DATUM 17 juli 2014 ONDERWERP Mogelijkheid indienen zienswijze over voornemen opleggen last onder bestuursdwang ONSNUMIVIER 14.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DATUM 17 juli 2014 ONDERWERP Mogelijkheid indienen zienswijze over voornemen opleggen last onder bestuursdwang ONSNUMIVIER 14."

Transcriptie

1 Gemeente Hoogeveen AANTEKENEN Hotel Hoogeveen Beheer B.V./Hotel-Restaurant Hoogeveen Mathijsenstraat AP HOOGEVEEN DATUM 17 juli 2014 ONDERWERP Mogelijkheid indienen zienswijze over voornemen opleggen last onder bestuursdwang ONSNUMIVIER 14.0ü3431l'"5^ Postbus PA Hoogeveen Bezoekadres Raadhuisplein BW Hoogeveen lelefoon Fax info@hoogeveen.nl Internet Geachte directie, Wij zijn voornemens om aan u een last onder bestuursdwang op te leggen, wegens overtreding van voorschriften uit de Woningwet en de Drank- en horecawet. Het concept-besluit tot het opleggen van de last onder bestuursdwang treft u bijgevoegd aan. Zienswijze Alvorens wij een definitief besluit nemen over het opleggen van de last onder bestuursdwang stellen wij u hierbij op grond van artikel 4.8 van de Algemene wet bestuursrecht in de gelegenheid om binnen twee weken na de verzenddatum van deze brief uw zienswijze naar voren te brengen over ons voornemen tot het opleggen van een last onder bestuursdwang. Dit kunt u zowel mondeling als schriftelijk doen. Een schriftelijke reactie kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders. Postbus , 7900 PA Hoogeveen. Voor een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met de heer H. Arends van de gemeente Hoogeveen, via telefoonnummer Indien wij na de gestelde termijn niets van u vernemen, gaan wij ervan uit dat u geen behoefte heeft om te reageren. Wilt u bij correspondentie altijd het nummer van deze brief vermelden? Met vriendelijke groet^ burgemees Bijlage(n): Conceptbrief opleggen last onder bestuursdwang PAGINA 1 VAN 1

2

3 Aantekenen en per post verzenden Hotel Hoogeveen Beheer B.V. Mathijsenstraat AP Hoogeveen DATUM ONDERWERP ONS NUMMER <Datum> Opleggen last onder bestuursdwang <Ons nummer> Geachte directie. Inleiding Op 8 februari 2013 hebben wij aan u een last onder dwangsom opgelegd. Aanleiding zijn ernstige tekortkomingen ten aanzien van de brandveiligheidseisen in het Hotel Hoogeveen, gevestigd aan de Mathijsenstraat 1 te Hoogeveen, kadastraal bekend onder Hoogeveen, sectie P perceelsnummer 61. U heeft op 17 februari 2014 een gestuurd waarin u om uitstel vraagt voor het aanbrengen van de brandmeldinstallatie. Daarna heeft u op 4 maart 2014 een brief van ons ontvangen waarin wij u uitstel hebben gegeven tot 1 juli 2014 voor het aanbrengen van deze installatie. In deze brief van 4 maart 2014 (kenmerknummer U140259) hebben wij u verzocht om voor 1 juli 2014 een brandmeldinstallatie aan te brengen. Intrekken last onder dwangsom Aangezien het opleggen van een last onder dwangsom niet heeft geleid tot het beëindigen van de overtreding(en), hebben wij besloten om de last onder dwangsom in te trekken. Hiervoor in de plaats leggen wij u bij dezen een last onder bestuursdwang op. Wettelijk kader Brandveiligheid Op grond van artikel lb, lid 3 van de Woningwet is het niet toegestaan om een bouwwerk, open erf of terrein te gebruiken in strijd met de voorschriften van het Bouwbesluit. Op 10 juli 2014 is geconstateerd dat u niet voldoet aan de voorschriften in het Bouwbesluit PAGINA 1 VAN 5

4 PAGINA 2 VAN 5 De volgende voorschriften uit het Bouwbesluit worden overtreden: Er is geen brandmeldinstallatie aanwezig met volledige bewaking, conform NEN 2535, zoals vermeld in het Bouwbesluit 2012 artikel Een programma van eisen voor de brandmeldinstallatie dient ter goedkeuring te worden ingediend bij het bevoegd gezag. Er is nog geen certificaat en een PVE ter goedkeuring ingediend. Zoals vermeld in het Bouwbesluit 2012, artikel 6.20 lid 6 Aanbrengen brandcompartimentering, volgens artikel 2.89 lid 1 van het Bouwbesluit 2012 Slaapkamers inrichten als beschermd subbrandcompartiment, zoals vermeld in het Bouwbesluit 2012, artikel 2.98 lid 1 t/m 3, 7, artikel 2.99 lid 1,7 en 8. De overtredingen met betrekking tot de brandwerendheid van de hotelkamers en de zelfsluitendheid van deze deuren vallen niet onder de last onder bestuursdwang. Deze overtredingen moeten uiterlijk 31 december 2014 opgeheven zijn. Drank- en horecawet Op grond van artikel 3, lid 1 is het verboden om zonder daartoe strekkende vergunning van de burgemeester het horecabedrijf of slijtersbedrijf uit te oefenen. Op 19 februari 2014 is uw aanvraag voor een drank- en horecavergunning buiten behandeling gesteld. Hierdoor is er sprake van een horecabedrijf dat in bedrijf is zonder geldige drank- en horecavergunning. Nadien zijn er nog wel aanvullende stukken aangeleverd, maar hebben niet geleid tot het opnieuw in behandeling nemen van uw aanvraag.... % % Op 7 maart 2014 heeft mevrouw Dijkstra een mail gestuurd naar de heer H. Arends met daarin een ventilatieberekening van de firma Hoving. Hieruit blijkt dat niet kan worden voldaan aan de inrichtingseisen van de Drank- en horecawet. Dit is een weigeringsgrond om een drank- en horecavergunning te kunnen verstrekken. Er is dus geen concreet zicht op legalisatie.

5 PAGINA 3 VAN 5 Belangenafweging U bent primair verantwoordelijk voor de brandveiligheid binnen het bouwwerk. U geeft onvoldoende invulling aan de wettelijke (zorg)plicht om, in het belang van bezoekers en de gebruikers, te voldoen aan de geldende brandveiligheidseisen. Mevrouw Dijkstra heeft op 15 mei 2014 een gestuurd aan de heer Tolman dat Hotel Hoogeveen niet de financiële positie heeft om de investeringen te doen die nodig zijn om aan de inrichtingseisen uit de Drank- en horecawet te voldoen. Dit is een voorwaarde om een Drank- en horecavergunning te kunnen verstrekken. Het belang bij een veilig horecabedrijf prevaleert boven uw belang om de investering niet te doen. Opleggen last onder bestuursdwang Wij zijn op grond van artikel 5:21 e.v. van de Algemene wet bestuursrecht juncto artikel 125 van de Gemeentewet bevoegd om bestuursdwang toe te passen voor het opheffen van de overtredingen. De last onder bestuursdwang houdt in dat u gedurende een bepaalde termijn in de gelegenheid wordt gesteld om de geconstateerde overtreding(en) te beëindigen. Is de overtreding na het verstrijken van deze termijn nog steeds niet opgeheven, dan zullen wij er voor zorg (laten) dragen dat de strijdige situatie daadwerkelijk wordt beëindigd. Op grond van artikel 5:28 Awb zijn wij bevoegd tot het verzegelen van gebouwen, terreinen en hetgeen zich daa^ol^arop bevindt;--^^^^ Gelet op de aard en ernst van de geconstateerde overtredingen maken wij gebruik van deze bevoegdheid en leggen u de volgende last onder bestuursdwang op. U dient binnen vier weken na dagtekening van deze brief, de overtredingen ongedaan te maken. Indien u geen gehoor geeft aan ons verzoek gaan wij over tot het verzegelen van de gebouwen en terreinen en hetgeen zich daarin of daarop bevindt. Als u voldoet aan de hiervoor vermelde last, dan dient u vanaf die datum ook te beschikken over een geldige horecavergunning. Indien dat niet het geval is, dan mag u vanaf die datum geen alcoholhoudende dranken schenken. Doet u dat toch, dan zullen wij op die grond uw bedrijf verzegelen en verzegeld houden totdat u wel over een geldige vergunning beschikt. Verhalen eventuele kosten Wij wijzen u daarbij nadrukkelijk op dat de kosten die door ons moeten worden gemaakt ter effectuering van de last onder bestuursdwang op grond van artikel 5:25 van de Algemene wet bestuursrecht op u verhaald zullen worden. Deze kosten omvatten onder meer de voorbereiding en de uitvoering van de noodzakelijke maatregelen en kunnen bij dwangbevel worden ingevorderd.

6 PAGINA 4 VAN 5 Wet beperking publiekrechtelijke beperkingen onroerende zaken Op grond van artikel 5.18 juncto 5.1 hebben wij besloten dat dit besluit tot oplegging van een last onder bestuursdwang mede geldt jegens uw rechtsopvolger alsmede jegens iedere verdere rechtsopvolger. Dit betekent dat het besluit, tenzij bijzondere omstandigheden zich daartegen verzetten, jegens die rechtsopvolger of iedere verdere rechtsopvolger ten uitvoer kan worden gelegd en een te innen dwangsom bij die rechtsopvolger of verdere rechtsopvolger kan worden ingevorderd. Dit besluit wordt door ons ingeschreven in het openbare register van publiekrechtelijke beperkingen, zodat eventueel rechtsopvolgers op de hoogte kunnen zijn van dit besluit. Tot slot Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de heer Arends, via telefoonnummer (maandag t/m vrijdag). Wilt u bij correspondentie altijd het nummer van deze brief vermelden? Met vriendelijke groet, <Namens> <Voor- en achternaam>^ <Functie>

7 PAGINA 5 VAN 5 Niet eens met het besluit Bent u het niet eens met het besluit? Dan kunt u een bezwaarschrift indienen. Dat doet u per (info@hoogeveen.nl) of schriftelijk, binnen zes weken na bekendmaking van het besluit. Het postadres is: Gemeente Hoogeveen Postbus PA Hoogeveen. In het bezwaarschrift vermeldt u: uw naam en adres de datum een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt waarom u het niet met het besluit eens bent..^^^^ Voorlopige voorziening Diende u een bezwaarschrift in? En vindt u dat uw belangen zo dringend zijn, dat u het besluit daarop niet kunt afwachten? Dan kunt u de rechtbank vragen een voorlopige voorziening te treffen. Stuur uw verzoek naar: De voorzieningenrechter van de rechtbank Noord Nederland in Assen Postbus RA Assen. Zorgt u ervoor dat u een kopie van uw bezwaarschrift meestuurt. Houdt u er rekening mee dat u griffiekosten betaalt als u een verzoek om een voorlopige voorziening indient, ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ß U kunt ook digitaal een verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank. Voor meer informatie kunt u terecht op Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

8

Tuincentrum Strijker T.a.v. de heer B. Strijker Krakeel 26 a 7914 TJ NOORDSCHESCHUT. Geachte heer Strijker,

Tuincentrum Strijker T.a.v. de heer B. Strijker Krakeel 26 a 7914 TJ NOORDSCHESCHUT. Geachte heer Strijker, Tuincentrum Strijker T.a.v. de heer B. Strijker Krakeel 26 a 7914 TJ NOORDSCHESCHUT DATUM 16 april 2012 ONDERWERP Omgevingsvergunning HZ_WABO 2011/0544 ONS NUMMER Geachte heer Strijker, Op 24 oktober 2011

Nadere informatie

Loon- en aannemingsbedrijf Jansen T.a.v. de heer J. Jansen Noorderweg TR TIENDEVEEN. Geachte heer Jansen,

Loon- en aannemingsbedrijf Jansen T.a.v. de heer J. Jansen Noorderweg TR TIENDEVEEN. Geachte heer Jansen, Loon- en aannemingsbedrijf Jansen T.a.v. de heer J. Jansen Noorderweg 5 7936 TR TIENDEVEEN DATUM 17 april 2012 ONDERWERP omgevingsvergunning HZ_WABO 2011/0373 ONS NUMMER Geachte heer Jansen, Op 25 juli

Nadere informatie

D (Gelieve bij correspondentie dit nummer te vermelden) Behandeld door

D (Gelieve bij correspondentie dit nummer te vermelden) Behandeld door A A N T E K E N E N Hoefnagel en Zoon B.V. Veerweg 10 2957 CP NIEUW-LEKKERLAND Uw brief van Verzenddatum 19 oktober 2017 Uw kenmerk Reactie op Zaaknummer Last onder dwangsom Onderwerp Ons kenmerk (Gelieve

Nadere informatie

BESTEMD VOOR WKPB REGISTER I

BESTEMD VOOR WKPB REGISTER I BESTEMD VOOR WKPB REGISTER I Gemeente Den Haag Retouradres: Postbus 12655, 2500 DP Den Haag AANTEKENEN De heer A.F. Muller 2571 BP Den Haag Onderwerp Last onder dwangsom: Uw brief van Ons kenmerk 201217664/5286109

Nadere informatie

D xxxx. (Gelieve bij correspondentie dit nummer te vermelden) Behandeld door

D xxxx. (Gelieve bij correspondentie dit nummer te vermelden) Behandeld door A A N T E K E N E N Ambi Pack B.V. t.a.v. xxxx Het Tasveld 6 3342 GT HENDRIK-IDO-AMBACHT Uw brief van Verzenddatum 8 mei 2018 Uw kenmerk Reactie op Zaaknummer Last onder dwangsom Onderwerp Ons kenmerk

Nadere informatie

Behandeld door Afdeling Toezicht en Handhaving

Behandeld door Afdeling Toezicht en Handhaving A A N T E K E N E N Autokoeling Rio Rijksstraatweg 16 3316 EH DORDRECHT Uw brief van Verzenddatum 8 april 2016 Uw kenmerk Dossier D-00982886 Reactie op Zaaknummer Z-15-275163 Onderwerp Last onder dwangsom

Nadere informatie

Juridische Zaken en Handhaving

Juridische Zaken en Handhaving Postbus 1 3430 AA Bezoekadres Stadsplein 1 3431 LZ www.nieuwegein.nl Bank Nederlandse Gemeenten 28 50 04 387 Juridische Zaken en Kenmerk NG7600 Onderwerp Uitnodiging gesprek i.v.m. controle inschrijving

Nadere informatie

VERZONDEN - 1 SEP 2015

VERZONDEN - 1 SEP 2015 .Gemeente lemen Ons kenmerk Uw kenmerk Uw aanvraag Bijlagen Beh.ambtenaar Telefoonnummer Emailadres mr. D. Walraven 020-3144793 d.walraven@diemen.nl Aan Advocatenkantoor Kerpestein T.a.v. de heer G.M.

Nadere informatie

uw aanvraag ons kenmerk datum bijlage 21 februari 2017 BOX mei 2017 diverse

uw aanvraag ons kenmerk datum bijlage 21 februari 2017 BOX mei 2017 diverse Postadres: Bank: NL18RABO0108700550 Postbus 450 BTW- nr: 806385297.B.01 5830 AL BOXMEER Telefoon: 0485 585 911 Kantooradres: Fax: 0485 572 432 Raadhuisplein 1 E-mail: gemeente@boxmeer.nl 5831 JX Boxmeer

Nadere informatie

Behandeld door de heer G.J. Ambachtsheer Afdeling Toezicht en Handhaving

Behandeld door de heer G.J. Ambachtsheer Afdeling Toezicht en Handhaving A A N T E K E N E N B.V. Vurense Snack Industrie t.a.v. de directie Gildenstraat 36 4143 HS LEERDAM Uw brief van Verzenddatum 14 juli 2016 Uw kenmerk Dossier D-00026929 Reactie op Zaaknummer Z-16-304957

Nadere informatie

Documentnummer : 473 : Brief naar aanleiding controle verlopen instandhoudingstermijn: hersteld

Documentnummer : 473 : Brief naar aanleiding controle verlopen instandhoudingstermijn: hersteld Documentnummer : 473 : Brief naar aanleiding controle verlopen instandhoudingstermijn: hersteld : Vergunninghouder Versie : 1.2 Grondslag : Artikel 2.23 en 2.24 Wabo, artikel 5.16 t/m 5.19 Bor Opmerkingen

Nadere informatie

iihiniiiiniiii Archiefexemplaar VERZONDEN 2 5 FEB 2015 AANGETEKEND en PER GEWONE POST

iihiniiiiniiii Archiefexemplaar VERZONDEN 2 5 FEB 2015 AANGETEKEND en PER GEWONE POST Gemeente lemen Archiefexemplaar iihiniiiiniiii Ons kenmerk : Uw kenmerk Uw brief van Bijlagen : geen Beh.ambtenaar : P. J. van den Hurk Telefoonnummer : 020 3144782 E-mailadres : p.vandenhurk@diemen.nl

Nadere informatie

Op 15 november 2016 heb ik uw aanvraag voor een drank- en horecavergunning ontvangen. Hieronder leest u mijn besluit.

Op 15 november 2016 heb ik uw aanvraag voor een drank- en horecavergunning ontvangen. Hieronder leest u mijn besluit. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop Buurtsupermarkt van der Horst t.h.o.d.n. Spar J. van der Horst De heer J.J. van der Horst Strooplikker 19 2461 CW TER AAR datum lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 28 december 2015 van mevrouw S. Meerkerk-Horst een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het brandveilig

Nadere informatie

Zuídplas. 2-9 FEB 201İ onderwerp Drank- en horecavergunning. gemeente

Zuídplas. 2-9 FEB 201İ onderwerp Drank- en horecavergunning. gemeente Brasserie Geen dee V.O.F. T.a.v. de heer R.J. Ouwendijk en mevrouw G. Ouwendijk Klein Hitland 2 29 BR NEUWERKERKAAN DEN JSSEL verzenddatum 2-9 FEB 20İ Drank- en horecavergunning uw kenmerk bijlagen 2 afdeling

Nadere informatie

Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.v. I. Golob Postbus 122 3000 BE Rotterdam. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte mevrouw Golob,

Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.v. I. Golob Postbus 122 3000 BE Rotterdam. Betreft: Omgevingsvergunning. Geachte mevrouw Golob, Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.v. I. Golob Postbus 122 3000 BE Rotterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Geachte mevrouw

Nadere informatie

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen.

Gelet op hoofdstuk 3 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) zijn wij bevoegd om op deze aanvraag te beslissen. beschikking Omgevingsvergunning Documentnummer: 921860 Aanvraag Op 20 februari 2013 hebben wij, burgemeester en wethouders van de gemeente Alblasserdam, een aanvraag omgevingsvergunning als bedoeld in

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 32-2018 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Plutolaan Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om een oplaadpaal voor elektrische voertuigen

Nadere informatie

\ffi Gemeent, Vgnf7yËt{

\ffi Gemeent, Vgnf7yËt{ 'La t3c I inxt"t'ti/ne' Iffpl f' lutlðc t'xc'l' t #;,,i ARCHIEF \ffi Gemeent, Vgnf7yËt{ AANTEKENEN Horst Vastgoed B.V. De heer Su Venrayseweg 93 5961 AE Horst Veiligheld en Hðndhavtng Raadhulsstraat 1

Nadere informatie

Behandeld door Afdeling Toezicht en Handhaving

Behandeld door Afdeling Toezicht en Handhaving Aantekenen Coatinc Alblasserdam BV t.a.v. de directie Postbus 7 2950 AA ALBLASSERDAM Uw brief van Verzenddatum 4 december 2015 Uw kenmerk Dossier D-00003262 Reactie op Zaaknummer Z-15-218863 Onderwerp

Nadere informatie

Inzet van middelen: Er zijn geen financiële en/of personele consequenties verbonden aan dit voorstel

Inzet van middelen: Er zijn geen financiële en/of personele consequenties verbonden aan dit voorstel College V200900174 Onderwerp: Beslissing op bezwaarschrift van T.J.G. Berkers met betrekking tot de d.d. 5 september 2008 verleende bouwvergunning voor het vergroten van het woonhuis en het plaatsen van

Nadere informatie

Op 12 juli 2018 heeft u een aanvraag omgevingsvergunning ingediend voor het realiseren van een tijdelijke proefterp nabij De Weel - Markermeerdijken.

Op 12 juli 2018 heeft u een aanvraag omgevingsvergunning ingediend voor het realiseren van een tijdelijke proefterp nabij De Weel - Markermeerdijken. Boskalis Nederland BV T.a.v. de heer P.D. Mulder Postbus 4234 3006 AE ROTTERDAM Uw brief van Uw kenmerk Ons kenmerk Datum 12 juli 2018 SXO20951759V 31 augustus 2018 Onderwerp Contactpersoon Bijlage(n)

Nadere informatie

Ons kenmerk: Behandeld door: Verzenddatum: D. Veen

Ons kenmerk: Behandeld door: Verzenddatum: D. Veen Van Drie Beheer B.V. t.a.v. de heer J. van Drie Utrechtsestraatweg 114 3445 AX Woerden : Omgevingsvergunning - uitgebreid Utrechtsestraatweg 25 in Woerden Uw kenmerk: Uw brief van: Bezoekadres Blekerijlaan

Nadere informatie

Per koerier / per aangetekende post / per mail De heer en mevrouw s Gravenweg SC ROTTERDAM

Per koerier / per aangetekende post / per mail De heer en mevrouw s Gravenweg SC ROTTERDAM > Retouradres Postbus 2518 6401 DA Heerlen Per koerier / per aangetekende post / per mail De heer en mevrouw s Gravenweg 637-639 3065 SC ROTTERDAM Stadsplateau 1 3521 AZ Utrecht Postbus 2518 6401 DA Heerlen

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 1 april 2014 van de heer J. Kraijo een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een mobiele

Nadere informatie

CONCEPT-OMGEVINGSVERGUNNING

CONCEPT-OMGEVINGSVERGUNNING CONCEPT-OMGEVINGSVERGUNNING Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen heeft op 10 november 2011 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een bouwwerk

Nadere informatie

Besluit van de Raad van Bestuur van de Kansspelautoriteit als bedoeld in artikel 35 van de Wet op de kansspelen. Besluit

Besluit van de Raad van Bestuur van de Kansspelautoriteit als bedoeld in artikel 35 van de Wet op de kansspelen. Besluit Besluit van de Raad van Bestuur van de als bedoeld in artikel 35 van de Wet op de kansspelen. Kenmerk: Besluit Samenvatting 1. De heeft vastgesteld dat de heer xxx speelautomaten exploiteert zonder daarvoor

Nadere informatie

Mevrouw A. van Leeuwen Watermolen KK ALPHEN AAN DEN RIJN. Geachte mevrouw Van Leeuwen,

Mevrouw A. van Leeuwen Watermolen KK ALPHEN AAN DEN RIJN. Geachte mevrouw Van Leeuwen, Mevrouw A. van Leeuwen Watermolen 24 2406 KK ALPHEN AAN DEN RIJN Bezoekadres Postadres Telefoon Contact Website Gemeente Leiden Stadsbouwhuis Langegracht 72 Postbus 9100 2300 PC Leiden 14 071 www.leiden.nl/contact

Nadere informatie

Bekendmakingen week 17

Bekendmakingen week 17 Bekendmakingen week 17 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten om het ontwerp verkeersbesluit om twee parkeerplaatsen aan de Aquamarijn 15 aan

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 12-2018 NIEUWSBERICHT Voornemen tot ambtshalve uitschrijving uit de basisregistratie personen Burgemeester en Wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben het voornemen de adresgegevens

Nadere informatie

Reguliere bouwvergunning

Reguliere bouwvergunning Postadres Postbus 200 1790 AE Den Burg Reguliere bouwvergunning Ons nummer [Ons nummer] Burgemeester en Wethouders van Texel; Bezoekadres Emmalaan 15 1791 AT Den Burg T 140222 F 0222 362287 E gemeente@texel.nl

Nadere informatie

Sector Klantcontactcentrum

Sector Klantcontactcentrum Sector Klantcontactcentrum Postadres: Gemeente Almelo Postbus 5100 7600 GC Almelo Dart en Biljart vereniging Quick t.a.v. de heer G.H. Egberts Haarspit 20 7671 NC VRIEZENVEEN Bezoekadres: Haven Zuidzijde

Nadere informatie

Stibbe B.V. Beethovenplein WM Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

Stibbe B.V. Beethovenplein WM Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Stibbe B.V. Beethovenplein 10 1077 WM Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag: 27 juni 2016 Locatie: Beethovenplein

Nadere informatie

OMGEVINGSVERGUNNING nr

OMGEVINGSVERGUNNING nr omgevingsvergunning brandveilig gebruik van het zorgcentrum brandveilig gebruik van het zorgcentrum Beschikking 243812 *15.214629* 15.214629 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 243812 Uitgebreide procedure Het College

Nadere informatie

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken.

Overige bijgevoegde documenten Onlosmakelijk onderdeel van deze vergunning zijn de bijgevoegde en als zodanig gewaarmerkte stukken. omgevingsvergunning brandveiliggebruiken van een zorgcentrum brandveiliggebruiken van een zorgcentrum Beschikking 246349 *16.019084* 16.019084 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 246349 Uitgebreide procedure Het College

Nadere informatie

Gewaamierkte documenten

Gewaamierkte documenten Ons kenmerk- 2014/140140 gemeente Zaanstad Omgevingsvergunningen Gemeente Zaanstad De heer R. van Zonneveld Postbus 2000 1500 GA ZAANDAM Stadhuisplein 100 1506 MZ Zaandam Postbus 2000 1500 GA Zaandam Telefoon

Nadere informatie

U Dienstverlening

U Dienstverlening Zuídplas Brasserie Geen Idee V.O^F^ T.a.v, de heer R.J. Ouwendijk en mevrouw G. Ouwendijk Klein Hitland 2 2911 BR NIEUWERKERKAAN DEN IJSSEL lil li III lil verzenddatum afdeling 9 FEB 2016 U16.001245 Dienstverlening

Nadere informatie

Uitleg Op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet is het verboden zonder vergunning het horecabedrijf of slijtersbedrijf uit te oefenen.

Uitleg Op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet is het verboden zonder vergunning het horecabedrijf of slijtersbedrijf uit te oefenen. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop Bistro Bar 't Leeuwtje De heer K.N. de Jong Simon van Capelweg 109B 2431 AE NOORDEN datum uw brief/kenmerk registratienummer behandeld door betreft bijlage(n)

Nadere informatie

OMGEVINGSDIENST FLEVOLAND & GOOf EN VECHTSTREEK

OMGEVINGSDIENST FLEVOLAND & GOOf EN VECHTSTREEK 0 7 JUL 2015 OMGEVINGSDIENST FLEVOLAND & GOOf EN VECHTSTREEK BESCHIKKING Activiteit bouwen Markerkant 15 15 in Almere Inhoud A. OMGEVINGSVERGUNNING BESLUIT...2 1. Onderwerp...2 2. Inhoud aanvraag omgevingsvergunning...2

Nadere informatie

G & S Vastgoed bv I Taal Gustav Mahlerlaan MC Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

G & S Vastgoed bv I Taal Gustav Mahlerlaan MC Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam G & S Vastgoed bv I Taal Gustav Mahlerlaan 34 1082 MC Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag: 24 maart 2017

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 19-2018 KENNISGEVING BESLUIT MAATWERK M.B.T. AFVALWATER, DEIMOSLAAN 17B TE HEERHUGOWAARD Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken, gelet op het Activiteitenbesluit milieubeheer,

Nadere informatie

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 INGEKOMEN AANVRAGEN Omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, artikel 2.1) Locatie Omschrijving Activiteit Datum ontvangst Dossiernummer Dr.H.Mollerstraat

Nadere informatie

De commissie bezwaarschriften heeft partijen gehoord en aan u advies uitgebracht.

De commissie bezwaarschriften heeft partijen gehoord en aan u advies uitgebracht. College Onderwerp: V200900473 Beslissing op bezwaar van R.M.A.M. van Sluisveld tegen besluit d.d. 19 september 2008 tot weigering van bouwvergunning (eerste fase) voor het vergroten van een kantoorruimte

Nadere informatie

Uitleg Op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet is het verboden zonder vergunning het horecabedrijf of slijtersbedrijf uit te oefenen.

Uitleg Op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet is het verboden zonder vergunning het horecabedrijf of slijtersbedrijf uit te oefenen. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop Horeca Ter Aar B.V. De heer P.W. van Breda C.J.A. Koelemanstraat 24 2461 WD TER AAR VERZONDEN 0 1 SEP2016 datum 29 augustus 2016 uw brief/kenmerk 5 april

Nadere informatie

Leaseplan Corporation H. van den Bergh Postbus BB Almere. Betreft: Omgevingsvergunning

Leaseplan Corporation H. van den Bergh Postbus BB Almere. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Leaseplan Corporation H. van den Bergh Postbus 1085 1300 BB Almere Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag: 9 februari

Nadere informatie

The British School of Amsterdam De heer F. Gansevoort Anthonie van Dijckstraat ME Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

The British School of Amsterdam De heer F. Gansevoort Anthonie van Dijckstraat ME Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam The British School of Amsterdam De heer F. Gansevoort Anthonie van Dijckstraat 1 1077 ME Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning

Nadere informatie

The British School of Amsterdam De heer F. Gansevoort Anthonie van Dijckstraat ME Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

The British School of Amsterdam De heer F. Gansevoort Anthonie van Dijckstraat ME Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam The British School of Amsterdam De heer F. Gansevoort Anthonie van Dijckstraat 1 1077 ME Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning

Nadere informatie

Bouwfonds Ontwikkeling B.V. Postbus 6540 5600 HM Eindhoven. Geachte heer Verschueren,

Bouwfonds Ontwikkeling B.V. Postbus 6540 5600 HM Eindhoven. Geachte heer Verschueren, Bouwfonds Ontwikkeling B.V. Postbus 6540 5600 HM Eindhoven Behandeld door : Wouters, R. Uw brief van : -- Doorkiesnummer : 040-2631674 Uw kenmerk : -- E-mailadres : r.wouters@nuenen.nl Ons kenmerk : 2013.23982

Nadere informatie

D de heer xxxx

D de heer xxxx A A N T E K E N E N Winners Café t.a.v. xxxx Van Beethovenstraat 134 3281 TN NUMANSDORP Uw brief van Verzenddatum 11 januari 2018 Uw kenmerk Reactie op Zaaknummer Last onder dwangsom Onderwerp Ons kenmerk

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de hieronder genoemde stukken deel uitmaken van de vergunning:

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend onder de bepaling dat de hieronder genoemde stukken deel uitmaken van de vergunning: inn i in MI ii mm ii ii OOG O O Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders hebben op 29 juli 2013 een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een woning met bijgebouw. De

Nadere informatie

Omdat tijdens de controle overtredingen zijn geconstateerd hebben wij het voornemen u een last onder bestuursdwang op te leggen.

Omdat tijdens de controle overtredingen zijn geconstateerd hebben wij het voornemen u een last onder bestuursdwang op te leggen. Omgevingsdienst NZKG Retouradres: Postbus 209, 1500 EE ZAANDAM Bezoekadres: Ebbenhout 31 1507 EA Zaandam Leidseplein Beheer B.V. t.a.v. de heer M. J. C. de Vries Nieuwe Hemweg 5 E 1013 BG Amsterdam Postbus

Nadere informatie

Uw kenmerk: Uw brief van: Datum: Ons kenmerk: Medewerker/ Telefoonnummer: Verz. D. Veen /

Uw kenmerk: Uw brief van: Datum: Ons kenmerk: Medewerker/ Telefoonnummer: Verz. D. Veen / Kinderopvang Moeder de Gans Mevrouw I. Kootkar Dorpsstraat 269 3481 EJ Harmelen Onderwerp: Omgevingsvergunning Dorpsstraat 269 Harmelen Dossiernummer 1412046 omgevingsvergunning uitgebreide procedure Bezoekadres

Nadere informatie

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd.

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd. VERZONDEN 24 MEI 2017 Onderwerp GEMEENTE TILBURG Datum Brief bij besluit 23 mei 2017 Ons kenmerk Z-HZ_WABO-2017-01506 OLO kenmerk Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant Afdeling Doorkiesnummer Tav Mevrouw

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Zaaknummer

Omgevingsvergunning Zaaknummer Omgevingsvergunning Zaaknummer 697624 1. Inleiding Op 13 mei 2016 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het starten van een domino's pizza filiaal op basis van een afhaal- en

Nadere informatie

ontwerp OMGEVINGSVERGUNNING

ontwerp OMGEVINGSVERGUNNING ontwerp OMGEVINGSVERGUNNING Beschikking van burgemeester en wethouders van Leudal op de aanvraag voor een omgevingsvergunning voor het bouwen van een bouwwerk (overkapping tussen twee bedrijfspercelen

Nadere informatie

Ons kenmerk Uw kenmerk Aantal bijlagen Datum _ november 2016

Ons kenmerk Uw kenmerk Aantal bijlagen Datum _ november 2016 AANTEKENEN Handelsonderneming Bepo B.V. T.a.v. de directie Ceintuurbaan 124 3051 KD ROTTERDAM Parallelweg 1 Postbus 843 3100 AV Schiedam T 010-246 80 00 F 010-246 82 83 E info@dcmr.nl W www.dcmr.nl Ons

Nadere informatie

Happy Italy Amsterdam D.J.L. de Blok Postbus CD Dordrecht. Betreft: Omgevingsvergunning

Happy Italy Amsterdam D.J.L. de Blok Postbus CD Dordrecht. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Happy Italy Amsterdam D.J.L. de Blok Postbus 8166 3301 CD Dordrecht Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag: 14 februari

Nadere informatie

OMGEVINGVERGUNNING. GEMEENTE AMSTERDAM Burgemeester en wethouders

OMGEVINGVERGUNNING. GEMEENTE AMSTERDAM Burgemeester en wethouders Bezoekadres Bos en Lommerplein 250 1055 EK Amsterdam Postbus 57239 1040BC Amsterdam Telefoon 14 020 www.west.amsterdam.nl Retouradres: Postbus 57239, 1040BC Amsterdam Stichting Amsterdam West Binnen de

Nadere informatie

Publiekszaken Bouw- en Woningtoezicht

Publiekszaken Bouw- en Woningtoezicht Publiekszaken Bouw- en Woningtoezicht J.J. Pelgrom Kettingdreef 1 4841 KD Prinsenbeek Stadskantoor Claudius Prinsenlaan 10 Postbus 90156, 4800 RH Breda Telefoon 14 076 Fax (076) 529 32 39 Email bwt@breda.nl

Nadere informatie

Stichting Stedelijk Museum Amsterdam De heer G.H. Wissink Postbus AB Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

Stichting Stedelijk Museum Amsterdam De heer G.H. Wissink Postbus AB Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Stichting Stedelijk Museum Amsterdam De heer G.H. Wissink Postbus 75082 1070 AB Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning

Nadere informatie

W.S. van DamYes. De heer W.S. van Dam Beijerscheweg NH STOLWIJK. Uitgaand Aanvraag omgevingsvergunning ontvangen. Omgevingsvergunning

W.S. van DamYes. De heer W.S. van Dam Beijerscheweg NH STOLWIJK. Uitgaand Aanvraag omgevingsvergunning ontvangen. Omgevingsvergunning De heer W.S. van Dam Beijerscheweg 46 2821 NH STOLWIJK W.S. van DamYes *16-0009038* 16-0009038 Uitgaand Aanvraag omgevingsvergunning ontvangen LOCATIE: Stolwijk DOCUMENTNUMMER: 16-0009038 BEHANDELD DOOR:

Nadere informatie

14 januari 2014 Omgevingsvergunning uitgebreide procedure, HZ_WABO 2013/0259 14.0001619

14 januari 2014 Omgevingsvergunning uitgebreide procedure, HZ_WABO 2013/0259 14.0001619 V Gemeente Hoogeveen ^ Bork Recycling B.V. De heer R. Bork Zwartschaap 46 7934 PC STUIFZAND DATUM ONDERWERP ONS NUMMER 14 januari 2014 Omgevingsvergunning uitgebreide procedure, HZ_WABO 2013/0259 Geachte

Nadere informatie

26 NOV 2014 OMGEVINGSDIENST FLEVOLAND & GOOI EN VECHTSTREEK BESCHIKKING. Activiteit bouwen Mortelstraat 4 in Lelystad

26 NOV 2014 OMGEVINGSDIENST FLEVOLAND & GOOI EN VECHTSTREEK BESCHIKKING. Activiteit bouwen Mortelstraat 4 in Lelystad 26 NOV 2014 OMGEVINGSDIENST FLEVOLAND & GOOI EN VECHTSTREEK BESCHIKKING Activiteit bouwen Mortelstraat 4 in Inhoud A. OMGEVINGSVERGUNNING BESLUIT 2 1. Onderwerp 2 2. Inhoud aanvraag omgevingsvergunning

Nadere informatie

Rijnnnond Beschikking. Parallelweg 1 AANTEKENEN Vopak Terminal Europoort B.V. Postbus AB ROZENBURG ZH. Uw kenmerk. Telefoonnummer

Rijnnnond Beschikking. Parallelweg 1 AANTEKENEN Vopak Terminal Europoort B.V. Postbus AB ROZENBURG ZH. Uw kenmerk. Telefoonnummer nniueudienst Rijnnnond Beschikking Parallelweg 1 AANTEKENEN Vopak Terminal Europoort B.V. Postbus 1093 3180 AB ROZENBURG ZH Postbus 843 3100 AV Schiedam T 010-246 80 00 F 010-246 82 83 E info@dcmr nl W

Nadere informatie

2 3 JULI 2015. gemeentes LUIS. Aan Aannemersbedrijf Van der Poel B.V. T.a.v. de heer R.M. van Pamelen. Postbus 116 4530 AC TERNEUZEN

2 3 JULI 2015. gemeentes LUIS. Aan Aannemersbedrijf Van der Poel B.V. T.a.v. de heer R.M. van Pamelen. Postbus 116 4530 AC TERNEUZEN gemeentes LUIS Postadres: Postbus 27 4500 AA Oostburg Aan Aannemersbedrijf Van der Poel B.V. T.a.v. de heer R.M. van Pamelen Postbus 116 4530 AC TERNEUZEN Bezoekadres: Nieuwstraat 22 4501 BD Oostburg Telefoon

Nadere informatie

Pro Rail T.a.v. de heer Y. Gökay Postbus GA UTRECHT 3500GA2038

Pro Rail T.a.v. de heer Y. Gökay Postbus GA UTRECHT 3500GA2038 Postbus 94370, 1090 GJ Amsterdam Pro Rail T.a.v. de heer Y. Gökay Postbus 2038 3500 GA UTRECHT 3500GA2038 Onderwerp ontheffing BPR Geachte heer Gökay, Op 14 oktober 2013 heeft Waternet u een ontheffing

Nadere informatie

Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk JB IJZENDOORN. Geachte heer Van Aanholt,

Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk JB IJZENDOORN. Geachte heer Van Aanholt, Dekker Grondstoffen BV Waalbandijk 1 4053 JB IJZENDOORN T" Uw brief van Uw kenmerk Ons kenmerk Datum Verzonden d.d. 18 februari 2016 16uit10451 28 april 2016 29 april 2016 Onderwerp: Behandeld door Telefoonnummer

Nadere informatie

De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd.

De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd. VERZONDEN 22 MRT 2017 Onderwerp Datum Brief bij besluit 21 maart 2017 Ons kenmerk OLO kenmerk Z-HZ_WABO-2017-00622 2812334 WSP Infra Afdeling Doorkiesnummer T a v. De heer W. Wermenbol Dienstverlening,

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Zaaknummer

Omgevingsvergunning Zaaknummer Omgevingsvergunning Zaaknummer 907474 1. Inleiding Op 5 april 2017 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een buitenzuil met de logo's van de huurders van 't

Nadere informatie

Verwey Vastgoed B.V. T.a.v. de heer G. Tekinalp Postbus AJ Rotterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

Verwey Vastgoed B.V. T.a.v. de heer G. Tekinalp Postbus AJ Rotterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Verwey Vastgoed B.V. T.a.v. de heer G. Tekinalp Postbus 21393 3001 AJ Rotterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

Het bevel is van kracht geworden op donderdag 24 augustus 2017 om 16:30 uur en is geldig tot donderdag 31 augustus :30 uur.

Het bevel is van kracht geworden op donderdag 24 augustus 2017 om 16:30 uur en is geldig tot donderdag 31 augustus :30 uur. > Retouradres Postbus 20350 2500 EJ Den Haag Tandartspraktijk J. Vissi Hoogeveen B.V. xxx Lindenlaan 33A 7907 AT Hoogeveen Bezoekadres Parnassusplein 5 2511 VX Den Haag T 070 340 79 11 F 070 340 78 34

Nadere informatie

uw brief van uw kenmerk ons kenmerk B/ onderwerp ontwerpbeschikking omgevingsvergunning

uw brief van uw kenmerk ons kenmerk B/ onderwerp ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Yes! Kinderopvang Hendrik Ido Ambacht de heer R. Waterreus Uilenvliet 39 3333 BS ZWIJNDRECHT uw brief van uw kenmerk ons kenmerk B/1982901 datum onderwerp ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Geachte

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 37-2018 Ontwerp Actieplan Geluid Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat zij op 19 juni 2018 het ontwerp Actieplan Geluid hebben vastgesteld als bedoeld in artikel

Nadere informatie

Artikel 45 Woningwet en artikel 3.22 Wet ruimtelijke ordening

Artikel 45 Woningwet en artikel 3.22 Wet ruimtelijke ordening Tijdelijke bouwvergunning en tijdelijke ontheffing Artikel 45 Woningwet en artikel 3.22 Wet ruimtelijke ordening Burgemeester en Wethouders van Texel; beschikkende op de aanvraag om een bouwvergunning

Nadere informatie

Awb Algemene wet bestuursrecht

Awb Algemene wet bestuursrecht Awb Algemene wet bestuursrecht Bezwaar maken tegen een besluit van de gemeente. Dit moet u weten. Bezwaar maken tegen een besluit van de gemeente De Algemene wet bestuursrecht (Awb) geeft regels over de

Nadere informatie

Buitenplanse afwijking (tevens sprake van bouw of aanlegactiviteit) 8.500,00 Bouwactiviteiten 1.265,00 Welstandstoets 75,00 Totaal 9.

Buitenplanse afwijking (tevens sprake van bouw of aanlegactiviteit) 8.500,00 Bouwactiviteiten 1.265,00 Welstandstoets 75,00 Totaal 9. Waterschap Brabantse Delta t.a.v. de heer L.M.J. Vogels Postbus 5520 4801 DZ BREDA Raamsdonksveer, Ons kenmerk : HZ_WABO20130543 Bijlage(n) : div Uw brief : 19 december 2013 Uw kenmerk : OLO dossiernummer

Nadere informatie

Omgevingsvergunning OPENBARE EN GEBOUWDE OMGEVING

Omgevingsvergunning OPENBARE EN GEBOUWDE OMGEVING OPENBARE EN GEBOUWDE OMGEVING ons kenmerk 967021 behandeld door mevrouw SGM Jacobs doorkiesnummer +31 77 3596828 besluitdatum 10 april 2017 onderwerp besluit Omgevingsvergunning Op 30 mei 2016 en op 6

Nadere informatie

uw brief van uw kenmerk ons kenmerk B / onderwerp ontwerpbeschikking omgevingsvergunning

uw brief van uw kenmerk ons kenmerk B / onderwerp ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Stichting Syndion de heer C. van de Haterd Postbus 3012 4200 EA GORINCHEM uw brief van uw kenmerk ons kenmerk B / 1976719 datum onderwerp ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Geachte heer Van de Haterd,

Nadere informatie

Omgevingsvergunning UV/

Omgevingsvergunning UV/ Aanvraag Burgemeester en wethouders hebben op 1 september 2011 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van Gemeente Boxtel, p/a Postbus 10000 te Boxtel voor het gebruik van de voormalige paardenwei

Nadere informatie

Geachte heer Hausoul, Omgevingsvergunning

Geachte heer Hausoul, Omgevingsvergunning de heer P.J.L. Hausoul Rott 53 6294 NL VIJLEN Datum Geachte heer Hausoul, Onderwerp HZ_WABO-2018-0002 Ons kenmerk 18.0004588 18.0004588 Sector Ruimte J.J. Bulles T 043-3068556 Uw brief van Omgevingsvergunning

Nadere informatie

Gelet op de projectomschrijving en op artikel 2.4 van de Wabo zijn wij in dit geval het bevoegde gezag om op de aanvraag te beslissen.

Gelet op de projectomschrijving en op artikel 2.4 van de Wabo zijn wij in dit geval het bevoegde gezag om op de aanvraag te beslissen. Omgevingsvergunning Zaaknummer 485964 1. Inleiding Op 28 mei 2015 hebben wij uw aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een dakkapel op de woning op het perceel Sandtlaan 6

Nadere informatie

W&O lichtreclame De heer ERP Wolthekker Jacobijnerkerkhof EN Leeuwarden. Betreft: Omgevingsvergunning

W&O lichtreclame De heer ERP Wolthekker Jacobijnerkerkhof EN Leeuwarden. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam W&O lichtreclame De heer ERP Wolthekker Jacobijnerkerkhof 2 8911 EN Leeuwarden Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd.

De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd. Onderwerp Datum Brief bij besluit 12 april 2018 Gemeente Tilburg T.a.v Mevrouw A Bakker - van Boxtel Postbus 90155 5000 LH TILBURG Ons kenmerk OLO kenmerk Z-HZ_WABO-2018-00725 3511207 Afdeling Algemeen

Nadere informatie

Gemeente Haarlemmermeer de heer C.T. Spreeuw Raadhuisplein TZ HOOFDDORP. Betreft: Omgevingsvergunning

Gemeente Haarlemmermeer de heer C.T. Spreeuw Raadhuisplein TZ HOOFDDORP. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Gemeente Haarlemmermeer de heer C.T. Spreeuw Raadhuisplein 1 2132 TZ HOOFDDORP Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

Plaatselijke Verordening

Plaatselijke Verordening (aikueente Bronckhorst Plaatselijke Verordening Besluit, 31 maart 2017 Wij verlenen een vergunning en/of ontheffing voor een ontheffing drank- en horeca tijdens de kermis in Halle. Activiteit : Drank en

Nadere informatie

ONTWERP Bij Jef Restaurant Hotel xxx xxx. Geachte heer xxx,

ONTWERP Bij Jef Restaurant Hotel xxx xxx. Geachte heer xxx, ONTWERP Bij Jef Restaurant Hotel xxx xxx Postadres Postbus 200 1790 AE Den Burg Bezoekadres Emmalaan 15 1791 AT Den Burg T 14 0222 F 0222 362287 E gemeente@texel.nl I www.texel.nl Zaaknummer 275436 Contactpersoon

Nadere informatie

Het kenmerk: UV 20150376. Gemeente Súdwest-Fryslân T.a.v.: de heer N. Lakhi Postbus 10000 8600 HA Sneek

Het kenmerk: UV 20150376. Gemeente Súdwest-Fryslân T.a.v.: de heer N. Lakhi Postbus 10000 8600 HA Sneek Het kenmerk: UV 20150376 Behandeld door: Team Vergunningen Telefoon: 14 0515 Gemeente Súdwest-Fryslân T.a.v.: de heer N. Lakhi Postbus 10000 8600 HA Sneek Onderwerp: omgevingsvergunning uitgebreide procedure

Nadere informatie

* *

* * omgevingsvergunning brandveiliggebruiken van een schoolgebouw brandveiliggebruiken van een schoolgebouw Beschikking ZD19.003570 *19.462917* 19.462917 OMGEVINGSVERGUNNING nr. 316580 Uitgebreide procedure

Nadere informatie

Overzicht van de officiële bekendmakingen van de gemeente Sittard-Geleen week 11 12 maart 2015

Overzicht van de officiële bekendmakingen van de gemeente Sittard-Geleen week 11 12 maart 2015 Besluitenlijst Besluit Sittard-Geleen, Bekendmaking besluit tot opneming van emigratie naar genoemd land in de Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Sittard-Geleen maken bekend dat zij besluiten om

Nadere informatie

ZUID. lan Gedeputeerde Staten. Last onder dwangsom. Geachte directie.

ZUID. lan Gedeputeerde Staten. Last onder dwangsom. Geachte directie. Gedeputeerde Staten DCMR Milieudienst Rijnmond Afdeling Inspectie en Handhaving Contact provincie j ^ Q j ^ L A N D ZUID TOIO-246 F 010-246 82 83 info@dcmr.nl Postadres DCMR Postbus 843 3100 AV Schiedam

Nadere informatie

Behandeld door Telefoonnummer E-mailadres Kenmerk 76519-HHSc/132.09. Aanwijzing publicatie sterftecijfers 9 mei 2014

Behandeld door Telefoonnummer E-mailadres Kenmerk 76519-HHSc/132.09. Aanwijzing publicatie sterftecijfers 9 mei 2014 Aangetekend Amphia Ziekenhuis Raad van Bestuur [ ] Postbus 90158 4800 RK BREDA Newtonlaan 1-41 3584 BX Utrecht Postbus 3017 3502 GA Utrecht T 030 296 81 11 F 030 296 82 96 E info@nza.nl I www.nza.nl Behandeld

Nadere informatie

Ons kenmerk: Behandeld door: Verzenddatum: D. Veen

Ons kenmerk: Behandeld door: Verzenddatum: D. Veen De heer R. Abarkane Jacob Ruysdaelstraat 16 3443 TZ WOERDEN : Omgevingsvergunning - uitgebreid Essenlaan 3 in Woerden Uw kenmerk: Uw brief van: Bezoekadres Blekerijlaan 14 3447 GR Woerden Postadres Postbus

Nadere informatie

Deliveroo Netherlands B.V. R.A.J. Mureau Keizersgracht EM Amsterdam. Betreft: heroverweging Omgevingsvergunning

Deliveroo Netherlands B.V. R.A.J. Mureau Keizersgracht EM Amsterdam. Betreft: heroverweging Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Deliveroo Netherlands B.V. R.A.J. Mureau Keizersgracht 562 1017 EM Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: heroverweging Omgevingsvergunning

Nadere informatie

Gemeente Leiden. t.a.v. S Berg Stationsplein AJ LEIDEN. Geachte mevrouw, heer,

Gemeente Leiden. t.a.v. S Berg Stationsplein AJ LEIDEN. Geachte mevrouw, heer, Gemeente Leiden t.a.v. S Berg Stationsplein 107 2312 AJ LEIDEN Bezoekadres Postadres Telefoon E-mail Website Gemeente Leiden Stadsbouwhuis Langegracht 72 Postbus 9100 2300 PC Leiden 071-5165165 bodvs@leiden.nl

Nadere informatie

Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling B.V. Postbus AA SINT-OEDENRODE. Geachte heer Merks,

Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling B.V. Postbus AA SINT-OEDENRODE. Geachte heer Merks, Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling B.V. Postbus 32 5490 AA SINT-OEDENRODE Behandeld door : Wouters, R. Uw brief van : -- Doorkiesnummer : 040-2631674 Uw kenmerk : -- E-mailadres : r.wouters@nuenen.nl

Nadere informatie

Stichting Waternet Dhr. R. Oudhuis Korte Ouderkerkerdijk AC Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning

Stichting Waternet Dhr. R. Oudhuis Korte Ouderkerkerdijk AC Amsterdam. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam Stichting Waternet Dhr. R. Oudhuis Korte Ouderkerkerdijk 7 1096 AC Amsterdam Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag:

Nadere informatie

ISS Nederland B.V. T.a.v. Dhr. J. Emous Rijnzathe PV De Meern. Betreft: Omgevingsvergunning

ISS Nederland B.V. T.a.v. Dhr. J. Emous Rijnzathe PV De Meern. Betreft: Omgevingsvergunning Bezoekadres Ebbehout 31 1507 EA Zaandam ISS Nederland B.V. T.a.v. Dhr. J. Emous Rijnzathe 8 3454 PV De Meern Postbus 209 1500 EE Zaandam www.odnzkg.nl Betreft: Omgevingsvergunning Datum aanvraag: 29 september

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, namens burgemeester en wethouders,

Met vriendelijke groet, namens burgemeester en wethouders, Mevrouw D. de Kock Mutsestraat 6 4641 SJ OSSENDRECHT Uw brief -- Ons kenmerk Z-HZ-WABO-2013-0504/PZ3 Nadere informatie Servicelijn 14 0164, servicelijn@woensdrecht.nl Onderwerp bij Mutsestraat 6 Datum

Nadere informatie

Urban Hotel Real Estate BV T.a.v. de heer G. de Jong Noord Brabantlaan 1A 5652 LA EINDHOVEN

Urban Hotel Real Estate BV T.a.v. de heer G. de Jong Noord Brabantlaan 1A 5652 LA EINDHOVEN Postbus 94370, 1090 GJ Amsterdam Urban Hotel Real Estate BV T.a.v. de heer G. de Jong Noord Brabantlaan 1A 5652 LA EINDHOVEN 5652LA1A Onderwerp Wijziging watervergunning Geachte heer De Jong, Op 28 augustus

Nadere informatie

Beslissing op bezwaar tegen een kapvergunning

Beslissing op bezwaar tegen een kapvergunning Samenvatting: Inleiding: Tegen de kapvergunning voor het rooien van 18 beuken aan de Veilingstraat te Elshout (langs de geluidsschermen aan de A 59) is onder meer bezwaar gemaakt door de heer Van Dijk

Nadere informatie