Algemene voorwaarden en veelgestelde vragen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden en veelgestelde vragen"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden en veelgestelde vragen Hotel Gift Card Welk bedrag kan ik op een Hotel Gift Card laden? De Hotel Gift Card is op te waarderen met minimaal 15,00 en maximaal 150,00. Moet ik het bedrag in een keer besteden? De bedragen op de Hotel Gift Card zijn in delen te besteden. Bij welke Fletcher Hotels kan ik de kaart besteden? De Hotel Gift Card is te gebruiken bij alle Fletcher hotels. Hoe lang is mijn Hotel Gift Card geldig? De Hotel Gift Card is vanaf het moment van uitgifte nog 2 jaar geldig. De uitgiftedatum staat vermeld in de binnenkant van de verpakking. Wat kan ik er precies mee betalen? Alles in en om het hotel, zoals (aan)betaling op de overnachting, fietshuur, eten en drinken. 2-daagse All-In Hotel Voucher Waar heb ik recht op als ik een 2-daagse All-In Hotel Voucher koop? De 2-daagse All-In Hotel Voucher voor twee personen bestaat uit: - 1 hotelovernachting met keuze uit een 3- of 4-sterren Fletcher hotel - 1 x uitgebreid ontbijtbuffet - 1 x 4-gangen diner in een 3-sterren hotel - 1 x 4-gangen diner in een 4-sterren hotel met een toeslag van 20 per voucher. Op de voucher staat het telefoonnummer van de Fletcher Reserveerlijn. U krijgt dan een medewerker aan de telefoon die u helpt met uw reservering. Reserveren geschiedt op basis van beschikbaarheid. Wat houdt het 4-gangen diner precies in? Het diner is een dagmenu bestaande uit een voorgerecht, soep, hoofdgerecht & nagerecht en kan niet zelf samengesteld worden. Zijn de drankjes bij het diner inbegrepen? Genuttigde dranken zijn voor eigen rekening.

2 Gelden er toeslagen bij het boeken met de 2-daagse All-In Hotel Voucher? De weekendtoeslag (aankomst op vrijdag en zaterdag) ( 5,- p.p.p.n), kamertoeslag (wisselend), hoogseizoentoeslag ( 10,- p.p.p.n) en toeristenbelasting ( 2,- p.p.p.n. / uitzondering is de Witte Raaf: 3,15 p.p.p.n.) zijn niet bij de voucher inbegrepen. Reserveringskosten worden niet berekend. Dien ik de 2-daagse All-In Hotel Voucher mee te nemen naar het hotel? De All-In Hotel Voucher dient u in te leveren in het hotel. Wanneer u de voucher niet kunt overleggen, dient u de reguliere prijzen te betalen. De All-In Hotel Voucher is geldig tot een jaar na uitgifte. Als de bon verlopen is bij aankomst, worden de reguliere prijzen berekend. De geldigheidsdatum staat vermeld op de voucher. Alle* Fletcher hotels accepteren deze voucher. (*exclusief Fletcher Hotel Amsterdam) 3-daagse All-In Hotel Voucher Waar heb ik recht op als ik een 3-daagse All-In Hotel Voucher koop? De 3-daagse All-In Hotel Voucher voor twee personen is in te wisselen voor : - 2 hotelovernachtingen met keuze uit een 3- of 4-sterren Fletcher hotel - 2 x uitgebreid ontbijtbuffet- 2 x 4-gangendiner (in een viersterrenhotel is dit enkel 1x 4 gangendiner) Op de voucher staat het telefoonnummer van de Fletcher Reserveerlijn. U krijgt dan een medewerker aan de telefoon die u helpt met uw reservering. Reserveren geschiedt op basis van beschikbaarheid. Wat houdt het 4-gangen diner precies in? Het diner is een dagmenu bestaande uit een voorgerecht, soep, hoofdgerecht & nagerecht en kan niet zelf samengesteld worden.

3 Zijn de drankjes bij het diner inbegrepen? Genuttigde dranken zijn voor eigen rekening. Gelden er toeslagen bij het boeken met de 3-daagse All-In Hotel Voucher? De weekendtoeslag (aankomst op vrijdag en zaterdag) ( 5,- p.p.p.n), kamertoeslag (wisselend), hoogseizoentoeslag ( 10,- p.p.p.n) en toeristenbelasting ( 2,- p.p.p.n. / uitzondering is de Witte Raaf: 3,15 p.p.p.n.) zijn niet bij de voucher inbegrepen. Reserveringskosten worden niet berekend. Dien ik de 3-daagse All-In Hotel Voucher mee te nemen naar het hotel? De All-In Hotel Voucher dient u in te leveren in het hotel. Wanneer u de voucher niet kunt overleggen, dient u de reguliere prijzen te betalen. De All-In Hotel Voucher is geldig tot een jaar na uitgifte. Als de bon verlopen is bij aankomst, worden de reguliere prijzen berekend. De geldigheidsdatum staat vermeld op de voucher. Alle* Fletcher hotels accepteren deze voucher. (*exclusief Fletcher Hotel Amsterdam) High Tea voor 2 personen Waar heb ik recht op met een High Tea Voucher? De High Tea Voucher is in te wisselen voor een High Tea voor twee personen en bestaat uit: - Diverse soorten scones/muffins en kleine cakejes - Diverse soorten bonbons - Koekjesassortiment - Kleine sandwiches en mini broodjes luxe belegd met vis en vlees - Onbeperkt koffie of thee gedurende het High Tea arrangement Zijn er dagen waarop mijn voucher niet geldig is? De High Tea Voucher is niet in te leveren op nationale feestdagen en is op basis van beschikbaarheid in het restaurant. De High Tea Voucher is geldig tot een jaar na uitgifte. Als de bon verlopen is bij aankomst,

4 wordt de reguliere High Tea prijs berekend. De geldigheidsdatum staat vermeld op de voucher. Dien ik de High Tea Voucher mee te nemen naar het hotel? De High Tea Voucher dient u in te leveren in het hotel. Wanneer u de High Tea Voucher niet kunt overleggen, dient u de reguliere prijs te betalen. Hoe kan ik de High Tea reserveren? De ontvanger van de High Tea Voucher plaatst een aanvraag voor de reservering bij het desbetreffende hotel per telefoon (nummer van de reserveerlijn staat vermeld op de voucher). Wanneer de aanvraag akkoord is, zal deze per mail bevestigd worden. Bij welke hotels kan ik de voucher inleveren? Bij alle Fletcher hotels. Met uitzondering van: Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend, Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg, Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve, Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort, Fletcher Badhotel Egmond aan Zee, Fletcher Hotel Amsterdam en Fletcher Familiehotel Paterswolde. Dinercheque 3-gangen dagmenu Waar heb ik recht op met een Dinercheque? De Dinercheque is in te wisselen voor een 3- gangen dagmenu voor 2 personen. Het is niet mogelijk om à la carte te dineren bij gebruik van de Dinercheque. Hoe kan ik reserveren? Door naar het hotel van keuze te bellen en het gewenste tijdstip af te spreken. Wanneer het diner op dezelfde dag plaats gaat vinden, moet er vóór 17:00 uur gereserveerd zijn. Zijn er dagen waarop mijn voucher niet geldig is? De Dinercheque is niet in te leveren op nationale feestdagen en is op basis van beschikbaarheid in het restaurant. Zijn de drankjes bij het diner inbegrepen? De Dinercheque is exclusief drank. Extra personen betalen de reguliere dinerprijs. Dien ik de Dinercheque mee te nemen naar het hotel?

5 De Dinercheque dient u in te leveren in het hotel. Wanneer u de Dinercheque niet kunt overleggen, dient u de reguliere dinerprijs te betalen. De Dinercheque is geldig tot een half jaar na uitgifte. Als de bon verlopen is bij aankomst, wordt de reguliere dinerprijs berekend. De geldigheidsdatum staat vermeld op de voucher. Bij welke hotels kan ik de voucher inleveren? Bij alle Fletcher hotels. Met uitzondering van: Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend, Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg, Fletcher Hotel-Restaurant De Burghoeve, Fletcher Badhotel Egmond aan Zee, Fletcher Badhotel Noordwijk, Fletcher Hotel Amsterdam en Beachclub Zuiderduin. Heerlijk Overnachten Waar heb ik recht op als ik een Heerlijk Overnachten Voucher koop? Het arrangement voor 2 personen bestaat uit: - 1 overnachting met keuze uit een 3- of 4-sterren Fletcher hotel - 1x uitgebreid ontbijtbuffet - 1x welkomstdrankje Op de voucher staat het telefoonnummer van de Fletcher Reserveerlijn. U krijgt dan een medewerker aan de telefoon die u helpt met uw reservering. Reserveren geschiedt op basis van beschikbaarheid. Gelden er toeslagen bij het boeken met de Heerlijk Overnachten Voucher? Kamertoeslag (wisselend), hoogseizoentoeslag in 4*hotels ( 5,- p.p.) en toeristenbelasting ( 2,- p.p.p.n. / uitzondering is de Witte Raaf: 3,15 p.p.p.n.) zijn niet bij de voucher inbegrepen. Reserveringskosten worden niet berekend. Dien ik de Heerlijk Overnachten Voucher mee te nemen naar het hotel? De Hotelgeschenk Voucher dient u in te leveren in het hotel. Wanneer u de voucher niet kunt overleggen, dient u de reguliere prijs te betalen.

6 De Hotelgeschenk Voucher is geldig tot een jaar na uitgifte. Als de bon verlopen is bij aankomst, worden de reguliere prijzen berekend. De geldigheidsdatum staat vermeld op de voucher. Alle Fletcher hotels accepteren deze voucher. Bij Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet, Hotel-Restaurant Paleis Stadhouderlijk Hof en Hotel-Restaurant Koogerend kan de Hotelgeschenk Voucher niet ingewisseld worden. Verrassingshotel Voucher Waar heb ik recht op als ik een Verrassingshotel Voucher koop? Het arrangement voor 2 personen bestaat uit: - 1 overnachting met keuze uit een 3- of 4-sterren Fletcher hotel - 1x uitgebreid ontbijtbuffet U kunt eenvoudig online reserveren via Gelden er toeslagen bij het boeken met de Verrassingshotel Voucher? De weekendtoeslag (aankomst op vrijdag en zaterdag) ( 5,- p.p.p.n.) is niet bij de voucher inbegrepen. Reserveringskosten worden niet berekend. Dien ik de Verrassingshotel Voucher mee te nemen naar het hotel? De Verrassingshotel Voucher dient u in te leveren in het hotel. Wanneer u de voucher niet kunt overleggen, dient u de reguliere prijs te betalen. De De Verrassingshotel Voucher is geldig tot een jaar na uitgifte. Als de bon verlopen is bij

7 aankomst, worden de reguliere prijzen berekend. De geldigheidsdatum staat vermeld op de voucher. Alle* Fletcher hotels accepteren deze voucher. (*exclusief Fletcher Hotel Amsterdam)

Merry. Christmas. new year! HAPPY. and a

Merry. Christmas. new year! HAPPY. and a Merry Christmas and a HAPPY new year! 2018-2019 Christmas Eve Christmas eve Live Cooking Diner 24 december Reserveren mogelijk van 17:30 tot 19:00 uur Einde: 22:00 uur Prijzen Volwassenen 55,00 Kinderen

Nadere informatie

Cadeaubonnen Queens Hema bonnen

Cadeaubonnen Queens Hema bonnen Cadeaubonnen Queens Hema bonnen U kunt de geldigheid checken op de site van hema! Hema High Tea Voor twee personen. Beiden een potje thee naar keuze, 5 soorten huisgemaakte zoete lekkernijen, 4 soorten

Nadere informatie

Kerstprogramma 2015. Kerstavond beginnen wij de feestdagen met Kerst à la carte in ons restaurant.

Kerstprogramma 2015. Kerstavond beginnen wij de feestdagen met Kerst à la carte in ons restaurant. Kerstprogramma 2015 Geachte gast, Nog even wachten en dan staan de feestdagen weer voor de deur. Voor deze bijzondere gelegenheid willen wij u ons kerstprogramma presenteren. Kerstavond beginnen wij de

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waarin u voor veel keuzes

Nadere informatie

Kerstprogramma 2014. Kerstavond beginnen wij de feestdagen met Kerst à la carte in ons restaurant.

Kerstprogramma 2014. Kerstavond beginnen wij de feestdagen met Kerst à la carte in ons restaurant. Kerstprogramma 2014 Geachte gast, Nog even wachten en dan staan de feestdagen weer voor de deur. Voor deze bijzondere gelegenheid willen wij u ons kerstprogramma presenteren. Kerstavond beginnen wij de

Nadere informatie

Vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen Vergaderarrangementen 1. Basisarrangementen 2. Comfortarrangementen 4-Uurs Basis Arrangement Onbeperkt koffie, thee, en water tijdens de bijeenkomst. 8-Uurs Basis Arrangement Onbeperkt koffie, thee en

Nadere informatie

denieuwepoort introductie huis voor ontmoeting en inspiratie

denieuwepoort introductie huis voor ontmoeting en inspiratie introductie In een wereld waarin het zakelijke de boventoon voert, hebben we ook behoefte aan reflectie, verdieping en ontmoetingen die ons nader tot elkaar brengen. De Nieuwe Poort is een huis voor ontmoeting

Nadere informatie

Overzicht zalencapaciteit en prijzen. Vergaderarrangementen. Ochtend, middag of avond vergaderarrangementen. 4-uurs vergaderarrangement

Overzicht zalencapaciteit en prijzen. Vergaderarrangementen. Ochtend, middag of avond vergaderarrangementen. 4-uurs vergaderarrangement Overzicht zalencapaciteit en prijzen Vergaderarrangementen Onderstaand treft u een aantal vergaderarrangementen aan. Ze zijn van toepassing op bijeenkomsten vanaf 10 personen. Indien de grootte van de

Nadere informatie

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages.

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

rust, luxe & natuur Familie De Milliano Zwembad Behandelingen Wellness Zonneterras Uitzicht op zee Rust en luxe Restaurant Le Sommet Le Salon

rust, luxe & natuur Familie De Milliano Zwembad Behandelingen Wellness Zonneterras Uitzicht op zee Rust en luxe Restaurant Le Sommet Le Salon Zonneterras Uitzicht op zee Rust en luxe Zwembad Behandelingen Wellness Restaurant Le ommet Le alon rust, luxe & natuur Wij heten u hartelijk welkom in De Blanke Top, een bijzonder 4-sterren hotel gelegen

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! 09 Overnachten 06 Receptie Overige hotels 14 Er breekt een spannende en leuke

Nadere informatie

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Algemene informatie Best Western Hotel Baars beschikt over diverse zalen voor bijeenkomsten tot 200 personen. Persoonlijke aandacht en service hebben bij ons

Nadere informatie

- Brunchworkshop (vergelijkbaar met 3-gangen menu met andere gerechten en overdag)

- Brunchworkshop (vergelijkbaar met 3-gangen menu met andere gerechten en overdag) Kookboerderij t Pannehuis Volg een kookworkshop in een van de modernste kookstudio s van Nederland. 't Pannehuis in Huissen (tussen Arnhem en Nijmegen) is een verbouwde woonboerderij die omgetoverd is

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waarin u voor veel keuzes

Nadere informatie

VERGADER ACCOMMODATIE 2019

VERGADER ACCOMMODATIE 2019 VERGADER ACCOMMODATIE 2019 HOTEL-RESTAURANT DE ROOSTERHOEVE, een bourgondisch trefpunt zonder grenzen in het gastvrije Limburgse land. De landelijke omgeveing, goede bereikbaarheid, royale parkeergelegenheid

Nadere informatie

Bestuursledenvoordeel

Bestuursledenvoordeel Kwb-bestuursleden zijn geld waard Bestuursledenvoordeel Je jaarprogramma op locatie maken? Je bestuursploeg krijgt voordelige tarieven! Heel wat kwb-besturen gaan op verplaatsing om hun jaarprogramma te

Nadere informatie

denieuwepoort introductie huis voor ontmoeting en inspiratie

denieuwepoort introductie huis voor ontmoeting en inspiratie introductie In een wereld waarin het zakelijke de boventoon voert, hebben we ook behoefte aan reflectie, verdieping en ontmoetingen die ons nader tot elkaar brengen. De Nieuwe Poort is een huis voor ontmoeting

Nadere informatie

(BOWLING)ARRANGEMENTEN

(BOWLING)ARRANGEMENTEN (BOWLING)ARRANGEMENTEN Restaurant Sweet Lake Italy is een sfeervol restaurant waar u terecht kan voor een culinaire reis door Italië. Dit sfeervolle live-cooking restaurant is dagelijks geopend voor een

Nadere informatie

RESERVERINGSFORMULIER FEESTDAGEN 2018

RESERVERINGSFORMULIER FEESTDAGEN 2018 RESERVERINGSFORMULIER FEESTDAGEN 2018 verstuur per e-mail Naam park : Landal Landgoed t Loo Telnummer : +31-(0)525 63 70 00 Adres : Looweg 47 E-mail : loo@landal.nl Plaats : 8095 PS t Loo-Oldebroek Land

Nadere informatie

Slapen. Live. Luxe. Kerst. 4-gangen. diner. entertainment. Kerstavondbuffet. brunch. Luxe. oudejaars. Kerstdiner. buffet

Slapen. Live. Luxe. Kerst. 4-gangen. diner. entertainment. Kerstavondbuffet. brunch. Luxe. oudejaars. Kerstdiner. buffet Slapen vanaf 70,- p.p.p.n. inclusief uitgebreid ontbijt Luxe Kerstavondbuffet vanaf 37,50 p.p. Live Kerst brunch vanaf 29,50 p.p. Luxe 4-gangen vanaf 59,00 p.p. oudejaars diner buffet vanaf 64,50 p.p.

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Heihaas. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw verblijf,

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Landgoed t Loo. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

Kerstprogramma Kerstavond beginnen wij de feestdagen met Kerst à la carte in ons restaurant.

Kerstprogramma Kerstavond beginnen wij de feestdagen met Kerst à la carte in ons restaurant. Kerstprogramma 2016 Geachte gast, Nog even wachten en dan staan de feestdagen weer voor de deur. Voor deze bijzondere gelegenheid willen wij u ons kerstprogramma presenteren. Kerstavond beginnen wij de

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Overige hotels 14 Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waarin jullie

Nadere informatie

U heeft trouwplannen? Van harte gefeliciteerd!

U heeft trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! U heeft trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Trouwen op een unieke locatie? Kies dan voor Landgoedhotel Woodbrooke. De Boskapel op de Kalenberg leent zich uitstekend voor het geven van het JA-woord.

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal De Lommerbergen. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

Wijn arrangementen: Half Heel Bijpassende wijnarrangement per glas 3.25 6.50

Wijn arrangementen: Half Heel Bijpassende wijnarrangement per glas 3.25 6.50 Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

horeca.orveltermarke@landal.com

horeca.orveltermarke@landal.com BANQUETMAP 2012 Landal Landschapspark Orveltermarke Mr. J.B. Kanweg 3 9439 TD Witteveen 0593-564103 horeca.orveltermarke@landal.com www.flinthoes.nl ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN 4-UURSVERGADERARRANGEMENT 14,50

Nadere informatie

(BOWLING)ARRANGEMENTEN

(BOWLING)ARRANGEMENTEN (BOWLING)ARRANGEMENTEN Restaurant Sweet Lake Italy is een sfeervol restaurant waar u terecht kunt voor een culinaire reis door Italië. Dit sfeervolle live-cooking restaurant is dagelijks geopend voor een

Nadere informatie

denieuwepoort introductie huis voor ontmoeting en inspiratie

denieuwepoort introductie huis voor ontmoeting en inspiratie introductie In een wereld waarin het zakelijke de boventoon voert, hebben we ook behoefte aan reflectie, verdieping en ontmoetingen die ons nader tot elkaar brengen. De Nieuwe Poort is een huis voor ontmoeting

Nadere informatie

De Verdieping hét kenniscentrum van Sardes

De Verdieping hét kenniscentrum van Sardes De Verdieping hét kenniscentrum van Sardes Vergaderruimtes in het centrum van Utrecht De vertrouwde diensten van Sardes zijn uitgebreid met De Verdieping, een vergader- en kenniscentrum op onderwijsgebied.

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Culinaire arrangementen 3-gangen Kerstmenu van de Chef en een gourmetavond Tijdens de Kerst geniet u van een feestelijk 3-gangen menu van de chef in

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK

ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK - Versie huwelijk 2014 Alle prijzen zijn inclusief BTW Welkom Gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in De Landgoederij. In

Nadere informatie

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT

ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 1. BASIS SPORT-NET STANDHUUR BEURSARRANGEMENT ALL-INCLUSIEF SPORTBEURS-ARRANGEMENTEN SPORT-NET ZONDAG 09 MAART 2014 Er zijn op de beurs Sport-Net 3 varianten van beursarrangementen: 1. Basis Arrangement 2. Sportbond Arrangement 3. VIP Arrangement

Nadere informatie

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Koffie- en theeontvangsten v/a 20 personen, duur ongeveer een halfuur Koffie-

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Wirfttal. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie

Buffet vanaf 40 personen

Buffet vanaf 40 personen Hierbij treft u onze prijslijst aan betreffende buffetten, koffietafels, High tea, brunch, feesten en partijen. Ook kunnen wij een buffet of menu naar eigen keuze verzorgen. Heeft u vragen of andere wensen?

Nadere informatie

Arrangementen 2015. Koffie, Ontbijt, Lunch, Borrel & Diner.

Arrangementen 2015. Koffie, Ontbijt, Lunch, Borrel & Diner. Arrangementen 2015 Koffie, Ontbijt, Lunch, Borrel & Diner. Brasserie Zeelust Mogelijkheden Brasserie: 140 zitplaatsen Steenweg 15 Mogelijkheden Terras: 160 zitplaatsen 4328 RL Westenschouwen T: 0111-651508

Nadere informatie

Bastion Deluxe Hotel Almere

Bastion Deluxe Hotel Almere Vergaderen bij: Audioweg 1 1322 AT Almere + 31 (0)30-2670824 zalen@bastionhotels.nl www.bastionhotels.nl Welkom bij het! Het is gelegen in de snelst groeiende stad van Nederland. Het hotel biedt u ondermeer

Nadere informatie

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen.

Internet In het hele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar. Bij de receptie kunt u hiervoor een code vragen. Vergader-/ congres-/ cursusarrangementen Hotel Restaurant Ruimzicht is prachtig gelegen in het bosrijke Montferland, 35 kilometer vanaf Arnhem en 6 kilometer vanaf Doetinchem. Een ideale omgeving om in

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Culinaire arrangementen Feestelijk 4-gangen Kerst keuzemenu op 25 december en een gourmetavond Tijdens de Kerst geniet u van een feestelijk 4-gangen

Nadere informatie

Kerstbrunch Kerstdiner, ook mogelijk op Kerstavond Kerstfondue Hotelarrangementen Kerstcadeau

Kerstbrunch Kerstdiner, ook mogelijk op Kerstavond Kerstfondue Hotelarrangementen Kerstcadeau KERSTARRANGEMENTEN 2015 Hotel & Gasterij De Roode Schuur beschikt naast een hotel, zes multifunctionele zalen ook over Restaurant Meadows. We organiseren dit jaar diverse activiteiten, leuk met de hele

Nadere informatie

Arrangementen Heerencompagnie 2019

Arrangementen Heerencompagnie 2019 Arrangementen Heerencompagnie 2019 Broodmaaltijd Heerencompagnie - Kop huisgemaakte soep - Warme snack - Koude vissoorten (zalm en makreel) - Koude vleessoorten (ham, schenk en nagelholt) - Diverse soorten

Nadere informatie

Cateringmap Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod

Cateringmap Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod Cateringmap 2017 Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod Smaak Pure Passie is de gastronomische afdeling van Beweging 3.0 Inhoudsopgave Koffie en thee blz.

Nadere informatie

Inhoud. Live Cooking Kerstbrunch 5. Kerst High Tea 7. Kerstdiner 9. Nieuwjaarsontbijt & Nieuwjaarsbrunch 10. Kerst - & Nieuwjaarsborrels 11

Inhoud. Live Cooking Kerstbrunch 5. Kerst High Tea 7. Kerstdiner 9. Nieuwjaarsontbijt & Nieuwjaarsbrunch 10. Kerst - & Nieuwjaarsborrels 11 Inhoud Live Cooking Kerstbrunch 5 Kerst High Tea 7 Kerstdiner 9 Nieuwjaarsontbijt & Nieuwjaarsbrunch 10 Kerst - & Nieuwjaarsborrels 11 Kerstarrangementen 13 Activiteiten in de omgeving 15 Verrassend feestelijk

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Rabbit Hill. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Culinaire arrangementen Kerstbuffet en een gourmetavond Tijdens het Kerstbuffet kunt u onbeperkt genieten van heerlijke kerstgerechten met een keuze

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Overige hotels 14 Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waarin jullie

Nadere informatie

Een heerlijk verblijf aan zee!

Een heerlijk verblijf aan zee! Een heerlijk verblijf aan zee! Domein Westhoek Arrangementen en promoties juni-december 2015 Geniet van de gezonde zeelucht in Domein Westhoek Verantwoordelijke uitgever : M. Michiels - Mussenstraat 17-19

Nadere informatie

VIER UW FEEST BIJ ONS

VIER UW FEEST BIJ ONS VIER UW FEEST BIJ ONS Gezelligheid en sfeer, alles tot in detail verzorgd, een passende zaal en een catering met de heerlijkste hapjes en gerechten. De kinderen hoeven zich ook niet te vervelen, want voor

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Aelderholt. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Hoog Vaals. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie

Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg Landgoed Duin & Kruidberg Daar waar tradities nog steeds bestaan In de adembenemende natuur van het Nationaal Park Zuid- Kennemerland en op steenworp afstand van Amsterdam, Haarlem, Bloemendaal aan Zee

Nadere informatie

KERST & NIEUWJAAR 2015 ~ ARRANGEMENTEN CROWNE PLAZA MAASTRICHT

KERST & NIEUWJAAR 2015 ~ ARRANGEMENTEN CROWNE PLAZA MAASTRICHT 2015 ~ 2016 KERST & NIEUWJAAR ARRANGEMENTEN CROWNE PLAZA MAASTRICHT RUITERIJ 1 6221 EW MAASTRICHT 043-350 9191 WWW.CROWNEPLAZAMAASTRICHT.NL INFO@CPMAASTRICHT.NL Kerst Breng tijdens de feestdagen een bezoek

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Restaurant en Grand-café Ter Valcke Restaurant Erasmuspark Grand-café Poelwijck

Restaurant en Grand-café Ter Valcke Restaurant Erasmuspark Grand-café Poelwijck Restaurant en Grand-café Ter Valcke Restaurant Erasmuspark Grand-café Poelwijck Iets te vieren? Neem deze folder met ons aanbod mee! Iets te vieren? Neem deze folder met ons aanbod mee Heeft u iets te

Nadere informatie

Kerst. Geachte gast, Alvast bedankt voor uw reactie, Het gehele team van Landal Beach Resort Ooghduyne

Kerst. Geachte gast, Alvast bedankt voor uw reactie, Het gehele team van Landal Beach Resort Ooghduyne Kerst Geachte gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekend heerlijk genieten op Landal Beach Resort Ooghduyne. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw verblijf, maar zeker ook voor de diverse

Nadere informatie

SPRANKELENDE FEESTDAGEN OP LANDGOED DUIN & KRUIDBERG

SPRANKELENDE FEESTDAGEN OP LANDGOED DUIN & KRUIDBERG SPRANKELENDE FEESTDAGEN OP LANDGOED DUIN & KRUIDBERG Beleef Kerst en Nieuwjaar op Landgoed Duin & Kruidberg De meest knusse periode van het jaar breekt weer aan, de maand is weer op komst. Dat betekent

Nadere informatie

De Pyramide van Austerlitz

De Pyramide van Austerlitz Geachte mevrouw/ meneer, Hartelijk dank voor uw interesse voor De Pyramide van Austerlitz. Hierbij treft u een greep uit ons brede assortiment van arrangementen aan. Wij kunnen u arrangementen aanbieden

Nadere informatie

SELECT SELECT. Conferentie & Banqueting Faciliteiten. Meet, work & inspire. Select Hotel Apple Park Maastricht

SELECT SELECT. Conferentie & Banqueting Faciliteiten. Meet, work & inspire. Select Hotel Apple Park Maastricht SELECT SELECT Conferentie & Banqueting Faciliteiten Meet, work & inspire Welkom bij. Gelegen direct aan de autosnelweg A2 bij binnenkomst in Maastricht, aan de rand van het historische stadscentrum, vindt

Nadere informatie

ALL-IN MEETINGPAKKET. MEETING 1 : 31,51 pp (excl. btw) - 36,70 pp (incl. btw) Ontvangstbuffet met koffie, thee, sinaasappelsap en cake

ALL-IN MEETINGPAKKET. MEETING 1 : 31,51 pp (excl. btw) - 36,70 pp (incl. btw) Ontvangstbuffet met koffie, thee, sinaasappelsap en cake ALL-IN MEETINGPAKKET MEETING 1 : 31,51 pp (excl. btw) - 36,70 pp (incl. btw) LUNCH: broodjeslunch Beenham, kaas, charcuterie, vis- en vleessalades Koffie, thee, mineraal en bruisend water en frisdranken

Nadere informatie

Cateringmap Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod

Cateringmap Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod Cateringmap 2018 Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod Smaak Pure Passie is de gastronomische afdeling van Beweging 3.0 Inhoudsopgave Koffie en thee blz.

Nadere informatie

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Verscholen in de bossen van de Utrechtse heuvelrug wacht u de verrassing van Residence Rhenen. Deze prachtige locatie heeft werkelijk alle

Nadere informatie

Arrangementen Heerencompagnie 2018

Arrangementen Heerencompagnie 2018 Arrangementen Heerencompagnie 2018 Broodmaaltijd Heerencompagnie 14,50 p.p. - Kop huisgemaakte soep - Warme snack - Koude vissoorten (zalm en makreel) - Koude vleessoorten (ham, schenk en nagelholt) -

Nadere informatie

Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski. Subtitel van de presentatie. Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016

Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski. Subtitel van de presentatie. Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016 Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski Subtitel van de presentatie Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016 Network & Pleasure in Livigno Italia Viersterren Tophotel Perfecte ligging

Nadere informatie

SNEEUWHUTBUFFET THUIS IN SNEEUW

SNEEUWHUTBUFFET THUIS IN SNEEUW HUTBUFFET EIGENGEMAAKTE TOMATENSOEP HUZARENSALADE MET DIVERSE WORSTSOORTEN ZALMSALADE MET GARNALEN EN ZALMSNIPPERS PASTASALADE GEMENGDESALADE SATÉ MET SATESAUS GEHAKTBALLETJES IN ZOETZURE SAUS BEENHAM

Nadere informatie

Welkom bij De Klomp Charme Hotel & Restaurant.

Welkom bij De Klomp Charme Hotel & Restaurant. De Klomp Charme Hotel & Restaurant Vilsterseweg 10 7734 PD Vilsteren 0529-459000 receptie@herbergdeklomp.nl Welkom bij De Klomp Charme Hotel & Restaurant. Bent u van plan een ontspannen avond te plannen

Nadere informatie

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN...

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN... Inhoudsopgave HOTEL GALAMADAMMEN...... 3 ZALEN... 4 MORRAZAAL... 4 SUDERSEEZAAL... 4 HAVENZAAL 1 EN HAVENZAAL 2... 5 HAVENZAAL... 5 WINTERTUIN... 6 AANTAL PERSONEN PER ZAALOPSTELLING EN AFMETINGEN... 6

Nadere informatie

Banquetingmap. there!

Banquetingmap.   there! Banquetingmap Op een van de mooiste plekjes van de Utrechtse Heuvelrug, in het midden van het land, op 5 minuten afstand van de A12, vindt u restaurant Brocante. Goed bereikbaar en beschikkend over een

Nadere informatie

Groepsmenu s voor groepen vanaf 10 personen

Groepsmenu s voor groepen vanaf 10 personen Groepsmenu s voor groepen vanaf 10 personen Inhoud Menu 1 4 Menu 2 5 Menu 3 7 Proeverijmenu 8 A la carte 3 gangen diner 9 Drankenarrangementen 10 Menu 1 24,50 p.p. Voorgerecht keuze Hoofdgerecht Nagerecht

Nadere informatie

HET IS BIJNA KERST. Gratis Voor onze gasten is het gebruik van Wifi en parkeerterrein gratis.

HET IS BIJNA KERST. Gratis Voor onze gasten is het gebruik van Wifi en parkeerterrein gratis. Kerst 2013 HET IS BIJNA KERST Van der Valk Hotel Zwolle opent in november 2013 haar deuren. Wij nodigen u uit om de Kerstdagen door te brengen in ons nieuwe hotel. Ons aanbod In ons restaurant kunt u genieten

Nadere informatie

duurt, geldt een korting van 19,50 per kamer, per nacht. Dit

duurt, geldt een korting van 19,50 per kamer, per nacht. Dit Letters te klein? Klik op + hier boven in om in te zoomen. B&B / Hostellerie Alle B&B prijzen zijn inclusief toegang tot de helende tuinen (ook in de avond), parkeren en gratis Wi-Fi in de spirituele winkel

Nadere informatie

Zalencapaciteit - 2 - Café XO Grote Markt 8 2011 RD Haarlem 023-5511350 info@xo-haarlem.nl. Dagelijks geopend vanaf 9.00 uur

Zalencapaciteit - 2 - Café XO Grote Markt 8 2011 RD Haarlem 023-5511350 info@xo-haarlem.nl. Dagelijks geopend vanaf 9.00 uur Café XO Grote Markt 8 2011 RD Haarlem 023-5511350 info@xo-haarlem.nl Dagelijks geopend vanaf 9.00 uur Zalencapaciteit Bent u op zoek naar een unieke locatie in het stadscentrum van Haarlem voor uw feestavond,

Nadere informatie

Leerhotel Het Klooster Prijsbijlage 2016

Leerhotel Het Klooster Prijsbijlage 2016 Geachte lezer, Graag willen wij u hartelijk danken voor uw getoonde interesse in Leerhotel Het Klooster. Bij Leerhotel Het Klooster geniet u nog echt van Passie voor Gastvrijheid. Een moderne leeromgeving

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

de Posthoorn Restaurant Partycentrum Alle buffetten worden geserveerd vanaf 30 personen. Buffet 3: Koud en warm 33,50 p.p..

de Posthoorn Restaurant Partycentrum Alle buffetten worden geserveerd vanaf 30 personen. Buffet 3: Koud en warm 33,50 p.p.. Buffet 3: Koud en warm 33,50 p.p.. soep -- huisgemaakte huzarensalade waldorfsalade paprikasalade gerookte zalm gerookte forel Hollandse garnalen achterham met asperges rosbief gevulde eieren stokbrood

Nadere informatie

DE MOOISTE DAG VAN UW LEVEN BIJ HOTEL DE SALLANDSE HEUVELRUG

DE MOOISTE DAG VAN UW LEVEN BIJ HOTEL DE SALLANDSE HEUVELRUG DE MOOISTE DAG VAN UW LEVEN BIJ HOTEL DE SALLANDSE HEUVELRUG TROUWEN Van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Uw huwelijksdag is één van de mooiste dagen van uw leven, waaraan veel zorg en

Nadere informatie

High Wine is de hartige variant van High Tea, een gezellige aangeklede borrel.

High Wine is de hartige variant van High Tea, een gezellige aangeklede borrel. High wine in Grand Café Borg Nienoord High Wine is de hartige variant van High Tea, een gezellige aangeklede borrel. In de sfeervolle tuinkamer, een elegante zaal in jugendstil met een ruim terras aan

Nadere informatie

Reserveringsbevestiging

Reserveringsbevestiging Reserveringsbevestiging Beste C.M. Kouwenberg Bedankt voor uw reservering via booking.com. Gelieve deze bevestiging te printen en bij het inchecken te overhandigen. Hierbij bevestigen we de volgende reservering.

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Culinaire arrangementen Kerstbuffet op 25 december en een gourmetavond Tijdens het Kerstbuffet kunt u onbeperkt genieten van heerlijke kerstgerechten

Nadere informatie

Na afloop samen napraten met een hapje en een drankje, dat vind ik fijn. Assortiment hapjes en drankjes

Na afloop samen napraten met een hapje en een drankje, dat vind ik fijn. Assortiment hapjes en drankjes Na afloop samen napraten met een hapje en een drankje, dat vind ik fijn. Assortiment hapjes en drankjes 1 Inhoud Gastvrij en goed verzorgd Introductie 3 Gastvrij en goed verzorgd 5 Menukaart 9 Arrangementen

Nadere informatie

Voor de kinderen heeft onze chef-kok een 5-gangen menu samengesteld voor 27,50 per kind.

Voor de kinderen heeft onze chef-kok een 5-gangen menu samengesteld voor 27,50 per kind. Kerst in de Sniep Kerstavond donderdag 24 december 2015 Donderdag 24 december zijn wij gesloten i.v.m. de voorbereidingen voor de kerstdagen. Kerstbrunch vrijdag 25 december U wordt vanaf 11.00 uur ontvangen

Nadere informatie

Conferentie Mogelijkheden

Conferentie Mogelijkheden Conferentie Mogelijkheden @UitindePas @depasheesch Cultureel Centrum de Pas CCdePas De Pas, waar zaken en plezier perfect passen! Op nog geen 5 minuten van de A50 en op steenworp afstand van steden als

Nadere informatie

& Sylvester Kerstmis. Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

& Sylvester Kerstmis. Bilderberg Kasteel Vaalsbroek Kerstmis & Sylvester 2016 Bilderberg Kasteel Vaalsbroek De eindejaarsarrangementen bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek zijn van oudsher een waar feest! Geniet van de heerlijke kerstdiners, feestelijke kerstontbijten

Nadere informatie

Dranken. Wat kunnen wij de gasten na de uitvaart en bij een condoleanceavond te eten en te drinken aanbieden. Prijs

Dranken. Wat kunnen wij de gasten na de uitvaart en bij een condoleanceavond te eten en te drinken aanbieden. Prijs Dranken Prijs Koffie, per kop incl. roomboterkoekje 1,35 Thee, per kop incl. roomboterkoekje 1,35 Frisdrank, per glas 1,35 Jus d orange, per glas 1,45 Gebak Gesorteerd, per stuk 1,95 Cake, per plak 0,75

Nadere informatie

All-in arrangementen

All-in arrangementen Er i altijd iet te vie en! All-in arrangementen All-in deals zijn compleet samengestelde arrangementen voor diverse gelegenheden, waarbij u een vaste prijs per persoon betaald voor hapjes en drankjes.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Welkom pagina 3

Inhoudsopgave. Welkom pagina 3 ZALEN 2016 Inhoudsopgave Welkom pagina 3 Vergaderen Basis vergaderarrangementen pagina 5 Comfort vergaderarrangementen pagina 6 Vergaderbuffetten pagina 7 Plattegrond bovenzalen pagina 8 Plattegrond Zeelandzaal

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2015. We organiseren dit jaar 8 weekarrangementen met 3 bustochten, 1 boottocht en 1 huifkartocht.

Nadere informatie

Mövenpick Hotel Den Haag-Voorburg Stationsplein 8 2275 AZ Voorburg Nederland Telefoon: +31 70 337 3737 Fax: +31 70 337 3700 Website: E-mail: www.movenpick.com/denhaag-voorburg hotel.voorburg@movenpick.com

Nadere informatie

Bistro de Bron. Een ruim assortiment aan feestelijke hapjes. Wij verzorgen ook uw catering op locatie

Bistro de Bron. Een ruim assortiment aan feestelijke hapjes. Wij verzorgen ook uw catering op locatie Bistro de Bron Wij kunnen ook voor groepen en partijen interessante arrangementen voor zowel lunch als diner geheel verzorgen bij Bistro de Bron, maar ook op locatie. Hieronder enkele opties, echter is

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Heideheuvel. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Zaterdag 24 december 2016 Wij ontvangen u, samen met de kerstman, vanaf 15.00 uur met een feestelijke High Wine in één van de in kerstsfeer gebrachte

Nadere informatie

Brochure arrangementen

Brochure arrangementen Brochure arrangementen life is delicious with us Neem ook eens een kijkje op www.barbistrojoseph.nl Welkom bij Joseph aan de Poel, life is delicious with us! Sinds mei 2015 heeft Joseph aan de Poel haar

Nadere informatie

Elzas Tours en Wijnproeverijen

Elzas Tours en Wijnproeverijen Driedaagse tour (lang weekend) Elzas Een kort verblijf in de Elzas is zeer de moeite waard. Wilt u het wijngebied beter leren kennen, een paar keer heerlijk eten en overnachten in het wijngebied? Wij hebben

Nadere informatie

Vergaderarrangementen Parkhotel Horst

Vergaderarrangementen Parkhotel Horst Vergaderarrangementen Parkhotel Horst De accommodatie van Parkhotel Horst is attractief en verrassend veelzijdig. Het hotel beschikt over maar liefst 12 prachtige vergaderruimtes, waarvan een aantal met

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Buffet I p.p.

Buffet I p.p. Buffet I Diverse soorten brood en broodjes Kruidenboter Gevulde eieren Rundvleessalade Aardappelsalade met spekjes Pastasalade Farmersalade Paté Asperges ingerold in ham Fruit ananas, perzik 19.25 p.p.

Nadere informatie