Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ROOS BOUW & VASTGOED B.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ROOS BOUW & VASTGOED B.V."

Transcriptie

1 Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ROOS BOUW & VASTGOED B.V. inzake : de besloten vennootschap Roos Bouw & Vastgoed B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (2983 GS) Ridderkerk aan de Ringdijk nr. 398 (Kamer van Koophandel-nummer: ) faillissementsnummer : F 08/106 datum faillissement : 26 februari 2008 rechter-commissaris : Mr. P.W.M. de Wolf curator : Mr. J.P.M. Borsboom Borsboom & Hamm Advocaten Postbus AD BARENDRECHT tel.: ; fax: eigen aangifte/op verzoek : op eigen aangifte datum verslag : 11 november 2010 verslagperiode : 30 april 2010 tot en met 11 november FORMELE GEGEVENS VAN DE VENNOOTSCHAP 1.1 Verwezen wordt naar het eerste openbare verslag. 2. BEDRIJFSACTIVITEITEN EN PERSONEEL 2.1 Verwezen wordt naar het eerste openbare verslag.

2 ACTIVA 3.1 Uit het grootboek is het navolgende gebleken: De vennootschap had op 1 januari 2007 een vordering ad EUR ,91 op de besloten vennootschap Roos Vastgoed III B.V. uit hoofde van een verstrekte lening. Deze vordering is in december 2007, derhalve kort voor faillissementsdatum, volledig afgelost. 3.2 Daarnaast had de vennootschap op 1 januari 2007 een vordering ad EUR ,95 op de gelieerde vennootschap Roos Vastgoed IV B.V. uit hoofde van een verstrekte lening. Deze vordering is op 17 december 2007, derhalve kort voor faillissementsdatum, volledig afgelost. 3.3 Ook had de vennootschap op 1 januari 2007 een vordering ad EUR ,19 op de gelieerde vennootschap Roos Vastgoed V B.V. uit hoofde van een verstrekte lening. Deze vordering is in de loop van 2007 eerst opgelopen; en daarna is de rekeningcourant "omgeslagen" tot een schuld ad EUR ,56 op faillissementsdatum aan Roos Vastgoed V B.V. Eén boeking is omschreven als "correctie hypotheek PVF"; de andere boekingen zijn omschreven als "overboeking" of "storting". 3.4 Voorts had de vennootschap op faillissementsdatum een vordering ad EUR ,28 op de gelieerde vennootschap Bouw & Aannemingsbedrijf Roos B.V. Deze vordering is vanaf 22 juni 2007, derhalve kort voor faillissementsdatum, ontstaan als gevolg van verstrekte leningen aan en verrichte betalingen voor Bouw & Aannemingsbedrijf Roos B.V. Deze vordering kan niet worden geïncasseerd, aangezien uit het handelsregister is gebleken dat op 7 januari 2008 is geregistreerd dat de ontbonden rechtspersoon is opgehouden te bestaan met ingang van 14 december 2007 omdat geen bekende baten meer aanwezig zijn. Voorts is uit het handelsregister gebleken dat de vennootschap op 12 september 2007, derhalve kort voor faillissementsdatum en kort voor de ontbinding van Bouw & Aannemingsbedrijf Roos, alle aandelen in het kapitaal van Bouw & Aannemingsbedrijf Roos heeft verkregen en tevens statutair bestuurder is geworden. 3.5 De vennootschap had op faillissementsdatum een vordering ad EUR 1.378,91 op de gelieerde vennootschap De Vastgoed Bestemming B.V. Deze vordering kan niet

3 - 3 - worden geïncasseerd, aangezien uit het handelsregister is gebleken dat op 30 juni 2009 is geregistreerd dat de inschrijving wegens opheffing van de onderneming ambtshalve is doorgehaald. Voorts is uit het handelsregister gebleken dat de vennootschap op 28 september 2007, derhalve kort voor faillissementsdatum en kort voor de opheffing van de onderneming van De Vastgoed Bestemming, alle aandelen in het kapitaal van De Vastgoed Bestemming heeft verkregen en tevens statutair bestuurder is geworden. 3.6 De curator heeft van de bestuurders inmiddels de navolgende toelichting op bovengenoemde transacties ontvangen. Vrijwel alle transacties hebben betrekking op vorderingen uit hoofde van rekening-courant verhoudingen van de ene op de andere vennootschap. De vennootschappen werden gefinancierd door middel van een aan de groep verstrekt krediet. Om binnen de beschikbare kredietruimte te blijven, stelde een vennootschap die over liquiditeiten beschikte, gelden ter beschikking aan andere vennootschappen. Dit gebeurde door middel van geldleningen, ter zake waarvan overeenkomsten van geldlening werden opgesteld. De in de grootboeken aangetroffen opnames en aflossingen zijn terug te voeren op deze overeenkomsten van geldlening. Voorafgaand aan het faillissement zijn de leningen zoveel als mogelijk afgelost. 3.7 Tevens had de vennootschap op faillissementsdatum een vordering ad EUR ,00 uit hoofde van een rekening-courant verhouding op de gelieerde vennootschap Roos Onderhoud & Renovatie B.V. De vennootschap heeft op 15 juni 2007 een bedrag ad EUR ,00 voldaan uit hoofde van een overgenomen vordering van Roos Bouw B.V. op Roos Onderhoud & Renovatie. Deze lening is vervolgens op 22 juni 2007 afgelost, terwijl de vennootschap op diezelfde datum een krediet ad EUR ,00 aan Roos Onderhoud & Renovatie heeft verstrekt. Deze vennootschap verkeert in staat van faillissement, zodat geen verhaal mogelijk is. De vordering is bij de curator ter verificatie ingediend. De curator van Roos Onderhoud & Renovatie heeft de vordering van Roos Bouw & Vastgoed in eerste instantie betwist vanwege het ontbreken van een akte van cessie. Na uitvoerig overleg met de curator van Roos Onderhoud & Renovatie en de betrokken rechters-commissaris is overeengekomen dat de vordering van Roos Bouw & Vastgoed op Roos Onderhoud & Renovatie voor een bedrag ad EUR ,00, te vermeerderen met de rente, derhalve in totaal EUR ,75, wordt geplaatst op de lijst der voorlopig erkende concurrente schuldvorderingen in het faillissement van Roos Onderhoud & Renovatie. Vermoedelijk zal de boedel van Roos Bouw & Vastgoed uit hoofde van deze vordering te zijner tijd een uitdeling van circa EUR ,00 ontvangen.

4 De vennootschap had op 1 januari 2007 een vordering ad EUR ,43 uit hoofde van een rekening-courant verhouding op de gelieerde vennootschap Roos Beleggingen B.V. Op 22 januari 2007 is hierop een bedrag ad EUR ,00 afgelost. Vervolgens heeft de vennootschap op 26 april 2007 wederom een lening aan Roos Beleggingen verstrekt, namelijk voor een bedrag ad EUR ,00. Op deze lening is in november en december 2007 een bedrag van in totaal EUR ,00 afgelost, zodat thans een vordering ad EUR ,43 op Roos Beleggingen resteert. De curator heeft van Roos Beleggingen inmiddels een betalingsbewijs ontvangen, waaruit blijkt dat dit bedrag op 4 maart 2008, derhalve na faillissementsdatum, op de bankrekening van Roos Bouw & Vastgoed is voldaan. Op deze intercompany vordering rustte een pandrecht van de bank, zodat de betaling ten goede van de bank is gekomen. 3.9 Voor het overige wordt verwezen naar het eerste tot en met vierde openbare verslag. 4. PASSIVA 4.1 Boedelschulden: EUR 3.787,00 + P.M Superpreferente schuldvordering fiscus t.z.v. L.B., O.B., V.P.B. en I.B.: EUR , Superpreferente schuldvordering UWV: P.M. 4.4 Voorlopig erkende preferente schuldvorderingen (inclusief schuldvorderingen fiscus en UWV): EUR ,00 (aantal crediteuren: 1). 4.5 Voorlopig erkende concurrente schuldvorderingen: EUR ,94 (aantal crediteuren: 13). 4.6 Schuldvordering bank: de groep, waartoe Roos Bouw & Vastgoed behoort, heeft de bankschuld afgelost. Onderzocht wordt in hoeverre dit tot regresvorderingen leidt. De curator is nog immer in afwachting van de desbetreffende stukken van de bank, welke volgens de bank uit het archief dienen te komen.

5 Voorlopig betwiste schuldvorderingen, met summiere opgave van gronden van betwisting: ADMINISTRATIE 5.1 Uit het grootboek is gebleken dat in het jaar voor de faillietverklaring grote bedragen tussen de vennootschap en diverse gelieerde vennootschappen heen en weer zijn geschoven. De curator heeft de toelichting van de bestuurders inmiddels ontvangen (vgl. sub 3 van dit verslag). 5.2 Voor het overige wordt verwezen naar het eerste openbare verslag. 6. DUUROVEREENKOMSTEN 6.1 Verwezen wordt naar het tweede openbare verslag. 7. ACTIVATRANSACTIES 7.1 Hiervan zal geen sprake zijn. 8. LOPENDE PROCEDURES 8.1 Verwezen wordt naar het eerste openbare verslag. 9. PAULIANEUZE TRANSACTIES 9.1 Uit het grootboek is gebleken dat in het jaar voor de faillietverklaring grote bedragen tussen de vennootschap en diverse gelieerde vennootschappen heen en weer zijn geschoven. De curator heeft de toelichting van de bestuurders inmiddels ontvangen. (vgl. sub 3 van dit verslag). Van paulianeuze transacties is vooralsnog niet gebleken.

6 BESTUURDERSAANSPRAKELIJKHEID 10.1 Er zijn op dit moment geen aanwijzingen die nopen tot een procedure ex artikel 2:248 BW. 11. VOORUITZICHTEN VOOR CREDITEUREN 11.1 Over de vooruitzichten voor de crediteuren zijn vooralsnog geen mededelingen te doen. Een eventuele uitdeling is afhankelijk van de hoogte van de uitdeling in het faillissement van Roos Onderhoud & Renovatie B.V. (vgl. sub 3.7 van dit verslag). 12. BOEDELACTIEF 12.1 Het saldo op de boedelrekening bedraagt - na salarisbeschikking - thans EUR 3.355, NOG TE VERRICHTEN WERKZAAMHEDEN 13.1 Nog te verrichten werkzaamheden: - vervolgonderzoek regresvordering bank; - afwachten uitdeling in het faillissement van Roos Onderhoud & Renovatie B.V.: - afwikkeling faillissement. 14. GEWERKTE UREN 14.1 In deze verslagperiode zijn 21 uren aan dit faillissement besteed. Aan dit globale verslag kunnen geen rechten worden ontleend.

7 - 7 - Inlichtingen kunnen worden verkregen bij Mr. J.P.M. Borsboom, zie bovenstaand adres. Barendrecht, 11 november 2010 J.P.M. Borsboom, curator

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V.

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap RZW ASBESTSANERING B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap RZW ASBESTSANERING B.V. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap RZW ASBESTSANERING B.V. inzake : de besloten vennootschap RZW Asbestsanering B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

Achtste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V.

Achtste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Achtste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V. Inzake : Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V.,

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwraad B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwraad B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwraad B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V. Inzake : Notarispraktijk Mr. P. van

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

: 04/257 F (Rechtbank Rotterdam) en 04/214 F (Rechtbank Arnhem);

: 04/257 F (Rechtbank Rotterdam) en 04/214 F (Rechtbank Arnhem); Tiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap Stam Educatief B.V., handelend onder de naam Stam Studieboeken inzake faillissementsnummer : de

Nadere informatie

Achtste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V.

Achtste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Achtste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. inzake : de

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. inzake : MKB Transport B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Notarispraktijk Mr. P. van der Stoep B.V. Inzake Notarispraktijk Mr. P. van

Nadere informatie

Negende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de

Negende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Negende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. inzake : de

Nadere informatie

eigen aangifte/op verzoek : de verleende surséance van betaling is op grond van artikel 242 Fw ingetrokken onder gelijktijdige faillietverklaring

eigen aangifte/op verzoek : de verleende surséance van betaling is op grond van artikel 242 Fw ingetrokken onder gelijktijdige faillietverklaring Negentiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap V.D.O. Voorlichtings- en Documentatiecentrum Onderwijs B.V., handelend onder de naam V.D.O.

Nadere informatie

: F 04/279 (Rechtbank Rotterdam) en F 04/214 (Rechtbank Amsterdam);

: F 04/279 (Rechtbank Rotterdam) en F 04/214 (Rechtbank Amsterdam); Veertiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap Brinkman Educatief B.V., handelend onder de naam Brinkman Studieboeken inzake faillissementsnummer

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Vijftiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap Stam Educatief B.V., handelend

Nadere informatie

Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V.

Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van VERMEER EEMHAVEN BEHEER B.V. inzake : Vermeer Eemhaven Beheer B.V., statutair

Nadere informatie

eigen aangifte/op verzoek : de verleende surséance van betaling is op grond van artikel 242 Fw ingetrokken onder gelijktijdige faillietverklaring

eigen aangifte/op verzoek : de verleende surséance van betaling is op grond van artikel 242 Fw ingetrokken onder gelijktijdige faillietverklaring Twintigste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap V.D.O. Voorlichtings- en Documentatiecentrum Onderwijs B.V., handelend onder de naam V.D.O.

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van EQC Holding B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van EQC Holding B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van EQC Holding B.V. Inzake de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van MaxRos Holding B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van MaxRos Holding B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van MaxRos Holding B.V. Inzake : MaxRos Holding B.V., statutair gevestigd te Maassluis,

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van IND Holding B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van IND Holding B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van IND Holding B.V. Inzake de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap 123-Group B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap 123-Group B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap 123-Group B.V. inzake de besloten vennootschap

Nadere informatie

Veertiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissemeiitswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. Mr. A. Lablans (voorheen: Mr. W.

Veertiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissemeiitswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. Mr. A. Lablans (voorheen: Mr. W. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Veertiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissemeiitswet in het faillissement van MKB TRANSPORT B.V. inzake MKB Transport B.V., statutair

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van PENK Holding B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van PENK Holding B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van PENK Holding B.V. Inzake : PENK Holding B.V., kantoorhoudende te (3231 BG)

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Sensa Sunprotection B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Sensa Sunprotection B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Sensa Sunprotection B.V. Inzake Sensa Sunprotection B.V. handelend onder de

Nadere informatie

Zestiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V.

Zestiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zestiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. inzake de

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. inzake : de besloten vennootschap Allewelt Benelux B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

Openbaar verslag nr. 15 ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag nr. 15 ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag nr. 15 ex artikel 73a Faillissementswet Inzake : De besloten vennootschap Constructiewerkplaats De Vries B.V., tot 20 januari 2000 genaamd De Vries Robbé Gevelbouw B.V., gevestigd te Gorinchem

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V.

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V. inzake : De besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Fw in het faillissement van Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V. Inzake : Bruidshuis Sonja Rotterdam B.V., statutair

Nadere informatie

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V.

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MEDITERRANEAN CARGO SERVICE LOGISTICS B.V.

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MEDITERRANEAN CARGO SERVICE LOGISTICS B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MEDITERRANEAN CARGO SERVICE LOGISTICS B.V. inzake : de besloten

Nadere informatie

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE BEHEER B.V.

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE BEHEER B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE BEHEER B.V. inzake de besloten

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap SPOORFLEX SAFETY FIRST B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap SPOORFLEX SAFETY FIRST B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap SPOORFLEX SAFETY FIRST B.V. inzake :

Nadere informatie

inzake : Mozaïek Meubels R-West B.V., statutair gevestigd te Rotterdam, kantoorhoudende te (3082 EC) Rotterdam aan de Maximiliaanstraat 30B.

inzake : Mozaïek Meubels R-West B.V., statutair gevestigd te Rotterdam, kantoorhoudende te (3082 EC) Rotterdam aan de Maximiliaanstraat 30B. Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MOZAIEK MEUBELS R- WEST B.V. inzake : Mozaïek Meubels R-West B.V.,

Nadere informatie

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap SPOORFLEX SAFETY FIRST B.V.

Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap SPOORFLEX SAFETY FIRST B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zesde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap SPOORFLEX SAFETY FIRST B.V. inzake :

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ZANDOKAN LTD.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ZANDOKAN LTD. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ZANDOKAN LTD. inzake faillissementsnummer : private limited

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILISSEMENTSWET

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILISSEMENTSWET EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILISSEMENTSWET Naam : Van As Employment B.V. Curator : Mr M.M.E. Oudenaarden Rechter-Commissaris : Mr E.I. Batelaan-Boomsma Datum Faillissement : 24 mei 2005 Datum

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MEDITERRANEAN CARGO SERVICE LOGISTICS B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MEDITERRANEAN CARGO SERVICE LOGISTICS B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MEDITERRANEAN CARGO SERVICE LOGISTICS B.V. inzake : de besloten

Nadere informatie

De inhoud van het papieren verslag is gelijk aan die van het digitale verslag.

De inhoud van het papieren verslag is gelijk aan die van het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Campo Beheer B.V. De inhoud van het papieren verslag is gelijk

Nadere informatie

FUTUREVISION GROUP B.V

FUTUREVISION GROUP B.V Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FutureVision Group B.V. De inhoud van de papieren en digitale versie

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V.

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM HOLDING B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Twaalfde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de

Twaalfde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Twaalfde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. inzake : de

Nadere informatie

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V. Mr. Drs. J.C.A.T.

Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V. Mr. Drs. J.C.A.T. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap EERBOT B.V. inzake de besloten vennootschap

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

activiteiten onderneming : verkoop van beeldschermen voor professioneel gebruik

activiteiten onderneming : verkoop van beeldschermen voor professioneel gebruik Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN MED-MAR LCD MONITORS B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Zevende openbare verslag Fortucon Beheer B.V.

Zevende openbare verslag Fortucon Beheer B.V. Zevende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fortucon Beheer B.V., gevestigd te (3311 JG) Dordrecht aan de

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHALLENGE

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Inzake : de besloten vennootschap Verolme IJsselmonde Services

Nadere informatie

NEGENDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FREE SHARED SERVICE CENTER B.V.

NEGENDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FREE SHARED SERVICE CENTER B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. NEGENDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FREE SHARED SERVICE CENTER B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Tweede openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Volksuniversiteit Zwijndrecht

Tweede openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Volksuniversiteit Zwijndrecht Tweede openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Volksuniversiteit Zwijndrecht Inzake : de stichting Stichting Volksuniversiteit Zwijndrecht, statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 21 november 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 21 november 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 21 november 2014 Faillissement : IJK Holding BV Faillissementsnummer : F.05/14/987 Datum uitspraak : 14 oktober 2014 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris : Mr A.M.P.T.

Nadere informatie

De inhoud van het papieren verslag is gelijk aan die van het digitale verslag.

De inhoud van het papieren verslag is gelijk aan die van het digitale verslag. Zevende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Campo Beheer B.V. De inhoud van het papieren verslag is gelijk

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW Nummer : 3 Datum : 13 februari 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap BESSELING INSTALLATIE GROEP B.V., statutair gevestigd te Alkmaar, en

Nadere informatie

Zestiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap Hypotheekpad B.V.

Zestiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap Hypotheekpad B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Zestiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap Hypotheekpad B.V. inzake Hypotheekpad B.V., kantoorhoudende

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN AUTOCENTRALE TULAN B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN AUTOCENTRALE TULAN B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN AUTOCENTRALE TULAN B.V. inzake : de besloten vennootschap met

Nadere informatie

Vijftiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap Hypotheekpad B.V.

Vijftiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap Hypotheekpad B.V. papieren digitale versie is identiek aan versie Vijftiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap Hypotheekpad B.V. inzake Hypotheekpad B.V., kantoorhoudende

Nadere informatie

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van NIHECO PLANONTWIKKELING B.V.

Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van NIHECO PLANONTWIKKELING B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van NIHECO PLANONTWIKKELING B.V. inzake : Niheco Planontwikkeling B.V., mede

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Scan

Nadere informatie

Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V.

Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Inzake : de besloten vennootschap Verolme IJsselmonde Services

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de vennootschap onder firma V.O.F. De Soezen, en van de beide

Nadere informatie

NEGENDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FREE RECORD SHOP B.V.

NEGENDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FREE RECORD SHOP B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. NEGENDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FREE RECORD SHOP B.V. inzake : de besloten vennootschap met

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet. Nummer: 4 Datum: 23 oktober 2015

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet. Nummer: 4 Datum: 23 oktober 2015 Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 4 Datum: 23 oktober 2015 Gegevens onderneming : W.G.J. Flora Trust B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende te (2012 HN) Haarlem

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid P. VAN

Nadere informatie

Zesde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Salza

Zesde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Salza Zesde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Salza De inhoud van de papieren versie van dit openbaar verslag is gelijk aan de digitale versie.

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SIMPEL PERSONEELSDIENSTEN B.V.

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SIMPEL PERSONEELSDIENSTEN B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SIMPEL PERSONEELSDIENSTEN B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 4 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 4 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 4 juni 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juli 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juli 2015 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juli 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C.C. van der Wel Holding

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN WILLIAM VAN DROM B.V. inzake : de besloten vennootschap met

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SCHILDERSBEDRIJF W.C. FASOL B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SCHILDERSBEDRIJF W.C. FASOL B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN SCHILDERSBEDRIJF W.C. FASOL B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Inzake : de besloten vennootschap Verolme IJsselmonde Services

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

VIJFDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN VORDERINGEN.NL B.V.

VIJFDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN VORDERINGEN.NL B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. VIJFDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN VORDERINGEN.NL B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Zesde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V.

Zesde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zesde openbare verslag ex artikel 73a van de Faillissementswet in het faillissement van MAASDAM TRANSPORT B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V.

TWEEDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. TWEEDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ARGENTUS SELECT B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet, tevens eindverslag

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet, tevens eindverslag Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet, tevens eindverslag Nummer: 3 Datum: 15 november 2013 Gegevens onderneming : Monarch Security B.V. Faillissementsnummer : C/16/13/113 F Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 3 / 2 TEVENS HOUDENDE EINDVERSLAG Datum: 26 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG 3 / 2 TEVENS HOUDENDE EINDVERSLAG Datum: 26 januari 2015 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FREE SHARED SERVICE CENTER B.V.

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FREE SHARED SERVICE CENTER B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FREE SHARED SERVICE CENTER B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boat to Business Events B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

II. Personeel De werkzaamheden in dit kader zijn afgerond. Verwezen wordt naar het tweede verslag.

II. Personeel De werkzaamheden in dit kader zijn afgerond. Verwezen wordt naar het tweede verslag. 6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Elburg Bouw B.V. gevestigd Elburg, kantoorhoudende te Kampen Faillissementsnummer: 12/3 F Uitspraak faillissement: 10 januari

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 september2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 september2011 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 september2011 Gegevens onderneming: : de besloten vennootschap Bell Marketing Holding B.V., statutair gevestigd te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 maart 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 maart 2014 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 maart 2014 Gegevens onderneming: : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bijl, partners in public

Nadere informatie

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/07/13/470 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

De digitale versie is gelijk aan de papieren versie van dit verslag.

De digitale versie is gelijk aan de papieren versie van dit verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GPS Marine Service B.V. De digitale versie is gelijk aan de papieren

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 juni Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 juni Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 juni 2013 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C.C. van der Wel Holding

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG TEVENS EINDVERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG TEVENS EINDVERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET 1 van 7 TWEEDE OPENBAAR VERSLAG TEVENS EINDVERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap AAA Bouw B.V., statutair gevestigd te Dronten, kantoorhoudende te (1058

Nadere informatie

ACHTSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE DE FAILLISSEMENTEN VAN

ACHTSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE DE FAILLISSEMENTEN VAN ACHTSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE DE FAILLISSEMENTEN VAN HOVELING INSTALLATIE TECHNIEK B.V. HOVELING ELEKTROTECHNIEK B.V. HOVELING COMMUNICATIE TECHNIEK B.V. Gegevens onderneming

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Eerste openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D&G

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Vijfde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Slavenburg

Nadere informatie

Elfde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Salza Groep

Elfde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Salza Groep Elfde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de stichting Stichting Salza Groep De inhoud van de papieren versie van dit openbaar verslag is gelijk aan de digitale versie.

Nadere informatie

ACHTSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FREE RECORD SHOP (MEGA)STORE B.V.

ACHTSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FREE RECORD SHOP (MEGA)STORE B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. ACHTSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN FREE RECORD SHOP (MEGA)STORE B.V. inzake : de besloten vennootschap

Nadere informatie

Veldhuijzen & Nuiten Advocaten Postbus BB Dordrecht tel: fax:

Veldhuijzen & Nuiten Advocaten Postbus BB Dordrecht tel: fax: Zesde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissement in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOUTESTIJN ONDERHOUD & ADVIES B.V., statutair gevestigd te Rotterdam

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ARTIKEL 73A DER FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ARTIKEL 73A DER FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ARTIKEL 73A DER FAILLISSEMENTSWET Verslag in het faillissement van : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRONWASSER B.V., statutair gevestigd en zaakdoende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 17 juni 2014 Datum laatste verslag : 14 april 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Masin Beheer B.V., statutair gevestigd te s-gravenhage, vestigingsadres:

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Tweede openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SIB

Nadere informatie