RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN"

Transcriptie

1 OCMW ZEDELGEM RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van maandag, 21 december 2009 Lijst van de besluiten OPENBAAR 1. SOCIALE DIENST 1.1. SAMENWERKINGSOVEREENKOMST MET VZW KOMPAS GOEDKEURING De raad voor maatschappelijk welzijn gaat over tot ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst met de VZW Kompas. Deze samenwerkingsovereenkomst treedt in werking op 01/01/2010 en wordt afgesloten voor de duur van 3 jaar, zijnde tot 31/12/2010. Jaarlijks zal er overgegaan worden tot een evaluatie van de overeenkomst PSIP (PSYCHOSOCIAAL NOOD- EN INTERVENTIEPLAN) GOEDKEURING De raad voor maatschappelijk welzijn gaat over tot goedkeuring van het voorgestelde PSIP, met inbegrip van de werkwijze inzake de psychosociale opvang van niet-gewonden bij een ramp. De raad voor maatschappelijk welzijn neemt akte van het feit dat de leden van het PSH een opleiding dienen te volgen en dat de gemeente Zedelgem de kosten van deze opleiding voor de Zedelgemse leden van het PSH, ten laste neemt UITBREIDINGSMOGELIJKHEID LOKAAL OPVANGINITIATIEF PRINCIPIËLE BESLISSING De raad voor maatschappelijk welzijn gaat niet over tot uitbreiding van het LOI voor alleenstaande asielzoekers, omwille van volgende redenen: - De uitbreiding van het LOI wordt momenteel door Fedasil erkend voor de periode van één jaar. Deze periode kan verlengd worden, maar daar zijn momenteel geen zekerheden. - Er dient overgegaan te worden tot de aanwerving van een voltijdse maatschappelijk werker voor de ondersteuning en begeleiding van deze asielzoekers, wat een aanzienlijke investering inhoudt. - Naar aanleiding van de constante veranderingen in de asielprocedure en wetgeving hieromtrent is het onmogelijk om in te schatten wat de toekomst in deze materie brengt GEÏNDIVIDUALISEERD PROJECT VOOR MAATSCHAPPELIJKE INTEGRATIE AANPASSING De raad voor maatschappelijk welzijn verleent zijn goedkeuring aan de 3 verschillende vormen van het geïndividualiseerd project voor maatschappelijke integratie en de voorgestelde bijlage. Deze beslissing heeft uitwerking met ingang van 01/12/2009.

2 1.5. OPNAMEPROCEDURE WOON- EN ZORGCENTRUM MAARTENSHOVE AANPASSING De raad voor maatschappelijk welzijn keurt de gewijzigde opnameprocedure van het woon- en zorgcentrum Maartenshove goed. Dit gewijzigde opnamereglement treedt in werking op 01/01/2010. Er wordt een werkgroep opgericht met de bedoeling het opnamereglement te vereenvoudigen. Volgende personen stellen zich hiervoor kandidaat : Ann Devriendt, voorzitter, Roland Degadt, Katrien Desendere en Paul Braem, raadsleden BOEBS AANPASSEN TREKKERSROL GOEDKEURING De trekkersrol binnen het OCMW Zedelgem in het kader van het Boebs-project, wordt vanaf heden opgenomen door Anja Bardyn, Diensthoofd sociale dienst DIENSTENCHEQUES UITSTEL STARTDATUM BESLISSING De raad voor maatschappelijk welzijn beslist om : - de startdatum van de omvorming van de poetsdienst naar dienstenchequebedrijf, uit te stellen tot 01/05/ de startdatum van invoegetreding van het huishoudelijk reglement van de dienstencheques, uit te stellen tot 01/05/ de startdatum van invoegetreding van het prijsbarema voor de dienstencheques, uit te stellen tot 01/05/2010. De huidige werking van de poetsdienst, inclusief prijsbarema en huishoudelijk reglement, blijft geldig tot en met 30/04/2010. De raad voor maatschappelijk welzijn beslist om over te gaan tot collectieve herziening van de prijzen van alle gebruikers van de dienstencheques in het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst d.d. 01/04/2010, met invoegetreding 01/05/2010 ( niet op 01/01/2010 ). 2. ALGEMEEN BEHEER 2.1. GOEDKEURING VERSLAG VERGADERING D.D. 19 NOVEMBER 2009 OPENBAAR GEDEELTE Het verslag van de vergadering d.d. 19 november 2009, openbaar gedeelte, wordt met algemeenheid van stemmen goedgekeurd LEVERING VAN GOEDEREN EN DIENSTEN Onderhoudsproducten gunning De raad voor maatschappelijk welzijn beslist om de opdracht met als voorwerp het leveren van onderhoudsproducten voor OCMW Zedelgem gedurende de periode 01/01/2010 t.e.m. 31/12/2010, volgens het bestek, te gunnen aan de firma BOMA, Noorderlaan 131 te Antwerpen volgens de opgegeven prijzen. Er wordt in eerste instantie gezocht naar ecologisch verantwoorde producten Bouwproject leerwerkplaats gunning Dit punt wordt uitgesteld FINANCIËN BUDGETWIJZIGING NR. 1/2010 GOEDKEURING De raad voor maatschappelijk welzijn keurt de budgetwijziging exploitatie nr. 1/2010 goed.

3 3. PERSONEEL 3.1. VASTSTELLING COMPENSATIE VOOR FEESTDAGEN IN WEEKEND IN HET JAAR 2010 De raad voor maatschappelijk welzijn verleent zijn goedkeuring aan volgende regeling tot opnemen of vaststellen van compensatiedagen in 2010, voor feestdagen die vallen op een zaterdag of op een zondag: - deze vermelde 5 compensatiedagen in 2010 worden in principe toegevoegd aan het aantal dagen jaarlijks vakantieverlof en zijn dus vrij te nemen. - voor deeltijds werkende medewerkers gebeurt dit pro rata De raad voor maatschappelijk welzijn staat volgende afwijking toe voor de beide kinderdagverblijven voor het opnemen van de compensatiedagen: - op 03 mei de dag van 01 mei - op 16 augustus de dag van 15 augustus - op 27 december de dag van 25 december - op 28 december de dag van 26 december 3.2. VERLOFKALENDER 2010 KINDERDAGVERBLIJVEN HERNEMING De raad voor maatschappelijk welzijn beslist om op de verlofkalender 2010 voor de kinderdagverblijven, volgende dag als collectief te nemen verlofdag toe te voegen : 24 december JOBSTUDENTEN ZOMER 2010 BEPALEN CONTINGENT, CRITERIA VOOR TOEWIJZING EN PROCEDURE De raad voor maatschappelijk welzijn verleent zijn goedkeuring aan het aanstellen van vakantiejobs voor de maanden juli en augustus 2010, voor de volgende diensten. WZC Maartenshove: 4 jobstudenten voor de verzorging 3 jobstudenten voor het onderhoud 1 jobstudent voor de animatie 1 jobstudent met 19/38 prestaties in de warme maaltijden Kinderdagverblijven : 1 jobstudent voor KKA en 1 jobstudent voor KKZ ( periode nog te bepalen, waardoor eventueel meer studenten) Hoofdgebouw : 1 jobstudent De raad voor maatschappelijk welzijn beslist om op basis van volgende criteria de kandidaten te catalogeren en enige voorrang toe te kennen met het oog op de vele jobs in de verzorging: scholing met stage als verpleegkundige (score 3); scholing met stage als verzorgende (score 2) ; alle andere (score 1). De raad voor maatschappelijk welzijn beslist om een orde van voorrang, met daaraan verbonden score, als volgt toe te passen: kinderen van cliënten ( score 4) ; kinderen van personeelsleden (score 3) ; inwoner van Zedelgem ( score 2 ) ; geen inwoner van Zedelgem (score 1 ). Bij de toewijzing wordt ook rekening gehouden met de eventuele evaluatie, na vorige opdrachten als vakantiejob, en het aantal keren dat de kandidaat reeds een vakantiejob kreeg toegewezen. Hierbij wordt gesteld dat een student maximum 3 keer een job kan bekomen, op voorwaarde dat er voldoende andere kandidaten zich hebben aangemeld. De loonschaal voor de vakantiejobs wordt bepaald op het loon van E1 aan trap 0. Een standplaatsvergoeding wordt uitbetaald en eventuele fietsvergoeding. De vakantiejobs worden toegewezen in de zitting van de raad voor maatschappelijk welzijn van maart 2010.

4 3.4. FUNCTIEOMSCHRIJVING ZORGKUNDIGE GOEDKEURING De raad voor maatschappelijk welzijn keurt de functieomschrijving, aanwervingsvoorwaarden en programma van de selectieproef voor de functie van zorgkundige goed. Deze functieomschrijving heeft uitwerking met ingang vanaf de goedkeuring in de raad voor maatschappelijk welzijn FUNCTIEOMSCHRIJVING KINDERVERZORGENDE GOEDKEURING De raad voor maatschappelijk welzijn keurt de functieomschrijving, aanwervingsvoorwaarden en programma van de selectieproef voor de functie van kinderverzorgende goed. Deze functieomschrijving heeft uitwerking met ingang vanaf de goedkeuring in de raad voor maatschappelijk welzijn RECHTSPOSITIEREGELING VOOR HET PERSONEEL VAN OCMW ZEDELGEM AANPASSINGEN GOEDKEURING De raad voor maatschappelijk welzijn is akkoord om een aantal wijzigingen aan te brengen in de tekst van de rechtspositieregeling voor het personeel van OCMW Zedelgem AANPASSING FORMATIE KINDERDAGVERBLIJVEN HERNEMING GOEDKEURING De raad voor maatschappelijk welzijn keurt de wijziging aan de personeelsformatie kinderdagverblijven goed, samen met de functieomschrijvingen, aanwervings- en bevorderingsvoorwaarden en programma s van de selectieproef van de betrokken functies AANPASSING FORMATIE SOCIALE DIENST / SOCIAAL HUIS GOEDKEURING De raad voor maatschappelijk welzijn keurt de wijziging personeelsformatie sociale dienst / sociaal huis goed, samen met de functieomschrijvingen, aanwervings- en bevorderingsvoorwaarden en programma s van de selectieproef van de betrokken functies SELECTIE DIRECTEUR SOCIALE ZAKEN Functieomschrijving en selectieprogramma goedkeuring De raad voor maatschappelijk welzijn verleent zijn goedkeuring aan de functiebeschrijving, de aanwervings- en bevorderingsvoorwaarden en het programma van de selectieproef voor de functie van directeur sociale zaken Openverklaring bij bevordering De raad voor maatschappelijk welzijn verklaart de voltijdse functie van directeur sociale zaken voor het vast kader open bij bevordering. Voor de invulling van deze functie, bij bevordering, wordt overgegaan tot het inrichten van een niet-vergelijkend examen Samenstelling selectiecommissie De raad voor maatschappelijk welzijn duidt volgende personen aan als leden van de selectiecommissie in het kader van de selectie bij bevordering voor directeur sociale zaken: - als ervaringsdeskundigen werkzaam in een lokaal bestuur, met een kwalificatie gelijk aan niveau A: de heer Tom Vandenberghe, secretaris OCMW Oostkamp de heer Jan Claeys, secretaris OCMW Beernem. - als professioneel selectiedeskundige met een kwalificatie van het niveau A: de heer Jef Pollet, bestuurssecretaris interne zaken OCMW Zedelgem - als secretaris van de selectiecommissie: de heer Luc Hongenaert, secretaris OCMW Zedelgem.

5 Delegatie aan Vast Bureau voor goedkeuren kandidatenlijst De raad voor maatschappelijk welzijn delegeert aan het Vast Bureau de opdracht om de lijst van de kandidaten voor de selectie bij bevordering van de functie directeur sociale zaken goed te keuren SELECTIE DIRECTEUR KINDEROPVANG Functieomschrijving en selectieprogramma goedkeuring De raad voor maatschappelijk welzijn verleent zijn goedkeuring aan de functiebeschrijving, de aanwervings- en bevorderingsvoorwaarden en het programma van de selectieproef voor de functie van directeur kinderopvang Openverklaring bij bevordering De raad voor maatschappelijk welzijn verklaart de voltijdse functie van directeur kinderopvang voor het vast kader open bij bevordering. Voor de invulling van deze functie, bij bevordering, wordt overgegaan tot het inrichten van een niet-vergelijkend examen Samenstelling selectiecommissie De raad voor maatschappelijk welzijn duidt volgende personen aan als leden van de selectiecommissie in het kader van de selectie bij bevordering voor directeur kinderopvang: - als ervaringsdeskundigen werkzaam in een lokaal bestuur, met een kwalificatie gelijk aan niveau A: de heer Tom Vandenberghe, secretaris OCMW Oostkamp de heer Jan Claeys, secretaris OCMW Beernem. - als professioneel selectiedeskundige met een kwalificatie van het niveau A: de heer Jef Pollet, bestuurssecretaris interne zaken OCMW Zedelgem - als secretaris van de selectiecommissie: de heer Luc Hongenaert, secretaris OCMW Zedelgem Delegatie aan Vast Bureau voor goedkeuren kandidatenlijst De raad voor maatschappelijk welzijn delegeert aan het Vast Bureau de opdracht om de lijsten van de kandidaten voor de selectie bij bevordering van de functie directeur kinderopvang goed te keuren. 4. MEDEDELINGEN 4.1. De kerkfabriek heeft laten weten dat het appartement boven kinderdagverblijf t Kaboutertje ontruimd is, zodat de leerwerkplaats kan verder werken aan de inrichting voor de volgende huurder Een raadslid merkt op dat de bevoegde schepen voor kinderopvang gesteld heeft dat er geen bijkomende locatie voor buitenschoolse kinderopvang komt voor de locatie in Veldegem voldoende bezetting heeft. Ook Stekelbees, de initiatiefnemende organisatie, deelt dit standpunt. Er wordt eventueel wel overwogen om vervoer te voorzien tussen de verschillende deelgemeenten Een raadslid vraagt zich af of het aspect wonen voldoende aan bod komt in de werking van het Sociaal Huis. Er is immers geen echt woonloket.

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW ZEDELGEM RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van woensdag, 15 december 2010 Lijst van de besluiten OPENBAAR 1. SOCIALE DIENST 1.1. GEMEENTELIJK TOEWIJZINGSREGLEMENT AKTENEMING De raad voor

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW ZEDELGEM RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van donderdag, 15 oktober 2009 Lijst van de besluiten OPENBAAR 1. SOCIALE DIENST 1.1. GEMEENTELIJK TOEWIJZINGSREGLEMENT VOOR SOCIALE HUURWONINGEN

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW ZEDELGEM RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van donderdag, 19 april 2012 Lijst van de besluiten 1. SOCIALE DIENST OPENBAAR 1.1. ERKENNING ALS DIENST VOOR LOGISTIEKE HULP INDIENEN AANVRAAG

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW ZEDELGEM RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van donderdag, 25 oktober 2011 Lijst van de besluiten 1. SOCIALE DIENST OPENBAAR 1.1. LDC DE BRAAMBEIER OVEREENKOMST MET KUNST EN VERMAAK EVALUATIE

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW ZEDELGEM RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van donderdag, 18 februari 2010 Lijst van de besluiten 1. SOCIALE DIENST OPENBAAR 1.1. RICHTBAREMA MEDISCHE KOSTEN_- AANPASSING De raad voor

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW ZEDELGEM RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van donderdag, 5 augustus 2010 Lijst van de besluiten 1. SOCIALE DIENST OPENBAAR 1.1. LEEFGELD MATERIËLE OPVANG AANPASSING De raad voor maatschappelijk

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW ZEDELGEM RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van donderdag, 16 december 2014 Lijst van de besluiten OPENBAAR 1. ALGEMEEN BEHEER 1.1. VERSLAG VERGADERING D.D. 20 NOVEMBER 2014 OPENBAAR GEDEELTE

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW ZEDELGEM RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van donderdag, 15 oktober 2015 Lijst van de besluiten 1. ALGEMEEN BEHEER OPENBAAR 1.1. GOEDKEURING VERSLAG VERGADERING D.D. 17 SEPTEMBER 2015

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW ZEDELGEM RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van dinsdag, 17 december 2013 Lijst van de besluiten 1. ALGEMEEN BEHEER OPENBAAR 1.1. GOEDKEURING VERSLAG VERGADERING D.D. 21 NOVEMBER 2013 OPENBAAR

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW ZEDELGEM RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van donderdag, 31 januari 2013 Lijst van de besluiten OPENBAAR 1. ALGEMEEN BEHEER 1.1. GOEDKEURING VERSLAG VERGADERING D.D. 13 DECEMBER 2012

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW ZEDELGEM RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van donderdag, 20 maart 2014 Lijst van de besluiten 1. ALGEMEEN BEHEER OPENBAAR 1.1. GOEDKEURING VERSLAG VERGADERING D.D. 20 FEBRUARI 2014 OPENBAAR

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW ZEDELGEM RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van donderdag, 4 juli 2013 Lijst van de besluiten OPENBAAR 1. ALGEMEEN BEHEER 1.1. GOEDKEURING VERSLAG VERGADERING D.D. 20 JUNI 2013 OPENBAAR

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW ZEDELGEM RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van donderdag, 15 december 2015 Lijst van de besluiten 1. ALGEMEEN BEHEER OPENBAAR 1.1. GOEDKEURING VERSLAG VERGADERING D.D. 19 NOVEMBER 2015

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. 4 Goedkeuring veiligheidsplan 2011 2014 voor Kruispuntbank Sociale Zekerheid

OPENBARE ZITTING. 4 Goedkeuring veiligheidsplan 2011 2014 voor Kruispuntbank Sociale Zekerheid Kaprijke, 2 februari 2011 Geachte mevrouw, Geachte heer, Wij nodigen u uit tot het bijwonen van de vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van het OCMW van Kaprijke die doorgaat op donderdag

Nadere informatie

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 19 JANUARI

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 19 JANUARI Aanwezig: VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 19 JANUARI 2016 Patrick Meulebroek, voorzitter; Luc Beurms, Joos Dauwe, Ann Joos, Jurgen Jacobs, Veronique Van Den Steen, Gino Bertin,

Nadere informatie

OCMW KAMPENHOUT PROVINCIE VLAAMS-BRABANT

OCMW KAMPENHOUT PROVINCIE VLAAMS-BRABANT OCMW KAMPENHOUT PROVINCIE VLAAMS-BRABANT OCMW-RAAD van 13-11-2012 OVERZICHTSLIJST Openbaar gedeelte 1. PV vorige zitting Het PV van de openbare zitting d.d. 09-10-2012 wordt goedgekeurd. 2. Toelichting

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW ZEDELGEM RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van donderdag, 16 juli 2015 Lijst van de besluiten 1. ALGEMEEN BEHEER OPENBAAR 1.1. GOEDKEURING VERSLAG VERGADERING D.D. 22 JUNI 2015 OPENBAAR

Nadere informatie

18. MEDEDELINGEN EN VRAGEN RAADSLEDEN 18.1. Varia. MDT/KVDB Stukken ter inzage

18. MEDEDELINGEN EN VRAGEN RAADSLEDEN 18.1. Varia. MDT/KVDB Stukken ter inzage OCMW Waasmunster RD 2010/9 1 OPENBARE ZITTING Ontwerpnotulen en toelichting zitting van de OCMW-Raad van 13 oktober 2010 Raadzaal Sociaal Huis 19u 11. SOCIALE DIENST (AC 832) Zonder voorwerp 12. OPVANG

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 17 oktober 2017 De OCMW-raad

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 17 oktober 2017 De OCMW-raad OCMW-raad dinsdag 21 november 2017 Aanwezig: Sebastian Vande Ginste, OCMW-voorzitter Alexis Beernaert, Stefanie Costenoble, Robin Declerck, Lode Degrieck, Anneloor Laevens, Hilde Naessens, Els Sarazyn,

Nadere informatie

Besluit: Unaniem Enig art. - Het verslag van de openbare zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 14 december 2015 wordt goedgekeurd.

Besluit: Unaniem Enig art. - Het verslag van de openbare zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 14 december 2015 wordt goedgekeurd. OCMW-raad maandag 18 januari 2016 Aanwezig: Herman Himpens, OCMW-voorzitter Stefanie Costenoble, Robin Declerck, Carl Desaever, Els Sarazyn, Marie-Paule Somers, Lieven Vandenbroucke, Ester Vanparys, Filip

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW ZEDELGEM RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van donderdag, 19 juni 2014 Lijst van de besluiten 1. ALGEMEEN BEHEER OPENBAAR 1.1. GOEDKEURING VERSLAG VERGADERING D.D. 15 MEI 2014 OPENBAAR

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OVERZICHT NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DONDERDAG 15 DECEMBER 2016 Aanwezig: Paul Defranc - voorzitter Ann De Ridder, Eddy De Cock, Ignace Blondeel, Lydie De Smet, Betty Willems, Sarah Van

Nadere informatie

ZITTING OCMW-RAAD 17 JUNI 2013

ZITTING OCMW-RAAD 17 JUNI 2013 ZITTING OCMW-RAAD 17 JUNI 2013 Mededeling ter kennisgeving van OCMW-raadsbesluiten, in uitvoering van artikel 254 van het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW ZEDELGEM RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van donderdag, 17 oktober 2013 Lijst van de besluiten OPENBAAR 1. ALGEMEEN BEHEER 1.1. GOEDKEURING VERSLAG VERGADERING D.D. 12 SEPTEMBER 2013

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 3 juli 2018 De OCMW-raad

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 3 juli 2018 De OCMW-raad OCMW-raad dinsdag 21 augustus 2018 Aanwezig: Sebastian Vande Ginste, OCMW-voorzitter Alexis Beernaert, Robin Declerck, Lode Degrieck, Jasper De Pestel, Liesbeth Gellinck, Anneloor Laevens, Hilde Naessens,

Nadere informatie

Dagorde Raad voor Maatschappelijk Welzijn. Datum zitting 17/12/2014 Aanvangsuur zitting 19:00 OPENBARE VERGADERING

Dagorde Raad voor Maatschappelijk Welzijn. Datum zitting 17/12/2014 Aanvangsuur zitting 19:00 OPENBARE VERGADERING Dagorde Raad voor Maatschappelijk Welzijn Datum zitting 17/12/2014 Aanvangsuur zitting 19:00 Locatie Raadzaal OPENBARE VERGADERING NOTULEN VAN DE VORIGE VERGADERING 01 GOEDKEURING NOTULEN OPENBARE VERGADERING

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 2016-03-14 De voorzitter heeft de raad voor maatschappelijk welzijn van Liedekerke bijeengeroepen. De raadsleden hebben de oproeping

Nadere informatie

Raad voor Maatschappelijk Welzijn

Raad voor Maatschappelijk Welzijn Raad voor Maatschappelijk Welzijn Notulen Zitting van 3 september 2018 Samenstelling: Aanwezig: mevrouw Nadine Boekaerts, voorzitter; de heer Silvain Vertommen, raadslid; mevrouw Eliane Vingerhoets, raadslid;

Nadere informatie

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 18 AUGUSTUS

VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 18 AUGUSTUS Aanwezig: Verontschuldigd: VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DINSDAG 18 AUGUSTUS 2015 Patrick Meulebroek, voorzitter; Luc Beurms, Joos Dauwe, Ann Joos, Jurgen Jacobs, Veronique Van Den

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 SEPTEMBER 2017

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 SEPTEMBER 2017 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 SEPTEMBER 2017 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Patrimonium

Nadere informatie

AANSTELLINGS- EN TEWERKSTELLINGSPRINCIPES JOBSTUDENTEN

AANSTELLINGS- EN TEWERKSTELLINGSPRINCIPES JOBSTUDENTEN AANSTELLINGS- EN TEWERKSTELLINGSPRINCIPES JOBSTUDENTEN Vastgesteld in het college van Nevele in zitting van 1 februari 2016 Vastgesteld in de raad van OCMW Nevele in zitting van 9 februari 2016 De aanstellingsvoorwaarden

Nadere informatie

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel d.d. 24 mei 2018

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel d.d. 24 mei 2018 OCMW Londerzeel Londerzeel, 28 mei 2018 Aan de heer Gouverneur van Vlaams-Brabant Agentschap voor Binnenlands Bestuur Afdeling Vlaams-Brabant Provincieplein 1 3001 Leuven Geachte heer Gouverneur, Betreft:

Nadere informatie

VERSLAG OPENBARE ZITTING RAAD D.D. 8 SEPTEMBER 2011

VERSLAG OPENBARE ZITTING RAAD D.D. 8 SEPTEMBER 2011 OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE WEST-VLAANDEREN ARRONDISSEMENT KORTRIJK Blokkestraat 29a, 8550 Zwevegem Tel 056 76 52 00 Fax 056 75 81 55 E-mail: info@ocmw.zwevegem.be www.ocmwzwevegem.be

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van donderdag 13 december 2018

Verslag van de vergadering van donderdag 13 december 2018 Verslag van de vergadering van donderdag 13 december 2018 Aanwezig: Paul Defranc - voorzitter Luc Deconinck - burgemeester Ann De Ridder, Eddy De Cock, Lydie De Smet, Betty Willems, Sarah Van Hassel, Jean

Nadere informatie

BIJEENROEPING RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

BIJEENROEPING RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN De voorzitter van de raad voor maatschappelijk welzijn verzoekt de raad voor maatschappelijk welzijn voor de éérste maal met volgende agendapunten

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 16 SEPTEMBER 2015

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 16 SEPTEMBER 2015 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 16 SEPTEMBER 2015 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring Instellingen

Nadere informatie

Verslagen raadszittingen goedkeuring 1. Verslag OCMW-raad van 27.10.2011 (openbare zitting) goedkeuring

Verslagen raadszittingen goedkeuring 1. Verslag OCMW-raad van 27.10.2011 (openbare zitting) goedkeuring Bijeenroeping van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn De voorzitter van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn heeft de eer u uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting op donderdag 24 november 2011

Nadere informatie

STAD TIENEN NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DONDERDAG 28 FEBRUARI 2019 OM UUR IN RAADZAAL VAN HET STADHUIS. OPENBAAR...

STAD TIENEN NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DONDERDAG 28 FEBRUARI 2019 OM UUR IN RAADZAAL VAN HET STADHUIS. OPENBAAR... STAD TIENEN NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DONDERDAG 28 FEBRUARI 2019 OM 19.30 UUR IN RAADZAAL VAN HET STADHUIS. OPENBAAR... 2 BESLUIT... 2 1. Goedkeuring van de notulen van de openbare

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN. PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 4 FEBRUARI 2013

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN. PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 4 FEBRUARI 2013 1 NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE // ARRONDISSEMENT // OCMW Vlaams-Brabant Leuven Bierbeek ZITTING VAN 4 FEBRUARI 2013 Aanwezig: mevr. Monda Wuytack, voorzitter. mevr. Micheline

Nadere informatie

Vergadering van dinsdag 17 juli ontwerpnotulen

Vergadering van dinsdag 17 juli ontwerpnotulen Vergadering van dinsdag 17 juli 2018 - ontwerpnotulen Aanwezig: Paul Defranc - voorzitter Luc Deconinck - burgemeester Ann De Ridder, Eddy De Cock, Lydie De Smet, Betty Willems, Sarah Van Hassel, Jean

Nadere informatie

VERSLAG OCMW-RAAD 27 OKTOBER 2015

VERSLAG OCMW-RAAD 27 OKTOBER 2015 VERSLAG OCMW-RAAD 27 OKTOBER 2015 Aanwezig: Frank Vroonen, voorzitter; Hannah Billen, Sven Luyck, Sis Luyckx, Carine Meyers, Jo Vandercappellen, Peter Vanhoutteghem, Piet Wijgaerts en Pierrette Putzeys,

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 28 februari 2017 Notule

OPENBARE ZITTING. Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 28 februari 2017 Notule Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 28 februari 2017 Notule Aanwezig: Verontschuldigd: Dries Couckuyt: voorzitter; Katrien Vandecasteele, Ann De Frene, Kathy Verschoot, Jozef Verbauwhede, Fien

Nadere informatie

OCMW Lede - Beleidsnota 2010. Sociale dienstverlening. Financiële steun

OCMW Lede - Beleidsnota 2010. Sociale dienstverlening. Financiële steun OCMW Lede - Beleidsnota 2010 Deze beleidsnota hoort bij het budget 2010. Dit budget maakt deel uit van het financieel meerjarenplan 2008-2012. Het opgemaakte budget 2010 past binnen de opgemaakte meerjarenplanning

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 21 augustus 2018 De OCMW-raad

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 21 augustus 2018 De OCMW-raad Lijst met ontwerpbesluiten van de OCMW-raad van dinsdag 18 september 2018 OPENBARE ZITTING Bestuur en Beleid Notulen 1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 21 augustus

Nadere informatie

Raad voor Maatschappelijk Welzijn

Raad voor Maatschappelijk Welzijn Raad voor Maatschappelijk Welzijn Administratief toezicht Zitting van 5 september 2018 EXTRA PUNTEN HD 1 2018_RMW_00104 Aanwerving coördinator lokaal dienstencentrum (B1- B3). HD 2 2018_RMW_00106 Aanwerving

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 17 januari 2019 De OCMW-raad

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 17 januari 2019 De OCMW-raad Lijst met ontwerpbesluiten van de OCMW-raad van donderdag 21 februari 2019 OPENBARE ZITTING Bestuur en Beleid Notulen 1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 17 januari

Nadere informatie

V E R S L A G O P E N B A R E Z I T T I N G R A A D D. D. 2 9 J A N U A R I

V E R S L A G O P E N B A R E Z I T T I N G R A A D D. D. 2 9 J A N U A R I OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE WEST-VLAANDEREN ARRONDISSEMENT KORTRIJK Blokkestraat 29a, 8550 Zwevegem Tel. 056 76 52 00 Fax 056 75 81 55 E-mail: info@ocmw.zwevegem.be www.ocmwzwevegem.be

Nadere informatie

AGENDA OPENBARE ZITTING. 12 februari 2013. Aan de raadsleden

AGENDA OPENBARE ZITTING. 12 februari 2013. Aan de raadsleden 12 februari 2013 Aan de raadsleden Graag nodigen wij u uit tot de zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn. De zitting vindt plaats op 21 februari 2013 om 20u in de raadzaal van het OCMW, Gootje

Nadere informatie

VERSLAG OCMW-RAAD 23 AUGUSTUS 2016

VERSLAG OCMW-RAAD 23 AUGUSTUS 2016 VERSLAG OCMW-RAAD 23 AUGUSTUS 2016 Aanwezig: Frank Vroonen, voorzitter; Sven Luyck, Sis Luyckx, Carine Meyers, Jo Vandercappellen, Peter Vanhoutteghem en Pierrette Putzeys, OCMW-raadsleden; Jo Sclep, secretaris;

Nadere informatie

ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2014

ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2014 99 ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2014 Aanwezig : De heer Patrick De Smedt, De heer Peter Beerens, mevrouw Agnes Lievens, mevrouw Joke Longin, mevrouw Gwendolijn Meskens de heer Roland Mortier, mevrouw Els Van

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 25 FEBRUARI uur

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 25 FEBRUARI uur RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 25 FEBRUARI 2009 19.30 uur DAGORDE Openbare zitting De openbare vergadering zal plaatsvinden in de bolerozaal van het Centrum voor Welzijn Kattestraat 27 9500 Geraardsbergen

Nadere informatie

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 27 april 2017

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 27 april 2017 OCMW Londerzeel Londerzeel, 28 april 2017 Aan de heer Gouverneur van Vlaams-Brabant Agentschap voor Binnenlands Bestuur Afdeling Vlaams-Brabant Provincieplein 1 3001 Leuven Geachte heer Gouverneur, Betreft:

Nadere informatie

Dagorde. Openbare zitting. Aan de leden van de raad Voor maatschappelijk welzijn. 16 april 2014. Bijeenroeping raad voor maatschappelijk welzijn

Dagorde. Openbare zitting. Aan de leden van de raad Voor maatschappelijk welzijn. 16 april 2014. Bijeenroeping raad voor maatschappelijk welzijn ocmw voorzitter Contactpersoon Paula Verhoeven Telefoon 03/660.68.10 E-mail paula.verhoeven@ocmwkapellen.be Aan de leden van de raad Voor maatschappelijk welzijn 16 april 2014 Bijeenroeping raad voor maatschappelijk

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING

OPENBARE VERGADERING Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 28 december 2016 Agenda Locatie: Raadzaal Uur: 19:00 OPENBARE VERGADERING Secretariaat 1 GOEDKEURING NOTULEN OPENBARE VERGADERING VAN 30 NOVEMBER 2016 2 MANDATENLIJST

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 20 februari 2018 De OCMW-raad

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 20 februari 2018 De OCMW-raad OCMW-raad dinsdag 20 maart 2018 Aanwezig: Sebastian Vande Ginste, OCMW-voorzitter Alexis Beernaert, Stefanie Costenoble, Robin Declerck, Liesbeth Gellinck, Anneloor Laevens, Hilde Naessens, Els Sarazyn,

Nadere informatie

Agenda en beknopte toelichting zitting OCMW-raad op 05/11/2018

Agenda en beknopte toelichting zitting OCMW-raad op 05/11/2018 Agenda en beknopte toelichting zitting OCMW-raad op 05/11/2018 Aanwezig: D. Gilliaert, OCMW-voorzitter; Verontschuldigd: ; R. Devriendt, G. Galle, L. Viaene, L. Maurau-Jonckheere, F. Spaey, H. Dierendonck,

Nadere informatie

Raad voor Maatschappelijk Welzijn

Raad voor Maatschappelijk Welzijn Raad voor Maatschappelijk Welzijn Notulen open zitting Zitting van 23 januari 2018 Samenstelling: Aanwezig: de heer Roger Seys; mevrouw Sonja Surkyn; de heer Michel Schepens; de heer Tim Theunis; mevrouw

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Omer Mievis, Ursula Bervoets, Xavier Lesenne, Johan Everaerts, Jerry Janssens, Patrick Vansweevelt: raadsleden;

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 19 juni 2018 De OCMW-raad

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 19 juni 2018 De OCMW-raad Lijst met ontwerpbesluiten van de OCMW-raad van dinsdag 3 juli 2018 OPENBARE ZITTING Bestuur en Beleid Notulen 1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 19 juni 2018 - OCMW-decreet

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 21 augustus 2018 De OCMW-raad

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 21 augustus 2018 De OCMW-raad OCMW-raad dinsdag 18 september 2018 Aanwezig: Sebastian Vande Ginste, OCMW-voorzitter Alexis Beernaert, Stefanie Costenoble, Robin Declerck, Lode Degrieck, Jasper De Pestel, Liesbeth Gellinck, Anneloor

Nadere informatie

Raad van maatschappelijk welzijn

Raad van maatschappelijk welzijn Raad van maatschappelijk welzijn Notulen openbare zitting Zitting van 28 juni 2018 Samenstelling: Aanwezig: de heer Patrick De Smedt; mevrouw Joke Longin; de heer Peter Beerens; mevrouw Gwendolijn Meskens;

Nadere informatie

1 Goedkeuren van het verslag van de vorige vergadering - gedeelte openbare zitting

1 Goedkeuren van het verslag van de vorige vergadering - gedeelte openbare zitting Lijst met de ontwerpbesluiten van de OCMW-raad van maandag 21 maart 2016 OPENBARE ZITTING Bestuur en Beleid Notulen 1 Goedkeuren van het verslag van de vorige vergadering - gedeelte openbare zitting Enig

Nadere informatie

PROCES-VERBAAL OVER DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN HET OCMW-OUDENAARDE VAN 23 april 2014

PROCES-VERBAAL OVER DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN HET OCMW-OUDENAARDE VAN 23 april 2014 OCMW OUDENAARDE Meerspoort 30 9700 Oudenaarde www.ocmwoudenaarde.be PROCES-VERBAAL OVER DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN HET OCMW-OUDENAARDE VAN 23 april 2014 Aanwezig Verontschuldigd Stefaan VERCAMER, voorzitter

Nadere informatie

ZITTING VAN 2 JUNI 2014

ZITTING VAN 2 JUNI 2014 ZITTING VAN 2 JUNI 2014 Aanwezig: Katrien Vandecasteele, voorzitter; Kurt Windels, burgemeester (vanaf punt 12); Ann De Frene, Kathy Verschoot, Koen Depreiter, Jozef Verbauwhede, Dries Couckuyt, Fien Debeuf,

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OCMW ZEDELGEM RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Vergadering van donderdag, 20 februari 2014 Lijst van de besluiten 1. ALGEMEEN BEHEER OPENBAAR 1.1. GOEDKEURING VERSLAG VERGADERING D.D. 16 JANUARI 2014

Nadere informatie

Overzichtslijst van de beslissingen van de raad voor maatschappelijk welzijn van 30 januari Openbare vergadering

Overzichtslijst van de beslissingen van de raad voor maatschappelijk welzijn van 30 januari Openbare vergadering Ninove, 5 februari 2019 Overzichtslijst van de beslissingen van de raad voor maatschappelijk welzijn van 30 januari 2019 Openbare vergadering 1. Secretariaat - OCMW raad 2019 - vaststellen data en uren

Nadere informatie

Secretariaat. Notulen. Goedkeuring verslag 28 maart 2011.

Secretariaat. Notulen. Goedkeuring verslag 28 maart 2011. gemeenteraad Gemeenteraad van maandag 2 mei 2011 Openbare zitting 1 Secretariaat. Notulen. Goedkeuring verslag 28 maart 2011. De notulen van de vorige zitting worden goedgekeurd. 2 Overheidsopdrachten.

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 19 juni 2018 De OCMW-raad

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 19 juni 2018 De OCMW-raad Notulen OCMW-raad dinsdag 3 juli 2018 Aanwezig: Sebastian Vande Ginste, OCMW-voorzitter Alexis Beernaert, Stefanie Costenoble, Robin Declerck, Lode Degrieck, Liesbeth Gellinck, Anneloor Laevens, Els Sarazyn,

Nadere informatie

OCMW-raad van 10 februari 2011

OCMW-raad van 10 februari 2011 Dienst: communicatie Contactpersoon: Lieve Van De Pontseele, communicatieambtenaar Tel. 03 778 60 10 Fax: 03 778 60 15 Email: lieve.vandepontseele@ocmwsintniklaas.be bij de punten van de openbare zitting

Nadere informatie

Zitting van 19 november Raad voor Maatschappelijk Welzijn Overzichtslijst besluiten

Zitting van 19 november Raad voor Maatschappelijk Welzijn Overzichtslijst besluiten SOCIAAL HUIS HERSELT Kerkstraat 1A, 2230 Herselt Provincie Antwerpen OCMW HERSELT Zitting van 19 november 2018 - Raad voor Maatschappelijk Welzijn Overzichtslijst besluiten Aanwezig: Verontschuldigd: Erik

Nadere informatie

De notulen van de Raad van 4 juni 2013, deel A: openbare zitting worden éénparig goedgekeurd.

De notulen van de Raad van 4 juni 2013, deel A: openbare zitting worden éénparig goedgekeurd. RAAD VAN 2 JULI 2013 Aanwezig: Mevr. S. Jacobs, Voorzitter; dhr. E.Vangindertael, dhr. J.-M. Hubert (vanaf punt 3), dhr. G. Van Damme, dhr. G. Van Achter, dhr. A. Piessens, Mevr. M. Robberechts, en Mevr.

Nadere informatie

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017)

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017) Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017) De lijst van de gemeenteraadsbesluiten van de vergadering van de gemeenteraad van 25

Nadere informatie

INSTELLINGEN EN ALGEMEEN BEHEER 2. (KSM) JAARREKENING VASTSTELLING Het jaarverslag en de jaarrekening 2016 worden voorgelegd aan de raad.

INSTELLINGEN EN ALGEMEEN BEHEER 2. (KSM) JAARREKENING VASTSTELLING Het jaarverslag en de jaarrekening 2016 worden voorgelegd aan de raad. TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 14 JUNI 2017 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING INSTELLINGEN EN ALGEMEEN BEHEER 2. (KSM) JAARREKENING 2016

Nadere informatie

-Omzendbrief van Fedasil: geïndexeerde bedragen 2013 Lokale Opvanginitiatieven

-Omzendbrief van Fedasil: geïndexeerde bedragen 2013 Lokale Opvanginitiatieven 13 maart 2013 Aan de raadsleden Graag nodigen wij u uit tot de zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn. De zitting vindt plaats op 21 maart 2013 om 20u in de raadzaal van het OCMW, Gootje 2, 9860

Nadere informatie

5 schepen J. Vanhooren

5 schepen J. Vanhooren DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD Situering van het dossier Bevoegd lid college 5 schepen J. Vanhooren Dienst personeelsdienst Volgnummer dossier 9 Onderwerp Personeelsdienst. Openverklaring van de betrekking

Nadere informatie

Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 23 februari 2017

Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 23 februari 2017 Londerzeel, 28 februari 2017 Aan de heer Gouverneur van Vlaams-Brabant Agentschap voor Binnenlands Bestuur Afdeling Vlaams-Brabant Provincieplein 1 3001 Leuven Geachte heer Gouverneur, Betreft: Zitting

Nadere informatie

VERSLAG OPENBARE ZITTING RAAD D.D. 27 SEPTEMBER 2012

VERSLAG OPENBARE ZITTING RAAD D.D. 27 SEPTEMBER 2012 OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE WEST-VLAANDEREN ARRONDISSEMENT KORTRIJK Blokkestraat 29a, 8550 Zwevegem Tel 056 76 52 00 Fax 056 75 81 55 E-mail: info@ocmw.zwevegem.be www.ocmwzwevegem.be

Nadere informatie

FINANCIËN OPENBARE WERKEN PATRIMONIUM

FINANCIËN OPENBARE WERKEN PATRIMONIUM OVERZICHTSLIJST VAN DE GEMEENTERAAD Gemeente Bekkevoort Zitting van 30 november 2015 FINANCIËN 1 OCMW: GOEDKEURING GEWIJZIGD MEERJARENPLAN EN KENNISNEMING BUDGETWIJZIGING 2015 De gemeenteraad keurt het

Nadere informatie

ZITTING VAN 28 JANUARI 13

ZITTING VAN 28 JANUARI 13 PROVINCIE VLAAMS BRABANT ---- OCMW LUBBEEK ---- ZITTING VAN 28 JANUARI 13 AANWEZIG: de heer Koenraad Van Coppenolle, voorzitter de dames Veerle Daems, Martine Dierickx, Heleen Vangeel en Freya Verlinden

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zittingen van de OCMW-raad van 18 december 2018 en 2 januari 2019 De OCMW-raad

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zittingen van de OCMW-raad van 18 december 2018 en 2 januari 2019 De OCMW-raad Lijst met ontwerpbesluiten van de OCMW-raad van donderdag 17 januari 2019 OPENBARE ZITTING Bestuur en Beleid Notulen 1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zittingen van de OCMW-raad van 18 december

Nadere informatie

Raad voor maatschappelijk welzijn dd. 20 oktober Beknopt verslag

Raad voor maatschappelijk welzijn dd. 20 oktober Beknopt verslag Raad voor maatschappelijk welzijn dd. 20 oktober 2009 Beknopt verslag dagorde pnt 1: Mededeling notulen vorige vergaderingen van de raad voor maatschappelijk welzijn De agenda van deze vergadering van

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. De notulen van de vorige vergadering worden meegestuurd en ter goedkeuring voorgelegd.

OPENBARE ZITTING. De notulen van de vorige vergadering worden meegestuurd en ter goedkeuring voorgelegd. Wichelen, 18/04/2017 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Annaert, Conny De Corte, Eddy Leunis, Eric Scheire, Anne- Marie Van der Helst, Inge Van Steendam, Karlien

Nadere informatie

ZITTING OCMW-RAAD 18 NOVEMBER 2013

ZITTING OCMW-RAAD 18 NOVEMBER 2013 ZITTING OCMW-RAAD 18 NOVEMBER 2013 Mededeling ter kennisgeving van OCMW-raadsbesluiten, in uitvoering van artikel 254 van het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra

Nadere informatie

LIJST DER BESLUITEN GENOMEN DOOR DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN OPENBARE ZITTING VAN 15 DECEMBER 2011

LIJST DER BESLUITEN GENOMEN DOOR DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN OPENBARE ZITTING VAN 15 DECEMBER 2011 Ref. BB/1-455 LIJST DER BESLUITEN GENOMEN DOOR DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN OPENBARE ZITTING VAN 15 DECEMBER 2011 001 Notulen van de openbare vergadering van 24 november 2011 De notulen van

Nadere informatie

ZITTING OCMW-RAAD 18 FEBRUARI 2013

ZITTING OCMW-RAAD 18 FEBRUARI 2013 ZITTING OCMW-RAAD 18 FEBRUARI 2013 Mededeling ter kennisgeving van OCMW-raadsbesluiten, in uitvoering van artikel 254 van het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra

Nadere informatie

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 24 maart Kennisgeving notulen van het vast bureau van 9 maart 2016 en 23 maart 2016

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 24 maart Kennisgeving notulen van het vast bureau van 9 maart 2016 en 23 maart 2016 ZITTING VAN DE RAAD VAN 28 APRIL 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Willy Cornelis, Voorzitter Marc Michiels, Johan Neefs, Remy Peelaerts, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 26 mei Kennisgeving notulen van het vast bureau van 4 mei 2016, 18 mei 2016 en 1 juni 2016

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 26 mei Kennisgeving notulen van het vast bureau van 4 mei 2016, 18 mei 2016 en 1 juni 2016 ZITTING VAN DE RAAD VAN 30 JUNI 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Willy Cornelis, Voorzitter André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Remy Peelaerts, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

1 2017_RMW_00160 OCMW & instellingen - Digitaal sociaal dossier - Aankoop en implementatie software - Ontwerp & gunningswijze - Toewijzing -

1 2017_RMW_00160 OCMW & instellingen - Digitaal sociaal dossier - Aankoop en implementatie software - Ontwerp & gunningswijze - Toewijzing - Raad voor maatschappelijk welzijn Zitting van 21 november 2017 Dagorde OPEN ZITTING OCMW Hasselt Technische facilitaire dienst 1 2017_RMW_00160 OCMW & instellingen - Digitaal sociaal dossier - Aankoop

Nadere informatie

Kaprijke, 1 juni 2011. Geachte mevrouw, Geachte heer,

Kaprijke, 1 juni 2011. Geachte mevrouw, Geachte heer, Kaprijke, 1 juni 2011 Geachte mevrouw, Geachte heer, Wij nodigen u uit tot het bijwonen van de vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van het OCMW van Kaprijke die doorgaat op donderdag 9

Nadere informatie

raad voor maatschappelijk welzijn

raad voor maatschappelijk welzijn raad voor maatschappelijk welzijn GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 27 oktober 2016 Financiën, Personeel, Secretariaat - Personeel 9 2016_RMW_00028 Goedkeuring van het organogram van de sociale dienst Samenstelling:

Nadere informatie

B a r o n T i b b a u t s t r a a t 2 9 a B e r l a r e t e l : f a x :

B a r o n T i b b a u t s t r a a t 2 9 a B e r l a r e t e l : f a x : RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN DONDERDAG 7 JULI 2016 DAGORDE Openbare zitting PUNT 1 :Goedkeuring van de notulen van de openbare zitting van 9 juni 2016 Gelet op het voorliggende verslag; Gelet

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017 Jos Cauwberghs - voorzitter Godelieve Meulemans, Lochie Julie, Jos Steenwinckels, Conny Gevens, Joachim Lelièvre-Damit, Freddy Mannaerts,

Nadere informatie

TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 23 AUGUSTUS 2017 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING

TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 23 AUGUSTUS 2017 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 23 AUGUSTUS 2017 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING PATRIMONIUM 2. (GVM) PROJECT WZC DE LINDE - GROND SCHOOL

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 2016-01-18 De voorzitter heeft de raad voor maatschappelijk welzijn van Liedekerke bijeengeroepen. De raadsleden hebben de oproeping

Nadere informatie

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 26 oktober 2017

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 26 oktober 2017 OCMW Londerzeel Londerzeel, 30 oktober 2017 Geachte heer Gouverneur, Aan de heer Gouverneur van Vlaams-Brabant Agentschap voor Binnenlands Bestuur Afdeling Vlaams-Brabant Provincieplein 1 3001 Leuven Betreft:

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de vorige vergaderingen - gedeelte openbare zitting De raad in openbare zitting vergaderd,

1. Goedkeuren van de notulen van de vorige vergaderingen - gedeelte openbare zitting De raad in openbare zitting vergaderd, OCMW-raad maandag 16 januari 2017 Aanwezig: Sebastian Vande Ginste, OCMW-voorzitter Robin Declerck, Lode Degrieck, Liesbeth Gellinck, Anneloor Laevens, Hilde Naessens, Els Sarazyn, Marie- Paule Somers,

Nadere informatie

raad voor maatschappelijk welzijn Dagorde met samenvattingen Zitting van 12 maart 2019

raad voor maatschappelijk welzijn Dagorde met samenvattingen Zitting van 12 maart 2019 raad voor maatschappelijk welzijn Dagorde met samenvattingen Zitting van 12 maart 2019 OPENBARE ZITTING 1 2019_RMW_00030 Notulen raad voor maatschappelijk welzijn van 12 februari 2019: goedkeuring De raad

Nadere informatie

Notulen uit de OCMW-raad van 26 oktober 2016

Notulen uit de OCMW-raad van 26 oktober 2016 Notulen uit de OCMW-raad van 26 oktober 2016 OPENBARE ZITTING 1. verslag vorige openbare zitting. 2 2. besteding projectsubsidies van de Vlaamse Overheid i.k.v. verhoogde vluchtelingenstroom + verslag

Nadere informatie

Verslagen raadszittingen goedkeuring 1. Verslag OCMW-raad van 22.03.2012 (openbare zitting) goedkeuring

Verslagen raadszittingen goedkeuring 1. Verslag OCMW-raad van 22.03.2012 (openbare zitting) goedkeuring Bijeenroeping van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn De voorzitter van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn heeft de eer u uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting op donderdag 19 april 2012 om

Nadere informatie

PROVINCIE WEST-VLAANDEREN ARRONDISSEMENT VEURNE OCMW DE PANNE UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN HET OCMW.

PROVINCIE WEST-VLAANDEREN ARRONDISSEMENT VEURNE OCMW DE PANNE UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN HET OCMW. PROVINCIE WEST-VLAANDEREN ARRONDISSEMENT VEURNE OCMW DE PANNE UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN HET OCMW. De Raad voor Maatschappelijk Welzijn in zitting van 21 juni 2017 Aanwezig: Simonne Blanckaert,

Nadere informatie