Nieuwsflits. Welkom EMS Nina in de groep van Esther en Sylvie.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsflits. Welkom EMS Nina in de groep van Esther en Sylvie."

Transcriptie

1 Pagina 1 van 6 Nieuwsflits Van 31/03 tot 22/4 Jaargang 21, nummer 9 Beste ouder(s)/verzorger(s), Volgende week is de Kijkweek. U kunt nog steeds intekenen op de lijst. Het paasontbijt was weer geslaagd. Hiervoor willen we de Ouderraad heel hartelijk bedanken! Dinsdag 19 april begint voor de kinderen uit groep 8 een spannende week. Zij zullen zich gaan buigen over de Cito eindtoets. Drie ochtenden lang krijgen zij allerlei vragen over taal, rekenen, wereldoriëntatie en studievaardigheden. We wensen hen allemaal heel veel succes! Belangrijke data Kijkweek 4 april 8 april Zus&Zo theater MSV Woensdag 6 april uur Markt EMS (i.v.m. jubileumjaar) Vrijdag 22 april Citotoets groep 8 19 t/m 21 april Koningsontbijt Vrijdag 22 april Meivakantie 23 april t/m 8 mei Welkom EMS Nina in de groep van Esther en Sylvie. Kwaliteitszorg Tussenmeting Onze toetsen zijn bedoeld om de ontwikkeling van het individuele kind te volgen. Op deze manier kunnen wij het onderwijs zo goed mogelijk afstemmen op de onderwijsbehoeften van het kind. De vaste toetsperiodes voor groep 3 t/m 8 zijn januari en juni. Tussendoor worden kinderen ook getoetst als er sprake is van terugval of stagnatie. Op dit moment worden kinderen getoetst die in januari een IV/Vscore hebben behaald. Algemeen EMS/MSV Formatie en groepen Op dit moment kunnen wij u nog niet vertellen hoe de personele bezetting en de groepsindeling er volgend schooljaar uit zullen zien. Zodra we hier meer duidelijkheid over hebben brengen wij u op de hoogte. Paasontbijt Heeft u de foto s al gezien van het Paasontbijt op onze Facebookpagina? Op de MSV zijn zelfs 2 paashazen gesignaleerd die hun eieren kwijt waren geraakt. Vrije vrijdag groep 2 8 april 22 april 20 mei

2 Pagina 2 van 6 Schoolvakantie Op dit moment is het schoolvakantierooster nog niet vastgesteld door de GMR van alle Proominentscholen. Zodra wij het definitieve overzicht hebben brengen wij u op de hoogte. Kijkweek Vorig schooljaar hebben we u als ouder de gelegenheid gegeven om een kijkje te nemen in de klas van uw kind(eren). Dit jaar willen we u hier opnieuw de gelegenheid voor geven. Het is u en ons goed bevallen en daarom hebben we besloten er een Kijkweek van te maken. Deze week zal zijn van 4 april t/m 8 april. Bij elke klas hangt een intekenlijst met de beschikbare dagen, waarop u kunt aangeven op welk tijdstip u wilt komen kijken. Koningsontbijt Op vrijdag 22 april vindt het jaarlijkse Koningsontbijt weer plaats. Ook dit jaar doen wij mee, met de groepen 3 t/m 8. De onderbouw is deze dag vrij. Het Koningsontbijt is bedoeld om vol energie te beginnen aan de Koningsspelen. Voor deze dag hoeft uw kind alleen drinken mee te nemen voor de kleine pauze. Traktatietip Onderbouw EMS/MSV Lettermuur Voor de komende periode staat de letter N centraal. Gaat ook u, samen met uw kind, op zoek naar voorwerpen die beginnen of eindigen met de N? Elk kind is altijd weer super enthousiast wanneer hij/zij het voorwerpje in de kring mag laten zien en mag benoemen. Ook uw kind! Loopt u gerust eens binnen om een kijkje te nemen bij de letterzak. Voorjaarsoptocht In een kleurrijke optocht liepen de kinderen van de onderbouw van de MSV naar de bejaardenflat en van de EMS naar de peuterspeelzaal. Ze hebben allemaal hun voorjaarsgroet overgebracht. Mooi gedicht Onderstaand gedicht willen we graag met u delen. Uitleg GVO Aan deze flits is een brief toegevoegd waarin de GVO-leerkracht uitlegt wat haar vak inhoudt.

3 Pagina 3 van 6 Bovenbouw EMS/MSV Schoolvoetbal Afgelopen woensdag, 23 maart, hebben we met 6 teams van de EMS en MSV meegedaan aan het schoolvoetbaltoernooi. Het voetballen verliep heel sportief, met bij het ene team een beter resultaat dan bij het andere. We willen alle ouders, opa s, oma s en leerkrachten bedanken die ons hebben gecoacht en aangemoedigd. Cito Entreetoets Groep 7 begint in april met de entreetoets. Deze toets geeft ons een totaalbeeld van de leerlingen en tevens informatie over welk type brugklas bij de leerling past. Cito eindtoets Alle leerlingen van groep 8 maken in april 2016 een verplichte eindtoets. Op de website van de Rijksoverheid en het College voor Toetsen en Examens vindt u alle informatie over deze toets en het schooladvies voor het voortgezet onderwijs. Spulletjes- en spelletjesmarkt (i.v.m. jubileumjaar) Op vrijdagmiddag 22 april organiseren de leerlingen van de midden- en bovenbouw een gezellige Koningsdagmarkt met spulletjes en spelletjes. Van de opbrengst van de markt zal de helft naar een goed doel gaan en de andere helft zal gebruikt worden voor de school. Zet u de datum alvast in uw agenda! Noodoproep verkeersexamen! Wij zijn nog op zoek naar ouders die willen helpen met het verkeersexamen op woensdagochtend 6 april. U kunt zich opgeven bij de leerkrachten van de bovenbouw. etspo.nl/leerlingen-enouders/ Algemeen EMS Pannenkoekdag Vorige week rook de school heerlijk naar pannenkoeken. Ouders waren samen met de kinderen aan het bakken voor de landelijke pannenkoekdag. Op dinsdag 22 maart mochten de kinderen deze pannenkoeken samen opeten met hun speciale gast. Het was een geslaagde dag! Mede dankzij alle ouders die hebben geholpen met het bakken van 300 pannenkoeken!

4 Pagina 4 van 6 Algemeen MSV Bedankt! De ouderraad wil de volgende sponsoren bedanken voor het mede mogelijk maken van ons heerlijke en gezellige paasontbijt MSV. BSO In deze flits kunt u meer lezen over de activiteiten van BSO Go for Kids. Onderbouw MSV Voorjaarsoptocht Ook dit jaar hebben wij weer een bezoek gebracht aan de bewoners van de Groenendaalflat. Tijdens hun koffieochtend hebben wij een voorjaarsliedje gezongen, een tak met een versierd paasei overhandigd en wat gedronken. Ook kon ieder kind iets vertellen. Het was weer een zeer geslaagde ochtend en iedereen, zowel jong als oud, heeft genoten. Vriendelijke groet Team EMS/MSV Zus en zo theater Woensdag 6 april is er om uur weer een Zus en Zo theater. Treedt uw middenbouw- of bovenbouwkind deze ochtend op dan bent u van harte welkom! In verband met de beperkte ruimte kunnen wij helaas niet alle ouders van de midden-en bovenbouwleerlingen verwelkomen. Wel zorgen wij er voor dat ieder kind in het schooljaar aan bod komt om op te treden. Wij hopen op uw begrip. De kinderen van de onderbouw staan met z n allen op het podium. Dit betekent dat wanneer uw kind in de onderbouw zit u aanwezig kunt zijn tijdens het Zus en Zo theater.

5 Pagina 5 van 6 Nieuwsflits BSO de Ridderhof Naschoolse activiteit eieren schilderen Dinsdag 22 maart was het een gezellige middag op bso de Ridderhof. Naast de kinderen van de bso waren er een aantal gasten die mee hebben gedaan aan de naschoolse activiteit, eieren beschilderen. We zullen in de toekomst meer activiteiten verzorgen waar ook kinderen die geen gebruik maken van de bso welkom zijn. Donderdag 7 april mogen alle 8+ kinderen een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de locatie. Angelo Verwey zal dan in het kader van het thema bootcamp aan de slag gaan met deze groep. Donderdag 14 april is het vriendjes en vriendinnetjes dag voor de kinderen jonger dan 8 jaar. Ylona gaat dan met deze groep aan de slag. De kinderen gaan zelf nog mooie uitnodigingen maken die ze aan hun vriendje of vriendinnetje kunnen geven. Jolanda, Niké en Ylona TeamGO for Kids locatie de Ridderhof

6 Pagina 6 van 6 Beste ouders, Het is goed om u wat te vertellen over mijn vak, GVO. Mijn naam is Herma van Zanten en mijn taak is godsdienstige verhalen vertellen, maar zoals u misschien al weet gaat het in deze les niet alleen om kennisoverdracht. Het is de bedoeling dat de leerlingen inzicht krijgen in de betekenis van de verhalen. En dat ze leren dat die verhalen met levensvragen te maken hebben. In de groep komen we ook in aanraking met die vragen. Vragen over het begin, over de dood en over ongerechtigheid bijvoorbeeld. We hebben al veel Bijbelverhalen gehoord en er zijn veel reacties daarop gekomen. Hoe voel je je bijvoorbeeld als je buitengesloten wordt en als anderen jaloers op je zijn? Het verhaal van Jozef geeft daar een heel goed beeld van. En in dat verhaal blijkt dat het allemaal niet voor niets is. Als er vragen komen over het begin van de wereld en de eerste mensen op aarde dan leg ik uit dat godsdienst heel wat anders is dan de wetenschappelijke theorieën. We hebben de wetenschap nodig voor onze algemene kennis, godsdienst geeft met haar verhalen antwoorden op levensvragen. Dat ligt op spiritueel gebied. Ik probeer de leerlingen de waarde van verschillende godsdienstige verhalen te laten zien. En dat die verhalen veel zeggen over de cultuur van mensen. Op deze manier wordt er nagedacht over andere gewoonten en is er meer begrip voor anderen. Leerzaam is in dit verband om een keer een uitstapje te maken naar een kerk, moskee of synagoge. Daar heb ik goede ervaringen mee. Ik heb de kinderen, ook de jongsten gevraagd hun mening over dit vak op een briefje te schrijven. De kinderen vinden het een leuk vak, soms een beetje saai, maar kinderen vinden dat het ook een belangrijk vak is. Er waren zelfs kinderen die er gelukkig van worden en iemand schreef over GVO: GVO is goud waard! De kinderen zijn serieus in de les en ik denk dat zijzelf ook verrast worden wat er allemaal in vertrouwen wordt gezegd. We kunnen van elkaar leren en daar word je blij van. We hebben pas gewerkt met de Paasverhalen. We hoorden hoe moeilijk het voor de vrienden van Jezus was hem trouw te blijven en we begrijpen welke gevoelens en welke keuzes ze hadden. En we hoorden hoe het kan dat het gevoel bij Goede Vrijdag heel anders is dan het Paasgevoel. Hartelijke groeten, Herma van Zanten.

Nieuwsflits. Edese Montessorischool. Montessorischool Veldhuizen. Prof. Oudpark 4 6716EJ Ede Tel: 0318-625366 www.edesemontessorischool.

Nieuwsflits. Edese Montessorischool. Montessorischool Veldhuizen. Prof. Oudpark 4 6716EJ Ede Tel: 0318-625366 www.edesemontessorischool. Nieuwsflits Edese Montessorischool Prof. Oudpark 4 6716EJ Ede Tel: 0318-625366 www.edesemontessorischool.nl Montessorischool Veldhuizen Ridderhof 9 6715EL Ede Tel: 0318-637335 www.montessorischoolveldhuizen.nl

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Kalender: 11 april Voorjaarsmarkt 17 april Moerdijk Schoon, voor groep 4, 5, 6 en 8 20 april Groep 8 op bezoek bij de RK-kerk 20 april Entreetoets groep 7

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Welkom op school. Nieuws vanuit de directie. Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186

Welkom op school. Nieuws vanuit de directie. Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 13 17 april schooljaar 2013-2014 AGENDA Dinsdag 6 mei 1 e lesdag na de meivakantie

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Nieuwsflits. Welkom EMS Daniel in de groep van Esther en Sylvie. Belangrijke data

Nieuwsflits. Welkom EMS Daniel in de groep van Esther en Sylvie. Belangrijke data Pagina 1 van 6 Nieuwsflits Van 22/01 tot 12/2 Jaargang 21, nummer 7 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze flits leest u meer over de toetsperiode en leggen we uit wat de scores betekenen. Dinsdag 16 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsflits. Welkom EMS Shay in de groep van Esther en Sylvie

Nieuwsflits. Welkom EMS Shay in de groep van Esther en Sylvie Pagina 1 van 6 Nieuwsflits Van 12/02 tot 11/3 Jaargang 21, nummer 7 Beste ouder(s)/verzorger(s), 1 maart begint officieel de lente. Op dit moment probeert het voorjaar de winter al te verslaan. De krokussen

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Donderdag 4 september 2014 tel. 0548-636000 www.julianaschool.

Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Donderdag 4 september 2014 tel. 0548-636000 www.julianaschool. Schooljaar 2014 2015 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Donderdag 4 september 2014 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 3 Inhoud Kreet van de week Geboren! De school is

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Koningsspelen

Kind Op Maandag. Koningsspelen Nr. 17 schooljaar 2015-2016 Kind Op Maandag Koningsspelen Verslag koffieochtend Schoolvoetbal en lijnbal Einde EU-schoolfruit Meivakantie en BSO: natuur en cultuur Kind Op Maandag Op school werken wij

Nadere informatie

Nieuwsflits. Belangrijke data. Van 6/2 tot 20/2 Jaargang 20, nummer 11. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nieuwsflits. Belangrijke data. Van 6/2 tot 20/2 Jaargang 20, nummer 11. Beste ouder(s)/verzorger(s), Pagina 1 van 7 Nieuwsflits Van 6/2 tot 20/2 Jaargang 20, nummer 11 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze flits brengen we het parkeren weer even onder de aandacht en kunt u meer lezen over de normering

Nadere informatie

Oudervereniging Wilakkers

Oudervereniging Wilakkers Beste Ouders, Het jaar zit er al weer op, dankzij uw inzet is het weer een leuk, sportief en creatief jaar geworden voor de kinderen. Ik wil alle ouders die zich ingezet hebben bij de activiteiten hartelijk

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct

Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Nummer 8 29 maart 2019 Afscheid meester Xander, meester Raymond onze nieuwe adjunct Vandaag is een bijzondere dag omdat het de laatste werkdag van meester Xander is. Veel ouders en kinderen hebben vandaag

Nadere informatie

MEI +JUNI APRIL 2013 HOERA, EEN JONGEN! COMBINATIE NIEUWSFLITS

MEI +JUNI APRIL 2013 HOERA, EEN JONGEN! COMBINATIE NIEUWSFLITS HOERA, EEN JONGEN! Op 5 maart is juf Mariëlla bevallen van een zoon Ferre! Van harte gefeliciteerd namens De Kreeke! 01 april 03 april 09 april 10 april 11 april 17 april 25 april 26 april 29 april t/m

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal Nieuwsbrief nr. 16 8 april 2016 Agenda Maandag 11 april 13.30 uur Culturele voorstelling groep 5/6 Dinsdag 12 april Finale schoolvoetbal Woensdag 13 april Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!)

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

26 januari Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

26 januari Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 8 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

15-04-2015. Geachte ouders en relaties, Half april nog ongeveer 9 weken school..

15-04-2015. Geachte ouders en relaties, Half april nog ongeveer 9 weken school.. 15-04-2015 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Geachte ouders en relaties, Half april nog ongeveer

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Oudergesprekken: Het

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Van 5-9 tot 19-9, jaargang 21, nr. 1 directie@obs-ems.nl

Van 5-9 tot 19-9, jaargang 21, nr. 1 directie@obs-ems.nl Nieuwsflits Edese Montessorischool Prof. Oudpark 4 6716EJ Ede Tel: 0318-625366 www.edesemontessorischool.nl Montessorischool Veldhuizen Ridderhof 9 6715EL Ede Tel: 0318-637335 www.montessorischoolveldhuizen.nl

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data:

Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data: Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data: In deze week: verkoop schoolfoto s! ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam! 075-6169431 @ info@de-windroos.nl 21 mei: Weer naar school, Juf Hanneke

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 16 april 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 16 april 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 16 april 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 13 Nieuws vanuit de directie * Laatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 9, juni 2019 AGENDA JUNI 3 t/m 6 Avond4daagse 10 2 e Pinksterdag, leerlingen vrij 11 t/m 21 Toetsweken CITO 26 Studiedag team, leerlingen vrij 26 t/m 28 Schoolkamp groep 8 27 Oudergesprekken op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Twa yn Ien

Nieuwsbrief Twa yn Ien Uit de jaarkalender 27 april Koningsdag vrij 4 t/m 8 mei mei vakantie 11 mei luizencontrole 11 mei schoolreisje groep 1,2 en 3 12 mei schoolreisje groep 4, 5 en 6 13 mei marge dag kinderen vrij 14 en 15

Nadere informatie

Watergeklater April 2015 www.pcb-ichthus.nl

Watergeklater April 2015 www.pcb-ichthus.nl Watergeklater April 2015 www.pcb-ichthus.nl Inhoud van de maandbrief Vanuit het kamertje Trefwoord Telefoongebruik Kinderherdenking Bibliotheek Terugblik april Belangrijke data 4 t/m 15 mei meivakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 30 april 2015

NIEUWSBRIEF 30 april 2015 Snijdelwijklaan 4b, 2771 SX Boskoop Tel: 0172-214505 Directeur a.i.: Mw. MG. Postuma Tel: 0172-214505 info@ichthusbos.nl MR: Vragen, opmerkingen, informatie doorgeven e.d.? mr@ichthusbos.nl HOOFDLUIZEN?

Nadere informatie

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Jaargang 6 Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Buitendorpstraat 1 2471 AW Zwammerdam T 0172-61 38 03 oranjenassau@scopescholen.nl www.oranjenassau.scopescholen.nl Agenda 12 16 oktober 19 23 oktober 26-30 oktober

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 4 februari 2016. Extra ondersteuning voor groep 0 1. Oudercafé

Nieuwsflits. Kalender: 4 februari 2016. Extra ondersteuning voor groep 0 1. Oudercafé Nieuwsflits 4 februari 2016 Kalender: Agenda: Vrijdag 5 februari Carnaval op school Maandag 8 februari Rosenmontag (leerlingen vrij) Donderdag 11 februari Studiedag (leerlingen vrij) In deze nieuwsflits

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 25 t/m 29 september Agenda: Ma - Grafiti workshop (bij regen verschuift dit naar dinsdag) Oude kleren aan/mee Di - Wo - Start Kinderpostzegels Do - Vr - Sportwijktoernooi vanaf groep

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 19 maart 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 12 Nieuws vanuit de directie Inhoud 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2015

Nieuwsbrief 1 april 2015 Nieuwsbrief 1 april 2015 Inhoud studiedagen Zoals u weet, organiseert de Waalse school regelmatig studiedagen voor het personeel. Om de kwaliteit van het onderwijs hoog te houden, vindt de school het belangrijk

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Donderdag 11 februari Gastles Dode hoek groepen 7/8. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week daarna zullen de

Nadere informatie

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje.

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje. Nieuwsbrief Nummer 11 jaargang 6 ALGEMEEN Agenda Activiteiten Wat hebben we komende tijd voor de kinderen in petto: 25 april - Duinendag/Koningsspelen voor de groepen 3 t/m 8 - Sport voor kleuters 13-23

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

Verjaardagen: Er zijn de komende week geen jarigen.! Kind op maandag Het thema voor week 11 is: Ga niet weg

Verjaardagen: Er zijn de komende week geen jarigen.! Kind op maandag Het thema voor week 11 is: Ga niet weg Nieuwsbrief week 11-2016 Agenda: 12 maart NL Doet 16 maart Schoolvolleybal toernooi groep 8 Studiedag onderbouw, groep 1 en 2 vrij 11 april Kijkavond bovenbouw. 13 april Schoolvoetbal toernooi groep 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête INFORMATIEBRON VOOR DE OUDERS/VERZORGERS VAN ONZE LEERLINGEN 8 7 8 9 1 januari 2015 AGENDA Personele zaken woensdag 21 januari voorleesontbijt groep 1 t/m groep 4 vrijdag 23 januari afsluiting Week van

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Proeftuintjes in de school In eerdere nieuwsbrieven hebben wij u bericht over de proeftuintjes die wij in de school aan het uitvoeren zijn. De leerkrachten zijn aan het kijken of

Nadere informatie

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen.

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen. Nieuwsbrief april 2015: Nieuws vanuit: De directie Terwijl u deze maandbrief leest zijn de kinderen net een lang weekend vrij geweest. De reden van deze vrije dagen zijn toch altijd bijzonder. Een Goede

Nadere informatie

3 april. Trefwoord. No 15 3 april

3 april. Trefwoord. No 15 3 april No 15 3 april C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 3 april In alle groepen werken we naar het paasfeest toe. Pasen is een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 16 18 april 2019 Belangrijke data: 22 april t/m 03 mei Meivakantie 08 mei Stripboekenmiddag 15 mei Grote Rekendag 15 mei AC-vergadering 16 en 17 mei Schoolfotograaf 16 mei Nieuwsbrief 17 Algemene

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsflits. Welkom op onze school Tim in de groep van Stella en Connie. Belangrijke data

Nieuwsflits. Welkom op onze school Tim in de groep van Stella en Connie. Belangrijke data Nieuwsflits Van 6/3 tot 20/3 Jaargang 20, nummer 13 Beste ouder(s)/verzorger(s), Heeft u zich al ingeschreven voor de kijkdag in de klas van uw kind(eren)? De lijsten zijn inmiddels opgehangen en worden

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Vrije dagen. Nieuws vanuit het team

Vrije dagen. Nieuws vanuit het team Wat was het na de voorjaarsvakantie fijn om onze school binnen te lopen. Op drie plaatsen in de school heeft de versiercommissie het thema lente geïntroduceerd. Prachtig! Dank versiercommissie voor jullie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Sponsorloop 2014. Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014

Sponsorloop 2014. Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014 Onderwerp: Vastenactie en sponsorloop Sponsorloop 2014 Vastenactie Yojana en Simavi, 19 maart 2014 16.00-18.00 uur Hoofdgebouw Beste jongens en meisjes Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Paasontbijt ** Groep 8 en het voortgezet

Nadere informatie

5 APRIL 2013 AGENDA: SCHOOLZAKEN. Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!!

5 APRIL 2013 AGENDA: SCHOOLZAKEN. Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!! JAARGANG 11, NR. 13 5 APRIL 2013 SCHOOLZAKEN Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!! Avondvierdaagse De start voor het inschrijven voor de avondvierdaagse

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 27-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn:

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Leeuwarden, 5 februari 2016 Geachte ouders, Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Schoolfruit van de week Woensdag : snacktomaatjes Donderdag:

Nadere informatie

De Houtduif Nieuwsbrief van Christelijke Basisschool De Duyvencamp

De Houtduif Nieuwsbrief van Christelijke Basisschool De Duyvencamp De Houtduif Nieuwsbrief van Christelijke Basisschool De Duyvencamp Eikenlaan 23 8024 CA Zwolle T: 038-4531031 E: clarina.streuer@vivente.nu W : www.deduyvencamp.nl Donderdag 31 maart nr. 14 Agenda April

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

T KWEBBELKE. Op d n Bogerd doen we het samen. Dinsdag 19 mei. Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei. Maandag 15 juni

T KWEBBELKE. Op d n Bogerd doen we het samen. Dinsdag 19 mei. Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei. Maandag 15 juni T KWEBBELKE Maandag 18 mei Dinsdag 19 mei Woensdag 20 mei Donderdag 21 mei Vrijdag 22 mei Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Zaterdag 30 mei Maandag 1 juni Dinsdag

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in maart en april 7 maart Week van de Techniek groep 7 8 maart Luizencontrole 14 maart Kijkmiddag groep 1 t/m 8 15 maart Open Dag 17 maart Voorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink De Boskriek Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen 024-6452829 info@boskriek.nl 4 april jaargang 24 nr 12 Dag allemaal, 25 april tot en met 6 mei 2016 Meivakantie 10 mei 2016 Leerlingenraad 11 mei 2016 Luizen

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie