Algemene Voorwaarden EuroSprint 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden EuroSprint 2014"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden EuroSprint 2014 Toepasselijke Regelgeving Op alle werkzaamheden en overeenkomsten van EuroSprint zijn naast deze bepalingen als hieronder genoemd, ook de volgende bepalingen van toepassing: Nationaal vervoer over de weg: Algemene Vervoers Condities, AVC. Laatste versie. Internationaal vervoer over de weg: CMR verdrag aangevuld met AVC waar mogelijk. Logistieke activiteiten / vervoer over de weg Vervoer over de weg: het verplaatsen van goederen over de weg door middel van een voertuig. Logistieke activiteiten: alle werkzaamheden zoals speciale service, op- en overslag, voorraadbeheer, orderbehandeling, orderverzameling, verzendklaar maken. Tegenstrijdige bepalingen Bij strijdigheid tussen de bepalingen van de AVC en het CMR verdrag met de onderstaande bepalingen, worden de onderstaande bepalingen gehanteerd voor zover afwijking van de AVC en het CMR verdrag is toegestaan. Retentierecht / pandrecht EuroSprint heeft tegen ieder die daarvan afgifte verlangt, een retentierecht op de zending en documenten die EuroSprint in verband met de overeenkomst en / of voorgaande overeenkomsten onder zich heeft ter zake van wat men aan EuroSprint verschuldigd is. EuroSprint behoeft ten behoeve van het opgeven van het retentierecht geen vervangende zekerheid te aanvaarden. De afzender verleent aan EuroSprint een pandrecht op de zending en de documenten voor alle geldsommen, schade en kosten die de afzender op enig moment aan EuroSprint verschuldigd is, evenals alle rechten verbonden aan een dergelijk pandrecht waardoor EuroSprint de verschuldigde geldsommen kan innen. EuroSprint is gerechtigd de zending in bezit te houden en het verdere transport op te schorten zonder aansprakelijkheid op te lopen tot dat alle aan EuroSprint verschuldigde geldsommen zijn betaald. De afzender is te allen tijde verplicht op eerste verzoek zekerheid te stellen voor wat deze aan EuroSprint verschuldigd is of word. Verrekeningverbod Het is de afzender of geadresseerde niet toegestaan enig beroep op opschorting of schuldvergelijking (verrekening ) te doen van vorderingen uit hoofde van de overeenkomst en / of voorgaande overeenkomsten met vorderingen op EuroSprint. Rembours

2 Het belasten van pakketten met rembours kan slechts door de door EuroSprint verstrekte remboursvrachtbrief of middels een door EuroSprint goedgekeurd rembours etiket, voorzien van de tekst "uitsluitend voor pakketzendingen onder rembours". Alle vorderingen tegen EuroSprint uit hoofde van een remboursbeding verjaren met de tijd van twaalf maanden, te rekenen met de aanvang van de dag volgende op de dag waarop de zending werd afgeleverd of had moeten worden afgeleverd. EuroSprint neemt geen rembourszendingen aan naar het buitenland. Retourzendingen / geweigerde zendingen EuroSprint kan de kosten van retourzendingen, geweigerde zendingen en van onbestelbare zendingen aan de afzender in rekening brengen. De extra kosten die voortvloeien uit het verkeerd adresseren zijn voor rekening van de afzender. Schade en aansprakelijkheid EuroSprint EuroSprint is nimmer schadevergoeding verschuldigd voor gevolgschade. Schademeldingen moeten binnen 5 dagen na ontvangst van de goederen schriftelijk worden ingediend. Indien de zaken met uiterlijk zichtbare schade of verlies worden afgeleverd zonder dat de geadresseerde bij of dadelijk na in ontvangst name van de zending een schriftelijk voorbehoud ter kennis van EuroSprint heeft gebracht, dan wordt EuroSprint geacht de zending in de zelfde staat te hebben afgeleverd als waarin de zending door EuroSprint is ontvangen. Afleveringen Nederland Zendingen die tijdig worden aangeboden worden de volgende werkdag afgeleverd. Eventuele vertragingen in de aflevering van goed geadresseerde zendingen en daardoor ontstane en bewezen schades, worden vergoed tot maximaal het bedrag van de vrachtkosten. Hiervan uitgesloten zijn vertragingen veroorzaakt door overmacht zoals stakingen en de weersgesteldheid, en zendingen die aan particulieren zijn geadresseerd. Opzet en grove schuld Een handeling of nalaten van wie ook, behalve de directie van EuroSprint zelf, geschied hetzij met opzet schade te veroorzaken, hetzij roekeloos en met de wetenschap dat er waarschijnlijk schade uit voortvloeit, ontneemt EuroSprint niet het recht zich op enige uitsluiting of beperking van zijn aansprakelijkheid te beroepen. Aansprakelijkheid van de afzender De afzender is aansprakelijk voor de kosten die voortvloeien uit het niet betalen van de invoerrechten, accijnzen en BTW of andere heffingen. De afzender is verplicht EuroSprint de schade te vergoeden als gevolg van niet ( tijdig ) zuivering van documenten, door welke oorzaak dan ook.

3 De afzender is verplicht EuroSprint de schade te vergoeden doordat de overeengekomen zending, door welke oorzaak dan ook, niet op de overeengekomen plaats en tijd ter beschikking van EuroSprint is. De afzender is verplicht EuroSprint de schade te vergoeden als gevolg van materiaal dat de afzender aan EuroSprint ter beschikking heeft gesteld en welk materiaal EuroSprint schade berokkent. De afzender is tegenover EuroSprint aansprakelijk voor schade aan personen, materiaal of andere zendingen en voor de kosten welke voortspruiten uit de gebrekkige verpakking van de zending. Een ieder die gevaarlijke stoffen en / of ADR goederen vervoer heeft aangeboden, zal voor de daaruit ontstane schade aansprakelijk zijn tegenover EuroSprint en zal deze vrijwaren voor alle aansprakelijkheid, verlies, schade, vertraging, kosten en onkosten die als gevolg daarvan door EuroSprint geleden en / of gemaakt mochten zijn. De afzender vrijwaart EuroSprint voor alle aanspraken verband houdende met voornoemde gevallen. Totaal zendingen Ondeelbare lading is maximaal 18 m³. en maximaal 1500 kg. De afmetingen zijn maximaal 5,0m. lang x 2,0m. breed x 1,8m. hoog. Pallet zendingen voor transport met een bestelbus zijn voor Euro pallets 1,2m. x 0,8m. maximaal 1,7m. hoog. Maximaal worden 5 pallets vervoerd. Voor Blok pallets 1,2m. x 1,2m. maximaal 1,7m. hoog. Maximaal worden 3 pallets vervoerd. Maximaal totaal gewicht van de lading voor transport met een bestelbus is 1500 kg. Pallet zendingen voor transport met een aanhangwagen zijn voor Euro pallets 1,2m. x 0,8m. maximaal 1,8m. hoog. Maximaal worden 6 pallets vervoerd. Voor Blok pallets 1,2m. x 1,2m. maximaal 1,8m. hoog. Maximaal worden 3 pallets vervoerd. Maximaal totaal gewicht van de lading voor transport met een aanhangwagen is 1500 kg. Met bestelbus en aanhangwagen worden maximaal 11 Euro pallets of 6 Blok pallets vervoerd. Het totaal gewicht van de lading is maximaal 3000 kg. Pakket zendingen Pakketten zijn maximaal 32 kg. En minimaal 0,1 kg. De maximale gordelomvang van een pakket is 3 m. ( 1x de lengte + 2x de breedte + 2x de hoogte ). De maximale afmetingen zijn: lengte 2 m. breedte 0,8 m. hoogte 0,6 m. De minimale afmetingen zijn: lengte 0,1 m. breedte 0,05 m. hoogte 0,02 m. Pakketten die ondeugdelijk zijn verpakt, gevaarlijke stoffen of andere risicodragende stoffen bevatten kunnen door EuroSprint worden geweigerd.

4 Postbus adressen zijn niet toegestaan en zullen worden aangemerkt als ondeugdelijke adressering. Uit het enkele feit dat een zending ter vervoer wordt aangenomen, kan niet worden opgemaakt dat de zending aan de hiervoor beschreven voorwaarden voldoet. Aansprakelijkheid EuroSprint voor pakketzendingen Uitgangspunt bij ( gedeeltelijk ) verlies of beschadiging is beperking van de aansprakelijkheid conform de AVC / CMR condities. In afwijking van de condities is de aansprakelijkheid van EuroSprint binnenland en export gelimiteerd tot een maximaal bedrag van 500,- per pakket, met een eigen risico van 50,- per pakket. De schadevergoeding wordt berekend op basis van de inkoopwaarde. In afwijking van het in dit artikel genoemde bedrag is EuroSprint slechts gehouden tot vergoeding van maximaal 3,40 per kg. ( AVC ) of SDR 8,33 per kg. ( CMR ) beschadigd of vermist gewicht in geval het betreft: 1. Breuk gevoelige artikelen, aan bederf onderhevige goederen, temperatuur gevoelige goederen, bankpapier, munten, penningen, geldwaardig papier, edele metalen, edelgesteente, parels, documenten, voorwerpen van kunst, en verzamelwaarde. 2. Schade aan televisies en monitoren die is ontstaan door het bezwijken van de ophanging van de beeldbuis. 3. Schade aan artikelen waarbij de hiervoor maximale afmetingen en / of gewichten zijn overschreden. 4. Schade die is ontstaan aan harde schijven en opgetreden ontregeling van schrijf- en leeskoppen bij computers, computeronderdelen en printers. 5. Verzending van meerdere colli, welke zijn samengebundeld tot één pakket. 6. Een claim, die niet binnen zes maanden na datum van verzending is ingediend. 7. Een claim indien deze niet vergezeld wordt van een Niet-verzekeringsverklaring. Douane Goederen waarop accijnzen, belasting, invoerrechten of andere heffingen worden geheven of goederen die met een vergunning moeten worden vervoerd, kunnen vertraging oplopen en / of met extra kosten worden belast. EuroSprint aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid. Export naar niet-eg landen / handelsfactuur De afzender is verplicht bij transport naar niet-eg landen een originele handelsfactuur mee te zenden, die de volgende informatie bevat: De zendingnummers die gemeld staan op de douanepapieren en vrachtbrief.

5 NAW gegevens van de afzender. NAW gegevens van de geadresseerde en het telefoon- en fax nummer. NAW gegevens van de importeur en BTW (VAT) nummer, en telefoonnummer als dit afwijkt van de geadresseerde. Naam van de contactpersoon. Duidelijke omschrijving van de goederen. Valuta. Waarde per eenheid en de totaalwaarde, of de waarde voor douanedoeleinden. Toepasselijke leveringsvoorwaarden. Douane tariefcode per artikelsoort. Deze handelsfactuur is tevens verplicht voor alle luchtvracht zendingen. NAW = Naam, Adres, Woonplaats. Extra voorwaarden export Voor export zendingen accepteert EuroSprint alleen franco zendingen voor transport. Indien de afzender niet op de bijgevoegde douane factuur aangeeft welke condities van toepassing zijn, en EuroSprint lijdt hierdoor schade, is de afzender verplicht EuroSprint de schade te vergoeden, door welke oorzaak dan ook, de documenten en inlichtingen die van de zijde van de afzender vereist zijn voor het vervoer, dan wel ter voldoening aan voor de aflevering van de zending te vervullen douane- en andere formaliteiten, niet naar behoren aanwezig zijn. Niet toegestane export zendingen Zendingen die aan niet-zakelijke adressen zijn gericht, gevaarlijke goederen volgens de IATA en ADR geldende regels, levende planten en dieren, wapens, bederfelijke goederen, stoffelijke overschotten, persoonlijke goederen, munten, bankpapier of cheques, edelstenen, ongemunt goud of zilver, kunstwerken, goederen die met het IATA-carnet worden verzonden, alcohol, tijdelijke import goederen, klant-tot-klant goederen die onder douanecontracten vallen, kunnen niet door EuroSprint vervoerd worden. Copyright EuroSprint.

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende begrippen de navolgende betekenis:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende begrippen de navolgende betekenis: Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende begrippen de navolgende betekenis: ADR: Verdrag inzake vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg en bijbehorende

Nadere informatie

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen waarin Prof-Ex logistieke diensten verricht ten behoeve van een opdrachtgever.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen waarin Prof-Ex logistieke diensten verricht ten behoeve van een opdrachtgever. PROF-EX: Algemene voorwaarden. 1. Definities Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen waarin Prof-Ex logistieke diensten verricht ten behoeve van een opdrachtgever. De opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden koeriersdiensten

Algemene voorwaarden koeriersdiensten Artikel 1, Definities Algemene voorwaarden koeriersdiensten In deze voorwaarden wordt verstaan onder: AVC: Algemene Vervoerscondities 1983, zoals laatstelijk vastgesteld door de Stichting Vervoeradres

Nadere informatie

Op al onze offerten, overeenkomsten en/of feitelijke prestaties zijn steeds van toepassing de volgende voorwaarden

Op al onze offerten, overeenkomsten en/of feitelijke prestaties zijn steeds van toepassing de volgende voorwaarden De Drechtcycle algemene bedrijfsvoorwaarden Op al onze offerten, overeenkomsten en/of feitelijke prestaties zijn steeds van toepassing de volgende voorwaarden 1. M.b.t. het vervoer van goederen: de laatst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden. 1 Geldigheid / Overdracht-verhouding. 1.1 Deze Algemene (leverings-)voorwaarden voor PakketZeker zijn van toepassing op alle overeenkomsten aangaande de aanlevering en verzending

Nadere informatie

Inhoud. Artikel 1 Definities. De volgende definities worden gebruikt in de onderstaande algemene voorwaarden van B & R Transport Services:

Inhoud. Artikel 1 Definities. De volgende definities worden gebruikt in de onderstaande algemene voorwaarden van B & R Transport Services: Inhoud B & R Transport Services Handelsregister KvK Eindhoven 70054096 BTW nr. NL858121438B01 1. Definities 2. Toepasselijke regelgeving 3. Aanbiedingsvoorwaarden 4. Vergoeding 5. Opslag van zending 6.

Nadere informatie

De Fietskoerier Utrecht algemene bedrijfsvoorwaarden

De Fietskoerier Utrecht algemene bedrijfsvoorwaarden De Fietskoerier Utrecht algemene bedrijfsvoorwaarden Op al onze offerten, overeenkomsten en/of feitelijke prestaties zijn steeds van toepassing de volgende voorwaarden: Utrecht, 02-01-2010 1. M.b.t. het

Nadere informatie

Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 5. Afzender: de contractuele wederpartij van de koerier.

Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 5. Afzender: de contractuele wederpartij van de koerier. Algemene voorwaarden Fonken Koeriers en Logistieke Diensten. Inhoudsopgave Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3: Artikel 4: Artikel 5: Artikel 6: Definities Werkingssfeer Verplichtingen van de koerier Verplichting

Nadere informatie

Transport en verplichtingen van Rotterdamse Fietskoerier. Bescherming van persoons- en bedrijfsgegevens

Transport en verplichtingen van Rotterdamse Fietskoerier. Bescherming van persoons- en bedrijfsgegevens Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 Artikel 16 Definities Bedrijfsgegevens

Nadere informatie

Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico

Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico TNT Express zet u veilig op weg U verkiest uw waardevolle en belangrijke zendingen mee te geven met een betrouwbare partner? U verwacht duidelijke antwoorden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GASVRIJ CENTRALE NEDERLAND Gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam op 1 april 2009.

ALGEMENE VOORWAARDEN GASVRIJ CENTRALE NEDERLAND Gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam op 1 april 2009. ALGEMENE VOORWAARDEN GASVRIJ CENTRALE NEDERLAND Gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam op 1 april 2009 definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gebruiker:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Sira Logistics. V.O.F.

Algemene Voorwaarden Sira Logistics. V.O.F. Algemene Voorwaarden Sira Logistics. V.O.F. Prijzen Prijzen zijn gebaseerd op de door u aangegeven maten en gewichten. Indien deze in werkelijkheid na meting anders blijken te zijn, volgt een door Sira

Nadere informatie

ALGEMENE VERVOERSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERVOERSVOORWAARDEN Ma/sdk/57.405 ALGEMENE VERVOERSVOORWAARDEN 1. Inleiding 1.1 Deze voorwaarden (hierna: de voorwaarden) vormen de basis waarop de vervoerder, Packs & Pallets B.V. (hierna: PACKS & PALLETS B.V.) pakketten,

Nadere informatie

AVC:Algemene Vervoercondities, zoals laatstelijk gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Amsterdam;

AVC:Algemene Vervoercondities, zoals laatstelijk gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Amsterdam; Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder : AVC:Algemene Vervoercondities, zoals laatstelijk gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Amsterdam; CMR:Verdrag

Nadere informatie

Algemene Verzendvoorwaarden

Algemene Verzendvoorwaarden Algemene Verzendvoorwaarden PostNL Cargo België bvba, Bremheidelaan 10, 2300 Turnhout Artikel 1: DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1. PostNL Cargo België: PostNL Cargo België

Nadere informatie

Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico

Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico TNT Express zet u veilig op weg U verkiest uw waardevolle en belangrijke zendingen mee te geven met een betrouwbare partner? U verwacht duidelijke antwoorden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JTR-Transport/Koeriersdienst gevestigd en kantoorhoudend aan Cees Buddingh hof WG Hoorn, hierna te noemen: de koerier.

Algemene Voorwaarden JTR-Transport/Koeriersdienst gevestigd en kantoorhoudend aan Cees Buddingh hof WG Hoorn, hierna te noemen: de koerier. Algemene Voorwaarden JTR-Transport/Koeriersdienst gevestigd en kantoorhoudend aan Cees Buddingh hof 15 1628WG Hoorn, hierna te noemen: de koerier. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

Physical Distribution Voorwaarden. Inhoudsopgave: PHYSICAL DISTRIBUTION VOORWAARDEN

Physical Distribution Voorwaarden. Inhoudsopgave: PHYSICAL DISTRIBUTION VOORWAARDEN Physical Distribution Voorwaarden Uitgave: sva / Stichting Vervoeradres Postbus 82118, 2508 EC s-gravenhage Statenplein 2, 2582 EW s-gravenhage Tel. 070-30 66 700 Telefax 070-351 20 25 e-mail: bva@tmsbv.nl

Nadere informatie

VVT Europa B.V. Steenweg 73 A 4181 AK Waardenburg. ALGEMENE VOORWAARDEN Gasmeten VVT Europa B.V.

VVT Europa B.V. Steenweg 73 A 4181 AK Waardenburg. ALGEMENE VOORWAARDEN Gasmeten VVT Europa B.V. 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Gasmeten definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gebruiker: Opdrachtgever: degene die de opdracht tot het verrichten van handelingen en werkzaamheden aan gebruiker

Nadere informatie

Bezorgadres: het adres of postbusnummer (inclusief postcode) van Geadresseerde, zoals aangeleverd door Opdrachtgever;

Bezorgadres: het adres of postbusnummer (inclusief postcode) van Geadresseerde, zoals aangeleverd door Opdrachtgever; ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden voor Bezorging Voor alle bezorgingen van HubHub B.V. (hierna genoemd HubHub) zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Door naar de website van HubHub te gaan,

Nadere informatie

Uitwerking webcase de papierwinkel

Uitwerking webcase de papierwinkel Uitwerking webcase de papierwinkel opdracht 2 Schrijf een andere naam op voor een vrachtbrief. Vervoeradres Wat verstaat men onder een vrachtbrief? Een vrachtbrief is de vastlegging van een vervoerovereenkomst.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR KOERIERSDIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR KOERIERSDIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR KOERIERSDIENSTEN Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. AVC: Algemene Vervoercondities 2002 zoals laatstelijk vastgesteld door de sva / Stichting Vervoeradres

Nadere informatie

PHYSICAL DISTRIBUTION VOORWAARDEN (P.D.-voorwaarden) ARTIKEL 1 DEFINITIES. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

PHYSICAL DISTRIBUTION VOORWAARDEN (P.D.-voorwaarden) ARTIKEL 1 DEFINITIES. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: In deze voorwaarden wordt verstaan onder: PHYSICAL DISTRIBUTION VOORWAARDEN (P.D.-voorwaarden) ARTIKEL 1 DEFINITIES 1. P.D.-voorwaarden: Physical Distribution Voorwaarden. 2. AVC: de Algemene Vervoercondities

Nadere informatie

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen.

C. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen van deze voorwaarden kan opdrachtgever geen rechten voor toekomstige overeenkomsten ontlenen. Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SPORTPRIJSPALEIS ARTIKEL 1. Toepasselijkheid: A. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Sportprijspaleis.

Nadere informatie

Zwerus Transport Algemene Voorwaarden

Zwerus Transport Algemene Voorwaarden Art. 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden en opdrachten van Zwerus Transport, KvK-nummer 08063060, gevestigd te IJsselmuiden. Deze worden meegezonden

Nadere informatie

Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico

Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico Verzenden zonder zorgen Neem geen enkel risico TNT Express zet u veilig op weg U verkiest uw waardevolle en belangrijke zendingen mee te geven met een betrouwbare partner? U verwacht duidelijke antwoorden

Nadere informatie

Verzekeringsmogelijkheden Neem geen enkel risico

Verzekeringsmogelijkheden Neem geen enkel risico Verzekeringsmogelijkheden Neem geen enkel risico Met TNT Express slaapt u op beide oren U verkiest uw waardevolle en belangrijke zendingen mee te geven met een betrouwbare partner? U verwacht duidelijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Voor goederenvervoer

Algemene voorwaarden. Voor goederenvervoer Algemene voorwaarden Voor goederenvervoer 2011 2 Inhoud 1. Definities 3 2. Toepasselijke regelgeving 4 3. Tegenstrijdige bepalingen 4 4. Aanbiedingsvoorwaarden 4 5. Vergoeding 5 6. Betaling 5 7. Weigering,

Nadere informatie

DSV XPress Servicegids 2013. Global Transport and Logistics

DSV XPress Servicegids 2013. Global Transport and Logistics DSV XPress Servicegids 2013 Global Transport and Logistics Inhoud DSV Xpress online verzendoplossingen U kunt via ons online shipping software zendingen voorbereiden, afleveringen traceren en berichten

Nadere informatie

IP HANDLERS B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN

IP HANDLERS B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN IP HANDLERS B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam op 22 mei 2013 onder nummer 56568282 Artikel 1 Definities 1. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WEGVERVOER

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WEGVERVOER ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WEGVERVOER Algemeen - Toepassing Deze vervoersovereenkomst, nationaal dan wel internationaal, wordt beheerst door de bepalingen van het CMR-verdrag en door onderhavige voorwaarden.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten.

Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten. Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten. De Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten zijn gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam en Rotterdam. In sva / Stichting Vervoeradres,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bikekoerier Tilburg - 2012 Versie 5-11-12

Algemene Voorwaarden Bikekoerier Tilburg - 2012 Versie 5-11-12 1-6 Algemene Voorwaarden Bikekoerier Tilburg - 2012 Versie 5-11-12 In deze algemene voorwaarden komen de volgende onderwerpen ter sprake: Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten (gedeponeerd ter griffie

Nadere informatie

VOORWAARDEN INTERMODAAL BARGE VERVOER INLANDTERMINAL-OPERATORS (VITO-Intermodale barge voorwaarden) ARTIKEL 1 DEFINITIES

VOORWAARDEN INTERMODAAL BARGE VERVOER INLANDTERMINAL-OPERATORS (VITO-Intermodale barge voorwaarden) ARTIKEL 1 DEFINITIES VOORWAARDEN INTERMODAAL BARGE VERVOER INLANDTERMINAL-OPERATORS (VITO-Intermodale barge voorwaarden) In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ARTIKEL 1 DEFINITIES 1. VITO-Intermodale barge voorwaarden:

Nadere informatie

TRANSPORT, LEVERING VOLGENDE WERKDAG (ORDER TRANSPORT KLAAR VOOR 16:00), 2019

TRANSPORT, LEVERING VOLGENDE WERKDAG (ORDER TRANSPORT KLAAR VOOR 16:00), 2019 TRANSPORT, LEVERING VOLGENDE WERKDAG (ORDER TRANSPORT KLAAR VOOR 16:00), 2019 Pallets: (euro, max.: 700 kg/ 2,2 mtr. hoog) (pallet klein, max 60x80 cm. / 350 kg. / 1.80 mtr. hoog) Pallet klein 1 pallet

Nadere informatie

4. schriftelijk $% &#% ' #(

4. schriftelijk $% &#% ' #( 1. koper De partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel direct als indirect, ingeschakelde personen, alsmede de entiteiten

Nadere informatie

Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support

Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Koper Computer Support betreffende

Nadere informatie

CBRB/VNPR* Personenvervoercondities voor de binnenvaart

CBRB/VNPR* Personenvervoercondities voor de binnenvaart CBRB/VNPR* Personenvervoercondities voor de binnenvaart Artikel 1: Definities Overeenkomst van personenvervoer: de overeenkomst waarbij de ene partij (de vervoerder) zich tegenover de andere partij verbindt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. voor goederenvervoer 2011

Algemene voorwaarden. voor goederenvervoer 2011 Algemene voorwaarden voor goederenvervoer 2011 Inhoud 1. Definities 3 2. Toepasselijke regelgeving 4 3. Tegenstrijdige bepalingen 5 4. Aanbiedingsvoorwaarden 6 5. Vergoeding 7 6. Betaling 8 7. Weigering,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 1.20

Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met C.V. Nieuw betreffende de verkoop, levering, betaling, reparatie en onderhoud

Nadere informatie

Opslag Voorwaarden Imming Logistics Fine Art B.V.

Opslag Voorwaarden Imming Logistics Fine Art B.V. 1 Opslag Voorwaarden Imming Logistics Fine Art B.V. Imming Logistics Fine Art B.V. is een besloten vennootschap gevestigd aan de Breeuwhamer 1, 1648HG De Goorn, en ingeschreven in het handelregister van

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01)

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden AllweCare Medical B.V. (BTB versie 14-01) Artikel 1 Definities 1.1 AllweCare: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AllweCare Medical B.V., ingeschreven

Nadere informatie

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van groothandelmineralen.nl en op alle met groothandelmineralen.nl aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

I. Postactiviteiten. Artikel 1. Toepasselijkheid

I. Postactiviteiten. Artikel 1. Toepasselijkheid Algemene Verkoopvoorwaarden Diamant groep a I. Postactiviteiten Onder Diamant groep Facilitaire Dienstverlening Post wordt in deze algemene verkoopvoorwaarden verstaan het onderdeel Facilitaire Dienstverlening

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Archiefkasten-shop.nl gevestigd in Haarlem. Archiefkasten-shop.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Haarlem

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Haalservice en Brengservice 2014

Algemene voorwaarden. Haalservice en Brengservice 2014 Algemene voorwaarden Haalservice en Brengservice 2014 Inhoud 1. Algemeen 3 2. Definities 4 3. Brengservice 5 4. Haalservice 6 5. Belading 7 6. Waardevolle goederen 8 7. Overeenkomst 9 8. Beëindiging 10

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 1.2 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Officecity Kantoormeubelen B.V. gevestigd in Haarlem. Officecity.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten

Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten Stichting Vervoeradres Uitgave: sva / Stichting Vervoeradres Postbus 82118, 2508 EC s-gravenhage Statenplein 2, 2582 EW s-gravenhage Tel. 070-306 67 00 Telefax

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. PostNL Pakketten België NV/SA

Algemene voorwaarden. PostNL Pakketten België NV/SA Algemene voorwaarden PostNL Pakketten België NV/SA Inhoud 1. Definities 2. Toepasselijke regelgeving 3. Tegenstrijdige bepalingen 4. Aanbiedingsvoorwaarden 5. Vergoeding 6. Betaling 7. Wijgering, Opschorting

Nadere informatie

1.1.3 Opdrachtgever: De opdrachtgever is de (rechts)persoon of organisatie die bedrijfskado's van de Alternatieve Kadobon BV koopt.

1.1.3 Opdrachtgever: De opdrachtgever is de (rechts)persoon of organisatie die bedrijfskado's van de Alternatieve Kadobon BV koopt. Van toepassing zijn: Algemene voorwaarden Alternatieve Kadobon BV en de aanvullende voorwaarden voor kerstpakketten, relatiegeschenken en andere bedrijfskado's, zoals hieronder vermeld. Artikel 1. Algemeen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 2017

Algemene Voorwaarden 2017 Artikel 01 DEFINITIES De volgende definities zijn voor deze algemene voorwaarden van toepassing: AVC: De Algemene VervoersCondities in de laatste versie. AVK: Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Voor Ontvangerservices 2014

Algemene voorwaarden. Voor Ontvangerservices 2014 Algemene voorwaarden Voor Ontvangerservices 2014 Inhoud Inleiding 3 1. Definities en werkingssfeer 4 2. Totstandkoming en inwerkingtreding van de overeenkomst 6 3. Annulering 7 4. Tarieven en betaling

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SHORTCUT FIETSKOERIERS. Op 1 januari 2009 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te s-hertogenbosch onder nummer

ALGEMENE VOORWAARDEN SHORTCUT FIETSKOERIERS. Op 1 januari 2009 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te s-hertogenbosch onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN SHORTCUT FIETSKOERIERS 1-6 Op 1 januari 2009 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te s-hertogenbosch onder nummer 17 18 49 57. Algemene Voorwaarden Shortcut Fietskoeriers - 2009

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Voor Ontvangerservices 2013

Algemene Voorwaarden. Voor Ontvangerservices 2013 Algemene Voorwaarden Voor Ontvangerservices 2013 Inhoud 1. Definities en werkingssfeer 3 2. Totstandkoming en inwerkingtreding van de overeenkomst 5 3. Annulering 5 4. Tarieven en betaling 5 5. Aansprakelijkheid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Cycloon Post

Algemene Voorwaarden Cycloon Post Algemene Voorwaarden Cycloon Post Op alle producten en diensten van Cycloon Post zijn de Algemene Voorwaarden van Cycloon Post van toepassing. Op postzendingen welke door PostNL vervoerd worden, zijn ook

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden We Connect Coöperatie U.A. B2B/zakelijke leveringen Artikel 1 Definities 1.1 We Connect: de coöperatie met uitgesloten aansprakelijkheid We Connect coöperatie

Nadere informatie

INHOUDSTAFEL. Euro Transport over Land en Zee

INHOUDSTAFEL. Euro Transport over Land en Zee INHOUDSTAFEL Euro Transport over Land en Zee 1 2 HET ZEEVERVOER HET COGNOSSEMENT THE BILL OF LADING I. Algemene situatieschets...4 A. Historiek...4 B. Wetgeving...5 C. De Haagse Regelen...5 a. Toepassingsveld

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten

Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten 1 In Stichting vervoeradres, opgericht in 1946, werken samen: EVO, Ondernemersorganisatie voor logistiek en transport Goederenvervoer Nederland NBB, Nederlandsch

Nadere informatie

1. AVC: De Algemene Vervoercondities 2002, zoals laatstelijk vastgesteld door sva / Stichting

1. AVC: De Algemene Vervoercondities 2002, zoals laatstelijk vastgesteld door sva / Stichting ALGEMENE BERGINGS- EN VERVOERCONDITIES GESTRANDE VOERTUIGEN (ABVV). Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. AVC: De Algemene Vervoercondities 2002, zoals laatstelijk vastgesteld

Nadere informatie

Artikel 2 Aanbieding, aanvaarding en omschrijving van de werkzaamheden

Artikel 2 Aanbieding, aanvaarding en omschrijving van de werkzaamheden Algemene voorwaarden van Feeking Artikel 1 Algemene toepassing van begrippen: a in deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 2. Definities en Werkingssfeer 3. Tot stand komen van de Overeenkomst 5. Weigering en opschorting van de Overeenkomst 6

Inhoud. Inleiding 2. Definities en Werkingssfeer 3. Tot stand komen van de Overeenkomst 5. Weigering en opschorting van de Overeenkomst 6 Al ge me ne v oor waar de n Metbet r ek k i ngt otdedi ens t env an Kaar tv oorlat er 5 1 0 2 www. kaar t voor l at er. nl Inhoud Inleiding 2 Definities en Werkingssfeer 3 Tot stand komen van de Overeenkomst

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden. Van Halder Labels & Packaging Gompenstraat 13 5145 RM Waalwijk. 1. Algemene bepaling :

Verkoopvoorwaarden. Van Halder Labels & Packaging Gompenstraat 13 5145 RM Waalwijk. 1. Algemene bepaling : Verkoopvoorwaarden Van Halder Labels & Packaging Gompenstraat 13 5145 RM Waalwijk 1. Algemene bepaling : Deze verkoopvoorwaarden gelden voor alle door ons te sluiten overeenkomsten en door ons gedane aanbiedingen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Biercontract.nl Graaf Wichmanlaan 62 1405 HC Bussum Handelsregisternummer: 57084033 BTW nummer 167606657B02 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden. Inhoud 1. Algemeen p.1 1.1 Disclaimer p.2 1.2 Privacy 2. Bestellen p.3 2.2 Levertijd 3. Bezorgmethode p.4 3.3 Afhalen 4. Betalingsmogelijkheden 5. Afleveren en retourneren p.5 6.

Nadere informatie

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.

1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1. DEFINITIES 1.1 Onder Algemene Voorwaarden worden verstaan de onderhavige algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden. 1.2 Onder verkoper wordt verstaan My Medical Shop BV, gevestigd te s-gravenhage. 1.3

Nadere informatie

Aanbod: het aanbod door Aanbieder aangaande het vervoer van Consument door Vervoerder tegen een vooraf vastgestelde prijs.

Aanbod: het aanbod door Aanbieder aangaande het vervoer van Consument door Vervoerder tegen een vooraf vastgestelde prijs. Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: Taxi Airport Boeken, handelende onder naam Airport Service. Aanbod: het aanbod door Aanbieder

Nadere informatie

Voor Ontvangerservices 2019

Voor Ontvangerservices 2019 Algemene voorwaarden Voor Ontvangerservices 2019 Inhoud Inleiding 3 1. Definities en werkingssfeer 4 2. Totstandkoming en inwerkingtreding van de overeenkomst 5 3. Annulering 6 4. Tarieven en betaling

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SEABOURNE EXPRESS COURIERS B.V. versie 2013

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SEABOURNE EXPRESS COURIERS B.V. versie 2013 ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SEABOURNE EXPRESS COURIERS B.V. versie 2013 1. Definities a. Algemene Opslagvoorwaarden: Algemene Opslagvoorwaarden, laatste versie, uitgegeven door Stichting vervoeradres en gedeponeerd

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN PA SERVICE TE ROTTERDAM

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN PA SERVICE TE ROTTERDAM ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN PA SERVICE TE ROTTERDAM I.ALGEMEEN Identiteit van de ondernemer Naam ondernemer: PA Service Vestigingsadres: Oostmaaslaan 618 3063 DJ Rotterdam Telefoonnummer:

Nadere informatie

1.2 Een carrier is een vervoerder die zendingen ophaalt bij het ophaaladres, vervoert en wereldwijd aflevert bij het afleveradres.

1.2 Een carrier is een vervoerder die zendingen ophaalt bij het ophaaladres, vervoert en wereldwijd aflevert bij het afleveradres. - 1 - of 6 Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van Weenk Holding B.V, handelend onder de naam van IPD Express als ook International Parcel Discounter. Weenk Holding B.V. is een besloten

Nadere informatie

art.2 Brochure en prijslijst Y&S Transport VOF

art.2 Brochure en prijslijst Y&S Transport VOF art.1 Toepassingsgebied Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met, op alle offertes die uitgaan van en op alle bestellingen gericht aan Y&S Transport

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. versie: Artikel 1 - Geldigheid van deze voorwaarden

Algemene Voorwaarden. versie: Artikel 1 - Geldigheid van deze voorwaarden Algemene Voorwaarden versie: 01-01-2017 Artikel 1 - Geldigheid van deze voorwaarden 1-1 Lijstenmakerij.nl is een initiatief van Lijstenmakerij de Vos, gevestigd te Lemelerveld. Deze voorwaarden zijn van

Nadere informatie

5.2 De garantietermijn van Kidooz komt overeen met de fabrieksgarantie termijn.kidooz is echter nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke

5.2 De garantietermijn van Kidooz komt overeen met de fabrieksgarantie termijn.kidooz is echter nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Kidooz De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite www.kidooz.nl 1.2 Door het

Nadere informatie

Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud. Artikel 1 Definities

Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud. Artikel 1 Definities Algemene in en verkoopvoorwaarden Angstelgoud Artikel 1 Definities 1. Koper, de partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar,

Nadere informatie

ALV deelmarkt Exceptioneel transport

ALV deelmarkt Exceptioneel transport 1 ALV deelmarkt Exceptioneel transport Agenda Beurtvaartadres / Stichting Vervoeradres AVC en/of CMR Algemene voorwaarden voor Exceptioneel Transport Hoe van toepassing verklaren Vragen ALV deelmarkt Exceptioneel

Nadere informatie

Tour de ViIIe fietskoeriers

Tour de ViIIe fietskoeriers Tour de Ville algemene bedrijfsvoorwaarden versie 1.002 Op al onze offertes, overeenkomsten en/of feitelijke prestaties zijn steeds van toepassing de volgende algemene voorwaarden. Deze voorwaarden kunnen

Nadere informatie

Voor Ontvangerservices 2019

Voor Ontvangerservices 2019 Algemene voorwaarden Voor Ontvangerservices 2019 Inhoud Inleiding 3 1. Definities en werkingssfeer 4 2. Totstandkoming en inwerkingtreding van de overeenkomst 5 3. Annulering 6 4. Tarieven en betaling

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHÖNE EDELMETAAL B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHÖNE EDELMETAAL B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN SCHÖNE EDELMETAAL B.V. Artikel 1: definities 1. koper de partij vermeld in de overeenkomst als zijnde de koper en/of opdrachtgever, alsmede alle voor haar werkzame en door haar, zowel

Nadere informatie

Zeecontainervervoervoorwaarden

Zeecontainervervoervoorwaarden Zeecontainervervoervoorwaarden Opgesteld ten behoeve van de Alliantie van Zeecontainervervoerders en de Vereniging van Zeecontainervervoerders (VZV) en mede namens Transport en Logistiek Nederland gedeponeerd

Nadere informatie

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

3.Eventuele afwijkingen op deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden JJM-webdesign Aardenburg Index: 1 Definities 2 Algemeen 3 Aanbiedingen en offertes 4 Uitvoering van de overeenkomst 5 Wijziging van de overeenkomst 6 Honorarium 7 Betaling 8 Incassokosten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Haalservice en Brengservice 2019

Algemene Voorwaarden Haalservice en Brengservice 2019 Algemene Voorwaarden Haalservice en Brengservice 2019 Inhoud 1. Algemeen 3 2. Definities 4 3. Brengservice 4 Artikel 1 Algemeen Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de diensten Haalservice

Nadere informatie

Algemene verkoop,- leverings- en betalingsvoorwaarden van Egger Textiles BV en Egger Groothandel BV gevestigd te Borger.

Algemene verkoop,- leverings- en betalingsvoorwaarden van Egger Textiles BV en Egger Groothandel BV gevestigd te Borger. Algemene verkoop,- leverings- en betalingsvoorwaarden van Egger Textiles BV en Egger Groothandel BV gevestigd te Borger. Artikel 1. Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze offertes, aanbiedingen,

Nadere informatie

Assistance Dé bezorgservice van Nederland en België

Assistance Dé bezorgservice van Nederland en België ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden voor Bezorging Voor alle bezorgingen van I&O Assistance (hierna genoemd I&O Assistance) zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Door naar de website van I&O

Nadere informatie

1. Naast de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing de laatste versies van de navolgende algemene branchevoorwaarden en/of -condities:

1. Naast de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing de laatste versies van de navolgende algemene branchevoorwaarden en/of -condities: Algemene Voorwaarden Claessen Transport B.V. Artikel 1: Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: de Algemene Voorwaarden ) gelden voor Claessen Transport B.V., Lex Claessen Holding

Nadere informatie

Algemene bedrijfsvoorwaarden voor grensoverschrijdende post

Algemene bedrijfsvoorwaarden voor grensoverschrijdende post Algemene bedrijfsvoorwaarden voor grensoverschrijdende post Uitgave maart 2009 1. Geldigheid Deze Algemene Bedrijfsvoorwaarden (hierna te noemen: ABV) regelen de rechtsverhouding tussen klanten en (hierna

Nadere informatie

TER HAAK WAREHOUSING & LOGISTICS B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN

TER HAAK WAREHOUSING & LOGISTICS B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN TER HAAK WAREHOUSING & LOGISTICS B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities "THWL": Ter Haak Warehousing & Logistics B.V., gevestigd te Kwadrantweg 11, 1042 AG Amsterdam; ingeschreven in de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SEABOURNE EXPRESS COURIERS B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SEABOURNE EXPRESS COURIERS B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SEABOURNE EXPRESS COURIERS B.V. 1. Toepasselijke regelgeving Deze algemene voorwaarden ( voorwaarden ) zijn van toepassing op alle diensten die SEC verstrekt, waaronder onder meer

Nadere informatie

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Artikel 1: Definities - Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. - Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan: burojohanna.nl.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344

ALGEMENE VOORWAARDEN. Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN Brochure 260344 ALGEMENE VOORWAARDEN van BRAMMER NEDERLAND B.V., gevestigd te Haarlem Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden maken deel uit van elke door Brammer Nederland B.V. te

Nadere informatie

Inhoudsopgave ALGEMENEVOORWAARDEN VOOR EXCEPTIONEEL TRANSPORT ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR EXCEPTIONEEL TRANSPORT

Inhoudsopgave ALGEMENEVOORWAARDEN VOOR EXCEPTIONEEL TRANSPORT ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR EXCEPTIONEEL TRANSPORT Inhoudsopgave ALGEMENEVOORWAARDEN VOOR EXCEPTIONEEL TRANSPORT ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR EXCEPTIONEEL TRANSPORT Artikel 1: Definities... Artikel 2 :Werkingssfeer... Artikel 3 :Gezamenlijk overleg... Artikel

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

De Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten zijn gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam en Rotterdam.

De Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten zijn gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam en Rotterdam. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR KOERIERSDIENSTEN De Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten zijn gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Artikel 1 Definities In

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en condities van Onderhoud Service Arnhem voor de verhuur van steigers en het gebruik van onze steigermaterialen en diensten.

Algemene voorwaarden en condities van Onderhoud Service Arnhem voor de verhuur van steigers en het gebruik van onze steigermaterialen en diensten. Algemene voorwaarden en condities van Onderhoud Service Arnhem voor de verhuur van steigers en het gebruik van onze steigermaterialen en diensten. 1 Definities AV; De onderhavige algemene voorwaarden.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: Tinker Nederland B.V. Aanbod: het aanbod door Aanbieder aangaande het vervoer

Nadere informatie

Algemene Vervoer Condities 1983 (AVC) Artikel 1

Algemene Vervoer Condities 1983 (AVC) Artikel 1 Algemene Vervoer Condities 1983 (AVC) Artikel 1 1. In deze condities wordt onder afzender uitsluitend de contractuele wederpartij van de vervoerder verstaan; vermelding van een afzender op de vrachtbrief

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Master catering en BBQ: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. Master

Nadere informatie