Woensdag 18 mei 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Woensdag 18 mei 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Woensdag 18 mei 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Deze week geven we een les over goed gedrag in het computerlokaal. Hierbij kunt u denken aan het goed luisteren naar de hulpouder en het gebruik van goedgekeurde websites. Maar ook aan het netjes uitschakelen van de computer en achterlaten van de werkplek aan het eind van de computertijd. Volgende week besteden we extra aandacht aan goed gedrag tijdens excursies. Samen met de leerlingen maken we afspraken over gewenst gedrag in de bus, tijdens het bezoek aan museum, boerderij en Spelerij. Met deze afspraken worden het vast heel leuke dagen! Algemeen De kermisvakantie is achter de rug. We hebben goed weer gehad! De leerkrachten zijn vol energie begonnen aan de laatste 10 weken tot de zomervakantie. Best nog een lange periode. In juni zijn de leerlingen nog 3 dagen extra vrij, dat is een mooie onderbreking. Er staat nog van alles op het programma: deze week starten we met de lessen relaties en seksualiteit de schoolfotograaf komt donderdag 19 mei in de week van 23 mei wordt gestart met de schoolexcursies in juni worden de CITO-toetsen afgenomen in juli gaat groep 8 op kamp en vindt de musical plaats In de laatste week voor de zomervakantie nemen we afscheid van Gerrie en Marty, zij stoppen met lesgeven. In die week nemen we ook afscheid van groep 8. Kortom, het worden nog drukke weken waarin hard gewerkt moet worden, maar waar ook leuke zaken op het programma staan. Schoolexcursie Volgende week gaan de eerste groepen al op schoolexcursie. De kinderen waarvoor de ouderbijdrage is betaald, hebben al een persoonlijke brief meegekregen. Voor kinderen waarvoor de ouderbijdrage niet is betaald, wordt een alternatief programma op school geregeld. Kinderen waarvoor niet is betaald, moeten die dag wel naar school. Wanneer ze niet op school zijn, wordt dat gezien als ongeoorloofd verzuim. Heeft u nog niet betaald, doe dat alsnog, dan kan ook uw kind mee op schoolexcursie. Hieronder vindt u een overzicht van de schoolexcursies: Dinsdag 24 mei: groepen 3, 4 en 5 gaan naar de Spelerij Woensdag 25 mei: groep 1/2 A en groep 2 van de 2/3 gaan naar boerderij De Genders in Giesbeek Vrijdag 27 mei: groepen 6, 7 en 8 gaan naar het Rijksmuseum Woensdag 1 juni: groep 1/2 B gaat naar boerderij De Genders in Giesbeek Verdere informatie over de excursie volgt.

2 Schoolfotograaf (herhaling) Donderdag 19 mei is het zover! Er worden nieuwe schoolfoto s gemaakt. Dit jaar worden er, net als vorig jaar, groepsfoto s, portretfoto s en eventuele broers/zussen foto s gemaakt. In de ochtend start de fotograaf met het maken van de portretfoto s. In de middag worden de groepsfoto s gemaakt en als laatst de broers/zussen foto s. Het kan zijn dat om deze reden aanpassingen plaatsvinden in het rooster, denk hierbij aan de gymles. U kunt van 15:15 15:45 uur een foto laten maken van uw zoon/dochter met een broertje en/of zusje dat nog niet op school zit. Deze foto s worden in de kleine gymzaal gemaakt. Het is leuk als uw kind fleurige kleren aan heeft! De betaling gaat via internet. De leerlingen krijgen een briefje met een unieke code. Met die code kunnen de ouders op internet de foto s bekijken en bestellen. Nieuwsbrief niet ontvangen? Wanneer u de nieuwsbrief niet via de mail heeft ontvangen, mag u dit doorgeven aan de administratie van school of aan de leerkracht. Het administratiesysteem ParnasSys, waarmee we de leerlinggegevens en onderwijsresultaten bijhouden en waarmee we ook de nieuwsbrief versturen, heeft een update gehad ten aanzien van verzenden van mail. ParnasSys hoopt hiermee het versturen van mail via het systeem te verbeteren. Ze werken nog aan een verdere verbetering. Er zijn een aantal belangrijke zaken te melden: Indien u een Appl adres heeft, wilt u dan mailservice@mail.parnassys.net als veilige afzender toevoegen aan uw mailprogramma. Er is in geval van Apple geen aparte manier om dit te doen, u dient het adres toe te voegen aan het adresboek. Dit betreft mails die @mac.com of een ander Apple-domein. ParnasSys kan geen 100% aflevering van de s garanderen. Dit heeft te maken met het feit dat ParnasSys afhankelijk is van hoe de dienst en alle providers van de ontvangers omgaan met de mail die vanuit ParnasSys wordt verstuurd. Zij hebben geen invloed op hoe de spamfilters en firewalls van deze partijen werken. Luizenpluizen Er zijn nog geen aanmeldingen binnengekomen van ouders om te helpen bij het luizenpluizen. Dat betekent dat het luizenpluizen deze week niet gebeurt. Heeft u interesse om als ouder mee te helpen om het luizenpluizen weer op de rit te krijgen, geef uw naam dan door aan school. Iedereen zou hier erg blij mee zijn. Avondvierdaagse Verderop in de nieuwsbrief vindt u meer informatie over de avondvierdaagse. Op school zijn volgende week donderdag en vrijdag kaarten verkrijgbaar om mee te lopen. Groepsnieuws Groepen 6, 7 en 8 Vrijdag 27 mei is de schoolexcursie naar het Rijksmuseum. Er komt nog een aparte brief met meer informatie. De vertrektijden met de bus zijn als volgt: - Groepen 6 en 7 vertrekken al om 8.15 uur! Zorg dat uw kind om 8.00 uur op school is! De kinderen zijn om uur weer terug op school en zijn dus gewoon om uur uit.

3 - Groep 8 vertrekt, samen met groepen 6, 7 en 8 van de Willibrordusschool in Spijk, om 9.45 uur. De kinderen worden gewoon om 8.30 uur op school verwacht. Zij zijn om uur terug op school. Agenda Woensdag 18 mei Donderdag 19 mei Dinsdag 24 mei Dinsdag 24 mei Woensdag 25 mei Donderdag 26 mei Donderdag 26 mei Vrijdag 27 mei Maandag 30 mei Dinsdag 1 juni Woensdag 1 juni Zondag 5 juni Studiemiddag team Schoolfotograaf Groepen 3, 4 en 5 gaan naar de Spelerij Marjo afwezig groep 1/2A en groep 2 van de 2/3 gaan naar boerderij De Genders in Giesbeek Marion s morgens in Spijk jeugdarts groepen 6, 7 en 8 gaan naar het Rijksmuseum start Avondvierdaagse Marion afwezig i.v.m. directeurenoverleg PROLES groep 1/2B gaat naar boerderij De Genders in Giesbeek Volgende nieuwsbrief Eerste Heilige Communie om uur in de Martinuskerk in Herwen Jarig Semona Derksen Jens Bonnes Romy Faas Louise t Hart Anouk Helming Bjorn Komman Milo Peeters Van harte gefeliciteerd en maak er een fijne dag van! Nieuw op school Cas Hesseling en Lieke Lamers Wij wensen jullie en jullie ouders een fijne tijd toe op De Tragellijn. Van harte welkom!

4 Van andere instanties: Avondvierdaagse Zoals ieder jaar organiseert de Stichting Avondvierdaagse 'Het Gelders Eiland' de avondvierdaagse (verdeeld over 5 wandelavonden) in de gemeente Rijnwaarden. Dit jaar wordt de avondvierdaagse gelopen in de week van maandag 30 mei t/m vrijdag 3 juni a.s. Er kan per avond 5 km of 10 km gewandeld worden. De startplaatsen zijn Maandag 30 mei Pannerden WoonServiceCentrum, Schoolstraat 41 Dinsdag 31 mei Tolkamer Taveerne de Bijland, Tolstraat 8-12 Woensdag 1 juni Spijk Dorpshuis De Spieker, Willibrordusweg 1a Donderdag 2 juni Herwen Sporthal De Cluse, Martinusweg 29 Vrijdag 3 juni Aerdt Dorpshuis Eensgezindheid, Schoolstraat 23 Iedere avond wordt gestart tussen en uur (op vrijdag start de 10 km om uur en de 5km om uur) Uiterlijke finishtijd is iedere avond uur. De deelnemers ontvangen een mooie medaille ( na een feestelijke intocht) als ze 4 avonden hebben gelopen. Startkaarten kosten in de voorverkoop 4,00 en kunnen worden gekocht bij Emte Lobith, Jan Verplanke in Aerdt en alle basisscholen in de gemeente Rijnwaarden. Bij ons op school kunt u de kaarten op donderdagmiddag 26 mei en vrijdagmorgen 27 mei kopen. Er zit iemand van de Oudervereniging in de hoek bij juf Wilja of u kunt ze kopen bij juf Wilja Tijdens de eerste 2 wandelavonden kunnen er ook startkaarten worden gekocht (verkoopprijs is dan 4,50). Verdere informatie is te vinden op onze website:

5 Met Kl eur en Gev oel s t ar t bi nnenk or t met een ni euwe l es s ens er i e v oor de mi ddenbouw. Geef j e nu op! Wat? Bui t enschool se act i vi t ei t Hol i st i sch t ekenen Waar? Wanneer? Bs. De Tr agel l i j n i n Lobi t h Woensdagmi ddag van t ot uur 25 mei : Geomet r i e 1 j uni : Hans en Gr i et j e 8 j uni : Ri t mi sch t ekenen 15 j uni : I n de st i j l van Kandi nsky 22 j uni : Af r ondi ngsl es en Open At el i er vanaf uur Voor wi e? Gr oep 3, 4 en 5 van de Tr agel l i j n Kost en 5 l essen van 5 kwar t i er voor 37, 50 ( i ncl. mat er i aal en dr i nken met wat l ekker s) Opgeven kan vi a een mai l naar ni j boer al i eke@gmai l. com Ki j k voor meer i nf or mat i e op mi j n Facebook - pagi na: Ki nder t ekenpr akt i j k met Kl eur en Gevoel

6 Mad Science Vakantiedagen In de zomervakantie binnen hangen? Dat hoeft helemaal niet! Doe mee met de coole, inspirerende Mad Science Vakantiedagen. Onze gekke Mad Scientists halen alles uit de kast om deze zomerdagen onvergetelijk te maken. Tijdens onze Vakantiedagen vliegt de tijd voorbij. De kinderen leren spelenderwijs alles over wetenschap en techniek. Dit hoeft niet saai te zijn; in tegendeel! Raketten afschieten, slijm en stuiterballen maken, betoverende shows met droog ijs; dit is maar een kleine greep uit de activiteiten die Mad Science uitvoert. Elke dag staat in het teken van een spannend thema, waarmee de Mad Scientists samen met de kleine wetenschappers in wording aan de slag gaan. Kinderen zullen zich verwonderen over alle geweldige dingen die door wetenschap en techniek mogelijk zijn. Onze geanimeerde en professionele begeleiding zorgt er zeker voor dat ze deze tijd nooit vergeten! Praktische informatie De Mad Science Vakantiedagen zijn geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Om de best mogelijke beleving te creëren wordt met kleine groepen gewerkt, daarbij zijn er per locatie 2 Mad Scientists aanwezig. Er kunnen maximaal 24 kinderen deelnemen, vol = vol. Kijk snel bij data en locaties waar we bij jou in de buurt een vakantieprogramma organiseren. Activiteiten zijn zonder overnachting en duren van 9:00 tot 16:00 uur. Let op: In de regel zijn de programma's in de zomervakantie van maandag t/m donderdag. De planning van de thema's is flexibel. Kijk snel op of nederland.madscience.org voor meer informatie, of bel ons op Dichtstbijzijnde locatie in Gelderland is Braamt. Wie wil er mee op een safari-avontuur? Op zondag 5 juni a.s. van tot uur gaan kinderen (van 7 tot 12 jaar) uit Rijnwaarden en omstreken onder begeleiding van IVN-natuurgidsen een safaritocht maken in onze eigen jungle in de Geuzenwaard in Lobith. Je neemt deel aan allerlei leuke activiteiten: bodemboren, kijken welke beestjes er in het water leven, maar ook wat er in het gras en in de bomen en struiken te vinden is. Aan het einde van dit avontuur kom je ook nog veel te weten over de bevers, die in dit gebied voorkomen.

7 Natuurlijk trek je stoere rubberen laarzen aan en kleding die tegen een stootje kan! Start: Gildehuis, Dorpsdijk 16, 6915 AD Lobith. Tijd: zondag 5 juni 2016 van tot uur Kosten : 3,-- per kind Aanmelden: tot uiterlijk 3 juni a.s. via de website van het Toeristisch Informatie Centrum in Tolkamer ( of telefonisch tijdens de openingstijden via (0316) (geef je naam, leeftijd en telefoonnummer op). Maximaal 40 kinderen kunnen deelnemen, dus vol is vol!

Voorstelling Muizenissen

Voorstelling Muizenissen Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org Voorstelling Muizenissen schooljaar 2015-2016 nummer 18, vrijdag 3 juni De voorstelling Muizenissen was een groot

Nadere informatie

Uniek-nieuws 11 N I E U W S B R I E F

Uniek-nieuws 11 N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 11 Nummer 11 13 mei 2016 Volgende nieuwsbrief op 27 mei Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een welverdiende vakantie zijn we de laatste etappe van dit

Nadere informatie

Woensdag 1 juni 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Woensdag 1 juni 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Woensdag 1 juni 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Deze week besteden we aandacht aan de regels die horen bij het gebruik van de aula

Nadere informatie

Iedereen is anders, al zijn we groot of klein, je mag jezelf zijn.

Iedereen is anders, al zijn we groot of klein, je mag jezelf zijn. Info 20 10 juni 2015 Gouden Regels regel van de week Met de kinderen behandelen we wekelijks een regel. De regel van deze week is: Iedereen is anders, al zijn we groot of klein, je mag jezelf zijn. Trefwoord

Nadere informatie

Maandag 10 april 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 10 april 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 10 april 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws April is al begonnen en dat betekent een nieuwe PBS-regel voor de groepen 1,2 en 3.

Nadere informatie

Woensdag 10 september 2014 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn.

Woensdag 10 september 2014 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn. NIEUWSBRIEF Woensdag 10 september 2014 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn. Baby geboren! Afgelopen zaterdag 6 september zijn juf Renske en haar partner Jan de trotse

Nadere informatie

Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws In het PBS programma hebben we heel veel lessen waarin de leerlingen bijvoorbeeld leren

Nadere informatie

Maandag 23 april 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 23 april 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 23 april 2018 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws In de groepen 3 t/m 8 besteden we deze week aandacht aan het stilteteken. Dat geeft

Nadere informatie

Woensdag 29 april 2015 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn.

Woensdag 29 april 2015 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn. NIEUWSBRIEF Woensdag 29 april 2015 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn. PBS-Nieuws Deze week letten wij als leerkrachten extra op hoeveel complimentjes en correcties

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 november 2018

Nieuwsbrief 12 november 2018 Nieuwsbrief 12 november 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Ontwikkeling Integraal Kind Centrum De

Nadere informatie

Woensdag 16 september 2015 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Woensdag 16 september 2015 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Woensdag 16 september 2015 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Deze week besteden we aandacht aan de regel Binnen praat en loop je zacht, terwijl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

24 juni : Maandviering om 11.45 uur (Let op: op de jaarkalender staat 17 juni. De maandviering is dus verschoven naar 24 juni!)

24 juni : Maandviering om 11.45 uur (Let op: op de jaarkalender staat 17 juni. De maandviering is dus verschoven naar 24 juni!) Nieuwsflits schooljaar 2014-2015 31 mei 2015 Belangrijke data 24 juni : Maandviering om 11.45 uur (Let op: op de jaarkalender staat 17 juni. De maandviering is dus verschoven naar 24 juni!) 26 juni : Groep

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 16 06-05-2014 In dit nummer: Nog een kwart.. Maandopening Personele

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 17. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar enthousiaste deelname en/of begeleiding!

Nieuwsbrief nr. 17. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar enthousiaste deelname en/of begeleiding! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 17 13 e jaargang Vrijdag 27 mei 2016 Sportdag groepen

Nadere informatie

Maandag 19 september 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 19 september 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 19 september 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Deze week besteden we aandacht aan de regel Binnen praat en loop je zacht, terwijl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 november 2018

Nieuwsbrief 26 november 2018 Nieuwsbrief 26 november 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Studiedag 21 november Vorige week hebben

Nadere informatie

Schooljaar nr. 18

Schooljaar nr. 18 Het Kwakertje Agenda 2 en 3 juli De kinderen zijn vrij i.v.m. 2 studiedagen 4 juli Schoolfotograaf 6 juli Rapport mee 11 juli Facultatieve oudergesprekken 13 juli Jaarafsluiting; tijdstip: 11.30 uur 18

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

DE LINDEFLITS BELANGRIJKE DATA 1 E HEILIGE COMMUNIE STUDIEDAG

DE LINDEFLITS BELANGRIJKE DATA 1 E HEILIGE COMMUNIE STUDIEDAG Informatieblad voor leerlingen, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij bs. De Lindegaerd. DE LINDEFLITS In deze Lindeflits o.a. aandacht voor: jarigen juni, studiedag juni, 1e heilige communie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief juni 2015 Bericht van directie: Zoals we al eerder hebben gecommuniceerd, zijn we steeds meer mooie stappen aan het zetten in de ontwikkeling van onze integrale samenwerking. Graag informeren

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1

N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1 N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1 Samen spelen en leren op een veilige plek van de directie Welkom allemaal in het nieuwe schooljaar. We maken er met elkaar weer een fijn en goed

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Nieuwsbrief Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Vanuit de directie De afgelopen week zijn de kinderen van groep 5/6 naar de molen in Ten Boer geweest. Groep 1/2 ging naar de boerderij van juf Arda. Komende week

Nadere informatie

Fruit van de week: Woensdag: druiven (500 gr voor 7 kinderen) Donderdag: sinaasappel Vrijdag: appel (Elstar)

Fruit van de week: Woensdag: druiven (500 gr voor 7 kinderen) Donderdag: sinaasappel Vrijdag: appel (Elstar) Leeuwarden, 31 maart 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Fruit van de week: Woensdag: druiven (500 gr voor 7 kinderen) Donderdag:

Nadere informatie

Maandag 8 mei 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 8 mei 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 8 mei 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Het is mei. In mei staat goed gedrag in de gym- en speelzaal centraal in de groepen 1,

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4 Pagina 1 van 4 Inhoudsopgave Algemeen: Koningsspelen SO: Thema afsluiting: gezondheid SO: Bezoek van juf Bernice en Noud VSO: Gym VSO: OZG VSO VSO: Perspectief gesprekken VSO: Paaskantine VSO: Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 14 september 2016

Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Hier is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2016-2017. Ik hoop dat iedereen een hele fijne vakantie heeft gehad en weer

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Achtbaanflits 29 augustus 2017

Achtbaanflits 29 augustus 2017 AGENDA Iedere woensdag en vrijdag: FRUITDAG Woensdag 30 augustus mad science show Donderdag 31 augustus afstemmingsgesprekken groep (2)3-8 tot 20.00u Maandag 4 september HB groepen kennismakingsavond Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

Weekbericht 1 juni 2016

Weekbericht 1 juni 2016 Weekbericht 1 juni 2016 Ook te lezen op www.deploeg.o2g2.nl Aan alle ouders/ verzorgers, INFORMATIEBIJEENKOMSTEN LEZEN IN GROEP 3,4 EN 5 Binnenkort is er voor de ouders van leerlingen die het volgend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief

Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief Kind op maandag... 3 Koffiemorgen 26 januari... 3 Maandaggeld... 3 Avondvierdaagse Alphen aan den Rijn... 3 Gesprekken

Nadere informatie

Meneer Rob krijgt andere taken binnen Delta-onderwijs

Meneer Rob krijgt andere taken binnen Delta-onderwijs Dinsdag 27 mei 2015 Internet: www.obsduizendpoot.nl e-mail: directie@obsduizendpoot.nll Woensdag 27 mei 2015 Internet: www.obsduizendpoot.nl E-mail: directie@obsduizendpoot.nl Woensdag 27 mei 2015 Internet:

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Beste ouders en verzorgers, Na ruim 42 jaar werkzaam te

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school.

Nieuwe leerlingen In april hebben mogen we weer 3 nieuwe leerlingen verwelkomen bij ons op school. Riemslootnieuws 649 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 17-3- e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode

R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 14 september 2018 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Groep 8 is weer

Nadere informatie

Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808

Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808 Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808 Nieuwsbrief 0594-514808 Donderdag 22 januari 2015 Inhoud: Beste ouders, verzorgers, Welkom Opslagruimte gezocht! (OV) Voorleesontbijt

Nadere informatie

Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 7

Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 7 Schooljaar 2015-2016 Nr. 7 Wie wil de ouders van de luizencontrole komen ondersteunen? Na elke vakantie is een groep ouders actief bij de luizencontrole. Dankzij deze controle komt er bijna geen hoofdluis

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Datum: donderdag 24 mei 2018

Datum: donderdag 24 mei 2018 Datum: donderdag 24 mei 2018 Populierenblaadje Algemeen: Schoolfotograaf: Maandag 28 mei komt de schoolfotograaf op de Peppels. Dit jaar worden er alleen groepsfoto s gemaakt (eens in de twee jaar ook

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - maart 2016

Maandbrief - Klimop-Buiten - maart 2016 Maandbrief - Klimop-Buiten - maart 2016 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda Maart 2016: Maandag 29 februari

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 april 2019

Nieuwsbrief 15 april 2019 Nieuwsbrief 15 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Vakanties 2019-2020 Hieronder vindt u alvast

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. PBS nieuws. Bijeenkomst hulpouders herhaald op 4 november. Kinderboekenweek & sponsorloop.

NIEUWSBRIEF. PBS nieuws. Bijeenkomst hulpouders herhaald op 4 november. Kinderboekenweek & sponsorloop. NIEUWSBRIEF Maandag 17 oktober 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Deze week geven we in de PBS les extra aandacht aan de reactieprocedure. We vragen

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

nieuwsbrief t Toetertje

nieuwsbrief t Toetertje Groep 5 & 6 nieuwsbrief 19 e jaargang, nr. 27 23-03-2012 t Toetertje OBS De Schoener Werkstukken en spreekbeurten De werkstukken en samenvattingen zijn ingeleverd. Deze week krijgen de leerlingen de werkstukken

Nadere informatie

Carlijn en Floris Mulder zijn na de meivakantie naar basisschool de Akker gegaan. We wensen ze veel succes op hun nieuwe school.

Carlijn en Floris Mulder zijn na de meivakantie naar basisschool de Akker gegaan. We wensen ze veel succes op hun nieuwe school. Nieuwsbrief d.d. 08-05-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl In de cloud Op woensdag 15 mei gaat de Noorderschool

Nadere informatie

Schooljaar nr. 16

Schooljaar nr. 16 Het Kwakertje Agenda 14 juni Koffieochtend 18 juni Schoolreisje 2 en 3 juli De kinderen zijn vrij i.v.m. 2 studiedagen 4 juli Schoolfotograaf 6 juli Rapport mee 11 juli Facultatieve oudergesprekken 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

De schoolfotograaf Het schoolreisje van de groepen 6 Het schoolreisjes van groepen 1 t/m 5 De Avond-4-daagse Sponsoractie van de PLUS.

De schoolfotograaf Het schoolreisje van de groepen 6 Het schoolreisjes van groepen 1 t/m 5 De Avond-4-daagse Sponsoractie van de PLUS. Boegspriet Nummer 17 9 mei 2014 Basisschool De Driemaster Beste ouders/verzorgers, We zijn begonnen aan de laatste etappe richting de Zomervakantie! In deze editie van de Boegspriet leest u over de schoolfotograaf,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

Woensdag 15 juli 2015 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn.

Woensdag 15 juli 2015 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn. NIEUWSBRIEF Woensdag 15 juli 2015 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn. PBS-Nieuws Deze week zijn we extra alert op een fijne sfeer in de klas. Het einde van het schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Start schooljaar Pagina 1 Luizen pluizen Pagina 1 Algemene informatie

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 3 september nummer 2. Geachte ouder(s),

Agenda INLEIDING. 3 september nummer 2. Geachte ouder(s), 3 september 2018 - nummer 2 INLEIDING Geachte ouder(s), De eerste weken van het schooljaar zitten er al weer op. Binnenkort gaan ook weer de eerste activiteiten van start. Groep 1-2a brengt morgen een

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 20-05-2016

Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Communie Komende zondag doen de kinderen van groep 4 hun Eerste Heilige Communie. Wij hopen op goed weer en wensen hen allemaal een onvergetelijke dag toe! Schoolfotograaf Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2. 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2. 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6 NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: 23 mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6 25 mei Hemelvaartsdag alle kinderen zijn vrij 26 mei alle

Nadere informatie

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1)

Hoera! een meisje.. Uitnodiging presentatie entreetoets en Voortgezet Onderwijs ouders groep 7 Entreetoets groep 7 Schoolreis Even voorstellen (1) Mei 2018 Hoera! een meisje.. Op woensdag 28 maart 2018 is juf Melanie mama geworden van een prachtige dochter. Het meisje draagt de naam Aimée. Wij wensen de juf een mooie kraamtijd met haar gezin! Uitnodiging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie