Waarom Infrarood baden?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Waarom Infrarood baden?"

Transcriptie

1

2 Waarom Infrarood baden? Lichaamsvriendelijk. Infrarood baden is een veilige en comfortabele manier om te ontgiften en verlost je van pijn en stress. Tijd vriendelijk. Er is geen tijd nodig om de cabine op te warmen zodat je makkelijk, en wanneer je maar wilt, kunt genieten. Planeet vriendelijk. Zelfs bij dagelijks gebruik, verbruikt infrarood technologie minder dan een gemiddeld huishoudtoestel. Familie vriendelijk. Infrarood ruimtes zijn veilig en eenvoudig te gebruiken voor zowel kinderen als volwassenen. Het is een investering in de gezondheid van uw familie.

3 Waarom PUR-INFRA? Veiliger dan de veiligste. Pure Infra bezit de laagste EMC en ELF dan welke infraroodsauna ook op de markt. Comfortabel van top tot teen. Innovatieve verwarming en herverdelende systemen verzekeren je de veiligste infrarood in de wereld die je ganse lichaam gelijkmatig verwarmen. Verbetert lichaam en geest. Dankzij de indeling, ontwerp en ultra lage EMC/ELF productie. Pure Infra laat je comfortabel ontgiften en relaxeren voor langere perioden. Directe bevrediging. Pure Infra verwarmt bijna onmiddellijk volgens je ingestelde graad van comfort. Bespaar meer energie. Pure Infra kun je gewoon inpluggen in elke standaard wandcontactdoos en verbruikt 20% minder dan elk ander infrarood systeem.

4

5 De gezondste infrarood waar ook beschikbaar Alle infrarood systemen produceren EMC en ELF tot een zeker niveau. Waar het niveau typisch laag is, is het nog steeds niet duidelijk wat de effecten op lange termijn van lage blootstelling zullen zijn. Pure Infra technologie is ontwikkeld om deze zorg en twijfel aan onnodige blootstelling aan EMR en ELF weg te nemen. Bijvoorbeeld, het elektrisch veld in een Pure Infra is lager dan je zou ervaren van een computerscherm of een mobiele telefoon. Uiteindelijk is het doel te ontgiften, waarom zou je jezelf blootstellen aan enige vorm van onnodige straling. Beter voor iedereen Pure infrarood cabines warmen snel en efficiënt met een druk op de aanraak touch screen bediening. Een Pure Infrarood cabine verwarmt tevens bijna ogenblikkelijk naar de door jou ingestelde comfort waarde. Dit terwijl deze 20% minder energie verbruikt dan andere systemen. Het betekent dat er minder energiebronnen worden gebruikt om je een veilige en meest comfortabele ervaring beschikbaar aan infrarood te geven. En dit is beter voor iedereen. Volledige lichaam verwarming Het exclusieve Even Heat of gelijkmatige verwarming systeem bevat over gedimensioneerde verwarmingspanelen die je er van verzekeren dat de infrarood golven elk deel van je lichaam gelijkmatig verwarmen. Alsook zorgt het warmte herverdeel systeem Even Heat ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeelt over de sauna. Met de Even Heat zijn er geen koude zones door warmtelagen. Je bent gelijkmatig aan het baden in de veiligste infrarood beschikbaar en dit vanuit elke hoek, vloer tot plafond.

6 Muziek in de oren Elke Pure Infrarood cabine model heeft een niet zichtbaar, met een touch screen bedienbaar, geluidsysteem. Deze bezorgt je kristalhelder plezier vanuit je favoriete MP3 speler of van de radio. Met zijn onzichtbare luidsprekers is de interne afwerking minder gestoord en minder rommelig en voegt een andere beleving van comfort aan je dagelijkse detox. Zacht voor de ogen Elke Pure infrarood cabine heeft 3 mogelijke verlichtingen door een systeem met zachte indirecte verlichting, leeslichten in het plafond en kleurtherapie verlichting. Dit maakt het je mogelijk om te relaxeren in een zachte, diffuse en indirecte verlichting. Gebruik kleur wanneer je een energieke sfeer wilt of geniet van je favoriete tijdschrift of boek zonder enige inspanning. De laagste EMC en ELF beschikbaar Eenvoudig is het zo dat er geen enkel andere infraroodcabine op de markt de EMC (Elektromagnetische straling) en ELF (elektrische velden) zo minimaliseert als de Pure Infra. Onze exclusieve technologie, met patent in aanvraag, wekken minder EMC en ELF dan de wettelijke voorgeschreven Zweedse normen welke de zwaarste in de wereld zijn.

7

8 Verwen en behandel jezelf door gezonder infrarood Verwen jezelf door de relaxatie en van de ontgiftende voordelen van de Pure Infra infrarood technologie. Nu veiliger dan ooit. Pure Infra sauna s hebben de laagste elektro magnetische straling en elektrische velden ten opzichte van welke andere beschikbaar infrarood producerende systemen. De elektrische en magnetische straling zijn veel lager dan de Zweedse en tevens s werelds strengste normen hieromtrent. De exclusieve Even Heat zorgt er voor dat elk deel van je lichaam gelijkmatig is verwarmd. Hierdoor extra detox ontgiftend en meer comfort voor je volledig lichaam, zonder dat je je moet zorgen maken over de buitensporige EMC en ELF straling. Zweet je weg naar een betere jij In disciplines zoals yoga is dagelijks zweten erkend als één van de enige en tevens beste dingen die je kan doen om gezond te blijven. Bloedvaten verwijden waardoor de bloedcirculatie verbetert doorheen je ganse lichaam én ontspannen verkrampte en overwerkte spieren. De productie van witte bloedcellen wordt gestimuleerd welke je immuun systeem stimuleert. Toxines worden afgevoerd en stromen uit de huidporiën. In een Pure Infra sauna stel je de luchttemperatuur in volgens uw comfort en wensen terwijl de veiligste infrarood golven diep penetreren en gelijktijdig de binnen- en buitenzijde van je lichaam verwarmen. Dit betekent dat je comfortabel en veiliger voor langere perioden kunt ontgiften en sterker, gezonder en in beter evenwicht komt.

9 Gezondere infrarood voor iedereen Er is steeds een Pure Infrarood systeem voor u als uitdaging voor wat betreft smaak, budget of ruimte. Ongeacht het model hebben Pure Infra sauna s een moderne look met esthetische voorzijden in glas. Alle modellen hebben een intuïtief aanraakscherm voor het eenvoudig instellen van de verwarming, verlichting en geluid. Uw Pure Infrared ruimte wordt kant en klaar geleverd voor een eenvoudige installatie. De stekkerklare installatie steek je gewoon in een standaard stopcontact van uw woning, spanning opzetten en je bent klaar om te ontspannen en te ontgiften in je eigen comfort van je woning.

10 H Serie - Hemlock H Serie - Hemlock Alle Pure Infraroodcabines worden inclusief geleverd met: Veruit de laagste EMC/ELF dan eender welk ander infrarood systeem. Verslaat zelfs de strengste Zweedse normeringen. Exclusieve Even Heat technologie en verwarmt snel en gelijkmatig zonder dode zones. Afgewerkt in mooie Canadese Hemlock voor zijn robuuste kwaliteit en schoonheid. Voorgefabriceerde panelen voor een snelle montage zonder gereedschap Je kunt genieten van de volledige detox en ontspannende voordelen van je Pure Infra sauna binnen het uur na levering. Volledige voorzijden in getemperd (gehard) glas, top kwaliteit glasdeuren van bodem tot plafond.

11 H Serie - Hemlock B10 H 1 persoons B20 H 2 persoons 920 x 1020 x 1950 mm 1220 x 1120 x 1950 mm 1400W 1550W

12 H Serie - Hemlock B30 H 3 persoons 1820x 1220 x 1950 mm 2000W B40 H 4 persoons 1820 x 1520 x 1950 mm 2200W

13 H Serie - Hemlock B70 H 3 persoons 1320x 1320 x 1950 mm 1700W B80 H 4 persoons 1820 x 1520 x 1950 mm 2100W

14 C Serie - Ceder C Serie Ceder Alle Pure Infraroodcabines worden inclusief geleverd met: Veruit de laagste EMC/ELF dan welke ander infrarood systeem. Verslaat zelfs de strengste Zweedse normeringen. Exclusieve Even Heat technologie en verwarmt snel en gelijkmatig zonder dode zones. Afgewerkt in mooie Canadese red ceder voor zijn hoge kwaliteit en schoonheid. Voorgefabriceerde panelen voor een snelle montage zonder gereedschap Je kunt genieten van de volledige detox en ontspannende voordelen van je Pure Infra sauna binnen het uur na levering. Volledige voorzijden in getemperd (gehard) glas, top kwaliteit glasdeuren van bodem tot plafond.

15 C Serie - Ceder S10 C 1 persoons S20 C 2 persoons S25 C 3 persoons 920 x 920 x 1950 mm 1220 x 1020 x 1950 mm 1640 x 1080 x 1950 mm 1400W 1550W 2000W

16 C Serie - Ceder S30 C H 3 persoons S40 C 4 persoons 1820 x 1080 x 1950 mm 1820 x 1440 x 1950 mm 2000W 2200W

17 C Serie - Ceder S70 C H 3 persoons S80 C 4 persoons 1300 x 1300 x 1950 mm 1520 x 1520 x 1950 mm 1700W 2100W

18

19 Sauna & Stoombad Sauna bestaat reeds meer dan 2000 jaar. Historisch gezien is het een blijvende hoeksteen van de Finse cultuur, een essentieel onderdeel van het dagelijkse leven. Binnen het sauna gebeuren vinden we kostbare momenten om na te denken over de dag, het delen van een lach met dierbaren of gewoon het ontspannen en genieten na een fysieke inspanning. Helo s sauna-accessoires en stoombaden zijn de originele, eerlijke uitdrukking van onze Finse wortels. We weten wat enkele minuten van ontspanning, beloning of heropleving door zachte warmte kan doen voor lichaam en geest. U ziet dit in de kwaliteit van ons vakmanschap, onze service en onze aandacht voor detail. Een ware passie voor de echte sauna ervaring, voor iedereen beschikbaar maken.

20

C - PRIME+ 1515/C 4 personen x 1524 x 1940 (mm) (BxDxH) Art.nr

C - PRIME+ 1515/C 4 personen x 1524 x 1940 (mm) (BxDxH) Art.nr Infrarood INFRA 78 Infrarood INFRA Via de ingebouwde infraroodpanelen geven de infraroodcabines Prime van Tylö een weldadige en langdurige infraroodwarmte af. De infraroodwarmte zorgt voor een heerlijk

Nadere informatie

Infra. Over Infra Infraroodcabines

Infra. Over Infra Infraroodcabines Infra Over Infra Infraroodcabines Via de ingebouwde infraroodpanelen geven de infraroodcabines Prime van Tylö een weldadige en langdurige infraroodwarmte af. De infraroodwarmte zorgt voor een heerlijk

Nadere informatie

Sauna concepts. Steeds een lengte voorop

Sauna concepts. Steeds een lengte voorop Sauna concepts Steeds een lengte voorop Behaaglijke warmte 1111101Vanco pool crations Een sauna is de ideale plaats om te ontspannen. Regelmatig gebruik is bovendien een middel om fit, actief en gezond

Nadere informatie

De grootste keuze infrarood cabines

De grootste keuze infrarood cabines De grootste keuze infrarood cabines VETWEEFSEL BLOEDSTROOM De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers DIEP DOORDRINGENDE INFRAROOD STRALING 15 minuten 20 minuten De combinatie van de drie

Nadere informatie

De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers

De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers VETWEEFSEL BLOEDSTROOM De voordelen van onze gepatenteerde Infraheat TM stralers DIEP DOORDRINGENDE INFRAROOD STRALING Reguliere Infrarood Stralers Combinatie Infraheat TM Stralers Sauna kachel 15 minuten

Nadere informatie

Sauna zoals het bedoeld is.

Sauna zoals het bedoeld is. Sauna zoals het bedoeld is. Q U A L I T Y S A U N A Een moment van rust. Een moment van ontspanning. Even helemaal tot uzelf komen. Ervaar de behaaglijke warmte van uw eigen sauna of infrarood cabine.

Nadere informatie

Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming.

Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming. Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming. 5 redenen Waarom infraroodverwarming de juiste keuze is Steeds meer mensen kiezen voor infraroodverwarming. Dat is niet

Nadere informatie

INNOVATIE IN SUNNYHEAT

INNOVATIE IN SUNNYHEAT Made in Germany SUNNYHEAT is het laagst energieverbruikend infrarood verwarmingssysteem beschikbaar tot op heden. Onze produkten worden gemaakt in Duitsland, en zijn getest en goed bevonden omwille van

Nadere informatie

Infrarood verwarming van ThermIQ

Infrarood verwarming van ThermIQ De panelen zijn getest en 100% veilig Technische gegevens Bij ThermIQ gaat elk paneel door onze handen, zo blijven we kwaliteit leveren Artikelnummer TH1060 * TH1030 TH06060 * Afmeting 1.193 x 593 x 35

Nadere informatie

korte golf infraroodcabines

korte golf infraroodcabines korte golf infraroodcabines Warmte doet een mens goed. Maar de ene warmte is de andere niet. Dit heeft te maken met de manier waarop de warmte wordt overgebracht. De overdracht van warmte kan plaats vinden

Nadere informatie

Degree-n Nano Infrarood verwarming. Duurzame en energiezuinige verwarmingsoplossingen voor een schonere planeet

Degree-n Nano Infrarood verwarming. Duurzame en energiezuinige verwarmingsoplossingen voor een schonere planeet Degree-n Nano Infrarood verwarming Duurzame en energiezuinige verwarmingsoplossingen voor een schonere planeet Over Degree-n Opgericht in 2016 Volledig Nederlands familie bedrijf Gespecialiseerd in Nano

Nadere informatie

Sales handleiding. Versie april 2015. Onder voorbehoud van wijzigingen en (type-)fouten.

Sales handleiding. Versie april 2015. Onder voorbehoud van wijzigingen en (type-)fouten. Sales handleiding Versie april 2015. Onder voorbehoud van wijzigingen en (type-)fouten. Comfortabele warmte voor iedere ruimte - gezond en milieuvriendelijk - met ThermIQ infrarood verwarmingspanelen.

Nadere informatie

GRATIS thuisbezorgd in geheel Nederland en België.

GRATIS thuisbezorgd in geheel Nederland en België. Als alternatief voor traditionele sauna s wordt steeds meer gekozen voor infraroodcabines. Het verschil zit hem in de aard van warmte die geproduceerd wordt. In een traditionele sauna wordt de warmte overgedragen

Nadere informatie

Sunshower, brengt al het goede van buiten naar binnen

Sunshower, brengt al het goede van buiten naar binnen Sunshower, brengt al het goede van buiten naar binnen Deluxe white Combi white Pure White XL Pure White waarom Sunshower? 1 Infrarood licht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn 2 Sunshower

Nadere informatie

warmtepanelen.nl infrarood warmtepanelen

warmtepanelen.nl infrarood warmtepanelen warmtepanelen.nl infrarood warmtepanelen verwarmen als de zon! Infrarood warmtepanelen geven het gevoel dat ieder moment de zon schijnt. De gelijkmatige warmte voelt weldadig aan. Infrarood warmtepanelen

Nadere informatie

Arien van den Berg & Zn. Haal de warmte van de zon binnen!

Arien van den Berg & Zn. Haal de warmte van de zon binnen! Arien van den Berg & Zn. exclusieve infrarood verwarming Haal de warmte van de zon binnen! Met infrarood warmtepanelen lij kt het of de zon schij nt, doordat de gelij kmatige warmte weldadig aanvoelt Unieke

Nadere informatie

INFRAROODCABINES GENIEt van DE ONtSpANNENDE ERvARING van EEN INFRAROODCABINE

INFRAROODCABINES GENIEt van DE ONtSpANNENDE ERvARING van EEN INFRAROODCABINE INFRAROODCABINES Geniet van de ontspannende ervaring van een infraroodcabine ERVAAR DE VERFRISSENDE SENSATIE Feel Good with infrared Stap, nadat u de infraroodcabine gebruikt heeft, onder een lauwe douche

Nadere informatie

SAUNA S GENIET VAN EEN WELDADIGE WARMTE C QUEL

SAUNA S GENIET VAN EEN WELDADIGE WARMTE C QUEL SAUNA S GENIET VAN EEN WELDADIGE WARMTE C QUEL Vergeet de drukte van alledag en kom helemaal tot jezelf Onderga de warmte van een weldadig saunabad De eerste keren is het misschien nog even wennen Maar

Nadere informatie

www.warmtepanelen.nl verwarmen als de zon! infrarood warmtepanelen

www.warmtepanelen.nl verwarmen als de zon! infrarood warmtepanelen www.warmtepanelen.nl infrarood warmtepanelen verwarmen als de zon! Infrarood warmtepanelen geven het gevoel dat ieder moment de zon schijnt. De gelijkmatige warmte voelt weldadig aan. Infrarood warmtepanelen

Nadere informatie

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet 105 serie Tijdloos en ruim Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. www.sealskin.nl/getwet 1 Doordacht De 105 serie biedt volop voordelen. En voor iedere badkamer een oplossing. Of je nu kiest

Nadere informatie

Introductie eco2heat. Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling. Gezond, duurzaam en voordelig verwarmen

Introductie eco2heat. Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling. Gezond, duurzaam en voordelig verwarmen Introductie eco2heat Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling Wie is Eco2heat? Eco2heat kiest voor duurzame, groene warmte. Aangezien ongeveer 30% van het wereld energie verbruik verwarming

Nadere informatie

Infrarood verwarming van ThermIQ

Infrarood verwarming van ThermIQ Infrarood verwarming van ThermIQ Innovatieve en comfortabele verwarming Met panelen van ThermIQ haalt u een prettige en veilige zon in huis ThermIQ... the future is now! Technische opbouw van onze panelen

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding. Bedankt dat u onze Levi infrarood sauna heeft gekozen!

Gebruikers Handleiding. Bedankt dat u onze Levi infrarood sauna heeft gekozen! Gebruikers Handleiding Bedankt dat u onze Levi infrarood sauna heeft gekozen! Inhoud Inleiding... 2 Voordelen... 2 Vereisten voor de installatie... 3 Installatie... 3 Instructie... 7 Waarschuwingen...

Nadere informatie

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis.

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Infrarood verwarming Warm, comfortabel en gezond Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Effectieve en efficiente warmtebron De innovatieve infrarood verwarmingssystemen spelen helemaal in

Nadere informatie

Sunshower, brengt al het goede van buiten naar binnen

Sunshower, brengt al het goede van buiten naar binnen Sunshower, brengt al het goede van buiten naar binnen Sunshower brochure A4+def.indd 1 20-08-14 14:19 Deluxe white Combi white Pure White XL Pure White waarom Sunshower? 1 2 3 4 5 Infrarood licht ontspant,

Nadere informatie

warmtepanelen.nl infrarood warmtepanelen

warmtepanelen.nl infrarood warmtepanelen warmtepanelen.nl infrarood warmtepanelen verwarmen als de zon! Infrarood warmtepanelen geven het gevoel dat ieder moment de zon schijnt. De gelijkmatige warmte voelt weldadig aan. Infrarood warmtepanelen

Nadere informatie

Uw partner in hernieuwbare energie. infraroodverwarming

Uw partner in hernieuwbare energie. infraroodverwarming Uw partner in hernieuwbare energie infraroodverwarming SUNNYHEAT is het laagst energieverbruikend infrarood verwarmingssysteem beschikbaar tot op heden. Onze produkten worden gemaakt in Duitsland, en zijn

Nadere informatie

INFRAROOD CABINE. de weelde van ontspanning. Saunacabines Infrarood warmtecabines

INFRAROOD CABINE. de weelde van ontspanning. Saunacabines Infrarood warmtecabines INFRAROOD CABINE de weelde van ontspanning Saunacabines Infrarood warmtecabines Infrarood: kwaliteit van kenners Lange levensduur, fraai design INFRAROOD Al meer dan twintig jaar worden in Winterswijk

Nadere informatie

De initiële investering en installatie van onze infrarood panelen zijn laag in vergelijking met conventionele verwarmingssystemen.

De initiële investering en installatie van onze infrarood panelen zijn laag in vergelijking met conventionele verwarmingssystemen. Here comes the Over Onze Producten Onze infrarood panelen behoren kwalitatief tot de absolute wereldtop en geven duurzame energie een extra dimensie. De filosofie achter deze energiebesparende producten

Nadere informatie

Healthvision. Zoals de naam al doet vermoeden draait het bij Healthvision om gezondheid.

Healthvision. Zoals de naam al doet vermoeden draait het bij Healthvision om gezondheid. Healthvision Zoals de naam al doet vermoeden draait het bij Healthvision om gezondheid. Een thema dat niet meer weg te denken is uit de huidige samenleving. Je fit en gezond voelen vindt iedereen belangrijk.

Nadere informatie

WELKOM IN EEN WERELD VOL WARMTE

WELKOM IN EEN WERELD VOL WARMTE WELKOM IN EEN WERELD VOL WARMTE 3 WELKOM BIJ REINDEER Al meer dan 10 jaar produceren we met trots sauna s die tot de verbeelding spreken. We schikken ons volledig naar uw wensen en net dat maakt ons uniek.

Nadere informatie

ILO CRYSTAL ontwerp is in gehard glas aan de ene kant en afgewerkt met een dunne aluminium frame.

ILO CRYSTAL ontwerp is in gehard glas aan de ene kant en afgewerkt met een dunne aluminium frame. Technische DATA 1 ILO CRYSTAL Ontwerp glas radiator Verwarmt Wat moet Waar het moet Wanneer het moet Verwarmt Wat moet Waar het moet Wanneer het moet Wandmontage stijlvolle glazen panelen Maximum Energie

Nadere informatie

Comfortabel én milieuvriendelijk wonen. Met Nuon Stadswarmte en ComfortKoeling

Comfortabel én milieuvriendelijk wonen. Met Nuon Stadswarmte en ComfortKoeling Comfortabel én milieuvriendelijk wonen Met Nuon Stadswarmte en ComfortKoeling Comfortabel koel of warm met oog voor het milieu Gefeliciteerd! Uw nieuwe woning kunt u zeer eenvoudig en comfortabel verwarmen

Nadere informatie

Infrarood. XIOMARA Recessed-Lightning. XIOMARA Floor-Lightning

Infrarood. XIOMARA Recessed-Lightning. XIOMARA Floor-Lightning LIGHTNING Regelmatig gebruik van infraroodstraling draagt bij aan een goede gezondheid en XIOMARA een energiek en 100-Series krachtig lichaam >> Fullspectrum infraroodstralers voor elke smaak: diverse

Nadere informatie

Beleef de weldoende effecten van een Infraroodsauna* Het Solo System. Lange Infrarood- behandeling voor u alleen.

Beleef de weldoende effecten van een Infraroodsauna* Het Solo System. Lange Infrarood- behandeling voor u alleen. Beleef de weldoende effecten van een Infraroodsauna* Het Solo System Lange Infrarood- behandeling voor u alleen. 1 Het Solo System De compacte Infraroodsauna voor u alleen Iedereen verdient het, zichzelf

Nadere informatie

Infrarood verwarming van ThermIQ

Infrarood verwarming van ThermIQ De panelen zijn getest en 100% veilig Technische gegevens Bij ThermIQ gaat elk paneel door onze handen, zo blijven we kwaliteit leveren Artikelnummer TH1060 * TH1030 TH06060 * Afmeting 1.193 x 593 x 35

Nadere informatie

Lagune. patented technology. Meer sfeer, meer comfort en optimaal leefplezier in de tuin

Lagune. patented technology. Meer sfeer, meer comfort en optimaal leefplezier in de tuin Lagune patented technology Meer sfeer, meer comfort en optimaal leefplezier in de tuin Verleng je zomer! Ongeacht het weer, brengen we graag zoveel mogelijk tijd buiten door. De tuin staat niet meer los

Nadere informatie

alpha infra Prijslijst 2012 / 2013 Infraroodcabines Basic Premium Opties Advanced www.alpha-industries.eu Vision IR p 1 Infratouch p 2

alpha infra Prijslijst 2012 / 2013 Infraroodcabines Basic Premium Opties Advanced www.alpha-industries.eu Vision IR p 1 Infratouch p 2 alpha infra infrared sensation Prijslijst 2012 / 2013 Infraroodcabines Basic Advanced Premium Opties Vision IR p 1 Infratouch p 2 Chaleur p 3 Chaleur Combi p 4 Buiten IR Season p 5 Senses p 6 Intens p

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Lage opbouwhoogte. Hoge prestaties. 1. Variokomp vloerverwarming. Ultra dun. Verwarmen Met een dikte van

Nadere informatie

Duurzame energie. Warmte- en koudelevering door Cogas. www.cogas.nl

Duurzame energie. Warmte- en koudelevering door Cogas. www.cogas.nl Duurzame energie Warmte- en koudelevering door Cogas www.cogas.nl Duurzame energie Stelt u zich eens voor: een woning die u warmte biedt in de winter, heerlijke verkoeling in de zomer en dat zelfs op milieuvriendelijke

Nadere informatie

NIEUWBOUW HUURWONINGEN TOLHUIZEN

NIEUWBOUW HUURWONINGEN TOLHUIZEN NIEUWBOUW HUURWONINGEN Elkien realiseert 14 gezinswoningen in Tolhuizen, Leeuwarden. Dit zijn comfortabele en energiezuinige woningen met een zeer lage energierekening. Graag leggen wij u uit wat de kenmerken

Nadere informatie

thuis genieten van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies...

thuis genieten van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies... genieten thuis van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies... zwembaden & toebehoren Een zwembad op maat! Wij plaatsen elk type zwembad met de vorm en

Nadere informatie

Luchtverhitter Tiger. Luchtverhitter Tiger. Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen.

Luchtverhitter Tiger. Luchtverhitter Tiger. Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen. Luchtverhitter Tiger Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen 9 modellen 3 30 kw Elektrische verwarming Toepassing Tiger is een serie robuuste en compacte luchtverhitters

Nadere informatie

Luchtverhitter Tiger Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen

Luchtverhitter Tiger Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen 3 30 kw Elektrische verwarming 9 modellen Luchtverhitter Tiger Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen Toepassing Tiger is een serie robuuste en compacte luchtverhitters

Nadere informatie

bel voor info: 0031 (0)6 57996684

bel voor info: 0031 (0)6 57996684 bel voor info: 0031 (0)6 57996684 OF SURF NAAR: bel voor info: 0031 (0)6 57996684 www.sammelsliftservice.nl led een revolutie... Daarom is nu het moment aangebroken voor de introductie van een nieuwe verlichtingsbron.

Nadere informatie

Geïntegreerde klimaatsystemen voor gebouwen

Geïntegreerde klimaatsystemen voor gebouwen Geïntegreerde klimaatsystemen voor gebouwen Uw huis is uw thuis. U komt er tot rust, besteedt er tijd met vrienden en familie. De ruimte waar u verblijft, moet daarom comfortabel en behaaglijk zijn als

Nadere informatie

Aangenaam de zomer in!

Aangenaam de zomer in! Aangenaam de zomer in! Met fris sanitair en verkoelende airco Sphinx 345 wastafel, toilet en Pressalit zitting van lees 499,- 667,- van 2195,- SPHINX AANBIEDING verder op pagina 2 COOLE AANBIEDING Daikin

Nadere informatie

E.G.O.-INDUCTIE. ProfiLine Inbouw. Handelmaatschappij Vermolen B.V. Postbus 112 6860 AC OOSTERBEEK. Peppelenbos 19 6662 WB ELST

E.G.O.-INDUCTIE. ProfiLine Inbouw. Handelmaatschappij Vermolen B.V. Postbus 112 6860 AC OOSTERBEEK. Peppelenbos 19 6662 WB ELST E.G.O.-INDUCTIE ProfiLine Inbouw Handelmaatschappij Vermolen B.V. Postbus 112 6860 AC OOSTERBEEK Peppelenbos 19 6662 WB ELST Tel: 0481-363355 Fax: 0481-363399 Internet: www.vermolen-ego.nl E-mail: info@vermolen-ego.nl

Nadere informatie

Functioneren infrarood panelen ES systems

Functioneren infrarood panelen ES systems INFRAROOD VERWARMINGSSYSTEEM Productie- en verkoopmaatschappij ES systems, opgericht in 2010, is een jong en dynamisch bedrijf dat zich snel ontwikkelt. Bij het opstarten van dit bedrijf is gebruik gemaakt

Nadere informatie

keramiek elektrische verwarmingspanelen Voor appartementen, woningen, kantoren en overige gebouwen - warmte straling - IR straling - convectie

keramiek elektrische verwarmingspanelen Voor appartementen, woningen, kantoren en overige gebouwen - warmte straling - IR straling - convectie elektrische verwarmingspanelen Voor appartementen, woningen, kantoren en overige gebouwen - warmte straling - IR straling - convectie elektrische verwarmingspanelen keramiek paneel Economisch, veilig,

Nadere informatie

Wellness, a state of mind and body

Wellness, a state of mind and body WELLNESS Inhoudsopgave Stoomcabines pag. 4 Sauna s pag. 8 Infraroodcabines pag. 14 Whirlpools pag. 18 Chromotherapie pag. 22 Aromatherapie pag. 23 Het IP ExpoCenter pag. 24 2 Wellness, a state of mind

Nadere informatie

ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING. Zwarte Goorderweg 1 E Profort Import bv PD Stoutenburg-Noord (A foort)

ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING. Zwarte Goorderweg 1 E Profort Import bv PD Stoutenburg-Noord (A foort) ENERGOTECH INFRAROOD VERWARMING terrasverwarming EnergoInfra is een all-round, aanvullende of algemene verwarming voor serres, balkons, terrassen en is ook effectief als een plaatselijke (spot-verwarming)

Nadere informatie

Wanneer kan ik resultaat zien? Wanneer u simpelweg Tonific 10 minuten per dag gebruikt zult u verbaasd zijn over de snelle resultaten.

Wanneer kan ik resultaat zien? Wanneer u simpelweg Tonific 10 minuten per dag gebruikt zult u verbaasd zijn over de snelle resultaten. GEBRUIKSAANWIJZING De Tonific Body Massager heeft een uniek ergonomisch, revolutionair ontwerp en de uiterst geavanceerde technologie die doordringt tot in de diepste lagen van de huid om u zo te helpen

Nadere informatie

investeer in uw gezondheid VERLICHT BIJ SPIER- EN GEWRICHTSPIJNEN INFRAROODCABINES

investeer in uw gezondheid VERLICHT BIJ SPIER- EN GEWRICHTSPIJNEN INFRAROODCABINES investeer in uw gezondheid VERLICHT BIJ SPIER- EN GEWRICHTSPIJNEN INFRAROODCABINES DE ZON IS DE BELANGRIJKSTE ENERGIEBRON OP AARDE. TIJDENS EEN WARME ZOMERDAG ERVAREN WE DE WELDAAD VAN DE ZONNESTRALEN

Nadere informatie

Inhoud. Kubus line. Savannah line. Tanami line. Club line. Kalahari line. Kelo line 34 INHOUD 03

Inhoud. Kubus line. Savannah line. Tanami line. Club line. Kalahari line. Kelo line 34 INHOUD 03 Sauna s 2016 Inhoud Kubus line 04 Savannah line 10 Tanami line 16 Club line 22 Kalahari line 28 Kelo line 34 INHOUD 03 Luxueuse versie van de klassieke Finse sauna! 04 Design Kubus line volledig ontspannen

Nadere informatie

DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE. Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven?

DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE. Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven? DÉ PRAKTIJK VOOR NATUURGENEESKUNDE Mooi van binnen en van buiten! Wie wil meer balans en gezondheid in het leven? 0031 (0) 6 25 51 69 15 0031 (0) 70 369 76 41 INFO@SUDASHI.NL VOEDING Waarom ik schrijf

Nadere informatie

sanitair Wellness Overzicht assortiment Maatvoering en kleuropties Prijzen

sanitair Wellness Overzicht assortiment Maatvoering en kleuropties Prijzen sanitair Wellness Overzicht assortiment Maatvoering en kleuropties Prijzen Een badkamer naar uw hart Samen met GAMMA maakt u uw badkamer net zo mooi en praktisch als u zelf wilt. U kunt kiezen voor luxe

Nadere informatie

DE MPULSE SERIES VAN SUNLIGHTEN

DE MPULSE SERIES VAN SUNLIGHTEN by DE MPULSE SERIES VAN SUNLIGHTEN Vanaf heden zijn de Sunlighten infraroodcabines bij Interhiva verkrijgbaar. De mpulse Series van Sunlighten is de eerste reeks intelligente infraroodcabines ter wereld.

Nadere informatie

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin.

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin. Impact Ruim en robuust Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. www.sealskin.nl/getwet 1 Kwaliteit voorop Een douchecabine die opvalt vanwege zijn

Nadere informatie

Ronald Kolk. Presentatie: Obly.com. Speciale gast: Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design

Ronald Kolk. Presentatie: Obly.com. Speciale gast: Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design Presentatie: Obly.com Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design Speciale gast: Ronald Kolk Genieten van luxe, stijl en exclusiviteit foto diana kok Deelnemende bedrijven:

Nadere informatie

De evolutie van de infraroodverwarming!

De evolutie van de infraroodverwarming! De evolutie van de infraroodverwarming! Warmte Comfort Beleving EVOLUTIONAIR VERWARMEN argumenten voor betere en ecologische duurzaamheid 8 Goede 01 Niets is natuurlijker dan infraroodverwarming Onze natuurlijke

Nadere informatie

alpha infra infrared sensation

alpha infra infrared sensation I N F R A R E S E N S A T I O N your partner in wellness... INFRARED SENSATION Basic: VISION 5-6 INFRATOUCH 7-8 Premium : SENSES 23-24 Advanced: CHALEUR 13-14 CHALEUR COMBI 15-16 BUITEN SEASON 17-18 INTENS

Nadere informatie

Braadpannen voor inductiekoken

Braadpannen voor inductiekoken Braadpannen voor inductiekoken Inductiekoken Bij de aanschaf van een pan is het erg belangrijk dat je pan geschikt is voor de juiste warmtebron. Een moderne warmtebron die snel aan populariteit wint is

Nadere informatie

SAUNA & INFRAROOD. Bonhof Sauna. Infrarood cabines

SAUNA & INFRAROOD. Bonhof Sauna. Infrarood cabines 23 SAUNA & INFRAROOD Bonhof Sauna Infrarood cabines 227 23 SAUNA & INFRAROOD BONHOF SAUNA Hout van superieure kwaliteit De Bonhof sauna s worden gemaakt van dennenhout (polarfichte) van superieure kwaliteit,

Nadere informatie

REDENEN OM. Dankbaar TE ZIJN. Dirkje Evers

REDENEN OM. Dankbaar TE ZIJN. Dirkje Evers REDENEN OM Dankbaar TE ZIJN Dirkje Evers Er zijn vele kleine zegeningen die het leven de moeite waard maken. Leer de kleine dingen in het leven te waarderen. Het helpt je om een dankbaar hart te ontwikkelen

Nadere informatie

Dé innovatie in ventilatie dankzij Ventifort technologie. Het comfortabele matras dat ademt

Dé innovatie in ventilatie dankzij Ventifort technologie. Het comfortabele matras dat ademt Dé innovatie in ventilatie dankzij Ventifort technologie Het comfortabele matras dat ademt Alle matrassen van Alpine Plus zijn verrijkt met Ventifort Inside. Deze innovatieve technologie is de perfecte

Nadere informatie

INFRAPOWER INFRAROOD GLASPANELEN

INFRAPOWER INFRAROOD GLASPANELEN INFRAPOWER INFRAROOD GLASPANELEN Infrapower infrarood glaspanelen De Infrapower panelen zijn de nieuwe generatie op gebied van infrarood verwarming. Dankzij hun reflectie-technologie leveren deze panelen

Nadere informatie

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film XXS VERSIE losse verkoop > 0 00 euro mensen, muziek en film 6 pagina s 4 e JAARGANG _nummer 19 Special iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief Heeft u ook interesse in een Hifidelity

Nadere informatie

Duurzaam. klimaat- comfort IN ELKE RUIMTE NL1

Duurzaam. klimaat- comfort IN ELKE RUIMTE NL1 Duurzaam klimaat- comfort IN ELKE RUIMTE NL1 1 Interalu klimaatplafonds hebben 90% minder hydraulische koppelingen dan concurrerende systemen. In de actieve zones bevinden zich geen koppelingen of flexibels.

Nadere informatie

Pure Heating // Pure Quality. 7 Year. Warranty FAR INFRARED HEATING

Pure Heating // Pure Quality. 7 Year. Warranty FAR INFRARED HEATING 7 Year Warranty FAR INFRARED HEATING Hartelijk dank voor uw interesse in Infrapure infrarood verwarming! Infrapure is een geregistreerde merknaam van Leranti B.V. Met infrapure infrarood panelen kiest

Nadere informatie

Een goede reden... Zwembaden

Een goede reden... Zwembaden www.leukzwembad.eu Zwembaden Een goede reden... Met een zwembad van LZWpools haalt u een stukje paradijs in uw eigen tuin. Ook geeft een LZW zwembad u de mogelijkheid om uw fysieke en mentale gezondheid

Nadere informatie

VERBETER VERZORG HERSTEL

VERBETER VERZORG HERSTEL VERBETER VERZORG HERSTEL Ontwikkeld voor en door sporters, ontstaan vanuit passie voor sport en gedreven door de wens sporters beter te laten presteren. COMFORT ACTIVE CARE VERZORGENDE CRÈME VOORKOMING

Nadere informatie

h e a l t h & w e l l n e s s

h e a l t h & w e l l n e s s health & wellness Gezond leven lentekriebels en GENIETEN! Houdt u ook zo van de lentekriebels die de eerste zonnestralen u geven? Van dat heerlijke voorjaarsgevoel waarbij u uw deuren weer opengooit en

Nadere informatie

949,--(incl btw) Nobel Sauna 90. De natuurlijke ervaring van totale ontspanning. Specificaties

949,--(incl btw) Nobel Sauna 90. De natuurlijke ervaring van totale ontspanning. Specificaties Nobel Sauna 90 Specificaties Afmetingen (b x d x h): 90 x 90 x 200 Aantal stralers: 4 magnesium oxide stralers (5% IRB, 95% IRC) 2 rugstralers (a 300 watt) 1 beenstraler (a 300 watt) 1 frontstraler (a

Nadere informatie

ALLES WAT U WILDE WETEN

ALLES WAT U WILDE WETEN ALLES WAT U WILDE WETEN (EN NIET WIST) OVER In slechts Er zijn 3 manieren om warmte over te brengen : Convectie = verwarmen van lucht Conductie = verwarmen via vaste materies STRALING = rechtstreeks verwarmen

Nadere informatie

DE RUIT ALS RADIATOR!

DE RUIT ALS RADIATOR! Elektrisch verwarmen heeft de toekomst Verwarmend IQ-Glas Comfortabel, simpel en. probleemoplossend! In Nederland rijden steeds meer elektrische auto s. Na jaren aarzelen is de conservatieve autobranche

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

Infraroodverwarming. Houdt je warm! Uniek warmtegevoel. Kostenbeparend. Goed voor milieu. Flexibel. www.energentis.com

Infraroodverwarming. Houdt je warm! Uniek warmtegevoel. Kostenbeparend. Goed voor milieu. Flexibel. www.energentis.com Infraroodverwarming Houdt je warm! Uniek warmtegevoel Kostenbeparend Goed voor milieu Flexibel www.energentis.com Energentis, de specialist in infraroodverwarming Energentis nv, met Willem Audoor als zaakvoerder,

Nadere informatie

WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons

WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons Official dealer www.strayshop.nl WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons Lay-Z-Spa Premium series 4-persoons Structuur MSpa gebruikt I-beam structuur bestaande

Nadere informatie

SAUNA. de weelde van ontspanning. Saunacabines Infra-rood warmtecabines

SAUNA. de weelde van ontspanning. Saunacabines Infra-rood warmtecabines SAUNA de weelde van ontspanning Saunacabines Infra-rood warmtecabines Kwaliteit van kenners Al meer dan twintig jaar worden in Winterswijk in de Gelderse Achterhoek saunacabines geproduceerd door de BONHOF

Nadere informatie

Wipod Music Center. voor. AquaSound

Wipod Music Center. voor. AquaSound Wipod Music Center voor Badkamer Terras Spa /Sauna AquaSound De finishing touch voor uw badkamer, terras of sauna Wipod Music Center...100% waterdicht & draadloos. Met het AquaSound Wipod Music Center

Nadere informatie

NO COMPROMISE. INNERGIZE. HAPRO WELLNESS-SOLARIUM

NO COMPROMISE. INNERGIZE. HAPRO WELLNESS-SOLARIUM NO COMPROMISE. INNERGIZE. HAPRO WELLNESS-SOLARIUM EEN LICHT GEBRUINDE HUID IS VOOR HEM NET ZO BELANGRIJK ALS DE JUISTE LOOPSCHOEN. INNERGIZE ZO FLEXIBEL ALS UW WELLNESS- WENSEN, VITALISEREND EN AANGENAAM,

Nadere informatie

WarmtePanelen. Tot 30% Energiewinst door te verwarmen met infrarood warmtestralen. Net als de zon. Heel simpel.

WarmtePanelen. Tot 30% Energiewinst door te verwarmen met infrarood warmtestralen. Net als de zon. Heel simpel. Tot 30% Energiewinst door te verwarmen met infrarood warmtestralen. Net als de zon. Heel simpel. Nog altijd prijkt verwarming hoog op de lijst energiekostenposten voor bedrijven: met maar liefst 45 procent

Nadere informatie

infraroodtechniek EN TOEGEPASTE SYSTEMEN Uitleg met wetenschappelijke onderbouwing

infraroodtechniek EN TOEGEPASTE SYSTEMEN Uitleg met wetenschappelijke onderbouwing infraroodtechniek EN TOEGEPASTE SYSTEMEN Uitleg met wetenschappelijke onderbouwing DE IDEALE PARTNER VOOR ALLE WELLNESSPROJECTEN ontwikkeling Sinds de infraroodcabine begin jaren 80 werd geïntroduceerd,

Nadere informatie

AnTech Bosweg 9 7981 LE Diever Tel. 0521-590506 fax: 0521-590651 www.infra-roodverwarming.nl e-mail: info@infra-roodverwarming.nl

AnTech Bosweg 9 7981 LE Diever Tel. 0521-590506 fax: 0521-590651 www.infra-roodverwarming.nl e-mail: info@infra-roodverwarming.nl AnTech Bosweg 9 7981 LE Diever Tel. 0521-590506 fax: 0521-590651 www.infra-roodverwarming.nl e-mail: info@infra-roodverwarming.nl Lange Golf Infrarood Verwarming, wat houdt dat in? De zon zendt een enorm

Nadere informatie

De slimme aanraakschakelaar

De slimme aanraakschakelaar De slimme aanraakschakelaar is een gamma van glasschakelaars, ontworpen door het Belgische bedrijf Qbus. Sinds 1999 ontwikkelt Qbus producten om gebouwen slim te maken. Voor de bediening van deze gebouwen

Nadere informatie

PURE WANDBEKLEDING: De verlichting wordt gerealiseerd door het plaatsen van LED panelen op het wit afgewerkte plafond.

PURE WANDBEKLEDING: De verlichting wordt gerealiseerd door het plaatsen van LED panelen op het wit afgewerkte plafond. NK Liftinterieur heeft het vermogen om op een eigen wijze klanten te laten ervaren dat een liftinterieur meer is dan een aantal samengevoegde basismaterialen. Uw lift kan het visitekaartje van uw gebouw

Nadere informatie

DOORSNEDE VAN HET PROFIEL...

DOORSNEDE VAN HET PROFIEL... DOORSNEDE VAN HET PROFIEL MET KUNSTSTOF KRIJGT U MEER PLEZIER IN HET LEVEN! JARENLANG GENIETEN ZONDER ZORGEN. Waarom zou u weekends, snipperdagen of vakanties spenderen aan vervelende onderhouds- en schilderklussen?

Nadere informatie

Wellness and Lifestyle

Wellness and Lifestyle Wellness and Lifestyle Infrarood met zwevende infrarood lounger, zetel en/of Swivel seat draaizetel Infrarood De zon als voorbeeld Infraroodstraling is een deelbereik van het lichtspectrum dat door de

Nadere informatie

Rolkachel infrarood Chauffage mobile infrarouge Gasheizung Mobil infrarot Mobile gasheater infrared. Model: GRT-508

Rolkachel infrarood Chauffage mobile infrarouge Gasheizung Mobil infrarot Mobile gasheater infrared. Model: GRT-508 Rolkachel infrarood Chauffage mobile infrarouge Gasheizung Mobil infrarot Mobile gasheater infrared Model: GRT-508 Handleiding Mode d emploi Gebrauchsanweisung Manual Lees deze handleiding aandachtig door

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

1. Aan de slag met de KIEK!

1. Aan de slag met de KIEK! 1. Aan de slag met de KIEK! De KIEK! is een belangrijk onderdeel van het project Texel, slim zelfvoorzienend. Daarin onderzoeken we in drie fases hoe u energie kunt besparen en duurzaam opgewekte energie

Nadere informatie

Draadloze Muziekontvanger

Draadloze Muziekontvanger Draadloze Muziekontvanger ENV-1295 Gebruikershandleiding De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 1 De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD INSTALLATIE... 7 Functies... 8 Aansluiten... 9 Paren

Nadere informatie

> eens een batavus...

> eens een batavus... 2 Vrienden zijn belangrijk voor je, dat zag je als kind al. De leukste dingen doe je gewoon samen. Je hecht aan trouw en onvoorwaardelijkheid. Je vrienden staan altijd voor je klaar. En dat geldt ook voor

Nadere informatie

Duurzaam, mvo, energiezuinig & klimaatneutraal

Duurzaam, mvo, energiezuinig & klimaatneutraal Duurzaam, mvo, energiezuinig & klimaatneutraal Huidge situatie aarde Het klimaat verandert, de aarde warmt op Huidge situatie energie Energievoorraad stagneert Huidge situatie bevolking De arbeidsmarkt

Nadere informatie

Camargue. Volledig afsluitbare lamellenterrasoverkapping. patented technology

Camargue. Volledig afsluitbare lamellenterrasoverkapping. patented technology Camargue Volledig afsluitbare lamellenterrasoverkapping patented technology In open positie: regelbare zonwering en ventilatie Verleng je zomer! Ongeacht het weer, brengen we graag zoveel mogelijk tijd

Nadere informatie

79 12 KEUKENACCUMULATOREN/ Enkel een warme keuken is gezellig: geen probleem met de keukenaccumulator WSP 300 H, die speciaal als integreerbaar toestel voor inbouw onder het werkblad ontworpen is volledig

Nadere informatie