Bedrijfsruimte TE KOOP. Zirkoon 208 en KD Dordrecht.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bedrijfsruimte TE KOOP. Zirkoon 208 en KD Dordrecht."

Transcriptie

1 Bedrijfsruimte TE KOOP Zirkoon 208 en KD Dordrecht

2 OMSCHRIJVING Algemeen: Per direct beschikbaar! Deze recent opgeleverde bedrijfsobjecten. De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van bouwfase 1 van nieuwbouwproject 'Diamant' aan de Zirkoon, op bedrijventerrein Dordtse Kil III te Dordrecht. Dit verzamelgebouw bestaat uit 22 bedrijfsunits verdeeld in diverse afmetingen bedrijfsruimte in combinatie met kantoorruimte. De bouwlocatie is een vrije kavel die uitstekend is omsloten en ligt in een rustige werkomgeving, welke eenvoudig en goed bereikbaar is. Alles wat een MKB ondernemer wenst kunt u vinden in dit project en op deze locatie. Een hoogwaardige uitstraling en afwerking met een diversiteit aan mogelijkheden binnen het plan en verzamelgebouw. Middels het koppelen van de diverse units maakt u de ruimte die u zoekt wanneer de bestaande indeling te klein mocht zijn. Gemeente Dordrecht: Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie. Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken. Locatie: Bedrijfsverzamelgebouw 'Diamant' wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Dordtse Kil III in Dordrecht. De locatie is uitstekend bereikbaar van en naar de rijksweg A16 en via de randweg N3 naar de rijksweg A15. Via het bedrijventerrein komt een rechtstreekse verbinding naar het bedrijventerrein Dordtse Kil IV dat in uitgifte komt met de nadruk op logistieke bedrijven. De directe op- en afritten van rijksweg A16 worden op korte termijn aangepast en extra toegevoegd om een betere doorstroming van het verkeer te blijven waarborgen. Parkeren: Per unit 6 gemarkeerde parkeerplaatsen. Afmetingen: Zirkoon 208 (unit 8) Bedrijfsruimte circa 233 m² Kantoorruimte circa 120 m² Zirkoon 210 (unit 9) Bedrijfsruimte circa 175 m² Kantoorruimte circa 120 m² Opleveringsniveau: - Voorzien van toiletruimte; - voorzien van een pantry; - voorzien van een drietal elektra groepen; - voorzien van een elektrische overheaddeur (breedte 4 meter, hoogte 4.2 meter); - in de aanwezige kantoorunits wordt vloerverwarming aangebracht in combinatie met een CV installatie.

3 OMSCHRIJVING Bouwaard: - Fundering: onderheid d.m.v. prefab betonpalen; - vloeren: begane grond bedrijfsrunits monoliet (gevlinderde) afgewerkte betonvloer maximale vloerbelasting van kg/m²; verdiepingsvloer bedrijfsunits prefab betonvloer met maximale vloerbelasting van 250 kg/m²; - vrije hoogte in de bedrijfsruimte 6.60 meter; - vloeren: afwerking bedrijfsunits betonvloer monoliet, kantoorruimte afgewerkt met een zand-/cementvloer; - draagconstructie door middel van cellenbetonwanden in combinatie met stalen kolommen; - gevels worden voorzien van een horizontale gevelbeplating, ter plaatse van de kantoorruimte zal de aluminium cassette worden aangebracht in diverse kleuren; - de daken bestaan uit metalen dakplaten voorzien van isolatie; - binnenwanden bedrijfsruimte: schoonwerk cellenbeton (vellingkantblokken); - binnenwanden kantoorruimte: metalstud wanden voorzien van glasvlies behang, wit gesausd; - aluminium gevelkozijnen met isolerende beglazing. Bouwjaar: Vraagprijs: Zirkoon 208 (unit 8) Zirkoon 210 (unit 9) Bijdrage VVE: Zirkoon 208 (unit 8) Zirkoon 210 (unit 9) ,-- v.o.n. exclusief BTW ,-- v.o.n. exclusief BTW 245,83 per maand inclusief BTW 195,83 per maand inclusief BTW Kadastrale gegevens : Gemeente Dordrecht Sectie V Nummer 2437 Grootte m² Bestemming: Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan Dordtse Kil waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming Bedrijf heeft. Tevens is de dubbelbestemming Waarde-Archeologie-2 van toepassing. De voor Bedrijf aangewezen gronden zijn bestemd om te worden gebruik voor bedrijven tot en met de milieucategorie 3.1 van de lijst van bedrijfsactiviteiten. De voor Waarde-Archeologie-2 aangewezen gronden zijn, behalve voor de andere daar voorkomende bestemmingen, mede bestemd voor het behoud van en de bescherming van de ter plaatse aanwezige archeologische waarden. Aanvaarding: In overleg. Een oplevering op korte termijn is mogelijk. Koopcontract: De te sluiten koopovereenkomst zal door Waltmann Bedrijfshuisvesting worden opgesteld op basis van een standaard NVM koopakte bedrijfsmatig vastgoed. Zekerheidsstelling bij verkoop: Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom is van toepassing op de transactie welke beschreven in bovenstaande informatie.

4 OMSCHRIJVING Omzetbelasting verkoop: Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verkoper en koper een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verkoop. Deze zogenaamde "opteringsverklaring" zal bij ondertekening van de koopovereenkomst door koper zijn ondertekend. Reclame: Het aanbrengen van gevelreclame in overleg met de VVE en met toestemming van de bevoegde gemeentelijke instanties. Offerte: Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend. Aansprakelijkheid: Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheids-verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Tekeningen: Alle tekeningen/plattegronden geven een oppervlakte aan. De indeling kan afwijken t.o.v. de werkelijkheid. Voor meer informatie: Waltmann Bedrijfshuisvesting Johan de Wittstraat 168, 3311 KJ DORDRECHT De heer A.J. (Allard) van den Berg T M E

5 LOCATIE Onderstaande kaart is slechts een indicatie van de straat, niet van het object.

6 FOTO S

7 FOTO S

8 FOTO S

9 FOTO S

10 FOTO S

11 PLATTEGROND FOTO S SITUATIE

12 PLATTEGROND FOTO S UNIT 8

13 PLATTEGROND FOTO S UNIT 9

14 PLATTEGROND FOTO S BEGANE GROND

15 PLATTEGROND FOTO S VERDIEPING

16 Johan de Wittstraat 168, 3311 KJ Dordrecht, T , E: Nevenvestiging Sliedrecht en omstreken, tel