zijkant, de donkere ruiten die het dak haast laten zweven en de grote gestileerde wielen. À propos de ruiten, we telden er in totaal elf en dan hebben we het glazen zonnedak nog niet meegerekend!

9 Chique cockpit: Alvorens in te stappen, genieten we al van de aanblik van de leren stoelen. Het stikwerk van de bruine nappalederen fauteuils doet denken aan dat van een uitvergroot horlogebandje. De mooie aluminium houder van de hoofdsteun op de stoel is een echte eyecatcher! Neem plaats in de DS5 en daar is onmiddellijk de associatie met de cockpit van een vliegtuig. Het glazen dak wordt in tweeën gedeeld door een machtige dakconsole met allerlei prachtig gestileerde functietoetsen, in aluminium en hoogwaardig kunststof uitgevoerd en datzelfde beeld zet zich voort op de middenconsole. Je krijgt de neiging om de functies één voor één te testen. En voyage: De testauto is uitgerust met de bekende Citroën commonrial diesel ehdi 110 EGS. Motorisch is die diesel een juweeltje, want de 1560 cc biedt dankzij de turbo 112 pk en een koppel van 270 Nm vanaf 1750 toeren. We vertrekken vroeg en doen ons best om de dieselmotor te betrappen op de geluiden die zijn aartsvader Rudolf heeft uitgevonden. Mis, want in het vooronder suizelt een machine waar die man alleen maar van heeft kunnen dromen. Op de vierbaans zetten we de cruise op 120 km/h en de aanvangsactieradius van 740 km groeit naar bijna 850 km! De bak schakelt een beetje eigenaardig als je het niet gewend bent: hij houdt bij het opschakelen even in, maar we leren als snel dat je dat kunt opvangen door even het gas los te laten. Deze bak draagt namelijk bij aan het superzuinig rijden en dat blijkt ook gaandeweg de dag. Even over de Duitse grens mogen we oneindig gas geven en we zijn verbaasd over de acceleratie boven de 120 km/h. Citroën is inherent aan comfort en die gedachte is ons altijd bijgebleven. De DS5 helpt ons echter even uit de droom want hij is sportief getrimd. Dat wil zeggen, dat van achteren de veer/demperafstemming in onze ogen niet helemaal harmonisch is gelukt. De schokdempers zijn net iets te straf afgesteld, waardoor de synthese tussen de veren en de dempers niet optimaal is. Als we de DS5 op een parkeerplaats bij het rennerskwartier van de Nürburgring parkeren, hebben we niets aan al het glaswerk. Gelukkig is de auto voorzien van grote zijspiegels en een achteruitrijcamera: probleem opgelost. Al eerder hebben we gemeld dat de moderne auto s nu eenmaal niet meer zo gemakkelijk op zicht achteruit te rijden zijn, al was de oorspronkelijke DS ook geen echt voorbeeld op dat gebied. Nog even tot slot: wat hebben autofabrikanten de laatste tijd ongelofelijk hun best gedaan om automobielen zuinig te maken en Citroën loopt op dat gebied mede voorop. Op en neer naar de Eifel komen we toch boven de 1 op 20 uit en dat levert natuurlijk energielabel A op!

10 ZOEK DE VERSCHILLEN In ons archief kwamen we wat foto s en een instructieboekje tegen van de familie Blom. Zij waren de eigenaar van een Citroën C4. De verschillen van de C4 van toen en de huidige C4 Picasso kunt u zien in de volgende fotocompilatie: Huidige C4 Picasso Citroën C4 uit 1934 Met bovenstaand stukje over de tegenstellingen tussen nostalgie en heden willen wij deze nieuwsmail afsluiten. De volgende nieuwsmail kunt u medio december van ons verwachten.

40-jarig jubileum. Johan van den Hoek

40-jarig jubileum. Johan van den Hoek Editie: Mei 2012 40-jarig jubileum Johan van den Hoek Op 1 april jl. was het 40 jaar geleden dat Johan in dienst trad bij Goedbloed Auto s. Dit is natuurlijk een gebeurtenis die we niet zomaar voorbij

Nadere informatie

INHOUD: Geachte lezer,

INHOUD: Geachte lezer, Geachte lezer, Het voorjaar is weer begonnen en over niet al te lange tijd kunnen we weer gaan genieten van een (hopelijk) mooie zomer. En wellicht een verdiende vakantie! De respons op het stukje in onze

Nadere informatie

Editie: November 2011

Editie: November 2011 INHOUD: Editie: November 2011 10e Citroën voor Fam. Zijta Sponsor team MZC 11 Pupil van de Week Gebruikte Auto s Prijzen Citroën DS5 Beoordeel ons bedrijf Wist u dat..? Winterse omstandigheden Tot slot

Nadere informatie

Toyota Auris 1.8 Full Hybrid Executive

Toyota Auris 1.8 Full Hybrid Executive Jarno van Maanen 20 juli 2010 Schoon geweten Met het succes van de Prius in het achterhoofd zet Toyota volledig in op hybride-techniek. Uiteindelijk wil de Japanse autofabrikant al haar modellen aanbieden

Nadere informatie

UITNODIGING AUTOSHOW GOEDBLOED AUTo s

UITNODIGING AUTOSHOW GOEDBLOED AUTo s Editie: maart 2013 UITNODIGING AUTOSHOW GOEDBLOED AUTo s INHOUD: AUTOSHOW GOEDBLOED AUTO S DS3 CABRIO C4 TECHNOSPACE CONCEPT MYCITROËN DE NIEUWE CITROËN C3 GEBRUIKTE AUTO S VOORRUIT REPARATIES WIST U DAT?

Nadere informatie

BIJTELLINGSPERCENTAGE, ENERGIELABELS EN VERBRUIKSCIJFERS 5-1-2015

BIJTELLINGSPERCENTAGE, ENERGIELABELS EN VERBRUIKSCIJFERS 5-1-2015 binnen de bebouwde buiten de bebouwde C-Zéro Elektrisch 4% C-Zéro A 0,0 0,0 0,0 0,0 0 Nieuwe C1 Benzine 20% VTi 68 S&S 14/15 inch A 4,5 3,5 3,8 26,3 88 Benzine 20% VTi 68 ETG 14/15 inch B 5,0 3,8 4,2 23,8

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport 53.835 U BESPAART: 6.612 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: wit Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

BIJTELLINGSPERCENTAGE, ENERGIELABELS EN VERBRUIKSCIJFERS 01-02-2016

BIJTELLINGSPERCENTAGE, ENERGIELABELS EN VERBRUIKSCIJFERS 01-02-2016 C-Zéro Elektrisch 4% C-Zéro A 0,0 0,0 0,0 0,0 0 C1 Benzine 21% VTi 68 S&S 14/15 inch B 4,5 3,5 3,8 26,3 88 Benzine 21% VTi 68 ETG 14/15 inch B 5,0 3,8 4,2 23,8 97 Benzine 21% PureTech 82 14/15 inch C 5,4

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom.

Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom. 9-XFH-95 Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom. Deze Seat Leon ST komt uit 2014, werd geleverd van 01-10-2013 tot 30-06-2015 en kostte toen 28.484,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

Ford Focus CC 2.0 Titanium

Ford Focus CC 2.0 Titanium Harold Rolloos 1 juni 2008 Focus met hoge funfactor Ford kwam begin 2007 met de nieuwe Focus CC. Ruim een jaar later stond daar alweer de opvolger. Dat is natuurlijk erg snel, maar Ford greep de introductie

Nadere informatie

Zeer nette en aantoonbaar dealer onderhouden Porsche 911 (996) Cabriolet 3.6 Carrera Tiptronic welke origineel Nederlands

Zeer nette en aantoonbaar dealer onderhouden Porsche 911 (996) Cabriolet 3.6 Carrera Tiptronic welke origineel Nederlands B.V. 5626AG Eindhoven Porsche 911 Cabrio 3.6 Carrera 996 Tiptronic Aut. Sportuitlaat, Origineel NL, Navi, Memory, Xenon Specificaties Datum: 26-02-2002 Tellerstand: 183.990 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Suzuki Grand Vitara 2.4 Exclusive

Suzuki Grand Vitara 2.4 Exclusive Harold Rolloos 18 september 2008 Grand Vitara groeit door 'Suzuki introduceert Grand Vitara 2009. Twee nieuwe motoren en vernieuwd exterieur en interieur', kopt het persbericht van de importeur. Twintig

Nadere informatie

Finnik Autorapport Chevrolet Captiva 2.4i Executive

Finnik Autorapport Chevrolet Captiva 2.4i Executive 98-HGS-6 Finnik Autorapport Chevrolet Captiva 2.4i Executive Deze Chevrolet Captiva komt uit 2008, werd geleverd van 28-04-2006 tot 31-03-2011 en kostte toen 39.295,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

Finnik Autorapport BMW 3-serie 318i Executive

Finnik Autorapport BMW 3-serie 318i Executive NJ-171-K Finnik Autorapport BMW 3-serie 318i Executive Deze BMW 3-serie komt uit 2007, werd geleverd van 01-09-2005 tot 30-09-2007 en kostte toen 39.668,-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2017

Nadere informatie

Editie: december 2012

Editie: december 2012 Editie: december 2012 Inhoud: Veiligheidsdag 2012 Nieuw plansysteem Einde jaar Avondje bowlen gewonnen Wist u dat. Occasions Anti Corrosie garantie Eenden nieuwtje Winterbanden VEILIGHEIDSDAG 2012 Op zaterdag

Nadere informatie

Premium Autorapport Renault Clio Estate 1.5 dci Expression

Premium Autorapport Renault Clio Estate 1.5 dci Expression 2-SXB-38 Premium Autorapport Renault Clio Estate 1.5 dci Expression Deze Renault Clio Estate komt uit 2013, werd geleverd van 01-02-2013 tot 30-09-2016 en kostte toen 19.880,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

Finnik Autorapport Volkswagen Golf 1.9 TDI Trendline

Finnik Autorapport Volkswagen Golf 1.9 TDI Trendline 44-RR-LF Finnik Autorapport Volkswagen Golf 1.9 TDI Trendline Deze Volkswagen Golf komt uit 2005, werd geleverd van 01-05-2004 tot 30-11-2007 en kostte toen 24.388,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

Finnik Autorapport Nissan Note 1.2 DIG-S Acenta

Finnik Autorapport Nissan Note 1.2 DIG-S Acenta HB-400-R Finnik Autorapport Nissan Note 1.2 DIG-S Acenta Deze Nissan Note komt uit 2015, werd geleverd van 01-10-2013 tot 31-03-2017 en kostte toen 20.330,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

Premium Autorapport Renault Mégane Estate 1.5 dci Expression

Premium Autorapport Renault Mégane Estate 1.5 dci Expression 62-XSL-6 Premium Autorapport Renault Mégane Estate 1.5 dci Expression Deze Renault Mégane Estate komt uit 2012, werd geleverd van 17-01-2012 tot 31-01-2013 en kostte toen 24.775,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

Finnik Autorapport Mercedes-Benz R-klasse 320 CDI Lang 4-Matic

Finnik Autorapport Mercedes-Benz R-klasse 320 CDI Lang 4-Matic 25-ZHD-1 Finnik Autorapport Mercedes-Benz R-klasse 320 CDI Lang 4-Matic Deze Mercedes-Benz R-klasse komt uit 2006, werd geleverd van 01-03-2006 tot 31-08-2007 en kostte toen 95.841,-. Deze geïmporteerde

Nadere informatie

Premium Autorapport Renault Mégane 1.5 dci Expression

Premium Autorapport Renault Mégane 1.5 dci Expression 31-TXT-9 Premium Autorapport Renault Mégane 1.5 dci Expression Deze Renault Mégane komt uit 2012, werd geleverd van 17-01-2012 tot 31-01-2013 en kostte toen 23.345,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

Finnik Autorapport Suzuki Alto 1.0 Base VVT

Finnik Autorapport Suzuki Alto 1.0 Base VVT JL-426-D Finnik Autorapport Suzuki Alto 1.0 Base VVT Deze Suzuki Alto komt uit 2014, werd geleverd van 01-07-2012 tot 31-12-2013 en kostte toen 9.963,-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2016

Nadere informatie

Finnik Autorapport Renault Captur 0.9 TCe Dynamique

Finnik Autorapport Renault Captur 0.9 TCe Dynamique KL-403-J Finnik Autorapport Renault Captur 0.9 TCe Dynamique Deze Renault Captur komt uit 2016 en kostte toen 21.985,-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2016 op kenteken, is voorzien van een

Nadere informatie

Finnik Autorapport Seat Ateca 1.4 EcoTSI Xcellence

Finnik Autorapport Seat Ateca 1.4 EcoTSI Xcellence KZ-541-J Finnik Autorapport Seat Ateca 1.4 EcoTSI Xcellence Deze Seat Ateca komt uit 2017 en kostte toen 38.880,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2017 op kenteken, is voorzien van

Nadere informatie

Honda Insight. Meer inzicht. "De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving"

Honda Insight. Meer inzicht. De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving Honda Insight Meer inzicht Rij-impressie Tijdens het leven van een auto wordt een model continu aangepast. Gaandeweg krijgt de fabrikant nieuwe inzichten, werkt de fabriek efficiënter of ontwikkelt een

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Hyundai i20

Finnik Autorapport - Hyundai i20 Finnik Autorapport - Hyundai i20 Deze Hyundai i20 komt uit 2015 en kostte toen 17.378. Deze geïmporteerde auto staat sinds 2016 op Nederlands kenteken en is voorzien van een benzine motor die 84 PK levert.

Nadere informatie

Premium Autorapport BMW 3-serie Touring 318i Corp.L.Lux Line

Premium Autorapport BMW 3-serie Touring 318i Corp.L.Lux Line 02-XHZ-4 Premium Autorapport BMW 3-serie Touring 318i Corp.L.Lux Line Deze BMW 3-serie Touring komt uit 2012, werd geleverd van 01-03-2011 tot 31-12-2012 en kostte toen 37.657,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.6 TDI Greenl. Bns

Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.6 TDI Greenl. Bns 5-XLJ-15 Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.6 TDI Greenl. Bns Deze Skoda Octavia Combi komt uit 2014, werd geleverd van 01-01-2014 tot 30-06-2015 en kostte toen 29.380,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

BIJTELLINGSPERCENTAGE, ENERGIELABELS EN VERBRUIKSCIJFERS

BIJTELLINGSPERCENTAGE, ENERGIELABELS EN VERBRUIKSCIJFERS C-Zéro Elektrisch 4% C-Zéro A 0,0 0,0 0,0 0,0 0 C1 Benzine 21% VTi 68 S&S 14/15 inch B 4,5 3,5 3,8 26,3 88 Benzine 21% VTi 68 ETG 14/15 inch B 5,0 3,8 4,2 23,8 97 C3 Benzine 21% PureTech 68 15 inch Airflow

Nadere informatie

Premium Autorapport Skoda Fabia Combi 1.2 TDI Greenline

Premium Autorapport Skoda Fabia Combi 1.2 TDI Greenline 2-KPF-02 Premium Autorapport Skoda Fabia Combi 1.2 TDI Greenline Deze Skoda Fabia Combi komt uit 2013, werd geleverd van 01-06-2010 tot 10-01-2015 en kostte toen 18.900,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

Premium Autorapport Renault Mégane Estate 1.5 dci GT-Line

Premium Autorapport Renault Mégane Estate 1.5 dci GT-Line 76-XHS-6 Premium Autorapport Renault Mégane Estate 1.5 dci GT-Line Deze Renault Mégane Estate komt uit 2012, werd geleverd van 17-01-2012 tot 31-01-2013 en kostte toen 29.405,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

Premium Autorapport Fiat Punto Evo 1.3 M-Jet Street

Premium Autorapport Fiat Punto Evo 1.3 M-Jet Street 2-TNX-68 Premium Autorapport Fiat Punto Evo 1.3 M-Jet Street Deze Fiat Punto Evo komt uit 2014, werd geleverd van 01-01-2014 tot 30-11-2015 en kostte toen 15.020,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

0,00. Mercedes-Benz S-Klasse 65 AMG Lang Ex. Jaap Stam. Achterbank met massagefunctie. Binnen/buitenspiegel automatisch dimmend

0,00. Mercedes-Benz S-Klasse 65 AMG Lang Ex. Jaap Stam. Achterbank met massagefunctie. Binnen/buitenspiegel automatisch dimmend Mercedes-Benz S-Klasse 65 AMG Lang Ex. Jaap Stam Merk Mercedes-Benz Model S-Klasse Type 65 AMG Lang Ex. Jaap Stam Bouwjaar 2007 Kilometerstand 144.392 km Carrosserie Sedan Transmissie Automaat Brandstof

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

Finnik Autorapport Peugeot HDI XR

Finnik Autorapport Peugeot HDI XR 04-ZD-NF Finnik Autorapport Peugeot 207 1.4 HDI XR Deze Peugeot 207 komt uit 2008, werd geleverd van 01-03-2006 tot 31-01-2008 en kostte toen 20.400,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds

Nadere informatie

Finnik Autorapport Volvo V CNG Summum

Finnik Autorapport Volvo V CNG Summum JK-149-P Finnik Autorapport Volvo V70 2.4 CNG Summum Deze Volvo V70 komt uit 2004, werd geleverd van 14-06-2004 tot 02-10-2006 en kostte toen 68.133,-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2017

Nadere informatie

Premium Autorapport Renault Clio 1.5 dci Authentique

Premium Autorapport Renault Clio 1.5 dci Authentique 64-XRT-5 Premium Autorapport Renault Clio 1.5 dci Authentique Deze Renault Clio komt uit 2012, werd geleverd van 01-01-2011 tot 31-12-2012 en kostte toen 15.985,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie

Finnik Autorapport Peugeot VTi Active

Finnik Autorapport Peugeot VTi Active 36-XFZ-7 Finnik Autorapport Peugeot 208 1.4 VTi Active Deze Peugeot 208 komt uit 2012, werd geleverd van 01-04-2012 tot 31-12-2012 en kostte toen 18.140,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

Premium Autorapport Skoda Fabia Combi 1.2 TDI Greenline

Premium Autorapport Skoda Fabia Combi 1.2 TDI Greenline 55-ZFN-7 Premium Autorapport Skoda Fabia Combi 1.2 TDI Greenline Deze Skoda Fabia Combi komt uit 2012, werd geleverd van 01-06-2010 tot 10-01-2015 en kostte toen 19.636,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

Finnik Autorapport Fiat Grande Punto 1.2 Dynamic

Finnik Autorapport Fiat Grande Punto 1.2 Dynamic 57-HTF-4 Finnik Autorapport Fiat Grande Punto 1.2 Dynamic Deze Fiat Grande Punto komt uit 2009, werd geleverd van 01-12-2005 tot 31-01-2008 en kostte toen 14.840,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

Premium Autorapport Seat Ibiza ST 1.2 TDI Style Eco.

Premium Autorapport Seat Ibiza ST 1.2 TDI Style Eco. 53-TGV-5 Premium Autorapport Seat Ibiza ST 1.2 TDI Style Eco. Deze Seat Ibiza ST komt uit 2012, werd geleverd van 01-06-2010 tot 30-05-2012 en kostte toen 19.185,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

Finnik Autorapport Volvo V T5 Summum

Finnik Autorapport Volvo V T5 Summum GG-148-L Finnik Autorapport Volvo V70 2.0 T5 Summum Deze Volvo V70 komt uit 2015, werd geleverd van 11-11-2013 tot 31-07-2015 en kostte toen 57.689,-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2015 op

Nadere informatie

Finnik Autorapport Audi A3 Sportback 1.4 e-tron Attr. PL+

Finnik Autorapport Audi A3 Sportback 1.4 e-tron Attr. PL+ GL-519-B Finnik Autorapport Audi A3 Sportback 1.4 e-tron Attr. PL+ Deze Audi A3 Sportback komt uit 2015, werd geleverd van 01-08-2014 tot 31-07-2016 en kostte toen 49.669,-. Deze geïmporteerde personenauto

Nadere informatie

Finnik Autorapport Fiat Grande Punto V Dynamic

Finnik Autorapport Fiat Grande Punto V Dynamic HR-861-X Finnik Autorapport Fiat Grande Punto 1.4-16V Dynamic Deze Fiat Grande Punto komt uit 2008, werd geleverd van 01-07-2007 tot 31-01-2008 en kostte toen 15.980,-. Deze geïmporteerde personenauto

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Audi A6

Finnik Autorapport - Audi A6 Finnik Autorapport - Audi A6 Deze Audi A6 komt uit 2015 en kostte toen 52.642. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2015 op kenteken en is voorzien van een diesel motor die 150 PK levert. Het gebruik

Nadere informatie

Inspectierapport 98-LGS-8

Inspectierapport 98-LGS-8 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Audi Q5 2.0 TFSI quattro Pro Line 98LGS8 Tellerstand (km): 106584 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7257

Nadere informatie

Finnik Autorapport Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV Instyle

Finnik Autorapport Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV Instyle 4-SVS-02 Finnik Autorapport Mitsubishi Outlander 2.0 PHEV Instyle Deze Mitsubishi Outlander komt uit 2013, werd geleverd van 01-01-2013 tot 31-10-2015 en kostte toen 49.679,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

Premium Autorapport Skoda Fabia Combi 1.2 TDI Greenline

Premium Autorapport Skoda Fabia Combi 1.2 TDI Greenline 67-ZXK-1 Premium Autorapport Skoda Fabia Combi 1.2 TDI Greenline Deze Skoda Fabia Combi komt uit 2013, werd geleverd van 01-06-2010 tot 10-01-2015 en kostte toen 19.584,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

Finnik Autorapport Toyota iq 1.0 VVTi Comfort

Finnik Autorapport Toyota iq 1.0 VVTi Comfort 30-PZN-3 Finnik Autorapport Toyota iq 1.0 VVTi Comfort Deze Toyota iq komt uit 2009, werd geleverd van 23-01-2009 tot 31-12-2013 en kostte toen 12.990,-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2011

Nadere informatie

Finnik Autorapport Peugeot PT Blue Lease

Finnik Autorapport Peugeot PT Blue Lease GX-460-B Finnik Autorapport Peugeot 208 1.2 PT Blue Lease Deze Peugeot 208 komt uit 2015 en kostte toen 17.150,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2015 op kenteken, is voorzien van een

Nadere informatie

Finnik Autorapport Dacia Duster 1.6 Lauréate 2wd

Finnik Autorapport Dacia Duster 1.6 Lauréate 2wd 47-RPT-8 Finnik Autorapport Dacia Duster 1.6 Lauréate 2wd Deze Dacia Duster komt uit 2011, werd geleverd van 01-03-2010 tot 31-01-2014 en kostte toen 18.720,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

Finnik Autorapport Mercedes-Benz E-klasse 350 e Lease Edition

Finnik Autorapport Mercedes-Benz E-klasse 350 e Lease Edition KR-910-H Finnik Autorapport Mercedes-Benz E-klasse 350 e Lease Edition Deze Mercedes-Benz E-klasse komt uit 2016, werd geleverd van 15-07-2016 tot 31-01-2017 en kostte toen 72.790,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

DS 3 PureTech 130 S&S So Chic

DS 3 PureTech 130 S&S So Chic Bjorn Blokzijl 9 april 2016 Helemaal op eigen benen Op de autosalon van Parijs in 1955 toonde Citroën voor het eerst de wereldberoemde DS. Zo op het oog een weinig zeggende naam, maar spreek hem in het

Nadere informatie

Finnik Autorapport Kia Venga 1.6 CVVT X-tra

Finnik Autorapport Kia Venga 1.6 CVVT X-tra NF-984-T Finnik Autorapport Kia Venga 1.6 CVVT X-tra Deze Kia Venga komt uit 2011, werd geleverd van 01-11-2009 tot 30-04-2012 en kostte toen 21.734,-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2017

Nadere informatie

Finnik Autorapport Volkswagen Golf Plus 1.4 Easyline

Finnik Autorapport Volkswagen Golf Plus 1.4 Easyline GV-781-K Finnik Autorapport Volkswagen Golf Plus 1.4 Easyline Deze Volkswagen Golf Plus komt uit 2010, werd geleverd van 01-04-2009 tot 30-09-2012 en kostte toen 22.671,-. Deze geïmporteerde personenauto

Nadere informatie

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland Vanaf 14 juli 2017, Nederland MODELPRIJZEN Verbruik 1 l/100 km CO 2 - uitstoot 1 g/km/ Energielabel excl. BPM/ BPM bedrag Fiscale Waarde Rijklaar 2 Stad Snelweg Gecombineerd 1.6t 6MT 7,8 4,6 5,7 133/B

Nadere informatie

Finnik Autorapport Ford Focus 1.6 TDCI Futura

Finnik Autorapport Ford Focus 1.6 TDCI Futura 58-SN-GD Finnik Autorapport Ford Focus 1.6 TDCI Futura Deze Ford Focus komt uit 2006, werd geleverd van 01-05-2005 tot 31-01-2008 en kostte toen 25.858,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Volkswagen Up!

Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd) 7-XHF-11

Nadere informatie

Premium Autorapport Renault Mégane Estate 1.5 dci GT-Line

Premium Autorapport Renault Mégane Estate 1.5 dci GT-Line 5-SHV-37 Premium Autorapport Renault Mégane Estate 1.5 dci GT-Line Deze Renault Mégane Estate komt uit 2013, werd geleverd van 01-01-2013 tot 28-02-2014 en kostte toen 31.165,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 220 d 4M. Edition 1

Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 220 d 4M. Edition 1 HL-662-L Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 220 d 4M. Edition 1 Deze Mercedes-Benz GLC-klasse komt uit 2015, werd geleverd van 03-07-2015 tot 31-10-2016 en kostte toen 75.160,-. Deze geïmporteerde

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

Finnik Autorapport Honda CR-V 2.0i Elegance

Finnik Autorapport Honda CR-V 2.0i Elegance 23-XS-DF Finnik Autorapport Honda CR-V 2.0i Elegance Deze Honda CR-V komt uit 2007, werd geleverd van 01-12-2006 tot 31-03-2010 en kostte toen 38.110,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

Premium Autorapport Skoda Fabia Combi 1.2 TDI Greenline

Premium Autorapport Skoda Fabia Combi 1.2 TDI Greenline 27-SJH-7 Premium Autorapport Skoda Fabia Combi 1.2 TDI Greenline Deze Skoda Fabia Combi komt uit 2011, werd geleverd van 01-06-2010 tot 10-01-2015 en kostte toen 16.790,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

21/12/2017. Model: Clio Estate. Merk: renault. Business

21/12/2017. Model: Clio Estate. Merk: renault. Business Rdwautowaarde.nl 21/12/2017 70nhl4 Merk: renault Type: CLIO Model: Clio Estate Uitvoering: 1.2-16V Business INHOUDSOPGAVE V O ERTU IG G EG EV ENS 1-2 Algemeen Vervaldatum & historie Uitgebreid gewicht

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Ford Fiesta

Finnik Autorapport - Ford Fiesta Finnik Autorapport - Ford Fiesta Deze Ford Fiesta komt uit 2015 en kostte toen 15.259. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2015 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die 65 PK levert.

Nadere informatie

Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.9 TDI Ambiente

Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.9 TDI Ambiente 26-ZK-PG Finnik Autorapport Skoda Octavia Combi 1.9 TDI Ambiente Deze Skoda Octavia Combi komt uit 2008, werd geleverd van 01-07-2006 tot 31-12-2009 en kostte toen 27.219,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

Finnik Autorapport Citroen Nemo 1.3 HDiF

Finnik Autorapport Citroen Nemo 1.3 HDiF 3-VKR-20 Finnik Autorapport Citroen Nemo 1.3 HDiF Deze Citroen Nemo komt uit 2010, werd geleverd van 01-09-2010 tot 30-09-2015 en kostte toen 19.433,-. Deze originele Nederlandse bedrijfswagen staat sinds

Nadere informatie

citroën Private Lease

citroën Private Lease Citroën Business Finance prijslijst juni 2013 citroën C1 t C1 3 drs 1.0i Attraction 36 10000 138,16 195,55 183,45 8,50 6,25 2,10 7,00 8,25 4,10 9,00 7,75 3,60 8,50 C1 5 drs 1.0i Attraction 36 10000 141,22

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

Premium Autorapport Tesla Model S 85 Performance

Premium Autorapport Tesla Model S 85 Performance 7-TLH-00 Premium Autorapport Tesla Model S 85 Performance Deze Tesla Model S komt uit 2014, werd geleverd van 01-08-2013 tot 30-06-2015 en kostte toen 91.900,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

Finnik Autorapport Hyundai Elantra 2.0i-16V Dynamic

Finnik Autorapport Hyundai Elantra 2.0i-16V Dynamic 17-PZ-HR Finnik Autorapport Hyundai Elantra 2.0i-16V Dynamic Deze Hyundai Elantra komt uit 2005, werd geleverd van 01-08-2003 tot 31-12-2006 en kostte toen 18.670,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

Premium Autorapport Opel Corsa 1.3 CDTi EF.S DesiEd

Premium Autorapport Opel Corsa 1.3 CDTi EF.S DesiEd 5-KXZ-68 Premium Autorapport Opel Corsa 1.3 CDTi EF.S DesiEd Deze Opel Corsa komt uit 2013, werd geleverd van 01-01-2013 tot 31-01-2015 en kostte toen 18.741,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 250 d 4M. Ambition

Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 250 d 4M. Ambition KR-126-R Finnik Autorapport Mercedes-Benz GLC-klasse 250 d 4M. Ambition Deze Mercedes-Benz GLC-klasse komt uit 2016, werd geleverd van 03-07-2015 tot 31-03-2017 en kostte toen 80.322,-. Deze originele

Nadere informatie

Mazda 2 1.3hp BiFuel GT-M

Mazda 2 1.3hp BiFuel GT-M Bjorn Blokzijl 6 november 2011 Alternatieve keuze Als grote autofabrikant doe je tegenwoordig niet meer mee zonder een wegenbelastingvrije auto in het programma. Om een dergelijk model te realiseren worden

Nadere informatie

Finnik Autorapport Peugeot 207 SW 1.6 VTi XS

Finnik Autorapport Peugeot 207 SW 1.6 VTi XS 28-GLK-8 Finnik Autorapport Peugeot 207 SW 1.6 VTi XS Deze Peugeot 207 SW komt uit 2008, werd geleverd van 01-07-2007 tot 31-08-2009 en kostte toen 23.098,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

Finnik Autorapport Toyota Auris 1.8 Full Hybrid Lim.

Finnik Autorapport Toyota Auris 1.8 Full Hybrid Lim. GR-084-B Finnik Autorapport Toyota Auris 1.8 Full Hybrid Lim. Deze Toyota Auris komt uit 2012, werd geleverd van 15-02-2012 tot 31-12-2012 en kostte toen 21.344,-. Deze geïmporteerde personenauto staat

Nadere informatie

Inspectierapport V-818-JZ

Inspectierapport V-818-JZ Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Opel Vivaro Tellerstand (km): 28962 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: Meldcode: Chassisnummer: Autotype: 1.6 Biturbo CDTI L2H1 Sport ECC V818JZ W0L1F7018GV660896

Nadere informatie

Toyota Avensis 1.8 VVT-i Wagon Panoramic Business

Toyota Avensis 1.8 VVT-i Wagon Panoramic Business Harold Rolloos 10 april 2009 Waardige opvolger De Toyota Avensis doet al jaren aardig mee in de leasemarkt. De auto springt er wat betreft zijn looks niet bovenuit, maar heeft wel de betrouwbaarheid mee,

Nadere informatie

Skoda Fabia Combi 1.2 TDI Greenline

Skoda Fabia Combi 1.2 TDI Greenline Harold Rolloos 21 augustus 2010 Goudmijn Onderdeel van Volkswagen zijn heeft Škoda bepaald geen windeieren gelegd. Nu is het volgende goudmijntje aanstaande. De Tsjechische autofabrikant lepelde de überzuinige

Nadere informatie

Finnik Autorapport Skoda Citigo 1.0 Grt. Drive

Finnik Autorapport Skoda Citigo 1.0 Grt. Drive 3-THN-60 Finnik Autorapport Skoda Citigo 1.0 Grt. Drive Deze Skoda Citigo komt uit 2014, werd geleverd van 01-01-2014 tot 30-06-2014 en kostte toen 11.469,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie