Aan de leerlingen van de brugklassen en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, 23 juli Betreft: start schooljaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aan de leerlingen van de brugklassen en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, 23 juli 2015. Betreft: start schooljaar 2015-2016"

Transcriptie

1 Aan de leerlingen van de brugklassen en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, 23 juli 2015 Betreft: start schooljaar Beste leerling, geachte ouder(s)/verzorger(s), De zomervakantie is inmiddels gestart. We hopen dat jullie hiervan genieten en daarna is het zover: het schooljaar 2015/2016 gaat van start. Het nieuwe schooljaar begint op maandag 31 augustus en dinsdag 1 september met twee studiedagen voor alle docenten. Dat betekent dat jullie maandag en dinsdag een roostervrije dag hebben. Jullie zijn van harte welkom op de eerste introductiedag op woensdag 2 september van uur. De brugklasintroductie duurt t/m vrijdag 4 september. Informatie voor jou èn je ouder(s)/verzorger(s) BOEKENFONDS BRUGKLAS De school verzorgt het boekenpakket voor schooljaar U hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. De school regelt dit voor u en volgens de wet Gratis schoolboeken zijn de boeken gratis. Leermiddelen die niet onder deze wet vallen, zoals bijvoorbeeld een agenda en rekenmachine, dient u zelf aan te schaffen. Tijdens de informatiemiddag hebben de aanstaande brugklassers een brief ontvangen waarop staat welke leermiddelen u moet kopen. Het boekenfonds zorgt ervoor dat alles (leer- en werkboeken) tijdig voor u klaar staat. De leerlingen van de brugklas kunnen de boeken afhalen op vrijdag 28 augustus Dit is in de laatste week van de zomervakantie. Afhaalschema boeken voor de brugklassen vrijdag 28 augustus 2015 U kunt de boeken afhalen in gymzaal 2 (bij binnenkomst trappen op, eerste gymzaal in en dan door deze gymzaal doorlopen naar gymzaal 2) Opleiding Achternaam vanaf tot ATO1 08:30 09:00 uur GTO1 09:00 09:30 uur H1 A tm J 09:30 09:55 uur H1 K tm Z 09:55 10:20 uur AH1+LY1 A tm J 10:20 10:40 uur AH1+LY1 K tm Z 10:40 11:00 uur

2 Omschrijving afkorting opleiding H1 havo leerjaar 1 AH1 havo/vwo leerjaar 1 LY1 lyceum leerjaar 1 ATO1 atheneum tweetalig leerjaar 1 GTO1 gymnasium tweetalig leerjaar 1 Let bij het afhalen op de volgende zaken: 1. De boeken worden uitgereikt tegen inlevering van de Gebruikersovereenkomst Schoolboeken schooljaar 2015/ Deze overeenkomst is bijgevoegd en is ook te vinden op de website en dient ingevuld en ondertekend te worden door een wettige vertegenwoordiger van de leerling. 3. De overeenkomst dient niet naar school gestuurd te worden, maar ingeleverd te worden bij het afhalen van de boeken. 4. Een plastic zak om de boeken te vervoeren wordt meegeleverd. Het is verplicht alle boeken te kaften en er mag absoluut niet in geschreven worden. De boeken van de onderbouw zijn al enkele jaren in gebruik. Beschadigingen zijn zoveel mogelijk gerepareerd. Mocht u over de kwaliteit van een boek desondanks niet tevreden zijn, dan kunt u hierover via mail boekenfonds@hv.portamosana.nl corresponderen. In de gebruikersovereenkomst staat dat de termijn voor eventuele klachten twee weken na ontvangst is. Al deze informatie is ook terug te vinden op de website: KLUISJESHUUR De leerlingen kunnen op school een kluisje huren om hun boeken, regenkleding, gymspullen etc. in te bewaren. De huur van een kluisje bedraagt 17,50. De kluishuur wordt via de schoolnota in rekening gebracht. We willen u verzoeken bijgaande overeenkomst kluisjeshuur te ondertekenen en af te geven bij de servicebalie als u de boeken komt ophalen. Zonder getekende overeenkomst kunnen wij geen kluisje beschikbaar stellen. FINANCIËN Alle informatie m.b.t. financiële zaken, vrijwillige ouderbijdrage etc. wordt verspreid via de afdeling financiën rondom de zomervakantie, hetzij digitaal, hetzij via een postmailing. SPORTKLEDING Zoals u in de plaatsingsbrief heeft kunnen lezen wordt alle sportkleding van het Porta Mosana College besteld bij en geleverd door de firma Maastricht Scoort. (contactgegevens via: De nieuwe brugklassers hebben tijdens de informatiemiddag hun kleding kunnen passen en bestellen. U heeft de mogelijkheid om meerdere polo' s of shorts te bestellen. Als u in de laatste week van de zomervakantie het boekenpakket afhaalt, zal de sportkleding klaar liggen. Deze dient u dan contant af te rekenen bij Maastricht Scoort.

3 Naast sportkleding hebben de leerlingen indoor -en outdoorschoenen (noppenschoenen, liefst kleine noppen) nodig. U heeft de mogelijkheid deze te kopen bij Maastricht Scoort als u de boeken af komt halen. Uiteraard bent u vrij om schoenen ergens anders te kopen. De leerlingen hebben tijdens de informatiemiddag een brief meegekregen van Maastricht Scoort, waarin u kunt zien wat uw kind besteld heeft. U heeft altijd de mogelijkheid uw bestelling te wijzigen. Hieronder treft u nogmaals de informatie aan m.b.t. de benodigde sportkleding voor het Porta Mosana College: De sportkleding voor alle brugklassen havo, havo-vwo en TTO voor de reguliere lessen LO bestaat uit een witte polo ( 13,00 ) en een blauwe short ( 8,00). Deze kleding is verplicht. Naast de reguliere sportkleding wordt voor de leerlingen havo en havo-vwo die het keuzevak PortaSport hebben gekozen, een blauwe polo met opdruk PortaSport ( 15,00 ) aanbevolen. De blauwe short van de reguliere lessen LO kunnen ze ook bij PortaSport gebruiken. Mocht u tijdens het schooljaar nog extra sportkleding willen bestellen, of door omstandigheden nog geen sportkleding besteld hebben, dan vindt u de contactgegevens via KLASSENINDELING Tijdens de informatiemiddag konden de leerlingen namen opschrijven van kinderen bij wie ze graag in de klas zouden willen zitten. We hebben geprobeerd om aan zoveel mogelijk wensen te voldoen. Op de bijgevoegde namenlijst staan de namen van de toekomstige klasgenoten, de naam van de mentor, de opleidingsnaam en de naam van de klas vermeld. DE BRUGKLASINTRODUCTIE Woensdag 2 september: KENNISMAKING van u We verwachten je op woensdag 3 september om 9.00 uur op school. Deze dag zul je aan de hand van allerlei opdrachten kennis maken met je klasgenoten en met de mentor. Het programma duurt tot uur. Zorg dat je deze dag bij je hebt: een (bal)pen, viltstiften of kleurpotloden, een plakstift, je agenda, een tijdschrift dat je leuk vindt, en een lunchpakket. Donderdag 3 september: vervolg INTRODUCTIE We vervolgen vandaag de introductie. Een onderdeel van deze dag is Respect hoe doen we dat samen?. Let op de verschillende aanvangstijden: havo1 en havo/vwo1 volgen een programma van uur; TTO1 volgt een programma van uur.

4 HV1F uur gastles lokaal uur vervolg lokaal 214 HV1G uur gastles lokaal uur vervolg lokaal 323 HV1H uur gastles lokaal uur vervolg lokaal 324 H1I uur gastles lokaal uur vervolg lokaal 110 H1J uur gastles lokaal uur vervolg lokaal 111 TT1A uur gastles lokaal uur vervolg lokaal 120 TT1B uur gastles lokaal uur vervolg lokaal 121 TT1C uur gastles lokaal uur vervolg lokaal 122 TT1D uur gastles lokaal uur vervolg lokaal 126 TT1E uur gastles lokaal uur vervolg lokaal 129 Vrijdag 4 september: vervolg INTRODUCTIE van u Op vrijdag is er voor alle brugklassen een introductieprogramma buiten de school (omgeving Maastricht-Eijsden). We vertrekken om 8.30 uur met de fiets o.l.v. de mentor en met extra begeleiders voor een uitdagend en actief programma in een spannende omgeving. Voor die dag zijn de sleutelwoorden: spanning, uitdaging, plezier, samenwerken, grenzen verleggen, zelfvertrouwen. Belangrijk: Neem een goede fiets mee, makkelijk zittende kleding - die tegen een stootje kan en vuil mag worden ( zoals T-shirt, korte broek/ legging), sportschoenen - en reservekleding, bij mooi weer zwembroek/bikini of badpak, waterschoenen of oude schoenen die nat mogen worden, handdoek, lunchpakket, extra drinken. Neem ook een veiligheidshesje mee en een stuk plastic om op te zitten. Denk aan regenkleding bij slecht weer is en aan zonnebrandcrème bij goed weer. Tussen en uur zijn we terug op school. Laat waardevolle spullen thuis! Op MAANDAG 7 SEPTEMBER starten de lessen volgens het lesrooster Het rooster ontvangen de leerlingen tijdens de introductie.

5 SCHOOLVERZUIM Dringend verzoeken wij u om bij elke afwezigheid van de leerling(en) de school tijdig te informeren ( ). KENNISMAKINGSAVOND OUDERS/VERZORGERS Voor de ouders/verzorgers is er aan het begin van het schooljaar gelegenheid kennis te maken met de teamleider en de mentor. Voor de brugklassen havo vindt deze avond plaats op dinsdag 8 september van uur. Voor de brugklassen tto atheneum en tto gymnasium vindt deze avond plaats op woensdag 9 september van uur. Voor de brugklassen havo/vwo en atheneum met Latijn vindt deze avond plaats op donderdag 10 september van uur. U krijgt eerst plenair algemene informatie van de teamleider, daarna nemen de mentoren u mee naar een lokaal om kennis met u te maken. N.B. Voor deze kennismakingsavond wordt géén aparte uitnodiging meer verstrekt! CONTACTEN OUDERS/SCHOOL Regelmatig contact tussen ouders/verzorgers en school is gewenst. In dit verband wijzen wij u op de mogelijkheid van een gesprek met de mentor of de teamleider. Teamleider brugklas havo: Teamleider brugklas havo/vwo en atheneum met Latijn: Teamleider brugklas tto-atheneum en tto-gymnasium: Aleid van Bommel Aleid van Bommel Ben Perry Uw kind ontvangt op de eerste schooldag het telefoonnummer van de mentor. Ook met andere docenten, de locatiedirecteur of een van de leerlingbegeleiders is een gesprek mogelijk na telefonische afspraak. Na elk rapport is er de gelegenheid om een afspraak te maken met de mentor. Over de wijze waarop dit gebeurd, wordt u later geïnformeerd. Begin schooljaar wordt de jaaragenda met voor u relevante data via de website van de school gepubliceerd. Gelieve met deze data in uw agenda rekening te houden. DIGITALE COMMUNICATIE Wij willen u er op wijzen dat de communicatie vanuit school in toenemende mate digitaal verloopt. De bij ons bekende adressen worden gebruikt worden voor het verstrekken van algemene informatie met betrekking tot school en ook voor het versturen van nieuwsbrieven. Het is daarom van groot belang dat de school beschikt over de meest actuele adressen van ouder(s)/verzorger(s). Mocht een adres in de toekomst wijzigen, wilt u dit dan z.s.m. doorgeven via info@portamosana.nl, waarbij u duidelijk aangeeft welk adres dit betreft (vader of moeder) en welke leerling het betreft.

6 NIEUWSBRIEF De school hecht er aan, dat ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen goed geïnformeerd worden. Daarom wordt sinds enkele jaren aan alle ouder(s)/verzorger(s) wekelijks digitaal ons nieuwsbulletin Porta Nieuws toegezonden. Dit bulletin wordt ook wekelijks op de website van de school gepubliceerd. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan middels het zenden van een aan INSCHRIJVING Alle meisjes en jongens die deze brief ontvangen, zijn per 1 augustus 2015 officieel als leerling ingeschreven. We wensen je een goede start in de brugklas. Met vriendelijke groeten, Aleid van Bommel teamleider havo-vwo leerjaar 1-2 Ben Perry teamleider tto leerjaar Bijlagen namenlijst klas de gebruikersovereenkomst schoolboeken begeleidend schrijven LVO bij gebruikersovereenkomst overeenkomst kluisjeshuur

Aan de leerlingen van de brugklassen en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, 16 juli Betreft: start schooljaar

Aan de leerlingen van de brugklassen en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, 16 juli Betreft: start schooljaar Aan de leerlingen van de brugklassen en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, 16 juli 2014 Betreft: start schooljaar 2014-2015 Beste leerling, geachte ouder(s)/verzorger(s), De zomervakantie is inmiddels

Nadere informatie

Aan alle leerlingen van het VHBO Maastricht en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, juli Betreft: informatie schooljaar

Aan alle leerlingen van het VHBO Maastricht en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, juli Betreft: informatie schooljaar Aan alle leerlingen van het VHBO Maastricht en hun ouder(s)/verzorger(s) Maastricht, juli 2017 Betreft: informatie schooljaar 2017-2018 Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Met nog een groot deel

Nadere informatie

Infoboekje bovenbouw

Infoboekje bovenbouw Infoboekje bovenbouw 2College Cobbenhagenlyceum SCHOLENGEMEENSCHAP HAVO ATHENEUM TWEETALIG VWO TECHNASIUM Telefoon (algemeen) 013-455 09 41 Telefoon ziekmelding leerlingen (8.00-9.30u) 088 0232 507 e-mail

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Den Haag, juli 2015 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Beste leerling, Benodigde spullen In dit boekje staat een lijstje met alle benodigde schoolspullen.

Beste leerling, Benodigde spullen In dit boekje staat een lijstje met alle benodigde schoolspullen. VWO leerjaar 3 Beste leerling, Het schooljaar is bijna ten einde en een welverdiende zomervakantie is in zicht. In dit boekje informeer ik jou over een aantal belangrijke zaken met betrekking tot het nieuwe

Nadere informatie

BELANGRIJK: Dinsdag 21 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege.

BELANGRIJK: Dinsdag 21 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege. Deurne, 2 juli 2018 Aan de ouder(s)/verzorger(s) en leerling Betreft: Start schooljaar 2018-2019 leerjaar 1 Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerling, Hoewel de vakantie pas net is begonnen, sturen

Nadere informatie

Programmaoverzicht introductie voor de brugklas, klas 2 en klas 3 schooljaar 13/14

Programmaoverzicht introductie voor de brugklas, klas 2 en klas 3 schooljaar 13/14 Programmaoverzicht introductie voor de brugklas, klas 2 en klas 3 schooljaar 13/14 Maandag 19 augustus 2013 Voor alle Brugklasleerlingen: Vandaag ga je (verder) kennis maken met de andere kinderen in je

Nadere informatie

Dinsdag 27 augustus Je wordt om 8.45 uur op school verwacht voor de introductiedag. Op de roosterborden komt te staan in welk lokaal je moet zijn.

Dinsdag 27 augustus Je wordt om 8.45 uur op school verwacht voor de introductiedag. Op de roosterborden komt te staan in welk lokaal je moet zijn. Oog voor elkaar! Locatie Quintus (havo en vwo) Mr. Groen van Prinstererlaan 98 Postbus 186 9400 AD Assen tel (0592) 333 130 quintus@dr.nassaucollege.nl www.dr.nassaucollege.nl Aan de leerlingen die nieuw

Nadere informatie

Klassenindeling De klassenindeling is bekend gemaakt tijdens de kennismakingsmiddag op woensdag 19 juni 2019.

Klassenindeling De klassenindeling is bekend gemaakt tijdens de kennismakingsmiddag op woensdag 19 juni 2019. BK(K)1 Beste leerling, Het laatste schooljaar op de basisschool is ten einde en een welverdiende zomervakantie is begonnen. In deze mail informeer ik jou over een aantal belangrijke zaken met betrekking

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers,

Geachte ouders/verzorgers, Geachte ouders/verzorgers, In de Schoolgids 2016/2017, die aan het begin van het schooljaar op de website geplaatst wordt, vindt u een groot aantal belangrijke wetenswaardigheden betreffende de school.

Nadere informatie

Begin schooljaar 2015-2016: rooster ophalen en introductieprogramma

Begin schooljaar 2015-2016: rooster ophalen en introductieprogramma Begin schooljaar 2015-2016: rooster ophalen en introductieprogramma Leerjaar 1 afdeling vmbo bl/kl Op maandag 31 augustus verwachten we de leerlingen om 13.00 uur op school om het rooster op te Op dinsdag

Nadere informatie

CSG Willem van Oranje Oud-Beijerland

CSG Willem van Oranje Oud-Beijerland CSG Willem van Oranje Oud-Beijerland Oud-Beijerland, juli 2013 Welkom op de Willem!! Beste brugklasser en geachte ouder(s)/verzorger(s), Na de zomervakantie ga je naar de CSG Willem van Oranje. Een spannende

Nadere informatie

Infoboekje bovenbouw

Infoboekje bovenbouw Infoboekje bovenbouw 2College Cobbenhagenlyceum SCHOLENGEMEENSCHAP HAVO TWEETALIG HAVO ATHENEUM GYMNASIUM TWEETALIG VWO Telefoon (algemeen) 013-455 09 41 Telefoon ziekmelding leerlingen (8.00-9.30u) 013

Nadere informatie

www.dr.nassaucollege.nl/quintus_assen/info_schooljaar_2013-2014 staat, opgehaald worden.

www.dr.nassaucollege.nl/quintus_assen/info_schooljaar_2013-2014 staat, opgehaald worden. Oog voor elkaar! Aan de leerlingen die nieuw op Quintus komen in klas 4, 5 of 6 Locatie Quintus (havo en vwo) Mr. Groen van Prinstererlaan 98 Postbus 186 9400 AD Assen tel (0592) 333 130 quintus@dr.nassaucollege.nl

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Den Haag, juli 2016 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Bekijk je nieuwe rooster! Introductieactiviteiten per leerjaar op dinsdag 1 september 2015

Bekijk je nieuwe rooster! Introductieactiviteiten per leerjaar op dinsdag 1 september 2015 Alle eerste klassen: Bekijk je nieuwe rooster! Introductieactiviteiten per leerjaar op dinsdag 1 september 2015 Op dinsdag 1 september a.s. verwachten wij jullie om 09.00 uur op school. 09.00 09.30 uur

Nadere informatie

BELANGRIJK: Dinsdag 29 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege.

BELANGRIJK: Dinsdag 29 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege. Deurne, 17 juli 2017 Aan de ouder(s)/verzorger(s) en leerling Betreft: Start schooljaar 2017-2018 Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerling, Hoewel de vakantie pas net is begonnen, sturen wij jullie

Nadere informatie

STARTINFO klas 1. 2College Cobbenhagenlyceum

STARTINFO klas 1. 2College Cobbenhagenlyceum STARTINFO klas 1 2College Cobbenhagenlyceum 2013 SCHOOLJAAR 2014 2College Cobbenhagenlyceum SCHOLENGEMEENSCHAP HAVO VWO TWEETALIG VWO TECHNASIUM Telefoon (algemeen) 013-455 09 41 Telefoon ziekmelding leerlingen

Nadere informatie

Doetinchem, 15 augustus Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Doetinchem, 15 augustus Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s), Doetinchem, 15 augustus 2016 Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s), Op 2016 start het nieuwe schooljaar. Dat lijkt op dit moment misschien nog ver weg, maar toch sturen we jou en je ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Kenmerk : A spig Hengelo, juli 2018 Onderwerp: start schooljaar

Kenmerk : A spig Hengelo, juli 2018 Onderwerp: start schooljaar Aan de ouder(s)/verzorger(s) van: Kenmerk : A1718202.spig Hengelo, juli 2018 Onderwerp: start schooljaar 2018-2019 Graag informeren wij u over de start van het komend schooljaar. Eerste schoolweek: In

Nadere informatie

HAVO/VWO leerjaar 4, 5, 6

HAVO/VWO leerjaar 4, 5, 6 HAVO/VWO leerjaar 4, 5, 6 Beste leerling, Het schooljaar is bijna ten einde en een welverdiende zomervakantie is in zicht. In dit boekje informeren wij jou over een aantal belangrijke zaken met betrekking

Nadere informatie

Bepaal je eigen ruimte!

Bepaal je eigen ruimte! Bepaal je eigen ruimte! Locatie Quintus (havo en vwo) Mr. Groen van Prinstererlaan 98 Postbus 186 9400 AD Assen tel (0592) 333 130 fax (0592) 333 134 quintus@dr.nassaucollege.nl www.dr.nassaucollege.nl

Nadere informatie

Het lopende schooljaar is ten einde en het nieuwe staat weer voor de deur. Graag vraag ik uw aandacht voor enkele zaken die bekend moeten zijn:

Het lopende schooljaar is ten einde en het nieuwe staat weer voor de deur. Graag vraag ik uw aandacht voor enkele zaken die bekend moeten zijn: Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2019-2020 Den Haag, juli 2019 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Almere College Kampen locatie Marinus Postlaan

Almere College Kampen locatie Marinus Postlaan INFORMATIE NIEUWE LEERLINGEN START SCHOOLJAAR 2017-2018 Almere College Kampen locatie Marinus Postlaan Pagina 1 Dinsdag 5 september 2017 tot en met Vrijdag 8 september 2017 Voor onze nieuwe eersteklassers

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2018-2019 Den Haag, juli 2018 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS/VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM

MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS/VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM ECHTEN S CONTACT MEDEDELINGENBLAD VOOR OUDERS/VERZORGERS LOCATIE JULIANASTRAAT MAVO/HAVO/ATHENEUM/GYMNASIUM Nr 10 - Extra uitgave juni 2011 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, De zomervakantie

Nadere informatie

Bestel op tijd om er zeker van te zijn dat uw zoon/dochter het lesmateriaal vóór aanvang van het schooljaar heeft ontvangen.

Bestel op tijd om er zeker van te zijn dat uw zoon/dochter het lesmateriaal vóór aanvang van het schooljaar heeft ontvangen. Aan de ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen van leerjaar 1 Geldermalsen, 17 juni 2015 Betreft : belangrijke informatie voor schooljaar 2015-2016 Kenmerk : 15.333/bri-oud/VLI/ksl-sol Geachte ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

* STARTBRIEF * Lestijden Bergschenhoek, 16 juli Beste ouders/verzorgers,

* STARTBRIEF * Lestijden Bergschenhoek, 16 juli Beste ouders/verzorgers, 16 JULY 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 * STARTBRIEF * Lestijden 2018-2019 Bergschenhoek, 16 juli 2018 Beste ouders/verzorgers, Wij verheugen ons op de komst van uw kind aankomend schooljaar op Wolfert Lansing

Nadere informatie

Beste brugklasser, Veel plezier op onze school en een fijne vakantie, Namens iedereen van het Reviuslyceum, mevrouw Van Koten teamleider onderbouw

Beste brugklasser, Veel plezier op onze school en een fijne vakantie, Namens iedereen van het Reviuslyceum, mevrouw Van Koten teamleider onderbouw KENNISMAKINGSAGENDA woensdag 17 juni 2009 Beste brugklasser, Welkom op het Reviuslyceum! Je bent vanaf 1 augustus leerling van deze school, maar vandaag kun je alvast een beetje aan ons wennen! Wat gaan

Nadere informatie

Bekijk je nieuwe rooster! Introductieactiviteiten per leerjaar op dinsdag 30 augustus 2016

Bekijk je nieuwe rooster! Introductieactiviteiten per leerjaar op dinsdag 30 augustus 2016 Bekijk je nieuwe rooster! Introductieactiviteiten per leerjaar op dinsdag 30 augustus 2016 1 havo en 1 havo/vwo: Op dinsdag 30 augustus a.s. verwachten wij jullie om 08.30 uur op school. Het programma

Nadere informatie

De laatste schooldag van het lopende schooljaar is vrijdag 22 juli a.s.. Die dag worden de rapporten uitgereikt.

De laatste schooldag van het lopende schooljaar is vrijdag 22 juli a.s.. Die dag worden de rapporten uitgereikt. Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van leerjaar 2 t/m 6 Tilburg, 29 juni 2016 Kenmerk: Onderwerp: Start schooljaar Beste leerlingen, geachte ouder(s)/verzorger(s), In deze brief vinden jullie/vindt

Nadere informatie

Bijeenkomst Nieuwe Brugklassers. Belangrijke informatie in dit boekje!

Bijeenkomst Nieuwe Brugklassers. Belangrijke informatie in dit boekje! Bijeenkomst Nieuwe Brugklassers Belangrijke informatie in dit boekje! 6 (13) juni 2012 Toekomstige bruggers, Hartstikke leuk dat je hier volgend jaar op school komt! We hopen dat je er niet te zenuwachtig

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 18 juni 2018 J. van den Broek BROJ/frep/18-B548

Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 18 juni 2018 J. van den Broek BROJ/frep/18-B548 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de klassen 1d, 1e, 2d en 2e Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 18 juni 2018 J. van den Broek BROJ/frep/18-B548 Onderwerp laatste lesweken en start nieuw schooljaar

Nadere informatie

Maandag 27 augustus: Eerste introductiedag

Maandag 27 augustus: Eerste introductiedag Beste leerling, Welkom op het Scala College! In dit boekje vind je het programma van de startperiode, oftewel het programma van jouw eerste tien weken op het Scala College. Maandag 27 augustus: Eerste

Nadere informatie

overzicht vrijwillige meerdaagse reizen

overzicht vrijwillige meerdaagse reizen Infoboekje bovenbouw 2College Cobbenhagenlyceum SCHOLENGEMEENSCHAP HAVO ATHENEUM TWEETALIG VWO TECHNASIUM Telefoon (algemeen) 013-455 09 41 Telefoon ziekmelding leerlingen (8.00-9.30u) 013 547 84 72 e-mail

Nadere informatie

De jaargids voor het schooljaar 2014-2015 kunt u t.z.t. vinden via een link op de site van de school (www.zwijsencollege.nl).

De jaargids voor het schooljaar 2014-2015 kunt u t.z.t. vinden via een link op de site van de school (www.zwijsencollege.nl). Kennismakingsbijeenkomst Brugklassen Juni 2014 WELKOM Geachte ouder(s)/ verzorger(s), Beste bijna brugklasleerling, Met de kennismakingsmiddag begint het leven op het Zwijsen College al wat dichterbij

Nadere informatie

De start van het schooljaar en de informatieavonden

De start van het schooljaar en de informatieavonden Nieuwsbrief voor ouders nummer 2 22 augustus 2018 Vooraf Vorige week is in de eerste nieuwsbrief voor ouders aangegeven dat wij het belangrijk vinden om onze leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) goed

Nadere informatie

Een nieuw schooljaar, een nieuwe start!

Een nieuw schooljaar, een nieuwe start! Een nieuw schooljaar, een nieuwe start! Kenmerk: VTH20160901/001 Eindhoven, 01 september 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Over een paar dagen begint het nieuwe schooljaar. We hopen van harte dat

Nadere informatie

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes,

Van de schoolleiding. Nummer 6, juni Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Van de schoolleiding Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste jongens en meisjes, Inmiddels is de aanmelding voor de nieuwe brugklassen afgerond. We starten met een mavo klas en een mavo/havo klas. Hartelijk

Nadere informatie

LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3

LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 LOCATIE HEESCH LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 SCHOOLEXAMENWEEK PROGRAMMA EINDE SCHOOLJAAR Juli 2017 1/6 Locatie Heesch Programma Einde Schooljaar 2016-2017 Uiterlijk dinsdag 27 juni Zorg dat je de Rapportmap

Nadere informatie

Hier alvast een aantal belangrijke data voor het nieuwe schooljaar 2015-2016.

Hier alvast een aantal belangrijke data voor het nieuwe schooljaar 2015-2016. Zaandijk, 17 juni 2015 Aan de ouder(s) / verzorger(s) van «Roepnaam» «Tussenv» «Achternaam» «Adres» «Postcode» «Woonplaats» «Klas» Betreft: Belangrijke data Geachte ouder(s) / verzorger(s), beste «Roepnaam»,

Nadere informatie

Amsterdam, 13 augustus 2015. Betreft: Informatie over het begin van het nieuwe schooljaar. Aan onze leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s),

Amsterdam, 13 augustus 2015. Betreft: Informatie over het begin van het nieuwe schooljaar. Aan onze leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s), Amsterdam, 13 augustus 2015 Betreft: Informatie over het begin van het nieuwe schooljaar Aan onze leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s), Het is alweer bijna zover: het nieuwe schooljaar begint! We hopen

Nadere informatie

LOCATIE HEESCH LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 SCHOOLEXAMENWEEK PROGRAMMA EINDE SCHOOLJAAR

LOCATIE HEESCH LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 SCHOOLEXAMENWEEK PROGRAMMA EINDE SCHOOLJAAR LOCATIE HEESCH LAATSTE LOODJES LEERJAAR 3 SCHOOLEXAMENWEEK PROGRAMMA EINDE SCHOOLJAAR Juli 2015 SCHOOLEXAMENWEEK Leerjaar 3 HEESCH Aan: Leerlingen leerjaar 3 en hun ouder(s) / verzorger(s). Betreft: Schoolexamenweek

Nadere informatie

Infoboekje bovenbouw

Infoboekje bovenbouw Infoboekje bovenbouw 2College Cobbenhagenlyceum SCHOLENGEMEENSCHAP HAVO TWEETALIG HAVO ATHENEUM GYMNASIUM TWEETALIG VWO Telefoon (algemeen) 013-455 09 41 Telefoon ziekmelding leerlingen (8.00-9.30u) 013

Nadere informatie

Almere College Kampen, Locatie Marinus Postlaan

Almere College Kampen, Locatie Marinus Postlaan INFORMATIEBOEKJE NIEUWE LEERLINGEN START SCHOOLJAAR 2016-2017 Almere College Kampen, Locatie Marinus Postlaan Pagina 1 Dinsdag 30 augustus 2016 en Woensdag 31 augustus 2016 Klas 1 heeft op dinsdag 30 en

Nadere informatie

KENNISMAKINGSMIDDAG woensdag 16 juni 2010

KENNISMAKINGSMIDDAG woensdag 16 juni 2010 KENNISMAKINGSMIDDAG woensdag 16 juni 2010 Beste brugklasser, Welkom op het Reviuslyceum. Je bent vanaf 1 augustus leerling van deze school, maar vandaag kun je alvast een beetje aan ons wennen! Wat gaan

Nadere informatie

Locatie De Wildwal Galgenbergweg 3 6741 KJ Lunteren Tel: 0318-482395 http://www.dewildwal.nl/

Locatie De Wildwal Galgenbergweg 3 6741 KJ Lunteren Tel: 0318-482395 http://www.dewildwal.nl/ Hilversum, 13 september 2013 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van Klas: Betreft: informatie brugklaskamp Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind gaat 7, 8 en 9 oktober a.s. op schoolkamp met de brugklassers

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 27 juni 2016 L. Lieber LIEL/bran/16-B523

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 27 juni 2016 L. Lieber LIEL/bran/16-B523 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit klas 1C en 2C Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 27 juni 2016 L. Lieber LIEL/bran/16-B523 Onderwerp Laatste lesweken en start nieuw schooljaar Geachte

Nadere informatie

MEDEDELINGEN klas 1 en 2. De Cobbenhagenmavo 2015 SCHOOLJAAR 2016

MEDEDELINGEN klas 1 en 2. De Cobbenhagenmavo 2015 SCHOOLJAAR 2016 MEDEDELINGEN klas 1 en 2 De Cobbenhagenmavo 2015 SCHOOLJAAR 2016 Jac. Van Vollenhovenstraat 260 5012 AD Tilburg Telefoon: 0880232888 Homepage: www.2college.nl/cobbenhagenmavo E-mail: Cobbenhagenmavo@2college.nl

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 20 juni 2018 S. van Stipdonk STIS/frep/18-B552

Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 20 juni 2018 S. van Stipdonk STIS/frep/18-B552 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de klassen 1c en 2c Datum Behandeld door Ons Kenmerk Lent, 20 juni 2018 S. van Stipdonk STIS/frep/18-B552 Onderwerp laatste lesweken en start nieuw schooljaar Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

1. JAARPLANNER BEGIN SCHOOLJAAR

1. JAARPLANNER BEGIN SCHOOLJAAR Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2014-2015 Den Haag, juli 2014 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015

Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015 Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015 blz. 2 Programmaboekje van: Naam:... Klas:... Mentor:... blz.3 Welkom Vanaf vandaag begin je op je nieuwe school,

Nadere informatie

* STARTBRIEF * Lestijden Leerjaar 2, 3 & 4. Bergschenhoek, 17 juli Beste ouders/verzorgers,

* STARTBRIEF * Lestijden Leerjaar 2, 3 & 4. Bergschenhoek, 17 juli Beste ouders/verzorgers, 17 JULY 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 * STARTBRIEF * Leerjaar 2, 3 & 4 Lestijden 2018-2019 Bergschenhoek, 17 juli 2018 Beste ouders/verzorgers, Ook voor ons is nu de laatste schooldag geweest en gaan wij een

Nadere informatie

Teamleiders Carolus Clusius College Teamleider vmbo Met vriendelijke groet, namens alle collega s van het CCC, Mevr.

Teamleiders Carolus Clusius College Teamleider vmbo Met vriendelijke groet, namens alle collega s van het CCC, Mevr. Einde schooljaar 2017-2018 - 1 - Vooraf Om het schooljaar goed af te ronden hebben we in dit boekje alle informatie over het einde van het schooljaar en belangrijke data op een rijtje gezet. Tijdens het

Nadere informatie

BOL studenten van de afdeling Verzorging Maatschappelijke zorg

BOL studenten van de afdeling Verzorging Maatschappelijke zorg Informatieboekje over de start augustus 2016 BOL studenten van de afdeling Verzorging Maatschappelijke zorg 1 Informatie voor de eerstejaars studenten (BOL) Beste student, Wij heten je van harte welkom

Nadere informatie

HET LYCEUM VOS INFORMATIE VOOR DE EERSTE KLAS LEERLINGEN EN HUN OUDERS

HET LYCEUM VOS INFORMATIE VOOR DE EERSTE KLAS LEERLINGEN EN HUN OUDERS HET LYCEUM VOS INFORMATIE VOOR DE EERSTE KLAS LEERLINGEN EN HUN OUDERS HET LYCEUM VOS LOCATIE KONINGINNELAAN TEL: 010-8503500 E-MAIL: INFO@HETLYCEUMVOS.NL VOORWOORD Aan de ouder(s)/verzorger(s) van onze

Nadere informatie

Welkom Esdal College Oosterhesselen

Welkom Esdal College Oosterhesselen Welkom Esdal College Oosterhesselen Beste jongens en meisjes, Het schooljaar in groep 8 is bijna voorbij en dan komt de vakantie. Toch kijken we even vooruit naar het nieuwe schooljaar. De eerste kennismakingsmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2015

Nieuwsbrief juli 2015 Nieuwsbrief juli 2015 Personeel Aan het eind van dit schooljaar hebben we in verband met pensionering afscheid genomen van: Mevr. N. van de Wege, dyslexiecoördinator Dhr. J. van der Wielen, docent wiskunde/rekenen

Nadere informatie

HEYTHUYSEN. Scholengemeenschap Sint Ursula Locatie Heythuysen. VMBO-theoretisch VMBO-gemengd VMBO-beroepsgericht (basis en kader)

HEYTHUYSEN. Scholengemeenschap Sint Ursula Locatie Heythuysen. VMBO-theoretisch VMBO-gemengd VMBO-beroepsgericht (basis en kader) HEYTHUYSEN Scholengemeenschap Sint Ursula Locatie Heythuysen VMBO-theoretisch VMBO-gemengd VMBO-beroepsgericht (basis en kader) Postadres: Postbus 3016 6093 ZG HEYTHUYSEN Schooladres: Tienderweg 101 6093

Nadere informatie

Aan de leerlingen van onze nieuwe brugklassen

Aan de leerlingen van onze nieuwe brugklassen Aan de leerlingen van onze nieuwe brugklassen Geachte ouders, verzorgers, Uw zoon of dochter gaat in het nieuwe schooljaar werken met een ipad. De leermiddelen hiervoor dienen voor de zomervakantie via

Nadere informatie

Tilburg, 30 juni 2017 Kenmerk: Onderwerp: Einde schooljaar Start schooljaar

Tilburg, 30 juni 2017 Kenmerk: Onderwerp: Einde schooljaar Start schooljaar Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van leerjaar 2 t/m 6 Tilburg, 30 juni 2017 Kenmerk: Onderwerp: Einde schooljaar 2016-2017 Start schooljaar2017-2018 Beste leerlingen, geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers REGELING EINDE CURSUS 2016-2017 en BEGIN CURSUS 2017-2018 Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers Gorinchem, juni 2017, Geachte ouders, beste leerlingen, Voor u/jullie ligt de regeling met betrekking

Nadere informatie

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 13 juni 2018 A. Boers-Müller BOEA/bran/18-B542

Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 13 juni 2018 A. Boers-Müller BOEA/bran/18-B542 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit 3, 4 h en 3, 4 en 5 v Datum Behandeld door Ons kenmerk Lent, 13 juni 2018 A. Boers-Müller BOEA/bran/18-B542 Onderwerp Einde schooljaar 2018 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

INFORMATIE INLEVEREN EN OPHALEN SCHOOLBOEKEN

INFORMATIE INLEVEREN EN OPHALEN SCHOOLBOEKEN INFORMATIE INLEVEREN EN OPHALEN SCHOOLBOEKEN Baarn, 23 juni 2017 Geachte ouder(s) / verzorger(s), beste leerling, Met deze brief informeren wij u graag over de manier waarop hoe uw zoon/dochter de schoolboeken

Nadere informatie

Welkom Ouders van de nieuwe brugklasleerlingen

Welkom Ouders van de nieuwe brugklasleerlingen Welkom Ouders van de nieuwe brugklasleerlingen Brugklasmentoren 1M1: Dhr. Akbaba (akb@lyceumypenburg.nl) 1HM1: Dhr. Wieser (wie@lyceumypenburg.nl) 1HM2: Dhr. Verdoorn (vdn@lyceumypenburg.nl) 1H1: Dhr.

Nadere informatie

Esdal College Boermarkeweg. woordzoeker.

Esdal College Boermarkeweg. woordzoeker. woordzoeker Www.esdalcollege.nl 1 Beste jongens en meisjes, Welkom! Het schooljaar in groep 8 is bijna voorbij en de zomervakantie komt eraan. Toch kijken we even vooruit naar het nieuwe schooljaar. De

Nadere informatie

4 september Nummer 1 -

4 september Nummer 1 - 4 september 2018 - Nummer 1 - Even bijpraten Na een lange, warme en hopelijk voor iedereen een ontspannen zomervakantie, is op 3 september het schooljaar 2018-2019 gestart. We gaan er met ons allen een

Nadere informatie

Vreemde opmaak of geen afbeeldingen? Bekijk de online versie.

Vreemde opmaak of geen afbeeldingen? Bekijk de online versie. Vreemde opmaak of geen afbeeldingen? Bekijk de online versie. SMC Nieuws 23 mei 2018 Jaarplanning Schooljaar 2018-2019 Bronk 2018 Laatste ToetsWeekOpvangKlas (TWOK) van dit schooljaar! Jaarplanning Op

Nadere informatie

Welkom op het Beroepscollege Parkstad Limburg, locatie Brandenberg!

Welkom op het Beroepscollege Parkstad Limburg, locatie Brandenberg! Landgraaf, juni 2016 Aan de nieuwe leerlingen van het eerste leerjaar. Welkom op het Beroepscollege Parkstad Limburg, locatie Brandenberg! Wij weten best, dat het voor jullie een hele overgang is van de

Nadere informatie

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers REGELING EINDE CURSUS 2015-2016 en BEGIN CURSUS 2016-2017 Mededeling aan leerlingen en hun ouders/verzorgers Gorinchem, juni 2016, Geachte ouders, beste leerlingen, Voor u/jullie ligt de regeling met betrekking

Nadere informatie

STARTINFO leerjaar 2 en 3. 2College Cobbenhagenlyceum

STARTINFO leerjaar 2 en 3. 2College Cobbenhagenlyceum STARTINFO leerjaar 2 en 3 2College Cobbenhagenlyceum 2018 SCHOOLJAAR 2019 2College Cobbenhagenlyceum SCHOLENGEMEENSCHAP HAVO ATHENEUM TWEETALIG VWO TECHNASIUM Telefoon (algemeen) 013-455 09 41 Telefoon

Nadere informatie

STARTBRIEF. Lesrooster 2017/2018. Beste ouders/verzorgers,

STARTBRIEF. Lesrooster 2017/2018. Beste ouders/verzorgers, STARTBRIEF Lesrooster 2017/2018 Beste ouders/verzorgers, Wij zijn blij uw kind komend schooljaar (weer) te kunnen verwelkomen op Wolfert PRO en Wolfert Mavo. Wij hopen dat iedereen na een heerlijke vakantie

Nadere informatie

MEDEDELINGEN klas 3 en 4. De Cobbenhagenmavo 2015 SCHOOLJAAR 2016

MEDEDELINGEN klas 3 en 4. De Cobbenhagenmavo 2015 SCHOOLJAAR 2016 MEDEDELINGEN klas 3 en 4 De Cobbenhagenmavo 2015 SCHOOLJAAR 2016 Jac. Van Vollenhovenstraat 260 5012 AD Tilburg Telefoon: 0880232888 Fax: 013-456 01 37 Homepage: www.2college.nl/cobbenhagenmavo E-mail:

Nadere informatie

Charles de Foucauld Mavo Ontdek de wereld. Brugklas 2015 / 2016. Vmbo theoretische leerweg

Charles de Foucauld Mavo Ontdek de wereld. Brugklas 2015 / 2016. Vmbo theoretische leerweg Charles de Foucauld Mavo Ontdek de wereld Vmbo theoretische leerweg Lisstraat 13 3202 JG SPIJKENISSE T: 0181-614583 E: info.cf@lmc-vo.nl www.cdfmavo.nl Brugklas 2015 / 2016 De school als wereld, de wereld

Nadere informatie

Oudernieuwsbrief. Schooljaar Brugklas. Een nieuw begin!

Oudernieuwsbrief. Schooljaar Brugklas. Een nieuw begin! Een nieuw begin! Een nieuwe lichting brugklassers is deze week begonnen aan een hopelijk plezierige en succesvolle schoolloopbaan op de OSG West-Friesland. Ze hebben vandaag hernieuwd kennisgemaakt met

Nadere informatie

Klas 1 Basis-Kader en Kader-TL op de SGL 2015-2016

Klas 1 Basis-Kader en Kader-TL op de SGL 2015-2016 Klas 1 Basis-Kader en Kader-TL op de SGL 2015-2016 Welkom op de SGL Vandaag heb je kennis gemaakt met je nieuwe klas en je nieuwe mentor. We hopen dat je een prettige kennismakingsdag hebt gehad. Na de

Nadere informatie

STARTINFO klas 1. 2College Cobbenhagenlyceum

STARTINFO klas 1. 2College Cobbenhagenlyceum STARTINFO klas 1 2College Cobbenhagenlyceum 2016 SCHOOLJAAR 2017 2College Cobbenhagenlyceum SCHOLENGEMEENSCHAP HAVO ATHENEUM TWEETALIG VWO TECHNASIUM Telefoon (algemeen) 013-455 09 41 Telefoon ziekmelding

Nadere informatie

B. Boeken en werkboeken worden aangeschaft via de firma Iddink (zie daarvoor bestelformulier). De agenda (verplicht) wordt via school aangeschaft.

B. Boeken en werkboeken worden aangeschaft via de firma Iddink (zie daarvoor bestelformulier). De agenda (verplicht) wordt via school aangeschaft. Aan de ouder(s) / verzorger(s) van Klas: Niveau: Mentoren: Datum: 10 juni 2015 Betreft: introductie schoolbenodigdheden S1 Hendrik Staetslaan 54 5622 HN Eindhoven postadres: Postbus 1281 5602 BG Eindhoven

Nadere informatie

Infoboekje bovenbouw

Infoboekje bovenbouw Infoboekje bovenbouw 2College Cobbenhagenlyceum SCHOLENGEMEENSCHAP HAVO ATHENEUM TWEETALIG HAVO VWO TECHNASIUM Telefoon (algemeen) 088-023 25 00 e-mail Homepage cobbenhagenlyceum@2college.nl www.2college.nl

Nadere informatie

18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE

18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE 18 T/M 21 AUGUSTUS 2015 BRUGKLAS INTRODUCTIE INHOUDSOPGAVE blz. 3 blz. 4 Programma dinsdag 18 augustus 09:15 uur aanwezig in de aula Lokaal verdeling mentor klassen blz. 5 Logboek dag 1 blz. 6 Programma

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AFDELING VMBO GT. Contact. Agenda. Inleiding. Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1

NIEUWSBRIEF AFDELING VMBO GT. Contact. Agenda. Inleiding. Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1 AFDELING VMBO GT Jaargang 15-16, augustus 2015 editie 1 Inleiding De kop van het nieuwe schooljaar is er alweer vanaf. Gelukkig is iedereen weer gezond en wel terug gekomen van de vakantie. Alle 2e klassers

Nadere informatie

Hierbij deel ik u mee dat uw zoon/dochter geplaatst is in klas: Namens het team van het Bredero Beroepscollege wensen wij u een fijne vakantie,

Hierbij deel ik u mee dat uw zoon/dochter geplaatst is in klas: Namens het team van het Bredero Beroepscollege wensen wij u een fijne vakantie, Retouradres: Meeuwenlaan 132, 1022 AM Amsterdam Aan de ouders/verzorgers van Onderwerp: informatie betreffende het nieuwe schooljaar 2017-2018 Vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerweg Geachte ouders/verzorgers,

Nadere informatie

LAATSTE WEKEN EERSTE WEKEN LEERLINGEN

LAATSTE WEKEN EERSTE WEKEN LEERLINGEN 29 juni 2018 Normering TV2 (uitslag 2e tijdvak van het centraal schriftelijk examen) Toetsweek mavo 3, havo 3 en vwo 3 Toetsweek bovenbouw havo/vwo (aantal dagen havo 4/vwo 4 kan afwijken) Diploma-uitreiking

Nadere informatie

Alle informatie vind je vanaf vrijdag 4 juli 2019 op de website:

Alle informatie vind je vanaf vrijdag 4 juli 2019 op de website: AAN DE LEERLINGEN, I.A.A.: OUDER(S)/VERZORGER(S), Weert, juli 2019 Betreft: start schooljaar 2019-2020 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s)/verzorger(s), De zomervakantie is begonnen. Met het oog op

Nadere informatie

Mededelingen van het Boekenfonds Meerssen. Tijdelijk nieuw mailadres voor het boekenfonds. Werkboeken voor eenmalig gebruik

Mededelingen van het Boekenfonds Meerssen. Tijdelijk nieuw mailadres voor het boekenfonds. Werkboeken voor eenmalig gebruik Mededelingen van het Boekenfonds Meerssen Tijdelijk nieuw mailadres voor het boekenfonds Door een technische storing hebben we helaas geen toegang tot boekenfondsmeerssen@stellamariscollege.nl. Voorlopig

Nadere informatie

welkom informatieboekje voor nieuwe brugklasleerlingen

welkom informatieboekje voor nieuwe brugklasleerlingen welkom informatieboekje voor nieuwe brugklasleerlingen 2016-2017 Je staat op de drempel van het voortgezet onderwijs. Na de zomervakantie gaat dit avontuur beginnen. Wij hopen dat je fantastische jaren

Nadere informatie

Eerste echte schooldag Woensdag 31 augustus is je eerste echte schooldag. Vanaf die dag heb je les volgens je lesrooster.

Eerste echte schooldag Woensdag 31 augustus is je eerste echte schooldag. Vanaf die dag heb je les volgens je lesrooster. Aan de leerlingen die in 2016/2017 bij ons in de brugklas komen en ter kennisname aan hun ouder(s)/verzorger(s) kenmerk: B-1617001/rn/jok betreft: begin schooljaar 2016 2017 Amsterdam, 6 juli 2016 Beste

Nadere informatie

B. Boeken en werkboeken worden aangeschaft via de firma Iddink (zie daarvoor bestelformulier). De agenda (verplicht) wordt via school aangeschaft.

B. Boeken en werkboeken worden aangeschaft via de firma Iddink (zie daarvoor bestelformulier). De agenda (verplicht) wordt via school aangeschaft. Aan de ouder(s) / verzorger(s) van Klas 1 Datum: 11 juni 2014 Betreft: introductie schoolbenodigdheden S1 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Om de eerste stap naar de middelbare school wat kleiner te maken,

Nadere informatie

Informatieboekje. over de start januari BOL studenten van de afdeling Verzorging

Informatieboekje. over de start januari BOL studenten van de afdeling Verzorging Informatieboekje over de start januari 2017 BOL studenten van de afdeling Verzorging 1 Informatie voor de eerstejaars studenten (BOL) Beste student, Wij heten je van harte welkom bij het eerste jaar van

Nadere informatie

VAN DE BASISSCHOOL NAAR HET MLA. Kennismaking op 11 juni 2013. Dit boekje is van: Ik zit in klas:

VAN DE BASISSCHOOL NAAR HET MLA. Kennismaking op 11 juni 2013. Dit boekje is van: Ik zit in klas: VAN DE BASISSCHOOL NAAR HET MLA Kennismaking op 11 juni 2013 Dit boekje is van: Ik zit in klas: Montessori Lyceum Amsterdam Pieter de Hoochstraat 59 1071 ED Amsterdam telefoon 020 6767 855 administratie@mla.msa.nl

Nadere informatie

STARTINFO leerjaar 2 en 3. 2College Cobbenhagenlyceum

STARTINFO leerjaar 2 en 3. 2College Cobbenhagenlyceum STARTINFO leerjaar 2 en 3 2College Cobbenhagenlyceum 2016 SCHOOLJAAR 2017 2College Cobbenhagenlyceum SCHOLENGEMEENSCHAP HAVO ATHENEUM TWEETALIG VWO TECHNASIUM Telefoon (algemeen) 013-455 09 41 Telefoon

Nadere informatie

Infoboekje bovenbouw

Infoboekje bovenbouw Infoboekje bovenbouw 2College Cobbenhagenlyceum SCHOLENGEMEENSCHAP HAVO ATHENEUM TWEETALIG VWO TECHNASIUM Telefoon (algemeen) 013-455 09 41 Telefoon ziekmelding leerlingen (8.00-9.30u) 088 0232 507 e-mail

Nadere informatie

Esdal Vakcollege Welkom Emmen. Welkom!

Esdal Vakcollege Welkom Emmen. Welkom! Www.esdalcollege.nl Pagina 2 Esdal Vakcollege Welkom Emmen Welkom! Beste jongens en meisjes, Het schooljaar in groep 8 is voorbij en nu is het vakantie. Toch kijken we even vooruit naar het nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen leerjaar 1 cursus 2015-2016

Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen leerjaar 1 cursus 2015-2016 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen leerjaar 1 cursus 2015-2016 Hellevoetsluis, juni 2015 Betreft : Schoolkosten leerjaar 2015/2016 Geachte heer/mevrouw, Gefeliciteerd met de toelating van uw zoon/dochter!

Nadere informatie

2..., wonende te, als ouder(s) en/of verzorger(s) van de leerling..., hierna te noemen: de ouders

2..., wonende te, als ouder(s) en/of verzorger(s) van de leerling..., hierna te noemen: de ouders Overeenkomst Vrijwillige Ouderbijdrage 2014-2015 Partijen 1. Het bevoegd gezag van het Sint-Maartenscollege, locatie HAVO, Atheneum, Gymnasium, gevestigd te Maastricht, vertegenwoordigd door de locatiedirecteur,

Nadere informatie

Hardenberg. Voorafgids

Hardenberg. Voorafgids Hardenberg Voorafgids Cursusjaar 2018-2019 1 Inhoud Vooraf 1 1. Opening van het schooljaar en het ophalen van je rooster 2 2. Lestijden 2 3. Wat we op school verwachten van elkaar 2 4. Boeken bestellen

Nadere informatie

Hardenberg. Voorafgids

Hardenberg. Voorafgids Hardenberg Voorafgids Cursusjaar 2017-2018 1 Inhoud Vooraf 1 1. Opening van het schooljaar en het ophalen van je rooster 2 2. Lestijden 2 3. Wat we op school verwachten van elkaar 2 4. Boeken bestellen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Antoniuscollege Augustus 2015

NIEUWSBRIEF Antoniuscollege Augustus 2015 NIEUWSBRIEF Antoniuscollege Augustus 2015 Beste ouders en leerlingen, Maandag beginnen we weer aan een nieuw schooljaar. De uitnodiging hiervoor hebben de leerling en u per mail ontvangen. We hopen dat

Nadere informatie