Gift for your hands - Een bruisende manicure soak poeder met zee mineralen en vitamine E. Verzacht en hydrateert de huid.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gift for your hands - Een bruisende manicure soak poeder met zee mineralen en vitamine E. Verzacht en hydrateert de huid."

Transcriptie

1 ASTONISHING REFRESHING SOAK MANICURE SENSUAL PEPPERY ROSE: Product omschrijving: Gift for your hands - Een bruisende manicure soak poeder met zee mineralen en vitamine E. Verzacht en hydrateert de huid. De Refreshing Soak is een reinigende mineralen manicure soak, bevat zee mineralen en vitamine E. Deze soak is doordrenkt met de opwindende geurcombinatie van pioenrozen en roze peper. De reinigende soak verzacht de huid, ontspant de spieren en heeft een antioxiderend effect om zo uw handen voor te bereiden op de complete manicure beleving. Verzachtend. Hydraterend. Reinigend. Bevat zee mineralen om de natuurlijke vochtbalans te behouden. Bevat Helianthhus Annuus olie (zonnebloemolie) werkt als een antioxidant, door de aanwezigheid van vitamine E, die de huid beschermt en herstelt. Is SLS (Sodium Lauryl Sulfaat) en SLES (Sodium Laureth Sulfaat) vrij. Bevat geen kleurstoffen. Is geschikt voor alle huidtypes. Gebruik een schepje Refreshing Soak in een manicure bowl. Laat de handen 5-10 minuten weken.

2 ASTONISHING DETOX SALT SCRUB MANICURE SENSUAL PEPPERY ROSE Product omschrijving: Gift for your hands - Een zuiverende scrub, gemaakt van zee miniralen, voor de ultieme peeling. De Detox Salt Scrub zorgt voor een gladde zachte huid met een heerlijke geur. De Detox Salt Scrub is een zuiverende scrub gemaakt van zee mineralen voor de ultieme exfoliatiebeleving. De Detox Salt Scrub bevat kleine zoutdeeltjes om op een zachte manier de dode huidcellen te verwijderen. Doordrenkt met de opwindende geurcombinatie van pioenrozen en roze peper, zal de Detox Salt Scrub uw huid hemels geurend, glanzend, zacht en glad achterlaten. Exfoliërend (dode huidcellen verwijderend). Verzachtend. Ontgiftend. Is SLS (Sodium Lauryl Sulfaat) en SLES (Sodium Laureth Sulfaat) vrij. Bevat geen kleurstoffen. Is geschikt voor alle huidtypes. Masseer de Detox Salt Scrub met draaiende bewegingen in op vochtige handen en onderarmen. Spoel goed af met warm water. Daarna zorgvuldig drogen.

3 ASTONISHING PURIFYING MASQUE MANICURE SENSUAL PEPPERY ROSE Product omschrijving: Gift for your hands - Een zuiverend masker met Kaolien, dat uitstekend absorberende eigenschappen heeft om alle onzuiverheden en gifstoffen uit de huid te verwijderen. Ontdoet de huid van overtollige olie, vervuiling en andere afvalstoffen. Een belangrijk ingrediënt in het zuiverende masker is kaolin, dit is een natuurlijk voorkomende zachte klei. Kaolin heeft de uitstekende absorberende eigenschap om onzuiverheden en gifstoffen uit de huid te trekken waardoor het overtollige olie, vuil en andere afvalstoffen van de huid verwijdert. Het zuiverende masker creëert de ideale voorbereiding van uw huid voor de Hydraterende Lotion. Dieptereiniging. Ontgiftend. Is SLS (Sodium Lauryl Sulfaat) en SLES (Sodium Laureth Sulfaat) vrij. Is geschikt voor alle huidtypes. Breng een laag Purifying Masque aan over de handen en polsen. Laat het 10 minuten intrekken. Spoel goed af met warm water. Daarnaar zorgvuldig drogen.

4 ASTONISHING HYDRATING LOTION MANICURE SENSUAL PEPPERY ROSE Product Omschrijving: Gift for your hands - Een snel absorberende en voedende lotion met Sheaboter en zoete amandelolie, die vele voedingstoffen bevat waaronder calcium, magnesium, fosfor, vitamines E, 8 (Foliumzuur) en B12. Het verzacht, voed, beschermt en herstelt de huid. Een hoofdingrediënt van de Hydraterende Lotion is Prunus Amygdalus Dulcis Olie. Dit is de olie die afkomstig is uit de rijpe zaadkern van de Zoete Amandelboom. Pure zoete amandelolie bevat veel voedingsstoffen zoals calcium, magnesium, fosfor, vitamine E, B9 (foliumzuur) en B2. Deze voedingsstoffen voeden het lichaam aan de buitenkant op de plaats waar het aangebracht wordt. Zoete Amandel Olie wordt vaak gebruikt als een huidverzorgingsproduct om de huid in te smeren en te verzachten. Deze olie heeft een lichte consistentie en is niet vettig, hierdoor wordt het gemakkelijk geabsorbeerd door de huid. Dit ingrediënt wordt regelmatig opgenomen in formules, die zijn ontworpen om: Fijne lijntjes te verminderen. De huid te hydrateren. De droge, schrale huid te verzachten. Jeuk te verminderen. Het is een rijk verzachtend middel dat de huid hydrateert, waardoor tekenen van vroegtijdige veroudering worden geminimaliseerd. Het creëert een glans op de huid en wanneer het geabsorbeerd is kan het worden gebruikt om verkleuringen, een ontsteking of huidirritaties te neutraliseren. Een ander belangrijk ingrediënt van de lotion is Parkii Butter (Shea Butter). Shea Butter is van nature rijk aan vitamine A, E en F en voorziet de huid van essentiële vetzuren en de voedingsstoffen die nodig zijn voor het produceren van collageen. De concentratie van natuurlijke vitaminen en vetzuren in de Shea Butter, maakt het ongelooflijk voedend en hydraterend voor de huid. Het wordt vaak gebruikt om een droge huid te verhelpen en om de natuurlijke oliën van de huid te beschermen. Shea butter beschermt en voedt de huid om uitdroging te voorkomen. Veel mensen melden bij langdurig gebruik een zachte, stevigere huid en minder rimpels. Verzachtend. Hydraterend. Beschermend en herstellend. Bevat Prunus Amygdalus Dulcis Olie (Zoete Amandel Olie). Bevat Shea Butter. Is SLS (Sodium Lauryl Sulfaat) en SLES (Sodium Laureth Sulfaat) vrij.

5 Bevat geen kleurstoffen. Is geschikt voor alle huidtypes. Breng het masserend aan op de handen en polsen. Ook te gebruiken voor de voeten, benen en het gehele lichaam.

6 ASTONISHING DETOX SALT SCRUB - HYPNOTIC VALLEY BLOSSOM Gift for your feet - Een zuiverende scrub, gemaakt van zee mineralen, voor de ultieme peeling. De Detox Salt Scrub zorgt voor een gladde zachte huid met een heerlijke geur. De Detox Salt Scrub is een ontgiftende scrub gemaakt van zee mineralen voor de ultieme peeling ervaring. De Detox Salt Scrub bevat kleinere zoutdeeltjes om voorzichtig de dode huidcellen te verwijderen. Doordrenkt met de bedwelmende geurcombinatie van hout en delicate lelies, zal de Detox Salt Scrub uw huid zacht, glad en hemels geurend achterlaten. Verwijdert dode huidcellen. Verzachtend. Zuiverend/Ontgiftend. SLS and SLES vrij (zeepvrij). Bevat geen kleurstoffen. Is geschikt voor alle huidtypen. Masseer de Detox Salt Scrub met draaiende bewegingen in op vochtige voeten en onderbenen. Spoel goed af met warm water. Daarna zorgvuldig drogen.

7 ASTONISHING POLISHING SUGAR SCRUB PEDICURE HYPNOTIC VALLEY BLOSSOM Gift for your feet - Deze op olie gebaseerde Polishing Sugar Scrub bevat suiker kristallen die voor een intensieve peeling zorgen. Ideaal voor de droge, ruwe huid. Polishing Sugar Scrub zorgt voor een gladde, zachte huid met een heerlijke geur. De Polishing Sugar Scrub is een geweldige peeling. De dode huidcellen worden verwijderd en een verjongde, gladde huid wordt onthuld. De Polishing Sugar Scrub bevat suikerkristallen in een op olie gebaseerde scrub om een iets intensere peeling voor de droge en ruwe huid te bieden. Doordrenkt met de bedwelmende geurcombinatie van hout en delicate lelies, zal de Polishing Sugar Scrub uw huid zacht, glad en hemels geurend achterlaten. Verwijdert dode huidcellen. Verzachtend. Zuiverend/Ontgiftend. SLS en SLES vrij (zeepvrij). Bevat geen kleurstoffen. Is geschikt voor alle huidtypen. Masseer de Polish Sugar Scrub met draaiende bewegingen in op vochtige voeten en enkels. Spoel goed af met warm water. Daarna zorgvuldig drogen.

8 ASTONISHING PURIFYING MASQUE PEDICURE HYPNOTIC VALLEY BLOSSOM Gift for your feet - Een zuiverend masker met Kaolien, dat uitstekend absorberende eigenschappen heeft om alle onzuiverheden en gifstoffen uit de huid te verwijderen. Ontdoet de huid van overtollige olie, vervuiling en andere afvalstoffen. Een belangrijk ingrediënt in het zuiverende masker is kaolin, dit is een natuurlijk voorkomende zachte klei. Kaolin heeft de uitstekende absorberende eigenschap om onzuiverheden en gifstoffen uit de huid te trekken waardoor het overtollig olie, vuil en andere afvalstoffen van de huid verwijderd. Het zuiverende masker creëert de ideale voorbereiding van uw huid voor de Hydraterende Lotion. Dieptereiniging. Zuiverend / Ontgiftend. SLS en SLES vrij (zeepvrij). Bevat geen mineralen oliën. Is geschikt voor alle huidtypen. Breng een laag Purifying Masque aan over de voeten en enkels. Laat het 10 minuten intrekken. Spoel goed af met warm water. Daarnaar zorgvuldig drogen

9 ASTONISHING REFRESHING SALTS - PEDICURE HYPNOTIC VALLEY BLOSSOM Gift for your feet - Een schuimende pedicure soak om de spieren te laten ontspannen en om de huid te verzachten en te reinigen. De Refreshing Salts is een schuimende pedicure soak, doordrenkt met de bedwelmende geurcombinatie van hout en delicate lelies. De Refreshing Salts verzacht de huid, ontspant de spieren en heeft een ontgiftende werking om uw voeten voor te bereiden op de volledige pedicurebeleving. Verfrissend. Hydraterend. Schuimend. SLS en SLES vrij (zeepvrij). Bevat geen kleurstoffen. Is geschikt voor alle huidtypen. Gebruik een schepje Refreshing Salts in een warm voetbad. Laat de voeten 5 10 minuten weken.

10 ASTONISHING COOLING GEL PEDICURE MINT & EUCALYPTUS Gift for your feet - Een verfrissende Cooling Gel voor vermoeide voeten en benen. Bevat Kampfer en Menthol (voor een verkoelend, verfrissend effect, helpt pijnlijke spieren te ontspannen) en D- Panthenol Provitamine B5 (voor een optimale opname, hydratie en verzorging van de huid). Als extra optie is de Cooling Gel een must voor de warme, zonnige dagen. Deze niet-plakkerige, verkoelende gel kan worden aangebracht na de pedicurebehandeling, zodat uw voeten verkoeld en verfrist worden zonder een plakkerig, glad laagje achter te laten. Kamfer, Menthol, en D-panthenol (provitamine B5) zijn de belangrijke ingrediënten. Menthol is ideaal voor het verkoelen en verfrissen van warme voeten. Eucalyptusolie verlicht pijnlijke spieren. Provitamine B5 biedt optimale opname, hydratatie en verzachting van de huid. Voor persoonlijk gebruik, is de mini Cooling Gel ideaal voor in uw handtas of uw bureaulade. Verkoelend en verfrissend. Verlicht pijnlijke spieren. Optimale absorptie, hydratatie en verzachting. Bevat kamfer - frisse geur en natuurlijke helende eigenschappen. Bevat Menthol verkoelt en verfrist. Bevat D-Panthenol (Provitaminen B5) optimale absorptie, vochtregulerend, verzachtend. Geschikt voor alle huidtypen. Dermatologisch getest. Een ruime hoeveelheid Cooling Gel op de voeten en benen aanbrengen. Masseer het zachtjes in de huid. Kan dagelijks gebruikt worden.

11 ASTONISHING CALLUS REMOVER 118 ML PEDICURE CITRUS FUSION Gift for your feet - Een extra sterke verwijderaar die speciaal is ontwikkeld om de meest hardnekkige eelt binnen enkele seconden week te maken, waarna het gemakkelijk met een voetvijl te verwijderen is. De Callus Remover is een effectieve aanvulling op de pedicure lijn voor cliënten die last hebben van ruwe huid en eelt. De extra krachtige remover is speciaal ontwikkeld om zeer taai eelt binnen enkele seconden af te breken en te weken, ter voorbereiding van de huid om het eelt makkelijker te verwijderen met een vijl. Extra sterk tijd besparend. Breekt en verwijdert eelt binnen enkele seconden. Breng de Callus Remover aan op een watje en dep het vervolgens op het eelt. Laat dit 45 seconden intrekken. Vijl het eelt weg en spoel het gebied schoon met warm water.

12 ASTONISHING HYDRATING LOTION PEDICURE HYPNOTIC VALLEY BLOSSOM Gift for your feet - Een snel absorberende en voedende lotion met Sheaboter en zoete amandelolie, die vele voedingstoffen bevat waaronder calcium, magnesium, fosfor, vitamines E, 8 (Foliumzuur) en B12. Het verzacht, voed, beschermt en herstelt de huid. Verjong uw huid met de Hydraterende Lotion. De Hydrating Lotion is het ideale product om uw Spa Pedicure beleving af te sluiten. De Hydrating Lotion verzacht en hydrateert de huid zonder een plakkerig of olieachtig residu. Voor persoonlijk gebruik is de Mini Hydrating Lotion ideaal voor in uw handtas of uw bureaulade. Een hoofdingrediënt van de Hydraterende Lotion is Prunus Amygdalus Dulcis Olie. Dit is de olie die afkomstig is uit de rijpe zaadkern van de Zoete Amandelboom. Pure zoete amandelolie bevat veel voedingsstoffen zoals calcium, magnesium, fosfor, vitamine E, B9 (foliumzuur) en B2. Deze voedingsstoffen voeden het lichaam aan de buitenkant op de plaats waar het aangebracht wordt. Zoete Amandel Olie wordt vaak gebruikt als een huidverzorgingsproduct om de huid in te smeren en te verzachten. Deze olie heeft een lichte consistentie en is niet vettig, hierdoor wordt het gemakkelijk geabsorbeerd door de huid. Dit ingrediënt wordt regelmatig opgenomen in formules, die zijn ontworpen om: Fijne lijntjes te verminderen. De huid te hydrateren. De droge, schrale huid te verzachten. Jeuk te ontlasten. Verzachtend. Hydraterend. Verzorgend. Bevat Prunus Amygdalus Dulcis Olie (Zoete Amandel Olie). Bevat Shea Butter. SLS en SLES vrij (zeepvrij). Bevat geen kleurstoffen. Is geschikt voor alle huidtypen.

13 Breng het masserend aan op de voeten, enkels en onderbenen. Ook te gebruiken voor het gehele lichaam.

Hieronder treft u de handige stap-voor-stap handleiding aan voor een perfecte (cosmetische) pedicure behandeling, de Perfect Pedicure.

Hieronder treft u de handige stap-voor-stap handleiding aan voor een perfecte (cosmetische) pedicure behandeling, de Perfect Pedicure. Gena Perfect Pedicure handleiding (Step-by-Step Manual): Hieronder treft u de handige stap-voor-stap handleiding aan voor een perfecte (cosmetische) pedicure behandeling, de Perfect Pedicure. Inleiding

Nadere informatie

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één. Maskers hydrateren of absorberen

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken in de huid. Deze producten bevatten in de juiste combinatie,

Nadere informatie

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen.

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen. Mol&B Copenhagen is een exclusieve productlijn voor huidverzorging ontwikkeld door verpleegkundige Tina Maria Madsen in nauwe samenwerking met dermatologen en huidverzorgingsexperts in een Europees laboratorium.

Nadere informatie

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en BeautyStrips Het masker en het serum van de BeautyStrips zijn twee afzonderlijke elementen. In combinatie kan het de tijdloze schoonheid en jeugdige energie die leeft in ieder van ons versterken. De meest

Nadere informatie

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Draai de tijd terug met ons regenererende, sterk geconcentreerde serum dat de productie van collageen en elastieke opvoert en zo de huid verjongt, met minder zichtbare

Nadere informatie

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen Prijslijst Gezichtsbehandelingen Beautiful You - 55 minuten 82,- Uitgebreide gezichtsbehandeling. Nadat we uw huid gereinigd hebben, verwijderen we eventuele onzuiverheden en brengen een reinigend masker

Nadere informatie

Korte verzorging 30'

Korte verzorging 30' Korte verzorging 30' reiniging - peeling - masker - dagcrème - professioneel advies Options Flash Lift Een complete verzorging aangepast aan de behoefte van uw huid met als doel haar natuurlijk evenwicht

Nadere informatie

Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen

Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen Clarifying Mask Kleimasker om het teveel aan vet en vuiltjes te verwijderen Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één.

Nadere informatie

NIEUW IN HET ASSORTIMENT! PRIJSLIJST SCRUB&RUB

NIEUW IN HET ASSORTIMENT! PRIJSLIJST SCRUB&RUB NIEUW IN HET ASSORTIMENT! Vriesia is altijd op zoek naar merken en producten die voor u als ondernemer van toegevoegde waarde kunnen zijn en onderscheidend vermogen bieden. Wij zijn dan ook zeer verheugd

Nadere informatie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie Productenlijst In de nabije toekomst kan u snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop. In afwachting hiervan vindt u in dit document uitgebreide info over onze producten. Bestellingen kan u doorgeven

Nadere informatie

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven Voor meer info kan u terecht bij: Sylvia Mohar (Sylvitis ) 02 658 00 64 info@sylvitistherapy.be De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven www.sylvitis.be www.sylvitistherapy.be Fit

Nadere informatie

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE?

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE? SOFTENING CLEANSING CRÈME 150ml (11948) VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID Deze vochtrijke formule verwijdert grondig make-up-resten en onzuiverheden, terwijl het tevens het gevoelige ph-gehalte

Nadere informatie

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau K-Beau cosmeceuticals 100% Huidvriendelijk Doeltreffende ingrediënten Natuurlijke werkstoffen Eerlijke cosmetica 100% K-Beau K-Beau staat voor krachtig en mooi! Verzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige

Nadere informatie

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied.

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied. Onze filosofie Geïnspireerd door de natuur hebben we onze unieke voedings- en huidverzorgingsexpertise gecombineerd om heerlijke, verzorgende en verzachtende formules te creëren die puur zijn zoals de

Nadere informatie

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid V E R N I E U W D E LICHAAMS Een moment van zachtheid voor je huid DE SCHOONHEID VAN HET LICHAAM Uw lichaam verdient evenveel aandacht als uw gezicht. Om het evenwicht te vinden tussen een gevoel van schoonheid

Nadere informatie

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 SUN&MORE Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 MY FAVORITE SUN PROTECTION SUN CARE ESSENTIALS VOOR HAAR EN HUID Sun & More_NL.indd 2 07-04-16 16:22 7 PRODUCTEN OM HAAR EN HUID TE BESCHERMEN TEGEN ZON, CHLOOR

Nadere informatie

Prijslijst El Centro. Gelaatsverzorgingen

Prijslijst El Centro. Gelaatsverzorgingen Prijslijst El Centro Gelaatsverzorgingen ~dieptereiniging (45min) 45 Ideaal voor de jonge huid met onzuiverheden, of voor een boost te geven aan de huid. Een verzorging van 45min. Hier is geen gelaatsmassage

Nadere informatie

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML uiterst rijke, hydraterende en reinigende shower cream kalmerend en ontspannend aromatisch voordeel, een zijdezachte huid voedt en verbetert de elasticiteit rozen- en vanilleolie,

Nadere informatie

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 1 INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 PRODUCTEN VOOR: REINIGING 3 GEVOELIGE HUID 4 HYDRATATIE 5 ANTI-AGING 6 JONGE EN VETTE HUID 7 SPECIALS 8 LICHAAMSVERZORGING 9 www.beautysalon-piurity.nl

Nadere informatie

Binnen 7 dagen resultaat *.

Binnen 7 dagen resultaat *. Excellente voeding voor de huid Binnen 7 dagen resultaat *. Als voedingsexpert, brengt Herbalife u nu excellente voeding voor uw huid. Met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten zit onze huidverzorging

Nadere informatie

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN Informatie en Verkooppunt Ingang : Drapenierlaan - Zwolle Stadshagen Brievenbus : Pottenbakkerstraat 83-8043 BP Zwolle Telefoon : 038 4200838 Website : www.sadardiri.nl E-mailadres

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment Verstevigende en celvernieuwende werking, met extra voedend masker *hoogwaardige producten. diverse concentraten en serums. Onzuiverheden verwijderen Wenkbrauwen

Nadere informatie

Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. *

Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. * Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. * Als voedingsexpert, brengt Herbalife u nu excellente voeding voor uw huid. Met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten zit onze huidverzorging

Nadere informatie

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com De mannenhuid JPR men De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of

Nadere informatie

Stralend de zomer door!

Stralend de zomer door! Stralend de zomer door! 10 juli t/m 13 september 2013 Stralend de zomer door! Welkom bij de juli aanbiedingen. Deze brochure staat in het teken van de zomer en dan met name producten die zorgen voor een

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder

Nadere informatie

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid AROMASOUL MEDITERRANEAN BODY CREAM 150ML de huid is gehydrateerd en heeft een aangename geur, met een aroma therapeutisch effect van vitaliteit en welzijn wordt geassocieerd met het zomerseizoen gerevitaliseerde

Nadere informatie

Natuurlijke voetverzorging

Natuurlijke voetverzorging Natuurlijke voetverzorging Wat is Tea Tree olie? Tea Tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia door middel van distillatie. Deze zéér natuurlijke productiemethode met strenge

Nadere informatie

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME INLEIDING Mannen zijn anders dan vrouwen, dat is duidelijk. Er zijn tal van verschillen op te noemen, zo ook het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid. De mannenhuid is doorgaans dikker en vetter

Nadere informatie

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION CLEANSING MILK Een milde reiniging met het zeer effectieve s Ochtends en s avonds. Breng aan op de droge

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk 8 SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS Reinigingsmelk Zachte Tonic Anti-ageing crème Sérum Gel Masker Zachte Body Milk Face Scrub Body Peeling Massageboter Retail Salon Bisabolol Ontstekingremmend, antibacterieel,

Nadere informatie

s c h o o n h e i d s s a l o n m a n i c u r e p e d i c u r e www.about-skin.nl

s c h o o n h e i d s s a l o n m a n i c u r e p e d i c u r e www.about-skin.nl s c h o o n h e i d s s a l o n m a n i c u r e p e d i c u r e www.about-skin.nl skin No-nonsense huidverzorging die écht werkt Onze huid blijft zich voortdurend ontwikkelen. Dit gebeurt onder invloed

Nadere informatie

SUNRIDER. KANDESN en OI-LIN huidverzorging. HUIDVERZORGING en COSMETICA. Introductie SIMPLY THE BEST!

SUNRIDER. KANDESN en OI-LIN huidverzorging. HUIDVERZORGING en COSMETICA. Introductie SIMPLY THE BEST! SUNRIDER HUIDVERZORGING en COSMETICA SIMPLY THE BEST! KANDESN en OI-LIN huidverzorging Introductie De meeste huid verzorgingsproducten behandelen de symptomen. De Kandesn lijn van Sunrider concentreert

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging S KINCARE de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd

Nadere informatie

Zweedse massage (60 min.) 65

Zweedse massage (60 min.) 65 Lichaamsverzorging Zweedse massage (60 min.) 65 Een intensieve relaxerende massage met als hoofddoel de bloedcirculatie te stimuleren. De Zweedse massage helpt om afvalstoffen te verwijderen en om vermoeide

Nadere informatie

ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN

ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN Fijn om te gebruiken, mooi om cadeau te geven Dille & Kamille staat voor natuurlijke eenvoud, voor genieten van alle goeds uit de natuur. Daarom is onze bad- en verzorgingslijn

Nadere informatie

JP De-mineralized Skin Toner 24.95

JP De-mineralized Skin Toner 24.95 Jericho Premium Line Een serie luxe parabeenvrije anti age producten. Jericho Premium is een serie producten speciaal samengesteld in de strijd tegen een ouderwordende huid. Wetenschappelijk bewezen is

Nadere informatie

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen.

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Voel je goed dankzij natuurlijke haar- en huidverzorgingsproducten ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Patchouli

Nadere informatie

Nieuw product CELLULAR PEEL-OFF FACE MASK met fruitstamcellen en fruitextracten 150g pot, 700g emmer Hydraterend en anti-oxidatief peel-off masker met de stamcellen van een zeldzame rode druivensoort (Gamay

Nadere informatie

De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten!

De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten! De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten! 5 producten geschikt voor elk huidtype: Aloe Purifying Cleanser Aloe Refreshing Toner Aloe Nourishing Serum Aloe Balancing

Nadere informatie

ervaar de luxe van huidverfijning met Cellular Mineral Face Exfoliator en Cellular Mineral Body Exfoliator

ervaar de luxe van huidverfijning met Cellular Mineral Face Exfoliator en Cellular Mineral Body Exfoliator Persbericht april 2014 ervaar de luxe van huidverfijning met Cellular Mineral Face Exfoliator en Cellular Mineral Body Exfoliator Til uw huidverzorgingsritueel van een gewoon naar een uitzonderlijk niveau

Nadere informatie

schoonheidssalon Prijslijst 2015 Salon Belleza

schoonheidssalon Prijslijst 2015 Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2015 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen:

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen: CHI Luxury Black Seed Oil is een luxueuze haarverzorgingslijn die het haar herstelt, revitaliseert en versterkt met Black Seed Dry Oil. Deze exotische olie staat al sinds de oudheid bekend om zijn rijke

Nadere informatie

*Zelfzorggeneesmiddel: Lees voor gebruik de >Bijsluiter. Weleda Combudoron Zalf 25 gr 8,70

*Zelfzorggeneesmiddel: Lees voor gebruik de >Bijsluiter. Weleda Combudoron Zalf 25 gr 8,70 Combudoron Gel Combudoron Gel* verzacht en verkoelt bij oppervlakkige brandwonden, zonnebrand en insectenbeten. De gel bevat extracten van Arnica en kleine brandnetel, die verzachtend werken en het zelfherstellende

Nadere informatie

Zeezout verkregen uit de Dode Zee bevat een veel hoger percentage mineralen en sporenelementen dan zeezout verkregen uit andere zeeën en oceanen

Zeezout verkregen uit de Dode Zee bevat een veel hoger percentage mineralen en sporenelementen dan zeezout verkregen uit andere zeeën en oceanen extenso wellness De natuur biedt een groot reservoir waardevolle mineralen, minerale zouten, vitaminen, sporenelementen en aminozuren welke grote overeenkomsten vertonen met ons lichaam. Extenso Wellness

Nadere informatie

ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING

ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING Environ Discovery 60-75min Ontdek Environ: je eerste Environ behandeling. Krijg een uitgebreide huidanalyse voor de ideale behandeling die perfect aansluit op jouw huid.

Nadere informatie

Dé natuurlijke. kinderverzorging

Dé natuurlijke. kinderverzorging Dé natuurlijke kinderverzorging Kinderen zijn puur, ontwapenend en je kostbaarste bezit. Daar wil je goed voor zorgen en dat begrijpen wij De huid is het grootste orgaan dat de mens bezit en wordt dagelijks

Nadere informatie

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar REFRESHING CLEANSING MOUSSE Zachte reinigende mousse voor een verfijnde teint - Voor de vochtarme of vette huid,

Nadere informatie

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Ayurvedische huidverzorgingsproducten Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Vata - Jasmin Dagcrème Deze crème is bijzonder geschikt voor de huid die extreem vocht- en voedingsarm is. De bijzondere

Nadere informatie

basische crème Zuur-base in balans! Voor de basische huidverzorging: ph 8.2

basische crème Zuur-base in balans! Voor de basische huidverzorging: ph 8.2 Crème basische crème Zuur-base in balans! Voor de basische huidverzorging: ph 8.2 Beschermt, anti-oxideert en geeft de huid energie: Vitamine E Co-enzym Q10 Verzorgt en verzacht de huid door de natuurlijke

Nadere informatie

Doeltreffend in wellness

Doeltreffend in wellness Doeltreffend in wellness De rust, geur en het zachte gevoel van de Dode Zee hoeft niet langer meer iets te zijn waar u alleen maar van kunt dromen. Het is nu binnen handbereik om van te genieten, waar

Nadere informatie

U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS!

U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS! U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS! THALGO HET VAN ORIGINE FRANSE KUURMERK THALGO IS SYNONIEM VOOR ZEE EN ZEE-ALGEN. AL MEER DAN 40 JAAR RICHT THALGO HAAR ONDERZOEK OP DE TOEPASSING VAN DE INGREDIËNTEN

Nadere informatie

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Ther-ME ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes kan afdwingen wanneer ze er goed

Nadere informatie

Corporelle Corporelle

Corporelle Corporelle Corporelle Corporelle lichaamsbehandeling In de moderne tijd wordt het natuurlijke ritme van de mens verstoord door de omgeving. Alles moet snel en gehaast gebeuren en er is nauwelijks tijd voor rust en

Nadere informatie

Uiterlijke Verzorging. Product Training

Uiterlijke Verzorging. Product Training Uiterlijke Verzorging Product Training Jacquie Carter Wereldwijd Product Trainer Uiterlijke Verzorging Directeur Uiterlijke Verzorging Product Marketing Wereldwijd 2 Wist u dat? De huid is ons grootste

Nadere informatie

Zachte zomerhuid 13 mei t/m 18 juli 2015

Zachte zomerhuid 13 mei t/m 18 juli 2015 Zachte zomerhuid 13 mei t/m 18 juli 2015 Milde verzorging voor de allerkleinsten Gentle Baby Hair & Body Wash 240ml (17980) Deze milde, PH-gebalanceerde wasgel prikt niet in de oogjes en ruikt heerlijk

Nadere informatie

bestaat uit twee essentiële stappen: make-up verwijderen, maar ook de onzuiverheden die een gevolg zijn van luchtverontreiniging.

bestaat uit twee essentiële stappen: make-up verwijderen, maar ook de onzuiverheden die een gevolg zijn van luchtverontreiniging. De huid reinigen bestaat uit twee essentiële stappen: make-up verwijderen, maar ook de onzuiverheden die een gevolg zijn van luchtverontreiniging. Door een slecht gereinigde huid raken de poriën uiteindelijk

Nadere informatie

PRODUCTEN ANESI OOGVERZORGING Fluide Démaquillant Yeux

PRODUCTEN ANESI OOGVERZORGING Fluide Démaquillant Yeux PRODUCTEN ANESI OOGVERZORGING Fluide Démaquillant Yeux Voor een uiterst zachte démaquillage van wimpers, oogleden en oogcontouren. Verwijdert zelf waterproof make-up zonder te irriteren. 125 ml 22 Sérum

Nadere informatie

Van nature zacht! 12 mei t/m 18 juli 2014

Van nature zacht! 12 mei t/m 18 juli 2014 Van nature zacht! 12 mei t/m 18 juli 2014 Verzorging voor de allerkleinste! NIEUW! Met veel trots introduceren we de nieuwe Baby collectie. Beide producten zijn dermatologisch getest, hypoallergeen en

Nadere informatie

Ontdek holistische anti-veroudering

Ontdek holistische anti-veroudering Ontdek duurzaam Ontdek holistische anti-veroudering Ontdek holistische anti-veroudering Wij richten ons met onze producten op een optimaal gezonde huid, omdat een gezonde huid straalt. Holistisch: het

Nadere informatie

Faby Benelux Authorized Distributor Place Peter Benoitplein 15E/F, 1120 Bruxelles/Brussel

Faby Benelux Authorized Distributor Place Peter Benoitplein 15E/F, 1120 Bruxelles/Brussel Faby introduceert M2 Complex, een innovatieve formule met Manuka olie 1 en Moringa olie 2, twee botanische extracten met een hydraterende, verzachtende, antiinflammatoire, kalmerende en antimycotische

Nadere informatie

Bella e Relax. Prijslijst

Bella e Relax. Prijslijst Bella e Relax Prijslijst 2015 Pagina 2 Gelaatsverzorgingen Epileren van de wenkbrauwen is inclusief bij elke gelaatsverzorging. Supplement bij gelaatsverzorging VAPO + extra verwijderen van zwarte puntjes

Nadere informatie

Micellar Mousse. Purifying & Nourishing Effortless Rinse-Off Cleanser

Micellar Mousse. Purifying & Nourishing Effortless Rinse-Off Cleanser Micellar Mousse Purifying & Nourishing Effortless Rinse-Off Cleanser Inspiratie Micellar Mousse gaat een stap verder door een ultra-romige textuur te produceren die sneller en effectiever is bij het verwijderen

Nadere informatie

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest, bevatten geen parabenen of allergene parfum en zijn niet op dieren getest.

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest, bevatten geen parabenen of allergene parfum en zijn niet op dieren getest. Mol&B Copenhagen is een exclusieve productlijn voor huidverzorging ontwikkeld door verpleegkundige Tina Maria Madsen en Robin Madsen in nauwe samenwerking met dermatologen en huidverzorgingsexperts in

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder

Nadere informatie

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen.

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen. De Nimue nenlijn is een geavanceerde wetenschappelijke huidbehandelingslijn die in tegenstelling tot het aloude feel-good concept (met als uitgangspunt het in de watten leggen en laten ontspannen van de

Nadere informatie

BOTANICAL BEAUTY BODYSCRUB

BOTANICAL BEAUTY BODYSCRUB BOTANICAL BEAUTY BODYSCRUB 24 Uur een zijdezachte huid: scrubben én voeden! Normale, gevoelige, droge en probleem- en schilferhuid. Rijke mix van voedende plantaardige oliën Hoge concentratie Dode Zee

Nadere informatie

Aguacate & Co is een onafhankelijke, retailer op het gebied van organische huidverzorgingsproducten.

Aguacate & Co is een onafhankelijke, retailer op het gebied van organische huidverzorgingsproducten. Aguacate Aguacate & Co is een onafhankelijke, retailer op het gebied van organische huidverzorgingsproducten. Op Aguacate & Co richten we ons op het leveren van de beste organische en volledig natuurlijke

Nadere informatie

VERRIJKT MET THERMAAL WATER. it s all about

VERRIJKT MET THERMAAL WATER. it s all about VERRIJKT MET THERMAAL WATER it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Thermae For Me ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes

Nadere informatie

Een zuivere huid = een schone huid!

Een zuivere huid = een schone huid! Een zuivere huid = een schone huid! 13 januari t/m 14 maart 2014 NIEUW! Nutri-Rich Nourishing Masque Een intensief verzorgend masker waarvan bewezen is dat het de huid tot 4 uur na aanbrengen nog hydrateert!

Nadere informatie

URBAN SPA. Menukaart

URBAN SPA. Menukaart URBAN SPA Menukaart Beste Gast, Geluk zit in de kleine dingen en vaak vergeten we hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen, te ontspannen en te genieten van het moment. Vanuit deze filosofie

Nadere informatie

URBAN SPA. Menukaart

URBAN SPA. Menukaart URBAN SPA Menukaart Beste Gast, Geluk zit in de kleine dingen en vaak vergeten we hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te nemen, te ontspannen en te genieten van het moment. Vanuit deze filosofie

Nadere informatie

Overzicht behandelingen en tarieven 2009

Overzicht behandelingen en tarieven 2009 Overzicht behandelingen en tarieven 2009 Alle zintuigen worden geprikkeld door het totale nieuwe concept van geur, kleur en muziek afgestemd per behandeling. Het zuivere water van de Bloemenbeek, door

Nadere informatie

CATALOGUS. Gehwol Fusskraft Blauw 75 ml 7,90

CATALOGUS. Gehwol Fusskraft Blauw 75 ml 7,90 CATALOGUS 1. GEHWOL FUSSKRAFT Gehwol Fusskraft Blauw 75 ml 7,90 Ideaal voor de meest gevoelige en droge huid. Aloë vera en ureum hydrateren de huid en verminderen overmatige eeltvorming en jeuk. Ook geschikt

Nadere informatie

Dé natuurlijke. kinderverzorging

Dé natuurlijke. kinderverzorging Dé natuurlijke kinderverzorging Kinderen zijn puur, ontwapenend en je kostbaarste bezit. Daar wil je goed voor zorgen en dat begrijpen wij De huid is het grootste orgaan dat de mens bezit en wordt dagelijks

Nadere informatie

Gebruik, dosering & veelgestelde vragen

Gebruik, dosering & veelgestelde vragen Gebruik, dosering & veelgestelde vragen In dit boekje vindt u informatie over gebruik en dosering van Zechsal producten. De informatie is gebaseerd op gangbare medisch wetenschappelijke literatuur over

Nadere informatie

mooi natuurlijk Het gaat niet alleen om wat u inneemt, maar ook om wat u op uw lichaam doet.

mooi natuurlijk Het gaat niet alleen om wat u inneemt, maar ook om wat u op uw lichaam doet. mooi natuurlijk Het gaat niet alleen om wat u inneemt, maar ook om wat u op uw lichaam doet. Reviive is een lijn van verzorgingsprodukten die meer doen dan uw huid reinigen op een natuurlijke manier ze

Nadere informatie

Sakura WELLNESS. Ontdek de wereld van: Reinigingsritueel uit Japan. Time Out SAKURA

Sakura WELLNESS. Ontdek de wereld van: Reinigingsritueel uit Japan. Time Out SAKURA Ontdek de wereld van: Sakura Reinigingsritueel uit Japan Time Out - 50ml schuimende douchegel sensatie - 40g organische suiker lichaamsscrub - 70ml verzorgende shampoo voor pluizig haar - 70ml ultraverzorgende,

Nadere informatie

Herbalife SKIN de lijn

Herbalife SKIN de lijn Herbalife SKIN Herbalife SKIN de lijn 11 huidverzorgingsproducten die geschikt zijn voor alle huidtypen en zowel voor mannen als vrouwen Onze producten zijn klinisch getest voor de beste resultaten De

Nadere informatie

Intense Hydration BEHANDELING

Intense Hydration BEHANDELING P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Intense Hydration BEHANDELING Specifieke behandeling voor diepe hydratatie Specifieke behandeling voor diepe hydratatie 4 Specifieke behandelingsproducten 5-10 Behandeling

Nadere informatie

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid DANDRUFF control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion Voor een gezonde, schilfervrije hoofdhuid Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid Introduceert CAVIAR CLINICAL DANDRUFF

Nadere informatie

Jane Scrivner Skincare & The Orb

Jane Scrivner Skincare & The Orb Jane Scrivner Aromatherapie treatment Jane Scrivner Skincare & The Orb Een unieke huidverzorgings lijn welke voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat.geen chemische toevoegingen,synthetische werkstoffen

Nadere informatie

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 23,95 (30 min.) 31,50 (40 min.) 37,50 (55 min.) 44,50 (75 min.) 50,50

Nadere informatie

Kerstpakketten en kerstgeschenken 2015

Kerstpakketten en kerstgeschenken 2015 Kerstpakketten en kerstgeschenken 2015 Oriflame in het kort Oriflame is een Zweeds cosmeticabedrijf bestaat sinds 1967 en alle producten zijn van een zeer hoge kwaliteit en op planten- en kruidenbasis.

Nadere informatie

Copyright Nageldiscounter. Gena Perfect Pedicure

Copyright Nageldiscounter. Gena Perfect Pedicure Copyright Nageldiscounter Gena Perfect Pedicure 1. Verwijderend: A. Pedi Care: Lotion die ruwe, droge huid verwijderd. B. Pedi Scrub: Gel die ruwe, droge huid en eelt verwijderd. C. Pedi Warm: Scrub (warmte

Nadere informatie

DiMi Intersun Beauty & Wellness

DiMi Intersun Beauty & Wellness Geldig t/m 31 okt 2015 Luxe uitgebreide gezichtsbehandeling Extra hydraterend celvernieuwende werking, met masker afgestemd op uw huid in de behandeling. Met hoogwaardige producten. *diverse concentraten

Nadere informatie

Prijslijst 2014. schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst 2014. schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2014 Salon Belleza Hoofdstraat 26 2351 AK Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

verfrissen door een waaier aan attenties

verfrissen door een waaier aan attenties Laat u deze zomer verfrissen door een waaier aan attenties remederm intensieve verzorging voor de zeer droge of geïrriteerde huid Louis Widmer, expert in de verzorging van de zeer droge huid Als de huid

Nadere informatie

Zacht, zachter, zachtst

Zacht, zachter, zachtst Zacht, zachter, zachtst 9 mei t/m 15 juli 2016 Speciaal voor jou als gastvrouw! Onze best verkochte handcrème, de Hand and Nail Treatment Crème t.w.v. 19,50 cadeau als dank voor het geven van een workshop.

Nadere informatie

U ontvangt in de salon

U ontvangt in de salon Hot U ontvangt Oil een Wellness behandeling van 90 minuten plus... om deze belevenis thuis voort te zetten krijgt u de gebruiksaanwijzing + 2 tot de behandeling horende producten (Essential Complex Bathoil

Nadere informatie

Scrub. Voor de basische huidverzorging: ph 7.6. Zuur-base in balans!

Scrub. Voor de basische huidverzorging: ph 7.6. Zuur-base in balans! Scrub Voor de basische huidverzorging: ph 7.6 Zuur-base in balans! Scrub uzelf in de watten Help Moeder Natuur een handje Wist u dat uw huid constant nieuwe huidcellen aanmaakt? Dat is misschien een raar

Nadere informatie

Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013

Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013 Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013 Gezichtsbehandeling Gezichtsbehandeling mini: 7,50 Bij deze behandeling word de huid gereinigd met een zachte reinigingsmilk. Hierna zal er een peeling aangebracht

Nadere informatie

Neo-Marine Spa BEHANDELING

Neo-Marine Spa BEHANDELING P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Neo-Marine Spa BEHANDELING Behandeling voor een vochtarme huid, fijne lijntjes & rimpels Het effect van de zon op de huid 4 Specifieke behandelingsproducten 5-8

Nadere informatie

1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT

1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT 1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT Deze prijzen van alle hieronder genoemde behandelingen zijn inclusief 19% BTW. De nieuwe adviesprijzen voor de behandelingen van DECLÉOR zijn in 2006 als

Nadere informatie