SPARRENHOF 23, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SPARRENHOF 23, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K. WONINGBROCHURE"

Transcriptie

1 WONINGBROCHURE SPARRENHOF 23, MADE VRAAGPRIJS ,- K.K.

2 Kenmerken TYPE WONING AANTAL KAMERS WOONOPPERVLAKTE PERCEELOPPERVLAKTE VOLUME BOUWJAAR TUIN GARAGE VERWARMING 2-onder-1-kapwoning m² 220 m² 435 m³ 1988 achtertuin, voortuin garage met carport c.v.-ketel ISOLATIE dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas VRAAGPRIJS WONING ,- K.K.

3 OMSCHRIJVING ALGEMEEN: Verrassende en zeer hoogwaardig afgewerkte 2 onder 1 kapwoning met oprit, carport, bijkeuken en gezellige veranda. De woning is aan de achterzijde over de gehele breedte uitgebouwd waardoor er een ruime woonkeuken is ontstaan. De voormalige garage is nu in gebruik als bijkeuken en berging maar kan ook prima aangepast worden naar praktijkruimte aan huis. Naast de 3 slaapkamers op de 1e verdieping is er op de 2e verdieping een grote en een kleinere kamer met dakkapel gerealiseerd waardoor de woning nu over 5 (slaap)kamers beschikt. De tuin grenst aan een groenvoorziening en biedt dus optimale privacy. INDELING: BEGANE GROND: Zij-entree/hal met meterkast, gemoderniseerde toiletgelegenheid met wandcloset en fonteintje, trapopgang naar 1e verdieping. Gezellige L-vorm woonkamer met Indische leisteenvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en plafond. Uitgebouwde woonkeuken met keurige keukeninrichting ('00) voorzien van o.a. composiet aanrechtblad, 6 pits gasfornuis met oven, quooker, vaatwasser en diverse overige inbouwapparatuur. De woonkamer en keuken zijn samen maar liefst ca. 53 m2 groot. Bijkeuken met aansluiting ten behoeve van de wasmachine, berging. 1e VERDIEPING: De overloop biedt toegang tot 3 keurig afgewerkte slaapkamers, alle 3 met een laminaatvloer. Luxe en zeer complete badkamer (ca. '12) met ligbad, inloopdouche, badmeubel met dubbele vaste wastafel en wandcloset. 2e VERDIEPING: Middels vaste trap te bereiken voorzolder, hier bevindt zich de cv-combiketel ('07). 2-Tal (slaap)kamers, beiden met dakkapel. TUIN: De verzorgde achtertuin met veranda en houten berging is gelegen op het noorden.

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22 KADASTRALE KAART

23 DE LOCATIE BUURT PLAATS REGIO

24 WIJ STELLEN ONS VOOR UW MAKELAAR WIJ KENNEN DE MARKT EN KENNEN UW WENS. Jack Biemans NVM makelaar RMT Jacqueline Segeren Commercieel binnendienst medewerker Miranda van den Broek Assistent Makelaar Wonen A-RMT ONS TEAM

25 NOTITIES WIJ GEVEN U GRAAG PERSOONLIJK ADVIES.

26

27 VOORWAARDEN Uitgangspunt voor de koop is de koopovereenkomst, vastgesteld door de NVM, Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. In de koopovereenkomst wordt standaard een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen. Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopakte ondertekenen. Partijen kunnen derhalve aan een mondelinge overeenkomst geen rechten of plichten ontlenen. Verkoper behoudt zich het recht voor om, indien de leeftijd of de staat van het verkochte daartoe aanleiding geeft, een algemene ouderdomsclausule in de koopakte op te nemen. Deze kunnen wij ter inzage verstrekken. Aan koper gemelde gebreken worden in de koopakte vermeld. Indien de verkochte woning bouwkundig is gekeurd, zal dit ook vermeld worden in de koopakte. Als koper heb je een onderzoeksplicht. Om een goed inzicht te verkrijgen in de bouwkundige staat van de woning adviseren wij nadrukkelijk om de woning door een specialist bouwkundig te laten keuren. Het vorenstaande is informatief en geen concreet aanbod waaraan je rechten kunt ontlenen. Aan onvolkomenheden of onjuistheden in de vermelde gegevens kunnen geen rechten of aanspraken worden ontleend. Alle afmetingen en maten zijn circa maten en indicatief. Plattegronden en tekeningen geven enkel een ruwe indicatie van de indeling, deze zijn niet op schaal en kunnen afwijken van de feitelijke situatie. Kadastrale plattegronden zijn gescand en derhalve niet op schaal. Informatieverstrekking geschiedt geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop en wijzigingen.

28 VERANTWOORDING CONTACTGEGEVENS VOLG ONS VIA Biemans Made Makelaardij Marktstraat 4A, 4921 BG MADE (NB) Tel TOT SNEL