Curriculum Vitae. Bent u op zoek naar een kandidaat zoals Paul? Neem dan direct contact met ons op.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Curriculum Vitae. Bent u op zoek naar een kandidaat zoals Paul? Neem dan direct contact met ons op."

Transcriptie

1 Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Paul Plaats : VEGHEL Leeftijd : 56 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : Overige Paul is een vriendelijke, zeer gemotiveerde en ervaren bouwkundig tekenaar. Gezien het feit dat zijn huidige contract bij Skinle helaas niet wordt verlengd wegens terugloop van werk, is Paul op zoek naar een nieuwe baan als bouwkundig tekenaar. In zijn carrière heeft Paul voornamelijk 2D en 3D tekeningen gemaakt van stalen constructies en diverse gebouwen voor de woning- en utiliteitsbouw. Hierdoor heeft hij veel ervaring gekregen in bouwkundig tekenen, maar heeft hij ook inzicht gekregen in hoe staal reageert en hoe je ermee om moet gaan. Paul omschrijft zichzelf als een initiatiefrijke, gedreven en leergierige man. Zo blijft hij zoeken naar uitdagingen in zijn werk en blijft hij zichzelf ontwikkelen door diverse cursussen te volgen (in o.a. Sketchup, Autocad en BIM). Hij legt een grote ijver aan de dag en is erg gedisciplineerd. Ook zijn zijn coördinerende vaardigheden sterk; hij heeft het overzicht, is stressbestendig en daarbovenop heeft hij enige ervaring opgedaan als Coördinator van een team bouwkundig tekenaars bij BPR Project Retail. Tot slot beschikt Paul niet over een VCA, maar uiteraard is hij wel bereid om deze te behalen. Paul heeft een uitstekende indruk op ons achtergelaten. Bent u op zoek naar een kandidaat zoals Paul? Neem dan direct contact met ons op. Werkervaring Periode : Van tot Werkgever : Skinle Werkzaamheden : Verantwoordelijk voor het maken van 2D en 3D tekeningen voor metalen overkappingen voor de woningbouw en hiervan visualisaties maken. Te woord staan van dealers in NL en België over technische mogelijkheden, problemen en oplossingen van de overkappingen. Tevens verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding voor de productie van de overkappingen.

2 Periode : Van 2013 tot 2013 Werkgever : Zibber Werkzaamheden : Inmeten van woningen en utiliteitbouw, vervaardigen van plattegronden in 2D met Autocad en in 3D met Floorplanner. Reden vertrek : Nieuwe baan gevonden Periode : Van tot Functie : Bouwkundig inspecteur Werkgever : Cardo Architecten Werkzaamheden : Begonnen als bouwkundig tekenaar. Vervolgens ook verantwoordelijk voor het inventariseren van bouwkundige staat van bebouwing en deze verwerken in meerjaren onderhoudsplanning voor op korte en lange termijn. Deze gebouwen waren verspreid over heel Nederland. Periode : Van 2008 tot 2009 Werkgever : Van Hooft Architecten Werkzaamheden : Verantwoordelijk voor technisch tekenwerk voor diverse projecten in de utiliteitsbouw. Veel overleg met opdrachtgevers en bouwpartners. Het werk was vergelijkbaar met Cardo Architecten. Periode : Van 2008 tot 2008 Werkgever : Verlaat Bouwsystemen Werkzaamheden : Verantwoordelijk voor technisch tekenwerk voor diverse projecten. Het werk was vergelijkbaar met Cardo Architecten. Periode : Van 2006 tot 2008 Functie : Coördinator Werkgever : BPR Project Retail BV Werkzaamheden : Verantwoordelijk voor het aansturen van 7 tekenaars, planning, controle van tekenwerk, aanvraag van bouwgerelateerde vergunningen in overleg met bouwpartners. Bouwpartners waren voornamelijk retailers, die verbouwd werden. Reden vertrek : Boventalligheid Periode : Van 1985 tot 2006 Werkgever : Diverse werkgevers Werkzaamheden : Verantwoordelijk voor het ontwerpen t.b.v. woningbouw, technisch tekenwerk voor diverse projecten in de woning- en utiliteitsbouw, opstellen van STABU bestekken en geven van bouwbegeleiding.

3 Periode : Van 1980 tot 1985 Werkgever : Van Hooft Architecten Werkzaamheden : Verantwoordelijk voor het uittekenen van projecten t.b.v. woningbouw en agrarische sector. Opleidingen Periode : Van 2008 tot heden Opleiding : Sketchup Informatie : Blijft doorlopend cursussen in Sketchup volgen Periode : 2007 Opleiding : MS-project Periode : Van 1998 tot heden Opleiding : Cursus Autocad Informatie : Blijft doorlopend cursussen in Autocad volgen Periode : 1997 Opleiding : Arkey ASD cursus Periode : 1996 Opleiding : STABU-cursus Periode : 1980 Opleiding : MTS Bouwkunde Periode : 1976 Opleiding : LTS Timmeren Beschikbaar per; Paul is begin januari 2016 fulltime beschikbaar. Tarief; Een tariefindicatie wordt afgegeven op aanvraag.

4 Meer informatie Voor meer informatie over de kandidaat of om een kennismakingsgesprek te plannen kunt u contact opnemen met het team van De Groot Technisch Uitzendbureau. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer of mail naar recruitment@degrootlastechniek.nl. Voorwaarden De Groot Technisch Uitzendbureau Aan de hand van de profielschets van uw vacature, selecteren wij de kandidaat voor u. Deze kandidaat stellen wij per , fax of brief aan u voor. Ook zullen wij geschikte kandidaten uit eigen beweging aan u voorstellen als wij van mening zijn dat de kandidaat zeer goed binnen uw organisatie zal passen. Indien u geïnteresseerd bent in één van onze kandidaten, dan kunt u de kandidaat via ons bureau uitnodigen voor een sollicitatiegesprek (vanaf dit moment bent u opdrachtgever op 'no cure no pay' basis) en bent u akkoord gegaan met onderstaande voorwaarden. Aannemen van personeel via Werving en Selectie U kunt als opdrachtgever de door ons voorgestelde kandidaat direct in dienst nemen. Wij berekenen u dan eenmalig een bemiddelingsfee ten hoogte van 20 % van het bruto jaarsalaris, inclusief vakantiegeld, van de kandidaat. In plaats van een bemiddeling ineens kunt u ook kiezen om de kandidaat op uitzendbasis in te lenen. Inlenen van uitzendkrachten uit Nederland U kunt bij ons kandidaten op uitzendbasis inlenen. Uitzendkrachten zijn vrij overneembaar na een inleenperiode van 1560 gewerkte uren. Voorbehoud Indien de opdrachtgever (of groepsmaatschappijen van de opdrachtgever) binnen 12 maanden na onze aanbieding van de kandidaat rechtstreeks een mondelinge of schriftelijke arbeidsovereenkomst met de kandidaat aangaat, zonder bovenstaande in acht te nemen, dan brengen wij de opdrachtgever 6 x een bruto maandloon in rekening, ter vergoeding van de gemaakte kosten.

5 Overig Wij van De Groot Technisch Uitzendbureau hebben ervoor gekozen onze back office (inclusief juridisch werkgeverschap) uit te besteden aan Nextpayroll. Nextpayroll hanteert een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum. Daarnaast maken zij gebruik van een externe partij bij het toetsen van kredietwaardigheid. Nextpayroll en de Groot Technisch Uitzendbureau behouden zich het recht voor om een aanvraag af te wijzen of andere zekerheden te stellen. Deze voorwaarden zijn u, voor en/of bij het voorstellen van een kandidaat gestuurd. Indien u de kandidaat uitnodigt voor een gesprek, geeft u daarmee aan dat u akkoord gaat met de bovenstaande condities. Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW. Datum : Voor akkoord getekend door : Handtekening :

Curriculum Vitae. Bent u op zoek naar een enthousiaste en ijverige lasser zoals Gerrit? Neem dan direct contact met ons op.

Curriculum Vitae. Bent u op zoek naar een enthousiaste en ijverige lasser zoals Gerrit? Neem dan direct contact met ons op. Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Gerrit Plaats : ELLEMEET Leeftijd : 51 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 184533764 Overige Gerrit beheerst het BMBE en Mag lasproces, maar Mag is echt zijn specialiteit.

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia Roepnaam : Rien

Curriculum Vitae. Personalia Roepnaam : Rien Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Rien Plaats : ROOSENDAAL Leeftijd : 53 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 113486042 Overige Rien is een zeer ervaren zzp-er, die op zoek is naar een nieuwe klus

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Overige Marcel is een zeer enthousiaste en gedreven kandidaat, die op zoek is naar vast werk.

Curriculum Vitae. Overige Marcel is een zeer enthousiaste en gedreven kandidaat, die op zoek is naar vast werk. Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Marcel Plaats : BREDA Leeftijd : 31 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 346716536 Overige Marcel is een zeer enthousiaste en gedreven kandidaat, die op zoek is naar

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Hugo is per direct beschikbaar voor een nieuwe opdracht. Eventueel staat hij ook open voor een baan in loondienst.

Curriculum Vitae. Hugo is per direct beschikbaar voor een nieuwe opdracht. Eventueel staat hij ook open voor een baan in loondienst. Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Hugo Plaats : KRABBENDIJKE Leeftijd : 33 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 143801764 Overige Hugo Poleij is een vriendelijk man die al sinds 2010 aan de slag is

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Overige Hakan is een zeer ervaren lasser, die inzetbaar is als (gecertificeerd) Mig/Mag (staal) en BMBE (staal) lasser.

Curriculum Vitae. Overige Hakan is een zeer ervaren lasser, die inzetbaar is als (gecertificeerd) Mig/Mag (staal) en BMBE (staal) lasser. Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Hakan Plaats : ROTTERDAM Leeftijd : 38 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 133327073 Overige Hakan is een zeer ervaren lasser, die inzetbaar is als (gecertificeerd)

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia Roepnaam : Mario

Curriculum Vitae. Personalia Roepnaam : Mario Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Mario Plaats : BREDA Leeftijd : 50jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 139925892 Overige Mario heeft de afgelopen jaren gewerkt als plaat- / constructiewerker bij

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Overige Arjo is een spring in het veld die graag zijn handen uit de mouwen steekt als constructiebankwerker.

Curriculum Vitae. Overige Arjo is een spring in het veld die graag zijn handen uit de mouwen steekt als constructiebankwerker. Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Arjo Plaats : LEERDAM Leeftijd : 32 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 189585043 Overige Arjo is een spring in het veld die graag zijn handen uit de mouwen steekt

Nadere informatie

EN-ISO : T BW FM S

EN-ISO : T BW FM S Curriculum Vitae Personalia Voornaam : Pheadro Leeftijd : 31 jaar Woonplaats : Tilburg Vervoer : Auto Dossiernummer : 234652287 Overig Pheadro is een gemotiveerde, vriendelijke jonge man die op zoek is

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Overige Richard is een zeer ervaren lasser, die op zoek is naar een nieuwe klus als Tig lasser.

Curriculum Vitae. Overige Richard is een zeer ervaren lasser, die op zoek is naar een nieuwe klus als Tig lasser. Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Richard Plaats : Tilburg Leeftijd : 61 jaar Vervoer : Auto Overige Richard is een zeer ervaren lasser, die op zoek is naar een nieuwe klus als Tig lasser. In zijn

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Bent u op zoek naar een vakbekwame en gedreven kandidaat zoals Alex? Neem dan direct contact met ons op.

Curriculum Vitae. Bent u op zoek naar een vakbekwame en gedreven kandidaat zoals Alex? Neem dan direct contact met ons op. Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Alex Plaats : DORDRECHT Leeftijd : 64 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 90255276 Overige Alex is een zeer ervaren kandidaat, die op zoek is naar nieuw werk. Alex

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Ook de referentie van Stefan was erg positief. Het is een betrouwbare kracht die zijn werk met veel enthousiasme heeft gedaan.

Curriculum Vitae. Ook de referentie van Stefan was erg positief. Het is een betrouwbare kracht die zijn werk met veel enthousiasme heeft gedaan. Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Stefan Plaats : MEERLE Leeftijd : 40 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 3535663 Overige Graag stellen wij Stefan aan u voor, een echte allround technische man. Hij

Nadere informatie

Periode : Van 2003 tot en met 2005 Functie : Verkoper en reparateur Werkgever : Zelfstandige Wit- en bruingoedmonteur

Periode : Van 2003 tot en met 2005 Functie : Verkoper en reparateur Werkgever : Zelfstandige Wit- en bruingoedmonteur Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Frank Plaats : Roosendaal Leeftijd : 46 jaar Vervoer : Auto Overige Frank is een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat, die erg graag aan de slag gaat als onderhoudsmonteur.

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Overige Hasan is een zeer ervaren zzp-er, die inzetbaar is als (gecertificeerd) Mig/Mag en BMBE lasser.

Curriculum Vitae. Overige Hasan is een zeer ervaren zzp-er, die inzetbaar is als (gecertificeerd) Mig/Mag en BMBE lasser. Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Hasan Plaats : ROTTERDAM Leeftijd : 52 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 122304810 Overige Hasan is een zeer ervaren zzp-er, die inzetbaar is als (gecertificeerd)

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia Roepnaam : Arif Plaats : ROTTERDAM Leeftijd : 50 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer :

Curriculum Vitae. Personalia Roepnaam : Arif Plaats : ROTTERDAM Leeftijd : 50 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Arif Plaats : ROTTERDAM Leeftijd : 50 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 132916101 Overige Arif is een zeer ervaren en vriendelijke zzp-er, die inzetbaar is als

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia Roepnaam : Mohamed Plaats : VLISSINGEN Leeftijd : 33 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer :

Curriculum Vitae. Personalia Roepnaam : Mohamed Plaats : VLISSINGEN Leeftijd : 33 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : Curriculum Vitae Personalia Roepnaam : Mohamed Plaats : VLISSINGEN Leeftijd : 33 jaar Vervoer : Auto Dossiernummer : 146048519 Overige Mohamed is een zzp-er, die zich van Allround Lasser heeft opgewerkt

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE ZZP

CURRICULUM VITAE ZZP Personalia Voornaam : Mark de Weert Leeftijd : 43 jaar Woonplaats : Veen Vervoer : Auto Overige Mark is een zeer gedreven en ervaren Mig/Mag en BMBE lasser en op zoek naar het volgende project. Na vijftien

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Werving & Selectie voor opdrachtgevers

ALGEMENE VOORWAARDEN Werving & Selectie voor opdrachtgevers ALGEMENE VOORWAARDEN Werving & Selectie voor opdrachtgevers Artikel 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving

Nadere informatie

Ondernemend in personeel. Even voorstellen? uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services. www.accord.nl

Ondernemend in personeel. Even voorstellen? uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services. www.accord.nl Ondernemend in personeel Even voorstellen? uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services Over Accord De Accord Groep is een full-service bureau in de wereld van mensen en werk. Ons uitgebreide

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden MF Select

Algemene Voorwaarden MF Select Algemene Voorwaarden MF Select Gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Groningen op 12 september 2012 onder aktenummer 12/20 Inhoud Artikel 1 Algemeen... 3 Artikel 2 De dienstverlening... 3 Artikel

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de volgende begrippen gehanteerd: Arbeidsovereenkomst: hetgeen het Burgerlijk Wetboek daaronder verstaat.

In deze algemene voorwaarden worden de volgende begrippen gehanteerd: Arbeidsovereenkomst: hetgeen het Burgerlijk Wetboek daaronder verstaat. Algemene voorwaarden Transparant Recruitment Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomsten tot bemiddeling die door een opdrachtgever met Transparant Recruitment

Nadere informatie

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215 E: info@onlinemarketingvacatures.com De online marketing gespecialiseerde vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met online marketing specialisten?

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden (Werving & Selectie) augustus 2010. Bremmer Company VOF. Artikel 1. DEFINITIES

Algemene Voorwaarden (Werving & Selectie) augustus 2010. Bremmer Company VOF. Artikel 1. DEFINITIES Algemene Voorwaarden (Werving & Selectie) augustus 2010 Bremmer Company VOF Artikel 1. DEFINITIES a. Opdrachtnemer Bremmer Company VOF. Hierna te noemen Bremmer Company b. Opdrachtgever De natuurlijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2012

Algemene voorwaarden 2012 Artikel 1: Definities Deze algemene voorwaarden verstaan onder: a. Recruiters.nl: intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat, gevestigd te Zwaag. b. Opdrachtgever: de organisatie die door Recruiters.nl

Nadere informatie

Uitzendbureau Servitex b.v.

Uitzendbureau Servitex b.v. Hartelijk dank voor het aanvragen van onze brochure. Wij zullen in het kort uiteenzetten, wat de werkwijze is van Uitzendbureau Servitex b.v. Uitzendbureau Servitex is opgericht door Aad de Jong in 1987.

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

Financials met Meerwaarde

Financials met Meerwaarde Financials met Meerwaarde Bien Sûr Recruitment 2016 Bien Sûr Recruitment FINANCIELE KERNFUNCTIES Proactief financieel management en een alert risicomanagement is een dwingende noodzaak voor elke organisatie.

Nadere informatie

Naam: Leek Adres: Meester Bollplein 8 Voornamen: Jacobus Cornelis Postcode: 1754 KK Roepnaam: Jaap Woonplaats: Burgerbrug

Naam: Leek Adres: Meester Bollplein 8 Voornamen: Jacobus Cornelis Postcode: 1754 KK Roepnaam: Jaap Woonplaats: Burgerbrug CURRICULUM VITAE J A A P L E E K Personalia Naam: Leek Adres: Meester Bollplein 8 Voornamen: Jacobus Cornelis Postcode: 1754 KK Roepnaam: Jaap Woonplaats: Burgerbrug Geboortedatum: 12 juli 1986 Titel:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het plaatsen van Zelfstandigen door InterimWorX B.V. gevestigd te Rotterdam aan het Stationsplein 45.

Algemene voorwaarden voor het plaatsen van Zelfstandigen door InterimWorX B.V. gevestigd te Rotterdam aan het Stationsplein 45. Dit document bestaat uit drie delen: 1. Algemene voorwaarden voor het plaatsen van zelfstandigen 2. Algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen van Werknemers 3. Algemene voorwaarden voor werving

Nadere informatie

Nederlandse Algemene Voorwaarden IMDES Werving & Selectie van Technisch Personeel

Nederlandse Algemene Voorwaarden IMDES Werving & Selectie van Technisch Personeel Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtnemer: IMDES, handelend inzake arbeidsbemiddeling, die ten behoeve van een werkgever, een werkzoekende, dan wel beiden,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2016. 1. Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN 2016. 1. Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN 2016 1. Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, opdrachten en overige overeenkomsten van Syntax voor zover één en ander betrekking

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie

Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie Algemene Voorwaarden van de dienst Werving & Selectie Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Technicians: handelend inzake personeelsbemiddeling, die ten behoeve van een

Nadere informatie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie Als header graag mijn logo met ernaast Rob Keehnen Werving & Selectie In oranje ernaast Passie voor vast en tijdelijk personeel Aan de onderzijd(fooder) een oranje balk op elke pagina met adres. HOME PAGINA

Nadere informatie

Veenendaal A L G E M E N E V O O R W A A R D E N V O O R W E R V I N G & S E L E C T I E

Veenendaal A L G E M E N E V O O R W A A R D E N V O O R W E R V I N G & S E L E C T I E Veenendaal A L G E M E N E V O O R W A A R D E N V O O R W E R V I N G & S E L E C T I E Algemene voorwaarden ReadytoGo uitzendbureau Veenendaal Werving&Selectie 0 Artikel 1: Toepassingsgebied 1. Deze

Nadere informatie

Inmeting en Opname. Voorlopig Ontwerp& Definitief Ontwerp. (Bouw)vergunning aanvraag. 2D, 3D en BIM tekenwerk. Maatvoering.

Inmeting en Opname. Voorlopig Ontwerp& Definitief Ontwerp. (Bouw)vergunning aanvraag. 2D, 3D en BIM tekenwerk. Maatvoering. Inmeting en Opname Voorlopig Ontwerp& Definitief Ontwerp (Bouw)vergunning aanvraag 2D, 3D en BIM tekenwerk Maatvoering Projectmanagement Wie zijn wij? Van Zaal Bouwtechniek is een onafhankelijk projectmanagementbureau

Nadere informatie

Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en. contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het. vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht -

Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en. contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het. vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht - Ziezzo. Uw personeel goed geregeld. Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht - gevers. Uw personeel

Nadere informatie

Toptech/AV/Uitzenden/2015 1

Toptech/AV/Uitzenden/2015 1 Aanvullende Algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen van uitzendkrachten door Toptech Uitzendbureau BV 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: (a) (b) (c) (d) "Toptech":

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie Algemene Voorwaarden Werving & Selectie Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: De Kandidaat: degene die door Manpower aan Opdrachtgever wordt voorgedragen voor

Nadere informatie

arbeidsmarkt Uw partner op de Marianne Vogelenzang accountadviseur Erwin Boer accountadviseur Margriet Broere accountadviseur

arbeidsmarkt Uw partner op de Marianne Vogelenzang accountadviseur Erwin Boer accountadviseur Margriet Broere accountadviseur Marianne Vogelenzang accountadviseur Erwin Boer accountadviseur e.boer@drechtsteden.nl 06 13 23 57 84 Spuiboulevard 298 3311 GR Dordrecht 078 770 87 70 info@baanbrekenddrechtsteden.nl www.baanbrekenddrechtsteden.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Companian

Algemene Voorwaarden Companian Algemene Voorwaarden Companian Algemene Voorwaarden Pagina 1 van 6 1. Definities 2. De Werkzaamheden 3. Fee 4. Betaling 5. Aansprakelijkheid 6. Geheimhouding 7. Duur van de overeenkomst 8. Benaderen van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie (W&S)

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie (W&S) Algemene Voorwaarden Werving & Selectie (W&S) Artikel 1: Toepasselijkheid. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving en selectie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Effect Personeelsdiensten B.V.

Algemene Voorwaarden Effect Personeelsdiensten B.V. Algemene Voorwaarden Effect Personeelsdiensten B.V. Artikel 1 Toepasselijkheid a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten aangegaan door Effect Personeelsdiensten B.V. (hierna

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van. Tobi Talent

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van. Tobi Talent 1 september 2011 Artikel 1 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Werving & Selectie van Tobi Talent 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de

Nadere informatie

Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Werving & Selectie Artikel 3 Totstandkoming en Uitvoering van de Overeenkomst

Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Werving & Selectie Artikel 3 Totstandkoming en Uitvoering van de Overeenkomst Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, algemene aanbiedingen, (rechts)handelingen, overeenkomsten en overige rechtsbetrekkingen van Spoor 3 HRM. 2.

Nadere informatie

sollicitatieformulier

sollicitatieformulier sollicitatieformulier personeel & organisatie Naam Sollicitatie naar de functie Vestiging / plaats sollicitatie Sollicitantnummer Om reden van een gelijkwaardige beoordeling verzoeken wij u de onderstaande

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor werving & selectie door Talent Enterprise B.V. gevestigd te Woerden aan de Trasmolenlaan 5.

Algemene voorwaarden voor werving & selectie door Talent Enterprise B.V. gevestigd te Woerden aan de Trasmolenlaan 5. Dit document bestaat uit drie delen: 1. Algemene voorwaarden voor werving & selectie 2. Algemene voorwaarden voor het plaatsen van zelfstandigen 3. Algemene voorwaarden voor het ter beschikking stellen

Nadere informatie

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR BAANBREKEND Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau IN KANTOORPERSONEEL De Koning uitzendbureau is een van de langst bestaande uitzendorganisaties

Nadere informatie

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever.

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden De onderhavige algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedere Opdracht en Overeenkomst tot Arbeidsbemiddeling welke door tussenkomst van YoungConsult tot

Nadere informatie

samen werken aan werk

samen werken aan werk samen werken aan werk Wat is baanbrekend? Baanbrekend Nieuwe Waterweg Noord (NWN) is een bijzondere samenwerking tussen Randstad Nederland en de gemeenten Maassluis, Schiedam en Vlaardingen. Ons doel

Nadere informatie

AANVULLING BIJ CURRICULUM VITAE 1

AANVULLING BIJ CURRICULUM VITAE 1 AANVULLING BIJ CURRICULUM VITAE 1 Personalia Naam : Ivo Arentsen Telefoonnummer : 06 50 69 08 68 E-mail : ivoarentsen@hotmail.com Werkzaamheden / ervaring 2012: Eigenaar IVO bouwtechniek Onder de naam

Nadere informatie

2007 : Cursus wiskunde aan de Hogeschool van Amsterdam

2007 : Cursus wiskunde aan de Hogeschool van Amsterdam Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam : Guido Boeters Adres : Wijde Wormer 222 2905 TZ Capelle aan den IJssel Telefoon : 06-28 398 222 E-mail : guidoboeters@gmail.com Info : www.guidoboeters.nl Geboren

Nadere informatie

W: www.techniekvacatures.net T: 050 3050 215. E: info@techniekvacatures.net

W: www.techniekvacatures.net T: 050 3050 215. E: info@techniekvacatures.net W: www.techniekvacatures.net T: 050 3050 215 E: info@techniekvacatures.net Waarom techniekvacatures.net? Dè techniek vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met engineers en technisch specialisten?

Nadere informatie

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht mijn hart ligt bij een kleinschalige organisatie met een hoogwaardige dienstverlening. Waar mensen hun klanten kennen en waar ze hart voor de zaak hebben Ed Bos Directeur U-Boss Uitzendbureau is de kleinschalige

Nadere informatie

Algemene voorwaarden werving & selectie Techniek Werkt Beter

Algemene voorwaarden werving & selectie Techniek Werkt Beter Algemene voorwaarden werving & selectie Techniek Werkt Beter A. Werkingsgebied Deze Voorwaarden gelden voor alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving & selectie (W&S) van kandidaten

Nadere informatie

Toptech/AV/W&S/2015 1

Toptech/AV/W&S/2015 1 Aanvullende Algemene voorwaarden voor het werven en selecteren van uitzendkrachten door Toptech Uitzendbureau BV 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: (a) (b) (c) (d) (e) "Toptech":

Nadere informatie

ERVARING 3 jaar Ingenieursbureau Evers & Partners 1990-1993. 3 jaar 2 Architectenbureaus in Noordwijk 1994-1997

ERVARING 3 jaar Ingenieursbureau Evers & Partners 1990-1993. 3 jaar 2 Architectenbureaus in Noordwijk 1994-1997 ERVARING 3 jaar Ingenieursbureau Evers & Partners 1990-1993 1 e tekenaar, projectleider: Cursus(sen) AutoCAD, diverse m.b.t. intern management, middenkader. Divers bouwkundig werk in de utiliteit. Enige

Nadere informatie

Internationale Marketing +Distrbutie Consultants, Werving en Selectie van Technisch Personeel

Internationale Marketing +Distrbutie Consultants, Werving en Selectie van Technisch Personeel An der Bree 2 D-48455 Bad Bentheim T +49(0)5924-9 Pagina 1 van 7 F +49(0)5924-99 E info@technical-employee-search.com I www-technical-employee-search.com/imdes M +49(0)1573-4023934 Skype:marc.van.stralen

Nadere informatie

Sollicitatieformulier TEAM BEVEILIGING V.O.F. TEAM

Sollicitatieformulier TEAM BEVEILIGING V.O.F. TEAM Sollicitatieformulier TOGETHER MORE EVERYONE TEAM ACHIEVES Blad 1 (svp invullen in blokletters} 1. Persoonlijke gegevens Achternaam... Tussenvoegsel... Voorletters... Voornamen voluit... Roepnaam... Titel...

Nadere informatie

H2 Arbeidsbemiddelingsorganisaties

H2 Arbeidsbemiddelingsorganisaties Arbeidsvoorziening Samenvatting door Sharon.D 20-10-16 H2 Arbeidsbemiddelingsorganisaties Je hebt commerciële en niet-commerciële organisaties die zich bezig houden met arbeidsbemiddeling. Commerciële

Nadere informatie

UITZENDEN WERVING & SELECTIE PAYROLLING

UITZENDEN WERVING & SELECTIE PAYROLLING UITZENDEN WERVING & SELECTIE PAYROLLING OVER ONS Sinds 2011 selecteren wij met succes technisch personeel voor bedrijven in de regio Limburg. De medewerkers van SOMA Works hebben jarenlang ervaring in

Nadere informatie

BRM Uitzendbureau. Werk organiseren naar menselijke maat. BRM Uitzendbureau kan werkgevers en werknemers met elkaar in contact brengen.

BRM Uitzendbureau. Werk organiseren naar menselijke maat. BRM Uitzendbureau kan werkgevers en werknemers met elkaar in contact brengen. BRM Uitzendbureau Werk organiseren naar menselijke maat kan werkgevers en werknemers met elkaar in contact brengen. BRM Uitzendbureau Werk organiseren naar menselijke maat Wij zijn een uitzendbureau dat

Nadere informatie

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com

W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215. E: info@onlinemarketingvacatures.com W: www.onlinemarketingvacatures.com T: 050-3050 215 E: info@onlinemarketingvacatures.com Dè online marketing vacaturesite mét resultaat Wilt u in contact komen met online marketing specialisten? Dan bent

Nadere informatie

Algemene voorwaarden personeelsbemiddeling Inhoud

Algemene voorwaarden personeelsbemiddeling Inhoud Algemene voorwaarden personeelsbemiddeling Inhoud Algemene voorwaarden personeelsbemiddeling... 1 Artikel 1. Definities... 2 Artikel 2. Toepasselijkheid... 2 Artikel 3. Opdracht inspanningsverbintenis...

Nadere informatie

Welkom bij de Flexibility Groep

Welkom bij de Flexibility Groep Welkom bij de Flexibility Groep Wij zijn de eerste online franchise organisatie op het gebied van arbeidsbemiddeling De Flexibility Groep is opgericht in 2006 te Breda. Inmiddels tellen we landelijk meer

Nadere informatie

Maximaliseer uw bedrijfsresultaat door te focussen op uw core business

Maximaliseer uw bedrijfsresultaat door te focussen op uw core business WHITEPAPER Maximaliseer uw bedrijfsresultaat door te focussen op uw core business 5 vragen die u aan het denken zetten: bent u wel echt bezig met doen waar u goed in bent? PP-056/02-14 Inleiding De flexmarkt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden IDIS/International Design Industry Services

Algemene Voorwaarden IDIS/International Design Industry Services IDIS Algemene Voorwaarden page 1 Algemene Voorwaarden IDIS/International Design Industry Services 1. DEFINITIES Artikel 1.1 IDIS/International Design Industry Services: een geregistreerde handelsnaam van

Nadere informatie

Mieke wil een kruiwagen

Mieke wil een kruiwagen Mieke wil een kruiwagen Binnen 3 werkdagen een gemotiveerde kandidaat geselecteerd 1 Wezo, de snelste weg naar werk! 2 Kees pakt graag uit voor zijn nieuwe werkgever Binnen 3 werkdagen een gemotiveerde

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WERVING & SELECTIE VAN: Open HR Recruitment B.V. gevestigd te Arnhem. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

START JE EIGEN STC KANTOOR

START JE EIGEN STC KANTOOR START JE EIGEN STC KANTOOR MEER INFORMATIE - FEITEN - FORMULE - FREELANCE WELKOM BIJ STC GROEP 03 FREELANCE Freelance is crisisbestendig! In 15 jaar tijd is het aantal freelance formules in Nederland meer

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia: Klaas Op den Velde Geb. datum: 07-09-1958 Burgerlijke staat: gehuwd Adres: Kloosterstraat 5 1411RS Naarden

Curriculum Vitae. Personalia: Klaas Op den Velde Geb. datum: 07-09-1958 Burgerlijke staat: gehuwd Adres: Kloosterstraat 5 1411RS Naarden Curriculum Vitae Personalia: Naam: Klaas Op den Velde Geb. datum: 07-09-1958 Burgerlijke staat: gehuwd Adres: Kloosterstraat 5 1411RS Naarden Tel. Thuis: 035 6946792 Mobiel: 06-23835294 e-mail: klaasodv@gmail.com

Nadere informatie

2.2 Een overeenkomst komt overeenkomstig een gedane offerte tot stand in de volgende gevallen:

2.2 Een overeenkomst komt overeenkomstig een gedane offerte tot stand in de volgende gevallen: ALGEMENE VOORWAARDEN SOdental KvK 52814541 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten. Zij zijn van toepassing op alle (overige) (rechts)handelingen tussen SOdental

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena

INHOUDSOPGAVE. Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena INHOUDSOPGAVE Algemene Voorwaarden Wervi ng en Selectie Fiscale Arena Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Werkingssfeer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2014

ALGEMENE VOORWAARDEN 2014 WWW.TECHUNITED.EU GLOBAL RECRUITMENT IN ENGINEERING ARTIKEL 1: DEFINITIES Deze algemene voorwaarden verstaan onder: a. TechUnited: intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat, gevestigd te Conil de

Nadere informatie

VAN KERCKHOVEN BOUW. Allround timmerman. Wij vragen: - ruime ervaring met ruw- en afbouwtimmerwerk. - iemand die van aanpakken weet.

VAN KERCKHOVEN BOUW. Allround timmerman. Wij vragen: - ruime ervaring met ruw- en afbouwtimmerwerk. - iemand die van aanpakken weet. VAN KERCKHOVEN BOUW w w w. v a n k e r c k h o v e n b o u w. n l Van Kerckhoven Bouw is een middelgroot bedrijf, werkzaam in zowel Nederland als België. Wij zijn werkzaam in woning-, utiliteits-, en industriebouw.

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie. Euroforce B.V.

Bedrijfspresentatie. Euroforce B.V. Bedrijfspresentatie Algemeen is opgericht in 2001 en is begonnen als uitzendorganisatie, inmiddels heeft Euroforce zich ontwikkeld tot een breder dienstverlenende organisatie en hebben we veel ervaring

Nadere informatie

4. Kandidaat: iedere natuurlijke persoon en/of zelfstandige die door ZON financials wordt voorgesteld aan een opdrachtgever..

4. Kandidaat: iedere natuurlijke persoon en/of zelfstandige die door ZON financials wordt voorgesteld aan een opdrachtgever.. Algemene voorwaarden Artikel 1 Organisatie ZON financials B.V. is een organisatie die natuurlijke personen dan wel zelfstandigen zonder personeel (hierna: zelfstandigen) ter beschikking stelt aan een opdrachtgever

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WERVING & SELECTIE

ALGEMENE VOORWAARDEN WERVING & SELECTIE ALGEMENE VOORWAARDEN WERVING & SELECTIE APRIL 2017 ALGEMENE VOORWAARDEN WERVING & SELECTIE // PAGINA 2 INHOUD ALGEMENE VOORWAARDEN WERVING & SELECTIE Algemene Voorwaarden Werving & Selectie... 2 1. Definities...

Nadere informatie

ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! Werkgever brochure. Copyright 2011 PersoneelCompleet

ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! Werkgever brochure. Copyright 2011 PersoneelCompleet ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! Werkgever brochure PersoneelCompleet Arbeidsbemiddeling Nieuwe Stijl! PersoneelCompleet is een unieke landelijke arbeidsbemiddeling onderneming in Nieuwe Stijl waarbij

Nadere informatie

Je kunt je op verschillende manieren bij ons inschrijven. Dit kan via onze website, maar ook telefonisch of bij ons op kantoor.

Je kunt je op verschillende manieren bij ons inschrijven. Dit kan via onze website, maar ook telefonisch of bij ons op kantoor. Privacy statement DCPay Uitzendbureau B.V. DCPay Uitzendbureau B.V. hierna te noemen DCPay is verantwoordelijk en respecteert de privacy van al haar kandidaten, uitzendkrachten, payrollmedewerkers, arbeidsmigranten,

Nadere informatie

3 Selectie en selectiemiddelen

3 Selectie en selectiemiddelen 3 Selectie en selectiemiddelen Het werven van personeel is één, het selecteren ervan is een ander verhaal. Er zullen over het algemeen immers meer kandidaten zijn dan functies, en daarom moet er selectie

Nadere informatie

sollicitatie gesprek Handleiding droombanen voor Technisch talent

sollicitatie gesprek Handleiding droombanen voor Technisch talent sollicitatie gesprek Handleiding droombanen voor Technisch talent waarom deze handleiding? We krijgen vaak de vraag hoe je je nu het beste kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Een goede voorbereiding

Nadere informatie

Ervaren kracht. Starter

Ervaren kracht. Starter Ervaren kracht Starter Wie zijn wij? Bureau Kooimeer is sinds 1999 specialist in het uitzenden van ervaren en gekwalificeerd personeel: werknemers waarop u kunt rekenen. Bureau Kooimeer beschikt over een

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Graag willen wij even bij u onder de aandacht brengen: Wij zijn een gespecialiseerd uitzendbureau in de Bouw, Groen, Industrie, GWW, techniek, logistiek, productie en kantoor. onderscheidt zich in de markt

Nadere informatie

Hoe maak ik een goed CV?

Hoe maak ik een goed CV? Hoe maak ik een goed CV? De Nationale Adviesbalie biedt in samenwerking met Randstad deze informatie aan. Een goed en volledig CV is belangrijk wanneer je gaat solliciteren. Door jouw CV krijgt een werkgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden april 2018 Assured Werving & Selectie. Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden april 2018 Assured Werving & Selectie. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten, aanbiedingen en overeenkomsten inzake de werving en selectie van arbeidskrachten door Assured Werving

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. voor Werving en Selectie en detachering. ixxenz BV

Algemene voorwaarden. voor Werving en Selectie en detachering. ixxenz BV Algemene voorwaarden voor Werving en Selectie en detachering ixxenz BV oktober 2015 1 Inhoud Begrippen 3 Toepasselijkheid 3 Detachering 4 Werving en Selectie 7 Voor alle overeenkomsten 8 2 Begrippen In

Nadere informatie

Onderwerpen. Kennismaken met verschillende manieren van solliciteren. Zich voorbereiden op een sollicitatie. Wat kun je meenemen?

Onderwerpen. Kennismaken met verschillende manieren van solliciteren. Zich voorbereiden op een sollicitatie. Wat kun je meenemen? Solliciteren Dit thema gaat over solliciteren: hoe doe je dat? Onderwerpen Kennismaken met verschillende manieren van solliciteren. Zich voorbereiden op een sollicitatie Stap 1 Introductie Wat kun je meenemen?

Nadere informatie

Inleiding. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T 088 888 66 88.

Inleiding. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T 088 888 66 88. Inleiding Heeft uw werknemer een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van zes maanden of langer? Dan bent u per 1 januari 2015 verplicht om deze werknemer uiterlijk één maand voor het einde van het arbeidsovereenkomst

Nadere informatie

Sollicitatieformulier Gold Security

Sollicitatieformulier Gold Security Dit sollicitatieformulier uitprinten en in BLOKLETTERS invullen. Vervolgens opsturen naar Gold security, Postbus 489, 6000 AL Weert. Svp TWEE recente pasfoto s bijsluiten! Indien een vraag niet op u van

Nadere informatie

Payroll Services voor de callcenterbranche

Payroll Services voor de callcenterbranche Payroll Services voor de callcenterbranche Wat is payrolling? Payrollen van medewerkers is een groeiend fenomeen binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Van de term payrollen hebben de meeste werkgevers

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid. Artikel 3 Offertes / Voorstellen en bevestiging. Algemene voorwaarden VAK Werving en Selectie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid. Artikel 3 Offertes / Voorstellen en bevestiging. Algemene voorwaarden VAK Werving en Selectie Algemene voorwaarden VAK Werving en Selectie Artikel 1 Definities 1. Opdrachtnemer: VAK Werving en Selectie; intermediair tussen opdrachtgever en kandidaat, hierna te noemen VAK. 2. Opdrachtgever: De organisatie

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST

DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze overeenkomst leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Kerngegevens

Nadere informatie

algemene voorwaarden

algemene voorwaarden algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten, advertenties en overige overeenkomsten van Born4Jobs B.V. voor zover één

Nadere informatie

Algemene voorwaarden personeelsbemiddeling en Coaching/Training

Algemene voorwaarden personeelsbemiddeling en Coaching/Training Algemene voorwaarden personeelsbemiddeling en Coaching/Training Inhoud Algemene voorwaarden personeelsbemiddeling...1 Artikel 1. Definities. 2 Artikel 2. Toepasselijkheid....2 Artikel 3. Opdracht inspanningsverbintenis...3

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 2017 Werving & Selectie (W&S)

Algemene Voorwaarden 2017 Werving & Selectie (W&S) Algemene Voorwaarden 2017 Werving & Selectie (W&S) Inhoudsopgave Artikel 1: Definities... 3 Artikel 2: Toepasselijkheid... 3 Artikel 3: Opdracht... 4 Artikel 4: Benodigde gegevens en voorstellen kandidaat...

Nadere informatie

VERHUUR BEHEER ADVIES

VERHUUR BEHEER ADVIES VERHUUR BEHEER ADVIES WWW.VILLEXWONEN.NL VILLEX WONEN, NEEMT AL HET WERK UIT HANDEN 2 Over Villex Woning verhuren Villex bestaat uit een gedreven team met passie voor vastgoed en service. In 1999 begonnen

Nadere informatie

Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll. accord.nl

Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll. accord.nl Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll accord.nl Accord HR-dienstverlening in elke branche Flexibele arbeidsoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf: met dat idee is Accord opgericht. Op 1 mei 1987,

Nadere informatie

Payroll Services voor de schoonmaakbranche

Payroll Services voor de schoonmaakbranche Payroll Services voor de schoonmaakbranche Wat is payrolling? Payrollen van medewerkers is een groeiend fenomeen binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Van de term payrollen hebben de meeste werkgevers

Nadere informatie

Wij. hebben sen! e Men. rekend Drechtsteden. Baanbrekend Drechtsteden Spuiboulevard 298 3311GR Dordrecht. www.baanbrekenddrechtsteden.

Wij. hebben sen! e Men. rekend Drechtsteden. Baanbrekend Drechtsteden Spuiboulevard 298 3311GR Dordrecht. www.baanbrekenddrechtsteden. Baan Wij rekend Drechtsteden e Men hebben sen! Baanbrekend Drechtsteden Spuiboulevard 298 3311GR Dordrecht www.baanbrekenddrechtsteden.nl De Sociale Dienst & Randstad, daar zit meer in! Baanbrekend Drechtsteden

Nadere informatie

PERSONEEL ARCHITECTUUR & BOUW = VASTGOED BEL VOOR INFO: 020 65 88 888 WWW.LAROTONDA.COM

PERSONEEL ARCHITECTUUR & BOUW = VASTGOED BEL VOOR INFO: 020 65 88 888 WWW.LAROTONDA.COM PERSONEEL Interim Team Mascotte Excursies Bedrijsuitjes Arbeidsvoorwaarden Opleidingen Erkend leerbedrijf Stageplaatsen Vacatures Solliciteer Contact INTERIM PERSONEEL La Rotonda Projectondersteuning biedt

Nadere informatie