L.R. en P.C. de Waddenruiters

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "L.R. en P.C. de Waddenruiters"

Transcriptie

1 L.R. en P.C. de Waddenruiters Inhoud van deze nieuwsbrief : Terugkijken op een aantal activiteiten: -Kerstkamp -Onderlinge dressuur en springwedstrijd Informatie over officiële wedstrijden Penningmeester gezocht Klusjesdag 12 maart Open dag 11 juni Wist u datjes Aandachtpunt Geraniumactie WELKOM! De eerste nieuwsbrief van Sinds de laatste nieuwsbrief van november 2015 is er al weer veel gebeurd. De wedstrijdcommissie organiseert iedere maand een wedstrijd en tot op heden zijn ze allemaal goed bezocht en sommige zelfs meer dan goed bezocht. Ook voor het komende outdoor-seizoen staan de data al op de wedstrijdkalender. Verder was er een kerstkamp, nieuwjaarsborrel, een men-clinic én een onderlinge wedstrijd. Al met al veel activiteiten en gezelligheid op de manege. We mogen ons verheugen op meer belangstelling bij menners en ook de voltigelessen gaan heel erg goed. Het aantal nieuwe aanmeldingen blijft stijgen. U begrijpt dat we daar erg blij mee zijn. Stiekem kijken we af en toe uit naar een nieuwe pony of nieuw paard voor de club. Met alle nieuwe lessende leden is het soms krap wat betreft de paarden. Om dit financieel mogelijk te maken willen we ook dit jaar weer een geranium-actie houden! Meer informatie volgt binnenkort! Verder is het bestuur druk geweest met het binnenhalen van subsidies en sponsorgelden. Onder meer via NL-doet en de NAM hebben we geld toegezegd gekregen. Hiermee kunnen we op de klusdag aan het werk om het aanzicht van de

2 manege op te knappen en hebben we (via de NAM) een deel van het benodigde geld voor nieuwe verlichting in de achterste bak. De NL-doet klusdag is op zaterdag 12 maart! Aanmelden kan via de site van NLdoet of via de intekenlijst in de kantine. En.vele handen maken licht werk, dus meld u aan. Wij zorgen voor koffie, koek en iets te eten en samen kunnen we er voor zorgen dat alles er weer mooi uit gaat zien. Er is ook contact gelegd met de Noord-Groningse Uitdaging. Dit is een maatschappelijke organisatie die op vrijwilligersbasis ondersteuning biedt en bijvoorbeeld verenigingen koppelt aan het bedrijfsleven. Zij kunnen zeer waarschijnlijk ook een bijdrage leveren bij het opknappen van het voorterrein en aanblik van de manege. Verder staat er nog een open dag gepland voor zaterdag 11 juni. We willen graag met allerlei leuke activiteiten de Waddenruiters bij een breder publiek onder de aandacht brengen. En let u de komende weken goed op de site van de Waddenruiters. Als het allemaal lukt hopen we dat de geheel vernieuwde site nog deze maand on-line gaat! Tot slot wil ik nog graag attenderen op het faciliteitenlidmaatschap. In de vorige nieuwsbrief hebben we hier uitgebreid aandacht aan besteed. Tot op heden zijn we erg tevreden over de gang van zaken en lijkt ons doel al grotendeels bereikt. Mocht u zich nog niet hebben aangemeld en toch gebruik willen maken van de faciliteiten, meld u dan als nog aan (via Meer informatie over het faciliteitenlidmaatschap is te vinden op de site ( Bij onduidelijkheden kunt u altijd iemand van het bestuur vragen. Ik wens u, namens het bestuur veel leesplezier!

3 Terugkijken op een aantal activiteiten: Kerstkamp Rond 9 uur kwamen de kinderen die mee deden met het kerstkamp binnen. Iedereen kon wat ranja krijgen en toen iedereen er was vertelden we dat de eerste activiteit springles was. De groep werd in 3 groepjes ingedeeld en er werd aan iedereen verteld op wie ze moesten rijden. De eerste twee groepen kregen springles van Adrienne Flipsen, wat heel erg leuk was volgens de kinderen. Er stond al een mooi parcours met de echte mooie hindernis spullen. De derde groep ging afwisselend op Bruno voltige rijden onder leiding van Roos, en ze gingen op de drie shetlanders Joris, Iris en de leen shetlander Shadow. Na dat alle groepen gereden hadden was het tijd voor de lunch, lekkere broodjes knakworst die bij iedereen goed in de smaak vielen! Toen het eten klaar was werd de tafel door de corveeër opgeruimd en afgewassen en maakten de begeleiders de tafel klaar om te gaan knutselen. Iedereen kon 2 zilveren hoefijzers krijgen en deze mooi versieren met kerstspulletjes, daarna werd er een lintje aan gemaakt en toen hadden de kinderen allemaal mooie hangende kersthoefijzers. Ook was dit een erg leuke decoratie om aan de stal van je lieveling te hangen! s Middags kwam Roelf Lamein met 4 hele lieve kleine pony tjes en een karretje. Hij ging aan de kinderen laten zien wat mennen nou precies is, hoe het tuig in elkaar zit en ging ook en stukje rijden. De kinderen konden allemaal vragen aan hem stellen en mochten ook nog een rondje mee op de kar. Daarna was het tijd voor het avond eten, lekkere wraps met gehakt, en een lekker danoontje als toetje. Na het eten was het weer tijd om de pony s op te zadelen voor een dressuur les, gegeven door Lisanne Boer. Ook hier werd de groep weer in 3 groepen gesplitst, waarbij de laatste groep weer op de 3 shetlanders door de 2 e groep heen huppelden. Na de laatste les was het tijd om af te zadelen, nog wat te drinken en dan kwamen de ouders de kinderen alweer halen. De tweede dag kwamen de deelnemers om 9 uur weer binnen druppelen. De ontbijttafel was al gedekt zodat de kinderen meteen konden aanschuiven en lekker konden eten. Daarna was het tijd voor paardrijles! Deze les werd gegeven door Adrienne. Onze topper! Zij kon gelukkig invallen omdat de andere instructrice ziek was geworden. Ze had allemaal balkjes klaar gelegd en daarmee hebben de kinderen verschillende oefeningen gedaan. Erg leuk! De lessen werden in verschillende groepjes gegeven. Daarna was het tijd voor wat eten. Nou ja, voor degene die wilden. De rest van de kinderen was lekker druk met van alles en nog wat, knuffelen met de pony s, de pony s versieren (voor de fotoshoot later die middag!) Af en toe kwamen ze de kantine binnenwaaien en gaven we ze wat te eten in de handen en waren ze weer gevlogen.

4 s Middags kwam Marlot met haar (grote) paard om een leuke voltige les te geven. Erg leuk om te zien. Knap ook hoe de kinderen blijven zitten! Daarna was het tijd voor de fotoshoot. De paarden en pony s waren allemaal erg mooi gemaakt en klaar om samen met hun vriendinnetje op de foto te gaan! Judith Beukema verzorgde deze shoot. Het resultaat was geweldig! Na de shoot hadden we toch wel trek gekregen! Mevrouw Navest had voor lekker eten gezorgd. Na het eten was het tijd voor het versieren van de koekjes! Ieder kreeg een aantal koekjes die ze mocht versieren en mee kon nemen naar huis (of ze allemaal het thuisfront hebben gehaald??) Nog even een spelletje doen en toen was ook dag 2 van het kerstkamp voorbij. Iedereen heeft genoten en de kinderen gingen moe én voldaan naar huis! Het was een ontzettend gezellig en geslaagd ponykamp. We hopen jullie natuurlijk volgend jaar weer te zien! Onderlinge Dressuur - en Springwedstrijd 16 en 17 januari januari 2016 Vandaag was het dan zover de eerste onderlinge dressuurwedstrijd van Er waren vele aanmeldingen, alleen jammer dat door de sneeuwval er toch een aantal afmeldingen waren. Maar dat mocht de pret niet drukken; iedereen was volop bezig met de voorbereidingen, pony/paard opvlechten en mooi maken. Om 11 uur begon de wedstrijd; eerst de club ruiters met de manege pony's/paarden en daarna de deelnemers met eigen pony's/paarden. Men kon starten in klasse B zonder galop, B, L1/L2 en M1/M2. De winnaars ontvingen een mooie rozet, een medaille en een zakje muesli voor paard of pony. De wedstrijd was om uur afgelopen. 17 januari 2016 Na het opstellen van het spring parcours door parcours bouwer Margriet Renkema, kon de springwedstrijd beginnen om iets over twaalven. Het parcours bestond uit 5 hindernissen waarvan een aantal hindernissen 2 keer gesprongen moest worden. Zodoende bestond het

5 parcours uit totaal 8 sprongen. Alle deelnemers reden eerst een oefenrondje en daarna het "echte" rondje. Na afloop van deze dag werd de clubkampioen springen uitgeroepen. Dat is geworden: Jenthe Koopmans!!! Gefeliciteerd Jenthe. Ze kreeg een mooie beker mee naar huis, een rozet en een halster. Hierbij willen we alle vrijwilligers bedanken voor hun medewerking, want zonder hen is het niet mogelijk om wedstrijden te organiseren. De officiële wedstrijden. Ook in het winterseizoen worden er officiële wedstrijden georganiseerd door de Waddenruiters. We zijn in de gelukkige omstandigheid dat we twee binnenbakken hebben. Tijdens de eerste wedstrijd van het indoor seizoen hebben we gekozen voor het inrijden in de buitenbak en het rijden van de proeven in de beide binnenbakken. Helaas werkten de weergoden niet mee. De avond voor de wedstrijd had het heel erg veel geregend en waren de buitenbakken eigenlijk te nat. Het inrijden verliep hierdoor niet optimaal. We hebben er daarom voor de rest van het seizoen voor gekozen om het inrijden naar binnen te verplaatsen. Dit betekent dat er in de achterste rijbaan wordt ingereden en dat in de voorste rijbaan de twee proefjes worden gereden. De meeste deelnemers waren erg blij met dit besluit. Het leverde meer aanmeldingen op! In de kantine is het hierdoor wel veel rustiger. In plaats van acht combinaties per uur, zijn er met dit systeem slechts vier combinaties per uur. Maar welzijn en veiligheid van paard en ruiter staat hoog in het vaandel. Als wedstrijdcommissie werken we hier met alle plezier hard voor. We willen er voor zorgen dat de wedstrijden op rolletjes verlopen en dat er een gezellige en plezierige sfeer is tijdens deze wedstrijden. Natuurlijk hebben we hier hulp bij nodig en dus gaan we als commissie ruim van te voren opzoek naar vrijwilligers. Zonder deze mensen is het onmogelijk om de wedstrijden goed te laten verlopen. De dag voordat de wedstrijden plaatsvinden zorgen vrijwilligers er voor dat de kantine en de rijbanen er netjes bij liggen. De rijbaan wordt gesleept en de kantine grondig schoongemaakt. Een goede voorbereiding is het halve werk!

6 In het winterseizoen wordt alleen op zondag wedstrijd gereden. In de kantine is het lekker warm en daar wordt gezorgd voor een warm kopje koffie, thee of chocolademelk. Er zijn verschillende warme en/of koude versnaperingen te bestellen. Vanuit de kantine kun je de proefjes die worden gereden goed bekijken. Na afloop van alle klassen die gereden waren, is er een prijsuitreiking in de kantine. Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers die ons helpen met het schoonmaken de avond van te voren, de mensen die de rijbaan slepen, de mensen die de wedstrijddag zelf in de kantine staan, het secretariaat, de ringmeester, de jury en degene die er voor zorgt dat er altijd genoeg te eten en te drinken is. Vrijwilligers zijn dus onmisbaar en we zijn altijd opzoek naar mensen die ons willen helpen. Vele handen maken immers licht werk! Wil jij ons helpen? Neem dan gerust contact met ons op, zo kunnen we samen werken aan het nog beter verloop van de wedstrijd. Vind je het leuk om te komen kijken of te komen helpen? De volgende officiële dressuurwedstrijden voor paarden en pony s zijn op: Zondag 7 februari 2016 (binnen) Zondag 20 maart (binnen) Zaterdag 9 en zondag 10 april (buiten) Zaterdag 7 mei en zondag 8 mei (buiten) Zaterdag 18 juni en zondag 19 juni (buiten) Zaterdag 16 juli en zondag 17 juli (buiten) Vanaf 1 april gaat het buitenseizoen weer van start. Dat wordt dit jaar extra spannend omdat alle officiële proeven vanaf 1 april nieuw zijn! Gezocht: We zijn dringend op zoek naar een nieuwe penningmeester voor de vereniging!

7 Ook de manege heeft zich dit jaar ingeschreven voor NL doet, voor zaterdag 12 maart as. van tot uur!! Het Oranje Fonds organiseert, samen met duizenden organisaties in het land, NL.doet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL.doet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen. Hierbij wordt ook een kleine financiële bijdrage verstrekt vanuit het Oranje Fonds. We willen met hulp van onze leden en andere vrijwilligers deze dag de manege er weer netjes en toegankelijk uit laten zien. Te denken valt aan: kleine klussen, verven, stallen aanpakken, schoonmaak- en opruimwerk. Samen kunnen we veel werk verzetten, naast de noodzaak van de werkzaamheden moet het uiteraard ook vooral een gezellige dag samen hard werken worden! We zijn momenteel al druk bezig met de voorbereidingen, u kunt zich opgeven via (home/klus zoeken), via de intekenlijst op manege (in de kantine) of per roos- 32@hotmail.com Graag aangeven welke werkzaamheden uw voorkeur hebben en of u een dagdeel of gehele dag beschikbaar bent. Begin maart zullen we u dan persoonlijk informeren uit welke werkzaamheden gekozen kan worden, en hoe de dag indeling eruit zal zien. Vele handen maken licht werk, allen opgeven derhalve Open dag Op zaterdag 11 juni 2016 organiseren we een open dag op de manege. Noteer deze dag dus alvast in de agenda. Heb je ideeën of wil je meehelpen met (het organiseren van) de open dag? Neem dan contact op met sannezwartje@hotmail.com

8 Wist u dat... Instructrice Irma Roossien naast het lesgeven een eigen bedrijfje heeft genaamd "Hippe Handen". ( Instructrice Adrienne Flipsen nu niet alleen aan dressuur doet, maar sinds kort ook aan springwedstrijden meedoet. Er hard gewerkt wordt aan de nieuwe website van de Waddenruiters! Houd de site in de gaten, hij kan elk moment online komen We al twee voltige-groepen hebben?? De aanmeldingen stromen binnen! Nero dinsdag 26 januari een bezoekje heeft gehad van de fysiotherapeut? Vincent van Dijken op de vrijdagochtend helpt met stallen mesten. We nog op zoek zijn naar een paar extra handen op de maandagochtend; wie kan of kent iemand die een paar uurtjes wil helpen?? De huisregels en rijbaan regels opgepimpt zijn en te vinden zijn op het prikbord en op het bord in de kantine Op onze nieuwe website worden ook onze sponsoren vermeld! Wil jij voor 50 per jaar ook een plekje op onze site? Neem dan contact op met Sanne Zwartveld. ( Voor nog 150 meer per jaar mag je ook een reclamebord plaatsen in onze bak.

9 Geraniumactie: Net als voorgaande jaren, willen we weer een geraniumactie houden. Dit was tot nu toe steeds een groot succes! We hopen zo op een leuk bedrag voor een nieuwe pony of paard voor de manege! Deze actie wordt half april gestart en loopt ongeveer tot moederdag. Meer informatie volgt nog! Tot slot nog even een... Aandachtspunt: na het rijden mest uit de rijbaan halen en stal- en gangpad aanvegen. Dit geldt ook voor het gangpad tussen de 2 rijbakken in. Denk niet; oh morgen wordt er wel weer geveegd of ik ben toch niet de laatste, dus de volgende kan dit wel doen. Nee, met z n allen moeten we ervoor zorgen dat de manege er schoon, gezellig en er uitnodigend uit komt te zien en zo eruit blijft zien. De eerste plekken op het parkeerterrein zijn gereserveerd voor auto s met trailer (zie de bordjes) Auto s zonder trailer graag parkeren op de daarvoor bestemde plekken. L.R. en P.C. de Waddenruiters Warffum e.o. Oostervalge 36A 9989 EK Warffum voorzitter@waddenruiters.nl Website:

L.R. en P.C. de Waddenruiters

L.R. en P.C. de Waddenruiters ~ ~ ~N I E U W S B R I E F ~ ~ ~ L.R. en P.C. de Waddenruiters Inhoud van deze nieuwsbrief : Terugkijken op een aantal activiteiten: Grote Clubactie Fotoshoot 28 dec 16 2017 is goed begonnen... Onderlinge

Nadere informatie

L.R. en P.C. de Waddenruiters

L.R. en P.C. de Waddenruiters L.R. en P.C. de Waddenruiters Inhoud van deze nieuwsbrief : Nieuw bestuur Faciliteiten veranderd Voltige + nieuwe instructrice Verslag NK kampioenschap Lessen vrijdag en zaterdag Springles op vrijdagavond

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Bodyprotectors. Beestjes in het bos STAL T REELAER NIEUWSBRIEF. Interessante informatie: In dit nummer: Teken 1. Ruiter en paard van de maand!

Bodyprotectors. Beestjes in het bos STAL T REELAER NIEUWSBRIEF. Interessante informatie: In dit nummer: Teken 1. Ruiter en paard van de maand! STAL T REELAER NIEUWSBRIEF Interessante informatie: De nieuwe cross hindernissen zijn inmiddels in gebruik genomen. Op 17 april is het lente concours. Nog niets te doen in de mei vakantie? Kijk op pagina

Nadere informatie

Stalreglement Manege t Schijndelse Woud. Op stal

Stalreglement Manege t Schijndelse Woud. Op stal Stalreglement Manege t Schijndelse Woud Vanaf 1 oktober 2015 Op stal Het is verboden te roken in de buurt van de stallen, op het paard en in de kantine. Op stal moet het rustig zijn. Er mag niet worden

Nadere informatie

Karper praat Januari 2017

Karper praat Januari 2017 Karper praat Januari 2017 Welkomswoord! Droevig nieuws! Barney heeft een groot deel van zijn leven op de Karperhoeve door gebracht. Wanneer hij precies op de Karperhoeve is gekomen kan ik helaas niet terug

Nadere informatie

Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen!

Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen! Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen! 2 Wedstrijdrijden bij Manege Thielen Beste ruiter, Leuk dat jij ook wilt deelnemen aan de wedstrijden bij Manege

Nadere informatie

Karperpraat Kwartaal nr

Karperpraat Kwartaal nr Karperpraat Kwartaal nr. 4 2017 Welkomstwoord! Welkom, December! Afwas! Wist u dat: De afwasborstel geen handjes heeft, hij dus ook niet kan slaan! Hij ook geen tandjes heeft hij dus ook niet kan bijten!

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * OVERIGE ACTIVITEITEN

* NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * OVERIGE ACTIVITEITEN * NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * Hoewel het weer pas dit weekend op lenteweer gaat lijken is het aan het einde van deze maand al weer meivakantie en niet lang daarna kunnen we ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters

Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters November, December 2016, Januari, februari, maart 2017 Halloween - Voltige wedstrijd - Springwedstrijd - Voorselectie kampioenschappen - Onderlinge wedstrijden - Nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

MANEGENIEUWS. In dit nummer:

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Manege De Eilandruiters 1 september 2017 Editie 1, Nr. 2 MANEGENIEUWS De nieuwsbrief Op de site Misschien heb je het al gezien, maar de nieuwsbrief verschijnt ook elke maand op de site van De Eilandruiters.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2015

NIEUWSBRIEF JUNI 2015 NIEUWSBRIEF JUNI 2015 Proost Sieto! Je had m verdiend!!! LESSEN RONDOM DE ZOMERVAKANTIE. Om ervoor te kunnen zorgen dat de lessen in de zomervakantie goed gevuld zijn, willen we graag weten wanneer jullie

Nadere informatie

L.R. en P.C. de Waddenruiters

L.R. en P.C. de Waddenruiters L.R. en P.C. de Waddenruiters Inhoud van deze nieuwsbrief : Terugkijken op een aantal activiteiten: Bedrijven slaan handen ineen Buitenrit Officiële wedstrijden Leuk om te weten Aandachtspuntje Geraniumactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief - oktober 2014

Nieuwsbrief - oktober 2014 Nieuwsbrief - oktober 2014 De herfst is weer aangebroken. De bladeren vallen van de bomen en de dagen worden kouder en donkerder. Tijd om weer knus bij de verwarming te gaan zitten, het huis weer gezellig

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl

PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013. www.trec-raalte.nl PROGRAMMABOEKJE 22 EN 23 JUNI 2013 www.trec-raalte.nl Welkom bij de eerste editie van TREC Raalte! De locatie van deze wedstrijd is het terrein van manegebedrijf Stal t Reelaer in Raalte. Een mooie uitvalsbasis

Nadere informatie

Concreet: laad het paard af om te rijden, geen contact met andere paarden, ook de ruiter niet en na het rijden rechtstreeks terug naar de trailer.

Concreet: laad het paard af om te rijden, geen contact met andere paarden, ook de ruiter niet en na het rijden rechtstreeks terug naar de trailer. Beste leden, Voor jullie weer een nieuwe nieuwsbrief, met nieuws en ouds! Rhinopneumonie Zoals jullie allemaal wellicht al weten hebben we de lessen hervat nadat de KNHS meldde dat er na zaterdag 3 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsweetjes. Koetsentocht. Vrijwilligers gezocht. Manege gesloten A G E N D A

Nieuwsbrief. Nieuwsweetjes. Koetsentocht. Vrijwilligers gezocht. Manege gesloten A G E N D A A G E N D A 01-08 t/m 05-08 ponykamp 5 03-08 t/m 23-08 zomervakantie manege gesloten 22-08 t/m 26-08 trainingskamp jeugd. 06-09 Koetsentocht 11-10 F-proevendag 7-11 Lampionnentocht Nieuwsbrief J A A R

Nadere informatie

Schrijf je nu in! 11 april Onderlinge Menwedstrijd. 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen)

Schrijf je nu in! 11 april Onderlinge Menwedstrijd. 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen) 11 april Onderlinge Menwedstrijd 12 april Onderlinge Wedstrijd (Dressuur en springen) Schrijf je nu in! Ook voor de menners onder ons is het seizoen weer begonnen bij Stad en Lande Ruiters. 11 april is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. september 2008

Nieuwsbrief. september 2008 Nieuwsbrief september 2008 Blazekop 5 Ovezande In de zomervakantie was het ponykamp ook dit jaar weer een succes. Tijdens de opwarming voor het voltigeren begonnen we met bokspringen over elkaar heen.

Nadere informatie

Je kunt je tot 2 december opgeven. Deelname kost 10,-

Je kunt je tot 2 december opgeven. Deelname kost 10,- November 2015 G - Spooktocht - Springwedstrijd - Lessen tijdens feestdagen - Uitleg nieuwsbrief zaterdag - Pinnen - CBR 2 - Opzadelles - Voltige wedstrijd - Vragen? - Even voorstellen: Tamara - Vrijwilligercoordinator

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste leden, Instructie. Oktober 2012

Nieuwsbrief. Beste leden, Instructie. Oktober 2012 Beste leden, Oktober 2012 In deze nieuwsbrief nieuws over de instructie, het viertal, het najaarsconcours en de clubkampioenschappen. Ook is er nieuws uit de inspanningscommissie, die een sessie videospringen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Nieuws van de activiteiten commissie

Nieuws van de activiteiten commissie Kop hoofdartikel Opgericht 14 september 1973 MEI 2012 CLUBNIEUWS 28 JAAARGANG 3 Nieuws van de activiteiten commissie 1 e Onderlinge springwedstrijd, pionnenactiviteit en tweedehands markt zaterdag 26 mei

Nadere informatie

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a.

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. Nieuwsbrief VPG De Samenhang samen gaan wij het maken! Jaargang 12, Nummer 51, December 2013 SAMENSPRAAK In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. De voorzitter aan het woord... 3 3. FNRS Wedstrijd

Nadere informatie

Verhuizing naar de nieuwe plek!!!

Verhuizing naar de nieuwe plek!!! Verhuizing naar de nieuwe plek!!! 04-04-2007 Verhuizing is geslaagd Na lang zoeken was het eindelijk zover, de paarden en pony's verhuizen naar de zeeuwse klei. Zaterdag 31 Maart begon de dag al vroeg,

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Ponyweekend

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Ponyweekend Manege De Eilandruiters 1 oktober 2017 Editie 1, Nr. 3 MANEGENIEUWS Ponyweekend 22/23/24 September was het ponyweekend met dit jaar circus als thema. Er waren een speurtocht en buitenrit georganiseerd,

Nadere informatie

Karper praat Februari 2017

Karper praat Februari 2017 Karper praat Februari 2017 Welkomstwoord! Nederlandse Kampioenschappen! 3 Maart jl. start Inez van Waalwijk in de Nederlands Kampioenschappen in Ermelo. En wat voor start, als eerste om 9 uur binnen komen

Nadere informatie

Nr Beste lezer, lezeres,

Nr Beste lezer, lezeres, Beste lezer, lezeres, Het nieuwe jaar is inmiddels al weer enige tijd gestart. Toch willen we jullie allemaal nog een heel sportief en plezierig jaar toewensen. Open dagen Op dinsdag 3 en donderdag 5 februari

Nadere informatie

Nieuwbrief stal Agnes

Nieuwbrief stal Agnes Nieuwbrief stal Agnes Maart 2018 Jaargang 2, nummer 6 Inhoud: Hight Tea & High Beer! Wat is een Bixie-parcours? Vrijwilligers in beeld Spreekbeurt over paarden? Tips en verbeterpunten gevraagd! Stuur je

Nadere informatie

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF FEBRUARI Reminder: In de voorjaarsvakantie, van 18 t/m 26 februari, gaan de lessen niet door!

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF FEBRUARI Reminder: In de voorjaarsvakantie, van 18 t/m 26 februari, gaan de lessen niet door! HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2017 Reminder: In de voorjaarsvakantie, van 18 t/m 26 februari, gaan de lessen niet door! In plaats daarvan op zaterdag 25 februari de workshopdag! Zie verderop in

Nadere informatie

Voorwoord door Ilsa Derks

Voorwoord door Ilsa Derks Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over enkele vernieuwingen en aanpassingen binnen de manege daarnaast brengen wij ook enkele mededelingen en nieuwsberichten. Ieder kwartaal komt er een nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2010

Nieuwsbrief januari 2010 Nieuwsbrief januari 2010 Beste leden, De Nieuwjaarsborrel was zeer geslaagd en 2010 is voor Marcroix dus goed begonnen! In deze R.S.R. Marcroix nieuwsbrief vinden jullie weer het overzicht met alle actuele

Nadere informatie

Beste Waalzoomruiter,

Beste Waalzoomruiter, Beste Waalzoomruiter, De paasdagen liggen achter ons en de kater van Koninginnenacht is nog voelbaar. Maar het is weer gelukt. DiGiRuiter, editie Mei 2011 is klaar. Een editie met een vleugje lente. Want

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden. Landelijke rijvereniging, menvereniging en ponyclub

Sponsormogelijkheden. Landelijke rijvereniging, menvereniging en ponyclub Sponsormogelijkheden Landelijke rijvereniging, menvereniging en ponyclub PSV S.E.O. - Schildwolderdijk 67-9626AR Schildwolde - (0598)423407 www.woldstreek.nl bestuurseo@woldstreek.nl Rek.nr. 3594.09.628

Nadere informatie

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 MAN-POWER! Zaterdag 19 augustus is Javaj gestart in Oldebroek bij de Bixie. Hij is in de dressuur A, 4e geworden. Bij het A springen is hij 7e geworden. Zijn

Nadere informatie

Draaiboek voorbereiding Natuurgebied schoonmaken Klus bestemd voor organisaties die beheerder zijn van een natuurgebied Stap 1 Begin met inventariseren Maak een omschrijving wat u gaat aanpakken. Wat voor

Nadere informatie

Actualiteiten & Informatie

Actualiteiten & Informatie Manege Thielen Oude lijn 7 5032 PC Tilburg tel. 0161 222724 email: info@manegethielen.nl www.manegethielen.nl Recreatie & Paardensport Actualiteiten & Informatie De vakantie is weer voorbij, de lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

Afval Anne en de Sorteerbrigade

Afval Anne en de Sorteerbrigade Afval Anne en de Sorteerbrigade Verhaal ontwikkeld voor educatieproject Afval groep 3 School en Cultuur Veenendaal 2014 Geschreven door: Sanne Heymann Tekeningen door: Sjoerd Kreijns Dit is Afval Anne.

Nadere informatie

Zoals jullie weten hebben er een aantal van onze leden op de galoppade gereden.

Zoals jullie weten hebben er een aantal van onze leden op de galoppade gereden. Hallo allemaal, Hierbij weer een kersverse nieuwsbrief van september 2011. sorry voor de late nieuwsbrief de volgende nieuwsbrief komt rond 1 november weer want ik heb het ook erg druk met school dus heb

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Soms kom je erachter dat je een strijd hebt gestreden die je niet kan winnen.

Soms kom je erachter dat je een strijd hebt gestreden die je niet kan winnen. Update 27-3-2012 Lieve mensen, Soms kom je erachter dat je een strijd hebt gestreden die je niet kan winnen. Vorige week op 18-3-2012 werd Lady ziek. Zij heeft koliek gekregen (buikpijn) en daar zijn we

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Zegveld, december 2016

Zegveld, december 2016 Zegveld, december 2016 December heeft zo zijn mooie momenten: met elkaar Sinterklaas vieren. We leven in de Adventsweken en over enkele weken hopen we de geboorte van de Heere Jezus te gedenken. Ook in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER De zomer is aangebroken en daarmee voor de vereniging een wat rustiger periode. Dat betekent niet dat er op de manege niets te doen is! Afgelopen

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Stad en Lande Ruiters nieuwsbrief oktober 2015

Stad en Lande Ruiters nieuwsbrief oktober 2015 Stad en Lande Ruiters nieuwsbrief oktober 2015 Op ons programma... Het oefenspringen wordt weer georganiseerd op 4 oktober en 1 november. Dit zijn de laatste keren van dit jaar. Daarna organiseren wij

Nadere informatie

Draaiboek voorbereiding leuke dag met bewoners/doelgroep op onze locatie Stap 1 Begin met inventariseren Maak een omschrijving van de doelgroep. Om welke doelgroep gaat het, hoeveel mensen, hebben ze bijzondere

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen...

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen... Nieuwsbrief VPG De Samenhang samen gaan wij het maken! Jaargang 13, Nummer 55, December 2014 SAMENSPRAAK In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 In deze nieuwsbrief: Schoolreisje groep 3 t/m 7 en 5 t/m 7 Schoolreisje groep 1 & 2 Rapportgesprekken Samenstelling team en groepsindeling Oplevering school en 5 januari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Na een onderbreking vanwege computer perikelen hier de nieuwsbrief van september. In de tussentijd is onder andere de Hippiade verreden. Helaas

Nadere informatie

Dus het opsturen van startcoupons stopt geheel per 31 december 2011.

Dus het opsturen van startcoupons stopt geheel per 31 december 2011. Hallo allemaal, Hierbij weer een leuke nieuwsbrief met veel nieuwtjes. Veel plezier bij het lezen van de nieuwsbrief. Groetjes, Annida Eerst even dit: Hallo allemaal, De KNHS is al enige tijd bezig om

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt.

Ouderbetrokkenheid: We gaan een ouderportaal inrichten zodat de communicatie ouders- school, school- ouders sneller en handiger verloopt. Nieuwsbrief 5 13-11-2015 Directienieuws We zijn alweer enige tijd bezig dit schooljaar en we willen u graag informeren over wat er dit schooljaar aan onderwijsontwikkelingen op de planning staat. Een uitgebreide

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Augustus 2012. Beste leden, Bedankt! Secretariaat: Jantien Bussink, Larenseweg 38, 7475 PW Markelo, 0613594963

Nieuwsbrief. Augustus 2012. Beste leden, Bedankt! Secretariaat: Jantien Bussink, Larenseweg 38, 7475 PW Markelo, 0613594963 Augustus 2012 Beste leden, Bijgaand een nieuwe nieuwsbrief! We hebben een drukke agenda deze maand, met allerlei hippische activiteiten! Zo is er de dressuuroefenavond aanstaande woensdag, worden zaterdag

Nadere informatie

6 en 7 april 2013 Samengestelde Menwedstrijd Heukelom

6 en 7 april 2013 Samengestelde Menwedstrijd Heukelom 6 en 7 april 2013 Samengestelde Menwedstrijd Heukelom Sponsor informatie 1 Menwedstrijd Heukelom 2013 In het weekend van 6 en 7 april 2013 organiseert Stichting Mensport Heukelom weer een samengestelde

Nadere informatie

D-proeven rijden. Beoordeling

D-proeven rijden. Beoordeling D-proeven rijden Tijdens het leren paardrijden gaat het voornamelijk om het plezier en het onder de knie krijgen van de rijvaardigheid. Als je de basis geleerd hebt, is het leuk om te laten zien wat je

Nadere informatie

Zeepkistenrace 2015. Presentatie Kamervergadering januari 2015

Zeepkistenrace 2015. Presentatie Kamervergadering januari 2015 Zeepkistenrace 2015 Presentatie Kamervergadering januari 2015 Wat gaan we doen vandaag? 1. Wie zijn wij en wie zijn jullie? 2. De Racedag (20 juni) 3. De Bouwdag (dagdeel op 20 of 22 mei) 4. De enthousiasmeerdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters

Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters April, mei, juni, juli, augustus, september, oktober & november 2017 Onderlinge wedstrijden Dit jaar werden er 4 onderlinge dressuur wedstrijden en 3 onderlinge springwedstrijden

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Allereest de beste wensen voor 2014. Hopelijk wordt het voor jullie allemaal een goed, gezond en natuurlijk een sportief turnjaar.

Allereest de beste wensen voor 2014. Hopelijk wordt het voor jullie allemaal een goed, gezond en natuurlijk een sportief turnjaar. Vogelwaarde, januari 2014. Beste ouders/verzorgers en leden, Allereest de beste wensen voor 2014. Hopelijk wordt het voor jullie allemaal een goed, gezond en natuurlijk een sportief turnjaar. Even terugkijken

Nadere informatie

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA

De Pollewop NR 4. In deze nieuwsbrief: AGENDA Nieuwsbrief mei 2010 Uitgave van Stichting Polliewollie De Pollewop NR 4 AGENDA 23 AUGUSTUS 1 e dag open! SEPTEMBER Openingsfeest In deze nieuwsbrief: Polliewollie Spring SALE groot succes! Verbouwing

Nadere informatie

Het ambachtnieuws mei 2015

Het ambachtnieuws mei 2015 Het ambachtnieuws mei 2015 Data: 4 mei t/m 8 mei : Vakantie 04 mei : Schoolvoetbaltoernooi meisjes 14 mei : Hemelvaartsdag 15 mei : vrij 19 mei : Praktisch verkeersexamen groep 7 25 mei : 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 12 Maart 2017

NIEUWSBRIEF 12 Maart 2017 NIEUWSBRIEF 12 Maart 2017 In deze nieuwsbrief vind je meer info over het volgende: Paaswedstrijd Vrij rijden Ponykamp en Trainingskampweek Inhaallessen Verbouwing... Rust rondom de bak Paaswedstrijd Voor

Nadere informatie

Nieuwbrief stal Agnes

Nieuwbrief stal Agnes Nieuwbrief stal Agnes Mei/Juni 2018 Jaargang 2, nummer 8 Inhoud: Nieuwsbrief Concours 27 mei: dressuur, geef je op! Nieuwsbrief Vanaf nu zal de nieuwsbrief eens per 3 maanden uitgebracht worden. Heb je

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009.

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009. Page 1 of 5 Bob van Asselt Van: Nieuwsbrief [nieuwsbrief@onderdekastanje.nl] Verzonden: dinsdag 16 maart 2010 21:33 Onderwerp: Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2010 Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Houtmarktbericht december 2013 1

Houtmarktbericht december 2013 1 Terwijl de afgelopen tijd de storm buiten raasde en de hagelstenen vielen is het in onze school lekker warm en behaaglijk en zijn we volop aan het werk over ons thema Feesten. Hoewel het 5 decemberfeest

Nadere informatie

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter Een lekkere en gezonde lunch! Ik eet het beter Hallo, allemaal ik ben Gaby en zit in groep8. En ik ga jullie iets vertellen over wat we twee weken geleden hebben gedaan. Het was 20 maart toen we van de

Nadere informatie

15. eten moet je toch

15. eten moet je toch GRATIS voorproefje 15. eten moet je toch Uitnodigen Ik zal zorgen dat ik honger heb. Hou het eenvoudig, hoor! Ik eet alles. Ik ben niet zo n moeilijke eter. Maar verder eet ik alles! Je ziet me wel verschijnen.

Nadere informatie

Marije van der Leeuw 2013 Alle rechten voorbehouden Manegekrant 1

Marije van der Leeuw 2013 Alle rechten voorbehouden Manegekrant 1 Marije van der Leeuw 2013 Alle rechten voorbehouden Manegekrant 1 Disclaimer Bij het samenstellen van het E-book voor manegeruiters niveau 1 is grote zorg besteed aan de juistheid van de informatie. Ik

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Agenda. 20 oktober Klusdag vanaf 9.00 uur. 20 oktober Spooktocht bij Smalspoormuseum (inschrijving gesloten)

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Agenda. 20 oktober Klusdag vanaf 9.00 uur. 20 oktober Spooktocht bij Smalspoormuseum (inschrijving gesloten) NIEUWSBRIEF 3 oktober 2018 Van de bestuurstafel We zijn al weer een maandje bezig in het nieuwe hockeyseizoen. Ook voor het bestuur en alle commissies betekent dat weer volle bak vooruit. Voor de vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Ruitervereniging Manege Vreehorst

Ruitervereniging Manege Vreehorst Ruitervereniging Manege Vreehorst Jaarverslag secretaris 2015 Natasja Sinkeldam De buitenritten Ook in 2015 mogen de door de RV buitenritten zich in grote belangstelling verheugen. Streven is om altijd

Nadere informatie

Reglement Onderlinge Wedstrijden RSV "De Driesprong"

Reglement Onderlinge Wedstrijden RSV De Driesprong Reglement Onderlinge Wedstrijden RSV "De Driesprong" Inhoud Algemeen:... 2 Inschrijven... 2 Inschrijfgeld... 2 Afmelden... 2 Verzorging vóór en na de wedstrijd... 3 Gebruik van hulpteugels en beenbescherming...

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

Wist je dat... Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015. In deze nieuwsbrief:

Wist je dat... Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015 In deze nieuwsbrief: Wist je dat... Thema's en cursussen in maart Lezersvraag: "Moet ik mijn zoon verplichten met andere kinderen te spelen?" Mamatijd Moeders

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

NL DOET bij Beweging 3.0

NL DOET bij Beweging 3.0 NL DOET bij Beweging 3.0 Op zaterdag 16 en 17 maart 2012 organiseerde het Oranje Fonds, samen met duizenden organisatie in het land, NL DOET: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de

Nadere informatie

Prijslijst sponsormogelijkheden R.V. Bathmen

Prijslijst sponsormogelijkheden R.V. Bathmen Prijslijst sponsormogelijkheden R.V. Bathmen 1 Accommodatie sponsor mogelijkheden Manege t Ruiterkamp beschikt over een rijhal van 35x60m en een inrijhal van 35x40m. Een van de mooiste ruimtes binnen Manege

Nadere informatie

Polocrosse Nieuwsbrief Voorjaar 2015

Polocrosse Nieuwsbrief Voorjaar 2015 Polocrosse Nieuwsbrief Voorjaar 2015 Lieve Polocrosse vrienden, De winterdekens en thermolaarzen kunnen de kast weer in! Het nieuwe polocrosse seizoen staat weer voor de deur! Begin maar vast met poetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 1 Januari 2015 Van de redactie Hallo, Een nieuw jaar en ook weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 5 mrt 2017 editie 15 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Nog even en de winter is voorbij. Neemt niet weg dat er de afgelopen maanden volop is gespeeld op de kunstgrasbanen. De liefhebbers

Nadere informatie

Draaiboek voorbereiding Voorjaarsschoonmaak Binnen of buiten Stap 1 Begin met inventariseren Maak een omschrijving wat u gaat aanpakken. Is het binnen of buiten? Welke ruimtes? Beschrijf de klussen die

Nadere informatie

BEHEERDER ZIJN BIJ DE DORPSBOERDERIJ IN WASPIK Het is inmiddels al een jaar geleden (maart 2012) dat onze Dorpsboerderij haar deuren officieel opende. Dankzij de inzet van een team van ongeveer 30 beheerders

Nadere informatie