Beste ouders, Welke stappen moeten er gezet worden? (zie bijlage) Hoe gaat dat met die incasso? Vragen?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders, Welke stappen moeten er gezet worden? (zie bijlage) Hoe gaat dat met die incasso? Vragen? 050-3210465"

Transcriptie

1 Beste ouders, De school maakt sinds februari 2009 gebruik van het nieuwe betalingssysteem voor de Tussen de Middag Opvang The Nanny. Dit verloopt tot nu toe goed. Vanaf het nieuwe schooljaar 2010 is er wel een verandering, namelijk dat er voor alle vaste dagen die u middels het aanmeldingsformulier heeft ingevuld betaald gaat worden, ook als uw kind wegens ziekte of andere omstandigheden geen gebruik maakt van de TMO. Dit geldt ook voor de marge dagen. Deze zijn meegenomen in de berekening voor de vaststelling van het tarief. Deze verandering is gemeentelijk bepaald en de school en MR-geleding zijn hiermee akkoord gegaan. Het systeem is als volgt: Een jaar heeft 52 weken, daarvan betaald u voor een schooljaar 40 weken overblijfkosten. De vakantie- en margedagen zijn hierin mee berekend. Het tarief van het abonnement is 2,00 per keer en van de strippenkaart 2,50 per keer. U kunt aan de TMO coördinator doorgeven wat u wilt: abonnement of strippenkaart. Zijn er veranderingen in de vaste dagen, moet u dit zo snel mogelijk doorgeven aan de coördinator (1 week van te voren). U kunt dit mondeling, telefonisch of via een doen. Welke stappen moeten er gezet worden? 1. U vult het TMO formulier in met de gegevens van uw kind. (zie bijlage) 2. Als u twee kinderen hebt die naar de overblijf gaan dan vult u er dus twee in. 3. U zet uw handtekening waarmee u toestemming geeft tot een incasso betaling. 4. U kruist aan; abonnement of incidenteel bezoek 5. U noteert uw adres. 6. U levert het formulier in bij de coördinator U krijgt via de mail een bevestiging van OCSW van uw aanmelding. Hoe gaat dat met die incasso? De kosten van de TMO worden met u verrekend. Na uw toestemming wordt het bedrag van uw bank/giro-rekening afgeboekt. De incasso betaling is per kwartaal en volgt op de storting van de kinderbijslag. De periode tot een incasso is steeds om de 3 maand. De data dat er geld wordt afgeschreven zijn: - Laatste week van april - Laatste week van augustus (na de zomervakantie) - Laatste week van oktober - Laatste week van januari U zorgt dat er genoeg geld op de rekening staat zodat de kosten voor de TMO kunnen worden afgerekend. Als er niet betaald wordt dan kan de school besluiten om uw kind niet meer op te vangen op de TMO. U ontvangt een factuur/ rekening per mail. Vragen? Als u vragen heeft kunt u terecht bij de TMO-coördinator Liza Burema tmo@sjbouma.o2g2.nl tel:

2 Algemene Voorwaarden Tussen de Middag Opvang Openbare Basisscholen van stichting Openbaar Onderwijs Groep Groningen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de Tussen de Middag Opvang (TMO) van het Openbaar Basisonderwijs in de stad Groningen. Artikel 1 Algemeen 1.1 Ouders / Verzorgers die hun kinderen aanmelden voor de TMO verklaren zich door hun aanmelding, akkoord met de algemene voorwaarden zoals deze hier beschreven staan. 1.2 Alle opdrachten worden slechts op de navolgende condities uitgevoerd, tenzij nadrukkelijk anders is overeengekomen en dit door de stichting Openbaar Onderwijs Groep Groningen en/of de betreffende school schiftelijk is bevestigd. 1.3 De op de afzonderlijke scholen vastgestelde schoolregels zijn ook van toepassing op de TMO. Artikel 2 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder de volgende termen: 2.1 TMO: Het verzorgen van de Tussen de Middag Opvang van leerlingen in het Openbaar Basisonderwijs in de stad Groningen gedurende de schoolweken op per school vastgestelde dagen. 2.2 Overblijfcoördinator: De overblijfcoördinator van de basisschool verzorgt de organisatie van de TMO en is contactpersoon voor de ouders. 2.3 Directie: De directeur van de basisschool 2.4 Schoolbestuur: Het bevoegd gezag van de stichting Openbaar Onderwijs Groep Groningen 2.5 Ondersteuningsbureau: Het ondersteuningsbureau wordt aangestuurd door het College van Bestuur en is belast met de uitvoering van de centrale taken rond de TMO 2.6 Registratiesysteem The Nanny : Dit digitale systeem organiseert de centrale administratie van de TMO. 2.7 M.R.: De medezeggenschapsraad van de school waarin ouders en leerkrachten vertegenwoordigd zijn. Artikel 3 Toepasselijkheid 3.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de TMO van alle Openbare Basisscholen in de stad Groningen. 3.2 Van deze Algemene Voorwaarden kan slechts schriftelijk worden afgeweken. 3.3 Aanvullende voorwaarden met betrekking tot de gang van zaken op de TMO zijn per school gespecificeerd. Deze worden door de school zelf inzichtelijk gemaakt.

3 Artikel 4 Aanmelding en plaatsing 4.1 De TMO is in beginsel toegankelijk voor elk kind zolang het kind ingeschreven staat op een Openbare Basisschool in de stad Groningen. 4.2 De aanmelding voor de TMO dient bij de betreffende basisschool te geschieden via het aanmeldingsformulier van de school. Op de website van de school treft u informatie aan over de mogelijkheid van digitale aanmelding. 4.3 De TMO-coördinator zal in een kennismakingsgesprek de ouders/verzorgers informeren over de gang van zaken betreffende de TMO. Wanneer er tot plaatsing wordt overgegaan zal de coördinator het kind registreren naar aanleiding van de door de ouders/verzorgers aangeleverde informatie. De ouders kunnen deze informatie ook zelf invullen en/of aanpassen in het elektronisch registratiesysteem. 4.4 Bij het aanmelden voor de TMO, schriftelijk dan wel elektronisch, geeft de ouder/verzorger toestemming aan het schoolbestuur voor de betaling van de TMO kosten door middel van automatische incasso Artikel 5 Beheer van persoonsgegevens 5.1. Persoonlijke gegevens die worden verzameld ten behoeve van de Tussen de Middag Opvang worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor de ouders/verzorgers ze hebben achtergelaten bij Stichting Openbaar Onderwijsgroep Groningen. We houden ons hiermee aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens Artikel 6 Vergoeding en betaling 6.1 De betaling voor de TMO geschiedt per kwartaal via automatische incasso. 6.2 De betaling vindt achteraf plaats, de TMO-coördinator informeert u over de exacte betaaldata. 6.3 De ouders/verzorgers ontvangen een factuuroverzicht per mail. 6.4 De ouders kunnen via de ouderlogin de gefactureerde en geïncasseerde bedragen raadplegen. 6.5 Indien de incasso geweigerd of teruggestort is, zal deze op een later tijdstip nogmaals worden uitgevoerd. De directeur behoudt in het geval van wanbetaling te allen tijde het recht uw kind de toegang tot de TMO te ontzeggen. 6.6 De tarieven voor de TMO zijn school gebonden. Elke school is gerechtigd om deze na toestemming van de Medezeggenschap Raad te wijzigen. In dit geval is de school verantwoordelijk voor het op de hoogte brengen van de ouders/verzorgers. 6.7 De tarieven voor de TMO worden vastgesteld na toestemming van de M.R. van de school.

4 Artikel 7 Beëindiging plaatsing 7.1 Tenzij door partijen anders wordt overeengekomen, eindigt de Tussen de Middag Opvang op het moment dat de leerling de school verlaat. 7.2 De overeenkomst voor de TMO kan zowel door de school als door de ouder/verzorger worden opgezegd. Afspraken betreffende opzegtermijnen zijn wederom school gebonden. Uw TMO-coördinator zal u hierover informeren. 7.3 Indien een kind, nadat diens ouders of verzorgers daartoe zijn aangemaand, zodanig gedrag blijft vertonen dat dit een negatieve invloed heeft op de overblijfgroep en er daardoor gevaar ontstaat voor de geestelijke en/of lichamelijke gezondheid van de andere kinderen, heeft de directeur het recht om het kind de deelname aan de TMO te ontzeggen. November 2010

5 Aanmeldingsformulier voor de Tussen de Middag Opvang Gegevens van het kind: Voornaam Tussenvoegsel Achternaam Adres Postcode / plaats Geboortedatum Geslacht Nationaliteit Sofinummer (BSN) kind Huisarts Telefoonnummer huisarts Gegevens eerste ouder/voogd/verzorger: Aanhef: (mevr, de heer) Voorletters Voornaam Voorvoegsel Achternaam Adres Postcode / plaats Relatie met kind (moeder, vader..) Nationaliteit Sofinummer (BSN) ouder Tel. Privé Tel. Mobiel Tel. Werk adres Bank-/ Girorekeningnummer: Ten name van: Gegevens overblijven: Soort plaats * vast / incidenteel / beiden Dagen op de overblijf * maandag dinsdag donderdag vrijdag Ingangsdatum Groep Naam van de school Toestemming tot betaling per automatische incasso: Hierbij geef ik toestemming aan de Werkmaatschappij Openbaar Onderwijs in Groningen om de kosten voor het overblijven per kwartaal, per automatische incasso te innen. Handtekening: * Onderstrepen / omcirkelen wat van toepassing is.

Overeenkomst tussenschoolse opvang

Overeenkomst tussenschoolse opvang Overeenkomst tussenschoolse opvang Ondergetekende: 1. De hierna omschreven ouder(s), (onder in te vullen) en 2. Stichting Kiekeboe Kinderopvang, hierna te noemen de Stichting, vertegenwoordigd door Mw.

Nadere informatie

Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert

Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert Geachte heer/mevrouw, Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert Indien u gebruik wilt maken van de TSO op

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen.

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen. Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen. Indien u gebruik wilt maken van de TSO op

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de basisschool; De Koningin Beatrix in Buren De Daverhof in Kerk Avezaath Indien u gebruik wilt maken van de TSO op contractbasis

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Geachte heer/mevrouw, Sinds 2007 verzorgt Kinderopvang Rivierenland de Tussenschoolse opvang op de CPOB scholen in Tiel Omdat de oude situatie (2007) op scholen nogal verschillend was qua tarieven, heeft

Nadere informatie

Mocht u nog geen gesprek hebben gehad met een van de leidinggevenden, dan bent u van harte welkom.

Mocht u nog geen gesprek hebben gehad met een van de leidinggevenden, dan bent u van harte welkom. Aan belangstellenden voor Het Kristal Fijn dat u belangstelling heeft voor Het Kristal. Hierbij ontvangt u een aanmeldingspakket. Het pakketje bevat een aanmeldingsformulier en een aantal bijlagen. Mocht

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor basisschool De Achtbaan;

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor basisschool De Achtbaan; Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor basisschool De Achtbaan; Indien u gebruik wilt maken van de TSO op contractbasis voor vaste dagen per week, verzoeken wij u

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot.

Inschrijfformulier. Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Inschrijfformulier Aan : Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding van uw

Nadere informatie

Protocol TussenSchoolse Opvang RKBS De Rietvink

Protocol TussenSchoolse Opvang RKBS De Rietvink Protocol TussenSchoolse Opvang RKBS De Rietvink Inhoud: 1.0 Inleiding 2.0 Hoe maakt u gebruikt van de overblijfvoorziening 2.1 Inschrijving 2.2 Kosten / automatische incasso 2.3 Aanmelden, afmelden 3.0

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier STICHTING TSO STAP VOORUIT Per kind gaarne 1 formulier invullen.

Aanmeldingsformulier STICHTING TSO STAP VOORUIT Per kind gaarne 1 formulier invullen. Aanmeldingsformulier STICHTING TSO STAP VOORUIT Per kind gaarne 1 formulier invullen. Ondergetekende wenst met ingang van zijn/haar kind gebruik te laten maken van de TSO. Ge ge ve ns ki n d: Achternaam

Nadere informatie

Informatie overblijfvoorziening.

Informatie overblijfvoorziening. Informatie overblijfvoorziening. Zeewolde, 24 juni 2014. Geachte ouder(s) / verzorger(s), Indien u gebruik wenst te maken van de overblijfvoorziening van De Richtingwijzer kunt u dit kenbaar maken door

Nadere informatie

Aanmeldformulier (Voorlopige inschrijving)

Aanmeldformulier (Voorlopige inschrijving) Estafette SIDI Directie Bevest. ouders Inv. ParnasSys Inschrijving map Aanmeldformulier (Voorlopige inschrijving) Basisschool de Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard Tel: 072 5726782 e-mail:

Nadere informatie

Betreft : Tussen Schoolse Opvang op RKBS De Springschans schooljaar 2015-2016

Betreft : Tussen Schoolse Opvang op RKBS De Springschans schooljaar 2015-2016 Betreft : Tussen Schoolse Opvang op RKBS De Springschans schooljaar 2015-2016 Uithoorn, 28 mei 2015 Geachte ouders/verzorgers, Het afgelopen schooljaar heeft Stichting BORUS Kinderopvang tezamen met een

Nadere informatie

Ja ik wens de factuur te ontvangen via de e mail

Ja ik wens de factuur te ontvangen via de e mail Overeenkomst Tussenschoolse Opvang (TSO) Naam Ouder(s)/ Verzorger(s) Adres Postcode / woonplaats Telefoon privé Telefoon werk Mobiele telefoon E mail adres Rekeningnummer O Ja ik wens de factuur te ontvangen

Nadere informatie

Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw. Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V.

Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw. Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V. Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding

Nadere informatie

Inschrijfformulier (vertrouwelijk)

Inschrijfformulier (vertrouwelijk) . Rijneiland 2 3984 MA Odijk Tel. : 030-6563030 e-mail: nicolaasschool@nicolaasschool-odijk.nl www.nicolaasschool-odijk.nl Inschrijfformulier (vertrouwelijk) Gegevens kind Achternaam :.. Straat :.. Huisnr.

Nadere informatie

OVERBLIJFREGLEMENT MONTESSORISCHOOL CASTRICUM

OVERBLIJFREGLEMENT MONTESSORISCHOOL CASTRICUM OVERBLIJFREGLEMENT MONTESSORISCHOOL CASTRICUM Op de montessorischool bestaat de mogelijkheid om in de middagpauze van 12.00 tot 13.00 uur onder toezicht over te blijven. De overblijf wordt georganiseerd

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER. Kanaaldijk 3 1486 MG WEST-GRAFTDIJK 075-6411387. leerling Familienaam:

AANMELDINGSFORMULIER. Kanaaldijk 3 1486 MG WEST-GRAFTDIJK 075-6411387. leerling Familienaam: AANMELDINGSFORMULIER Kanaaldijk 3 1486 MG WEST-GRAFTDIJK 075-6411387 info@vhschool.nl www.vhschool.nl leerling Familienaam: Voorna(a)m(en): Roepnaam: Adres: Postcode + woonplaats: Telefoon: Mobiel: Mailadres:

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER. Pagina 1 van 8

INSCHRIJFFORMULIER. Pagina 1 van 8 INSCHRIJFFORMULIER Welkom bij Stichting Kinderopvang Rhenen. Dit is het algemene inschrijfformulier voor alle vormen van opvang die wij bieden. Graag per kind een inschrijfformulier invullen. U kunt het

Nadere informatie

STICHTING KINDEROPVANG SCHIJNDEL Deken Baekersstraat 10 5482 JH Schijndel - www.sksdeplu.nl T: 073-7502840 E: info@sksdeplu.nl

STICHTING KINDEROPVANG SCHIJNDEL Deken Baekersstraat 10 5482 JH Schijndel - www.sksdeplu.nl T: 073-7502840 E: info@sksdeplu.nl STICHTING KINDEROPVANG SCHIJNDEL Deken Baekersstraat 10 5482 JH Schijndel - www.sksdeplu.nl T: 073-7502840 E: info@sksdeplu.nl DE PLU GEGEVENS Achternaam Voornaam + voorletters Adres Postcode/ woonplaats

Nadere informatie

Formulier voor ouders/verzorgers Verzoek tot inschrijving op BS De Regenboog door ouders/verzorgers

Formulier voor ouders/verzorgers Verzoek tot inschrijving op BS De Regenboog door ouders/verzorgers Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk, Tel 0497-574914 e-mail: info@bsderegenboogbergeijk.nl Formulier voor ouders/verzorgers Verzoek tot inschrijving op BS De Regenboog door ouders/verzorgers Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

Aanvraag voor plaatsing en Tarieven Buitenschoolse opvang

Aanvraag voor plaatsing en Tarieven Buitenschoolse opvang 4 Document versienummer: versie 4 Door: I. den Boer Aanvraag voor plaatsing en Tarieven Buitenschoolse opvang Gegevens van het kind Achternaam Voornamen Datum ontvangst: Debiteurnummer: Postadres: Postbus

Nadere informatie

Geachte ouder, verzorger, voogd,

Geachte ouder, verzorger, voogd, Geachte ouder, verzorger, voogd, Hartelijk dank voor uw belangstelling voor deze school van de VCPO Noord-Groningen. Hopelijk heeft u een goede indruk gekregen. Als u uw kind voor deze school wilt aanmelden,

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Leerling. Voor de Zundertse basisscholen: Geef uw keuze aan: O Zonnebloem O Jozef O Anna O De Wegwijzer O Antonius

Inschrijfformulier. Leerling. Voor de Zundertse basisscholen: Geef uw keuze aan: O Zonnebloem O Jozef O Anna O De Wegwijzer O Antonius Voor de Zundertse basisscholen: Geef uw keuze aan: O Zonnebloem O Jozef O Anna O De Wegwijzer O Antonius Leerling Sofinummer ( BSN ) Achternaam Voorvoegsel(s) Roepnaam Voornamen Geslacht Geboortedatum

Nadere informatie

Inschrijfformulier KinderCampus Basisschool en Buitenschoolse opvang

Inschrijfformulier KinderCampus Basisschool en Buitenschoolse opvang Inschrijfformulier KinderCampus Basisschool en Buitenschoolse opvang Opsturen naar: Willem Bontekoestraat 34, 1212 CB Hilversum * Let op, de items met een sterretje zijn verplichte gegevens. Zonder deze

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Geachte heer/mevrouw, Uw kind zit op de Bavinckschool. Met ingang van 1 september 2012 coördineert Sportfever de tussenschoolse opvang ( TSO ) op de Bavinckschool. Met deze brief ontvangt u het informatiepakket

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier de Zevensprong

Aanmeldingsformulier de Zevensprong Aanmeldingsformulier de Zevensprong Hierbij meld ik mijn zoon/dochter/... aan als leerling van de Zevensprong, school voor SO en VSO aan ZML. Tevens geef ik hierbij toestemming tot het doen van onderzoek

Nadere informatie

Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot.

Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Aan : Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding van uw kind(eren) en het

Nadere informatie

Overblijven op de Groen van Prinstererschool

Overblijven op de Groen van Prinstererschool Overblijven op de Groen van Prinstererschool Informatieboekje schooljaar 2013-2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de overblijfinformatie van de Groen van Prinstererschool. Voor veel

Nadere informatie

Inschrijving tussenschoolse opvang (TSO)

Inschrijving tussenschoolse opvang (TSO) Inschrijving tussenschoolse opvang (TSO) Ondergetekende wil met ingang van.zijn/haar kinderen inschrijven voor de TSO. Voor- en achternaam kind geb.datum groep leerkracht 1.... 2.... 3.... 4.... Ik maak

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HET TUSSENSCHOOLSE NET

ALGEMENE VOORWAARDEN HET TUSSENSCHOOLSE NET ALGEMENE VOORWAARDEN HET TUSSENSCHOOLSE NET 1. Inleiding Formeel zijn de schoolbesturen sinds 1 augustus 2006 wettelijk verplicht om te zorgen voor tussenschoolse opvang. De tussenschoolse opvang is sinds

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Leerling. Voor de Zundertse basisscholen: Geef uw keuze aan: O Zonnebloem O Jozef O Anna O De Wegwijzer O Antonius

Inschrijfformulier. Leerling. Voor de Zundertse basisscholen: Geef uw keuze aan: O Zonnebloem O Jozef O Anna O De Wegwijzer O Antonius Voor de Zundertse basisscholen: Geef uw keuze aan: O Zonnebloem O Jozef O Anna O De Wegwijzer O Antonius Leerling Sofinummer ( BSN ) Achternaam Voorvoegsel(s) Roepnaam Voornamen Geslacht Geboortedatum

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER. Pagina 1 van 8

INSCHRIJFFORMULIER. Pagina 1 van 8 INSCHRIJFFORMULIER Welkom bij Stichting Kinderopvang Rhenen. Dit is het algemene inschrijfformulier voor alle vormen van opvang die wij bieden. Graag per kind een inschrijfformulier invullen. U kunt het

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER Kinderopvang

INSCHRIJFFORMULIER Kinderopvang INSCHRIJFFORMULIER Kinderopvang Opvang gewenst per: N.B. Altijd een datum invullen in verband met de gewenste startdatum. Wanneer uw kind nog niet geboren is dan verzoeken wij u de vermoedelijke geboortedatum

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER OVERBLIJVEN Schooljaar 2014/2015

AANMELDINGSFORMULIER OVERBLIJVEN Schooljaar 2014/2015 AANMELDINGSFORMULIER OVERBLIJVEN Schooljaar 2014/2015 OBS De Zandberg / Daltonschool Lange Voren Naam van het kind: E-mail adres(sen) ouder(s)/verzorger(s): Telefoonnummer waar u tussen 11.45 en 12.45

Nadere informatie

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, maar als u nog vragen of opmerkingen heeft laat het ons dan vooral even weten.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, maar als u nog vragen of opmerkingen heeft laat het ons dan vooral even weten. www.lauwerseneemspo.nl OBS Klinkenborg Pastorieweg 6 9995 PN Kantens Tel. 0595-551788 Website: www.obsklinkenborg.nl e-mail: obsklinkenborg@lauwerseneems.nl Beste ouder, verzorger, Hartelijk dank voor

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer SCHOOLJAAR 2015-2016. 1. Gegevens leerling. 2. Gegevens aanvrager. 3. Soort onderwijs:

Aanvraagformulier leerlingenvervoer SCHOOLJAAR 2015-2016. 1. Gegevens leerling. 2. Gegevens aanvrager. 3. Soort onderwijs: Aanvraagformulier leerlingenvervoer SCHOOLJAAR 2015-2016 Wij verzoeken u dit formulier volledig in te vullen en het vakje aankruisen indien van toepassing. Uw aanvraag wordt voor de aanvang van het schooljaar

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Het Zwanenbos

Aanmeldingsformulier Het Zwanenbos Aanmeldingsformulier Het Zwanenbos Kerkenbos 24-26 2716 PH Zoetermeer Tel. 079-3517688 Geachte ouders of wettige vertegenwoordigers Wilt u dit aanmeldingsboekje zo volledig mogelijk invullen en ondertekenen.

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER Datum intakegesprek:

AANMELDINGSFORMULIER Datum intakegesprek: AANMELDINGSFORMULIER intakegesprek: Leerling gegevens Basis Persoonsgegevens Burger Service Nummer (BSN) Adresgegevens Officiële gegevens moeten gelijk zijn aan GBA gegevens Roepnaam Voornamen Voorvoegsel

Nadere informatie

Inschrijfformulier Basisschool De Korenbloem

Inschrijfformulier Basisschool De Korenbloem Gegevens van het kind BSN nummer: Achternaam: Voorvoegsel(s): Roepnaam: Voornamen: Man / vrouw: Geboortedatum: Straat en huisnummer: Postcode en woonplaats: Telefoonnummer: Extra telefoonnummer: Nationaliteit:

Nadere informatie

Aanmeldformulier. Personalia leerling: Achternaam: Voorna(a)m(en): Roepnaam: Man/ vrouw

Aanmeldformulier. Personalia leerling: Achternaam: Voorna(a)m(en): Roepnaam: Man/ vrouw Pagodedreef 4 en 49 3564 XS Utrecht 030-2610616 info.johannes@ksu-utrecht.nl Aanmeldformulier Personalia leerling: Voorna(a)m(en): Roepnaam: Geslacht : Sofinummer/BSN: Religie: Nationaliteit: Land van

Nadere informatie

Informatie KION tussenschoolse opvang Brood & Spelen

Informatie KION tussenschoolse opvang Brood & Spelen Informatie KION tussenschoolse opvang Brood & Spelen Ingangsdatum: 1 januari 2015 Tussenschoolse opvang bij u in de buurt Basisscholen zijn verplicht om tussenschoolse opvang te regelen. De basisschool

Nadere informatie

(invullen door school) Aanmeldingsdatum: Inschrijvingsdatum: Wordt geplaatst in groep:

(invullen door school) Aanmeldingsdatum: Inschrijvingsdatum: Wordt geplaatst in groep: Openbare basisschool Jeroen Bosch Brabantweg 101, 6844 GA Arnhem Tel : 026-3813862 email: directie@obsjeroenbosch.nl website: www.obsjeroenbosch.nl @obsjeroenbosch Aanmeldingsformulier: (invullen door

Nadere informatie

Centraal aanmeldingsformulier leerlingen primair onderwijs Schoolbestuur L&E (www.lauwerseneems.nl)

Centraal aanmeldingsformulier leerlingen primair onderwijs Schoolbestuur L&E (www.lauwerseneems.nl) Centraal aanmeldingsformulier leerlingen primair onderwijs Schoolbestuur L&E (www.lauwerseneems.nl) Openbare basisschool De 9 Wieken Het Hooge Heem 1, 9951 BT Winsum telefoon: 0595 441269 e-mail: obsde9wieken@lauwerseneems.nl

Nadere informatie

CENTRAAL AANMELDINGSFORMULIER LEERLINGEN

CENTRAAL AANMELDINGSFORMULIER LEERLINGEN CENTRAAL AANMELDINGSFORMULIER LEERLINGEN BIJ HET VERWERKEN VAN DE GEGEVENS VAN DIT AANMELDINGSFORMULIER HOUDEN WIJ ONS AAN DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS 1. De ouder(s) / verzorger(s) van. vragen

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Openbare basisschool De Watersnip

Aanmeldingsformulier Openbare basisschool De Watersnip Aanmeldingsformulier Openbare basisschool De Watersnip César Franckrode70 2717BG Zoetermeer Tel. 079-3515734 Geachte ouders of wettige vertegenwoordigers Wilt u dit aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER NIEUWE LEERLING

AANMELDINGSFORMULIER NIEUWE LEERLING AANMELDINGSFORMULIER NIEUWE LEERLING GEGEVENS LEERLING: Achternaam kind: Voornamen kind: Roepnaam kind: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer thuis: Geheim; ja/nee* Geslacht: jongen/meisje * Nationaliteit:

Nadere informatie

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, maar als u nog vragen of opmerkingen heeft laat het ons dan vooral even weten.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, maar als u nog vragen of opmerkingen heeft laat het ons dan vooral even weten. www.lauwerseneemspo.nl OBS Klinkenborg Pastorieweg 6 9995 PN Kantens Tel. 0595-551788 Website: www.obsklinkenborg.nl e-mail: obsklinkenborg@lauwerseneems.nl Beste ouder, verzorger, Hartelijk dank voor

Nadere informatie

Aanvraagformulier Zonnelicht Kindcentrum - de Tierlantijn

Aanvraagformulier Zonnelicht Kindcentrum - de Tierlantijn Zonnelicht Kindcentrum Aanvraagformulier Zonnelicht Kindcentrum - de Tierlantijn Gegevens kind Achternaam BSN Nationaliteit Roepnaam Postcode woonplaats (verwachte) Geboortedatum Gewenste ingangsdatum

Nadere informatie

Achternaam. Voornamen. Geboortedatum : jongen meisje

Achternaam. Voornamen. Geboortedatum : jongen meisje Pagina 1 van 5 Aanmeldingsformulier Gegevens leerling Achternaam Roepnaam Voornamen Geboortedatum jongen meisje BSN (sofi nr.) Straat Plaats Vaste telefoon Geboorteplaats Geboorteland Nationaliteit Thuistaal

Nadere informatie

Betalingsregeling Voor betaling van het overblijven worden door Dakovda de volgende betalingssystemen gehanteerd:

Betalingsregeling Voor betaling van het overblijven worden door Dakovda de volgende betalingssystemen gehanteerd: Betalingsregeling 2016-2017 Voor betaling van het overblijven worden door Dakovda de volgende betalingssystemen gehanteerd: 1. Betaling via strippenkaarten Inschrijvingen voor het gebruik maken van een

Nadere informatie

Formulier voor ouders/verzorgers Verzoek tot inschrijving op basisschool de Komeet door ouders/verzorgers

Formulier voor ouders/verzorgers Verzoek tot inschrijving op basisschool de Komeet door ouders/verzorgers Basisschool de Komeet Broeksingel 88 6581 HB Malden 024 357 31 82 E-mail: directie@dekomeetmalden.nl Website: www.dekomeetmalden.nl Formulier voor ouders/verzorgers Verzoek tot inschrijving op basisschool

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Achternaam: Nationaliteit: Roepnaam: Kerkelijk gezindte: Geslacht: 0 jongen 0 meisje BSN: geboortedatum: geboorteplaats:

Inschrijfformulier. Achternaam: Nationaliteit: Roepnaam: Kerkelijk gezindte: Geslacht: 0 jongen 0 meisje BSN: geboortedatum: geboorteplaats: Inschrijfformulier Inschrijfdatum (in te vullen door de school): 1. LEERLINGGEGEVENS Achternaam: Nationaliteit: Roepnaam: Kerkelijk gezindte: Voornamen: Geslacht: 0 jongen 0 meisje BSN: _ (BSN = BurgerServiceNummer

Nadere informatie

Nederweert, 25 februari 2015. Geachte ouders/verzorgers, Fijn, dat u uw zoon/dochter op Basisschool De Tweesprong wilt aanmelden.

Nederweert, 25 februari 2015. Geachte ouders/verzorgers, Fijn, dat u uw zoon/dochter op Basisschool De Tweesprong wilt aanmelden. Nederweert, 25 februari. Geachte ouders/verzorgers, Fijn, dat u uw zoon/dochter op Basisschool De Tweesprong wilt aanmelden. Vriendelijk verzoeken wij u om bijgevoegd formulier zo volledig mogelijk ingevuld

Nadere informatie

Adres : Telefoon privé : Diploma behaald : Ja Nee indien nee: aantal jaren genoten onderwijs binnen de betreffende opleiding:

Adres : Telefoon privé : Diploma behaald : Ja Nee indien nee: aantal jaren genoten onderwijs binnen de betreffende opleiding: VERZORGER 1 Geslacht : Geboorteplaats : Voornaam : Geboorteland : Voorletters : Geboortedatum : Voorvoegsel : Nationaliteit : Achternaam : Beroep : Burgerlijke staat : E-mail privé : Relatie tot kind :

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier. LEERLING Geslacht : Geboorteplaats : Roepnaam : Geboortedatum : Voornamen : Nationaliteit : Voorletters : Vorige school :

Aanmeldingsformulier. LEERLING Geslacht : Geboorteplaats : Roepnaam : Geboortedatum : Voornamen : Nationaliteit : Voorletters : Vorige school : LEERLING Geslacht : Geboorteplaats : Roepnaam : Geboortedatum : Voornamen : Nationaliteit : Voorletters : Vorige school : Voorvoegsel : Groep : Achternaam : Telefoon : BSN nummer : Soort school : Plaats

Nadere informatie

Beste ouder/ verzorger,

Beste ouder/ verzorger, Beste ouder/ verzorger, Met dit inschrijfformulier kunt u uw kind aanmelden voor één van de scholen van de Stichting Katholiek Onderwijs Drimmelen. U kunt uw voorkeur voor één van de scholen kenbaar maken

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER GEZINSGEGEVENS

INSCHRIJFFORMULIER GEZINSGEGEVENS INSCHRIJFFORMULIER Kindcentrum Aquamarijn Turfmarkt 5 8021 AA Zwolle 038-452 76 38 administratie.aquamarijn@florion.nl * = Omcirkelen wat van toepassing is GEZINSGEGEVENS Wanneer gegevens van verzorgers

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s)

Geachte ouder(s)/verzorger(s) Geachte ouder(s)/verzorger(s) Bijgaand treft u het aanmeldformulier aan. Wij vragen u dit formulier volledig in te vullen en terug te sturen naar/af te geven aan ons kindcentrum. U ontvangt een bevestiging

Nadere informatie

Het is dan ook echt in het belang van uw kind dat het inschrijfformulier tijdig ingeleverd wordt!

Het is dan ook echt in het belang van uw kind dat het inschrijfformulier tijdig ingeleverd wordt! Geachte ouders/verzorgers april 2014 Het loopt weer tegen het eind van het schooljaar en de vakantie staat voor de deur. Zoals u van ons gewend bent krijgt u een inschrijfformulier mee voor het aankomende

Nadere informatie

Gegevens ouder(s)/verzorgers:

Gegevens ouder(s)/verzorgers: Gegevens ouder(s)/verzorgers: Achternaam: Ouder/verzorger 1 Ouder/verzorger 2 Tevens de contractant Voorletters: m/v* m/v* Voornaam: Geboortedatum: Telefoon thuis: Telefoon werk: Telefoon mobiel: Werkgever:

Nadere informatie

Informatie bij aanmelding op de Kikkenduut.

Informatie bij aanmelding op de Kikkenduut. Informatie bij aanmelding op de Kikkenduut. Beste ouder(s) / verzorger(s), Op 1 augustus 2014 is de Wet passend Onderwijs in werking getreden. Dit houdt o.a. in dat elke school bij aanmelding zorgplicht

Nadere informatie

leerling wordt opgegeven voor groep: graag omcirkelen Kleuren- 1 2 3 4 5 6 7 8 waaier achternaam kind : voorvoegsel: voornamen : roepnaam :

leerling wordt opgegeven voor groep: graag omcirkelen Kleuren- 1 2 3 4 5 6 7 8 waaier achternaam kind : voorvoegsel: voornamen : roepnaam : inschrijfdatum : 2 0 school : O.D.S. Prinses Margriet telefoon : 0313-414734 adres : Dorpsweg 39 email : info@prinsesmargriet-spankeren.nl postcode : 6956 AN brincode : 15PP plaats : Spankeren website

Nadere informatie

IN TE VULLEN DOOR SCHOOL. LEERLING Geslacht : Geboorteplaats : Roepnaam : Geboortedatum : Voornamen : Nationaliteit : Voorletters : Vorige school :

IN TE VULLEN DOOR SCHOOL. LEERLING Geslacht : Geboorteplaats : Roepnaam : Geboortedatum : Voornamen : Nationaliteit : Voorletters : Vorige school : LEERLING Geslacht : Geboorteplaats : Roepnaam : Geboortedatum : Voornamen : Nationaliteit : Voorletters : Vorige school : Voorvoegsel : Groep : Achternaam : Telefoon : BSN nummer : Soort school : Plaats

Nadere informatie

Informatie Brochure. Tussen Schoolse Opvang. De Kromme Draai

Informatie Brochure. Tussen Schoolse Opvang. De Kromme Draai Informatie Brochure Tussen Schoolse Opvang De Kromme Draai Doelgroep Tussen schoolse opvang is voor kinderen van groep 1 tot en met 8 die op OBS De Kromme Draai onderwijs volgen. De tussen schoolse opvang

Nadere informatie

KIND Naam kind:... Nationaliteit:... Geboortedatum:... Spreektaal (thuis):... BSN:... Aantal dagen opvang:...

KIND Naam kind:... Nationaliteit:... Geboortedatum:... Spreektaal (thuis):... BSN:... Aantal dagen opvang:... Yellow Graag aankruisen en na het invullen kunt u dit formulier opsturen naar Wantslag 29, 3421 KA Oudewater, t.a.v. Mark van Bentum. Hij neemt z.s.m. contact met u op. U kunt het formulier ook ondertekend

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER BUITENSCHOOLSE OPVANG

AANMELDINGSFORMULIER BUITENSCHOOLSE OPVANG AANMELDINGSFORMULIER BUITENSCHOOLSE OPVANG Locatie: 0 Gasselte Gegevens kind Naam: Voornamen: Roepnaam: Geslacht: 0 jongen 0 meisje Geboortedatum: Burgerservicenummer (BSN) Nationaliteit: Geboorteland:

Nadere informatie

Markolle 3 Marga Klompélaan 2 7207 PA Zutphen 7207 KA Zutphen 0575 570308 AANMELDFORMULIER

Markolle 3 Marga Klompélaan 2 7207 PA Zutphen 7207 KA Zutphen 0575 570308 AANMELDFORMULIER AANMELDFORMULIER Beste ouder(s) / verzorger(s), Door invulling van dit formulier doet u een verzoek tot plaatsing van uw kind op onze school. Het formulier bestaat uit 6 delen: 1. Gegevens kind 2. Gegevens

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER. Uw kind wordt ingeschreven op: Odaschool voor basisonderwijs Laan ten Bogaerde GC Sint-Oedenrode Telefoon

AANMELDINGSFORMULIER. Uw kind wordt ingeschreven op: Odaschool voor basisonderwijs Laan ten Bogaerde GC Sint-Oedenrode Telefoon AANMELDINGSFORMULIER Uw kind wordt ingeschreven op: Odaschool voor basisonderwijs Laan ten Bogaerde 7 5491 GC Sint-Oedenrode Telefoon 0413 472517 pagina 1 van 5 Persoonsgegevens kind: Achternaam: Voorvoegsel(s)

Nadere informatie

Woonplaats* Telefoonnummer* adres* Huisarts (naam)* Adres huisarts* Telefoon huisarts: Sofinummer* Beroep. Mobiel nummer* adres* Land

Woonplaats* Telefoonnummer*  adres* Huisarts (naam)* Adres huisarts* Telefoon huisarts: Sofinummer* Beroep. Mobiel nummer*  adres* Land A Willem Bontekoestraat 34 1212 CB Hilversum T +31 (0) 35-64 69 421 E W info@kindercampus.nl www.kindercampus.nl Inschrijfformulier * Let op, de items met een sterretje zijn verplichte gegevens. Zonder

Nadere informatie

Openbare basisschool. De Hulst 15 5831 SC Boxmeer T: 0485-574462

Openbare basisschool. De Hulst 15 5831 SC Boxmeer T: 0485-574462 Inschrijfformulier Openbare basisschool De Hulst 15 5831 SC Boxmeer T: 0485-574462 Gegevens nieuwe leerling Familienaam: Roepnaam: Voornamen: Man Vrouw Geboorteplaats: Nationaliteit: Geloofsovertuiging:

Nadere informatie

Nieuwsbrief TSO. Wie is verantwoordelijk? Wat is het doel van de commissie TSO? Hoe verloopt de TSO? Regels. Geachte ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief TSO. Wie is verantwoordelijk? Wat is het doel van de commissie TSO? Hoe verloopt de TSO? Regels. Geachte ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief TSO Geachte ouder(s), verzorger(s), Deze brief gaat over de TSO in het schooljaar 2018-2019. Via de aanmeldstrook kunt u inschrijven voor TSO (na de zomervakantie). Ook als uw kind in het huidige

Nadere informatie

Inschrijfformulier Da Vinci

Inschrijfformulier Da Vinci Gegevens van de leerling Datum aanmelding:. (invullen door administratie) Achternaam : Voorvoegsels : Roepnaam : Andere voornamen : Geslacht : jongen/meisje Geboortedatum : Adres : Postcode : Woonplaats

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER. Uw kind wordt ingeschreven op: Basisschool Eerschot Eerschotsestraat AB Sint-Oedenrode Telefoon

AANMELDINGSFORMULIER. Uw kind wordt ingeschreven op: Basisschool Eerschot Eerschotsestraat AB Sint-Oedenrode Telefoon AANMELDINGSFORMULIER Uw kind wordt ingeschreven op: Basisschool Eerschot Eerschotsestraat 97 5491 AB Sint-Oedenrode Telefoon 0413-490546 pagina 1 van 5 Persoonsgegevens kind: Achternaam: Voorvoegsel(s)

Nadere informatie

TUSSENSCHOOLSE OPVANG

TUSSENSCHOOLSE OPVANG TUSSENSCHOOLSE OPVANG OP CBS De Rank 1 Informatiegids Tussenschoolse Opvang voor ouders van leerlingen van CBS de Rank Koudekerk aan den Rijn Aanmelden/afmelden Dagelijks voor 08.30 uur s morgens Via e-mail

Nadere informatie

Kindercentrum. Aanmeldingsformulier KINDERDAGOPVANG. Mevr. J.S. Tromp of de assistent leidinggevende. De ouder(s)/verzorger(s) :. Adres :...

Kindercentrum. Aanmeldingsformulier KINDERDAGOPVANG. Mevr. J.S. Tromp of de assistent leidinggevende. De ouder(s)/verzorger(s) :. Adres :... Kindercentrum Kindercentrum Broekie De Gildekamp 60-06 6545 LX Nijmegen Telefoon: 024 3886731 E mail: Info@ Broekie.NU Aanmeldingsformulier KINDERDAGOPVANG Bankrelatie: ABN AMRO Rekeningnr. 61.31.28.656

Nadere informatie

Aanmeldformulier. De Regenboog Greidweide JK Reeuwijk T E W

Aanmeldformulier. De Regenboog Greidweide JK Reeuwijk T E W Aanmeldformulier De Regenboog Greidweide 1 2811 JK Reeuwijk T 0182 394149 E regenboog@d4w.nl W www.d4w.nl/deregenboog Voorwoord Uw kind is van harte welkom bij ons op school! Voordat u het aanmeldformulier

Nadere informatie

Aanvraagformulier Leerlingenvervoer Schooljaar

Aanvraagformulier Leerlingenvervoer Schooljaar 1. Persoonsgegevens Roepnaam Burgerservicenummer (BSN) Naam Geboortedatum Straatnaam, huisnummer, toevoegingen Postcode en woonplaats Identiteitsbewijs en nummer Maakt de leerling gebruik van hulpmiddelen?

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier nieuwe leerling

Aanmeldingsformulier nieuwe leerling Aanmeldingsformulier nieuwe leerling Gegevens leerling Achternaam Voornamen (voluit) Roepnaam Adres (waar leerling is ingeschreven) Postcode en woonplaats Telefoonnummer van het gezin Geslacht M / V* Geboortedatum

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER BUITENSCHOOLSE OPVANG

AANMELDINGSFORMULIER BUITENSCHOOLSE OPVANG AANMELDINGSFORMULIER BUITENSCHOOLSE OPVANG Locatie: 0 EEXT 0 GIETERVEEN Gegevens kind Naam: Voornamen: Roepnaam: Geslacht: 0 jongen 0 meisje Geboortedatum: Burgerservicenummer (BSN) Nationaliteit: Geboorteland:

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER. Gegevens kind. Gegevens vorige (speciale) basisschool (indien van toepassing) Naam school: Adres: Postcode + Plaats: Groep:

INSCHRIJFFORMULIER. Gegevens kind. Gegevens vorige (speciale) basisschool (indien van toepassing) Naam school: Adres: Postcode + Plaats: Groep: Gegevens kind R.K. Jenaplanschool De Zonnewijzer Middenweg 30a/Postbus 1195 1703 RC/1700 BD Heerhugowaard www.bs-zonnewijzer.nl info@bs-zonnewijzer.nl 072-5721509 Directeur Dhr. K.J. Wolf INSCHRIJFFORMULIER

Nadere informatie

De uiterste inleverdatum is donderdag 15 juni 2017.

De uiterste inleverdatum is donderdag 15 juni 2017. Geachte ouders/verzorgers In het nieuwe schooljaar zal Dribbel & Eijgenwijze de Tussenschoolse Opvang over gaan nemen. Zoals u wellicht al gewend was ontvangt u nu ook een inschrijfformulier voor het schooljaar

Nadere informatie

TOELATING EN INSCHRIJVING

TOELATING EN INSCHRIJVING is een onderdeel van TOELATING EN INSCHRIJVING Naam Leerling:... Geboortedatum:... Datum aanmelding:... GEGEVENS NIEUWE LEERLING Geslacht Roepnaam Voornamen Voorletters Achternaam Adres Postcode, plaats

Nadere informatie

Inschrijf- / Aanmeldformulier

Inschrijf- / Aanmeldformulier Inschrijf- / Aanmeldformulier * Doorhalen wat niet van toepassing is * Wilt u het formulier zo volledig mogelijk invullen Gegevens Leerling Geslacht : M / V * Roepnaam :... Voornamen :... Voorletters :...

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier schooljaar 2016-2017

Aanmeldingsformulier schooljaar 2016-2017 Aanmeldingsformulier schooljaar 2016-2017 (s.v.p. digitaal óf in blokletters invullen) Gegevens leerling Roepnaam: Achternaam: Officiële voornamen (voluit): Adres: Woonplaats: Telefoonnummer: Postcode:

Nadere informatie

WEEKBRIEF 32ste jaargang nr juni Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 32ste jaargang nr juni Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 32ste jaargang nr. 37 26 juni 2019 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317 843525 JARIGEN 30-06 Dirk, groep 2B 30-06 Hannah, groep 8 02-07 Shania, groep

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier COORNHERT LYCEUM

Aanmeldingsformulier COORNHERT LYCEUM Niet invullen a.u.b. Vt/H H/V 1A 1G Voorlopig Bsn P / I / UB D Initialen Datum Aanmeldingsformulier COORNHERT LYCEUM Algemene leerlinggegevens 2 pasfoto s 1. Achternaam 2. Roepnaam 3. Voornamen 4. Officiële

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang (TSO)

Tussen Schoolse Opvang (TSO) Geachte ouders, Tussen Schoolse Opvang (TSO) Deze brief gaat over de TSO in het schooljaar 2017-2018. Via de aanmeldstrook kunt u inschrijven voor TSO na de zomervakantie. Dit geldt voor alle ouders die

Nadere informatie

Uitleg bij het invullen van het inschrijfformulier

Uitleg bij het invullen van het inschrijfformulier INSCHRIJFFORMULIER Uitleg bij het invullen van het inschrijfformulier Aan de ouders die hun kind in willen schrijven op de Van der Muelen-Vastwijkschool. Het blijkt steeds vaker dat ouders het inschrijfformulier

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER. Uw kind wordt ingeschreven op: Basisschool Sint Antonius van Padua Jasmijnstraat 11a 5492 JS Sint-Oedenrode Telefoon

AANMELDINGSFORMULIER. Uw kind wordt ingeschreven op: Basisschool Sint Antonius van Padua Jasmijnstraat 11a 5492 JS Sint-Oedenrode Telefoon AANMELDINGSFORMULIER Uw kind wordt ingeschreven op: Basisschool Sint Antonius van Padua Jasmijnstraat 11a 5492 JS Sint-Oedenrode Telefoon 0413-472091 pagina 1 van 5 Persoonsgegevens kind: Achternaam: Voorvoegsel(s)

Nadere informatie

Burgerservicenummer. Geboortedatum. Geboorteland. Nationaliteit. Telefoon vast. Telefoon mobiel. adres. Werkzaam bij.

Burgerservicenummer. Geboortedatum. Geboorteland. Nationaliteit. Telefoon vast. Telefoon mobiel.  adres. Werkzaam bij. INSCHRIJFFORMULIER Welkom bij Stichting Kinderopvang Rhenen. Dit is het algemene inschrijfformulier voor alle vormen van opvang die wij bieden. Graag per kind een inschrijfformulier invullen. U kunt het

Nadere informatie

Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Aanmelding Plaatsing Einde overeenkomst Kennismaking Wennen Afwezigheid

Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Aanmelding Plaatsing Einde overeenkomst Kennismaking Wennen Afwezigheid Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Vanaf het moment dat u aangeeft dat u opvang nodig heeft, krijgt u te maken met een aantal praktische zaken rond de plaatsing. Hiervoor volgen wij de volgende procedure.

Nadere informatie

Inschrijfformulier 2009/2010

Inschrijfformulier 2009/2010 Inschrijfformulier 2009/2010 Basisschool De Kleine Wereld Marie Curiestraat 9 6533 HV Nijmegen Tel. 024-3553159 Website: www.dekleinewereldnijmegen.nl E-mail: school@dekleinewereldnijmegen.nl Naam van

Nadere informatie

leerling wordt opgegeven voor groep: graag omcirkelen Kleuren waaier achternaam kind : voorvoegsel: voornamen : roepnaam :

leerling wordt opgegeven voor groep: graag omcirkelen Kleuren waaier achternaam kind : voorvoegsel: voornamen : roepnaam : inschrijfdatum : 2 0 school : O.D.S. Prinses Margriet telefoon : 0313-414734 adres : Dorpsweg 39 email : info@prinsesmargriet-spankeren.nl postcode : 6956 AN brincode : 15PP plaats : Spankeren website

Nadere informatie

Aanmelden op het Stedelijk Gymnasium

Aanmelden op het Stedelijk Gymnasium Aanmelden op het Stedelijk Gymnasium Wij vragen u vriendelijk onderstaand aanmeldings-/inschrijfformulier digitaal in te vullen en daarna uit te printen. Met dit formulier kunt u uw zoon of dochter persoonlijk

Nadere informatie

Aanmeldformulier (Voorlopige inschrijving)

Aanmeldformulier (Voorlopige inschrijving) Aanmeldformulier (Voorlopige inschrijving) Familieschool Jan Glijnisweg 61 1702 PA Heerhugowaard Tel: (072) 571 47 21 e-mail: info@familieschool.nl www.familieschool.nl Naam leerling: Geboortedatum: BSN

Nadere informatie

Aanmeldformulier OBS de Rietgors

Aanmeldformulier OBS de Rietgors Aanmeldformulier OBS de Rietgors Beste ouder(s) / verzorger(s), Door invulling van dit formulier doet u een verzoek tot plaatsing van uw kind op onze school. Teneinde het onderwijs en de begeleiding van

Nadere informatie

Zonnig BTW-nieuws. Roza Belastingadviseurs BV

Zonnig BTW-nieuws. Roza Belastingadviseurs BV Zonnig BTW-nieuws Omzetbelasting op zonnepanelen Op 20 juni 2013 heeft de hoogste Europese rechter een arrest gewezen, waarin is beslist dat eigenaren van zonnepanelen die duurzaam tegen vergoeding de

Nadere informatie

aanmeldformulier obs de Bongerd

aanmeldformulier obs de Bongerd Beste ouder(s) / verzorger(s), Door invulling van dit formulier doet u een verzoek tot plaatsing van uw kind op onze school. Teneinde het onderwijs en de begeleiding van uw kind zo adequaat mogelijk te

Nadere informatie